cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
1 / 29
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
21.09 - 24.09
już od 400 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.09 - 27.09
już od 400 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Victoria Palace
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Bez paszportu

Hotel Victoria Palace
star 5

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Victoria Palace:
4.1 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 września 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży
  • pałacowy styl, przestronne i eleganckie pokoje z widokiem na morze, duży basen i centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Hotel Victoria Palace w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży
  • pałacowy styl, przestronne i eleganckie pokoje z widokiem na morze, duży basen i centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 8 km od centrum Nessebaru
  • w pobliżu sklepów i restauracji
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

Wyposażenie

  • recepcja: codziennie 24 h
  • kantor
  • winda
  • taras
  • Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych, w cenie
  • parking: w zależności od dostępności, za opłatą
  • sklep z pamiątkami

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

585

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • ostatni całkowity remont: 2017
  • hotel akceptuje psy: do 5 kg, za opłatą, na zapytanie, wymagana rezerwacja

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci: w cenie, wymagana rezerwacja
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • plac zabaw
  • animacje dla nastolatków

Sport i wellness

Płatne
  • pokój relaksacyjny
  •  zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • strefa spa
  • hammam
  • masaże
  • zabiegi lecznicze

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • wieczory tematyczne
  • wieczory taneczne

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 25 m2
  • widok na morze
  • w pierwszej linii od morza
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • sofa
  • biurko
  • lodówka
  • telefon
  • TV kab.
  • serwis sprzątający: w cenie
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 25 m2
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • serwis sprzątający: w cenie
  • sejf: za opłatą
  • sofa
  • biurko
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • TV kab.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 25 m2
  • widok na park
  • klimatyzacja
  • balkon: z miejscami do siedzenia
  • sejf: za opłatą
  • sofa
  • biurko
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • TV kab.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX4
  • 2-4 os.
  • ok. 25 m2
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • serwis sprzątający: w cenie
  • sejf: za opłatą
  • sofa
  • biurko
  • lodówka: w cenie
  • telefon
  • TV kab.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 07:30 - 10:00, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: 18:00 - 21:00, w formie bufetu, a la carte
  •  przekąski, ciasto
  •  wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 23:45
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 23:45
Dwa posiłki
  • śniadanie: codziennie 07:30 - 10:00, w formie bufetu
  • kolacja: 18:00 - 21:00, w formie bufetu, a la carte
Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • restauracja „Mediterranean restaurant": rodzaje kuchni: śródziemnomorska, potrawy bezglutenowe: w cenie, wymagana rezerwacja, dania wegetariańskie: w cenie, wymagana rezerwacja, dania wegańskie: w cenie, wymagana rezerwacja, a la carte, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, wymagana rezerwacja, w cenie, wliczone w all inclusive, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • główna restauracja „Hollywood": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, potrawy bezglutenowe: w cenie, wymagana rezerwacja, bufet dla dzieci: w cenie, wliczone w all inclusive, dania bez laktozy: w cenie, na zapytanie, wymagana rezerwacja, dania lekkostrawne: w cenie, dania wegetariańskie: w cenie, dania wegańskie: w cenie, wymagana rezerwacja, bufet, show cooking, w cenie, wliczone w all inclusive, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Snack Bar Victoria": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, dania lekkostrawne: w cenie, wliczone w all inclusive, bufet, w cenie, wliczone w all inclusive, z klimatyzacją, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 3
  • bar w lobby „Safari": w cenie, wliczone w all inclusive
  • bar przy zewnętrznym basenie: w cenie, wliczone w all inclusive
  • bar tematyczny „Irish Bar": w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive, do zwrotu przy wykwaterowaniu, w przypadku zgubienia bransoletki opłata 30 BGN

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży
    • pałacowy styl, przestronne i eleganckie pokoje z widokiem na morze, duży basen i centrum SPA
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie:
    Luksusowy i elegancki hotel Victoria Palace położony jest w północnej części Słonecznego Brzegu, od morza i pięknej, piaszczystej plaży oddziela go jedynie nadmorska promenada. Centrum z licznymi sklepami, restauracjami, kafejkami i lokalami rozrywkami znajduje się około 1,5 km od hotelu. Do zabytkowego Nesebaru jest ok. 9 km., lotnisko w Burgas oddalone jest o ok. 35 km. Hotel powstały w 2003 r. oferuje swoim gościom ponad 530 pokoi.
    Pokoje:
    Komfortowo wyposażone pokoje 2 - osobowe (możliwość dostawki dla dla2 dzieci lub 1 dorosłego) z łazienką (wc, prysznic lub wanna, suszarka do włosów, telefon). W każdym pokoju klimatyzacja sterowana indywidualnie, TV, mini bar, telefon, sejf (dodatkowo płatny), balkon (część pokoi posiada widok na morze).
    Do dyspozycji gości:
    Recepcja 24 - godz., kantor wymiany walut, dwa baseny (wewnętrzny i zewnętrzny), informacja turystyczna, restauracja główna "Hollywood" (serwująca dania kuchni europejskiej i regionalnej), restauracja a'la "La Gondola" (kuchnia włoska), lobby bar, orientalny bar "Safari" z widokiem na basen, bar "Mezzanine", bar "Palma" (serwujący doskonałe drinki pod gołym niebem), bar przy basenie, room service, pralnia, salon fryzjerski, kasyno, sala internetowa, taras słoneczny.
    Wyżywienie:
    Śniadania i obiadokolacja w formie bufetu (napoje do kolacji płatne dodatkowo).
    Program sportowy i animacyjny, SPA:
    W hotelu prowadzone są codzienne animacje. Za dodatkową opłatą na terenie hotelu znajduje się profesjonalne centrum SPA & Wellness z basenem krytym, sauną, solarium, jacuzzi, łaźnią turecką, zabiegami leczniczo-relaksacyjnymi, klub fitness oraz na plaży - sporty wodne.
    Kategoria lokalna:
    *****
    Naszym zdaniem:
    Hotel idealny zarówno dla rodzin z dziećmi jak i ludzi szukających wrażeń młodych ludzi. Piękna plaża, bliskość kurortu zapewniają niezapomniane wakacje.
    Inne:
    http://www.victoriagroup.bg

    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7, 10, 11lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

