cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
1/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
2/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
3/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
4/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
5/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
6/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
7/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
8/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
9/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
10/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
11/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
12/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
13/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
14/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
15/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
16/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
17/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
18/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
19/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
20/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
21/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
22/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
23/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
24/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
25/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
26/27
Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
27/27
mapakliknij aby aktywować mapę
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
01.04 - 04.04
już od 1390 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
06.04 - 09.04
już od 1390 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Royal Adam & Eve
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Royal Adam & Eve
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Belek
Ocena hotelu Royal Adam & Eve:
4.9 / 5
Średnia z 8 opinii
Szczegóły oceny hotelu Royal Adam & Eve:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.6
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 kwietnia 2023
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 06 kwietnia 2023
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!

Hotel Royal Adam & Eve w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1 km od centrum Belek
  • ok. 45 km od centrum Antalya
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

polozenie

  • ok. 1 km od centrum Belek
  • ok. 45 km od centrum Antalya
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

plaza

  • bezpośrednio przy plaży
  • prywatna
  • piaszczysta
  • leżaki
  • parasole
  • ręczniki w cenie
  • łóżka balijskie za opłatą
  • bar przy plaży

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • ogród
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • usługi konsjerża
  • parking: niezadaszony
  • centrum biznesowe: za opłatą
  • sale konferencyjne: 15

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

pokoje: 476, wille: 68

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel tylko dla dorosłych (16+)
  • data otwarcia hotelu: 2006 r.
  • ostatni, całkowity remont: 2014 r. 
  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych
  •  przy wyborze pokoju dla nowożeńców po przyjeździe należy okazać akt ślubu (nie starszy niż 90 dni)
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 5
  • basen „Relax Pool": kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, zewnętrzny, ze słodką wodą, łóżka balijskie: za opłatą
  • basen „Regular Pool": kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • basen „Slides Pool": kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, zewnętrzny, ze słodką wodą, liczba zjeżdżalni: 4, kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych
  • basen „Villa Pool": kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • basen „Hallenbad": listopad - marzec; w zależności od sezonu, kryty, ze słodką wodą, podgrzewany: listopad - marzec, w strefie spa
  • leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • ręczniki: w cenie
  • Sport i wellness

    W cenie
    • sauna fińska
    • łaźnia parowa
    • hammam
    • siłownia
    • aerobik
    • aqua aerobik
    • pilates
    • stretching
    • joga
    • siatkówka plażowa
    • squash
    • tenis stołowy
    • korty tenisowe: 4
    • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
    Płatne
    • pokój relaksacyjny
    • strefa spa
    • masaże
    • zabiegi kąpielowe
    • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
    • kręgle
    • lekcje gry w tenisa 
    • oświetlenie kortów tenisowych

    rozrywka

    • kręgle za opłatą
    • zajęcia sportowe
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych
    • przedstawienia kilka razy w tygodniu
    • muzyka na żywo kilka razy w tygodniu
    • rzutki
    • bilard za opłatą
    • dyskoteka

    Pokoje

    Pokój 2-osobowy dla kobiet DZX3
    • 1-3 os.
    • ok. 64 m2
    • boczny widok na morze
    • pokój dla kobiet
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • biurko
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • prysznic
    • wanna z hydromasażem
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
    • 2-3 os.
    • ok. 64 m2
    • widok na morze
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • biurko
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • prysznic
    • wanna z hydromasażem
    • WC
    • szlafroki
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy dla par DZX4
    • 2 os.
    • ok. 64 m2
    • boczny widok na morze
    • pokój dla par
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • biurko
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • prysznic
    • wanna z hydromasażem
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Suita SUX1
    • 2-3 os.
    • ok. 120 m2
    • boczny widok na morze
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • sypialnia
    • klimatyzacja: w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • biurko
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • 2 łazienki
    • prysznic
    • oddzielny prysznic
    • wanna z hydromasażem
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy dla nowożeńców DZX2
    • 2 os.
    • ok. 64 m2
    • boczny widok na morze
    • pokój dla nowożeńców
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • biurko
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • prysznic
    • wanna z hydromasażem
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 64 m2
    • boczny widok na morze
    • typ Standard
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • biurko
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • prysznic
    • wanna z hydromasażem
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: 07:00 - 10:00, kontynentalne, w formie bufetu
    • późne śniadanie: 10:00 - 11:00
    • obiad: 13:00 - 14:30, w formie bufetu
    • kolacja: 19:00 - 21:30, w formie bufetu, a la carte
    • przekąski, przekąski o północy: 23:30 - 03:00, ciasto: 16:00 - 19:00, lody: 12:00 - 16:00
    • wybrane napoje bezalkoholowe
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe
    • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 9
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe: na zapytanie, dania wegetariańskie, bufet, z klimatyzacją, z tarasem, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Mezes": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Sark-i": rodzaje kuchni: turecka, a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Steakhouse": rodzaje kuchni: dania z grilla, a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Eros Aphrodisiac": rodzaje kuchni: orientalna, a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Blind Essen im Dunkeln": a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Arrigato": rodzaje kuchni: teppanyaki, sushi, a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Basilico": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Ebruli Patisserie": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, w cenie, 16:00 - 19:00, z klimatyzacją, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 7
  • starlight bar „Atrium Bar"
  • bar w lobby „Cheer Bar"
  • bar przy zewnętrznym basenie „Sunset Bar": kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych
  • bar przy zewnętrznym basenie „Regular Bar": kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych
  • bar „Lab Disco Bar"
  • bar na plaży „Beach Bar": kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych
  • bar „Show Center Bar": kwiecień - październik
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Należący do sieci hoteli Stone Group hotel położony w miejscowości Belek w znanej destynacji turystycznej Riwiera Turecka nad wybrzeżem morza Śródziemnego. Położony około 35 km od lotniska w Antalyi oraz około 45 km od centrum Antalyi.
    Plaża:

    Hotel znajduje się bezpośrednio przy piaszczystej plaży Belek i posiada dostęp do wydzielonej, prywatnej sekcji. Leżaki, parasole oraz ręczniki dostępne bez dodatkowej opłaty. Pawilony za dodatkową opłatą.
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja, restauracja główna, 7 restauracji a’la carte: rybna, turecka, ze stekami, specjalna, w ciemni, sushi, włoska (płatne dodatkowo, wymagana rezerwacja), bar z przekąskami, Secret Bistro, cukiernia, 7 barów: Cheer Bar, Regular Bar, Beach Bar, Atrium Bar, Show Center Bar, Lab Disco bar, Sunset Bar. Do dyspozycji gości: basen, basen relaksacyjny, basen ze zjeżdżalniami. Za dodatkową opłatą: fryzjer, sklepy, pralnia, wynajem samochodu, usługi fotograficzne, room service.
    Wyżywienie:

    Ultra All Inclusive: śniadanie (7:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), lunch (13:00-14:30) oraz obiadokolacja (19:00-21:30) w restauracji głównej w formie bufetu. Przekąski m.in. lody, pizza, kanapki (12:00-16:00). Wybór słodkości (16:00-19:00). Wczesne śniadanie (3:00-7:00) oraz późny obiad (23:30-02:30) w bistro w formie otwartego bufetu. Lunch (13:00-14:30) w barze z przekąskami. Lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe oraz część importowanych dostępne w barach w różnych godzinach pomiędzy 9:00-2:30. Część napoi importowanych oraz wina lokalne płatne dodatkowo.
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel oferuje pokazy muzyczne, pokazy tańca, przyjęcia (w wybrane dni tygodnia), muzyka na żywo (w wybrane dni w barze Sunset), dzienne aktywności. Ponadto: poranna gimnastyka, koszykówka, step aerobik, rozciąganie, boccia, siatkówka plażowa, tenis stołowy, piłkarzyki, wodna gimnastyka, joga, squash, kort tenisowy i wyposażenie do tenisa (lekcje tenisa i oświetlenie kortu płatne dodatkowo), wodne polo, rzutki, centrum fitnessu. Dostępne również SPA: m.in. sauna, łaźnia turecka, łaźnia parowa, jacuzzi (część usług płatna dodatkowo m.in. zabiegi pielęgnacyjne, masaże). Płatne dodatkowo: pokój gier, kręgle, bilard, dyskoteka, centrum pokazów.
    Internet:

    Bezpłatny Internet Wi-Fi w pokojach i ogólnodostępnych częściach hotelu.
    Kategoria lokalna:

    *****
    Strona www:

    www.adamevehotel.com
    Naszym zdaniem:

    Hotel dla osób powyżej 16 roku życia w dobrej lokalizacji z szeroką ofertą sportową i animacyjną. Bogata oferta Ultra All Inclusive zaspokoi oczekiwania wymagających klientów i pozwoli spędzić ten czas w niezapomnianej atmosferze. Zdecydowanie dobry wybór na spędzenie romantycznych wakacji.

