cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
  • Hotel Titanic, Riwiera Turecka
1 / 51
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
25.10 - 31.10
już od 3415 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
17.11 - 20.11
już od 1174 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Titanic
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Titanic
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Antalya
Ocena hotelu Titanic:
4.9 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Titanic:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 listopada 2019

Hotel Titanic w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 12 km do centrum Antalyi
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • sejf: w recepcji
  • winda
  • bankomat w hotelu
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • sklep z pamiątkami
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

586

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  • basen dla dzieci
  • brodzik dla niemowląt
  •  łóżeczka dla dzieci: w cenie
  • miniklub dla dzieci: 4-12 lat
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • animacje dla nastolatków

Sport i wellness

W cenie
  • strefa spa „BE FINE": dla gości w wieku 12+, codziennie 07:00 - 20:00, wielkość: 2500 m2, gabinety zabiegowe: 8, gabinety zabiegowe dla par: 8
  • łaźnia parowa
  • hammam
  • pokój relaksacyjny
  • siłownia
  • aerobik
  • aqua fitness
  • step aerobik
  • siatkówka
Płatne
  •  masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • piłka nożna
  • 4 korty tenisowe
  • oświetlenie kortu tenisowego
  • lekcje gry w tenisa
  • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • lekki program animacyjny
  • muzyka na żywo
  • karaoke
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-5 os.
  • ok. 39 m2
  • widok na ogród lub basen
  • w bocznym budynku
  • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na ląd
  • sofa
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-4 os.
  • ok. 26 m2
  • boczny widok na morze
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • późne śniadanie: 10:00 - 11:00
  • obiad: 13:00 - 15:00, w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • przekąski o północy: 00:00 - 03:00
  • ciasto: 18:00 - 00:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 24 h 
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 24 h
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: 24 h 
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • restauracja główna: bufet
  • restauracja: ryby/owoce morza, a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą
  • restauracja: kuchnia włoska, a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą
  • restauracja: kuchnia turecka, a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą

  • bary i inne: 9
  • bar na plaży
  • bar w lobby
  • bar
  • bar przy zewnętrznym basenie 
  • bar przy krytym basenie
  • bar z przekąskami
  • bar tematyczny
  • bistro
  • cukiernia

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Turcja / Antalya

    Opis oferty:

    Luksusowy, doskonale ulokowany, wyróżniający się na tle innych zaskakującą architekturą oraz nazwą nawiązującą do znanego wszystkim statku. Doskonałe położenie bezpośrednio przy słonecznej plaży, miła, międzynarodowa atmosfera, wysoki standard świadczonych usług oraz niezwykle bogata oferta ultra all inclusive zapewniają niezapomniane warunki sprzyjające wakacyjnej przygodzie.

    POŁOżENIE:

    w Lara, plażowej dzielnicy ANTALYI, ok. 12 km od historycznego centrum miasta; ok. 10 km od portu lotniczego w Antalyi.

    PLAżA:

    piaszczysta, szeroka, długa na 165 m, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne leżaki, parasole i materace, ręczniki (depozyt); bar na plaży objęty ofertą ultra all inclusive.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, luksusowy, dla najbardziej wymagających klientów, otwarty w 2003 r.; 603 pokoje, 9 pięter, 5 wind, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, bufet dietetyczny, dla diabetyków, dla dzieci (w czasie obiadu i kolacji), dostępne foteliki dla dzieci, 3 restauracje á la carte: włoska, turecka, rybna (wymagana wcześniejsza rezerwacja, płatne: ok. 10 EUR/os.), bar w lobby, 2 snack-bary, 2 bary przy basenie, vitamin-bar, disco-bar, bowling-bar, cukiernia, centrum handlowe; centrum konferencyjne; za opłatą: kawiarenka internetowa, internet bezprzewodowy, room-service (bezpłatny w godz. 3.00-7.00 - tylko napoje bezalkoholowe), lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka, fryzjer, salon piękności, fotograf, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Eurocard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 26 m², elegancki i komfortowy, klimatyzowany, łazienka (wc, prysznic; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (bezpłatne napoje chłodzące); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    3 baseny z mini­aquaparkiem, słodka woda: ok. 4300 m², gł. 1,4 m, ok. 1250 m², gł. 1,8 m i ok. 610 m², gł. 1,4 m, brodzik, ok. 277 m²; kryty basen, ok. 157 m²; brodzik kryty, ok. 20 m², przy basenach bezpłatne leżaki, parasole i materace, ręczniki (depozyt); 4 korty do tenisa ziemnego (oświetlenie i wypożyczenie sprzętu płatne), tenis stołowy, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, rzutki, step, aerobik, gimnastyka, stretching, aqua aerobik, fitness, łaźnia turecka, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dzienne i wieczorne animacje, dyskoteka, wybrane sporty wodne niewymagające pracy silnika; za opłatą: zabiegi w spa, masaże, squash, piłka nożna, kręgielnia, bilard, salon gier wideo i komputerowych; sporty wodne (wszystkie zmotoryzowane oraz windsurfing i katamarany - wymagana licencja).

