Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Adam & Eve, Riwiera Turecka
1 / 26
Udogodnienia hotelu Royal Adam & Eve
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Royal Adam & Eve
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Belek
Ocena hotelu Royal Adam & Eve:
4.9 / 5
Średnia z 8 opinii
Szczegóły oceny hotelu Royal Adam & Eve:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.6
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.9 / 5
Średnia z 8 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 kwietnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 26 października 2018

Hotel Royal Adam & Eve w ofercie Biura podróży:

Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Belek Hotel tylko dla dorosłych polecany dla młodych ludzi, spragnionych wieczornych animacji i dobrej zabawy. Nowoczesny i luksusowy kompleks hotelowy położony na rozległej przestrzeni bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży, niedaleko centrum Belek. Ten komfortowy obiekt świadczy usługi na najwyższym poziomie i zadowoli każdego Gościa.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

2006 r. Odnowiony w 2014 r. Na terenie hotelu znajduje się 8 restauracji, 7 barów, room service (płatny), 9 sal konferencyjnych, windy, pralnia (płatna), 5 basenów odkrytych, 4 zjeżdżalnie wodne (czynne od 15.04 do 31.10). Urozmaicony program animacyjny oraz rozbudowane zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

plaża

Przy hotelu, prywatna, piaszczysta z pomostem, 300 m długości, posiada certyfikat Błękitnej Flagi. Parasole, leżaki, materace, ręczniki - bezpłatne, pawilony - płatne. Bar na plaży zawarty w UAI.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną (działa w wyznaczonych godzinach) w budynku głównym i indywidualną w willach, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, łazienkę (WC, prysznic i jacuzzi, suszarka do włosów), telefon, TV, balkon lub taras w pokojach, taras w willach. Typy pokoi: w sześciopiętrowym budynku głównym: pokoje Design dla max 3 os. , pokoje Design z bezpośrednim widokiem na morze dla max 3 os. , suity Design dla max 3 os. (2 sypialnie połączone drzwiami, jacuzzi) , pokoje Design Romantic Couple dla max 2 os. (jacuzzi, jedyne możliwe zakwaterowanie: jeden mężczyzna i jedna kobieta) , King Suity dla max 6 os. (salon i 3 sypialnie połączone drzwiami, 2 łazienki, sauna, jacuzzi) , pokoje Ladies Design dla max 3 os. (minimalne zakwaterowanie 1 kobieta, maksymalne zakwaterowanie 3 kobiety) , pokoje Honeymooner Design dla max 2 os. (jacuzzi, tylko dla Nowożeńców - podczas kwaterowania należy okazać w recepcji ważny akt ślubu, od daty ślubu nie może minąć więcej niż 90 dni) , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych dla max 2 os. 68 dwupiętrowych willi: Adam Villa dla max 3 os. (dwupoziomowa, 2 pokoje połączone drzwiami, 2 łazienki, sauna, jacuzzi, prywatny basen) , Eve Villa dla max 4 os. (dwupoziomowa, 3 pokoje połączone drzwiami, 2 łazienki, sauna, jacuzzi, prywatny basen) , Presidential Villa dla max 6 os. (4 pokoje połączone drzwiami, 3 łazienki, sauna, jacuzzi, kuchnia, prywatny basen)

Wyżywienie

restauracja główna, 7 restauracji a la carte, 7 barów (m.in. atrium bar, bar na plaży) Ultra All Inclusive (24h) Formuła zawiera: śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (13:00-14:30), kolacja (19:00-21:30) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej , przekąski (12:00-17:00), lody (13:00-15:00), podwieczorek (16:00-19:00), późny posiłek (23:30-03:00) serwowane w wyznaczonych barach , lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, świeżo wyciskany sok pomarańczowy (tylko do śniadania) , pakiety dla nowożeńców (na życzenie) Formuła nie zawiera: wysokojakościowych alkoholi, soków ze świeżych owoców, napojów serwowanych w butelkach, napojów energetycznych Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja.owoce morza "Mezes", turecka "Sark-I", steakhouse, restauracja serwująca afrodyzjaki "Eros", sushi & teppanyaki "Arrigato", jedzenie w ciemności "Blind", włoska "Basilico"

