cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
1 / 16
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
02.10 - 09.10
już od 2099 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
06.10 - 13.10
już od 1999 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Aska Bayview (ex. Aska Buse)
  • Fitness/Siłownia
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse)
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Aska Bayview (ex. Aska Buse):
4.3 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aska Bayview (ex. Aska Buse):
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    3.7
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 02 października 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 06 października 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel położony na malowniczym klifie, tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż Riwiery Tureckiej. Bogata oferta All Inclusive oraz gwarantowana wysoka jakość obsługi to największe atuty tego obiektu!

Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse) w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel położony na malowniczym klifie, tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż Riwiery Tureckiej. Bogata oferta All Inclusive oraz gwarantowana wysoka jakość obsługi to największe atuty tego obiektu!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Alanya

Opis oferty:

Malowniczo położony na klifie, z pięknym panoramicznym widokiem na morze, w pobliżu miejscowości Incekum, znanej z jednej z najpiękniejszych plaż Riwiery Tureckiej. Szeroka piaszczysta plaża, egzotyczny ogród i piękny widok to nie wszystkie zalety tego obiektu. Hotel należy do sieci hoteli Aska, znanej z dbałości o jakość serwisu, za co w zeszłym sezonie został nagrodzony dobrymi opiniami naszych Klientów. Hotel specjalnie dla naszych Gości oferuje program all inclusive przez 24 godziny na dobę!

POŁOŻENIE:

w miejscowości Incekum, na klifie, bezpośrednio nad morzem, ok. 25 km od centrum ALANYI; ok. 100 km od portu lotniczego w Antalyi; przystanek lokalnych minibusów naprzeciwko hotelu, co ok. 15 min kurs do centrum Alanyi.

PLAŻA:

przy hotelu niewielka plaża z pomostami do opalania; plaża Incekum - jedna z najpiękniejszych na Riwierze Tureckiej, szeroka, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 350 m od hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar hotelowy objęty all inclusive - napoje chłodzące, piwo, lokalne napoje alkoholowe.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, komfortowy, zbudowany w 2000 r., kompletnie odnowiony w 2009 r., 173 pokoje, 2 budynki, 3-5 pięter, winda, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja - á la carte, kuchnia rybna, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, snack-bar, bar przy basenie, disco-bar (płatny); kantor, sklepy, butik, jubiler; sala konferencyjna dla 120 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: fryzjer, wypożyczalnia samochodów, pralnia; występują różnice poziomów i schody; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 22 m², ładnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (woda w dniu przyjazdu), sejf (płatny: ok. 2 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka); boczny widok na morze.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda: gł. 1,3- 1,4 m, zjeżdżalnia, brodzik, słodka woda, gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, aerobik, aqua aerobik; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidisco dla dzieci, amfiteatr, dzienne i wieczorne animacje, dyskoteka na powietrzu; za opłatą: oświetlenie kortu, sporty wodne na plaży; centrum spa - bezpłatnie: fitness, łaźnia turecka, sauna; za opłatą: zabiegi na twarz i ciało, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (11.00-17.00), kawa, herbata i ciastko (16.00-17.00), nocna zupa (23.30-00.30) w barze przy basenie; nielimitowana ilość napojów bezalkoholowych i lokalnych alkoholi (10.00-24.00) w wyznaczonym barze; restauracja á la carte dostępna raz na pobyt (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2425321532, www.askahotels.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 14 latserwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel położony na malowniczym klifie, tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż Riwiery Tureckiej. Bogata oferta All Inclusive oraz gwarantowana wysoka jakość obsługi to największe atuty tego obiektu!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Alanya

Opis oferty:

Malowniczo położony na klifie, z pięknym panoramicznym widokiem na morze, w pobliżu miejscowości Incekum, znanej z jednej z najpiękniejszych plaż Riwiery Tureckiej. Dwa baseny, egzotyczny ogród i piękny widok to nie wszystkie zalety tego obiektu. Hotel należy do sieci hoteli Aska, znanej z dbałości o jakość serwisu, za co w zeszłym sezonie został nagrodzony dobrymi opiniami naszych Klientów.