    Program

    Dzień pierwszy

    Wyloty z Polski. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbowna poszczególnych lotniskachna 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www.stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego

    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachlokalnych itp.
    Dzień ostatni

    Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    "

    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje: wycieczek lokalnych, posiłków i napoi innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, innych wydatków osobistych oraz wizy tureckiej.
    Uprzejmie informujemy że od dnia 26.04.2019 w Turcji przestaną być honorowane banknoty o nominale 500 EUR. Nie są wymieniane także dolary drukowane przed 1996r. (z małymi wizernukami głów postaci).
    W związku z tym nie będzie możliwości opłacania pakietów płatnych pilotowi oraz wycieczek lokalnych banknotami o tym nominale (roczniku). Prosimy o poinformowanie Klientów.

    Wycieczki lokalne

    Wycieczki lokalne

    RIWIERA TURECKA PAMUKKALE - cena ok. 63 EUR
    Całodzienna wycieczka do niezwykłego Pamukkale, ze względu na kolor zwanego Bawełnianą Twierdzą. To niezwykła, tworząca się od 14 tys. lat, kaskada białych, wapiennych tarasów i naturalnych basenów, napełnionych wodą z gorących źródeł. Cały teren stanowi Park Narodowy wpisany na listę światowego dziedzictwa przyrodniczego UNESCO. Następnie spacer po ruinach Hierapolis - antycznego uzdrowiska. Zachowało się tu wiele zabytków z czasów rzymskich: Wielkie Łaźnie z II w. n.e., ulica Frontiniusa o długości ok. 1 km, świątynia Apolla, święta sadzawka, teatr rzymski i inne.
    ZAKUPY W ALANYI LUB SIDE
    - To propozycja dla tych z Państwa, którzy chcą się przekonać, ile jest prawdy w opowieściach o niezwykłym kunszcie tureckich złotników, wytwórców konfekcji skórzanej oraz tekstylnej. Odwiedziny w salonach złotniczym i wyrobów skórzanych dadzą możliwość zrobienia zakupów nawet najbardziej wybrednym. Kolejnym punktem programu będzie wizyta w sklepie z tekstyliami. W chwilach, w których uda się Państwa oderwać od targowania, pilot chętnie podzieli się z Państwem wiadomościami o regionie, jego historii i współczesności. Znajdziemy oczywiście czas, by pokazać naszym gościom najpiękniejszą panoramę miasta.
    KAPADOCJA - cena ok. 137 EUR
    Fascynująca 2-dniowa wyprawa do początków chrześcijaństwa, do „krainy księżycowych” formacji skalnych i podziemnych miast. To wyjątkowa okazja, aby poznać przyrodę, kulturę i historię Turcji. W drodze do Kapadocji wizyta w Konyi, gdzie zwiedzać będziemy Muzeum Mevlany - założyciela Zakonu Tańczących Derwiszy. Odwiedzimy także największy w Turcji Karavanseray pochodzący z XIII w. Po przybyciu do Kapadocji zwiedzanie jednego z największych miast podziemnych w Kaymakli. Następnego dnia wyjazd do Goreme, gdzie zobaczymy słynne kościoły wykute w skałach. W programie także postoje na punktach widokowych.
    PERŁY STAROŻYTNEJ PAMFILII - cena ok. 60 EUR
    Wycieczka, dzięki której poznacie Państwo niesamowitą historię Turcji oraz piękno tutejszej przyrody. Podczas naszej wyprawy odwiedzimy Perge - nazywane też „małym Efezem”, gdzie znajdują się ruiny jednego z najlepiej zachowanych miast hellenistycznych. Następnie odwiedzimy Park Narodowy Kurşunlu zachwycający wspaniałymi wodospadami i niezliczonymi gatunkami egzotycznych ptaków i roślin. To właśnie tutaj będzie czas, aby odpocząć od upałów i nabrać sił na zwiedzanie najlepiej zachowanego teatru starożytnego w południowej Turcji - teatru w Aspendos, w którym do dnia dzisiejszego odbywają się koncerty.
    HAMAM - cena ok. 25 EUR
    Hamam, czyli łaźnia turecka, jest spadkobiercą najlepszych tradycji term rzymskich - instytucji niezbędnej niegdyś w każdym mieście, ulubionego miejsca rozrywki starożytnych Rzymian, Greków i Bizantyjczyków. Z czasem łaźnie tak mocno wrosły w krajobraz tureckich miast, iż dzisiaj większość Turków nie zdaje sobie sprawy z ich starożytnego rodowodu. W samych łaźniach czas zmienił jednak niewiele. Hamam to w tym samym stopniu relaks dla ciała i ducha. Sauna, kąpiele i masaże upływają w miłej atmosferze żartów i pogawędek. W pięknych marmurowych wnętrzach czekają nas między innymi: mycie i peeling specjalną rękawicą „kese”, łaźnia parowa, polewanie zimną i gorącą wodą, masaż w pianie i w olejkach. Wizyta w Hamamie to zawsze jedno z tych najmilszych wspomnień z pobytu w Turcji.
    ZIELONY KANION - cena ok. 55 EUR
    Rejs po Zielonym Kanionie to fantastyczna wyprawa dla wszystkich tych, którzy cenią ciszę, spokój, lubią wypoczywać na łonie natury oraz podziwiać bajkowe krajobrazy. Będziemy delektować się szmaragdowym kolorem czystego jeziora (turkusowa barwa wody jest efektem rozpuszczonych związków wapnia) i błękitem nieba. Jezioro otoczone jest pasmem gór, na którym zobaczyć można pasące się kozice. Dla ochłody zatrzymamy się na kąpiel w krystalicznie czystej wodzie. Będzie także przerwa na zrobienie zdjęć piątej co do wielkości w Turcji zapory Oymapinar, dzięki której powstał ten zalew.
    JEEP SAFARI - cena ok. 39 EUR
    Szalona wyprawa dla amatorów mocnych wrażeń. Asfaltowe drogi i wygodny autokar mogą dać namiastkę górskiej wycieczki – ale takie zwiedzanie nie zadowoli tych, którzy kochają górskie bezdroża, słońce, kurz i wiatr we włosach. To właśnie z myślą o nich przygotowaliśmy program Jeep Safari. W górach znajdziemy stylowe domki, nadzwyczajne widoki i nieprzebrane bogactwo przyrody. Zobaczymy wiejski meczet, a na lunch zabierzemy Państwa do uroczej restauracji na rzece Dimcay. Będzie także okazja do zapalenia fajki wodnej. MORSKA WYPRAWA - cena ok. 37 EUR Wakacje to tak długo oczekiwany przez wszystkich czas. Urlop wymyślono właśnie po to, aby zrelaksować się i naładować akumulatory pozytywną energią. Zapraszamy Państwa na rejs statkiem - wycieczka idealna dla wszystkich tych, którzy chcą uciec od miasta, codzienności i spędzić cudowny dzień na łonie natury. Więc koniec z wczesnym wstawaniem, stresem i pośpiechem - dzisiaj płyniemy w rejs. Słońce, delikatny szum morza oraz malownicze krajobrazy z pewnością pozwolą Państwu się zrelaksować. Podczas rejsu można popływać w krystalicznie czystych wodach, opalać się oraz podziwiać piękno urokliwych zatoczek. Podpłyniemy także do Jaskini Piratów, Kochanków oraz Jaskini Fosforyzującej.
    RAFTING - cena ok. 35 EUR
    Szalony spływ pontonami po górskiej rzece Kanionu Köprülü. Aby skorzystać z tej rozrywki nie trzeba być doświadczonym sportowcem, gdyż spływ odbywa się pod czujnym okiem profesjonalnych instruktorów. Uczestnicy otrzymują wiosła, kamizelki i kaski. Trasa ma około 14 km, a sam spływ trwa ok. 2,5 godz. W trakcie wyprawy planowane są postoje, podczas których będzie można odpocząć oraz popływać w orzeźwiającej, krystalicznie czystej wodzie.
    DELFINARIUM - cena ok. 35 EUR
    Zapraszamy Państwa do wizyty w Delfinarium. Wycieczka zapewni Państwu pełno wrażeń związanych z obcowaniem z tymi niesamowitymi zwierzętami i podziwianiem ich występów. Fantastyczna przygoda nie tylko dla najmłodszych!!!
    NURKOWANIE - cena ok. 52 EUR
    Współpracujemy z najlepszymi szkołami nurkowania w Turcji. Firmy te organizują nurkowania i szkolenia dla pojedynczych gości, jak i całych grup. Pozwalają zdobywać międzynarodowe certyfikaty, a doświadczonym nurkom umożliwiają wyprawy w najciekawsze miejsca w okolicy, zapewniając sprzęt i asekurację. Dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować tej niezwykłej przygody proponujemy program dla początkujących. Instruktor wprowadzi wszystkich w podstawowe zasady nurkowania, zaznajomi ze sprzętem. Następnie w asyście instruktora zejdziemy pod wodę. W przerwie lunch na pokładzie. Dołącz do ekskluzywnego klubu odkrywców głębin!
    MANAVGAT - cena ok. 42 EUR
    Wycieczka, która pozwoli Państwu poznać tureckie realia. Odwiedzimy tradycyjny orientalny bazar, gdzie będą mogli Państwo poobserwować mieszkańców podczas zakupów czy samemu zakupić tureckie smakołyki. Po pełnym wrażeń pobycie na targu popłyniemy w spokojny rejs po rzece Manavgat, który kończy się malowniczym ujściem do Morza Śródziemnego. Odpoczniemy na plaży, gdzie zimna słodka woda rzeczna miesza się z ciepłą, słoną wodą morską. Następnie zwiedzimy jeden z największych meczetów na Riwierze Tureckiej z okazałym, pełnym ornamentów, wnętrzem.
    ODKRYJ ALANYĘ -cena ok. 42 EUR
    Podczas wycieczki odkryją Państwo nieznane przez wszystkich miejsca Alanyi. Najpierw wjedziemy na sławne wzgórze Alanyi czyli Kale, gdzie z punktu widokowego rozpościera się piękny widok na plażę oraz port. Następnie odwiedzimy jaskinię Dim – jedną z najdłuższych w Turcji. Podczas spaceru będzie można zobaczyć niesamowitą grotę pełną okazałych nacieków skalnych: stalagmitów i stalaktytów. Po zwiedzeniu jaskini udamy się do znanego mieszkańcom Alanyi miejsca piknikowego nad rzeką Dimcay. W restauracji, znajdującej się na pływających platformach zjemy „turecki obiad” i odpoczniemy od upałów. Po relaksie nad rzeką udamy się do portu w Alanyi, gdzie przesiądą się Państwo na statek. Podczas rejsu opłyniemy półwysep i zobaczymy symbol miasta czyli Czerwoną wieżę czy ukryte wśród skał groty, gdzie ukrywali się m.in. piraci.
    Uwaga! Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na wycieczki lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane. Ceny wycieczek mogą się różnić w zależności od lokalizacji hotelu.