w cenie

siłownia, sauna, jacuzzi, łaźnia turecka, 4 korty tenisowe, rakiety i piłki do tenisa - wymagana rezerwacja, squash, badminton, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, boccia, dyskoteka , lekcje tańca, step aerobik, gimnastyka, piłka wodna, joga, pilates, animacje

płatne

salon piękności, centrum SPA, masaż , oświetlenie kortów, lekcje tenisa - wymagana rezerwacja, lekcje squasha, bilard, kręgle, sporty wodne na plaży

dodatkowe informacje

Hotel tylko dla dorosłych.

Aktualizacja opisu

29.03.2018 14:40

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Tylko dla dorosłych All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe Pokoje 6 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

opis hotelu

Adam i Eva Hotel
KATEGORIA SUN & FUN HOLIDYAS: SF5
KATEGORIA TURECKA: *****

POŁOŻENIE:
Hotel położonyna powierzchni 100.000 m2 bezpośrednio przy pięknej 300 m. szerokiej, piaszczystej plaży,  45 km. od centrum Antalyi oraz  35 km od międzynarodowego lotniska w Antalyi.  Do centrum Belek dzieli nas dystans około kilometra. Do Serik 5 km, a do Side około 20 km.

HOTEL OFERUJE:
Otwarty w 2006 roku, obiekt podzielony jest na dwie części: budynek główny oraz wille. Luksusowy i nowoczesny hotel może się poszczycić kilkoma rekordami. Pierwszym jest najdłuższy na świecie basen mający 104 m długości ( prócz tego basen na plaży, basenik dla dzieci, basen kryty z jacuzzi oraz basen kryty dla dzieci), drugim najdłuższy bar „Bluetooth Bar” posiadający 96 m. długości, trzecim- największy hol 10.000 m2. Ponadto hotel dysponuje nowocześnie zaopatrzonym centrum konferencyjnym, 8 butikami, luksusowym centrum Spa, 5 restauracjami a’la carte: włoską, turecką, śródziemnomorską, serwującą owoce morza i dania z ryb oraz sushi (bardzo romantyczna atmosfera panuje w restauracji „Secret”, którą polecamy wszystkim zakochanym), a także licznymi barami.

POKOJE:
Wszystkie 469 pokoi nowocześnie urządzone i w pełni zautomatyzowane. Dzięki małemu pilotowi możemy włączyć różnobarwne oświetlenie pokoju, otworzyć żaluzje by do pokoju wpadało naturalne światło lub je zamknąć stwarzając atmosferę anonimowości i intymności. W każdym centralnie klimatyzowanym pokoju ściany są pokryte lustrami, każdy posiada garderobę, łazienkę z kabiną prysznicową z opcją łaźni parowej i masażu oraz sprzętem odtwarzania muzyki, suszarką do włosów, balkon lub taras, a na nim sofę. W wyposażeniu pokoju znajduje się plazmowy telewizor, minibar uzupełniany codziennie w wodę, piwo, wino oraz napoje typu soft, maxi bar (dodatkowo płatny), sejf , bezprzewodowy Internet. Prócz wymienionego powyżej pokoju standardowego  hotel dysponuje pokojami typu family, suite, Villas oraz deluxe. Pokoje economy mają widok na ląd.

WYŻYWIENIE:
Wyżywienie w opcji Ultra All Inclusive zawiera: śniadania w godzinach 07:00-10:00, późne śniadanie w godzinach 10:00-11:00, obiady w godzinach 12:30-14:30, kolacje w godzinach 19:00-22:00,nocne snaki pomiędzy 00:30 a 02:00, wszytkie posiłki wydawane w formie bufetu, ponadto przekąski w ciągu dnia, oraz napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji. Formuła Ultra All Inclusive obowiązuje 24 godziny na dobę. Ponadto w tej opcji minbar uzupełniany jest raz dziennie oraz dostępnych jest 11 barów czynnych w wyznaczonych godzinach.

