cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
1 / 47
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
30.10 - 06.11
już od 2595 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
06.11 - 09.11
już od 1191 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Limak Atlantis
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Limak Atlantis
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Belek
Ocena hotelu Limak Atlantis:
4.9 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Limak Atlantis:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 06 listopada 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy, należący co renomowanej sieci hotelowej obiekt położony w spokojnej, malowniczej okolicy. Idealny na wakacje z dziećmi ze względu na moc atrakcji dla najmłodszych. Polecamy go nawet najbardziej wymagającym osobom!

Hotel Limak Atlantis w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy, należący co renomowanej sieci hotelowej obiekt położony w spokojnej, malowniczej okolicy. Idealny na wakacje z dziećmi ze względu na moc atrakcji dla najmłodszych. Polecamy go nawet najbardziej wymagającym osobom!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 4 km od centrum Belek
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • sejf: w recepcji
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami: za opłatą
  • minimarket: za opłatą
  • butik: za opłatą
  • fryzjer: za opłatą
  • lekarz: za opłatą
  • amfiteatr
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności
  • sale konferencyjne: 14

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

373

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych domowych

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci: w cenie
  • opieka nad dziećmi: za opłatą, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • wózek dla dzieci: za opłatą
  • menu dla dzieci
  • bufet dla dzieci
  • miniklub dla dzieci: 4 - 12
  • międzynarodowe animacje dla dzieci
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • minidyskoteka
  • międzynarodowe animacje dla nastolatków
  • basen dla dzieci: kryty, ze słodką wodą, wydzielona część basenu dla dzieci

Sport i wellness

W cenie
  •  łaźnia parowa
  • hammam
  • pokój relaksacyjny
  • siłownia: codziennie 08:00 - 19:00
  • aerobik
  • aqua aerobik
  • step aerobik
  • łucznictwo
  • minigolf
  • tenis stołowy
  • korty tenisowe: 2
Płatne
  • strefa spa: wielkość: 500m2
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • tenis: oświetlenie, lekcje gry w tenisa, wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
  • sporty wodne: windsurfing, katamaran, kanu, skutery wodne, łódka typu banan, rower wodny (w ofercie firm zewnętrznych)

rozrywka

  • kręgle za opłatą
  • zajęcia kulinarne kilka razy w tygodniu
  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • międzynarodowy program animacyjny
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo kilka razy w tygodniu
  • boccia w cenie
  • rzutki w cenie
  • bilard za opłatą
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2-4 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-5 os.
  • ok. 40 m2
  • ostatni remont 2016
  • minibar: w cenie, woda i napoje bezalkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • balkon
  • w głównym lub bocznym budynku
  • 2 sypialnie
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • sofa
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
  • 2 łazienki
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój rodzinny FZX2
  • 3-5 os.
  • ok. 40 m2
  • ostatni remont: 2016
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • balkon lub taras
  • w głównym lub bocznym budynku
  • 2 sypialnie
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • sofa
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
  • 2 łazienki
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 30 m2
  • w budynku głównym
  • ostatni, częściowy remont: 2016
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • sofa
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • późne śniadanie
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • przekąski o północy
  • ciasto
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 6
  • główna restauracja „Pinea": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, orientalna, turecka; dania dietetyczne, bufet dla dzieci, menu dla dzieci, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, z klimatyzacją, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Dynasty a la carte": kuchnia regionalna, orientalna, turecka; a la carte, na zapytanie, wymagana rezerwacja, za opłatą, styczeń – grudzień, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „La Cucina a la carte": kuchnia włoska; a la carte, na zapytanie, wymagana rezerwacja, za opłatą, styczeń – grudzień, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „El Saguaro": kuchnia meksykańska; menu dla dzieci, a la carte, wybór z menu, za opłatą, maj – październik, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, 19:00 - 21:30, z klimatyzacją, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Poseidon": ryby/owoce morza; menu dla dzieci, a la carte, wybór z menu, na zapytanie, wymagana rezerwacja, za opłatą, czerwiec – październik, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, 19:00 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Far East": kuchnia azjatycka, indyjska, japońska; menu dla dzieci, a la carte, wybór z menu, na zapytanie, wymagana rezerwacja, w cenie, czerwiec – październik, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, 19:00 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • bary i inne: 4
  • bar w lobby „Lobby Bar": styczeń - grudzień, codziennie 10:00 - 00:00
  • bar przy zewnętrznym basenie „LYKIA BAR"
  • bar na plaży „Beach Bar": w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, codziennie 12:00 - 15:00
  • bar przy zewnętrznym basenie „DOLPHIN BAR": lipiec – wrzesień, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, codziennie 12:00 - 15:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Uroczy, należący co renomowanej sieci hotelowej obiekt położony w spokojnej, malowniczej okolicy. Idealny na wakacje z dziećmi ze względu na moc atrakcji dla najmłodszych. Polecamy go nawet najbardziej wymagającym osobom!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Belek