POŁOŻENIE:

w miejscowości Incekum, na klifie, bezpośrednio nad morzem, ok. 25 km od centrum ALANYI; ok. 100 km od lotniska w Antalyi; przystanek lokalnych minibusów naprzeciwko hotelu, co ok. 15 min kurs do centrum Alanyi.

PLAŻA:

przy hotelu pomost i 2 tarasy do opalania, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; plaża Incekum - jedna z najpiękniejszych na Riwierze Tureckiej, szeroka, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 650 m od hotelu.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, komfortowy, zbudowany w 2000 r., kompletnie odnowiony w 2009 r., 173 pokoje, 2 budynki, 3-5 pięter, winda, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja - á la carte, kuchnia rybna, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, snack-bar, bar przy basenie, disco-bar (płatny); kantor, sklepy, butik, jubiler; sala konferencyjna dla 120 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: fryzjer, wypożyczalnia samochodów, pralnia; występują różnice poziomów i schody; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 22 m², ładnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (woda na powitanie), sejf (płatny: ok. 2 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka); boczny widok na morze.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda: gł. 1,3- 1,4 m, zjeżdżalnia, brodzik, słodka woda, gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, aerobik, aqua aerobik; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidisco dla dzieci, amfiteatr, dzienne i wieczorne animacje, dyskoteka na powietrzu; za opłatą: oświetlenie kortu, sporty wodne na plaży; centrum spa - bezpłatnie: fitness, łaźnia turecka, sauna; za opłatą: zabiegi na twarz i ciało, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.00-16.00), kawa, ciastko (16.00-17.00), nocna zupa (23.30-00.30) w barze przy basenie; nielimitowana ilość napojów bezalkoholowych i lokalnych alkoholi (10.00-24.00) w wyznaczonym barze; raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (dla pobytów min. 7 nocy; wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2425321532, www.askahotels.com

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel położony na malowniczym klifie, tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż Riwiery Tureckiej. Bogata oferta All Inclusive oraz gwarantowana wysoka jakość obsługi to największe atuty tego obiektu!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Alanya

OPIS

Pięknie położony na klifie, z malowniczym widokiem na morze, w pobliżu jednej z najpiękniejszych plaż Riwiery Tureckiej. Należący do sieci hoteli Aska zapewnia odpowiednią jakość odwiedzającym go Gościom.

lokalizacja

25 km od centrum Alanyi, 95 km od lotniska w Antalyi-AYT. Hotel usytuowany na powierzchni: 18500 m2

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

2000 r. Odnowiony w 2012 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (2), room service (płatny), sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, basen odkryty, 2 zjeżdżalnie wodne (działa w godzinach 10:30-12:00, 14:30-16:00).

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

- Wi-Fi w lobby bezpłatne - Wi-Fi w częściach wspólnych płatne

plaża

100 m od hotelu, prywatna, pomost, piaszczysta, 50 m długości.Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe (depozyt).

pokoje

Zlokalizowane są w 3 budynkach (liczba pięter: 6, liczba wind: 1) Typy pokoi: - pokoje standardowe dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon - pokoje large dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

- restauracja główna, bary (2), cukiernia All Inclusive (10:00-00:00) - śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00) w restauracji głównej - przekąski (11:00-17:00), podwieczorek (16:00-17:00) - lody - napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe

z myślą o dzieciach

- brodzik - zjeżdżalnie wodne dla dzieci (2) - animacje dla dzieci - plac zabaw - krzesełka dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne

w cenie

- kort do tenisa ziemnego - rakiety i piłki do tenisa ziemnego - tenis stołowy - rzutki - koszykówka - aerobik - animacje soft, w nocy, w dzień - sauna - dyskoteka

płatne

- oświetlenie kortów - sporty wodne na plaży - centrum SPA - masaż - łaźnia turecka

