cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Playa, Gran Canaria
1 / 41
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
01.11 - 08.11
już od 6479 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
13.01 - 16.01
już od 2799 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Cordial Mogan Playa
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Cordial Mogan Playa
star 4

Hiszpania: Gran Canaria
Ocena hotelu Cordial Mogan Playa:
4.7 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Playa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.7
  • Atrakcje
    i sport
    4.7
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 stycznia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Cordial Mogan Playa to hotel usytuowany w najbardziej malowniczej miejscowości, nazywanej "Wenecją" Gran Canarii, w spokojnym miejscu, niedaleko portu jachtowego i pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na relaks na urokliwej Gran Canarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w tropikalnym ogrodzie, w urokliwym kurorcie Puerto de Mogan, blisko pięknej, piaszczystej plaży
  • zaplecze rekreacyjno sportowe, sztuczna plaża przy basenie
  • strefa wellness, wi fi gratis

Hotel Cordial Mogan Playa w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Cordial Mogan Playa to hotel usytuowany w najbardziej malowniczej miejscowości, nazywanej "Wenecją" Gran Canarii, w spokojnym miejscu, niedaleko portu jachtowego i pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na relaks na urokliwej Gran Canarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w tropikalnym ogrodzie, w urokliwym kurorcie Puerto de Mogan, blisko pięknej, piaszczystej plaży
  • zaplecze rekreacyjno sportowe, sztuczna plaża przy basenie
  • strefa wellness, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 300 m od centrum Puerto de Mogan
  • ok. 300 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 70 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • sklep z pamiątkami
  • pralnia: za opłatą
  • garaż: w cenie
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

487

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt 

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • łóżeczko dziecięce: w cenie
  • miniklub: 4-12 lat, styczeń - grudzień, kilka razy w tygodniu, w cenie
  • animacje dla dzieci: 4-12 lat, kilka razy w tygodniu
  • plac zabaw
  • minidyskoteka

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • aerobik
  • aqua fitness
Płatne
  • strefa spa „Spa Inagua": 18+
  • sauna fińska
  • łaźnia parowa
  • masaże
  • zabiegi lecznicze
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • tenis
  • rowery
  • szkoła nurkowania PADI: w ofercie firm zewnętrznych

rozrywka

  • kręgle za opłatą
  • lekki program animacyjny kilka razy w tygodniu
  • przedstawienia (codziennie, wieczorami)
  • muzyka na żywo (kilka razy w tygodniu, wieczorami)
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 1-osobowy EZX1
  • 1-2 os.
  • ok. 31 m2
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • odtwarzacz DVD
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
Suita SUX1
  • 2-3 os.
  • ok. 48 m2
  • widok na ogród
  • balkon lub taras
  • 1 sypialnia
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • sofa
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • odtwarzacz DVD
  • room service: 08:00 - 22:00, za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
Suita SUX2
  • 2-5 os.
  • ok. 96 m2
  • widok na ogród
  • taras z prywatnym ogrodem
  • 2 poziomy
  • 2 sypialnie
  • 2 łazienki
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • sofa
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • odtwarzacz DVD
  • room service: 08:00 - 22:00, za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 2-3 os.
  • ok. 37 m2
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • odtwarzacz DVD
  • room service: codziennie 08:00 - 23:00, za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

Dwa posiłki plus
  • śniadanie: w formie bufetu
  • do wyboru obiad: w formie bufetu lub wybór z menu na dany dzień albo kolacja: w formie bufetu
  • wybrane napoje do posiłków
  • Dwa posiłki
    • śniadanie: w formie bufetu
    • do wyboru obiad: w formie bufetu lub wybór z menu na dany dzień albo kolacja: w formie bufetu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • główna restauracja „Tamarona": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, dania bez laktozy, dania wegetariańskie, dania wegańskie, bufet, w cenie, kolacja w dwóch turach, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Los Guayres": 8+, rodzaje kuchni: regionalna, a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, wt. - sob., z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „La Fula": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, a la carte, za opłatą, codziennie 13:00 - 15:30, z tarasem, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „La Sama": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, za opłatą, codziennie 13:00 - 15:30, z tarasem, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 4
  • bar w lobby „Bandama": za opłatą
  • bar przy zewnętrznym basenie „La Fula": za opłatą
  • bar przekąskowy „La Sama": za opłatą
  • bar „Disco Bar - Fataga": za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka Gala

