cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
1 / 34
Ocena
hotelu:
4.5 / 5
Najbliższy termin
30.04 - 07.05
już od 1667 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.06 - 11.06
już od 1522 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Vincci Nozha Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja

Hotel Vincci Nozha Beach
star 4

Tunezja: Hammamet
Ocena hotelu Vincci Nozha Beach:
4.5 / 5
Średnia z 6 opinii
Szczegóły oceny hotelu Vincci Nozha Beach:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 czerwca 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.

Hotel Vincci Nozha Beach w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Tunezja / Hammamet

Opis oferty:

Przestronny, komfortowy i nowoczesny obiekt hotelowy, zapewniający udany wypoczynek rodzinom z dziećmi, ludziom młodym oraz wszystkim amatorom aktywnego wypoczynku i zabawy. Bezpośrednie sąsiedztwo piaszczystej plaży, liczne udogodnienia i atrakcje dla dzieci, zjeżdżalnie basenowe, bogate zaplecze sportowo-animacyjne, centrum spa oraz ciekawa oferta all inclusive pozwolą Gościom przeżyć niezapomniany urlop.

POłOżENIE:

w północnej części HAMMAMETU, ok. 6 km od centrum miejscowości (dojazd taksówką do centrum ok. 8 TND); 110 km od portu lotniczego w Monastirze, ok. 58 km od portu lotniczego w Enfidha.

PLAżA:

hotelowa, piękna, szeroka i piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją; sporty wodne (płatne).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, przestronny, wygodny, całkowicie przebudowany w 2009 r., 447 pokoi, 3 piętra, 3 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Fleur d'Oranger z tarasem - dania główne w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, restauracja á la carte El Maro z tarasem - kuchnia włoska, dostępne dania wegetariańskie, restauracja á la carte Dar Nohza z tarasem - kuchnia tunezyjska; bar w lobby Flower Garden, snack-bar przy basenie Eden Flower, snack-bar przy plaży La Playa (czynny latem), pub Sofa Pub, kawiarnia mauretańska, kantor, galeria handlowa; bezpłatny internet bezprzewodowy w holu recepcji; za opłatą: punkt internetowy, możliwość wynajęcia opiekunki do dziecka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 24 m², komfortowy, klimatyzowany/ogrzewany, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf (2 TND/dzień), minibar (na zamówienie, płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesła, suszarka); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, 800 m², gł. 1,3 m, basen, owalny kształt, ze zjeżdżalniami, słodka woda, 300 m², brodzik dla dzieci, 15 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 20 TND/2 ręczniki); basen kryty, słodka woda, ok. 70 m² (czynny w sezonie zimowym); tenis stołowy, strzelanie z łuku, strzałki, minigolf, siłownia; miniklub (4-6 lat i 7-12 lat), sportowe programy animacyjne: aerobik, stretching, piłka wodna, gimnastyka w wodzie, siatkówka plażowa, futbol na plaży, wieczorne programy animacyjne: wieczorki tunezyjskie, kabarety, pokazy, muzyka na żywo, karaoke, dyskoteka; za opłatą: tenis ziemny, bilard, kręgle, sala gier; centrum spa: sauna, hammam, masaże, zabiegi balneoterapii, hydromasaże, salon piękności.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.00-14.00), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej Fleur d'Orange; woda mineralna, napoje gazowane, lokalne piwa i wina do obiadu i kolacji; późne śniadanie kontynentalne (10.00-11.00); popołudniowe przekąski: naleśniki, minipizza, kanapki, owoce sezonowe, ciasta, lody (12.30-15.00) w snack-barze przy basenie i (12.30-16.00) w snack-barze na plaży; podwieczorek (16.30-18.00); raz na pobyt kolacja w restauracjach á la carte El Maro lub Dar Nohza (19.30-22.00); późna przekąska: w snack-barze przy basenie (23.30­-00.30); kawa, herbata, mleko, woda mineralna, lokalne napoje bezalkoholowe, lokalne alkohole: piwa, aperitify, wódka, whisky, rum, gin, likiery (10.00-18.00) w barze na plaży oraz (10.00-24.00) w barze przy basenie i w lobby-barze; inne (za wcześniejszą rezerwacją): tenis ziemny: godz./dzień/os., klub fitness: 30 min/dzień/os., rowery wodne: 30 min/dzień/os., windsurfing: 30 min/dzień/os., kajak: 30 min/dzień/os.; kurs tańca orientalnego; kurs języka arabskiego.

