cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Trakia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Trakia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Trakia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Trakia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Trakia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Trakia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Trakia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Trakia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Trakia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Trakia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Trakia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Trakia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Trakia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Trakia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Trakia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Trakia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Trakia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Trakia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Trakia, Słoneczny Brzeg
1 / 19
Ocena
hotelu:
4.0 / 5
Najbliższy termin
18.05 - 21.05
już od 368 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
25.05 - 28.05
już od 368 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Trakia
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Trakia
star 3

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Trakia:
4.0 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Trakia:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    3.5
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 18 maja 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 maja 2021

Hotel Trakia w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Bułgaria / Słoneczny Brzeg

Opis oferty:

Doceniany przez Gości za wakacyjną atmosferę i miłą obsługę, jest świetnie położony w kompleksie siostrzanych hoteli, niedaleko pięknej piaszczystej plaży i atrakcji znanego kurortu - Słonecznego Brzegu. Do dyspozycji duży basen ze stopniowanym wejściem, mostkami, skalniakami i roślinnością. Aż 5 zjeżdżalni, w tym 3 dla dzieci, jacuzzi, rozległy taras słoneczny gwarantują świetną zabawę i relaks dla dorosłych i dzieci. Hotel jest zadbany, ma ładne lobby z małym wodospadem i funkcjonalnie wyposażone pokoje. Zdecydowanie wart swojej ceny!

POŁOŻENIE:

ok. 700 m od centrum SŁONECZNEGO BRZEGU, w pobliżu sklepów, restauracji, barów, ok. 6 km od Nessebaru, ok. 2 km od Action Aquapark; ok. 35 km od portu lotniczego w Burgas, ok. 95 km od portu lotniczego w Warnie; przystanek autobusowy ok. 250 m od hotelu (ok. 1 BGN/centrum Słonecznego Brzegu/Nessebar; ok. 6 BGN/Burgas).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 200 m od hotelu, dojście do plaży przez ulicę, parasole i leżaki płatne (8 BGN/leżak/dzień, 8 BGN/parasol/dzień).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, należy do kompleksu hoteli Trakia wraz z Trakia Plaza i Trakia Garden, zadbany, całkowicie odnowiony w 2001 r., 184 pokoje, 1 budynek, 2 piętra, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia bułgarska i europejska, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar w lobby, bar przy basenie, bar w lobby hotelu Trakia Plaza; kantor; bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: kawiarenka internetowa (5 BGN/godz.), sejf w recepcji (5 BGN/dzień); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki - rozkładany fotel o dł. 1,8 m), ok. 22 m², zadbany, klimatyzowany, ła­zien­ka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka (6 BGN/dzień, na zamówienie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka; suszarka).

SPORT I ROZRYWKA:

w kompleksie hoteli Trakia: basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 600 m², gł. do 2,4 m, czynny w godz. 9.00-18.00, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 50 m², gł. 0,5 m, 2 duże zjeżdżalnie i 3 małe dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy, rzutki, szachy; plac zabaw dla dzieci; za opłatą: jacuzzi; sporty wodne na plaży: windsurfing, parasailing, skutery wodne, banan.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.00-14.00), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w barach (11.00-15.00); lody w barach (15.00-18.00); podwieczorek w barze w lobby (15.00-18.00); kawa i herbata w barze w lobby i w barze przy basenie (10.00-18.00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barze w lobby i w barze przy basenie (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00359/55425506, www.hoteltrakia.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Coral Travel

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Burgas

lokalizacja

0,5 km od Słonecznego Brzegu, 3 km od Nessebaru, 20 km od lotniska w Burgas.

kategoria organizatora

3*

kategoria lokalna

3*

Data otwarcia

2006 r. Na terenie znajdują się restauracja, bar, sejf w recepcji (płatny ok.5lv/dzień), basen odkryty. Hotele: Trakia Plaza 4*, Trakia 3* i Trakia Plaza Apartments posiadają wspólną infrastrukturę. (Wspólne dla hoteli są basen i zjeżdżalnie - czynne 10-18. Trakia Plaza i Trakia Plaza Apartments współdzielą tą sama restaurację. Trakia 3* ma swoją oddzielną restaurację).

internet

- Wi-Fi przy basenie bezpłatne

plaża

200 m od hotelu, publiczna, piaszczysta, parasole, leżaki - płatne. Dojście do plaży ulicą.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację indywidualną, telefon, TV, łazienkę (WC, prysznic), balkon. Typy pokoi: - pokoje standardowe

