cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
  • Hotel Edelweiss, Bułgaria
1 / 28
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
15.05 - 18.05
już od 407 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
05.06 - 08.06
już od 327 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Edelweiss
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Edelweiss
star 4

Bułgaria
Ocena hotelu Edelweiss:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 15 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 05 czerwca 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Hotel Edelweiss w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1 km od centrum kurortu Złote Piaski
  • ok. 300 m od długiej, piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • taras
  • sala TV 
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby w cenie, w pozostałych miejscach za opłatą
  •  terminal internetowy: za opłatą
  • sejf: w recepcji
  • kantor
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, za opłatą

karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

180

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • planowana renowacja w 2019 r.

Dla dzieci

  •  łóżeczka dla dzieci: w cenie, na zapytanie
  • basen dla dzieci: maj - wrzesień, w cenie
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • miniklub: 4-12 lat, w cenie
  • animacje dla dzieci: 4-12 lat
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • minidyskoteka: w cenie
  • klub dla nastolatków: 13-16 lat, w cenie
  • animacje dla nastolatków: 12-16 lat

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia: codziennie 09:00 - 17:30
Płatne
  • strefa spa
  • sauna fińska
  • łaźnia parowa
  • masaże

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych od 2019-06-01 do 2019-09-30
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • boccia w cenie
  • rzutki w cenie
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Studio STX1
  • 3-5 os.
  • ok. 40 m2
  • widok boczny na morze
  • w budynku głównym
  • ostatni, częściowy remont: 2019
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf: za opłatą
  • sofa
  • biurko
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie 09:00 - 16:30
  • telefon
  • TV kab.
  • serwis sprzątający: kilka razy w tygodniu 09:00 - 16:30, w cenie
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 22 m2
  • widok boczny na morze
  • ostatni, częściowy remont: 2019
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf: za opłatą
  • biurko
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie 09:00 - 16:30
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV kab.
  • serwis sprzątający: kilka razy w tygodniu 09:00 - 16:30, w cenie
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 1-3 os.
  • ok. 22 m2
  • widok boczny na morze
  • ostatni, częściowy remont: 2019
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf: za opłatą
  • biurko
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie 09:00 - 16:30
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV kab.
  • serwis sprzątający: kilka razy w tygodniu 09:00 - 16:30, w cenie
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: kontynentalne, w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • przekąski, ciasto
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
  • opcja dostępna tylko w terminie 15.05.-30.09.2019
Dwa posiłki plus
  • śniadanie: kontynentalne, w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • wybrane napoje do posiłków
  • Restauracje i bary
  • główna restauracja „EDELWEISS": rodzaje kuchni: włoska, orientalna, regionalna, bufet, show cooking, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bar „LOBBY BAR": codziennie
  • Dodatkowe informacje
  •  wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Bułgaria / Złote Piaski

    Opis oferty:

    Hotel położony jest w spokojnej okolicy, niedaleko piaszczystej plaży, do której Gości dowozi bezpłatny bus i blisko centrum kurortu wraz z jego atrakcjami. Zadbane pokoje z bocznym widokiem na morze i ładny basen zapewniają komfortowy pobyt i wprawiają w wakacyjny nastrój. Warto wybrać się również do pobliskiego parku wodnego - taka wycieczka ucieszy szczególnie dzieci.

    POŁOŻENIE:

    ok. 800 m od centrum ZŁOTYCH PIASKÓW, na wzgórzu, przy drodze lokalnej; ok. 35 km od portu lotniczego w Warnie, ok. 130 km od portu lotniczego w Burgas; przystanek autobusowy ok. 30 m od hotelu.

