cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
1/20
Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
2/20
Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
3/20
Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
4/20
Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
5/20
Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
6/20
Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
7/20
Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
8/20
Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
9/20
Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
10/20
Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
11/20
Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
12/20
Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
13/20
Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
14/20
Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
15/20
Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
16/20
Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
17/20
Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
18/20
Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
19/20
Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
20/20
mapakliknij aby aktywować mapę
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
11.02 - 18.02
już od 2409 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
25.02 - 28.02
już od 561 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Limak Arcadia
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Limak Arcadia
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Belek
Ocena hotelu Limak Arcadia:
4.9 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Limak Arcadia:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 11 lutego 2023
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 lutego 2023

Hotel Limak Arcadia w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 700 m od centrum Belek
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

polozenie

  • ok. 700 m od centrum Belek
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

plaza

  • bezpośrednio przy długiej plaży
  • prywatna
  • piaszczysto-żwirowa

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • sejf: w recepcji, za opłatą
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, w cenie
  • amfiteatr
  • pralnia: za opłatą
  • serwis bagażowy
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • parking: niestrzeżony, w cenie, w zależności od dostępności
  • 3 sale konferencyjne

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

465

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

Godziny otwarcia barów i restauracji w hotelach mogą ulec zmianie w zależności od pory roku i pogody. W okresie zimowym zjeżdżalnie, aquaparki, zewnętrzne baseny i niektóre bary są zwykle nieczynne. Programy animacyjne mogą zostać ograniczone lub odbywać się wewnątrz hotelu.
  • hotel nie akceptuje zwierząt
    • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
      Telefon: +48 222043596
      SMS: +48 799448800
      E-mail: servicePL@TUI.com
      Czat: w aplikacji TUI

    basen

  • baseny: 3
  • kompleks basenowy: w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, kwiecień-październik, w cenie
  • basen: w cenie, kryty, ze słodką wodą, podgrzewany: listopad-marzec, w strefie spa
  •  basen dla dzieci: maj-październik, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, w cenie, zewnętrzny, leżaki i parasole: w cenie
  • ręczniki: w cenie
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci: maj-październik, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, w cenie, zewnętrzny, leżaki i parasole: w cenie
    • łóżeczka dla dzieci: w cenie
    • menu dla niemowląt
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • wózek dla dzieci: za opłatą
    • menu dla dzieci
    •  miniklub: 4-12 lat sob., pon.-pt. 10:00-12:30 i 14:30-16:30, w cenie
    • animacje dla dzieci: 4-12 lat, styczeń-grudzień, pon.-sob. 10:00-12:30 i 14:30-16:30
    • pokój gier i zabaw: 4-12 lat
    • plac zabaw
    • minidyskoteka: 4-12 lat, codziennie 20:30-21:00, w cenie
    • klub dla nastolatków:13-17 lat, maj-październik; w zależności od sezonu, codziennie, w cenie
    • animacje dla nastolatków: 13-17 lat, maj-wrzesień; w zależności od sezonu, codziennie

    Sport i wellness

    W cenie
    • sauna fińska
    • łaźnia parowa
    • hammam
    • siłownia: dla gości w wieku 18+, codziennie 08:00-19:00
    • aerobik
    • trening wysiłkowy
    • stretching
    • łucznictwo
    • minigolf
    • badminton
    • tenis stołowy
    • 4 korty tenisowe
    • oświetlenie kortu tenisowego
    Płatne
    •  strefa spa „OXYGEN SPA AND BEAUTY CENTER": codziennie 09:00-19:00
    • masaże
    •  zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
    • piłka nożna
    • lekcje gry w tenisa
    • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
    • 18-dołkowe pole golfowe: w ofercie firmy zewnętrznej

    rozrywka

    • zajęcia sportowe codziennie
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych kilka razy w tygodniu
    • lekki program animacyjny (kilka razy w tygodniu, od stycznia do grudnia)
    • przedstawienia (kilka razy w tygodniu, wieczorami)
    • muzyka na żywo kilka razy w tygodniu
    • karaoke
    • boccia w cenie
    • rzutki w cenie
    • bilard za opłatą
    • dyskoteka

    Pokoje

    Pokój ekonomiczny DZZ1
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Pokój ekonomiczny DZZ2
    • 2-3 os.
    • dla gości w wieku 60+
      Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Pokój rodzinny FZX1
    • 2-5 os.
    • ok. 35 m2
    • ograniczony widok na morze lub widok na ogród
    • w bocznym budynku
    • ostatni, częściowy remont: 2016 r.
    • pokój dzienno-sypialny
    • sypialnia
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: za opłatą, ok. 1,50 €/dzień
    • sofa
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
    • prysznic
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój rodzinny FZX2
    • 3-5 os.
    • ok. 35 m2
    • ograniczony widok na morze lub widok na ogród
    • w bocznym budynku
    • ostatni, częściowy remont: 2016 r.
    • pokój dzienno-sypialny
    • sypialnia
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: za opłatą, ok. 1,50 €/dzień
    • sofa
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
    • prysznic
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-4 os.
    • ok. 25 m2
    • ograniczony widok na morze lub widok na ogród
    • balkon lub taras
    • w głównym lub bocznym budynku
    • ostatni, częściowy remont: 2016 r.
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: za opłatą, ok. 1,50 €/dzień
    • sofa
    • minibar: w cenie; napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    Pokój 2-osobowy DZX2
    • 1-3 os.
    • ok. 20 m2
    • ograniczony widok na morze lub widok na ogród
    • dla gości w wieku 60+
    • balkon lub taras
    • w głównym lub bocznym budynku
    • ostatni, częściowy remont: 2016 r.
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: za opłatą, ok. 1,50 €/dzień
    • sofa
    • minibar: w cenie; napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
    • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
    • kolacja: w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
    • przekąski o północy: 23:00 - 01:00
    • ciasto: 14:30 - 16:30
    • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 00:00
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 00:00
    • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: za opłatą
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 5
  • główna restauracja „PINEA": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, dania z grilla, menu dla niemowląt: w cenie, na zapytanie, dania dietetyczne: w cenie, potrawy bezglutenowe: w cenie, rezerwacja wymagana, dania lekkostrawne: w cenie, dania wegetariańskie: w cenie, bufet, w cenie, styczeń - grudzień, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „LA CUCINA": rodzaje kuchni: włoska, menu dla dzieci: w cenie, rezerwacja wymagana, a la carte, wybór z menu, rezerwacja wymagana, za opłatą, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:00, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „RED WOK": rodzaje kuchni: chińska, menu dla dzieci: w cenie, rezerwacja wymagana, a la carte, wybór z menu, rezerwacja wymagana, za opłatą, kilka razy w tygodniu, 19:00 - 21:00, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „BBQ": rodzaje kuchni: dania z grilla, a la carte, rezerwacja wymagana, w cenie, czerwiec - październik; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:00
  • restauracja specjalistyczna „PASHA": rodzaje kuchni: turecka, a la carte, rezerwacja wymagana, w cenie, czerwiec - październik; w zależności od warunków pogodowych, 19:00 - 21:00, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 6
  • klub na plaży „CARETTA DISCO": maj - październik, codziennie 23:00 - 02:00, w cenie
  • bar w lobby „LOBBY BAR": codziennie 09:00 - 00:00, w cenie
  • bar „ODEON BAR": codziennie 10:00 - 00:00, w cenie
  • bar „ASPENDOS BAR": listopad - kwiecień; w zależności od sezonu, codziennie 16:00 - 00:00, w cenie
  • cukiernia „SAILOR PATISSERIE": codziennie 14:30 - 16:30, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „LYKIA BAR": maj - październik; w zależności od sezonu, codziennie 10:00 - 00:00, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • gala świąteczna: kolacja, wino/piwo/napoje bezalkoholowe, program rozrywkowy
  • gala noworoczna: menu, wino/piwo/napoje bezalkoholowe, muzyka na żywo i zabawa taneczna
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka Gala R

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Turcja / Belek

    Opis oferty:

    Elegancki, z animacjami i aquaparkiem. Na Gości czekają przysmaki kuchni włoskiej, chińskiej i tureckiej, a także dania z grilla. Spa z sauną i łaźnią turecką, korty tenisowe z możliwością nauki gry, a może wypoczynek na plaży wyróżnionej certyfikatem Błękitna Flaga? Wszystko to i wiele więcej czyni ten hotel doskonałym miejscem na wakacje z rodziną!

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy turystycznej, ok. 700 m od centrum BELEK, najbliższe bary i sklepy ok. 700 m od hotelu; ok. 35 km od lotniska w Antalyi.

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, pomost, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez teren hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, gazebo płatne; bar objęty all inclusive, sporty wodne (płatne).

