cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
  • Hotel Cordial Mogan Valle, Gran Canaria
1 / 85
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
08.12 - 15.12
już od 2319 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
10.12 - 15.12
już od 1879 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Cordial Mogan Valle
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Cordial Mogan Valle
star 4

Hiszpania: Gran Canaria
Ocena hotelu Cordial Mogan Valle:
4.6 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Valle:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Hotel
    4.6
  • Pokoje
    4.4
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    i sport
    4.8
  • Jakość
    do ceny
    4.2
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 08 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 10 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Cordial Mogan Valle to hotel usytuowany w najbardziej malowniczym kurorcie, nazywanym "Wenecją" Gran Canarii, niedaleko malowniczego portu jachtowego. Polecamy na romantyczne wakacje, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym relaksować się na pięknej Gran Canarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w kurorcie Puerto de Mogan, niedaleko portu jachtowego oraz piaszczystej plaży Puerto de Mogan
  • przestronne i komfortowe apartamenty - pokój dzienny z oddzielną sypialnią
  • Splash Park dla dzieci, wi fi gratis

Hotel Cordial Mogan Valle w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Cordial Mogan Valle to hotel usytuowany w najbardziej malowniczym kurorcie, nazywanym "Wenecją" Gran Canarii, niedaleko malowniczego portu jachtowego. Polecamy na romantyczne wakacje, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym relaksować się na pięknej Gran Canarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w kurorcie Puerto de Mogan, niedaleko portu jachtowego oraz piaszczystej plaży Puerto de Mogan
  • przestronne i komfortowe apartamenty - pokój dzienny z oddzielną sypialnią
  • Splash Park dla dzieci, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 700 m od centrum miejscowości Puerto de Mogan
  • ok. 200 m od przystanku autobusowego
  • ok. 700 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 70 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja
  • winda
  • taras
  • 3 baseny zewnętrzne (ze słodką wodą, podgrzewane w zależności od sezonu)
  • aquapark (ze słodką wodą)

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie)
  • terminal internetowy (płatny)
  • parasole i leżaki (przy basenie, w cenie; na plaży, płatne)

Dodatkowe udogodnienia

  • pralnia (płatna)
  • parking (niestrzeżony, w cenie)
  • garaż (płatny)
  • 2 sale konferencyjne

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

303

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  • plac zabaw
  • basen dla dzieci
  • miniklub (od 4 do 12 lat, kilka razy w tygodniu) 
  • program animacyjny dla dzieci (od 4 do 12 lat, kilka razy w tygodniu)
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • łóżeczko dziecięce (w cenie)

Sport i wellness

Płatne
  • strefa spa Las Salina (od 18 lat)
  • siłownia
  • masaże
  • sauna fińska 
  • sauna parowa

rozrywka

  • zajęcia sportowe kilka razy w tygodniu

Pokoje

Apartament APX1
  • 1-3 os.
  • ok. 59 m2
  • 2 łóżka pojedyncze
  • sypialnia
  • pokój dzienny
  • wentylator sufitowy
  • WC
  • wanna
  • balkon lub taras
  • aneks kuchenny (kuchenka, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, czajnik, toster, mikrofalówka)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • TV sat.
  • suszarka do włosów
  • sejf (płatny)
  • sofa
  • telefon
Apartament APX2
  • 2-5 os.
  • ok. 85 m2
  • 4 łóżka pojedyncze
  • sypialnia
  • pokój dzienny
  • wentylator sufitowy
  • WC
  • wanna
  • balkon lub taras
  • aneks kuchenny (kuchenka, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, czajnik, toster, mikrofalówka)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • TV sat.
  • suszarka do włosów
  • sejf (płatny)
  • sofa
  • telefon

