cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
1 / 52
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
05.12 - 12.12
już od 1172 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
12.12 - 19.12
już od 1172 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Limak Arcadia
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Limak Arcadia
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Belek
Ocena hotelu Limak Arcadia:
4.9 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Limak Arcadia:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 05 grudnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 12 grudnia 2020

Hotel Limak Arcadia w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

W okolicy

  • ok. 700 m od centrum Belek
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

polozenie

  • ok. 700 m od centrum Belek
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

plaza

  • bezpośrednio przy długiej plaży
  • prywatna
  • piaszczysto-żwirowa

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • sejf: w recepcji, za opłatą
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, w cenie
  • amfiteatr
  • pralnia: za opłatą
  • serwis bagażowy
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • parking: niestrzeżony, w cenie, w zależności od dostępności
  • 3 sale konferencyjne

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

465

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

Godziny otwarcia barów i restauracji w hotelach mogą ulec zmianie w zależności od pory roku i pogody. W okresie zimowym zjeżdżalnie, aquaparki, zewnętrzne baseny i niektóre bary są zwykle nieczynne. Programy animacyjne mogą zostać ograniczone lub odbywać się wewnątrz hotelu.
  • hotel nie akceptuje zwierząt
    • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
      Telefon: +48 222043596
      SMS: +48 799448800
      E-mail: servicePL@TUI.com
      Czat: w aplikacji TUI

    basen

  • baseny: 3
  • kompleks basenowy: w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, kwiecień-październik, w cenie
  • basen: w cenie, kryty, ze słodką wodą, podgrzewany: listopad-marzec, w strefie spa
  •  basen dla dzieci: maj-październik, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, w cenie, zewnętrzny, leżaki i parasole: w cenie
  • ręczniki: w cenie
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci: maj-październik, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, w cenie, zewnętrzny, leżaki i parasole: w cenie
    • łóżeczka dla dzieci: w cenie
    • menu dla niemowląt
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • wózek dla dzieci: za opłatą
    • menu dla dzieci
    •  miniklub: 4-12 lat sob., pon.-pt. 10:00-12:30 i 14:30-16:30, w cenie
    • animacje dla dzieci: 4-12 lat, styczeń-grudzień, pon.-sob. 10:00-12:30 i 14:30-16:30
    • pokój gier i zabaw: 4-12 lat
    • plac zabaw
    • minidyskoteka: 4-12 lat, codziennie 20:30-21:00, w cenie
    • klub dla nastolatków:13-17 lat, maj-październik; w zależności od sezonu, codziennie, w cenie
    • animacje dla nastolatków: 13-17 lat, maj-wrzesień; w zależności od sezonu, codziennie

    Sport i wellness

    W cenie
    • sauna fińska
    • łaźnia parowa
    • hammam
    • siłownia: dla gości w wieku 18+, codziennie 08:00-19:00
    • aerobik
    • trening wysiłkowy
    • stretching
    • łucznictwo
    • minigolf
    • badminton
    • tenis stołowy
    • 4 korty tenisowe
    • oświetlenie kortu tenisowego
    Płatne
    •  strefa spa „OXYGEN SPA AND BEAUTY CENTER": codziennie 09:00-19:00
    • masaże
    •  zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
    • piłka nożna
    • lekcje gry w tenisa
    • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
    • 18-dołkowe pole golfowe: w ofercie firmy zewnętrznej

    rozrywka

    • zajęcia sportowe codziennie
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych kilka razy w tygodniu
    • lekki program animacyjny (kilka razy w tygodniu, od stycznia do grudnia)
    • przedstawienia (kilka razy w tygodniu, wieczorami)
    • muzyka na żywo kilka razy w tygodniu
    • karaoke
    • boccia w cenie
    • rzutki w cenie
    • bilard za opłatą
    • dyskoteka