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 1995 r., częściowo odnowiony w 2016 r., 465 pokoi, budynek główny i 5 budynków bocznych (3-6 pięter), małe lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja z przekąskami na plaży - dania w formie bufetu, 4 restauracje á la carte: turecka, dania z grilla (bezpłatnie raz na pobyt), chińska i włoska (dodatkowo płatne), w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, 8 barów na terenie hotelu, w tym bar z przekąskami, w lobby, w dyskotece i na plaży, cukiernia, taras, ogród (97 000 m²), usługa prasowania (bezpłatnie: 2 sztuki/os.), bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostepnych; za opłatą: room-service, lekarz na wezwanie, fryzjer, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; sala konferencyjna dla 450 osób, akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 23-28 m², elegancki, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizor, telefon, minibar (bezpłatnie napoje bezalkoholowe i piwo), sejf; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen olimpijski, słodka woda, gł. 1,6 m, basen relaksacyjny, słodka woda, gł. 1,4 m, basen, słodka woda, gł. 1-1,5 m, kaskada, wydzielona część dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m, aquapark, 2 zjeżdżalnie dla dzieci i 3 dla dorosłych, przy basenach parasole, leżaki, materace i ręczniki, 4 korty tenisowe (oświetlenie i wypożyczalnia sprzętu płatne), 2 profesjonalne boiska do piłki nożnej w hotelu oraz 9 profesjonalnych boisk do piłki nożnej ok. 7 km od hotelu, minigolf, tenis stołowy, siatkówka plażowa, water polo, boccia, rzutki; minikluby (4-12, 13-16 lat), plac i pokój zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci (gry i zabawy przy basenie, zajęcia sportowe, wieczorne pokazy), muzyka na żywo, kino na powietrzu, amfiteatr, dyskoteka; za opłatą: bilard, lekcje tenisa; centrum spa: bezpłatnie: siłownia, basen kryty, sauna, łaźnia turecka; za opłatą: masaże, zabiegi na twarz i ciało, salon piękności.

    UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

    • osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do recepcji, restauracji, baru, basenu i ogrodu• podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu, lobby, winda i basenPokój: • 4 pokoje (na zapytanie) Łazienka: • prysznic z brodzikiem bezprogowym i krzesłem: poręcze• wanna z drzwiami • wysokość toalety - 45-50 cm, poręcze przy toalecieBasen: • podnośnik/winda

    ULTRA ALL INCLUSIVE 24H:

    śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.45-21.15) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.00-16.00) w wyznaczonym barze; gozleme (11.00-16.00), kawa, herbata, ciasto (14.00-17.00) w cukierni; nocna zupa (22.30-2.00) oraz nocne przekąski (2.00-7.00) w restauracji głównej; lody (13.00-17.00) w wyznaczonym barze; całodobowo napoje bezalkoholowe i lokalne oraz wybrane alkohole importowane w barze w lobby; raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte tureckiej lub dania z grilla (dla pobytów na min. 7 nocy; wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek ultra all inclusive.

    KONTAKT:

    0090/2427151100, www.limakhotels.com 

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi 


    Itaka R

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Turcja / Belek

    Opis oferty:

    Elegancki, oferujący moc atrakcji dla dorosłych i dzieci. Na Gości w hotelowych restauracjach czekają przysmaki kuchni włoskiej, chińskiej i tureckiej, a przestronne pokoje zapewnią pełen komfort wypoczynku. Spa z sauną i łaźnią turecką, korty tenisowe z możliwością nauki gry, a może wypoczynek na plaży wyróżnionej certyfikatem Błękitna Flaga? Wszystko to i wiele więcej czyni ten hotel doskonałym miejscem na wakacje z rodziną! To istny raj dla najmłodszych – świetna zabawa w miniklubach i podczas animacji gwarantowana!

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy turystycznej, ok. 1 km od centrum BELEK, bary i sklepy ok. 1 km od hotelu; ok. 35 km od lotniska w Antalyi; przystanek autobusowy ok. 1 km od hotelu.

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysto-żwirowa, łagodne zejście do morza, pomost, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez teren hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 1995 r., częściowo odnowiony w 2016 r., 465 pokoi, budynek główny i 5 budynków bocznych (3-6 pięter), małe lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna – dania w formie bufetu, kuchnia turecka, międzynarodowa, 2 restauracje á la carte: kuchnia chińska i włoska, 4 bary, cukiernia; 7 sal konferencyjnych dla maks. 450 os., ogród (97 000 m²), taras, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostepnych; za opłatą: room-service, lekarz na wezwanie, fryzjer, pralnia, salon piękności; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 25 m², elegancki, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizor, telefon, sejf, minibar; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    3 baseny i aquapark (czynne w sezonie letnim); 4 korty tenisowe (oświetlenie i wypożyczalnia sprzętu płatne), 2 boiska do piłki nożnej; minikluby (4-12 lat, 13-16 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; centrum spa: bezpłatnie: basen kryty, siłownia, sauna, hammam; za opłatą: masaże, zabiegi na twarz i ciało.

    ALL INCLUSIVE - ZIMA 22/23, LATO 23:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; kawa, herbata i ciasto w cukierni (14.30-16.30); nocna zupa w restauracji głównej (22.30-1.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (9.00-24.00) w wyznaczoncyh barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    ULTRA ALL INCLUSIVE 24H (za dopłatą) - LATO 23:

    śniadanie (7.00-10.30), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.45-21.15) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w wyznaczonym barze (12.00-16.00); kawa, herbata i ciasto w cukierni (14.00-17.00); nocne przekąski w restauracji głównej (23.00-7.00); napoje bezalkoholowe oraz lokalne i wybrane alkohole importowane w barze w lobby (24h); wymagane noszenie opasek ultra all inclusive 24h. 

    KONTAKT:

    0090/2427151100, www.limakhotels.com

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fiwstęp do spa


    Rainbow

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive: śniadanie (7:00-10:30), lunch (12:30-14:30) oraz obiadokolacja (18:45-21:15) w restauracji głównej w formie bufetu. Przekąski w dwóch restauracjach w godzinach 12:30-14:30 oraz 12:00-16:00. Ciasta, kawa i herbata w cukierni (14:00-17:00). Kącik z lodami (14:00-17:00, dostępny od 01.05.). Lunch Box dostępny w recepcji (23:00-7:00). Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe oraz część importowanych dostępne w barze lobby 24h, w pozostałych barach w godzinach otwarcia. Płatne dodatkowo: świeżo wyciskane soki, część importowanych napoi alkoholowych i bezalkoholowych, lody pakowane.

    Program sportowy i animacyjny

    Hotel prowadzi program dziennych i wieczornych animacji. Dla gości dostępne: dyskoteka, amfiteatr z występami na żywo, pokazy. Dodatkowo dostępne: centrum fitnessu, 4 korty tenisowe (oświetlenie kortów, wyposażenie, lekcje tenisa płatne dodatkowo), minigolf, tenis stołowy, siatkówka plażowa, piłka nożna, kino na otwartym powietrzu, sauna, łaźnia turecka, szkoła nurkowania. Płatne dodatkowo: sporty wodne, centrum gier, bilard, masaże, centrum piękna. Dla dzieci: miniklub, plac zabaw.

    Internet

    Bezpłatny Internet Wi-Fi w pokojach i ogólnodostępnych częściach hotelu.

    Kategoria lokalna

    *****

    Naszym zdaniem

    Świetne miejsce dla miłośników sportów oraz aktywnie spędzonego czasu. Hotel dzięki różnorodnej ofercie nie pozwoli się nudzić. Doskonała opcja na rodzinny wyjazd. Polecany ze względu na piękne otoczenie, dobrą lokalizację i wyśmienitą kuchnię.

    Strona www

    www.limakhotels.com

    Zakwaterowanie


    Stoki


    Opinie klientów


    Położenie

    Obiekt położony w miejscowości Belek. Należy do sieci hoteli Limak. Odnowiony w 2020 roku, otoczony egzotyczną roślinnością i z doskonałą lokalizacją blisko centrum. Położony około 35 km od lotniska w Antalyi, około 40 km od centrum Antalyi oraz około 100 km od Alanyi.

    Plaża

    Położony przy piaszczystej plaży z wydzielonym, prywatnym sektorem oraz molo. Na plaży dostępne leżaki z zadaszeniem bez dodatkowych opłat. Pawilony płatne dodatkowo.