SPORT I ROZRYWKA:
Bezpłatnie można korzystać z: centrum fitness, pilastes,  squash, kortów tenisowych, boiska do piłki nożnej, koszykówki, piłki plażowej, tenisa stołowego, nauka tańca, joga, surfing, windsurfing oraz katamarany (3 ostatnie propozycje dotyczą osób posiadających odpowiedni dyplom). Odpłatnie są: bilard, centrum nurkowe, narty wodne oraz inne sporty ekstremalne, kręgle, nauka gry w tenisa i pokój gier. W hotelu można również skorzystać z symulatora gry w golfa.

DZIECI:
Dla najmłodszych (4-12 lat) hotel przygotował 2 place zabaw, brodziki (zewnętrzny i  kryty), specjalne menu podczas posiłków, zjeżdżalnie, mini kino, mini disko, oraz mini klub czynny w godzinach 10:00-22:00. Za dodatkowa opłatą istnieje możliwość wynajęcia opiekunki.

NASZYM ZDANIEM:
Jest to niewątpliwie bardzo luksusowy, nowoczesny i oryginalny hotel polecany nowożeńcom. Ze względu na niedalekie położenie pól golfowych polecany miłośnikom tego sportu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!


Orex
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

5

Region

BELEK

Opis oferty:

nowoczesny hotel został otwarty w 2006 roku, odnowiony w 2014, usytuowany na powierzchni 100.000m², budynek główny 6-piętrowy i 68 willi; do dyspozycji gości: 4 baseny zewnętrzne, basen kryty z jacuzzi, basen z 4 zjeżdżalniami wodnymi, restauracja główna, restauracja bistro, restauracja z przekąskami, 7 restauracji A‘la carte (rybna, turecka, międzynarodowa, romantyczna, kolacja w ciemności, sushi, włoska), 7 barów (w tym jeden "Atrium" o długości 96 metrów - najdłuższy na świecie!), kawiarnia, oraz 11 sal konferencyjnych i 4 sale balowe

POKOJE:

w hotelu znajduje się 476 pokoi i 68 willi; w budynku głównym: 442 pokoje design (64m²); 10 pokoi design (64m², widok na morze); 6 pokoi przystosowanych dla osób niepełnosprawnych; 16 pokoi suite (120m²); 2 pokoje king suite (500m²); ville: 30 pokoi Adam Villa (175m²); 34 pokoje Ewa Villa (175m²); 4 ville prezydenckie (600m²); wyposażenie: centralnie sterowana klimatyzacja (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z wanną 2 osobową lub prysznicem, telewizor plazmowy, minibar (bezpłatny - codziennie uzupełniany w napoje bezalkoholowe i piwo), maxi bar (płatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf (bezpłatny), bezpłatne Wi-Fi, balkon lub taras

DODATKOWO PŁATNE:

centrum Spa & Wellness, masaże, salon kosmetyczny, salon fryzjerski, fotograf, pralnia, wypożyczalnia samochodów, lekarz, lekcje tenisa, sprzęt do tenisa, oświetlenie kortów tenisowych, bilard, kręgle, szkoła nurkowania, centrum handlowe, salon gier, kafejka internetowa, loża w klubie nocnym, restauracje A'la carte, pawilony na plaży, wszystkie sporty wodne, room service 24h

KONTAKT:

www.adamevehotels.com

POŁOŻENIE:

1 km od centrum Belek, 35 km od lotniska w Antalyi

PLAŻA:

prywatna, piaszczysta plaża o długości 300 m znajduje się bezpośrednio przy hotelu; serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole, materace i ręczniki)

WYŻYWIENIE:

Ultra All Inclusive - śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja, późny posiłek oraz przekąski (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakościowy

DLA DZIECI:

animacje, brodzik, zjeżdżalnie wodne, basen kryty dla dzieci, mini klub (4-12 lat), plac zabaw, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna), samochodziki dla dzieci (płatne)

SPORT I ROZRYWKA:

animacje, muzyka na żywo (okazjonalnie), koncerty, dyskoteka, centrum fitness, siatkówka plażowa, koszykówka, aerobik, pilates, yoga, squash, Aqua Park, boccia, tenis stołowy, rzutki, mini piłka nożna, korty tenisowe (w ciągu dnia), łaźnia parowa, łaźnia fińska, łaźnia rosyjska, bezpłatne Wi-Fi na terenie całego hotelu


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

hotel położony ok. 1 km od centrum Belek, ok. 35 km od lotniska w Antalyi. Do najbliższego pola golfowego ok. 500 m. Do Antalyi dojazd dolmuszem lub taksówką.