    Inne

    BUŁGARIA
    informacje ogólne
    Waluta
    LV - Bułgarska Lewa. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieją miejsca w których można wymienić dolary i euro.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Jest mile widziane również przez osoby sprzątające pokoje w hotelach.
    Wiza
    Obywatele polscy mogą podróżować do Bułgarii na podstawie dowodu osobistego.
    Czas
    + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
    Orientacyjne ceny
    obiad od 10 LV woda 1.5 l - 1-2 LV piwo w barze od 1.5-3 LV kawa w kawiarni od 1 LV.
    Poczta
    Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.35 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Telefony komórkowe działają w całej Bułgarii. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    W regionie
    Albena
    Kurort idealny dla rodzin z dziećmi, położony na olbrzymim terenie otoczony lasem i zielenią. Funkcjonuje jako miasteczko turystyczne więc wszystkie atrakcje są dostępne niezależnie od tego w którym hotelu jest sie zakwaterowanym. Plaża piękna, szeroka i z białym drobnym piaskiem oferuje leżaki i parasole dla każdego klienta bezpłatnie. Jest ona na tyle duża, że nigdy nie bywa zatłoczona i posiada niebeską flagę świadczącą o czystości wody i plaży. Po całym terenie kursuje kolejka turystyczna dowożąca w każde miejsce. Znajduje się tu świetne zaplecze rekreacyjne i sportowe oraz wiele atrakcji dla najmłodszych. Teren tonie w zieleni, a hotele położone są w ogrodach w otoczeniu drzew lub na samej plaży. To idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, najlepsze na Bułgarskiej Riwierze.
    Złote Piaski
    Wspaniała, piaszczysta plaża dająca nieograniczone możliwości spędzenia urlopu aktywnie, świetnie wyposażone centra, wypożyczalnie i obiekty sportowe. Hotele na każdą kieszeń i turyści z całej Europy. Życie nocne zadowoli wszystkich spragnionych tanecznych szaleństw i wakacyjnych rozrywek.
    Słoneczny Brzeg
    To najwieksza i najstarsza turystyczna miejscowość na bułgarskim wybrzeżu. Wzdłuż 6 km. plaży znajduje się bardzo wiele hoteli oraz wszelkich turystycznych atrakcji. Hotele specjalizują się w obsłudze rodzin z dziećmi więc wiele hoteli posiada liczne udogodnienia dla najmłodszych. Plaża łagodnie opada do morza i jest bezpieczna nawet dla tych którzy nie umieją pływać.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Łodzi, Wrocławia, Gdańska, Poznania, Krakowa, Lublina, Bydgoszczy. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: : www.rainbowtours.pl/rozklady.

