cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
  • Hotel Sherwood Breezes, Riwiera Turecka
1 / 46
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
24.10 - 28.10
już od 2875 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
19.04 - 22.04
już od 1437 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sherwood Breezes
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Sherwood Breezes
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Antalya
Ocena hotelu Sherwood Breezes:
4.7 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 19 kwietnia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.

Hotel Sherwood Breezes w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 2 km od centrum Lary
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 15 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności, w cenie
  • sale konferencyjne: 5

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

499

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  • basen dla dzieci
  • brodzik dla niemowląt
  • łóżeczka dla dzieci: w cenie
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • wózek dla dzieci: wymagana kaucja
  • menu dla dzieci
  • bufet dla dzieci
  • miniklub dla dzieci: 4-12 lat
  • animacje dla dzieci: codziennie
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • minidyskoteka
  • klub dla nastolatków: 13-16 lat
  • animacje dla nastolatków

Sport i wellness

W cenie
  • łaźnia parowa
  • hammam
  • siłownia
  • aerobik
  • aqua fitness
  • step aerobik
  • zumba
  • łucznictwo
  • minipiłka nożna
  • siatkówka plażowa
  • minigolf
  • 2 korty tenisowe
  • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
Płatne
  • strefa spa „AMON SPA": 16+
  •  masaże
  • zabiegi kąpielowe
  • zabiegi lecznicze
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • centrum medycyny ajurwedyjskiej
  • oświetlenie kortu tenisowego

rozrywka

  • kręgle za opłatą
  • zajęcia sportowe codziennie
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych codziennie
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • dyskoteka dla dorosłych

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 57 m2
  • boczny widok na morze
  • 2 łazienki
  • 2 sypialnie
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • TV sat.
  • Wi-Fi: w cenie
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój rodzinny FZX2
  • 2-4 os.
  • ok. 35 m2
  • boczny widok na morze
  • 2 sypialnie
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • TV sat.
  • Wi-Fi: w cenie
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój rodzinny FZX3
  • 2-4 os.
  • ok. 40 m2
  • 2 sypialnie
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • TV sat.
  • Wi-Fi: w cenie
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy Deluxe z widokiem na morze DZM1
  • 1-4 os.
  • ok. 29 m2
  • widok na morze
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • TV sat.
  • Wi-Fi: w cenie
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy Deluxe DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 29 m2
  • prysznic
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • TV sat.
  • Wi-Fi: w cenie
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy Deluxe DZX2
  • 1-4 os.
  • ok. 29 m2
  • boczny widok na morze
  • wanna lub prysznic
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • TV sat.
  • Wi-Fi: w cenie
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • późne śniadanie: 10:00 - 11:00
  • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: 18:30 - 21:30, w formie bufetu
  • przekąski
  • przekąski o północy
  • ciasto
  • lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 7
  • główna restauracja „Woodland": kuchnia międzynarodowa, regionalna, potrawy bezglutenowe, bufet dla dzieci, menu dla dzieci, dania bez laktozy, dania sezonowe, dania wegetariańskie, pełnowartościowe posiłki; bufet, w cenie, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Lalezar": 12+; kuchnia turecka, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, raz w tygodniu 19:00 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Sapore": 12+; kuchnia włoska, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, raz w tygodniu 19:00 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Selenge": 12+; kuchnia azjatycka, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, raz w tygodniu 19:00 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Robin's Beach Snack Restaurant": kuchnia międzynarodowa, bufet dla dzieci: w cenie, bufet, w cenie, codziennie 12:00 - 16:00, na plaży, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „Aquapark Snack Restaurant": kuchnia międzynarodowa, bufet, w cenie, codziennie 12:00 - 16:00, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „Anatolian House": kuchnia turecka, w cenie, codziennie 11:00 - 16:00

  • bary i inne: 6
  • bar przekąskowy „Robin's Beach Bar": codziennie 10:00 - 17:00, w cenie
  • bar w lobby „Breezes Lobby Bar": codziennie 24 h, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „Medieval Pool Bar": codziennie, w cenie
  • pub „Panorama Pub Bar": codziennie 16:00 - 00:00, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „Aquapark Pool Bar": codziennie 10:00 - 18:00, w cenie
  • cukiernia „Tatli Patisserie": codziennie 11:00 - 18:00, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • uroczysta kolacja: rezerwacja wymagana, za opłatą, wybór z menu

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Antalya

    Malowniczo położona stolica Riwiery Tureckiej, jest największym miastem śródziemnomorskiego wybrzeża Turcji. Otoczona pasmem gór, które w wielu miejscach niemal pionowo schodzą do morza, kusi olbrzymią ilością zabytków oraz wspaniałymi hotelami, które zaledwie w ciągu kilku lat powstały po wschodniej części miasta, przy szerokiej, piaszczystej plaży w dzielnicy Lara. Poszukiwaczom pradawnych skarbów polecamy odwiedziny na Starym Mieście, gdzie na uwagę zasługuje Yivli Minare (Żłobiony Minaret), wznoszący się na wysokość 38 metrów, port rzymski, który dziś służy jako przystań jachtowa, otoczony historyczną dzielnicą Kaleici, gdzie podczas spaceru krętymi uliczkami możemy podziwiać osmańskie budynki porozdzielane gdzieniegdzie ruinami z czasów rzymskich, czy Brama Hadriana (Hadrianus Kapisi), która została zbudowana w 130 r. n.e. z okazji wizyty cesarza Hadriana i jego żony Sabiny. Warto też odwiedzić pięknie położony park miejski, który wydaje się być idealnym miejscem do długich spacerów i relaksu przy uspakajającym szumie fontann w otoczeniu egzotycznej roślinności.