    Do dyspozycji gości

    Recepcja z lobby, restauracja główna Pinea, cukiernia, 4 restauracje a’la carte: włoska, dalekowschodnia (płatne dodatkowo), turecka, BBQ (dostępne od 15.05., bez dodatkowych opłat). 5 barów: na plaży, bar Odeon, bar Lykia, lobby bar, disco bar. Dla gości dostępne: 3 baseny, 1 basen dla dzieci, basen wewnętrzny, 3 zjeżdżalnie. Leżaki i parasole dostępne bez dodatkowej opłaty. Parking. Za dodatkową opłatą: sklepy, fryzjer, lekarz, usługi pralni, room service.

    Pokoje


    Program

    Dzień pierwszy

    Wyloty z Polski. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbowna poszczególnych lotniskachna 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www.stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego

    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachlokalnych itp.
    Dzień ostatni

    Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    Uwagi do programu

    "

    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta (w przypadku hoteli położonych w rejonie Kemer kontakt z rezydentem odbywa się telefonicznie),ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje: wycieczek lokalnych, posiłków i napoi innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, innych wydatków osobistych oraz wizy tureckiej.
    Uprzejmie informujemy że od dnia 26.04.2019 w Turcji przestaną być honorowane banknoty o nominale 500 EUR. Nie są wymieniane także dolary drukowane przed 1996r. (z małymi wizernukami głów postaci).
    W związku z tym nie będzie możliwości opłacania pakietów płatnych pilotowi oraz wycieczek lokalnych banknotami o tym nominale (roczniku). Prosimy o poinformowanie Klientów.

    Wycieczki lokalne

    Wycieczki lokalne

    RIWIERA TURECKA PAMUKKALE - cena ok. 63 EUR
    Całodzienna wycieczka do niezwykłego Pamukkale, ze względu na kolor zwanego Bawełnianą Twierdzą. To niezwykła, tworząca się od 14 tys. lat, kaskada białych, wapiennych tarasów i naturalnych basenów, napełnionych wodą z gorących źródeł. Cały teren stanowi Park Narodowy wpisany na listę światowego dziedzictwa przyrodniczego UNESCO. Następnie spacer po ruinach Hierapolis - antycznego uzdrowiska. Zachowało się tu wiele zabytków z czasów rzymskich: Wielkie Łaźnie z II w. n.e., ulica Frontiniusa o długości ok. 1 km, świątynia Apolla, święta sadzawka, teatr rzymski i inne.
    ZAKUPY W ALANYI LUB SIDE
    - To propozycja dla tych z Państwa, którzy chcą się przekonać, ile jest prawdy w opowieściach o niezwykłym kunszcie tureckich złotników, wytwórców konfekcji skórzanej oraz tekstylnej. Odwiedziny w salonach złotniczym i wyrobów skórzanych dadzą możliwość zrobienia zakupów nawet najbardziej wybrednym. Kolejnym punktem programu będzie wizyta w sklepie z tekstyliami. W chwilach, w których uda się Państwa oderwać od targowania, pilot chętnie podzieli się z Państwem wiadomościami o regionie, jego historii i współczesności. Znajdziemy oczywiście czas, by pokazać naszym gościom najpiękniejszą panoramę miasta.
    KAPADOCJA - cena ok. 137 EUR
    Fascynująca 2-dniowa wyprawa do początków chrześcijaństwa, do „krainy księżycowych” formacji skalnych i podziemnych miast. To wyjątkowa okazja, aby poznać przyrodę, kulturę i historię Turcji. W drodze do Kapadocji wizyta w Konyi, gdzie zwiedzać będziemy Muzeum Mevlany - założyciela Zakonu Tańczących Derwiszy. Odwiedzimy także największy w Turcji Karavanseray pochodzący z XIII w. Po przybyciu do Kapadocji zwiedzanie jednego z największych miast podziemnych w Kaymakli. Następnego dnia wyjazd do Goreme, gdzie zobaczymy słynne kościoły wykute w skałach. W programie także postoje na punktach widokowych.
    PERŁY STAROŻYTNEJ PAMFILII - cena ok. 60 EUR
    Wycieczka, dzięki której poznacie Państwo niesamowitą historię Turcji oraz piękno tutejszej przyrody. Podczas naszej wyprawy odwiedzimy Perge - nazywane też „małym Efezem”, gdzie znajdują się ruiny jednego z najlepiej zachowanych miast hellenistycznych. Następnie odwiedzimy Park Narodowy Kurşunlu zachwycający wspaniałymi wodospadami i niezliczonymi gatunkami egzotycznych ptaków i roślin. To właśnie tutaj będzie czas, aby odpocząć od upałów i nabrać sił na zwiedzanie najlepiej zachowanego teatru starożytnego w południowej Turcji - teatru w Aspendos, w którym do dnia dzisiejszego odbywają się koncerty.
    HAMAM - cena ok. 25 EUR
    Hamam, czyli łaźnia turecka, jest spadkobiercą najlepszych tradycji term rzymskich - instytucji niezbędnej niegdyś w każdym mieście, ulubionego miejsca rozrywki starożytnych Rzymian, Greków i Bizantyjczyków. Z czasem łaźnie tak mocno wrosły w krajobraz tureckich miast, iż dzisiaj większość Turków nie zdaje sobie sprawy z ich starożytnego rodowodu. W samych łaźniach czas zmienił jednak niewiele. Hamam to w tym samym stopniu relaks dla ciała i ducha. Sauna, kąpiele i masaże upływają w miłej atmosferze żartów i pogawędek. W pięknych marmurowych wnętrzach czekają nas między innymi: mycie i peeling specjalną rękawicą „kese”, łaźnia parowa, polewanie zimną i gorącą wodą, masaż w pianie i w olejkach. Wizyta w Hamamie to zawsze jedno z tych najmilszych wspomnień z pobytu w Turcji.
    ZIELONY KANION - cena ok. 55 EUR
    Rejs po Zielonym Kanionie to fantastyczna wyprawa dla wszystkich tych, którzy cenią ciszę, spokój, lubią wypoczywać na łonie natury oraz podziwiać bajkowe krajobrazy. Będziemy delektować się szmaragdowym kolorem czystego jeziora (turkusowa barwa wody jest efektem rozpuszczonych związków wapnia) i błękitem nieba. Jezioro otoczone jest pasmem gór, na którym zobaczyć można pasące się kozice. Dla ochłody zatrzymamy się na kąpiel w krystalicznie czystej wodzie. Będzie także przerwa na zrobienie zdjęć piątej co do wielkości w Turcji zapory Oymapinar, dzięki której powstał ten zalew.
    JEEP SAFARI - cena ok. 39 EUR
    Szalona wyprawa dla amatorów mocnych wrażeń. Asfaltowe drogi i wygodny autokar mogą dać namiastkę górskiej wycieczki – ale takie zwiedzanie nie zadowoli tych, którzy kochają górskie bezdroża, słońce, kurz i wiatr we włosach. To właśnie z myślą o nich przygotowaliśmy program Jeep Safari. W górach znajdziemy stylowe domki, nadzwyczajne widoki i nieprzebrane bogactwo przyrody. Zobaczymy wiejski meczet, a na lunch zabierzemy Państwa do uroczej restauracji na rzece Dimcay. Będzie także okazja do zapalenia fajki wodnej. MORSKA WYPRAWA - cena ok. 37 EUR Wakacje to tak długo oczekiwany przez wszystkich czas. Urlop wymyślono właśnie po to, aby zrelaksować się i naładować akumulatory pozytywną energią. Zapraszamy Państwa na rejs statkiem - wycieczka idealna dla wszystkich tych, którzy chcą uciec od miasta, codzienności i spędzić cudowny dzień na łonie natury. Więc koniec z wczesnym wstawaniem, stresem i pośpiechem - dzisiaj płyniemy w rejs. Słońce, delikatny szum morza oraz malownicze krajobrazy z pewnością pozwolą Państwu się zrelaksować. Podczas rejsu można popływać w krystalicznie czystych wodach, opalać się oraz podziwiać piękno urokliwych zatoczek. Podpłyniemy także do Jaskini Piratów, Kochanków oraz Jaskini Fosforyzującej.
    RAFTING - cena ok. 35 EUR
    Szalony spływ pontonami po górskiej rzece Kanionu Köprülü. Aby skorzystać z tej rozrywki nie trzeba być doświadczonym sportowcem, gdyż spływ odbywa się pod czujnym okiem profesjonalnych instruktorów. Uczestnicy otrzymują wiosła, kamizelki i kaski. Trasa ma około 14 km, a sam spływ trwa ok. 2,5 godz. W trakcie wyprawy planowane są postoje, podczas których będzie można odpocząć oraz popływać w orzeźwiającej, krystalicznie czystej wodzie.
    DELFINARIUM - cena ok. 35 EUR
    Zapraszamy Państwa do wizyty w Delfinarium. Wycieczka zapewni Państwu pełno wrażeń związanych z obcowaniem z tymi niesamowitymi zwierzętami i podziwianiem ich występów. Fantastyczna przygoda nie tylko dla najmłodszych!!!
    NURKOWANIE - cena ok. 52 EUR
    Współpracujemy z najlepszymi szkołami nurkowania w Turcji. Firmy te organizują nurkowania i szkolenia dla pojedynczych gości, jak i całych grup. Pozwalają zdobywać międzynarodowe certyfikaty, a doświadczonym nurkom umożliwiają wyprawy w najciekawsze miejsca w okolicy, zapewniając sprzęt i asekurację. Dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować tej niezwykłej przygody proponujemy program dla początkujących. Instruktor wprowadzi wszystkich w podstawowe zasady nurkowania, zaznajomi ze sprzętem. Następnie w asyście instruktora zejdziemy pod wodę. W przerwie lunch na pokładzie. Dołącz do ekskluzywnego klubu odkrywców głębin!
    MANAVGAT - cena ok. 42 EUR
    Wycieczka, która pozwoli Państwu poznać tureckie realia. Odwiedzimy tradycyjny orientalny bazar, gdzie będą mogli Państwo poobserwować mieszkańców podczas zakupów czy samemu zakupić tureckie smakołyki. Po pełnym wrażeń pobycie na targu popłyniemy w spokojny rejs po rzece Manavgat, który kończy się malowniczym ujściem do Morza Śródziemnego. Odpoczniemy na plaży, gdzie zimna słodka woda rzeczna miesza się z ciepłą, słoną wodą morską. Następnie zwiedzimy jeden z największych meczetów na Riwierze Tureckiej z okazałym, pełnym ornamentów, wnętrzem.
    ODKRYJ ALANYĘ -cena ok. 42 EUR
    Podczas wycieczki odkryją Państwo nieznane przez wszystkich miejsca Alanyi. Najpierw wjedziemy na sławne wzgórze Alanyi czyli Kale, gdzie z punktu widokowego rozpościera się piękny widok na plażę oraz port. Następnie odwiedzimy jaskinię Dim – jedną z najdłuższych w Turcji. Podczas spaceru będzie można zobaczyć niesamowitą grotę pełną okazałych nacieków skalnych: stalagmitów i stalaktytów. Po zwiedzeniu jaskini udamy się do znanego mieszkańcom Alanyi miejsca piknikowego nad rzeką Dimcay. W restauracji, znajdującej się na pływających platformach zjemy „turecki obiad” i odpoczniemy od upałów. Po relaksie nad rzeką udamy się do portu w Alanyi, gdzie przesiądą się Państwo na statek. Podczas rejsu opłyniemy półwysep i zobaczymy symbol miasta czyli Czerwoną wieżę czy ukryte wśród skał groty, gdzie ukrywali się m.in. piraci.
    Uwaga! Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na wycieczki lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane. Ceny wycieczek mogą się różnić w zależności od lokalizacji hotelu.

