cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa, Riwiera Turecka
1 / 51
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
30.08 - 31.08
już od 401 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
31.10 - 01.11
już od 252 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Side
Ocena hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 31 października 2019

Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 3,5 km od centrum Side
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 70 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • zielony dziedziniec
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu
  • kawiarenka internetowa: za opłatą
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr
  • pralnia: za opłatą
  • serwis bagażowy
  • parking: w zależności od dostępności, strzeżony
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

486

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  • basen dla dzieci
  •  łóżeczka dla dzieci: w cenie
  • podgrzewacz do butelek: w cenie, na zapytanie
  • elektroniczna niania: w cenie, na zapytanie
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • wózek dla dzieci
  • menu dla dzieci
  • bufet dla dzieci
  • miniklub dla dzieci: 4-12 lat, kwiecień-listopad
  • animacje dla dzieci: codziennie
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • minidyskoteka: 4-12 lat, maj-wrzesień
  • klub dla nastolatków: 13-16 lat, czerwiec-sierpień
  • animacje dla nastolatków: 13-16 lat, czerwiec-sierpień, w zależności od sezonu, 09:00 - 18:00

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • aerobik
  • aqua aerobik
  • łucznictwo
  • minipiłka nożna
  • siatkówka plażowa
Płatne
  • łaźnia parowa
  • hammam
  •  strefa spa
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  •  2 korty tenisowe
  •  oświetlenie kortu tenisowego
  • lekcje gry w tenisa
  • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
  • sporty wodne: szkoła nurkowania PADI, narty wodne, skutery wodne, parasailing, łódka typu banan, w ofercie firm zewnętrznych

rozrywka

  • zajęcia sportowe codziennie
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych codziennie
  • międzynarodowy program animacyjny
  • lekki program animacyjny
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • muzyka na żywo
  • karaoke
  • boccia
  • rzutki
  • bilard za opłatą
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX2
  • 2-4 os.
  • ok. 42 m2
  • widok na ogród
  • w bocznym budynku
  • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2-3 os.
  • ok. 27 m2
  • frontalny lub ograniczony widok na morze
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
  • 2-4 os.
  • ok. 42 m2
  • frontalny lub ograniczony widok na morze
  • w głównym budynku
  • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon
Suita SUX2
  • 2-4 os.
  • ok. 70 m2
  • widok na basen
  • wanna
  • balkon
  • w bocznym budynku
  • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • 2 łazienki
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
Suita SUX3
  • 2-5 os.
  • ok. 72 m2
  • widok na basen
  • balkon
  • w bocznym budynku
  • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • 2 łazienki
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
Suita SUX4
  • 2-4 os.
  • ok. 73 m2
  • widok na basen
  • wanna
  • taras z bezpośrednim dostępem do basenu
  • w bocznym budynku
  • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • 2 łazienki
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
Suita SUX5
  • 2-5 os.
  • ok. 75 m2
  • widok na basen
  • pokój dzienny
  • taras z bezpośrednim dostępem do basenu
  • w bocznym budynku
  • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • 2 łazienki
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 27 m2
  • widok na ogród
  • w bocznym budynku
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • wanna lub prysznic
  • balkon
  • sejf: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 27 m2
  • widok na ogród
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • prysznic
  • szlafroki
  • kapcie
  • balkon
  • sejf: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX4
  • 2 os.
  • ok. 36 m2
  • widok na basen
  • w bocznym budynku
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • wanna lub prysznic
  • szlafroki
  • kapcie
  • współdzielony taras z bezpośrednim dostępem do basenu
  • sejf: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX5
  • 2 os.
  • ok. 34 m2
  • widok na basen
  • w bocznym budynku
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • wanna lub prysznic
  • szlafroki
  • kapcie
  • balkon lub taras
  • sejf: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • WC
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • późne śniadanie
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu, a la carte, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski: 12:30 - 16:00
  • przekąski o północy
  • ciasto: 11:00 - 23:00
  • lody: 11:00 - 17:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 7
  • główna restauracja „KERVANSARAY": kuchnia azjatycka, międzynarodowa, włoska, regionalna, śródziemnomorska, meksykańska, orientalna, turecka, ryby/owoce morza, dania z grilla; dania dietetyczne, bufet dla dzieci, menu dla dzieci, dania lekkostrawne, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, z klimatyzacją, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „TURQUOISE FISCH RESTAURANT": ryby/owoce morza; a la carte, wymagana rezerwacja, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „NAPOLITEN ITALIENISCHES RESTAURANT": dla gości w wieku 12+; kuchnia włoska; a la carte, stałe menu, wymagana rezerwacja, z klimatyzacją, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „KEBAB TÜRKISCHES RESTAURANT": czynna w terminie 20.05-20.10, kuchnia turecka; a la carte, wymagana rezerwacja, przy basenie, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „DRAGON ASIAN RESTAURANT": kuchnia chińska; a la carte, wymagana rezerwacja, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „STEAK HOUSE": czynna w terminie 20.05-20.10, stałe menu, wymagana rezerwacja, za opłatą, płatność gotówką, przy basenie, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Bougainvillea Restaurant" 20.05-20.10.: rodzaje kuchni: francuska, włoska, a la carte, wybór z menu, wymagana rezerwacja, za opłatą, płatność gotówką, z klimatyzacją, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • bary i inne: 8
  • bar w lobby „LOBBY BAR": codziennie 24 h
  • bar przy zewnętrznym basenie „THE BAR10": w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, 09:00 - 18:00
  • bar przekąskowy: w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, 12:30 - 16:00
  • bar na plaży „SUNSET BAR": w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, 10:00 - 00:00
  • cukiernia: 11:00 - 23:00
  • bar „SULTAN BAR": w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, 16:00 - 00:00
  • bar „BARCORAL DISCO BAR": w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, 23:00 - 02:00
  • bar „Bougainvillea Bar": w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, 09:00 - 00:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Data otwarcia:

