Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
  • Hotel Desert Rose, Morze Czerwone
1 / 23
Udogodnienia hotelu Desert Rose
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Desert Rose
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Desert Rose:
4.0 / 5
Średnia z 19 opinii
Szczegóły oceny hotelu Desert Rose:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    3.2
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.0 / 5
Średnia z 19 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 września 2018

Hotel Desert Rose w ofercie Biura podróży:

ETI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt/Hurghada

Położenie

Hotel położony jest bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Do centrum Hurghady ok. 16 km (dostępne dodatkowo płatne transfery). Odległość do lotniska wynosi ok. 12 km.

Wyposażenie

Zadbany kompleks hotelowy składa się z ok. 912 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym i kilku 3-piętrowych budynkach bocznych. Obiekt dysponuje lobby z recepcją (bezpłatne Wi-Fi), restauracją główną, która serwuje dania w formie bufetu, 4 restauracjami a la carte (konieczna wcześniejsza rezerwacja), dodatkowo kilka barów. W rozległych ogrodach znajdują się 3 baseny z tarasami słonecznymi, aquapark z 6 zjeżdżalniami. Za opłatą; usługi pralnicze, hotelowa pomoc medyczna, klub nocny i kilka małych sklepów. Leżaki, materace, parasole oraz ręczniki kąpielowe przy basenie i na plaży bezpłatne.

Pokoje

Pokoje wyposażone są w; łazienkę z wanną lub prysznicem, toaletę, suszarkę do włosów, klimatyzację, telefon, TV sat., mini lodówkę, sejf, balkon lub taras. Pokoje z widokiem na ogród (DZ/EZ) lub częściowy widok na morze (DSM/ESM). Pokoje klubowe (DBF/EBF) z widokiem na morze mają takie same udogodnienia, jak pokoje standardowe, dodatkowo zestaw do parzenia kawy i herbaty oraz codzienne uzupełniany mini bar w napoje bezalkoholowe i wodę mineralną. W ofercie limitowana liczba pokoi ekonomicznych (DZP/EZP).

Sport i rozrywka

Sala fitness, 3 korty tenisowe (oświetlenie/sprzęt za opłatą), tenis stołowy, siatkówka plażowa, dzienny i wieczorny program animacyjny. Za opłatą; bilard, strefa wellness z sauną, łaźnia parowa i turecka, masaże i zabiegi pielęgnacyjne, sporty wodne na plaży oferowane przez lokalnych dostawców.

Wyżywienie

All inclusive; śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, późne śniadania, przekąski, kawa/herbata oraz popołudniowe ciasto, lody. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w wyznaczonych barach od 10.00 do północy.

Dzieci

Mini klub (3 - 12 lat), animacje dla dzieci, mini dyskoteka, brodzik, plac zabaw, na życzenie za dodatkową opłatą opiekunka dla dzieci.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt/Hurghada

Strefa

Prestige, Family

Dzieci

pobyt gratis - opłata tylko za przelot - 1 dziecko 2-12 lat opłata tylko za przelot - 2 dziecko - 2-5 lat opłata tylko za przelot

Lokalizacja

południowa część Hurghady centrum - ok. 16 km centrum handlowe Senzo Mall - ok. 2,5 km lotnisko - ok. 15 km

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, prywatna, szeroka, długa, piaszczysta z łagodnym zejściem do wody, parasole i leżaki bezpłatne

Hotel

pięciogwiazdkowy, elegancko urządzony, posiada 872 pokoje rozlokowane w dwupiętrowych budynkach, otoczony zielenią, położony przy piaszczystej plaży

Udogodnienia

Całodobowa recepcja, centrum SPA (dodatkowo płatne), mini market, pralnia ( za dodatkową opłatą), 2 sale konferencyjne

Internet

Bezpłatny w miejscach publicznych

Pokoje

2-os., możliwość 1 lub 2 dostawek, łazienka z prysznicem lub wanną , klimatyzacja sterowana indywidualnie, telefon, lodówka z mini barem (zawartość dodatkowo płatna), TV SAT, sejf, taras lub balkon, boczny widok na morze za dodatkową opłatą

Restauracje i bary

Restauracja główna Palm

Restauracje a la carte

włoska, libańska, z owocami morza, meksykańska 10 barów Płatny bar Ali Baba

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

3 baseny w tym basen olimpijski, 3 korty tenisowe, centrum fitness, animacje, centrum SPA (dodatkowo płatne), sporty wodne dodatkowo płatne, bilard, rzutki,

