cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince Residence, Riwiera Turecka
1 / 51
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
16.06 - 19.06
już od 1320 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.06 - 19.06
już od 1320 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Turan Prince Residence
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Turan Prince Residence
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Side
Ocena hotelu Turan Prince Residence:
4.6 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Turan Prince Residence:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 16 czerwca 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 czerwca 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel składa się z 6 willi, każda w innym kolorze. Dużo udogodnień dla dzieci, Hotel bardzo ładny, czysty i zadbany. Pokoje przestronne i bardzo ładnie urządzone.

Hotel Turan Prince Residence w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel składa się z 6 willi, każda w innym kolorze. Dużo udogodnień dla dzieci, Hotel bardzo ładny, czysty i zadbany. Pokoje przestronne i bardzo ładnie urządzone.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Side

Opis

Nowoczesny i stylowy ośrodek położony przy piaszczystej plaży stanowi świetny wybór na słoneczne letnie wakacje. Na Gości w każdym wieku czeka tu moc atrakcji: dzienna i wieczorna porcja animacji, zjeżdżalnie wodne, a także rozbudowana baza sportowo-rekreacyjna dla wielbicieli aktywnego wypoczynku. Warto wybrać się również do starożytnego portu Side aby podziwiać wspaniale zachowane antyczne pozostałości dawnej świetności miasta.

lokalizacja

12 km od centrum Side, 3 km od Colakli, 55 km od lotniska w Antalyi-AYT, 117 km od lotniska Gazipasa. Hotel usytuowany na powierzchni: 39000 m2.

kategoria organizatora

5*

kategoria lokalna

5*

Data otwarcia

2004 r. Odnowiony w 2017 r. Na terenie hotelu: restauracje (4), bary (10), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (7), basen kryty, baseny odkryte (2), 3 zjeżdżalnie wodne dla dorosłych i 4 dla dzieci (działają w godzinach 10:00-12:00, 14:00-16:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

- Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

Przy hotelu, prywatna, pomost, piaszczysta, 100 m długości, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi.Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe. Z aneksów przejście do plaży przez uliczkę.

pokoje

Zlokalizowane są w 17 budynkach: - 4 budynki główne (liczba pięter: 5, liczba wind: 4) - 13 aneksów (liczba pięter: 2, liczba wind: 0) Budynki Park 4* (dwupoziomowe wille) znajdują się po drugiej stronie uliczki. Typy pokoi: - pokoje standardowe bez balkonu dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC) - pokoje standardowe hotel dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon - senior suity hotel dla max. 5 os.: salon, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna, prysznic, WC), balkon - pokoje park villa standardowe dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon - pokoje park villa rodzinne dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon - pokoje park villa rodzinne 2 dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon - pokoje standardowe hotel direct sea view dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon - pokoje standardowe hotel side sea view dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

- restauracja główna, restauracje a la carte (3), bary (10), cukiernia All Inclusive (10:00-07:00) - śniadanie (07:00-10:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00) w restauracji głównej - późne śniadanie (10:30-12:00), podwieczorek (12:00-18:00), późny posiłek (00:00-07:00) w cukierni - przekąski (12:00-16:00) w barze z przekąskami - lody - wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe - pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - jedna wizyta w trakcie pobytu w wybranej restauracji gratis, wymagana rezerwacja. - turecka "Turquoise", włoska "Ristorante Vittorio", owoce morza "Bellone Bellone"

z myślą o dzieciach

- brodziki (2) - animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-11 lat - dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna - plac zabaw - menu dla dzieci w restauracji - krzesełka dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne - możliwość wypożyczenia wózka (płatna i w miarę dostępności)

w cenie

- kort do tenisa ziemnego - rakiety i piłki do tenisa ziemnego - tenis stołowy - rzutki - koszykówka - siatkówka plażowa - miniboisko do piłki nożnej - aerobik - animacje w nocy, w dzień - sauna - jacuzzi - dyskoteka

płatne

- oświetlenie kortów - kręgle - bilard - sporty wodne na plaży - centrum SPA - masaż - salon piękności - łaźnia turecka