Wyżywienie

- restauracja, bar All Inclusive (10:00-23:00) - śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:00-14:00), kolacja (18:00-21:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej - przekąski (11:00-15:00), podwieczorek (15:00-17:00) - wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalne

z myślą o dzieciach

- brodzik - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (płatne ok. 3€/dzień na zamówienie przed przyjazdem) - krzesełko dla dziecka w restauracji

w cenie

- tenis stołowy - animacje

płatne

- bilard (ok. 3lv/gra)

Aktualizacja opisu

23.03.2021 13:12

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Bułgaria/Słoneczny Brzeg

Kategoryzacja hotelu

- kategoria Exim Tours 3* - kategoria lokalna 3*

Położenie

- ok. 300 m od plaży (przejście przez uliczkę) - ok. 1 km od centrum Słonecznego Brzegu - ok. 5 km od Nessebar - ok. 35 km od lotniska w Burgas  

Plaża

- publiczna, piaszczysta - leżaki, parasole (płatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 20 m2 - indywidualna klimatyzacja - TV-Sat, telefon - mini lodówka (płatna) - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów na życzenie) - balkon

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen - leżaki i parasole przy basenie - tenis stołowy, rzutki, boccia - siłownia, aerobik, gimnastyka i piłka wodna - wieczorny program rozrywkowy Płatne - bilard - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik, plac zabaw, mini klub - wysokie krzesełka w resturacji

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia w siostrzanym hotelu Trakia Plaza. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-23:00 w wybranych barach.

Restauracje i bary

- restauracja główna z tarasem - bar w lobby - bar przy basenie

Dodatkowe informacje

- hotel odnowiony w 2017 roku, dysponuje 182 pokojami - internet Wi-Fi w miejscach publicznych (bezpłatny) - sejf w recepcji (płatny)

UWAGA

W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach, sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/nasze-kierunki Informujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej i zakres świadczeń może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie lobby, restauracji, barów, basenów, spa, placy zabaw i klubów dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacje W przypadku wyjazdu do krajow, w których obowiązkowe są testy na COVID19, EximTours przygotował specjalne zniżki na wykonanie testów. Więcej informacji znajdą Państwo na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacje

Bagaż

- w przypadku przelotów samolotami czarterowymi cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż główny 20 kg   Kraków, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 100zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 235 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 105zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  360 PLN - 32 kg -  565 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 95zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  400 PLN - 32 kg -  565 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Poznań (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 105zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  470 PLN - 32 kg -  670 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Wrocław (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 105zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  465 PLN - 32 kg -  630 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Berlin Brandenburg (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny (45x36x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 360 PLN - 23 kg - 410 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. W rezerwacjach dokonanych do 30.11.2020 klientom przysługuje jeden bezpłatny bagaż podręczny o wadze 10 kg (56x45x25) Warszawa, Katowice (LOT - samolot rejsowy) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 250 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.  


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Popularny, lubiany, nieduży  hotel odnowiony w 2011 r. Wchodzi w skład wakacyjnego kompleksu. Ładny basen ze zjeżdżalniami, dobre usytuowanie, udogodnienia dla rodzin z dziećmi.

Położenie

W południowej części Słonecznego Brzegu, około kilometr od centrum, 200 m od publicznej, piaszczystej plaży (dojście przez ulicę, serwis plażowy odpłatnie), 6 km od Nessebaru, 35 km od lotniska w Burgas. W pobliżu są sklepy, bary, restauracje, przystanek autobusowy. 

Wyposażenie

Całodobowa recepcja z odpłatnymi sejfami, bezpłatne łącza internetowe w lobby, odpłatna kawiarenka internetowa, restauracja główna, bar przy basenie, punkt wymiany walut. 

Pokoje

Przytulne, standardowo wyposażone w ła­zien­kę (WC, prysznic, suszarka do włosów), TV sat,  telefon, balkon. Powierzchnia - ok. 22 m kw. Możliwość odpłatnego wypożyczenia lodówki.

Wyżywienie

All Inclusve - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetów, przekąski, kawa, herbata, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-23.00). Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany formuły wyżywienia bez wcześniejszego powiadomienia. 

Sport i rozrywka

Basen o nieregularnym kształcie z mostkami, tarasami, wodospadem, bezpłatne leżaki i parasole,  2 zjeżdżalnie, tenis stołowy, rzutki, szachy, sporty wodne oferowane przez agencje przy plaży.

