cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
1 / 85
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
22.09 - 27.09
już od 610 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
29.05 - 03.06
już od 321 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Cordial Mogan Valle
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Cordial Mogan Valle
star 4

Hiszpania: Gran Canaria
Ocena hotelu Cordial Mogan Valle:
4.6 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Valle:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Hotel
    4.6
  • Pokoje
    4.4
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    i sport
    4.8
  • Jakość
    do ceny
    4.2
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Cordial Mogan Valle to hotel usytuowany w najbardziej malowniczym kurorcie, nazywanym "Wenecją" Gran Canarii, niedaleko malowniczego portu jachtowego. Polecamy na romantyczne wakacje, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym relaksować się na pięknej Gran Canarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w kurorcie Puerto de Mogan, niedaleko portu jachtowego oraz piaszczystej plaży Puerto de Mogan
  • przestronne i komfortowe apartamenty - pokój dzienny z oddzielną sypialnią
  • Splash Park dla dzieci, wi fi gratis

Hotel Cordial Mogan Valle w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Cordial Mogan Valle to hotel usytuowany w najbardziej malowniczym kurorcie, nazywanym "Wenecją" Gran Canarii, niedaleko malowniczego portu jachtowego. Polecamy na romantyczne wakacje, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym relaksować się na pięknej Gran Canarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w kurorcie Puerto de Mogan, niedaleko portu jachtowego oraz piaszczystej plaży Puerto de Mogan
  • przestronne i komfortowe apartamenty - pokój dzienny z oddzielną sypialnią
  • Splash Park dla dzieci, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 700 m od centrum miejscowości Puerto de Mogan
  • ok. 200 m od przystanku autobusowego
  • ok. 700 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 70 min

Wyposażenie

  • 12 budynków
  • recepcja
  • winda
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • parking: niestrzeżony, w cenie
  • garaż: za opłatą
  • sale konferencyjne: 2

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

303

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, leżaki: w cenie
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • miniklub: 4-12 lat, styczeń - grudzień, kilka razy w tygodniu, w cenie
  • animacje dla dzieci: 4-12 lat, kilka razy w tygodniu
  • plac zabaw
  • łóżeczko dziecięce: w cenie

Sport i wellness

Płatne
  • strefa spa Las Salina: 18+
  • siłownia
  • masaże
  • sauna fińska 
  • sauna parowa
  • zabiegi lecznicze
  •  zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne

rozrywka

  • zajęcia sportowe kilka razy w tygodniu

Pokoje

Apartament APX1
  • 1-3 os.
  • ok. 59 m2
  • pokój dzienno-sypialny
  • 1 sypialnia
  • 2 pojedyncze łóżka
  • balkon lub taras
  • 2 sofy do spania
  • sejf: za opłatą
  • wentylator sufitowy
  • sofa
  • kuchnia
  • lodówka: w cenie
  • płyta kuchenna
  • kuchenka mikrofalowa
  • ekspres do kawy
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • toster
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • serwis sprzątający: kilka razy w tygodniu, w cenie
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
Apartament APX2
  • 2-5 os.
  • ok. 85 m2
  • podział: pokój dzienno-sypialny
  • 2 sypialnie
  • 4 pojedyncze łóżka
  • balkon lub taras
  • 2 sofy do spania
  • sejf: za opłatą
  • wentylator sufitowy
  • sofa
  • kuchnia
  • lodówka: w cenie
  • płyta kuchenna
  • kuchenka mikrofalowa
  • ekspres do kawy
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • toster
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • serwis sprzątający: kilka razy w tygodniu, w cenie
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

