cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
1 / 52
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
29.02 - 07.03
już od 1170 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
29.11 - 06.12
już od 1138 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Limak Arcadia
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Limak Arcadia
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Belek
Ocena hotelu Limak Arcadia:
4.9 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Limak Arcadia:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 29 lutego 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 listopada 2020

Hotel Limak Arcadia w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 700 m od centrum Belek
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

polozenie

  • ok. 700 m od centrum Belek
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

plaza

  • bezpośrednio przy plaży
  • prywatna
  • piaszczysto-żwirowa
  • leżaki w cenie
  • ręczniki w cenie

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • sejf: w recepcji, za opłatą
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, w cenie
  • kawiarenka internetowa: za opłatą
  • amfiteatr
  • pralnia: za opłatą
  • serwis bagażowy
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • parking: niestrzeżony, w cenie, w zależności od dostępności
  •  sale konferencyjne: 3

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

465

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 3
  • kompleks basenowy: w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, liczba zjeżdżalni: 3, kwiecień - październik, w cenie
  • basen: styczeń - grudzień, w cenie, kryty, ze słodką wodą, podgrzewany: listopad - marzec, w strefie spa
  • basen dla dzieci: maj - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, liczba zjeżdżalni: 1, kwiecień - wrzesień, w cenie
  • leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • ręczniki: w cenie
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci: maj - październik, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, zjeżdżalnia: kwiecień - wrzesień, leżaki, parasole: w cenie, zadaszenie przeciwsłoneczne
    • łóżeczka dla dzieci: w cenie
    • menu dla niemowląt
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • wózek dla dzieci: za opłatą
    • menu dla dzieci
    • miniklub dla dzieci: 4-12 lat, pon.-sob.: 10:00 - 12:30 i 14:30 - 16:30
    • animacje dla dzieci: 4-12 lat, styczeń - grudzień, pon.-sob.: 10:00 - 12:30 i 14:30 - 16:30
    • pokój gier i zabaw: 4-12 lat
    • plac zabaw
    • minidyskoteka: 4-12 lat, codziennie 20:30 - 21:00
    • klub dla nastolatków: 13-17 lat, maj - październik, w zależności od sezonu, codziennie, w cenie
    • animacje dla nastolatków: 13-17 lat, maj - wrzesień, w zależności od sezonu, codziennie

    Sport i wellness

    W cenie
    • sauna fińska
    • łaźnia parowa
    • hammam
    • siłownia: 18+, codziennie 08:00 - 19:00
    • aerobik
    • trening wysiłkowy
    • stretching
    • łucznictwo
    • minigolf
    • badminton
    • tenis stołowy
    • 4 korty tenisowe
    • oświetlenie kortu tenisowego
    • kanu
    • rower wodny
    Płatne
    • strefa spa „Oxygen Spa And Beauty Center": codziennie 09:00 - 19:00, gabinety zabiegowe: 4, gabinety zabiegowe dla par: 1
    • masaże
    • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
    • piłka nożna
    • lekcje gry w tenisa
    • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa 
    •  18-dołkowe pole golfowe, w ofercie firm zewnętrznych
    • katamaran
    • narty wodne
    • skutery wodne
    • parasailing
    • łódka typu banan

    rozrywka

    • zajęcia sportowe codziennie
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych kilka razy w tygodniu
    • międzynarodowy program animacyjny kilka razy w tygodniu
    • lekki program animacyjny (kilka razy w tygodniu, od listopada do kwietnia)
    • przedstawienia (kilka razy w tygodniu, wieczorami)
    • muzyka na żywo kilka razy w tygodniu
    • karaoke
    • boccia w cenie
    • rzutki w cenie
    • bilard za opłatą
    • dyskoteka