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, 300 m od hotelu, przejście drogą i schodami, z hotelu kursuje bezpłatny bus, płatne parasole, leżaki i materace.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2004 r., odnowiony w 2015 r., 180 pokoi, 9 pięter, 2 windy, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, foteliki dla dzieci, 2 bary: w lobby i przy basenie; kantor, sklepy, minimarket; taras z widokiem na basen; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 20 BGN/ tydz.), kawiarenka internetowa, sejf w recepcji (ok. 35 BGN/tydz.); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 24 m², klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 10 BGN/dzień, 20 EUR/tydz.), minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik, krzesełka); 

    studio:

    3-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 40 m², klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 10 BGN/dzień, 20 EUR/tydz.), minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik, krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 350 m², gł. 1,4-1,6 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją; tenis stołowy, sala fitness; pokój i plac zabaw, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: bilard (ok. 2 BGN); centrum wellness: kryty basen, sauna; za opłatą: jacuzzi, masaże.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.00-14.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji, późne śniadanie (10.00-11.00) i podwieczorek (15.00-17.00) w barze w lobby; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze w lobby (10.00-22.30), w barze przy basenie (10.00-18.00) oraz podczas posiłków; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    00359/52358035, www.edelweiss-bg.com

    GRATIS:

    ­bus na plażęwstęp do wellness


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Bułgaria / Złote Piaski

    Opis oferty:

    Hotel położony jest w spokojnej okolicy, niedaleko piaszczystej plaży, do której Gości dowozi bezpłatny bus i blisko centrum kurortu wraz z jego atrakcjami. Zadbane pokoje z bocznym widokiem na morze i ładny basen zapewniają komfortowy pobyt i wprawiają w wakacyjny nastrój. Warto wybrać się również do pobliskiego parku wodnego - taka wycieczka ucieszy szczególnie dzieci.

    POŁOŻENIE:

    ok. 800 m od centrum ZŁOTYCH PIASKÓW, na wzgórzu, przy drodze lokalnej; ok. 35 km od lotniska w Warnie, ok. 130 km od lotniska w Burgas; przystanek autobusowy ok. 30 m od hotelu.

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, 300 m od hotelu, przejście drogą i schodami, z hotelu kursuje bezpłatny bus, płatne parasole, leżaki i materace.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2004 r., odnowiony w 2015 r., 180 pokoi, 9 pięter, 2 windy, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, foteliki dla dzieci, 2 bary: w lobby i przy basenie; kantor, sklepy, minimarket; taras z widokiem na basen; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 20 BGN/ tydz.), kawiarenka internetowa, sejf w recepcji (ok. 35 BGN/tydz.); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 24 m², klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 10 BGN/dzień, 20 EUR/tydz.), minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik, krzesełka); ;

    studio:

    3-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 40 m², klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 10 BGN/dzień, 20 EUR/tydz.), minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik, krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 350 m², gł. 1,4-1,6 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją; tenis stołowy, sala fitness; pokój i plac zabaw, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: bilard (ok. 2 BGN), centrum wellness: jacuzzi, sauna, masaże.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.00-14.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji, późne śniadanie (10.00-11.00) i podwieczorek (15.00-17.00) w barze w lobby; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze w lobby (10.00-22.30), w barze przy basenie (10.00-18.00) oraz podczas posiłków; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    00359/52358035, www.edelweiss-bg.com

    GRATIS:

    ­bus na plażę


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Varna Hotel Edelweiss to skromny ale wygodny obiekt, przeznaczony dla gości którzy cenią sobie bliskość centrum kurortu i plaży. Spełnia podstawowe wymogi dobrego i wygodnego wypoczynku. Na szczególną uwagę zasługują dwa warianty wyżywienia i smaczna kuchnia.

    kategoria hotelu

    4*

    kategoria lokalna hotelu

    4*

    Data otwarcia

    2004 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, 2 bary, pralnia (płatna), sala konferencyjna, basen odkryty, basen kryty, sejf w recepcji (płatny).

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Kącik internetowy płatny

    plaża

    350 metrów od hotelu, publiczna, piaszczysta. Przejście do plaży schodami i ulicą. Parasole, leżaki - płatne.

    pokoje

    Wyposażone w klimatyzację centralną, mini bar (pusty), telefon, TV, łazienkę (suszarka, wanna lub prysznic, WC), balkon. Typy pokoi: w dziewięciopiętrowym budynku: pokoje standardowe , pokoje typu studio (pokój dzienny z sypialnią - jedno pomieszczenie)

    Wyżywienie

    restauracja główna, 2 bary (1 bar przy basenie)

