cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
1 / 28
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Udogodnienia hotelu Edelweiss
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Edelweiss
star 4

Bułgaria
Ocena hotelu Edelweiss:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Hotel Edelweiss w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

W okolicy

  • ok. 1 km od centrum kurortu Złote Piaski
  • lokalizacja w spokojnej okolicy
  • ok. 300 m od długiej, piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

polozenie

  • ok. 1 km od centrum kurortu Złote Piaski
  • lokalizacja w spokojnej okolicy
  • ok. 300 m od długiej, piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

plaza

  • ok. 300 m od plaży
  • piaszczysta
  • ręczniki za kaucją

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • taras
  • sala TV 
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  •  terminal internetowy: za opłatą
  • sejf: w recepcji
  • kantor
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, za opłatą

karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

180

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 3
  • basen: maj - wrzesień, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, wydzielona część basenu dla dzieci
  • basen dla dzieci: maj - wrzesień, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • jacuzzi: 18+, maj - wrzesień, za opłatą, kryte, ze słodką wodą, w strefie spa
  • leżaki, parasole
  • ręczniki: wymagana kaucja, płatność gotówką
  • Dla dzieci

    • łóżeczka dla dzieci: w cenie, na zapytanie
    • basen dla dzieci
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • miniklub: 4-12 lat, w cenie
    • animacje dla dzieci: 4-12 lat
    • pokój gier i zabaw
    • plac zabaw
    • minidyskoteka: w cenie
    • klub dla nastolatków: 13-16 lat, w cenie
    • animacje dla nastolatków: 12-16 lat

    Sport i wellness

    W cenie
    • siłownia: codziennie 09:00 - 17:30
    Płatne
    • strefa spa
    • sauna fińska
    • łaźnia parowa
    • masaże

    rozrywka

    • zajęcia sportowe
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych od 2019-06-01 do 2019-09-30
    • wieczory tematyczne
    • przedstawienia
    • boccia w cenie
    • rzutki w cenie
    • bilard za opłatą

    Pokoje

    Pokój ekonomiczny DZZ1
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Studio STX1
    • 3-5 os.
    • ok. 40 m2
    • boczny widok na morze
    • w budynku głównym
    • ostatni, częściowy remont: 2019
    • klimatyzacja: w cenie
    • sejf: za opłatą
    • sofa
    • biurko
    • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie 09:00 - 16:30
    • telefon
    • TV kab.
    • serwis sprzątający: kilka razy w tygodniu 09:00 - 16:30, w cenie
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 22 m2
    • widok boczny na morze
    • ostatni, częściowy remont: 2019
    • klimatyzacja: w cenie
    • sejf: za opłatą
    • biurko
    • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie 09:00 - 16:30
    • telefon
    • Wi-Fi: za opłatą
    • TV kab.
    • serwis sprzątający: kilka razy w tygodniu 09:00 - 16:30, w cenie
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX3
    • 1-3 os.
    • ok. 22 m2
    • widok boczny na morze
    • ostatni, częściowy remont: 2019
    • klimatyzacja: w cenie
    • sejf: za opłatą
    • biurko
    • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie 09:00 - 16:30
    • telefon
    • Wi-Fi: za opłatą
    • TV kab.
    • serwis sprzątający: kilka razy w tygodniu 09:00 - 16:30, w cenie
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: kontynentalne, w formie bufetu
    • obiad: w formie bufetu
    • kolacja: w formie bufetu
    • przekąski, ciasto
    • wybrane napoje bezalkoholowe
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    • dla pokojów DZX3, DZZ1 i STX1 opcja dostępna w terminie: 15.05-30.09.2020
    Dwa posiłki plus
  • śniadanie: kontynentalne, w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • wybrane napoje do posiłków
  • Restauracje i bary
  • główna restauracja „EDELWEISS": rodzaje kuchni: włoska, orientalna, regionalna, bufet, show cooking, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bar „LOBBY BAR": codziennie
  • Dodatkowe informacje
  •  wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Bułgaria / Złote Piaski

    Opis oferty:

    Hotel położony jest w spokojnej okolicy, niedaleko piaszczystej plaży, do której Gości dowozi bezpłatny bus i blisko centrum kurortu wraz z jego atrakcjami. Zadbane pokoje z bocznym widokiem na morze i ładny basen zapewniają komfortowy pobyt i wprawiają w wakacyjny nastrój. Warto wybrać się również do pobliskiego parku wodnego - taka wycieczka ucieszy szczególnie dzieci.