dodatkowe informacje

Najczęstsze pytania związane z funkcjonowaniem hotelu w związku z epidemią wywołaną przez COVID19: - Czy są jakieś ograniczenia dla gości opuszczających hotel? - NIE - Czy goście są zobligowani do noszenia maseczek zasłaniających usta i nos na terenie hotelu? - TAK - Czy w hotelu można kupić maseczki? - BEZPŁATNIE - Czy w hotelu znajduje się się pokój/strefa/miejsce izolacji dla gości? - TAK - Czy podczas zakwaterowania goście muszą okazać oświadczenie dotyczące swojego stanu zdrowia? - NIE - Czy w pokojach znajdują się jednorazowe kosmetyki takie jak szampon, mydło itp..? - TAK - Czy takie wyposażenie pokoi jak kubki, szklanki itp. są dezynfekowane i dostarczane w jednorazowych torbach? - TAK - Jak często są sprzątane pokoje? - CODZIENNIE - Czy w hotelu jest bufet szwedzki? - TAK (ŚNIADANIE, OBIAD, KOLACJA) - Jak będą serwowane posiłki? - OBSŁUGA KELNERSKA - Czy układ stolików w restauracji zachowuje odległość dystansu społecznego? - TAK - Czy jest dostępna usługa Room Service? - NIE - Czy będą czynne restauracje a la carte/tematyczne? - NIE - Czy będzie dostępna usługa zamawiania posiłków na wynos? - NIE - Jakie jest maksymalne obłożenie plaży? - NA 1000 M2 MAX 250 GOŚCI - Czy jest wydzielona strefa dla dużych rodzin lub grup zorganizowanych na plaży i basenie? - NIE - Czy na leżakach są materace? - TAK - Czy na plaży są dostępne ręczniki? - TAK (BEZPŁATNIE, ROZPAKOWANE) - Czy leżaki są dezynfekowane? - TAK (PO KAŻDYM UŻYCIU) - Czy na basenie jest serwis dań i napojów? - TAK (OBSŁUGA KELNERSKA) - Czy zjeżdżalnie wodne i aquapark są czynne? - TAK (10:00-12:30, 14:30-18:00) - Czy centrum SPA jest czynne? - TAK - Czy łaźnia turecka jest czynna? - TAK - Czy układ leżaków i stolików w strefie relaksu zachowuje obowiązek dystansu społecznego? - TAK - Czy mini klub jest czynny? - TAK - Czy hotel prowadzi program animacyjny? - TAK (ANIMACJE W CIĄGU DNIA I WIECZOREM, ZAJĘCIA SPORTOWE, SIATKÓWKA, PIŁKA WODNA, RZUTKA, MINI DISCO, DYSKOTEKA) - Czy hotel ma przygotowany plan działania na wypadek pojawienia się infekcji u gościa lub objawów zarażenia COVID 19? - Tak, jest obecny plan i realizowany w ramach kryteriów certyfikatu zdrowej turystyki i Ministerstwa Turystyki - Czy w przypadku pojawienia się zakażenia u gości hotel podejmie specjalne środki? - j.w

Aktualizacja opisu

19.03.2021 11:02

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel składa się z 6 willi, każda w innym kolorze. Dużo udogodnień dla dzieci, Hotel bardzo ładny, czysty i zadbany. Pokoje przestronne i bardzo ładnie urządzone.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Bajeczny hotel przy piaszczystej plaży z mnóstwem atrakcji dla całej rodziny i aquaparkiem. Zadbany teren, wygodne i nowoczesne pokoje, urozmaicona formuła all inclusive, udogodnienia dla dzieci. Lubiany i ceniony za obsługę na wysokim poziomie i smaczne wyżywienie. Wymarzone wakacje pełne przygód dla każdego!

Położenie

Przy piaszczystej plaży z platformą do opalania (bezpłatne leżaki, parasole, materace i ręczniki plażowe), ok. 3 km od Colakli, ok. 12 km od starówki w Side, ok. 55 km od lotniska w Antalyi. 

Wyposażenie

Eleganckie lobby z recepcją, restauracja główna z tarasem, restauracja Garden Bistro, cukiernia, 3 restauracje a la carte (rybna, włoska i turecka), kilka barów (m. in. w lobby, przy basenie, przy plaży, w dyskotece), bezpłatne Wi-Fi na terenie hotelu i w pokojach, sklepiki. Płatne: pralnia, wypożyczalnia samochodów, kawiarenka internetowa, centrum konferencyjne, fotograf, fryzjer, opieka lekarska.