    OPIS

    Oferta ucieszy wielbicieli aktywnego spędzania czasu wolnego oraz golfistów. Hotel położony jest w odległości 4 km od Belek - tureckiego centrum golfa, tuż przy piaszczystej plaży kurort otoczony jest pięknym sosnowym lasem. Amatorzy dobrej kuchni oraz Goście, którzy pragną się zrelaksować w zacisznym centrum SPA będą na pewno zadowoleni.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    2002 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie hotelu: restauracje (6), bary (4), room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (4), basen kryty, 5 basenów odkrytych, 4 zjeżdżalnie wodne dla dorosłych i 4 dla dzieci (działają w godzinach 10:00-12:30,14:30-16:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 15 lat pobyt w hotelu gratis 2. dziecko do 7 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w hotelu bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży, płatne: pawilony.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 3 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 6, liczba wind: 5), 2 bloki (liczba pięter: 5, liczba wind: 2) Typy pokoi: pokoje standardowe dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , pokoje rodzinne: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje rodzinne deluxe: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    restauracja główna "Pinea", restauracje a la carte (5), bary (4), cukiernia Ultra All Inclusive (24h) śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30), późny posiłek (01:00-06:00) serwowane w restauracji głównej, przekąski (11:00-16:00), podwieczorek (14:00-17:00) serwowane w wyznaczonych barach, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, wybrane alkohole importowane, pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - wymagana rezerwacja.turecka "Dynasty", azjatycka "Far East" - w trakcie pobytu jedna wizyta w w wybranej restauracji gratis, włoska "La Cucina", meksykańska "El Saguaro", owoce morza "Poseidon" - płatne

    z myślą o dzieciach

    brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) , możliwość wypożyczenia wózka (płatna i w miarę dostępności)

    w cenie

    korty do tenisa ziemnego (2), oświetlenie kortów, tenis stołowy, rzutki, koszykówka, siatkówka plażowa, minigolf, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, siłownia, animacje soft, w nocy, w dzień, sauna, jacuzzi, dyskoteka

    płatne

    rakiety i piłki do tenisa ziemnego, lekcje tenisa, kręgle, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, łaźnia turecka

    dodatkowe informacje

    OPIS NA LATO 2019. ABY SPRAWDZIĆ OFERTĘ NA LATO 2020 PROSZĘ ZMIENIĆ DATĘ WYJAZDU W WYSZUKIWARCE NA TEJ STRONIE.

    Aktualizacja opisu

    16.09.2019 14:38

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Uroczy, należący co renomowanej sieci hotelowej obiekt położony w spokojnej, malowniczej okolicy. Idealny na wakacje z dziećmi ze względu na moc atrakcji dla najmłodszych. Polecamy go nawet najbardziej wymagającym osobom!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie:

    Komfortowy, nowoczesny hotel składający się z budynku głównego i dwóch części Resort położony  jest  bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży pośród lasu piniowego w miejscowości Belek. Odległość od centrum Antalyi wynosi 45 km, od lotniska 35 km.

     

    Warunki mieszkalne:

    Hotel posiada komfortowo urządzone, dwuosobowe pokoje z możliwością jednej dostawki dla osoby dorosłej i dwóch dostawek dla dzieci. Wszystkie pokoje wyposażone są w: klimatyzację, łazienkę, TV  SAT, suszarkę do włosów, mini bar, sejf, telefon i balkon. Hotel posiada również pokoje familijne  (dostępne dla: min 3 osoby pełnopłatne + dostawka, max 4 osoby).

