Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
  • Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena), Albena
1 / 65
Udogodnienia hotelu Dolphin (St. Konstantin i Elena)
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena)
star 4

Bułgaria: Albena
Ocena hotelu Dolphin (St. Konstantin i Elena):
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Dolphin (St. Konstantin i Elena):
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 maja 2018

Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena) w ofercie Biura podróży:

Ambit Tour

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

DOLPHIN

Kategoria

****

Region

Bułgaria / Złote Piaski

Kurort

Św. Konstantyn i Elena - najstarszy bułgarski nadmorski kompleks turystyczno-uzdrowiskowy położony ok. 9 km od Warny i ok. 7 km od Złotych Piasków. Doskonałe połączenia podmiejskim autobusami z tymi miejscowościami ułatwiają poznanie okolicznych atrakcji oraz skorzystanie z bogatej oferty kulturalnej Warny. Nazwa kurortu związana jest z nieistniejącym już klasztorem pod wezwaniem Św. Konstantyna i Eleny (z całego kompleksu zachowała się jedynie XVII wieczna cerkiew), chociaż wielu turystów pamięta jeszcze poprzednią nazwę - Drużba. Specyficzny mikroklimat oraz lecznicze, siarczanowe źródła mineralne o temperaturze do 40°C rozsławiły kurort daleko poza granicami kraju. Piaszczysta plaża, restauracje, kawiarnie oraz kompleksy balneologiczne, malowniczo położone wśród starego lipowego parku, cyprysów, drzew figowych i kolorowych kwietników, tworzą niepowtarzalną atmosferę tej miejscowości. Liczne restauracje, tawerny, bary, kasyno... wszystko to gwarantuje wspaniały wypoczynek i szaloną zabawę do białego rana. Tutaj bawią się dobrze zarówno dorośli, jak i dzieci.

Adresaci oferty

Ofertę polecamy przede wszystkim osobom chcącym spokojnie wypocząć, z dala od ziełku i gwarnych kurortów, a także rodzinom z dziećmi (3-4 osobowym), z uwagi na wyjątkowo bogate świadczenia All Inclusive Plus (nie tylko w hotelu, ale również na plaży) oraz liczne atrakcje dla dzieci (m.in. klub dziecięcy, Park Przygód, basen z podgrzewaną wodą i zjeżdżalniami).

Hotel

Położony nad samym morzem, otoczony wysokimi cyprysami i kwiatowymi rabatami. Jest idealnym miejscem wypoczynku, szczególnie dla rodzin z dziećmi oraz osób starszych chcących spokojnie wypocząć. Czteropiętrowy budynek dysponuje 168 pokojami, 28 Maisonettami i 4 Studiami. Do dyspozycji gości - recepcja, lobby, baseny, internet, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka od 0-2 lat.

Zakwaterowanie

A. Pokoje 1-os., 2-os. z możliwością 1 dostawki - dwa pojedyncze łóżka i fotel rozkładany lub dwa pojedyncze łóżka i sofa o wymiarach 120/190 cm (możliwe zakwaterowanie 2 os. dorosłe i 2 dzieci). Wyposażenie - łazienka (WC, prysznic, umywalka, suszarka do włosów), klimatyzacja, TV, telefon, sejf, lodówka oraz balkon. B. Studio - łóżko typu King size i rozkładana sofa (maksymalne zakwaterowanie 2+2 lub 3+1), łazienka (wc, wanna, umywalka, suszarka do włosów), tv, telefon, sejf, lodówka, balkon. C. Maisonette - dwupoziomowe pomieszczenie, na parterze - dwa pojedyncze łóżka, sejf, lodówka, tv, balkon, na piętrze - łóżko typu King size, łaziennka (wc, wanna, umywalka, suszarka do włosów), balkon. Maksymalne zakwaterowanie dla 4 osób. D. Pokoje typu Family - dwa sąsiadujące ze sobą pokoje 2-osobowe, połączone wewnętrznymi drzwiami.

All Inclusive Plus

Kuchnia bułgarska i międzynarodowa. Śniadanie, obiad, kolacja w restauracji hotelu Dolphin, specjalne menu dla dzieci. Day Bar - ciasteczka, kanapki, krakersy. Kawa, herbata, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole - przez całą dobę w Day Barze i innych barach na terenie hotelu (w godzinach ich otwarcia). Lody w lodowej chatce "Cool Breeze" (od 24.05 do 06.09.2018), Fruit Bar (od 24.05 do 06.09.2018), napoje i lokalne alkohole w barze "South Beach" na plaży (od 24.05 do 06.09.2018).