KONTAKT:

00216/72280460, www.vinccitunisia.com

W CENIE:

wycieczka lokalna City Tour (terminy z wylotem w marcu)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Tunezja / Hammamet

Opis oferty:

Przestronny, komfortowy i nowoczesny obiekt hotelowy, zapewniający udany wypoczynek rodzinom z dziećmi, ludziom młodym oraz wszystkim amatorom aktywnego wypoczynku i zabawy. Bezpośrednie sąsiedztwo piaszczystej plaży, liczne udogodnienia i atrakcje dla dzieci, bogate zaplecze sportowo-animacyjne, centrum spa oraz ciekawa oferta all inclusive pozwolą Gościom przeżyć niezapomniany urlop.

POŁOŻENIE:

w północnej części HAMMAMETU, ok. 6 km od centrum miejscowości (dojazd taksówką do centrum ok. 8 TND); 110 km od lotniska w Monastirze, ok. 58 km od lotniska w Enfidha.

PLAŻA:

hotelowa, piękna, szeroka i piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją; sporty wodne (płatne).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, przestronny, wygodny, całkowicie przebudowany w 2009 r., 443 pokoi, 3 piętra, 3 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Fleur d'Oranger z tarasem - dania główne w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, restauracja á la carte El Maro z tarasem - kuchnia włoska, dostępne dania wegetariańskie, restauracja á la carte Dar Nozha z tarasem - kuchnia tunezyjska; bar w lobby Flower Garden, snack-bar przy basenie Eden Flower, snack-bar przy plaży La Playa, pub Sofa Pub, kawiarnia mauretańska, kantor, galeria handlowa; bezpłatny internet bezprzewodowy w holu recepcji; za opłatą: punkt internetowy, możliwość wynajęcia opiekunki do dziecka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 24 m², komfortowy, klimatyzowany (15.06-15.09), łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), telewizja satelitarna (wymagany depozyt), telefon; za opłatą: sejf (2 TND/dzień), minibar (na zamówienie, płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesła, suszarka); widok na morze i pokój z 2 dostawkami za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, 800 m², gł. 1,3 m, basen, owalny kształt, ze zjeżdżalniami, słodka woda, 300 m², brodzik dla dzieci, 15 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 20 TND/2 ręczniki); basen kryty, słodka woda, ok. 70 m² (czynny w sezonie zimowym); tenis stołowy, strzelanie z łuku, strzałki, minigolf, siłownia; miniklub (4-6 lat i 7-12 lat), sportowe programy animacyjne: aerobik, stretching, piłka wodna, gimnastyka w wodzie, siatkówka plażowa, futbol na plaży, wieczorne programy animacyjne: wieczorki tunezyjskie, kabarety, pokazy, muzyka na żywo, karaoke, dyskoteka; za opłatą: kort tenisowy, bilard, kręgle, sala gier; centrum spa: sauna, hammam, masaże, zabiegi balneoterapii, hydromasaże, salon piękności.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej Fleur d'Orange; woda mineralna, napoje gazowane, lokalne piwa i wina do obiadu i kolacji; późne śniadanie kontynentalne (10.00-11.00); popołudniowe przekąski: naleśniki, minipizza, kanapki, owoce sezonowe, ciasta, lody (12.30-16.00) w snack-barze przy basenie i (12.30-15.00) w snack-barze na plaży; podwieczorek (16.30-17.30); raz na pobyt kolacja w restauracjach á la carte El Maro lub Dar Nozha (19.30-21.00); kawa, herbata, mleko, woda mineralna, lokalne napoje bezalkoholowe, lokalne alkohole: piwa, aperitify, wódka, whisky, rum, gin, likiery (10.00-18.00) w barze na plaży oraz (9.00-24.00) w barze przy basenie i w barze w lobby.

KONTAKT:

00216/72280460, www.vinccitunisia.com

GRATIS:

Wi-Fi


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria Lokalna:

Data otwarcia:

4*

1983 r. Odnowiony w 2009 r.

Położenie:

5 km od Hammametu, 90 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 40.000 m2.

Plaża :

przy hotelu, piaszczysta. Parasole, leżaki i materace bezpłatne, ręczniki w depozyt.

W Hotelu:

3 restauracje, 3 bary, sala konferencyjna, basen odkryty, basen kryty, winda, aquapark (3 zjeżdżalnie).

Pokoje :

w budynku głż;wnym: 214 pokoi standardowy; klimatyzacja centralna, balkon lub taras, wanna lub prysznic, suszarka, telefon, TV, minibar (pusty), sejf (płatny), terakota lub wykładzina.

Rozrywki i usługi:

Bezpłatne:

kort tenisowy, tenis stołowy, siatkż;wka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, rzutki.

