cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
1 / 23
Ocena
hotelu:
4.0 / 5
Najbliższy termin
19.03 - 20.03
już od 314 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
29.04 - 30.04
już od 235 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Desert Rose
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Desert Rose
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Desert Rose:
4.0 / 5
Średnia z 19 opinii
Szczegóły oceny hotelu Desert Rose:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    3.2
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 marca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 kwietnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.

Hotel Desert Rose w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 15 km od centrum Hurghady
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

Wyposażenie

  • Wi-Fi, w miejscach ogólnodostępnych: w cenie, w recepcji/lobby: w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • kantor
  • recepcja
  • ogród
  • sejf: w cenie
  • bankomat
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • minimarket
  • fryzjer
  • lekarz
  • parking, niezadaszony: w cenie
  • sale konferencyjne: 2

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

912

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

kategoriatui

5 słoneczek (subiektywna ocena TUI wydana w oparciu o wewnętrzne kryteria i zasady oceniania obiektów, może się ona różnić od kategorii lokalnej)

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia 
  • piłka nożna
  • siatkówka plażowa
  • tenis stołowy
Płatne
  • strefa spa
  • sauna 
  • masaże 
  • zabiegi kosmetyczne 
  • centrum Ayurvedy
  • tenis 
  • windsurfing 
  • surfing 
  • nurkowanie powierzchniowe 
  • kanu
  • łódź typu banan
  • nurkowanie
  • szkoła nurkowania PADI
  • parasailing
  • łódź ze szklanym dnem
  • zumba
  • aqua aerobik
  • pilates
  • joga
  • aerobik

rozrywka

  • zajęcia kulinarne
  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • zajęcia taneczne
  • muzyka na żywo
  • boccia
  • rzutki w cenie
  • bilard za opłatą
  • dyskoteka dla dorosłych

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 1-4 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-4 os.
  • ok. 32 m2
  • widok na morze/widok na lagunę
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja
  • sejf: w cenie
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, uzupełnianie minibaru: kilka razy w tygodniu
  • telefon
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 32 m2
  • widok na ogród
  • sejf: w cenie
  • telefon
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja
  • biurko
  • minibar
  • TV sat.
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-4 os.
  • ok. 32 m2
  • widok na basen
  • sejf
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja
  • biurko
  • minibar
  • TV sat.
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 1-4 os.
  • ok. 32 m2
  • widok boczny na morze
  • sejf
  • telefon
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja
  • biurko
  • minibar
  • TV sat.
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie
  • obiad
  • kolacja
  • przekąski
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 5
  • restauracja „LA DOLCE VITA": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, stałe menu, wymagana rezerwacja, z klimatyzacją, z tarasem
  • główna restauracja „THE PALM RESTAURANT": rodzaje kuchni: międzynarodowa, menu dla niemowląt, bufet, z klimatyzacją, z tarasem
  • restauracja specjalistyczna „FATTOOSH": rodzaje kuchni: orientalna, a la carte, stałe menu, na zapytanie, rezerwacja wymagana, w cenie, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „EL RANCHERO": rodzaje kuchni: meksykańska, a la carte, stałe menu, wymagana rezerwacja, z klimatyzacją, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „IL DELFINO": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, a la carte, stałe menu, wymagana rezerwacja, z tarasem, na plaży, wymagany odpowiedni strój  
  •  bary i inne: 10
  • bar w lobby „ROSE BAR LOUNGE"
  • bar przy basenie „TROPICANA BAR"
  • bar „SAND BAR"
  • bar na plaży „SEA BREEZE BAR"
  • bar przy basenie „CLUB SODA BAR"
  • bar na plaży „BELLA VISTA"
  • pub „HARRY'S PUB"
  • bar „ALI BABA": za opłatą
  • bar przekąskowy „SUNSET BAR"
  • bar „THE BLUE LAGOON BAR"

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie:

    Ten elegancki hotel położony jest bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Do nowego centrum Hurghady ok. 10 km, do lotniska także ok. 10 km.