    Pokoje

    Pokój ekonomiczny DZZ1
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Pokój rodzinny FZX1
    • 2-5 os.
    • ok. 35 m2
    • ograniczony widok na morze lub widok na ogród
    • kapcie
    • w bocznym budynku
    • ostatni, częściowy remont: 2016 r.
    • pokój dzienno-sypialny
    • sypialnia
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • sejf: za opłatą, ok. 1,5 €/dzień
    • sofa
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
    • prysznic
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój rodzinny FZX2
    • 3-5 os.
    • ok. 35 m2
    • ograniczony widok na morze lub widok na ogród
    • kapcie: w cenie
    • w bocznym budynku
    • ostatni, częściowy remont: 2016 r.
    • pokój dzienno-sypialny
    • sypialnia
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • sejf: za opłatą, ok. 1,5 €/dzień
    • sofa
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
    • prysznic
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-4 os.
    • ok. 25 m2
    • ograniczony widok na morze lub widok na ogród
    • w głównym lub bocznym budynku
    • ostatni, częściowy remont: 2016 r.
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • sejf: za opłatą, ok. 1,5 €/dzień
    • sofa
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • TV sat.
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
    • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
    • kolacja: w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
    • przekąski o północy: 23:00 - 01:00
    • ciasto: 14:30 - 16:30
    • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00
    • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: za opłatą
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 5
  • główna restauracja „PINEA": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, dania z grilla, menu dla niemowląt: w cenie, na zapytanie, dania dietetyczne: w cenie, potrawy bezglutenowe: w cenie, rezerwacja wymagana, dania lekkostrawne: w cenie, dania wegetariańskie: w cenie, bufet, w cenie, styczeń - grudzień, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „LA CUCINA": rodzaje kuchni: włoska, menu dla dzieci: w cenie, rezerwacja wymagana, a la carte, wybór z menu, rezerwacja wymagana, za opłatą, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:00, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „RED WOK": rodzaje kuchni: chińska, menu dla dzieci: w cenie, rezerwacja wymagana, a la carte, wybór z menu, rezerwacja wymagana, za opłatą, kilka razy w tygodniu, 19:00 - 21:00, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „BBQ": rodzaje kuchni: dania z grilla, a la carte, rezerwacja wymagana, w cenie, czerwiec - październik; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:00
  • restauracja specjalistyczna „PASHA": rodzaje kuchni: turecka, a la carte, rezerwacja wymagana, w cenie, czerwiec - październik; w zależności od warunków pogodowych, 19:00 - 21:00, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 7
  • klub na plaży „CARETTA DISCO": maj - październik, codziennie 23:00 - 02:00, w cenie
  • bar w lobby „LOBBY BAR": codziennie 09:00 - 00:00, w cenie
  • bar „ODEON BAR": codziennie 10:00 - 00:00, w cenie
  • bar na plaży „BEACH BAR": w zależności od warunków pogodowych, codziennie 10:00 - 16:30, w cenie
  • bar „ASPENDOS BAR": listopad - kwiecień; w zależności od sezonu, codziennie 16:00 - 00:00, w cenie
  • cukiernia „SAILOR PATISSERIE": codziennie 14:30 - 16:30, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „LYKIA BAR": maj - październik; w zależności od sezonu, codziennie 10:00 - 00:00, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka Gala R

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Turcja / Belek

    Opis oferty:

    Elegancki, z animacjami i aquaparkiem. Na Gości czekają przysmaki kuchni włoskiej, chińskiej i tureckiej, a także dania z grilla. Spa z sauną i łaźnią turecką, korty tenisowe z możliwością nauki gry, a może wypoczynek na plaży wyróżnionej certyfikatem Błękitna Flaga? Wszystko to i wiele więcej czyni ten hotel doskonałym miejscem na wakacje z rodziną!

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy turystycznej, ok. 700 m od centrum BELEK, najbliższe bary i sklepy ok. 700 m od hotelu; ok. 35 km od lotniska w Antalyi.

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, pomost, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez teren hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, gazebo płatne; bar objęty all inclusive, sporty wodne (płatne).

