cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
1 / 16
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
25.04 - 01.05
już od 1949 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.05 - 13.05
już od 1749 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Aska Bayview (ex. Aska Buse)
  • Fitness/Siłownia
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse)
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Aska Bayview (ex. Aska Buse):
4.3 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aska Bayview (ex. Aska Buse):
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    3.7
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel położony na malowniczym klifie, tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż Riwiery Tureckiej. Bogata oferta All Inclusive oraz gwarantowana wysoka jakość obsługi to największe atuty tego obiektu!

Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse) w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel położony na malowniczym klifie, tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż Riwiery Tureckiej. Bogata oferta All Inclusive oraz gwarantowana wysoka jakość obsługi to największe atuty tego obiektu!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Alanya

Opis oferty:

Malowniczo położony na klifie, z pięknym panoramicznym widokiem na morze, w pobliżu miejscowości Incekum, znanej z jednej z najpiękniejszych plaż Riwiery Tureckiej. Szeroka piaszczysta plaża, egzotyczny ogród i piękny widok to nie wszystkie zalety tego obiektu. Hotel należy do sieci hoteli Aska, znanej z dbałości o jakość serwisu, za co w zeszłym sezonie został nagrodzony dobrymi opiniami naszych Klientów. Hotel specjalnie dla naszych Gości oferuje program all inclusive przez 24 godziny na dobę!

POŁOŻENIE:

w miejscowości Incekum, na klifie, bezpośrednio nad morzem, ok. 25 km od centrum ALANYI; ok. 100 km od portu lotniczego w Antalyi; przystanek lokalnych minibusów naprzeciwko hotelu, co ok. 15 min kurs do centrum Alanyi.

PLAŻA:

przy hotelu niewielka plaża z pomostami do opalania; plaża Incekum - jedna z najpiękniejszych na Riwierze Tureckiej, szeroka, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 350 m od hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar hotelowy objęty all inclusive - napoje chłodzące, piwo, lokalne napoje alkoholowe.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, komfortowy, zbudowany w 2000 r., kompletnie odnowiony w 2009 r., 173 pokoje, 2 budynki, 3-5 pięter, winda, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja - á la carte, kuchnia rybna, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, snack-bar, bar przy basenie, disco-bar (płatny); kantor, sklepy, butik, jubiler; sala konferencyjna dla 120 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: fryzjer, wypożyczalnia samochodów, pralnia; występują różnice poziomów i schody; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 22 m², ładnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (woda w dniu przyjazdu), sejf (płatny: ok. 2 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka); boczny widok na morze.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda: gł. 1,3- 1,4 m, zjeżdżalnia, brodzik, słodka woda, gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, aerobik, aqua aerobik; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidisco dla dzieci, amfiteatr, dzienne i wieczorne animacje, dyskoteka na powietrzu; za opłatą: oświetlenie kortu, sporty wodne na plaży; centrum spa - bezpłatnie: fitness, łaźnia turecka, sauna; za opłatą: zabiegi na twarz i ciało, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (11.00-17.00), kawa, herbata i ciastko (16.00-17.00), nocna zupa (23.30-00.30) w barze przy basenie; nielimitowana ilość napojów bezalkoholowych i lokalnych alkoholi (10.00-24.00) w wyznaczonym barze; restauracja á la carte dostępna raz na pobyt (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2425321532, www.askahotels.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 14 latserwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel położony na malowniczym klifie, tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż Riwiery Tureckiej. Bogata oferta All Inclusive oraz gwarantowana wysoka jakość obsługi to największe atuty tego obiektu!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Alanya

Opis oferty:

Malowniczo położony na klifie, z pięknym panoramicznym widokiem na morze, w pobliżu miejscowości Incekum, znanej z jednej z najpiękniejszych plaż Riwiery Tureckiej. Dwa baseny, egzotyczny ogród i piękny widok to nie wszystkie zalety tego obiektu. Hotel należy do sieci hoteli Aska, znanej z dbałości o jakość serwisu, za co w zeszłym sezonie został nagrodzony dobrymi opiniami naszych Klientów.

POŁOŻENIE:

w miejscowości Incekum, na klifie, bezpośrednio nad morzem, ok. 25 km od centrum ALANYI; ok. 100 km od lotniska w Antalyi; przystanek lokalnych minibusów naprzeciwko hotelu, co ok. 15 min kurs do centrum Alanyi.

PLAŻA:

przy hotelu pomost i 2 tarasy do opalania, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; plaża Incekum - jedna z najpiękniejszych na Riwierze Tureckiej, szeroka, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 650 m od hotelu.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, komfortowy, zbudowany w 2000 r., kompletnie odnowiony w 2009 r., 173 pokoje, 2 budynki, 3-5 pięter, winda, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja - á la carte, kuchnia rybna, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, snack-bar, bar przy basenie, disco-bar (płatny); kantor, sklepy, butik, jubiler; sala konferencyjna dla 120 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: fryzjer, wypożyczalnia samochodów, pralnia; występują różnice poziomów i schody; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 22 m², ładnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (woda na powitanie), sejf (płatny: ok. 2 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka); boczny widok na morze.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda: gł. 1,3- 1,4 m, zjeżdżalnia, brodzik, słodka woda, gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, aerobik, aqua aerobik; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidisco dla dzieci, amfiteatr, dzienne i wieczorne animacje, dyskoteka na powietrzu; za opłatą: oświetlenie kortu, sporty wodne na plaży; centrum spa - bezpłatnie: fitness, łaźnia turecka, sauna; za opłatą: zabiegi na twarz i ciało, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.00-16.00), kawa, ciastko (16.00-17.00), nocna zupa (23.30-00.30) w barze przy basenie; nielimitowana ilość napojów bezalkoholowych i lokalnych alkoholi (10.00-24.00) w wyznaczonym barze; raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (dla pobytów min. 7 nocy; wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2425321532, www.askahotels.com