    Pokoje:

    Ponad 300 komfortowych pokoi 2-osobowych (możliwe dostawki) z klimatyzacją, wyposażonych w telewizję SAT, mini bar (dodatkowo płatny), telefon, łazienkę z wanną, suszarkę do włosów i sejf (w niektórych pokojach), toaletę.


    Do dyspozycji gości:

    serwis hotelowy - 24h, sejf w recepcji, kantor wymiany walut, sklepiki z pamiątkami, pralnia, opieka medyczna, plac zabaw dla dzieci, 3 baseny: w tym 1 dla dzieci, 3 restauracje, kawiarnia, dyskoteka, 2 bary (przy basenie i na plaży), prywatna plaża w tym leżaki, parasole i materace bezpłatnie, kort tenisowy (odpłatność za oświetlenie i rakiety tenisowe), okresowo program animacyjny dla dzieci i dorosłych oraz wieczorny program rozrywkowy. Ponadto - centrum nurkowania, windsurfing, bilard, korty tenisowe, boisko do siatkówki plażowej, ping pong. Sauna i masaże dodatkowo płatne.


    Wyżywienie:

    All inclusive: śniadania (7-10), obiady (12:30-15), kolacje (18:30-21:30) w formie bufetu. Przekąski (16-17), podwieczorek (17-18), lody dla dzieci (15-17). Ponadto zimne napoje, lokalne alkohole, kawa, herbata w godzinach 10-24. Dodatkowo płatne: alkohole importowane, świeżo wyciskane soki, espresso.

     

    Cena zawiera

    • przelot samolotem czarterowym do Sharm El Sheikh,
    • 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych,
    • wyżywienie jak w opisach obiektów,
    • transfery lotnisko-hotel-lotnisko,
    • opiekę polskojęzycznego rezydenta
    • ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż),
    • opłaty lotniskowe.

    Cena nie zawiera

    • wizy egipskiej (płatnej na lotnisku ok. 15 USD),
    • wycieczek fakultatywnych oraz innych wydatków osobistych.

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Hurghada Położony w turystycznej części Hurghady, wśród wielu hoteli. Przy hotelu długa, szeroka plaża z której uradowani będą sympatycy windsurfingu czy nurkowania. Na najmłodszych czekają zjeżdżalnie wodne w aquaparku, dla starszych i aktywnych przygotowano basen o wymiarach olimpijskich. Uzupełnieniem udanych wakacji będzie całodobowe AII Inclusive.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    5*

    Data otwarcia

    2001 r. Odnowiony w 2017 r. Na terenie hotelu znajduje się 5 restauracji, 4 bary, room service (płatny), pralnia (płatna), 2 sale konferencyjne, 3 baseny odkryte (jeden podgrzewany), aquapark (6 zjeżdżalni wodnych - działają w godz: 14:00-16:00).

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne W pokojach nie ma Wi-Fi.

    plaża

    Przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 1 km długości. Skała koralowa przy zejściu do morza. Leżaki - płatne, parasole, ręczniki plażowe - bezpłatne.

    pokoje

    Wyposażone są w klimatyzację indywidualną, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienkę (prysznic, suszarka, WC), zestaw do parzenia kawy i herbaty, balkon lub taras. Typy pokoi: w dwupiętrowym budynku głównym: pokoje standardowe dla max 4 os. w 7 dwu i trzypiętrowych aneksach: pokoje deluxe club dla max 4 os. , suity deluxe club dla max 4 os. (salon i sypialnia połączone drzwiami) , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych

    Wyżywienie

    restauracja główna, 4 restauracje a la carte, 4 bary, shisha corner (płatna) All Inclusive (24h, Premium All Inclusive) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-15:00), kolacja (18:30-21:30), późny posiłek (22:30-03:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadanie (10:00-11:00), przekąski (12:00-16:00), podwieczorek (11:00-16:00) serwowane w wyznaczonych barach, lody (12:00-16:00), wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety urodzinowe (na życzenie) Formuła nie zawiera: napojów importowanych, świeżo wyciskanych soków z owoców, baru: Ali Baba - Shisha Corner, pakietów dla nowożeńców Restauracje a la carte Wymagana rezerwacja.włoska "La Dolce Vita", libańska "Fattoosh", meksykańska "El Ranchero" - bezpłatne , owoce morza "Il Delphino"- płatna

    z myślą o dzieciach

    brodzik, animacje i zajęcia w mini klubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, 2 place zabaw, 2 zjeżdżalnie wodne menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    tenis stołowy, 3 korty tenisowe, siatkówka plażowa, aerobik, animacje, dyskoteka

    płatne

    salon piękności, centrum SPA, sauna, masaż, jacuzzi, bilard, siłownia, miniboisko do piłki nożnej, sporty wodne na plaży, centrum nurkowe, oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa

    Aktualizacja opisu

    26.02.2018 17:05

    usługi dostępne w hotelu

    Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Oasis Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Hotel Desert Rose*****

     

    Położenie: 

    bezpośrednio przy dużej, szerokiej plaży, ok. 25 km od centrum Hurghady.

     

    Wyposażenie hotelu:

    na terenie hotelu znajdują się 4 restauracje (główna, włoska, rybna oraz serwująca dania z grilla) i 6 barów. Hotel posiada również salę konferencyjną oraz kawiarenkę internetową. Na wprost hotelu znajduje się niewielkie centrum handlowe.

     

    Wyposażenie pokoi:

    hotel dysponuje 572 pokojami w 7 budynkach wyposażonymi w klimatyzację, telewizor, lodówkę, telefon, sejf, łazienkę z prysznicem i suszarką do włosów oraz balkony.

     

    Sport i rozrywka:

    do dyspozycji Gości hotel oferuje 3 baseny odkryte (w tym jeden z podgrzewaną wodą i jeden basen olimpijski), siłownię, saunę, masaże, bilard, tenis stołowy, dyskotekę, 3 korty tenisowe z oświetleniem. Na plaży istnieje możliwość uprawiania sportów wodnych (nurkowanie, windsurfing, snorkelling). Dla dzieci przygotowano brodzik, plac zabaw oraz mini klub dla dzieci od 4 lat.

     

    Wyżywienie:

    śniadania i obiadokolacje w formie bufetu.

     

    Cena zawiera:

    • przelot
    • opłaty paliwowe i kursowe,
    • opłaty lotniskowe,
    • transfery lotnisko - hotel - lotnisko,
    • ubezpieczenie KL i NW
    • zakwaterowanie
    • wyżywienie wg. oferty
    • opieka polskiego rezydenta

     

    Cena nie zawiera:

    • wizy egipskiej  

     


    ETI

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Egipt/Hurghada

    Położenie

    Hotel położony jest bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Do centrum Hurghady ok. 16 km (dostępne dodatkowo płatne transfery). Odległość do lotniska wynosi ok. 12 km.

    Wyposażenie

    Zadbany kompleks hotelowy składa się z ok. 912 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym i kilku 3-piętrowych budynkach bocznych. Obiekt dysponuje lobby z recepcją (bezpłatne Wi-Fi), restauracją główną, która serwuje dania w formie bufetu, 4 restauracjami a la carte (konieczna wcześniejsza rezerwacja), dodatkowo kilka barów. W rozległych ogrodach znajdują się 3 baseny z tarasami słonecznymi, aquapark z 6 zjeżdżalniami. Za opłatą; usługi pralnicze, hotelowa pomoc medyczna, klub nocny i kilka małych sklepów. Leżaki, materace, parasole oraz ręczniki kąpielowe przy basenie i na plaży bezpłatne.

    Pokoje

    Pokoje wyposażone są w; łazienkę z wanną lub prysznicem, toaletę, suszarkę do włosów, klimatyzację, telefon, TV sat., mini lodówkę, sejf, balkon lub taras. Pokoje z widokiem na ogród (DZ/EZ) lub częściowy widok na morze (DSM/ESM). Pokoje klubowe (DBF/EBF) z widokiem na morze mają takie same udogodnienia, jak pokoje standardowe, dodatkowo zestaw do parzenia kawy i herbaty oraz codzienne uzupełniany mini bar w napoje bezalkoholowe i wodę mineralną. W ofercie limitowana liczba pokoi ekonomicznych (DZP/EZP).