Wyżywienie pełne plus
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: wybór z menu
  • kolacja: w formie bufetu
  • wybrane napoje do posiłków
  • Pełne wyżywienie
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: wybór z menu
  • kolacja: w formie bufetu
  • Dwa posiłki plus
  • śniadanie
  • do wyboru obiad: wybór z menu lub kolacja: w formie bufetu
  • wybrane napoje do posiłków
  • Dwa posiłki
    • śniadanie
    • do wyboru obiad: wybór z menu lub kolacja: w formie bufetu
    Śniadania
    • w formie bufetu
    Bez wyżywienia Wyżywienie we własnym zakresie.Restauracje i bary
  • restauracje: 1
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, potrawy bezglutenowe: w cenie, dania bez laktozy: w cenie, dania wegetariańskie: w cenie, bufet, za opłatą, kolacja w dwóch turach, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • bar przy zewnętrznym basenie: za opłatą
  • bar przekąskowy: za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Cordial Mogan Valle to hotel usytuowany w najbardziej malowniczym kurorcie, nazywanym "Wenecją" Gran Canarii, niedaleko malowniczego portu jachtowego. Polecamy na romantyczne wakacje, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym relaksować się na pięknej Gran Canarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w kurorcie Puerto de Mogan, niedaleko portu jachtowego oraz piaszczystej plaży Puerto de Mogan
    • przestronne i komfortowe apartamenty - pokój dzienny z oddzielną sypialnią
    • Splash Park dla dzieci, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Gran Canaria

    Opis oferty:

    Idealny pomysł na rodzinny wypoczynek! Nowoczesny, otoczony ogrodem, idealnie wkomponowany w malowniczy krajobraz z górami w tle, z pięknym widokiem na ocean, tylko ok. 15 minut spacerem od urokliwego Puerto Mogan, zwanego "Małą Wenecją". Przestronne, utrzymane w jasnej kolorystyce, ładnie urządzone apartamenty z dużymi tarasami, są odpowiednie nawet dla większych rodzin. Do dyspozycji Gości są 3 baseny, brodzik dla dzieci, minipark wodny ze zjeżdżalniami, a także kameralne spa Las Salinas.

    POŁOŻENIE:

    ok. 600 m od centrum PUERTO MOGAN, naprzeciwko hotelu centrum handlowe i supermarket; ok. 24 km od Rezerwatu Przyrody Maspalomas; ok. 52 km od portu lotniczego w Las Palmas; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (kursy do plaży Maspalomas).

    PLAŻA:

    Puerto de Mogan, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 600 m od hotelu, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 12 EUR/komplet); przy plaży promenada z barami i restauracjami.

    HOTEL:

    lokalna kategoryzacja 3 klucze, elegancki i nowoczesny, zbudowany w 2008 r., regularnie odnawiany, łącznie 303 apartamenty, 12 budynków w zabudowie szeregowej, 2-3 piętra, winda w każdym budynku, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracje: główna - dania w firmie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, Tex-Mex - á la carte, meksykańska, wymagana wcześniejsza rezerwacja; 3 bary: w lobby i przy basenie, sklep z pamiątkami, kiosk, przechowalnia bagażu, sala konferencyjna dla 200 osób, taras z widokiem na basen; duży subtropikalny ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego hotelu; za opłatą: całodobowy room-service, lekarz na wezwanie, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard; na rok 2015 planowana jest rozbudowa hotelu o aquapark, strefę basenową z nowymi jacuzzi oraz pizzerię - bar.

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 50 m², elegancki i zadbany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), sypialnia i oddzielony drzwiami salon z rozkładaną sofą i aneksem kuchennym, wentylator sufitowy w obu pomieszczeniach, bezpłatny internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, toster, czajnik, ekspres do kawy, mikrofalówka, sejf (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; duży balkon/taras (stolik i krzesełka); apartament 4-os: (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 77 m², wyposażenie jak w apartamencie 2-os., dodatkowa sypialnia, w każdym pomieszczeniu wentylator sufitowy; taras ok. 30 m².

    SPORT I ROZRYWKA:

    3 baseny, słodka woda, sezonowo podgrzewane: ok. 300 m², gł. ok. 1,1-1,8 m, kaskada, ok. 200 m², gł. ok. 1,1-1,8 m, ok. 100 m², gł. ok. 1,1-1,8 m, brodzik dla dzieci, woda słodka, ok. 20 m², gł. ok. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy, aqua aerobik; animacje dla dorosłych i dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat); za opłatą: kort tenisowy z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu (w sąsiednim hotelu Cordial Mogan Playa), sala fitness, bilard, centrum spa Las Salinas: 2 pokoje zabiegowe, jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, flotarium, helarium, masaże; korzystanie ze spa za opłatą, wstęp powyżej 18 lat.