    Wycieczki lokalne

    NESSEBAR (1 dzień) - cena ok. 32 EUR (bez obiadu), 37 EUR (z obiadem)
    Wycieczka autokarowa do jednego z najpiękniejszych miast bułgarskich, którego starówka wpisana jest na Listę Światowego Dziedzictwa Kultury UNESCO. Nessebar położony jest na malowniczym półwyspie połączonym z lądem jedynie wąskim przesmykiem. Wyjątkowość miasta kryje się w fakcie, iż podziwiać w nim można zabytki sięgające najdawniejszych czasów. Znajdziemy tu pozostałości po starożytnych Rzymianach, Grekach, przepiękne cerkwie średniowieczne, fragmenty budowli tureckich i małe, drewniane domki wybudowane w stylu bułgarskiego odrodzenia narodowego. Uroku miastu dodają liczne tawerny i restauracyjki nad brzegiem morza. To swoiste połączenie piękna przyrody, malowniczych zabytków i niepowtarzalnej atmosfery miasta sprawia, że Nessebar jest dziś odwiedzany przez turystów z całego świata.
    PRZYLĄDEK KALIAKRA ORAZ BALCZIK (1 dzień) - cena ok. 32EUR ze Złotych Piasków, Albeny / ok. 47EUR ze Słonecznego Brzegu
    Przylądek Kaliakra - przyciągający rzesze turystów fenomen przyrody. Jest to wąski, dwukilometrowy cypel, z którego rozpościera się zapierający dech w piersiach widok na morze. Dodatkową atrakcję stanowią znajdujące się na przylądku pozostałości po budowlach rzymskich, a także pojawiające się nieopodal delfiny. Balczik - jedno z najbardziej urokliwych miasteczek bułgarskich. Jest on nazywany "Białym Miastem Morza Czarnego" ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Głównym punktem programu będzie zwiedzanie malowniczego, położonego na brzegu morza kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii. Podziwiać w nim można m.in. piękne budowle, a także rezerwat kaktusów i róż.
    ISTAMBUŁ (1 dzień) - cena ok. 67 EUR (+wiza turecka ok. 18 EUR)
    Wycieczka autokarowa do położonego nad Bosforem Istambułu - orientalnego miasta o wielowiekowej historii. W programie: przejazd panoramiczny przez część europejską miasta (m.in. dworzec Orient Express'u, Targ Egipski, zatoka Złoty Róg, Pałac Dolmabahçe) ze zwiedzaniem Hipodromu, a następnie Błękitnego Meczetu, a także przejazd przez Most Bosforski do części azjatyckiej. W wolnym czasie możliwość wejścia do Hagia Sophia lub wizyta na tureckim bazarze. Dla chętnych rejs po Bosforze z wizytą na Targu Egipskim.
    RUMUNIA - (1 dzień) - cena ok. 55EUR
    Wycieczka po rumuńskim wybrzeżu. Na początku weźmiemy udział w panoramicznej wycieczce, podczas której będziemy mieli okazję zobaczyć najpopularniejsze nadmorskie kurorty Rumunii. Następnie przejedziemy do Konstancy, gdzie zobaczymy port, kasyno, cerkiew grecką, Wielki Meczet. W Konstancy czas wolny ( możliwość zwiedzenia Muzeum Archeologicznego).
    WARNA- DELFINARIUM, (1 dzień) - cena ok. 27 EUR ze Złotych Piasków / 42-47 EUR ze Słonecznego Brzegu
    Niezapomniana wizyta w największym w tej części Europy delfinarium, podczas której podziwiać będzie można występy tresowanych delfinów - skoki, balanse, tańce i zabawy z publicznością. To wspaniała rozrywka zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Po programie przewidziane jest zwiedzanie Warny - drugiego pod względem wielkości miasta w Bułgarii, nazywanego "Perłą Morza Czarnego".
    BAŁCZIK I WIECZÓR BUŁGARSKI (1 dzień) - cena ok. 47 EUR/os.
    Wycieczka autokarowa do Balcziku - jednego z najbardziej urokliwych miasteczek bułgarskich. Jest on nazywany "Białym Miastem Morza Czarnego" ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Głównym punktem programu będzie zwiedzanie malowniczego, położonego na brzegu morza kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii. Podziwiać w nim można m.in. piękne budowle, a także rezerwat kaktusów i róż. Jak się bawić, to tylko w gorącym, bałkańskim stylu. Będzie można przekonać się o tym biorąc udział w niepowtarzalnym wieczorze bułgarskim. Odbędzie się on w pięknie urządzonej, ludowej restauracji. Nie zabraknie specjałów lokalnej kuchni i typowo bułgarskich napojów - wina i rakiji. W czasie trwania wieczoru przewidzianych jest wiele atrakcji, m.in. występy.
    SOFIA - MONASTYR RYLSKI - PETRICZ (2 dni) - cena ok. 127 EUR/os.
    Wcześnie rano wyjazd do stolicy Bułgarii, Sofii. Weźmiemy udział w panoramicznej wycieczce po mieście, podczas której zobaczymy najważniejsze atrakcje turystyczne miasta. Na dalsze zwiedzanie wybierzemy się do centrum Sofii, gdzie zwiedzimy cerkiew św. Aleksandra Newskiego z przełomu XIX i XX wieku. Następnie - obiad i czas wolny. Późnym popołudniem przejedziemy do Rylskiego Monastyru - kolacja i nocleg na terenie monastyru. Po śniadaniu - poranne nabożeństwo, po którym zwiedzimy monastyr. Następnie, udamy się do miasta Petricz, gdzie zobaczymy dom-muzeum Baby Wangi, znanej ze swoich przepowiedni zielarki. Kolejnym miejscem, które odwiedzimy jest miasto Rupite, gdzie znajduje się grób Wangi. Ostatnim przystankiem będzie starożytne miasto Melnik, które popularność zdobyło dzięki produkcji wyśmienitego wina. Tam też zjemy obiad. Powrót do Warny.
    REJS STATKIEM KOLUMB - (1/2 dnia) - cena ok. 39 EUR/os.
    Przejazd autokarem do Warny, gdzie przesiądziemy się na statek "Kolumb". Rejs statkiem w okolicach wybrzeża warneńskiego, podczas którego istnieje możliwość przebrania się w średniowieczne stroje, a także zapoznania sie z dawnym sposobem nawigacji. Na statku drobny poczęstunek i napoje, zorganizowane zostaną ponadto gry i zabawy tematyczne. Powrót do Złotych Piasków.
    PIRACKIE PARTY - (1/2 dnia) - cena ok. 38 EUR/os.
    Rejs pirackim statkiem, możliwość przebrania w dawne stroje, wspaniała bitwa morska pomiędzy dwoma statkami podczas rejsu drobny poczęstunek i napoje, gry i zabawy.
    DUNAJ I SILISTRA - (1/2 dnia) -cenaok. 52 EUR/os.
    Trasa wycieczki wiedzie przez piękne i dziewicze tereny równiny Dobrudża. Odwiedzimy kompleks etnograficzny Alfatar, który w ciekawy sposób prezentuje lokalną gospodarkę i typowe dla tego przygranicznego obszaru zwyczaje i tradycje. Tam też będziemy mieli okazję spróbować morelowej rakii. Następnie zobaczymy cerkiew św. Trójcy z unikalną kolekcją ikon. Dalej nasza droga powiedzie do Silistry, gdzie skosztujemy dań i napoi kuchni bułgarskiej. Ponadto - program folklorystyczny. Ostatnim punktem wycieczki będzie rejs statkiem po Dunaju.
    PROWINCJA SZUMEN - (1/2 dnia) - cena ok. 47 EUR/os.
    Wycieczka podczas której będziemy mieli okazję poznać folklorystyczną i historyczną stronę Bułgarii. Pierwszym przystankiem będzie największa na terenie kraju stadnina koni "Kabiuk" - organizowane są tutaj pokazy koni różnych ras. Ponadto - możliwość przejażdżki konnej. Następnie przejedziemy do Presławia, będącego niegdyś ważnym ośrodkiem politycznym pierwszego państwa bułgarskiego. Zobaczymy tutaj ruiny Okrągłej Cerkwi (zwanej także Złotą), przykładu starobułgarskiej architektury z początków X. wieku. Odwiedzimy także dom etnograficzny, w którym zjemy obiad, skosztujemy lokalnego wina i obejrzymy pokaz tutejszego tradycyjnego rękodzieła.
    WELIKO TYRNOVO - (1/2 dnia) - cena ok. 48 EUR/os. z Albeny
    Weliko Tarnowo - historyczna stolica Bułgarii, pozostająca pełnym uroku miasteczkiem. W programie: zwiedzanie starego miasta, górującej nad nim odrestaurowanej twierdzy Carevec - dawnej stolicy carów Bułgarskich. Czas wolny. Przejazd do idealnie zachowanej szlacheckiej (bojarskiej) wsi - Arbanasi.
    JEEP SAFARI - (1/2 dnia) - cena ok. 29 EUR/os.
    Wycieczka zapewniająca mnóstwo adrenaliny, będąca wspaniała zabawa dla całej rodziny. Wyjazd z hotelu w godz. 9- 10, jeepami z napędem 4x4 w góry Bałkańskie. Jazda jeepami po trudnym terenie, leśnych ścieżkach i pagórkach.
    Uwaga!
    Oferowane wycieczki odbywają się zarówno ze Złotych Piasków, Albeny i Słonecznego Brzegu, toteż programy i ceny różnią się ze względu na inne odległości pomiędzy powyższymi kurortami a proponowanymi atrakcjami. Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży
    • pałacowy styl, przestronne i eleganckie pokoje z widokiem na morze, duży basen i centrum SPA
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Burgas

    OPIS

    Położony na rozległym terenie hotel zbudowany jest w efektownym futurystycznym stylu. Położenie w centrum Słonecznego Brzegu przy piaszczystej, złotej plaży i turkusowych wodach Morza Czarnego jest jego niewątpliwą zaletą. Po dniu spędzonym nad basenem lub na plaży nadmorski kurort kusił będzie typowo miejskimi atrakcjami jak restauracje, dyskoteki, bary oraz szaleństwem zakupów.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    2003 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie hotelu znajdują się: 2 restauracje, 4 bary, basen odkryty, pralnia (płatna), windy.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne

    plaża

    przy hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole i leżaki - płatne. Przejście do plaży przez promenadę.

    pokoje

    Wyposażone w klimatyzację centralną, minilodówkę, sejf (płatny ok. 7 BGN/doba), telefon, TV, łazienkę (wanna lub prysznic, suszarka, WC), większość pokoi z balkonem. Typy pokoi: w dziewięciopiętrowym budynku głównym: pokoje standardowe dla max 4 os. (część pokoi bez balkonu) , suite , apartamenty , studio dla max 4 os.

