cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Arcadia, Riwiera Turecka
1 / 36
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
22.12 - 29.12
już od 1994 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
25.11 - 30.11
już od 503 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Limak Arcadia
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Limak Arcadia
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Belek
Ocena hotelu Limak Arcadia:
4.9 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Limak Arcadia:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 grudnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 listopada 2019

Hotel Limak Arcadia w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Belek Polecany szczególnie rodzinom z dziećmi, na które czeka tu mnóstwo udogodnień, plac zabaw, mini klub i zjeżdżalnia wodna. Hotel oferuje ciekawe animacje i dużo rozrywek. Dla szukających dodatkowych wrażeń plusem będzie bliska odległość do Belek z licznymi sklepami i restauracjami oraz doskonale przygotowane pola golfowe.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1995 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie hotelu znajduje się 5 restauracji, 6 barów, room service (płatny), 7 sal konferencyjnych, windy, sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), 3 baseny odkryte, basen kryty, 3 zjeżdżalnie wodne (działają w godzinach: 10:00-12:00, 14:00-17:00). Urozmaicony program animacyjny oraz rozbudowane zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.

rabaty i zniżki

1.Dziecko do 15 lat pobyt gratis.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

Przy hotelu, prywatna z pomostem, piaszczysto-żwirowa, 300 m długości, posiada certyfikat Błękitnej Flagi. Wspólne zadaszenie z materiału, leżaki, ręczniki - bezpłatne, pawilony - płatne, bar na plaży serwuje napoje bezalkoholowe i piwo.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), telefon, TV, łazienkę (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów), balkon lub taras. Typy pokoi: w pięciopiętrowym budynku głównym i 8 maksymalnie pięciopiętrowych bungalowach: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje rodzinne dla max 4 os. (salon i sypialnia połączone drzwiami lub 1 pokój) , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych

Wyżywienie

restauracja główna "Pinea", 4 restauracje a la carte, 6 barów (m.in. lobby bar 24 h, bar na plaży) Ultra All Inclusive (24h) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:45-21:15) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej oraz późny posiłek (22:30-02:00) , przekąski (11:00-17:00), podwieczorek (14:00-17:00), lody (14:00-17:00) serwowane w wyznaczonych barach, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Formuła nie zawiera: wysokojakościowych alkoholi, napojów importowanych, świeżo wyciskanego soku z pomarańczy, napojów serwowanych w butelkach, napojów energetycznych Restauracje a la carte - wymagana rezerwacja.włoska "La Cucina", chińska "Red Wok"- płatne , turecka "Pasha", BBQ - 1 wizyta w tygodniu gratis

z myślą o dzieciach

animacje i zajęcia w klubach dla dzieci w wieku 4-12, 13-17 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, brodzik menu i krzesełka dla dzieci w restauracji , możliwość wypożyczenia wózka za opłatą i w miarę dostępności , łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siłownia, aerobik , sauna, łaźnia turecka, tenis stołowy, rzutki, 4 korty tenisowe, oświetlenie kortów, miniboisko do piłki nożnej, badminton, minigolf, koszykówka, siatkówka plażowa, animacje, dyskoteka

płatne

centrum SPA, masaż, bilard, rakiety i piłki do tenisa,lekcje tenisa, sporty wodne na plaży