    Inne

    RIWIERA TURECKA informacje ogólne
    Waluta TL - lira turecka. Warto zabrać ze sobą Euro lub Dolary. Wymiany pieniędzy można dokonać w kantorach, na poczcie, w banku lub w recepcji hotelu (w hotelach kurs jest zazwyczaj najmniej korzystny).
    Język urzędowy – turecki.
    Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Turcji są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach.
    Czas + 1 godz. w stosunku do czasu polskiego.
    Orientacyjne ceny Pizza ok. 20 TL woda 1,5l - ok. 1,5-2 TL, piwo w sklepie ok. 9 TL. Poza sklepami spożywczymi warto się targować. Poczta oznaczona jest PTT (granatowy napis na żółtym tle). Na poczcie można zakupić kartki, znaczki, karty telefoniczne oraz wymienić pieniądze. W niektórych hotelach możliwość pozostawienia kartek pocztowych zaopatrzonych w znaczek - w recepcji. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą.
    Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta ze 100 jednostkami za ok. 5 EUR wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych są stosunkowo drogie, dlatego prosimy o sprawdzenie operatora stawek przed wyjazdem.
    W regionie:
    Alanya To w zasadzie rejon w którym znajduje się kilkanaście różnych kurortów, ciągnących się na długości ponad 50 km. Centralną częścią Riwiery jest miasto Alanya ze słynną plażą Kleopatry oraz ogromnym wyborem restauracji, barów, dyskotek i innych rozrywek. Miejsce gdzie nie da się nudzić.
    Side Położone na półwyspie zachęca pięknymi plażami, malowniczym portem jachtowym i dobrze zachowanymi zabytkami z czasów rzymskich: amfiteatrem i świątynią Apolla. Wokół samego Side znajduje się wiele miejscowości wypoczynkowych, z niektórych można dojść plażą aż do centrum miasta. To doskonały pomysł na wieczorne spacery.
    Belek Położone tylko 35 km od lotniska, jest najbardziej luksusową miejscowością na Riwierze. Tu znajdują się luksusowe hotele i pola golfowe. Do tego szerokie, piaszczyste plaże, restauracje sklepy i centrum rozrywkowo-handlowe.

    Wyloty z: Warszawy, Katowic, Gdańska, Poznania, Wrocławia, Krakowa, Rzeszowa, Szczecina, Łodzi i Bydgoszczy
    . Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na poszczególnych lotniskach na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na stronie operatora.

    Wizy

    Wiza

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędny jest dowód osobisty ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji LUB paszport ważny co najmniej 150 dni od pierwszego wjazdu do Turcji, czyli 60 dni dłużej niż dozwolony okres pobytu bezwizowego (za msz.gov.pl).
    Obywatele Polski są zwolnieni z obowiązku wizowego w celu turystycznym do 90 dni w ciągu 180 dni od daty pierwszego wjazdu.
    Uwaga:
    Posiadaczy paszportów tymczasowych mogą obowiązywać inne warunki wjazdowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z opiekunem rezerwacji lub agentem, u którego dokonywałeś zakupu wycieczki.
    Uwaga!
    Poniższe warunki podane zostały na dzień 21.04.2022 r. i mogą ulec zmianie.
    Uwaga!!!
    Osoby, które w ciągu ostatnich 14 dni przebywały w: RPA, Botswanie, Mozambiku, Namibii oraz Zimbabwe nie mogą uczestniczyć w imprezie ze względu na obowiązkową dla nich 14-dniową kwarantannę po przylocie do Turcji.

    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Turcji, na Riwierze tureckiej trwa od początku czerwca do końca września.

    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Wiza

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędny jest dowód osobisty ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji LUB paszport ważny co najmniej 150 dni od pierwszego wjazdu do Turcji, czyli 60 dni dłużej niż dozwolony okres pobytu bezwizowego (za msz.gov.pl).
    Obywatele Polski są zwolnieni z obowiązku wizowego w celu turystycznym do 90 dni w ciągu 180 dni od daty pierwszego wjazdu.
    Uwaga
    : Posiadaczy paszportów tymczasowych mogą obowiązywać inne warunki wjazdowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
    Uwaga!
    Powyższe warunki podane zostały na dzień 21.04.2022 r. i mogą ulec zmianie.
    Uwaga!!!
    Osoby, które w ciągu ostatnich 14 dni przebywały w: RPA, Botswanie, Mozambiku, Namibii oraz Zimbabwe nie mogą uczestniczyć w imprezie ze względu na obowiązkową dla nich 14-dniową kwarantannę po przylocie do Turcji.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Belek

    OPIS

    Polecany szczególnie rodzinom z dziećmi, na które czeka tu mnóstwo udogodnień, plac zabaw i miniklub. Hotel oferuje ciekawe animacje i dużo rozrywek. Dla szukających dodatkowych wrażeń plusem będzie bliska odległość do Belek z licznymi sklepami i restauracjami oraz doskonale przygotowane pola golfowe.

    lokalizacja

    700 m od centrum Belek, 35 km od lotniska w Antalyi-AYT. Hotel usytuowany na powierzchni: 97000 m2.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    4*

    Data otwarcia

    1995 r. Odnowiony w 2019 r.Na terenie hotelu: restauracje (3), bary (5), room service (płatny), sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (4), basen kryty (podgrzewany zimą).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 7 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    - Wi-Fi w lobby bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi.Bezpłatne: leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 9 budynkach:- 1 budynek główny (liczba pięter: 6, liczba wind: 1)- 2 bloki (liczba pięter: 6, liczba wind: 2)- 6 bungalowów (liczba pięter: 3, liczba wind: 0)Typy pokoi:- STANDARD ROOM dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon - FAMILY ROOM dla max. 5 os.: salon, 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    - restauracja główna, restauracje a la carte (2), bary (5), cukierniaAll Inclusive(10:00-00:00)- śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00) w restauracji głównej- podwieczorek (14:30-16:30) w cukierni- wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe- pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie)Restauracje a la carte - płatne, wymagana rezerwacja.- włoska, chińska

    z myślą o dzieciach

    - animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat- dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna- plac zabaw- menu dla dzieci w restauracji- krzesełka dla dzieci w restauracji- łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne

    w cenie

    - rzutki- badminton- minigolf- aerobik- siłownia- animacje soft, w dzień- sauna- dyskoteka

    płatne

    - korty do tenisa ziemnego (4)- oświetlenie kortów- rakiety i piłki do tenisa ziemnego- lekcje tenisa- piłka nożna- bilard- centrum SPA- masaż- salon piękności- łaźnia turecka

    dodatkowe informacje

    Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w danym obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. wyposażenie pokoju, serwis plażowy, serwis posiłków.Prosimy o sprawdzenie szczegółowych informacji związanych z pobytem: https://www.coraltravel.pl/bezpieczne-podrozowanie/#hotelInformacje na temat przepisów wjazdowych do poszczególnych krajów dostępne są pod linkiem: https://www.coraltravel.pl/bezpieczne-podrozowanie.