    SOFT ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.30-10.30), obiad (13.00-15.00) kolacja (18.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe do posiłków; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/928565422;, www.becordial.com

    GRATIS:

    świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 6 latWi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Cordial Mogan Valle to hotel usytuowany w najbardziej malowniczym kurorcie, nazywanym "Wenecją" Gran Canarii, niedaleko malowniczego portu jachtowego. Polecamy na romantyczne wakacje, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym relaksować się na pięknej Gran Canarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w kurorcie Puerto de Mogan, niedaleko portu jachtowego oraz piaszczystej plaży Puerto de Mogan
    • przestronne i komfortowe apartamenty - pokój dzienny z oddzielną sypialnią
    • Splash Park dla dzieci, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    3 Hiszpania/Gran Canaria

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Exim Tours 3* - kat. lokalna 3 klucze

    Położenie

    - w dużym ogrodzie - w pobliżu centrum handlowe i supermarket - ok. 200 m od przystanku autobusowego - ok. 600 m od centrum Puerto de Mogan - ok. 68 km od lotniska 

    Plaża

    - piaszczysta, publiczna ok. 600 m od hotelu - leżaki i parasole za opłatą (ok. 12 /komplet) - łagodne zejście do morza

    Pokoje

    Apartament - ok. 60 m2 - zadbany - oddzielna  sypialnia - pokój dzienny  z wyposażonym aneksem kuchennym - wentylator sufitowy - telefon, mini bar/lodówka, TV-SAT - sejf (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - internet Wi-Fi (bezpłatny) - balkon/taras Apartament z 2 sypialniami - ok. 86 m2 - wyposażony podobnie jak pokój standardowy - dodatkowa sypialnia i łazienka

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - 3 baseny (podgrzewane w sezonie zimowym) - jacuzzi - Splash Park - taras z bezpłatnymi leżakami  i parasolami - dzienne i wieczorne programy animacyjne - kort tenisowy, tenis stołowy Płatne - sauna, zabiegi i masaże ( wstęp od 18 lat) - sprzęt do tenisa, oświetlenie kortów - bilard - sala  fitness

    Dla dzieci

    - mini klub dla dzieci, brodzik - plac zabaw - menu dla dzieci oraz foteliki w restauracji

    Wyżywienie

    Self Catering (SC)- bez wyżywienia Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. Half Board (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. Half Board Plus (HB+) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Wybrane napoje do kolacji bezpłatnie. Full Board (FB) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadu i kolacji płatne. Full Board Plus (FB+) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Wybrane napoje do obiadu i kolacji bezpłatnie.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - restauracja El Alamo a'la carte ( wymagana wcześniejsza rezerwacja, za opłatą) - pizzeria Splashpark - 3 bary (lobby i przy basenie)

    Dodatkowe informacje

    - otwarty w 2008r., regularnie odnawiany, należący do sieci Cordial Hotels & Resorts - 303 apartamenty, 12 budynków 2-3 piętrowych - sala konferencyjna dla 200 osób - pralnia - sklep z pamiątkami - kącik internetowy za opłatą - bezpłatny internet Wi-Fi na terenie całego hotelu - www.becordial.com

    Bagaż

    Kraków (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Cordial Mogan Valle to hotel usytuowany w najbardziej malowniczym kurorcie, nazywanym "Wenecją" Gran Canarii, niedaleko malowniczego portu jachtowego. Polecamy na romantyczne wakacje, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym relaksować się na pięknej Gran Canarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w kurorcie Puerto de Mogan, niedaleko portu jachtowego oraz piaszczystej plaży Puerto de Mogan
    • przestronne i komfortowe apartamenty - pokój dzienny z oddzielną sypialnią
    • Splash Park dla dzieci, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Gran Canaria, Hiszpania