    POŁOŻENIE:

    ok. 800 m od centrum ZŁOTYCH PIASKÓW, na wzgórzu, przy drodze lokalnej; ok. 35 km od portu lotniczego w Warnie, ok. 130 km od portu lotniczego w Burgas; przystanek autobusowy ok. 30 m od hotelu.

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, 300 m od hotelu, przejście drogą i schodami, z hotelu kursuje bezpłatny bus, płatne parasole, leżaki i materace.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2004 r., odnowiony w 2015 r., 180 pokoi, 9 pięter, 2 windy, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, foteliki dla dzieci, 2 bary: w lobby i przy basenie; kantor, sklepy, minimarket; taras z widokiem na basen; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 20 BGN/ tydz.), kawiarenka internetowa, sejf w recepcji (ok. 35 BGN/tydz.); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 24 m², klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 10 BGN/dzień, 20 EUR/tydz.), minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik, krzesełka); 

    studio:

    3-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 40 m², klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 10 BGN/dzień, 20 EUR/tydz.), minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik, krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 350 m², gł. 1,4-1,6 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją; tenis stołowy, sala fitness; pokój i plac zabaw, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: bilard (ok. 2 BGN); centrum wellness: kryty basen, sauna; za opłatą: jacuzzi, masaże.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.00-14.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji, późne śniadanie (10.00-11.00) i podwieczorek (15.00-17.00) w barze w lobby; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze w lobby (10.00-22.30), w barze przy basenie (10.00-18.00) oraz podczas posiłków; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    00359/52358035, www.edelweiss-bg.com

    GRATIS:

    ­bus na plażęwstęp do wellness


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Bułgaria / Złote Piaski

    Opis oferty:

    Hotel położony jest w spokojnej okolicy, niedaleko piaszczystej plaży, do której Gości dowozi bezpłatny bus i blisko centrum kurortu wraz z jego atrakcjami. Zadbane pokoje z bocznym widokiem na morze i ładny basen zapewniają komfortowy pobyt i wprawiają w wakacyjny nastrój. Warto wybrać się również do pobliskiego parku wodnego - taka wycieczka ucieszy szczególnie dzieci.

    POŁOŻENIE:

    ok. 800 m od centrum ZŁOTYCH PIASKÓW, na wzgórzu, przy drodze lokalnej; ok. 35 km od lotniska w Warnie, ok. 130 km od lotniska w Burgas; przystanek autobusowy ok. 30 m od hotelu.

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, 300 m od hotelu, przejście drogą i schodami, z hotelu kursuje bezpłatny bus, płatne parasole, leżaki i materace.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2004 r., odnowiony w 2015 r., 180 pokoi, 9 pięter, 2 windy, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, foteliki dla dzieci, 2 bary: w lobby i przy basenie; kantor, sklepy, minimarket; taras z widokiem na basen; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 20 BGN/ tydz.), kawiarenka internetowa, sejf w recepcji (ok. 35 BGN/tydz.); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 24 m², klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 10 BGN/dzień, 20 EUR/tydz.), minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik, krzesełka); ;

    studio:

    3-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 40 m², klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 10 BGN/dzień, 20 EUR/tydz.), minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik, krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 350 m², gł. 1,4-1,6 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją; tenis stołowy, sala fitness; pokój i plac zabaw, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: bilard (ok. 2 BGN), centrum wellness: jacuzzi, sauna, masaże.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.00-14.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji, późne śniadanie (10.00-11.00) i podwieczorek (15.00-17.00) w barze w lobby; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze w lobby (10.00-22.30), w barze przy basenie (10.00-18.00) oraz podczas posiłków; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    00359/52358035, www.edelweiss-bg.com

    GRATIS:

    ­bus na plażę

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Varna Hotel Edelweiss to skromny ale wygodny obiekt, przeznaczony dla gości którzy cenią sobie bliskość centrum kurortu i plaży. Spełnia podstawowe wymogi dobrego i wygodnego wypoczynku. Na szczególną uwagę zasługują dwa warianty wyżywienia i smaczna kuchnia.

    kategoria hotelu

    4*

    kategoria lokalna hotelu

    4*

    Data otwarcia

    2004 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, 2 bary, pralnia (płatna), sala konferencyjna, basen odkryty, basen kryty, sejf w recepcji (płatny).