    Lara - to najnowsza i najnowocześniejsza dzielnica hotelowa w Turcji. To tutaj znajdują się najwyższej klasy hotele, tylko pięciogwiazdkowe, położone przy pięknej, szerokiej plaży, gdzie szybko rozwijają się bary, tawerny i centra handlowe. To właśnie tutaj znajdują się sławne już teraz na całym świecie hotele, takie jak Top Kapi, przypominający pałac w Istambule; Kremlin, jakby żywcem przeniesiony z Moskwy, czy Venezia, gdzie można wypoczywać w Pałacu Dożów.

     

    HOTEL SHERWOOD BREEZES*****

     

    Luksusowy hotel pięciogwiazdkowy położony w dzielnicy Lara, oferuje wysoki standard dla najbardziej wymagających klientów. Międzynarodowa atmosfera, olbrzymi basen, szeroka, piaszczysta plaża oraz niezwykle bogata oferta all inclusive zapewniają znakomite warunki wypoczynku.

     

    POŁOŻENIE:

    w LARA, plażowej dzielnicy ANTALYI, ok. 10 km od historycznego centrum miasta, bezpośrednio przy szerokiej, piaszczystej plaży, ok. 10 km od portu lotniczego w Antalyi.

     

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, luksusowy, dla najbardziej wymagających klientów, nowy, oddany do użytku w 2005 r.; 349 pokojów, główna restauracja, dwie restauracje a la carte (turecka i włoska - bezpłatna, wymagana rezerwacja), snack bar, lobby bar, pool bar, beach bar, disco bar, mini-market, salon fryzjerski, sklep z pamiątkami, wynajem samochodów, dwie sale konferencyjne.

     

    POKÓJ:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), centralna klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, mini-bar (bezpłatne napoje chłodzące), sejf (za dopłatą), telefon, balkon.

     

    SPORT I ROZRYWKA:

    dwa baseny (2000 m2 i 200 m2), dwa baseny dla dzieci (80 m2 i 40 m2), basen kryty, zjeżdżalnie wodne dla dzieci, łaźnia turecka, łaźnia parowa, jacuzzi, sauna, fitness center (bezpłatne), masaż, peeling, centrum odnowy biologicznej, salon piękności (płatne), koszykówka, siatkówka plażowa, tenis ziemny w ciągu dnia, tenis stołowy (bezpłatne), bilard, salon gier komputerowych, kręgle (płatne), mini-klub dla dzieci, kawiarenka Internetowa (płatna), aerobic, animacje w ciągu dnia i wieczorami, sporty wodne: wind surfing, kajaki, rower wodny (bezpłatne), narty wodne, jetski, parasailing (płatne), dyskoteka.

     

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja, nocne przekąski, popołudniowe przekąki, popołudniowa kawa, herbata i ciastko, lody dla dzieci; nieograniczona ilość lokalnych oraz niektórych importowanych napojów alkoholowych (szkocka whisky, malibu, campari, gin, etc.) oraz napojów chłodzących 24 godziny na dobę!!!

     

    Cena zawiera:

    • 7 lub 14 noclegów,
    • wyżywienie: all inclusive,
    • opiekę rezydenta,
    • przelot samolotem,
    • transfer: lotnisko-hotel-lotnisko,
    • ubezpieczenie KL i NW.

     

    Cena nie zawiera:

    • dopłat do wylotów z lotnisk lokalnych

    INFORMACJE PRAKTYCZNE:

    Pilot: Turyści objęci są opieką polskiego rezydenta, do zadań którego należy pomoc przy przylocie, wylocie, podczas pobytu oraz przyjmowanie zapisów na wycieczki lokalne.

    Wizy: Są wymagane. Turystyczna ważna jest 1 miesiąc: obowiązkowo należy ją wykupić na lotnisku w Antalyi - 15 USD lub 10 EUR. Paszport musi być ważny minimum 6 miesięcy.

    Czas lokalny: czas polski plus 1 godz.

    Język: turecki; można także porozumiewać się po angielsku, coraz częściej po polsku.

    Waluta: 1 stycznia 2005 r. w Turcji nastąpiła denominacja lira tureckiego i obcięcie sześciu zer. Banknoty są o nominałach od 1 do 100 lirów, monety od 1 do 50 kurusz, czyli tureckich groszy. Przewidywany kurs wymiany to: 1 EUR = 1,8 lira.

    Napiwki: Obowiązuje zasada, że każdy daje tyle, na ile go stać. Zarobki w Turcji są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Przyjęte jest dawanie napiwków kierowcom przy wycieczkach lokalnych oraz kelnerom. Normalnie przyjęte jest ok. 5-10%.

    Czas przelotu: Polska-Antalya - ok. 3 godz.

    Ceny: SIDE: piwo - ok. 1 EUR, lunch - ok. 6 EUR; ALANYA: piwo - ok. 2 EUR (w dyskotekach w porcie ok. 4 EUR), lunch - ok. 8 EUR; KEMER: piwo - ok. 2 EUR, lunch - ok. 10 EUR. Klimatyzacja. Uruchamiana jest tylko w miesiącach najcieplejszych czyli od czerwca do września. Często działa ona kilkanaście godzin na dobę, gdyż zakłada się, że goście większą część dnia spędzają poza hotelem. W niektórych hotelach klimatyzacja jest sterowana indywidualnie czyli może działać 24 godz. na dobę, jest to jednak rzadkością nawet w hotelach ****.