Płatne

Centrum SPA, sporty wodne, fryzjer, pralnia

Dla dzieci

brodzik, plac zabaw, mini club (3-12 lat), możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do 2 lat

Program All Inclusive

07.00-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata 10.00-11.00 późne śniadanie 13.00-15.00 obiad w formie bogatego bufetu w restauracji głównej 18.30-22.00 kolacja w formie urozmaiconego bufetu w restauracji głównej 22.00-24.00 późny posiłek w restauracji głównej 12.30-17.00 przekąski i lody w wyznaczonych barach 10.00-24.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole typu piwo, wino białe i czerwone, brandy, rum, gin, whisky, wódka i drinki na bazie alkoholi lokalnych w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów do posiłków serwowane są napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole takie jak piwo, wino białe i czerwone leżaki i parasole przy basenie oraz na plaży - wieczorne przedstawienia w amfiteatrze - animacje w ciągu dnia i wieczorem - raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a la carte ( po wcześniejszej rezerwacji) Szczegółowy plan all inclusive klienci otrzymają po przybyciu do hotelu.

Oficjalna kategoria

5 gwiazdek

Karty kredytowe

MasterCard, Visa

Strona hotelu

desertrose.com

Nasza ocena

Pokój ***** Położenie ***** Wyżywienie ***** Sport/rozrywka ****

Atuty

- bezpośrednio przy plaży - duży i zadbany ogród - niedaleko lotniska - bogate all inclusive

Cena obejmuje

opiekę polskiego rezydenta ,przelot samolotem z opłatą lotniskową, bagaż główny oraz podręczny, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 3,4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu, pakiet ubezpieczeniowy Europaische Reiseversicherung AG (NNW, KL i bagaż) oraz składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

Cena nie obejmuje

wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia, napojów do posiłków jeśli w opisie hotelu nie podano inaczej oraz lokalnych opłat klimatycznych i podatków turystycznych płatnych na miejscu przy zakwaterowaniu, a także innych wydatków osobistych

City Tour Hurghada

Objazd po Hurghadzie z przewodnikiem polskojęzycznym. Przejazd do starego centrum miasta El Dahar - meczet oraz kościół koptyjski, akwarium morskie z przepięknym okazami z Morza Czerwonego ( płatne 3$). Czas na zakupy pamiątek, w tym, Galeria papirusów. Cena ok. 15 USD/os.

Kair

Kair jest największą metropolią w Afryce, która łączy ślady najstarszej cywilizacji ze współczesnością. Stanowi również centrum politycznego i kulturalnego świata arabskiego. W programie zwiedzanie Muzeum Kairskiego z zabytkami kultury i sztuki dawnej cywilizacji, przejazd do Gizy, gdzie znajdują się słynne piramidy - Cheopsa, Chefrena i Mykerinosa oraz monumentalna rzeźba Sfinksa, a po obiedzie wizyta w Pałacu Esencji Kwiatowych i Instytucie Papirusu. Powrót do hotelu w późnych godzinach nocnych. Cena ok. 90 USD/os. W przypadku transportu samolotem ok. 280 USD/os.

Luksor

Ze względu na tak olbrzymią ilość zabytkowych obiektów Luksor nazywany jest często największym muzeum świata na otwartej przestrzeni i został wpisany na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Zwiedzanie rozpoczyna się od zachodniego brzegu, gdzie znajdują się kolosy Memnona, Dolina Królów z wykutymi w skale grobowcami faraonów oraz Świątynia Królowej Hatszepsut - budowla sakralna zbudowana u stóp gigantycznej ściany skalnej w Deir el Bahari (Teby) w XV w. p.n.e. Po wizycie w manufakturze alabastru i obiedzie przejazd na wschodni brzeg i zwiedzanie kompleksu świątyń w Karnaku. Cena ok. 90 USD/os.

Blue Trip

Całodzienna wycieczka morska, sprzęt ABC wypożyczamy w porcie, możliwość spróbowania swoich sił w snorkelingu i podziwiania wspaniałych raf koralowych Morza Czerwonego ( postój 2 razy po godzinie na dwóch różnych rafach). Czas wolny na plaży na wyspie. W trakcie snorkelingu obiad serwowany na łodzi, a do niego zimny napój. Cena ok. 25 USD/os.