Dla dzieci

Brodzik, 3 zjeżdżalnie, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, odpłatne łóżeczka niemowlęce (płatne).

UWAGA!

24 godziny przed wylotem do kraju, klient zobowiązany jest do telefonicznego kontaktu z naszym lokalnym przedstawicielem, aby potwierdzić godzinę transferu i lotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent (kontakt telefoniczny), ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

Aktualizacje COVID-19

Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ .

Warunki wjazdu do kraju

WJAZD DO BUŁGARII: W dniu 26 stycznia 2021 r. minister zdrowia Republiki Bułgarii wydał zarządzenie nr RD-01-50 dot. zakazu wjazdu do Bułgarii obcokrajowców w okresie od 29 stycznia do 30 kwietnia 2021 r. . Zakaz wjazdu do Bułgarii obcokrajowców nie obejmuje obywateli polskich oraz wszystkich obywateli państw członkowskich Unii Europejskiej i Schengen. Podczas przekraczania granicy państwowej Republiki Bułgarii wszystkie przybywające osoby mają obowiązek okazania nie starszego niż 72 godziny negatywnego wyniku testu PCR na SARS-CoV-2, licząc od daty wykonania badania figurującej w dokumencie.  Dokument musi zawierać: * imię i nazwiska osoby zgodnie z dokumentem tożsamość którym się legitymuje; * dane kontaktowe laboratorium, które przeprowadziło badanie; * datę dokonania testu; * metodę wykonania (PCR); * negatywny wynik  testu napisany alfabetem łacińskim (np. Negative) dozwalającym interpretację wyników.

Informacje o lotach liniami Enter Air, LOT, Wizzair, Ryanair

Lecąc z LOT każdy pasażer może wziąć ze sobą: Jeden bagaż podręczny - waga maksymalna 8 kg (wymiary 55x40x23cm). Bagaż rejestrowany za dopłatą:  - bagaż rejestrowany 23kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) - cena 250PLN/sztuka W przypadku rejsów z oznaczeniem c" (przykład LO8587c) bagaż rejestrowany 23 kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) wliczony jest w cenę przelotu. Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą, dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie. W przypadku przelotów liniami LOT wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. /// Lecąc z WIZZ, każdy pasażer może wziąć ze sobą: jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).    Bagaż rejestrowany za dopłatą z podziałem na porty wylotowe (podane ceny za bagaż w dwie strony) Katowice - 10 kg w cenie 320 PLN/sztuka - 20 kg w cenie 440 PLN/sztuka - 32 kg w cenie 600 PLN/sztuka Poznań - 10 kg w cenie 380 PLN/sztuka - 20 kg w cenie 570 PLN/sztuka - 32 kg w cenie 760 PLN/sztuka Warszawa - 10 kg w cenie 330 PLN/sztuka - 20 kg w cenie 450 PLN/sztuka - 32 kg w cenie 600 PLN/sztuka Wrocław - 10 kg w cenie 350 PLN/sztuka - 20 kg w cenie 530 PLN/sztuka - 32 kg w cenie 720 PLN/sztuka WIZZ Priority w cenie 120 PLN/osoba w dwie strony Jeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Wybór miejsca (za opłatą) Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie. W przypadku przelotów liniami Wizz Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. /// Lecąc Ryanair, każdy pasażer może wziąć ze sobą: jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 20 x 25 cm (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).     Bagaż rejestrowany za (podane ceny za bagaż w dwie strony): - 10 kg (55x40x20cm) w cenie 160 PLN/sztuka - 20 kg (119x119x81cm) w cenie 270 PLN/sztuka Pierwszeństwo wejścia na pokład - 70zł/osoba Pasażerowie, którzy zakupią usługę mogą zabrać 1 dodatkową 10 kg torbę, która musi zmieścić się w koszu do mierzenia bagażu - nie przekraczająca 10 kg i o wymiarach 55x40x20 cm. Wybór miejsca (za opłatą) - wycena indywidualna Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Dodanie ww usług już po założeniu rezerwacji może wiązać się z wyższą cenami. W przypadku przelotów liniami Ryanair wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. /// Enter Air W przypadku przelotów liniami Enter Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Przelot oparty jest o dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się przy założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach/dowodach ososbistych). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników. Przy rezerwacjach założonych na wyloty do Bułgarii z przelotem liniami Enter Air , obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Słoneczny Brzeg