    ULTRA ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-21.30) w restauracji głównej; przekąski między posiłkami w wyznaczonym barze; słodycze (16.00-24.00), lody (16.30-18.00; 19.00-21.00) w wyznaczonym barze; nocne przekąski (24.00-3.00) w wyznaczonej restauracji; nielimitowana ilość lokalnych oraz wybranych importowanych napojów alkoholowych oraz napojów chłodzących (10.00-3.00); wymagane noszenie opasek ultra all inclusive.

    KONTAKT:

    0090/2423520200, www.titanic.com.tr


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka Gala

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Turcja / Antalya

    Opis oferty:

    Luksusowy, doskonale ulokowany, wyróżniający się na tle innych zaskakującą architekturą oraz nazwą nawiązującą do znanego wszystkim statku. Doskonałe położenie bezpośrednio przy plaży, na której znajduje się bar objęty formułą ultra all inclusive. Miła, międzynarodowa atmosfera, wysoki standard świadczonych usług oraz niezwykle bogata oferta ultra all inclusive zapewniają niezapomniane warunki sprzyjające wakacyjnej przygodzie. Dzięki bogatemu zapleczu sportowo-rekreacyjnemu i urozmaiconym animacją prowadzonym przez profesjonalnych i energicznych animatorów hotel jest idealnym miejscem na rodzinne, aktywne wakacje.

    POŁOŻENIE:

    w Lara, plażowej dzielnicy ANTALYI, ok. 12 km od historycznego centrum miasta; ok. 10 km od portu lotniczego w Antalyi.

    PLAŻA:

    piaszczysta, szeroka, długa na 165 m, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne leżaki, parasole i materace, ręczniki (depozyt); bar na plaży objęty ofertą ultra all inclusive.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, luksusowy, dla najbardziej wymagających klientów, otwarty w 2003 r., 603 pokoje, 9 pięter, 5 wind, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, bufet dietetyczny, dla diabetyków, dla dzieci (w czasie obiadu i kolacji), dostępne foteliki dla dzieci, 3 restauracje á la carte: włoska, turecka, rybna (wymagana wcześniejsza rezerwacja, płatne: ok. 10 EUR/os.), bar w lobby, 2 snack-bary, 2 bary przy basenie, vitamin-bar, disco-bar, bowling-bar, cukiernia; centrum handlowe; centrum konferencyjne; za opłatą: kawiarenka internetowa, internet bezprzewodowy, room-service, lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka, fryzjer, salon piękności, fotograf, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Eurocard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 26 m², elegancki i komfortowy, klimatyzowany, łazienka (wc, prysznic; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (bezpłatne napoje chłodzące); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    3 baseny z mini aquaparkiem, słodka woda: ok. 4300 m², gł. 1,4 m, ok. 1250 m², gł. 1,8 m i ok. 610 m², gł. 1,4 m, brodzik, ok. 277 m², kryty basen, ok. 157 m², brodzik kryty, ok. 20 m², przy basenach bezpłatne leżaki, parasole i materace, ręczniki (depozyt); 4 korty do tenisa ziemnego (oświetlenie i wypożyczenie sprzętu płatne), tenis stołowy, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, rzutki, step, aerobik, gimnastyka, stretching, aqua aerobik, fitness, łaźnia turecka, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dzienne i wieczorne animacje, dyskoteka, wybrane niemotorowe sporty wodne; za opłatą: zabiegi w spa, masaże, squash, piłka nożna, kręgielnia, bilard, salon gier wideo i komputerowych; sporty wodne (wszystkie zmotoryzowane oraz windsurfing i katamarany - wymagana licencja).ULTRA

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-21.30) w restauracji głównej; przekąski między posiłkami w wyznaczonym barze; słodycze (16.00-24.00), lody (16.30-18.00; 19.00-21.00) w wyznaczonym barze; nocne przekąski (24.00-3.00) w wyznaczonej restauracji; nielimitowana ilość lokalnych oraz wybranych importowanych napojów alkoholowych oraz napojów chłodzących (10.00-3.00); wymagane noszenie opasek ultra all inclusive.