Nurkowanie - Intro Diving

Niesamowite przeżycie- odkrywamy rafy koralowe w sprzęcie nurkowym pod opieką instruktorów Padi. Na pierwszy raz - Intro Diving. Całodniowa wycieczka, dwie sesje nurkowe po 15 minut- nurkowanie z łodzi na wodach otwartych. W cenie sprzęt, lunch, napoje, snorkeling w przerwach. KURS PADI 4 DNIOWY 280$ Cena ok. 45 USD/os.

Mahmya - Rajska Wyspa

Piaszczysta plaża, turkusowe morze i przepiękne rafy koralowe, Opalanie, relaks i błogie lenistwo z dala od gwaru i wielkiego miasta. Do Państwa dyspozycji bezpłatna wypożyczalnia sprzętu ABC, parasole, maty. W cenie obiad w restauracji na wyspie. Napoje dodatkowo płatne. Cena ok. 80 USD/os.

Quady poranne - 3 godziny

Poranna przejażdżka quadami po pustyni. Cena ok. 35 USD/os.

Doskonała wycieczka dla dorosłych i dla dzieci. W programie

jazda jeepami, quadami ok. 20 minut, spidecarami oraz na wielbłądzie, zwiedzanie wioski beduińskiej, terrarium z egzotycznymi zwierzętami, kolacja, pokaz folklorystyczny oraz oglądanie gwiazd przez teleskop. Cena ok. 40 USD/os.

Super Sahara Park Quadami

Zabawa i spora dawka adrenaliny podczas 3 godzinnej niezapomnianej wyprawy quadami ( ok. 40 km) w okolice Gór Morza Czerwonego. W programie - wizyta w wiosce beduińskiej, przejażdżka na wielbłądach, beduińska kolacja, napoje bezalkoholowe, zachód słońca nad górami, orientalne show ( taniec brzucha, wirujący derwisz, fakir show). Do jazdy na quadach należy mieć ukończone 16 lat. Cena ok. 45 USD/os.

Blue Aquarium, rejs po morzu

„Rybki przez szybki" - możliwość podziwiania bogactwa raf koralowych Morza Czerwonego - krótki rejs w kierunku raf, następnie przejście pod pokładem ( ok. 2,5 m pod wodą). Znajdują się tam panoramiczne okna pozwalające obserwować bogactwo podwodnego świata. Cena ok. 40 USD/os.

Delfinarium

Wizyta w delfinarium, gdzie odbywa się pokaz akrobacji i niezwykłych umiejętności w wykonaniu delfinów pod okiem zawodowych treserów. Możliwość dokupienia po pokazie pływania z delfinami w basenie- płatne dodatkowo ok. 65 USD/5 min i ok. 90 USD/10 min. Cena ok. 45 USD/os.

Łódź podwodna Submarine

Dopłynięcie łodzią do platformy, z której schodzi się do łodzi podwodnej. Łódź zanurza się na głębokość ok. 20 m i podczas ok. 35 min rejsu podziwia się urzekającą faunę i florę podwodnego świata. Cena ok. 60 USD/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

HURGHADA/EGIPT

Do dyspozycji gości

• recepcja • ogród • ogród zimowy • 2 baseny (zewnętrzne) • podgrzewany basen (zewnętrzny) • aquapark (w cenie) • restauracja główna The Palm Restaurant (z tarasem, kuchnia międzynarodowa) • restauracja a la carte La Dolce Vita (z tarasem, kuchnia włoska) • restauracja a la carte Fattoosh (kuchnia orientalna) • restauracja a la carte El Ranchero (kuchnia meksykańska) • restauracja a la carte Il Delfino (z tarasem, na plaży, ryby/owoce morza) • 11 barów

Wyposażenie

• Wi-Fi (w miejscach ogólnodostępnych, w cenie) • ręczniki 

Dodatkowe udogodnienia

• sejf (w recepcji) • sklep z pamiątkami • sklepy • minimarket • butik • fryzjer • opieka medyczna • pralnia (płatna) • parking • 2 sale konferencyjne

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

912

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dla dzieci

• pokój zabaw • plac zabaw • brodzik • animacje dla młodzieży • animacje dla dzieci • miniklub (dla dzieci w wieku 4-12 lat)

Sport i wellness

W cenie • aquapark • siłownia 

Płatne • rzutki • bilard • centrum wellness • sauna • masaże • zabiegi kosmetyczne • centrum Ayurvedy • piłka nożna • siatkówka plażowa • tenis stołowy • tenis • windsurfing • surfing • nurkowanie powierzchniowe 

