cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
1/20
Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
2/20
Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
3/20
Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
4/20
Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
5/20
Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
6/20
Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
7/20
Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
8/20
Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
9/20
Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
10/20
Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
11/20
Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
12/20
Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
13/20
Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
14/20
Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
15/20
Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
16/20
Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
17/20
Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
18/20
Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
19/20
Hotel Limak Atlantis, Riwiera Turecka
20/20
mapakliknij aby aktywować mapę
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
16.02 - 19.02
już od 621 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.02 - 19.02
już od 621 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Limak Atlantis
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Limak Atlantis
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Belek
Ocena hotelu Limak Atlantis:
4.9 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Limak Atlantis:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 16 lutego 2023
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 lutego 2023
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy, należący co renomowanej sieci hotelowej obiekt położony w spokojnej, malowniczej okolicy. Idealny na wakacje z dziećmi ze względu na moc atrakcji dla najmłodszych. Polecamy go nawet najbardziej wymagającym osobom!

Hotel Limak Atlantis w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy, należący co renomowanej sieci hotelowej obiekt położony w spokojnej, malowniczej okolicy. Idealny na wakacje z dziećmi ze względu na moc atrakcji dla najmłodszych. Polecamy go nawet najbardziej wymagającym osobom!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 4 km od centrum Belek
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

polozenie

  • ok. 4 km od centrum Belek
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

plaza

  • bezpośrednio przy plaży
  • prywatna
  • piaszczysto-żwirowa

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • sejf: w recepcji
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr
  • parking
  • 14 sal konferencyjnych

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

373

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

Godziny otwarcia barów i restauracji w hotelach mogą ulec zmianie w zależności od pory roku i pogody. W okresie zimowym zjeżdżalnie, aquaparki, zewnętrzne baseny i niektóre bary są zwykle nieczynne. Programy animacyjne mogą zostać ograniczone lub odbywać się wewnątrz hotelu.
  • hotel nie akceptuje zwierząt
    • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
      Telefon: +48 222043596
      SMS: +48 799448800
      E-mail: servicePL@TUI.com
      Czat: w aplikacji TUI

    basen

  • baseny: 4
  • kompleks basenowy: kwiecień-sierpień i październik, ze słodką wodą, leżaki i parasole: w cenie
  • basen relaksacyjny: kwiecień-październik, zewnętrzny, ze słodką wodą, wydzielona część basenu dla dzieci, leżaki i parasole: w cenie
  • basen kryty: listopad-marzec; w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, ze słodką wodą, zadaszony, podgrzewany, leżaki i parasole
  • basen dla dzieci: kryty, ze słodką wodą, wydzielona część basenu dla dzieci
  • ręczniki: w cenie
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci: kryty, ze słodką wodą
    • łóżeczka dla dzieci: w cenie
    • opieka nad dziećmi: za opłatą, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • wózek dla dzieci: za opłatą
    • menu dla dzieci
    • bufet dla dzieci
    • miniklub dla dzieci: 4-12 lat
    • animacje dla dzieci
    • pokój gier i zabaw
    • plac zabaw
    • minidyskoteka
    • animacje dla nastolatków

    Sport i wellness

    W cenie
    • siłownia: codziennie 08:00-19:00
    • aerobik
    • aqua aerobik
    • step aerobik
    • łucznictwo
    • minigolf
    • tenis stołowy
    Płatne
    • strefa spa: wielkość: 500 m2
    • masaże
    • łaźnia parowa
    • hammam
    • pokój relaksacyjny
    • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
    • 2 korty tenisowe
    • oświetlenie kortu tenisowego
    • lekcje gry w tenisa
    • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa

    rozrywka

    • zajęcia kulinarne kilka razy w tygodniu
    • zajęcia sportowe
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych
    • wieczory tematyczne
    • przedstawienia
    • muzyka na żywo kilka razy w tygodniu
    • boccia w cenie
    • rzutki w cenie
    • bilard za opłatą
    • dyskoteka

    Pokoje

    Pokój ekonomiczny DZZ1
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Pokój ekonomiczny DZZ2
    • dla gości w wieku 60+
      Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Pokój rodzinny FZX1
    • 2-5 os.
    • ok. 40 m2
    • minibar: w cenie, woda i napoje bezalkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • w głównym lub bocznym budynku
    • ostatni, całkowity remont: 2016 r.
    • 2 sypialnie
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój rodzinny FZX2
    • 3-5 os.
    • ok. 40 m2
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • w głównym lub bocznym budynku
    • ostatni, całkowity remont: 2016 r.
    • 2 sypialnie
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-4 os.
    • ok. 27 m2
    • w budynku głównym
    • ostatni, częściowy remont: 2016 r.
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    • wanna lub prysznic
    • WC
    Pokój 2-osobowy DZX2
    • 1-3 os.
    • ok. 27 m2
    • dla gości w wieku 60+
    • klimatyzacja
    • wanna lub prysznic
    • WC

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: w formie bufetu
    • obiad: w formie bufetu
    • kolacja: w formie bufetu
    • przekąski o północy
    • ciasto
    • wybrane napoje bezalkoholowe
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 6
  • główna restauracja „Pinea": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, orientalna, turecka, dania dietetyczne, bufet dla dzieci, menu dla dzieci, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, z klimatyzacją, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Dynasty": rodzaje kuchni: regionalna, orientalna, turecka, a la carte, rezerwacja wymagana, za opłatą, styczeń - grudzień; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „La Cucina": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, rezerwacja wymagana, za opłatą, styczeń - grudzień; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „El Saguaro": rodzaje kuchni: meksykańska, menu dla dzieci, a la carte, wybór z menu, za opłatą, maj - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, 19:00 - 21:30, z klimatyzacją, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Poseidon": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, menu dla dzieci, a la carte, wybór z menu, rezerwacja wymagana, za opłatą, czerwiec - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, 19:00 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Far East": rodzaje kuchni: azjatycka, indyjska, japońska, menu dla dzieci, a la carte, wybór z menu, rezerwacja wymagana, w cenie, czerwiec - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, 19:00 - 21:30, wymagany odpowiedni strój

  • bar w lobby „Lobby Bar": styczeń - grudzień, codziennie 10:00 - 00:00
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Uroczy, należący co renomowanej sieci hotelowej obiekt położony w spokojnej, malowniczej okolicy. Idealny na wakacje z dziećmi ze względu na moc atrakcji dla najmłodszych. Polecamy go nawet najbardziej wymagającym osobom!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Turcja / Belek

    Opis oferty:

    Lasy sosnowe, błękitne morze i złota plaża. Jeśli jeszcze czegoś brakuje do wspaniałych wakacji, to komfortowego miejsca gwarantującego udany wypoczynek i beztroską atmosferę. Znajdziesz to wszystko w 5-gwiazkowym hotelu, którego nazwa jest zainspirowana mitycznym kontynentem. Przyjazny rodzinom z dzieciakami, oferuje mnóstwo atrakcji jak zespół basenów, których łączna powierzchnia wynosi aż 4500 m2, animacje, restauracje serwujące kuchnie świata, czy kilka typów wygodnych pokoi, w tym także rodzinne.

    POŁOŻENIE:

     w dzielnicy turystycznej, ok. 3,5 km od centrum BELEK, ok. 3 km od sklepów i barów; ok. 30 km od lotniska w Antalyi; przystanek autobusowy ok. 2 km od hotelu.

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysto-żwirowa, szeroka, łagodne zejście do morza, pomost do opalania, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpłatne parasole i leżaki (dostępne w sezonie letnim), bezpośrednio przy hotelu, przejście przez teren hotelu.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, 373 pokoje, winda, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna – dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, 5 restauracji á la carte w tym 2 czynne całorocznie: kuchnia turecka i włoska, 3 czynne w sezonie letnim: kuchnia dalekowschodnia, meksykańska, śródziemnomorska; 6 barów, w tym 3 czynne w sezonie letnim, cukiernia, 3 restauracje przekąskowe, w tym 2 czynne w sezonie letnim; 7 sal konferencyjnych dla maks. 1100 osób; bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: room-service, fryzjer, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    economy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 30 m2, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka, zestaw kosmetyków), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, zestaw do kawy/herbaty, minibar, sejf (za kaucją); balkon (stolik i krzesełka));

    standard:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 30 m2, wyposażenie jak w pokoju economy, balkon (stolik i krzesła); widok na morze; pokój standard za dopłatą;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 30 m2, wyposażenie jak w pokoju economy, balkon (stolik i krzesła); widok na morze; pokój standard za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    5 basenów, 3 zjeżdżalnie wodne, bezpłatne parasole i lezaki (baseny zewnętrzne i zjeżdżalnie wodne czynne w sezonie letnim), basen kryty, podgrzewany w sezonie zimowym; miniclub (4-12 lat), teenage club (13-17 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; centrum fitness: siłownia (zajęcia z instruktorem dodatkowo płatne); za opłatą: tenis stołowy, kręgielnia, bilard, sporty wodne.