    Inne

    RIWIERA TURECKA informacje ogólne
    Waluta TL - lira turecka. Warto zabrać ze sobą Euro lub Dolary. Wymiany pieniędzy można dokonać w kantorach, na poczcie, w banku lub w recepcji hotelu (w hotelach kurs jest zazwyczaj najmniej korzystny).
    Język urzędowy – turecki.
    Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Turcji są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach.
    Czas + 1 godz. w stosunku do czasu polskiego.
    Orientacyjne ceny Pizza ok. 20 TL woda 1,5l - ok. 1,5-2 TL, piwo w sklepie ok. 9 TL. Poza sklepami spożywczymi warto się targować. Poczta oznaczona jest PTT (granatowy napis na żółtym tle). Na poczcie można zakupić kartki, znaczki, karty telefoniczne oraz wymienić pieniądze. W niektórych hotelach możliwość pozostawienia kartek pocztowych zaopatrzonych w znaczek - w recepcji. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą.
    Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta ze 100 jednostkami za ok. 5 EUR wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych są stosunkowo drogie, dlatego prosimy o sprawdzenie operatora stawek przed wyjazdem.
    W regionie:
    Alanya To w zasadzie rejon w którym znajduje się kilkanaście różnych kurortów, ciągnących się na długości ponad 50 km. Centralną częścią Riwiery jest miasto Alanya ze słynną plażą Kleopatry oraz ogromnym wyborem restauracji, barów, dyskotek i innych rozrywek. Miejsce gdzie nie da się nudzić.
    Side Położone na półwyspie zachęca pięknymi plażami, malowniczym portem jachtowym i dobrze zachowanymi zabytkami z czasów rzymskich: amfiteatrem i świątynią Apolla. Wokół samego Side znajduje się wiele miejscowości wypoczynkowych, z niektórych można dojść plażą aż do centrum miasta. To doskonały pomysł na wieczorne spacery.
    Belek Położone tylko 35 km od lotniska, jest najbardziej luksusową miejscowością na Riwierze. Tu znajdują się luksusowe hotele i pola golfowe. Do tego szerokie, piaszczyste plaże, restauracje sklepy i centrum rozrywkowo-handlowe.

    Wyloty z: Warszawy, Katowic, Gdańska, Poznania, Wrocławia, Krakowa, Rzeszowa, Szczecina, Łodzi i Bydgoszczy
    . Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na poszczególnych lotniskach na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na stronie operatora.

    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Wiza

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędny jest dowód osobisty ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji LUB paszport ważny co najmniej 150 dni od pierwszego wjazdu do Turcji, czyli 60 dni dłużej niż dozwolony okres pobytu bezwizowego (za msz.gov.pl).
    Obywatele Polski są zwolnieni z obowiązku wizowego w celu turystycznym do 90 dni w ciągu 180 dni od daty pierwszego wjazdu.
    Uwaga
    : Posiadaczy paszportów tymczasowych mogą obowiązywać inne warunki wjazdowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
    Uwaga!
    Poniższe warunki podane zostały na dzień 31.12.2021 r. i mogą ulec zmianie.
    Uwaga!!!
    Osoby, które w ciągu ostatnich 14 dni przebywały w: RPA, Botswanie, Mozambiku, Namibii oraz Zimbabwe nie mogą uczestniczyć w imprezie ze względu na obowiązkową dla nich 14-dniową kwarantannę po przylocie do Turcji.

    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Turcji, na Riwierze tureckiej trwa od początku czerwca do końca września.

    Wizy

    Wiza

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędny jest dowód osobisty ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji LUB paszport ważny co najmniej 150 dni od pierwszego wjazdu do Turcji, czyli 60 dni dłużej niż dozwolony okres pobytu bezwizowego (za msz.gov.pl).
    Obywatele Polski są zwolnieni z obowiązku wizowego w celu turystycznym do 90 dni w ciągu 180 dni od daty pierwszego wjazdu.
    Uwaga:
    Posiadaczy paszportów tymczasowych mogą obowiązywać inne warunki wjazdowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z opiekunem rezerwacji lub agentem, u którego dokonywałeś zakupu wycieczki.
    Uwaga!
    Poniższe warunki podane zostały na dzień 31.12.2021 r. i mogą ulec zmianie.
    Uwaga!!!
    Osoby, które w ciągu ostatnich 14 dni przebywały w: RPA, Botswanie, Mozambiku, Namibii oraz Zimbabwe nie mogą uczestniczyć w imprezie ze względu na obowiązkową dla nich 14-dniową kwarantannę po przylocie do Turcji.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Belek

    Opis

    Stylowy hotel z doskonałą obsługą, działający w koncepcji Ultra All Inclusive i„tylko dla dorosłych” (16+). Niezmiennie popularny elitarny, kreatywny kompleks hotelowy. Słynie z ekskluzywnego futurystycznego designu wysokiej klasy: bogactwa szkła, luster, dominacji śnieżnobiałego koloru i jasnych akcentów. Hotel, dogodnie położony w pierwszej linii brzegowej w Belek, blisko centrum miasta i wśród sosnowego lasu, oferuje wypoczynek na najwyższym poziomie. W ciągu dnia w hotelu odbywają się kreatywne animacje, a wieczorami Goście mogą spodziewać się oryginalnych imprez, kolorowych pokazów świetlnych i występów światowej sławy DJ-ów.Polecany dla młodych ludzi, par, nowożeńców oraz miłośników nowoczesnego designu.

    lokalizacja

    1 km od centrum Belek, 35 km od lotniska w Antalya-AYT. Hotel usytuowany na powierzchni: 100000 m2.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    5*

    Data otwarcia

    2006 r. Odnowiony w 2014 r.Na terenie hotelu: restauracje (8), bary (7), room service (płatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (2), baseny odkryte (5), 4 zjeżdżalnie wodne (działa w godzinach 10:00-12:00,14:00-16:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    internet

    - Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, prywatna, pomost, piaszczysta, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi. Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.Płatne: pawilony.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 69 budynkach:- 1 budynek główny (liczba pięter: 6, liczba wind: 8)- 68 aneksy (liczba pięter: 2, liczba wind: 0)Typy pokoi:- pokoje design standard dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, jacuzzi, WC), balkon - pokoje design standard direct sea view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, jacuzzi, WC), balkon - wille Adam dla max. 3 os.: dwupoziomowe, salon, 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, dostęp do współdzielonego basenu, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, jacuzzi, WC, sauna), balkon lub taras - wille Eve dla max. 4 os.: dwupoziomowe, salon, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, dostęp do współdzielonego basenu, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, jacuzzi, WC, sauna), balkon lub taras - suity king dla max. 6 os.: salon, 3 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, jacuzzi, WC, sauna), taras - suity design dla max. 3 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon - wille presidental dla max. 6 os.: dwupoziomowe, salon, jadalnia, 3 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, dostęp do współdzielonego basenu, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC, sauna), taras - pokoje romantic couples design dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, jacuzzi, WC), balkon - pokoje ladies design dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, jacuzzi, WC), balkon - pokoje honeymooner design dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, jacuzzi, WC), balkon - pokoje Adam & Eve dublex swim up dla max. 4 os.: dwupoziomowe, salon, 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, dostęp do współdzielonego basenu, basen, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna, jacuzzi, WC, sauna), balkon and taras

    Wyżywienie

    - restauracja główna, restauracje a la carte (7), bary (7), cukierniaUltra All Inclusive(24h)- śniadanie(07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad(13:00-14:30), kolacja(19:00-21:30) serwowane w restauracji głównej- obiad (13:00-14:30),przekąski(12:00-16:00) serwowane w barze z przekąskami- podwieczorek (16:00-19:00) serwowany w cukierni- późny posiłek (23:30-07:00) serwowany w "Secret Bistro"- lody- wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe- pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie)Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja.- MESEZ owoce morza- SARK-I turecka- EROS śródziemnomorska- ARRIGATO japońska- BLIND śródziemnomorska- BASILICO włoska- STEAKHOUSE śródziemnomorska

    w cenie

    - korty do tenisa ziemnego (4)- rakiety i piłki do tenisa ziemnego- tenis stołowy- rzutki- siatkówka plażowa- squash- miniboisko do piłki nożnej- aerobik- siłownia- animacje- sauna- jacuzzi- dyskoteka

    płatne

    - oświetlenie kortów- lekcje tenisa- kręgle- bilard- sporty wodne na plaży- centrum SPA- masaż- salon piękności- łaźnia turecka

    dodatkowe informacje

    Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w danym obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. wyposażenie pokoju, serwis plażowy, serwis posiłków.Hotel tylko dla dorosłych. Prosimy o sprawdzenie szczegółowych informacji związanych z pobytem: https://www.coraltravel.pl/bezpieczne-podrozowanie/#hotelInformacje na temat przepisów wjazdowych do poszczególnych krajów dostępne są pod linkiem: https://www.coraltravel.pl/bezpieczne-podrozowanie.

    Aktualizacja opisu

    08.12.2022 16:02

    usługi dostępne w hotelu

    Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Disco Siłownia Tenis All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Pokoje 6 osobowe Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Turcja/Riwiera Turecka

    Kategoria

    Kat. Exim Tours 5* Kat. lokalna 5*

    Położenie

    - przy plaży - ok. 1 km od centrum Belek - ok. 35 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    - prywatna, piaszczysta z pomostem - leżaki, materace, ręczniki plażowe i parasole (bezpłatne) - pawilony plażowe (płatne)

    Pokoje

    Pokój Design - usytuowany w budynku głównym - powierzchnia ok. 64 m2 - klimatyzacja centralna - mini bar (bezpłatnie napoje bezalkoholowe, piwo) - maxi bar (płatny - napoje alkoholowe, słodycze, orzeszki) - Plasma TV, telefon, sejf, Internet Wi-Fi - zestaw do parzenia kawy I herbaty - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów, lusterko do makijażu, szlafroki - na życzenie, kapcie) - jacuzzi, sauna parowa - balkon, boczny widok na morze

    Sport, relaks, rozrywka

    Bezpłatne - 4 baseny główny, relaksacyjny, kryty, ze zjeżdżalniami - 4 baseny w części willowej (tylko dla gości willi przy nich usytuowanych) - leżaki, materace i parasole przy basenach - sala fitness, aerobik, stretching, step, yoga, pilates, lekcje tańca, gimnastyka wodna - siatkówka plażowa, mini football, tenis ziemny, squash, tenis stołowy, rzutki, boccia - bogate całodzienne programy animacyjne, muzyka na żywo, imprezy tematyczne, dyskoteka - jacuzzi, sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) Płatne - profesjonalny salon SPA - kręgle, bilard, salon gier, oświetlenie kortów tenisowych - sporty wodne na plaży

    Wyżywienie

    Ultra All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski dzienne i nocne, lody. Lokalne i wybrane importowane napoje  bezalkoholowe i alkoholowe serwowane w godzinach 09:00-24:00 w wybranych barach, bar w dyskotece do 02:30. Restauracje a'la carte płatne.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna

    - 7 restauracji a l'a carte

    turecka, rybna, międzynarodowa, włoska, sushi, blind, afrodyzjak

    - 7 barów

    m.in. w atrium, w dyskotece,  snack bar, bar przy basenie, na plaży - cukiernia, bistro

    Dodatkowe informacje

    - obiekt otwarty w 2006 roku, wyremontowany w 2014 roku - hotel dysponuje 476 pokojami w budynku głównym i 67 w willach - w hotelu kwaterowani się goście powyżej 16 roku życia - internet Wi-Fi w całym obiekcie (bezpłatny) - centrum konferencyjne - fryzjer, salon piękności, lekarz, sklepy, jubiler, wypożyczalnia samochodów - www. stonegrouphotels.com

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.

    Cena nie zawiera

    wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr koszt 15 EUR.

    Video

    https://www.youtube.com/watch?v=iWrG-EG2ZPU


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    SC

    REGION

    BELEK

    OPIS

    hotel tylko dla doroslych, otwarty w 2006 roku, odnowiony w 2014 roku, sklada sie z budynku glównego i villi, usytuowany na powierzchni ok. 100 000 m˛, do dyspozycji gosci kompleks basenów zewnetrznych, zjezdzalnie wodne, restauracja glówna, 7 restauracji A la Carte (platne), 7 barów („Atrium Bar” najdluzszy bar na swiecie), centrum konferencyjne WAZNE HOTEL NIE AKCEPTUJE 1 LUB 2 MEZCZYZN W JEDNYM POKOJU (MALE STOP)

    POLOZENIE

    ok. 1 km od Belek, ok. 45 km od Antalyi, ok. 35 km od lotniska w Antalyi

    PLAZA

    prywatna, piaszczysta plaza z pomostem znajduje sie przy hotelu; serwis plazowy (bezplatne lezaki, materace, parasole, reczniki, bar; platne pawilony)

    ZAKWATEROWANIE

    476 pokoi w budynku glównym  pokoje deluxe standard (ok. 64 m˛), pokoje honeymooner design (ok. 64 m˛,pakiet dla nowozenców, jacuzzi, podczas zakwaterowania Klienci moga byc poproszeni o okazanie aktu slubu), pokoje romantic couples design (ok. 64 m˛, dla par), pokoje ladies design room (ok. 64 m˛, przeznaczone tylko dla kobiet), pokoje design suite (ok. 120 m˛, 2 sypialnie, 2 lazienki, 70 m˛), pokoje king suite (ok. 500 m˛, pokój dzienny + 3 sypialnie, 3 lazienki, sauna); 68 villi Adam villa (ok. 175 m˛, 2 pokoje, 2 lazienki, sauna, jacuzzi, prywatny basen); Eve villa (ok. 200 m˛, 3 pokoje, 2 lazienki, sauna, jacuzzi, prywatny basen); Presidential villa (ok. 600 m˛, 4 pokoje, 3 lazienki, kuchnia, 2 sauny, jacuzzi, prywatny basen); wyposazenie klimatyzacja, lazienka z wanna lub prysznicem, TV, minibar (bezplatne napoje bezalkoholowe i piwo), maxibar (platny), sejf (bezplatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty, Wi-Fi (bezplatne), balkon lub taras

    WYZYWIENIE

    Ultra All Inclusive – sniadanie (07 00-11 00), obiad (13 00-14 30), kolacja (19 00-21 30), przekaski (12 30-19 00, 23 30-07 00); lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe (09 00-02 30); dodatkowo platne napoje butelkowane, swiezo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakosciowy

    SPORT I ROZRYWKA

    animacje, sauna, silownia, laznia turecka i parowa, rzutki, boccia, korty tenisowe (oswietlenie za dodatkowa oplata), tenis stolowy, siatkówka plazowa, bezplatne Wi-Fi

    DODATKOWO PLATNE

    centrum Spa & Wellness, dyskoteka, pralnia, room service, lekarz, kregielnia, salon gier, wypozyczalnia samochodów, sporty wodne na plazy

    DLA DZIECI

    brak udogodnien, hotel tylko dla osób doroslych (16+)

    WAZNE INFORMACJE

    *** Podane godziny serwowania posilków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej moga ulec nieznacznym zmianom, ze wzgledu na sezonowosc, sily wyzsze i inne okolicznosci.
    Ze wzgledu na procedury bezpieczenstwa zastosowane w zwiazku z wirusem Covid-19 w obiekcie moga wystepowac ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. w wyposazeniu pokoi, serwisie plazowym oraz w serwisie gastronomicznym.

