cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse), Riwiera Turecka
1 / 16
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
01.05 - 08.05
już od 1929 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
04.05 - 11.05
już od 1729 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Aska Bayview (ex. Aska Buse)
  • Fitness/Siłownia
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse)
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Aska Bayview (ex. Aska Buse):
4.3 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aska Bayview (ex. Aska Buse):
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    3.7
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 maja 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 maja 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel położony na malowniczym klifie, tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż Riwiery Tureckiej. Bogata oferta All Inclusive oraz gwarantowana wysoka jakość obsługi to największe atuty tego obiektu!

Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse) w ofercie Biura podróży:

Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel położony na malowniczym klifie, tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż Riwiery Tureckiej. Bogata oferta All Inclusive oraz gwarantowana wysoka jakość obsługi to największe atuty tego obiektu!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Alanya

Opis oferty:

Malowniczo położony na klifie, z pięknym panoramicznym widokiem na morze, w pobliżu miejscowości Incekum, znanej z jednej z najpiękniejszych plaż Riwiery Tureckiej. Dwa baseny, egzotyczny ogród i piękny widok to nie wszystkie zalety tego obiektu. Hotel należy do sieci hoteli Aska, znanej z dbałości o jakość serwisu, za co w zeszłym sezonie został nagrodzony dobrymi opiniami naszych Klientów.

POŁOŻENIE:

w miejscowości Incekum, na klifie, bezpośrednio nad morzem, ok. 25 km od centrum ALANYI; ok. 100 km od lotniska w Antalyi; przystanek lokalnych minibusów naprzeciwko hotelu, co ok. 15 min kurs do centrum Alanyi.

PLAŻA:

przy hotelu pomost i 2 tarasy do opalania, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; plaża Incekum - jedna z najpiękniejszych na Riwierze Tureckiej, szeroka, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 650 m od hotelu.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, komfortowy, zbudowany w 2000 r., kompletnie odnowiony w 2009 r., 173 pokoje, 2 budynki, 3-5 pięter, winda, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja - á la carte, kuchnia rybna, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, snack-bar, bar przy basenie, disco-bar (płatny); kantor, sklepy, butik, jubiler; sala konferencyjna dla 120 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: fryzjer, wypożyczalnia samochodów, pralnia; występują różnice poziomów i schody; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 22 m², ładnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (woda na powitanie), sejf (płatny: ok. 2 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka); boczny widok na morze.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda: gł. 1,3- 1,4 m, zjeżdżalnia, brodzik, słodka woda, gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, aerobik, aqua aerobik; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidisco dla dzieci, amfiteatr, dzienne i wieczorne animacje, dyskoteka na powietrzu; za opłatą: oświetlenie kortu, sporty wodne na plaży; centrum spa - bezpłatnie: fitness, łaźnia turecka, sauna; za opłatą: zabiegi na twarz i ciało, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.00-16.00), kawa, ciastko (16.00-17.00), nocna zupa (23.30-00.30) w barze przy basenie; nielimitowana ilość napojów bezalkoholowych i lokalnych alkoholi (10.00-24.00) w wyznaczonym barze; restauracja á la carte dostępna raz na pobyt (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2425321532, www.askahotels.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel położony na malowniczym klifie, tuż przy jednej z najpiękniejszych plaż Riwiery Tureckiej. Bogata oferta All Inclusive oraz gwarantowana wysoka jakość obsługi to największe atuty tego obiektu!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Alanya

Opis oferty:

Malowniczo położony na klifie, z pięknym panoramicznym widokiem na morze, w pobliżu miejscowości Incekum, znanej z jednej z najpiękniejszych plaż Riwiery Tureckiej. Szeroka piaszczysta plaża, egzotyczny ogród i piękny widok to nie wszystkie zalety tego obiektu. Hotel należy do sieci hoteli Aska, znanej z dbałości o jakość serwisu, za co w zeszłym sezonie został nagrodzony dobrymi opiniami naszych Klientów. Hotel specjalnie dla naszych Gości oferuje program all inclusive przez 24 godziny na dobę!

