Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
1 / 99
Udogodnienia hotelu Turan Prince Residence
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Turan Prince Residence
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Side
Ocena hotelu Turan Prince Residence:
4.6 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Turan Prince Residence:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.6 / 5
Średnia z 2 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 kwietnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 kwietnia 2018

Hotel Turan Prince Residence w ofercie Biura podróży:

Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel składa się z 6 willi, każda w innym kolorze. Dużo udogodnień dla dzieci, Hotel bardzo ładny, czysty i zadbany. Pokoje przestronne i bardzo ładnie urządzone.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Side

Opis

Nowoczesny i stylowy ośrodek położony przy piaszczystej plaży stanowi świetny wybór na słoneczne letnie wakacje. Na Gości w każdym wieku czeka tu moc atrakcji: dzienna i wieczorna porcja animacji, aquapark ze zjeżdżalniami, a także rozbudowana baza sportowo-rekreacyjna dla wielbicieli aktywnego wypoczynku. Warto wybrać się również do starożytnego portu Side aby podziwiać wspaniale zachowane antyczne pozostałości dawnej świetności miasta.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

Budynki Resort 5* - 2004 r. Budynki Park 4* - 2004 r. Odnowiony w 2014 r. Na terenie hotelu znajdują się 4 restauracje, 11 barów, 7 sal konferencyjnych, pralnia (płatna), windy (tylko w 4 budynkach Resort), basen kryty, 2 baseny odkryte, 5 zjeżdżalni wodnych (otwarte w godzinach: 10:00-12:00, 14:00-17:00). Program animacyjny dla dzieci i dorosłych oraz szeroki wybór zajęć rekreacyjno-sportowych dla osób aktywnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

Przy hotelu, prywatna, z pomostem, piaszczysta, 100 m długości, posiada certyfikat Błękitnej Flagi. Parasole, leżaki, materace i ręczniki - bezpłatne. Z aneksów przejście do plaży przez uliczkę. Beach Bar serwuje napoje bezalkoholowe i piwo.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną w budynkach Resort (działa od 01.06 do 15.09) lub indywidualną w budynkach Park, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, łazienkę (wanna lub prysznic, suszarka, WC), telefon, TV, brak balkonu, balkon francuski lub balkon. Typy pokoi: w 4 pięciopiętrowych budynkach Resort 5*: pokoje standardowe dla max 4 os. (część pokoi z łóżkami piętrowymi, część pokoi bez balkonu) , senior suity dla max 5 os. (salon i 2 sypialnie połączone drzwiami, łóżko piętrowe, jacuzzi) , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych w 13 dwupiętrowych budynkach Park 4*: pokoje standardowe Park dla max 2 os. , pokoje rodzinne Park 1 dla max 4 os. (1 pokój, łóżko piętrowe) , pokoje rodzinne Park 2 dla max 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami)

Wyżywienie

restauracja główna, 3 restauracje a la carte, 11 barów (m.in. lobby bar, bar przy basenie, bar z przekąskami) All Inclusive (10:00-02:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadanie (10:30-12:00), przekąski (12:30-16:00), podwieczorek (12:00-18:00), lody (12:00-18:00) i późny posiłek (00:00-07:00) w wyznaczonych barach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, świeżo wyciskany sok pomarańczowy do śniadania , pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Formuła nie zawiera: napojów importowanych, wysokojakościowych alkoholi, napojów serwowanych w butelkach, napojów energetycznych Restauracje a la carte - jedna wizyta w każdej z restauracji gratis. Wymagana rezerwacja. turecka "Turquoise Restaurant", włoska "Ristorante Vittorio", rybna "Belone Belone"

z myślą o dzieciach

2 brodziki, 2 zjeżdżalnie wodne, plac zabaw, animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 4-11 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, możliwość wypożyczenia wózka za opłatą i w miarę dostępności, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siłownia, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, kort tenisowy, rakiety i piłki do tenisa, tenis stołowy, rzutki, koszykówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, animacje, dyskoteka

płatne

salon piękności, centrum SPA, masaż, oświetlenie kortów, bilard, kręgle, sporty wodne na plaży