dodatkowe informacje

OPIS na sezon ZIMA 2018-2019 Na terenie hotelu znajduje się 3 restauracje, 5 barów, room service (płatny), 4 sale konferencyjne, windy, sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna). INTERNETWi-Fi w lobby bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna PLAŻAPrzy hotelu, prywatna z pomostem, piaszczysto-żwirowa, 300 m długości, posiada certyfikat Błękitnej Flagi. Wspólne zadaszenie z materiału, leżaki i ręczniki - bezpłatne. Bar na plaży serwuje napoje bezalkoholowe i piwo. POKOJEWyposażone w klimatyzację centralną, sejf (płatny), minibar (bezpłatny), łazienkę (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów), telefon, TV, balkon lub taras. Typy pokoi:pokoje standardowe dla max 3 os., pokoje rodzinne dla max 4 os. (salon i sypialnia połączone drzwiami lub 1 pokój), pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych WYŻYWIENIErestauracja główna "Pinea", 2 restauracje a la carte, 5 barów All Inclusive (10:00-00:00)Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00), późny posiłek (23:00-00:00) serwowane w restauracji głównej , podwieczorek (14:30-16:30) serwowany w wyznaczonym barze, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - wymagana rezerwacja. włoska "La Cucina", chińska "Red Wok"- płatne AKTYWNIE I ANIMACYJNIEW cenie: siłownia, aerobik, sauna, łaźnia turecka, tenis stołowy, rzutki, 4 korty tenisowe, badminton, minigolf, animacje, dyskotekaPłatne: centrum SPA, masaż, salon piękności, bilard, rakiety i piłki do tenisa, lekcje tenisa, boisko do piłki nożnej Z MYŚLĄ O DZIECIACH animacje i zajęcia w klubach dla dzieci w wieku 4-12, 13-17 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji , możliwość wypożyczenia wózka za opłatą i w miarę dostępności, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) Infrastruktura hotelowa dostępna w zależności od warunków pogodowych.

Aktualizacja opisu

01.10.2018 16:36

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

Sale konferencyjne

Pokoje 5 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • sejf: w recepcji
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • amfiteatr
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • serwis bagażowy
  • kafejka internetowa: za opłatą 
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • parking: niestrzeżony, w cenie, w zależności od dostępności
  •  sale konferencyjne: 3

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

465

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych

Sport i wellness

W cenie
  • sauna fińska
  • łaźnia parowa
  • hammam
  • siłownia: dla gości w wieku 18+, codziennie 08:00 - 19:00
  • aerobik
  • trening wysiłkowy
  • stretching
  • łucznictwo
  • minigolf
  • badminton
  • tenis stołowy
  • korty tenisowe: 4, oświetlenie
  • sporty wodne: kanu, rower wodny
Płatne
  • centrum spa & wellness „Oxygen Spa And Beauty Center": codziennie 09:00 - 19:00, gabinety zabiegowe: 4, gabinety zabiegowe dla par: 1
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • piłka nożna/boisko do piłki nożnej
  • tenis: lekcje gry w tenisa, wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa 
  •  18-dołkowe pole golfowe
  • sporty wodne: katamaran, narty wodne, skutery wodne, parasailing, łódka typu banan (w ofercie firm zewnętrznych)