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Kącik internetowy płatny

    plaża

    350 metrów od hotelu, publiczna, piaszczysta. Przejście do plaży schodami i ulicą. Parasole, leżaki - płatne.

    pokoje

    Wyposażone w klimatyzację centralną, mini bar (pusty), telefon, TV, łazienkę (suszarka, wanna lub prysznic, WC), balkon. Typy pokoi: w dziewięciopiętrowym budynku: pokoje standardowe , pokoje typu studio (pokój dzienny z sypialnią - jedno pomieszczenie)

    Wyżywienie

    restauracja główna, 2 bary (1 bar przy basenie)

    śniadanie i obiadokolacja

    Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), obiadokolacja (19:00-21:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej , lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-23:00) Formuła zawiera: śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:00-13:30), kolacja (19:00-21:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski w ciągu dnia (12:00-17:00) w barze przy basenie, lokalne bezalkoholowe i alkoholowe Formuła nie zawiera: napojów importowanych, napojów serwowanych w butelkach, świeżo wyciskanych soków, napojów energetycznych, espresso

    z myślą o dzieciach

    brodzik , animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci , dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw

    w cenie

    tenis stołowy, animacje (6 dni w tygodniu)

    płatne

    centrum SPA, sauna, jacuzzi, masaż , siłownia, bilard

    Aktualizacja opisu

    22.10.2018 11:01

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi SPA Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    4 Bułgaria/Złote Piaski

    Informacje ogólne

    Hotel Edelweiss położony jest w słynnym czarnomorskim kurorcie Złote Piaski, 17 km na północ od Warny. Unikalna położenie w pobliżu zielonego parku w połączeniu z nowoczesnym wyposażeniem kompleksu sprawiają, że hotel to doskonały wybór na wakacje  

    Udogodnienia

    - recepcja, sejf płatny, lobby, lobby bar - basen, basen kryty, bar przy basenie, brodzik - restauracja główna, restauracja ala carte - kącik internetowy płatny

    Pokoje

    standardowy: 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 24 m, klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy,balkon (stolik, krzesełka); studio: 3-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 40 m, klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon,  minibar (płatny wg konsumpcji; balkon (stolik, krzesełka).

    Wyżywienie

    HB: śniadania i obiadokolacje ALL INCLUSIVE -  śniadanie, obiad, kolacja, późne śniadanie, podwieczorek, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole.  

    Informacje doatkowe

    Hotel nie akceptuje zwierząt Parking dodatkowo platny


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Bułgaria/Złote Piaski

    Opis

    Spokojna lokalizacja, na niewielkim wzniesieniu, na skraju nadmorskiego lasu, Około 250 m od piaszczystej plaży oraz głównych atrakcji, Gustownie urządzone pokoje od strony morza, Ładny basen dla dorosłych oraz mniejszy dla dzieci, W bliskiej odległości od aquaparku Aquapolis,

    Lokalizacja

    w Złotych Piaskach, ok. 250 m od plaży, ok. 30 km od lotniska, ok. 30 m od głównej ulicy, ok. 30 m od przystanku komunikacji publicznej, ok. 800 m od centrum rozrywki.

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 180, restauracje - 1, windy - 2, lobby bar, bar przy basenie, sejf (płatny ok 6BGN/dzien, 35BGN/tydzien, opłata za zagubiony klucz 70 BGN), lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), internet bezprzewodowy bezpłatny w lobby, recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking (płatny), ogród, mini market, wymiana walut, przechowalnia bagażu, fryzjer, skrzynka pocztowa, night club, pasaż handlowy, opieka lekarska (płatna), centrum konferencyjne, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Basen

    basen odkryty, pow. 480 m2, gł. 1,5 m, leżaki i parasole bezpłatne, ręczniki kąpielowe za depozytem; basen kryty (pow. 210 m2, gł. 1,5 m) zamknięty w okresie sezonu; brodzik dla dzieci.