    Sport i rozrywka

    Sala fitness, 3 korty tenisowe (oświetlenie/sprzęt za opłatą), tenis stołowy, siatkówka plażowa, dzienny i wieczorny program animacyjny. Za opłatą; bilard, strefa wellness z sauną, łaźnia parowa i turecka, masaże i zabiegi pielęgnacyjne, sporty wodne na plaży oferowane przez lokalnych dostawców.

    Wyżywienie

    All inclusive; śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, późne śniadania, przekąski, kawa/herbata oraz popołudniowe ciasto, lody. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w wyznaczonych barach od 10.00 do północy.

    Dzieci

    Mini klub (3 - 12 lat), animacje dla dzieci, mini dyskoteka, brodzik, plac zabaw, na życzenie za dodatkową opłatą opiekunka dla dzieci.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Znany i lubiany hotel, składający się z niskich budynków na rozległym terenie (ponad 300 tys. m2). Nowy aquapark, bogata oferta rekreacyjna i sportowa dla całej rodziny.

    Położenie

    Tuż przy prywatnej, piaszczystej, kilometrowej plaży (przejście przez promenadę) nad naturalną laguną (rafa koralowa!), 10 minut jazdy od lotniska, 15 minut - od centrum (okresowo odpłatne przejazdy busem hotelowym).

    Wyposażenie

    Reprezentacyjne lobby z całodobową recepcją, piano barem, punktem wymiany walut, bankomatem i sklepikami, kilka lokali gastronomicznych, w tym: restauracja główna, bar przy basenie, bar przy plaży, kącik orientalny z sziszą, bar Bella Vista na wysepce, dwie restauracje a’la carte: włoska Dolce Vita oraz rybna przy plaży. Ponadto w hotelu znajdują się dwie sale konferencyjne, centrum biznesowe, Internet i pralnia.

    Pokoje

    Ponad 900 stylowych, komfortowo urządzonych pokoi; indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka z prysznicem i suszarką do włosów, mała lodówka, sejf, telefon, TV sat. Pokoje standardowe maja powierzchnię ok. 30 m2 mogą być bez lub z balkonem (widok na basen, ogród lub morze).

    Wyżywienie

    All Inclusive: śniadania (7.00-10.00), obiady (12.30-15.00), kolacje (18.30-21.30) w restauracji głównej, przekąski do godz. 17.00, tea time w barze Grill Bar (17.00 -18.00), późna kolacja serwowana (21.30- 01.00), przekąski nocne (01.00-03.00), wczesne śniadania kontynentalne (03.00-07.00), lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe do północy, po południu lody dla dzieci (do lat 12).

    Sport i rozrywka

    Dwa baseny (w tym jeden o wymiarach olimpijskich) z tarasami słonecznymi, nowy, pełen atrakcji wodnych aquapark, piłka siatkowa, boisko wielofunkcyjne, tenis stołowy, korty tenisowe, fitness center, masaże, sauna, szachy ogrodowe, rzutki, bilard, aerobik, centrum sportów wodnych i nurkowania, program animacyjny w dzień i rozrywkowy wieczorem (np. występy folklorystyczne).

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, miniklub, wysokie krzesełka, łóżeczka, menu dziecięce.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 15 USD. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 18$. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską (15 USD lub 18 USD), obowiązkowej opłaty za uczesnictwo w kolacji wigilijnej (60 USD - obowiązkowo płatne na miejscu u rezydenta) i zabawie sylwestrowej (100 USD - obowiązkowo płatne na miejscu u rezydenta), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA EGIPSKA

    *****

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    *    16 km od centrum Hurghady, 12 km od lotniska.  

    Plaża

    *    Piaszczysta plaża w formie zatoki, od długości ponad 1300 m, znajduje się bezpośrednio przy hotelu.