    Uwagi

    Administracja hotelu zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w koncepcji hotelu, w tym w zestawie uslug platnych/bezplatnych bez uprzedniego powiadomienia. Prosimy o wyjasnienie informacji jestes zainteresowany z góry.


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    GTI

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Prezentujemy Państwu nasz nowy, design'erski hotel Adam & Eve w Belek. Jest to niewątpliwie jedna z atrakcji tego regionu. Adam & Eve nie przypomina żadnego znanego hotelu. Gdzie znajdziecie
    Państwo pokoje o powierzchni 64 m2 z własnym Spa? Lub widoki na las i Morze Śródziemne, które odbijają się w całym pokoju? Albo gdzie mogą Goście pływać w 104 m długości basenie? Bądź zamówić sobie koktajl w barze, którego długość wynosi 88 metrów? Adam & Eve powita Państwa wyjątkową i ekskluzywną obsługą, oferując coś, czego nie przeżyjecie w żadnym innym hotelu na świecie.

     

    Położenie:

    Luksusowy, designerski hotel o powierzchni 100.000 m2 w Belek, położony jest bezpośrednio przy własnej, piaszczystej plaży. Kompleks otoczony jest z jednej strony laskiem piniowym, a z drugiej ograniczony jedną z najpiękniejszych plaż w regionie, z przepięknym, panoramicznym widokiem na Morze Śródziemne. Do centrum Belek ok. 1 km, do centrum Antalyi ok. 45 km i ok 35 km od lotniska w Antalyi.

     

    Wyposażenie:

    Budynek posiada atrium o powierzchni 10.000 m2, restaurację główną z miejscami dla niepalących, dziewięć barów, do których należy Bluetooth Bar o długości 96 m (najdłuższy na świecie), liczne restauracje a’la carte np. meksykańska, w stylu włoskim, Tappenzaki& Sushi, Kebab House, Seafood, restauracja Blind, restauracja Secret, ponadto 104 m długości basen, prywatny Club Pool na plaży, basen kryty, basen ze zjeżdżalniami, dyskotekę, salę gier, centrum biznesowe, sale konferencyjne, ekskluzywne sklepy, centrum Spa o powierzchni 5.500 m2.

     

    Pokoje:

    Designerskie mają powierzchnię 64 m2 i spełniają wszelkie potrzeby naszych Gości. Do wyposażenia należy klimatyzacja, bezpośrednie połączenie telefoniczne, sejf, mini bar, telewizor plazmowy, prysznic z funkcją łaźni parowej, wanna ze specjalnym programem muzyka i światło oraz balkon o powierzchni 16 m2 z sofą do wypoczynku. Każdy pokój posiada specjalny system oświetleniowy z paletą kolorów, ustawianych w zależności od życzenia Gości. Pokoje familijne mają powierzchnię ok. 120 m2 i składają się z trzech pomieszczeń połączonych drzwiami.

     

    Wyżywienie:

    Ultra All Inclusive - śniadania, śniadania dla śpiochów, obiady kolacje w formie bufetu, po południu kawa, herbata, ciasteczka i przekąski. Napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalne oraz niektóre napoje importowane dostępne są bezpłatnie przez całą dobę w każdym czynnym barze. W czasie pobytu bezpłatny posiłek w jednej z pięciu restauracji a’la carte po wcześniejszej rezerwacji i opłacie serwisowej. Dwie restauracje a’la carte są płatne dodatkowo. Bezpłatny room service w godz. 02:00-07:00. Zielony mini bar wypełniany jest codziennie napojami bezalkoholowymi i piwem. Czerwony mini bar, Maxibar oraz wszystkie napoje oznakowane na czerwono a także przekąski i kosmetyki z menu są płatne dodatkowo.

     

    Cena zawiera:

    • przelot,
    • zakwaterowanie,
    • opiekę pilota,
    • ubezpieczenie,
    • wyżywienie,
    • transfer,
    • podatek VAT,
    • opłatę lotniskową


    Cena nie zawiera:

    • wizy tureckiej 15 EUR lub 20 USD (płatna na lotnisku w Turcji).

    Orbis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie:

    bezpośrednio przy szerokiej, piaszczystej plaży, ok. 35 km od lotniska i ok. 45 km od centrum Antalyi, 1 km od centrum Belek.

     

    Hotel:

    wybudowany w 2006 r. obiekt na powierzchni 10 ha, w bardzo nowoczesnym stylu, w otoczeniu lasów piniowych Belek, do dyspozycji gości: restauracja główna, 7 restauracji a la carte (m.in. meksykańska, włoska, turecka, sushi), 9 barów, minimarket, butiki, jubiler, centrum biznesowe, bezprzewodowy internet, fryzjer, centrum SPA z licznymi zabiegami (odpłatnie), sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, sale konferencyjne.

     

    Pokoje:

    urządzone w bardzo nowoczesnym stylu z wykorzystaniem luster, o powierzchni 64 m2, 2-os, z możliwością 2 dostawek, klimatyzacja centralna, indywidualnie sterowana, łazienka (kabina prysznicowa z funkcją łaźni parowej, suszarka do włosów), TV LCD, minibar (napoje bezalkoholowe i piwo uzupełniane raz dziennie, pozostałe napoje dodatkowo płatne), system oświetlenia w różnych kolorach wedle życzenia gości, sejf (bezpłatny), Internet Wi-Fi, duży balkon z sofą, automatyczne rolety.

     

    Sport i rozrywka:

    basen odkryty o długości ponad 100 m, basen ze zjeżdżalniami, basen kryty, parasolki i leżaki przy basenie i na plaży bezpłatnie, korty tenisowe (oświetlenie odpłatnie), tenis stołowy, koszykówka, siatkówka, squash, klub fitness, aerobik, bilard, aqua aerobik, minipiłka nożna, niemotorowe sporty wodne, odpłatnie: lekcje gry w tenisa, nurkowanie, kręgle, motorowe sporty wodne.

     

    Wyżywienie:

    EDEN ULTRA ALL INCLUSIVE: 3 posiłki w formie bufetu, późne śniadanie, nocna przekąska, przekąski między posiłkami, menu w room service od 2.00 do 7.00 (w pozostałych godzinach odpłatnie), napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalne i niektóre importowane 24 h.UWAGA: w restauracjach a la carte menu w czarnym kolorze jest włączone w pakiet all inclusive, w kolorze czerwonym dodatkowo płatne, restauracja Arrigato i Blind nie są włączone w pakiet all inclusive.

     

    Dla dzieci:

    basen odkryty, zjeżdżalnie, miniclub, minikino, specjalny bufet, plac zabaw, opiekunka (odpłatnie).

     

    Cena zawiera:

    • Zakwaterowanie: 7 / 14 noclegów.
    • Transport.
    • Wyżywienie: pakiet "all inclusive".
    • Pakiet ubezpieczeniowy.
    • Opiekę rezydenta.

     

    Cena nie zawiera:

    • Wizy - 20 USD - płatna na lotnisku w Antalyi
    • opłat lotniskowych

    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    opis hotelu

    Adam i Eva Hotel
    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDYAS: SF5
    KATEGORIA TURECKA: *****

    POŁOŻENIE:
    Hotel położonyna powierzchni 100.000 m2 bezpośrednio przy pięknej 300 m. szerokiej, piaszczystej plaży,  45 km. od centrum Antalyi oraz  35 km od międzynarodowego lotniska w Antalyi.  Do centrum Belek dzieli nas dystans około kilometra. Do Serik 5 km, a do Side około 20 km.

    HOTEL OFERUJE:
    Otwarty w 2006 roku, obiekt podzielony jest na dwie części: budynek główny oraz wille. Luksusowy i nowoczesny hotel może się poszczycić kilkoma rekordami. Pierwszym jest najdłuższy na świecie basen mający 104 m długości ( prócz tego basen na plaży, basenik dla dzieci, basen kryty z jacuzzi oraz basen kryty dla dzieci), drugim najdłuższy bar „Bluetooth Bar” posiadający 96 m. długości, trzecim- największy hol 10.000 m2. Ponadto hotel dysponuje nowocześnie zaopatrzonym centrum konferencyjnym, 8 butikami, luksusowym centrum Spa, 5 restauracjami a’la carte: włoską, turecką, śródziemnomorską, serwującą owoce morza i dania z ryb oraz sushi (bardzo romantyczna atmosfera panuje w restauracji „Secret”, którą polecamy wszystkim zakochanym), a także licznymi barami.