    Aktualizacja opisu

    08.11.2022 16:02

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Turcja/Riwiera Turecka

    Kategoryzacja hotelu

    - kategoria Exim Tours 5* - kategoria Lokalna 5*

    Położenie

    - przy plaży - ok. 1 km od centrum Belek - ok. 35 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    - prywatna, piaszczysto-żwirowa z pomostem - leżaki, materace, ręczniki plażowe i parasole (bezpłatne) - pawilony plażowe (płatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 25 m2 - centralna klimatyzacja - TV-Sat-LCD, telefon, sejf, internet Wi-Fi - mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe oraz piwo) - łazienka (WC, wanna/prysznic, przybory toaletowe, suszarka do włosów) - balkon Pokój Familijny (2 bedrooms) - powierzchnia ok. 40 m2 - 2 łączone pokoje wyposażone podobnie jak pokoje standardowe

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - 3 baseny, 3 zjeżdżalnie - sala fitness, aerobik, siatkówka plażowa - 4 korty tenisowe, rzutki, tenis stołowy, mini golf - sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) - programy animacyjne, dyskoteka, kino letnie - motorowe sporty wodne na plaży Płatne - spa, masaże - bilard, gry elektroniczne - sprzęt do tenisa i oświetlenie kortów - motorowe sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - basen - mini klub, animacje, plac zabaw - menu i wysokie krzesełka w restauracji głównej

    Wyżywienie

    Ultra All inclusive: śniadanie, późne śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, różnorodne przekąski w ciągu dnia, nocna przekąska. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz wybrane alkohole importowane serwowane są 24H w wybranych barach. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a'la carte, wymagana rezerwacja i opłata serwisowa.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna Pinea - 4 restauracje a' la carte: włoska, turecka, azjatycka, grillowa - 5 barów - kawiarnia

    Dodatkowe informacje

    - obiekt otwarty w 1995 roku, odnowiony w 2012 roku - dysponuje 465 pokojami w budynku głównym i bungalowach - Internet Wi-Fi w większości miejsc publicznych (bezpłatny) - centrum konferencyjne, fryzjer, pasaż handlowy - www.limakhotels.com

    Cena

    Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 20 USD.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Best Reisen

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Doskonale położony przy piaszczystej plaży i tylko kilkaset metrów od centrum Belek. Od wielu sezonów niezmiennie otrzymuje najwyższe opinie za obsługę na wysokim poziomie, czystość, bazę sportową i rozrywkową i wyśmienite i różnorodne wyżywienie. Idealny, by beztrosko wypocząć z rodziną lub dla par i grup znajomych. Wspaniałe tureckie wakacje gwarantowane!

    Położenie

    Przy piaszczystej plaży (leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatne), ok. 700 m od centrum popularnej miejscowości wypoczynkowej Belek, około 30 km od portu lotniczego w Antalyi. 

    Wyposażenie

    Przestronne i eleganckie lobby z całodobową recepcją, restauracja główna, restauracja z przekąskami, restauracja z przekąskami na plaży, 4 restauracje a la carte (włoska, turecka, barbeque i chińska), 7 barów (m. in. w lobby, przy basenie, przy plaży, w dyskotece), cukiernia, bezpłatne Wi-Fi w lobby i pokojach, sklepiki. Płatne: opieka lekarska, pralnia, sale konferencyjne, salon fryzjerski.

    Pokoje

    Pokoje rozmieszczone są w budynku głównym, budynkach bocznych i bungalowach. Wszystkie są gustownie urządzone i wyposażone w: klimatyzację, balkon lub taras, łazienkę (prysznic, suszarka do włosów), telewizję satelitarną, bezpłatne Wi-Fi, minibar (uzupełniany codziennie w wodę i napoje bezalkoholowe), zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf, telefon (płatny).Rodzaje pokoi:Economy Room DM - ekonomiczne z widokiem na ogród o powierzchni ok. 20 m kw., wyposażone standardowo. Możliwość zakwaterowania maksymalnie 2 os. dorosłych i 1 dziecka.Standard Room DZ - standardowe z widokiem na ogród o powierzchni ok. 25 m kw. Możliwość zakwaterowania maksymalnie 3 os. dorosłych i 1 dziecka.Family Room F1 - rodzinne z widokiem na ogród składające się z sypialni i pokoju dziennego o łącznej powierzchni ok. 40 m kw. Możliwość zakwaterowania maksymalnie 3 os. dorosłych i dziecka.

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski w ciągu dnia, popołudniowa kawa i ciasto, lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych godzinach (bar w lobby czynny 24h), kolacje w restauracjach a la carte: tureckiej i barbeque (wymagana rezerwacja). Płatne: restauracje a la carte: włoska i chińska; świeżo wyciskane soki owocowe.

    Sport i rozrywka

    Basen główny, basen pół-olimpijski, duży basen, 3 zjeżdżalnie wodne, basen kryty (podgrzewany), mini golf, fitness,boccia, rzutki,  kort tenisowy, animacje w ciągu dnia i wieczorem, pokazy wieczorne, dyskoteka, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka. Płatne: sporty wodne na plaży, zabiegi i masaże w centrum spa, lekcje gry w tenisa i sprzęt.

    Dla dzieci

    Brodzik, miniclub (dla dzieci w wieku 4-12 lat), klub dla nastolatków (13-17 lat), animacje, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka niemowlęce na życzenie (w zależności od dostępności).

    Powrót do Polski

    POWRÓT DO POLSKI28 marca 2022 r. zostały zniesione wszelkie ograniczenia w podróżowaniu do Polski. Nie ma obowiązku okazywania certyfikatu szczepienia,  wykonywania testów i  odbywania tzw. kwarantanny przyjazdowej.https://www.gov.pl/web/koronawirus/aktualne-zasady-i-ograniczeniahttp://https://strazgraniczna.pl/pl/aktualnosci/informacje-dla-podrozny/9081,Kwarantanna-po-przekroczeniu-granicy.html

    Warunki wjazdu do kraju

    Aktualnie (stan na październik 2022) wjazd do Turcji jest możliwy bez żadnych ograniczeń covidowych. Nie są wymagane certyfikaty szczepień, ozdrowieńca ani testy. Nie trzeba również wypełniać formularza lokalizacyjnego.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi (w przypadku ofert z przelotem), transfer lotnisko-hotel-lotnisko (w przypadku ofert z przelotem), zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczną telefoniczną opiekę lokalnego przedstawiciela, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Przelot liniami lotniczymi Corendon Airlines/ Sun Express

    Wszystkie przeloty do Turcji oparte są o dynamiczne pakietowanie.* Przelot liniami CORENDON AIRLINESZawarte bagaże w cenie - 20 kg bagaż rejestrowany + 8 kg bagaż podręcznyWarunki przewozu linii lotniczych Corendon: https://www.corendonairlines.com/en/page/travel-information/rules-regulations/rules-for-tickets-and-reservations* Przelot liniami SUN EXPRESSWarunki przewozu linii lotniczych Sun Express: https://www.sunexpress.com/en/terms-conditions-sunexpress/Przy rezerwacjach założonych na wyloty do Turcji liniami Corendon Airlines, Turkish Airlines, Sun Express i Enter Air obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.

    Cena nie zawiera

    podatków turystycznych i opłat klimatycznych pobieranych przy zakwaterowaniu (jeśli są wymagane), opłat wizowych (jeśli są wymagane) wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń (np. od kosztów rezygnacji i czy pakietów wyższego rzędu).

    Uwagi

    Obywatele RP mogą przebywać na terenie Turcji łącznie przez 90 dni. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu. Od 19.04.2022 r. obywatele polscy mogą przylatywać do Turcji także na podstawie ważnego dowodu osobistego.

