cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
  • Hotel Voyage Belek , Riwiera Turecka
1 / 42
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
21.10 - 28.10
już od 3703 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
04.04 - 08.04
już od 2340 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Voyage Belek
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Voyage Belek
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Belek
Ocena hotelu Voyage Belek :
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Voyage Belek :
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 kwietnia 2020

Hotel Voyage Belek w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Belek

OPIS

Ten pięciogwiazdkowy hotel jest doskonałym miejscem na wypoczynek dla miłośników różnorodnych sportów i rekreacji. Obiekt zapewnia atrakcje zarówno dla dzieci jak i dorosłych, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Pakiet Ultra All Inclusive oraz szeroka gama barów i restauracji gwarantuje atrakcyjne wakacje.

kategoria organizatora

5*

kategoria lokalna

5*

Data otwarcia

2007 r. Odnowiony w 2018 r. Na terenie hotelu: restauracje (9), bary (16), room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (6), basen kryty, baseny odkryte (4), aquapark (6 zjeżdżalni dla dorosłych i 1 dla dzieci, działa w godzinach 10:00-12:30,14:00-17:30).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży, płatne: pawilony.

pokoje

Zlokalizowane są w 81 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 7, liczba wind: 5), 6 bungalowów (liczba pięter: 2, liczba wind: 0), 1 blok (liczba pięter: 6, liczba wind: 2), 73 budynki deluxe (liczba pięter: 2, liczba wind: 0) Typy pokoi: pokoje standardowe Main Building dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje rodzinne Main Building dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje standardowe A Block dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje standardowe superior bungalow dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , king suity dla max. 6 os.: salon, jadalnia, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), taras , wille laguna dublex dla max. 6 os.: dwupoziomowe, salon, jadalnia, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, dostęp do współdzielonego basenu, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje rodzinne A block dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , wille garden dublex dla max. 4 os.: dwupoziomowe, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje deluxe dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), taras

Wyżywienie

restauracja główna "Degusto", restauracje a la carte (8), bary (16), cukiernia Ultra All Inclusive (24h) śniadanie (07:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji głównej, śniadanie (07:00-10:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji "Degusto Adult 16+", śniadanie (00:01-23:59), późne śniadanie (00:01-23:59), obiad (00:01-23:59), przekąski (00:01-23:59), kolacja (00:01-23:59), późny posiłek (00:01-23:59) serwowane w restauracji "Cuisine 24h", obiad (11:00-18:00) serwowany w wyznaczonych w restauracjach, podwieczorek (11:00-18:00) serwowany w Cafe Lounge , lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - wymagana rezerwacja."Wen" chińska, "Gracias" meksykańska, "Ela Ela Greek Tavern" grecka, "Kebappa" turecka, "Kebappa Turkish Breakfast" serwująca tureckie śniadania - w trakcie pobytu jedna wizyta w wybranej restauracji gratis, "Mangiamo" włoska, "Wen Teppenyaki" japońska, "Steak House" turecka - płatna

z myślą o dzieciach

brodziki (2), zjeżdżalnia wodna dla dzieci, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-15 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) , możliwość wypożyczenia wózka (w miarę dostępności)

w cenie

korty do tenisa ziemnego (4), rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, badminton, piłka nożna, siatkówka plażowa, minigolf, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, siłownia, animacje , sauna, dyskoteka, kino

płatne

oświetlenie kortów, lekcje tenisa, kręgle, cymbergaj, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, jacuzzi, salon piękności, łaźnia turecka

Aktualizacja opisu

22.05.2019 12:27

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe Pokoje 6 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Orex

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

5

Region

BELEK

Opis oferty:

Hotel został otwarty w 2007r., odnowiony w 2014r., usytuowany na powierzchni 93.500 m², do dyspozycji gości: budynek główny 7-piętrowy, bungalowy, 3 baseny odkryte, basen kryty, park wodny ze zjeżdżalniami, restauracja główna, restauracja dla dorosłych (dzieci powyżej 16 lat), 8 restauracji a'la carte: turecka, chińska, meksykańska, owoce morza, grecka, włoska, japońska, steki, 14 barów, dyskoteka, 4 korty tenisowe, sale konferencyjne.