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 1995 r., częściowo odnowiony w 2016 r., 465 pokoi, budynek główny i 5 budynków bocznych (3-6 pięter), małe lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja z przekąskami na plaży - dania w formie bufetu, 4 restauracje á la carte: turecka, dania z grilla (bezpłatnie raz na pobyt), chińska i włoska (dodatkowo płatne), w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, 8 barów na terenie hotelu, w tym bar z przekąskami, w lobby, w dyskotece i na plaży, cukiernia, taras, ogród (97 000 m²), usługa prasowania (bezpłatnie: 2 sztuki/os.), bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostepnych; za opłatą: room-service, lekarz na wezwanie, fryzjer, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; sala konferencyjna dla 450 osób, akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 23-28 m², elegancki, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizor, telefon, minibar (bezpłatnie napoje bezalkoholowe i piwo), sejf; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen olimpijski, słodka woda, gł. 1,6 m, basen relaksacyjny, słodka woda, gł. 1,4 m, basen, słodka woda, gł. 1-1,5 m, kaskada, wydzielona część dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m, aquapark, 2 zjeżdżalnie dla dzieci i 3 dla dorosłych, przy basenach parasole, leżaki, materace i ręczniki, 4 korty tenisowe (oświetlenie i wypożyczalnia sprzętu płatne), 2 profesjonalne boiska do piłki nożnej w hotelu oraz 9 profesjonalnych boisk do piłki nożnej ok. 7 km od hotelu, minigolf, tenis stołowy, siatkówka plażowa, water polo, boccia, rzutki; minikluby (4-12, 13-16 lat), plac i pokój zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci (gry i zabawy przy basenie, zajęcia sportowe, wieczorne pokazy), muzyka na żywo, kino na powietrzu, amfiteatr, dyskoteka; za opłatą: bilard, lekcje tenisa; centrum spa: bezpłatnie: siłownia, basen kryty, sauna, łaźnia turecka; za opłatą: masaże, zabiegi na twarz i ciało, salon piękności.

    UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

    • osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do recepcji, restauracji, baru, basenu i ogrodu• podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu, lobby, winda i basenPokój: • 4 pokoje (na zapytanie) Łazienka: • prysznic z brodzikiem bezprogowym i krzesłem: poręcze• wanna z drzwiami • wysokość toalety - 45-50 cm, poręcze przy toalecieBasen: • podnośnik/winda

    ULTRA ALL INCLUSIVE 24H:

    śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.45-21.15) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.00-16.00) w wyznaczonym barze; gozleme (11.00-16.00), kawa, herbata, ciasto (14.00-17.00) w cukierni; nocna zupa (22.30-2.00) oraz nocne przekąski (2.00-7.00) w restauracji głównej; lody (13.00-17.00) w wyznaczonym barze; całodobowo napoje bezalkoholowe i lokalne oraz wybrane alkohole importowane w barze w lobby; raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte tureckiej lub dania z grilla (dla pobytów na min. 7 nocy; wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek ultra all inclusive.

    KONTAKT:

    0090/2427151100, www.limakhotels.com 

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi 


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Belek

    OPIS

    Polecany szczególnie rodzinom z dziećmi, na które czeka tu mnóstwo udogodnień, plac zabaw i miniklub. Hotel oferuje ciekawe animacje i dużo rozrywek. Dla szukających dodatkowych wrażeń plusem będzie bliska odległość do Belek z licznymi sklepami i restauracjami oraz doskonale przygotowane pola golfowe.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    1995 r. Odnowiony w 2019 r. Na terenie hotelu: restauracje, bary (6), room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (7), basen kryty, 3 baseny odkryte, 3 zjeżdżalnie wodne dla dorosłych (działa w godzinach 10:00-12:00,14:00-17:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 15 lat pobyt w hotelu gratis 2. dziecko do 7 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży, płatne: pawilony.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 9 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 5, liczba wind: 2), 2 bloki (liczba pięter: 5, liczba wind: 1), 6 bungalowów (liczba pięter: 3) Typy pokoi: pokoje standardowe dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna (działa w zależności od warunków pogodowych), sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje rodzinne dla max. 4 os.: salon, 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna (działa w zależności od warunków pogodowych), sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje ekonomiczne

