cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
1 / 26
Udogodnienia hotelu Sherwood Breezes
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Sherwood Breezes
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Antalya
Ocena hotelu Sherwood Breezes:
4.7 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.7 / 5
Średnia z 5 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 października 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 14 marca 2019

Hotel Sherwood Breezes w ofercie Biura podróży:

Coral Travel
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Antalya Nowoczesny, przestronny obiekt wprost stworzony na wakacje dla rodzin z dziećmi. Zielony ogród, dobrze wyposażony plac zabaw, piaszczysta plaża, basen, kolorowy aquapark oraz bogaty program animacyjny to wszystko sprawi, że zarówno najmłodsi jak i rodzice będą zachwyceni. Szczęścia dopełnią wyszukane smaki i zapachy wybornych dań serwowanych w hotelowych restauracjach.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

2005 r. Odnowiony w 2014 r. Na terenie hotelu znajdują się 4 restauracje, 11 barów, room service (płatny), 6 sal konferencyjnych, sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), windy, basen kryty, 5 basenów odkrytych (m^2:00, 14:30-16:00). Urozmaicony program animacyjny oraz rozbudowane zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

Przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 160 m długości, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi. Parasole, leżaki, ręczniki - bezpłatne, pawilony - płatne, beach bar serwuje napoje.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty, łazienkę (WC, wanna lub prysznic, suszarka), telefon, TV, balkon lub taras. Typy pokoi: w 2 dziewięciopiętrowych budynkach: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych , pokoje rodzinne large dla max 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , pokoje rodzinne junior dla max 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , pokoje rodzinne dla max 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami)

Wyżywienie

restauracja główna, 3 restauracje a la carte, 11 barów (m.in. lobby bar 24h, bar przy basenie i disco bar) Ultra All Inclusive (24h) Formuła zawiera: śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30), późny posiłek (23:00-06:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (12:30-16:00), podwieczorek (11:00-18:00), lody (13:00-15:00) serwowane w wyznaczonych barach, lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, świeżo wyciskany sok pomarańczowy do śniadania Formuła nie zawiera: wysokojakościowych alkoholi, napojów serwowanych w butelkach, napojów energetycznych, świeżo wyciskanych soków owocowych poza śniadaniem Restauracje a la carte - w trakcie pobytu jedna wizyta w wybranej restauracji gratis. Wymagana rezerwacja.turecka "Lalezar", włoska "Sapore", mongolska "Selenge"

z myślą o dzieciach

animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 5-12 lat, minidisco, dzieci w wieku 1-4 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, klub dla nastolatków w wieku 13-17 lat, plac zabaw, 3 brodziki, 3 zjeżdżalnie wodne, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji głównej możliwość wypożyczenia wózka za opłatą i w miarę dostępności, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), opiekunka (płatna ok. 15€/h, na życzenie)

w cenie

siłownia, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, kort tenisowy, rakiety i piłki do tenisa, tenis stołowy, rzutki, szachy, minigolf, bule, łucznictwo, koszykówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, animacje, dyskoteka (napoje bezpłatne - w godz. 23:00-02:00)

płatne

salon piękności, centrum SPA, masaż, jacuzzi (w centrum SPA), oświetlenie kortów, lekcje tenisa, bilard, kręgle, sporty wodne na plaży (oferta firmy zewnętrznej)

dodatkowe informacje

OPIS na sezon ZIMA 2018-2019 Na terenie hotelu znajdują się 4 restauracje, 6 barów, room service (płatny), 5 sal konferencyjnych, sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), windy, basen kryty. INTERNETWi-Fi w lobby bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna POKOJEWyposażone są w klimatyzację centralną, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, łazienkę (WC, wanna lub prysznic, suszarka), telefon, TV, balkon lub taras.Typy pokoi:pokoje standardowe dla max 3 os., pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych, pokoje rodzinne large dla max 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami), pokoje rodzinne junior dla max 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami), pokoje rodzinne dla max 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami), pokoje eco, pokoje rodzinne connection (2 pokoje połączone drzwiami) WYŻYWIENIErestauracja główna, 3 restauracje a la carte, 6 barów Ultra All Inclusive (24h)śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00) oraz późny posiłek (23:00-06:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (11:00-16:00), podwieczorek (11:00-18:00) serwowane w wyznaczonych barach, lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, świeżo wyciskany sok pomarańczowy do śniadania Restauracje a la carte - w trakcie pobytu jedna wizyta w wybranej restauracji gratis. Wymagana rezerwacja. turecka "Lalezar", włoska "Sapore", mongolska "Selenge" AKTYWNIE I ANIMACYJNIE W cenie:siłownia, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, kort tenisowy, rakiety i piłki do tenisa, tenis stołowy, rzutki, szachy, minigolf, koszykówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, animacje, dyskoteka Płatne:salon piękności, centrum SPA, masaż, jacuzzi (w centrum SPA), oświetlenie kortów, bilard, kręgle Z MYŚLĄ O DZIECIACH animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 5-12 lat, minidisco, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, klub dla nastolatków w wieku 13-17 lat, plac zabaw, brodzik, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji głównej, możliwość wypożyczenia wózka za opłatą i w miarę dostępności, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), opiekunka (płatna ok. 15€/h, na życzenie) Infrastruktura hotelowa dostępna w zależności od warunków pogodowych.