    Pokoje

    Pokój ekonomiczny DZZ1
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Pokój ekonomiczny DZZ2
    • 2-3 os.
    • dla gości w wieku 60+
      Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Pokój rodzinny FZX1
    • 2-5 os.
    • ok. 35 m2
    • ograniczony widok na morze lub widok na ogród
    • w bocznym budynku
    • ostatni, częściowy remont: 2016 r.
    • pokój dzienno-sypialny
    • sypialnia
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: za opłatą, ok. 1,50 €/dzień
    • sofa
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
    • prysznic
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój rodzinny FZX2
    • 3-5 os.
    • ok. 35 m2
    • ograniczony widok na morze lub widok na ogród
    • w bocznym budynku
    • ostatni, częściowy remont: 2016 r.
    • pokój dzienno-sypialny
    • sypialnia
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: za opłatą, ok. 1,50 €/dzień
    • sofa
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
    • prysznic
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-4 os.
    • ok. 25 m2
    • ograniczony widok na morze lub widok na ogród
    • balkon lub taras
    • w głównym lub bocznym budynku
    • ostatni, częściowy remont: 2016 r.
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: za opłatą, ok. 1,50 €/dzień
    • sofa
    • minibar: w cenie; napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    Pokój 2-osobowy DZX2
    • 1-3 os.
    • ok. 20 m2
    • ograniczony widok na morze lub widok na ogród
    • dla gości w wieku 60+
    • balkon lub taras
    • w głównym lub bocznym budynku
    • ostatni, częściowy remont: 2016 r.
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: za opłatą, ok. 1,50 €/dzień
    • sofa
    • minibar: w cenie; napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
    • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
    • kolacja: w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
    • przekąski o północy: 23:00 - 01:00
    • ciasto: 14:30 - 16:30
    • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 00:00
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 00:00
    • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: za opłatą
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 5
  • główna restauracja „PINEA": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, dania z grilla, menu dla niemowląt: w cenie, na zapytanie, dania dietetyczne: w cenie, potrawy bezglutenowe: w cenie, rezerwacja wymagana, dania lekkostrawne: w cenie, dania wegetariańskie: w cenie, bufet, w cenie, styczeń - grudzień, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „LA CUCINA": rodzaje kuchni: włoska, menu dla dzieci: w cenie, rezerwacja wymagana, a la carte, wybór z menu, rezerwacja wymagana, za opłatą, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:00, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „RED WOK": rodzaje kuchni: chińska, menu dla dzieci: w cenie, rezerwacja wymagana, a la carte, wybór z menu, rezerwacja wymagana, za opłatą, kilka razy w tygodniu, 19:00 - 21:00, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „BBQ": rodzaje kuchni: dania z grilla, a la carte, rezerwacja wymagana, w cenie, czerwiec - październik; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:00
  • restauracja specjalistyczna „PASHA": rodzaje kuchni: turecka, a la carte, rezerwacja wymagana, w cenie, czerwiec - październik; w zależności od warunków pogodowych, 19:00 - 21:00, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 6
  • klub na plaży „CARETTA DISCO": maj - październik, codziennie 23:00 - 02:00, w cenie
  • bar w lobby „LOBBY BAR": codziennie 09:00 - 00:00, w cenie
  • bar „ODEON BAR": codziennie 10:00 - 00:00, w cenie
  • bar „ASPENDOS BAR": listopad - kwiecień; w zależności od sezonu, codziennie 16:00 - 00:00, w cenie
  • cukiernia „SAILOR PATISSERIE": codziennie 14:30 - 16:30, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „LYKIA BAR": maj - październik; w zależności od sezonu, codziennie 10:00 - 00:00, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • gala świąteczna: kolacja, wino/piwo/napoje bezalkoholowe, program rozrywkowy
  • gala noworoczna: menu, wino/piwo/napoje bezalkoholowe, muzyka na żywo i zabawa taneczna
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Itaka Gala R

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    *****

    Region

    Turcja / Belek

    Opis oferty:

    Elegancki, z animacjami i aquaparkiem. Na Gości czekają przysmaki kuchni włoskiej, chińskiej i tureckiej, a także dania z grilla. Spa z sauną i łaźnią turecką, korty tenisowe z możliwością nauki gry, a może wypoczynek na plaży wyróżnionej certyfikatem Błękitna Flaga? Wszystko to i wiele więcej czyni ten hotel doskonałym miejscem na wakacje z rodziną!

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy turystycznej, ok. 700 m od centrum BELEK, najbliższe bary i sklepy ok. 700 m od hotelu; ok. 35 km od lotniska w Antalyi.

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, pomost, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez teren hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, gazebo płatne; bar objęty all inclusive, sporty wodne (płatne).

