Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Victoria Palace, Słoneczny Brzeg
1 / 106
Udogodnienia hotelu Victoria Palace
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Bez paszportu

Hotel Victoria Palace
star 5

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Victoria Palace:
4.1 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Victoria Palace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.1 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 26 września 2018

Hotel Victoria Palace w ofercie Biura podróży:

Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży
  • pałacowy styl, przestronne i eleganckie pokoje z widokiem na morze, duży basen i centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Elegancki, ciekawie zaprojektowany 8-piętrowy hotel, dogodnie usytuowany przy plaży i niedaleko centrum, gdzie czeka wiele atrakcji turystycznych i rozrywkowych.

Położenie

Przy nadmorskiej promenadzie z długą i piaszczystą plażą (serwis plażowy odpłatnie) w turystycznej części Słonecznego Brzegu, półtora kilometra  od centrum z lokalami gastronomicznymi, sklepami itd., 9 km od zabytkowego Nassebaru, 35 km od lotniska w Burgas.

Wyposażenie

Piękne lobby z całodobową recepcją, sejfem (7 BGN/dzień) i bezpłatnym Wi-Fi, sklepy, duża restauracja główna Hollywood z tarasem, restauracja a'la carte Gondolla (kuchnia włoska), 5 barów (lobby bar Safari w stylu orientalnym, elegancki Irish Bar, bar Palma przy basenie z wodnymi siedziskami, snack bar Victoria, Mezanine z tarasem letnim, kantor wymiany walut, wypożyczalnia samochodów, pralnia, punkt medyczny, salon fryzjerski.

Pokoje

Komfortowe i gustowne, z łazienką (wanna lub prysznic, WC, suszarka do włosów), klimatyzacją, sejfem, TV sat, małą lodówką, telefonem, balkonem.

Wyżywienie

HB - śniadania i kolacje w formie bufetów. All Inclusive - śniadania (7:00-10:00), lunch (12:30-14:30) i kolacje (18:00-21:00) w formie bufetów (także tematyczne), przekąski, kawa, herbata, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (w lobby i Irish Bar do północny), jedna kolacja a'la carte (wymagana rezerwacja). System all inclusive nie obejmuje baru Mezanine.

Sport i rozrywka

Duży, fantazyjny basen zewnętrzny z tarasem słonecznym (leżaki i parasole bezpłatne), siatkówka plażowa, basen kryty (czynny poza sezonem letnim), Centrum SPA (jacuzzi, sauna, łaźnia, masaże, zabiegi pielęgnacyjne i kosmetyczne), fitness, bilard, terapeutyczne, kosmetyczne i pielęgnujące, sporty wodne.

Dla dzieci

Miniklub (3-12 lat) w sezonie, brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, menu dziecięce, łóżeczka niemowlęce.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.


Atur
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży
  • pałacowy styl, przestronne i eleganckie pokoje z widokiem na morze, duży basen i centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Słoneczny Brzeg

To najlepiej w kraju rozwinięty region pod względem infrastruktury turystycznej i jakości świadczonych usług. Sam Słoneczny Brzeg uważany jest za najpiękniejsze kąpielisko na bułgarskim wybrzeżu, a leżący nieopodal Nessebar to perełka riwiery Morza Czarnego. Bardzo szeroka piaszczysta plaża, liczne place zabaw, wodne rynny oraz dwa Aqua Parki sprawiają, że jest to ulubione miejsce wypoczynku dla rodzin z dziećmi oraz miłośników sportów wodnych.

Lokalizacja:

przy piaszczystej plaży, w otoczeniu ekskluzywnych hoteli; do ścisłego centrum kurortu ok.15 min.

Hotel:

obiekt o oryginalnej architekturze, 8-piętrowy, powstały w 2003 roku; do dyspozycji gości: okazały elegancki hol recepcyjny, restauracja główna, restauracja włoska, lobby bar, orientalny Safari bar z widokiem na basen, Mezzanine bar, Palma bar serwujący doskonałe drinki pod gołym niebem, pool bar. Na terenie hotelu room service, kawiarenka internetowa, punkt wymiany walut i płatny sejf w recepcji, punkt medyczny 24 h, sklepy z pamiątkami, wypożyczalnia samochodów, parking strzeżony.

Liczba pokoi:

545- gustownie wyposażone z łazienką (WC, prysznic/wanna, suszarka do włosów, telefon), klimatyzacja centralna, TV, mini-bar, telefon, sejf, balkon. Pokoje 2-os. z możliwością 1 lub 2 dostawek dla dzieci.

Sport/rozrywka:

kompleks basenów odkrytych (leżaki i parasole bezpłatnie); centrum SPA & Wellness z basenem krytym, sauna, solarium, jacuzzi, łaźnia turecka, zabiegi leczniczo-relaksacyjne oraz Witamin bar (lokalne opłaty); hotelowe kasyno, klub fitness, salon fryzjersko-kosmetyczny (lokalne opłaty); sporty wodne na plaży (lokalne opłaty).

Dzieci:

basen odkryty; brodzik przy basenie krytym.

Wyżywienie:

All inclusive:
- śniadanie, lunch i kolacja w formie bufetu

- kolacja w restauracji A'la carte (raz na pobyt, wymagana rezerwacja)

- lokalne piwo i wino do posiłków (lunch i kolacja)

- 11:30-17:00 snacki, słodycze, kawa i herbata, napoje bezalkoholowe oraz lokalne piwo w wybranych barach

- 20:00-24:00 lokalne alkohole (piwo, wino, wódki) oraz napoje bezalkoholowe w wybranych barach
Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu All inclusive dostępne w recepcji hotelu.

Elegancja, styl i szeroki pakiet usług. Kompleks stworzony z myślą o idealnym wypoczynku, trafiający w gusta najbardziej wymagających Klientów.

Cena zawiera:

  • zakwaterowanie,
  • wyżywienie wg opisu,
  • podatek VAT,
  • opiekę rezydenta,

Cena nie zawiera:

  • transportu,
  • dodatkowych świadczeń.
ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży
  • pałacowy styl, przestronne i eleganckie pokoje z widokiem na morze, duży basen i centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUŁGARSKA

*****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

*    1 km od centrum Słonecznego Brzegu, 35 km od lotniska w Burgas.

Plaża

*     Bezpośrednio przy hotelu; serwis plażowy płatny.

Zakwaterowanie

*    545 pokoi; *    Typy pokoi: 17 jednoosobowych (15 m, nie posiadają balkonów), 484 dwuosobowe z możliwością dostawki ( 30 m), 44 pokoje typu studio (50 m); *    Wyposażenie: łazienka (prysznic lub wanna), suszarka do włosów, WC, klimatyzacja, telefon, TV sat; (sejf, minibar, internet Wi-Fi) -płatne.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna, restauracja a la carte (1 wizyt bezpłatnie podczas pobytu - wymagana rezeracja); *    3 bary: palm bar, irish bar, snack bar.