    Zakwaterowanie

    *    912 pokoi; *    Typy pokoi: standard (33 m2 z widokiem na ogród, basen lub morze), club sea view rooms (32 m2 z widokiem na morze, blisko plaży), junior suite (65 m2 - 2 pomieszczenia), club suites sea view (65 m2 - 2 pomieszczenia, z widokiem na morze, blisko plaży); *    Wyposażenie: łazienka z prysznicem i suszarką do włosów, klimatyzacja, telefon, telewizor, mini bar (uzupełniany codziennie w butelkę wody i napoje typu soft - w pokojach standardowych i sea view softy co drugi dzień). Nie wszystkie pokoje posiadają balkon lub taras.

    Restauracje i bary

    *      Restauracja główna, oraz 4 restauracje tematyczne: włoska, meksykańska, libańska oraz serwująca owoce morza; *    10 barów (w tym bar przy plaży, przy basenach, w lobby), kącik z shishą (dodatkowo płatny).

    Wyżywienie

    *    All inclusive - śniadania, obiady, kolacje (7 wieczorów tematycznych), późne kolacje, przekąski w ciągu dnia, lody w wybranych godzinach. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji serwowane są w wybranych barach w godzinach ich otwarcia przez całą dobę (alkohole niedostępne między 04.00 a 07.00). Restauracje a'la carte dostępne są bez limitu lecz wymagana jest wcześniejsza rezerwacja (w porze lunchu lub/i kolacji).

    Sport i Rozrywka

    *    3 baseny (1 podgrzewany w okresie zimowym); *    Aquapark (czynny w określonych godzinach); *    Bezpłatnie: centrum fitness, tenis stołowy, boisko do piłki nożnej, kort tenisowy (sprzęt i oświetlenie płatne), siatkówka plażowa, rzutki, animacje; *    Odpłatnie: bilard, centrum nurkowe, centrum sportów wodnych.

    Dla dzieci

    *    Brodzik, mini klub (3-12 lat), mini disco, plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczka la niemowląt (ilość ograniczona).

    Pozostałe udogodnienia

    *    Centrum SPA (sauna, masaże, zabiegi), bezpłatne Wi-Fi, pralnia, opieka medyczna,  płatny bus do centrum Hurghady.

    Naszym zdaniem

    *    Wspaniały hotel o przepięknej, szerokiej plaży, położony w rozległym ogrodzie. Duża ilość atrakcji dla dzieci stanowi o jego popularności wśród rodzin. Na uwagę zasługuje także piękny kompleks basenowy z Aquaparkiem.

    Strona internetowa

    *   www.desertrose-resort.com  


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Hurghada, Egipt

    UWAGA!

    Opis z zeszłego sezonu.

    Położenie

    na rozległym terenie (ok. 320 000 m2), bezpośrednio nad morzem, przy naturalnej lagunie z rafą koralową. Do centrum Hurghady ok. 15 km. Do lotniska ok. 12 km.

    Plaża

    prywatna, hotelowa, długa ok. 1 200 m), piaszczysta plaża w zatoce kąpielowej, łagodne zejście do morza. Leżaki i parasole bezpłatnie.

    Wyposażenie

    komfortowy kompleks hotelowy, zbudowany w 2002 roku, odnowiony w 2015 roku oferuje 914 pokoi mieszczących się w 9 budynkach. Do dyspozycji gości: lobby, recepcja, 11 barów, restauracja główna serwująca dania w formie bufetu, 4 restauracje a la carte. Na zadbanym rozległym terenie znajdują się 3 baseny, w tym basen olimpijski. Leżaki, parasole, ręczniki kąpielowe bezpłatnie. Aquapark z 6 zjeżdżalniami. www.desertrose.com

    Dostęp do internetu

    WiFi w pomieszczeniach ogólnodostepnych bezpłatnie.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Zakwaterowanie

    przestronne, wygodnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 32 m2, standardowe, klimatyzacja, mini bar, sejf, TV-SAT., balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (1-3B). Suite z widokiem na morze (2-3C): dwa pokoje połączone drzwiami, ok. 64 m2, dla 2 os. z 2-3 dzieci, lub maks. 3 os. z 2 dzieci, wyposażone jak pok. 2A. Pokoje dwuosobowe de luxe z widokiem na morze (1-3D): beach front, najbliżej plaży, wyposażane jak pok. 2A.