dodatkowe informacje

Najczęstsze pytania związane z funkcjonowaniem hotelu w związku z epidemią wywołaną przez COVID19: - Czy są jakieś ograniczenia dla gości opuszczających hotel? - NIE - Czy goście są zobligowani do noszenia maseczek zasłaniających usta i nos na terenie hotelu? - NIE - Czy w hotelu można kupić maseczki? - BEZPŁATNIE - Czy w hotelu znajduje się się pokój/strefa/miejsce izolacji dla gości? - TAK - Czy podczas zakwaterowania goście muszą okazać oświadczenie dotyczące swojego stanu zdrowia? - NIE - Czy w pokojach znajdują się jednorazowe kosmetyki takie jak szampon, mydło itp..? - TAK - Czy takie wyposażenie pokoi jak kubki, szklanki itp. są dezynfekowane i dostarczane w jednorazowych torbach? - TAK - Czy w hotelu jest bufet szwedzki? - TAK (ŚNIADANIE, OBIAD, KOLACJA) - Jak będą serwowane posiłki? - OBSŁUGA KELNERSKA - Czy układ stolików w restauracji zachowuje odległość dystansu społecznego? - TAK - Czy jest dostępna usługa Room Service? - NIE - Czy będzie dostępna usługa zamawiania posiłków na wynos? - NIE - Jakie jest maksymalne obłożenie plaży? - 150 GOŚCI NA 225 M2 - Czy jest wydzielona strefa dla dużych rodzin lub grup zorganizowanych na plaży i basenie? - TAK - Czy na leżakach są materace? - NIE - Czy na plaży są dostępne ręczniki? - TAK (ROZPAKOWANE) - Czy leżaki są dezynfekowane? - NIE - Czy na basenie jest serwis dań i napojów? - NIE - Czy zjeżdżalnie wodne i aquapark są czynne? - TAK (10:30-12:00, 14:30-16:00) - Czy centrum SPA jest czynne? - TAK - Czy łaźnia turecka jest czynna? - TAK - Czy układ leżaków i stolików w strefie relaksu zachowuje obowiązek dystansu społecznego? - TAK - Czy hotel prowadzi program animacyjny? - TAK (ANIMACJE W CIĄGU DNIA I WIECZOREM, ZAJĘCIA SPORTOWE) - Czy hotel ma przygotowany plan działania na wypadek pojawienia się infekcji u gościa lub objawów zarażenia COVID 19? - ZGODNIE Z PRZEPISAMI USTALONYMI PRZEZ MINISTRA SPORTU I TURYSTYKI - Czy w przypadku pojawienia się zakażenia u gości hotel podejmie specjalne środki? - J.W

Aktualizacja opisu

10.09.2020 17:27

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Wi-Fi SPA Disco Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel położony na malowniczym klifie, tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż Riwiery Tureckiej. Bogata oferta All Inclusive oraz gwarantowana wysoka jakość obsługi to największe atuty tego obiektu!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel położony na klifie, otwarty w 2000 roku, składa się z 3 budynków (3-6 pięter), usytuowany na powierzchni ok. 12.000 m²; do dyspozycji gości: 2 baseny zewnętrzne, 2 zjeżdżalnie, restauracja główna, restauracja A la carte (raz na pobyt kolacja w restauracji A la Carte bezpłatnie), 4 bary, sala konferencyjna

Położenie

Incekum, ok. 25 km od Alanyi, ok. 95 km od lotniska w Antalyi

Plaża

klif, przy hotelu pomost i 2 tarasy do opalania; serwis plażowy (bezpłatne: leżaki, parasole, ręczniki) 

Zakwaterowanie

173 pokoje: pokoje standardowe (ok. 22 m2), pokoje standardowe large (ok. 26 m²); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV, sejf (płatny), minibar (bezpłatna woda), Wi-Fi (płatne), balkon

Wyżywienie

All Inclusive – śniadanie (07:00-10:30), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00), przekąski (11:30-17:00), lody (17:00-18:00), zupa nocna (23:30-00:30) lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:00-00:00); dodatkowo płatne: napoje importowane, wysokojakościowe, soki ze świeżo wyciskanych owoców, napoje butelkowane, kawa po turecku

Sport i rozrywka (w cenie)

animacje, aerobik, dyskoteka (napoje płatne), sauna, siłownia, łaźnia turecka, rzutki, tenis stołowy, kort tenisowy (sprzęt i oświetlenie za opłatą), bezpłatne Wi-Fi w lobby

Dodatkowo płatne

centrum Spa & Welness, pralnia, lekarz, centrum handlowe, sporty wodne na plaży

Dla dzieci

animacje, mini klub, mini disco, brodzik, plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

WWW

www.askahotels.com Aktualizacja z dnia: 26.11.2020 *** Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności. 