Wyżywienie

*    HB - śniadania i obiadokolacje; *    All inclusive - śniadania, obiady, kolacje, lekkie przekąski w ciągu dnia, ciasta, lody; napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji w godz. 10.00-24.00 (ostatnie zamówienie przyjmowane są do godz. 23.45).

Sport i Rozrywka

*    Basen zewnętrzny, basen wewnętrzny; *    Bezpłatnie - boisko do siatkówki, rzutki, codzienne animacje; *    Odpłatnie - fitness, sauna, jacuzzi, masaże, centrum SPA, łaźnia turecka, sporty wodne dostępne na plaży.

Dla dzieci

*    Brodzik, wysokie krzesełka w restauracji, specjalne menu, bezpłatne łóżeczko dla niemowląt.

Pozostałe udogodnienia

*    Kantor wymiany walut, sklepy z pamiątkami, pralnia, opieka medyczny, salon fryzjerski, wypożyczalnia samochodów, parking strzeżony (płatny, ok 12 leva/dzień), Internet Wi-Fi dostępny w lobby.

Naszym zdaniem

*    Hotel o bardzo dobrym standardzie, urządzony z przepychem. Jego ciekawie zaprojektowane wnętrza, eleganckie pokoje oraz wyrafinowana kuchnia zapewnią udany wypoczynek. Doskonała lokalizacja przy samej promenadzie Słonecznego Brzegu nie pozwoli nikomu się nudzić.

Strona internetowa

*    www.victoriapalace-bg.net


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży
  • pałacowy styl, przestronne i eleganckie pokoje z widokiem na morze, duży basen i centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:
Luksusowy i elegancki hotel Victoria Palace położony jest w północnej części Słonecznego Brzegu, od morza i pięknej, piaszczystej plaży oddziela go jedynie nadmorska promenada. Centrum z licznymi sklepami, restauracjami, kafejkami i lokalami rozrywkami znajduje się około 1,5 km od hotelu. Do zabytkowego Nesebaru jest ok. 9 km., lotnisko w Burgas oddalone jest o ok. 35 km. Hotel powstały w 2003 r. oferuje swoim gościom ponad 530 pokoi.
Pokoje:
Komfortowo wyposażone pokoje 2 - osobowe (możliwość dostawki dla dla2 dzieci lub 1 dorosłego) z łazienką (wc, prysznic lub wanna, suszarka do włosów, telefon). W każdym pokoju klimatyzacja sterowana indywidualnie, TV, mini bar, telefon, sejf (dodatkowo płatny), balkon (część pokoi posiada widok na morze).
Do dyspozycji gości:
Recepcja 24 - godz., kantor wymiany walut, dwa baseny (wewnętrzny i zewnętrzny), informacja turystyczna, restauracja główna "Hollywood" (serwująca dania kuchni europejskiej i regionalnej), restauracja a'la "La Gondola" (kuchnia włoska), lobby bar, orientalny bar "Safari" z widokiem na basen, bar "Mezzanine", bar "Palma" (serwujący doskonałe drinki pod gołym niebem), bar przy basenie, room service, pralnia, salon fryzjerski, kasyno, sala internetowa, taras słoneczny.
Wyżywienie:
Śniadania i obiadokolacja w formie bufetu (napoje do kolacji płatne dodatkowo).
Program sportowy i animacyjny, SPA:
W hotelu prowadzone są codzienne animacje. Za dodatkową opłatą na terenie hotelu znajduje się profesjonalne centrum SPA & Wellness z basenem krytym, sauną, solarium, jacuzzi, łaźnią turecką, zabiegami leczniczo-relaksacyjnymi, klub fitness oraz na plaży - sporty wodne.
Kategoria lokalna:
*****
Naszym zdaniem:
Hotel idealny zarówno dla rodzin z dziećmi jak i ludzi szukających wrażeń młodych ludzi. Piękna plaża, bliskość kurortu zapewniają niezapomniane wakacje.
Inne:
http://www.victoriagroup.bg

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7, 10, 11lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

BUŁGARIA
informacje ogólne
Waluta
LV - Bułgarska Lewa. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieją miejsca w których można wymienić dolary i euro.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Jest mile widziane również przez osoby sprzątające pokoje w hotelach.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Bułgarii na podstawie dowodu osobistego.
Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny
obiad od 10 LV woda 1.5 l - 1-2 LV piwo w barze od 1.5-3 LV kawa w kawiarni od 1 LV.
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.35 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Telefony komórkowe działają w całej Bułgarii. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
W regionie
Albena
Kurort idealny dla rodzin z dziećmi, położony na olbrzymim terenie otoczony lasem i zielenią. Funkcjonuje jako miasteczko turystyczne więc wszystkie atrakcje są dostępne niezależnie od tego w którym hotelu jest sie zakwaterowanym. Plaża piękna, szeroka i z białym drobnym piaskiem oferuje leżaki i parasole dla każdego klienta bezpłatnie. Jest ona na tyle duża, że nigdy nie bywa zatłoczona i posiada niebeską flagę świadczącą o czystości wody i plaży. Po całym terenie kursuje kolejka turystyczna dowożąca w każde miejsce. Znajduje się tu świetne zaplecze rekreacyjne i sportowe oraz wiele atrakcji dla najmłodszych. Teren tonie w zieleni, a hotele położone są w ogrodach w otoczeniu drzew lub na samej plaży. To idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, najlepsze na Bułgarskiej Riwierze.
Złote Piaski
Wspaniała, piaszczysta plaża dająca nieograniczone możliwości spędzenia urlopu aktywnie, świetnie wyposażone centra, wypożyczalnie i obiekty sportowe. Hotele na każdą kieszeń i turyści z całej Europy. Życie nocne zadowoli wszystkich spragnionych tanecznych szaleństw i wakacyjnych rozrywek.
Słoneczny Brzeg
To najwieksza i najstarsza turystyczna miejscowość na bułgarskim wybrzeżu. Wzdłuż 6 km. plaży znajduje się bardzo wiele hoteli oraz wszelkich turystycznych atrakcji. Hotele specjalizują się w obsłudze rodzin z dziećmi więc wiele hoteli posiada liczne udogodnienia dla najmłodszych. Plaża łagodnie opada do morza i jest bezpieczna nawet dla tych którzy nie umieją pływać.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Łodzi, Wrocławia, Gdańska, Poznania, Krakowa, Lublina, Bydgoszczy. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: : www.rainbowtours.pl/rozklady.