POŁOŻENIE:

w miejscowości Incekum, na klifie, bezpośrednio nad morzem, ok. 25 km od centrum ALANYI; ok. 100 km od portu lotniczego w Antalyi; przystanek lokalnych minibusów naprzeciwko hotelu, co ok. 15 min kurs do centrum Alanyi.

PLAŻA:

przy hotelu niewielka plaża z pomostami do opalania; plaża Incekum - jedna z najpiękniejszych na Riwierze Tureckiej, szeroka, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 350 m od hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar hotelowy objęty all inclusive - napoje chłodzące, piwo, lokalne napoje alkoholowe.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, komfortowy, zbudowany w 2000 r., kompletnie odnowiony w 2009 r., 173 pokoje, 2 budynki, 3-5 pięter, winda, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja - á la carte, kuchnia rybna, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, snack-bar, bar przy basenie, disco-bar (płatny); kantor, sklepy, butik, jubiler; sala konferencyjna dla 120 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: fryzjer, wypożyczalnia samochodów, pralnia; występują różnice poziomów i schody; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 22 m², ładnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (woda w dniu przyjazdu), sejf (płatny: ok. 2 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka); boczny widok na morze.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda: gł. 1,3- 1,4 m, zjeżdżalnia, brodzik, słodka woda, gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, aerobik, aqua aerobik; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidisco dla dzieci, amfiteatr, dzienne i wieczorne animacje, dyskoteka na powietrzu; za opłatą: oświetlenie kortu, sporty wodne na plaży; centrum spa - bezpłatnie: fitness, łaźnia turecka, sauna; za opłatą: zabiegi na twarz i ciało, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (11.00-17.00), kawa, herbata i ciastko (16.00-17.00), nocna zupa (23.30-00.30) w barze przy basenie; nielimitowana ilość napojów bezalkoholowych i lokalnych alkoholi (10.00-24.00) w wyznaczonym barze; restauracja á la carte dostępna raz na pobyt (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2425321532, www.askahotels.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 14 latserwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Mapa Hotelu Aska Bayview (ex. Aska Buse)

Opinie o Hotelu Aska Bayview (ex. Aska Buse)

4.0
polecam

Dość duży hotel usytuowany z dala od miasta, za to w pięknej okolicy na klifie, kaskadowe położenie tylko dodaje uroku całemu obiektowi. Przyjemne bary z drinkami i przekąskami na plaży i przy basenie, sam basen mógłby być trochę większy, rekompensowane jest to przez piękną plażę. Pokoje przyzwoite, codziennie sprzątane. Jak na 4 gw standard zadowalający, spodziewałam się czegoś dużo gorszego. Polecam raczej na spokojne romantyczne wakacje.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.0
4.7
zdecydowanie polecam

IDEALNE MIEJSCE NA SUPER WAKACJE DLA RODZIN Z DZIECMI I DLA PAR MNOSTWO ROZRYWEK SUPER JEDZENIE I ALKOHOLE PRZEZ 24 H BAWILISMY SIE SWIETNIE LEZELISMY NA PLAZY I CHODZILISMY NA WYCIECZKI DO MIASTA NIE ZALUJEMY WYBORU ANI CHWILI!!!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.1
polecam

Z plusów to super jedzenie i lokalne przekąski dostępne bez przeszkód, super piaszczysta plaża i piękne położenie z super widokami, miła i pomocna obsługa. Minusy to stan ogólny hotelu, wymagany jest szybki remont. Ogólnie dobre wakacje dla ludzi którym na zależy na superluksusach.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1

Aska Bayview (ex. Aska Buse) - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.

Aska Bayview (ex. Aska Buse) - Możliwości wyżywienia:


Aska Bayview (ex. Aska Buse) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Aska Bayview (ex. Aska Buse)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00