Położenie

Położony w Słonecznym Brzegu, centrum ok. 1,2 km Przystanek autobusowy ok. 400 m Port lotniczy Burgas ok. 35 km

Plaża

Piaszczysta, publiczna, ok. 250 m od hotelu Leżaki, parasole i materace - płatne

Pokoje

Pokój Standard ok. 20 m 2 Klimatyzacja centralna Łazienka z prysznicem i WC, suszarka do włosów TV kablowa T Balkon Pokój Triple ok. 20 m² Pokój Standard dla 3 osób Wyposażenie jak w pokoju Standard

Wyżywienie

All Inclusive: Śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu Przekąski (hot dog, kanapki, owoce, pizza) i lody w godz. 11:00-15:00, desery w godz. 15:00-17:00 Napoje bezalkoholowe i alkohole lokalnej produkcji w barach wskazanych przez hotel w godzinach ich otwarcia między 10:00 – 23:00 W dniu przyjazdu pierwszym świadczeniem jest kolacja

Opis hotelu

Recepcja Restauracja główna 2 bary ( bar w lobby, bar przy basenie) Basen zewnętrzny, 2 zjeżdżalnie dla dorosłych i 3 dla dzieci Dla najmlodszych: basen dla dzieci, plac zabaw Sejf w recepcji - płatny Kantor wymiany walut (w miarę dostępności) Mini market, sklep z pamiątkami - płatny Parking - płatny (ok. 12 BGN/dzień) Wypożyczalnia samochodu Oficjalna kategoria hotelu 3*

Internet

Wi-Fi w recepcji, przy barze w lobby, w restauracji oraz przy basenie - bezpłatne

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: Program animacyjny dla doroslych i dzieci, tenis stołowy, rzutki, jacuzzi, zumba, water polo, aqua aerobic, aerobic, mini klub (dzieci 4 - 12 lat), mini disco Odpłatnie: Bilard, masaże, sporty wodne na plaży

WAŻNE INFORMACJE

Opis imprezy turystycznej uwzględnia usługi świadczone w szczycie sezonu, który przypada na lipiec i sierpień. Zakres niektórych usług dostępnych w obiektach zakwaterowania (hotelach), świadczonych poza szczytem sezonu może nieznacznie różnić się od zakresu usług świadczonych w szczycie sezonu. Szczegółowe informacje na temat usług z określeniem różnic zostały wskazane w Informatorze ogólnym.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Sunshine

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3*+ Bułgaria/Słoneczny Brzeg

OPIS HOTELU

Lokalizacja

- odległość od plaży

250m

- położenie

Słoneczny Brzeg

- odległość od centrum

800m

- odległość od lotniska

35 km Plaża - publiczna, piaszczysta - leżaki, parasole płatne Hotel

- ilość gwiazdek

3

- rok otwarcia

1970

- rok odnowienia

2001

- ilość pokoi

184 (brak windy w hotelu)

- ilość basenów

basen zewnętrzny ze zjeżdżalnią, jacuzzi. Brak ręczników plażowych. Udogodnienia

- płatne

sejf (5lv/dzień), punkt wymiany walut, bankomat Internet - Wifi w lobby bezpłatne - kawiarenka internetowa płatna (4lv/godzina)

-oficjalna strona hotelu

www.hoteltrakia.info Pokoje

- wyposażenie

łazienka z prysznicem, suszarka, TV Sat, telefon, klimatyzacja, balkon - pokoje standardowe o pow. ok 25m2 Restauracje i bary

- Restauracje

restauracja główna

- Bary

lobby bar, bar przy basenie Wyżywienie

- All Inclusive

lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe 10:00-24:00

- posiłki

śniadanie 07:30-10:00, obiad 12:00-14:00, kolacja 18:00-21:00, przekąski11:00-15:00, ciasto i lody 15:00-18:00 Sport

- bezpłatne

tenis stołowy, dart, szachy

- płatne

sporty wodne na plaży Dla dzieci - mini klub dla dzieci 6-12 lat, brodzik, plac zabaw, zjeżdżalnia, łóżeczko (płatne 5 lv/dzień)

Uwagi dodatkowe

Hotel nie jest przystosowany dla osób niepełnosprawnych. Hotel nie przewiduje dodatkowych udogodnień dla nowożeńców.