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracja a' la carte, 4 bary (Mezzanie Bar - płatny)

    śniadanie

    Formuła zawiera:śniadanie(07:30-10:00), lokalne napoje bezalkoholowe tylko do śniadania

    śniadanie i obiadokolacja

    Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), obiadokolacja (18:00-21:00) serwowane w restauracji głównej, lokalne napoje bezalkoholowe tylko do śniadania All Inclusive (10:00-23:30) Formuła zawiera: śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:00-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski i lody (12:00-16:00) w barze z przekąskami , wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Formuła nie zawiera: wysokogatunkowych importowanych napojów alkoholowych, koktajli, napojów serwowanych w puszkach i butelkach, świeżo wyciskanych soków Restauracje a la carte - dla Gości All Inclusive - 1 wizyta w trakcie pobytu gratis, dla pozostałych Gości - płatna. Wymagana rezerwacja.włoska "La Gondola"

    z myślą o dzieciach

    krzesełka i menu dla dzieci w restauracji, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    płatne

    centrum SPA, masaż, salon piękności, łaźnia turecka, sauna, sporty wodne na plaży

    Aktualizacja opisu

    19.04.2019 14:47

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi Przy plaży SPA All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży
    • pałacowy styl, przestronne i eleganckie pokoje z widokiem na morze, duży basen i centrum SPA
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Elegancki, ciekawie zaprojektowany 8-piętrowy hotel, dogodnie usytuowany przy plaży i niedaleko centrum, gdzie czeka wiele atrakcji turystycznych i rozrywkowych.

    Położenie

    Przy nadmorskiej promenadzie z długą i piaszczystą plażą (serwis plażowy odpłatnie) w turystycznej części Słonecznego Brzegu, półtora kilometra  od centrum z lokalami gastronomicznymi, sklepami itd., 9 km od zabytkowego Nassebaru, 35 km od lotniska w Burgas.

    Wyposażenie

    Piękne lobby z całodobową recepcją, sejfem (7 BGN/dzień) i bezpłatnym Wi-Fi, sklepy, duża restauracja główna Hollywood z tarasem, restauracja a'la carte Gondolla (kuchnia włoska), 5 barów (lobby bar Safari w stylu orientalnym, elegancki Irish Bar, bar Palma przy basenie z wodnymi siedziskami, snack bar Victoria, Mezanine z tarasem letnim, kantor wymiany walut, wypożyczalnia samochodów, pralnia, punkt medyczny, salon fryzjerski.

    Pokoje

    Komfortowe i gustowne, z łazienką (wanna lub prysznic, WC, suszarka do włosów), klimatyzacją, sejfem, TV sat, małą lodówką, telefonem, balkonem.

    Wyżywienie

    HB - śniadania i kolacje w formie bufetów. All Inclusive - śniadania (7:00-10:00), lunch (12:30-14:30) i kolacje (18:00-21:00) w formie bufetów (także tematyczne), przekąski, kawa, herbata, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (w lobby i Irish Bar do północny), jedna kolacja a'la carte (wymagana rezerwacja). System all inclusive nie obejmuje baru Mezanine.

    Sport i rozrywka

    Duży, fantazyjny basen zewnętrzny z tarasem słonecznym (leżaki i parasole bezpłatne), siatkówka plażowa, basen kryty (czynny poza sezonem letnim), Centrum SPA (jacuzzi, sauna, łaźnia, masaże, zabiegi pielęgnacyjne i kosmetyczne), fitness, bilard, terapeutyczne, kosmetyczne i pielęgnujące, sporty wodne.

    Dla dzieci

    Miniklub (3-12 lat) w sezonie, brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, menu dziecięce, łóżeczka niemowlęce.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Atur

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży
    • pałacowy styl, przestronne i eleganckie pokoje z widokiem na morze, duży basen i centrum SPA
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Słoneczny Brzeg

    To najlepiej w kraju rozwinięty region pod względem infrastruktury turystycznej i jakości świadczonych usług. Sam Słoneczny Brzeg uważany jest za najpiękniejsze kąpielisko na bułgarskim wybrzeżu, a leżący nieopodal Nessebar to perełka riwiery Morza Czarnego. Bardzo szeroka piaszczysta plaża, liczne place zabaw, wodne rynny oraz dwa Aqua Parki sprawiają, że jest to ulubione miejsce wypoczynku dla rodzin z dziećmi oraz miłośników sportów wodnych.

    Lokalizacja:

    przy piaszczystej plaży, w otoczeniu ekskluzywnych hoteli; do ścisłego centrum kurortu ok.15 min.

    Hotel:

    obiekt o oryginalnej architekturze, 8-piętrowy, powstały w 2003 roku; do dyspozycji gości: okazały elegancki hol recepcyjny, restauracja główna, restauracja włoska, lobby bar, orientalny Safari bar z widokiem na basen, Mezzanine bar, Palma bar serwujący doskonałe drinki pod gołym niebem, pool bar. Na terenie hotelu room service, kawiarenka internetowa, punkt wymiany walut i płatny sejf w recepcji, punkt medyczny 24 h, sklepy z pamiątkami, wypożyczalnia samochodów, parking strzeżony.

    Liczba pokoi:

    545- gustownie wyposażone z łazienką (WC, prysznic/wanna, suszarka do włosów, telefon), klimatyzacja centralna, TV, mini-bar, telefon, sejf, balkon. Pokoje 2-os. z możliwością 1 lub 2 dostawek dla dzieci.

    Sport/rozrywka:

    kompleks basenów odkrytych (leżaki i parasole bezpłatnie); centrum SPA & Wellness z basenem krytym, sauna, solarium, jacuzzi, łaźnia turecka, zabiegi leczniczo-relaksacyjne oraz Witamin bar (lokalne opłaty); hotelowe kasyno, klub fitness, salon fryzjersko-kosmetyczny (lokalne opłaty); sporty wodne na plaży (lokalne opłaty).

    Dzieci:

    basen odkryty; brodzik przy basenie krytym.

    Wyżywienie:

    All inclusive:
    - śniadanie, lunch i kolacja w formie bufetu

    - kolacja w restauracji A'la carte (raz na pobyt, wymagana rezerwacja)

    - lokalne piwo i wino do posiłków (lunch i kolacja)

    - 11:30-17:00 snacki, słodycze, kawa i herbata, napoje bezalkoholowe oraz lokalne piwo w wybranych barach

    - 20:00-24:00 lokalne alkohole (piwo, wino, wódki) oraz napoje bezalkoholowe w wybranych barach
    Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu All inclusive dostępne w recepcji hotelu.