    KONTAKT:

    0090/2423520200, www.titanic.com.tr


    Itaka Gala R

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Turcja / Antalya

    Opis oferty:

    Luksusowy i elegancki, wyróżnia się na tle innych zaskakującą architekturą oraz nazwą nawiązującą do znanego wszystkim statku. Położenie bezpośrednio przy piaszczystej plaży, niedaleko pełnej sklepów i restauracji Antalyi, międzynarodowa atmosfera, wysoki standard świadczonych usług oraz bogata oferta ultra all inclusive z napojami serwowanymi 24 godziny na dobę zapewniają doskonałe warunki do wypoczynku. Do dyspozycji Gości jest kilka restauracji i barów, centrum spa z krytym basenem i bogata oferta sportowo-rekreacyjna.

    POŁOŻENIE:

    w Lara, plażowej dzielnicy ANTALYI, najbliższe sklepy ok. 1 km od hotelu, ok. 12 km od centrum Antalyi; ok. 10 km od lotniska w Antalyi.

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez teren hotelu; bar objęty all inclusive.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, otwarty w 2003 r., sezonowo odnawiany, 586 pokoi, 1 budynek, 9 pięter, 5 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Parkfora - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, śródziemnomorska i azjatycka, dostępne foteliki i menu dla dzieci, 3 restauracje á la carte: Pascarella - włoska, Hasir - turecka, Capari - rybna, 9 barów na terenie hotelu, w tym patisserie; minimarket, sklep z pamiątkami, jubiler; centrum kongresowe dla 1500 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie hotelu; za opłatą: fotograf, fryzjer, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych (7 pokoi); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 26 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar, zestaw do kawy/herbaty; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); boczny widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, podgrzewany w sezonie zimowym, ok. 750 m², gł. 1,8 m; 4 korty tenisowe z oświetleniem, siłownia, piłka nożna, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, water polo, aqua aerobik, fitness, boccia; pokój zabaw dla dzieci, animacje dla dzieci i dorosłych, karaoke, występy na żywo, amfiteatr; za opłatą: kręgle; centrum spa: bezpłatnie: kryty basen, słodka woda, ok. 300 m², basen dla dzieci, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, pokój relaksacyjny; płatne: zabiegi pielęgnacyjne, masaże.

    ULTRA ALL INCLUSIVE 24H:

    śniadanie (7.00-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji Parkfora; dodatkowo kącik dla dzieci (6.30-08.00, 12.30-14.00, 18.30-20.30); przekąski w barach (12.00-16.00, 16.30-18.00,18.30-3.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (24h).

    KONTAKT:

    0090/2423520202-37, www.titanic.com.tr

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Itaka R

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Turcja / Antalya

    Opis oferty:

    Luksusowy i elegancki, wyróżnia się na tle innych zaskakującą architekturą oraz nazwą nawiązującą do znanego wszystkim statku. Położenie bezpośrednio przy piaszczystej plaży, niedaleko pełnej sklepów i restauracji Antalyi, międzynarodowa atmosfera, wysoki standard świadczonych usług oraz bogata oferta all inclusive zapewniają doskonałe warunki do wypoczynku. Do dyspozycji Gości jest kilka restauracji i barów, centrum spa z krytym basenem i bogata oferta sportowo-rekreacyjna.

    POŁOŻENIE:

    w Lara, plażowej dzielnicy ANTALYI, najbliższe sklepy ok. 1 km od hotelu, ok. 12 km od centrum Antalyi; ok. 10 km od lotniska w Antalyi.

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez teren hotelu.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, otwarty w 2003 r., sezonowo odnawiany, 586 pokoi, 1 budynek, 9 pięter, 5 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Parkfora - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, śródziemnomorska i azjatycka, dostępne foteliki i menu dla dzieci, 3 restauracje á la carte: Pascarella - włoska, Hasir - turecka, Capari - rybna, 6 barów; minimarket, sklep z pamiątkami, jubiler; centrum kongresowe dla 1500 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie hotelu; za opłatą: fotograf, fryzjer, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych (7 pokoi); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 2 dostawek dla dzieci), ok. 26 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar, zestaw do kawy/herbaty; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); boczny widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, podgrzewany w sezonie zimowym, ok. 750 m², gł. 1,8 m; 4 korty tenisowe z oświetleniem, siłownia, piłka nożna, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, water polo, aqua aerobik, fitness, boccia; pokój zabaw dla dzieci, animacje dla dzieci i dorosłych, karaoke, występy na żywo, amfiteatr; za opłatą: kręgle; centrum spa: bezpłatnie: kryty basen, słodka woda, ok. 300 m², basen dla dzieci, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, pokój relaksacyjny; płatne: zabiegi pielęgnacyjne, masaże.