     

    Do dyspozycji gości:

    Przestronna recepcja z lobby, restauracja główna, 5 restauracji a la carte: Laila – włoska, Dynasty – turecka, El Saguaro – meksykańska, Sushi Bar, Posejdon – owoce morza, 5 barów, amfiteatr, fryzjer, pasaż handlowy, dyskoteka, fitness, łaźnia turecka, jacuzzi, sauna, centrum konferencyjne, animacje,  szachy, leżaki, parasole i materace bezpłatne przy basenie oraz na plaży.

     

    Uprawianie sportów:

    Bezpłatnie: mini golf, siatkówka plażowa, 2 korty tenisowe, tenis stołowy, rzutki, koszykówka.
    Odpłatnie: motorowe sporty wodne, bilard, kręgle, masaż, Spa & Thalasso center, lekcje tenisa, oświetlenie kortów.

     

    Wyżywienie:

    W cenie Ultra All inclusive: śniadanie, lunch oraz kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe 10.00-24.00. Pomiędzy głównymi posiłkami serwowane są przekąski w snack barach.

     

    Cena zawiera:

    • bilet lotniczy,
    • zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00),
    • transfer lotnisko - hotel - lotnisko;
    • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
    • wyżywienie wg opisu, 
    • podatek VAT,
    • opłaty lotniskowe i paliwowe

     

    Cena nie zawiera:

    • obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych  SIGNAL IDUNA) w kwocie 40 PLN,
    • wizy płatnej przez klientów na lotnisku 10 euro lub 15 USD.

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Uroczy, należący co renomowanej sieci hotelowej obiekt położony w spokojnej, malowniczej okolicy. Idealny na wakacje z dziećmi ze względu na moc atrakcji dla najmłodszych. Polecamy go nawet najbardziej wymagającym osobom!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    BELEK

    Opis oferty:

    hotel został otwarty w 2003 roku, odnowiony w 2013 roku, usytuowany na powierzchni 54.000 m², budynek główny i budynek resort; do dyspozycji gości: 5 basenów zewnętrznych, aqua park-4 zjeżdżalnie, basen kryty, restauracja główna, restauracja z przekąskami, 5 restauracji A‘la carte (turecka, włoska, meksykańska, owoce morza, indyjska), 6 barów, 14 sal konferencyjnych

    POKOJE:

    w hotelu znajdują się 373 pokoje: 207 pokoi w budynku głównym i 166 pokoi w budynku resort; 141 pokoi standardowych w budynku głównym i 32 pokoje standardowe w budynku resort; 24 pokoje extra standard w budynku głównym i 52 pokoje extra standard w budynku resort; 8 pokoi rodzinnych w budynku głównym i 16 pokoi rodzinnych w budynku resort; 81 pokoi rodzinnych deluxe; 10 pokoi dublex w budynku głównym; 7 pokoi jacuzzi suite w budynku głównym; 2 pokoje suite w budynku głównym; wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, minibar, sejf, balkon, internet bezprzewodowy (bezpłatny)

    DODATKOWO PŁATNE:

    centrum Spa & Wellness, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, kosmetyczka, salon fryzjerski, fotograf, pralnia, sporty wodne na plaży, wypożyczalnia samochodów, lekarz, lekcje tenisa, sprzęt do tenisa, oświetlenie kortów, bilard, kręgle, room service, kafejka internetowa, centrum handlowe, szkoła nurkowania, golf, profesjonalne boisko do piłki nożnej, room service

    KONTAKT:

    www.limakhotels.com

    POŁOŻENIE:

    odległość od centrum Belek 4 km, od lotniska w Antalyi 35 km

    PLAŻA:

    piaszczysta, prywatna plaża o długości 100 m znajduje się bezpośrednio przy hotelu; serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole, ręczniki i materace)

    WYŻYWIENIE:

    Ultra All Inclusive - śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja, przekąski i zupa nocna (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakościowy

    DLA DZIECI:

    brodzik, zjeżdżalnia wodna, mini klub (4-12 lat), junior klub (13-16 lat), amfiteatr, mini disco, animacje, plac zabaw, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, łaźnia turecka, sauna, siłownia, aerobik, internet bezprzewodowy w lobby, siatkówka plażowa, mini golf, 2 kort tenisowy, boccia, dyskoteka, koszykówka


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Uroczy, należący co renomowanej sieci hotelowej obiekt położony w spokojnej, malowniczej okolicy. Idealny na wakacje z dziećmi ze względu na moc atrakcji dla najmłodszych. Polecamy go nawet najbardziej wymagającym osobom!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    w miejscowości Belek. Odległość od centrum Antalyi wynosi 45 km, od lotniska 35 km.

    Plaża

    przy hotelu, prywatna, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatnie. Bar przy plaży serwujący napoje.

    Hotel

    kategoria lokalna 5* Komfortowy, nowoczesny kompleks hotelowy należący do sieci Limak Holding, składający się z budynku głównego i dwóch części Resort położony przy pięknej plaży w otoczeniu lasku piniowego. Doskonała propozycja dla osób ceniących komfort wypoczynku, osób lubiących aktywny wypoczynek jak również rodzin z dziećmi.

    Do dyspozycji gości

    Recepcja, restauracja główna, 6 restauracji a'la carte czynnych w sezonie letnim m.in kuchnia włoska, meksykańska, turecka, Sushi bar, lobby bar, bar przy basenie, bar na plazy, bar w dyskotece, snack bar. Usługi pralni chemicznej, room service, fryzjer, liczne sklepiki oraz parking.

    Internet

    Wi-Fi bezpłatnie, kawiarenka internetowa odpłatnie.

    Konferencje/Incentive

    bogate zapleczo konferencyjne, z licznymi salami konferencyjnymi z mozliwością wypożyczenia sprzętu audio-wizualnego.

    Sport i Rekreacja

    Bezpłatnie pięć basenów (w tym jeden kryty czynny sezonowo), 4 zjeżdżalnie, leżaki, parasole i ręczniki plażowe przy basenie, 2 korty tenisowe (w tym również oświetlenie), siłownia, tenis stołowy, rzutki, szachy, niemotorowe sporty wodne, sauna i łaźnia parowa, siatkówka plażowa, dzienne i wieczorne programy animacyjne. Odpłatnie bilard, kręgle, pokój gier komputreowych, lekcje tenisa oraz wypożyczenie rakiet i piłek do tenisa, centrum Spa, masaże, lekcje nurkowania, motorowe sporty wodne przy plaży.

    Dla dzieci

    brodzik, mini club dla dzieci w wieku 4-12, plac zabaw, klub dla nastolatków w wieku 13-16, łóżeczka dla dzieci na zamówienie przed wylotem, wysokie krzesełka w restauracji. Za dodatkową opłatą możliwość wynajęcia opiekunki i wypożyczenia wózka dla dzieci.

    Zakwaterowanie

    Oferuje łącznie 307 pokoi różnego typu. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, wyposażone w łazienki z suszarką do włosów, klimatyzację, TV/SAT, telefon, kanał muzyczny, mini bar, sejf oraz balkon. Pokoje typu family wyposażone jak pokoje typu standard, składaja się z dwóch pokoi połączonych drzwiami i jedną łazienką. Pokoje położone są w budynków głównym i w części Resort.

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lekkie przekąski w ciągu dnia, tureckie naleśniki, popołudniowa kawa, herbata i ciasto, lody, nocna przekąska - snacki i zupa oraz soki wyciskane ze świeżych owoców w trakcie śniadania. Lokalne i importowane napoje alkoholowe, lokalne napoje bezalkoholowe przez 24h w wybranych barach. Opcja ultra all inclusive nie zawiera room service, napojów butelkowanych oraz wybranych drinków importowanych. Mini bar uzupełniany codziennie w 2 butelki wody, 2 soft drinki, 2 soki oraz 2 piwa, pozostała konsumpcja odpłatnie. Jedna wizyta tygodniowo w restauracji a'la carte za uprzednią rezerwacją.