    ULTRA ALL INCLUSIVE 24 H:

    śniadanie (07.00-10.00), obiad (12.00-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; ciasto (14.00-17.00) w cukierni, przekąski o wyznaczonej porze w wyznaczoncyh barach, nocne przekąski (23.00-01.00) w wyznaczonych barach; kawa, herbata, napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (24h); wymagane noszenie opasek ultra all inclusive 24 h.

    KONTAKT:

    0090/2427100700, www.limakhotels.com

    GRATIS:

    - serwis plażowy - Wi-Fi


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Uroczy, należący co renomowanej sieci hotelowej obiekt położony w spokojnej, malowniczej okolicy. Idealny na wakacje z dziećmi ze względu na moc atrakcji dla najmłodszych. Polecamy go nawet najbardziej wymagającym osobom!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive: śniadanie (7:00-10:30), lunch (12:30-14:30) oraz obiadokolacja (18:45-21:15) w restauracji głównej w formie bufetu. Przekąski na plaży oraz w barze Laila i Dolphin w różnych godzinach pomiędzy 12:00-18:00. Ciasta, kawa i herbata w cukierni (14:00-17:00). Lody w barze Lykia (14:00-17:00). Kawiarnia Coffe Corner z kawą, herbatą i napojami (10:00-23:00). Lunch Box dostępny w recepcji (23:00-7:00). Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe oraz część importowanych dostępne w barze lobby 24h, w pozostałych barach w godzinach otwarcia. Płatne dodatkowo: świeżo wyciskane soki, część importowanych napoi alkoholowych i bezalkoholowych, lody pakowane.

    Program sportowy i animacyjny

    Hotel prowadzi program dziennych i wieczornych animacji. Dla gości dostępne: dyskoteka, amfiteatr z występami na żywo, pokazy. Dodatkowo dostępne: centrum fitnessu, sauna, łaźnia turecka, kort tenisowy i oświetlenie (wyposażenie i lekcje tenisa płatne dodatkowo). Płatne dodatkowo: sporty wodne, szkoła nurkowania, centrum gier, kręgle, bilard, masaże, centrum piękna, SPA, basen w SPA. Dla dzieci: miniklub (4-12 lat), juniorklub (13-16 lat).

    Internet

    Bezpłatny Internet Wi-Fi w pokojach i ogólnodostępnych częściach hotelu.

    Kategoria lokalna

    *****

    Naszym zdaniem

    Ekskluzywny hotel z bogatą ofertą Ultra All Inclusive. Polecamy ze względu na szeroki wybór z kuchni świata, przepiękne otoczenie, baseny oraz położenie przy plaży. Świetna opcja na rodzinny wyjazd i dla miłośników ciekawej oferty animacyjnej i sportowej.

    Strona www

    www.limakhotels.com

    Położenie

    Hotel należy do sieci hotelowej Limak. Inspirowany zaginionym miastem Atlantydą. Otoczony dużą ilością wody i roślinności. Położony w miejscowości Belek. Zlokalizowany około 45 km od miasta Antalya, około 35 km od lotniska w Antalyi. Oddalony od swojego siostrzanego hotelu Arcadia o około 5 km.

    Plaża

    Położony przy piaszczystej plaży z wydzielonym, prywatnym sektorem oraz molo. Na plaży dostępne leżaki z zadaszeniem bez dodatkowych opłat. Pawilony płatne dodatkowo.

    Do dyspozycji gości

    Recepcja, restauracja główna Pinea, cukiernia, 5 restauracji a’la carte: włoska, meksykańska, rybna (płatne dodatkowo, rybna dostępna od 15.05.), turecka, dalekowschodnia (dostępne od 15.05.). 4 bary: na plaży, bar Dolphin, bar Lykia, bar lobby. Dla gości dostępne: 5 basenów zewnętrznych, jacuzzi, 1 basen wewnętrzny, 4 zjeżdżalnie. Leżaki i parasole dostępne bez dodatkowej opłaty. Parking. Za dodatkową opłatą: sklepy, fryzjer, lekarz, usługi pralni, room service, kafejka internetowa.

    Program

    Dzień pierwszy

    Wyloty z Polski. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbowna poszczególnych lotniskachna 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www.stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego

    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachlokalnych itp.
    Dzień ostatni

    Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    Uwagi do programu

    "

    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta (w przypadku hoteli położonych w rejonie Kemer kontakt z rezydentem odbywa się telefonicznie),ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje: wycieczek lokalnych, posiłków i napoi innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, innych wydatków osobistych oraz wizy tureckiej.
    Uprzejmie informujemy że od dnia 26.04.2019 w Turcji przestaną być honorowane banknoty o nominale 500 EUR. Nie są wymieniane także dolary drukowane przed 1996r. (z małymi wizernukami głów postaci).
    W związku z tym nie będzie możliwości opłacania pakietów płatnych pilotowi oraz wycieczek lokalnych banknotami o tym nominale (roczniku). Prosimy o poinformowanie Klientów.