Zasady funkcjonowania hotelu podczas pandemii COVID-19

Zakrywanie ust i nosa przez personel hotelowy: jest wymagane Codzienne monitorowanie stanu zdrowia pracowników hotelu: tak Zakrywanie ust i nosa przez gości: jest wymagane (wyjątek stanowi konsumpcja jedzenia i napoi) Zakwaterowanie i wykwaterowanie: odbywa się w hotelu z zachowaniem wymaganego dystansu Wymagana aplikacja z kodem QR podczas zakwaterowania: nie Mierzenie temperatury podczas zakwaterowania: tak Dezynfekcja rąk podczas zakwaterowania: tak Dezynfekcja bagażu podczas zakwaterowania: tak Regularna dezynfekcja miejsc ogólnodostępnych: tak Dostępność dozowników z płynem dezynfekującym na terenie hotelu: tak Hotel zapewnia gościom maski ochronne: nie Płatności bezgotówkowe: tak Lekarz w hotelu: jest dostępny za dodatkową opłatą Restauracje: są otwarte w ograniczonym zakresie, odległość między sąsiadującymi stolikami wynosi 1,5 m, odległość między krzesłami -60 cm Posiłki: podawane przez obsługę Restauracje A la Carte: posiłki podawane przez obsługę na podstawie zamówienia z  kodu QR Bary: są otwarte w ograniczonym zakresie Animacje: są dostępne w ograniczonym zakresie Dyskoteka w hotelu: tymczasowo zamknięta Mini klub dla dzieci:  otwarty w ograniczonym zakresie /mierzenie temperatury na wejściu Plac zabaw dla dzieci: dla ograniczonej ilości dzieci w tym samym czasie Centrum Spa & Wellness: czynne w ograniczonym zakresie, system rezerwacji Siłownia i inne zajęcia sportowe: są dostępne w ograniczonym zakresie Zabiegi w salonie kosmetycznym/fryzjerskim: są dostępne w ograniczonym zakresie, system rezerwacji Baseny zewnętrzne i kryte: dla ograniczonej ilości osób w tym samym czasie Aqua park: jest czynny w ograniczonym zakresie Plaża hotelowa: dla ograniczonej ilości osób w tym samym czasie Ręczniki plażowe udostępniane są gościom w zamkniętych torbach: nie Leżaki rozmieszczone są zgodnie z wytycznymi zachowania dystansu społecznego: tak


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Mapa Hotelu Aska Bayview (ex. Aska Buse)

Opinie o Hotelu Aska Bayview (ex. Aska Buse)

4.0
polecam

Dość duży hotel usytuowany z dala od miasta, za to w pięknej okolicy na klifie, kaskadowe położenie tylko dodaje uroku całemu obiektowi. Przyjemne bary z drinkami i przekąskami na plaży i przy basenie, sam basen mógłby być trochę większy, rekompensowane jest to przez piękną plażę. Pokoje przyzwoite, codziennie sprzątane. Jak na 4 gw standard zadowalający, spodziewałam się czegoś dużo gorszego. Polecam raczej na spokojne romantyczne wakacje.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.0
4.7
zdecydowanie polecam

IDEALNE MIEJSCE NA SUPER WAKACJE DLA RODZIN Z DZIECMI I DLA PAR MNOSTWO ROZRYWEK SUPER JEDZENIE I ALKOHOLE PRZEZ 24 H BAWILISMY SIE SWIETNIE LEZELISMY NA PLAZY I CHODZILISMY NA WYCIECZKI DO MIASTA NIE ZALUJEMY WYBORU ANI CHWILI!!!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.1
polecam

Z plusów to super jedzenie i lokalne przekąski dostępne bez przeszkód, super piaszczysta plaża i piękne położenie z super widokami, miła i pomocna obsługa. Minusy to stan ogólny hotelu, wymagany jest szybki remont. Ogólnie dobre wakacje dla ludzi którym na zależy na superluksusach.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1

Aska Bayview (ex. Aska Buse) - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou s bočním výhledem/moře
Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami s bočním výhledem/moře
Dvoulůžkový pokoj, boční výhled na moře
Pok. 1 os.

Aska Bayview (ex. Aska Buse) - Możliwości wyżywienia:


Aska Bayview (ex. Aska Buse) - miasta wylotu:


Aska Bayview (ex. Aska Buse) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00