Płatne:

room service, salon piękności, siłownia, sauna, łaźnia turecka, masaż, oświetlenie kortu, lekcje tenisa, surfing (wymagana licencja), narty wodne (wymagana licencja), spadochron (wymagana licencja), jazda konna, golf, kajaki, centrum nurkowe, .

Dla dzieci:

brodzik, miniklub, krzesełka dla dzieci, opiekunka (płatna), plac zabaw, animacje, łż;żeczka dla dzieci (na życzenie),

Wyżywienie :

All Inclusive (10:00-24:00)

Posiłki :

śniadanie, pż;źne śniadanie, obiad, przekąski, kolacja.

Napoje zawarte :

lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

System nie zawiera:

napoi importowanych, sokż;w ze świeżych owocż;w.

Tel./faks :

00 216 71/ 962 488, 962 651.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Tunezja/Wybrzeże Wschodnie

Położenie

- bezpośrednio przy plaży - ok. 6 km od centrum Hammametu - ok. 60 km od lotniska w Enfidii - ok. 110 km od lotniska w Monastirze - w okolicy znajdują się sklepy, bary

Plaża

- piaszczysta - szeroka - leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje

- klimatyzacja centralna - TV-Sat, telefon - sejf (płatny ok. 2 TND/dzień), lodówka (płatna) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras - widok na morze (płatny)

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen, zjeżdżalnie, basen kryty, leżaki i parasol, ręczniki plażowe (kaucja) - siłownia (1/2 h/dziennie) - aerobik, gimnastyka wodna - korty tenisowe (1 h/ dziennie), tenis stołowy - mini golf, rzutki - kajaki (1/2 h/dziennie), windsurfing (1/2h/dziennie) - animacje dzienne i wieczorne Płatne - bilard - sauna, masaże, hammam - jazda konna, pole golfowe (niedaleko od hotelu) - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- mini klub (4-12 lat), animacje - brodzik, plac zabaw - opiekunka (na zapytanie i płatna) - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zapytanie) - wysokie krzesełka w restauracji

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-24:00. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a la carte po uprzedniej rezerwacji.

Restauracje i bary

- restauracja główna - 2 restauracje a la carte (kuchnia włoska i tunezyjska) - lobby bar - bar przy basenie - bar przy plaży - kawiarnia mauretańska

Dodatkowe informacje

- generalny remont w 2008 - hotel dysponuje 447 pokojami - Internet Wi Fi w lobby (bezpłatny) - pralnia, lekarz, sklep, fryzjer -kantor - www.vinccihoteles.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA TUNEZYJSKA

****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

·       6 km od starego miasta w Hammamecie, 65 km od lotniska w Tunisie, 65 km od lotniska w Enfidha. 

Plaża

·       Piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole na plaży i przy basenie bezpłatnie. Ręczniki plażowe są dostępne po opłaceniu depozytu.

Zakwaterowanie

·       447 pokoi rozmieszczonych w 3 budynkach; ·       Typy pokoi: standardowe, rodzinne, junior suites; ·       Wyposażenie: klimatyzacja działająca okresowo 15/06-15/09,telewizja satelitarna, telefon,  lodówka  (płatna ok. 7 DT/dzień), łazienka z WC i suszarka do włosów, balkon lub taras. W pokojach znajdują się również sejfy (płatne ok. 2 DT/dzień). Wszystkie pokoje posiadają widok na morze lub ogród.  

Restauracje i bary

·        Restauracja główna, dwie restauracje a'la carte: włoska oraz tunezyjska; ·        4 bary: bar w lobby, bar przy basenie, bar na plaży, kawiarenka mauretańska.  

Wyżywienie

·        All inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, późne przekąski. Napoje alkoholowe i bez- alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w godz. 10.00-24.00. Przekąski w  ciągu  dnia  dostępne od 01/06 do 30/09 w barze na plaży i przy basenie w godz. 12.30-15.00.

Sport i Rozrywka

·      Trzy baseny, w tym jeden kryty z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym (01/11-30/04), drugi o pow. 300 m2 ze zjeżdżalniami i trzeci o pow. 800 m2; ·      Bezpłatnie: aerobik, streaching, strzelanie z łuku, tenis stołowy, piłka nożna na plaży, mini golf , siatkówka plażowa, korty tenisowe (1 godz./dzień), siłownia (1/2 godz./dzień). Wypożyczalnia kajaków oraz rowerów wodnych na ok 30 min. dziennie; ·        Odpłatnie: centrum balneoterapii, bilard, kręgle, sala gier, jazda konna, centrum sportów wodnych na plaży.