Aktualizacja opisu

19.10.2018 11:27

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Antalya

Malowniczo położona stolica Riwiery Tureckiej, jest największym miastem śródziemnomorskiego wybrzeża Turcji. Otoczona pasmem gór, które w wielu miejscach niemal pionowo schodzą do morza, kusi olbrzymią ilością zabytków oraz wspaniałymi hotelami, które zaledwie w ciągu kilku lat powstały po wschodniej części miasta, przy szerokiej, piaszczystej plaży w dzielnicy Lara. Poszukiwaczom pradawnych skarbów polecamy odwiedziny na Starym Mieście, gdzie na uwagę zasługuje Yivli Minare (Żłobiony Minaret), wznoszący się na wysokość 38 metrów, port rzymski, który dziś służy jako przystań jachtowa, otoczony historyczną dzielnicą Kaleici, gdzie podczas spaceru krętymi uliczkami możemy podziwiać osmańskie budynki porozdzielane gdzieniegdzie ruinami z czasów rzymskich, czy Brama Hadriana (Hadrianus Kapisi), która została zbudowana w 130 r. n.e. z okazji wizyty cesarza Hadriana i jego żony Sabiny. Warto też odwiedzić pięknie położony park miejski, który wydaje się być idealnym miejscem do długich spacerów i relaksu przy uspakajającym szumie fontann w otoczeniu egzotycznej roślinności.

Lara - to najnowsza i najnowocześniejsza dzielnica hotelowa w Turcji. To tutaj znajdują się najwyższej klasy hotele, tylko pięciogwiazdkowe, położone przy pięknej, szerokiej plaży, gdzie szybko rozwijają się bary, tawerny i centra handlowe. To właśnie tutaj znajdują się sławne już teraz na całym świecie hotele, takie jak Top Kapi, przypominający pałac w Istambule; Kremlin, jakby żywcem przeniesiony z Moskwy, czy Venezia, gdzie można wypoczywać w Pałacu Dożów.

 

HOTEL SHERWOOD BREEZES*****

 

Luksusowy hotel pięciogwiazdkowy położony w dzielnicy Lara, oferuje wysoki standard dla najbardziej wymagających klientów. Międzynarodowa atmosfera, olbrzymi basen, szeroka, piaszczysta plaża oraz niezwykle bogata oferta all inclusive zapewniają znakomite warunki wypoczynku.

 

POŁOŻENIE:

w LARA, plażowej dzielnicy ANTALYI, ok. 10 km od historycznego centrum miasta, bezpośrednio przy szerokiej, piaszczystej plaży, ok. 10 km od portu lotniczego w Antalyi.

 

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, luksusowy, dla najbardziej wymagających klientów, nowy, oddany do użytku w 2005 r.; 349 pokojów, główna restauracja, dwie restauracje a la carte (turecka i włoska - bezpłatna, wymagana rezerwacja), snack bar, lobby bar, pool bar, beach bar, disco bar, mini-market, salon fryzjerski, sklep z pamiątkami, wynajem samochodów, dwie sale konferencyjne.

 

POKÓJ:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), centralna klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, mini-bar (bezpłatne napoje chłodzące), sejf (za dopłatą), telefon, balkon.

 

SPORT I ROZRYWKA:

dwa baseny (2000 m2 i 200 m2), dwa baseny dla dzieci (80 m2 i 40 m2), basen kryty, zjeżdżalnie wodne dla dzieci, łaźnia turecka, łaźnia parowa, jacuzzi, sauna, fitness center (bezpłatne), masaż, peeling, centrum odnowy biologicznej, salon piękności (płatne), koszykówka, siatkówka plażowa, tenis ziemny w ciągu dnia, tenis stołowy (bezpłatne), bilard, salon gier komputerowych, kręgle (płatne), mini-klub dla dzieci, kawiarenka Internetowa (płatna), aerobic, animacje w ciągu dnia i wieczorami, sporty wodne: wind surfing, kajaki, rower wodny (bezpłatne), narty wodne, jetski, parasailing (płatne), dyskoteka.