    Informacje dodatkowe

    http://www.limakhotels.com Ocena HCH 5,6  rekomendacja turystów 97%. Hotel przygotował 3 pokoje dla potrzeb Gości niepełnosprawnych.

    Cena

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. 

    WIZA I PASZPORT

    Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/ /


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Uroczy, należący co renomowanej sieci hotelowej obiekt położony w spokojnej, malowniczej okolicy. Idealny na wakacje z dziećmi ze względu na moc atrakcji dla najmłodszych. Polecamy go nawet najbardziej wymagającym osobom!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA TURECKA

    *****

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    Hotel położony jest w Belek, w odległości 35 km od lotniska w Antalyi.

    Plaża

    Bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży. Serwis plażowy bezpłatny.

    Zakwaterowanie

    373 pokoje usytuowane w czteropiętrowym budynku głównym i 2 budynkach bocznych; Typy pokoi: standardowe, rodzinne (2 pokoje oddzielone drzwiami), dublex, suites; Wyposażenie: klimatyzacja, telefon, telewizor, minibar (codziennie uzupełniany w napoje bezalkoholowe) łazienka z wanną, suszarka do włosów, sejf (bezpłatny) i balkon.

    Restauracje i bary

    Restauracja główna, 5 restauracji a la carte (turecka, włoska, meksykańska, japońska, rybna) 5 barów

    Wyżywienie

    Ultra All inclusive 24h - śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje oraz nocne przekąski; Goście mogą zjeść kolację w jednej z restauracji a la carte (oprócz włoskiej, meksykańskiej i rybnej) po dokonaniu uprzednio rezerwacji; w ciągu dnia dostępne są przekąski, ciasta i lody; lokalne i importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są przez całą dobę; soki ze świeżo wyciskanych owoców bezpłatnie tylko podczas śniadania; alkohole w butelkach płatne dodatkowo.

    Sport i Rozrywka

    5 basenów zewnętrznych, basen wewnętrzny, 4 zjeżdżalnie; Bezpłatnie - siłownia, sauna, łaźnia turecka, koszykówka, siatkówka plażowa, mini golf, 2 korty tenisowe, tenis stołowy, rzutki, aerobik, dzienne i wieczorne animacje; Odpłatnie - bilard, kręgle, sporty wodne na plaży, oświetlenie i sprzęt do tenisa.

    Dla dzieci

    Dla najmłodszych Gości hotel przygotował 2 brodziki, zjeżdżalnie, mini klub (4-12 lat), junior club(13-16 lat), animacje; opiekunka płatna dodatkowo.

    Pozostałe udogodnienia

    Centrum SPA(masaże i zabiegi płatne), kafejka internetowa, pasaż handlowy, salon fryzjerski, lekarz na życzenie (płatny) 9 sal konferencyjnych.

    Naszym zdaniem

    Obiekt należący do ekskluzywnej sieci Limak Hotels & Resorts polecamy dla wymagających osób, które liczą na bardzo dobry standard zakwaterowania, obsługę na wysokim poziomie, smaczną kuchnię oraz bogaty program animacyjny i sportowy.

    Strona internetowa

    www.limakhotels.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Mapa Hotelu Limak Atlantis
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Limak Atlantis

    4.7
    zdecydowanie polecam

    przyjechaliśmy tu z żoną, dzieckiem i znajomymi na tydzień w sierpniu 2014 roku i był to najlepszy wybór jaki mogliśmy podjąć :) są miejsca zabaw dla dzieci, są też spokojniejsze dla odpoczynku dorosłych, mnóstwo basenów, kilka zjeżdżalni, piękna plaża choć trochę kamienista, dostęp do pól golfowych (ja nie korzystałem ale znajomi byli zachwyceni). w pokoju barek uzupełniany napojami i sokami, kilka barów na terenie całego hotelu z drinkami i przekąskami... my wypoczęliśmy jak nigdy, synek jest zachwycony, polecamy każdemu ten hotel i my wrocimy na pewno!!