    Sport

    basen olimpijski, siłownia, aerobik, tenis stołowy, 3 korty tenisowe (sprzęt, oświetlenie za opłatą), siatkówka plażowa, boisko wielofunkcyjne, bilard, rzutki. Za opłatą: centrum nurkowania, sporty wodne na plaży.

    Wellness

    dla osób powyżej 15 lat, łaźnia parowa, masaże, sauna, jacuzzi za opłatą.

    Dzieci

    mini klub (3-12 lat), plac zabaw, basen, zjeżdżalnie, animacje, mini disco.

    Rozrywka

    urozmaicone animacje w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteka, zjeżdżalnie w aquaparku.

    Ultra All Inclusive

    3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie urozmaiconego bufetu. Dodatkowo: wcześniejsze śniadanie, późniejsza kolacja. Wieczory tematyczne. W ciągu dnia przekąski (10:30-12:30; 13-17:30) serwowane w wybranych barach/restauracjach; lody (12:30-16:00) we wskazanych barach. Cztery restauracje a'la carte (za wcześniejszą rezerwacją). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (dostępne 24h, o wyznaczonych porach w konkretnych barach). Napoje w dyskotece (23-03:00).

    Dla dzieci

    2-13 lat pobyt gratis lub zniżka.

    Polecamy

    • bardzo przyjemny resort urlopowy ze wspaniałą atmosferą
    • położony w ładnym, zadbanym ogrodzie
    • aquapark, 6 zjeżdżalni dla dorosłych
    • 2 zjeżdżalnie dla najmłodszych
    • 3 baseny, w tym olimpijski
    • przestronne pokoje i suity rodzinne
    • atrakcyjny pakiet All Inclusive Premium, 11 barów, 5 restauracji
    • piaszczysta plaża z łagodnym zejsciem do morza
    • idealne miejsce dla całej rodziny
    • wizyta rezydenta w hotelu


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Desert Rose

    Opinie o Hotelu Desert Rose

    4.7
    zdecydowanie polecam

    Hotel Desert Rose to bardzo duży hotel, ale wcale się tego nie odczuwa bo budynki znajdują się w ogrodzie, na całym hotelowym terenie. Jest kilka basenów ( w tym 1 olimpijski) , animacje, ładna plaża. W kwestii jedzenia zawsze coś sobie znajdziemy. Pokoje nie należą do eleganckich, ale są ok na dobry i komfortowy wypoczynek.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.4
    polecam

    Byłam w tym hotelu tydzień czasu i ani chwili się nie nudziłam. Na terenie hotelu fajny aquapark, all inclusive działa przez 24 h!! Hotel duży, ale nie ma tłoku. Zatoka do kąpieli jest bardzo bezpieczna można nawet w bardzo wietrzne dni się kąpać. Pojechałabym raz jeszcze do tego hotelu

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    4.6
    polecam

    Hotel jest ogromny, co daje poczucie intymności. Zarówno plaża jak i baseny dobrze utrzymane. W pokoju też wszystko było jak należy, a codzienne niewielkie napiwki sprawiały, że mieliśmy pokój wysprzątany na błysk. Jedzenie bardzo dobre, zwłaszcza desery. Nie polecam natomiast lokalnej wódki i wina. Spokojnie mogę polecić ten hotel, choć zasługuje raczej na mocne 4*.

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
    Podsumowanie: polecam
    4.6
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Hotel spełnił wszystkie moje wakacyjne oczekiwania i marzenia. Sporo Rosjan, ale byli oni wbrew pozorom całkiem kulturalni, więc w ogóle nie przeszkadzali. Hotel ma kilka basenów, w tym jeden podgrzewany, więc na zimę byłby w sam raz i ze zjeżdżalniami dla dzieci. Do tego ma całkiem spory plac zabaw. Na plaży spokój i porządek, dużo leżaków (bezpłatnych), parawany i parasole. Co krok była jakaś restauracja, mi najbardziej smakowało w libańskiej, w barach drinki i szisza, wieczorami muzyka na żywo, bardzo klimatycznie. Miejsce jest naprawdę super i bardzo chętnie tam z pociechami wrócimy.