Wycieczki lokalne

NESSEBAR (1 dzień) - cena ok. 32 EUR (bez obiadu), 37 EUR (z obiadem)
Wycieczka autokarowa do jednego z najpiękniejszych miast bułgarskich, którego starówka wpisana jest na Listę Światowego Dziedzictwa Kultury UNESCO. Nessebar położony jest na malowniczym półwyspie połączonym z lądem jedynie wąskim przesmykiem. Wyjątkowość miasta kryje się w fakcie, iż podziwiać w nim można zabytki sięgające najdawniejszych czasów. Znajdziemy tu pozostałości po starożytnych Rzymianach, Grekach, przepiękne cerkwie średniowieczne, fragmenty budowli tureckich i małe, drewniane domki wybudowane w stylu bułgarskiego odrodzenia narodowego. Uroku miastu dodają liczne tawerny i restauracyjki nad brzegiem morza. To swoiste połączenie piękna przyrody, malowniczych zabytków i niepowtarzalnej atmosfery miasta sprawia, że Nessebar jest dziś odwiedzany przez turystów z całego świata.
PRZYLĄDEK KALIAKRA ORAZ BALCZIK (1 dzień) - cena ok. 32EUR ze Złotych Piasków, Albeny / ok. 47EUR ze Słonecznego Brzegu
Przylądek Kaliakra - przyciągający rzesze turystów fenomen przyrody. Jest to wąski, dwukilometrowy cypel, z którego rozpościera się zapierający dech w piersiach widok na morze. Dodatkową atrakcję stanowią znajdujące się na przylądku pozostałości po budowlach rzymskich, a także pojawiające się nieopodal delfiny. Balczik - jedno z najbardziej urokliwych miasteczek bułgarskich. Jest on nazywany "Białym Miastem Morza Czarnego" ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Głównym punktem programu będzie zwiedzanie malowniczego, położonego na brzegu morza kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii. Podziwiać w nim można m.in. piękne budowle, a także rezerwat kaktusów i róż.
ISTAMBUŁ (1 dzień) - cena ok. 67 EUR (+wiza turecka ok. 18 EUR)
Wycieczka autokarowa do położonego nad Bosforem Istambułu - orientalnego miasta o wielowiekowej historii. W programie: przejazd panoramiczny przez część europejską miasta (m.in. dworzec Orient Express'u, Targ Egipski, zatoka Złoty Róg, Pałac Dolmabahçe) ze zwiedzaniem Hipodromu, a następnie Błękitnego Meczetu, a także przejazd przez Most Bosforski do części azjatyckiej. W wolnym czasie możliwość wejścia do Hagia Sophia lub wizyta na tureckim bazarze. Dla chętnych rejs po Bosforze z wizytą na Targu Egipskim.
RUMUNIA - (1 dzień) - cena ok. 55EUR
Wycieczka po rumuńskim wybrzeżu. Na początku weźmiemy udział w panoramicznej wycieczce, podczas której będziemy mieli okazję zobaczyć najpopularniejsze nadmorskie kurorty Rumunii. Następnie przejedziemy do Konstancy, gdzie zobaczymy port, kasyno, cerkiew grecką, Wielki Meczet. W Konstancy czas wolny ( możliwość zwiedzenia Muzeum Archeologicznego).
WARNA- DELFINARIUM, (1 dzień) - cena ok. 27 EUR ze Złotych Piasków / 42-47 EUR ze Słonecznego Brzegu
Niezapomniana wizyta w największym w tej części Europy delfinarium, podczas której podziwiać będzie można występy tresowanych delfinów - skoki, balanse, tańce i zabawy z publicznością. To wspaniała rozrywka zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Po programie przewidziane jest zwiedzanie Warny - drugiego pod względem wielkości miasta w Bułgarii, nazywanego "Perłą Morza Czarnego".
BAŁCZIK I WIECZÓR BUŁGARSKI (1 dzień) - cena ok. 47 EUR/os.
Wycieczka autokarowa do Balcziku - jednego z najbardziej urokliwych miasteczek bułgarskich. Jest on nazywany "Białym Miastem Morza Czarnego" ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Głównym punktem programu będzie zwiedzanie malowniczego, położonego na brzegu morza kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii. Podziwiać w nim można m.in. piękne budowle, a także rezerwat kaktusów i róż. Jak się bawić, to tylko w gorącym, bałkańskim stylu. Będzie można przekonać się o tym biorąc udział w niepowtarzalnym wieczorze bułgarskim. Odbędzie się on w pięknie urządzonej, ludowej restauracji. Nie zabraknie specjałów lokalnej kuchni i typowo bułgarskich napojów - wina i rakiji. W czasie trwania wieczoru przewidzianych jest wiele atrakcji, m.in. występy.
SOFIA - MONASTYR RYLSKI - PETRICZ (2 dni) - cena ok. 127 EUR/os.
Wcześnie rano wyjazd do stolicy Bułgarii, Sofii. Weźmiemy udział w panoramicznej wycieczce po mieście, podczas której zobaczymy najważniejsze atrakcje turystyczne miasta. Na dalsze zwiedzanie wybierzemy się do centrum Sofii, gdzie zwiedzimy cerkiew św. Aleksandra Newskiego z przełomu XIX i XX wieku. Następnie - obiad i czas wolny. Późnym popołudniem przejedziemy do Rylskiego Monastyru - kolacja i nocleg na terenie monastyru. Po śniadaniu - poranne nabożeństwo, po którym zwiedzimy monastyr. Następnie, udamy się do miasta Petricz, gdzie zobaczymy dom-muzeum Baby Wangi, znanej ze swoich przepowiedni zielarki. Kolejnym miejscem, które odwiedzimy jest miasto Rupite, gdzie znajduje się grób Wangi. Ostatnim przystankiem będzie starożytne miasto Melnik, które popularność zdobyło dzięki produkcji wyśmienitego wina. Tam też zjemy obiad. Powrót do Warny.
REJS STATKIEM KOLUMB - (1/2 dnia) - cena ok. 39 EUR/os.
Przejazd autokarem do Warny, gdzie przesiądziemy się na statek "Kolumb". Rejs statkiem w okolicach wybrzeża warneńskiego, podczas którego istnieje możliwość przebrania się w średniowieczne stroje, a także zapoznania sie z dawnym sposobem nawigacji. Na statku drobny poczęstunek i napoje, zorganizowane zostaną ponadto gry i zabawy tematyczne. Powrót do Złotych Piasków.
PIRACKIE PARTY - (1/2 dnia) - cena ok. 38 EUR/os.
Rejs pirackim statkiem, możliwość przebrania w dawne stroje, wspaniała bitwa morska pomiędzy dwoma statkami podczas rejsu drobny poczęstunek i napoje, gry i zabawy.
DUNAJ I SILISTRA - (1/2 dnia) -cenaok. 52 EUR/os.
Trasa wycieczki wiedzie przez piękne i dziewicze tereny równiny Dobrudża. Odwiedzimy kompleks etnograficzny Alfatar, który w ciekawy sposób prezentuje lokalną gospodarkę i typowe dla tego przygranicznego obszaru zwyczaje i tradycje. Tam też będziemy mieli okazję spróbować morelowej rakii. Następnie zobaczymy cerkiew św. Trójcy z unikalną kolekcją ikon. Dalej nasza droga powiedzie do Silistry, gdzie skosztujemy dań i napoi kuchni bułgarskiej. Ponadto - program folklorystyczny. Ostatnim punktem wycieczki będzie rejs statkiem po Dunaju.
PROWINCJA SZUMEN - (1/2 dnia) - cena ok. 47 EUR/os.
Wycieczka podczas której będziemy mieli okazję poznać folklorystyczną i historyczną stronę Bułgarii. Pierwszym przystankiem będzie największa na terenie kraju stadnina koni "Kabiuk" - organizowane są tutaj pokazy koni różnych ras. Ponadto - możliwość przejażdżki konnej. Następnie przejedziemy do Presławia, będącego niegdyś ważnym ośrodkiem politycznym pierwszego państwa bułgarskiego. Zobaczymy tutaj ruiny Okrągłej Cerkwi (zwanej także Złotą), przykładu starobułgarskiej architektury z początków X. wieku. Odwiedzimy także dom etnograficzny, w którym zjemy obiad, skosztujemy lokalnego wina i obejrzymy pokaz tutejszego tradycyjnego rękodzieła.
WELIKO TYRNOVO - (1/2 dnia) - cena ok. 48 EUR/os. z Albeny
Weliko Tarnowo - historyczna stolica Bułgarii, pozostająca pełnym uroku miasteczkiem. W programie: zwiedzanie starego miasta, górującej nad nim odrestaurowanej twierdzy Carevec - dawnej stolicy carów Bułgarskich. Czas wolny. Przejazd do idealnie zachowanej szlacheckiej (bojarskiej) wsi - Arbanasi.
JEEP SAFARI - (1/2 dnia) - cena ok. 29 EUR/os.
Wycieczka zapewniająca mnóstwo adrenaliny, będąca wspaniała zabawa dla całej rodziny. Wyjazd z hotelu w godz. 9- 10, jeepami z napędem 4x4 w góry Bałkańskie. Jazda jeepami po trudnym terenie, leśnych ścieżkach i pagórkach.
Uwaga!
Oferowane wycieczki odbywają się zarówno ze Złotych Piasków, Albeny i Słonecznego Brzegu, toteż programy i ceny różnią się ze względu na inne odległości pomiędzy powyższymi kurortami a proponowanymi atrakcjami. Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.