    Wycieczki lokalne

    Wycieczki lokalne

    RIWIERA TURECKA PAMUKKALE - cena ok. 63 EUR
    Całodzienna wycieczka do niezwykłego Pamukkale, ze względu na kolor zwanego Bawełnianą Twierdzą. To niezwykła, tworząca się od 14 tys. lat, kaskada białych, wapiennych tarasów i naturalnych basenów, napełnionych wodą z gorących źródeł. Cały teren stanowi Park Narodowy wpisany na listę światowego dziedzictwa przyrodniczego UNESCO. Następnie spacer po ruinach Hierapolis - antycznego uzdrowiska. Zachowało się tu wiele zabytków z czasów rzymskich: Wielkie Łaźnie z II w. n.e., ulica Frontiniusa o długości ok. 1 km, świątynia Apolla, święta sadzawka, teatr rzymski i inne.
    ZAKUPY W ALANYI LUB SIDE
    - To propozycja dla tych z Państwa, którzy chcą się przekonać, ile jest prawdy w opowieściach o niezwykłym kunszcie tureckich złotników, wytwórców konfekcji skórzanej oraz tekstylnej. Odwiedziny w salonach złotniczym i wyrobów skórzanych dadzą możliwość zrobienia zakupów nawet najbardziej wybrednym. Kolejnym punktem programu będzie wizyta w sklepie z tekstyliami. W chwilach, w których uda się Państwa oderwać od targowania, pilot chętnie podzieli się z Państwem wiadomościami o regionie, jego historii i współczesności. Znajdziemy oczywiście czas, by pokazać naszym gościom najpiękniejszą panoramę miasta.
    KAPADOCJA - cena ok. 137 EUR
    Fascynująca 2-dniowa wyprawa do początków chrześcijaństwa, do „krainy księżycowych” formacji skalnych i podziemnych miast. To wyjątkowa okazja, aby poznać przyrodę, kulturę i historię Turcji. W drodze do Kapadocji wizyta w Konyi, gdzie zwiedzać będziemy Muzeum Mevlany - założyciela Zakonu Tańczących Derwiszy. Odwiedzimy także największy w Turcji Karavanseray pochodzący z XIII w. Po przybyciu do Kapadocji zwiedzanie jednego z największych miast podziemnych w Kaymakli. Następnego dnia wyjazd do Goreme, gdzie zobaczymy słynne kościoły wykute w skałach. W programie także postoje na punktach widokowych.
    PERŁY STAROŻYTNEJ PAMFILII - cena ok. 60 EUR
    Wycieczka, dzięki której poznacie Państwo niesamowitą historię Turcji oraz piękno tutejszej przyrody. Podczas naszej wyprawy odwiedzimy Perge - nazywane też „małym Efezem”, gdzie znajdują się ruiny jednego z najlepiej zachowanych miast hellenistycznych. Następnie odwiedzimy Park Narodowy Kurşunlu zachwycający wspaniałymi wodospadami i niezliczonymi gatunkami egzotycznych ptaków i roślin. To właśnie tutaj będzie czas, aby odpocząć od upałów i nabrać sił na zwiedzanie najlepiej zachowanego teatru starożytnego w południowej Turcji - teatru w Aspendos, w którym do dnia dzisiejszego odbywają się koncerty.
    HAMAM - cena ok. 25 EUR
    Hamam, czyli łaźnia turecka, jest spadkobiercą najlepszych tradycji term rzymskich - instytucji niezbędnej niegdyś w każdym mieście, ulubionego miejsca rozrywki starożytnych Rzymian, Greków i Bizantyjczyków. Z czasem łaźnie tak mocno wrosły w krajobraz tureckich miast, iż dzisiaj większość Turków nie zdaje sobie sprawy z ich starożytnego rodowodu. W samych łaźniach czas zmienił jednak niewiele. Hamam to w tym samym stopniu relaks dla ciała i ducha. Sauna, kąpiele i masaże upływają w miłej atmosferze żartów i pogawędek. W pięknych marmurowych wnętrzach czekają nas między innymi: mycie i peeling specjalną rękawicą „kese”, łaźnia parowa, polewanie zimną i gorącą wodą, masaż w pianie i w olejkach. Wizyta w Hamamie to zawsze jedno z tych najmilszych wspomnień z pobytu w Turcji.
    ZIELONY KANION - cena ok. 55 EUR
    Rejs po Zielonym Kanionie to fantastyczna wyprawa dla wszystkich tych, którzy cenią ciszę, spokój, lubią wypoczywać na łonie natury oraz podziwiać bajkowe krajobrazy. Będziemy delektować się szmaragdowym kolorem czystego jeziora (turkusowa barwa wody jest efektem rozpuszczonych związków wapnia) i błękitem nieba. Jezioro otoczone jest pasmem gór, na którym zobaczyć można pasące się kozice. Dla ochłody zatrzymamy się na kąpiel w krystalicznie czystej wodzie. Będzie także przerwa na zrobienie zdjęć piątej co do wielkości w Turcji zapory Oymapinar, dzięki której powstał ten zalew.
    JEEP SAFARI - cena ok. 39 EUR
    Szalona wyprawa dla amatorów mocnych wrażeń. Asfaltowe drogi i wygodny autokar mogą dać namiastkę górskiej wycieczki – ale takie zwiedzanie nie zadowoli tych, którzy kochają górskie bezdroża, słońce, kurz i wiatr we włosach. To właśnie z myślą o nich przygotowaliśmy program Jeep Safari. W górach znajdziemy stylowe domki, nadzwyczajne widoki i nieprzebrane bogactwo przyrody. Zobaczymy wiejski meczet, a na lunch zabierzemy Państwa do uroczej restauracji na rzece Dimcay. Będzie także okazja do zapalenia fajki wodnej. MORSKA WYPRAWA - cena ok. 37 EUR Wakacje to tak długo oczekiwany przez wszystkich czas. Urlop wymyślono właśnie po to, aby zrelaksować się i naładować akumulatory pozytywną energią. Zapraszamy Państwa na rejs statkiem - wycieczka idealna dla wszystkich tych, którzy chcą uciec od miasta, codzienności i spędzić cudowny dzień na łonie natury. Więc koniec z wczesnym wstawaniem, stresem i pośpiechem - dzisiaj płyniemy w rejs. Słońce, delikatny szum morza oraz malownicze krajobrazy z pewnością pozwolą Państwu się zrelaksować. Podczas rejsu można popływać w krystalicznie czystych wodach, opalać się oraz podziwiać piękno urokliwych zatoczek. Podpłyniemy także do Jaskini Piratów, Kochanków oraz Jaskini Fosforyzującej.
    RAFTING - cena ok. 35 EUR
    Szalony spływ pontonami po górskiej rzece Kanionu Köprülü. Aby skorzystać z tej rozrywki nie trzeba być doświadczonym sportowcem, gdyż spływ odbywa się pod czujnym okiem profesjonalnych instruktorów. Uczestnicy otrzymują wiosła, kamizelki i kaski. Trasa ma około 14 km, a sam spływ trwa ok. 2,5 godz. W trakcie wyprawy planowane są postoje, podczas których będzie można odpocząć oraz popływać w orzeźwiającej, krystalicznie czystej wodzie.
    DELFINARIUM - cena ok. 35 EUR
    Zapraszamy Państwa do wizyty w Delfinarium. Wycieczka zapewni Państwu pełno wrażeń związanych z obcowaniem z tymi niesamowitymi zwierzętami i podziwianiem ich występów. Fantastyczna przygoda nie tylko dla najmłodszych!!!
    NURKOWANIE - cena ok. 52 EUR
    Współpracujemy z najlepszymi szkołami nurkowania w Turcji. Firmy te organizują nurkowania i szkolenia dla pojedynczych gości, jak i całych grup. Pozwalają zdobywać międzynarodowe certyfikaty, a doświadczonym nurkom umożliwiają wyprawy w najciekawsze miejsca w okolicy, zapewniając sprzęt i asekurację. Dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować tej niezwykłej przygody proponujemy program dla początkujących. Instruktor wprowadzi wszystkich w podstawowe zasady nurkowania, zaznajomi ze sprzętem. Następnie w asyście instruktora zejdziemy pod wodę. W przerwie lunch na pokładzie. Dołącz do ekskluzywnego klubu odkrywców głębin!
    MANAVGAT - cena ok. 42 EUR
    Wycieczka, która pozwoli Państwu poznać tureckie realia. Odwiedzimy tradycyjny orientalny bazar, gdzie będą mogli Państwo poobserwować mieszkańców podczas zakupów czy samemu zakupić tureckie smakołyki. Po pełnym wrażeń pobycie na targu popłyniemy w spokojny rejs po rzece Manavgat, który kończy się malowniczym ujściem do Morza Śródziemnego. Odpoczniemy na plaży, gdzie zimna słodka woda rzeczna miesza się z ciepłą, słoną wodą morską. Następnie zwiedzimy jeden z największych meczetów na Riwierze Tureckiej z okazałym, pełnym ornamentów, wnętrzem.
    ODKRYJ ALANYĘ -cena ok. 42 EUR
    Podczas wycieczki odkryją Państwo nieznane przez wszystkich miejsca Alanyi. Najpierw wjedziemy na sławne wzgórze Alanyi czyli Kale, gdzie z punktu widokowego rozpościera się piękny widok na plażę oraz port. Następnie odwiedzimy jaskinię Dim – jedną z najdłuższych w Turcji. Podczas spaceru będzie można zobaczyć niesamowitą grotę pełną okazałych nacieków skalnych: stalagmitów i stalaktytów. Po zwiedzeniu jaskini udamy się do znanego mieszkańcom Alanyi miejsca piknikowego nad rzeką Dimcay. W restauracji, znajdującej się na pływających platformach zjemy „turecki obiad” i odpoczniemy od upałów. Po relaksie nad rzeką udamy się do portu w Alanyi, gdzie przesiądą się Państwo na statek. Podczas rejsu opłyniemy półwysep i zobaczymy symbol miasta czyli Czerwoną wieżę czy ukryte wśród skał groty, gdzie ukrywali się m.in. piraci.
    Uwaga! Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na wycieczki lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane. Ceny wycieczek mogą się różnić w zależności od lokalizacji hotelu.

    Inne

    RIWIERA TURECKA informacje ogólne
    Waluta TL - lira turecka. Warto zabrać ze sobą Euro lub Dolary. Wymiany pieniędzy można dokonać w kantorach, na poczcie, w banku lub w recepcji hotelu (w hotelach kurs jest zazwyczaj najmniej korzystny).
    Język urzędowy – turecki.
    Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Turcji są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach.
    Czas + 1 godz. w stosunku do czasu polskiego.
    Orientacyjne ceny Pizza ok. 20 TL woda 1,5l - ok. 1,5-2 TL, piwo w sklepie ok. 9 TL. Poza sklepami spożywczymi warto się targować. Poczta oznaczona jest PTT (granatowy napis na żółtym tle). Na poczcie można zakupić kartki, znaczki, karty telefoniczne oraz wymienić pieniądze. W niektórych hotelach możliwość pozostawienia kartek pocztowych zaopatrzonych w znaczek - w recepcji. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą.
    Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta ze 100 jednostkami za ok. 5 EUR wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych są stosunkowo drogie, dlatego prosimy o sprawdzenie operatora stawek przed wyjazdem.
    W regionie:
    Alanya To w zasadzie rejon w którym znajduje się kilkanaście różnych kurortów, ciągnących się na długości ponad 50 km. Centralną częścią Riwiery jest miasto Alanya ze słynną plażą Kleopatry oraz ogromnym wyborem restauracji, barów, dyskotek i innych rozrywek. Miejsce gdzie nie da się nudzić.
    Side Położone na półwyspie zachęca pięknymi plażami, malowniczym portem jachtowym i dobrze zachowanymi zabytkami z czasów rzymskich: amfiteatrem i świątynią Apolla. Wokół samego Side znajduje się wiele miejscowości wypoczynkowych, z niektórych można dojść plażą aż do centrum miasta. To doskonały pomysł na wieczorne spacery.
    Belek Położone tylko 35 km od lotniska, jest najbardziej luksusową miejscowością na Riwierze. Tu znajdują się luksusowe hotele i pola golfowe. Do tego szerokie, piaszczyste plaże, restauracje sklepy i centrum rozrywkowo-handlowe.

