cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
  • Hotel Vincci Nozha Beach, Hammamet
1 / 24
Udogodnienia hotelu Vincci Nozha Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja

Hotel Vincci Nozha Beach
star 4

Tunezja: Hammamet
Ocena hotelu Vincci Nozha Beach:
4.5 / 5
Średnia z 6 opinii
Szczegóły oceny hotelu Vincci Nozha Beach:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Ocena hotelu:
4.5 / 5
Średnia z 6 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 października 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 lutego 2019

Hotel Vincci Nozha Beach w ofercie Biura podróży:

Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Tunezja / Hammamet

Opis oferty:

Przestronny, komfortowy i nowoczesny obiekt hotelowy, zapewniający udany wypoczynek rodzinom z dziećmi, ludziom młodym oraz wszystkim amatorom aktywnego wypoczynku i zabawy. Bezpośrednie sąsiedztwo piaszczystej plaży, liczne udogodnienia i atrakcje dla dzieci, zjeżdżalnie basenowe, bogate zaplecze sportowo-animacyjne, centrum spa oraz ciekawa oferta all inclusive pozwolą Gościom przeżyć niezapomniany urlop.

POłOżENIE:

w północnej części HAMMAMETU, ok. 6 km od centrum miejscowości (dojazd taksówką do centrum ok. 8 TND); 110 km od portu lotniczego w Monastirze, ok. 58 km od portu lotniczego w Enfidha.

PLAżA:

hotelowa, piękna, szeroka i piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją; sporty wodne (płatne).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, przestronny, wygodny, całkowicie przebudowany w 2009 r., 447 pokoi, 3 piętra, 3 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Fleur d'Oranger z tarasem - dania główne w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, restauracja á la carte El Maro z tarasem - kuchnia włoska, dostępne dania wegetariańskie, restauracja á la carte Dar Nohza z tarasem - kuchnia tunezyjska; bar w lobby Flower Garden, snack-bar przy basenie Eden Flower, snack-bar przy plaży La Playa (czynny latem), pub Sofa Pub, kawiarnia mauretańska, kantor, galeria handlowa; bezpłatny internet bezprzewodowy w holu recepcji; za opłatą: punkt internetowy, możliwość wynajęcia opiekunki do dziecka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 24 m², komfortowy, klimatyzowany/ogrzewany, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf (2 TND/dzień), minibar (na zamówienie, płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesła, suszarka); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, 800 m², gł. 1,3 m, basen, owalny kształt, ze zjeżdżalniami, słodka woda, 300 m², brodzik dla dzieci, 15 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 20 TND/2 ręczniki); basen kryty, słodka woda, ok. 70 m² (czynny w sezonie zimowym); tenis stołowy, strzelanie z łuku, strzałki, minigolf, siłownia; miniklub (4-6 lat i 7-12 lat), sportowe programy animacyjne: aerobik, stretching, piłka wodna, gimnastyka w wodzie, siatkówka plażowa, futbol na plaży, wieczorne programy animacyjne: wieczorki tunezyjskie, kabarety, pokazy, muzyka na żywo, karaoke, dyskoteka; za opłatą: tenis ziemny, bilard, kręgle, sala gier; centrum spa: sauna, hammam, masaże, zabiegi balneoterapii, hydromasaże, salon piękności.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.00-14.00), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej Fleur d'Orange; woda mineralna, napoje gazowane, lokalne piwa i wina do obiadu i kolacji; późne śniadanie kontynentalne (10.00-11.00); popołudniowe przekąski: naleśniki, minipizza, kanapki, owoce sezonowe, ciasta, lody (12.30-15.00) w snack-barze przy basenie i (12.30-16.00) w snack-barze na plaży; podwieczorek (16.30-18.00); raz na pobyt kolacja w restauracjach á la carte El Maro lub Dar Nohza (19.30-22.00); późna przekąska: w snack-barze przy basenie (23.30­-00.30); kawa, herbata, mleko, woda mineralna, lokalne napoje bezalkoholowe, lokalne alkohole: piwa, aperitify, wódka, whisky, rum, gin, likiery (10.00-18.00) w barze na plaży oraz (10.00-24.00) w barze przy basenie i w lobby-barze; inne (za wcześniejszą rezerwacją): tenis ziemny: godz./dzień/os., klub fitness: 30 min/dzień/os., rowery wodne: 30 min/dzień/os., windsurfing: 30 min/dzień/os., kajak: 30 min/dzień/os.; kurs tańca orientalnego; kurs języka arabskiego.