    Elegancja, styl i szeroki pakiet usług. Kompleks stworzony z myślą o idealnym wypoczynku, trafiający w gusta najbardziej wymagających Klientów.

    Cena zawiera:

    • zakwaterowanie,
    • wyżywienie wg opisu,
    • podatek VAT,
    • opiekę rezydenta,

    Cena nie zawiera:

    • transportu,
    • dodatkowych świadczeń.

    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży
    • pałacowy styl, przestronne i eleganckie pokoje z widokiem na morze, duży basen i centrum SPA
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA BUŁGARSKA

    *****

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    *    1 km od centrum Słonecznego Brzegu, 35 km od lotniska w Burgas.

    Plaża

    *     Bezpośrednio przy hotelu; serwis plażowy płatny.

    Zakwaterowanie

    *    545 pokoi; *    Typy pokoi: 17 jednoosobowych (15 m, nie posiadają balkonów), 484 dwuosobowe z możliwością dostawki ( 30 m), 44 pokoje typu studio (50 m); *    Wyposażenie: łazienka (prysznic lub wanna), suszarka do włosów, WC, klimatyzacja, telefon, TV sat; (sejf, minibar, internet Wi-Fi) -płatne.

    Restauracje i bary

    *    Restauracja główna, restauracja a la carte (1 wizyt bezpłatnie podczas pobytu - wymagana rezeracja); *    3 bary: palm bar, irish bar, snack bar.

    Wyżywienie

    *    HB - śniadania i obiadokolacje; *    All inclusive - śniadania, obiady, kolacje, lekkie przekąski w ciągu dnia, ciasta, lody; napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji w godz. 10.00-24.00 (ostatnie zamówienie przyjmowane są do godz. 23.45).

    Sport i Rozrywka

    *    Basen zewnętrzny, basen wewnętrzny; *    Bezpłatnie - boisko do siatkówki, rzutki, codzienne animacje; *    Odpłatnie - fitness, sauna, jacuzzi, masaże, centrum SPA, łaźnia turecka, sporty wodne dostępne na plaży.

    Dla dzieci

    *    Brodzik, wysokie krzesełka w restauracji, specjalne menu, bezpłatne łóżeczko dla niemowląt.

    Pozostałe udogodnienia

    *    Kantor wymiany walut, sklepy z pamiątkami, pralnia, opieka medyczny, salon fryzjerski, wypożyczalnia samochodów, parking strzeżony (płatny, ok 12 leva/dzień), Internet Wi-Fi dostępny w lobby.

    Naszym zdaniem

    *    Hotel o bardzo dobrym standardzie, urządzony z przepychem. Jego ciekawie zaprojektowane wnętrza, eleganckie pokoje oraz wyrafinowana kuchnia zapewnią udany wypoczynek. Doskonała lokalizacja przy samej promenadzie Słonecznego Brzegu nie pozwoli nikomu się nudzić.

    Strona internetowa

    *    www.victoriapalace-bg.net


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży
    • pałacowy styl, przestronne i eleganckie pokoje z widokiem na morze, duży basen i centrum SPA
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Słoneczny Brzeg, Bułgaria

    Opis hotelu

    Hotel Victoria Palace łączy gościnność i luksus w wyjątkowym połączeniu. Hotel położony jest w północnej części Słonecznego Brzegu na samej plaży i oferuje komfort zgodnie z najwyższymi standardami, w połączeniu z szeroką gamą usług. Położony przy plaży, 2,5 km od Słonecznego Brzegu, 8 km od Starożytnego Teatru i Muzeum Archeologicznego, 30,5 km od lotniska Burgas i 33 km od Przylądka Emine.

    Wyposażenie i usługi obejmują restaurację, parking, bezprzewodowy dostęp do Internetu, całodobową recepcję, bar, zabiegi spa (za dodatkową opłatą), sale konferencyjne, windę i basen.

    Pokoje wyposażone są w telefon, lodówkę (za dodatkową opłatą), klimatyzację, telewizor, suszarkę do włosów i sejf.

    Należy pamiętać, że niektóre z powyższych udogodnień mogą zostać zamknięte z powodu pogody / warunków sezonowych.

    Koncepcja All Inclusive obejmuje wszystkie posiłki (śniadanie, lunch, obiad i przekąski) oraz napoje do posiłków, takie jak napoje bezalkoholowe, piwo, wino, woda i napoje alkoholowe, wszystkie lokalne marki.

    Napoje serwowane są od rana do późnego wieczora (do ok. 22-24.00).

    Godziny otwarcia różnią się w zależności od hotelu.

    W niektórych hotelach dostępny jest również program zajęć

    Adres: Słoneczny Brzeg, 8240 Słoneczny Brzeg, Burgas / Morze Czarne, Bułgaria.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Wygoda Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży
    • pałacowy styl, przestronne i eleganckie pokoje z widokiem na morze, duży basen i centrum SPA
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Najważniejsze cechy hotelu

    Nad samym morzem Baseny i centrum SPA w hotelu W spokojnej okolicy

    Jednym zdaniem

    Bogata infrastruktura hotelu oraz położenie w spokojnej części kurortu z dala od zgiełku miasta pozwoli nawet najbardziej wymagającym zażyć chwili relaksu w luksusowej atmosferze.

    Opis miejscowości

    Słoneczny Brzeg to największa i najpopularniejsza miejscowość letniskowa Bułgarii, nazywana często Las Vegas Wschodniej Europy. Dyskoteki, kluby, aqua parki, restauracje, parki rozrywki i liczne hotele z basenami oświetlają po zmroku całe wybrzeże.

    Budynek

    Nowoczesny, luksusowy kompleks hotelowy o imponującej architekturze, położony bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży (pierwsza linia brzegowa). Centrum Słonecznego Brzegu oddalone jest ok. 1,5 km od obiektu. Oficjalna kategoria lokalna: ****.

    Pokoje

    komfortowe i elegancko urządzone, klimatyzowane 2-osobowe z możliwością jednej lub dwóch dostawek, wyposażone w łazienkę z prysznicem lub wanną oraz WC, suszarkę do włosów, telefon, TV sat, część pokoi posiada balkon lub taras. Odpłatnie: mini-bar, Wi-Fi. Pokoje standardowe od strony parku lub morza (wg wybranej oferty).