    ULTRA ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji Parkfora; dodatkowo kącik dla dzieci (06.30-08.00, 12.30-14.00, 18:30-20:30); przekąski w barach (12.00-16.00, 16:30-18:00,18:30-24:00, 24:00-03:00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach 24h.

    KONTAKT:

    0090/2423520202-37, www.titanic.com.tr

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Data otwarcia:

    2003 r. Odnowiony 2012 r.

    Położenie:     

    Antalya - Lara, 12 km od centrum Antalyi, 10 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 95000 m2.

    Plaża:

    przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 165 m długości. Parasole, materace, leżaki, ręczniki – bezpłatne. Do plaży kursuje bus hotelowy.

    W hotelu:

    4 restauracje, 8 barów, windy, baseny odkryte (4300, 1250 m2), aquapark (8 zjeżdżalni), sala konferencyjna.

    Pokoje:

    w budynku głównym i w aneksie: 523 pokoje standardowe (7 dla niepełnosprawnych), 22 suity rodzinne (2 pokoje połączone drzwiami, jacuzzi), 2 suity Colonel (2 pokoje połączone drzwiami, 2 łazienki, jacuzzi, zestaw do parzenia kawy i herbaty), 4 suity Admiral (2 pokoje połączone drzwiami, 2 łazienki, jacuzzi, taras);
    klimatyzacja centralna, prysznic lub wanna, suszarka, TV, telefon, łącze internetowe (płatne), sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), balkon lub taras.

    Rozrywki i usługi:

    Bezpłatne: siłownia, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, 4 korty tenisowe, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, koszykówka, aerobik, dyskoteka, animacje, kino.


    Płatne:room service, internet bezprzewodowy w lobby, kawiarenka internetowa, pralnia, centrum SPA, salon piękności, masaż, oświetlenie kortu, rakiety i piłki do tenisa, lekcje tenisa, standardowe boisko do piłki nożnej, bilard, kręgle, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci:

    2 brodziki (1 kryty), 4 zjeżdżalnie wodne, animacje, mini klub (4-12 lat), opiekunka (płatna ok. 10€/h), wózki (płatne 10€/doba), łóżeczka (na życzenie), posiłki dla dzieci, krzesełka w restauracji, plac zabaw.

    Wyżywienie:

    Ultra All Inclusive (24 h)
    Posiłki: śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, kolacja, późny posiłek.
    Napoje zawarte: lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe.
    System nie zawiera: wysokojakościowych alkoholi, napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, lodów, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych.


    Restauracje a’la carte: turecka, włoska, rybna – płatne (ok. 10€/os.). Wymagana rezerwacja.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Oasis Tours

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    Luksusowy i elegancki kompleks, ciekawie zaprojektowany na kształt słynnego transatlantyka - Titanic. Jest doskonałym miejscem zarówno na rodzinne wakacje jak również wyjazd dla par. Posiada bogatą i różnorodną formułę ultra all inclusive oraz duży kompleks basenowy.

    Położenie

    W miejscowości Lara, ok. 15 km od centrum Antalyi, ok. 10 km od lotniska w Antalyi.

    Plaża

    Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta, prywatna, leżaki, parasole, ręczniki i materace bezpłatne.

    Hotel

    Internet - Wi-Fi w całym hotelu bezpłatny. Obiekt wybudowany w 2003 roku, 9-piętrowy, składa się z budynku głównego i pięciu willi. Posiada 520 pokoi, recepcję, kantor, windę, ogród, taras, salę konferencyjną. Płatne - sklep z pamiątkami, butik, jubiler, fryzjer, lekarz, pralnia. Oficjalna kategoria turecka *****.

    Pokoje

    Klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, WC, suszarka do włosów, TV-SAT, telefon, mini bar (uzupełniany codziennie w napoje bezalkoholowe i piwo), zestaw do kawy/herbaty, balkon. Standardowy - ok. 26m2, Family Suite (Anex B) - dla 4 osób, dwupoziomowy, składa się z sypialni i pokoju z łóżkiem piętrowym i kanapą. Junior Suite - ok. 65-85 m2, dla 4 osób, w głównym budynku z łóżkiem podwójnym i sofą, balkon. Oferta zawiera przykładowe zdjęcia pokoi.  