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Cordial Mogan Playa to hotel usytuowany w najbardziej malowniczej miejscowości, nazywanej "Wenecją" Gran Canarii, w spokojnym miejscu, niedaleko portu jachtowego i pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na relaks na urokliwej Gran Canarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w tropikalnym ogrodzie, w urokliwym kurorcie Puerto de Mogan, blisko pięknej, piaszczystej plaży
    • zaplecze rekreacyjno sportowe, sztuczna plaża przy basenie
    • strefa wellness, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Gran Canaria

    Opis oferty:

    Fantastyczne otoczenie subtropikalnego ogrodu, komfortowe pokoje, piękne baseny, spa Inagua i na dodatek urocze Puerto de Mogan łączy kanaryjską architekturę z wymogami nowoczesnego wakacyjnego resortu. Przepięknie zaaranżowany, oferuje nie tylko wypoczynek w fantastycznym otoczeniu, ale także wiele możliwości aktywnego spędzenia urlopu. Ciekawostką jest Park Archeologiczny ze znaleziskami z czasów Guanczów, znajdujący się na terenie hotelu.

    POŁOŻENIE:

    ok. 300 m od centrum PUERTO MOGAN, naprzeciwko hotelu centrum handlowe i supermarket, ok. 24 km od Rezerwatu Przyrody Maspalomas; ok. 52 km od portu lotniczego w Las Palmas; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (kursuje do plaży Maspalomas).

    PLAŻA:

    Puerto de Mogan, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 300 m od hotelu, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 12 EUR/komplet), przy plaży promenada z barami i restauracjami.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, luksusowy, elegancki i stylowy, zbudowany w 2004 r., regularnie odnawiany, łącznie 487 pokoi standardowych i junior suite, 9 budynków, 2-3 piętra, windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja,  restauracje: Tamarona- dania w formie bufetu, kuchnia kanaryjska i międzynarodowa, La Fula - przy basenie, kuchnia międzynarodowa, Los Guayres - á la carte, kuchnia kanaryjska, w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie,  bary: Bandama w lobby, La Sama przy basenie, drinki, śniadania dla klientów z pokoi suite, Fataga w dyskotece;  sala telewizyjna, czytelnia, kiosk, sklep z pamiątkami, przechowalnia bagażu; sala konferencyjna dla 50 osób, taras z widokiem na basen, subtropikalny ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego hotelu; za opłatą: całodobowy room-service,  lekarz na wezwanie, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express,  Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 25 m², elegancki i zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka, szlafroki, kapcie), telewizja satelitarna, telefon, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: sejf, mini-bar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); ;

    junior suite:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 35 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, salon z miejscami do spania i sypialnia oddzielone drzwiami.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda, sezonowo podgrzewane: ok. 300 m², gł. ok. 1,2-1,9 m i ok. 200 m², gł. ok. 1,1-1,9 m,  brodzik dla dzieci, woda słodka, ok. 20 m², gł. ok. 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki z materacami i ręczniki; tenis stołowy, rzutki, petanka, boisko wielofunkcyjne, szachy plenerowe, sala fitness, aqua aerobik; plac  zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dla dzieci, dyskoteka; za opłatą: kort tenisowy z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu, kręgielnia, centrum nurkowe "Extra Divers" na plaży, wypożyczalnia rowerów górskich "Freemotion"; centrum spa Inagua: kryty basen, słodka woda,  ok. 70 m²,5 pokoi zabiegowych, jacuzzi, kaskada "Swan Neck", hammam, sauna, bicze wodne, flotarium, masaże na twarz i na ciało; korzystanie z centrum spa za opłatą, wstęp powyżej 18 lat.

    SOFT ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.30-10.30), kolacja (18.00-22.00) w formie bufetu w restauracji Tamarona, obiad (13.00-15.30) w formie bufetu w restauracji La Sama; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe serwowane do posiłków; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/928143393, www.becordial.com

    GRATIS:

    świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 6 latWi-Fi


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Cordial Mogan Playa to hotel usytuowany w najbardziej malowniczej miejscowości, nazywanej "Wenecją" Gran Canarii, w spokojnym miejscu, niedaleko portu jachtowego i pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na relaks na urokliwej Gran Canarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w tropikalnym ogrodzie, w urokliwym kurorcie Puerto de Mogan, blisko pięknej, piaszczystej plaży
    • zaplecze rekreacyjno sportowe, sztuczna plaża przy basenie
    • strefa wellness, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Gran Canaria

    Opis oferty:

    Fantastyczne otoczenie subtropikalnego ogrodu, komfortowe pokoje, piękne baseny, spa Inagua i na dodatek urocze Puerto de Mogan łączy kanaryjską architekturę z wymogami nowoczesnego wakacyjnego resortu. Przepięknie zaaranżowany, oferuje nie tylko wypoczynek w fantastycznym otoczeniu, ale także wiele możliwości aktywnego spędzenia urlopu. Ciekawostką jest Park Archeologiczny ze znaleziskami z czasów Guanczów, znajdujący się na terenie hotelu.