 

ALL INCLUSIVE:

śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja, nocne przekąski, popołudniowe przekąki, popołudniowa kawa, herbata i ciastko, lody dla dzieci; nieograniczona ilość lokalnych oraz niektórych importowanych napojów alkoholowych (szkocka whisky, malibu, campari, gin, etc.) oraz napojów chłodzących 24 godziny na dobę!!!

 

Cena zawiera:

  • 7 lub 14 noclegów,
  • wyżywienie: all inclusive,
  • opiekę rezydenta,
  • przelot samolotem,
  • transfer: lotnisko-hotel-lotnisko,
  • ubezpieczenie KL i NW.

 

Cena nie zawiera:

  • dopłat do wylotów z lotnisk lokalnych

INFORMACJE PRAKTYCZNE:

Pilot: Turyści objęci są opieką polskiego rezydenta, do zadań którego należy pomoc przy przylocie, wylocie, podczas pobytu oraz przyjmowanie zapisów na wycieczki lokalne.

Wizy: Są wymagane. Turystyczna ważna jest 1 miesiąc: obowiązkowo należy ją wykupić na lotnisku w Antalyi - 15 USD lub 10 EUR. Paszport musi być ważny minimum 6 miesięcy.

Czas lokalny: czas polski plus 1 godz.

Język: turecki; można także porozumiewać się po angielsku, coraz częściej po polsku.

Waluta: 1 stycznia 2005 r. w Turcji nastąpiła denominacja lira tureckiego i obcięcie sześciu zer. Banknoty są o nominałach od 1 do 100 lirów, monety od 1 do 50 kurusz, czyli tureckich groszy. Przewidywany kurs wymiany to: 1 EUR = 1,8 lira.

Napiwki: Obowiązuje zasada, że każdy daje tyle, na ile go stać. Zarobki w Turcji są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Przyjęte jest dawanie napiwków kierowcom przy wycieczkach lokalnych oraz kelnerom. Normalnie przyjęte jest ok. 5-10%.

Czas przelotu: Polska-Antalya - ok. 3 godz.

Ceny: SIDE: piwo - ok. 1 EUR, lunch - ok. 6 EUR; ALANYA: piwo - ok. 2 EUR (w dyskotekach w porcie ok. 4 EUR), lunch - ok. 8 EUR; KEMER: piwo - ok. 2 EUR, lunch - ok. 10 EUR. Klimatyzacja. Uruchamiana jest tylko w miesiącach najcieplejszych czyli od czerwca do września. Często działa ona kilkanaście godzin na dobę, gdyż zakłada się, że goście większą część dnia spędzają poza hotelem. W niektórych hotelach klimatyzacja jest sterowana indywidualnie czyli może działać 24 godz. na dobę, jest to jednak rzadkością nawet w hotelach ****.

All Inclusive: w Turcji zwyczajowo oferta all inclusive obejmuje tylko posiłki i lokalne napoje w ograniczonych godzinach, zwykle od 10.00 do 23.00. Wszelkie dodatkowe świadczenia, typu sporty, sejf, masaż, sauna, a nawet mini-bar są dodatkowo płatne. Warto wiedzieć, że oprócz napojów importowanych, soki ze świeżo wyciskanych owoców oraz kawa po turecku są również dodatkowo płatne. All inclusive nie dotyczy plaży, chyba że w opisie hotelu wskazano inaczej.

Komunikacja: działa bardzo sprawnie i jest niedroga. Nawet z hoteli odległych od centrum miasta z łatwością można dojechać dolmuszem czyli lokalnym mini-busem. Ceny za przejazd to ok. 1 EUR za 15 km. Taksówki wyposażone są w liczniki i ceny są wszędzie takie same. Przejazd 1 km kosztuje ok. 1 EUR.

Plaże: generalnie wstępy są bezpłatne, płaci się za wynajem leżaka i parasola, a wysokość opłaty zależy od plaży. Najdroższa jest plaża Kleopatry (ok. 5 EUR); plaża wschodnia w Alanyi oraz w Side jest tańsza - ok. 2-3 EUR.

Co warto wiedzieć: W Turcji przestrzegana jest zasada, że jakiekolwiek napoje czy owoce zakupione poza terenem hotelu nie można wnosić do pokojów. Wiąże się to przede wszystkim z tym, że w tropikalnym klimacie wszystko psuje się dość szybko i pojawiają się insekty, których usunięcie jest bardzo kosztowne.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* Turcja/Riwiera Turecka

Kategoryzacja hotelu

Kategoria Exim Tours 5* Kategoria lokalna 5*

Położenie

- przy plaży - w turystycznej dzielnicy Antalyi - Lara - ok. 15 km od centrum Antalyi - ok. 10 km od lotniska w Antalyi