Net Holiday

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Bułgaria/ Słoneczny Brzeg

Strefa

Economy, Active

Dzieci

- 1 dziecko do 13 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

Słoneczny Brzeg - ok. 800 m do centrum kurortu, liczne sklepy, restauracje, bary i dyskoteki Nesebar - ok. 6 km, starożytne miasto wpisane na listę UNESCO Action Aquapark - ok. 2 km, liczne atrakcje dla dzieci i dorosłych lotnisko w Burgas - ok. 35 km

Plaża

ok. 250 m od hotelu, publiczna, długa, szeroka, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza, odznaczona certyfikatem Błękitna Flaga przyznawana plażom za czystość i ekologię, leżaki i parasole płatne ok. ok. 16 BGN/komplet - 2 leżaki i parasol

Hotel

trzygwiazdkowy, 3 - piętrowy budynek, oferujący łącznie 184 funkcjonalnie i wygodnie urządzonych pokoi, otoczony zadbanym ogrodem

Udogodnienia

całodobowa recepcja, lobby, punkt wymiany walut, możliwość wypożyczenia samochodów lub rowerów, bankomat, sejf (płatny ok 5 BGN/ dzień), sklep z pamiątkami

Internet

bezpłatne WiFi w lobby, kącik internetowy (płatny ok. 4 BGN/ godz.)

Pokoje

standardowy - 2 os. z możliwością 1 dostawki lub dla 3 os., o powierzchni ok. 28 m2, komfortowe, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, TV SAT, telefon, klimatyzacja sterowana indywidualnie, biurko, stolik z krzesłami, możliwość wyposażenia żelazka oraz czajnika, balkon z widokiem na ulicę lub basen

Restauracje i bary

restauracja główna lobby bar bar przy basenie / pool bar

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

basen o nieregularnym kształcie ze zjeżdżalniami, bilard, piłkarzyki, tenis stołowy, szachy, darty, jacuzzi, animacje dzienne dla dzieci

Płatne

bilard, jacuzzi, sporty wodne na plaży

Dla dzieci

plac zabaw, wysokie krzesła w restauracji, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do 2 lat, mini klub (6 - 12 lat), mini disco, animacje dzienne dla dzieci

Program All Inclusive

07.30-10.00 śniadanie w restauracji głównej w formie bufetu, woda mineralna, kawa, herbata, soki (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych, 12.00-14.00 obiad w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni lokalnej, przystawki, desery, lokalne napoje bezalkoholowe typu kawa, herbata, soki (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, cola, cola light, fanta, sprite oraz lokalne alkohole typu piwo, wino czerwone, wino białe 18.00-21.00 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, szeroki wybór potraw kuchni międzynarodowej z elementami kuchni andaluzyjskiej, wieczory tematyczne, makarony, dania mięsne, ryby, przystawki, sałatki, pasty, owoce, desery, ciasta, lokalne napoje bezalkoholowe typu kawa, herbata, soki (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, cola, cola light, fanta, sprite oraz lokalne alkohole typu piwo, wino czerwone, wino białe 10.00-18.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu kawa, herbata serwowane w lobby barze 11.00-15.00 ciepłe i zimne przekąski typu hamburgery, pizza, hot-dogi, lody (od 15.00-18.00), serwowane w barze przy basenie lub w lobby bar w godzinach funkcjonowania barów 15.00-18.00 podwieczorek w formie ciast serwowany w barze w lobby (15.00-18.00) 10.00-24.00 lokalne napoje bezalkoholowe soki (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, cola, cola light, fanta, sprite oraz lokalne alkohole typu piwo, wino czerwone, wino białe, brandy, rakia, rum, gin, whisky, wódka, mastika, tequila, likiery i inne drinki na bazie lokalnych alkoholi serwowane w lobby bar i pool bar w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów - parasole i leżaki przy basenie - mini klub dla dzieci (6 - 12 lat)

Oficjalna kategoria

3 gwiazdki

Karty kredytowe

Visa, MasterCard

Strona www hotelu

www.hoteltrakia.info

Nasza ocena

pokój *** położenie **** wyżywienie *** + sport \ rozrywka ***+

Atuty

- duży basen o nieregularnym kształcie ze zjeżdżalniami - w bliskiej odległości od długiej, szerokiej, piaszczystej plaża odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi przyznawana plażom za czystość i ekologię - w niedalekiej odległości od starożytnej miejscowości Nesebar - Action Aquapark z wieloma atrakcjami dla dzieci i dorosłych


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


Wygoda Travel

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Najważniejsze cechy hotelu

Blisko centrum i plaży Nowość 2017 Duży basen ze zjeżdżalniami

Jednym zdaniem

Trzygwiazdkowy hotel, gwarantuje przyjazną, wakacyjną atmosferę, dobry standard i rewelacyjną lokalizację w centrum kurortu Słoneczny Brzeg.