    POŁOŻENIE:

    ok. 300 m od centrum PUERTO DE MOGAN, naprzeciwko hotelu centrum handlowe i supermarket; ok. 24 km od Rezerwatu Przyrody Maspalomas, ok. 52 km od portu lotniczego w Las Palmas; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (kursy do plaży Maspalomas).

    PLAŻA:

    Puerto de Mogan, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 300 m od hotelu; za opłatą: parasole, leżaki, materace (ok. 12 EUR/komplet); przy plaży promenada z barami i restauracjami.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, luksusowy, elegancki i stylowy, zbudowany w 2004 r., regularnie odnawiany, łącznie 487 pokoi standardowych i junior suite, 9 budynków, 2-3 piętra, windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracje: Tamarona - dania w firmie bufetu, kuchnia kanaryjska i międzynarodowa; La Fula - przy basenie, kuchnia miedzynarodowa; Los Guayres - a'la carte, kuchnia kanaryjska; w restauracjach, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie; bary: Bandama - w lobby, La Sama - przy basenie, drinki, śniadania dla klientów z pokoi suite; Fataga - w dyskotece, sala telewizyjna, czytelnia, kiosk, sklep z pamiątkami, przechowalnia bagażu, sala konferencyjna dla 50 osób, taras z widokiem na basen; subtropitalny ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego hotelu; za opłatą: całodobowy room-service, lekarz na wezwanie, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, AmericanExpress, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², elegancki i zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka, szlafroki, kapcie), telewizja satelitarna, telefon, bezpłatny internet bezprzewodowy, bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; za opłatą: sejf, mini-bar; balkon (stolik i krzesełka);

    junior suite:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 35 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, salon z miejscami do spania i sypialnia oddzielone drzwiami.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda, sezonowo podgrzewane: ok. 300 m², gł. ok. 1,2-1,9 m i ok. 200 m², gł. ok. 1,1-1,9 m; brodzik dla dzieci, woda słodka, ok. 20 m², gł. ok. 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki z materacami i ręczniki; tenis stołowy, rzutki, petanka, boisko wielofunkcyjne, szachy plenerowe, sala fitness, aqua aerobic; animacje dla dorosłych i dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, mini-klub (4-12 lat), dyskoteka, za opłatą: kort tenisowy z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu, kręgielnia, centrum nurkowe "Extra Divers" na plaży, wypożyczalnia rowerów górskich "Freemotion"; centrum spa Inagua: kryty basen, słodka woda, ok. 70 m², 5 pokoi zabiegowych, jacuzzi, kaskada "Swan Neck", hammam, sauna, bicze wodne, flotarium, masaże na twarz i na ciało; korzystanie ze spa za opłatą, wstęp powyżej 18 lat.

    ALL Inclusive (za dopłatą):

    (za dopłatą): śniadanie (7.30-10.30), kolacja (18.00-22.00) w formie bufetu w restauracji Tamarona, obiad (13.00-15.30) w formie bufetu w restauracji La Sama, przekąski (11.00-18.00) serwowane w La Sama,; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (11.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/928143393, www.becordial.com


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Cordial Mogan Playa to hotel usytuowany w najbardziej malowniczej miejscowości, nazywanej "Wenecją" Gran Canarii, w spokojnym miejscu, niedaleko portu jachtowego i pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na relaks na urokliwej Gran Canarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w tropikalnym ogrodzie, w urokliwym kurorcie Puerto de Mogan, blisko pięknej, piaszczystej plaży
    • zaplecze rekreacyjno sportowe, sztuczna plaża przy basenie
    • strefa wellness, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel wybudowany w stylu wioski kanaryjskiej położony kameralnym kurorcie Puerto de Mogan otoczony ogrodem. W pobliżu znajduje się nadmorska promenada z portem, lokalnymi restauracjami, sklepami i pubami. Obok hotelu market i centrum handlowe. Przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu. Do lotniska ok 68 km.
    Plaża:

    Piaszczysta plaża Mogan, z łagodnym zejściem ok. 300 m od hotelu. Leżaki i parasole na plaży płatne.
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja, lobby, restauracja główna, restauracja a'la carte, 3 bary, w tym 2 przy basenie, 3 baseny (w basenach słodka woda, podgrzewane zimą), niewielka sztuczna plaża, leżaki, parasole, miniklub (4-12 lat), plac zabaw, sklep z pamiątkami, kiosk, sala konferencyjna, pralnia (płatne). Hotel zapewnia ręczniki basenowe (możliwa opłata).
    Pokoje:

    Kompleks posiada 487 pokoi o różnym standardzie rozlokowanych w 9 budynkach. Wszystkie pokoje przestronne, eleganckie i klimatyzowane. Wszystkie wyposażone w łazienkę (suszarka do włosów), TV-sat, odtwarzacz DVD, minibar (płatny), sejf (płatny), telefon (płatny), czajnik, umeblowany balkon lub taras. Dziecko do lat 2 wlicza się w maksymalne obłożenie pokoju.
    Pokój standardowy (pow. ok. 30 m2) dla max. 3 os.
    Wyżywienie:

    Śniadania (7:30 - 10:30)i obiadokolacje (18:00 - 22:00) w formie bufetu. Przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach i miejscach wyznaczonych przez hotel (płatne dodatkowo).
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel zapewnia dzienny i wieczorny program animacyjny dla dzieci i dorosłych. Pokazy, muzyka na żywo, wieczory tematyczne, konkursy, zabawy. Bezpłatnie: gigantyczne szachy. Płatne: siłownia, spa, tenis, kręgle, wypożyczalnia rowerów. Możliwość wstępu do parku archeologicznego "Las Crucecitas" (bezpłatny dla Gości hotelowych).
    Internet:

    Bezpłatne Wi-Fi na terenie całego obiektu.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    www.becordial.com
    Naszym zdaniem:

    Sympatyczna wioska kanaryjska zarówno dla rodzin z dziećmi jak i grup znajomych. Piękny ogród i strefa basenowa pozwolą przyjemnie spędzić tu urlop a bliskość plaży czy centrum handlowego zapewnią rozrywkę na każdy dzień.
    Program

    Dzień pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko (dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow na miejscu). Powrót do Polski.
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    GRAN CANARIA

    Wycieczki lokalne i atrakcje

    Gran Tour - fantastyczna wyspa

    Podczas całodniowej wyprawy będziecie Państwo mieli okazję poznać północną i centralną część wyspy, podziwiając niezwykłe zróżnicowane krajobrazy i odkrywając najpiękniejsze zakątki wyspy. Jadąc krętymi drogami dotrzecie Państwo do malowniczych wiosek z typową, kanaryjską architekturą, np. Arucas ze słynną neogotycką katedrą Jana Chrzciciela oraz fabryką rumu z XIX wieku, czy Firgas i Moya. W Fontanales przerwa na kanaryjski obiad. Przejeżdżając przez góry porośnięte lasami sosny kanaryjskiej zatrzymamy się w punktach widokowych Cruz de Tajeda czy Fataga, które pozwolą zachwycić się pięknem wyspy i dostarczą niezapomnianych wrażeń!
    CENA: ok. 52,50 Eur/os. dorosła, ok. 25,75 Eur za dziecko do 11 lat.
    Rejs pod żaglami

    Ekskluzywny rejs jachtem żaglowym z polską załogą pod polską banderą. Możliwość zdobycia pierwszych szlifów żeglarskich. Okazja do poruszania się po Oceanie Atlantyckim wykorzystując siłę wiatru. Podziwianie wyspy z dalszej odległości jak i również od jej zachodniej, klifowej strony. Postój w jednej z wybranych zatok, z krystalicznie czystą wodą, okazja do snurkowania oraz czas na ciepły posiłek. Niewielkie, kameralne grupy pozwolą na przyjemny relaks pośród fal oceanu.
    CENA: ok. 49Eur os.
    Tajemnice Gran Canarii
    Wycieczka krajobrazowo-fotograficzna po trudno dostępnych, dziewiczych zakątkach południowej i zachodniej Gran Canarii. Zobaczymy wyspę z innej perspektywy - zachwyci nas kanaryjskie Morskie Oko", zaskoczy tęczowa skała a wrażenia dopełnią ukryte w górach urokliwe wioski. Wyjazdy odbywają się w towarzystwie fotografa, w małych grupach 8 osobowych, w wygodnych, klimatyzowanych minibusach. Gwarantujemy spektakularne widoki, fantastyczne wspomnienia i fotopamiątki w Twoim albumie z wakacji wszystko to w rodzinnej atmosferze bez tłumów i pośpiechu.
    Cena: ok. 39 Eur/os.
    HISZPAŃSKIE SMAKI - KURS GOTOWANIA
    Chcesz poczuć się jak Master Chef? Zapraszamy na wyjątkowy kurs gotowania, podczas którego w kilka godzin zgłębisz tajniki najbardziej kultowych hiszpańskich potraw! Eksperci Greenpoint Cooking Academy nauczą Cię przyrządzać wyborny chłodnik gazpacho, najsłynniejszą kanaryjską przekąskę  - pomarszczone ziemniaki papas arrugadas, oraz paellę rodem z Walencji. To wszystko okraszone winem i atmosferą wspaniałej zabawy! Czas trwania - ok. 4 h.
    Cena: ok.69 EUR/os. gotująca SOLO przy stole, ok. 99 Eur/2 os. gotujące w DUECIE. Minimalny wiek - 12 lat.
    Jeep safari