    Opis hotelu

    Ten ośrodek apartamentowy został wzniesiony w 2008 roku. Kompleks oferuje 303 pokoje. Znajdują się one w budynku głównym (2 piętra) bądź w jednym z budynków pobocznych (do 2 pięter). Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Dopełnieniem komfortowego pobytu jest możliwość skorzystania z sejfu i kantoru wymiany walut. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie kompleksu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu (odpłatnie) oraz na parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: wielojęzyczny personel, opieka nad dziećmi i pralnia. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w wentylator, pomieszczenie mieszkalne, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne bądź sofę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. W pokoju znajduje się sejf. Aneks kuchenny dla osób samodzielnie się stołujących jest optymalnie wyposażony w lodówkę, kuchenkę gazową, kuchenkę mikrofalową i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (bezpłatnie). Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki dysponują prysznicem, wanną i jacuzzi. W łazience znajduje się suszarka do włosów i lusterko kosmetyczne. Ośrodek apartamentowy oferuje pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Na terenie kompleksu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Goście pragnący aktywnie spędzić czas także na urlopie ucieszą się z przygotowanych na terenie hotelu atrakcji, takich jak rower / rower górski i golf. Za dodatkową opłatą można również skorzystać z tenisa ziemnego. Nurkowanie i aqua fitness dostarczą miłośnikom sportów wodnych wyśmienitej zabawy. Zapraszamy do skorzystania z bogatej oferty sportowej wewnątrz obiektu. Proponujemy Państwu tenisa stołowego, darta i aerobik, jak również za dodatkową opłatą studio fitness i bilard. W kompleksie dostępne są zabiegi Wellness, w tym spa, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, salon piękności, zabiegi masażu, zabiegi terapeutyczno-lecznicze i anti-aging. Za dodatkową opłatą polecamy Państwu solarium. Program animacyjny, miniklub i minidisco zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe i wyżywienie pełne. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Cordial Mogan Valle to hotel usytuowany w najbardziej malowniczym kurorcie, nazywanym "Wenecją" Gran Canarii, niedaleko malowniczego portu jachtowego. Polecamy na romantyczne wakacje, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym relaksować się na pięknej Gran Canarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w kurorcie Puerto de Mogan, niedaleko portu jachtowego oraz piaszczystej plaży Puerto de Mogan
    • przestronne i komfortowe apartamenty - pokój dzienny z oddzielną sypialnią
    • Splash Park dla dzieci, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Gran Canaria, Hiszpania

    Położenie

    obok hotelu Cordial Mogan Playa, blisko malowniczego portu jachtowego. Sklepy naprzeciw hotelu. Przystanek autobusowy (ok. 300 m). Connected service w języku polskim.

    Plaża

    do piaszczystej plaży Puerto de Mogan ok. 500 m. Leżaki za opłatą.

    Wyposażenie

    303 apartamenty w kilku 3-piętrowych budynkach na terenie o pow. 35 000 m. Lobby z recepcją, restauracja główna, restauracja Tex-Mex (za opłatą). W rozległym ogrodzie 3 baseny (podgrzewane zimą), taras słoneczny, bar przy basenie. Splash Park, 2 whirlpoole, bar i pizzeria. Leżaki i parasole przy basenach bez opłaty. www.cordialcanarias.com

    Kategoria lokalna

    3 klucze.

    Zakwaterowanie

    Apartamenty Typu A1 (A1-3A): pokój dzienny z sofą, oddzielna sypialnia, wyposażona wnęka kuchenna (lodówka, ekspres do kawy, kuchenka mikrofalowa, toster), telefon, TV sat., sejf (za opłatą), wentylator sufitowy, umeblowany balkon lub taras z prysznicem zewnętrznym. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Dla maks. 3 dorosłych i 1 dziecka lub 2 dorosłych i 2 dzieci. Apartamenty Komfort Plus (A1-3K): na najwyższych piętrach. Apartamenty - wariant ekonomiczny (A2S): bez balkonu/tarasu, poza tym wyposażone jak apartamenty A2A. Apartamenty Typu A2 (B2-5A): pokój dzienny z sofą, 2 sypialnie i 2 łazienki, poza tym wyposażone jak apartamenty A2A. Dla maks. 5 dorosłych i 1 dziecka lub 4 dorosłych i 2 dzieci.

    Dzieci

    Splash Park z brodzikiem i tarasem słonecznym, kącik do zabawy, miniklub (4-12 lat), minidisco.