Wygoda Travel
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży
  • pałacowy styl, przestronne i eleganckie pokoje z widokiem na morze, duży basen i centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Najważniejsze cechy hotelu

Nad samym morzem Baseny i centrum SPA w hotelu W spokojnej okolicy

Jednym zdaniem

Bogata infrastruktura hotelu oraz położenie w spokojnej części kurortu z dala od zgiełku miasta pozwoli nawet najbardziej wymagającym zażyć chwili relaksu w luksusowej atmosferze.

Opis miejscowości

Słoneczny Brzeg to największa i najpopularniejsza miejscowość letniskowa Bułgarii, nazywana często Las Vegas Wschodniej Europy. Dyskoteki, kluby, aqua parki, restauracje, parki rozrywki i liczne hotele z basenami oświetlają po zmroku całe wybrzeże.

Budynek

Nowoczesny, luksusowy kompleks hotelowy o imponującej architekturze, położony bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży (pierwsza linia brzegowa). Centrum Słonecznego Brzegu oddalone jest ok. 1,5 km od obiektu. Oficjalna kategoria lokalna: ****.

Pokoje

komfortowe i elegancko urządzone, klimatyzowane 2-osobowe z możliwością jednej lub dwóch dostawek, wyposażone w łazienkę z prysznicem lub wanną oraz WC, suszarkę do włosów, telefon, TV sat, część pokoi posiada balkon lub taras. Odpłatnie: mini-bar, Wi-Fi. Pokoje standardowe od strony parku lub morza (wg wybranej oferty).

Do dyspozycji gości

basen zewnętrzny, parasole i leżaki przy basenie, basen wewnętrzny, brodzik dla dzieci, restauracje,  bar w lobby, bar przy basenie, recepcja 24h, wymiana walut, animacje dla dzieci, Wi-Fi w lobby, taras słoneczny, windy, sklep i apteka na terenie kompleksu, parking (odpłatnie 12BGN/dzień), sejf (7BGN/dzień), centrum SPA (odpłatnie): sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, masaże, pokój relaksacyjny, zabiegi pielęgnacyjne.

Plaża

Piaszczysta, szeroka, publiczna przy samym hotelu. Leżaki i parasole za dodatkową opłatą. Sporty wodne na plaży dodatkowo płatne.

Wyżywienie

śniadania i obiadokolacje serwowane w formie urozmaiconego bufetu (napoje do obiadokolacji płatne dodatkowo) lub opcja All Inclusive. All Inclusive: śniadania (07:30-10:00), obiady (12:00-14:00) i kolacje (18:00-21:00) serwowane w formie urozmaiconego bufetu. Raz w tygodniu bufet tematyczny. Przekąski (11:00-17:00), lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10:00 -23:30). Kuchnia bułgarska lub międzynarodowa.

Cena zawiera

9 lub 7 noclegów (autokar/dojazd własny) * 10 lub 11 noclegów (samolot) * wyżywienie wg oferty * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL i NW + bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna * podatek VAT * w opcji dojazdu autokarem - opieka pilota przewozowego * w opcji samolotowej -transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Dopłaty

Obligatoryjne: taksa klimatyczna 7 /os. (płatne na miejscu).


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży
  • pałacowy styl, przestronne i eleganckie pokoje z widokiem na morze, duży basen i centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Burgas Położony na rozległym terenie hotel zbudowany jest w efektownym futurystycznym stylu. Położenie w centrum Słonecznego Brzegu przy piaszczystej, złotej plaży i turkusowych wodach Morza Czarnego jest jego niewątpliwą zaletą. Po dniu spędzonym nad basenem lub na plaży nadmorski kurort kusił będzie typowo miejskimi atrakcjami jak restauracje, dyskoteki, bary oraz szaleństwem zakupów.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

2003 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie hotelu znajdują się: 2 restauracje, 4 bary, basen odkryty, pralnia (płatna), windy.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

przy hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole i leżaki - płatne. Przejście do plaży przez promenadę.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną, minilodówkę, sejf (płatny ok. 7 BGN/doba), telefon, TV, łazienkę (wanna lub prysznic, suszarka, WC), większość pokoi z balkonem. Typy pokoi: w dziewięciopiętrowym budynku głównym: pokoje standardowe dla max 4 os. (część pokoi bez balkonu) , suite , apartamenty , studio dla max 4 os.