Rozrywka

• dyskoteka/klub nocny • amfiteatr • animacje • pokazy • muzyka na żywo • wieczory taneczne

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze deluxe DZM1

• 1-4 os. • ok. 32 m2 • widok na morze • w pierwszej linii od morza • balkon • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja • sejf • telefon • biurko • minibar • TV sat. • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • WC • Wi-Fi (płatne)

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-4 os. • ok. 32 m2 • widok na ogród • balkon • telefon • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja • sejf • biurko • minibar • TV sat. • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • WC • Wi-Fi (płatne)

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-4 os. • ok. 32 m2 • widok na basen • balkon • sofa • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja • sejf • biurko • minibar • TV sat. • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • WC • Wi-Fi (płatne)

Pokój 2-osobowy DZX3

• 1-4 os. • ok. 32 m2 • widok boczny na morze • telefon • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja • sejf • biurko • minibar • TV sat. • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • WC • Wi-Fi (płatne)

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie, obiad i kolacja (w formie bufetu) • przekąski • wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe 

Dodatkowe informacje • restauracje a la carte La Dolce Vita, El Ranchero i Il Delfino (po wcześniejszej rezerwacji)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.


Oasis Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Hotel Desert Rose*****

 

Położenie: 

bezpośrednio przy dużej, szerokiej plaży, ok. 25 km od centrum Hurghady.

 

Wyposażenie hotelu:

na terenie hotelu znajdują się 4 restauracje (główna, włoska, rybna oraz serwująca dania z grilla) i 6 barów. Hotel posiada również salę konferencyjną oraz kawiarenkę internetową. Na wprost hotelu znajduje się niewielkie centrum handlowe.

 

Wyposażenie pokoi:

hotel dysponuje 572 pokojami w 7 budynkach wyposażonymi w klimatyzację, telewizor, lodówkę, telefon, sejf, łazienkę z prysznicem i suszarką do włosów oraz balkony.

 

Sport i rozrywka:

do dyspozycji Gości hotel oferuje 3 baseny odkryte (w tym jeden z podgrzewaną wodą i jeden basen olimpijski), siłownię, saunę, masaże, bilard, tenis stołowy, dyskotekę, 3 korty tenisowe z oświetleniem. Na plaży istnieje możliwość uprawiania sportów wodnych (nurkowanie, windsurfing, snorkelling). Dla dzieci przygotowano brodzik, plac zabaw oraz mini klub dla dzieci od 4 lat.

 

Wyżywienie:

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu.

 

Cena zawiera:

  • przelot
  • opłaty paliwowe i kursowe,
  • opłaty lotniskowe,
  • transfery lotnisko - hotel - lotnisko,
  • ubezpieczenie KL i NW
  • zakwaterowanie
  • wyżywienie wg. oferty
  • opieka polskiego rezydenta

 

Cena nie zawiera:

  • wizy egipskiej  

 

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Hurghada Położony w turystycznej części Hurghady, wśród wielu hoteli. Przy hotelu długa, szeroka plaża z której uradowani będą sympatycy windsurfingu czy nurkowania. Na najmłodszych czekają zjeżdżalnie wodne w aquaparku, dla starszych i aktywnych przygotowano basen o wymiarach olimpijskich. Uzupełnieniem udanych wakacji będzie całodobowe AII Inclusive.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

2001 r. Odnowiony w 2017 r. Na terenie hotelu znajduje się 5 restauracji, 4 bary, room service (płatny), pralnia (płatna), 2 sale konferencyjne, 3 baseny odkryte (jeden podgrzewany), aquapark (6 zjeżdżalni wodnych - działają w godz: 14:00-16:00).