    POKOJE:
    Wszystkie 469 pokoi nowocześnie urządzone i w pełni zautomatyzowane. Dzięki małemu pilotowi możemy włączyć różnobarwne oświetlenie pokoju, otworzyć żaluzje by do pokoju wpadało naturalne światło lub je zamknąć stwarzając atmosferę anonimowości i intymności. W każdym centralnie klimatyzowanym pokoju ściany są pokryte lustrami, każdy posiada garderobę, łazienkę z kabiną prysznicową z opcją łaźni parowej i masażu oraz sprzętem odtwarzania muzyki, suszarką do włosów, balkon lub taras, a na nim sofę. W wyposażeniu pokoju znajduje się plazmowy telewizor, minibar uzupełniany codziennie w wodę, piwo, wino oraz napoje typu soft, maxi bar (dodatkowo płatny), sejf , bezprzewodowy Internet. Prócz wymienionego powyżej pokoju standardowego  hotel dysponuje pokojami typu family, suite, Villas oraz deluxe. Pokoje economy mają widok na ląd.

    WYŻYWIENIE:
    Wyżywienie w opcji Ultra All Inclusive zawiera: śniadania w godzinach 07:00-10:00, późne śniadanie w godzinach 10:00-11:00, obiady w godzinach 12:30-14:30, kolacje w godzinach 19:00-22:00,nocne snaki pomiędzy 00:30 a 02:00, wszytkie posiłki wydawane w formie bufetu, ponadto przekąski w ciągu dnia, oraz napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji. Formuła Ultra All Inclusive obowiązuje 24 godziny na dobę. Ponadto w tej opcji minbar uzupełniany jest raz dziennie oraz dostępnych jest 11 barów czynnych w wyznaczonych godzinach.

    SPORT I ROZRYWKA:
    Bezpłatnie można korzystać z: centrum fitness, pilastes,  squash, kortów tenisowych, boiska do piłki nożnej, koszykówki, piłki plażowej, tenisa stołowego, nauka tańca, joga, surfing, windsurfing oraz katamarany (3 ostatnie propozycje dotyczą osób posiadających odpowiedni dyplom). Odpłatnie są: bilard, centrum nurkowe, narty wodne oraz inne sporty ekstremalne, kręgle, nauka gry w tenisa i pokój gier. W hotelu można również skorzystać z symulatora gry w golfa.

    DZIECI:
    Dla najmłodszych (4-12 lat) hotel przygotował 2 place zabaw, brodziki (zewnętrzny i  kryty), specjalne menu podczas posiłków, zjeżdżalnie, mini kino, mini disko, oraz mini klub czynny w godzinach 10:00-22:00. Za dodatkowa opłatą istnieje możliwość wynajęcia opiekunki.

    NASZYM ZDANIEM:
    Jest to niewątpliwie bardzo luksusowy, nowoczesny i oryginalny hotel polecany nowożeńcom. Ze względu na niedalekie położenie pól golfowych polecany miłośnikom tego sportu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    AlfaStar

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    5

    Region

    Turcja,Belek

    Położenie

    Obiekt położony jest w Belek, ok. 1 km od centrum. Odległość od lotniska w Antalyi wynosi ok. 35 km. Plaża: Hotel zlokalizowany jest bezpośrednio przy prywatnej piaszczystej plaży. Leżaki, materace, parasole oraz ręczniki plażowe dostępne są bezpłatnie. Na plaży znajduje się również prywatny Beach Club, oferujący gościom Willi chwile relaksu i przyjemności.

    Hotel

    Na terenie hotelu znajdują się: nowocześnie stylizowana recepcja, restauracja główna, liczne restauracje A'la Carte (m.in. turecka, libańska, dalekowschodnia, rosyjska, śródziemnomorska), 9 barów (m.in. najdłuższy na świecie Bluetooth Bar o długości 96 m), centrum konferencyjne, sala balowa, teatr, amfiteatr, ekskluzywne sklepy, sala gier, mini club dla dzieci. Obiekt posiada rozległy kompleks Wellness & SPA o łącznej powierzchni 5000 m2 oferujący: łaźnię turecką o powierzchni 56 m2, 2 prywatne łaźnie, 2 sauny, solarium, masaż tajski, masaż ayurvedyjski, Terapię Kamieniami, Chromo (Kolor) Terapię, Terapię Piaskiem, kąpiele terapeutyczno- dźwiękowe, Klang masaż, balneo-torfową kąpiel terapeutyczną, Oxygen Fusion, Ultrasound Body Shaper, terapię antycellulitową, aromaterapię, łaźnię parową, masaż, manicure oraz pedicure. Hotel posiada również: basen, basen kryty, basen ze zjeżdżalniami.

    Pokoje

    Pokoje standardowe wyposażone są w: wannę oraz prysznic z funkcją łaźni parowej, WC, klimatyzację, sejf, mini bar, telefon, telewizor plazmowy. Pokoje mają lustrzane wnętrze. Klienci mają możliwość zmiany koloru oświetlenia w zależności od nastroju.

    Wyżywienie

    Hotel oferuje formułę Ultra All Inclusive: śniadanie, późne śniadanie, lunch oraz obiadokolacja w formie bufetu. Pomiędzy posiłkami głównymi serwowane są: kawa, herbata, ciasto i przekąski. Lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są bezpłatnie przez całą dobę w każdym otwartym barze.

    Sport i relaks

    Do dyspozycji gości bezpłatnie: tenis, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka, squash, fitness, aerobic, bilard, gimnastyka w wodzie, kajaki/łódki drewniane, katamaran (wymagana licencja), żeglowanie i surfowanie (wymagana licencja), mini piłka nożna. Za opłatą: oświetlenie kortów, lekcje gry w tenisa, nurkowanie, narty wodne, skutery wodne, symulator golfa, kręgle.

    Możliwości zakwaterowania

    Pokój jednoosobowy, pokój dwuosobowy, pokój dwuosobowy + osoba dorosła na dostawce, pokój dwuosobowy + dziecko na dostawce.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    hotel położony ok. 1 km od centrum Belek, ok. 35 km od lotniska w Antalyi. Do najbliższego pola golfowego ok. 500 m. Do Antalyi dojazd dolmuszem lub taksówką.

    Plaża

    300 metrowa prywatna, przy hotelu piaszczysta z łagodnym zejściem, możliwośc wejścia do morza z pomostu. Leżaki, parasole, materace i ręczniki plażowe bezpłatne. Plaża oznaczona Błękitną Flagą.

    Hotel

    KATEGORIA LOKALNA 5* Luksusowy i designerski kompleks hotelowy położony na powierzchni 100 000m, wybudowany w 2006 r i odnowionych w 2011r. Składa się z sześciopiętrowego budynku hotelowego i 24 willi. Wysoki standard usług, wyśmienita kuchnia oraz bogate zaplecze rekreacyjno-sportowe zaspokoi potrzeby najbardziej wymagającyh Klientów.

    Do dyspozycji gości

    Recepcja, 8 wind, kantor wymiany walut, restauracja główna, 6 restauracji a'la carte, secret bistro serwujące późne i wczesne śniadania oraz późne przekąski, 7 barów ( mi.n na plaży, przy basenie i w dyskotece), dyskoteka, snack bistro i cukiernia. Room service, usługi pralni chemicznej, serwis fotograficzny, liczne sklepy z pamiątkami, biżuterią i wyrobami lokalnymi, opieka medyczna ( lekarz i pielęgniarka) na wezwanie, wypożyczlani samochodów. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa, MasterCard, EuroCard i American Express.

    Internet

    WIFI na terenie hotelu bezpłatnie, w pokojach odpłatnie.

    Konferencje/Incentive

    Centrum konferencyjne z 11 salami, które mogą pomieścić do 2100 osób. Możliwość wypożyczenia nowoczesnego sprzętu audiowizualnego.

    Sport i Rekreacja

    Bezpłatnie 4 baseny (główny, relaksacyjny, z 4 zjeżdżalniami oraz wewnętrzny) leżaki, parasole, materace i ręczniki kąpielowe, fitness, aerobic, korty tenisowe, wypożyczenie rakiet, tenis stołowy, squash, siatówka plażowa, rzutki, badminton, boccia, mini football, koszykówka, centrum Spa - m.in. łaźnia turecka, sauna, sauna rosyjska, jacuzzi. Odpłatnie bilard, oświetlenie kortów tenisowych, lekcje tenisa, kręgle, zabiegi relaksująco-upiększające oraz masaże w centrum Spa, sporty wodne przy plaży m.in. windsurfing, rowery wodne, catamaran, narty wodne.