Pokoje

Hotel posiada 457 komfortowych i przestronnych pokoi rozmieszczonych w budynku głównym i eleganckim aneksie (Park Villa). Wszystkie wyposażone są w: klimatyzację, łazienkę (wanna lub prysznic, suszarka do włosów), balkon (nie w każdym pokoju), Wi-Fi, telewizję satelitarną, minibar (woda i napoje bezalkoholowe), zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf, telefon (płatny). Rodzaje pokoi w budynku głównym: Twin Room Land View (Standard Land View) - o powierzchni ok. 26 m kw., z widokiem na ogród, możliwość zakwaterowania 2 os. dorosłych i 2 dzieci (w niektórych pokojach łóżka piętrowe). Twin Room Side Sea View (Standard Side Sea View) - o powierzchni ok. 26 m kw., z bocznym widokiem na morze, możliwość zakwaterowania 2 os. dorosłych i 2 dzieci (w niektórych pokojach łóżka piętrowe). Twin Room Sea View (Standard Sea View) - o powierzchni ok. 26 m kw., z widokiem na morze, możliwość zakwaterowania 2 os. dorosłych i 2 dzieci (w niektórych pokojach łóżka piętrowe). Senior Suite - o powierzchni 62 m kw., składają się z 2 sypialni i salonu, możliwość zakwaterowania maksymalnie 4 osób dorosłych. Economy Room - o powierzchni ok. 15-26 m kw., nie mają balkonu, możliwość zakwaterowania maksymalnie 2 osób. Rodzaje pokoi w aneksie Park Villa: Twin Room Annex (Park Villa Standard) - o powierzchni ok. 10-15 m kw., możliwość zakwaterowanie maksymalnie 2 osób. Family Room 2 Bedrooms (Park Villa Family 2) - o powierzchni ok. 40 m kw., składają się z 2 sypialni połączonych drzwiami, możliwość zakwaterowania maksymalnie 4 osób dorosłych. Family Room Annex (Park Villa Family 1) - o powierzchni 25 m kw., z łóżkiem piętrowym, możliwość zakwaterowania 2 os. dorosłych i 2 dzieci.

Wyżywienie

All inclusive - śniadania, obiady i kolacja w restauracji głównej, śniadania i lunche a la carte w restauracji Garden Bistro, późne śniadania i przekąska o północy oraz przekąski w ciągu dnia w wyznaczonych barach, kawa, lody i ciasta, kolacje w restauracjach a la carte (wymagana rezerwacja), lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonych godzinach, minibar, świeżo wyciskane soki do śniadania.

Sport i rozrywka

Basen główny, basen w części Park Villa, basen kryty z wydzieloną strefą dla dzieci i jacuzzi, aquapark (3 zjeżdżalnie wodne), fitness, tenis (oświetlenie kortu płatne), tenis stołowy, aqua aerobik, rzutki, łucznictwo, koszykówka, mini futbol, siatkówka plażowa, łaźnia turecka, sauna, dyskoteka, animacje w ciągu dnia i wieczorem, wieczorne pokazy i muzyka na żywo. Płatne: bilard, kręgle, pokój gier, sporty wodne na plaży, zabiegi i masaże w Centrum Spa.

Dla dzieci

Brodzik, basen z 2 zjeżdżalniami, mini klub (dla dzieci w wieku 4-11 lat), animacje, mini disco, plac zabaw, mini zoo, menu dziecięce w restauracji, łóżeczka niemowlęce (na życzenie, w zależności od dostępności), wysokie krzesełka w restauracji głównej, indywidualna opieka nad dzieckiem (płatna).

Uwagi

Obywatele RP mogą przebywać na terenie Turcji łącznie przez 90 dni. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Przelot Corendon / Enter Air

UWAGA! Wszystkie oferty z przelotem liniami Corendon Airlines oparte są o dynamiczne pakietowanie. Linie Corendon Airlines działają na zasadzie samolotów rejsowych. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Warunki przewozu linii lotniczych Corendon: https://www.corendonairlines.com/en/page/travel-information/rules-regulations/rules-for-tickets-and-reservations Przy rezerwacjach założonych na wyloty do Turcji z przelotem liniami Corendon, obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Enter Air W przypadku przelotów liniami Enter Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Prosimy o wprowadzenie poprawnych danych uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach/dowodach ososbistych). Po założeniu rezerwacji stałej nie mamy możliwości edycji danych uczestników. Przy rezerwacjach założonych na wyloty do Turcji z przelotem liniami Enter Air , obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny przedstwiciel (kontakt telefoniczny), ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

Aktualizacje COVID-19

Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ .

Warunki wjazdu do kraju

Aktualizacja z dnia 14/04/2021 Wszystkie osoby podróżujące do Turcji, będą zobowiązane do przedstawienia negatywnego wyniku testu PCR na obecność COVID-19. Badanie musi być przeprowadzone maksymalnie 72 godziny przed planowanym wjazdem do Turcji. Zaświadczenie powinno zostać przedstawione w języku angielskim lub innym honorowanym przez linię lotniczą lub kraj docelowy. Powyższa regulacja będzie obowiązywać do odwołania. Od 15 marca 2021 r. konieczna będzie rejestracja wszystkich uczestników podróży na mniej niż 72 godziny przed wylotem na stronie https://register.health.gov.tr/ oraz wygenerowanie kodu upoważniającego do podróży, Kod zostanie utworzony automatycznie na podstawie podanej informacji. Dzięki Kodowi  będziemy mogli się z Tobą skontaktować w przypadku jakiegokolwiek kontaktu z pacjentem Covid-19 podczas Twojej podróży i pobytu. Z tego powodu dokładność i możliwość aktualizacji informacji jest bardzo ważna. Instrukacja rejestracji będzie wysyłana wraz z dokumentami podróży. W Turcji obowiązuje bezwzględny nakaz noszenia maseczek ochronnych w zamkniętych przestrzeniach publicznych (np. hotele, sklepy, centra handlowe, banki, supermarkety, szpitale, kościoły itp.) oraz w środkach transportu publicznego. Nieprzestrzeganie tego nakazu grozi nałożeniem kary. W Turcji obowiązuje bezwzględny nakaz noszenia maseczek ochronnych w zamkniętych przestrzeniach publicznych (np. hotele, sklepy, centra handlowe, banki, supermarkety, szpitale, kościoły itp.) oraz w środkach transportu publicznego. Nieprzestrzeganie tego nakazu grozi nałożeniem kary. W przypadku wylotów do Bodrum obowiązek noszenia maseczek dotyczy wszystkich miejsc publicznych (również w przestrzeni otwartej), wyłączając tereny otwarte w hotelu oraz hotelowej plaży. Mogą występować ograniczenia dotyczące godzin pracy centrów handlowych, sklepów, restauracji, kawiarni itpOd 2 marca 2020 r. obywatele Rzeczpospolitej Polskiej podróżujący do Turcji turystycznie na okres do 90 dni są zwolnieni z obowiązku wizowego.

Przelot liniami lotniczymi Corendon, Enter Air

CORENDON Wszystkie oferty z przelotem liniami Corendon Airlines oparte są o dynamiczne pakietowanie. Linie Corendon Airlines działają na zasadzie samolotów rejsowych. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Zawarte bagaże w cenie - 20 kg bagaż rejestrowany + 8 kg bagaż podręczny Warunki przewozu linii lotniczych Corendon: https://www.corendonairlines.com/en/page/travel-information/rules-regulations/rules-for-tickets-and-reservations Przy rezerwacjach założonych na wyloty liniami Corendon, obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych. /// Enter Air Oferty oparte są o dynamiczne pakietowanie. W przypadku przelotów liniami Enter Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach/dowodach ososbistych).Zawarte bagaże w cenie - 20 kg bagaż rejestrowany + 5 kg bagaż podręczny Warunki przewozu linii lotniczych Enter Air: https://www.enterair.pl/pl/ogolne-warunki-przewozu Przy rezerwacjach założonych na wyloty do Turcji z przelotem liniami Enter Air , obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel składa się z 6 willi, każda w innym kolorze. Dużo udogodnień dla dzieci, Hotel bardzo ładny, czysty i zadbany. Pokoje przestronne i bardzo ładnie urządzone.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Turan Prince Residence

 


Położenie

Rozległy kompleks hotelowy położony przy plaży, 3 km od miejscowości Colakli, 9 km od Side – z zabytkami, licznymi sklepikami, restauracjami i kawiarniami. Przystanek autobusowy ok. 300 m. Lotnisko ok. 55 km.

 

Plaża

Piaszczysta plaża hotelowa, leżaki, parasole, ręczniki plażowe (bezpłatnie). Sporty wodne na plaży (odpłatnie).