    1988 r. odnowiony 2012 r.

    Położenie:

    Sorgun, 4 km od Side, 65 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 80000 m2.

    Plaża :

    przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 210 m długości. Parasole, leżaki, ręczniki – bezpłatne.

    W Hotelu:

    6 restauracji, sala konferencyjna, 7 barów, windy, baseny odkryte (929, 275, 264, 264, 264, 127 m2), 3 zjeżdżalnie wodne.

    Pokoje :

    w budynku głównym: 139 pokoi deluxe, 54 pokoje deluxe z widokiem na morze, 16 pokoi deluxe suite (2 sypialnie), w 5 blokach: 140 pokoi standardowych (5 pokoi dla niepełnosprawnych), 54 pokoje rodzinne (2 sypialnie); klimatyzacja centralna, wanna lub prysznic, suszarka, telefon, TV, internet bezprzewodowy (bezpłatny), sejf (płatny), czajnik, minibar (bezpłatny – napoje bezalkoholowe), terakota, laminat lub panele, balkon.

    Rozrywki i usługi:

    Bezpłatne:

    internet bezprzewodowy w lobby i przy basenie, siłownia, sauna, łaźnia turecka, 2 korty tenisowe, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, animacje, dyskoteka.

    Płatne:

    kawiarenka internetowa, pralnia, centrum SPA, salon piękności, masaż, jacuzzi, oświetlenie kortów, sprzęt do tenisa, lekcje tenisa, bilard, sporty wodne na plaży (oferta firmy zewnętrznej).

    Dla dzieci:

    brodzik, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), animacje, opiekunka (płatna), posiłki w restauracji, krzesełka w restauracji.

    Wyżywienie:

    Ultra All Inclusive (24 h)

    Posiłki: śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja, późny posiłek

    Napoje zawarte: lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe

    System nie zawiera: soków ze świeżych owoców, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych.