    POLECAM:
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.4
    polecam

    chcialbym podsumowac swoj wakacyjny wyjazd w sierpniu/wrzesniu 2014. sam hotel i jego obsluga na bardzo wysokim europejskim pozioie, bardzo smaczne posilki, ale mogly by byc troche bardziej urozmaicone. sam hotel fajnie polozony, ze swietnymi, duzymi basenami, kortami do tenisa i boiskami do siatkowki. animacje tez fajne ale tylko dla tych ktorzy znaja rosyjskii. sporo sie dzialo dla dzieci, glownie pod nie byly te animacje, place zabaw, zjezdalnie i takie tam. ogolnie wyjazd mi sie podobal, polecam.

    POLECAM:
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Wszystko w porządku.Pokoje czyściutkie,obsługa bardzo miła,jedzenie smaczne,świeże i różnorodne.Obecność Rosjan nie przeszkadza.Polecam.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    2.9
    odradzam

    Hotel na pewno nie zasługuje na 5* co najwyżej na 3*, beznadziejne jedzenie, bardzo brudno na stołówce (wróble fruwają po talerzach i stołach i oczywiście brudzą -odchody) Rosjanie wszędzie i bardzo głośni, pijani i ohydni. Zdecydowanie odradzam hotel dla rodzin z dziećmi, brak bezpośredniego dostępu do morza!!!!!!!!!!

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: odradzam
    2.9
    1.7
    zdecydowanie odradzam

    Absolutnie odradzam pobyt w tym hotelu. Brak dostępu do morza, sztuczna mała brudna laguna. Wyżywienie okropne. Opcja all inc. to koszmar. Zdecydowanie nie !!!!!!!!!!!

    POLECAM:
    Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
    1.7
    2.4
    odradzam

    Egipska tragedia...Brud na stołówce, zasyfiony basen rekreacyjny, drugi basen w remoncie, bitwa o miejsca w restauracji/talerze/szklanki/leżaki. Animacje po rosyjsku. Obsługa w punkcie medycznym bez kwalifikacji. Mnóstwo Rosjan i Arabów. Wi-Fi w jednym z barów- strona otwiera się w 3 godziny:) Przekąski w barze: suche buły ze śniadania. Częsty brak prądu, klima chodzi w cały świat-naprawiają godzinami. To by było na tyle.

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: odradzam
    2.4
    3.7
    polecam

    bylismy tam od 14-21 10 2011 ogolna opinia pozytywna czyste baseny, obsluga mila, dziennie sprzatane pokoje (no ale trzeba zostawic dolara napiwku) dbaja o czystosc przez caly dzien co widac na kazdym kroku. Na minus to wszyscy prawie goscie to rosjanie wszystkie animacje i zabawy po rosyjsku odczowa sie wrazenie jakby bylo sie w rosji na wakacjach. Jedzenie bogate tylko brak wedlin, no i caly czas przez radiowezel grana na okraglo ta sama plyta przez godzine i od nowa do znudzenia. Nasza ogolna opinia hotelu to naciagane 4 gwiazdki, a jeszcze jedno mimo ze mielismy wykupione all inclusive to w kilku restauracjach i barach kazali slono placic to wielki minus

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    3.7

    Desert Rose - możliwości zakwaterowania:

    Pok. dwuosobowy boczny widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
    Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami
    Dvoulůžkový pokoj
    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou s bočním výhledem/moře
    Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami s bočním výhledem/moře
    dvoulůžkový pokoj, boční výhled na moře
    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou s výhledem/bazén
    Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami s výhledem/bazén
    Dvoulůžkový pokoj s výhledem/bazén
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Jednolůžkový pokoj

    Desert Rose - Możliwości wyżywienia:


    Desert Rose - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Desert Rose? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00