rozrywka

  • zajęcia sportowe codziennie
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych kilka razy w tygodniu
  • międzynarodowy program animacyjny kilka razy w tygodniu
  • lekki program animacyjny kilka razy w tygodniu
  • lekki program animacyjny od listopada do kwietnia
  • przedstawienia (kilka razy w tygodniu, wieczorami)
  • muzyka na żywo kilka razy w tygodniu
  • karaoke
  • boccia w cenie
  • rzutki w cenie
  • bilard za opłatą
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2-4 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-5 os.
  • ograniczony widok na morze lub widok na ogród
  • pokój dzienno-sypialny
  • sypialnia
  • telefon
  • w bocznym budynku
  • od strony ogrodu
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą, ok. 1,50 €/dzień
  • sofa
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój rodzinny FZX2
  • 3-5 os.
  • ograniczony widok na morze lub widok na ogród
  • telefon,
  • w bocznym budynku
  • od strony ogrodu
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą, ok. 1,50 €/dzień
  • sofa
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ograniczony widok na morze lub widok na ogród
  • w głównym lub bocznym budynku
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą, ok. 1,50 €/dzień
  • sofa
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski o północy: codziennie 23:00 - 01:00
  • ciasto: codziennie 14:30 - 16:30
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • restauracje: 5
  • główna restauracja „PINEA": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, dania z grilla; menu dla niemowląt, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe: wymagana rezerwacja, dania lekkostrawne, dania wegetariańskie, bufet, styczeń - grudzień, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „LA CUCINA": rodzaje kuchni: włoska; menu dla dzieci, a la carte, wybór z menu, wymagana rezerwacja, płatna, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:00, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „RED WOK": rodzaje kuchni: chińska; menu dla dziec, a la carte, wybór z menu, wymagana rezerwacja, płatna, kilka razy w tygodniu, 19:00 - 21:00, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „BBQ": rodzaje kuchni: dania z grilla; a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, czerwiec - październik, w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:00
  • restauracja specjalistyczna „PASHA": rodzaje kuchni: turecka; a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, czerwiec - październik, w zależności od warunków pogodowych, 19:00 - 21:00, wymagany odpowiedni strój bary i inne: 7
  • klub na plaży „CARETTA DISCO": maj - październik, codziennie 23:00 - 02:00, w cenie
  • bar w lobby „LOBBY BAR": codziennie 09:00 - 00:00, w cenie
  • bar „ODEON BAR": codziennie 10:00 - 00:00, w cenie
  • bar na plaży „BEACH BAR": w zależności od warunków pogodowych, codziennie 10:00 - 16:30, w cenie
  • bar „ASPENDOS BAR": listopad - kwiecień, w zależności od sezonu, codziennie 16:00 - 00:00, w cenie
  • cukiernia „SAILOR PATISSERIE": codziennie 14:30 - 16:30, w cenie, wliczone w all inclusive
  • bar przy zewnętrznym basenie „LYKIA BAR": maj - październik, w zależności od sezonu, codziennie 10:00 - 00:00, w cenie, wliczone w all inclusive
  • W okolicy

    • ok. 700 m od centrum Belek
    • bezpośrednio przy plaży
    • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Neckermann

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Opis hotelu

    Goście zakwaterowani są w 454 pokojach. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Wyłożone wykładziną pokoje wyposażone są w łóżko podwójne i sofę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również lodówka. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (bezpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Dużym urozmaiceniem są rozliczne aktywności outdoorowe oferowane w obiekcie. Należą do nich m.in. boccia, siatkówka plażowa, koszykówka, minigolf i strzelanie z łuku, jak również za dodatkową opłatą rower / rower górski, tenis ziemny i golf. Na miejscu oczekuje Państwa zróżnicowana oferta sportowa, w tym sporty wodne jak narty wodne, jet ski, rower wodny, przejażdżki na bananie wodnym, kanadyjki, rejsy katamaranem i aqua fitness oraz za dodatkową opłatą nurkowanie. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, badmintona, darta, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard. Hotel dysponuje bogatą ofertą Wellness, do której należą m.in. sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, salon piękności i ayurveda. Za dodatkową opłatą do dyspozycji gości jest spa i zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub, minidisco i night-club.

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Polecamy również przekąski. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2019


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Orex

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    BELEK

    Opis oferty:

    hotel został wybudowany w 1995 roku, odnowiony w 2015 roku, usytuowany na powierzchni 97.000 m²; do dyspozycji gości: 3 baseny zewnętrzne, basen kryty, 3 zjeżdżalnie wodne, restauracja główna, 4 restauracje A‘la carte (turecka, włoska, chińska, grill), 8 barów, 5 sal konferencyjnych

    POKOJE:

    w hotelu znajduje się 465 pokoi: 197 pokoi standardowych w budynku głównym i 173 pokoje standardowe w bungalowach; 12 pokoi rodzinnych w budynku głównym i 79 pokoi rodzinnych w bungalowach; 4 pokoje grand suite z jacuzzi w budynku głównym; wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, sejf, minibar, balkon, internet bezprzewodowy (bezpłatny)

    DODATKOWO PŁATNE:

    centrum Spa & Wellness, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, kosmetyczka, salon fryzjerski, fotograf, pralnia, sporty wodne na plaży, lekarz, lekcje tenisa, sprzęt do tenisa, oświetlenie kortów, bilard, kręgle, room service, kafejka internetowa, 11 profesjonalnych boisk do piłki nożnej, golf