    All Inclusive: w Turcji zwyczajowo oferta all inclusive obejmuje tylko posiłki i lokalne napoje w ograniczonych godzinach, zwykle od 10.00 do 23.00. Wszelkie dodatkowe świadczenia, typu sporty, sejf, masaż, sauna, a nawet mini-bar są dodatkowo płatne. Warto wiedzieć, że oprócz napojów importowanych, soki ze świeżo wyciskanych owoców oraz kawa po turecku są również dodatkowo płatne. All inclusive nie dotyczy plaży, chyba że w opisie hotelu wskazano inaczej.

    Komunikacja: działa bardzo sprawnie i jest niedroga. Nawet z hoteli odległych od centrum miasta z łatwością można dojechać dolmuszem czyli lokalnym mini-busem. Ceny za przejazd to ok. 1 EUR za 15 km. Taksówki wyposażone są w liczniki i ceny są wszędzie takie same. Przejazd 1 km kosztuje ok. 1 EUR.

    Plaże: generalnie wstępy są bezpłatne, płaci się za wynajem leżaka i parasola, a wysokość opłaty zależy od plaży. Najdroższa jest plaża Kleopatry (ok. 5 EUR); plaża wschodnia w Alanyi oraz w Side jest tańsza - ok. 2-3 EUR.

    Co warto wiedzieć: W Turcji przestrzegana jest zasada, że jakiekolwiek napoje czy owoce zakupione poza terenem hotelu nie można wnosić do pokojów. Wiąże się to przede wszystkim z tym, że w tropikalnym klimacie wszystko psuje się dość szybko i pojawiają się insekty, których usunięcie jest bardzo kosztowne.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka Gala

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Turcja / Antalya

    Opis oferty:

    Luksusowy, pięciogwiazdkowy położony w dzielnicy Lara, nad brzegiem morza oferuje wysoki standard dla najbardziej wymagających klientów. Międzynarodowa atmosfera, szeroka, piaszczysta, prywatna plaża oraz niezwykle bogata oferta all inclusive zapewniają znakomite warunki wypoczynku. Hotel zyskuje szczególnie pozytywne opinie ze względu na znakomitą, różnorodną kuchnię i wysokiej klasy serwis. Duży kompleks basenowy ze zjeżdżalniami, kryty basen i brodzik, animacje dla dorosłych i dzieci oraz znakomite zaplecza sportowo - rekreacyjne sprawiają, że jest to idealne miejsce dla osób aktywnych i rodzin z dziećmi.

    POŁOŻENIE:

    w Lara, plażowej dzielnicy ANTALYI, ok. 12 km od historycznego centrum miasta; ok. 10 km od portu lotniczego w Antalyi.

    PLAŻA:

    prywatna, piaszczysta, szeroka, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace, ręczniki; bar hotelowy objęty all inclusive.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, luksusowy, dla najbardziej wymagających klientów, oddany do użytku w 2005 r., odnowiony w 2013 r., 475 pokoi, 9 pięter, 4 windy, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, dostępne foteliki i bufet dla dzieci, diabetyków, wegetarian, 2 restauracje á la carte - kuchnia turecka i włoska, snack-bar, bar w lobby, bar przy basenie, bar przy plaży, vitamin-bar, disco-bar; kącik telewizyjny; sale konferencyjne, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: kawiarenka internetowa, całodobowy room-service, pralnia, opiekunka do dziecka, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 25 m², gustownie urządzony, klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, mini-bar (bezpłatne napoje chłodzące), sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka); boczny lub frontalny widok na morze za dopłatą;

    rodzinny:

    dla maks. 4 os., ok 57 m², dwupomieszczeniowy, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda: ok. 2000 m² i ok. 200 m², 2 brodziki dla dzieci, słodka woda: ok. 80 m² i 40 m², kryty basen, słodka woda, ok. 150 m², brodzik kryty, słodka woda, ok. 10 m², zjeżdżalnie wodne (6 dla dorosłych, 3 dla dzieci); 2 korty tenisowe, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, fitness, łaźnia turecka, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, aerobic; plac zabaw dla dzieci, 2 minikluby (5-12, 13-17 lat), amfiteatr, dzienne i wieczorne animacje, dyskoteka, wybrane sporty wodne; za opłatą: oświetlenie kortu i wypożyczalnia sprzętu, salon piękności, kręgielnia, bilard, salon gier, sporty wodne: narty wodne, skuter, żaglówki, parasailing; zabiegi w Spa.ULTRA ALL INCLUSIVE 24h: śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30)w formie bufetu w restauracji głównej; popołudniowa kawa, herbata i ciastko, lody; nocne przekąski (23.00-6.00); nielimitowana ilość lokalnych oraz niektórych importowanych napojów alkoholowych oraz napojów chłodzących 24 godziny na dobę; restauracja á la carte dostępna w all inclusive raz na tydzień (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0090/2423522800; www.sherwoodresort.com.tr