KONTAKT:

00216/72280460, www.vinccitunisia.com

W CENIE:

wycieczka lokalna City Tour (terminy z wylotem w marcu)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA TUNEZYJSKA

****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

·       6 km od starego miasta w Hammamecie, 65 km od lotniska w Tunisie, 65 km od lotniska w Enfidha. 

Plaża

·       Piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole na plaży i przy basenie bezpłatnie. Ręczniki plażowe są dostępne po opłaceniu depozytu.

Zakwaterowanie

·       447 pokoi rozmieszczonych w 3 budynkach; ·       Typy pokoi: standardowe, rodzinne, junior suites; ·       Wyposażenie: klimatyzacja działająca okresowo 15/06-15/09,telewizja satelitarna, telefon,  lodówka  (płatna ok. 7 DT/dzień), łazienka z WC i suszarka do włosów, balkon lub taras. W pokojach znajdują się również sejfy (płatne ok. 2 DT/dzień). Wszystkie pokoje posiadają widok na morze lub ogród.  

Restauracje i bary

·        Restauracja główna, dwie restauracje a'la carte: włoska oraz tunezyjska; ·        4 bary: bar w lobby, bar przy basenie, bar na plaży, kawiarenka mauretańska.  

Wyżywienie

·        All inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, późne przekąski. Napoje alkoholowe i bez- alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w godz. 10.00-24.00. Przekąski w  ciągu  dnia  dostępne od 01/06 do 30/09 w barze na plaży i przy basenie w godz. 12.30-15.00.

Sport i Rozrywka

·      Trzy baseny, w tym jeden kryty z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym (01/11-30/04), drugi o pow. 300 m2 ze zjeżdżalniami i trzeci o pow. 800 m2; ·      Bezpłatnie: aerobik, streaching, strzelanie z łuku, tenis stołowy, piłka nożna na plaży, mini golf , siatkówka plażowa, korty tenisowe (1 godz./dzień), siłownia (1/2 godz./dzień). Wypożyczalnia kajaków oraz rowerów wodnych na ok 30 min. dziennie; ·        Odpłatnie: centrum balneoterapii, bilard, kręgle, sala gier, jazda konna, centrum sportów wodnych na plaży.

Dla dzieci

·        Mini klub dla dzieci w dwóch grupach wiekowych  (4-6 lub 6-12 lat), zjeżdżalnie, brodzik, krzesełka w restauracji, łóżeczka dla niemowlaków. Za opłatą istnieje możliwość wynajęcia opiekunki do dziecka.

Pozostałe udogodnienia

·       Recepcja, kantor wymiany walut, centrum SPA, sklepy z pamiątkami, Internet Wi-Fi w lobby (bezpłatnie), fryzjer, sale konferencyjne, wypożyczalnia samochodów, punkt medyczny.

Naszym zdaniem

·       Obiekt należący do znanej i cenionej sieci hotelowej Vincci. Hotel cieszy się dobrymi opiniami i wybierany jest bardzo często przez naszych stałych Klientów. Polecamy szczególnie dla rodzin z dziećmi.

Strona internetowa

·      www.vinccihoteles.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.


Coral Travel
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria Lokalna:

Data otwarcia:

4*

1983 r. Odnowiony w 2009 r.

Położenie:

5 km od Hammametu, 90 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 40.000 m2.

Plaża :

przy hotelu, piaszczysta. Parasole, leżaki i materace bezpłatne, ręczniki w depozyt.

W Hotelu:

3 restauracje, 3 bary, sala konferencyjna, basen odkryty, basen kryty, winda, aquapark (3 zjeżdżalnie).

Pokoje :

w budynku głż;wnym: 214 pokoi standardowy; klimatyzacja centralna, balkon lub taras, wanna lub prysznic, suszarka, telefon, TV, minibar (pusty), sejf (płatny), terakota lub wykładzina.

Rozrywki i usługi:

Bezpłatne:

kort tenisowy, tenis stołowy, siatkż;wka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, rzutki.

Płatne:

room service, salon piękności, siłownia, sauna, łaźnia turecka, masaż, oświetlenie kortu, lekcje tenisa, surfing (wymagana licencja), narty wodne (wymagana licencja), spadochron (wymagana licencja), jazda konna, golf, kajaki, centrum nurkowe, .