    KONTAKT:

    www.limakhotels.com

    POŁOŻENIE:

    odległość od centrum Belek 700 m, od lotniska w Antalyi 35 km

    PLAŻA:

    piaszczysta, prywatna plaża o długości 300 m znajduje się bezpośrednio przy hotelu; serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole, ręczniki, materace)

    WYŻYWIENIE:

    Ultra All Inclusive - śniadanie, obiad, kolacja, zupa nocna i przekąski (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakościowy

    DLA DZIECI:

    brodzik, 1 mała zjeżdżalnia, mini klub (4-12 lat), klub nastolatków (13-17 lat), animacje, plac zabaw, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, łaźnia turecka, sauna, siłownia, centrum fitness, aerobik, siatkówka plażowa, 4 korty tenisowe, boccia, dyskoteka, amfiteatr, mini golf, tenis stołowy, aqua park, sala TV, koszykówka, mini piłka nożna, internet bezprzewodowy w lobby


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF5

    KATEGORIA TURECKA

    *****

    Położenie

    Hotel usytuowany w rejonie Belek, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z pomostem, oddalony ok. 35 km od lotniska, ok 40 km od centrum Antalyi i ok. 100 km od Alanyi.

    HOTEL OFERUJE

    Na terenie resortu znajduje się budynek główny i bungalowy. Hotel oferuje restaurację główną serwującą dania w formie bufetu, pięć restauracji a'la carte (japońska, włoska, barbeque, chińska oraz turecka), a także sześć barów. Dodatkowo na terenie hotelu znajdują się trzy profesjonalnie wyposażone sale konferencyjne, przestrzenny hol, dyskoteka, sklepiki z upominkami, market, fryzjer, amfiteatr oraz kino na wolnym powietrzu. W lobby oraz w pokojach jest możliwość bezpłatnego korzystania z internetu Wi-Fi.

    POKOJE

    Hotel posiada łącznie 465 pokoi - 213 zlokalizowanych w budynku głównym oraz 252 w bungalowach. Wszystkie luksusowe pokoje wyposażone są w klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, telefon, tv/sat, sejf oraz mini bar (uzupełniany codziennie w wodę, piwo oraz napoje bezalkoholowe). Pokoje posiadają balkon lub taras. Hotel oferuje pokoje standardowe, family oraz 4 grand suite z jacuzzi.

    Wyżywienie

    Hotel proponuje formułę Ultra all Inclusive, która zawiera śniadania (07.00-10.00), późne śniadania (10.00-11.00), obiady (12.30-14.30), kolacje (18.45-21.15) w restauracji głównej, popołudniowe i wieczorne przekąski, lody (w godzinach 13.00-17.00 na plaży), napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji oraz wybrane alkohole importowane. Dodatkowo Goście mogą korzystać z kolacji w restauracji a'la carte (barbeque oraz japońskiej). Pozostałe restauracje są dodatkowo płatne. Opcja Ultra all inclusive obowiązuje 24 godziny/dobę.

    SPORT I ROZRYWKA

    Na terenie hotelu znajduje się kompleks basenów, w tym basen kryty oraz basen z animacjami, aquapark (dwie duże zjeżdżalnie i jedna mała), boiska do piłki nożnej, mini golf, cztery korty tenisowe (sprzęt i światło płatne), tenis stołowy, bilard (płatny), centrum fitnessu, sauna, łaźnia turecka, masaże (płatne), salon piękności (płatne). Na plaży można korzystać z boiska do siatkówki oraz z szerokiej gamy sportów wodnych (płatne). Leżaki, parasole oraz ręczniki na plaży i przy basenach są bezpłatne. Ponadto w ciągu dnia oraz wieczorami prowadzone są animacje zarówno dla dzieci jak i dorosłych.

    DZIECI

    Najmłodszym Gościom hotel oferuje mini klub, brodzik oraz plac zabaw.