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne W pokojach nie ma Wi-Fi.

plaża

Przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 1 km długości. Skała koralowa przy zejściu do morza. Leżaki - płatne, parasole, ręczniki plażowe - bezpłatne.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację indywidualną, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienkę (prysznic, suszarka, WC), zestaw do parzenia kawy i herbaty, balkon lub taras. Typy pokoi: w dwupiętrowym budynku głównym: pokoje standardowe dla max 4 os. w 7 dwu i trzypiętrowych aneksach: pokoje deluxe club dla max 4 os. , suity deluxe club dla max 4 os. (salon i sypialnia połączone drzwiami) , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych

Wyżywienie

restauracja główna, 4 restauracje a la carte, 4 bary, shisha corner (płatna) All Inclusive (24h, Premium All Inclusive) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-15:00), kolacja (18:30-21:30), późny posiłek (22:30-03:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadanie (10:00-11:00), przekąski (12:00-16:00), podwieczorek (11:00-16:00) serwowane w wyznaczonych barach, lody (12:00-16:00), wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety urodzinowe (na życzenie) Formuła nie zawiera: napojów importowanych, świeżo wyciskanych soków z owoców, baru: Ali Baba - Shisha Corner, pakietów dla nowożeńców Restauracje a la carte Wymagana rezerwacja.włoska "La Dolce Vita", libańska "Fattoosh", meksykańska "El Ranchero" - bezpłatne , owoce morza "Il Delphino"- płatna

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje i zajęcia w mini klubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, 2 place zabaw, 2 zjeżdżalnie wodne menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

tenis stołowy, 3 korty tenisowe, siatkówka plażowa, aerobik, animacje, dyskoteka

płatne

salon piękności, centrum SPA, sauna, masaż, jacuzzi, bilard, siłownia, miniboisko do piłki nożnej, sporty wodne na plaży, centrum nurkowe, oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa

Aktualizacja opisu

26.02.2018 17:05

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

Ten elegancki hotel położony jest bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Do nowego centrum Hurghady ok. 10 km, do lotniska także ok. 10 km.


Pokoje:

Ponad 300 komfortowych pokoi 2-osobowych (możliwe dostawki) z klimatyzacją, wyposażonych w telewizję SAT, mini bar (dodatkowo płatny), telefon, łazienkę z wanną, suszarkę do włosów i sejf (w niektórych pokojach), toaletę.


Do dyspozycji gości:

serwis hotelowy - 24h, sejf w recepcji, kantor wymiany walut, sklepiki z pamiątkami, pralnia, opieka medyczna, plac zabaw dla dzieci, 3 baseny: w tym 1 dla dzieci, 3 restauracje, kawiarnia, dyskoteka, 2 bary (przy basenie i na plaży), prywatna plaża w tym leżaki, parasole i materace bezpłatnie, kort tenisowy (odpłatność za oświetlenie i rakiety tenisowe), okresowo program animacyjny dla dzieci i dorosłych oraz wieczorny program rozrywkowy. Ponadto - centrum nurkowania, windsurfing, bilard, korty tenisowe, boisko do siatkówki plażowej, ping pong. Sauna i masaże dodatkowo płatne.


Wyżywienie:

All inclusive: śniadania (7-10), obiady (12:30-15), kolacje (18:30-21:30) w formie bufetu. Przekąski (16-17), podwieczorek (17-18), lody dla dzieci (15-17). Ponadto zimne napoje, lokalne alkohole, kawa, herbata w godzinach 10-24. Dodatkowo płatne: alkohole importowane, świeżo wyciskane soki, espresso.

 

Cena zawiera

  • przelot samolotem czarterowym do Sharm El Sheikh,
  • 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych,
  • wyżywienie jak w opisach obiektów,
  • transfery lotnisko-hotel-lotnisko,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta
  • ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż),
  • opłaty lotniskowe.

Cena nie zawiera

  • wizy egipskiej (płatnej na lotnisku ok. 15 USD),
  • wycieczek fakultatywnych oraz innych wydatków osobistych.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Znany i lubiany hotel, składający się z niskich budynków na rozległym terenie (ponad 300 tys. m2). Nowy aquapark, bogata oferta rekreacyjna i sportowa dla całej rodziny.

Położenie

Tuż przy prywatnej, piaszczystej, kilometrowej plaży (przejście przez promenadę) nad naturalną laguną (rafa koralowa!), 10 minut jazdy od lotniska, 15 minut - od centrum (okresowo odpłatne przejazdy busem hotelowym).

Wyposażenie

Reprezentacyjne lobby z całodobową recepcją, piano barem, punktem wymiany walut, bankomatem i sklepikami, kilka lokali gastronomicznych, w tym: restauracja główna, bar przy basenie, bar przy plaży, kącik orientalny z sziszą, bar Bella Vista na wysepce, dwie restauracje a’la carte: włoska Dolce Vita oraz rybna przy plaży. Ponadto w hotelu znajdują się dwie sale konferencyjne, centrum biznesowe, Internet i pralnia.