Wyżywienie

restauracja główna, restauracja a' la carte, 4 bary (Mezzanie Bar - płatny)

śniadanie

Formuła zawiera:śniadanie(07:30-10:00), lokalne napoje bezalkoholowe tylko do śniadania

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), obiadokolacja (18:00-21:00) serwowane w restauracji głównej, lokalne napoje bezalkoholowe tylko do śniadania All Inclusive (10:00-23:30) Formuła zawiera: śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:00-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski i lody (12:00-16:00) w barze z przekąskami , wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Formuła nie zawiera: wysokogatunkowych importowanych napojów alkoholowych, koktajli, napojów serwowanych w puszkach i butelkach, świeżo wyciskanych soków Restauracje a la carte - dla Gości All Inclusive - 1 wizyta w trakcie pobytu gratis, dla pozostałych Gości - płatna. Wymagana rezerwacja.włoska "La Gondola"

z myślą o dzieciach

krzesełka i menu dla dzieci w restauracji, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

płatne

centrum SPA, masaż, salon piękności, łaźnia turecka, sauna, sporty wodne na plaży

Aktualizacja opisu

05.02.2018 15:40

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży SPA All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży
  • pałacowy styl, przestronne i eleganckie pokoje z widokiem na morze, duży basen i centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Słoneczny Brzeg, Bułgaria

Położenie

spokojne, bezpośrednio przy morzu i promenadzie. Do centrum miejscowości z licznymi sklepami, restauracjami i barami promenadą ok 1,5 km. Do Nessebaru spacerem plażą wzdłuż morza ok. 7 km.

Plaża

do szerokiej i piaszczystej plaży w Słonecznym Brzegu tylko przez promenadę spacerową. Leżaki i parasole na plaży za opłatą.

Wyposażenie

duży kompleks oferuje 545 pokoi w 9-piętrowym budynku, windy. Przestronne lobby z recepcją, główna restauracja "Hollywood", 3 bary, sklepy. Przed hotelem, od strony morza, znajduje się duży basen z tarasem słonecznym, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie w cenie.. www.victoriapalace-bg.net

Dostęp do internetu

WiFi w lobby gratis, kącik internetowy za opłatą.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

stylowo i funkcjonalnie urządzone. Pokoje dwuosobowe (1-3A): z kącikiem wypoczynkowym; klimatyzacja, lodówka, sejf (za opłatą ok. 3,5 EUR/dzień), TV sat, balkon. Wanna lub prysznic, suszarka, WC. Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (1-3B). Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): bez balkonu, poza tym wyposażone jak pokoje 2A.

Wellness

za opłatą centrum Spa: sauna, whirlpool, łaźnia parowa, masaże.

Dzieci

osobny brodzik. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:45. Przekąski, ciasto, kawa, herbata i lody w godz. 11-12:00 oraz od 15-17:00. Raz na pobyt możliwa kolacja w restauracji a'la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja na recepcji).

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • wizyta rezydenta w hotelu


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży
  • pałacowy styl, przestronne i eleganckie pokoje z widokiem na morze, duży basen i centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****+

Region

Bułgaria/ Słoneczny Brzeg

Strefa

Prestige, Relax

Dzieci

- 1 dziecko do 12 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

- Słoneczny Brzeg - w pobliżu liczne bary, dyskoteki, restauracje , sklepy, mini wesołe miasteczko i bogata infrastruktura rozrywkowa - Nessebar - ok. 7 km zabytkowe centrum wpisane na listę UNESCO, Aqua Park lotnisko w Burgas - ok. 35 km

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, przejście przez nadmorską promenadę, ładnie zagospodarowana, piaszczysta, szeroka z łagodnym zejściem do wody, parasole oraz leżaki płatne - ok.8 EUR komplet 2 leżaki i parasol

Hotel

czterogwiazdkowy o podwyższonym standardzie, wybudowany w stylu pałacowym, położony w turystycznej części Słonecznego Brzegu, oferuje 545 pokoi i apartamentów zlokalizowanych w okazałym 9-piętrowymbudynku głównym o pałacowej architekturze

Udogodnienia

całodobowa recepcja oraz przestronne lobby z miejscami do wypoczynku, 4 windy, punkt wymiany walut, apteka, przechowalnia bagażu, sklepy z pamiątkami, fryzjer, lekarz (na życzenie), możliwość wynajęcia samochodu, płatny parking (ok.6,5 EUR/dzień), możliwość zakwaterowania z małym psem lub kotem do 5 kg za opłatą 5 EUR/dzień

Internet

Wi-Fi w lobby i pokojach płatne

Pokoje

2 os.z możliwością 1 dostawki dla osoby dorosłej i2dostawek dla dzieci (rozkładana sofa), ok.30 m2, komfortowe i dobrze wyposażone, łazienka z wanną i prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja sterowana indywidualnie, TV SAT , sejf (płatny ok.3,6EUR/dzień), telefon, lodówka, balkon lub taras, widok na morze za dopłatą

Restauracje i bary

- restauracja główna w formie bufetu - dania kuchni międzynarodowej - restauracja a la carte La Gondola -serwująca dania kuchni włoskiej - lobby bar / main bar - bar przy basenie /pool bar - Irish Bar

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

Duży basen zewnętrzny z leżakami i parasolami, animacje dzienne, aerobic, aqua aerobic, gimnastyka, siatkówka plażowa, piłka wodna, rzutki, wieczorne przedstawienia

Płatne

centrum Spa oraz salon piękności, masaże, jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, sporty wodne oraz windsurfing na plaży, w pobliżu hotelu tenis ziemny, mini golf oraz Aqua Park w Słonecznym Brzegu, taksa klimatyczna płatna obligatoryjnie na miejscu w wyokosci 0,5 € dorosły/dzień, dziecko w wieku 2-11,99 w wysokosci 0,25 €/dzień

Dla dzieci

brodzik, mini disco, międzynarodowy zespół animacyjny organizujący liczne zabawy, gry i konkursy, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2