    Restauracja a’la carte: 

    turecka, steakhouse (czynne 20.05.-20.10.), włoska, rybna, chińska – jedna wizyta gratis. Następna  wizyta 10 €/osoba. Wymagana rezerwacja.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Turcja/Riwiera Turecka

    Kategoria

    Kat. Exim Tours 5* Kat. lokalna 5*

    Położenie

    - przy plaży - w Sorgun - ok. 3,5 km od centrum Side  - ok. 65 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    - prywatna, piaszczysta, 2 pomosty - leżaki, materace, parasole i ręczniki (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok 27 m2 - usytuowane w ogrodzie, w budynkach bocznych - indywidualna klimatyzacja  - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - LCD TV-Sat, telefon, Internet Wi-Fi (bezpłatny) - zestaw do parzenia kawy i herbaty - mini bar (bezpłatnie napoje bezalkoholowe) - sejf (płatny) - balkon Pokój Deluxe - powierzchnia ok 27 m2 - podwyższony standard, usytuowany w budynku głównym, centralna klimatyzacja - bezpłatnie sejf, szlafroki i kapcie, dodatkowo piwo w mini barze, widok na morze odpłatnie Pokój Rodzinny - powierzchnia ok. 42 m2, 2 połączone pokoje - usytuowane w budynku głównym lub bocznym

    Sport, relaks, rozrywka

    Bezpłatne - basen główny, basen relaksacyjny, basen z 3 zjeżdżalniami, baseny dla gości lake house - basen kryty - leżaki, materace i parasole przy basenie - sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) - sala fitness, aerobik, gimnastyka wodna, 2 korty tenisowe - tenis stołowy, rzutki, łucznictwo, boccia, mini football, siatkówka plażowa - dzienny i wieczorny program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka Płatne - spa, masaże - bilard, salon gier - sporty wodne na plaży, nurkowanie - oświetlenie kortów tenisowych i sprzęt do tenisa

    Dla dzieci

    - zacieniony plac zabaw i brodzik, mini klub dla dzieci (4-12 lat) i nastolatków (12-16 lat), animacje - snack bar przy mini klubie, wysokie krzesełka i kącik w restauracji głównej

    Wyżywienie

    High Class Ultra All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia, lody, nocna przekąska. Lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 24:00 w wybranych barach, bar w lobby 24 h. Raz na pobyt możliwość skorzystania z każdej restauracji a'la carte, po uprzedniej rezerwacji.  

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - restauracja dla gości Lake House (serwuje tylko śniadanie i obiad a'la carte)

    - 5 restauracji a l'a carte

    turecka, włoska, chińska i steak house

    - 8 barów

    na plaży, 2 bary przy basenach, w lobby, snack bar, bar w dyskotece, bar w części lake house, kawiarnia

    Dodatkowe informacje

    - obiekt dysponuje 486 pokojami - internet Wi-Fi w całym obiekcie (bezpłatny) - sala konferencyjna - minimarket, sklep z pamiątkami, jubiler, fryzjer, lekarz, wypożyczalnia samochodów i rowerów - www.turquoise.com.tr

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.

    Cena nie zawiera

    wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr koszt 15 EUR.

    Video

    https://www.youtube.com/watch?v=-0hGuWDE1BE


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDYAS

    SF5

    KATEGORIA TURECKA

    *****

    Położenie

    Położony w miasteczku Sorgun, 3,5 km od Side, 4,5 km od miejscowości Manavgat, port lotniczy oddalony od obiektu o 65 km. Taksówki oraz komunikacja miejska - przy hotelu.

    Plaża

    Bezpośrednio przy prywatnej 200-metrowej piaszczysto-żwirowej plaży z dwoma pomostami. Serwis plażowy bezpłatny. Bar na plaży dostępny dla gości bezpłatnie w formule Ultra all inclusive.

    POKOJE

    486 pokoi; Typy pokoi: standardowe (27-28 m2), deluxe (27-28 m2), rodzinne (42-43 m2 - 2 pokoje), villa 1 balcony (34 m2), villa 1 tarace (36 m2), villa 2 balcony (70 m2 - 2 pomieszczenia), villa 2 tarace (73 m2 - 2 pomieszczenia), 8 pokoi dla niepełnosprawnych; Wyposażenie: klimatyzacja, telefon, TV, minibar (woda, napoje bezalkoholowe, w pokojach deluxe również piwo), sejf (bezpłatny w pokojach deluxe), balkon* (pokoje ekonomiczne posiadają balkon francuski); Wyposażenie villi: klimatyzacja, minibar (woda, napoje bezalkoholowe, piwo), TV, telefon, sejf, internet bezprzewodowy, kapcie, szlafrok. Goście mieszkający w villach mogą pływać w prywatnym basenie i opalać się na swoim leżaku, kosz owoców powitalnych, śniadania i obiad w restauracji Begonvil (tylko i wyłącznie dla Gości villi), świeżo wyciskane sok z pomarańczy w cenie do śniadania.