Plaża

- prywatna, piaszczysto-żwirowa - leżaki, materace, ręczniki plażowe i parasole (bezpłatne) - pawilony plażowe (płatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 29 m2 - centralna klimatyzacja - LED TV-Sat, telefon, sejf, internet Wi-Fi - mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe i piwo) - zestaw do parzenia kawy i herbaty - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Suite - powierzchnia ok. 46 m2 - dla max. 2 osób, ekskluzywniej urządzony - wyposażony podobnie jak pokój standardowy, dodatkowo jacuzzi Pokój Rodzinny I (Standard) - powierzchnia ok. 35 m2 - wyposażony podobnie jak pokój Standardowy Pokój Rodzinny II (2 Bedrooms Standard) - powierzchnia ok. 40 m2 - 2 łączone pokoje, wyposażone podobnie jak pokój standardowy, 1 łazienka Pokój Rodzinny III (2 Connecting Rooms Standard) - powierzchnia ok. 57 m2 - 2 odrębne pokoje połączone drzwiami wewnętrznymi, 2 łazienki - wyposażenie podobnie jak w pokoju standardowym

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 3 baseny - aquapark z 7 zjeżdżalniami - leżaki, materace i parasole przy basenie - sala fitness, aerobik, step, zumba - gimnastyka i sporty w basenie - koszykówka, siatkówka plażowa - mini golf, mini football, tenis ziemny - rzutki, boccia, tenis stołowy, łucznictwo - muzyka na żywo, programy animacyjne, dyskoteka - sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) Płatne - bilard, kręgle, gry elektroniczne - spa, masaże - oświetlenie kortu tenisowego - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- plac zabaw, mini klub dla dzieci (5-12), junior klub (13-17), animacje, mini disco - brodzik, basen z 3 zjeżdżalniami - bufet i wysokie krzesełka w restauracji głównej - zestaw dla niemowląt na życzenie (podgrzewacz, wanienka, niania elektroniczna)  

Wyżywienie

Ultra All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia, lody, nocna przekąska. Świeżo wyciskany sok pomarańczowy do śniadania. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w wyznaczonych barach 24h. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a' la carte po uprzedniej rezerwacji.

Restauracje i bary

- restauracja główna - 3 restauracje a' la carte: włoska, turecka, mongolska - 11 barów: 3 w lobby, 2 w ogrodzie, 2 na plaży, w aquaparku, na pomoście, w SPA, w dyskotece - 2 bary z przekąskami

Dodatkowe informacje

- obiekt otwarty w 2005 roku, dysponuje 499 pokojami - Internet Wi-Fi w lobby i części miejsc publicznych (bezpłatny) - centrum konferencyjne, fryzjer, mini market, pasaż handlowy, wypożyczalnia samochodów - www.sherwoodhotels.com.tr

Cena

Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 20 USD.  


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.


Orex
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

5

Region

ANTALYA CENTER

Opis oferty:

Hotel został otwarty w 2005 roku, całkowicie odnowiony w 2014, usytuowany na powierzchni 33.000m2. Obiekt składa się z dwóch budynków głównych. Do dyspozycji gości 8 basenów zewnętrznych, zjeżdżalnie wodne, basen kryty, restauracja główna, snack bar przy aqua-parku, 3 restauracje a'la carte (turecka, włoska, mongolska), 14 barow oraz sale konferencyjne.

POKOJE:

499 pokoi: 372 pokoi standardowych (29m2), 14 pokoi standard suite (46m2), 45 pokoi rodzinnych łączonych (57m2), 17 pokoi rodzinnych junior (35m2), 13 pokoi rodzinnych (40m2), 10 pokoi deluxe (57m2), 1 pokój King Richard suite (90m2), 1 pokój Little John suite (65m2), 1 pokój Maid Marian suite (70m2) oraz 4 pokoje dla osób niepełnosprawnych (29m2). Wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, telefon, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), parkiet, balkon lub taras; sprzątanie, wymiana ręczników - codziennie, wymiana pościeli - 3 razy w tygodniu

DODATKOWO PŁATNE:

Centrum Spa & Wellness, masaże, pawilony na plaży, salon kosmetyczny, salon fryzjerski, lekarz, oświetlenie kortów, kręgle, bilard, gry wideo, wszystkie sporty wodne na plaży, centrum handlowe, jubiler, fotograf, kafejka internetowa, wypożyczalnia samochdów, pralnia, room service

KONTAKT:

www.sherwoodhotels.com.tr

POŁOŻENIE:

Lara, 12 km od Belek, 10 km od lotniska w Antalyi

PLAŻA:

prywatna, piaszczysta plaża o długości 160 m znajduje się bezpośrednio przy hotelu, molo; serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole materace, ręczniki)

WYŻYWIENIE:

Ultra All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, przekąski, wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakościowy

DLA DZIECI:

animacje, mini klub (5-12l), klub dla nastolatków (13-17l), brodzik, brodzik kryty, pokój zabaw, plac zabaw, mini disco, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (dodatkowo płatna)