    Wyżywienie

    restauracja główna "Pinea", restauracje a la carte (4), bary (6), cukiernia Ultra All Inclusive (24h) śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:45-21:15), późny posiłek (22:30-02:00) serwowane w restauracji głównej, obiad (12:30-15:00), przekąski (11:00-16:00) serwowane w wyznaczonych barach, podwieczorek (14:00-17:00) serwowany w cukierni, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte Wymagana rezerwacja.włoska "La Cucina", chińska"Red Wok" - płatne, turecka "Pasha", śródziemnomorska "BBQ" - w trakcie pobytu jedna wizyta w wybranej restauracji gratis

    z myślą o dzieciach

    brodzik, zjeżdżalnia wodna dla dzieci, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat,13-17 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), możliwość wypożyczenia wózka (płatna i w miarę dostępności)

    w cenie

    korty do tenisa ziemnego (4), oświetlenie kortów, tenis stołowy, rzutki, badminton, koszykówka, siatkówka plażowa, minigolf, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, siłownia, animacje, sauna, dyskoteka

    płatne

    rakiety i piłki do tenisa ziemnego, lekcje tenisa, piłka nożna, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, salon piękności, łaźnia turecka

    Aktualizacja opisu

    19.12.2019 19:10

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Turcja/Riwiera Turecka

    Kategoryzacja hotelu

    - kategoria Exim Tours 5* - kategoria Lokalna 5*

    Położenie

    - przy plaży - ok. 1 km od centrum Belek - ok. 35 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    - prywatna, piaszczysto-żwirowa z pomostem - leżaki, materace, ręczniki plażowe i parasole (bezpłatne) - pawilony plażowe (płatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 25 m2 - centralna klimatyzacja - TV-Sat-LCD, telefon, sejf, internet Wi-Fi - mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe oraz piwo) - łazienka (WC, wanna/prysznic, przybory toaletowe, suszarka do włosów) - balkon Pokój Familijny (2 bedrooms) - powierzchnia ok. 40 m2 - 2 łączone pokoje wyposażone podobnie jak pokoje standardowe

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - 3 baseny, 3 zjeżdżalnie - sala fitness, aerobik, siatkówka plażowa - 4 korty tenisowe, rzutki, tenis stołowy, mini golf - sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) - programy animacyjne, dyskoteka, kino letnie - motorowe sporty wodne na plaży Płatne - spa, masaże - bilard, gry elektroniczne - sprzęt do tenisa i oświetlenie kortów - motorowe sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - basen - mini klub, animacje, plac zabaw - menu i wysokie krzesełka w restauracji głównej

    Wyżywienie

    Ultra All inclusive: śniadanie, późne śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, różnorodne przekąski w ciągu dnia, nocna przekąska. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz wybrane alkohole importowane serwowane są 24H w wybranych barach. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a'la carte, wymagana rezerwacja i opłata serwisowa.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna Pinea - 4 restauracje a' la carte: włoska, turecka, azjatycka, grillowa - 5 barów - kawiarnia

    Dodatkowe informacje

    - obiekt otwarty w 1995 roku, odnowiony w 2012 roku - dysponuje 465 pokojami w budynku głównym i bungalowach - Internet Wi-Fi w większości miejsc publicznych (bezpłatny) - centrum konferencyjne, fryzjer, pasaż handlowy - www.limakhotels.com

    Cena

    Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 20 USD.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Orex

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    BELEK

    Opis oferty:

    hotel został wybudowany w 1995 roku, odnowiony w 2015 roku, usytuowany na powierzchni 97.000 m²; do dyspozycji gości: 3 baseny zewnętrzne, basen kryty, 3 zjeżdżalnie wodne, restauracja główna, 4 restauracje A‘la carte (turecka, włoska, chińska, grill), 8 barów, 5 sal konferencyjnych