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 1995 r., częściowo odnowiony w 2016 r., 465 pokoi, budynek główny i 5 budynków bocznych (3-6 pięter), małe lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja z przekąskami na plaży - dania w formie bufetu, 4 restauracje á la carte: turecka, dania z grilla (bezpłatnie raz na pobyt), chińska i włoska (dodatkowo płatne), w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, 8 barów na terenie hotelu, w tym bar z przekąskami, w lobby, w dyskotece i na plaży, cukiernia, taras, ogród (97 000 m²), usługa prasowania (bezpłatnie: 2 sztuki/os.), bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostepnych; za opłatą: room-service, lekarz na wezwanie, fryzjer, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; sala konferencyjna dla 450 osób, akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 23-28 m², elegancki, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizor, telefon, minibar (bezpłatnie napoje bezalkoholowe i piwo), sejf; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen olimpijski, słodka woda, gł. 1,6 m, basen relaksacyjny, słodka woda, gł. 1,4 m, basen, słodka woda, gł. 1-1,5 m, kaskada, wydzielona część dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m, aquapark, 2 zjeżdżalnie dla dzieci i 3 dla dorosłych, przy basenach parasole, leżaki, materace i ręczniki, 4 korty tenisowe (oświetlenie i wypożyczalnia sprzętu płatne), 2 profesjonalne boiska do piłki nożnej w hotelu oraz 9 profesjonalnych boisk do piłki nożnej ok. 7 km od hotelu, minigolf, tenis stołowy, siatkówka plażowa, water polo, boccia, rzutki; minikluby (4-12, 13-16 lat), plac i pokój zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci (gry i zabawy przy basenie, zajęcia sportowe, wieczorne pokazy), muzyka na żywo, kino na powietrzu, amfiteatr, dyskoteka; za opłatą: bilard, lekcje tenisa; centrum spa: bezpłatnie: siłownia, basen kryty, sauna, łaźnia turecka; za opłatą: masaże, zabiegi na twarz i ciało, salon piękności.

    UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

    • osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do recepcji, restauracji, baru, basenu i ogrodu• podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu, lobby, winda i basenPokój: • 4 pokoje (na zapytanie) Łazienka: • prysznic z brodzikiem bezprogowym i krzesłem: poręcze• wanna z drzwiami • wysokość toalety - 45-50 cm, poręcze przy toalecieBasen: • podnośnik/winda

    ULTRA ALL INCLUSIVE 24H:

    śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.45-21.15) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.00-16.00) w wyznaczonym barze; gozleme (11.00-16.00), kawa, herbata, ciasto (14.00-17.00) w cukierni; nocna zupa (22.30-2.00) oraz nocne przekąski (2.00-7.00) w restauracji głównej; lody (13.00-17.00) w wyznaczonym barze; całodobowo napoje bezalkoholowe i lokalne oraz wybrane alkohole importowane w barze w lobby; raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte tureckiej lub dania z grilla (dla pobytów na min. 7 nocy; wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek ultra all inclusive.

    KONTAKT:

    0090/2427151100, www.limakhotels.com 

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi 

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Belek

    OPIS

    Polecany szczególnie rodzinom z dziećmi, na które czeka tu mnóstwo udogodnień, plac zabaw i miniklub. Hotel oferuje ciekawe animacje i dużo rozrywek. Dla szukających dodatkowych wrażeń plusem będzie bliska odległość do Belek z licznymi sklepami i restauracjami oraz doskonale przygotowane pola golfowe.

    lokalizacja

    700 m od centrum Belek, 35 km od lotniska w Antalyi-AYT. Hotel usytuowany na powierzchni: 97000 m2.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    1995 r. Odnowiony w 2019 r. Na terenie hotelu: restauracje (3), bary (5), room service (płatny), sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (4), basen kryty.Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 15 lat pobyt w hotelu gratis 2. dziecko do 7 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    - Wi-Fi w lobby bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 300 m długości, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi.Bezpłatne: leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 9 budynkach: - 1 budynek główny (liczba pięter: 6, liczba wind: 1) - 2 bloki (liczba pięter: 6, liczba wind: 2) - 6 bungalowów (liczba pięter: 3, liczba wind: 0) Typy pokoi: - pokoje standadowe dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon - pokoje rodzinne dla max. 5 os.: salon, 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    - restauracja główna, restauracje a la carte (2), bary (5), cukiernia All Inclusive (10:00-00:00) - śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00) w restauracji głównej - podwieczorek (14:30-16:30) w cukierni - napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe - pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - płatne, wymagana rezerwacja. - LA CUCINA włoska, RED WOK chińska

    z myślą o dzieciach

    - animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat - dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna - plac zabaw - menu dla dzieci w restauracji - krzesełka dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne

    w cenie

    - rzutki - badminton - minigolf - aerobik - siłownia - animacje soft, w dzień - sauna - dyskoteka

    płatne

    - korty do tenisa ziemnego (4) - oświetlenie kortów - rakiety i piłki do tenisa ziemnego - lekcje tenisa - piłka nożna - bilard - centrum SPA - masaż - salon piękności - łaźnia turecka

    Aktualizacja opisu

    07.09.2020 12:05

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    5* Turcja/Riwiera Turecka