Program All Inclusive

07.30-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 12.00-14.00 obiad w formie bufetu w restauracji głównej złożony z dań kuchni międzynarodowej i lokalnej, przystawki, przekąski, sałatki, ciasteczka, owoce, desery 18.00-21.00 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni bułgarskiej, wybór dań głównych, przystawek, sałatek, deserów i owoców, raz w tygodniu wieczór bułgarski 10.00-17.00 ciastka, przekąski, słodkości, lody, kawa, herbata, napoje serwowane w wybranym barze 12.15-11.30 lekkie przekąski typu pizza, kanapki, sałatki, słodkości podane w snack bar 10.00-18.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna oraz napoje lokalne alkoholowe typu wino białe, wino czerwone, piwo, wódka, brandy, gin, whisky, rum oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w barze przy basenie 17.00-24.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna, oraz napoje lokalne alkoholowe typu wino białe, wino czerwone, piwo, wódka, brandy, gin, whisky, rum oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w Irish Bar - do obiadu i kolacji podawane są lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna oraz lokalne alkohole typu piwo, wino białe, wino czerwone - możliwość kolacji we włoskiej restauracji a la carte 1 raz podczas pobytu / wymagana rezerwacja - leżaki i parasole przy basenie

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Strona www hotelu

www.victoriapalace-bg.net

Nasza ocena

Pokój ****+ Położenie ***** Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ****

Atuty

- imponująca architektura i pałacowy styl - doskonała położenie blisko rozrywkowego centrum Słonecznego Brzegu - duże, eleganckie pokoje z widokiem na morze - położony bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży

Nessebar

To niezwykle urokliwe miasteczko jest wizytówką bułgarskiego wybrzeża. Jest to jedno z najstarszych miast europejskich, które zostało wpisane na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Historia przeplata się tutaj ze współczesnością. Stare, średniowieczne cerkwie, wąskie, brukowane uliczki i domy z czasów bułgarskiego odrodzenia tworzą niezapomnianą atmosferę. Na miejscu czas wolny, który można przeznaczyć na samodzielne zwiedzanie miasta i delektowanie się jego magią. Cena ok. 13 EUR/os.

Sozopol i Ropotamo

Sozopol to miasto, którego historia sięga VII wieku - mnóstwo w nim wąskich uliczek, ogrodów figowych oraz charakterystycznych, drewnianych domów z wysuniętymi górnymi kondygnacjami. Zostało założone jako trackie osiedle, należało w przeszłości do Rzymian i Turków - dzisiejszy swój wygląd zawdzięcza głównie bułgarskiemu odrodzeniu z XIX wieku. Spacerując kilkusetletnimi uliczkami można poczuć wspaniałą atmosferę tego wielokulturowego miasteczka. Po drodze odbędzie się również zwiedzanie klasztoru Św. Jerzego w Pomorie oraz krótki spacer w Burgas. Wycieczkę zakończy spływ rzeką Ropotamo, w trakcie którego można podziwiać niezwykle bogatą faunę i florę znajdującą się na wybrzeżu. Cena ok. 31 EUR/os.

Istambuł - 1 dzień

Całodzienna wycieczka do miasta położonego na dwóch kontynentach, dawnej stolicy wielkich mocarstw - Bizantyjskiego i Osmańskiego, a obecnie największej metropolii tureckiej. Bez wątpienia jednym z symboli tego miasta jest Błękitny Meczet. Został wybudowany na polecenie sułtana Ahmeda I, który tym monumentalnym projektem chciał przyćmić piękną, bizantyjską świątynię - Hagia Sofia, ufundowaną w VI wieku przez cesarza Justyniana I Wielkiego. W programie również zwiedzanie Hipodromu oraz przejazd przez Most Bosforski do azjatyckiej części. Następnie powrót do części europejskiej, zwiedzanie i zakupy w fabryce skór. Popołudniem obiad i czas wolny. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 62 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej.

Istambuł - 2 dni

Możliwy jest także wyjazd do Istambułu na 2 dni. Dzięki temu można zapoznać się również z nocnym życiem tego wspaniałego miasta, wybrać się na wieczór turecki (płatne dodatkowo ok. 30 EUR/os.), spróbować rejsu cieśniną Bosfor (płatne dodatkowo ok. 25 EUR/os.) czy zwiedzić słynny Pałac Topkapi (bilet wstępu ok. 20 EUR/os.). Pozostały program zwiedzania taki jak przy zakupie wycieczki jednodniowej. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 92 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej. Cena ok. 40 EUR/os.

Jeep Safari

Ci którzy chcieliby na chwilę zmienić krajobraz i odpocząć od falującego morza powinni wybrać się na całodzienną wycieczkę jeepami w góry Strandża. Będzie można zobaczyć unikalne wodospady, jaskinie, a także zwidzieć kilka bułgarskich wiosek. W jednej z nich, która stanowi muzeum architektoniczno-historyczne, odbędzie się obiad pod gołym niebem. Po smacznym obiedzie polecamy spacer po wiosce, degustacja miodu, zwiedzanie dobrze zachowanej starej wiejskiej szkoły i autentycznego domu Strandżanskiego, zbudowanego 300 lat temu. Nad rzeką Weleka, gdzie znajduje się piękny wodospad istnieje możliwość kąpieli. Cena ok. 48 EUR/os.

Warna, delfinarium i skalny klasztor

Całodzienna wycieczka, która rozpocznie się od zwiedzanie słynnego eremickiego klasztoru Aładża pochodzącego najprawdopodobniej z IV w. i rozbudowanego na przestrzeni XIII i XIV wieku . Znajduje się on w jaskini - naturalne pieczary pełniły funkcję cel mnichów, a z te z kolei były ze sobą połączone wykutymi w kamieniu korytarzami. Popołudniem odwiedzimy delfinarium znajdującego się w Warnie - wstęp wliczony w cenę. Występy tresowanych delfinów, które przez ok. pół godziny wykonują skomplikowane akrobacje, a nawet tańczą w rytm muzyki to zawsze wspaniały widok, który sprawia wiele radości zarówno dzieciom jak i dorosłym. Obiad (wliczony w cenę) odbędzie się w tradycyjnej bułgarskiej restauracji W Warnie będzie czas wolny na samodzielne zwiedzanie lub zakupy. Wstęp do delfinarium i obiad są wliczone w cenę. Cena ok. 45 EUR/os.

Piknik na jachcie

Kilkugodzinna wprawa morska jachtem z portu Nesebyr. Szansa na kąpiel w głębiach morza Czarnego oraz nurkowanie z płetwami i fajką. Podczas resju będzie serwowany pyszny obiad - rybka z rusztu, dodatki, mieszane sałatki, napoje bezalkoholowe i piwo. Idealny pomysł na relaks z dala od zgiełku kurortu. Cena ok. 35 EUR/os.