Plaża

Piaszczysta, ok. 200 m od hotelu. W cenie serwis plażowy na plaży South Beach (2 leżaki i 1 parasol na pokój), bar na plaży, ręczniki plażowe.

Basen

Odkryty, przy hotelu Dolphin. Bezpłatne 2 leżaki i 1 parasol na pokój.

Dla dzieci

Park Przygód, basen z podgrzewana wodą i zjeżdżalniami (od 24.05 do 16.09.2018), plac zabaw, mini klub dla dzieci w wieku 3-12 lat, specjalny bufet oraz wysokie krzesełka w restauracji. Sport i rozrywka Animacje 7 dni w tygodniu dla dzieci i dorosłych. Gimnastyka wodna, tenis stołowy, bilard, aerobik, fitness, boccia, rzutki, siatkówka plażowa oraz inne gry i zabawy. Wieczorne pokazy show (od 11.06 do 31.08.2018).

Internet

Wi-Fi w lobby, przy basenie i na plaży South Beach.

Korzyści - wczasy bez portfela

Rezerwując wczasy w hotelu Dolphin 4* mają Państwo zapewnione wszystko w cenie. Na miejscu nie trzeba się liczyć z dodatkowymi kosztami, np. z tytułu wynajmu leżaków na plaży. Zapewniamy bardzo bogate świadczenia - BEZ DODATKOWYCH OPŁAT - serwis plażowy - leżaki i parasole, - animacje dla dzieci i dorosłych - korzystanie z baru na plaży w ramach All Inclusive Plus, - specjalne menu dla dzieci, w tym lody, które tak uwielbiają, - wyżywienie All Inclusive Plus od rana do wieczora oraz napoje przez całą dobę.

Cena zawiera

Zakwaterowanie, taksę klimatyczną, wyżywienie - zgodnie z opisem, opiekę rezydenta, ubezpieczenie NNW, KL, bagaż w TU AXA, przelot samolotem charterowym w 2 strony, opłaty lotniskowe, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, serwis plażowy (1 parasol i 2 leżaki na pokój), gwarancję niezmienności ceny.

Dodatkowo płatne

Wycieczki fakultatywne, ubezpieczenie od rezygnacji, chorób przewlekłych.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ambit Tour, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Bułgarii. Jest biurem podróży z długą, dwudziestopięcioletnią tradycją – tysiące zadowolonych klientów są potwierdzeniem wysokiej jakości usług i oferty dopasowanej do oczekiwań turystów.

Świetna, wieloletnia znajomość bułgarskiego rynku turystycznego, dobre relacje z kontrahentami, doświadczenie i wysokie kwalifikacje personelu umożliwiają utrzymanie oferty na bardzo wysokim poziomie, zarówno dla klientów indywidualnych jak i dla grup zorganizowanych. W ofercie Biura Podróży Ambit Tour znajdują się znane, lubiane i sprawdzone hotele w opcji all inclusive, idealne na rodzinny wypoczynek czy wakacje we dwoje. Dostępne są także nietypowe długości pobytów - nawet 20 dni wakacji!

Biuro jest członkiem Krakowskiej Izby Turystyki i Izby Turystyki Rzeczypospolitej Polskiej. Ambit Tour został wpisany do Rejestru Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych Marszałka Województwa Małopolskiego pod numerem Z/3/2016. Posiada Gwarancję Ubezpieczeniową dla Touroperatorów w AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.


Wezyr

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Varna Hotel Dolphin to luksusowy i elegancki obiekt, który spełni każde oczekiwania, nawet najbardziej wymagających klientów grupowych i MICE. Na szczególną uwagę zasługuje wysoka jakość usług i doskonałe zaplecze sportowo - rekreacyjne.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

2002 r. wyremontowany 2012-2014 r. Na terenie hotelu znajduje się 5 restauracji, 3 bary, pralnia, basen odkryty.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach płatne, Kącik internetowy płatny

plaża

Przy hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki - bezpłatne, ręczniki - płatne.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną, mini bar (pusty), sejf (płatny), telefon, TV, łazienkę (wanna lub prysznic, suszarka, WC), balkon. Typy pokoi: w dziesięciopiętrowym budynku: pokoje standardowe , pokoje rodzinne (duplex, dwa pomieszczenia)