    Przygoda, która daje możliwość odkrycia ukrytego piękna niedostępnych części wyspy! Podczas przejażdżki jeepami 4x4 zobaczycie Państwo niesamowity powulkaniczny krajobraz, górskie wioski, zamieszkane jaskinie czy doliny pełne migdałowców. Dodatkowa atrakcja wycieczki będzie przejażdżka na... wielbłądach. Mnóstwo frajdy dla całej rodziny!
    CENA: ok. 56 Eur/os. dorosła, ok. 44 Eur za dziecko do 12 lat.
    Las Palmas i okolice

    Podczas tej wycieczki poznamy bliżej kosmopolityczne Las Palmas, czyli stolicę Gran Canarii i zarazem największe miasto archipelagu Wysp Kanaryjskich. Odwiedzimy dwie najważniejsze dzielnice: zabytkową Veguete z katedrą św. Anny oraz tętniącą życiem Triane, pełną butików i knajpek. Zobaczymy także najpiękniejszą plażę miejską w Europie - Las Canteras, porównywaną często z brazylijską Copacabaną. W programie wycieczki również wizyta w największym ogrodzie botanicznym w Hiszpanii w miejscowosci Tafira oraz wizyta na plantacji aloesu.
    CENA: ok. 25 Eur/os. dorosła, ok. 15 Eur za dziecko do 12 lat.
    Loro Park

    Wyprawa na wyspę Teneryfę do największego ogrodu zoologiczno-botanicznego w Europie! Fantastyczny dzień dla całej rodziny. Największymi atrakcjami parku są pokazy orek, delfinów i lwów morskich. W Loro Parku można zobaczyć też akwarium w kształcie tunelu, górę lodową z pingwinami oraz wybiegi ze zwierzętami takimi jak aligatory, goryle, jaguary, leniwce itp.
    CENA: ok. 101 Eur/os. dorosła, ok. 72 Eur za dziecko do 12 lat, dziecko do 2lat ok. 4Eur.
    Trekking

    "Podczas pieszych wędrówek po Gran Canarii można zwiedzić wyspę z innej perspektywy i odkryć te zakątki wyspy, do których nie da się dotrzeć w inny sposób. Wybierz jedną z trzech dostępnych tras: Magiczne Wodospady, Roque Nublo, Szczyty Gran Canarii. W kameralnym gronie z polskim przewodnikiem poczuj, dotknij i zobacz niesamowitą przyrodę wyspy.                              
    CENA: ok. 53 Eur/os. dorosła, ok. 39 Eur za dziecko do 12 lat.
    Poema del Mar

    Otwarte w 2018 roku akwarium, którego twórcami są właściciele Loro Parku. Położony w portowej części miasta Las Palmas obiekt odkrywa przed nami świat podwodny. W ogromnych zbiornikach przez szyby (również największa szyba-ekran w Europie) można podziwiać ryby z całego świata, żółwie, meduzy, płaszczki, rekiny.
    CENA: ok. 25 Eur/os. dorosła, ok. 17,50 Eur za dziecko do 12 lat.
    Z dziećmi