 

Hotel

Duży kompleks hotelowy składający się z budynku głównego i 8 czteropiętrowych budynków bocznych. Wybudowany w 2005 r., częściowo odnowiony w 2010 r. Do dyspozycji gości: lobby z recepcją, restauracja główna z tarasem, 3 restauracje á la carte (turecka, włoska, rybna), 3 bary, basen ze słodką wodą, leżaki, parasole i ręczniki przy basenie (bezpłatnie), 2 zjeżdżalnie, basen kryty, centrum Wellness i SPA, sauna, łaźnia turecka, sala fitness, sala konferencyjna (maks. 800 osób), bezprzewodowy Internet (bezpłatnie), kącik internetowy (odpłatnie), minimarket, sklepy z pamiątkami, usługi pralnicze. Hotel posiada udogodnienia dla osób niepełnosprawnych. Liczba pokoi: 456. Kategoria lokalna 5*.

 

Pokoje

Standard: pokoje 2-os. z możliwością 1 lub 2 dostawek (druga dostawka wyłącznie dla dziecka 2-12 lat). Centralnie sterowana klimatyzacja (bezpłatnie), minibar (bezpłatne napoje bezalkoholowe), TV SAT, telefon, sejf (bezpłatnie), łazienka z prysznicem lub wanną, WC, suszarka do włosów, balkon.

Rodzinne: pokój dla 4-5 osób, składający się z jednej sypialni z łóżkiem małżeńskim, sofą i łóżkiem piętrowym oddzielonym parawanem (możliwość trzeciej dostawki wyłącznie dla dziecka 2-12 lat). Wyposażone jak pokoje standard.

 

Wyżywienie

Ultra All Inclusive 24 h. Do kolacji obowiązuje strój formalny.

 

Ultra All Inclusive

Śniadanie, lunch i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej (7.00-10.30, 12.30-14.30, 19.00-21.30), przekąski w wybranych barach (12.30-16.00), kawa, herbata, ciastka, lody (17.00-18.00), zupa o północy (24.00-00.30). Raz w ciągu pobytu kolacja w wybranej restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do posiłków oraz w wyznaczonych barach (10.00-00.30), jeden z barów otwarty 24 h (kawa, herbata, napoje bezalkoholowe).

 

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: duży basen ze słodką wodą, 2 zjeżdżalnie, siłownia, 2 korty tenisowe, siatkówka plażowa, koszykówka, tenis stołowy, rzutki, boccia, fitness, program animacyjny prowadzony przez zespół animatorów, lunapark, dyskoteka, centrum SPA: sauna, jacuzzi, łaźnia turecka, basen kryty. Odpłatnie: zabiegi w centrum SPA, masaże, bilard, sporty wodne na plaży, automaty do gier.

 

Dla dzieci

Bezpłatne łóżeczka dla niemowląt, basen dla dzieci, zjeżdżalnie, lunapark, plac zabaw, miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, wysokie krzesełka w restauracji.

 

 

Cena zawiera: 

  • przelot samolotem, 
  • opłatę lotniskowa;
  • 7/14 noclegów;
  • wyżywienie zgodnie z ofertą;
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko;
  • ubezpieczenie KL, NNW i bagażu;
  • opiekę rezydenta,


Cena nie zawiera:

  • cena wizy do Turcji: 15 EUR / 20 USD
  • dopłaty do wylotu z lotniska lokalnego


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Nekera

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel składa się z 6 willi, każda w innym kolorze. Dużo udogodnień dla dzieci, Hotel bardzo ładny, czysty i zadbany. Pokoje przestronne i bardzo ładnie urządzone.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

TURCJA

Położenie

 hotel położony ok. 12 km od Side, ok. 55 km od lotniska w Antalyi. 

Plaża

 bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Opalanie i kąpiel w morzu również z platformy. Leżaki, parasole, ręczniki bezpłatne na plaży i przy basenie w cenie.

Wyposażenie

 czteropiętrowe budynki główne i 4 budynki boczne (po drugiej stronie ulicy) posiadają 458 pokoi. Na terenie obiektu znajduje się lobby z recepcją, windy, restauracja z tarasem, 3 restauracje à la carte (włoska, turecka i rybna, raz na pobyt w cenie), bary, sklepiki i punkty usługowe. W ogrodzie hotel posiada 3 baseny, aquapark z 3 zjeżdżalniami (od 10 lat) i 4 zjeżdżalniami dla dzieci. Przy budynkach bocznych basen i bar z przekąskami. 0

Wyżywienie

 Ultra All Inclusive śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Po południu przekąski, kawa, herbata, wypieki. Przekąska o północy. Lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w godzinach 09:00-24:00 (w dyskotece 23:00-02:00). Napoje bezalkoholowe dostępne w jednym z barów 24H. Świeżo wyciskany sok do śniadania. 