Wyżywienie

restauracja główna, 4 restauracje a la carte, 3 bary (1 bar nad basenem) All Inclusive Premium (10:00-23:30) Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (18:30-21:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (10:00-18:00), podwieczorek i lody, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Formuła nie zawiera: napoi importowanych, napoi serwowanych w butelkach, świeżo wyciskanych soków, espresso, kawy po turecku, napoi energetycznych Restauracje a la carte - bezpłatne. Wymagana rezerwacja.śródziemnomorska "South Beach", barbecue "Grand Hot BBQ", włoska "Dolce Vita", azjatycka "Susam"

z myślą o dzieciach

brodzik, plac zabaw, animacje i zajęcia w mini klubie, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem), krzesełka w restauracji

w cenie

tenis stołowy, rzutki, fitness, siłownia, sala do ćwiczeń, siatkówka plażowa, animacje (6 dni w tygodniu), muzyka na żywo

płatne

korty tenisowe, boisko do piłki nożnej, centrum SPA, masaż, sauna

Aktualizacja opisu

02.10.2017 10:55

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży SPA Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Neckermann

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Złote Piaski, Bułgaria

UWAGA!

OPIS Z POPRZEDNIEGO SEZONU LATO 2017.

Położenie

w przepięknym parku w kurorcie Sveti Konstantin (dawniej Drużba). Autobus do Warny co ok. 20 min, przystanek ok. 400 m od hotelu. Sklepy, restauracje, kawiarenki i puby w pobliżu.

Plaża

spacerem ok 100 metrów wzdłuż morza i falochronu do zatoczki i plaży hotelu Roubin (częściowo po schodach) lub windą z hotelu Dolphin Marina. Leżaki i parasole słoneczne na plaży w cenie, ręczniki za okazaniem karty hotelowej.

Wyposażenie

Rodzinny hotel oferuje 172 pokoje w budynku 4 piętrowym. Bardzo popularny rodzinny obiekt oferuje windy, lobby z miejscami wypoczynkowymi, recepcję, lobby bar oraz restaurację z bufetem. Na zewnątrz basen ze słodką wodą. Leżaki, parasole słoneczne przy basenie w cenie. www.grandhotelvarna.com

Dostęp do internetu

WiFi w lobby hotelowym, przy basenie oraz na plaży gratis.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie (A)

wszystkie pokoje wyposażone w klimatyzację, TV-sat, tel., dostęp do Internetu, sejf, balkon, prysznic. A1A/A2A/A3A: pokój 2-os. z widokiem na park. A2B/A3B/A4B: pokój rodzinny; 2 pokoje połączone drzwiami. A1D/A2D: pokój 2-os. rozkładana sofa dla maks. 2 dzieci do lat 9, poza tym wyposażone jak pokój A2A.A2S/A2R: pokój 2-os. wariant ekonomiczny.

Sport

aerobik, gimnastyka w wodzie, bilard, piłka wodna, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, siłownia na powietrzu. Zajęcia sportowe, turnieje, gry i zabawy prowadzone przez polskiego animatora wspólnie z animatorami hotelowymi na terenie całego kompleksu. Za opłatą w hotelu Grand Hotel Varna: nowoczesna i duża siłownia, boisko do piłki nożnej oraz tenis ziemny (4 korty).

Dzieci

brodzik ze zjeżdżalnią, duży plac zabaw, minidisco, polski animator w miniklubie 3-11 lat. Bufet dla dzieci, łóżeczko dla dziecka do lat 2 gratis.

Rozrywka

animacje 6 dni w tygodniu, wieczorne przedstawienia.

Parkowanie

w cenie.

Zwierzę domowe

nie.

N Plus

Klub z polskim animatorem dla dzieci w wieku 3-11 lat od 15 czerwca do 15 września. Aktywności i integracja poprzez zajęcia sportowe, turnieje, gry i zabawy prowadzone przez polskiego animatora wspólnie z animatorami hotelowymi na terenie całego kompleksu

All Inclusive

Premium: 3 posiłki w formie bufetu w restauracji głównej. Obiad możliwy w restauracji tematycznej: włoskiej Dolce Vita, Grand Hot Barbecue, azjatyckiej Susam lub na plaży South Beach. Kolacja możliwa w restauracji włoskiej i barbecue (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Bary z hot dogami, hamburgerami, makaronem oraz lodami i owocami w godz. 14:30-16:30. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (produkty bułgarskie), kawa, herbata do głównych posiłków oraz w lobby barze 24 h, w barze na plaży w godz. 11-18:00.