Plaża

300 metrowa prywatna, przy hotelu piaszczysta z łagodnym zejściem, możliwośc wejścia do morza z pomostu. Leżaki, parasole, materace i ręczniki plażowe bezpłatne. Plaża oznaczona Błękitną Flagą.

Hotel

KATEGORIA LOKALNA 5* Luksusowy i designerski kompleks hotelowy położony na powierzchni 100 000m, wybudowany w 2006 r i odnowionych w 2011r. Składa się z sześciopiętrowego budynku hotelowego i 24 willi. Wysoki standard usług, wyśmienita kuchnia oraz bogate zaplecze rekreacyjno-sportowe zaspokoi potrzeby najbardziej wymagającyh Klientów.

Do dyspozycji gości

Recepcja, 8 wind, kantor wymiany walut, restauracja główna, 6 restauracji a'la carte, secret bistro serwujące późne i wczesne śniadania oraz późne przekąski, 7 barów ( mi.n na plaży, przy basenie i w dyskotece), dyskoteka, snack bistro i cukiernia. Room service, usługi pralni chemicznej, serwis fotograficzny, liczne sklepy z pamiątkami, biżuterią i wyrobami lokalnymi, opieka medyczna ( lekarz i pielęgniarka) na wezwanie, wypożyczlani samochodów. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa, MasterCard, EuroCard i American Express.

Internet

WIFI na terenie hotelu bezpłatnie, w pokojach odpłatnie.

Konferencje/Incentive

Centrum konferencyjne z 11 salami, które mogą pomieścić do 2100 osób. Możliwość wypożyczenia nowoczesnego sprzętu audiowizualnego.

Sport i Rekreacja

Bezpłatnie 4 baseny (główny, relaksacyjny, z 4 zjeżdżalniami oraz wewnętrzny) leżaki, parasole, materace i ręczniki kąpielowe, fitness, aerobic, korty tenisowe, wypożyczenie rakiet, tenis stołowy, squash, siatówka plażowa, rzutki, badminton, boccia, mini football, koszykówka, centrum Spa - m.in. łaźnia turecka, sauna, sauna rosyjska, jacuzzi. Odpłatnie bilard, oświetlenie kortów tenisowych, lekcje tenisa, kręgle, zabiegi relaksująco-upiększające oraz masaże w centrum Spa, sporty wodne przy plaży m.in. windsurfing, rowery wodne, catamaran, narty wodne.

Dla dzieci

brodzik, mini club dla dzieci w wieku 4-12 czynny codziennie, bardzo bogaty program animacyjny, pokój gier, łóżeczka na zamówienie. Możliwość wynajęcia opiekunki za dodatkową opłatą.

Zakwaterowanie

Oferuje 455 pokoi. Pokoje typy standard o powierzchni 64 m dwuosobowe z możliwością jednej dostawki, wyposażone w klimatyzację, łazienkę, suszarki do włosów, dwuosobową łaźnie parową, LED TV/SAT, telefon, mini bar, sejf oraz balkon o powierzchni 16m. Dostęp do internetu w pokoju za dodatkową opłatą.

Wyżywienie

Ultra All Inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Wczesne i późne śniadanie, lody, lekkie przekąski w ciągu dnia m.in. naleśniki tureckie, pizze i kebaby, kanapki, popołudniowa kawa, herbata, ciasto oraz nocne przekąski. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe oraz wybrane napoje importowane alkoholowe. Mini bar codziennie uzupełniany w wodę, soft drinki i piwo. Możliwość za dopłatą zamówienia maxibar z alkoholami. Sok z wyciskanych świeżych pomarańczy tylko w trakcie śniadania. Restauracje a'la carte nie są objęte opcją ultra all inclusive.