    Wyloty z: Warszawy, Katowic, Gdańska, Poznania, Wrocławia, Krakowa, Rzeszowa, Szczecina, Łodzi i Bydgoszczy
    . Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na poszczególnych lotniskach na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na stronie operatora.

    Wizy

    Wiza

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędny jest dowód osobisty ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji LUB paszport ważny co najmniej 150 dni od pierwszego wjazdu do Turcji, czyli 60 dni dłużej niż dozwolony okres pobytu bezwizowego (za msz.gov.pl).
    Obywatele Polski są zwolnieni z obowiązku wizowego w celu turystycznym do 90 dni w ciągu 180 dni od daty pierwszego wjazdu.
    Uwaga:
    Posiadaczy paszportów tymczasowych mogą obowiązywać inne warunki wjazdowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z opiekunem rezerwacji lub agentem, u którego dokonywałeś zakupu wycieczki.
    Uwaga!
    Poniższe warunki podane zostały na dzień 21.04.2022 r. i mogą ulec zmianie.
    Uwaga!!!
    Osoby, które w ciągu ostatnich 14 dni przebywały w: RPA, Botswanie, Mozambiku, Namibii oraz Zimbabwe nie mogą uczestniczyć w imprezie ze względu na obowiązkową dla nich 14-dniową kwarantannę po przylocie do Turcji.

    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Turcji, na Riwierze tureckiej trwa od początku czerwca do końca września.

    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Wiza

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędny jest dowód osobisty ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji LUB paszport ważny co najmniej 150 dni od pierwszego wjazdu do Turcji, czyli 60 dni dłużej niż dozwolony okres pobytu bezwizowego (za msz.gov.pl).
    Obywatele Polski są zwolnieni z obowiązku wizowego w celu turystycznym do 90 dni w ciągu 180 dni od daty pierwszego wjazdu.
    Uwaga
    : Posiadaczy paszportów tymczasowych mogą obowiązywać inne warunki wjazdowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
    Uwaga!
    Powyższe warunki podane zostały na dzień 21.04.2022 r. i mogą ulec zmianie.
    Uwaga!!!
    Osoby, które w ciągu ostatnich 14 dni przebywały w: RPA, Botswanie, Mozambiku, Namibii oraz Zimbabwe nie mogą uczestniczyć w imprezie ze względu na obowiązkową dla nich 14-dniową kwarantannę po przylocie do Turcji.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Uroczy, należący co renomowanej sieci hotelowej obiekt położony w spokojnej, malowniczej okolicy. Idealny na wakacje z dziećmi ze względu na moc atrakcji dla najmłodszych. Polecamy go nawet najbardziej wymagającym osobom!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Belek

    OPIS

    Oferta ucieszy wielbicieli aktywnego spędzania czasu wolnego oraz golfistów. Hotel położony jest w odległości 7 km od Belek – tureckiego centrum golfa, tuż przy piaszczystej plaży kurort otoczony jest pięknym sosnowym lasem. Amatorzy dobrej kuchni oraz Goście, którzy pragną się zrelaksować w zacisznym centrum SPA będą na pewno zadowoleni.

    lokalizacja

    7 km od centrum Belek, 35 km od lotniska w Antalyi-AYT. Hotel usytuowany na powierzchni: 54000 m2.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    5*

    Data otwarcia

    2002 r. Odnowiony w 2020 r.Na terenie hotelu: restauracje (3), bary (2), room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (7), basen kryty (podgrzewany zimą).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    internet

    - Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, prywatna, pomost, piaszczysto-żwirowa, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi.Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 3 budynkach:- 1 budynek główny (liczba pięter: 6, liczba wind: 0)- 2 aneksy (liczba pięter: 5, liczba wind: 0)Typy pokoi:- pokoje standardowe ROH dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon- Pokoje ROH (Run of the House) - oznacza to, że Klienci mogą zostać zakwaterowani w wybranym przez siebie typie pokoju określonym w umowie, ale nie mają wpływu na lokalizację. Pokoje mają ten sam standard niezależnie od budynku- pokoje rodzinne dla max. 5 os.: salon, 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna, prysznic, WC), balkon - pokoje economy standard dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    - restauracja główna, restauracje a la carte (2), bary (2), cukierniaUltra All Inclusive(24h)- śniadanie (07:00-10:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00), późny posiłek (23:00-01:00) w restauracji głównej- podwieczorek (14:00-17:00) w cukierni- wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe, wybrane alkohole importowane- pakiety dla nowożeńców (na życzenie) Restauracje a la carte - wymagana rezerwacja.- turecka - 1 wizyta w trakcie pobytu gratis- włoska - płatna

    z myślą o dzieciach

    - brodzik kryty (podgrzewany zimą)- animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat- dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna- plac zabaw- menu dla dzieci w restauracji- krzesełka dla dzieci w restauracji- łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne- możliwość wypożyczenia wózka (płatna i w miarę dostępności)

    w cenie

    - korty do tenisa ziemnego (2)- oświetlenie kortów- tenis stołowy- rzutki- koszykówka- minigolf- aerobik- siłownia- animacje lekkie- sauna

    płatne

    - rakiety i piłki do tenisa ziemnego- lekcje tenisa- kręgle- piłka nożna- bilard- centrum SPA- masaż- salon piękności- łaźnia turecka

    dodatkowe informacje

    Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w danym obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. wyposażenie pokoju, serwis plażowy, serwis posiłków.Prosimy o sprawdzenie szczegółowych informacji związanych z pobytem: https://www.coraltravel.pl/bezpieczne-podrozowanie/#hotelInformacje na temat przepisów wjazdowych do poszczególnych krajów dostępne są pod linkiem: https://www.coraltravel.pl/bezpieczne-podrozowanie.

    Aktualizacja opisu

    17.08.2022 16:02

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy

    Sale konferencyjne

    Pokoje 5 osobowe Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Uroczy, należący co renomowanej sieci hotelowej obiekt położony w spokojnej, malowniczej okolicy. Idealny na wakacje z dziećmi ze względu na moc atrakcji dla najmłodszych. Polecamy go nawet najbardziej wymagającym osobom!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie:

    Komfortowy, nowoczesny hotel składający się z budynku głównego i dwóch części Resort położony  jest  bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży pośród lasu piniowego w miejscowości Belek. Odległość od centrum Antalyi wynosi 45 km, od lotniska 35 km.

     

    Warunki mieszkalne:

    Hotel posiada komfortowo urządzone, dwuosobowe pokoje z możliwością jednej dostawki dla osoby dorosłej i dwóch dostawek dla dzieci. Wszystkie pokoje wyposażone są w: klimatyzację, łazienkę, TV  SAT, suszarkę do włosów, mini bar, sejf, telefon i balkon. Hotel posiada również pokoje familijne  (dostępne dla: min 3 osoby pełnopłatne + dostawka, max 4 osoby).

     

    Do dyspozycji gości:

    Przestronna recepcja z lobby, restauracja główna, 5 restauracji a la carte: Laila – włoska, Dynasty – turecka, El Saguaro – meksykańska, Sushi Bar, Posejdon – owoce morza, 5 barów, amfiteatr, fryzjer, pasaż handlowy, dyskoteka, fitness, łaźnia turecka, jacuzzi, sauna, centrum konferencyjne, animacje,  szachy, leżaki, parasole i materace bezpłatne przy basenie oraz na plaży.

     

    Uprawianie sportów:

    Bezpłatnie: mini golf, siatkówka plażowa, 2 korty tenisowe, tenis stołowy, rzutki, koszykówka.
    Odpłatnie: motorowe sporty wodne, bilard, kręgle, masaż, Spa & Thalasso center, lekcje tenisa, oświetlenie kortów.

     

    Wyżywienie:

    W cenie Ultra All inclusive: śniadanie, lunch oraz kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe 10.00-24.00. Pomiędzy głównymi posiłkami serwowane są przekąski w snack barach.

     

    Cena zawiera:

    • bilet lotniczy,
    • zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00),
    • transfer lotnisko - hotel - lotnisko;
    • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
    • wyżywienie wg opisu, 
    • podatek VAT,
    • opłaty lotniskowe i paliwowe

     

    Cena nie zawiera:

    • obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych  SIGNAL IDUNA) w kwocie 40 PLN,
    • wizy płatnej przez klientów na lotnisku 10 euro lub 15 USD.