Wcześniej = taniej (A)

25% zniżki przy rez. do 31.01, 20% do 29.02, 15% do 30.04.

Dni gratis (A)

7 = 5, 14 = 10: 6.06-11.06.16, 14.09-20.09.

Zniżki (A)

A2A: 2 dorosłych + 1 dziecko (2-13 lat): 100% na dostawce. 1 dorosły + 1-2 dzieci (2-13 lat): 1. dziecko 50%, 2. dziecko 100%. A2B: 2 dorosłych + 2-4 dzieci, A3B: 3 dorosłych + 1-3 dzieci, A4B: 4 dorosłych + 1-2 dzieci (2-13 lat): 100%. A2D: 2 dorosłcy + 2 dzieci (do 9 lat): gratis lub tylko 1 dziecko (do 13 lat): gratis.

Polecamy

  • rodzinny kurort! dużo zieleni i atrakcji dla najmłodszych
  • wizyta rezydenta w hotelu


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUŁGARSKA

****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

* Hotel położony 400 m od centrum uzdrowiska Św. Konstantyn i Elena 8 km od Varny oraz 18 km od portu lotniczego.

PLAŻA

* Piaszczysta w odległości 200 m od hotelu; Gościom przysługują bezpłatnie dwa leżaki i parasol na pokój przy plaży South Beach.

ZAKWATEROWANIE

* 200 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym; * Typy pokoi: standardowe (28 m - 1 pomieszczenie), studio (45 m - 2 pomieszczenia nie oddzielone drzwiami, sypialnia i pokój dzienny), maisonette (dwupiętowy; na górze sypialnia, na dole pokój dzienny z rozkładaną sofą dla 2 osób; 2 łazienki); * Wyposażenie: telefon, telewizja satelitarna, klimatyzacja, bezpłatny dostęp do łącza Wi-Fi, sejf (bezpłatnie), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, balkon lub taras ze stołem i krzesłami; możliwość wypożyczenia lodówki.

RESTAURACJE I BARY

* Restauracja główna, 4 restauracje a'la carte na terenie kompleksu: włoska, azjatycka, śródziemnomorska, grillowa; Goście mogą jeść kolacje bez limitu w 4 restauracjach tematycznych a'la carte, ale wymagana jest wcześniejsza rezerwacja; kolacja jednego dnia w restauracji głównej i restauracji a'la carte jest dodatkowo płatna; * Bar w lobby, Noodle bar, Hot Dog bar, bar z owocami, 3 bary na plaży, pawilon z burgerami na plaży, kawiarnia.

Wyżywienie

* All inclusive 24h: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu, ponadto przekąski, specjalne menu dla dzieci, wieczorny bufet, desery, słodycze, lody dostępne w określonych godzinach; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne przez całą dobę w jednym z barów oraz w innych barach w godzinach ich otwarcia.

SPORT I ROZRYWKA

* Basen zewnętrzny; na jeden pokój przysługują dwa leżaki i parasol bezpłatnie, ręczniki plażowe za depozytem; * Bezpłatnie: bilard, tenis stołowy, gimnastyka, aerobik, boccia, rzutki, siatkówka plażowa, dzienne animacje oraz wieczorne show dla dorosłych; * Odpłatnie: masaże, sporty wodne na plaży.

DLA DZIECI

* Najmłodszym hotel oferuje mini klub (3-12 lat), małe zjeżdżalnie, park rozrywki dla dzieci, plac zabaw, specjalne animacje, mini disco; dostępne łóżeczka dla niemowląt oraz wysokie krzesełka w restauracji, możliwość odpłatnego wynajęcia opiekunki do dziecka.

POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

* Pralnia, bezpłatny parking, bezpłatny dostęp do łącza internetowego Wi-Fi w pobliżu lobby, basenu i plaży; Goście mogą korzystać z sauny, centrum wellness oraz centrum fitness (odpłatnie) w sąsiednim obiekcie Grand Hotel Varna.

NASZYM ZDANIEM

* Hotel należy do kompleksu Grand Hotel Varna Resort & Spa. Polecamy go rodzinom z dziećmi, gdyż posiada bogatą infrastrukturę dla najmłodszych. Bliskie położenie najstarszego uzdrowiska w Bułgarii sprawia, że można połączyć odpoczynek z kuracją.