Wyżywienie

Wyżywienie pełne plus
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: wybór z menu
  • kolacja: w formie bufetu
  • wybrane napoje do posiłków
  • Pełne wyżywienie
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: wybór z menu
  • kolacja: w formie bufetu
  • Dwa posiłki plus
  • śniadanie
  • obiad: wybór z menu lub kolacja: w formie bufetu
  • wybrane napoje do posiłków
  • Dwa posiłki
    • śniadanie
    • obiad: wybór z menu lub kolacja: w formie bufetu
    Śniadania
    • w formie bufetu
    Bez wyżywienia Wyżywienie we własnym zakresieRestauracje i bary
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, potrawy bezglutenowe: w cenie, dania bez laktozy: w cenie, dania wegetariańskie: w cenie, bufet, płatnie, kolacja w dwóch turach, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • bar przy zewnętrznym basenie: za opłatą
  • bar przekąskowy: za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Cordial Mogan Valle to hotel usytuowany w najbardziej malowniczym kurorcie, nazywanym "Wenecją" Gran Canarii, niedaleko malowniczego portu jachtowego. Polecamy na romantyczne wakacje, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym relaksować się na pięknej Gran Canarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w kurorcie Puerto de Mogan, niedaleko portu jachtowego oraz piaszczystej plaży Puerto de Mogan
    • przestronne i komfortowe apartamenty - pokój dzienny z oddzielną sypialnią
    • Splash Park dla dzieci, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Gran Canaria

    Opis oferty:

    Idealny pomysł na rodzinny wypoczynek! Nowoczesny, otoczony ogrodem, idealnie wkomponowany w malowniczy krajobraz z górami w tle, z pięknym widokiem na ocean, tylko ok. 15 minut spacerem od urokliwego Puerto Mogan, zwanego "Małą Wenecją". Przestronne, utrzymane w jasnej kolorystyce, ładnie urządzone apartamenty z dużymi tarasami, są odpowiednie nawet dla większych rodzin. Do dyspozycji Gości są 3 baseny, brodzik dla dzieci, minipark wodny ze zjeżdżalniami, a także kameralne spa Las Salinas.

    POŁOŻENIE:

    ok. 600 m od centrum PUERTO MOGAN, naprzeciwko hotelu centrum handlowe i supermarket; ok. 24 km od Rezerwatu Przyrody Maspalomas; ok. 52 km od portu lotniczego w Las Palmas; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (kursy do plaży Maspalomas).

    PLAŻA:

    Puerto de Mogan, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 600 m od hotelu, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 12 EUR/komplet); przy plaży promenada z barami i restauracjami.

    HOTEL:

    lokalna kategoryzacja 3 klucze, elegancki i nowoczesny, zbudowany w 2008 r., regularnie odnawiany, łącznie 303 apartamenty, 12 budynków w zabudowie szeregowej, 2-3 piętra, winda w każdym budynku, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracje: główna - dania w firmie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, Tex-Mex - á la carte, meksykańska, wymagana wcześniejsza rezerwacja; 3 bary: w lobby i przy basenie, sklep z pamiątkami, kiosk, przechowalnia bagażu, sala konferencyjna dla 200 osób, taras z widokiem na basen; duży subtropikalny ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego hotelu; za opłatą: całodobowy room-service, lekarz na wezwanie, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard; na rok 2015 planowana jest rozbudowa hotelu o aquapark, strefę basenową z nowymi jacuzzi oraz pizzerię - bar.

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 50 m², elegancki i zadbany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), sypialnia i oddzielony drzwiami salon z rozkładaną sofą i aneksem kuchennym, wentylator sufitowy w obu pomieszczeniach, bezpłatny internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, toster, czajnik, ekspres do kawy, mikrofalówka, sejf (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; duży balkon/taras (stolik i krzesełka); apartament 4-os: (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 77 m², wyposażenie jak w apartamencie 2-os., dodatkowa sypialnia, w każdym pomieszczeniu wentylator sufitowy; taras ok. 30 m².