    POKOJE:

    w hotelu znajduje się 465 pokoi: 197 pokoi standardowych w budynku głównym i 173 pokoje standardowe w bungalowach; 12 pokoi rodzinnych w budynku głównym i 79 pokoi rodzinnych w bungalowach; 4 pokoje grand suite z jacuzzi w budynku głównym; wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, sejf, minibar, balkon, internet bezprzewodowy (bezpłatny)

    DODATKOWO PŁATNE:

    centrum Spa & Wellness, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, kosmetyczka, salon fryzjerski, fotograf, pralnia, sporty wodne na plaży, lekarz, lekcje tenisa, sprzęt do tenisa, oświetlenie kortów, bilard, kręgle, room service, kafejka internetowa, 11 profesjonalnych boisk do piłki nożnej, golf

    KONTAKT:

    www.limakhotels.com

    POŁOŻENIE:

    odległość od centrum Belek 700 m, od lotniska w Antalyi 35 km

    PLAŻA:

    piaszczysta, prywatna plaża o długości 300 m znajduje się bezpośrednio przy hotelu; serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole, ręczniki, materace)

    WYŻYWIENIE:

    Ultra All Inclusive - śniadanie, obiad, kolacja, zupa nocna i przekąski (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakościowy

    DLA DZIECI:

    brodzik, 1 mała zjeżdżalnia, mini klub (4-12 lat), klub nastolatków (13-17 lat), animacje, plac zabaw, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, łaźnia turecka, sauna, siłownia, centrum fitness, aerobik, siatkówka plażowa, 4 korty tenisowe, boccia, dyskoteka, amfiteatr, mini golf, tenis stołowy, aqua park, sala TV, koszykówka, mini piłka nożna, internet bezprzewodowy w lobby


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF5

    KATEGORIA TURECKA

    *****

    Położenie

    Hotel usytuowany w rejonie Belek, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z pomostem, oddalony ok. 35 km od lotniska, ok 40 km od centrum Antalyi i ok. 100 km od Alanyi.

    HOTEL OFERUJE

    Na terenie resortu znajduje się budynek główny i bungalowy. Hotel oferuje restaurację główną serwującą dania w formie bufetu, pięć restauracji a'la carte (japońska, włoska, barbeque, chińska oraz turecka), a także sześć barów. Dodatkowo na terenie hotelu znajdują się trzy profesjonalnie wyposażone sale konferencyjne, przestrzenny hol, dyskoteka, sklepiki z upominkami, market, fryzjer, amfiteatr oraz kino na wolnym powietrzu. W lobby oraz w pokojach jest możliwość bezpłatnego korzystania z internetu Wi-Fi.

    POKOJE

    Hotel posiada łącznie 465 pokoi - 213 zlokalizowanych w budynku głównym oraz 252 w bungalowach. Wszystkie luksusowe pokoje wyposażone są w klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, telefon, tv/sat, sejf oraz mini bar (uzupełniany codziennie w wodę, piwo oraz napoje bezalkoholowe). Pokoje posiadają balkon lub taras. Hotel oferuje pokoje standardowe, family oraz 4 grand suite z jacuzzi.

    Wyżywienie

    Hotel proponuje formułę Ultra all Inclusive, która zawiera śniadania (07.00-10.00), późne śniadania (10.00-11.00), obiady (12.30-14.30), kolacje (18.45-21.15) w restauracji głównej, popołudniowe i wieczorne przekąski, lody (w godzinach 13.00-17.00 na plaży), napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji oraz wybrane alkohole importowane. Dodatkowo Goście mogą korzystać z kolacji w restauracji a'la carte (barbeque oraz japońskiej). Pozostałe restauracje są dodatkowo płatne. Opcja Ultra all inclusive obowiązuje 24 godziny/dobę.

    SPORT I ROZRYWKA

    Na terenie hotelu znajduje się kompleks basenów, w tym basen kryty oraz basen z animacjami, aquapark (dwie duże zjeżdżalnie i jedna mała), boiska do piłki nożnej, mini golf, cztery korty tenisowe (sprzęt i światło płatne), tenis stołowy, bilard (płatny), centrum fitnessu, sauna, łaźnia turecka, masaże (płatne), salon piękności (płatne). Na plaży można korzystać z boiska do siatkówki oraz z szerokiej gamy sportów wodnych (płatne). Leżaki, parasole oraz ręczniki na plaży i przy basenach są bezpłatne. Ponadto w ciągu dnia oraz wieczorami prowadzone są animacje zarówno dla dzieci jak i dorosłych.