    śniadanie i obiadokolacja

    Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), obiadokolacja (19:00-21:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej , lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-23:00) Formuła zawiera: śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:00-13:30), kolacja (19:00-21:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski w ciągu dnia (12:00-17:00) w barze przy basenie, lokalne bezalkoholowe i alkoholowe Formuła nie zawiera: napojów importowanych, napojów serwowanych w butelkach, świeżo wyciskanych soków, napojów energetycznych, espresso

    z myślą o dzieciach

    brodzik , animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci , dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw

    w cenie

    tenis stołowy, animacje (6 dni w tygodniu)

    płatne

    centrum SPA, sauna, jacuzzi, masaż , siłownia, bilard

    Aktualizacja opisu

    22.10.2018 11:01

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi SPA Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Bułgaria/Złote Piaski

    Informacje ogólne

    Hotel Edelweiss położony jest w słynnym czarnomorskim kurorcie Złote Piaski, 17 km na północ od Warny. Unikalna położenie w pobliżu zielonego parku w połączeniu z nowoczesnym wyposażeniem kompleksu sprawiają, że hotel to doskonały wybór na wakacje  

    Udogodnienia

    - recepcja, sejf płatny, lobby, lobby bar - basen, basen kryty, bar przy basenie, brodzik - restauracja główna, restauracja ala carte - kącik internetowy płatny

    Pokoje

    standardowy: 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 24 m, klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy,balkon (stolik, krzesełka); studio: 3-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 40 m, klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon,  minibar (płatny wg konsumpcji; balkon (stolik, krzesełka).

    Wyżywienie

    HB: śniadania i obiadokolacje ALL INCLUSIVE -  śniadanie, obiad, kolacja, późne śniadanie, podwieczorek, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole.  

    Informacje doatkowe

    Hotel nie akceptuje zwierząt Parking dodatkowo platny


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Bułgaria/Złote Piaski

    Opis

    Spokojna lokalizacja, na niewielkim wzniesieniu, na skraju nadmorskiego lasu, Około 250 m od piaszczystej plaży oraz głównych atrakcji, Gustownie urządzone pokoje od strony morza, Ładny basen dla dorosłych oraz mniejszy dla dzieci, W bliskiej odległości od aquaparku Aquapolis,

    Lokalizacja

    w Złotych Piaskach, ok. 250 m od plaży, ok. 30 km od lotniska, ok. 30 m od głównej ulicy, ok. 30 m od przystanku komunikacji publicznej, ok. 800 m od centrum rozrywki.

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 180, restauracje - 1, windy - 2, lobby bar, bar przy basenie, sejf (płatny ok 6BGN/dzien, 35BGN/tydzien, opłata za zagubiony klucz 70 BGN), lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), internet bezprzewodowy bezpłatny w lobby, recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking (płatny), ogród, mini market, wymiana walut, przechowalnia bagażu, fryzjer, skrzynka pocztowa, night club, pasaż handlowy, opieka lekarska (płatna), centrum konferencyjne, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Basen

    basen odkryty, pow. 480 m2, gł. 1,5 m, leżaki i parasole bezpłatne, ręczniki kąpielowe za depozytem; basen kryty (pow. 210 m2, gł. 1,5 m) zamknięty w okresie sezonu; brodzik dla dzieci.

    Pokoje

    klimatyzacja centralnie sterowana, telewizja satelitarna, mini bar (płatny), telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z prysznicem. Typ pokoju - STANDARD - pokoje o pow. 24 m2 dla max. 3 osób. internet w pokojach płatny ok 10BGN/dzien, 20BGN/tydzien

    Plaża

    publiczna, piaszczysta, szeroka, przejście przez ulicę, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

    Sport i fitness

    masaże (płatne), jacuzzi (płatne), sauna (płatna), rzutki, bilard (płatny), siłownia.

    Rozrywka

    dyskoteka, animacje.

    Dla dzieci

    plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji, animacje.