    SPORT I ROZRYWKA:

    3 baseny, słodka woda, sezonowo podgrzewane: ok. 300 m², gł. ok. 1,1-1,8 m, kaskada, ok. 200 m², gł. ok. 1,1-1,8 m, ok. 100 m², gł. ok. 1,1-1,8 m, brodzik dla dzieci, woda słodka, ok. 20 m², gł. ok. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy, aqua aerobik; animacje dla dorosłych i dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat); za opłatą: kort tenisowy z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu (w sąsiednim hotelu Cordial Mogan Playa), sala fitness, bilard, centrum spa Las Salinas: 2 pokoje zabiegowe, jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, flotarium, helarium, masaże; korzystanie ze spa za opłatą, wstęp powyżej 18 lat.

    SOFT ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.30-10.30), obiad (13.00-15.00) kolacja (18.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe do posiłków; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/928565422;, www.becordial.com

    GRATIS:

    świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 6 latWi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Cordial Mogan Valle to hotel usytuowany w najbardziej malowniczym kurorcie, nazywanym "Wenecją" Gran Canarii, niedaleko malowniczego portu jachtowego. Polecamy na romantyczne wakacje, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym relaksować się na pięknej Gran Canarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w kurorcie Puerto de Mogan, niedaleko portu jachtowego oraz piaszczystej plaży Puerto de Mogan
    • przestronne i komfortowe apartamenty - pokój dzienny z oddzielną sypialnią
    • Splash Park dla dzieci, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    3 Hiszpania/Gran Canaria

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Exim Tours 3* - kat. lokalna 3 klucze

    Położenie

    - w dużym ogrodzie - w pobliżu centrum handlowe i supermarket - ok. 200 m od przystanku autobusowego - ok. 600 m od centrum Puerto de Mogan - ok. 68 km od lotniska 

    Plaża

    - piaszczysta, publiczna ok. 600 m od hotelu - leżaki i parasole za opłatą (ok. 12 /komplet) - łagodne zejście do morza

    Pokoje

    Apartament - ok. 60 m2 - zadbany - oddzielna  sypialnia - pokój dzienny  z wyposażonym aneksem kuchennym - wentylator sufitowy - telefon, mini bar/lodówka, TV-SAT - sejf (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - internet Wi-Fi (bezpłatny) - balkon/taras Apartament z 2 sypialniami - ok. 86 m2 - wyposażony podobnie jak pokój standardowy - dodatkowa sypialnia i łazienka

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - 3 baseny (podgrzewane w sezonie zimowym) - jacuzzi - Splash Park - taras z bezpłatnymi leżakami  i parasolami - dzienne i wieczorne programy animacyjne - kort tenisowy, tenis stołowy Płatne - sauna, zabiegi i masaże ( wstęp od 18 lat) - sprzęt do tenisa, oświetlenie kortów - bilard - sala  fitness

    Dla dzieci

    - mini klub dla dzieci, brodzik - plac zabaw - menu dla dzieci oraz foteliki w restauracji

    Wyżywienie

    Self Catering (SC)- bez wyżywienia Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. Half Board (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. Half Board Plus (HB+) - śniadanie i kolacja w formie bufetu.  Wybrane napoje do kolacji  bezpłatnie. Full Board (FB) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadu i kolacji płatne. Full Board Plus (FB+) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu.  Wybrane napoje do obiadu i  kolacji  bezpłatnie.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - restauracja El Alamo a'la carte ( wymagana wcześniejsza  rezerwacja, za opłatą) - pizzeria Splashpark - 3 bary (lobby i przy basenie)

    Dodatkowe informacje

    - otwarty  w 2008r., regularnie odnawiany, należący do sieci Cordial Hotels & Resorts - 303 apartamenty, 12 budynków 2-3 piętrowych - sala konferencyjna dla  200 osób - pralnia - sklep z pamiątkami - kącik internetowy za opłatą - bezpłatny internet Wi-Fi  na terenie całego hotelu - www.becordial.com 