    Pokoje

    klimatyzacja centralnie sterowana, telewizja satelitarna, mini bar (płatny), telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z prysznicem. Typ pokoju - STANDARD - pokoje o pow. 24 m2 dla max. 3 osób. internet w pokojach płatny ok 10BGN/dzien, 20BGN/tydzien

    Plaża

    publiczna, piaszczysta, szeroka, przejście przez ulicę, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

    Sport i fitness

    masaże (płatne), jacuzzi (płatne), sauna (płatna), rzutki, bilard (płatny), siłownia.

    Rozrywka

    dyskoteka, animacje.

    Dla dzieci

    plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji, animacje.

    Wyżywienie

    śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

    All Inclusive

    śniadanie (7.30 - 10.00), lunch (12.00 - 14.00) i obiadokolację (18.30 - 21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole 10.00 do 22.00; przekąski w ciągu dnia; sporty przy hotelu (tenis stołowy, wodny aerobik itp.). bar przy basenie 10.00-18.00 lobby bar 10.00-22.00 przekąski 15.00-17.00

    Informacje dodatkowe

    Hotel nie akceptuje zwierząt, ręczniki plażowe -depozyt 20BGN/ręcznik, bezpłatny bus na plażę (Metropol)-rozkład jazdy w rececpji,

    Cena zawiera

    Przelot, zakwaterowanie w wybranym hotelu, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, bagaz glowny 20 kg i bagaz podreczny

    Obsługa na miejscu

    Opieka polskiego przedstawiciela - spotkanie na lotnisku w dniu przylotu, spotkanie informacyjne w hotelu (zgodnie z informacja w kopertach powitalnych otrzymanych na lotnisku), dyżur (zgodnie z informacja w hotelu), kontakt telefoniczny w trakcie pobytu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Położenie:

    Usytuowany w słynnym czarnomorskim kurorcie Złote Piaski. Oddalony od centrum ok. 500 m, od lotniska Varnie ok. 20 km.

    Plaża:

    Oddalona ok. 250 m, piaszczysta. Leżaki i parasole: na plaży odpłatnie; przy basenie bezpłatnie.

    Hotel:

    Kategoria lokalna: 4*

    Nowoczesny hotel zbudowano wśród zielonych lasów rezerwatu przyrody. Jego otoczenie stwarza doskonałe warunki do wakacyjnego relaksu. Siedmiopiętrowy budynek ze wspaniałym, panoramicznym widokiem na morze oferuje 158 pokoi.

    Do dyspozycji gości:

    Recepcja, lobby, windy, sejf w recepcji za opłatą, sala TV, kantor wymiany walut, pralnia, lekarz za opłatą, sklepy, parking, restauracje i bary: restauracja główna z tarasem, bar przy basenie, lobby bar; dzienne i wieczorne programy animacyjne.

    Internet:

    Wi-Fi za opłatą.

    Konferencje/incentive:

    Sala konferencyjna (max 70 osób), istnieje możliwość wynajęcia wyposażenie za dodatkową opłatą.

    Sport i rekreacja:

    Bezpłatnie: basen, kryty basen, siłownia, tenis stołowy.
    Odpłatnie: bilard, masaż, sauna, jacuzzi, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci:

    Basen, plac zabaw, łóżeczka na życzenie.

    Zakwaterowanie:

    Pokój typu Standard: dwuosobowy z możliwością jednej dostawki. Wyposażony w łazienkę: prysznic, suszarka do włosów, WC; klimatyzację, TV/SAT, telefon, balkon.

    Wyżywienie:

    HB [Half Board]: Śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.
    All Inclusive: śniadanie w formie bufetu; późne śniadanie w lobby barze; obiad w formie bufetu; serwowane w lobby barze lekkie przekąski w formie snacków i kanapek, ciastka/ciasta; kolacja w formie bufetu; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-22.30 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych napoi alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych.