SPORT I ROZRYWKA:

animacje, muzyka na żywo (3 razy w tygodniu), dyskoteka, łaźnia turecka, łaźnia parowa, sauna, centrum fitness, aerobik, gimnastyka w wodzie, koszykówka, zumba, siatkówka plażowa, kort tenisowy, sprzęt do tenisa, mini golf, piłkarzyki, tenis stołowy, boccia, rzutki, bezpłatny internet bezprzewodowy (w pokojach i lobby)


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Antalya, Turcja

Opis hotelu

Hotel wzniesiony został w roku 2005. Obiekt oferuje łącznie 499 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Na większość pięter można dostać się za pomocą windy. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych (bezpłatnie) zapewnia stały dostęp do sieci. Obiekt dysponuje szeregiem udogodnień dla niepełnosprawnych. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja, kawiarnia, bar i bar na plaży. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą wielojęzyczny personel, babysitting, serwis pokojowy i pralnia. W naszej ofercie biznesowej znajdziecie Państwo faks, projektor, flipchart z pisakami i fotokopiarkę. Odczyty, prezentacje oraz zjazdy mogą odbyć się w jednym z pomieszczeń konferencyjnych.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Na życzenie mogą być dostawione łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Dopełnieniem wyposażenia jest telefon, telewizor i Wi-Fi. Łazienka posiada prysznic. W łazience znajduje się suszarka do włosów i lusterko kosmetyczne. Ekskluzywnie dla naszych gości przygotowaliśmy w łazienkach artykuły kosmetyczne.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w obiekcie, jak np. tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, koszykówka, minigolf i strzelanie z łuku. Aerobik wodny (bezpłatnie) to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Zapraszamy do skorzystania z bogatej oferty sportowej wewnątrz obiektu. Proponujemy Państwu studio fitness, tenisa stołowego, darta, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard i kręgle. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy saunę i łaźnię turecką, jak również za dodatkową opłatą spa, salon piękności i zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, miniklub i minidisco.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia All-Inclusive Special. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2019


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA TURECKA

*****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

*    W odległości 10 km od lotniska w Antalyi, 12 km od centrum Antalyi.

Plaża

*    Bezpośrednio przy prywatnej, szerokiej plaży; leżaki, parasole i materace są bezpłatne.

Zakwaterowanie

*    361 pokoi; *    Typy pokoi: 269 pokoi standardowych (29 m), 17 pokoi typu junior family (jeden większy pokój o pow. 35 m), 45 pokoi typu large family (składają się z dwóch sypialni i dwóch łazienek, łączna pow. 57 m), 14 pokoi family (2 pokoje, jedna łazienka, 35 m), 12 pokoi standardowych dla nowożeńców, 4 pokoje typu suite (duży pokój z jacuzzi w łazience; o pow. 46 m) i 4 pokoje dla osób niepełnosprawnych; *    Wyposażenie: centralna klimatyzacja sterowana indywidualnie, łazienka, suszarka do włosów, telefon, telewizor, mini bar (codziennie uzupełniany w napoje bezalkoholowe i piwo) oraz bezpłatny sejf.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna, trzy restauracje a'la carte: turecka, włoska, mongolska (Goście mogą skorzystać z 1 wybranej restauracji a'la carte bezpłatnie raz podczas pobytu - wymagana rezerwacja); dwie restauracje z przekąskami (jedna znajduje się na plaży); *    Cigar bar, Sport bar, Tema bar, bar przy basenie, bar na plaży, Disco bar na plaży, kawiarnia, cukiernia, Sun Set bar.

Wyżywienie

*    Ultra All inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, nocne przekąski (23.00 - 06.00); lody, gozleme - tureckie naleśniki, kawa i herbata, przekąski w Breezes snack bar i w barze na plaży;  napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji i niektóre importowane dostępne przez całą dobę; raz w tygodniu Goście mogą bezpłatnie zjeść kolację w jednej z restauracji a'la carte lub śniadanie tureckie w restauracji Wood House.

Sport i Rozrywka

*    4 baseny zewnętrzne, basen kryty, 8 zjeżdzalni wodnych (poddanych renowacji w 2016 r.); *    Bezpłatnie: kort tenisowy i wypożyczenie sprzętu, siłownia, sauna, łaźnia turecka, siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki, mini golf, koszykówka; codziennie realizowany jest urozmaicony program animacji (m.in. gry w basenie, gimnastyka wodna, aerobik, taniec brzucha), a wieczorami Gościom umila czas muzyka na żywo; *    Odpłatnie: oświetlenie kortu tenisowego, masaże i zabiegi w centrum Spa, bilard, kręgle, sala gier i sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

*     2 brodziki, mini klub (dla dzieci w wieku 5-12 lat), junior klub (dla młodzieży w wieku 13-17 lat), plac zabaw w ogrodzie, specjalny bufet dla najmłodszych oraz krzesełka i łóżeczka; istnieje możliwość wynajęcia opiekunki do dzieci (odpłatnie).