Informacje dodatkowe

http://www.adamevehotels.com Pakiet dla nowożeńców Angelmoon - ciasto, wino musujące i owoce, satynowa pościel w dniu przyjazdu dla nowożeńców - warunek potwierdzenie zawarcia związku małżeńskiego w ciągu 90 dni. Dla gości niepełnosprawnych hotel przygotował 5 pokoi specjalnie przystosowanych dla ich potrzeb.

Cena

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. 

WIZA I PASZPORT

Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Antalya

Położenie

hotel położony ok. 1 km od centrum Belek, ok. 35 km od lotniska w Antalyi. Do najbliższego pola golfowego ok. 500 m. Do Antalyi dojazd dolmuszem lub taksówką. Telefoniczna opieka rezydenta.

Plaża

obiekt znajduje się bezpośrednio przy własnej, piaszczystej plaży. Leżaki, materace, parasole, ręczniki bezpłatne na plaży i przy basenie. Plaża oznaczona Błękitną Flagą.

Wyposażenie

kompleks hotelowy składa się z 455 pokoi w sześciopiętrowym budynku głównym i 68 willi (17 willi Heaven wybudowanych w 2014 roku). Otwarty w 2006 roku, wyremontowany w 2011. Posiada lobby, 8 wind, sklepy i punkty usługowe, ogród, atrium, 7 barów, restaurację główną, 6 tematycznych restauracji a'la carte (turecka i rybna za opłatą serwisową, sushi, międzynarodowa, Eros i Blind za opłatą), centrum konferencyjne z 18 salami dla max. 1248 osób, 4 baseny, 4 zjeżdżalnie. Hotel akceptuje karty Visa, Master, American Express, Euro. Dla Gości dodatkowo usługi concierge "Angel Service". www.royaladamevehotel.com

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (A1-3A, A1-3F) nowocześnie urządzone, ok. 64 m2 (w tym 16 m2 balkon), TV/SAT LCD, telefon, minibar (bezpłatny, napoje bezalkoholowe i piwo), sejf, system oświetleniowy z paletą 11 kolorów, klimatyzacja centralna (w określonych godzinach, w zależności od pogody), łazienka z wanną i prysznicem (funkcja łaźni parowej dla 2 osób), jacuzzi (oprócz pokoi dla niepełnosprawnych), suszarka do włosów, WC, balkon z sofą wypoczynkową. Pokoje A1-3F z widokiem na morze. Pokoje Rodzinne (A1-3B) ok. 120 m2 (w tym 70 m2 balkon) 2 sypialnie, jacuzzi, wyposażone podobnie jak pokoje dwuosobowe. Willa Adam (A1-3E) ok. 175 m2, nowoczesny design, z prywatnym basenem (48 m2), dwa pomieszczenia, łazienka z sauną, taras. Willa Eva (A1-4Q) ok. 200 m2, nowoczesny design, z dostępem do basenu wspólnego dla kilku pokoi, dwa pomieszczenia, łazienka z sauną, taras.

Dzieci

miniklub w wieku 4-12 lat, animacje, oddzielny brodzik, zjeżdżalnie, bufet dla dzieci, krzesełko w restauracji, opiekunka do dzieci (płatna).

Rozrywka

animacje w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteki, imprezy DJ'skie i tematyczne.

Dostęp do internetu

bezprzewodowy Internet na terenie całego obiektu bezpłatny.

Sport

tenis (oświetlenie i kursy za opłatą), tenis stołowy, aerobik, siatkówka plażowa, mini piłka nożna, gimnastyka wodna. Za opłatą kręgle, sporty wodne na plaży.

Wellness

łaźnia turecka, łaźnia parowa, sauna, whirlpool. Za opłatą prywatna łaźnia turecka, masaże i zabiegi w spa.