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Wielki kompleks z super basenami i masą atrakcji. W środku sezonu trochę tłoczno i ciasno, nie było jednak problemów z kolejkami w restauracji czy leżakami nad basenem. Towarzystwo międzynarodowe, sporo Rosjan, ale i Niemców, Anglików, Czechów i Polaków. Mi się bardzo podobało, nie mam nic do zarzucenia, wart swojej ceny i rekomendacji :-)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Hotel godny polecenia! Duży, piękny, zielony teren.. w hotelu pokoje gier, kręgle, mnóstwo basenów. Byliśmy na wczasach z dwójką dzieci, dostaliśmy duży rodzinny pokój dwu pomieszczeniowy. Na pewno wrócimy tu jeszcze na jesień :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Limak Atlantis:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Hotel
      5.7
    • Pokoje
      5.6
    • Wyżywienie
      5.6
    • Atrakcje
      i sport
      5.5
    • Obsługa
      5.7
    HolidayCheck
    Ocena Limak Atlantis:
    5.6 / 6

    Udany urlop! 2008-10-20
    Szczegóły oceny hotelu Limak Atlantis:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel b. czysty z ładnym otoczeniem. Kilka ładnych basenów, jeden ze zjeżdżalnią.Możliwość leżakowan...
    więcej

    6.0
    Hotel idealny 2009-06-21
    Szczegóły oceny hotelu Limak Atlantis:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Limak Atlantis- fajny hotel 2010-07-16
    Szczegóły oceny hotelu Limak Atlantis:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo przyjemny hotel. Spędziliśmy tam tydzień po męczącej objazdówce i był to miły wypoczynek. Bar...
    więcej

    5.9
    Fantastyczne wakacje 2012-11-13
    Szczegóły oceny hotelu Limak Atlantis:
    • Lokalizacja
      5.7
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    To były kapitalne wakacje w luksusowym hotelu - fantastyczne baseny, piękne otoczenia, plaża, rewela...
    więcej

    5.9
    Hotel Limak Atlantis plusy i minusy 2013-01-05
    Szczegóły oceny hotelu Limak Atlantis:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    5.2
    Bardzo piękny hotel 2014-07-01
    Szczegóły oceny hotelu Limak Atlantis:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      3.0

    5.0
    Przyzwoity hotel 2014-07-13
    Szczegóły oceny hotelu Limak Atlantis:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    4.8
    Cała prawda o hotelu 2014-09-15
    Szczegóły oceny hotelu Limak Atlantis:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Fantastyczny urlop! 2014-10-20
    Szczegóły oceny hotelu Limak Atlantis:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Fantastyczny hotel, wspaniała i kompetentna obsługa. Pokój wystarczająco duży, czysty, łazienka podo...
    więcej

    6.0
    Hotel godny polecenia! 2014-10-28
    Szczegóły oceny hotelu Limak Atlantis:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.7

    Hotel godny polecenia. Duże baseny i blisko plaża z dużą ilością leżaków. Przez cały dzień można coś...
    więcej

    5.2
    Uroczy hotel 2016-07-07
    Szczegóły oceny hotelu Limak Atlantis:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    hotel zaprojektowany bardzo dobrze,bardzo mila i uczynna obsługa, jedzenie standardowe ale każdy zna...
    więcej

    5.9

    Limak Atlantis - możliwości zakwaterowania:

    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 3PAX
    ECONOMY ROOM
    STANDARD ROOM SNG USE 1PAX
    STANDARD ROOM 3PAX
    ECONOMY ROOM 2PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 4PAX
    STANDARD ROOM 2PAX
    FAMILY 2 ROOMS
    STANDARD ROOM WITH BALCONY
    FAMILY 1 BEDROOM 1 LIVING ROOM
    Dvivietis + 1 pristatoma lova
    Dvivietis + 2 pristatomos lovos
    Dvivietis kambarys
    Doppel,Balk/Ter,Nebenhaus
    Doppelz,Balk/Ter,Haupthau
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    ECONOMY ROOM 3PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 2PAX
    Einzelz,Balk/Ter,Haupthau
    Familienapartment Balkon
    Fam.-Apt.,Balkon/Terrasse
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    ECONOMY ROOM
    Vienvietis kambarys
    STANDARD ROOM WITH BALCONY SINGLE USE
    STANDARD ROOM WITH BALCONY SINGLE USE
    STANDARD ROOM WITH BALCONY

    Limak Atlantis - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Limak Atlantis? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00