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Antalya

    OPIS

    Nowoczesny, przestronny obiekt wprost stworzony na wakacje dla rodzin z dziećmi. Zielony ogród, dobrze wyposażony plac zabaw, piaszczysta plaża, basen oraz program animacyjny to wszystko sprawi, że zarówno najmłodsi jak i rodzice będą zachwyceni. Szczęścia dopełnią wyszukane smaki i zapachy wybornych dań serwowanych w hotelowych restauracjach.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    2005 r. Odnowiony w 2014 r. Na terenie hotelu: restauracje (5), bary (11), room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (5), centrum biznesowe (płatne), basen kryty, baseny odkryte (8), aquapark (bezpłatny, 7 dla dorosłych i 3 dla dzieci, działa w godzinach 10:00-12:00,14:00-16:00,).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Kawiarenka internetowa płatna, Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży, płatne: pawilony.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 2 budynkach głównych (liczba pięter: 9, liczba wind: 7). Typy pokoi: STANDARD ROOM LAND VIEW dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 08:00-03:00), sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , JACUZZI SUITE ROOM dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 08:00-03:00), sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, jacuzzi, WC), balkon , JUNIOR FAMILY ROOM dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 08:00-03:00), sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), taras , FAMILY ROOM dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 08:00-03:00), sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , FAMILY SUITE ROOM dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 08:00-03:00), sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , STANDARD SIDE SEA VIEW dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 08:00-03:00), sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , STANDARD SIDE SEA VIEW dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 08:00-03:00), sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , SKY SUITE dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 08:00-03:00), sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (jacuzzi, WC), taras

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracje a la carte (4), bary (11), cukiernia Ultra All Inclusive (24h) śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30), późny posiłek (23:00-02:30), drugi późny posiłek (02:30-07:00) serwowane w restauracji głównej, przekąski (11:00-16:00), podwieczorek (11:00-18:00) serwowane w wybranych barach i cukierniach, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, wybrane alkohole importowane, pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - wymagana rezerwacja."Selenge" chińska, "Lalezar" turecka, "Sapore" włoska - w trakcie pobytu jedna wizyta w wybranej restauracji gratis, "Sapore" owoce morza - płatna

    z myślą o dzieciach

    brodziki (3), zjeżdżalnie wodne dla dzieci (3), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, 13-17 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) , możliwość wypożyczenia wózka (płatna i w miarę dostępności)

    w cenie

    kort do tenisa ziemnego, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, badminton, koszykówka, piłka nożna, siatkówka, siatkówka plażowa, minigolf, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, siłownia, animacje soft, w nocy, w dzień, sauna, dyskoteka

    płatne

    oświetlenie kortów, kręgle, cymbergaj, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, talasoterapia, masaż, jacuzzi, salon piękności, łaźnia turecka

    Aktualizacja opisu

    10.06.2019 16:47

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Turcja/Riwiera Turecka

    Kategoryzacja hotelu

    - kategoria Exim Tours 5* - kategoria lokalna 5*

    Położenie

    - przy plaży - w turystycznej dzielnicy Antalyi - Lara - ok. 15 km od centrum Antalyi - ok. 10 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    - prywatna, piaszczysto-żwirowa - leżaki, materace, ręczniki plażowe i parasole (bezpłatne) - pawilony plażowe (płatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 29 m2 - centralna klimatyzacja - LED TV-Sat, telefon, sejf, internet Wi-Fi - mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe i piwo) - zestaw do parzenia kawy i herbaty - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Suite - powierzchnia ok. 46 m2 - dla max. 2 osób, ekskluzywniej urządzony - wyposażony podobnie jak pokój standardowy, dodatkowo jacuzzi Pokój Rodzinny I (Standard) - powierzchnia ok. 35 m2 - wyposażony podobnie jak pokój Standardowy Pokój Rodzinny II (2 Bedrooms Standard) - powierzchnia ok. 40 m2 - 2 łączone pokoje, wyposażone podobnie jak pokój standardowy, 1 łazienka Pokój Rodzinny III (2 Connecting Rooms Standard) - powierzchnia ok. 57 m2 - 2 odrębne pokoje połączone drzwiami wewnętrznymi, 2 łazienki - wyposażenie podobnie jak w pokoju standardowym

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - 3 baseny - aquapark z 7 zjeżdżalniami - leżaki, materace i parasole przy basenie - sala fitness, aerobik, step, zumba - gimnastyka i sporty w basenie - koszykówka, siatkówka plażowa - mini golf, mini football, tenis ziemny - rzutki, boccia, tenis stołowy, łucznictwo - muzyka na żywo, programy animacyjne, dyskoteka - sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) Płatne - bilard, kręgle, gry elektroniczne - spa, masaże - oświetlenie kortu tenisowego - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - plac zabaw, mini klub dla dzieci (5-12), junior klub (13-17), animacje, mini disco - brodzik, basen z 3 zjeżdżalniami - bufet i wysokie krzesełka w restauracji głównej - zestaw dla niemowląt na życzenie (podgrzewacz, wanienka, niania elektroniczna)  

    Wyżywienie

    Ultra All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia, lody, nocna przekąska. Świeżo wyciskany sok pomarańczowy do śniadania. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w wyznaczonych barach 24h. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a' la carte po uprzedniej rezerwacj, w restauracji a'la carte rybnej wymagana opłata serwisowa 10 EUR/osoba.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 4 restauracje a' la carte: włoska, turecka, mongolska, rybna - 10 barów: 3 w lobby, 2 w ogrodzie, na plaży, w aquaparku, przy basenie, w SPA, w dyskotece - 2 bary z przekąskami

    Dodatkowe informacje

    - obiekt otwarty w 2005 roku, wyremontowany w 2013/14 roku, dysponuje 499 pokojami - Internet Wi-Fi w lobby i części miejsc publicznych (bezpłatny) - centrum konferencyjne, fryzjer, mini market, pasaż handlowy, wypożyczalnia samochodów - www.sherwoodhotels.com.tr

    Cena

    Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 20 USD.  