Ultra All Inclusive

śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadania dla śpiochów. Przekąski w ciągu dnia. Lokalne i niektóre importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe przez całą dobę.

Dodatkowe informacje

Wcześniej = taniej- do 30.04.15 30% ZNIŻKI na pobyty w terminie 27.03.15-31.05.15 do 30.04.15 25% ZNIŻKI na pobyty w terminie 01.06.15-31.10.15 Zniżki- DLA DZIECI DO 14 LAT- pobyt gratis lub zniżki procentowe

Polecamy

nowoczesny design najwyższej klasy imprezy tematyczne i koncerty basen relaksacyjny o długości 100 m


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* Turcja/Riwiera Turecka

Kategoria

Kat. Exim Tours 5* Kat. lokalna 5*

Położenie

- przy plaży - ok. 1 km od centrum Belek - ok. 35 km od lotniska w Antalyi

Plaża

- prywatna, piaszczysta z pomostem - leżaki, materace, ręczniki plażowe i parasole (bezpłatne) - pawilony plażowe (płatne)

Pokoje

Pokój Design - usytuowany w budynku głównym - powierzchnia ok. 64 m2 - klimatyzacja centralna - mini bar (bezpłatnie napoje bezalkoholowe, piwo) - maxi bar (płatny - napoje alkoholowe, słodycze, orzeszki) - Plasma TV, telefon, sejf, Internet Wi-Fi - zestaw do parzenia kawy I herbaty - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów, lusterko do makijażu, szlafroki - na życzenie, kapcie) - jacuzzi, sauna parowa - balkon, boczny widok na morze

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - 4 baseny główny, relaksacyjny, kryty, ze zjeżdżalniami - 4 baseny w części willowej (tylko dla gości willi przy nich usytuowanych) - leżaki, materace i parasole przy basenach - sala fitness, aerobik, stretching, step, yoga, pilates, lekcje tańca, gimnastyka wodna - siatkówka plażowa, mini football, tenis ziemny, squash, tenis stołowy, rzutki, boccia - bogate całodzienne programy animacyjne, muzyka na żywo, imprezy tematyczne, dyskoteka - jacuzzi, sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) Płatne - profesjonalny salon SPA - kręgle, bilard, salon gier, oświetlenie kortów tenisowych - sporty wodne na plaży

Wyżywienie

Ultra All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski dzienne i nocne, lody. Lokalne i wybrane importowane napoje  bezalkoholowe i alkoholowe serwowane w godzinach 09:00-24:00 w wybranych barach, bar w dyskotece do 02:30. Restauracje a'la carte płatne.

Restauracje i bary

- restauracja główna

- 7 restauracji a l'a carte

turecka, rybna, międzynarodowa, włoska, sushi, blind, afrodyzjak

- 7 barów

m.in. w atrium, w dyskotece,  snack bar, bar przy basenie, na plaży - cukiernia, bistro

Dodatkowe informacje

- obiekt otwarty w 2006 roku, wyremontowany w 2014 roku - hotel dysponuje 476 pokojami w budynku głównym i 67 w willach - w hotelu kwaterowani się goście powyżej 16 roku życia - internet Wi-Fi w całym obiekcie (bezpłatny) - centrum konferencyjne - fryzjer, salon piękności, lekarz, sklepy, jubiler, wypożyczalnia samochodów - www. stonegrouphotels.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.

Cena nie zawiera

wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr koszt 15 EUR.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=iWrG-EG2ZPU


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Designerski hotel, niepowtarzalna stylistyka i mnóstwo wrażeń gwarantowane. Wielokrotnie nagradzany, odbywają się w nim najlepsze imprezy w całej Turcji!


Mapa Hotelu Royal Adam & Eve

Opinie o Hotelu Royal Adam & Eve

Niezapomniane wrażenia, cena w cale nie taka wygórowana, a hotel wart każdej złotówki. Piękne wnętrza, wspaniałe jedzenie i ekskluzywne alkohole, niezapomniane imprezy, których organizatorzy mają naprawdę świetne pomysły. Mnóstwo pięknych kobiet i mężczyzn, oczywiście w charakterze obsługi. Odrobinkę przeszkadza opieszałość obsługi i dużo gości z Rosji.