    Restauracje i bary

    Restauracja główna, restauracja Begonvil (tylko dla Gości Villi), 5 restauracji a'la carte (włoska, rybna, turecka, chińska, stek house) - raz na pobyt każda z restauracji a'la carte w cenie - wymagana rezerwacja; 7 barów: bar Sultan, bar przy recepcji, bar Kervansaray, bar w dyskotece, bar przy basenie, bar przy plaży; bar begonvil (tylko dla gości Villi).

    Wyżywienie

    Ultra all inclusive: wczesne śniadania, śniadania, śniadania dla śpiochów, obiady, kolacje, późne kolacje; lody, desery, przekąski pomiędzy posiłkami; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w godz. 10:00 - 02:00.

    Sport i rozrywka

    7 basenów zewnętrznych, jeden z 3 zjeżdżalniami, basen wewnętrzny; Bezpłatnie: 2 korty tenisowe, tenis stołowy, siatkówka plażowa, małe boisko do piłki nożnej, strzelanie z łuku, rzutki, boccia, aerobic, gimnastyka w wodzie, sala fitness, sauna, łaźnia turecka, leżaki i parasole przeciwsłoneczne przy basenie; Odpłatnie: sprzęt, oświetlenie i lekcje tenisa, bilard, masaże i zabiegi w centrum spa i wellness, sporty wodne na plaży, nurkowanie.

    Dla dzieci

    Brodzik, zjeżdżalnie wodne, mini klub (4-12 lat), klub dla nastolatków (od 12 do 16 lat), plac zabaw, mini dyskoteki, wysokie krzesełka w restauracji, kącik dla dzieci w restauracji głównej oraz w barze z przekąskami przy miniklubie.

    Pozostałe udogodnienia

    Pralnia, wynajem samochodów i rowerów, kawiarenka internetowa (płatna), salon gier, sklepy, fryzjer, market, butik, optyk, fotograf, lekarz, sale konferencyjne, darmowe Wi-Fi na terenie całego hotelu.

    Naszym zdaniem

    Rozległy luksusowy kompleks hotelowy położony w ogrodzie. Klienci znajdą tutaj wakacyjną swobodną atmosferę. Profesjonalna obsługa oraz wysoki standard usług zapewnią niezapomniany wypoczynek. Dużym atutem hotelu jest prowadzona przez niego polityka proekologiczna. Polecany rodzinom z dziećmi.

    Strona internetowa

    http://www.turquoise.com.tr/tr/


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Położenie

    do centrum Side ok. 4 km.

    Plaża

    bezpośrednio przy piaszczysto-żwirowej plaży. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży i przy basenie w cenie.

    Wyposażenie

    486 pokoi, windy, lobby z recepcją, restauracja główna, restauracje a'la carte, bary. Na zewnątrz kompleks basenów.

    Ultra All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe 24H, na plaży 10:00-24:00. Świeżo wyciskany sok pomarańczowy do śniadania. Po południu przekąski, kanapki, kawa, herbata, ciasto, lody. Przekąska o północy. Dla gości Willi śniadanie i kolacja a'la carte.