    COVID

    Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych

    Podróżni z paszportem innym niż polski

    Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt.

    Atrakcje na świeżym powierzu

    Dostępność barów (np. bary przy plaży) oraz atrakcji usytuowanych na świeżym powietrzu jest uzależniona od warunków pogodowych oraz obłożenia hotelu. Decyzję o wyłączeniu obiektów z użytkowania podejmuje hotel bez konsultacji z Touroperatorem.

    Oferta pakietowana dynamicznie

    W przypadku ofert pakietowanych dynamicznie (przeloty liniami rejsowymi i tzw. "low costami") cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych.W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    GTI

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Hotel położony ok. 1 km od centrum Belek, ok. 35 km od lotniska w Antalyi.

     

    Informacje ogólne

    Kompleks hotelowy składający się z pięciopiętrowego budynku głównego oraz 7 budynków bocznych, został otwarty w 1995 roku, wyremontowany w 2011 roku.
    Na terenie obiektu znajduje się 8 sklepików i punktów usługowych, lobby z recepcja i sejfem, 4 windy oraz ogród.
    Posiadane certyfikaty: ISO 9001, HACCP
    www.limakhotels.com

     

    Plaża

    Hotel położony jest bezpośrednio przy piaszczysto - żwirowej plaży, gdzie do dyspozycji Gości jest również platforma (czynna od połowy maja). Leżaki, materace, markizy, ręczniki – bezpłatne. Bar na plaży/snack bar bezpłatny.

     

    Pokoje

    Przyjemnie urządzone, wyłożone wykładziną lub laminatem. W pokoju mini-bar (wypełniany codziennie bezpłatnie napojami bezalkoholowymi), TV/SAT LCD, sejf (bezpłatny), bezpośrednie połączenie telefoniczne. W łazience wanna lub prysznic i suszarka do włosów. Klimatyzacja sterowana centralnie (czynna w godzinach wyznaczonych przez hotel). Wszystkie pokoje są z balkonem lub tarasem, część z widokiem na morze.
    Pokoje ECO są mniejsze i skromniej urządzone, bez balkonów, część z widokiem na morze.
    Pokoje rodzinne (FAM 2) składają się z dwóch pomieszczeń połączonych drzwiami, wyposażonych jak pokoje standardowe.
    Hotel posiada łącznie 465 pokoi, w tym 4 przystosowane dla osób niepełnosprawnych.

     

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive
    Kuchnia międzynarodowa. Śniadania, śniadania dla śpiochów, obiady i kolacje w formie bufetu. Pomiędzy posiłkami przekąski, kawa, ciasteczka, lody, nocne przekąski, zupa nocna. Przy mniej niż 50 osobach posiłki mogą być serwowane. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalne oraz niektóre importowane dostępne są przez całą dobę. Do dyspozycji Gości jest restauracja z tarasem, lobby bar, snack bar, cukierenka, bar w dyskotece, 5 tematycznych restauracji a’la carte (płatne, 3 czynne od maja, 2 od czerwca).
    Dodatkowo płatne są niektóre napoje importowane, soki ze świeżych owoców, napoje energetyzujące, napoje butelkowane.

     

    Baseny

    Na terenie hotelu do dyspozycji Gości są 3 baseny, oddzielny brodzik dla dzieci, basen kryty, 3 zjeżdżalnie (czynne w wyznaczonych godzinach). Leżaki, materace, parasole i ręczniki – bezpłatne. Bar przy basenie bezpłatny.

     

    Animacje

    W ciągu dnia animacje prowadzone przez zespół hotelowy. Mini Club dla dzieci w wieku 4-12 lat oraz Junior Club dla młodzieży w wieku 12 – 16 lat, czynne w godzinach wyznaczonych przez hotel.

     

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: 4 korty tenisowe, tenis stołowy, mini-golf, siłownia, siatkówka plażowa, koszykówka, boisko do piłki nożnej (35 x 25 m2), rzutki, boccia, badminton, strzelanie z łuku, sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne), łaźnia parowa, surfowanie, plac zabaw dla dzieci, scena, amfiteatr, sala TV, sala kinowa, bezprzewodowy Internet w lobby.
    Płatne: oświetlenie kortów tenisowych, wynajem sprzętu do tenisa, bilard, piłkarzyki, sala gier, masaże, zabiegi wellness/spa, nurkowanie, nauka nurkowania, nauka surfowania, kawiarenka internetowa, sporty wodne na plaży oferowane przez prywatnych przedsiębiorców.


    Cena zawiera:

    • przelot,
    • opłaty lotniskowe,
    • zakwaterowanie: 7/14 noclegów,
    • wyżywienie
    • opiekę pilota,
    • ubezpieczenie,
    • transfer.

     

    Cena nie zawiera:

    • wizy tureckiej 20 USD płatnej na lotnisku w Turcji.
    • wycieczek fakultatywnych.

    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF5

    KATEGORIA TURECKA

    *****

    Położenie

    Hotel usytuowany w rejonie Belek, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z pomostem, oddalony ok. 35 km od lotniska, ok 40 km od centrum Antalyi i ok. 100 km od Alanyi.

    HOTEL OFERUJE

    Na terenie resortu znajduje się budynek główny i bungalowy. Hotel oferuje restaurację główną serwującą dania w formie bufetu, pięć restauracji a'la carte (japońska, włoska, barbeque, chińska oraz turecka), a także sześć barów. Dodatkowo na terenie hotelu znajdują się trzy profesjonalnie wyposażone sale konferencyjne, przestrzenny hol, dyskoteka, sklepiki z upominkami, market, fryzjer, amfiteatr oraz kino na wolnym powietrzu. W lobby oraz w pokojach jest możliwość bezpłatnego korzystania z internetu Wi-Fi.

    POKOJE

    Hotel posiada łącznie 465 pokoi - 213 zlokalizowanych w budynku głównym oraz 252 w bungalowach. Wszystkie luksusowe pokoje wyposażone są w klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, telefon, tv/sat, sejf oraz mini bar (uzupełniany codziennie w wodę, piwo oraz napoje bezalkoholowe). Pokoje posiadają balkon lub taras. Hotel oferuje pokoje standardowe, family oraz 4 grand suite z jacuzzi.

    Wyżywienie

    Hotel proponuje formułę Ultra all Inclusive, która zawiera śniadania (07.00-10.00), późne śniadania (10.00-11.00), obiady (12.30-14.30), kolacje (18.45-21.15) w restauracji głównej, popołudniowe i wieczorne przekąski, lody (w godzinach 13.00-17.00 na plaży), napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji oraz wybrane alkohole importowane. Dodatkowo Goście mogą korzystać z kolacji w restauracji a'la carte (barbeque oraz japońskiej). Pozostałe restauracje są dodatkowo płatne. Opcja Ultra all inclusive obowiązuje 24 godziny/dobę.

    SPORT I ROZRYWKA

    Na terenie hotelu znajduje się kompleks basenów, w tym basen kryty oraz basen z animacjami, aquapark (dwie duże zjeżdżalnie i jedna mała), boiska do piłki nożnej, mini golf, cztery korty tenisowe (sprzęt i światło płatne), tenis stołowy, bilard (płatny), centrum fitnessu, sauna, łaźnia turecka, masaże (płatne), salon piękności (płatne). Na plaży można korzystać z boiska do siatkówki oraz z szerokiej gamy sportów wodnych (płatne). Leżaki, parasole oraz ręczniki na plaży i przy basenach są bezpłatne. Ponadto w ciągu dnia oraz wieczorami prowadzone są animacje zarówno dla dzieci jak i dorosłych.

    DZIECI

    Najmłodszym Gościom hotel oferuje mini klub, brodzik oraz plac zabaw.

    NASZYM ZDANIEM

    Ten wysokiej klasy hotel to doskonała propozycja dla wymagających Klientów. Bogaty program animacyjny, a także doskonała infrastruktura zadowolą turystów nastawionych na aktywny wypoczynek.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Rego- Bis

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    ***** Turcja/Riwiera Turecka

    ATUTY

    - bezpośrednio przy prywatnej plaży - centrum SPA i fitness - bezpłatny Internet Wi-Fi - kilka basenów, w tym basen dla dzieci i zjeżdżalnie

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel o świetnym położeniu, niedaleko miejscowości Belek oraz bezpośrednio przy prywatnej plaży. Daje swoim Gościom wiele możliwości do kreatywnego i relaksującego czasu. Hotelowe SPA i centrum fitness to idealne miejsca na wypoczynek, natomiast animacje dostarczają odpowiedniej dawki zabawy i rozrywki. Nie można się tutaj nudzić. 