Pokoje

Ponad 900 stylowych, komfortowo urządzonych pokoi; indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka z prysznicem i suszarką do włosów, mała lodówka, sejf, telefon, TV sat. Pokoje standardowe maja powierzchnię ok. 30 m2 mogą być bez lub z balkonem (widok na basen, ogród lub morze).

Wyżywienie

All Inclusive: śniadania (7.00-10.00), obiady (12.30-15.00), kolacje (18.30-21.30) w restauracji głównej, przekąski do godz. 17.00, tea time w barze Grill Bar (17.00 -18.00), późna kolacja serwowana (21.30- 01.00), przekąski nocne (01.00-03.00), wczesne śniadania kontynentalne (03.00-07.00), lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe do północy, po południu lody dla dzieci (do lat 12).

Sport i rozrywka

Dwa baseny (w tym jeden o wymiarach olimpijskich) z tarasami słonecznymi, nowy, pełen atrakcji wodnych aquapark, piłka siatkowa, boisko wielofunkcyjne, tenis stołowy, korty tenisowe, fitness center, masaże, sauna, szachy ogrodowe, rzutki, bilard, aerobik, centrum sportów wodnych i nurkowania, program animacyjny w dzień i rozrywkowy wieczorem (np. występy folklorystyczne).

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, miniklub, wysokie krzesełka, łóżeczka, menu dziecięce.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 15 USD. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 18$. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską (15 USD lub 18 USD), obowiązkowej opłaty za uczesnictwo w kolacji wigilijnej (60 USD - obowiązkowo płatne na miejscu u rezydenta) i zabawie sylwestrowej (100 USD - obowiązkowo płatne na miejscu u rezydenta), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

*****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

*    16 km od centrum Hurghady, 12 km od lotniska.  

Plaża

*    Piaszczysta plaża w formie zatoki, od długości ponad 1300 m, znajduje się bezpośrednio przy hotelu.

Zakwaterowanie

*    912 pokoi; *    Typy pokoi: standard (33 m2 z widokiem na ogród, basen lub morze), club sea view rooms (32 m2 z widokiem na morze, blisko plaży), junior suite (65 m2 - 2 pomieszczenia), club suites sea view (65 m2 - 2 pomieszczenia, z widokiem na morze, blisko plaży); *    Wyposażenie: łazienka z prysznicem i suszarką do włosów, klimatyzacja, telefon, telewizor, mini bar (uzupełniany codziennie w butelkę wody i napoje typu soft - w pokojach standardowych i sea view softy co drugi dzień). Nie wszystkie pokoje posiadają balkon lub taras.

Restauracje i bary

*      Restauracja główna, oraz 4 restauracje tematyczne: włoska, meksykańska, libańska oraz serwująca owoce morza; *    10 barów (w tym bar przy plaży, przy basenach, w lobby), kącik z shishą (dodatkowo płatny).

Wyżywienie

*    All inclusive - śniadania, obiady, kolacje (7 wieczorów tematycznych), późne kolacje, przekąski w ciągu dnia, lody w wybranych godzinach. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji serwowane są w wybranych barach w godzinach ich otwarcia przez całą dobę (alkohole niedostępne między 04.00 a 07.00). Restauracje a'la carte dostępne są bez limitu lecz wymagana jest wcześniejsza rezerwacja (w porze lunchu lub/i kolacji).

Sport i Rozrywka

*    3 baseny (1 podgrzewany w okresie zimowym); *    Aquapark (czynny w określonych godzinach); *    Bezpłatnie: centrum fitness, tenis stołowy, boisko do piłki nożnej, kort tenisowy (sprzęt i oświetlenie płatne), siatkówka plażowa, rzutki, animacje; *    Odpłatnie: bilard, centrum nurkowe, centrum sportów wodnych.

Dla dzieci

*    Brodzik, mini klub (3-12 lat), mini disco, plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczka la niemowląt (ilość ograniczona).

Pozostałe udogodnienia

*    Centrum SPA (sauna, masaże, zabiegi), bezpłatne Wi-Fi, pralnia, opieka medyczna,  płatny bus do centrum Hurghady.

Naszym zdaniem

*    Wspaniały hotel o przepięknej, szerokiej plaży, położony w rozległym ogrodzie. Duża ilość atrakcji dla dzieci stanowi o jego popularności wśród rodzin. Na uwagę zasługuje także piękny kompleks basenowy z Aquaparkiem.