Dla dzieci:

brodzik, miniklub, krzesełka dla dzieci, opiekunka (płatna), plac zabaw, animacje, łż;żeczka dla dzieci (na życzenie),

Wyżywienie :

All Inclusive (10:00-24:00)

Posiłki :

śniadanie, pż;źne śniadanie, obiad, przekąski, kolacja.

Napoje zawarte :

lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

System nie zawiera:

napoi importowanych, sokż;w ze świeżych owocż;w.

Tel./faks :

00 216 71/ 962 488, 962 651.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Tunezja/Wybrzeże Wschodnie

Położenie

- bezpośrednio przy plaży - ok. 6 km od centrum Hammametu - ok. 60 km od lotniska w Enfidii - ok. 110 km od lotniska w Monastirze - w okolicy znajdują się sklepy, bary

Plaża

- piaszczysta - szeroka - leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje

- klimatyzacja centralna - TV-Sat, telefon - sejf (płatny ok. 2 TND/dzień), lodówka (płatna) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras - widok na morze (płatny)

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen, zjeżdżalnie, basen kryty, leżaki i parasol, ręczniki plażowe (kaucja) - siłownia (1/2 h/dziennie) - aerobik, gimnastyka wodna - korty tenisowe (1 h/ dziennie), tenis stołowy - mini golf, rzutki - kajaki (1/2 h/dziennie), windsurfing (1/2h/dziennie) - animacje dzienne i wieczorne Płatne - bilard - sauna, masaże, hammam - jazda konna, pole golfowe (niedaleko od hotelu) - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- mini klub (4-12 lat), animacje - brodzik, plac zabaw - opiekunka (na zapytanie i płatna) - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zapytanie) - wysokie krzesełka w restauracji

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-24:00. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a la carte po uprzedniej rezerwacji.

Restauracje i bary

- restauracja główna - 2 restauracje a la carte (kuchnia włoska i tunezyjska) - lobby bar - bar przy basenie - bar przy plaży - kawiarnia mauretańska

Dodatkowe informacje

- generalny remont w 2008 - hotel dysponuje 447 pokojami - Internet Wi Fi w lobby (bezpłatny) - pralnia, lekarz, sklep, fryzjer -kantor - www.vinccihoteles.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Tunezja, Tunezja

Opis hotelu

Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 443 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Na poszczególne piętra można się bezproblemowo dostać za pomocą windy bądź schodami. Dopełnieniem komfortowego pobytu jest możliwość skorzystania z sejfu i kantoru wymiany walut. Wi-Fi (odpłatnie) umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, kawiarnia, bar i pub. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: wielojęzyczny personel, babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, pralnia i usługi fryzjerskie.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne bądź sofę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Lodówka i minilodówka również należą do standardowego wyposażenia. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są telefon, telewizor i Wi-Fi (odpłatnie). Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience znajduje się suszarka do włosów i lusterko kosmetyczne. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w obiekcie, jak np. tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, koszykówka, minigolf, golf, strzelanie z łuku, nordic walking i jazda konna. Atrakcje wodne będące do dyspozycji gości obiektu to narty wodne, windsurfing, jet ski, rower wodny, żeglowanie, nurkowanie i aqua fitness, jak również za dodatkową opłatą przejażdżki na bananie wodnym, kanadyjki i rejsy katamaranem. Zapraszamy do skorzystania z bogatej oferty sportowej wewnątrz obiektu. Proponujemy Państwu studio fitness, tenisa stołowego, darta i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard i kręgle. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy spa, łaźnię parową, salon piękności, zabiegi terapeutyczno-lecznicze, anti-ging i ayurvedę, jak również za dodatkową opłatą saunę, łaźnię turecką i zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, dyskoteka, miniklub i minidisco.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2018


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.


Oasis Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

OPIS

Profesjonalny serwis - animacje, sporty i rozrywka na terenie obiektu zapewniają dobrą zabawę, położenie bezpośrednio przy piaszczystej, prywatnej plaży oferuje możliwość błogiego lenistwa nad brzegiem morza, oddalone zaledwie kilka kilometrów od hotelu Historyczne centrum Hammametu zapewnia atrakcje kulturalne.