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    ANTALYA CENTER

    Opis oferty:

    Hotel został otwarty w 2005 roku, całkowicie odnowiony w 2014, usytuowany na powierzchni 33.000m2. Obiekt składa się z dwóch budynków głównych. Do dyspozycji gości 8 basenów zewnętrznych, zjeżdżalnie wodne, basen kryty, restauracja główna, snack bar przy aqua-parku, 3 restauracje a'la carte (turecka, włoska, mongolska), 14 barow oraz sale konferencyjne.

    POKOJE:

    499 pokoi: 372 pokoi standardowych (29m2), 14 pokoi standard suite (46m2), 45 pokoi rodzinnych łączonych (57m2), 17 pokoi rodzinnych junior (35m2), 13 pokoi rodzinnych (40m2), 10 pokoi deluxe (57m2), 1 pokój King Richard suite (90m2), 1 pokój Little John suite (65m2), 1 pokój Maid Marian suite (70m2) oraz 4 pokoje dla osób niepełnosprawnych (29m2). Wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, telefon, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), parkiet, balkon lub taras; sprzątanie, wymiana ręczników - codziennie, wymiana pościeli - 3 razy w tygodniu

    DODATKOWO PŁATNE:

    Centrum Spa & Wellness, masaże, pawilony na plaży, salon kosmetyczny, salon fryzjerski, lekarz, oświetlenie kortów, kręgle, bilard, gry wideo, wszystkie sporty wodne na plaży, centrum handlowe, jubiler, fotograf, kafejka internetowa, wypożyczalnia samochdów, pralnia, room service

    KONTAKT:

    www.sherwoodhotels.com.tr

    POŁOŻENIE:

    Lara, 12 km od Belek, 10 km od lotniska w Antalyi

    PLAŻA:

    prywatna, piaszczysta plaża o długości 160 m znajduje się bezpośrednio przy hotelu, molo; serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole materace, ręczniki)

    WYŻYWIENIE:

    Ultra All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, przekąski, wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakościowy

    DLA DZIECI:

    animacje, mini klub (5-12l), klub dla nastolatków (13-17l), brodzik, brodzik kryty, pokój zabaw, plac zabaw, mini disco, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (dodatkowo płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, muzyka na żywo (3 razy w tygodniu), dyskoteka, łaźnia turecka, łaźnia parowa, sauna, centrum fitness, aerobik, gimnastyka w wodzie, koszykówka, zumba, siatkówka plażowa, kort tenisowy, sprzęt do tenisa, mini golf, piłkarzyki, tenis stołowy, boccia, rzutki, bezpłatny internet bezprzewodowy (w pokojach i lobby)


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA TURECKA

    *****

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    *    W odległości 10 km od lotniska w Antalyi, 12 km od centrum Antalyi.

    Plaża

    *    Bezpośrednio przy prywatnej, szerokiej plaży; leżaki, parasole i materace są bezpłatne.

    Zakwaterowanie

    *    361 pokoi; *    Typy pokoi: 269 pokoi standardowych (29 m), 17 pokoi typu junior family (jeden większy pokój o pow. 35 m), 45 pokoi typu large family (składają się z dwóch sypialni i dwóch łazienek, łączna pow. 57 m), 14 pokoi family (2 pokoje, jedna łazienka, 35 m), 12 pokoi standardowych dla nowożeńców, 4 pokoje typu suite (duży pokój z jacuzzi w łazience; o pow. 46 m) i 4 pokoje dla osób niepełnosprawnych; *    Wyposażenie: centralna klimatyzacja sterowana indywidualnie, łazienka, suszarka do włosów, telefon, telewizor, mini bar (codziennie uzupełniany w napoje bezalkoholowe i piwo) oraz bezpłatny sejf.

    Restauracje i bary

    *    Restauracja główna, trzy restauracje a'la carte: turecka, włoska, mongolska (Goście mogą skorzystać z 1 wybranej restauracji a'la carte bezpłatnie raz podczas pobytu - wymagana rezerwacja); dwie restauracje z przekąskami (jedna znajduje się na plaży); *    Cigar bar, Sport bar, Tema bar, bar przy basenie, bar na plaży, Disco bar na plaży, kawiarnia, cukiernia, Sun Set bar.

    Wyżywienie

    *    Ultra All inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, nocne przekąski (23.00 - 06.00); lody, gozleme - tureckie naleśniki, kawa i herbata, przekąski w Breezes snack bar i w barze na plaży;  napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji i niektóre importowane dostępne przez całą dobę; raz w tygodniu Goście mogą bezpłatnie zjeść kolację w jednej z restauracji a'la carte lub śniadanie tureckie w restauracji Wood House.

    Sport i Rozrywka

    *    4 baseny zewnętrzne, basen kryty, 8 zjeżdzalni wodnych (poddanych renowacji w 2016 r.); *    Bezpłatnie: kort tenisowy i wypożyczenie sprzętu, siłownia, sauna, łaźnia turecka, siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki, mini golf, koszykówka; codziennie realizowany jest urozmaicony program animacji (m.in. gry w basenie, gimnastyka wodna, aerobik, taniec brzucha), a wieczorami Gościom umila czas muzyka na żywo; *    Odpłatnie: oświetlenie kortu tenisowego, masaże i zabiegi w centrum Spa, bilard, kręgle, sala gier i sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    *     2 brodziki, mini klub (dla dzieci w wieku 5-12 lat), junior klub (dla młodzieży w wieku 13-17 lat), plac zabaw w ogrodzie, specjalny bufet dla najmłodszych oraz krzesełka i łóżeczka; istnieje możliwość wynajęcia opiekunki do dzieci (odpłatnie).