POKOJE:

W hotelu znajduje się 559 pokoi; pokoje standardowe (32 m²); pokoje rodzinne (39,5 m², 2 sypialnie); pokoje Deluxe (30 m², apartament w budynku głównym); Laguna Dublex Willa (90 m²); King Suite (150 m², taras, 2 sypialnie, pokój dzienny); wyposażenie pokoi standardowych: klimatyzacja, TV/SAT, mini bar, telefon, łazienka z wanna lub prysznicem, suszarka do włosów, sejf (bezpłatny), laminat, balkon, łóżeczko (na życzenie), sprzątanie - codziennie, pokoje z widokiem na morze (budynek główny) i widokiem na ogród (bungalowy, Laguna Dublex Villa).

DODATKOWO PŁATNE:

salon kosmetyczny, salon fryzjerski, masaż, korty tenisowe z oświetleniem i lekcje tenisa, kręgle (4 tory), golf, pralnia, kafejka internetowa, lekarz, centrum handlowe, wypożyczalnia samochodów, motorowe sporty wodne.

KONTAKT:

www.voyagehotel.com      

POŁOŻENIE:

odległość od lotniska 35 km, odległość do Belek 2 km od centrum Antalyi 40 km.

PLAŻA:

piaszczysta plaża długości 300 m znajduje się bezpośrednio przy hotelu, serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole, materace, ręczniki), zejście do morza piaszczyste.

WYŻYWIENIE:

ultra all inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki i napoje butelkowane. Restauracja a'la carte 1 wizyta bezpłatna.

DLA DZIECI:

animacje, mini dyskoteka, mini klub (4-12 lat), brodzik na świeżym powietrzu, brodzik kryty, park wodny, plac zabaw, menu w restauracji, krzesełka w restauracji, opiekunka (płatna), park rozrywki (dla dzieci 3-14 lat bezpłatny), wózek dla dziecka, wanienka, niania elektroniczna (na życzenie), butelka sterylizator.

SPORT I ROZRYWKA:

animacje, łaźnia turecka, sauna, łaźnia parowa, centrum fitnes, kort tenisowy, rakiety tenisowe i piłki, rzutki, badminton, tenis stołowy, siatkówka plażowa (2 korty), koszykówka, mini golf, pokój gier planszowych, bezprzewodowy dostęp do Internetu (w lobby i w pokojach), kino mini, dyskoteka, kajakarstwo, katamaran, surfing (z licencją), transfer na pole golfowe Montgomerie.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA TURECKA

*****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

Hotel znajduje się w miejscowości Belek, 2 km od ścisłego centrum, 35 km od lotniska w Antalyi. Obiekt powstał w 2007 roku, ostatnią renowację przeszedł w 2014 roku.

Plaża

Prywatna, piaszczysta plaża o długości 300 metrów tuż przy hotelu, Goście mogą korzystać również z 2 drewnianych molo (jedno dla dorosłych , drugie dla rodzin z dziećmi); dostęp do leżaków oraz parasoli bezpłatny.

Zakwaterowanie

559 pokoi w 3 budynkach oraz bungalowach; Typy pokoi: pokoje standardowe z bocznym widokiem na morze w budynku głównym (32 m2), pokoje rodzinne z bocznym widokiem na morze w budynku głównym w budynku głównym (39,5 m2 - 2 sypialnie), pokoje standardowe w budynku A (32 m2), pokoje standardowe w budynku B (28 m2), pokoje rodzinne w budynkach A i B (39,5 m2 - 2 sypialnie), pokoje standardowe w bungalowie (37 m2), pokoje rodzinne w bungalowach (39,5 m2 - 2 sypialnie); hotel udostępnia 6 pokoi dla osób niepełnosprawnych; Wyposażenie: klimatyzacja, telewizja satelitarna, suszarka do włosów, mini bar (uzupełniany codziennie w wodę i popularne napoje), telefon, czajnik, sejf, balkon lub taras.

Restauracje i bary

Restauracja główna, restauracja dla dorosłych, restauracja dla dzieci; Restauracje a'la carte: chińska, meksykańska, grecka, turecka, rybna (Goście mogą zjeść kolację w każdej z wybranych restauracji a'la carte raz podczas pobytu, wymagana wcześniejsza rezerwacja), włoska, japońska, stek - płatne 12 euro/os - wymagana rezerwacja; 14 barów: m.in. lobby bar, bar na plaży, bar dla dorosłych, disco bar, bar witaminowy, bar przy basenie, bar z przekąskami, bar piwny, cukiernia.