    Rozrywka

    kilka razy w tygodniu animacje i wieczorne przedstawienia.

    Dostęp do internetu

    WI-FI na terenie całego hotelu gratis. Kącik internetowy za opłatą.

    Sport

    tenis stołowy. Za opłatą: bilard, siłownia, tenis z oświetleniem w hotelu Cordial Mogan Playa.

    Wellness

    za opłatą: sauna, whirlpool, masaże, grota solna, zabiegi kosmetyczne.

    Wyżywienie

    Bez wyżywienia, ze śniadaniem, z dwoma lub trzema posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu, obiad w formie bufetu lub wybór menu.

    Wcześniej = taniej

    do 31.12.15 18% zniżki, 1.01-29.02.16 15% zniżki dla wszystkich terminów wylotu. 1.03-30.04.16 12% zniżki dla wylotów w terminie 1.07-31.10.16. Do 31.12.15 HP Plus/VP Plus: przy rezerwacji pobytu z HP lub VP napoje do posiłków (woda, wino, piwo oraz napoje bezalkoholowe) gratis.

    Dla dzieci

    2-6 lat: pobyt gratis, 7-12 lat: pobyt gratis z dopłatą do wyżywienia.

    Polecamy

    • nowy Splash Park dla dzieci
    • przestronne i komfortowe apartamenty
    • w pobliżu malowniczego portu jachtowego


    Mapa Hotelu Cordial Mogan Valle
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Gran Canaria)
    Stolica Gran Canarii czyli miasto Las Palmas z popularną dzielnicą zakupową Vegueta
    Lubiany przez turystów park kaktusów na Gran Canarii
    Popularny kurort na Gran Canarii z piękną, długą plażą czyli Playa del Ingles
    Playa Taurito blisko Puerto Rico na Gran Canarii
    Najpopularniejsze w Europie wydmy Maspalomas
    Popularna na Gran Canarii Kaldera Pinos de Galdar
    Jedno z najpiękniejszych, klimatycznych miasteczek na Gran Canarii - Teror
    Przepiękne miasteczko na Gran Canarii z licznymi kanałami wodnymi, mostami, białą zabudową i restauracjami czyli Puerto de Mogan
    Popularna plaża Amadores na Gran Canarii
    Słynna latarnia morska w miejscowości Maspalomas na Gran Canarii
    Nowoczesna dzielnica z luksusowymi hotelami czyli Meloneras na Gran Canarii
    Gran Canaria to idealne miejsce na uprawianie sportów wodnych
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Cordial Mogan Valle

    4.6
    zdecydowanie polecam

    Fantastyczne wczasy w Cordial Mogan Valle!! Po zimowym wypoczynku na Teneryfie wybraliśmy na letnie wakacje Gran Canarię i to był strzał w 10 :) Wyspa zupełnie inna, ale równie ciekawa. Hotel na poziomie - wszystko było ok, pyszne jedzenie, przyjemne pokoje, super położenie w malowniczym Puerto De Mogan - wszystko naj!!! Polecamy !!

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Super hotel na rodzinne wakacje, pojechaliśmy tutaj z dwójką maluchów i wszyscy wróciliśmy bardzo zadowoleni. Hotel bardzo czysty, z pięknymi basenami, dużymi apartamentami. Jedzenie smaczne, duży wybór słodkości dla najmłodszych. Cordial Mogan Valle to jednak z najfajniejszych wiosek wakacyjnych w której mieliśmy okazję wypoczywać - byliśmy już w Egipcie, Włoszech i innych krajach, ale tutaj, na Gran Canarii podobało się nam najbardziej, ze względu na klimat, krajobrazy i mentalność miejscowych :)))

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Cordial mogan valle to hotel na idealne wakacje z dziećmi. Moja rodzina wróciła zachwycona pobytem na gran canarii. Hotel jest bardzo dobrze przystosowany do pobytu maluchów - świetna strefa wodnych atrakcji, duży i kolorowy mini klub, szeroka oferta atrakcji :) nie sposób się nudzić!! to co dla mnie dodatkowo rewelacyjne to położenie w puerto de mogan - bardzo malownicze miejsce, hotel w dolinie, mnóstwo zieleni, piękny port. wszystko super!!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.3
    polecam