    Pozostałe udogodnienia

    *    Hotel otwarto w 2005 r., w zimę 2013/2014 przechodzi gruntowny remont; *    Hotel ten dysponuje w pełni wyposażonymi salami konferencyjnymi; kawiarenka internetowa jest dodatkowo płatna, łącze Wi-Fi w lobby i pokojach jest bezpłatne; dla Gości przygotowano także sklepiki i pralnię.

    Naszym zdaniem

    *    Ten elegancki hotel polecamy każdemu, komu zależy na bardzo dobrym standardzie zakwaterowania i obsłudze na najwyższym poziomie, szczególnie rodzinom z dziećmi. Bogaty program dziennych i wieczornych animacji sprawi, że nikt nie będzie się tu nudził.

    Strona internetowa

    *    www.sherwoodhotels.com.tr


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Rego- Bis

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo fajny hotel, polecam dla wymagających klietów - chcących wypocząć przy pięknej, piaszczystej plaży.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    ***** Turcja/Riwiera Turecka

    ATUTY

    - położony bezpośrednio przy plaży - krótki transfer z lotniska w Antalyi - Aquapark (7 zjeżdżalni dla dorosłych, 3 dla dzieci) - 8 basenów zewnętrznych - mini klub dla dzieci i nastolatków

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel położony jest w miejscowości Lara, bezpośrednio przy szerokiej plaży. Na terenie obiektu znajduje się Aquapark ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych oraz 8 basenów zewnętrznych. W ramach formuły Ultra All Inclusive goście mogą korzystać z licznych hotelowych barów oraz restauracji a'la carte serwujących rozmaitości z różnych zakątków świata.

    POŁOŻENIE

    - położony w miejscowości Lara - około 10 km od lotniska w Antalya - około 12km od centrum miasta Antalya - położony bezpośrednio przy plaży - odległość do najbliższego sklepu około 260 m - odległość do najbliższego przystanku komunikacji miejskiej około 650 m

    PLAŻA

    Prywatna piaszczysta plaża. Leżaki, parasole i ręczniki plazowe bezpłatne. Prywatne altany dodatkowo płatne oraz dostępne po wcześniejszej rezerwacji. Sporty wodne na plaży dodatkowo płatne.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Bezpłatne: recepcja 24h, restauracja główna, restauracje a'la cart (raz na pobyt, po wcześniejszej rezerwacji; z wyjątkiem restauracji rybnej) 8 zewnętrznych basenów dla dorosłych i dzieci, wewnętrzne baseny, aquapark, łaźnia turecka, sauna, jacuzzi, łaźnia parowa, kort tenisowy, boisko do koszykówki oraz siatkówki plazowej, mini golf, tenis stołowy, WiFi na terenie hotelu. Dodatkowo płatne: restauracja rybna, oświetlenie kortu tenisowego oraz sprzęt do tenisa, kręgle, masaże i peeling, centrum Beauty&SPA, wszystkie sporty wodne.

    DLA DZIECI

    Programy animacyjny w ciągu dnia oraz specjalne wieczorne programy. Mini Club dla dzieci od 4 do 12 lat, plac zabaw, mini disco wieczorem dla młodzieży od 13 do 17 lat.

    POKOJE

    Zakwaterowanie:14:00 Wykwaterowanie:10:00 Hotel posiada 499 pokoi. Pokoje typu standard (29m2) posiadają jedną sypielnię z łózkiem francuskim oraz pojedynczym łóźkiem i jedną łazienkę. Wszystkie pokoje mają balkon, prywatną łazienkę z prysznicem, suszarkę do włosów, telefon, centralnie sterowaną klimatyzację, sejf, mini bar (woda, napoje i piwo uzupełniane codziennie), czajnik, zestaw do parzenia herbaty i kawy, telewizor, Wi-Fi.

    WYŻYWIENIE

    Ultra All Inclusive Śniadania, późne śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Między posiłkami dostępne przekąski słodkie i słone, lokalne i importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa, herbata. Do śniadania sok pomarańczowy, lody serwowane w wyznaczonych godzinach. Formuła Ultra All Inclusive nie obejmuje posiłków serowanych w restauracji rybnej, luksusowych importowanych napoi, świeżo wyciskanych soków owocowych, napoi energetycznych oraz napoi butelkowych. Restauracje A'la Carte dostępne po wcześniejszej rezerwacji.

    KRAJ

    Turcja urzeka pięknymi piaszczystymi plażami, błękitną ciepłą wodą i świetnie zachowanymi śladami antycznych kultur. Można tu spędzić leniwy urlop wśród wygód hotelu lub wybrać się na wyprawę w przeszłość, odwiedzając liczne zabytki czasów hellenistycznych i rzymskich. Turcja to kraj kolorowej, wybujałej roślinności, korzennych przypraw, gwarnych bazarów i niezwykłych krajobrazów. Turcy są gościnni i przyjaźni, chętnie częstują podróżnych herbatą lub przysmakami swej pobudzającej zmysły kuchni, przede wszystkim jednak zarażają dobrym humorem i pełnym radości podejściem do życia. Zdecydowanie warto wybrać ten kraj jako cel swojej wakacyjnej podróży.

    REGION

    Lara, która leży kilkanaście kilometrów na wschód od Antalyi, jest plażową dzielnicą miasta. Niewielka odległość od centrum pozwoli wyszaleć się do woli wszystkim amatorom nocnego życia, wygodne hotele przypadną do gustu nawet najbardziej wymagającym gościom, a turyści żądni wrażeń związanych ze zwiedzaniem na pewno znajdą coś dla siebie wśród licznych atrakcji oferowanych przez okolicę. Na tutejszej plaży co roku w lecie można podziwiać słynną w świecie wystawę rzeźb z piasku.