    Wyżywienie

    śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

    All Inclusive

    śniadanie (7.30 - 10.00), lunch (12.00 - 14.00) i obiadokolację (18.30 - 21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole 10.00 do 22.00; przekąski w ciągu dnia; sporty przy hotelu (tenis stołowy, wodny aerobik itp.). bar przy basenie 10.00-18.00 lobby bar 10.00-22.00 przekąski 15.00-17.00

    Informacje dodatkowe

    Hotel nie akceptuje zwierząt, ręczniki plażowe -depozyt 20BGN/ręcznik, bezpłatny bus na plażę (Metropol)-rozkład jazdy w rececpji,

    Cena zawiera

    Przelot, zakwaterowanie w wybranym hotelu, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, bagaz glowny 20 kg i bagaz podreczny

    Obsługa na miejscu

    Opieka polskiego przedstawiciela - spotkanie na lotnisku w dniu przylotu, spotkanie informacyjne w hotelu (zgodnie z informacja w kopertach powitalnych otrzymanych na lotnisku), dyżur (zgodnie z informacja w hotelu), kontakt telefoniczny w trakcie pobytu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie:

    Usytuowany w słynnym czarnomorskim kurorcie Złote Piaski. Oddalony od centrum ok. 500 m, od lotniska Varnie ok. 20 km.

    Plaża:

    Oddalona ok. 250 m, piaszczysta. Leżaki i parasole: na plaży odpłatnie; przy basenie bezpłatnie.

    Hotel:

    Kategoria lokalna: 4*

    Nowoczesny hotel zbudowano wśród zielonych lasów rezerwatu przyrody. Jego otoczenie stwarza doskonałe warunki do wakacyjnego relaksu. Siedmiopiętrowy budynek ze wspaniałym, panoramicznym widokiem na morze oferuje 158 pokoi.

    Do dyspozycji gości:

    Recepcja, lobby, windy, sejf w recepcji za opłatą, sala TV, kantor wymiany walut, pralnia, lekarz za opłatą, sklepy, parking, restauracje i bary: restauracja główna z tarasem, bar przy basenie, lobby bar; dzienne i wieczorne programy animacyjne.

    Internet:

    Wi-Fi za opłatą.

    Konferencje/incentive:

    Sala konferencyjna (max 70 osób), istnieje możliwość wynajęcia wyposażenie za dodatkową opłatą.

    Sport i rekreacja:

    Bezpłatnie: basen, kryty basen, siłownia, tenis stołowy.
    Odpłatnie: bilard, masaż, sauna, jacuzzi, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci:

    Basen, plac zabaw, łóżeczka na życzenie.

    Zakwaterowanie:

    Pokój typu Standard: dwuosobowy z możliwością jednej dostawki. Wyposażony w łazienkę: prysznic, suszarka do włosów, WC; klimatyzację, TV/SAT, telefon, balkon.

    Wyżywienie:

    HB [Half Board]: Śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.
    All Inclusive: śniadanie w formie bufetu; późne śniadanie w lobby barze; obiad w formie bufetu; serwowane w lobby barze lekkie przekąski w formie snacków i kanapek, ciastka/ciasta; kolacja w formie bufetu; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-22.30 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych napoi alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych.

    Informacje dodatkowe:

    http://www.edelweiss-bg.com

    Cena

    Cena PLN zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.
    Cena nie zawiera: opłaty klimatycznej 6 euro/os./pobyt (płatnej na miejscu), dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA BUŁGARSKA

    ****

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    *    Odnowiony w 2015 r. hotel usytuowany wśród zieleni w kurorcie Złote Piaski, 800 m od centrum. 20 km od portu lotniczego.  

    Plaża

    *    Publiczna, piaszczysta, szeroka, oddalona ok. 250 m od hotelu. Parasole, leżaki - płatne. Bezpłatny bus na plaże.

    Zakwaterowanie

    *    182 pokoje; *    Typy pokoi: standardowe (1 pomieszczenie - 24m2), studio (42 m2); *    Wyposażenie : każdy pokój wyposażony jest w klimatyzację, telewizor, telefon, mini bar (płatny), łazienkę z WC i suszarką do włosów, balkon z widokiem na morze.

    Restauracje i bary

    *    Restauracja główna; *    2 bary: bar przy basenie, lobby bar.

    Wyżywienie

    *    HB: śniadania i obiadokolacja; *    All Inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w określonych godzinach. Napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w godz. 11:00-22:30.