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Wspaniały wypoczynek, luksus, idealna obsługa i wyzywienie. Zdecydowanie hotel nie dla dzieci.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Gorąco polecam. Spędziliśmy tam z mężem niezapomniane chwile. Hotel luksusowy, pełen atrakcji.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Byłem we wrześniu i niedługo znów jedziemy, polecam na wyrafinowane imprezowanie

POLECAM:
singlom, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Wróciliśmy chyba ostatnim samolotem czarterowym z Turcji z Hotelu Adam i Ewa. jestem pod wrażeniem, ekskluzywności i luksusu. Fantastyczne jedzenie, doskonałe drinki, mili ludzie. Nic dodać nic ując, rewelacja!

POLECAM:
wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

MADE IN HAVEN :) ZDECYDOWANIE POLECAM

POLECAM:
wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Trzeba tam byc! ;)) wrazenia? zajebiste!;) wiem ,ze cena moze odstarszyc ,ale to są wakacje i kto ma warunki naprawde polecam ;))

POLECAM:
singlom, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Byliśmy we wrześniu 2008 w tym hotelu, zapiera dech w piersiach, brak słów, po prostu rewelacja!!! Jedzenie przewspaniałe, basen piękny,m duży, czysty. Pokoje wspaniale, pełne luster, gry świateł i kolorów. Czuliśmy się jak w innym odrealnionym świecie. Wieczorem rozpoczyna się życie rozrywkowe - alkohole w open barze i dyskoteka do białego rana. Polecam wszystkim spragnionym rozrywki oraz wszystkim, którzy szukają wyjątkowego miejsca na urlop. Hotel zasługuje na sześć gwiazdek, jedną dodałbym jeszcze za piękne słońce i cudowną plażę w Belek.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Royal Adam & Eve - możliwości zakwaterowania:

LADIES DESIGN ROOM 1PAX
DESIGN SUITE 3PAX
DESIGN SUITE 2PAX
LADIES DESIGN ROOM 3PAX
ADAM VILLA 1PAX
ADAM VILLA 2PAX
EVE VILLA 2PAX
LADIES DESIGN ROOM 2PAX
ROMANTIC COUPLE ROOM 2PAX
EVE VILLA 1PAX
EVE VILLA 3PAX
DESIGN SUITE 1PAX
DESIGN STANDARD ROOM 2PAX
Design Standard Room DBL
ADAM VILLA 3PAX
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby budynek glowny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Suita do pojedynczego wykorzystania budynek glowny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
EVE VILLA 4PAX
Willa Wspolny basen wanna lub prysznic WC klimatyzacja taras
Honeymooner Design Room DBL
Willa Wspolny basen wanna lub prysznic WC klimatyzacja taras
Pokoj dwuosobowy budynek glowny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Suita budynek glowny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Willa Wspolny basen wanna lub prysznic WC klimatyzacja taras
Pokoj dwuosobowy budynek glowny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Willa Wspolny basen wanna lub prysznic WC klimatyzacja taras
HONEYMOON ROOM 2PAX
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob budynek glowny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Suita budynek glowny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Willa Wspolny basen wanna lub prysznic WC klimatyzacja taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob budynek glowny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Willa Wspolny basen wanna lub prysznic WC klimatyzacja taras
Willa Wspolny basen wanna lub prysznic WC klimatyzacja taras
KING SUITE
DESIGN STANDARD ROOM 3PAX
DESIGN ROOM DIRECT SEA VIEW 2PAX
DESIGN STANDARD ROOM 1PAX
LADIES DESIGN ROOM
DESIGN ROOM DIRECT SEA VIEW 3PAX
HONEYMOONER DESIGN ROOM
ROMANTIC COUPLES DESIGN ROOM
DESIGN ROOM DIRECT SEA VIEW
DESING ROOM
EVE VILLA
ADAM VILLA
PRESIDENTIAL VILLA
DESIGN SUITE

Royal Adam & Eve - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Royal Adam & Eve? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00