    Kategoryzacja hotelu

    - kategoria Exim Tours 5* - kategoria Lokalna 5*

    Położenie

    - przy plaży - ok. 1 km od centrum Belek - ok. 35 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    - prywatna, piaszczysto-żwirowa z pomostem - leżaki, materace, ręczniki plażowe i parasole (bezpłatne) - pawilony plażowe (płatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 25 m2 - centralna klimatyzacja - TV-Sat-LCD, telefon, sejf, internet Wi-Fi - mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe oraz piwo) - łazienka (WC, wanna/prysznic, przybory toaletowe, suszarka do włosów) - balkon Pokój Familijny (2 bedrooms) - powierzchnia ok. 40 m2 - 2 łączone pokoje wyposażone podobnie jak pokoje standardowe

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - 3 baseny, 3 zjeżdżalnie - sala fitness, aerobik, siatkówka plażowa - 4 korty tenisowe, rzutki, tenis stołowy, mini golf - sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) - programy animacyjne, dyskoteka, kino letnie - motorowe sporty wodne na plaży Płatne - spa, masaże - bilard, gry elektroniczne - sprzęt do tenisa i oświetlenie kortów - motorowe sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - basen - mini klub, animacje, plac zabaw - menu i wysokie krzesełka w restauracji głównej

    Wyżywienie

    Ultra All inclusive: śniadanie, późne śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, różnorodne przekąski w ciągu dnia, nocna przekąska. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz wybrane alkohole importowane serwowane są 24H w wybranych barach. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a'la carte, wymagana rezerwacja i opłata serwisowa.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna Pinea - 4 restauracje a' la carte: włoska, turecka, azjatycka, grillowa - 5 barów - kawiarnia

    Dodatkowe informacje

    - obiekt otwarty w 1995 roku, odnowiony w 2012 roku - dysponuje 465 pokojami w budynku głównym i bungalowach - Internet Wi-Fi w większości miejsc publicznych (bezpłatny) - centrum konferencyjne, fryzjer, pasaż handlowy - www.limakhotels.com

    Cena

    Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 20 USD.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    GTI

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Położenie

    Hotel położony ok. 1 km od centrum Belek, ok. 35 km od lotniska w Antalyi.

     

    Informacje ogólne

    Kompleks hotelowy składający się z pięciopiętrowego budynku głównego oraz 7 budynków bocznych, został otwarty w 1995 roku, wyremontowany w 2011 roku.
    Na terenie obiektu znajduje się 8 sklepików i punktów usługowych, lobby z recepcja i sejfem, 4 windy oraz ogród.
    Posiadane certyfikaty: ISO 9001, HACCP
    www.limakhotels.com

     

    Plaża

    Hotel położony jest bezpośrednio przy piaszczysto - żwirowej plaży, gdzie do dyspozycji Gości jest również platforma (czynna od połowy maja). Leżaki, materace, markizy, ręczniki – bezpłatne. Bar na plaży/snack bar bezpłatny.

     

    Pokoje

    Przyjemnie urządzone, wyłożone wykładziną lub laminatem. W pokoju mini-bar (wypełniany codziennie bezpłatnie napojami bezalkoholowymi), TV/SAT LCD, sejf (bezpłatny), bezpośrednie połączenie telefoniczne. W łazience wanna lub prysznic i suszarka do włosów. Klimatyzacja sterowana centralnie (czynna w godzinach wyznaczonych przez hotel). Wszystkie pokoje są z balkonem lub tarasem, część z widokiem na morze.
    Pokoje ECO są mniejsze i skromniej urządzone, bez balkonów, część z widokiem na morze.
    Pokoje rodzinne (FAM 2) składają się z dwóch pomieszczeń połączonych drzwiami, wyposażonych jak pokoje standardowe.
    Hotel posiada łącznie 465 pokoi, w tym 4 przystosowane dla osób niepełnosprawnych.

     

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive
    Kuchnia międzynarodowa. Śniadania, śniadania dla śpiochów, obiady i kolacje w formie bufetu. Pomiędzy posiłkami przekąski, kawa, ciasteczka, lody, nocne przekąski, zupa nocna. Przy mniej niż 50 osobach posiłki mogą być serwowane. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalne oraz niektóre importowane dostępne są przez całą dobę. Do dyspozycji Gości jest restauracja z tarasem, lobby bar, snack bar, cukierenka, bar w dyskotece, 5 tematycznych restauracji a’la carte (płatne, 3 czynne od maja, 2 od czerwca).
    Dodatkowo płatne są niektóre napoje importowane, soki ze świeżych owoców, napoje energetyzujące, napoje butelkowane.