    POŁOŻENIE

    - przy prywatnej plaży - ok. 1,5 km do centrum Belek - ok. 100 m do wypożyczalni samochodów - ok. 42 km do centrum Antalyi - ok. 30 km do lotniska w Antalyi

    PLAŻA

    Prywatna plaża, piaszczysto żwirkowa, serwis plażowy w cenie. 

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Bezpłatne - Wi-Fi, sejf, restauracje, bary, kort tenisowy, oświetlenie kortu, baseny zewnętrzne i wewnętrzne, basen dla dzieci, zjeżdżalnie, serwis prasowania, hotelowe animacje, disco, boccia, tenis stołowy, siatkówka plażowa, rutki, mini golf, łucznictwo, waterpolo, siłownia, parking, siatkówka plażowa, łaźnia turecka. Dodatkowo płatne - sporty wodne, lekarz, telefon, lekcje gry w tenisa, fryzjer, pralnia, room service, masaże, SPA, centrum gier, szkółka nurkowania, centrum handlowe.

    DLA DZIECI

    Mini Club dla dzieci od 4 do 12 lat, Teen Club od 13 do 17 lat, basen, zjeżdżalnie. 

    POKOJE

    Zakwaterowanie 14:00 Wykwaterowanie 12:00 Pokoje typu standard posiadają łazienkę z prysznicem i wanną oraz suszarkę do włosów, wyposażone są w sejf, balkon, TV z programami muzycznymi, Wi-Fi, minibar, klimatyzację, krzesła.

    UDOGODNIENIA

    * Suszarka * Minibar * Balkon * Klimatyzacja * Tv * Wi-Fi * Restauracje a'la carte * Restauracje * Bary * Sejf * Prywatna plaża * Baseny zewnętrzne i wewnętrzne * Centrum SPA i fitness * Masaże * Parking * Centrum handlowe

    WYŻYWIENIE

    Ultra All Inclusive Śniadanie (7:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), przekąski (12:00-16:00), obiad (12:30-14:30), ciasto, kawa herbata (14:00-17:00), kolacja (18:45-21:15). Na terenie obiektu znajdują się również 4 restauracje a'la carte, 2 z nich są dodatkowo płatne. Formuła All Inclusive nie zawiera wszystkich alkoholowych i bezalkoholowych napoi butelkowych, świeżo wyciskanych soków, lodów, room service.

    DODATKOWE INFORMACJE

    Wymagane noszenie bransoletek. 

    CENA ZAWIERA

    Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą,   Transport do miejsca docelowego (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym). Bagaż ( dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów ), Opiekę rezydenta podczas pobytu, Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, Podatek Vat, Ubezpieczenie.

    CENA NIE ZAWIERA

    Opłat klimatyczno-meldunkowych, Wycieczek fakultatywnych, Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie.

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.

    INFORMACJA DLA PODRÓŻUJĄCYCH Z DZIEĆMI

    Informacja dla podróżujących z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)

    REZERWACJE "DO POTWIERDZENIA"

    Rezerwacje, w których przelot oparty jest na samolocie rejsowym/liniowym po założeniu muszą zostać potwierdzone przez Organizatora. Warunkiem potwierdzenia takiej rezerwacji jest wpłata zaliczki (minimum 29% ceny rezerwacji) w momencie założenia rezerwacji. Cena ofert z przelotem samolotem rejsowym/liniowym uzależniona jest od AKTUALNEJ ceny przewoźnika, zatem może ulec zmianie w trakcie zakładania lub w momencie potwierdzania przez Organizatora rezerwacji. W sytuacji, gdy pojawią się wyżej opisane różnice w cenie, Organizator będzie się kontaktował z Klientem lub Agentem w celu potwierdzenia akceptacji nowej ceny. WAŻNE: prosimy o uważne sprawdzanie podawanych danych osobowych - wszelkie, nawet kosmetyczne zmiany danych Klienta w przypadku rezerwacji ofert opartych o samoloty rejsowe są płatne.

    UBEZPIECZENIE

    Szanowny Kliencie, pamiętaj że kupując ofertę na sezon 2020,  w ramach ubezpieczenia od Kosztów Leczenia jesteś objęty ubezpieczeniem od zachorowania w następstwie epidemii. Kup ofertę na sezon 2021 do 30.06.2020, a otrzymasz takie ubezpieczenie gratis również na kolejne wakacje!


    Dertour Polska

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Nazwa obiektu

    Limak Arcadia Golf & Sport Resort

    Kategoria

    ****+

    Miejscowość

    Belek

    Region

    Riwiera Południowa

    Kod

    AYT12013 FH

    Liczba pokoi

    465

    Położenie

    Bezpośrednio przy piaszczysto-żwirowej plaży. Do miasteczka Belek z barami i restauracjami ok. 600 m. Do lotniska Antalya ok. 35 km.

    Opis

    Atrakcyjny, wakacyjny kompleks z głównym budynkiem i kilkoma budynkami bocznymi. Główna restauracja z odkrytym tarasem, 4 restauracje a la carte (z daniami z grilla, włoska, chińska, turecka), różne bary, lobby bar, kawiarnia internetowa (za opłatą), WLAN, kryty basen (poza sezonem), salony, sala TV, lekarz i pielęgniarka (na godziny, za opłatą), fryzjer, sklepy, windy. W ogrodzie 3 baseny słodkowodne, w tym 1 basen z 3 zjeżdżalniami, tarasy słoneczne, przy basenach i na plaży leżaki, poduszki i parasole, ręczniki plażowe, bar z przekąskami przy basenie, bar na plaży, parking.

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, późne śniadanie, przekąski w ciągu dnia, lody (na godziny), popołudniowa kawa, herbata i ciastka, restauracje a la carte (turecka lub z daniami z grilla, wstępna rezerwacja), lokalne i importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe napoje, codzienne uzupełnianie minibaru piwem, wodą oraz napojami bezalkoholowymi.

    Pokój typ 1

    DA/EA = Komfortowy pokój, łazienka/WC, suszarka do włosów, telefon, TV, minibar, sejf, klimatyzacja, balkon lub taras. Również do samodzielnego wykorzystania.

    Pokój typ 2

    DB/EB = Economy, pokój wyposażony jak DA, ale bez tarasu lub balkonu, ograniczona dostępność. Również do samodzielnego wykorzystania.

    Pokój typ 3

    FA = Apartament rodzinny, ok. 40 m kw., sypialnia i salon połączone drzwiami.

    Sport, rozrywka, wellness

    Sport w cenie - siłownia, tenis stołowy, 4 korty tenisowe, boccia, siatkówka plażowa, rower wodny, kajaki, mini golf. Za opłatą - lekcje tenisa oraz sprzęt do tenisa, zmotoryzowane sporty wodne, szkoła nurkowania. Wellness w cenie - sauna, łaźnia turecka. Za opłatą - masaże i zabiegi w spa. Rozrywka w cenie - animacja dzienna i wieczorna, dyskoteka. Za opłatą - bilard, gry komputerowe.

    Dla dzieci

    Apartament rodzinny, top zniżki dla dzieci, rozrywka, mini klub (4-12 lat), basen dla dzieci ze zjeżdżalniami, mini disco, plac zabaw, pokój zabaw.

    Transfery

    Możliwość rezerwacji transferu z/na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    SP408102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

    Nekera

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    TURCJA

    Położenie

    700m od centrum Belek, 35 km od lotniska w Antalyi. Hotel usytuowany na powierzchni 97000m2.

    Plaża

    100 m od hotelu, prywatna, pomost, piaszczysto-żwirkowa, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi. Bezpłatne: leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży. Płatne: pawilony. 

    Wyposażenie

    Hotel otwarty w 1995 r. Na terenie są 1 budynek główny, 2 bloki, 6 bungalowów, 3 restauracje, 5 barów, sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (4), basen kryty (podgrzewany zimą).pralnia (płatna), basen kryty (podgrzewany zimą). Odnowiony w 2019 r. 

    Zakwaterowanie

    pokój dwuosobowy ECONOMY maks. 2 os., ok. 20 m², pokój dwuosobowy STANDARD maks. 3 os., ok. 25 m², pokój dwuosobowy DELUXE STANDARD maks. 3 os., ok. 30 m², pokój rodzinny FAMILY maks. 3 os., ok. 40 m², JACUZZI SUITE maks. 3 os., ok. 45 m², PRESIDENTIAL SUITE maks. 4 os., ok. 75 m². We pokojach ECONOMY, STANDARD, DELUXE STANDARD: poduszkowe menu, część wypoczynkowa, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), zestaw do parzenia kawy i herbaty, TV, Wi Fi (bezpłatne), telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras. 