Pozostałe udogodnienia

*    Hotel otwarto w 2005 r., w zimę 2013/2014 przechodzi gruntowny remont; *    Hotel ten dysponuje w pełni wyposażonymi salami konferencyjnymi; kawiarenka internetowa jest dodatkowo płatna, łącze Wi-Fi w lobby i pokojach jest bezpłatne; dla Gości przygotowano także sklepiki i pralnię.

Naszym zdaniem

*    Ten elegancki hotel polecamy każdemu, komu zależy na bardzo dobrym standardzie zakwaterowania i obsłudze na najwyższym poziomie, szczególnie rodzinom z dziećmi. Bogaty program dziennych i wieczornych animacji sprawi, że nikt nie będzie się tu nudził.

Strona internetowa

*    www.sherwoodhotels.com.tr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.


Itaka Gala
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Antalya

Opis oferty:

Luksusowy, pięciogwiazdkowy położony w dzielnicy Lara, nad brzegiem morza oferuje wysoki standard dla najbardziej wymagających klientów. Międzynarodowa atmosfera, szeroka, piaszczysta, prywatna plaża oraz niezwykle bogata oferta all inclusive zapewniają znakomite warunki wypoczynku. Hotel zyskuje szczególnie pozytywne opinie ze względu na znakomitą, różnorodną kuchnię i wysokiej klasy serwis. Duży kompleks basenowy ze zjeżdżalniami, kryty basen i brodzik, animacje dla dorosłych i dzieci oraz znakomite zaplecza sportowo - rekreacyjne sprawiają, że jest to idealne miejsce dla osób aktywnych i rodzin z dziećmi.

POŁOŻENIE:

w Lara, plażowej dzielnicy ANTALYI, ok. 12 km od historycznego centrum miasta; ok. 10 km od portu lotniczego w Antalyi.

PLAŻA:

prywatna, piaszczysta, szeroka, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace, ręczniki; bar hotelowy objęty all inclusive.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, luksusowy, dla najbardziej wymagających klientów, oddany do użytku w 2005 r., odnowiony w 2013 r., 475 pokoi, 9 pięter, 4 windy, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, dostępne foteliki i bufet dla dzieci, diabetyków, wegetarian, 2 restauracje á la carte - kuchnia turecka i włoska, snack-bar, bar w lobby, bar przy basenie, bar przy plaży, vitamin-bar, disco-bar; kącik telewizyjny; sale konferencyjne, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: kawiarenka internetowa, całodobowy room-service, pralnia, opiekunka do dziecka, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 25 m², gustownie urządzony, klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, mini-bar (bezpłatne napoje chłodzące), sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka); boczny lub frontalny widok na morze za dopłatą;

rodzinny:

dla maks. 4 os., ok 57 m², dwupomieszczeniowy, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda: ok. 2000 m² i ok. 200 m², 2 brodziki dla dzieci, słodka woda: ok. 80 m² i 40 m², kryty basen, słodka woda, ok. 150 m², brodzik kryty, słodka woda, ok. 10 m², zjeżdżalnie wodne (6 dla dorosłych, 3 dla dzieci); 2 korty tenisowe, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, fitness, łaźnia turecka, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, aerobic; plac zabaw dla dzieci, 2 minikluby (5-12, 13-17 lat), amfiteatr, dzienne i wieczorne animacje, dyskoteka, wybrane sporty wodne; za opłatą: oświetlenie kortu i wypożyczalnia sprzętu, salon piękności, kręgielnia, bilard, salon gier, sporty wodne: narty wodne, skuter, żaglówki, parasailing; zabiegi w Spa.ULTRA ALL INCLUSIVE 24h: śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30)w formie bufetu w restauracji głównej; popołudniowa kawa, herbata i ciastko, lody; nocne przekąski (23.00-6.00); nielimitowana ilość lokalnych oraz niektórych importowanych napojów alkoholowych oraz napojów chłodzących 24 godziny na dobę; restauracja á la carte dostępna w all inclusive raz na tydzień (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2423522800; www.sherwoodresort.com.tr

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

RIWIERA TURECKA/TURCJA

Do dyspozycji gości

• recepcja • lobby • 4 windy • sala TV • ogród • taras • basen zewnętrzny (ze słodką wodą, czynny sezonowo) • basen rekreacyjny (zewnętrzny, czynny sezonowo) • basen typu activity (zewnętrzny, czynny sezonowo) • basen kryty (ze zintegrowanym brodzikiem dla dzieci, ze słodką wodą, podgrzewany w zależności od sezonu) • amfiteatr