     

    Baseny

    Na terenie hotelu do dyspozycji Gości są 3 baseny, oddzielny brodzik dla dzieci, basen kryty, 3 zjeżdżalnie (czynne w wyznaczonych godzinach). Leżaki, materace, parasole i ręczniki – bezpłatne. Bar przy basenie bezpłatny.

     

    Animacje

    W ciągu dnia animacje prowadzone przez zespół hotelowy. Mini Club dla dzieci w wieku 4-12 lat oraz Junior Club dla młodzieży w wieku 12 – 16 lat, czynne w godzinach wyznaczonych przez hotel.

     

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: 4 korty tenisowe, tenis stołowy, mini-golf, siłownia, siatkówka plażowa, koszykówka, boisko do piłki nożnej (35 x 25 m2), rzutki, boccia, badminton, strzelanie z łuku, sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne), łaźnia parowa, surfowanie, plac zabaw dla dzieci, scena, amfiteatr, sala TV, sala kinowa, bezprzewodowy Internet w lobby.
    Płatne: oświetlenie kortów tenisowych, wynajem sprzętu do tenisa, bilard, piłkarzyki, sala gier, masaże, zabiegi wellness/spa, nurkowanie, nauka nurkowania, nauka surfowania, kawiarenka internetowa, sporty wodne na plaży oferowane przez prywatnych przedsiębiorców.


    Cena zawiera:

    • przelot,
    • opłaty lotniskowe,
    • zakwaterowanie: 7/14 noclegów,
    • wyżywienie
    • opiekę pilota,
    • ubezpieczenie,
    • transfer.

     

    Cena nie zawiera:

    • wizy tureckiej 20 USD płatnej na lotnisku w Turcji.
    • wycieczek fakultatywnych.
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Orex

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Category

    5

    Region

    BELEK

    Opis oferty:

    hotel został wybudowany w 1995 roku, odnowiony w 2015 roku, usytuowany na powierzchni 97.000 m²; do dyspozycji gości: 3 baseny zewnętrzne, basen kryty, 3 zjeżdżalnie wodne, restauracja główna, 4 restauracje A‘la carte (turecka, włoska, chińska, grill), 8 barów, 5 sal konferencyjnych

    POKOJE:

    w hotelu znajduje się 465 pokoi: 197 pokoi standardowych w budynku głównym i 173 pokoje standardowe w bungalowach; 12 pokoi rodzinnych w budynku głównym i 79 pokoi rodzinnych w bungalowach; 4 pokoje grand suite z jacuzzi w budynku głównym; wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, sejf, minibar, balkon, internet bezprzewodowy (bezpłatny)

    DODATKOWO PŁATNE:

    centrum Spa & Wellness, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, kosmetyczka, salon fryzjerski, fotograf, pralnia, sporty wodne na plaży, lekarz, lekcje tenisa, sprzęt do tenisa, oświetlenie kortów, bilard, kręgle, room service, kafejka internetowa, 11 profesjonalnych boisk do piłki nożnej, golf

    KONTAKT:

    www.limakhotels.com

    POŁOŻENIE:

    odległość od centrum Belek 700 m, od lotniska w Antalyi 35 km

    PLAŻA:

    piaszczysta, prywatna plaża o długości 300 m znajduje się bezpośrednio przy hotelu; serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole, ręczniki, materace)

    WYŻYWIENIE:

    Ultra All Inclusive - śniadanie, obiad, kolacja, zupa nocna i przekąski (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakościowy

    DLA DZIECI:

    brodzik, 1 mała zjeżdżalnia, mini klub (4-12 lat), klub nastolatków (13-17 lat), animacje, plac zabaw, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, łaźnia turecka, sauna, siłownia, centrum fitness, aerobik, siatkówka plażowa, 4 korty tenisowe, boccia, dyskoteka, amfiteatr, mini golf, tenis stołowy, aqua park, sala TV, koszykówka, mini piłka nożna, internet bezprzewodowy w lobby


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF5

    KATEGORIA TURECKA

    *****

    Położenie

    Hotel usytuowany w rejonie Belek, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z pomostem, oddalony ok. 35 km od lotniska, ok 40 km od centrum Antalyi i ok. 100 km od Alanyi.