Internet

 WiFi w cenie.

Zakwaterowanie

 Pokoje dwuosobowe ****+  ok. 26 m2, w budynku głównym, łazienka z wanną i prysznicem, WC, suszarka do włosów, kapcie, TV-SAT, minibar (codziennie napoje bezalkoholowe), zestaw do parzenia kawy/herbaty, sejf, klimatyzacja (centralna, 01.06.-15.09.), balkon. Ok. 15 m2, bez balkonu. Z widokiem na morze. Z bocznym widokiem na morze. Pokoje wariant ekonomiczny ****  ok. 21 m2, w budynku bocznym, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne ****+  ok. 62 m2, pokój dzienny i dwie sypialnie, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje dwuosobowe ****  ok. 21 m2, w budynku bocznym, łazienka z prysznicem, klimatyzacja indywidualna, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne Typ1 **** ok. 25 m2, sypialnia z łóżkiem podwójnym i piętrowym, wyposażone jak pokoje dwuosobowe . Pokoje rodzinne Typ2 ****  ok. 40 m2, w budynku bocznym, łazienka z prysznicem, na dwóch poziomach (na dole korytarz, na górze dwie sypialnie z osobnymi wejściami, wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Sport i rozrywka

 tenis (sprzęt w cenie, oświetlenie za opłatą), siatkówka plażowa, tenis stołowy, siłownia, aerobik. Za opłatą kręgle, sporty wodne na plaży. Animacje, dyskoteka.

Wellness

 łaźnia turecka, sauna, whirlpool. Za opłatą masaże.

Dzieci

 miniklub dla dzieci w wieku 4-11 lat, animacje, plac zabaw, oddzielny brodzik, minidisco.

Kategoria lokalna

 5 gwiazdek  

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). Paszport musi być ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu.   Cena nie zawiera wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 35 USD.  Wiza nie obowiązuje od 02.03.2020 


Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel składa się z 6 willi, każda w innym kolorze. Dużo udogodnień dla dzieci, Hotel bardzo ładny, czysty i zadbany. Pokoje przestronne i bardzo ładnie urządzone.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Antalya, Turcja

Opis hotelu

Kurort wzniesiony został w roku 2004. Ośrodek wczasowy oferuje łącznie 458 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby wraz z recepcją z check-out-service. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych (bezpłatnie) zapewnia stały dostęp do sieci. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja, kawiarnia, bar i bar na plaży. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Na terenie kompleksu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: wypożyczalnia samochodów, opieka medyczna, transfer hotelowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Zapewnienie poprawnej komunikacji oraz działalności biznesowej umożliwi dostęp do faksu. Odczyty, prezentacje oraz zjazdy mogą odbyć się w jednym z pomieszczeń konferencyjnych.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również ekspres do kawy / herbaty. Optymalny komfort pobytu zapewniają telefon, telewizor i Wi-Fi. Łazienka posiada prysznic. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w obiekcie, jak np. tenis ziemny, siatkówka plażowa, koszykówka i strzelanie z łuku. Aerobik wodny oraz za dodatkową opłatą narty wodne, jet ski, przejażdżki na bananie wodnym i kanadyjki zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Narty wodne, jet ski, przejażdżki na bananie wodnym i kanadyjki organizowane są przez firmy zewnętrzne. Dla gości kurortu przygotowano szeroką ofertę zajęć sportowych, w tym studio fitness, tenisa stołowego i darta, jak również za dodatkową opłatą bilard i kręgle. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy saunę i łaźnię turecką, jak również za dodatkową opłatą spa, salon piękności i zabiegi masażu. Muzyka na żywo, dyskoteka i miniklub zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Na życzenie istnieje możliwość przygotowania dań dietetycznych. Polecamy również przekąski.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel składa się z 6 willi, każda w innym kolorze. Dużo udogodnień dla dzieci, Hotel bardzo ładny, czysty i zadbany. Pokoje przestronne i bardzo ładnie urządzone.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Antalya, Turcja

Położenie

hotel położony ok. 12 km od Side, ok. 55 km od lotniska w Antalyi.

Plaża

obiekt znajduje się bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Opalanie i kąpiel w morzu również z platformy. Leżaki, parasole, ręczniki bezpłatne na plaży i przy basenie.