Aktualizacja opisu

01.02.2018 15:22

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel składa się z 6 willi, każda w innym kolorze. Dużo udogodnień dla dzieci, Hotel bardzo ładny, czysty i zadbany. Pokoje przestronne i bardzo ładnie urządzone.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel składa się z 6 willi, każda w innym kolorze. Dużo udogodnień dla dzieci, Hotel bardzo ładny, czysty i zadbany. Pokoje przestronne i bardzo ładnie urządzone.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Antalya, Turcja

Opis hotelu

Kompleks wzniesiony został w roku 2004. Kompleks oferuje łącznie 380 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Na większość pięter można dostać się za pomocą windy. Na miejscu znajduje się szatnia, sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych (bezpłatnie) zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, kawiarnia, bar i pub. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą, sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą wielojęzyczny personel, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, pralnia i usługi fryzjerskie.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyłożone są wykładziną dywanową oraz wyposażone w łóżko podwójne. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Dostępne są również minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi. W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w hotelu, jak np. tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, koszykówka i strzelanie z łuku. Atrakcje wodne będące do dyspozycji gości kompleksu to rower wodny, kanadyjki, żeglowanie i aqua fitness, jak również za dodatkową opłatą narty wodne, windsurfing, jet ski, przejażdżki motorówką, przejażdżki na bananie wodnym i nurkowanie. Zapraszamy do skorzystania z bogatej oferty sportowej wewnątrz obiektu. Proponujemy Państwu studio fitness, tenisa stołowego, darta, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard i kręgle. Kompleks oferuje w Centrum Wellness bogatą gamę zabiegów, w tym spa, saunę, łaźnię parową, łaźnię turecką, salon piękności i solarium, jak również za dodatkową opłatą zabiegi masażu. Program animacyjny, dyskoteka, miniklub, minidisco i night-club zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Dania dietetyczne i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Obiekt oferuje przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Napoje wliczone są w cenę. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2017


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel składa się z 6 willi, każda w innym kolorze. Dużo udogodnień dla dzieci, Hotel bardzo ładny, czysty i zadbany. Pokoje przestronne i bardzo ładnie urządzone.


Grecos Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel składa się z 6 willi, każda w innym kolorze. Dużo udogodnień dla dzieci, Hotel bardzo ładny, czysty i zadbany. Pokoje przestronne i bardzo ładnie urządzone.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Turan Prince Residence

 


Położenie

Rozległy kompleks hotelowy położony przy plaży, 3 km od miejscowości Colakli, 9 km od Side – z zabytkami, licznymi sklepikami, restauracjami i kawiarniami. Przystanek autobusowy ok. 300 m. Lotnisko ok. 55 km.

 

Plaża

Piaszczysta plaża hotelowa, leżaki, parasole, ręczniki plażowe (bezpłatnie). Sporty wodne na plaży (odpłatnie).

 

Hotel

Duży kompleks hotelowy składający się z budynku głównego i 8 czteropiętrowych budynków bocznych. Wybudowany w 2005 r., częściowo odnowiony w 2010 r. Do dyspozycji gości: lobby z recepcją, restauracja główna z tarasem, 3 restauracje á la carte (turecka, włoska, rybna), 3 bary, basen ze słodką wodą, leżaki, parasole i ręczniki przy basenie (bezpłatnie), 2 zjeżdżalnie, basen kryty, centrum Wellness i SPA, sauna, łaźnia turecka, sala fitness, sala konferencyjna (maks. 800 osób), bezprzewodowy Internet (bezpłatnie), kącik internetowy (odpłatnie), minimarket, sklepy z pamiątkami, usługi pralnicze. Hotel posiada udogodnienia dla osób niepełnosprawnych. Liczba pokoi: 456. Kategoria lokalna 5*.