    DZIECI

    Najmłodszym Gościom hotel oferuje mini klub, brodzik oraz plac zabaw.

    NASZYM ZDANIEM

    Ten wysokiej klasy hotel to doskonała propozycja dla wymagających Klientów. Bogaty program animacyjny, a także doskonała infrastruktura zadowolą turystów nastawionych na aktywny wypoczynek.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Rego- Bis

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    ***** Turcja/Riwiera Turecka

    ATUTY

    - bezpośrednio przy prywatnej plaży - centrum SPA i fitness - bezpłatny Internet Wi-Fi - kilka basenów, w tym basen dla dzieci i zjeżdżalnie

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel o świetnym położeniu, niedaleko miejscowości Belek oraz bezpośrednio przy prywatnej plaży. Daje swoim Gościom wiele możliwości do kreatywnego i relaksującego czasu. Hotelowe SPA i centrum fitness to idealne miejsca na wypoczynek, natomiast animacje dostarczają odpowiedniej dawki zabawy i rozrywki. Nie można się tutaj nudzić. 

    POŁOŻENIE

    - przy prywatnej plaży - ok. 1,5 km do centrum Belek - ok. 100 m do wypożyczalni samochodów - ok. 42 km do centrum Antalyi - ok. 30 km do lotniska w Antalyi

    PLAŻA

    Prywatna plaża, piaszczysto żwirkowa, serwis plażowy w cenie. 

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Bezpłatne - Wi-Fi, sejf, restauracje, bary, kort tenisowy, oświetlenie kortu, baseny zewnętrzne i wewnętrzne, basen dla dzieci, zjeżdżalnie, serwis prasowania, hotelowe animacje, disco, boccia, tenis stołowy, siatkówka plażowa, rutki, mini golf, łucznictwo, waterpolo, siłownia, parking, siatkówka plażowa, łaźnia turecka. Dodatkowo płatne - sporty wodne, lekarz, telefon, lekcje gry w tenisa, fryzjer, pralnia, room service, masaże, SPA, centrum gier, szkółka nurkowania, centrum handlowe.

    DLA DZIECI

    Mini Club dla dzieci od 4 do 12 lat, Teen Club od 13 do 17 lat, basen, zjeżdżalnie. 

    POKOJE

    Zakwaterowanie 14:00 Wykwaterowanie 12:00 Pokoje typu standard posiadają łazienkę z prysznicem i wanną oraz suszarkę do włosów, wyposażone są w sejf, balkon, TV z programami muzycznymi, Wi-Fi, minibar, klimatyzację, krzesła.

    UDOGODNIENIA

    * Suszarka * Minibar * Balkon * Klimatyzacja * Tv * Wi-Fi * Restauracje a'la carte * Restauracje * Bary * Sejf * Prywatna plaża * Baseny zewnętrzne i wewnętrzne * Centrum SPA i fitness * Masaże * Parking * Centrum handlowe

    WYŻYWIENIE

    Ultra All Inclusive Śniadanie (7:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), przekąski (12:00-16:00), obiad (12:30-14:30), ciasto, kawa herbata (14:00-17:00), kolacja (18:45-21:15). Na terenie obiektu znajdują się również 4 restauracje a'la carte, 2 z nich są dodatkowo płatne. Formuła All Inclusive nie zawiera wszystkich alkoholowych i bezalkoholowych napoi butelkowych, świeżo wyciskanych soków, lodów, room service.

    DODATKOWE INFORMACJE

    Wymagane noszenie bransoletek. 

    CENA ZAWIERA

    Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą,   Transport do miejsca docelowego (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym). Bagaż ( dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów ), Opiekę rezydenta podczas pobytu, Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, Podatek Vat, Ubezpieczenie.