Wyposażenie

czteropiętrowy budynek główny i 4 budynki boczne posiadają 444 pokoje. Zostały otwarte w 2004 roku. Na terenie obiektu znajdują się sklepiki i punkty usługowe, 4 windy, 3 sale konferencyjne dla 250-1000 osób, restauracja z tarasem, 4 bary, 3 restauracje a'la carte (rybna, turecka, włoska, rezerwacja), basen, basen kryty. Hotel akceptuje karty Master, Visa, Euro. www.turanprince.com.tr

Kategoria lokalna

5 gwiazdek (budynek główny), 4 gwiazdki (budynki boczne).

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (A1-3A, A1-2B) w budynku głównym, ok. 26 m2, TV/SAT, telefon, minibar (codziennie napoje bezalkoholowe), sejf, klimatyzacja centralna (czynna 01.06-15.09, w określonych godzinach), łazienka z wanną, suszarka do włosów, WC, balkon. A1-2B ok. 15 m2, wyposażone jak A1-3A. Pokoje Ekonomiczne (A2S) ok. 15 m2, bez balkonu, wyposażone podobnie jak A2A. Pokoje Rodzinne (A2-4G) w budynku głównym, ok. 62 m2, 2 sypialnie (jedna z łóżkiem piętrowym) i pokój dzienny, łazienka z prysznicem i jacuzzi, wyposażone podobnie jak A1-3A. Pokoje Dwuosobowe (B2A) w budynkach bocznych, ok. 21 m2, łazienka z prysznicem, klimatyzacja indywidualna, poza tym wyposażone podobnie jak A1-3A. Pokoje Rodzinne (B2-4F, B2-4G) ok. 25m2, w budynkach bocznych, B2-4F :1 duży pokój z łóżkiem piętrowym, wyposażone podobnie jak A1-3A. B2-4G : ok. 40 m2, z 2 sypialniami, wyposażone podobnie jak A1-3A.

Dzieci

miniklub w wieku 4-11 lat, animacje, plac zabaw, oddzielny brodzik, krzesełko w restauracji, łóżeczko dla dziecka (na życzenie).

Dostęp do internetu

bezprzewodowy Internet na terenie obiektu bezpłatny.

Sport

aerobik, koszykówka, boccia, siatkówka plażowa, rzutki, fitness, mini piłka nożna, tenis (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, gimnastyka wodna. Za opłatą bilard, kręgle, sporty wodne na plaży.

Wellness

basen kryty, łaźnia turecka, sauna, whirlpool. Za opłatą masaże.

Ultra All Inclusive

śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Pomiędzy posiłkami przekąski, kawa, ciasteczka, lody. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalne dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00-00:30 (w dyskotece do 02:00). Napoje bezalkoholowe dostępne całą dobę. Przekąska o północy. do śniadania świeżo wyciskany sok owocowy.

Zniżki

DLA DZIECI DO 12 LAT: pobyt gratis lub zniżka procentowa


Mapa Hotelu Turan Prince Residence

Opinie o Hotelu Turan Prince Residence

4.9
zdecydowanie polecam

fajny hotel, blisko sklepy, ładna plaża, dużo atrakcji, dobre jedzenie. Polecam zdecydowanie

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.4
polecam

Naprawdę udane wakację polecam dla rodzin z dziećmi

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.4

Turan Prince Residence - możliwości zakwaterowania:

Economy Room DM
family room annex fzn
senior suite po
Single Economy EM
Twin Room Annex DZN
twin room land view dzl
twin room sea view dzm
twin room side sea view dzk
twin room single use annex d1n
twin room single use land view d1l
twin room single use sea view d1m
Twin Room Single Use Side Sea View D1K
Hotel Standart Room Without Balcony
Hotel Standard Room SingleUse without Balcony-
Hotel Senior Suite
Park Villa Family 1 Bedroom
Park Villa Standard
Park Villa Standard SingleUse
Hotel Standart Room Side Sea View
Hotel Standart Room SingleUse Side Sea View
Hotel Standart Room Land View
Hotel Standart Room Direct Sea View
Hotel Standart Room SingleUse Direct Sea View
Hotel Standart Room Land View SingleUse
Pokój rodzinny - Łóżko piętrowe

Turan Prince Residence - Możliwości wyżywienia:


Turan Prince Residence - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Turan Prince Residence? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00