    Bagaż

    Kraków (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Cordial Mogan Valle to hotel usytuowany w najbardziej malowniczym kurorcie, nazywanym "Wenecją" Gran Canarii, niedaleko malowniczego portu jachtowego. Polecamy na romantyczne wakacje, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym relaksować się na pięknej Gran Canarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w kurorcie Puerto de Mogan, niedaleko portu jachtowego oraz piaszczystej plaży Puerto de Mogan
    • przestronne i komfortowe apartamenty - pokój dzienny z oddzielną sypialnią
    • Splash Park dla dzieci, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Gran Canaria, Hiszpania

    Opis hotelu

    Ten ośrodek apartamentowy został wzniesiony w 2008 roku. Kompleks oferuje 303 pokoje. Znajdują się one w budynku głównym (2 piętra) bądź w jednym z budynków pobocznych (do 2 pięter). Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Dopełnieniem komfortowego pobytu jest możliwość skorzystania z sejfu i kantoru wymiany walut. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie kompleksu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu (odpłatnie) oraz na parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: wielojęzyczny personel, opieka nad dziećmi i pralnia. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w wentylator, pomieszczenie mieszkalne, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne bądź sofę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. W pokoju znajduje się sejf. Aneks kuchenny dla osób samodzielnie się stołujących jest optymalnie wyposażony w lodówkę, kuchenkę gazową, kuchenkę mikrofalową i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (bezpłatnie). Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki dysponują prysznicem, wanną i jacuzzi. W łazience znajduje się suszarka do włosów i lusterko kosmetyczne. Ośrodek apartamentowy oferuje pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Na terenie kompleksu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Goście pragnący aktywnie spędzić czas także na urlopie ucieszą się z przygotowanych na terenie hotelu atrakcji, takich jak rower / rower górski i golf. Za dodatkową opłatą można również skorzystać z tenisa ziemnego. Nurkowanie i aqua fitness dostarczą miłośnikom sportów wodnych wyśmienitej zabawy. Zapraszamy do skorzystania z bogatej oferty sportowej wewnątrz obiektu. Proponujemy Państwu tenisa stołowego, darta i aerobik, jak również za dodatkową opłatą studio fitness i bilard. W kompleksie dostępne są zabiegi Wellness, w tym spa, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, salon piękności, zabiegi masażu, zabiegi terapeutyczno-lecznicze i anti-aging. Za dodatkową opłatą polecamy Państwu solarium. Program animacyjny, miniklub i minidisco zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe i wyżywienie pełne. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Cordial Mogan Valle
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Gran Canaria)
    Stolica Gran Canarii czyli miasto Las Palmas z popularną dzielnicą zakupową Vegueta
    Lubiany przez turystów park kaktusów na Gran Canarii
    Popularny kurort na Gran Canarii z piękną, długą plażą czyli Playa del Ingles
    Playa Taurito blisko Puerto Rico na Gran Canarii
    Najpopularniejsze w Europie wydmy Maspalomas
    Popularna na Gran Canarii Kaldera Pinos de Galdar
    Jedno z najpiękniejszych, klimatycznych miasteczek na Gran Canarii - Teror
    Przepiękne miasteczko na Gran Canarii z licznymi kanałami wodnymi, mostami, białą zabudową i restauracjami czyli Puerto de Mogan
    Popularna plaża Amadores na Gran Canarii
    Słynna latarnia morska w miejscowości Maspalomas na Gran Canarii
    Nowoczesna dzielnica z luksusowymi hotelami czyli Meloneras na Gran Canarii
    Gran Canaria to idealne miejsce na uprawianie sportów wodnych
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Cordial Mogan Valle

    4.6
    zdecydowanie polecam

    Fantastyczne wczasy w Cordial Mogan Valle!! Po zimowym wypoczynku na Teneryfie wybraliśmy na letnie wakacje Gran Canarię i to był strzał w 10 :) Wyspa zupełnie inna, ale równie ciekawa. Hotel na poziomie - wszystko było ok, pyszne jedzenie, przyjemne pokoje, super położenie w malowniczym Puerto De Mogan - wszystko naj!!! Polecamy !!