    Palmitos Park
    Przepięknie usytuowany ogród zoologiczny, gdzie można podziwiać pokazy delfinów, ptaków drapieżnych, czy papug. Miejsce, gdzie można spędzić świetnie czas w gronie rodziny, przechadzając się pośród wielu gatunków zwierząt, będąc otoczonym fascynującą roślinnością.
    Aqualand
    Park rozrywki z licznymi zjeżdżalniami i atrakcjami wodnymi. Idealne miejsce dla miłośników spędzania czasu w wodzie, dającej ulgę w upalne dni.
    Poema del Mar
    Otwarte w 2018 roku akwarium, którego twórcami są właściciele Loro Parku. Położony w portowej części miasta Las Palmas obiekt odkrywa przed nami świat podwodny. W ogromnych zbiornikach przez szyby (również największa szyba-ekran w Europie) można podziwiać ryby z całego świata, żółwie, meduzy, płaszczki, rekiny.
    Przyroda

    Wydmy w Maspalomas
    Przepiękny rezerwat przyrody, najmocniej łączący Gran Canarie z Afryką. Góry piasku, które można pokonywać zmierzając w kierunku oceanu lub w kierunku latarni morskiej w Maspalomas. Wędrując po kanaryjskiej pustyni można również zobaczyć niewielki zbiornik wodny Charca de Maspalomas, do którego zlatuje się wiele gatunków ptaków z całego świata.
    Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

    "
    Inne

    Waluta
    EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
    Wiza
    Obywatele Polski mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego lub paszportu.
    Czas
    Zimą minus 1 godzina w stosunku do czasu polskiego, latem minus 2 godziny.
    Orientacyjne ceny
    Warto pamiętać, że Wyspy Kanaryjskie są obszarem wolnocłowym i można tu kupić taniej wiele artykułów, np. kosmetyki, alkohol czy sprzęt elektroniczny. Generalnie ceny popularnych towarów są przystępne, np. obiad w restauracji od 10 EUR, woda 1l - 1-1,5 EUR, piwo w barze od 1,5 EUR, kawa w kawiarni od 2 EUR, bilety autobusowe w zależności od trasy od 0,7 EUR do 5 EUR.
    Poczta
    Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.65 EUR. Skrzynki pocztowe dostępne są w wielu miejscach, często również w hotelach.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Karty telefoniczne można kupić w wielu sklepach i kioskach. Cena karty waha się od 6 do 12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne, dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    Gran Canaria
    Trzecia co do wielkości wyspa archipelagu Wysp Kanaryjskich znana jest ze swej różnorodności. Znajdziemy tu kilka stref klimatycznych oraz szeroką gamę egzotycznej roślinności. Centrum wyspy zajmują wysokie góry pokryte śniegiem, podczas gdy na wybrzeżu niezliczone plaże oferują prawdziwie letnią atmosferę. Słynne wydmy w Maspalomas działają jak magnes i od lat przyciągająmasowo turystów z całego świata. Wyspa jest prawdziwym rajem dla miłośników aktywnego wypoczynku , można tu uprawiać wszelkiego rodzaju sporty wodne takie jak surfing, nurkowanie czy sporty motorowodne.
    Playa del Ingles
    To wymarzone miejsce dla tych, którzy kochają plażę w dzień i zabawę wieczorem. Długa, piaszczysta plaża ciągnąca się aż do Maspalomas zachęca do opalania i wypoczynku a niezliczone bary, dyskoteki i kluby czynne do późnej nocy zachęcają do odrobiny szaleństwa.
    Maspalomas/Meloneras
    Najsłynniejsze wydmy Wysp Kanaryjskich, nadmorska promenada, eleganckie hotele i pola golfowe - to wszystko znajduje się właśnie tutaj. Doskonałe miejsce dla tych którzy uwielbiają spacerować i cieszyć się słońcem bo plażą można dojść aż do Playa del Ingles.
    San Augustin
    Położony na uboczu mały kurort oferujący wszystkie udogodnienia i spokojną atmosferę. Piaszczysta plaża w zatoce oferujeidealne warunki do opalania i spacerów. Miejscowość jest również doskonałym miejscem wypadowym do zwiedzania wyspy.
    Playa de Taurito
    Jedno z bardziej znanych kąpielisk na wyspie charakteryzuje się zatokową plażą ze spokojną wodą i białym piaskiem. To doskonałe miejsce dla rodzin i dla tych którzy chcą spędzić wakacje z dala od zgiełku wielkich kurortów. Dodatkową atrakcją jest największy na wyspie aquapark.
    Wyloty z: Warszawy.
    Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora
    Sezonowość