    Sport i Rozrywka

    *    Basen zewnętrzny i wewnętrzny; *    Bezpłatnie: fitness, tenis stołowy; *    Odpłatnie: sauna, jacuzzi, masaże, bilard.

    Dla dzieci

    *    Brodzik, plac zabaw.

    Pozostałe udogodnienia

    *    Internet Wi-Fi na terenie hotelu i kawiarenka internetowa (płatne), sklep, parking, sejf (płatny ok. 35 BGN/tydzień), kantor, pralnia.

    Naszym zdaniem

    *    Położony blisko plaży oraz Aquaparku hotel, to oferta skierowana dla wszystkich wielbicieli piaszczystych plaż i beztroskiego odpoczynku. Warto zwrócić uwagę na całodobową opcję All inclusive.   

    Strona Internetowa

    *   www.edelweiss-bg.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Wygoda Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Edelweiss to bardzo dobrze usytuowany hotel, niedaleko centrum kurortu Złote Piaski, z dogodnym dojazdem komunikacją miejską do Warny. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na wysoką jakość świadczonych usług, komfort i elegancję i bardzo ładne zagospodarowanie otoczenia hotelu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zielonej części kurortu Złote Piaski, blisko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, blisko piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • duży basen zewnętrzny oraz basen kryty, możliwość zakwaterowania 5 - osobowej rodziny w pokoju typu studio
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Najważniejsze cechy hotelu

    Nowoczesny obiekt Wysoki standard Dla wymagających

    Jednym zdaniem

    Ten nowoczesny i komfortowy obiekt, to idealna propozycja dla osób pragnących wypoczywać w najlepszych obiektach.

    Opis miejscowości

    Złote Piaski to prawdziwa wakacyjna stolica Bułgarii, położona tylko 17 km od Warny - z jej zabytkowym centrum i delfinarium. Miejscowość słynie z szerokich plaż ze złotym, drobnym piaskiem i z bogatej oferty rozrywek. To gwarny kurort, do którego przybywają turyści z całej niemal Europy (głównie Niemcy, Skandynawowie, Rosjanie, Polacy). Na aktywnych czekają loty na spadochronie, nurkowanie czy jazda na bananie. Na nadbrzeżu znajduje się wesołe miasteczko i liczne atrakcje dla dzieci: zjeżdżalnie,  trampoliny, samochodziki. Życie nocne tętni tu niemal do rana - w licznych barach, dyskotekach czy kasynie.

    Budynek

    Nowoczesny i komfortowy hotel, zlokalizowany w atrakcyjnej części Złotych Piasków, ok. 500 m od centrum kurortu, ok. 250 m od najbliższego marketu. Oficjalna kategoryzacja 4*. 

    Pokoje

    Nowocześnie urządzone pokoje 2-osobowe z możliwością jednej dostawki, TV- sat, telefon, minibar (płatny), klimatyzacja, balkon, łazienka z prysznicem i WC, suszarka do włosów.

    Do dyspozycji gości

    Basen z brodzikiem, leżaki i parasole przy basenie, bar przy basenie, restauracja, plac zabaw, recepcja, sejf (płatny), parking, winda, wymiana walut, pralnia, sklep z pamiątkami, opieka medyczna (płatna), animacje hotelowe.

    Plaża

    Piaszczysta, publiczna, zagospodarowana, ok. 250 m od hotelu. Leżaki i parasole za dodatkową opłatą. Sporty wodne (rower, skutery, narty wodne i inne).

    Wyżywienie

    Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu lub menu (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne). Istnieje również możliwość zarezerwowania opcji all inclusive. All inclusive: śniadania (07:30-10:00), późne śniadania (10.00-11.00-Lobby Bar), lunch (12:00-14:00), obiadokolacja (18:30-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej. Ponadto ciepłe przekąski, ciasteczka, lody (15.00-17.00). Lokalne napoje bezalkoholowe i alkohole: piwo, wino białe i czerwone, wódka, Rakia serwowany w Lobby Bar w godz. 10.00-22.30 oraz podczas posiłków w restauracji głównej, jak również w godz. 10.00-18.00 w barze przy basenie.