Dyskoteka w pianie

Ogromna dmuchana arena, z której wylewa się piana to szansa na świetną zabawę z przyjaciółmi i to na złocistej plaży Słonecznego Brzegu! Międzynarodowy zespół animatorów podgrzewa wesoła atmosferę różnymi grami i konkursami. W godzinach 16.00 - 17.00 dostępny jest bezpłatny bar, który serwuje bułgarskie napoje lokalne wino i piwo. Każdy uczestnik po imprezie otrzyma pamiątkową koszulkę na pamiątkę. Cena ok. 18 EUR/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży
  • pałacowy styl, przestronne i eleganckie pokoje z widokiem na morze, duży basen i centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Słoneczny Brzeg, Bułgaria

Położenie

spokojne, bezpośrednio przy morzu i promenadzie. Do centrum miejscowości z licznymi sklepami, restauracjami i barami promenadą ok 1,5 km. Do Nessebaru spacerem plażą wzdłuż morza ok. 7 km.

Plaża

do szerokiej i piaszczystej plaży w Słonecznym Brzegu tylko przez promenadę spacerową. Leżaki i parasole na plaży za opłatą.

Wyposażenie

duży kompleks oferuje 545 pokoi w 9-piętrowym budynku, windy. Przestronne lobby z recepcją, główna restauracja i restauracja włoska a'la carte La Gondola, bary, sklepy. Przed hotelem, od strony morza, znajduje się duży basen z tarasem słonecznym, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie w cenie.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

stylowo i funkcjonalnie urządzone Pokoje dwuosobowe (1-3A): z kącikiem wypoczynkowym; klimatyzacja, lodówka, sejf (za opłatą ok. 3,5 EUR/dzień), TV sat, balkon. Wanna lub prysznic, suszarka, WC. Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (1-3B). Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): bez balkonu, poza tym wyposażone jak pokoje 2A.

Dzieci

osobny brodzik. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Dostęp do internetu

WI-FI w lobby gratis, kącik internetowy za opłatą.

Wellness

za opłatą centrum Spa: kryty basen, sauna, whirlpool, łaźnia parowa, masaże.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:45. Przekąski, ciasto, kawa, herbata i lody w godz. 11-12:00 oraz od 15-17:00. Raz na pobyt możliwa kolacja w restauracji a'la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja na recepcji).

Wcześniej = taniej

do 31.01.16 25% zniżki, 1.02-29.02.16 20% zniżki, 1.03-30.04.16 15% zniżki, 1.05-31.05.16 10% zniżki.

Dni gratis

7 = 5 w terminach 1.05-10.06.16, 6.09-10.10.16, 7 = 6 w terminie 11.06-30.06.16, 14 = 10 w terminach 1.05-31.05.16, 6.09-10.10.16, 14 = 12 w terminie 1.06-30.06.16.

Dla singli

1A = 2A, 1B = 2B bez dopłaty w terminach 1.05-3.06.16, 6.09-10.10.16.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • nowoczesny hotel
  • bezpośrednio przy szerokiej i piaszczystej plaży

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.


Traveliada
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży
  • pałacowy styl, przestronne i eleganckie pokoje z widokiem na morze, duży basen i centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Słoneczny Brzeg Hotel Victoria Palace

Położenie

Hotel położony jest w Słonecznym Brzegu, 30m od brzegu morza, w pierwszej lini brzegowej.

Zakwaterowanie

Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, minibar, telewizor, telefon , TV sat, łazienkę z WC, prysznicem/wanną, suszarkę do włosów. Pokój familijny (studio) - 2 os. dorosłe + 2 dzieci w wieku 2-11 lat.

Udogodnienia dla Gości

Recepcja 24h, bezpłatne Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych, pralnia, usługa prasowania, kantor, restauracje, bar.

Sport i rekreacja

Spa i centreum odnowy biologicznej, sauna, masaż.

Wyżywienie

HB - śniadania i obiadokolacje. Napoje dodatkowo płatne. All inclusive - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

Cena zawiera

Zakwaterowanie,wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie NNW i KL.

Cena nie zawiera

Opieki rezydenta, dojazdu, wycieczek fakultatywnych, wydatków własnych, opłaty klimatycznej (dorośli 5€, dzieci 2-11 lat 2,5€), świadczeń nie wymienionych w ofercie.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.


Oasis Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży
  • pałacowy styl, przestronne i eleganckie pokoje z widokiem na morze, duży basen i centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

OPIS

Położony w północnej części Słonecznego Brzegu, tuż przy piaszczystej plaży, oferuje połączenie luksusowych wnętrz z wygodą i szerokim zakresem usług. W obiekcie Goście mogą skorzystać z zaprojektowanego kaskadowo basenu, wokół którego znajduje się taras słoneczny z leżakami i parasolami. Do dyspozycji Gości restauracja główna i restauracja a la carte oraz kilka barów. Unikalna lokalizacja w pobliżu tętniącego życiem Słonecznego Brzegu, pełnego dyskotek, barów i kawiarni, daje również możliwość skorzystania z uroków nocnego życia tego kurortu.

Położenie

Słoneczny Brzeg, ok 7 km od Nessebaru, ok. 4,8 km od centrum Słonecznego Brzegu. W pobliżu - sklepy, apteka. Lotnisko Burgas ok. 28 km od hotelu.

Plaża

Przy hotelu (przejście przez promenadę), szeroka i długa, publiczna, piaszczysta; leżaki i parasole płatne.

Hotel

Internet - Wi-Fi bezpłatne w miejscach ogólnodostępnych. Hotel dysponuje ponad 540 pokojami. W hotelu znajduje się całodobowa recepcja, winda, przechowalnia bagażu, kantor. Płatne - wypożyczalnia samochodów, parking, Spa, fryzjer. Oficjalna kategoria bułgarska *****

Pokoje

Klimatyzacja, łazienka (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów), sejf (płatny), TV-sat, mała lodówka, telefon. Pokój standardowy z widokiem na ogród - 2-osobowy z możliwością 1 dostawki dla 1 osoby dorosłej lub dla 2 dzieci. Pokój standardowy z widokiem na morze dodatkowo płatny. Studio z widokiem na morze - 2-osobowy z możliwością 1 dostawki dla 1 osoby dorosłej lub dla 2 dzieci.

Rekreacja, Sport, Atrakcje

Basen zewnętrzny, bezpłatne leżaki i parasole przy basenie. Płatne w hotelu - basen wewnętrzny, Spa. Hotel nie prowadzi programów animacyjnych. Płatne w pobliżu hotelu - tenis, minigolf, kręgle, lunapark, aquapark, sporty wodne.

Dla dzieci

Dziecięce krzesła w restauracji, plac zabaw.

Wyżywienie

BB - śniadania w formie bufetu w restauracji głównej. All Inclusive - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski w wyznaczonych barach. Wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach w określonych godzinach. Raz na 7 dniowy pobyt kolacja w restauracji a la carte - wymagana wcześniejsza rezerwacja (dla gości All Inclusive).