    Dla dzieci

    brodzik, mini club dla dzieci w wieku 4-12 czynny codziennie, bardzo bogaty program animacyjny, pokój gier, łóżeczka na zamówienie. Możliwość wynajęcia opiekunki za dodatkową opłatą.

    Zakwaterowanie

    Oferuje 455 pokoi. Pokoje typy standard o powierzchni 64 m dwuosobowe z możliwością jednej dostawki, wyposażone w klimatyzację, łazienkę, suszarki do włosów, dwuosobową łaźnie parową, LED TV/SAT, telefon, mini bar, sejf oraz balkon o powierzchni 16m. Dostęp do internetu w pokoju za dodatkową opłatą.

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Wczesne i późne śniadanie, lody, lekkie przekąski w ciągu dnia m.in. naleśniki tureckie, pizze i kebaby, kanapki, popołudniowa kawa, herbata, ciasto oraz nocne przekąski. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe oraz wybrane napoje importowane alkoholowe. Mini bar codziennie uzupełniany w wodę, soft drinki i piwo. Możliwość za dopłatą zamówienia maxibar z alkoholami. Sok z wyciskanych świeżych pomarańczy tylko w trakcie śniadania. Restauracje a'la carte nie są objęte opcją ultra all inclusive.

    Informacje dodatkowe

    http://www.adamevehotels.com Pakiet dla nowożeńców Angelmoon - ciasto, wino musujące i owoce, satynowa pościel w dniu przyjazdu dla nowożeńców - warunek potwierdzenie zawarcia związku małżeńskiego w ciągu 90 dni. Dla gości niepełnosprawnych hotel przygotował 5 pokoi specjalnie przystosowanych dla ich potrzeb.

    Cena

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. 

    WIZA I PASZPORT

    Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Rego- Bis

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    ***** Turcja/Riwiera Turecka

    ATUTY

    - Hotel tylko dla osób dorosłych - Hotel odnowiony w 2014r. - Baseny o olimpijskich wymiarach - Prywatna plaża

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel przeznaczony dla dorosłych, posiada wiele udogodnień, aby zadowolić najbardziej wymagających turystów. Bogata oferta wyżywienia, usługi hotelowego SPA, a także zaplecze sportowo-rekreacyjne sprzyjają wakacyjnym wyjazdom z najbliższymi. 

    POŁOŻENIE

    - przy plaży  - ok. 45 km do Side  - ok. 4 km do Belek  - Około 35km do lotniska Antalyi - Około 45km do centrum Antalyi

    PLAŻA

    Prywatna piaszczysto-żwirkowa plaża z molo. Serwis plażowy darmowy. 

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Bezpłatne - wanna, minibar, TV, czajnik (herbata i kawa), klimatyzacja, telefon, sejf, wifi, sauna, wanna turecka, jazzuci, kapsuła lecznicza, gabinet inhalacji, strefa relaksu, serwis plażowy (ręczniki, leżaki, parasole), water polo, pilates, kort tenisowy, squash, yoga, mini footbool, tenis stołowy, piłka plażowa, rozciąganie, kurs tańca, poranna gimnastyka Dodatkowo płatne - możliwość wypożyczenia samochodu, suszarka, fotograf, pokój gier, kręgle, bilard, telefon, fax, masaż, lekarz, zabiegi spa, restauracje a'la carte, oświetlenie na korcie tenisowym, kurs tenisa, luksusowe drinki, butelki wina i szampana

    DLA DZIECI

    Hotel przeznaczony dla osób dorosłych, powyżej 16 roku życia.

    POKOJE

    Zakwaterowanie 14:00 Wykwaterowanie 12:00  Hotel zawiera 476 pokoi i 68 wilii. Pokój standardowy posiada wannę, mini- bar, TV, czajnik, klimatyzację, telefon oraz wi-fi. 

    UDOGODNIENIA

    * mini bar (napoje bezalkoholowe: woda i piwo) * minibar * sejf * wifi * sauna * wanna turecka * jacuzzi * kapsuła lecznicza, * gabinet inhalacji * strefa relaksu * serwis plażowy (ręczniki, leżaki, parasole) * możliwość udziału w różnorodnych zajęciach sportowych * możliwość wypożyczenia samochodu * suszarka * fotograf * pokój gier * kręgle, bilard * masaż * lekarz * zabiegi Spa * restauracje a'la carte * oświetlenie na korcie tenisowym * kurs tenisa

    WYŻYWIENIE

    Ultra All Inclusive W głównej restauracji formuła Ultra All Inclusive zawiera posiłki w formie bufetu: śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (13:00-14:30), kolacja (19:00-21:30), przekąski w ciągu dnia i późne przekąski (12:30-15:30, 12:30-17:30). Oprócz tego hotel oferuje dania w bistro (23:30-03:00) oraz oferuje przekąski takie jak pieczywo w formie bufetu (16:00-19:00). Dodatkowo płatne wybrane importowane alkohole, świeżo wyciskane soki, napoje butelkowane, wybrane wina, posiłki serwowane w restauracjach a'la Carte.

    DODATKOWE INFORMACJE

    ---

    CENA ZAWIERA

    Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą,   Transport do miejsca docelowego (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym). Bagaż ( dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów ), Opiekę rezydenta podczas pobytu, Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, Podatek Vat, Ubezpieczenie KL 30 000, NNW 3 000, bagaż 200, CPiN

    CENA NIE ZAWIERA

    Opłat klimatyczno-meldunkowych, Wycieczek fakultatywnych, Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie.

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.

    INFORMACJA DLA PODRÓŻUJĄCYCH Z DZIEĆMI

    Informacja dla podróżujących z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)

    REZERWACJE "DO POTWIERDZENIA"

    Rezerwacje, w których przelot oparty jest na samolocie rejsowym/liniowym po założeniu muszą zostać potwierdzone przez Organizatora. Warunkiem potwierdzenia takiej rezerwacji jest wpłata zaliczki (minimum 29% ceny rezerwacji) w momencie założenia rezerwacji. Cena ofert z przelotem samolotem rejsowym/liniowym uzależniona jest od AKTUALNEJ ceny przewoźnika, zatem może ulec zmianie w trakcie zakładania lub w momencie potwierdzania przez Organizatora rezerwacji. W sytuacji, gdy pojawią się wyżej opisane różnice w cenie, Organizator będzie się kontaktował z Klientem lub Agentem w celu potwierdzenia akceptacji nowej ceny. WAŻNE: prosimy o uważne sprawdzanie podawanych danych osobowych - wszelkie, nawet kosmetyczne zmiany danych Klienta w przypadku rezerwacji ofert opartych o samoloty rejsowe są płatne.

    UBEZPIECZENIE

    Szanowny Kliencie, pamiętaj że kupując ofertę na sezon 2020,  w ramach ubezpieczenia od Kosztów Leczenia jesteś objęty ubezpieczeniem od zachorowania w następstwie epidemii. Kup ofertę na sezon 2021 do 30.06.2020, a otrzymasz takie ubezpieczenie gratis również na kolejne wakacje!


    Nekera

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    TURCJA

    Położenie

    ok. 1 km od Belek, ok. 45 km od Antalyi, ok. 35 km od lotniska w Antalyi 

    Wyposażenie

    hotel tylko dla dorosłych, otwarty w 2006 roku, odnowiony w 2014 roku, składa się z budynku głównego i villi, usytuowany na powierzchni ok. 100 000 m², do dyspozycji gości: kompleks basenów zewnętrznych, zjeżdżalnie wodne, restauracja główna, 7 restauracji A la Carte (płatne), 7 barów („Atrium Bar” najdłuższy bar na świecie), centrum konferencyjne 

    Plaża

    prywatna, piaszczysta plaża z pomostem znajduje się przy hotelu; serwis plażowy (bezpłatne: leżaki, materace, parasole, ręczniki, bar; płatne: pawilony) 

    Zakwaterowanie

    476 pokoi w budynku głównym: pokoje DELUXE STANDARD (ok. 64 m²), pokoje HONEYMOON DESIGN (ok. 64 m²,pakiet dla nowożeńców, jacuzzi, podczas zakwaterowania Klienci mogą być poproszeni o okazanie aktu ślubu), pokoje romantic couples design (ok. 64 m², dla par), pokoje LADIES DESIGN ROOM (ok. 64 m², przeznaczone tylko dla kobiet), pokoje design suite (ok. 120 m², 2 sypialnie, 2 łazienki, 70 m²), pokoje KING SUITE (ok. 500 m², pokój dzienny + 3 sypialnie, 3 łazienki, sauna); 68 villi: ADAM VILLA (ok. 175 m², 2 pokoje, 2 łazienki, sauna, jacuzzi, prywatny basen); Eve villa (ok. 200 m², 3 pokoje, 2 łazienki, sauna, jacuzzi, prywatny basen); PRESIDENTIAL VILLA (ok. 600 m², 4 pokoje, 3 łazienki, kuchnia, 2 sauny, jacuzzi, prywatny basen); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, TV, minibar (bezpłatne napoje bezalkoholowe i piwo), maxibar (płatny), sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty, Wi-Fi (bezpłatne), balkon lub taras; 