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel położony na malowniczym klifie, tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż Riwiery Tureckiej. Bogata oferta All Inclusive oraz gwarantowana wysoka jakość obsługi to największe atuty tego obiektu!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel otwarty w 2000 roku, usytuowany na powierzchni 12.000 m²; do dyspozycji gości: 2 baseny zewnętrzne, 2 zjeżdżalnie, restauracja główna, restauracja A la carte, 2 bary, sala konferencyjna

Położenie

Incekum, ok. 25 km od Alanyi, ok. 95 km od lotniska w Antalyi

Plaża

przy hotelu znajdują się 2 pomosty , serwis plażowy (bezpłatne: leżaki, parasole, materace, ręczniki)

Zakwaterowanie

173 pokoje: pokoje standardowe (ok. 22 m²), pokoje standardowe - large (ok. 26 m²); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z prysznicem, suszarka, TV-SAT, sejf (płatny), minibar (bezpłatna woda), balkon

Wyżywienie

All Inclusive – śniadanie, obiad, kolacja, zupa nocna w restauracji głównej w godzinach wyznaczonych przez hotel, przekąski; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje importowane i wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki, napoje butelkowane, napoje energetyczne, kawa po turecku

Sport i rozrywka

animacje, aerobik, dyskoteka, sauna, siłownia, łaźnia turecka, rzutki, tenis stołowy, kort tenisowy (sprzęt i oświetlenie płatne), bezpłatne Wi-Fi w lobby

Dodatkowo płatne

centrum Spa & Wellness, pralnia, lekarz, mini market, sporty wodne na plaży

Dla dzieci

animacje, mini klub (4-12), brodzik, menui i krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie)

WWW

www.askahotels.com *** Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Mapa Hotelu Aska Bayview (ex. Aska Buse)

Opinie o Hotelu Aska Bayview (ex. Aska Buse)

4.0
polecam

Dość duży hotel usytuowany z dala od miasta, za to w pięknej okolicy na klifie, kaskadowe położenie tylko dodaje uroku całemu obiektowi. Przyjemne bary z drinkami i przekąskami na plaży i przy basenie, sam basen mógłby być trochę większy, rekompensowane jest to przez piękną plażę. Pokoje przyzwoite, codziennie sprzątane. Jak na 4 gw standard zadowalający, spodziewałam się czegoś dużo gorszego. Polecam raczej na spokojne romantyczne wakacje.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.0
4.7
zdecydowanie polecam

IDEALNE MIEJSCE NA SUPER WAKACJE DLA RODZIN Z DZIECMI I DLA PAR MNOSTWO ROZRYWEK SUPER JEDZENIE I ALKOHOLE PRZEZ 24 H BAWILISMY SIE SWIETNIE LEZELISMY NA PLAZY I CHODZILISMY NA WYCIECZKI DO MIASTA NIE ZALUJEMY WYBORU ANI CHWILI!!!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.1
polecam

Z plusów to super jedzenie i lokalne przekąski dostępne bez przeszkód, super piaszczysta plaża i piękne położenie z super widokami, miła i pomocna obsługa. Minusy to stan ogólny hotelu, wymagany jest szybki remont. Ogólnie dobre wakacje dla ludzi którym na zależy na superluksusach.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1

Aska Bayview (ex. Aska Buse) - możliwości zakwaterowania:

STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 2PAX
STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 3PAX
STANDARD ROOM SEA VIEW 3PAX
STANDARD ROOM SEA VIEW 2PAX
STANDARD ROOM LAND VIEW SNG USE 1PAX
STANDARD LARGE ROOM 3PAX
STANDARD ROOM LAND VIEW 2PAX
STANDARD ROOM LAND VIEW 3PAX
STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW SNG USE 1PAX
STANDARD ROOM SEA VIEW SNG USE 1PAX
STANDARD LARGE ROOM 2PAX
DOPPELZIMMER ZUR ALLEINNUTZUNG
DZ MEERBLICK ZUR ALLEINNUTZUNG
DZ SEIT.MEERBLICK Z.ALLEINNUTZ
Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami
Dvoulůžkový pokoj
GROSSES DOPPELZIMMER
DOPPELZIMMER STANDARD
DOPPELZIMMER MIT MEERBLICK
DOPPELZIMMER SEITL. MEERBLICK
STANDARD LARGE ROOM 1PAX
Pok. 1 os.

Aska Bayview (ex. Aska Buse) - Możliwości wyżywienia:


Aska Bayview (ex. Aska Buse) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00