    Na Wyspach Kanaryjskich zwykle wysoki sezon turystyczny trwa cały rok. Wyjątkiem jest sezonowość podgrzewania basenów hotelowych, która przypada jedynie zimą, mniej więcej od 1/11 do 31/03.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Cordial Mogan Playa to hotel usytuowany w najbardziej malowniczej miejscowości, nazywanej "Wenecją" Gran Canarii, w spokojnym miejscu, niedaleko portu jachtowego i pięknej, piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, na romantyczne wakacje, rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na relaks na urokliwej Gran Canarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w tropikalnym ogrodzie, w urokliwym kurorcie Puerto de Mogan, blisko pięknej, piaszczystej plaży
    • zaplecze rekreacyjno sportowe, sztuczna plaża przy basenie
    • strefa wellness, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Hiszpania/Gran Canaria

    Informacje Ogólne

    Cordial Mogan Playa znajduje się w odległości 300 m od plaży piaszczysta. Miasta położone najbliżej hotelu to Puerto De Mogan (300 m) i Maspalomas (25 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada salę konferencyjną, sklepy, klimatyzację, kiosk i recepcję. Mobilność również na urlopie jest zapewniona dzięki wypożyczalni rowerów, samochodów i motocykli. Personel mówi po angielsku, hiszpańsku i niemiecku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Hotel posiada basen podgrzewany. W barze przy basenie można delektować się ożeźwiającymi napojami. Bezpłatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się sklepy, bary/restauracje, centrum miasta, informacja turystyczna, przystanek autobusowy i supermarket. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: lotnisko LPA (50 km). Gościom poruszającym się na wózku inwalidzkim hotel oferuje następujące udogodnienia: rampa/podnośnik, łazienka przystosowana do korzystania przez osoby na wózkach inwalidzkich i winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia

    Hotel oferuje usługę budzenia i pokojówki. Rodzinny hotel oferuje klub dziecięcy i brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki

    śniadanie w godz. 07:30 - 10:30 : bufet. Goście mogą zjeść posiłek w jednej z 3 restauracji. Wieczorem odwiedź bar w recepcji.

    Sport i Rozrywka

    Cordial Mogan Playa posiada łaźnię turecką, saunę, masaże wodne i solarium. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: tenis. Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje bilard i tenis stołowy. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 15 km.

    Dodatkowe Informacje

    Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard, American Express, EC i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Mapa Hotelu Cordial Mogan Playa
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Gran Canaria)
    Stolica Gran Canarii czyli miasto Las Palmas z popularną dzielnicą zakupową Vegueta
    Lubiany przez turystów park kaktusów na Gran Canarii
    Popularny kurort na Gran Canarii z piękną, długą plażą czyli Playa del Ingles
    Playa Taurito blisko Puerto Rico na Gran Canarii
    Najpopularniejsze w Europie wydmy Maspalomas
    Popularna na Gran Canarii Kaldera Pinos de Galdar
    Jedno z najpiękniejszych, klimatycznych miasteczek na Gran Canarii - Teror
    Przepiękne miasteczko na Gran Canarii z licznymi kanałami wodnymi, mostami, białą zabudową i restauracjami czyli Puerto de Mogan
    Popularna plaża Amadores na Gran Canarii
    Słynna latarnia morska w miejscowości Maspalomas na Gran Canarii
    Nowoczesna dzielnica z luksusowymi hotelami czyli Meloneras na Gran Canarii
    Gran Canaria to idealne miejsce na uprawianie sportów wodnych
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Cordial Mogan Playa

    5.0
    zdecydowanie polecam

    Spędziliśmy cudowne dwa tygodnie w tym hotelu - mogę go polecić z czystym sumieniem w zasadzie dla każdego. Cordial Mogan Playa spełni oczekiwania wymagających, lubiących piękne okolice, rodzin z dziećmi - dla wszystkich będzie świetną propozycją. Mamy dwójkę dzieci, które są bardzo rozbrykane i zwykle ciężko nad nimi zapanować. Ale w tym hotelu nie miały czasu na nudę, a po całym dniu zabawy dawały odpocząć rodzicom przy lampce wina :) Dodatkowy atut to bliskość ładnej piaszczystej plaży i miejscowości Puerto De Mogan - klimatyczna, bardzo przyjemna. Jak na razie odwiedziliśmy tylko Fuerteventurę, więc Gran Canaria to nasza druga przygoda z Wyspami Kanaryjskimi... Ale na pewno nie ostatnia :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Z czystym sumieniem mogę polecić Cordial Mogan Playa nawet najbardziej wymagającym osobom! Hotel położony w przepięknym ogrodzie, ze znakomitą kuchnią i bardzo miłą obsługą. Do plaży spacerem idzie się może z 10 minut. Jeździmy na Gran Canarię już od dawna, ale te hotel nas pozytywnie zaskoczył. Ekskluzywny, elegancki, po prostu świetny!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Cordial mogan Playa wybraliśmy na naszą podróż poślubną. Piękne miejsce, nie tylko sam hotel ale również lokalizacja - położony bardzo malowniczo pomiędzy zielonymi wzgórzami w Puerto de Mogan. bardzo dobry standard, wszystko na wysokim poziomie. Hotel bardzo czysty, smaczne jedzenie, zróżnicowane. Najpięknijesze miejsce na Gran Canarii