    WAŻNE

    HOTEL NIE AKCEPTUJE 1 LUB 2 MĘŻCZYZN W JEDNYM POKOJU 

    Wyżywienie

    All Inclusive – śniadanie (07:00-11:00), obiad (13:00-14:30), kolacja (19:00-21:30), przekąski (12:30-19:00, 23:30-07:00), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:00-00:00); dodatkowo płatne: napoje importowane i wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki, napoje butelkowane, napoje energetyczne;Ultra All Inclusive – śniadanie (07:00-11:00), obiad (13:00-14:30), kolacja (19:00-21:30), przekąski (12:30-19:00, 23:30-07:00); lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe (09:00-02:30); dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakościowy 

    Sport i rozrywka (w cenie)

    animacje, sauna, siłownia, łaźnia turecka i parowa, rzutki, boccia, korty tenisowe (oświetlenie za dodatkową opłatą), tenis stołowy, siatkówka plażowa, bezpłatne Wi-Fi 

    Dodatkowo płatne

    centrum Spa & Wellness, dyskoteka, pralnia, room service, lekarz, kręgielnia, salon gier, wypożyczalnia samochodów, sporty wodne na plaży 

    Dla dzieci

    brak udogodnień, hotel tylko dla osób dorosłych (16+) 


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Położenie

    hotel położony ok. 1 km od centrum Belek, ok. 35 km od lotniska w Antalyi.

    Plaża

    bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży i przy basenie w cenie.

    Wyposażenie

    niepowtarzalny hotel posiada 476 pokoi w budynku głównym i 68 willi. Na terenie obiektu znajduje się lobby z recepcją, windy, restauracja z tarasem, kilka restauracji a'la carte (część za opłatą), bary, kawiarnia i sklepy. Na zewnątrz hotel posiada 3 baseny, aquapark. Uwaga: Hotel wyłącznie dla osób dorosłych powyżej 16 lat.

    Ultra All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadania dla śpiochów. Przekąski w ciągu dnia. Lokalne i niektóre importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe przez całą dobę.

    Internet

    WiFi na terenie całego hotelu w cenie.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe Design (A1-3A, A2-3F) ok. 64 m2, w budynku głównym, telefon, TV-SAT, minibar (codziennie piwo i napoje bezalkoholowe), sejf, klimatyzacja (sterowana centralnie, włączana godzinowo), garderoba, łazienka z prysznicem z funkcją łaźni parowej, WC, suszarka do włosów, szlafroki (na zapytanie), balkon z łóżkiem relaksacyjnym, boczny widok na morze. A2-3F z widokiem na morze. Design Suite (A1-3B) ok. 120 m2, pomieszczenie sypialne z podwójnym łóżkiem i sypialnia z dwoma łóżkami, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Villa Adam (A1-3E) ok. 175 m2, duża sypialnia, pomieszczenie mieszkalne z pojedynczym łóżkiem, bezpośredni dostęp do basenu, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Willa Eve (A1-4Q) ok. 200 m2, na dwóch poziomach, dwie sypialnie, pomieszczenie mieszkalne, sauna, dwie łazienki z prysznicami, garderoba, balkon z bezpośrednim dostępem do basenu, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

    Sport

    tenis (oświetlenie i kursy za opłatą), tenis stołowy, aerobik, siatkówka plażowa, siłownia, squash, gimnastyka wodna. Za opłatą kręgle, bilard, sporty wodne na plaży.

    Wellness

    łaźnia parowa, łaźnia turecka, sauna. Za opłatą łaźnia turecka do prywatnego użytku, masaże, zabiegi w centrum spa.

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteki, imprezy DJ'skie i tematyczne.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

    Polecamy

    • nowoczesny design
    • najwyższej klasy imprezy tematyczne i koncerty
    • basen relaksacyjny o długości 100 m


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Royal Adam & Eve

    Opinie o Hotelu Royal Adam & Eve

    4.9
    zdecydowanie polecam

    Niezapomniane wrażenia, cena w cale nie taka wygórowana, a hotel wart każdej złotówki. Piękne wnętrza, wspaniałe jedzenie i ekskluzywne alkohole, niezapomniane imprezy, których organizatorzy mają naprawdę świetne pomysły. Mnóstwo pięknych kobiet i mężczyzn, oczywiście w charakterze obsługi. Odrobinkę przeszkadza opieszałość obsługi i dużo gości z Rosji.

    POLECAM:
    wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Wspaniały wypoczynek, luksus, idealna obsługa i wyzywienie. Zdecydowanie hotel nie dla dzieci.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Gorąco polecam. Spędziliśmy tam z mężem niezapomniane chwile. Hotel luksusowy, pełen atrakcji.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Byłem we wrześniu i niedługo znów jedziemy, polecam na wyrafinowane imprezowanie

    POLECAM:
    singlom, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Wróciliśmy chyba ostatnim samolotem czarterowym z Turcji z Hotelu Adam i Ewa. jestem pod wrażeniem, ekskluzywności i luksusu. Fantastyczne jedzenie, doskonałe drinki, mili ludzie. Nic dodać nic ując, rewelacja!

    POLECAM:
    wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    5.0
    zdecydowanie polecam

    MADE IN HAVEN :) ZDECYDOWANIE POLECAM

    POLECAM:
    wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Trzeba tam byc! ;)) wrazenia? zajebiste!;) wiem ,ze cena moze odstarszyc ,ale to są wakacje i kto ma warunki naprawde polecam ;))

    POLECAM:
    singlom, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Byliśmy we wrześniu 2008 w tym hotelu, zapiera dech w piersiach, brak słów, po prostu rewelacja!!! Jedzenie przewspaniałe, basen piękny,m duży, czysty. Pokoje wspaniale, pełne luster, gry świateł i kolorów. Czuliśmy się jak w innym odrealnionym świecie. Wieczorem rozpoczyna się życie rozrywkowe - alkohole w open barze i dyskoteka do białego rana. Polecam wszystkim spragnionym rozrywki oraz wszystkim, którzy szukają wyjątkowego miejsca na urlop. Hotel zasługuje na sześć gwiazdek, jedną dodałbym jeszcze za piękne słońce i cudowną plażę w Belek.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7

    Royal Adam & Eve - możliwości zakwaterowania:

    Honeymooner Design Room DBL
    Ladies Design Room DBL
    Deluxe
    Romantic Couples Design Room DBL
    1 os. pokoj standardowy
    villa 2 bedrooms deluxe private-poolterrace
    2 os. pokoj deluxe
    DUBLEX SWIM UP ROOM
    2 os. pokoj standardowy
    HONEYMOOONERS DESIGN ROOM
    LADIES DESIGN ROOM
    ROMANTIC COUPLES DESIGN ROOM
    LADIES DESIGN ROOM SINGLE USE
    DESIGN SUITE
    family room duplex standard swimup-poolterrace
    pokój deluxe
    pokój deluxe jednoosobowy
    standard double deluxe lateralseaview
    adam villa
    design suite
    pokój deluxe z widokiem na morze
    3 os. Pokój Suite
    DELUXE ROOM
    DELUXE ROOM SINGLE USE
    DELUXE ROOM DIRECT SEA VIEW
    standard singleuse deluxe lateralseaview
    suite double standard
    standard double deluxe seaview
    standard honeymooners double deluxe lateralseaview
    villa double deluxe swimup-poolterrace
    standard ladiesonly double deluxe lateralseaview
    Eve Villa
    Design Suite
    Deluxe Standard Room Sng Use
    Deluxe Standard Room
    Deluxe Room Direct Sea View
    Adam Villa
    Adam & Eve Dublex Swim-Up
    Design Zimmer nur für Fli
    Double Room Deluxe
    Double Room Deluxe Sea Vi
    dr deluxe room
    dr deluxe room
    drsv deluxe room sv
    hdr honeymooner design room
    ldr ladies design room
    Maisonette Swim Up
    Romantic Couples Design Room
    rcdr romantic couples design room
    Pokój Deluxe widok na morze
    Pokój Deluxe 2 os. -
    Adam Villa
    Eve Villa
    Ladies Design Room Sng Use
    Ladies Design Room
    Design Suite
    Honeymooner Design Room

    Royal Adam & Eve - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Royal Adam & Eve? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00