    Rekreacja, sport, atrakcje

    Kompleks basenowy składający się z 7 basenów, w tym aquapark ze zjeżdżalniami, 2 baseny sportowe (leżaki i parasole bezpłatne), basen kryty, jacuzzi, siłownia, sauna, łaźnia turecka, fitness, korty tenisowe, korty do squash'a, boisko do siatkówki i koszykówki, step, stretching, przykładowe dzienne i wieczorne animacje. Płatne - centrum SPA, kręgielnia, bilard, dart, salon gier komputerowych, rakiety do tenisa i squasha, profesjonalne boisko do piłki nożnej, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Basen oraz brodzik dla niemowląt, basen kryty, mini klub, pokój gier i zabaw, plac zabaw, przykładowe animacje, łóżeczka dla dzieci.

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive 24h - śniadanie 07:00-10:00, późne śniadanie 10:00-11:00, obiad 13:00-15:00, kolacja w formie bufetu. Przekąski o północy 24:00-03:00, słodkie przekąski 18:00-24:00, kawa/herbata po południu, wybrane lokalne i międzynarodowe napoje bezalkoholowe i alkoholowe, wybrane napoje do posiłków. Noszenie bransoletki All Inclusive jest obowiązkowe.

    Restauracje i bary

    Restauracja główna w formie bufetu, 3 restauracje a la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja, dodatkowo płatne), 9 barów: w lobby, na plaży, przy basenie zewnętrznym i wewnętrznym, z przekąskami, tematyczny, bistro, cukiernia i bar.

    Informacje dodatkowe

    Hotele zastrzegają sobie prawo do modyfikowania oferty All Inclusive. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu All Inclusive Goście otrzymują na miejscu w hotelu. Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive i późne śniadanie w wyznaczonych barach. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu-październik 2019. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw, szczegółowe informacje Klienci otrzymują na miejscu. Działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu.

    Świadczenia w cenie

    Cena zawiera (PLN): obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer: lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie w/g opisu, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT.

    Warto wyróżnić

    - dla rodzin z dziećmi - blisko lotniska - krótki transfer - ultra all inclusive - bezpośrednio przy plaży


    Orex

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POKOJE:

    W hotelu znajduje się 520 pokoi: pokoje standardowe, 8 pokoi dla osób niepełnosprawnych; pokoje rodzinne suity (2 pokoje połączone drzwiami); pokoje suity Colonel (2 pokoje połączone drzwiami); pokoje suity Admiral (2 pokoje połączone drzwiami, 2 łazienki, jacuzzi, taras); wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie, Internet (płatny), sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, TV/SAT, telefon, parkiet, wykładzina lub terakota, balkon.

    DODATKOWO PŁATNE:

    Centrum SPA & Wellness, masaż, jacuzzi, łaźnia turecka, łaźnia parowa, korty tenisowe oświetlenie, sprzęt do tenisa, lekcje tenisa, zmotoryzowane sporty wodne na plaży, pralnia, bilard, internet, boisko do piłki nożnej, kręgle.

    KONTAKT:

    www.titanic.com.tr

    POŁOŻENIE:

    10 km od międzynarodowego lotniska w Antalyi, 12 km od centrum miasta Antalya.

    PLAŻA:

    piękna piaszczysta plaża znajduje się tuż obok, krzesła, parasole, materace i ręczniki na plaży i na basenie bezpłatne.

    WYŻYWIENIE:

    Ultra all inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, brunch, przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki i napoje butelkowane.

    DLA DZIECI:

    Mini klub (4-12 lat), animacje, brodzik, opiekunka (płatna).

    SPORT I ROZRYWKA:

    korty tenisowe, piłka nożna, tenis stołowy, siatkówka plażowa, koszykówka, centrum fitness, animacje.