    Cena zawiera

    9 noclegów (lub 7 w terminach oznaczonych (7)) (autokar/dojazd własny), * 10 lub 11 noclegów (samolot) * wyżywienie wg oferty * opiekę rezydenta, ubezpieczenie KL i NW + bagaż Signal Iduna Travel * podatek VAT * w opcji transportu autokarem-opieka pilota przewozowego * w opcji samolotowej - transfer lotnisko-hotel-lotnisko

    Dopłaty

    Obligatoryjne:  taksa klimatyczna 7 EUR/os. - płatna na miejscu


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

    Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

    Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.


    Mapa Hotelu Edelweiss
    Filmy hotelu Edelweiss:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Edelweiss!
    https://youtu.be/IsyWTJ3jRws
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Edelweiss

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Hotel
      4.8
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      i sport
      4.6
    • Obsługa
      4.8
    HolidayCheck
    Ocena Edelweiss:
    4.9 / 6

    Super wakacje 2017-09-14
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    pogoda wysmienita, super animatorzy z poczuciem humoru, przed hotelem mnostwo lezakow na ktorych moz...
    więcej

    6.0
    Niesamowite 2017-09-14
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    Uprzejma obsluga. Animatorzy robia dobra robote. Jedzene smaczne a okolica calkiem ladna. Z checia p...
    więcej

    4.0
    Wspaniałe wakacje 2017-09-14
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    super obsluga usmiechnieci ludzie czysto fajny hotel super spedzony czas animatorzy super tez nie tr...
    więcej

    5.0
    Polecam dla par! 2017-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.5

    obsluga na b.duzy plus! zawsze mila i uprzejma nawet po calym dniu pracy. pokoje czyste i ladnie urz...
    więcej

    5.0
    Superancko 2017-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    Polecam pobyt w Edelweis dla rodzin z dzieckiem. Cisza, spokoj, po prostu relax take it easy. Zado...
    więcej

    6.0
    Wymarzone wakacje 2017-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    Swietna zabawa , wysmienite jedzenie i drinki . Do tego mila obsluga , blisko do morza i ciekawe ani...
    więcej

    5.0
    Polecam 2017-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    Polecam przyjazny mila atmosfera duzo osob z Polski Łatwość kontaktu animatorzy pomocni mozna milo s...
    więcej

    5.0
    Najlepsze wakacje 2017-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo fajny hotel, super animacje, smaczne jedzenie, czysty basen, blisko morza z pieknymi widokami...
    więcej

    5.0
    Średnio 2008-02-16
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      2.5
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      2.0

    2.2
    Nie tak zle 2008-10-28
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      4.0

    Naczytałam się złych opinii a hotel naprawde jest przyzwoity. w zacisznym miejscu, wcale nie daleko ...
    więcej

    4.7
    Hotel godny polecenia 2008-11-25
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.7

    Hotel bardzo sympatyczny, przestrzenny, basen czysty, jedzenie bardzo dobre, choc malo urozmaicone s...
    więcej

    5.0
    Schodami do celu 2010-11-04
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.0

    3.2
    Fuj 2011-07-27
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      1.5
    • Atrakcje
      2.3
    • Obsługa
      1.3

    Okropny, komunistyczny hotel. Z cala pewnoscia nie zasluguje na 4 gwiazdki. Obsluga fatalna, nie dos...
    więcej

    1.7
    Rewelacyjny Hotel w Zlotych Piaskach 2013-06-16
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Udane wakacje! Hotel na tak!!! 2014-07-26
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Zawyżona kategoria - to jest max 2 gwiazdki 2014-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    2.0
    Dobry 2014-08-02
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.3

    obiekt zasługujący na 3 gwiazdki a nie na 4 jedzenie ciągle to samo przez cały tydzień lobby bar cz...
    więcej

    4.8
    Edelweiss = Edelszajs 2014-08-09
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      2.8
    • Atrakcje
      3.7
    • Obsługa
      3.5

    Pobyt zamiast 8 dni tak jak obiecywało biuro był 6dniowy, gdyż przyjechaliśmy po godzinie 19 w piąte...
    więcej