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Uroczy, należący co renomowanej sieci hotelowej obiekt położony w spokojnej, malowniczej okolicy. Idealny na wakacje z dziećmi ze względu na moc atrakcji dla najmłodszych. Polecamy go nawet najbardziej wymagającym osobom!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Riwiera Turecka

    Położenie

    Centrum Belek ok. 4 km Centrum Antalyi ok. 45 km Port lotniczy Antalya ok. 40 km

    Plaża

    Piaszczysto-żwirowa, bezpośrednio przy hotelu Leżaki, parasole i ręczniki plażowe - bezpłatne Bar na plaży Pawilony na plaży - płatne Prysznic, WC

    Pokoje

    Pokój Standardowy Klimatyzacja Łazienka z prysznicem lub wanną, WC, suszarką do włosów TV-Sat Telefon Minibar (bezpłatnie, codziennie uzupełniany w napoje bezalkoholowe i piwo) Sejf - bezpłatny Balkon lub taras Łóżeczko dziecięce (na życzenie, bezpłatnie) Pokój Rodzinny Dwa pomieszczenia oddzielone drzwiami Wyposażenie jak w pokoju Standard

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive 24h: Śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, późne śniadanie, przekąski w wybranych godzinach w ciągu dnia (również na plaży) Popołudniowa kawa, herbata i desery, nocne przekąski Nieograniczone lokalne wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barach wskazanych przez hotel w godzinach ich otwarcia, w jednym z barów 24h

    Opis hotelu

    Recepcja Restauracja główna 5 restauracji a'la carte 5 barów Baseny dla dorosłych i dzieci, basen wewnętrzny Zjeżdżalnie Minimarket Dyskoteka Parking Oficjalna kategoria hotelu 5*

    Internet

    Wi-Fi w pokojach i lobby - bezpłatne

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: Programy animacyjne dla dzieci i dorosłych, plac zabaw, miniklub (dzieci 4 - 12 lat), junior klub (13-16 lat), centrum fitness, sauna, łaźnia parowa, kort tenisowy Odpłatnie: Bilard, kręgle, gry elektroniczne, masaż, zabiegi w centrum SPA, fryzjer, sprzęt i lekcje tenisa, sporty motorowodne na plaży

    WAŻNE INFORMACJE

    Opis imprezy turystycznej uwzględnia usługi świadczone w szczycie sezonu, który przypada na lipiec i sierpień. Zakres niektórych usług dostępnych w obiektach zakwaterowania (hotelach), świadczonych poza szczytem sezonu może nieznacznie różnić się od zakresu usług świadczonych w szczycie sezonu. Szczegółowe informacje na temat usług z określeniem różnic zostały wskazane w Informatorze ogólnym.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Uroczy, należący co renomowanej sieci hotelowej obiekt położony w spokojnej, malowniczej okolicy. Idealny na wakacje z dziećmi ze względu na moc atrakcji dla najmłodszych. Polecamy go nawet najbardziej wymagającym osobom!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Wysokiej klasy, nowoczesny i elegancki hotel 5-gwiazdkowy położony przy plaży. Mnóstwo atrakcji dla rodzin z dziećmi, zjeżdżalnie wodne, bogata oferta sportowa, wygodne pokoje, urozmaicona, wyśmienita kuchnia. Doskonały wybór dla wymagających gości na niezapomniane rodzinne wakacje.

    Położenie

    Przy piaszczysto-żwirkowej plaży z pomostem (leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatne), ok. 4 km od centrum popularnego kurortu Belek, ok. 30 km od portu lotniczego w Antalyi.

    Wyposażenie

    Przestronne lobby z całodobową recepcją, restauracja główna Pinea (kuchnia śródziemnomorska i turecka), restauracja z przekąskami Laila, restauracja z przekąskami na plaży, restauracje a la carte (meksykańska, z kuchnią dalekiego wschodu, rybna, turecka, włoska), 6 barów (m. in. na plaży, przy basenie, w lobby, w dyskotece), sklepiki, bezpłatne Wi-Fi na terenie hotelu i w pokojach. Płatne: pralnia, opieka lekarska, salon fryzjerski, sale konferencyjne.

    Pokoje

    Wszystkie pokoje są przestronne, jasne i nowocześnie urządzone. Na wyposażeniu: klimatyzacja, balkon, łazienka (prysznic, suszarka do włosów), telewizja satelitarna, minibar (uzupełniany w wodę i napoje bezalkoholowe), zestaw do parzenia kawy i herbaty, bezpłatne Wi-Fi, sejf, telefon (płatny).Rodzaje pokoi:Economy Room DZT - ekonomiczne z widokiem na ogród o powierzchni ok. 30 m kw. Możliwość zakwaterowania maksymalnie 2 os. dorosłych i 1 dziecka.Standard Room DZ - standardowe z widokiem na ogród i basen o powierzchni ok. 30 m kw. Możliwość zakwaterowania maksymalnie 3 os. dorosłych i 1 dziecka.Family Room F1 - rodzinne z widokiem na ogród o powierzchni ok. 45 m kw. Składają się z 1 sypialni z salonem. Możliwość zakwaterowania maksymalnie 4 os. dorosłych i 1 dziecka. Pokoje rodzinne mogą być zlokalizowane w aneksie lub budynku głównym w zależności od dostępności.

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadania, przekąski w ciągu dnia, popołudniowa kawa i ciasto, kolacje w restauracjach a la carte: tureckiej i dalekiego wschodu (wymagana rezerwacja), lokalne i niektóre importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych godzinach (bar w lobby czynny 24h). Płatne: świeżo wyciskane soki owocowe, restauracje a la carte: rybna, meksykańska, włoska.

    Sport i rozrywka

    Duży kompleks basenów, w tem basen z jacuzzi, 4 zjeżdżalnie wodne, basen kryty, fitness, boccia, rzutki, łucznictwo, siatkówka plażowa, kort tenisowy, animacje w ciągu dnia i wieczorem, pokazy wieczorne, dyskoteka. Płatne: centrum spa, sporty wodne na plaży, sprzęt do gry w tenisa i lekcje gry, sala gier (bilard, kręgle, kawiarenka internetowa).

    Dla dzieci

    Brodzik, miniclub (dla dzieci w wieku 4-12 lat), klub dla nastolatków (13-17 lat), mini disco, animacje, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka niemowlęce na życzenie (w zależności od dostępności).

    Powrót do Polski

    POWRÓT DO POLSKI28 marca 2022 r. zostały zniesione wszelkie ograniczenia w podróżowaniu do Polski. Nie ma obowiązku okazywania certyfikatu szczepienia,  wykonywania testów i  odbywania tzw. kwarantanny przyjazdowej.https://www.gov.pl/web/koronawirus/aktualne-zasady-i-ograniczeniahttp://https://strazgraniczna.pl/pl/aktualnosci/informacje-dla-podrozny/9081,Kwarantanna-po-przekroczeniu-granicy.html

    Warunki wjazdu do kraju

    Aktualnie (stan na październik 2022) wjazd do Turcji jest możliwy bez żadnych ograniczeń covidowych. Nie są wymagane certyfikaty szczepień, ozdrowieńca ani testy. Nie trzeba również wypełniać formularza lokalizacyjnego.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi (w przypadku ofert z przelotem), transfer lotnisko-hotel-lotnisko (w przypadku ofert z przelotem), zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczną telefoniczną opiekę lokalnego przedstawiciela, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Przelot liniami lotniczymi Corendon Airlines/ Sun Express

    Wszystkie przeloty do Turcji oparte są o dynamiczne pakietowanie.* Przelot liniami CORENDON AIRLINESZawarte bagaże w cenie - 20 kg bagaż rejestrowany + 8 kg bagaż podręcznyWarunki przewozu linii lotniczych Corendon: https://www.corendonairlines.com/en/page/travel-information/rules-regulations/rules-for-tickets-and-reservations* Przelot liniami SUN EXPRESSWarunki przewozu linii lotniczych Sun Express: https://www.sunexpress.com/en/terms-conditions-sunexpress/Przy rezerwacjach założonych na wyloty do Turcji liniami Corendon Airlines, Turkish Airlines, Sun Express i Enter Air obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.

    Cena nie zawiera

    podatków turystycznych i opłat klimatycznych pobieranych przy zakwaterowaniu (jeśli są wymagane), opłat wizowych (jeśli są wymagane) wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń (np. od kosztów rezygnacji i czy pakietów wyższego rzędu).