    Do dyspozycji gości

    basen zewnętrzny, parasole i leżaki przy basenie, basen wewnętrzny, brodzik dla dzieci, restauracje,  bar w lobby, bar przy basenie, recepcja 24h, wymiana walut, animacje dla dzieci, Wi-Fi w lobby, taras słoneczny, windy, sklep i apteka na terenie kompleksu, parking (odpłatnie 12BGN/dzień), sejf (7BGN/dzień), centrum SPA (odpłatnie): sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, masaże, pokój relaksacyjny, zabiegi pielęgnacyjne.

    Plaża

    Piaszczysta, szeroka, publiczna przy samym hotelu. Leżaki i parasole za dodatkową opłatą. Sporty wodne na plaży dodatkowo płatne.

    Wyżywienie

    śniadania i obiadokolacje serwowane w formie urozmaiconego bufetu (napoje do obiadokolacji płatne dodatkowo) lub opcja All Inclusive. All Inclusive: śniadania (07:30-10:00), obiady (12:00-14:00) i kolacje (18:00-21:00) serwowane w formie urozmaiconego bufetu. Raz w tygodniu bufet tematyczny. Przekąski (11:00-17:00), lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10:00 -23:30). Kuchnia bułgarska lub międzynarodowa.

    Cena zawiera

    9 lub 7 noclegów (autokar/dojazd własny) * 10 lub 11 noclegów (samolot) * wyżywienie wg oferty * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL i NW + bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna * podatek VAT * w opcji dojazdu autokarem - opieka pilota przewozowego * w opcji samolotowej -transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Dopłaty

    Obligatoryjne: taksa klimatyczna 7 /os. (płatne na miejscu).


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

    Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

    Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.


    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży
    • pałacowy styl, przestronne i eleganckie pokoje z widokiem na morze, duży basen i centrum SPA
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Słoneczny Brzeg, Bułgaria

    Położenie

    spokojne, bezpośrednio przy morzu i promenadzie. Do centrum miejscowości z licznymi sklepami, restauracjami i barami promenadą ok 1,5 km. Do Nessebaru spacerem plażą wzdłuż morza ok. 7 km.

    Plaża

    do szerokiej i piaszczystej plaży w Słonecznym Brzegu tylko przez promenadę spacerową. Leżaki i parasole na plaży za opłatą.

    Wyposażenie

    duży kompleks oferuje 545 pokoi w 9-piętrowym budynku, windy. Przestronne lobby z recepcją, główna restauracja i restauracja włoska a'la carte La Gondola, bary, sklepy. Przed hotelem, od strony morza, znajduje się duży basen z tarasem słonecznym, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie w cenie.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    stylowo i funkcjonalnie urządzone Pokoje dwuosobowe (1-3A): z kącikiem wypoczynkowym; klimatyzacja, lodówka, sejf (za opłatą ok. 3,5 EUR/dzień), TV sat, balkon. Wanna lub prysznic, suszarka, WC. Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (1-3B). Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): bez balkonu, poza tym wyposażone jak pokoje 2A.

    Dzieci

    osobny brodzik. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

    Dostęp do internetu

    WI-FI w lobby gratis, kącik internetowy za opłatą.

    Wellness

    za opłatą centrum Spa: kryty basen, sauna, whirlpool, łaźnia parowa, masaże.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:45. Przekąski, ciasto, kawa, herbata i lody w godz. 11-12:00 oraz od 15-17:00. Raz na pobyt możliwa kolacja w restauracji a'la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja na recepcji).

    Wcześniej = taniej

    do 31.01.16 25% zniżki, 1.02-29.02.16 20% zniżki, 1.03-30.04.16 15% zniżki, 1.05-31.05.16 10% zniżki.

    Dni gratis

    7 = 5 w terminach 1.05-10.06.16, 6.09-10.10.16, 7 = 6 w terminie 11.06-30.06.16, 14 = 10 w terminach 1.05-31.05.16, 6.09-10.10.16, 14 = 12 w terminie 1.06-30.06.16.

    Dla singli

    1A = 2A, 1B = 2B bez dopłaty w terminach 1.05-3.06.16, 6.09-10.10.16.

    Dla dzieci

    2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

    Polecamy

    • nowoczesny hotel
    • bezpośrednio przy szerokiej i piaszczystej plaży


    Oasis Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży
    • pałacowy styl, przestronne i eleganckie pokoje z widokiem na morze, duży basen i centrum SPA
    • wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    OPIS

    Położony w północnej części Słonecznego Brzegu, tuż przy piaszczystej plaży, oferuje połączenie luksusowych wnętrz z wygodą i szerokim zakresem usług. W obiekcie Goście mogą skorzystać z zaprojektowanego kaskadowo basenu, wokół którego znajduje się taras słoneczny z leżakami i parasolami. Do dyspozycji Gości restauracja główna i restauracja a la carte oraz kilka barów. Unikalna lokalizacja w pobliżu tętniącego życiem Słonecznego Brzegu, pełnego dyskotek, barów i kawiarni, daje również możliwość skorzystania z uroków nocnego życia tego kurortu.

    Położenie

    Słoneczny Brzeg, ok 7 km od Nessebaru, ok. 4,8 km od centrum Słonecznego Brzegu. W pobliżu - sklepy, apteka. Lotnisko Burgas ok. 28 km od hotelu.

    Plaża

    Przy hotelu (przejście przez promenadę), szeroka i długa, publiczna, piaszczysta; leżaki i parasole płatne.

    Hotel

    Internet - Wi-Fi bezpłatne w miejscach ogólnodostępnych. Hotel dysponuje ponad 540 pokojami. W hotelu znajduje się całodobowa recepcja, winda, przechowalnia bagażu, kantor. Płatne - wypożyczalnia samochodów, parking, Spa, fryzjer. Oficjalna kategoria bułgarska *****

    Pokoje

    Klimatyzacja, łazienka (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów), sejf (płatny), TV-sat, mała lodówka, telefon. Pokój standardowy z widokiem na ogród - 2-osobowy z możliwością 1 dostawki dla 1 osoby dorosłej lub dla 2 dzieci. Pokój standardowy z widokiem na morze dodatkowo płatny. Studio z widokiem na morze - 2-osobowy z możliwością 1 dostawki dla 1 osoby dorosłej lub dla 2 dzieci.

    Rekreacja, Sport, Atrakcje

    Basen zewnętrzny, bezpłatne leżaki i parasole przy basenie. Płatne w hotelu - basen wewnętrzny, Spa. Hotel nie prowadzi programów animacyjnych. Płatne w pobliżu hotelu - tenis, minigolf, kręgle, lunapark, aquapark, sporty wodne.

    Dla dzieci

    Dziecięce krzesła w restauracji, plac zabaw.