Opis miejscowości

Słoneczny Brzeg to największa i najpopularniejsza miejscowość letniskowa Bułgarii, nazywana często Las Vegas Wschodniej Europy. Dyskoteki, kluby, aqua parki, restauracje, parki rozrywki i liczne hotele z basenami oświetlają po zmroku całe wybrzeże.

Budynek

Klimatyzowany, bazowy, trzypiętrowy budynek z basenem zewnętrznym i basenem dla dzieci. Obiekt przyjazny rodzinom, położony blisko plaży oraz ok. 500 m od centrum Słonecznego Brzegu. Oficjalna kategoria lokalna ***.

Pokoje

Pokoje dwuosobowe z możliwością jednej dostawki, w każdym znajduje się łazienka z prysznicem lub wanną oraz WC; TV sat, telefon, klimatyzacja, Wi-Fi, mini bar (odpłatnie), balkon. Pokoje położone od strony parku.

Do dyspozycji gości

Basen zewnętrzny z wydzieloną częścią dla dzieci, zjeżdzalnie (leżaki i parasole przy basenie), restauracja, bar w lobby, bar przy basenie, taras słoneczny, dyskoteka, pokazy i animacje dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, mini klub dla dzieci: tenis stołowy, rzutki, szachy,  Wi-Fi, recepcja 24 h, winda, odpłatnie: sejf w recepcji, parking, wymiana walut, jacuzzi, bilard.

Plaża

Piaszczysta, publiczna, ok. 250-300 m od hotelu, dojście do morza przez wydmy. Leżaki i parasole za dodatkową opłatą.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania (07:30-10:00), obiady (12:00-14:00), kolacje (18:00-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkohole dostępne w barze w lobby i przy basenie w godz. 10.00-24.00. Ponadto przekąski w godz. 11:00-15:00, ciasta i lody (15:00-18:00) oraz kawa i herbata (10:00-18:00) serwowane w barze w lobby.

Cena zawiera

9 lub 7 noclegów (autokar/dojazd własny) * 10 lub 11 noclegów (samolot) * wyżywienie wg oferty * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL i NW + bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna * podatek VAT * w opcji dojazdu autokarem - opieka pilota przewozowego * w opcji samolotowej -transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Dopłaty

Obligatoryjne: taksa klimatyczna 7 /os. - płatna na miejscu.

Ramowy program imprezy

Ramowy program imprez samolotowych 10/11 noclegów:  Dzień 1: odprawa na lotnisku 2 godz. przed wylotem. Przelot i transfer do hoteli, obiadokolacja lub suchy prowiant. Dni 2-9 lub 10: pobyt, wypoczynek. Dzień 10 lub 11: śniadanie bądź suchy prowiant, wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, wylot do Polski. Sprawdź rozkład lotów. Ramowy program imprez autokarowych 7/9 noclegów: Dzień 1: wyjazd zgodnie z rozkładem jazdy, przejazd przez Słowację, Węgry. Dzień 2: przejazd przez Rumunię lub Serbię do Bułgarii, przyjazd do Złotych Piasków/Słonecznego Brzegu, zakwaterowanie. Dzień 3-8 lub 10: wypoczynek. Dzień 9 lub 11: wykwaterowanie z hotelu wyjazd do Polski, przejazd przez Rumunię lub Serbię. Dzień 10 lub 12: przejazd przez Węgry, Słowację, przyjazd do Polski. Ramowy program imprez z dojazdem własnym: Program 7-noclegowy: Dzień 1: przyjazd, zakwaterowanie od godz. 14:00, obiadokolacja. Dzień 2-7: wypoczynek. Dzień 8: śniadanie, wykwaterowanie do godz. 10:00.  Program 9-noclegowy: Dzień 1: przyjazd, zakwaterowanie od godz. 14:00, obiadokolacja. Dzień 2-9: wypoczynek. Dzień 10: śniadanie, wykwaterowanie do godz. 10:00


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.