Położenie

w północnej części Hammametu, 6 km od historycznego centrum miasta, 6 km od Nabeul. W pobliżu aquapark Flipper, kluby nocne, kawiarnie, bary i sklepy. Lotnisko Enfidha ok. 60 km od hotelu

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta, szeroka z łagodnym zejściem do morza. Leżaki i parasole bezpłatnie, kaucja za ręczniki plażowe.

Hotel

Internet - Wi-Fi w lobby bezpłatne. Trzypiętrowy budynek, usytuowany w ogrodzie palmowym, oferuje 447 pokoi. Na terenie hotelu widny, sejf (dodatkowo płatny), punkt wymiany walut, informacja turystyczna, centrum biznesowe, sala konferencyjna, sala telewizyjna, niewielka galeria handlowa, salon fryzjerski, serwis sprzątający, pralnia, serwis bagażowy, parking (większość usług dodatkowo płatna). Hotel akceptuje karty kredytowe. Oficjalna kategoria lokalna ****

Pokoje

Klimatyzacja sterowana indywidualnie, łazienka (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów), telefon, TV Sat, minibar (płatny), balkon lub taras. Standardowe - dla 2 osób z możliwością 1 dostawki dla dziecka. Superior - dla 2 osób z możliwością dwóch dostawek dla 2 dzieci lub dla 2 osób dorosłych.

Rekreacja, Sport, Atrakcje

Basen główny, basen ze zjeżdżalniami - bezpłatne leżaki i parasole, basen kryty. Bezpłatnie - aerobik, gimnastyka wodna, tenis stołowy, mini golf, rzutki, siatkówka plażowa, dzienne i wieczorne programy animacyjne. Płatnie - korty tenisowe, siłownia, bilard, kręgle, gry elektroniczne, sporty wodne na plaży, w centrum Spa balneoterapia, masaże, hydro masaże, hammam, sauna. W odległości ok 15 minut jazdy od hotelu znajdują się pola golfowe.

Dla dzieci

Mini klub, plac zabaw, brodzik, animacje.

Wyżywienie

All inclusive - śniadanie i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, obiad do wyboru w restauracji włoskiej, tunezyjskiej, w barze na plaży lub w snack barze. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są w godzinach 10.00-24.00 w wybranych barach. Istnieje możliwość skorzystania odpłatnego z restauracji a la carte po uprzedniej rezerwacji.

Restauracje i bary

Restauracja główna, dwie restauracje a' la carte (kuchnia włoska i tunezyjska), lobby bar, bar przy basenie, bar przy plaży, pub, kawiarnia mauretańska.

Informacje dodatkowe

Szczegółowe informacje na temat bezpłatnych i płatnych usług w ramach pakietu All Inclusive Goście otrzymują w dniu przyjazdu, podczas zameldowania w hotelu. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu-październik 2017. Warto wyróżnić * udogodnienia dla dzieci * basen ze zjeżdżalniami * profesjonalne animacje * przy plaży

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

TUNEZJA KONTYNENTALNA/TUNEZJA

Do dyspozycji gości

• recepcja • lobby  • bar • pub • kawiarnia mauretańska • restauracja główna • 2 restauracje tematyczne • ogród • 2 baseny z woda słodką w tym jeden ze zjeżdżalniami • brodzik • taras do opalania • bar przy basenie • bar z przekąskami na plaży

Wyposażenie

• Wi-Fi (w lobby w cenie) • kawiarenka internetowa (płatna) • leżaki, materace i parasole (przy basenie w cenie) • ręczniki kąpielowe (za kaucją)

Dodatkowe udogodnienia

• sklep z pamiątkami • dyskoteka • punkt wymiany walut

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

443

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

Zgodnie z decyzją rządu tunezyjskiego w Tunezji pobierany jest podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu. Dla obiektów: 2-gwiazdkowych - ok. 1 dinar za os./noc, 3-gwiazdkowych - ok. 2 dinary za os./noc oraz 4 i 5-gwiazdkowych - ok. 3 dinary za os./noc. Podatek jest pobierany od osób powyżej 12 roku życia. Opłata będzie naliczana za pobyty do maks. 7 nocy.