    W pokojach FAMILY, JACUZZI SUITE

     salon, 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, poduszkowe menu, część wypoczynkowa, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), zestaw do parzenia kawy i herbaty, TV, Wi Fi (bezpłatne), telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras.  

    W pokoju PRESIDENTIAL SUITE

    salon, 2 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, poduszkowe menu, część wypoczynkowa, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), zestaw do parzenia kawy i herbaty, TV, Wi Fi (bezpłatne), telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras. 

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracje a la carte (2), bary (5), cukiernia

    All Inclusive

    (10:00-00:00), śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00) w restauracji głównej, podwieczorek (14:30-16:30) w cukiernia, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe, pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie); restauracje a la carte włoska, chińska (wymagana rezerwacja). Przekąski (12:30-15:00) w snack barze, przekąski (12:00-16:00) w Mc Arcadia, przekąski (11:00-16:00) w Gozleme, lody 

    Sport i rekreacja

      bezpłatne: 4 korty do tenisa ziemnego, oświetlenie kortów, tenis stołowy, rzutki, badminton, koszykówka, piłka nożna, siatkówka, siatkówka plażowa, minigolf, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, siłownia; płatne: rakiety i piłki do tenisa ziemnego, lekcje tenisa, sporty wodne na plaży 

    Rozrywka

    animacje, dyskoteka, bilard.  

    Dla dzieci

    2 brodziki, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), animacje 

    SPA & Wellness

    sauna, płatne: centrum SPA, masaż, salon piękności, łaźnia turecka


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    Orex

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    *****

    REGION

    BELEK

    OPIS

    hotel zostal wybudowany w 1995 roku, sklada sie z budynku glównego oraz bungalowów, usytuowany na powierzchni 97.000 m˛; do dyspozycji gosci 3 baseny zewnetrzne, aquapark, restauracja glówna, 4 restauracje A la carte turecka, BBQ (bezplatne), wloska i dalekowschodnia (platne), 6 barów, cukiernia, amfiteatr, centrum konferencyjne  

    POLOZENIE

    ok 700 m od centrum Belek, ok 35 km od lotniska w Antalyi  

    PLAZA

    prywatna, piaszczysta plaza z pomostem znajduje sie bezposrednio przy hotelu; bezplatne lezaki, parasole, materace, reczniki plazowe przy basenie oraz na plazy, bar na plazy (bezplatny), pawilony (platne)  

    ZAKWATEROWANIE

    465 pokoi 371 pokoi standardowych w budynku glównym i bungalowach; 91 pokoi rodzinnych (2 sypianie) w budynku glównym i w bungalowach, pokoje promocyjne – na zapytanie; wyposazenie klimatyzacja centralna, lazienka z wanna lub prysznicem, suszarka, TV-SAT, sejf (bezplatny), minibar (uzupelniany w napoje bezalkoholowe i piwo), bezplatne WI-FI, balkon  

    WYZYWIENIE

    Ultra All Inclusive – sniadanie (07.00-10.00), pózne sniadanie (10.00-11.00) obiad (12.30-14.30), kolacja (18.45-21.15), przekaski (12.00-16.00), gözleme (11.00-16.00), ciasta, kawa, herbata (14.00-17.00), nocna zupa i przekaski (22.30-02.00), pózny posilek (02.00-07.00 lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe (lobby bar 24h); dodatkowo platne pozostale napoje importowane, napoje butelkowane, swiezo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakosciowy   

    SPORT I ROZRYWKA

    animacje, aerobik, aqua-aerobik, dyskoteka, kino, sauna, silownia, laznia turecka, rzutki, boccia, siatkówka plazowa, 4 korty tenisowe (w ciagu dnia), mini golf, bezplatne WI-FI w lobby  

    DODATKOWO PLATNE

    centrum Spa & Wellness, zabiegi na twarz i cialo, salon kosmetyczny, pralnia, room service, lekarz (na wezwanie), fryzjer, mini-market, oswietlenie kortów, sprzet do tenisa, profesjonalne boiska do pilki noznej  

    DLA DZIECI

    animacje, mini klub (4-12 lat), junior klub (13-17), mini disco, brodzik, zjezdzalnia wodna, plac zabaw, menu i krzeselka w restauracji, lózeczko (na zyczenie), opiekunka (platna)  

    WAZNE INFORMACJE

    *** Podane godziny serwowania posilków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej moga ulec nieznacznym zmianom, ze wzgledu na sezonowosc, sily wyzsze i inne okolicznosci. Ze wzgledu na procedury bezpieczenstwa zastosowane w zwiazku z wirusem Covid-19 w obiekcie moga wystepowac ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. w wyposazeniu pokoi, serwisie plazowym oraz w serwisie gastronomicznym. 

    Uwagi

    Administracja hotelu zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w koncepcji hotelu, w tym w zestawie uslug platnych/bezplatnych bez uprzedniego powiadomienia. Prosimy o wyjasnienie informacji jestes zainteresowany z góry.


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Ultra All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe 24H. Po południu kawa, herbata, ciasto, lody. Przekąska o północy.

    Opis hotelu

    Goście zakwaterowani są w 454 pokojach. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Wyłożone wykładziną pokoje wyposażone są w łóżko podwójne i sofę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również lodówka. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (bezpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Dużym urozmaiceniem są rozliczne aktywności outdoorowe oferowane w obiekcie. Należą do nich m.in. boccia, siatkówka plażowa, koszykówka, minigolf i strzelanie z łuku, jak również za dodatkową opłatą rower / rower górski, tenis ziemny i golf. Na miejscu oczekuje Państwa zróżnicowana oferta sportowa, w tym sporty wodne jak narty wodne, jet ski, rower wodny, przejażdżki na bananie wodnym, kanadyjki, rejsy katamaranem i aqua fitness oraz za dodatkową opłatą nurkowanie. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, badmintona, darta, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard. Hotel dysponuje bogatą ofertą Wellness, do której należą m.in. sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, salon piękności i ayurveda. Za dodatkową opłatą do dyspozycji gości jest spa i zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub, minidisco i night-club.

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Polecamy również przekąski. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Limak Arcadia

    Opinie o Hotelu Limak Arcadia

    4.9
    zdecydowanie polecam

    Niesamowity hotel po prostu idealny dla rodzin z dziecmi ! Mnostwo najrozniejszych udogodnien animacji zjezdzalni zabawek wszystkiego ! Swietna obsluga bardzo dobry personel ! Do tego nie daleko lotniska ! I pieknej plazy ! Pyszne jedzenie i drinki ! Polecam serdecznie !

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Nie spodziewałam się tak wysokiego standardu. Hotel położony jest na dużym terenie, funkcjonalnie pomyślany. Jest kilka basenów i bardzo dużo udogodnień dla dzieci (specjalne animacje, zjeżdzalnie itp.). Plaża żwirowa, ale bardzo ładna. Jedzenie fantastyczne, trudno jest nie przytyć podczas pobytu:). Poza tym obsługa zasługuje na 5+, bardzo się starają, natychmiast reagują na wszelkie prośby czy uwagi. Rewelacja!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0

    Limak Arcadia - możliwości zakwaterowania:

    1 os. pokoj standardowy
    pokój rodzinny z jedną sypialnią
    pokój z widokiem na ląd
    pokój hotelowy
    pokój rodzinny typu 2
    pokój rodzinny
    2 os. pokoj economy
    2 os. pokoj rodzinny
    ECONOMY ROOM
    2 os. pokoj standardowy
    STANDARD ROOM WITH BALCONY
    STANDARD ROOM WITH BALCONY SINGLE USE
    pokój standard
    FAMILY 1 BEDROOM 1 LIVING ROOM
    double standard room single standard room*
    standard family 1 bedroom room family standard 2 rooms (3+2/4+1)*
    double economy room double economy room*
    double standard room double standard room*
    standard family 1 bedroom room family standard 2 rooms (2+3)*
    Family Room 2 Rooms
    Economy Room
    Family Room
    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
    Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami
    Dvoulůžkový pokoj
    Double Single with Child
    Double Room Economy
    Pokój dwuosobowy ECONOMY
    Pokój dwuosobowy STANDARD z widokiem na ląd
    Standard Room
    Rodinný pokoj pro 2 osoby
    Rodinný pokoj pro 3 osoby
    Rodinný pokoj pro 4 osoby
    Rodinný pokoj pro 5 osob
    Family Room
    Family Room
    fr family room
    fr family room
    FAMILY ROOM - ULTRA ALL INCLUSIVE
    Standard Room Sng Use
    Pokój standardowy 2 os. -
    spromo standard promo
    sr standard room
    sr standard room
    sr standard room

    Limak Arcadia - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Limak Arcadia? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00