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Piękny hotel Cordial Mogan Playa, jak tylko wjechaliśmy to zrobił na nas duże wrażenie już z zewnątrz. Niedaleko portu i stylowego miasteczka Puerto del Mogan, wszędzie widać pełen profesjonalizm, czysto, jedzenie urozmaicone. Na pewno jeszcze wrócę na Gran Canarię i do tego hotelu.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.4
    polecam

    Hotel Cordial Mogan Playa oceniam bardzo dobrze. Wszystko było zgodnie z ofertą, pokój otrzymaliśmy bardzo ładny, zadbany i nie było problemu ze sprzątaniem tak jak to już nam się kiedyś zdarzyło. Jedzenie urozmaicone i smaczne. Pogoda dopisała więc urlop na Gran Canrii uważam za udany.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Playa:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Hotel
      5.6
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.4
    • Atrakcje
      i sport
      4.9
    • Obsługa
      5.7
    HolidayCheck
    Ocena Cordial Mogan Playa:
    5.6 / 6

    Polecam rodzinom z dziećmi 2010-08-24
    Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Playa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Polecam hotel dla ludzi, którzy chcą się zrelaksować i odpocząć po ciężkiej pracy. Hotel posiada dwa...
    więcej

    5.8
    Hotel marzeń - zwłaszcza zimą 2011-03-14
    Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Playa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel wspaniały, luksusowy, atmosfera bardzo przyjemna i rewelacyjna obsługa (zwłaszcza polski manag...
    więcej

    5.9
    Świetne opinie nie są przesadzone 2011-07-08
    Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Playa:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    Hotel,który daje gwarancję odpoczynku na wysokim poziomie. Czystośc, spokój, bardzo dobre posiłki w...
    więcej

    5.8
    Obiektywnei rodzina z dwójką dzieci 2011-12-29
    Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Playa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Super wypoczynek na super wakacje 2014-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Playa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Dobry pomysł na wyjazd to Cordial Playa Mogán 2014-10-12
    Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Playa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    W tym komfortowym hotelu spędziłem ostatnie dwa tygodnie wraz z żoną i dwójką dzieci (1 i 6 lat). Li...
    więcej

    4.9
    Cudowne wspomnienia z hotelu Cordial Mogán Playa 2014-10-12
    Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Playa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      5.3

    Spędziliśmy tu naszą podróż poślubną. Hotel okazał się idealnym wyborem! Z małymi szczegółami, jak p...
    więcej

    5.2
    Cordial Mogán Playa: oaza spokoju 2014-10-12
    Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Playa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Bardzo nam się podobało w tym hotelu. Wszystko bardzo zadbane i robiące wrażenie. Ogród botaniczny, ...
    więcej

    5.2
    Super! 2015-11-15
    Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Playa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.4
    Wspaniałe wczasy 2016-05-26
    Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Playa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel absolutnie godny polecenia. Nie ma się do czego przyczepić. Pokoje czyste i zadbane. Łazienka...
    więcej

    6.0

    Cordial Mogan Playa - możliwości zakwaterowania:

    1 os. pokoj standardowy
    family room standard balcony or terrace
    junior suite standard balcony or terrace
    2 os. pokoj standardowy
    standard singleuse standard balcony or terrace
    standard singleuse superior balcony or terrace
    standard standard balcony or terrace
    standard superior balcony or terrace
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    Doppelz,Balkon/Terrasse
    Doppelz,Bal/Ter,Sparpreis
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Einzelz,Balkon/Terrasse
    Pokój 1-osobowy
    Junior Suite 2 os.
    Junior Suite 3 os.
    Jun.-Suite,Balk/Ter
    Pok. 1 os.
    Suita
    Suita

    Cordial Mogan Playa - Możliwości wyżywienia:


    Cordial Mogan Playa - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Cordial Mogan Playa? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00