    Informacje dodatkowe:

    http://www.edelweiss-bg.com

    Cena

    Cena PLN zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.
    Cena nie zawiera: opłaty klimatycznej 6 euro/os./pobyt (płatnej na miejscu), dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Sunshine

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    4* Bułgaria/Złote Piaski

    Opis hotelu

    Lokalizacja
    - odległość od plaży: 300m
    - położenie: Złote piaski
    - odległość od centrum: 800m
    - odległość od lotniska: 20km
     
    Plaża
    - piaszczysta
    - leżaki, parasole, materace płatne
     
    Hotel
    - ilość gwiazdek: 4*
    - rok otwarcia: 2004
    - rok odnowienia: 2015
    - ilość pokoi: 183
    - ilość basenów: basen zewnętrzny z brodzikiem
     
    Udogodnienia
    - płatne: sejf w recepcji ( 35 lv/tydzień), masaże, fryzjer, sauna, jacuzzi, fitness, pralnia, lekarz na wezwanie
     
    Internet
    - kawiarenka internetowa (płatna 3 lv/30 min)

    Pokoje
    - wyposażenie: łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja centralna, Sat TV , mini bar(płatny), telefon, balkon z widokiem na morze
     
    Restauracje i bary
    - Restauracje: restauracja główna
    - Bary: lobby bar, bar przy basenie
     
    Wyżywienie
    - HB- posiłki: śniadanie, kolacja (napoje płatne)
    - All inclusive: śniadanie 07:30-10:00, późne śniadanie 10:00-11:00, obiad 12:00-14:00, kolacja 18:30-21:00, przekąski 15:00-17:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 11:00-22:30
     
    Rozrywka
    - animacje w wysokim sezonie
    - dyskoteka
     
    Sporty
    - płatne: ping pong, dart, bilard, sporty wodne na plaży
     
    Dla dzieci
    - plac zabaw, brodzik, łóżeczko

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Net Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Bułgaria/Złote Piaski

    Strefa

    Relax, Active

    Dzieci

    - 1 dziecko do 13 lat - opłata tylko za przelot

    Lokalizacja

    centrum kurortu Złote Piaski - ok. 800 m liczne bary , sklepy, restauracje i bogata infrastruktura rozrywkowa Warna - ok. 17 km delfinarium, nadmorska promenada z klubami nocnymi, w centrum miasta liczne sklepy, restauracje Aqua Park Aquapolis - ok. 3 km lotnisko w Warnie - ok. 26 km

    Atuty

    - duży basen zewnętrzny oraz basen kryty - dla wygodnych bezpłatny transfer na ładną piaszczystą plażę - blisko nadmorskiej promenady, licznych rozrywek i barów - położony w zielonej części kurortu, otoczony parkiem - znakomita cena na sezon 2017 - pokoje z widokiem na morze bez dopłaty - krótki lot ok. 2 h

    Plaża

    ok. 350 m od hotelu, dojście lokalną ulicą i przejście przez promenadę, dla wygodnych bezpłatny transfer busem hotelowym 4 x dziennie w wyznaczonych godzinach, piaszczysta, szeroka, z łagodnym zejściem do wody, dobrze zagospodarowana z barami i restauracjami, parasole oraz leżaki płatne - ok. 8 EUR komplet/ 2 leżaki i parasol

    Hotel

    czterogwiazdkowy, usytuowany w spokojnej, zielonej części kurortu, zbudowany w 2004 r., częściowo odnowiony w 2015 roku, oferuje 176 pokoi zlokalizowanych w 9-piętrowym budynku głównym, otoczonym ładnym ogrodem i wieloma drzewami

    Udogodnienia

    całodobowa recepcja oraz lobby z miejscami do wypoczynku, punkt wymiany walut w recepcji, pralnia, windy, mini market, sklep z pamiątkami, sejf w recepcji płatny (ok. 18 EUR/ tydzień),możliwość wynajęcia samochodu, możliwość wypożyczenia żelazka, sala konferencyjna dla 80 osób, przechowalnia bagażu, ręczniki plażowe za kaucją (ok. 10 EUR), parking z limitowaną ilością miejsc bezpłatnych

    Internet

    WiFi w lobby i restauracji płatne ok. 5 EUR/dzień kafejka internetowa płatna ok. 1,5 EUR/30 min.