    Uwagi

    Obywatele RP mogą przebywać na terenie Turcji łącznie przez 90 dni. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu. Od 19.04.2022 r. obywatele polscy mogą przylatywać do Turcji także na podstawie ważnego dowodu osobistego.

    COVID

    Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych

    Podróżni z paszportem innym niż polski

    Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt.

    Atrakcje na świeżym powierzu

    Dostępność barów (np. bary przy plaży) oraz atrakcji usytuowanych na świeżym powietrzu jest uzależniona od warunków pogodowych oraz obłożenia hotelu. Decyzję o wyłączeniu obiektów z użytkowania podejmuje hotel bez konsultacji z Touroperatorem.

    Oferta pakietowana dynamicznie

    W przypadku ofert pakietowanych dynamicznie (przeloty liniami rejsowymi i tzw. "low costami") cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych.W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Dertour Polska

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Uroczy, należący co renomowanej sieci hotelowej obiekt położony w spokojnej, malowniczej okolicy. Idealny na wakacje z dziećmi ze względu na moc atrakcji dla najmłodszych. Polecamy go nawet najbardziej wymagającym osobom!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    5

    Region

    Türkei / Türkische Riviera / Belek

    Lage

    bezpośrednio przy plażyod centrum miasta: Belek, ok. 7 kmod centrum miasta: Antalya, ok. 45 kmplaża piaszczysto-kamienista: parasol, leżaki, ręczniki plażowe

    Ausstattung

    kategoria lokalna: 5 gwiazdkaliczba budynków: 3, liczba mieszkań: 373, liczba łóżek: 800metody płatności: MasterCard, VisarecepcjawindaWi-Fi, w pokoju, w miejscach publicznychteatrbutik, minimarket, fryzjer5 restauracja à la carte: kuchnia włoska, kuchnia azjatycka, kuchnia meksykańska, kuchnia lokalna, ryby/owoce morza1 restauracja z bufetemhotelowy bar przy plaży, bar przy basenie, bar przekąskowy, barobsługa hotelowa (płatne), wizyta lekarza w hotelu, pralnia (płatne)kryty basen: ok. 15.09.-15.06., słodka wodataras słoneczny, ogród3 baseny: ok. 01.04.-31.10., słodka woda, parasol, leżaki, ręcznik plażowy1 basen: ok. 01.04.-31.10., słodka woda, zjeżdżalnie: 3 (czynny w określonych godzinach)1 basen: zjeżdżalnie: 3 (czynny w określonych godzinach)

    Kinder

    klub dla dzieci/mini club: 4 lata-12 lataplac zabaw (zewnętrzny)basen dla dzieci (zewnętrzny): ok. 01.04.-31.10.basen dla dzieci (wewnętrzny)wysokie krzesełko w restauracjibufet dla dzieciudogodnienia w pokoju: łóżeczko dla dziecko

    Wellness inklusive

    kompleks saun: łaźnia parowa, hammam

    Wellness gegen Gebühr (teils Fremdanbieter)

    spamasaże

    Sport & Unterhaltung inklusive (teils Fremdanbieter)

    tenis stołowysiłowniatenis: 2 korty z nawierzchnią twardą, oświetlenieanimacje dzienne, kilka razy w tygodniuanimacje wieczorne, kilka razy w tygodniu

    Sport & Unterhaltung gegen Gebühr (teils Fremdanbieter)

    kręglebilardwynajem sprzętu do tenisakurs tenisa

    Doppelzimmer Economy Nebengebäude (DEV)

    budynek boczny, 1 łazienka, prysznic lub wanna, WC, suszarka do włosów, klimatyzacja, centralnie sterowana, minibar, sejf, 1 TV (satelitarna), balkon

    Doppelzimmer (DB1/DC1)

    budynek główny, 1 łazienka, prysznic lub wanna, WC, suszarka do włosów, klimatyzacja, centralnie sterowana, minibar, sejf, 1 TV (satelitarna), telefon, balkon

    Familienzimmer (FB1/FB2)

    budynek główny, budynek boczny, połączony pokój dzienny i sypialnia, 1 oddzielne sypialnie, 1 łazienka, prysznic lub wanna, WC, suszarka do włosów, klimatyzacja, centralnie sterowana, minibar, sejf, 1 TV (satelitarna), telefon, balkon

    Doppelzimmer (Das besondere Zimmer) Haupthaus (DQU)

    piętro, budynek główny, top, 1 łazienka, prysznic lub wanna, WC, suszarka do włosów, klimatyzacja, centralnie sterowana, minibar, sejf (płatne), 1 TV (satelitarna), radio, telefon, balkon, w dniu przyjazdu w pokoju owoce

    Wyżywienie:

    ultra all inclusive: śniadanie (bufet), obiad (bufet), kolacja (bufet), kolacja w restauracji à la carte (1 x w tygodniu w jednym), napoje w ciągu dnia w cenie (napoje bezalkoholowe, piwo, wino domowe, woda), przekąski (12-18 godzina i 23-1 godzina), kawa/herbata i ciasteczka (14-17 godzina), minibar (wypełnienie codziennie, napoje bezalkoholowe, woda mineralna, piwo, soki owocowe, woda)


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Uroczy, należący co renomowanej sieci hotelowej obiekt położony w spokojnej, malowniczej okolicy. Idealny na wakacje z dziećmi ze względu na moc atrakcji dla najmłodszych. Polecamy go nawet najbardziej wymagającym osobom!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    w miejscowości Belek. Odległość od centrum Antalyi wynosi 45 km, od lotniska 35 km.

    Plaża

    przy hotelu, prywatna, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatnie. Bar przy plaży serwujący napoje.

    Hotel

    kategoria lokalna 5* Komfortowy, nowoczesny kompleks hotelowy należący do sieci Limak Holding, składający się z budynku głównego i dwóch części Resort położony przy pięknej plaży w otoczeniu lasku piniowego. Doskonała propozycja dla osób ceniących komfort wypoczynku, osób lubiących aktywny wypoczynek jak również rodzin z dziećmi.

    Do dyspozycji gości

    Recepcja, restauracja główna, 6 restauracji a'la carte czynnych w sezonie letnim m.in kuchnia włoska, meksykańska, turecka, Sushi bar, lobby bar, bar przy basenie, bar na plazy, bar w dyskotece, snack bar. Usługi pralni chemicznej, room service, fryzjer, liczne sklepiki oraz parking.

    Internet

    Wi-Fi bezpłatnie, kawiarenka internetowa odpłatnie.

    Konferencje/Incentive

    bogate zapleczo konferencyjne, z licznymi salami konferencyjnymi z mozliwością wypożyczenia sprzętu audio-wizualnego.

    Sport i Rekreacja

    Bezpłatnie pięć basenów (w tym jeden kryty czynny sezonowo), 4 zjeżdżalnie, leżaki, parasole i ręczniki plażowe przy basenie, 2 korty tenisowe (w tym również oświetlenie), siłownia, tenis stołowy, rzutki, szachy, niemotorowe sporty wodne, sauna i łaźnia parowa, siatkówka plażowa, dzienne i wieczorne programy animacyjne. Odpłatnie bilard, kręgle, pokój gier komputreowych, lekcje tenisa oraz wypożyczenie rakiet i piłek do tenisa, centrum Spa, masaże, lekcje nurkowania, motorowe sporty wodne przy plaży.

    Dla dzieci

    brodzik, mini club dla dzieci w wieku 4-12, plac zabaw, klub dla nastolatków w wieku 13-16, łóżeczka dla dzieci na zamówienie przed wylotem, wysokie krzesełka w restauracji. Za dodatkową opłatą możliwość wynajęcia opiekunki i wypożyczenia wózka dla dzieci.

    Zakwaterowanie

    Oferuje łącznie 307 pokoi różnego typu. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, wyposażone w łazienki z suszarką do włosów, klimatyzację, TV/SAT, telefon, kanał muzyczny, mini bar, sejf oraz balkon. Pokoje typu family wyposażone jak pokoje typu standard, składaja się z dwóch pokoi połączonych drzwiami i jedną łazienką. Pokoje położone są w budynków głównym i w części Resort.

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lekkie przekąski w ciągu dnia, tureckie naleśniki, popołudniowa kawa, herbata i ciasto, lody, nocna przekąska - snacki i zupa oraz soki wyciskane ze świeżych owoców w trakcie śniadania. Lokalne i importowane napoje alkoholowe, lokalne napoje bezalkoholowe przez 24h w wybranych barach. Opcja ultra all inclusive nie zawiera room service, napojów butelkowanych oraz wybranych drinków importowanych. Mini bar uzupełniany codziennie w 2 butelki wody, 2 soft drinki, 2 soki oraz 2 piwa, pozostała konsumpcja odpłatnie. Jedna wizyta tygodniowo w restauracji a'la carte za uprzednią rezerwacją.