Strona internetowa

*   www.desertrose-resort.com  


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Hurghada, Egipt

UWAGA!

Opis z zeszłego sezonu.

Położenie

na rozległym terenie (ok. 320 000 m2), bezpośrednio nad morzem, przy naturalnej lagunie z rafą koralową. Do centrum Hurghady ok. 15 km. Do lotniska ok. 12 km.

Plaża

prywatna, hotelowa, długa ok. 1 200 m), piaszczysta plaża w zatoce kąpielowej, łagodne zejście do morza. Leżaki i parasole bezpłatnie.

Wyposażenie

komfortowy kompleks hotelowy, zbudowany w 2002 roku, odnowiony w 2015 roku oferuje 914 pokoi mieszczących się w 9 budynkach. Do dyspozycji gości: lobby, recepcja, 11 barów, restauracja główna serwująca dania w formie bufetu, 4 restauracje a la carte. Na zadbanym rozległym terenie znajdują się 3 baseny, w tym basen olimpijski. Leżaki, parasole, ręczniki kąpielowe bezpłatnie. Aquapark z 6 zjeżdżalniami. www.desertrose.com

Dostęp do internetu

WiFi w pomieszczeniach ogólnodostepnych bezpłatnie.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

przestronne, wygodnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 32 m2, standardowe, klimatyzacja, mini bar, sejf, TV-SAT., balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (1-3B). Suite z widokiem na morze (2-3C): dwa pokoje połączone drzwiami, ok. 64 m2, dla 2 os. z 2-3 dzieci, lub maks. 3 os. z 2 dzieci, wyposażone jak pok. 2A. Pokoje dwuosobowe de luxe z widokiem na morze (1-3D): beach front, najbliżej plaży, wyposażane jak pok. 2A.

Sport

basen olimpijski, siłownia, aerobik, tenis stołowy, 3 korty tenisowe (sprzęt, oświetlenie za opłatą), siatkówka plażowa, boisko wielofunkcyjne, bilard, rzutki. Za opłatą: centrum nurkowania, sporty wodne na plaży.

Wellness

dla osób powyżej 15 lat, łaźnia parowa, masaże, sauna, jacuzzi za opłatą.

Dzieci

mini klub (3-12 lat), plac zabaw, basen, zjeżdżalnie, animacje, mini disco.

Rozrywka

urozmaicone animacje w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteka, zjeżdżalnie w aquaparku.

Ultra All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie urozmaiconego bufetu. Dodatkowo: wcześniejsze śniadanie, późniejsza kolacja. Wieczory tematyczne. W ciągu dnia przekąski (10:30-12:30; 13-17:30) serwowane w wybranych barach/restauracjach; lody (12:30-16:00) we wskazanych barach. Cztery restauracje a'la carte (za wcześniejszą rezerwacją). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (dostępne 24h, o wyznaczonych porach w konkretnych barach). Napoje w dyskotece (23-03:00).

Dla dzieci

2-13 lat pobyt gratis lub zniżka.

Polecamy

  • bardzo przyjemny resort urlopowy ze wspaniałą atmosferą
  • położony w ładnym, zadbanym ogrodzie
  • aquapark, 6 zjeżdżalni dla dorosłych
  • 2 zjeżdżalnie dla najmłodszych
  • 3 baseny, w tym olimpijski
  • przestronne pokoje i suity rodzinne
  • atrakcyjny pakiet All Inclusive Premium, 11 barów, 5 restauracji
  • piaszczysta plaża z łagodnym zejsciem do morza
  • idealne miejsce dla całej rodziny
  • wizyta rezydenta w hotelu


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rozległy resort tuż przy pięknej plaży wyróżniający się ciekawą, niską zabudową. Swoim gościom oferuje niezakłócony wypoczynek przy rozbudowanym kompleksie basenów oraz szereg innych atrakcji.