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Mapa Hotelu Titanic
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Titanic

    5.0
    zdecydowanie polecam

    Pobyt 15 IX 2011,super pogoda,gorąco,rewelacyjny hotel,czyściutko,ręczniki i pościel wymieniane codziennie,jedzenie przepyszne w ogromnych ilościach i bardzo różnorodne,super baseny"odkurzane" i odkażane codziennie wieczorem. Rewelacyjne animacje i drinki;)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.7
    polecam

    Właśnie wróciłam z tego hotelu. Jak kogoś stać to gorąco polecam!!! Cudny hotel, dużo rozrywki (dla dzieci), miła obsługa,bardzo dobre jedzenie kawałek do morza, dużo basenów, barów i porządek na medal!!! GORĄCO POLECAM!!!!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.7
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Titanic:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Hotel
      5.3
    • Pokoje
      4.9
    • Wyżywienie
      5.2
    • Atrakcje
      i sport
      5
    • Obsługa
      5
    HolidayCheck
    Ocena Titanic:
    5.3 / 6

    Fantastyczny pobyt! 2018-05-07
    Szczegóły oceny hotelu Titanic:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Elegancja i luksus 2009-07-23
    Szczegóły oceny hotelu Titanic:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Hotel dla rodzin z dziećmi 2011-05-09
    Szczegóły oceny hotelu Titanic:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Titanic z Terra Mare 2011-08-12
    Szczegóły oceny hotelu Titanic:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel bardzo atrakcyjny, nie tylko dla rodzin z dziećmi. Animacje zarówno dla dzieci, jak i dla doro...
    więcej

    5.7
    Wspaniały hotel 2011-08-19
    Szczegóły oceny hotelu Titanic:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Godny polecenia! Zadowoli najbardziej wybrednych 2011-08-23
    Szczegóły oceny hotelu Titanic:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Mógłbym tu zostać na zawsze. 2013-07-16
    Szczegóły oceny hotelu Titanic:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    2014-05-01
    Szczegóły oceny hotelu Titanic:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    5.9
    Najlepszy hotel 2014-05-01
    Szczegóły oceny hotelu Titanic:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Fatastyczny hotel 2014-07-16
    Szczegóły oceny hotelu Titanic:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Wróciliśmy zadowoleni z Titanic Beach Lara 2014-09-27
    Szczegóły oceny hotelu Titanic:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    W Titanicu byliśmy po raz drugi.I znów tak nam się podobało, że już zarezerwowaliśmy 3 pobyt! Wspani...
    więcej

    5.0
    Hotel Titanic Beach Lara: dobry wypoczynek,polecam 2014-09-27
    Szczegóły oceny hotelu Titanic:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    W tym fantastycznym, luksusowym hotelu byliśmy po raz 3, tym razem na 8 dni. Obiekt jest prawie bez ...
    więcej

    5.1
    Bardzo ładny, czysty, zadbany, polecam 2014-10-06
    Szczegóły oceny hotelu Titanic:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo ładny zadbany czysty,,,najlepsze wakacje na jakich byliśmy, w każdym miejscu widac przepych b...
    więcej

    5.7
    Dobry hotel bez Polaków 2016-07-06
    Szczegóły oceny hotelu Titanic:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Super wakacje! 2016-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Titanic:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel cudowny , obsługa na 6+ , jedzenie podawane przez całą dobę! Pyszne i urozmaicone . Zdecydow...
    więcej

    6.0
    Blisko do plaży, hotel w kształcie statku. 2016-10-17
    Szczegóły oceny hotelu Titanic:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel jest usytuowany niedaleko plaży zaledwie 5 minut pieszo. Architektura hotelu przypomina statek...
    więcej

    5.9
    Titanic Beach Lara - Fantastyczny - Polecam! 2016-10-19
    Szczegóły oceny hotelu Titanic:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Dość dobry hotel w Lara 2016-11-16
    Szczegóły oceny hotelu Titanic:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3

    Titanic - możliwości zakwaterowania:

    pok. 2 os. z bocznym widokiem na morze dbl side sea view
    pokój 2-osobowy dbl land view
    family suite family suite (anex b)
    junior suite junior suite main building
    single sgl land view
    ANEX FAMILY SUITE GARDEN VIEW 1 ROOM 1 BEDROOM
    STANDARD ROOM LAND WIEW WITH BALCONY
    DZ STANDARD ZUR ALLEINNUTZUNG
    DZ SEIT.MEERBL.Z.ALLEINNUTZUNG
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.+2 dost.
    Pok. 2 os.
    Pok. 2 os.+1 boczny w/morze
    Pok. 2 os.+2 boczny w/morze
    Pok. 2 os. boczny w/morze
    DOPPELZIMMER STANDARD
    DOPPELZIMMER SEIT. MEERBLICK
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    FAMILIENSUITE ANEX 2/2+2
    Pokój rodzinny
    JUNIOR SUITE SIDE SEA VIEW
    STANDARD ROOM LAND WIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    JUNIOR SUITE 2/2+2
    STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW WITH BALCONY
    Vienvietis kambarys

    Titanic - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Titanic? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00