Dla dzieci

·        Mini klub dla dzieci w dwóch grupach wiekowych  (4-6 lub 6-12 lat), zjeżdżalnie, brodzik, krzesełka w restauracji, łóżeczka dla niemowlaków. Za opłatą istnieje możliwość wynajęcia opiekunki do dziecka.

Pozostałe udogodnienia

·       Recepcja, kantor wymiany walut, centrum SPA, sklepy z pamiątkami, Internet Wi-Fi w lobby (bezpłatnie), fryzjer, sale konferencyjne, wypożyczalnia samochodów, punkt medyczny.

Naszym zdaniem

·       Obiekt należący do znanej i cenionej sieci hotelowej Vincci. Hotel cieszy się dobrymi opiniami i wybierany jest bardzo często przez naszych stałych Klientów. Polecamy szczególnie dla rodzin z dziećmi.

Strona internetowa

·      www.vinccihoteles.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

Profesjonalny serwis - animacje, sporty i rozrywka na terenie obiektu zapewniają dobrą zabawę, położenie bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży oferuje możliwość błogiego lenistwa nad brzegiem morza, oddalone zaledwie kilka kilometrów od hotelu Historyczne centrum Hammametu zapewnia atrakcje kulturalne.

Położenie

W północnej części Hammametu, 6 km od historycznego centrum miasta, 6 km od Nabeul. W pobliżu aquapark Flipper, kluby nocne, kawiarnie, bary i sklepy. Lotnisko: Enfidha ok. 60 km od hotelu, Monastir ok 116 km od hotelu.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta, szeroka z łagodnym zejściem do morza. Leżaki i parasole bezpłatnie, kaucja za ręczniki plażowe.

Hotel

Internet - Wi-Fi w lobby bezpłatne. Trzypiętrowy budynek, usytuowany w ogrodzie palmowym, oferuje 447 pokoi. Na terenie hotelu widny, sejf (dodatkowo płatny), punkt wymiany walut, informacja turystyczna, centrum biznesowe, sala konferencyjna, sala telewizyjna, sklepiki, salon fryzjerski, pralnia, parking (większość usług dodatkowo płatna). Hotel akceptuje karty kredytowe. Oficjalna kategoria lokalna ****

Pokoje

Klimatyzacja sterowana indywidualnie, łazienka (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów), telefon, TV Sat, minibar i lodówka (płatne, na zapytanie), balkon lub taras. Standardowe - dla 2 osób z możliwością 1 dostawki dla dziecka. Superior - dla 2 osób z możliwością dwóch dostawek dla 2 dzieci lub dla 2 osób dorosłych.

Rekreacja, sport, atrakcje

Basen główny, mniejszy basen ze zjeżdżalniami - bezpłatne leżaki i parasole, basen kryty. Bezpłatnie: przykładowe propozycje aktywności sportowych i animacji: aerobik, gimnastyka wodna, tenis stołowy, mini golf, rzutki, siatkówka plażowa; wieczorne programy animacyjne. Płatnie - korty tenisowe, siłownia, bilard, kręgle, gry elektroniczne, sporty wodne na plaży, w centrum Spa balneoterapia, masaże, hydro masaże, hammam, sauna. W odległości ok 15 minut jazdy od hotelu znajdują się pola golfowe.

Dla dzieci

Mini klub, plac zabaw, brodzik, animacje.

Wyżywienie

All inclusive - śniadanie, obiady, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej (kawa i herbata do śniadań). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są w godzinach 10.00-24.00 w wybranych barach. Istnieje możliwość skorzystania odpłatnego z restauracji a la carte - wymagana rezerwacja z odpowiednim wyprzedzeniem.

Restauracje i bary

Restauracja główna, dwie restauracje a' la carte (kuchnia włoska i tunezyjska), lobby bar, bar przy basenie, bar przy plaży, pub, kawiarnia mauretańska.

Informacje dodatkowe

Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu All Inclusive Goście otrzymują na miejscu w hotelu.Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive w wyznaczonych barach. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw, szczegółowe informacje Klienci otrzymują na miejscu. Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu-październik 2018. UWAGA! Cena nie obejmuje obowiązkowego lokalnego podatku turystycznego. Opłatę należy uregulować w hotelowej recepcji, przed zakwaterowaniem. Wysokość podatku: hotele 2* - 1 TND za noc/os; hotele 3* -  2 TND za noc/os; hotele 4* i 5*- 3 TND  za noc/os. Podatek nie obejmuje dzieci do lat 12. Opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (7 dni).

Świadczenia w cenie

Cena zawiera (PLN): obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer: lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie w/g opisu, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT. 