STRONA INTERNETOWA

* www.grandhotelvarna.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Bułgaria/Złote Piaski

Kategoryzacja hotelu

Kategoria Exim Tours 4* Kategoria lokalna 4*

Położenie

- na terenie kompleksu hotelowego Grand Hotel Varna Resort do którego należą hotele: Dolphin, Dolphin Marina, Rubin, Labed i Grand Hotel Varna Resort & Spa - ok. 150 m od plaży South Beach - ok. 200 m od centrum St. Konstantin & Elena - ok. 10 km od centrum Złotych Piasków - ok. 20 km od portu lotniczego w Varnie

Plaża

- prywatna, piaszczysta plaża South Beach - leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 28 m2 - klimatyzacja centralna - TV-Sat, telefon, mini lodówka - sejf i internet Wi-Fi (płatne) - łazienka (WC wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen, basen przy plaży - parasole i leżaki przy basenie - ręczniki basenowe - siłownia zewnętrzna i wewnętrzna, tenis stołowy, bilard, rzutki - aerobik, gimnastyka wodna, siatkówka plażowa - bilard, tenis stołowy - programy animacyjne, muzyka na żywo Płatne - korty tenisowe - profesjonalne boisko do piłki nożnej - salon SPA - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik, mini zjeżdżalnie, plac zabaw, mini klub - menu dziecięce w restauracji głównej i restauracjach tematycznych

Wyżywienie

All Inclusive Premium: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski, słodycze, owoce i lody w ciągu dnia. Nocne przekąski w siostrzanym hotelu Grand Hotel Varna. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są 24 H w wybranych barach. Kolacja w każdej z restauracji tematycznych raz na pobyt bezpłatna, wymagana rezerwacja, lunch w formie bufetu bez limitu. Bar na plaży funkcjonuje w opcji All Inclusive.

Restauracje i bary

- restauracja główna - 4 restauracje tematyczne na terenie całego kompleksu Grand Hotel Varna: włoska Dolce Vita, grillowa Grand Hot Barbaque, azjatycka Susam, śródziemnomorska South Beach - bar na plaży South Beach Bar - lobby bar - snack bary: Fruit bar, Noodle bar, Hot Dog Bar, Burger bar, Ice cream bar - kawiarnia Dolce Finale  

Dodatkowe informacje

- obiekt otwarty w 1979 roku, całkowicie wyremontowany w 2008 roku, dysponuje 200 pokojami - część udogodnień na siostrzanych hotelach na terenie kompleksu Grand Hotel Varna Resort - internet Wi-Fi w lobby, przy basenie i na plaży (bezpłatny) - www. grandhotelvarna.com  

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Mapa Hotelu Dolphin (St. Konstantin i Elena)
Filmy hotelu Dolphin (St. Konstantin i Elena):
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Dolphin
https://youtu.be/w1Twxs4YgRo

Opinie o Hotelu Dolphin (St. Konstantin i Elena)

Dolphin (St. Konstantin i Elena) - możliwości zakwaterowania:

standard dbl
family room dbl
studio dbl
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pok. rodzinny/2 pok. polaczone drzwiami wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Poddasze wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pok. rodzinny/2 pok. polaczone drzwiami wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Poddasze wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pok. rodzinny/2 pok. polaczone drzwiami wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Poddasze wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
TWO CONNECTING ROOMS STANDARD FAMILY ROOM
MAISONETTE
TWIN ROOM
Pokój 2 osobowy z możliwością 1 dostawki
Pokój 2 osobowy z możliwością 1 lub 2 dostawek
Pokój 2 osobowy
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy + 2x dostawka
Pokoj dwuosobowy
pokoj rodzinny dla 4 pax
msn maisonette
Pokoj jednoosobowy+1x dostawka
Pokoj jednoosobowy+2x dostawka
Pokoj jednoosobowy
sr standard room
sr standard room
TWO CONNECTING ROOMS STANDARD FAMILY ROOM BALCONY
TWIN SINGLE USE

Dolphin (St. Konstantin i Elena) - Możliwości wyżywienia:


Dolphin (St. Konstantin i Elena) - miasta wylotu:


Dolphin (St. Konstantin i Elena) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Dolphin (St. Konstantin i Elena)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00