    WYCIECZKI FAKULTATYWNE

    Pamukkale (60 EUR os. dorosła) Demre- Myra- Kekova (60 EUR os. dorosła) Kolejka linowa Tahtali (45 EURos. dorosła, tylko z regionu Kemer) Akwarium Antalyi (od 45 EUR os. dorosła) Łaźnia Turecka (od 25 EUR do 130 EUR za os. doroslą, w zależności od wykupionego pakietu) Jeep Safari (od 35 EUR do 55 EUR za os. dorosłą, w zależności od programu) Quad Safari (od 40 EUR do 60 EUR za os.  dorosłą, w zależności od programu) Rafting/Kanioning (35 EUR za os. dorosłą) Nurkowanie (65 EUR za os. dorosłą)

    CENA ZAWIERA

    * Opłaty lotniskowe * 7 noclegów w hotelu Sherwood Breezes Resort ***** * Wyżywienie Ultra All Inclusive * Transfer lotnisko-hotel-lotnisko w kraju docelowym * Bagaż podróżny w cenie (limit wagowy zależy od linii lotniczych) * Opiekę rezydenta podczas pobytu * Opłatę na fundusz gwarancyjny według rozporządzenia Ministerstwa Finansów (15 zł / os.) - automatycznie doliczane do rezerwacji * Ubezpieczenie KL 30 000 , NNW 3 000 , bagaż 200 * Podatek VAT

    CENA NIE ZAWIERA

    * Wycieczek fakultatywnych * Wizy tureckiej

    INFO DOTYCZĄCE PRZEJAZDU I PRZELOTU

    - Bezpośredni przelot Katowice - Antalya/Warszawa - Antalya - Limit bagażowy 20 kg osoba + 8 kg bagaż podręczny - Zbiórka na lotnisku na 2h przed planowanym wylotem - Odprawa bezbiletowa, przelot realizowany na podstawienie ważnego dowodu osobistego lub paszportu - Przelot realizowany na podstawienie ważnego paszportu - dokument musi być ważny minimum 6 miesięcy (od daty powrotu do Polski). - Obywatele RP wjeżdżający do Turcji podlegają obowiązkowi wizowemu - elektroniczną wizę turystyczną można nabyć  przed wylotem za pośrednictwem portalu www.evisa.gov.tr. (koszt 20 USD) - Dziecko, które nie podróżuje z obojgiem prawnych opiekunów musi posiadać notarialnie potwierdzone upoważnienie podpisane przez nieobecnego opiekuna (dziadkowie muszą mieć przy sobie upoważnienie od obojga rodziców).

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego. Informacja dla podróżujących do KRAJU z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie KRAJU, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)


    Mapa Hotelu Sherwood Breezes
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Sherwood Breezes

    5.0
    zdecydowanie polecam

    było super,polecam i pozdrawiam animatorów z maja 2010r

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Wspaniały hotel na letni wypoczynek.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Dobry rodzinny hotel, doskonale się bawiliśmy:).

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Spędzilśmy w tym hotelu fantastyczne dwa tygodnie urlopu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Po pierwsze, obsługa spisywała się na medal, zawsze pomocni, uśmiechnięci, zaangażowani. Animacje cudowne i bardzo zabawne, od rana do wieczora coś się dzieje, dużo zabaw dla dzieci. Posiłki pyszne i do tego ciągle coś można było przekąsić, jak się w restauracji kończyła pora jedzenia, to w barach pojawiały się rózne przekąski, też na ciepło. Baseny duze, czyste, z wydzieloną częścią dla dzieci. Ogólnie super, bardzo polecam.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.4
    polecam

    Zachwyciła nas plaża, dzieci sobie w niej "grzebały", generalnie fajne miejsce i udane wakacje.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Hotel
      5.4
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      i sport
      5.5
    • Obsługa
      5.4
    HolidayCheck
    Ocena Sherwood Breezes:
    5.4 / 6

    Godny polecenia przede wszystkim dla Polaków 2018-03-22
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Dobry hotel 2018-03-21
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Bardzo udane ferie zimowe / walentynki 2018-02-25
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo miła atmosfera. Dobre jedzenie. Pięknie przygotowany dzień Walentynek. Bardzo dobra obsługa k...
    więcej

    5.9
    Niesamowity pobyt w słonecznej Türchen 2018-02-23
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super pobyt 2018-02-07
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Polecam, polecam, polecam 2018-01-26
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Rewelacyjny hotel 2018-01-12
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super hotel. Jedzenie i animacje extra 2017-12-14
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Wspaniałe wakacje 2017-12-13
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super urlop 2017-12-13
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super 2017-12-13
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Luksusowy hotel w rewelacyjnej cenie 2017-12-08
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Luksusowy Hotel 5 * , fajne duże pokoje , mini bar gratis , sejf , wi-fi , codziennie uzupełniany m...
    więcej

    6.0
    Super wakacje 2017-12-06
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super! Doskonale! 2017-12-06
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super miejsce 2017-12-06
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Rewelacyjny! 2017-12-06
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa

    6.0
    Debeściaki 2017-11-29
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Rewelacja ! 2008-07-02
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    W danym hotelu spędziłam dwa tygodnie , nie mam powodów do niezadowolenia ani reklamacji (zdarzylo s...
    więcej

    5.8
    Super hotel w lara 2009-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Świetny hotel - super serwis, polecam serdecznie, szczególnie dla rodzin z dziećmi !!! Jedzenie bard...
    więcej