Dla dzieci

• duży miniklub dla dzieci 4-12 lat z licznymi atrakcjami  • plac zabaw  • basen dla dzieci  • zjeżdżalnie  • wysokie krzesełka  • opieka nad dzieckiem (na zapytanie, płatna)  • łóżeczka (w cenie)

Sport i wellness

W cenie • kort tenisowy (godzina dziennie) • tenis stołowy • boisko do piłki nożnej (konieczna rezerwacja) • fitness (30 min/dzień) • aerobik • gimnastyka w wodzie • piłka wodna • łucznictwo • minigolf • rzutki • boccia • rowery wodne i kajaki (zależnie od pogody i dostępności)

Płatne • bilard • kręgle • jeździectwo i quady (w pobliżu hotelu) • różnorodne zabiegi i masaże w centrum spa • sauna

Rozrywka

• lekki program animacyjny w ciągu dnia i urozmaicony program wieczorny • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 4 os. • ok. 32 m2 • wanna • WC • suszarka do włosów • sejf (płatny) • telefon • TV sat. • minibar (płatny) • balkon • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • pokój dzienno-sypialny

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-2 os. • ok. 22 m2 • widok na morze • wanna • WC • suszarka do włosów • sejf (płatny) • telefon • TV sat. • minibar (płatny) • balkon • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 22 m2 • widok na ogród • wanna • WC • suszarka do włosów • sejf (płatny) • telefon • TV sat. • minibar (płatny) • balkon • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-2 os. • wanna • WC • suszarka do włosów • sejf (płatny) • telefon • TV sat. • minibar (płatny) • balkon • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie • obiad • kolacja • posiłki w formie bufetów • śniadanie dla śpiochów (do 11.00) • raz na tydzień możliwa kolacja w restauracji tematycznej (konieczna rezerwacja) • po południu kawa, herbata i ciasta • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe • napoje w dyskotece (płatne)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.


Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Tunezja / Hammamet

Opis oferty:

Przestronny, komfortowy i nowoczesny obiekt hotelowy, zapewniający udany wypoczynek rodzinom z dziećmi, ludziom młodym oraz wszystkim amatorom aktywnego wypoczynku i zabawy. Bezpośrednie sąsiedztwo piaszczystej plaży, liczne udogodnienia i atrakcje dla dzieci, bogate zaplecze sportowo-animacyjne, centrum spa oraz ciekawa oferta all inclusive pozwolą Gościom przeżyć niezapomniany urlop.

POŁOŻENIE:

w północnej części HAMMAMETU, ok. 6 km od centrum miejscowości (dojazd taksówką do centrum ok. 8 TND); 110 km od lotniska w Monastirze, ok. 58 km od lotniska w Enfidha.

PLAŻA:

hotelowa, piękna, szeroka i piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją; sporty wodne (płatne).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, przestronny, wygodny, całkowicie przebudowany w 2009 r., 447 pokoi, 3 piętra, 3 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Fleur d'Oranger z tarasem - dania główne w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, restauracja á la carte El Maro z tarasem - kuchnia włoska, dostępne dania wegetariańskie, restauracja á la carte Dar Nohza z tarasem - kuchnia tunezyjska; bar w lobby Flower Garden, snack-bar przy basenie Eden Flower, snack-bar przy plaży La Playa (czynny latem), pub Sofa Pub, kawiarnia mauretańska, kantor, galeria handlowa; bezpłatny internet bezprzewodowy w holu recepcji; za opłatą: punkt internetowy, możliwość wynajęcia opiekunki do dziecka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 24 m², komfortowy, klimatyzowany/ogrzewany, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf (2 TND/dzień), minibar (na zamówienie, płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesła, suszarka); widok na morze i pokój z 2 dostawkami za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, 800 m², gł. 1,3 m, basen, owalny kształt, ze zjeżdżalniami, słodka woda, 300 m², brodzik dla dzieci, 15 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 20 TND/2 ręczniki); basen kryty, słodka woda, ok. 70 m² (czynny w sezonie zimowym); tenis stołowy, strzelanie z łuku, strzałki, minigolf, siłownia; miniklub (4-6 lat i 7-12 lat), sportowe programy animacyjne: aerobik, stretching, piłka wodna, gimnastyka w wodzie, siatkówka plażowa, futbol na plaży, wieczorne programy animacyjne: wieczorki tunezyjskie, kabarety, pokazy, muzyka na żywo, karaoke, dyskoteka; za opłatą: kort tenisowy, bilard, kręgle, sala gier; centrum spa: sauna, hammam, masaże, zabiegi balneoterapii, hydromasaże, salon piękności.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.00-14.00), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej Fleur d'Orange; woda mineralna, napoje gazowane, lokalne piwa i wina do obiadu i kolacji; późne śniadanie kontynentalne (10.00-11.00); popołudniowe przekąski: naleśniki, minipizza, kanapki, owoce sezonowe, ciasta, lody (12.30-15.00) w snack-barze przy basenie i (12.30-16.00) w snack-barze na plaży; podwieczorek (16.30-18.00); raz na pobyt kolacja w restauracjach á la carte El Maro lub Dar Nohza (19.30-22.00); późna przekąska: w snack-barze przy basenie (23.30­-00.30); kawa, herbata, mleko, woda mineralna, lokalne napoje bezalkoholowe, lokalne alkohole: piwa, aperitify, wódka, whisky, rum, gin, likiery (10.00-18.00) w barze na plaży oraz (10.00-24.00) w barze przy basenie i w lobby-barze; inne (za wcześniejszą rezerwacją): tenis ziemny: godz./dzień/os., klub fitness: 30 min./dzień/os., rowery wodne: 30 min/dzień/os., windsurfing: 30 min./dzień/os., kajak: 30 min./dzień/os.; kurs tańca orientalnego; kurs języka arabskiego.