Warto wyróżnić

* udogodnienia dla dzieci * basen ze zjeżdżalniami * profesjonalne animacje * przy pięknej, szerokiej, piaszczystej plaży


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

x

Położenie

x

Wyposażenie

x

Pokoje

x

Wyżywienie

x

Sport i rozrywka

x

Dla dzieci

x

Uwagi

Od obywateli RP wiza nie jest wymagana. Od roku 2019 obowiazuje w Tunezji obligatoryjny podatek, pobierany jednorazowo przy meldowaniu się w hotelu. * -1 TND / za noc za osobę powyżej 12 roku życia -w hotelu 2 gwiazdkowym * -2 TND / za noc za osobę powyżej 12 roku życia -w hotelu 3 gwiazdkowym * -3 TND / za noc za osobę powyżej 12 roku życia -w hotelu 4 i 5 gwiazdkowym * Przy pobytach dłuższych niż 7 dni podatek jest równowartością pobytu 7 dniowego. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Podatku turystycznego - płatnego w recepcji hotelowej, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Zatoka Hammamet, Tunezja

Plaża

piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, materace na leżaki, parasole słoneczne w cenie.

Internet

kącik internetowy za opłatą. WiFi w lobby gratis.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Vincci Nozha Beach

Opinie o Hotelu Vincci Nozha Beach

4.6
zdecydowanie polecam

Sieciowy hotel to od razu widać różnicę w jakości, zdziwiłam się ze w Tunezji może być taki fajny hotel na wysokim poziomie. Bezpośrednio przy plaży , piaszczystej, duży basen, zjeżdżalnie. Pokoje bardzo ładne a jedzenie smaczne. Polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.9
zdecydowanie polecam

Jednym słowem SUPER,nic dodać nic ująć,duży plus za miłą obsługę i rewelacyjną grupę animacyjną,z którą nie można było się nudzić.

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.7
zdecydowanie polecam

Udany urlop w tym hotelu, piękne dwa tygodnie. Dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych, pyszne jedzenie, zarówno dania mięsne jak i inne, nawet menu pod dzieci było przygotowane. Pokoje sprzątane codziennie, dość duże, każdy mógł znaleźć własny kąt. I obsługa też super! :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.3
polecam

Mi się bardzo podobało, oczywiście byli ludzie którzy przyczepiali się do różnych drobiazgów, ale to zawsze się coś znajdzie. Jest ładny basen i plaża, woda w butelkach dostępna bez ograniczeń, różne słodkie napoje i alkohole tak samo. Pokoje ładne, schludne, dość duże. Kilka fajnych sklepików spożywczych i z pamiątkami przy hotelu.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
3.9
polecam

Witam.W hotelu spędziłem dwa tygodnie,żadna rewelacja ale było warto.Świetna baza wypadowa do podróży w Góry Atlasu,ciepła plaża w LUTYM ,cisza spokój dobre wyżywienie/trochę monotonne/.Owoców,warzyw,słodyczy pełny wybór,do oporu.Spacery plażą bajeczne ,kawa w CAFE MENEL-70gr boska.Tylko handlarze nawet na terenie/mimo przepędzania przez ochraniarzy/ do zabicia.Polecam wypożyczenie samochodu i zwiedzanie kraju na własną rękę,tanio bezpiecznie ale do tego trzeba się przygotować u nas w kraju.Koniecznie wizyta w minibrowarze na Starym Mieście.POZDRAWIAM

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
3.9
4.7
zdecydowanie polecam

Bardzo dobry hotel, przy pięknej plaży, urozmaicone wyżywienie. Szczególnie polecam dla Rodzin i osób lubiących spędzać aktywnie wypoczynek.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Vincci Nozha Beach - możliwości zakwaterowania:

Pokój 2-os. z widokiem na morze
pok. 2 os. z widokiem na ogród std gv
pokój rodzinny z widokiem na morze fam sv
Pokój rodzinny z widokiem na ogród FAM GV
Pokój 1-osobowy
family room [garden view] dbl
family room [sea view] dbl
standard [garden view] dbl
standard [sea view] dbl
STANDARD ROOM
Standard Room (SeaView)
Standard Room SeaView
Standard Room Single
Standard Room Single SeaView
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko) z widokiem na morze
Pok. 2 os. w/morze
Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko)
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
Pokój rodzinny
pr promo room
qr quadruple room
sgl single room
sr standard room

Vincci Nozha Beach - Możliwości wyżywienia:


Vincci Nozha Beach - miasta wylotu:


Vincci Nozha Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Vincci Nozha Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00