    HOTEL OFERUJE

    Na terenie resortu znajduje się budynek główny i bungalowy. Hotel oferuje restaurację główną serwującą dania w formie bufetu, pięć restauracji a'la carte (japońska, włoska, barbeque, chińska oraz turecka), a także sześć barów. Dodatkowo na terenie hotelu znajdują się trzy profesjonalnie wyposażone sale konferencyjne, przestrzenny hol, dyskoteka, sklepiki z upominkami, market, fryzjer, amfiteatr oraz kino na wolnym powietrzu. W lobby oraz w pokojach jest możliwość bezpłatnego korzystania z internetu Wi-Fi.

    POKOJE

    Hotel posiada łącznie 465 pokoi - 213 zlokalizowanych w budynku głównym oraz 252 w bungalowach. Wszystkie luksusowe pokoje wyposażone są w klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, telefon, tv/sat, sejf oraz mini bar (uzupełniany codziennie w wodę, piwo oraz napoje bezalkoholowe). Pokoje posiadają balkon lub taras. Hotel oferuje pokoje standardowe, family oraz 4 grand suite z jacuzzi.

    Wyżywienie

    Hotel proponuje formułę Ultra all Inclusive, która zawiera śniadania (07.00-10.00), późne śniadania (10.00-11.00), obiady (12.30-14.30), kolacje (18.45-21.15) w restauracji głównej, popołudniowe i wieczorne przekąski, lody (w godzinach 13.00-17.00 na plaży), napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji oraz wybrane alkohole importowane. Dodatkowo Goście mogą korzystać z kolacji w restauracji a'la carte (barbeque oraz japońskiej). Pozostałe restauracje są dodatkowo płatne. Opcja Ultra all inclusive obowiązuje 24 godziny/dobę.

    SPORT I ROZRYWKA

    Na terenie hotelu znajduje się kompleks basenów, w tym basen kryty oraz basen z animacjami, aquapark (dwie duże zjeżdżalnie i jedna mała), boiska do piłki nożnej, mini golf, cztery korty tenisowe (sprzęt i światło płatne), tenis stołowy, bilard (płatny), centrum fitnessu, sauna, łaźnia turecka, masaże (płatne), salon piękności (płatne). Na plaży można korzystać z boiska do siatkówki oraz z szerokiej gamy sportów wodnych (płatne). Leżaki, parasole oraz ręczniki na plaży i przy basenach są bezpłatne. Ponadto w ciągu dnia oraz wieczorami prowadzone są animacje zarówno dla dzieci jak i dorosłych.

    DZIECI

    Najmłodszym Gościom hotel oferuje mini klub, brodzik oraz plac zabaw.

    NASZYM ZDANIEM

    Ten wysokiej klasy hotel to doskonała propozycja dla wymagających Klientów. Bogaty program animacyjny, a także doskonała infrastruktura zadowolą turystów nastawionych na aktywny wypoczynek.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Rego- Bis

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    ***** Turcja/Riwiera Turecka

    ATUTY

    - bezpośrednio przy prywatnej plaży - centrum SPA i fitness - bezpłatny Internet Wi-Fi - kilka basenów, w tym basen dla dzieci i zjeżdżalnie

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel o świetnym położeniu, niedaleko miejscowości Belek oraz bezpośrednio przy prywatnej plaży. Daje swoim Gościom wiele możliwości do kreatywnego i relaksującego czasu. Hotelowe SPA i centrum fitness to idealne miejsca na wypoczynek, natomiast animacje dostarczają odpowiedniej dawki zabawy i rozrywki. Nie można się tutaj nudzić. 

    POŁOŻENIE

    - przy prywatnej plaży - ok. 1,5 km do centrum Belek - ok. 100 m do wypożyczalni samochodów - ok. 42 km do centrum Antalyi - ok. 30 km do lotniska w Antalyi

    PLAŻA

    Prywatna plaża, piaszczysto żwirkowa, serwis plażowy w cenie. 

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Bezpłatne - Wi-Fi, sejf, restauracje, bary, kort tenisowy, oświetlenie kortu, baseny zewnętrzne i wewnętrzne, basen dla dzieci, zjeżdżalnie, serwis prasowania, hotelowe animacje, disco, boccia, tenis stołowy, siatkówka plażowa, rutki, mini golf, łucznictwo, waterpolo, siłownia, parking, siatkówka plażowa, łaźnia turecka. Dodatkowo płatne - sporty wodne, lekarz, telefon, lekcje gry w tenisa, fryzjer, pralnia, room service, masaże, SPA, centrum gier, szkółka nurkowania, centrum handlowe.

    DLA DZIECI

    Mini Club dla dzieci od 4 do 12 lat, Teen Club od 13 do 17 lat, basen, zjeżdżalnie. 