    Informacje dodatkowe

    http://www.limakhotels.com Ocena HCH 5,6  rekomendacja turystów 97%. Hotel przygotował 3 pokoje dla potrzeb Gości niepełnosprawnych.

    Cena

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. 

    WIZA I PASZPORT

    Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/ /


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Rego- Bis

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Uroczy, należący co renomowanej sieci hotelowej obiekt położony w spokojnej, malowniczej okolicy. Idealny na wakacje z dziećmi ze względu na moc atrakcji dla najmłodszych. Polecamy go nawet najbardziej wymagającym osobom!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    ***** Turcja/Riwiera Turecka

    ATUTY

    - bezpośrednio przy plaży - wyżywienie ultra all inclusive - komfortowe pokoje - centrum SPA i fitness

    NASZYM ZDANIEM

    Komfortowy, 5-gwiazdowy obiekt, tuż przy plaży z darmowym serwisem plażowym. Na terenie hotelu znajdują się centrum fitness i SPA oraz kilka basenów. Jest to miejsce, które sprzyja rodzinom z dziećmi, zarówno dla najmłodszych, jak i starszych przygotowuje szereg atrakcji i animacji. 

    POŁOŻENIE

    - bezpośrednio przy prywatnej plaży - ok. 3,4 km do centrum Belek - ok. 170 m do bankomatu - ok. 44 km do centrum Antalyi - ok. 35 km od lotniska w Antalyi

    PLAŻA

    Prywatna plaża, piaszczysto-żwirkowa, serwis plażowy w cenie. 

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Bezpłatne - Wi-Fi, sejf, usługa prasowania, kort tenisowy, oświetlenie kortu, baseny zewnętrzne i wewnętrzne, basen dla dzieci, basen z jacuzzi, animacje hotelowe, disco, boccia, rzutki, łucznictwo, pokazy, centrum fitness, sauna, parking. Dodatkowo płatne - lekarz, szkółka nurkowania, telefon, lekcje gry w tenisa, fryzjer, room service, pralnia, sporty wodne, masaże, SPA, centrum gier, centrum handlowe, kręgle, bilard.

    DLA DZIECI

    Klub animacyjny dla dzieci, basen dla dzieci. 

    POKOJE

    Zakwaterowanie 14:00 Wykwaterowanie 12:00 Pokoje posiadają łazienkę z prysznicem i wanną oraz suszarką do włosów, wyposażone są w minibar, klimatyzację, sejf, telefon, TV, sofę, balkon, darmowy internet, widok na morze, basen lub ogród.

    UDOGODNIENIA

    * Suszarka * Minibar * Balkon * Klimatyzacja * TV * Bezpłatny Internet * Sejf * Prywatna plaża * Serwis plażowy darmowy * Centrum fitness * SPA * Centrum gier * Baseny odkryte i kryte * Basen dla dzieci * Kort tenisowy * Parking * Centrum handlowe

    WYŻYWIENIE

    Ultra All Inclusive Śniadanie (7:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), przekąski (12:00-15:30), obiad (12:30-14:30), ciasto, kawa, herbata (14:00-17:00), kolacja (18:45-21:15). Na terenie obiektu znajduje się 6 restauracji a'la carte, 3 z nich są dodatkowo płatne. Formuła All Inclusive nie zawiera wszystkich lokalnych i importowanych alkoholowych napoi butelkowych, świeżo wyciskanych soków, lodów, room service.

    DODATKOWE INFORMACJE

    Wymagane noszenie bransoletek. 

    CENA ZAWIERA

    Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą,   Transport do miejsca docelowego (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym). Bagaż ( dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów ), Opiekę rezydenta podczas pobytu, Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, Podatek Vat, Ubezpieczenie.

    CENA NIE ZAWIERA

    Opłat klimatyczno-meldunkowych, Wycieczek fakultatywnych, Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie.

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.

    INFORMACJA DLA PODRÓŻUJĄCYCH Z DZIEĆMI

    Informacja dla podróżujących z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)

    REZERWACJE "DO POTWIERDZENIA"

    Rezerwacje, w których przelot oparty jest na samolocie rejsowym/liniowym po założeniu muszą zostać potwierdzone przez Organizatora. Warunkiem potwierdzenia takiej rezerwacji jest wpłata zaliczki (minimum 29% ceny rezerwacji) w momencie założenia rezerwacji. Cena ofert z przelotem samolotem rejsowym/liniowym uzależniona jest od AKTUALNEJ ceny przewoźnika, zatem może ulec zmianie w trakcie zakładania lub w momencie potwierdzania przez Organizatora rezerwacji. W sytuacji, gdy pojawią się wyżej opisane różnice w cenie, Organizator będzie się kontaktował z Klientem lub Agentem w celu potwierdzenia akceptacji nowej ceny. WAŻNE: prosimy o uważne sprawdzanie podawanych danych osobowych - wszelkie, nawet kosmetyczne zmiany danych Klienta w przypadku rezerwacji ofert opartych o samoloty rejsowe są płatne.

    UBEZPIECZENIE

    Szanowny Kliencie, pamiętaj że kupując ofertę na sezon 2020,  w ramach ubezpieczenia od Kosztów Leczenia jesteś objęty ubezpieczeniem od zachorowania w następstwie epidemii. Kup ofertę na sezon 2021 do 30.06.2020, a otrzymasz takie ubezpieczenie gratis również na kolejne wakacje!


    Nekera

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Uroczy, należący co renomowanej sieci hotelowej obiekt położony w spokojnej, malowniczej okolicy. Idealny na wakacje z dziećmi ze względu na moc atrakcji dla najmłodszych. Polecamy go nawet najbardziej wymagającym osobom!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    TURCJA

    Położenie

    do centrum Belek ok. 4 km.Plaża: bezpośrednio przy piaszczysto-żwirowej plaży. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży i przy basenie w cenie.Wyposażenie: 373 pokoje rozmieszczone na 5-6 piętrach, lobby z recepcją, windy, restauracja, restauracje a'la carte, bary. W ogrodzie baseny, 4 zjeżdżalnie.Ultra All Inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe 24H. Po południu przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody. Przekąska o północy.Internet: WiFi w lobby w cenie.Zakwaterowanie: Pokoje dwuosobowe (A1-3B, A2-3S) w budynku głównym, minibar (codziennie napoje bezalkoholowe i piwo), klimatyzacja (włączana godzinowo), sejf, TV-SAT, telefon, łazienka z wanną lub prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon, niektóre od strony morza. A2-3S od strony ogrodu. Pokoje rodzinne (A2-4D) w budynku głównym lub bocznym, 2 pokoje połączone drzwiami, 2 łazienki, balkon od strony ogrodu.Sport: aerobik, koszykówka, siatkówka plażowa, boccia, siłownia, tenis (sprzęt za opłatą), tenis stołowy. Za opłatą kręgle, bilard, sporty wodne na plaży.Wellness: basen kryty, łaźnia turecka, sauna. Za opłatą masaże.Dzieci: miniklub (4-12 lat), juniorklub (13-16 lat), place zabaw, dwa baseny.Rozrywka: animacje w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteka.Cena zawiera: Noclegi, wyżywienie zgodnie z rezerwacją, ubezpieczenie dla imprez turystyczych, telefoniczną opiekę rezydenta. Dodatkowo w przypadku imprez pakietowych z przelotem, oprócz ww. świadczeń w cenie zawarty jest: przelot, opłata lotniskowa, opłata za wylot z lotniska lokalnego, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (chyba, że dana oferta stanowi inaczej), bezpośrednia opieka rezydenta - w sezonie letnim: Kreta, Rodos, Korfu, Turcja (Riwiera), Majorka, Bułgaria (Burgas) całorocznie: Malta, na pozostałych kierunkach opieka telefoniczna lub przez czat w serwisie moja.nekera.pl. W przypadku imprez turystycznych opartych o przeloty przewóz bagażu może być nieuwzględniony w cenie (standardowo przy przelotach czarterowych w cenie zawarty jest bagaż 20 kg/osoba). Cena uzależniona jest m.in. od przewoźnika oraz terminu wyjazdu, należy ją zweryfikować podczas zakupu. Przykładowe linie lotnicze, gdzie bagaż jest dodatkowo płatny to: FR (Ryanair), W6 (WizzAir).Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIMDo zaplaty na miejscu podatek turystyczny.