    Pokoje

    Standardowy - 2 os. z możliwością 1 dostawki, funkcjonalnie urządzony, ok. 24 m2, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, TV SAT, klimatyzacja centralna, telefon, lodówka (zawartość płatna), balkon , wszystkie pokoje z widokiem na morze

    Restauracje i bary

    restauracja główna- kuchnia międzynarodowa i bułgarska lobby bar / main bar bar przy basenie / pool bar

    Wyżywienie

    HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne) All Inclusive

    Rozrywka

    duży zewnętrzny basen z leżakami i parasolami, basen kryty, tenis stołowy, animacje dzienne, aqua aerobic, siłownia, wieczorne pokazy i okazjonalnie muzyka na żywo,

    Płatne

    jacuzzi, sauna, masaże, bilard, sporty wodne na plaży, windsurfing

    Dla dzieci

    brodzik zewnętrzny, plac zabaw, w okresie od lipca do sierpnia - mini disco, animacje, zabawy, gry i konkursy, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2

    Program All Inclusive

    07.30-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 10.00-11.00 późne śniadanie, słodycze, owoce i przekąski serwowane w lobby bar 12.00-14.00 obiad w formie bufetu w restauracji głównej złożony z dań kuchni międzynarodowej i lokalnej, przystawki, dania główne, sałatki, ciasta, desery, lody 18.30-21.00 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni bułgarskiej, wybór dań głównych, przystawek, sałatek, deserów, lodów 15.00-17.00 lekkie przekąski, pizza, kanapki, słodycze, ciastka serwowane w lobby bar 10.00 - 22.30 lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), pepsi, mirinda, 7up, woda mineralna, oraz napoje lokalne alkoholowe, np. wino białe, wino czerwone, piwo , wódka, rakia oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w lobby bar i pool bar w godzinach ich funkcjonowania do obiadu i kolacji podawane są lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), pepsi, mirinda, 7up, woda mineralna oraz lokalne alkohole, np. piwo, wino białe, wino czerwone - leżaki, parasole przy basenie - animacje dzienne i wieczorne Szczegółowe informacje dot. programu All Inclusive Klienci otrzymają w hotelu.

    Oficjalna kategoria

    4 gwiazdki

    Strona www hotelu

    www.edelweiss-bg.com

    Nasza ocena

    Pokój **** Położenie **** Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ****

    Nessebar

    To niezwykle urokliwe miasteczko jest wizytówką bułgarskiego wybrzeża. Jest to jedno z najstarszych miast europejskich, które zostało wpisane na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Historia przeplata się tutaj ze współczesnością. Stare, średniowieczne cerkwie, wąskie, brukowane uliczki i domy z czasów bułgarskiego odrodzenia tworzą niezapomnianą atmosferę. Na miejscu czas wolny, który można przeznaczyć na obiad w nowoczesnej restauracji, samodzielne zwiedzanie miasta i delektowanie się jego magią. Jest to wycieczka autobusowa, podróż w jedną stronę trwa 1,5h. Cena ok. 30 EUE/osoba

    Warna, delfinarium

    Całodzienna wycieczka, podczas której odwiedzimy delfinarium znajdującego się w Warnie. Występy tresowanych delfinów, które przez ok. godzinę wykonują skomplikowane akrobacje, a nawet tańczą w rytm muzyki to zawsze wspaniały widok, który sprawia wiele radości zarówno dzieciom jak i dorosłym. W Warnie będzie czas wolny na zwiedzanie oraz zakupy. Miasto jest wypełnione muzeami, ogrodami i starymi zabytkowymi domami, które warto zobaczyć.. Cena ok. 20 EUR/os.

    Piknik na jachcie

    Kilkugodzinna wyprawa morska jachtem z portu w Primorsku. Przyjemna podróż, która pozwala cieszyć się słońcem oraz morską bryzą na falach morza, a następnie rozkoszować się relaksem na odludnej plaży w malowniczej zatoce, gdzie będzie zorganizowany piknik. W zestawie smaczny posiłek, brandy, lokalne wino, szampan i napoje orzeźwiające. Idealny pomysł na relaks z dala od zgiełku kurortu. Cena ok. 38 EUR/os.