    POKOJE

    Zakwaterowanie 14:00 Wykwaterowanie 12:00 Pokoje typu standard posiadają łazienkę z prysznicem i wanną oraz suszarkę do włosów, wyposażone są w sejf, balkon, TV z programami muzycznymi, Wi-Fi, minibar, klimatyzację, krzesła.

    UDOGODNIENIA

    * Suszarka * Minibar * Balkon * Klimatyzacja * Tv * Wi-Fi * Restauracje a'la carte * Restauracje * Bary * Sejf * Prywatna plaża * Baseny zewnętrzne i wewnętrzne * Centrum SPA i fitness * Masaże * Parking * Centrum handlowe

    WYŻYWIENIE

    Ultra All Inclusive Śniadanie (7:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), przekąski (12:00-16:00), obiad (12:30-14:30), ciasto, kawa herbata (14:00-17:00), kolacja (18:45-21:15). Na terenie obiektu znajdują się również 4 restauracje a'la carte, 2 z nich są dodatkowo płatne. Formuła All Inclusive nie zawiera wszystkich alkoholowych i bezalkoholowych napoi butelkowych, świeżo wyciskanych soków, lodów, room service.

    DODATKOWE INFORMACJE

    Wymagane noszenie bransoletek. 

    CENA ZAWIERA

    Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą,   Transport do miejsca docelowego (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym). Bagaż ( dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów ), Opiekę rezydenta podczas pobytu, Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, Podatek Vat, Ubezpieczenie.

    CENA NIE ZAWIERA

    Opłat klimatyczno-meldunkowych, Wycieczek fakultatywnych, Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie.

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.

    INFORMACJA DLA PODRÓŻUJĄCYCH Z DZIEĆMI

    Informacja dla podróżujących z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)

    REZERWACJE "DO POTWIERDZENIA"

    Rezerwacje, w których przelot oparty jest na samolocie rejsowym/liniowym po założeniu muszą zostać potwierdzone przez Organizatora. Warunkiem potwierdzenia takiej rezerwacji jest wpłata zaliczki (minimum 29% ceny rezerwacji) w momencie założenia rezerwacji. Cena ofert z przelotem samolotem rejsowym/liniowym uzależniona jest od AKTUALNEJ ceny przewoźnika, zatem może ulec zmianie w trakcie zakładania lub w momencie potwierdzania przez Organizatora rezerwacji. W sytuacji, gdy pojawią się wyżej opisane różnice w cenie, Organizator będzie się kontaktował z Klientem lub Agentem w celu potwierdzenia akceptacji nowej ceny. WAŻNE: prosimy o uważne sprawdzanie podawanych danych osobowych - wszelkie, nawet kosmetyczne zmiany danych Klienta w przypadku rezerwacji ofert opartych o samoloty rejsowe są płatne.

    UBEZPIECZENIE

    Szanowny Kliencie, pamiętaj że kupując ofertę na sezon 2020,  w ramach ubezpieczenia od Kosztów Leczenia jesteś objęty ubezpieczeniem od zachorowania w następstwie epidemii. Kup ofertę na sezon 2021 do 30.06.2020, a otrzymasz takie ubezpieczenie gratis również na kolejne wakacje!

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Dertour Polska

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Nazwa obiektu

    Limak Arcadia Golf & Sport Resort

    Kategoria

    ****+

    Miejscowość

    Belek

    Region

    Riwiera Południowa

    Kod

    AYT12013 FH

    Liczba pokoi

    465

    Położenie

    Bezpośrednio przy piaszczysto-żwirowej plaży. Do miasteczka Belek z barami i restauracjami ok. 600 m. Do lotniska Antalya ok. 35 km.

    Opis

    Atrakcyjny, wakacyjny kompleks z głównym budynkiem i kilkoma budynkami bocznymi. Główna restauracja z odkrytym tarasem, 4 restauracje a la carte (z daniami z grilla, włoska, chińska, turecka), różne bary, lobby bar, kawiarnia internetowa (za opłatą), WLAN, kryty basen (poza sezonem), salony, sala TV, lekarz i pielęgniarka (na godziny, za opłatą), fryzjer, sklepy, windy. W ogrodzie 3 baseny słodkowodne, w tym 1 basen z 3 zjeżdżalniami, tarasy słoneczne, przy basenach i na plaży leżaki, poduszki i parasole, ręczniki plażowe, bar z przekąskami przy basenie, bar na plaży, parking.

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, późne śniadanie, przekąski w ciągu dnia, lody (na godziny), popołudniowa kawa, herbata i ciastka, restauracje a la carte (turecka lub z daniami z grilla, wstępna rezerwacja), lokalne i importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe napoje, codzienne uzupełnianie minibaru piwem, wodą oraz napojami bezalkoholowymi.