Wyżywienie

Ultra all inclusive (24h): śniadania, obiady, kolacje w restauracji głównej; przekąski, ciasta, lody, owoce w poszczególnych barach. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne całodobowo w poszczególnych barach. Istnieję możliwość przygotowania posiłków z dietą bezglutenową.

Sport i rozrywka

Basen główny 1800m2, 2 baseny zewnętrzny, basen wewnętrzny, Aquapark z 5 zjeżdżalniami; Bezpłatnie: animacje, łaźnia turecka, sauna, biblioteka, centrum fitness/siłownia, aerobik, boccia, badminton, rzutki, 2 boiska do siatkówki plażowej, nie motorowe sporty wodne, tenis stołowy, piłkarzyki, mini golf, mini kino, 4 korty tenisowej, dyskoteka; Odpłatnie: centrum spa & wellness (masaże, jacuzzi), sporty wodne na plaży, kręgle, kurs gry w golfa, bilard, lekcje gry w tenisa, oświetlenie kortów tenisowych.

Dla dzieci

Brodzik, Aquapark z 5 zjeżdżalniami, Lunapark, mini klub (4-12 lat), klub dla nastolatków (13-15 lat), plac zabaw, menu dziecięce w restauracji, wózek dziecięcy, łóżeczka dziecięce dla niemowląt, możliwość odpłatnego wynajęcia opiekunki.

Pozostałe udogodnienia

Mini market, sklep z pamiątkami, fryzjer, pralnia, opieka lekarska (na zamówienie), kawiarenka internetowa, parking (darmowy), sejf w recepcji, 7 sali konferencyjnych, całodobowy dostęp do bezprzewodowego internetu w lobby.

Naszym zdaniem

Luksusowy hotel z bogata formą wyżywienia i mnóstwem atrakcji, zadowoli zarówno rodziny z dziećmi jak również turystów nastawionych na aktywną formę wypoczynku. Nawet najbardziej wymagający Klienci spędzi tutaj niezapomniane wakacje.

Strona internetowa

http://www.voyagehotel.com/Voyage-Belek-Spa-EN/


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Mapa Hotelu Voyage Belek
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Voyage Belek

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Voyage Belek :
  • Lokalizacja
    5.7
  • Hotel
    5.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.7
  • Atrakcje
    i sport
    5.7
  • Obsługa
    5.8
HolidayCheck
Ocena Voyage Belek :
5.8 / 6

Super hotel 2011-01-22
Szczegóły oceny hotelu Voyage Belek :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Cudowne wakacje w luksusowym miejscu. Chwilo trwaj 2012-05-18
Szczegóły oceny hotelu Voyage Belek :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecamy Voyage Belek na wyjazd z dziećmi! 2014-09-27
Szczegóły oceny hotelu Voyage Belek :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.3

Po tym, jak 3 lata temu byliśmy w Voyage Sorgun (Side), w tym roku Voyage Belek. Bardzo nam się podo...
więcej

5.1
Świetny hotel dla wszystkich, polecam Voyage Belek 2014-09-27
Szczegóły oceny hotelu Voyage Belek :
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.8

Właśnie wróciliśmy z 10-dniowego pobytu w Voyage w Belek. Jednym słowem: fantastycznie! Wszyscy sa ...
więcej

5.0
Hotel Voyage Belek, wspaniała lokalizacja 2014-09-27
Szczegóły oceny hotelu Voyage Belek :
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.8

Pozytywy: zarezerwowaliśmy rodzinny bungalow, a dostaliśmy upgrade -willę z basenem, urozmaicone je...
więcej

5.0

Voyage Belek - możliwości zakwaterowania:

A BLOK STANDARD ROOM LAND VIEW
B BLOK STANDARD ROOM LAND VIEW
LAGUNA DUBLEX VILLA
A BLOK STANDARD ROOM LAND VIEW SINGLE USE
BUNGALOW SUPERIOR STANDARD ROOM
BUNGALOW SUPERIOR STANDARD ROOM SINGLE USE
MAIN BUILDING STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW SINGLE USE
DELUXE ROOM
B BLOK FAMILY ROOM LAND VIEW
MAIN BUILDING FAMILY ROOM SIDE SEA VIEW
MAIN BUILDING STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW
DUBLEX VILLA GARDEN VIEW
KING SUITE ROOM
B BLOK STANDARD ROOM LAND VIEW SINGLE USE
A BLOK FAMILY ROOM LAND VIEW

Voyage Belek - Możliwości wyżywienia:


Voyage Belek - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Voyage Belek ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00