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Uroczy, należący co renomowanej sieci hotelowej obiekt położony w spokojnej, malowniczej okolicy. Idealny na wakacje z dziećmi ze względu na moc atrakcji dla najmłodszych. Polecamy go nawet najbardziej wymagającym osobom!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    *****

    REGION

    BELEK

    OPIS

    hotel otwarty w 2002 roku, wyremontowany w 2016 roku, sklada sie z budynku glównego oraz 2 budynków bocznych; do dyspozycji gosci 5 basenów zewnetrznych, aqua park, basen kryty, restauracja glówna, 5 restauracji A la carte (1x na pobyt bezplatnie), 6 barów, centrum konferencyjne  

    POLOZENIE

    ok. 4 km od Belek, ok 35 km od lotniska w Antalyi  

    PLAZA

    prywatna, piaszczysto-zwirowa plaza znajduje sie bezposrednio przy hotelu, serwis plazowy (bezplatne lezaki, parasole, materace, reczniki, bar; platne pawilony)  

    ZAKWATEROWANIE

    375 pokoi; budynek glówny pokoje standardowe, pokoje rodzinne (2 sypialnie); budynek boczny pokoje standardowe, pokoje rodzinne de luxe, pokoje rodzinne (2 sypialnie), pokoje promocyjne (na zapytanie, moga nie miec balkonu i róznic sie wielkoscia, lokalizacja lub wyposazeniem od tych znajdujacych sie w regularnej cenie); wyposazenie klimatyzacja, lazienka z wanna lub prysznicem, suszarka, TV-SAT, minibar (uzupelniany w napoje bezalkoholowe i piwo), sejf (bezplatny), balkon lub taras  

    WYZYWIENIE

    Ultra All Inclusive – sniadanie (07 00-11 00), obiad (12 30-14 30), kolacja (18 45-21 15) w formie bufetu w restauracji glównej, przekaski (12 00-18 00), gözleme (11 00-16 00), lody (14 00-17 00), nocne przekaski (22 30-02 00), pózny posilek (02 00-07 00); lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe (lobby bar 24h); dodatkowo platne napoje butelkowane, swiezo wyciskane soki, pakowane lody, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakosciowy  

    SPORT I ROZRYWKA

    animacje, dyskoteka, jacuzzi, sauna, silownia, laznia turecka, rzutki, boccia, siatkówka plazowa, kort tenisowy (sprzet za dodatkowa oplata), bezplatne WI-FI w wyznaczonych strefach  

    DODATKOWO PLATNE

    centrum Spa & Wellness, jacuzzi kryte, fryzjer, lekarz, pralnia, room service, salon gier, bilard, kregielnia, mini market, wypozyczalnia samochodów, sporty wodne na plazy  

    DLA DZIECI

    animacje, mini klub (4-12 lat), junior club (13-16 lat), brodzik, brodzik kryty, plac zabaw, krzeselka w restauracji, lózeczko no zyczenie, opiekunka (platna)  

    WAZNE INFORMACJE

    *** Podane godziny serwowania posilków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej moga ulec nieznacznym zmianom, ze wzgledu na sezonowosc, sily wyzsze i inne okolicznosci. Ze wzgledu na procedury bezpieczenstwa zastosowane w zwiazku z wirusem Covid-19 w obiekcie moga wystepowac ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. w wyposazeniu pokoi, serwisie plazowym oraz w serwisie gastronomicznym. 

    Uwagi

    Administracja hotelu zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w koncepcji hotelu, w tym w zestawie uslug platnych/bezplatnych bez uprzedniego powiadomienia. Prosimy o wyjasnienie informacji jestes zainteresowany z góry.


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Uroczy, należący co renomowanej sieci hotelowej obiekt położony w spokojnej, malowniczej okolicy. Idealny na wakacje z dziećmi ze względu na moc atrakcji dla najmłodszych. Polecamy go nawet najbardziej wymagającym osobom!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Ultra All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe 24H. Po południu przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody. Przekąska o północy.

    Opis hotelu

    Hotel oferuje 375 pokoi. Budynek dysponuje windą, za pomocą której można dostać się na niemal wszystkie piętra. Do dyspozycji gości jest sejf. W pomieszczeniach ogólnodostępnych skorzystać można z Wi-Fi. Do oferty gastronomicznej hotelu należy restauracja, jadalnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również sala telewizyjna. Auto pozostawić można w garażu oraz na parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pobudka na życzenie, pralnia i usługi fryzjerskie.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również lodówka. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi. Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w hotelu, jak np. tenis ziemny, siatkówka plażowa, koszykówka, minigolf i golf. Atrakcje wodne będące do dyspozycji gości obiektu to windsurfing, rower wodny, kanadyjki i aqua fitness, jak również za dodatkową opłatą narty wodne, jet ski i przejażdżki na bananie wodnym. Dla osób preferujących aktywny wypoczynek przygotowaliśmy bogaty program zajęć również wewnątrz obiektu. Dostępne są studio fitness, tenis stołowy, bilard, kręgle i aerobik. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy saunę, łaźnię parową i łaźnię turecką, jak również za dodatkową opłatą spa, salon piękności, zabiegi masażu i ayurvedę. Program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub i minidisco zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Limak Atlantis

    Opinie o Hotelu Limak Atlantis

    4.7
    zdecydowanie polecam

    przyjechaliśmy tu z żoną, dzieckiem i znajomymi na tydzień w sierpniu 2014 roku i był to najlepszy wybór jaki mogliśmy podjąć :) są miejsca zabaw dla dzieci, są też spokojniejsze dla odpoczynku dorosłych, mnóstwo basenów, kilka zjeżdżalni, piękna plaża choć trochę kamienista, dostęp do pól golfowych (ja nie korzystałem ale znajomi byli zachwyceni). w pokoju barek uzupełniany napojami i sokami, kilka barów na terenie całego hotelu z drinkami i przekąskami... my wypoczęliśmy jak nigdy, synek jest zachwycony, polecamy każdemu ten hotel i my wrocimy na pewno!!

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Wielki kompleks z super basenami i masą atrakcji. W środku sezonu trochę tłoczno i ciasno, nie było jednak problemów z kolejkami w restauracji czy leżakami nad basenem. Towarzystwo międzynarodowe, sporo Rosjan, ale i Niemców, Anglików, Czechów i Polaków. Mi się bardzo podobało, nie mam nic do zarzucenia, wart swojej ceny i rekomendacji :-)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Hotel godny polecenia! Duży, piękny, zielony teren.. w hotelu pokoje gier, kręgle, mnóstwo basenów. Byliśmy na wczasach z dwójką dzieci, dostaliśmy duży rodzinny pokój dwu pomieszczeniowy. Na pewno wrócimy tu jeszcze na jesień :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0

    Limak Atlantis - możliwości zakwaterowania:

    1 os. pokoj standardowy
    pokój rodzinny z jedną sypialnią
    pokój z widokiem na ląd
    niskobudżetowy pokój dwuosobowy z dwoma łóżkami
    pokój hotelowy
    pokój rodzinny łączony od strony lądu
    pokój ekonomiczny
    pokój rodzinny
    2 os. pokoj economy
    pokój rodzinny z dwoma sypialniami
    2 os. pokoj rodzinny
    ECONOMY ROOM
    2 os. pokoj standardowy
    STANDARD ROOM WITH BALCONY
    STANDARD ROOM WITH BALCONY SINGLE USE
    pokój dwuosobowy standard
    pokój standard jednoosobowy Love z bocznym widokiem na morze
    pokój ekonomiczny
    pokój standard
    standard family room family rooms (3+2/4+1)
    FAMILY 1 BEDROOM 1 LIVING ROOM
    standard family room family rooms (2+3)
    Family Room 2 Rooms
    Economy Room
    Family Room
    Double Room
    Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami
    Dvoulůžkový pokoj
    Double Single with Child
    Pokój dwuosobowy ECONOMY
    Double Room Economy Annex
    Double Room Special Main
    Pokój dwuosobowy STANDARD z widokiem na ląd
    Standard Room
    Rodinný pokoj pro 2 osoby
    Rodinný pokoj pro 3 osoby
    Rodinný pokoj pro 4 osoby
    Rodinný pokoj pro 5 osob
    Family Room
    Family Room
    fr family room
    fr family room
    FAMILY ROOM - ULTRA ALL INCLUSIVE
    Rodzinny standardowy -
    Standard Room Sng Use
    Pokój standardowy 2 os. -
    Pokój standardowy 2 os. - Ekonomiczny
    spromo standard promo
    sr standard room
    sr standard room
    sr standard room

    Limak Atlantis - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Limak Atlantis? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00