    Pokój typ 1

    DA/EA = Komfortowy pokój, łazienka/WC, suszarka do włosów, telefon, TV, minibar, sejf, klimatyzacja, balkon lub taras. Również do samodzielnego wykorzystania.

    Pokój typ 2

    DB/EB = Economy, pokój wyposażony jak DA, ale bez tarasu lub balkonu, ograniczona dostępność. Również do samodzielnego wykorzystania.

    Pokój typ 3

    FA = Apartament rodzinny, ok. 40 m kw., sypialnia i salon połączone drzwiami.

    Sport, rozrywka, wellness

    Sport w cenie - siłownia, tenis stołowy, 4 korty tenisowe, boccia, siatkówka plażowa, rower wodny, kajaki, mini golf. Za opłatą - lekcje tenisa oraz sprzęt do tenisa, zmotoryzowane sporty wodne, szkoła nurkowania. Wellness w cenie - sauna, łaźnia turecka. Za opłatą - masaże i zabiegi w spa. Rozrywka w cenie - animacja dzienna i wieczorna, dyskoteka. Za opłatą - bilard, gry komputerowe.

    Dla dzieci

    Apartament rodzinny, top zniżki dla dzieci, rozrywka, mini klub (4-12 lat), basen dla dzieci ze zjeżdżalniami, mini disco, plac zabaw, pokój zabaw.

    Transfery

    Możliwość rezerwacji transferu z/na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    SP408102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Ultra All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe 24H. Po południu kawa, herbata, ciasto, lody. Przekąska o północy.

    Opis hotelu

    Goście zakwaterowani są w 454 pokojach. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Wyłożone wykładziną pokoje wyposażone są w łóżko podwójne i sofę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również lodówka. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (bezpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Dużym urozmaiceniem są rozliczne aktywności outdoorowe oferowane w obiekcie. Należą do nich m.in. boccia, siatkówka plażowa, koszykówka, minigolf i strzelanie z łuku, jak również za dodatkową opłatą rower / rower górski, tenis ziemny i golf. Na miejscu oczekuje Państwa zróżnicowana oferta sportowa, w tym sporty wodne jak narty wodne, jet ski, rower wodny, przejażdżki na bananie wodnym, kanadyjki, rejsy katamaranem i aqua fitness oraz za dodatkową opłatą nurkowanie. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, badmintona, darta, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard. Hotel dysponuje bogatą ofertą Wellness, do której należą m.in. sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, salon piękności i ayurveda. Za dodatkową opłatą do dyspozycji gości jest spa i zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub, minidisco i night-club.

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Polecamy również przekąski. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mapa Hotelu Limak Arcadia

    Opinie o Hotelu Limak Arcadia

    4.9
    zdecydowanie polecam

    Niesamowity hotel po prostu idealny dla rodzin z dziecmi ! Mnostwo najrozniejszych udogodnien animacji zjezdzalni zabawek wszystkiego ! Swietna obsluga bardzo dobry personel ! Do tego nie daleko lotniska ! I pieknej plazy ! Pyszne jedzenie i drinki ! Polecam serdecznie !

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Nie spodziewałam się tak wysokiego standardu. Hotel położony jest na dużym terenie, funkcjonalnie pomyślany. Jest kilka basenów i bardzo dużo udogodnień dla dzieci (specjalne animacje, zjeżdzalnie itp.). Plaża żwirowa, ale bardzo ładna. Jedzenie fantastyczne, trudno jest nie przytyć podczas pobytu:). Poza tym obsługa zasługuje na 5+, bardzo się starają, natychmiast reagują na wszelkie prośby czy uwagi. Rewelacja!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0

    Limak Arcadia - możliwości zakwaterowania:

    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 3PAX
    Pokój typu Standard R.O.H
    STANDARD ROOM SNG USE 1PAX
    pokój typu family family room
    STANDARD ROOM 3PAX
    ECONOMY ROOM
    Single w. Child Standard
    Economy Double Standard
    Single Use Standard
    family room triple standard
    Double Standard
    family room double standard
    STANDARD ROOM WITH BALCONY
    STANDARD ROOM WITH BALCONY SINGLE USE
    FAMILY 1 BEDROOM 1 LIVING ROOM
    ECONOMY ROOM 2PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 4PAX
    STANDARD ROOM 2PAX
    ECONOMY ROOM 3PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 2PAX

    Limak Arcadia - Możliwości wyżywienia:


    Limak Arcadia - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Limak Arcadia? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00