Atur

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

BULGARIASPB

OFERTA ATUR - STANDARD

- bagaż podręczny w cenie pakietu - bagaż rejestrowany w cenie pakietu - lokalny rezydent z językiem polskim

Hotel info

Popularny i lubiany dzięki wakacyjnej atmosferze i dogodnej, centralnej lokalizacji. Hotel Trakia wchodzi w skład przestronnego kompleksu siostrzanych hoteli, położonego zaledwie 200m od piaszczystej plaży i w pobliży wszelkich atrakcji oferowanych przez Słoneczny Brzeg. Atutem hotelu jest również obszerny taras słoneczny z dużym basenem i rynny wodne, które gwarantują świetną zabawę. To dobry wybór na wypoczynek zarówno dla rodzin z dziećmi jak i par, czy grupy znajomych. Kategoria lokalna 3***

Lokalizacja

Słoneczny Brzeg, centralna część kurortu, w pobliżu butiki, restauracje, bary. Tętniące życiem centrum z klubami i dyskotekami ok. 600m. Lotnisko w Burgas ok. 30 km.

Plaża

ok. 200m od hotelu, piaszczysta, długa i szeroka, publiczna, bezpłatna, sezonowo leżaki i parasole za opłatą.

Hotel

wchodzi w skład kompleksu wraz z Hotelami Trakia Garden i Trakia Plaza, 185 pokoi, hol powitalny lobby, recepcja 24h, restauracja główna, bar, sezonowo bar przy basenie, płatny sejf w recepcji i kącik internetowy, punkt wymiany walut, płatne miejsca parkingowe.

Pokój

funkcjonalnie urządzony, klimatyzacja (sezon letni), TV, telefon, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), balkon lub taras. 2-osobowy, możliwość 1 dostawki. Pokój 1-osobowy na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego.

Sport i rozrywka

w ramach kompleksu duży basen zewnętrzny (sezon letni), taras słoneczny, zjeżdżalnie wodne dla dzieci i dorosłych (sezon letni), leżaki przy basenie bezpłatnie. Płatne: tenis stołowy, rzutki, jacuzzi. Bogata oferta dziennych i nocnych rozrywek centrum kurortu.

Dzieci

brodzik

Opcje wyżywienia

- all inclusive

All inclusive

śniadanie, lunch, kolacja w formie bufetu / dania kuchni lokalnej i międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / w godzinach popołudniowych snacki, przekąski lub słodycze / 10:00-23:00 lokalne napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole / leżaki przy basenie bezpłatnie Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu All inclusive dostępne w recepcji hotelu

Uwagi

hotel objęty obsługą rezydenta z językiem polskim. Telefon alarmowy 24h/7, spotkanie informacyjne w hotelu na życzenie klienta.

Nasza opinia

wygodne zakwaterowanie w ramach przestronnego, wakacyjnego kompleksu Trakia. Dogodna lokalizacja i duży basen, a także możliwość skorzystania z pakietu all inclusive to gwarancja udanych wakacji. 170717

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - przewóz bagażu rejestrowanego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - lokalny rezydent z językiem polskim - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż - taksa klimatyczna

Cena nie zawiera

- świadczeń dodatkowych

Przewóz bagażu

- mała podręczna torba do 5 kg + bagaż rejestrowany do 20 kg (nie dotyczy infantów)


Neckermann

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Słoneczny Brzeg, Bułgaria

UWAGA!

Opis z zeszłego sezonu.

Położenie

do centrum Słonecznego Brzegu spacerem ok. 500 m. W pobliżu restauracje z wyśmienitą bułgarską kuchnią, sklepy, przytulne kawiarenki. Lotnisko Burgas oddalone o ok. 30 km.

Plaża

do przepięknej, piaszczystej plaży ok. 120 m. Leżaki i parasole na plaży za opłatą.

Wyposażenie

182 pokoje rozmieszczone w dwóch budynkach. Recepcja z sejfami (za opłatą), lobby z barem, restauracja z tarasem. Na zewnątrz basen ze słodką wodą i 2 zjeżdżalniami, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie gratis.

Dostęp do internetu

WiFi przy recepcji gratis.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 17 m2, klimatyzacja, telefon, TV sat, balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje - wariant ekonomiczny (2S). Pokoje rodzinne (2-4B): dwa pokoje dwuosobowe połączone drzwiami, wyposażone jak pok. 2A.

Sport

rzutki, tenis stołowy. Za opłatą: bilard, liczne możliwości sportów wodnych oferowane przez lokalne agencje na plaży.