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) • terminal internetowy (płatny) • leżaki i parasole (przy basenie, w cenie) • ręczniki plażowe (w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• pasaż handlowy • fryzjer • sklep z pamiątkami • minimarket • butik • jubiler • room service (24 h, płatny) • pralnia (płatna) • przechowalnia bagażu • 5 sal konferencyjnych • parking

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

499

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

• Godziny otwarcia barów i restauracji w hotelach mogą ulec zmianie w zależności od pory roku i pogody. W okresie zimowym zjeżdżalnie, aquaparki, zewnętrzne baseny i niektóre bary są zwykle nieczynne. Programy animacyjne mogą zostać ograniczone lub odbywać się wewnątrz hotelu.

• hotel nie akceptuje zwierząt domowych

Dla dzieci

• plac zabaw • łóżeczko dziecięce (w cenie) • wypożyczenie wózka (za kaucją) • opieka nad dziećmi (płatna) • menu dla dzieci • wysokie krzesełka • miniklub dla dzieci (4-12 lat) • klub dla nastolatków (13-16 lat) • międzynarodowe animacje dla dzieci • międzynarodowe animacje dla nastolatków • minidyskoteka • basen dla dzieci (zewnętrzny, czynny sezonowo) • brodzik (zewnętrzny, czynny sezonowo)

Sport i wellness

W cenie • łaźnia parowa • hammam • sala fitness/siłownia • 2 korty tenisowe (sprzęt w cenie) • minipiłka nożna • aerobik • mała siłownia • zumba • step aerobik • strzelanie z łuku • stretching • tenis stołowy

Płatne • strefa wellness Amon Spa • oświetlenie kortu tenisowego • zabiegi pielęgnacyjne i kosmetyczne • masaże 

Rozrywka

• kręgle za opłatą

• zajęcia sportowe (, codziennie)

• międzynarodowe animacje dla dorosłych (, codziennie)

• międzynarodowy program animacyjny (, codziennie)

• przedstawienia

• muzyka na żywo

• dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 57 m2 • widok boczny na morze • 2 oddzielne pokoje z drzwiami łączącymi • 2 łazienki • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • sejf (w cenie) • minibar (woda i napoje bezalkoholowe, w cenie)

Pokój rodzinny FZX2

• 2-4 os. • ok. 35 m2 • widok boczny na morze • 2 pomieszczenia połączone drzwiami przesuwnymi • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • sejf (w cenie) • minibar (woda i napoje bezalkoholowe, w cenie)

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-4 os. • ok. 29 m2 • widok na morze • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • sejf (w cenie) • minibar (woda i napoje bezalkoholowe, w cenie)

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-4 os. • ok. 29 m2 • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • sejf (w cenie) • minibar (woda i napoje bezalkoholowe, w cenie)

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-4 os. • ok. 29 m2 • widok boczny na morze • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • sejf (w cenie) • minibar (woda i napoje bezalkoholowe, w cenie)

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
• późne śniadanie: codziennie 10:00 - 11:00
• obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
• kolacja: codziennie 18:30 - 21:30, w formie bufetu
• przekąski
• przekąski o północy
• ciasto
• lody
• wybrane napoje do posiłków
• wybrane napoje bezalkoholowe
• wybrane lokalne napoje alkoholowe
• wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
• kawa/herbata po południu

Restauracje i bary • główna restauracja "Woodland Hauptrestaurant": bufet, w cenie, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój; rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna; potrawy bezglutenowe, bufet dla dzieci, menu dla dzieci, dania bez laktozy, dania sezonowe, dania wegetariańskie, pełnowartościowe posiłki
• restauracja "Lalezar A'la Carte Restaurant": dla gości w wieku 12+, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, raz w tygodniu: 19:00 - 21:30, wymagany odpowiedni strój; rodzaje kuchni: turecka
• restauracja "Sapore A'la Carte Restaurant": dla gości w wieku 12+, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, raz w tygodniu: 19:00 - 21:30, wymagany odpowiedni strój; rodzaje kuchni: włoska
• restauracja "Selenge A'la Carte Restaurant": dla gości w wieku 12+, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, raz w tygodniu: 19:00 - 21:30, wymagany odpowiedni strój; rodzaje kuchni: azjatycka
• restauracja "Robin's Beach Snack Restaurant": bufet, w cenie, codziennie 12:00 - 16:00, na plaży, wysokie krzesełka dla dzieci; rodzaje kuchni: międzynarodowa; bufet dla dzieci: w cenie
• restauracja "Aquapark Snack Restaurant": bufet, w cenie, codziennie 12:00 - 16:00, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci; rodzaje kuchni: międzynarodowa
• restauracja specjalistyczna "Anatolian House (Gözleme)": w cenie, codziennie 11:00 - 16:00 rodzaje kuchni: turecka
• bar przekąskowy "Robin's Beach Bar": codziennie 10:00 - 17:00, w cenie
• bar w lobby "Breezes Lobby Bar": codziennie 24 h, w cenie
• bar przy zewnętrznym basenie "Medieval Pool Bar": codziennie 10:00 - 23:59, w cenie
• pub "Panorama Pub Bar": codziennie 16:00 - 00:00, w cenie
• bar przy zewnętrznym basenie "Aquapark Pool Bar": codziennie 10:00 - 18:00, w cenie
• cukiernia "Tatli Patisserie": codziennie 11:00 - 18:00, w cenie