    Wyżywienie

    BB - śniadania w formie bufetu w restauracji głównej. All Inclusive - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski w wyznaczonych barach. Wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach w określonych godzinach. Raz na 7 dniowy pobyt kolacja w restauracji a la carte - wymagana wcześniejsza rezerwacja (dla gości All Inclusive).

    Restauracje i bary

    Restauracja główna, restauracja a la carte, bar w lobby, bar przy basenie, pub Irish.

    Informacje dodatkowe

    Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach wykupionego pakietu Goście otrzymują w dniu przyjazdu, podczas zameldowania. All Inclusive w wyznaczonych barach. Goście korzystający z pakietu All inclusive zobowiązani są do noszenia opasek. W restauracjach obowiązuje formalny strój (mężczyźni długie spodnie). Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Część barów, restauracji i innych atrakcji działa tylko w wysokim sezonie (01.06-01.09). Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu - październik 2017.

    Warto wyróżnić

    * Przy plaży * Blisko centrum * Życie nocne i atrakcje Słonecznego Brzegu * Spacery nadmorską promenadą


    Mapa Hotelu Victoria Palace
    Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
    Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
    Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Nessebar, Bułgaria
    Wakacje w Bułgarii, Primorsko
    Wakacje w Sozopolu
    Wakacje w Sveti Vlas
    Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
    Filmy hotelu Victoria Palace:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Victoria Palace
    https://youtu.be/cyyzDbaitKk
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Victoria Palace

    4.1
    polecam

    Przepiekny Hotel-bardzo efektywnie podswietlony w nocy-jeden z piękniejszych hoteli w całym kurorcie

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      5.1
    • Hotel
      2.2
    • Pokoje
      2.5
    • Wyżywienie
      2.3
    • Atrakcje
      i sport
      2.5
    • Obsługa
      2.4
    HolidayCheck
    Ocena Victoria Palace:
    3.7 / 6

    Świetny hotel, bardzo miła obsługa, super lokalizacja 2017-11-03
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Swietne miejsce blisko morza, centrum, dookoła pelno pubow i imprez. Bardzo mila obsluga. Dobre jed...
    więcej

    6.0
    Udane wakacje 2017-10-14
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    4.0
    Hotel to pomyłka 2017-09-11
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa

    3.0
    Porażka 2017-08-21
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa

    1.0
    2017-08-15
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    czystość w hotelu, uprzejmość personelu dobža czystość pokoju ne. urozmaicenie wyzywienia i napojów ...
    więcej

    5.0
    Wakacje 2017-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    Hotel normalny. Czystość pokolu nie jest dobra. Obsluga jest komunikatywna i bardzo mila. Jedzenie w...
    więcej

    4.0
    Ogolnie jestesmy bardzo zadowoleni 2010-07-01
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.5

    polecam goracao, mozna wypoczac i poszalec.Drinki srednie ale w cenie , plaza cudowna i igolnie ok.P...
    więcej

    5.6
    Super wakacje! 2010-12-13
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.5

    Hotel bardzo dobry. Jedzenie nam odpowiadało, wybór był duży. Baseny rewelacyjne. Dobre położenie ho...
    więcej

    5.3
    Polecam i bardzo zachęcam! 2011-09-24
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      3.0

    4.2
    Dobrze zlokalizowany, wizualnie imponujący hotel 2012-08-07
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    4.2
    Hotel Victoria Pacale - Bułgaria 2012-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      4.5

    moim zdaniem hotel robi dobre wrażenie tylko z zewnątrz, swoim wyglądem. jedzenie ani troche mi nie ...
    więcej

    4.4
    Wakacje 2012-09-28
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Ogólnie o hotelu 2012-10-01
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Polecam, blisko czysta plaża, dobre jedzenie. 2013-06-20
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo polecam, pobyt bardzo udany, hotel świetny, blisko centrum, super promenada, plaża sprzątana ...
    więcej

    5.9
    Nie polecam rodzinom z dziećmi. 2013-06-21
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.0
    Fajnie 2013-07-05
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.3

    Byłam i jestem pozytywnie nastawiona co do wielkości hotelu - najładniejszy posiłki - dobre ( czym ...
    więcej

    5.7
    Nie polecam, już tam nie pojadę! 2013-07-19
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.3
    • Wyżywienie
      3.8
    • Atrakcje
      2.7
    • Obsługa
      4.3

    ..nie dbają o czystość,w łazience umyta była tylko umywalka podłoga ani razu ,w pokoju mnóstwo włosó...
    więcej

    3.5
    Za tę cenę można zaryzykować 2013-07-22
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      4.0

    4.6
    Przeżycia w Victoria Palace 2013-08-07
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    4.3
    Wakacje para 2013-08-10
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Niestety jednak rozczarowanie 2013-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.0

    3.2
    Super wczasy 2013-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.7

    Przepiękny hotel, duży i majestatyczny przy samej plaży. W bardzo rozrywkowej okolicy. Duży czysty b...
    więcej

    5.1
    Hotel super, biuro TUI tragedia 2013-09-21
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      4.0

    5.0
    Lekkie rozczarowanie 2014-01-09
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      3.0

    3.2
    Do ban 2014-06-17
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.8

    Obiekt piękny tylko z zewnątrz i recepcja przepiękna -wręcz przepych. Ale cała reszta jak w tytule D...
    więcej

    3.5
    Ładnie położony, bardzo smaczne jedzenie, zła obsługa. 2014-06-29
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      1.0

    4.2
    Skandal za tą cenę, jaką zapłaciłam 2014-06-29
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      3.5
    • Pokoje
      3.3
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      1.5

    To po prostu skandal zapłaciłam 2000 zł za osobę na 1 tydzień. Pokoje nie są sprzątane, za wymianę ...
    więcej

    2.0
    Nie polecam! 2014-08-03
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      3.0

    3.3
    Nie polecam! 2014-08-10
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      2.3
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      2.3
    • Obsługa
      1.0

    Pobyt od 01.08.2014 do 08.08.2014r Wyjazd z biurem podrozy Tui nr rezerwacji 21612041.Hotel na zdjec...
    więcej

    2.3
    Przepiękny hotel! 2014-08-21
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      3.5

    świetna baza wypadowa na miasto, jedzenie bardzo dobre, plaza bezpośrednio przy hotelu (tylko przejś...
    więcej

    4.3
    Pięknie na zewnątrz, brudno w środku 2014-08-21
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      3.3
    • Wyżywienie
      3.3
    • Atrakcje
      3.7
    • Obsługa
      3.3