KONTAKT:

00216/72280460, www.vinccitunisia.com

GRATIS:

Wi-Fi

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Elegancki, nowocześnie urządzony hotel, położony przy ładnej, piaszczystej plaży. Spodoba się głównie osobom, którym zależy na spokojnym wypoczynku.


Mapa Hotelu Vincci Nozha Beach

Opinie o Hotelu Vincci Nozha Beach

Sieciowy hotel to od razu widać różnicę w jakości, zdziwiłam się ze w Tunezji może być taki fajny hotel na wysokim poziomie. Bezpośrednio przy plaży , piaszczystej, duży basen, zjeżdżalnie. Pokoje bardzo ładne a jedzenie smaczne. Polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Jednym słowem SUPER,nic dodać nic ująć,duży plus za miłą obsługę i rewelacyjną grupę animacyjną,z którą nie można było się nudzić.

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Udany urlop w tym hotelu, piękne dwa tygodnie. Dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych, pyszne jedzenie, zarówno dania mięsne jak i inne, nawet menu pod dzieci było przygotowane. Pokoje sprzątane codziennie, dość duże, każdy mógł znaleźć własny kąt. I obsługa też super! :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Mi się bardzo podobało, oczywiście byli ludzie którzy przyczepiali się do różnych drobiazgów, ale to zawsze się coś znajdzie. Jest ładny basen i plaża, woda w butelkach dostępna bez ograniczeń, różne słodkie napoje i alkohole tak samo. Pokoje ładne, schludne, dość duże. Kilka fajnych sklepików spożywczych i z pamiątkami przy hotelu.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3

Witam.W hotelu spędziłem dwa tygodnie,żadna rewelacja ale było warto.Świetna baza wypadowa do podróży w Góry Atlasu,ciepła plaża w LUTYM ,cisza spokój dobre wyżywienie/trochę monotonne/.Owoców,warzyw,słodyczy pełny wybór,do oporu.Spacery plażą bajeczne ,kawa w CAFE MENEL-70gr boska.Tylko handlarze nawet na terenie/mimo przepędzania przez ochraniarzy/ do zabicia.Polecam wypożyczenie samochodu i zwiedzanie kraju na własną rękę,tanio bezpiecznie ale do tego trzeba się przygotować u nas w kraju.Koniecznie wizyta w minibrowarze na Starym Mieście.POZDRAWIAM

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
3.9

Bardzo dobry hotel, przy pięknej plaży, urozmaicone wyżywienie. Szczególnie polecam dla Rodzin i osób lubiących spędzać aktywnie wypoczynek.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Vincci Nozha Beach - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj trzyosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj trzyosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pok. dwuosobowy na wyzszych pietrach lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj - oferta specjalna lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj wariant ekonomiczny lazienka WC klimatyzacja balkon
STANDARD ROOM
Pokoj trzyosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj trzyosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko) z widokiem na morze
Pok. 2 os. w/morze
Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko)
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
Pokój rodzinny
pr promo room
qr quadruple room
STANDARD ROOM SEA VIEW
sgl single room
sr standard room

Vincci Nozha Beach - Możliwości wyżywienia:


Vincci Nozha Beach - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Vincci Nozha Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00