    Internet

    WiFi w cenie.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A1-3A, A2-3S, A2-3R) w budynku bocznym, telefon, TV-SAT, zestaw do parzenia kawy/herbaty, minibar, sejf, klimatyzacja indywidualna, łazienka z wanną lub prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon. A2-3S wariant ekonomiczny z balkonem francuskim. A2-3R oferta specjalna bez balkonu. Pokoje dwuosobowe Deluxe (A1-3B, A2-3D) ok.28 m2, szlafroki, klimatyzacja (centralna). A2-3D z widokiem na morze. Pokoje rodzinne (A2-4C) ok. 46 m2, dwa pokoje, od strony lądu, jak A1-3A. Pokoje rodzinne Deluxe (A2-4H) ok. 46 m2, widok na morze, jak A1-3B. Wille (C2C, C2D) ok. 35 m2, jeden pokój, z widokiem na basen. C2D z tarasem i bezpośrednim dostępem do basenu, ok. 36 m2. Wille (C5E, C5F) w ogrodzie, ok. 72-75 m2, na pierwszym piętrze (dostęp do basenu po schodach), dwa pokoje połączone drzwiami, łazienka z prysznicem, szlafroki. C5F z tarasem i bezpośrednim dostępem do basenu. Wille (C4A, C4B) ok. 72 m2, pokój dzienny i oddzielna sypialnia, jak C5E. C4B z tarasem i bezpośrednim dostępem do basenu.

    Sport

    aerobik, siatkówka plażowa, boccia, strzelanie z łuku, siłownia, tenis stołowy, tenis (sprzęt za opłatą). Za opłatą bilard, sporty wodne na plaży.

    Wellness

    basen kryty, sauna, łaźnia turecka. Za opłatą masaże.

    Dzieci

    miniklub (4-12 lat), plac zabaw, dwa oddzielne brodziki, zjeżdżalnie.

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteka.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Hotel
      5.4
    • Pokoje
      5.2
    • Wyżywienie
      5.4
    • Atrakcje
      i sport
      5.2
    • Obsługa
      5.5
    HolidayCheck
    Ocena Turquoise Resort Hotel & Spa:
    5.4 / 6

    Fantastyczny hotel! 2017-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    6.0
    Bardzo zadowoleni. 2017-08-19
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Świetny hotel 2007-06-19
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.8

    Byliśmy z małym dzieckiem 11 miesiecznym i znajomymi. Spędziliśmy cudowyny tydzień w tym hotelu. Świ...
    więcej

    5.6
    Rozsadnie, bez wyskokow na plus czy minus 2008-07-08
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.7

    Calkiem fajne wakacje, ale hotel ma jeden minus: lekarz przyjmuje tylko przez dwie godziny dziennie ...
    więcej

    5.2
    Wspaniale 2008-07-23
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.8

    Byliśmy w niejednym luksusowym hotelu, ale ten jest wyjatkowy. Pod jednym warunkiem , że mieszka sie...
    więcej

    5.8
    Bardzo dobry 2008-08-31
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    Byłam w tym hotelu i mogę śmiało powiedzieć, że jest wart polecenia ;) Obsługa bardzo miła, reklamac...
    więcej

    5.2
    Zieleń, zacisze, masa atrakcji 2009-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Idealne miejsce na urlop z dziećmi 2009-10-19
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    5.4
    Wyjątkowo urokliwy pobyt 2010-04-03
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Wyjeżdżając na wczasy do Turcji mieliśmy mieszane uczucia dlatego hotel wybieraliśmy dość ostrożnie....
    więcej

    5.8
    Super rodzinne wakacje 2010-06-05
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      4.7

    Resort super, pieknie utrzymane ogrody. Obsluga w barach i restauracju na wysokim poziomie. Swietna ...
    więcej

    5.7
    Super wakacje 2010-07-22
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Rewelacyjny hotel z dziesiątkami wyróżnień! 2011-01-24
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Idealny na rodzinne wakacje 2011-06-20
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Na wczasy wybraliśmy się z 3-letnim dzieckiem oraz teściami, muszę przyznać że w hotel wszystkimtrze...
    więcej

    5.7
    Szczera obiektywna 2012-05-13
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Hotel z bardzo dobrą obsługą. 2013-07-14
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.7

    Rok temu byłem w Turcji z rodziną w kompleksie o bardzo podobnym standarcie. Jednak, to co mi się rz...
    więcej