Dzieci

brodzik z małą zjeżdżalnią, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

Rozrywka

kluby i dyskoteki w pobliskim centrum Słonecznego Brzegu.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. W godz. 11-15:00 przekąski w barze przy basenie i w lobby barze. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-24:00. Ciasto i lody w godz. 15:00-18:00.

Dni gratis

7=5 w terminach 15.05-12.06.17, 7.09-16.09.17, 14=11 w terminach 15.05-10.06.17, 2.09-13.09.17.

Dla singli

1A=2A bez dopłaty w terminach 15.05-10.06.17, 7.09-30.09.17.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • zjeżdżalnie przy basenie
  • rodzinny hotel


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Słoneczny Brzeg, Bułgaria

Położenie

do centrum Słonecznego Brzegu spacerem ok. 500 m. W pobliżu restauracje z wyśmienitą bułgarską kuchnią, sklepy, przytulne kawiarenki. Lotnisko Burgas oddalone o ok. 30 km.

Plaża

do przepięknej, piaszczystej plaży ok. 120 m. Leżaki i parasole na plaży za opłatą.

Wyposażenie

182 pokoje rozmieszczone w dwóch budynkach. Recepcja z sejfami (za opłatą), lobby z barem, restauracja z tarasem. Na zewnątrz basen ze słodką wodą i 2 zjeżdżalniami, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie gratis. www.hoteltrakia.eu

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 17 m, klimatyzacja, telefon, TV sat, balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje - wariant ekonomiczny (2S). Pokoje rodzinne (2-4B): dwa pokoje dwuosobowe połączone drzwiami, wyposażone jak pok. 2A.

Dzieci

brodzik z małą zjeżdżalnią, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

Rozrywka

kluby i dyskoteki w pobliskim centrum Słonecznego Brzegu.

Dostęp do internetu

WI-FI przy recepcji gratis.

Sport

rzutki, tenis stołowy. Za opłatą: bilard, liczne możliwości sportów wodnych oferowane przez lokalne agencje na plaży.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. W godz. 11-15:00 przekąski w barze przy basenie i w lobby barze. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-24:00. Ciasto i lody w godz. 15:00-18:00.

Wcześniej = taniej

do 30.11.15 25% zniżki, 1.12.15-29.02.16 20% zniżki, 1.03-30.04.16 15% zniżki.

Dni gratis

7 = 5 w terminach 15.05-12.06.16, 7.09-16.09.16, 14 = 11 w terminach 15.05-10.06.16, 2.09-13.09.16.

Dla singli

1A=2A bez dopłaty w terminach 15.05-10.06.16, 7.09-30.09.16.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • zjeżdżalnie przy basenie
  • rodzinny hotel


Mapa Hotelu Trakia
Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Nessebar, Bułgaria
Wakacje w Bułgarii, Primorsko
Wakacje w Sozopolu
Wakacje w Sveti Vlas
Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
Filmy hotelu Trakia:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Trakia Garden
https://youtu.be/uA4cU8Pj9yM

Opinie o Hotelu Trakia

4.0
polecam

Hotel Trakia 3* w Słonecznym Brzegu jest optymalnym wyborem na wakacje. Dla nas był fajnie położony do plaży nieco dalej niż 250 metrów ale jest bardzo ładna i szeroka, natomiast do centrum również niedaleko już po samym wyjściu z hotelu coś się dzieje, jest dużo sklepów, restauracji i mnóstwo dyskotek na głównym deptaku. Na terenie hotelu jest fajny basen, 2 zjeżdżalnie i w środku bar. Jedzenie smaczne, duży wybór, hitem dla nas było spaghetti z białym bułgarskim serem :)Obsługa znudzona życiem może dlatego ze hotel zamykali za 3 dni, słabo znają angielski i mało komunikatywni. Bary otwarte w hotelu do godziny 24:00.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.0
4.0
może być

z hotelu nie jest 250m do plaży jak poinformowali jest dalej gdzieś ok 500 -600m

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: może być
4.0

Trakia - możliwości zakwaterowania:

Pokój 2 os.
Pokój 1 os.
trpl standard
Double Standard City View
DOUBLE ROOM
DOUBLE SINGLE USE
Single w. Child Standard City View
Single Use Standard City View
TRIPLE ROOM
sr standard room
sr standard room
sr standard room
tplr triple room
Tripl / Standard

Trakia - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Trakia? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00