    5.5
    Prawdziwe wczasy - polecam wszystkim! 2009-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    5.8
    Hotel Sherwood Breezes Resort 2010-05-19
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super hotel, w fajnym miejscu 2010-05-31
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.7

    Piękny pokój z super widokiem BAJERA, bardzo dobre jedzonko. Blisko sklepy bary no i fajne animacje ...
    więcej

    5.8
    Naprawde dobry hotel , godny polecenia 2010-06-15
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Byliśmy w tym hotelu w sierpniu tamtego roku , hotel naprawde godny polecenia , czysty , niezle base...
    więcej

    5.9
    Sympatyczny i przyjazny hotel, przemiła atmosfera 2010-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Najsympatyczniejszy hotel sposrod 4 w jakich bylam na Riwierze Tureckiej.Infrastruktura hotelu bardz...
    więcej

    5.9
    Bardzo miły hotel 2010-07-16
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Dobry hotel ale 2010-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Naprawdę dobry hotel - wart swojej ceny 2011-04-03
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel wart swojej ceny , naprawdę czysto , bardzo dobre urozmaicone jedzenie , ideane położenie prz...
    więcej

    6.0
    Sherwood nas nie zawiódł 2011-12-01
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Hotel nas nie rozczarował, jedynie otoczenie tych hoteli -pałaców dookoła trochę przygniatające dla ...
    więcej

    5.8
    Super hotel, super ludzie 2012-12-06
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.3

    5.6
    Hotel Sherwood Breezes Resort 2012-12-07
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.3

    4.8
    Udane wakacje 2013-07-09
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Fajny hotel ale... 2014-07-27
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      3.8
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      2.5

    Hotel ładny przy ładnej plaży, pokój w nowszej czesci budynku bardzo przestronny z ładnym widokiem ...
    więcej

    4.4
    Bardzo piękny Hotel i cudowna plaża 2014-11-01
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Polecam, świetny hotel 2015-05-25
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Wspaniałe Wakacje 2015-12-03
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super hotel, drinki i plaża 2016-07-03
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Świetny wybór 2016-10-25
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.8
    Polecam, naprawdę super hotel! 2017-04-21
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Sherwood Breezes - fajne mijesce, fajni ludzie... 2017-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Wspaniałe wakacje w Turcji 2017-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Sherwood Breezes:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Sherwood Breezes - możliwości zakwaterowania:

    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 3PAX
    DELUXE ROOM SIDE SEA VIEW 3PAX
    STANDARD ROOM LAND VIEW WITH BALCONY
    DELUXE ROOM SEA SIDE VIEW WITH BALCONY SING USE
    pokój typu deluxe/land view deluxe room land view
    pokój typu deluxe/land view deluxe room side sea view
    pokój typu deluxe/sea view deluxe room sea view
    pokój typu deluxe/side sea view deluxe room side sea view
    JUNIOR FAMILY ROOM 4PAX
    family room 2 bedrooms standard
    family room 2 connectingrooms standard
    standard double standard
    standard double standard lateralseaview
    standard double standard seaview
    standard singleuse standard
    standard singleuse standard lateralseaview
    standard singleuse standard seaview
    JACUZZI SUITE 2PAX
    JUNIOR FAMILY ROOM 3PAX
    FAMILY SUITE 2 BEDROOMS 4PAX
    JACUZZI SUITE
    DELUXE ROOM SIDE SEA VIEW 2PAX
    STANDARD ROOM SEA SIDE VIEW WITH BALCONY
    JACUZZI SUITE 1PAX
    DELUXE ROOM LAND VIEW 3PAX
    DELUXE ROOM LAND VIEW 2PAX
    DELUXE ROOM SEA SIDE VIEW WITH BALCONY
    STANDARD ROOM SEA VIEW WITH BALCONY
    FAMILY SUITE 2 BEDROOMS 2PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 4PAX
    DELUXE ROOM SEA VIEW 2PAX
    JUNIOR FAMILY ROOM 2PAX
    FAMILY SUITE 2 BEDROOMS 3PAX
    DELUXE ROOM SEA VIEW 3PAX
    DZ STANDARD ZUR ALLEINNUTZUNG
    DZ MEERBLICK ZUR ALLEINNUTZUNG
    DZ SEIT.MEERBLICK Z.ALLEINNUT.
    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
    Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami
    Dvoulůžkový pokoj
    DOPPELZIMMER STANDARD
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    DOPPELZIMMER MIT MEERBLICK
    DOPPELZIMMER SEITL. MEERBLICK
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 2PAX
    DELUXE ROOM LAND VIEW WITH BALCONY
    DELUXE ROOM LAND VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    FAMILIENZIMMER 2/3+1
    FAMILIENZIMMER 4+0
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    JUNIOR FAMILIENZIMMER 2/3+1
    JUNIOR FAMILIENZIMMER 4+0
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS
    DELUXE ROOM SEA VIEW WITH BALCONY
    STANDARD ROOM LAND VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    JUNIOR FAMILY ROOM 2 BEDROOMS
    Jednolůžkový pokoj
    JACUZZI SUITE
    JACUZZI SUITE ZUR ALLEINN.
    DELUXE ROOM SEA VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    STANDARD ROOM SEA VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    FAMILY SUITE 2 BEDROOMS
    STANDARD ROOM SEA SIDE VIEW WITH BALCONY SING USE

    Sherwood Breezes - Możliwości wyżywienia:


    Sherwood Breezes - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Sherwood Breezes? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00