 

Pokoje

Standard: pokoje 2-os. z możliwością 1 lub 2 dostawek (druga dostawka wyłącznie dla dziecka 2-12 lat). Centralnie sterowana klimatyzacja (bezpłatnie), minibar (bezpłatne napoje bezalkoholowe), TV SAT, telefon, sejf (bezpłatnie), łazienka z prysznicem lub wanną, WC, suszarka do włosów, balkon.

Rodzinne: pokój dla 4-5 osób, składający się z jednej sypialni z łóżkiem małżeńskim, sofą i łóżkiem piętrowym oddzielonym parawanem (możliwość trzeciej dostawki wyłącznie dla dziecka 2-12 lat). Wyposażone jak pokoje standard.

 

Wyżywienie

Ultra All Inclusive 24 h. Do kolacji obowiązuje strój formalny.

 

Ultra All Inclusive

Śniadanie, lunch i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej (7.00-10.30, 12.30-14.30, 19.00-21.30), przekąski w wybranych barach (12.30-16.00), kawa, herbata, ciastka, lody (17.00-18.00), zupa o północy (24.00-00.30). Raz w ciągu pobytu kolacja w wybranej restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do posiłków oraz w wyznaczonych barach (10.00-00.30), jeden z barów otwarty 24 h (kawa, herbata, napoje bezalkoholowe).

 

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: duży basen ze słodką wodą, 2 zjeżdżalnie, siłownia, 2 korty tenisowe, siatkówka plażowa, koszykówka, tenis stołowy, rzutki, boccia, fitness, program animacyjny prowadzony przez zespół animatorów, lunapark, dyskoteka, centrum SPA: sauna, jacuzzi, łaźnia turecka, basen kryty. Odpłatnie: zabiegi w centrum SPA, masaże, bilard, sporty wodne na plaży, automaty do gier.

 

Dla dzieci

Bezpłatne łóżeczka dla niemowląt, basen dla dzieci, zjeżdżalnie, lunapark, plac zabaw, miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, wysokie krzesełka w restauracji.

 

 

Cena zawiera: 

  • przelot samolotem, 
  • opłatę lotniskowa;
  • 7/14 noclegów;
  • wyżywienie zgodnie z ofertą;
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko;
  • ubezpieczenie KL, NNW i bagażu;
  • opiekę rezydenta,


Cena nie zawiera:

  • cena wizy do Turcji: 15 EUR / 20 USD
  • dopłaty do wylotu z lotniska lokalnego


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel składa się z 6 willi, każda w innym kolorze. Dużo udogodnień dla dzieci, Hotel bardzo ładny, czysty i zadbany. Pokoje przestronne i bardzo ładnie urządzone.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel składa się z 6 willi, każda w innym kolorze. Dużo udogodnień dla dzieci, Hotel bardzo ładny, czysty i zadbany. Pokoje przestronne i bardzo ładnie urządzone.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Antalya, Turcja

Położenie

hotel położony ok. 12 km od Side, ok. 55 km od lotniska w Antalyi.

Plaża

obiekt znajduje się bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Opalanie i kąpiel w morzu również z platformy. Leżaki, parasole, ręczniki bezpłatne na plaży i przy basenie.

Wyposażenie

czteropiętrowy budynek główny i 4 budynki boczne posiadają 444 pokoje. Zostały otwarte w 2004 roku. Na terenie obiektu znajdują się sklepiki i punkty usługowe, 4 windy, 3 sale konferencyjne dla 250-1000 osób, restauracja z tarasem, 4 bary, 3 restauracje a'la carte (rybna, turecka, włoska, rezerwacja), basen, basen kryty. Hotel akceptuje karty Master, Visa, Euro. www.turanprince.com.tr

Kategoria lokalna

5 gwiazdek (budynek główny), 4 gwiazdki (budynki boczne).