    Z hotelu Cordial Mogan Valle wróciłam z dziećmi 2 tygodnie temu. Byliśmy bardzo zadowoleni, a dzieciaki szczególnie ze spalsh parku. Centrum handlowe naprzeciwko hotelu, plaża i centrum Puero De Mogan 10 min na pieszo. Apartamenty bardzo duże i czyste. Fajne wakacje na Gran Canarii.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    4.3
    polecam

    Hotel Cordial Mogan Valle oceniam bardzo dobrze. Komfortowy i bardzo przyjemny, zadbany hotel. Dobre jedzenie, świetne położenie, niedaleko piaszczysta plaża Puerto de Mogan. Skorzystaliśmy na miejscu z wycieczki - Nieznana Gran Canaria, chyba tak się nazywała żeby zobaczyć coś więcej niż tylko lotnisko, hotel i plażę :) i było super więc też polecam.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Valle:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Hotel
      5
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.9
    • Atrakcje
      i sport
      4.8
    • Obsługa
      5.4
    HolidayCheck
    Ocena Cordial Mogan Valle:
    5 / 6

    Hotel labirynt, bardzo rozbudowany 2009-06-30
    Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Valle:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.6
    Wakacje z dzieckiem 2010-06-16
    Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Valle:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Apartament ok, choć z mankamentami 2011-07-20
    Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Valle:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.3
    Karaluchy mutanty w pokojach i na terenie hotelu 2011-09-09
    Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Valle:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.0

    Hotel bardzo przyjemny, miła obsługa mówiąca zarówno po niemiecku, angielsku, hiszpańsku. Jedzenie d...
    więcej

    5.3
    Udany pobyt 2016-01-02
    Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Valle:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.7

    Bardzo ładny obiekt. Apartamenty w formie "wioski". 3 baseny + strefa dla dzieci z rożnymi wodnymi a...
    więcej

    5.6

    Cordial Mogan Valle - możliwości zakwaterowania:

    apartament 2 bedrooms standard
    apartament 2 bedrooms superior balcony or terrace
    apartament singleuse standard balcony or terrace
    apartament singleuse superior balcony
    apartament standard
    apartament standard balcony or terrace
    apartament superior balcony or terrace
    mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC balkon lub taras
    mieszkanie z 1 sypialnia typ superior/wysoki standard prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj na pietrze WC balkon lub taras
    mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC balkon lub taras
    mieszkanie z 1 sypialnia typ superior/wysoki standard prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj na pietrze WC balkon lub taras Internet Z aneksem kuchennym Safe Telewizor Telefon
    Pokoj na pietrze WC balkon lub taras Internet Z aneksem kuchennym Safe Telewizor
    WC klimatyzacja balkon lub taras
    WC klimatyzacja balkon lub taras
    wanna lub prysznic WC balkon lub taras
    wanna lub prysznic WC balkon lub taras
    mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC balkon lub taras
    mieszkanie z 1 sypialnia typ superior/wysoki standard prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj na pietrze WC balkon lub taras Internet Z aneksem kuchennym Safe Telewizor Telefon
    Pokoj na pietrze WC balkon lub taras Internet Z aneksem kuchennym Safe Telewizor
    WC klimatyzacja balkon lub taras
    WC klimatyzacja balkon lub taras
    2 lazienki prysznic WC balkon lub taras
    typ superior/wysoki standard 2 lazienki prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj na pietrze WC balkon lub taras Internet Z aneksem kuchennym Safe Telewizor
    WC klimatyzacja balkon lub taras
    2 lazienki prysznic WC balkon lub taras
    typ superior/wysoki standard 2 lazienki prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj na pietrze WC balkon lub taras Internet Z aneksem kuchennym Safe Telewizor
    WC klimatyzacja balkon lub taras

    Cordial Mogan Valle - Możliwości wyżywienia:


    Cordial Mogan Valle - miasta wylotu:


    Cordial Mogan Valle - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Cordial Mogan Valle? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00