    Jeep Safari

    Ci którzy chcieliby na chwilę zmienić krajobraz i odpocząć od falującego morza powinni wybrać się na całodzienną wycieczkę jeepami w góry Strandża i rezerwat Ropotomo. Będzie można zobaczyć unikalne wodospady, jaskinie, a także zwiedzić kilka bułgarskich wiosek. W jednej z nich, która stanowi muzeum architektoniczno-historyczne, odbędzie się obiad. Goście będą mieli możliwość spróbować tradycyjnej bułgarskiej rakiji (ze śliwek lub winogron). Posiłek wliczony jest w cenę wycieczki. Podczas wyprawy turyści będą mieli szansę zobaczyć dziką zwierzynę żyjącą wolno w rezerwacie. Cena ok. 20 EUR/os. Net Holiday Sp. z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp. z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp. z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

    Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

    Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA BUŁGARSKA

    ****

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    *    Odnowiony w 2015 r. hotel usytuowany wśród zieleni w kurorcie Złote Piaski, 800 m od centrum. 20 km od portu lotniczego.  

    Plaża

    *    Publiczna, piaszczysta, szeroka, oddalona ok. 250 m od hotelu. Parasole, leżaki - płatne. Bezpłatny bus na plaże.

    Zakwaterowanie

    *    182 pokoje; *    Typy pokoi: standardowe (1 pomieszczenie - 24m2), studio (42 m2); *    Wyposażenie : każdy pokój wyposażony jest w klimatyzację, telewizor, telefon, mini bar (płatny), łazienkę z WC i suszarką do włosów, balkon z widokiem na morze.

    Restauracje i bary

    *    Restauracja główna; *    2 bary: bar przy basenie, lobby bar.

    Wyżywienie

    *    HB: śniadania i obiadokolacja; *    All Inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w określonych godzinach. Napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w godz. 11:00-22:30.

    Sport i Rozrywka

    *    Basen zewnętrzny i wewnętrzny; *    Bezpłatnie: fitness, tenis stołowy; *    Odpłatnie: sauna, jacuzzi, masaże, bilard.

    Dla dzieci

    *    Brodzik, plac zabaw.

    Pozostałe udogodnienia

    *    Internet Wi-Fi na terenie hotelu i kawiarenka internetowa (płatne), sklep, parking, sejf (płatny ok. 35 BGN/tydzień), kantor, pralnia.

    Naszym zdaniem

    *    Położony blisko plaży oraz Aquaparku hotel, to oferta skierowana dla wszystkich wielbicieli piaszczystych plaż i beztroskiego odpoczynku. Warto zwrócić uwagę na całodobową opcję All inclusive.   

    Strona Internetowa

    *   www.edelweiss-bg.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Wygoda Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Najważniejsze cechy hotelu

    Nowoczesny obiekt Wysoki standard Dla wymagających

    Jednym zdaniem

    Ten nowoczesny i komfortowy obiekt, to idealna propozycja dla osób pragnących wypoczywać w najlepszych obiektach.

    Opis miejscowości

    Złote Piaski to prawdziwa wakacyjna stolica Bułgarii, położona tylko 17 km od Warny - z jej zabytkowym centrum i delfinarium. Miejscowość słynie z szerokich plaż ze złotym, drobnym piaskiem i z bogatej oferty rozrywek. To gwarny kurort, do którego przybywają turyści z całej niemal Europy (głównie Niemcy, Skandynawowie, Rosjanie, Polacy). Na aktywnych czekają loty na spadochronie, nurkowanie czy jazda na bananie. Na nadbrzeżu znajduje się wesołe miasteczko i liczne atrakcje dla dzieci: zjeżdżalnie,  trampoliny, samochodziki. Życie nocne tętni tu niemal do rana - w licznych barach, dyskotekach czy kasynie.

    Budynek

    Nowoczesny i komfortowy hotel, zlokalizowany w atrakcyjnej części Złotych Piasków, ok. 500 m od centrum kurortu, ok. 250 m od najbliższego marketu. Oficjalna kategoryzacja 4*. 

    Pokoje

    Nowocześnie urządzone pokoje 2-osobowe z możliwością jednej dostawki, TV- sat, telefon, minibar (płatny), klimatyzacja, balkon, łazienka z prysznicem i WC, suszarka do włosów.

    Do dyspozycji gości

    Basen z brodzikiem, leżaki i parasole przy basenie, bar przy basenie, restauracja, plac zabaw, recepcja, sejf (płatny), parking, winda, wymiana walut, pralnia, sklep z pamiątkami, opieka medyczna (płatna), animacje hotelowe.