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (A1-3A, A1-2B) w budynku głównym, ok. 26 m2, TV/SAT, telefon, minibar (codziennie napoje bezalkoholowe), sejf, klimatyzacja centralna (czynna 01.06-15.09, w określonych godzinach), łazienka z wanną, suszarka do włosów, WC, balkon. A1-2B ok. 15 m2, wyposażone jak A1-3A. Pokoje Ekonomiczne (A2S) ok. 15 m2, bez balkonu, wyposażone podobnie jak A2A. Pokoje Rodzinne (A2-4G) w budynku głównym, ok. 62 m2, 2 sypialnie (jedna z łóżkiem piętrowym) i pokój dzienny, łazienka z prysznicem i jacuzzi, wyposażone podobnie jak A1-3A. Pokoje Dwuosobowe (B2A) w budynkach bocznych, ok. 21 m2, łazienka z prysznicem, klimatyzacja indywidualna, poza tym wyposażone podobnie jak A1-3A. Pokoje Rodzinne (B2-4F, B2-4G) ok. 25m2, w budynkach bocznych, B2-4F :1 duży pokój z łóżkiem piętrowym, wyposażone podobnie jak A1-3A. B2-4G : ok. 40 m2, z 2 sypialniami, wyposażone podobnie jak A1-3A.

Dzieci

miniklub w wieku 4-11 lat, animacje, plac zabaw, oddzielny brodzik, krzesełko w restauracji, łóżeczko dla dziecka (na życzenie).

Dostęp do internetu

bezprzewodowy Internet na terenie obiektu bezpłatny.

Sport

aerobik, koszykówka, boccia, siatkówka plażowa, rzutki, fitness, mini piłka nożna, tenis (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, gimnastyka wodna. Za opłatą bilard, kręgle, sporty wodne na plaży.

Wellness

basen kryty, łaźnia turecka, sauna, whirlpool. Za opłatą masaże.

Ultra All Inclusive

śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Pomiędzy posiłkami przekąski, kawa, ciasteczka, lody. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalne dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00-00:30 (w dyskotece do 02:00). Napoje bezalkoholowe dostępne całą dobę. Przekąska o północy. do śniadania świeżo wyciskany sok owocowy.

Zniżki

DLA DZIECI DO 12 LAT: pobyt gratis lub zniżka procentowa

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel składa się z 6 willi, każda w innym kolorze. Dużo udogodnień dla dzieci, Hotel bardzo ładny, czysty i zadbany. Pokoje przestronne i bardzo ładnie urządzone.


Mapa Hotelu Turan Prince Residence

Opinie o Hotelu Turan Prince Residence

fajny hotel, blisko sklepy, ładna plaża, dużo atrakcji, dobre jedzenie. Polecam zdecydowanie

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Naprawdę udane wakację polecam dla rodzin z dziećmi

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.4

Turan Prince Residence - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby budynek glowny lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby budynek glowny lazienka WC klimatyzacja
Pokoj dwuosobowy budynek glowny lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy budynek glowny lazienka WC klimatyzacja
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) budynek boczny lozko pietrowe prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny (3 pomieszczenia) budynek glowny lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj wariant ekonomiczny budynek boczny prysznic WC klimatyzacja
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob budynek glowny lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) budynek boczny lozko pietrowe prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny (3 pomieszczenia) budynek glowny lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) budynek boczny lozko pietrowe prysznic WC klimatyzacja balkon
PARK VILLA STANDARD ROOM
Pokoj rodzinny (3 pomieszczenia) budynek glowny lazienka WC klimatyzacja balkon
STANDARDOWY W BUDYNKU HOTELOWYM
PARK VILLA FAMILY ROOM 2
HOTEL STANDARD ROOM WITHOUT BALCONY
PARK VILLA FAMILY ROOM
HOTEL SENIOR SUITE

Turan Prince Residence - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Turan Prince Residence? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00