    CENA NIE ZAWIERA

    Opłat klimatyczno-meldunkowych, Wycieczek fakultatywnych, Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie.

    OBOWIĄZKOWE OPŁATY

    Obywatele RP wjeżdżający do Turcji podlegają obowiązkowi wizowemu - elektroniczną wizę turystyczną można nabyć przed wylotem za pośrednictwem Rego Bis (opłata za Usługę 159PLN) lub na portalu www.evisa.gov.tr. (koszt 35 USD)

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.

    INFORMACJA DLA PODRÓŻUJĄCYCH Z DZIEĆMI

    Informacja dla podróżujących z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Ultra All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe 24H. Po południu kawa, herbata, ciasto, lody. Przekąska o północy.

    Opis hotelu

    Goście zakwaterowani są w 454 pokojach. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Wyłożone wykładziną pokoje wyposażone są w łóżko podwójne i sofę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również lodówka. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (bezpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Dużym urozmaiceniem są rozliczne aktywności outdoorowe oferowane w obiekcie. Należą do nich m.in. boccia, siatkówka plażowa, koszykówka, minigolf i strzelanie z łuku, jak również za dodatkową opłatą rower / rower górski, tenis ziemny i golf. Na miejscu oczekuje Państwa zróżnicowana oferta sportowa, w tym sporty wodne jak narty wodne, jet ski, rower wodny, przejażdżki na bananie wodnym, kanadyjki, rejsy katamaranem i aqua fitness oraz za dodatkową opłatą nurkowanie. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, badmintona, darta, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard. Hotel dysponuje bogatą ofertą Wellness, do której należą m.in. sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, salon piękności i ayurveda. Za dodatkową opłatą do dyspozycji gości jest spa i zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub, minidisco i night-club.

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Polecamy również przekąski. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Limak Arcadia

    Opinie o Hotelu Limak Arcadia

    4.9
    zdecydowanie polecam

    Niesamowity hotel po prostu idealny dla rodzin z dziecmi ! Mnostwo najrozniejszych udogodnien animacji zjezdzalni zabawek wszystkiego ! Swietna obsluga bardzo dobry personel ! Do tego nie daleko lotniska ! I pieknej plazy ! Pyszne jedzenie i drinki ! Polecam serdecznie !

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Nie spodziewałam się tak wysokiego standardu. Hotel położony jest na dużym terenie, funkcjonalnie pomyślany. Jest kilka basenów i bardzo dużo udogodnień dla dzieci (specjalne animacje, zjeżdzalnie itp.). Plaża żwirowa, ale bardzo ładna. Jedzenie fantastyczne, trudno jest nie przytyć podczas pobytu:). Poza tym obsługa zasługuje na 5+, bardzo się starają, natychmiast reagują na wszelkie prośby czy uwagi. Rewelacja!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0

    Limak Arcadia - możliwości zakwaterowania:

    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 3PAX
    ECONOMY ROOM
    pokój typu standard standard room
    pokój 1-osobowy standard room
    pokój typu family family room
    STANDARD ROOM SNG USE 1PAX
    STANDARD ROOM 3PAX
    ECONOMY ROOM 2PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 4PAX
    STANDARD ROOM 2PAX
    STANDARD ROOM SNG USE 2PAX
    FAMILY 1 BEDROOM 1 LIVING ROOM
    Doppelz Balkon od. Terr
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.+2 dost.
    Doppelzimmer Economy
    Pok. 2 os.
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    ECONOMY ROOM 3PAX
    Einzelz Balkon od. Terr
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 2PAX
    Familienapartment Balkon
    Familienapartm. Balk/Ter
    fr family room
    fr family room
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    Pok. 1 os.
    spromo standard promo
    sr standard room
    sr standard room
    sr standard room
    STANDARD ROOM WITH BALCONY SINGLE USE
    STANDARD ROOM WITH BALCONY

    Limak Arcadia - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Limak Arcadia? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00