    Plaża

    Piaszczysta, publiczna, zagospodarowana, ok. 250 m od hotelu. Leżaki i parasole za dodatkową opłatą. Sporty wodne (rower, skutery, narty wodne i inne).

    Wyżywienie

    Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu lub menu (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne). Istnieje również możliwość zarezerwowania opcji all inclusive. All inclusive: śniadania (07:30-10:00), późne śniadania (10.00-11.00-Lobby Bar), lunch (12:00-14:00), obiadokolacja (18:30-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej. Ponadto ciepłe przekąski, ciasteczka, lody (15.00-17.00). Lokalne napoje bezalkoholowe i alkohole: piwo, wino białe i czerwone, wódka, Rakia serwowany w Lobby Bar w godz. 10.00-22.30 oraz podczas posiłków w restauracji głównej, jak również w godz. 10.00-18.00 w barze przy basenie.

    Cena zawiera

    9 noclegów (lub 7 w terminach oznaczonych (7)) (autokar/dojazd własny), * 10 lub 11 noclegów (samolot) * wyżywienie wg oferty * opiekę rezydenta, ubezpieczenie KL i NW + bagaż Signal Iduna Travel * podatek VAT * w opcji transportu autokarem-opieka pilota przewozowego * w opcji samolotowej - transfer lotnisko-hotel-lotnisko

    Dopłaty

    Obligatoryjne:  taksa klimatyczna 7 EUR/os. - płatna na miejscu


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

    Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

    Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    OnHolidays

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    4

    Region

    Złote Piaski

    OPIS

    Hotel Edelweiss **** położony jest w Złotych Piaskach na północ od miasta Varna wśród zielonych lasów rezerwatu przyrody Złote Piaski z pięknym widokiem na morze, zaledwie 300 m od plaży pokrytej drobnym, złotym piaskiem. Hotel wybudowany w 2004 r., ostatni remont przeszedł 2015. W okolicy mieści się słynny Aquapark Auapolis.

    POŁOŻENIE

    W miejscowości Złote Piaski Odległośc od centrum miasta - ok. 1,5 km Odległość do plaży - ok. 300 m Odległość od lotniska - 20 km

    HOTEL

    Liczba pokoi - 158, liczba pięter - 9 Do dyspozycji Gości - recpecja 24h, winda, restauracja główna, lobby bar, basen zewnętrzny ze słodką wodą, oddzielny brodzik dla dzieci, basen wewnętrzny, fitness centrum, sauna, WIFI (w lobby i w pokojach płatne ok. 10LV/doba), animacje, żelazko, leżaki i parasole przy basenie. Dodatkowo płatne - kantor, sejf, sklep, centrum SPA, parking, lekarz, masaż, pralnia, sala konferencyjna, kącik internetowy, leżaki i parasole na plaży, ręczniki (kaucja 20 LV/doba), gabinet kosmetyczny.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive Śniadania - 7.30 - 10.00 Lunch - 12.00-14.00 Kolacja - 18.30-21.00 Przekąski - 15.00-17.00

    POKOJE

    2-osobowy pokoje - ok. 24 m2., od strony morza, 2 łóżka pojedyncze, telefon, TV Sat, klimatyzacja, minibar (za opłatą), balkon, WIFI (za opłatą), łazienka z wc, z prysznicem, suszarką do włosów.

    Maks. obłożenie

    3

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Złote Piaski, Bułgaria

    Opis hotelu

    Tylko 250 m od piaszczystej plaży i 2 km od centrum kurortu i sklepów.

    Hotel Edelweiss znajduje się 250 m od plaży, 2 km od centrum kurortu, sklepów i 30 km od lotniska Varna. W pokojach gości jest łazienka (wanna lub prysznic), klimatyzacja, TV, telefon, suszarka i mini barek. W hotelu jest restauracja, lobby bar, odkryty basen z barem basenowym, kryty basen, sauna, masaże, centrum fitness, kręgle, bilard i rzutki. Salon fryzjerski, centrum biznesowe, pokój internetowy, plac zabaw dla dzieci i salon gier.

    Adres: : Golden Sands, Bułgaria.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mapa Hotelu Edelweiss
    Filmy hotelu Edelweiss:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Edelweiss!
    https://youtu.be/IsyWTJ3jRws

    Opinie o Hotelu Edelweiss

    Masz pytania o Hotel Edelweiss? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00