    NASZYM ZDANIEM

    Ten wysokiej klasy hotel to doskonała propozycja dla wymagających Klientów. Bogaty program animacyjny, a także doskonała infrastruktura zadowolą turystów nastawionych na aktywny wypoczynek.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Turcja/Riwiera Turecka

    Kategoryzacja hotelu

    - kategoria Exim Tours 5* - kategoria Lokalna 5*

    Położenie

    - przy plaży - ok. 1 km od centrum Belek - ok. 35 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    - prywatna, piaszczysto-żwirowa z pomostem - leżaki, materace, ręczniki plażowe i parasole (bezpłatne) - pawilony plażowe (płatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 25 m2 - centralna klimatyzacja - TV-Sat-LCD, telefon, sejf, internet Wi-Fi - mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe oraz piwo) - łazienka (WC, wanna/prysznic, przybory toaletowe, suszarka do włosów) - balkon Pokój Familijny (2 bedrooms) - powierzchnia ok. 40 m2 - 2 łączone pokoje wyposażone podobnie jak pokoje standardowe

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - 3 baseny, 3 zjeżdżalnie - sala fitness, aerobik, siatkówka plażowa - 4 korty tenisowe, rzutki, tenis stołowy, mini golf - sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) - programy animacyjne, dyskoteka, kino letnie - motorowe sporty wodne na plaży Płatne - spa, masaże - bilard, gry elektroniczne - sprzęt do tenisa i oświetlenie kortów - motorowe sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - basen - mini klub, animacje, plac zabaw - menu i wysokie krzesełka w restauracji głównej

    Wyżywienie

    Ultra All inclusive: śniadanie, późne śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, różnorodne przekąski w ciągu dnia, nocna przekąska. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz wybrane alkohole importowane serwowane są 24H w wybranych barach. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a'la carte, wymagana rezerwacja i opłata serwisowa.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna Pinea - 4 restauracje a' la carte: włoska, turecka, azjatycka, grillowa - 5 barów - kawiarnia

    Dodatkowe informacje

    - obiekt otwarty w 1995 roku, odnowiony w 2012 roku - dysponuje 465 pokojami w budynku głównym i bungalowach - Internet Wi-Fi w większości miejsc publicznych (bezpłatny) - centrum konferencyjne, fryzjer, pasaż handlowy - www.limakhotels.com

    Cena

    Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 20 USD.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Mapa Hotelu Limak Arcadia

    Opinie o Hotelu Limak Arcadia

    4.9
    zdecydowanie polecam

    Niesamowity hotel po prostu idealny dla rodzin z dziecmi ! Mnostwo najrozniejszych udogodnien animacji zjezdzalni zabawek wszystkiego ! Swietna obsluga bardzo dobry personel ! Do tego nie daleko lotniska ! I pieknej plazy ! Pyszne jedzenie i drinki ! Polecam serdecznie !

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Nie spodziewałam się tak wysokiego standardu. Hotel położony jest na dużym terenie, funkcjonalnie pomyślany. Jest kilka basenów i bardzo dużo udogodnień dla dzieci (specjalne animacje, zjeżdzalnie itp.). Plaża żwirowa, ale bardzo ładna. Jedzenie fantastyczne, trudno jest nie przytyć podczas pobytu:). Poza tym obsługa zasługuje na 5+, bardzo się starają, natychmiast reagują na wszelkie prośby czy uwagi. Rewelacja!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0

    Limak Arcadia - możliwości zakwaterowania:

    standard double standard
    standard singleuse standard
    standard economy double standard
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 3PAX
    family room 2 bedrooms standard
    ECONOMY ROOM
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    STANDARD ROOM 3PAX
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Junior Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
    PROMO ROOM 3PAX
    Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Junior Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
    Junior Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
    STANDARD ROOM 1PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 4PAX
    PROMO ROOM 2PAX
    STANDARD ROOM 2PAX
    Doppelz,Balkon/Terrasse
    Doppelzimmer,Economy
    Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko)
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Einzelz,Balkon/Terrasse
    Einzelzimmer,Economy
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 2PAX
    Fam.-Apt.,Balkon/Terrasse
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS
    STANDARD ROOM WITH BALCONY SINGLE USE
    STANDARD ROOM WITH BALCONY

    Limak Arcadia - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Limak Arcadia? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00