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Super hotel na rodzinne wakacje, pojechaliśmy tutaj z dwójką maluchów i wszyscy wróciliśmy bardzo zadowoleni. Hotel bardzo czysty, z pięknymi basenami, dużymi apartamentami. Jedzenie smaczne, duży wybór słodkości dla najmłodszych. Cordial Mogan Valle to jednak z najfajniejszych wiosek wakacyjnych w której mieliśmy okazję wypoczywać - byliśmy już w Egipcie, Włoszech i innych krajach, ale tutaj, na Gran Canarii podobało się nam najbardziej, ze względu na klimat, krajobrazy i mentalność miejscowych :)))

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Cordial mogan valle to hotel na idealne wakacje z dziećmi. Moja rodzina wróciła zachwycona pobytem na gran canarii. Hotel jest bardzo dobrze przystosowany do pobytu maluchów - świetna strefa wodnych atrakcji, duży i kolorowy mini klub, szeroka oferta atrakcji :) nie sposób się nudzić!! to co dla mnie dodatkowo rewelacyjne to położenie w puerto de mogan - bardzo malownicze miejsce, hotel w dolinie, mnóstwo zieleni, piękny port. wszystko super!!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.3
    polecam

    Z hotelu Cordial Mogan Valle wróciłam z dziećmi 2 tygodnie temu. Byliśmy bardzo zadowoleni, a dzieciaki szczególnie ze spalsh parku. Centrum handlowe naprzeciwko hotelu, plaża i centrum Puero De Mogan 10 min na pieszo. Apartamenty bardzo duże i czyste. Fajne wakacje na Gran Canarii.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    4.3
    polecam

    Hotel Cordial Mogan Valle oceniam bardzo dobrze. Komfortowy i bardzo przyjemny, zadbany hotel. Dobre jedzenie, świetne położenie, niedaleko piaszczysta plaża Puerto de Mogan. Skorzystaliśmy na miejscu z wycieczki - Nieznana Gran Canaria, chyba tak się nazywała żeby zobaczyć coś więcej niż tylko lotnisko, hotel i plażę :) i było super więc też polecam.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Valle:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Hotel
      5
    • Pokoje
      4.9
    • Wyżywienie
      5
    • Atrakcje
      i sport
      4.8
    • Obsługa
      5.4
    HolidayCheck
    Ocena Cordial Mogan Valle:
    5.1 / 6

    Hotel labirynt, bardzo rozbudowany 2009-06-30
    Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Valle:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.6
    Wakacje z dzieckiem 2010-06-16
    Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Valle:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Apartament ok, choć z mankamentami 2011-07-20
    Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Valle:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.3
    Karaluchy mutanty w pokojach i na terenie hotelu 2011-09-09
    Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Valle:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.0

    Hotel bardzo przyjemny, miła obsługa mówiąca zarówno po niemiecku, angielsku, hiszpańsku. Jedzenie d...
    więcej

    5.3
    Udany pobyt 2016-01-02
    Szczegóły oceny hotelu Cordial Mogan Valle:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.7

    Bardzo ładny obiekt. Apartamenty w formie "wioski". 3 baseny + strefa dla dzieci z rożnymi wodnymi a...
    więcej

    5.6

    Cordial Mogan Valle - możliwości zakwaterowania:

    apartament 2 bedrooms standard
    apartament 2 bedrooms superior balcony or terrace
    apartament singleuse standard balcony or terrace
    apartament singleuse superior balcony
    apartament standard
    apartament standard balcony or terrace
    apartament superior balcony or terrace
    APPARTEMENT ZUR ALLEINBENUTZUN
    APPARTEMENT SUPERIOR
    APPARTEMENT SUPERIOR 2 BEDROOM

    Cordial Mogan Valle - Możliwości wyżywienia:


    Cordial Mogan Valle - miasta wylotu:


    Cordial Mogan Valle - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Cordial Mogan Valle? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00