    5.9
    Bardzo dobry hotel ze wspaniałą obsługą 2013-10-18
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Świetny hotel! 2013-11-20
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Wspaniała obsługa w Turquiose Hotel 2014-09-19
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Byliśmy w Turquoise po raz trzeci I było wspaniale :-D Hotel jest świetnie położony, obsługa jest mi...
    więcej

    5.0
    Hotel, do którego na pewno wrócimy!!! 2014-09-21
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Bardzo dobry hotel w pięknym otoczeniu 2014-10-17
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Wspaniały ośrodek, doskonałe wczasy 2014-11-24
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    Zarezerowalismy najlepsze pokoje w tym hotelu, polozone na jego tylach, w bungalowach z basenem, spo...
    więcej

    5.0
    Turkusowa rozkosz 2014-11-26
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super Wakacje! 2016-06-10
    Szczegóły oceny hotelu Turquoise Resort Hotel & Spa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8

    Turquoise Resort Hotel & Spa - możliwości zakwaterowania:

    DELUXE ROOM SEA VIEW IN MAINBUILDING
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby balkon klimatyzacja wanna lub prysznic WC
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby balkon de Luxe klimatyzacja prysznic WC
    Family Room Double Deluxe Sea View
    Family Room Double Standard Garden View
    standard double deluxe
    standard double deluxe seaview
    standard double standard gardenview
    standard single w.child deluxe
    Pokoj dwuosobowy balkon klimatyzacja wanna lub prysznic WC
    standard singleuse deluxe
    Pokoj dwuosobowy balkon de Luxe klimatyzacja prysznic WC
    DELUXE FAMILY SEA VIEW IN MAINBUILDING
    standard singleuse standard gardenview
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) balkon klimatyzacja od strony ladu wanna lub prysznic WC
    Pokoj Deluxe balkon klimatyzacja prysznic widok na morze WC
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) balkon de Luxe klimatyzacja prysznic widok na morze WC
    Pokoj wariant ekonomiczny francuski balkon klimatyzacja wanna lub prysznic WC
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob balkon klimatyzacja wanna lub prysznic WC
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob balkon de Luxe klimatyzacja prysznic WC
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) balkon klimatyzacja od strony ladu wanna lub prysznic WC
    Pokoj Deluxe balkon klimatyzacja prysznic widok na morze WC
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) balkon de Luxe klimatyzacja prysznic widok na morze WC
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) balkon klimatyzacja od strony ladu wanna lub prysznic WC
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) balkon de Luxe klimatyzacja prysznic widok na morze WC
    LAKE HOUSE 1R BALCONY POOL VIEW
    STANDARD ROOM IN GARDEN BLOCKS
    Doppelz,Balkon,Nebenhaus
    DELUXE ROOM SEA VIEW IN MAINBUILDING SINGLE USE
    Doppel,Balk,Haupth,Superi
    Doppelz,Balkon,Meerbl,Hh
    Doppelz,Nebenhaus,Economy
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Einzelz,Balkon,Nebenhaus
    Einzel,Balk,Haupth,Superi
    LAKE HOUSE 2R TERRACE POOL ACCESS
    Fam.-Apt.,Balk,Nebenhaus
    Fam.-Apt.,Balk,Meerbl,Hh
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Pokój rodzinny
    FAMILY ROOM GARDEN VIEW IN GARDEN BLOCKS
    LAKE HOUSE 3R TERRACE POOL ACCESS
    LAKE HOUSE 2R BALCONY POOL VIEW
    Suita
    Suita
    Suita
    Suita
    STANDARD ROOM IN GARDEN BLOCKS SINGLE USE
    LAKE HOUSE 1R TERRACE POOL ACCESS
    3-Raum-Suite,Balk,Landsei
    2-Raum-Suite,Ts,Pool
    2-Raum-Suite,Balk,Poolbli
    DELUXE ROOM GARDEN VIEW IN MAINBUILDING SINGLE USE
    LAKE HOUSE 3R BALCONY POOL VIEW
    DELUXE ROOM GARDEN VIEW IN MAINBUILDING

    Turquoise Resort Hotel & Spa - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Turquoise Resort Hotel & Spa? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00