Dodatkowe informacje • uroczysta kolacja: na zapytanie, wymagana rezerwacja, płatna, wybór z menu


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.


Mapa Hotelu Sherwood Breezes

Opinie o Hotelu Sherwood Breezes

było super,polecam i pozdrawiam animatorów z maja 2010r

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Wspaniały hotel na letni wypoczynek.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Dobry rodzinny hotel, doskonale się bawiliśmy:).

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Spędzilśmy w tym hotelu fantastyczne dwa tygodnie urlopu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Po pierwsze, obsługa spisywała się na medal, zawsze pomocni, uśmiechnięci, zaangażowani. Animacje cudowne i bardzo zabawne, od rana do wieczora coś się dzieje, dużo zabaw dla dzieci. Posiłki pyszne i do tego ciągle coś można było przekąsić, jak się w restauracji kończyła pora jedzenia, to w barach pojawiały się rózne przekąski, też na ciepło. Baseny duze, czyste, z wydzieloną częścią dla dzieci. Ogólnie super, bardzo polecam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Zachwyciła nas plaża, dzieci sobie w niej "grzebały", generalnie fajne miejsce i udane wakacje.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.4

Sherwood Breezes - możliwości zakwaterowania:

standard double standard
standard singleuse standard
standard singleuse standard seaview
standard singleuse standard lateralseaview
standard double standard seaview
FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 3PAX
standard single w.child standard
standard double standard lateralseaview
standard single w.child standard seaview
STANDARD ROOM LAND VIEW WITH BALCONY
family room 2 bedrooms standard
standard single w.child standard lateralseaview
STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 2PAX
STANDARD ROOM LAND VIEW 1PAX
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
JUNIOR FAMILY ROOM 4PAX
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon
Standard
Standard - boční výhled na moře
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 3PAX
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon drzwi przesuwne
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) 2 sypialnie/2 lazienki prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja taras 2 sypialnie/1 lazienka
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) 2 sypialnie/2 lazienki prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Junior Suita whirlpool prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon
JACUZZI SUITE 2PAX
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
JUNIOR FAMILY ROOM 3PAX
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon drzwi przesuwne
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) 2 sypialnie/2 lazienki prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja taras 2 sypialnie/1 lazienka
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) 2 sypialnie/2 lazienki prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon
FAMILY SUITE 2 BEDROOMS 4PAX
SINGLE ECONOMY ROOM
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) 2 sypialnie/2 lazienki prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja taras 2 sypialnie/1 lazienka
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) 2 sypialnie/2 lazienki prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
JACUZZI SUITE
STANDARD ROOM SEA SIDE VIEW WITH BALCONY
STANDARD ROOM SEA VIEW 3PAX
STANDARD ROOM SEA VIEW WITH BALCONY
STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 1PAX
STANDARD ROOM SEA VIEW 2PAX
FAMILY SUITE 2 BEDROOMS 2PAX
STANDARD ROOM SEA VIEW 1PAX
STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW
STANDARD ROOM LAND VIEW 2PAX
FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 4PAX
STANDARD ROOM LAND VIEW 3PAX
JUNIOR FAMILY ROOM 2PAX
FAMILY SUITE 2 BEDROOMS 3PAX
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 2PAX
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
SINGLE ROOM SEA VIEW
LARGE FAMILY ROOM
JUNIOR FAMILY ROOM
FAMILY ROOM 2 BEDROOMS
STANDARD ROOM LAND VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
STANDARD ROOM SEA VIEW
CONNECTION FAMILY ROOM
FAMILY ROOM
SINGLE ROOM LAND VIEW
JUNIOR FAMILY ROOM 2 BEDROOMS
STANDARD ROOM SEA VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
SINGLE ROOM SIDE SEA VIEW
FAMILY SUITE 2 BEDROOMS
STANDARD ROOM SEA SIDE VIEW WITH BALCONY SING USE
STANDARD ROOM LAND VIEW

Sherwood Breezes - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Sherwood Breezes? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00