Restauracje i bary

Restauracja główna, restauracja a la carte, bar w lobby, bar przy basenie, pub Irish.

Informacje dodatkowe

Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach wykupionego pakietu Goście otrzymują w dniu przyjazdu, podczas zameldowania. All Inclusive w wyznaczonych barach. Goście korzystający z pakietu All inclusive zobowiązani są do noszenia opasek. W restauracjach obowiązuje formalny strój (mężczyźni długie spodnie). Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Część barów, restauracji i innych atrakcji działa tylko w wysokim sezonie (01.06-01.09). Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu - październik 2017.

Warto wyróżnić

* Przy plaży * Blisko centrum * Życie nocne i atrakcje Słonecznego Brzegu * Spacery nadmorską promenadą

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży
  • pałacowy styl, przestronne i eleganckie pokoje z widokiem na morze, duży basen i centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

RIWIERA BUŁGARSKA/BUŁGARIA

Do dyspozycji gości

• recepcja • winda • taras • kryty basen (podgrzewany, płatny) • dwupoziomowy basen (zewnętrzny) • restauracja główna Hollywood (z tarasem) • restauracja a la carte La Gondola • bar w lobby, bar przy basenie, bar z przekąskami i Irish Bar (w all inclusive, w cenie) • Mezanine Bar (płatny)

Wyposażenie

• Wi-Fi (w recepcji i lobby, w cenie) • leżaki i parasole (przy basenie w cenie, na plaży płatne)

Dodatkowe udogodnienia

• sklepy • parking (płatny, ok. 10 BGN/dzień)

Karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

545

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• hotel nie akceptuje zwierząt domowych

Dla dzieci

• brodzik • wysokie krzesełko • łóżeczko dziecięce (w cenie, konieczne zgłoszenie przy rezerwacji) • miniklub (dla dzieci 4-12 lat, od 1.06.) • menu dla dzieci • minidisco

Sport i wellness

W cenie • siatkówka plażowa

Płatne • sporty wodne (w ofercie miejscowych firm, w sezonie głównym) • nowoczesne centrum spa • jacuzzi • sauna • hammam • pokój relaksacyjny • masaże • zabiegi kuracyjne

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-3 os. • widok na morze • balkon • klimatyzacja • sejf (płatny) • TV sat. • minibar • telefon • sofa • biurko • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • WC

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • sofa • biurko • wanna lub prysznic • klimatyzacja • sejf (płatny) • TV sat. • minibar • telefon • suszarka do włosów • WC

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-3 os. • balkon • sofa • biurko • wanna lub prysznic • klimatyzacja • sejf (płatny) • TV sat. • minibar • telefon • suszarka do włosów • WC

Pokój 2-osobowy DZX4

• 1-3 os. • wanna • klimatyzacja • sejf (płatny) • TV sat. • minibar • telefon • suszarka do włosów • WC

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (w formie bufetu) • obiad (w formie bufetu) • kolacja (w formie bufetu lub a la carte) • bufety tematyczne • restauracja a la carte La Gondola (płatna, przy pobycie min. 4-dniowym - 1 raz na pobyt w cenie, wymagana rezerwacja) • kawa, herbata, przekąski, lody (11.00-17.00) • wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-23.45)

Dwa posiłki • śniadanie (w formie bufetu) • kolacja (w formie bufetu lub a la carte)

Dodatkowe informacje • wymagane noszenie bransoletek all inclusive (do zwrotu przy wykwaterowaniu; w przypadku zgubienia bransoletki opłata 30 BGN)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Victoria Palace to świetna propozycja na wakacje w Słonecznym Brzegu. Polecamy miłośnikom plażowania ze względu na bezpośrednie położenie przy pięknej plaży oraz nadmorskiej promenadzie ze sklepami i barami, duży basen, gustowne pokoje oraz animacje. Jest to także bardzo dobry wybór dla miłośników rozrywek i życia nocnego, a także dla rodzin z dziećmi.


Mapa Hotelu Victoria Palace
Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Nessebar, Bułgaria
Wakacje w Bułgarii, Primorsko
Wakacje w Sozopolu
Wakacje w Sveti Vlas
Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
Filmy hotelu Victoria Palace:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Victoria Palace
https://youtu.be/cyyzDbaitKk

Opinie o Hotelu Victoria Palace

Przepiekny Hotel-bardzo efektywnie podswietlony w nocy-jeden z piękniejszych hoteli w całym kurorcie

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.1

Victoria Palace - możliwości zakwaterowania:

POKÓJ Z WIDOKIEM NA MORZE
DOUBLE ROOM PARK VIEW WITHOUT BALCONY SINGLE USE
Park View Standard No Balcony PV
park view standard no balcony pv sd
Park View Standard PV
park view standard pv sd
Standard 2+1 výhled na mořskou stranu
Standard 2+2/1
Standard 2+2/1 výhled na mořskou stranu
Studio 2+2/1
DOUBLE ROOM PARK VIEW SINGLE USE
STUDIO Z WIDOKIEM NA MORZE
DOUBLE ROOM PARK VIEW WITHOUT BALCONY
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA PARK
DOUBLE ROOM PARK VIEW WITHOUT BALCONY SINGLE USE
DOUBLE ROOM PARK VIEW WITHOUT BALCONY SINGLE USE
DOUBLE ROOM SEA VIEW SINGLE USE
DOUBLE ROOM PARK VIEW WITHOUT BALCONY
DOUBLE ROOM PARK VIEW SINGLE USE
Pokój 2 osobowy z dostawką
Pokój 2 osobowy z 2 dostawkami
Pokój 2-os. z widokiem na ogród
Pokój 2 osobowy
Pokój 2 os. z widokiem na park
Pokój 2-osobowy - SGL
Pokój 2-os. z widokiem na morze
Pokój 2 os. z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
ernb eco room- no balcony
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA PARK
DOUBLE ROOM PARK VIEW WITHOUT BALCONY
DOUBLE ROOM SEA VIEW SINGLE USE
STUDIO Z WIDOKIEM NA MORZE
MAISONETTE
msn maisonette
DOUBLE ROOM SEA VIEW SINGLE USE
DOUBLE ROOM PARK VIEW SINGLE USE
STUDIO Z WIDOKIEM NA MORZE
Pokój 1 osoobowy
srpv standard room pv
srsv standard room sea view
srsv standard room sea view
srsv standard room sea view
stdsv studio sv
studio
Studio z widokiem na morze
Studio
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA PARK
POKÓJ Z WIDOKIEM NA MORZE
POKÓJ Z WIDOKIEM NA MORZE

Victoria Palace - Możliwości wyżywienia:


Victoria Palace - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Victoria Palace? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00