    Wspaniałe położenie, ładny hotel, fatalna obsługa. Gość czuje się petentem. Pokój praktyczne nie spr...
    więcej

    3.6
    Hotel dla mało wybrednych 2014-09-05
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      2.8

    Fajny hotel, lokalizacja super - wystarczy przejść przez ulicę i już jesteśmy na plaży :) Nam trafi...
    więcej

    4.2
    Urlop w Bułgarii 2014-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.3

    Trafiliśmy do tego hotelu ze względu na przepełnienie w wybranym obiekcie. Ponieważ zarezerwowaliśmy...
    więcej

    5.1
    Bułgaria wcale nie awaria 2014-09-12
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    4.5
    Tragedia 2014-10-30
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    1.7
    Tragedia i wielka pomyłka 2014-11-05
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      2.8
    • Obsługa
      1.0

    Hotel imponujący pod względem architektonicznym. Jedzenie i obsługa fatalna. Ekipę sprzątającą trzeb...
    więcej

    2.7
    Bez zastrzeżeń 2015-07-10
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    500pokoi X 2 osoby w pokoju nie można oczekiwać że będzie luz przy basenie i wolne leżaki o każdej p...
    więcej

    5.3
    Czytajcie opinie zanim wybierzecie ten hotel 2015-07-12
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      2.0

    3.0
    Nie polecam 2015-07-22
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    1.5
    Katastrofa, zdecydowanie nie 2015-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    1.8
    Porażka 2015-08-31
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      1.5
    • Atrakcje
      1.5
    • Obsługa
      1.5

    Brud,smród i ubóstwo.Kto się tam wybiera niech sobie wezmie większą gotówkę,bo z kuchni na pewno nic...
    więcej

    2.3
    Dobre 4 gwiazdki 2015-10-22
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.3

    Byłem z narzeczoną w te wakacje w tym hotelu, fajna plaża, dobre jedzenie, miłe wakacje, całkiem spo...
    więcej

    5.2
    Victoria Palace Słoneczny Brzeg byliśmy z mężem 2015-11-04
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.7

    hotel świetny , do plaży bliziutko ,baseny super , jedzenie dla każdego , nie ma sie do czego przycz...
    więcej

    5.8
    Nigdy więcej - nie polecam 2015-12-29
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    1.3
    5* spadających z nieba nad bułgarskim niebem 2016-01-25
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    1.5
    Odradzam! 2016-07-16
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      1.0

    2.3
    Odradzam! Tragedia 2016-08-11
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      2.3
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.3

    hotel zaniedbany ,cały się sypie ,już dawno powinien być zamknięty do remontu .obsługa fatalna aroga...
    więcej

    2.9
    Złe opinie są krzywdzące dla tego Hotelu 2016-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.8

    Pojechałam z mężem na podróż poślubną do hotelu Victoria Palace. Byliśmy troszkę zniechęceni negatyw...
    więcej

    5.5
    Super hotel! Polecam 2016-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Wspaniały hotel. Dziwią mnie negatywne opinie. Zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz robi niesamowite wr...
    więcej

    5.8
    Miło spędzony urlop 2016-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.8
    Pomyłka pobytu 2016-09-21
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.3
    • Wyżywienie
      3.8
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      2.3

    odradzam stanowczo po przyjeździe o 5.30 bułgarskiego czasu czekaliśmy na pokój do 15.30 obsługę hot...
    więcej

    3.3
    Średni hotel 2017-06-27
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      4.0

    3.5
    Tak trzymać 2017-06-30
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    Roźdarodność bardzo duża, smak urozwaicony. Obsluga w restauracji bardzo dobra. W pokojach chysto. P...
    więcej

    6.0
    Victoria Palace Hotel & Spa 2017-06-30
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    dobra komunikacja, dobre ceny, wszystko blisko, centrum w zasiegu spaceru i tam duzo atrakcji. pole...
    więcej

    5.0
    Podróż nad morze 2017-07-01
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    Różnorodność i smak jedzenia w restauracji bardzo dobre. Spodobalo nam dbaĺość i gościnność obslugi....
    więcej

    6.0
    Wakacje 2017-07-07
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    Hotel dobry. Uprzejmość i uczynność personalu bardzo dobra. Wielki wybór wyżywienia i nspojów w rest...
    więcej

    5.0
    Hotel nie dla rodzin z dziećmi 2017-07-10
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.5

    hotel duży, blisko plaży, jedzenia dużo, jedzenie smaczne, mily personel, blisko sklepy, duzy wybór ...
    więcej

    4.0
    Wakacje 2017-07-27
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Hotel godny polecenia 2017-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    W hotelu spsedziliśmy 7 dni, w każdym dniu pokoje byly sprzatane. Obsluga hotelowa bardzo mila. Jedz...
    więcej

    6.0

    Victoria Palace - możliwości zakwaterowania:

    sgl promo room
    studio studio [sea view]
    dbl superior [park view]
    Room Double SeaView
    Pokój 2 os. Promocyjny
    dbl standard room [sea view]
    Pokój 2 os. z widokiem na park
    Pokój 2 os. Superior z widokiem na morze
    sgl standard room [sea view]
    Pokój standard z widokiem na park
    Room Double without Balcony Park View
    Room SingleUse SeaView
    Room SingleUse Park View without Balcony
    Studio SeaView
    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
    Dvoulůžkový pokoj
    Dvoulůžkový pokoj superior s výhledem/moře
    Superior dvoulůžkový pokoj + 1 př.
    Superior dvoulůžkový pokoj + 2 př.
    Superior dvoulůžkový pokoj
    Dvoulůžkový pokoj deluxe s 1 přistýlkou
    Dvoulůžkový pokoj deluxe s 2 přistýlkami
    dvoulůžkový pokoj + 1 př.(2+1), výhled na moře
    dvoulůžkový pokoj, výhled na moře
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Maisonette SeaView
    Room SingleUse Park View without Balcony
    Room Double without Balcony Park View
    Room Double Park View
    Studio SeaView
    Room SingleUse Park View without Balcony
    Room Double SeaView
    Room SingleUse Park View
    Room SingleUse Park View
    Standard Park View
    Room SingleUse SeaView
    Jednolůžkový pokoj
    Studio pro 2 osoby s výhledem/moře
    Studio pro 3 osoby s výhledem/moře
    Standard Park View
    Room Double SeaView
    Room SingleUse Park View
    Room Double without Balcony Park View
    Studio SeaView
    Room SingleUse SeaView

    Victoria Palace - Możliwości wyżywienia:


    Victoria Palace - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Victoria Palace? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00