    3.5
    Cztery gwiazdki w tym dwie w nawiasie 2015-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.0

    3.3
    Hotel w miarę przyjemny 2015-08-07
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.3
    Nikomu nie życzę wakacji w tym hotelu 2015-08-23
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.5
    • Atrakcje
      2.5
    • Obsługa
      1.3

    Po krótko co można opisać o hotelu : w apartamencie widok na morze duże szyby klima praktycznie nie ...
    więcej

    2.2
    Tragedi nie ma, ale do szału daleko 2015-09-19
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      3.4
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      3.8

    Obsługę należy zaliczyć na plus, wywiązywali się ze swoich obowiązków. Pokój w porządku, czysty wyłą...
    więcej

    3.8
    Hotel jak hotel, ale te dodatkowe atrakcje... 2015-10-28
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    3.8
    Wszystko na plus 2016-07-01
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Nasz pobyt zaliczam do udanych,wszystko zgadzało się z anonsami tego hotelu.Mieliśmy opcję all,dostę...
    więcej

    5.9
    Nie polecam - max 2,5 gwiazdki! 2016-07-20
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      2.0

    3.0
    2016-08-05
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      1.0

    1.4
    Super hotel 2016-08-07
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.5

    Hotel ogólnie wporzadku pokój przestronny ogromny taras ,jedzenie monotonne i mało doprawione ale ja...
    więcej

    4.8
    7/10 2016-09-09
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Hotel Edelweiss 2017-06-27
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Hotel o max. 3 gwiazdkach 2017-07-01
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    hotel przecietny , te 4 gwiazdki mocno naciagane , to nie 4gwiazdki tureckie czy hiszpanskie , anima...
    więcej

    3.0
    Super miejsce, polecam! 2017-07-06
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa

    6.0
    Było miło 2017-07-09
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      5.0

    6.0
    Miło spędzony czas w Edelweiss 2017-07-11
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    bardzo przyjzny hotel mila atmosfera polecam dla niewymagajacych wczasowiczow idealnie bez wielkiej ...
    więcej

    5.0
    Pobyt w hotelu Edelweiss 2017-07-20
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    pobyt bardzo udany. personel pracujacy w hotelu bardzo dobrze wyszkolony i profesjonalny. zawsze usm...
    więcej

    6.0
    Polska 2017-07-22
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa

    5.0
    Najlepsze wakacje i animacje 2017-08-14
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Odradzam 2017-08-15
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa

    3.0
    Polecam- ale nie wrócę. 2017-08-18
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.0
    Zawód 2017-08-19
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.0

    3.0
    Masakra 2017-08-21
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa

    2.0
    Mi się podobało 2017-08-24
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.0

    Przestronny, czysty hotel ze wspaniałymi animacjami. Jedzenie różnorodne ale monotonne. Do plaży ok ...
    więcej

    4.9
    Pozytywnie ojojoj 2017-08-26
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    ogolnie jest w porzadku, choc na miescie ktadna i oszukuja. hotel bardzo ladny zabawy przybasenie pi...
    więcej

    5.0
    Jest super 2017-08-31
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    pobyt spelnia nasze wymagania jest czysto milo i personel ok.pokoje czyste posciel wymieniana. jedze...
    więcej

    5.0
    Wszystko super 2017-08-31
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    wszysko jest ok, Toni i Deni perfekt. W pokoju wszystko jak dobrze. Jedzenie bardzo dobre. Obsluga f...
    więcej

    6.0
    Polecam 2017-08-31
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    Pokoje bardzo dobrze przygotowane i czyste. Obsluga bardzo mila i sympatyczna. Jedzenie bardzo dobre...
    więcej

    6.0
    Super, jest ok 2017-08-31
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.5

    polecamy z mezem serdecznie i zapraszamy innych pobyt mija szybko,mile i bez stresu.Animacje dosc at...
    więcej

    4.0
    Dobry Hotel w dobrej cenie. 2017-09-01
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Katastrofa 2017-09-18
    Szczegóły oceny hotelu Edelweiss:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa

    1.0

    Edelweiss - możliwości zakwaterowania:

    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Studio

    Edelweiss - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Edelweiss? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00