Mapa Hotelu Desert Rose

Opinie o Hotelu Desert Rose

Hotel Desert Rose to bardzo duży hotel, ale wcale się tego nie odczuwa bo budynki znajdują się w ogrodzie, na całym hotelowym terenie. Jest kilka basenów ( w tym 1 olimpijski) , animacje, ładna plaża. W kwestii jedzenia zawsze coś sobie znajdziemy. Pokoje nie należą do eleganckich, ale są ok na dobry i komfortowy wypoczynek.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Byłam w tym hotelu tydzień czasu i ani chwili się nie nudziłam. Na terenie hotelu fajny aquapark, all inclusive działa przez 24 h!! Hotel duży, ale nie ma tłoku. Zatoka do kąpieli jest bardzo bezpieczna można nawet w bardzo wietrzne dni się kąpać. Pojechałabym raz jeszcze do tego hotelu

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.4

Hotel jest ogromny, co daje poczucie intymności. Zarówno plaża jak i baseny dobrze utrzymane. W pokoju też wszystko było jak należy, a codzienne niewielkie napiwki sprawiały, że mieliśmy pokój wysprzątany na błysk. Jedzenie bardzo dobre, zwłaszcza desery. Nie polecam natomiast lokalnej wódki i wina. Spokojnie mogę polecić ten hotel, choć zasługuje raczej na mocne 4*.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.6

Hotel spełnił wszystkie moje wakacyjne oczekiwania i marzenia. Sporo Rosjan, ale byli oni wbrew pozorom całkiem kulturalni, więc w ogóle nie przeszkadzali. Hotel ma kilka basenów, w tym jeden podgrzewany, więc na zimę byłby w sam raz i ze zjeżdżalniami dla dzieci. Do tego ma całkiem spory plac zabaw. Na plaży spokój i porządek, dużo leżaków (bezpłatnych), parawany i parasole. Co krok była jakaś restauracja, mi najbardziej smakowało w libańskiej, w barach drinki i szisza, wieczorami muzyka na żywo, bardzo klimatycznie. Miejsce jest naprawdę super i bardzo chętnie tam z pociechami wrócimy.

POLECAM:
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

chcialbym podsumowac swoj wakacyjny wyjazd w sierpniu/wrzesniu 2014. sam hotel i jego obsluga na bardzo wysokim europejskim pozioie, bardzo smaczne posilki, ale mogly by byc troche bardziej urozmaicone. sam hotel fajnie polozony, ze swietnymi, duzymi basenami, kortami do tenisa i boiskami do siatkowki. animacje tez fajne ale tylko dla tych ktorzy znaja rosyjskii. sporo sie dzialo dla dzieci, glownie pod nie byly te animacje, place zabaw, zjezdalnie i takie tam. ogolnie wyjazd mi sie podobal, polecam.

POLECAM:
Podsumowanie: polecam
4.4

Wszystko w porządku.Pokoje czyściutkie,obsługa bardzo miła,jedzenie smaczne,świeże i różnorodne.Obecność Rosjan nie przeszkadza.Polecam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Hotel na pewno nie zasługuje na 5* co najwyżej na 3*, beznadziejne jedzenie, bardzo brudno na stołówce (wróble fruwają po talerzach i stołach i oczywiście brudzą -odchody) Rosjanie wszędzie i bardzo głośni, pijani i ohydni. Zdecydowanie odradzam hotel dla rodzin z dziećmi, brak bezpośredniego dostępu do morza!!!!!!!!!!

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
2.9

Absolutnie odradzam pobyt w tym hotelu. Brak dostępu do morza, sztuczna mała brudna laguna. Wyżywienie okropne. Opcja all inc. to koszmar. Zdecydowanie nie !!!!!!!!!!!

POLECAM:
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
1.7

Egipska tragedia...Brud na stołówce, zasyfiony basen rekreacyjny, drugi basen w remoncie, bitwa o miejsca w restauracji/talerze/szklanki/leżaki. Animacje po rosyjsku. Obsługa w punkcie medycznym bez kwalifikacji. Mnóstwo Rosjan i Arabów. Wi-Fi w jednym z barów- strona otwiera się w 3 godziny:) Przekąski w barze: suche buły ze śniadania. Częsty brak prądu, klima chodzi w cały świat-naprawiają godzinami. To by było na tyle.

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
2.4

bylismy tam od 14-21 10 2011 ogolna opinia pozytywna czyste baseny, obsluga mila, dziennie sprzatane pokoje (no ale trzeba zostawic dolara napiwku) dbaja o czystosc przez caly dzien co widac na kazdym kroku. Na minus to wszyscy prawie goscie to rosjanie wszystkie animacje i zabawy po rosyjsku odczowa sie wrazenie jakby bylo sie w rosji na wakacjach. Jedzenie bogate tylko brak wedlin, no i caly czas przez radiowezel grana na okraglo ta sama plyta przez godzine i od nowa do znudzenia. Nasza ogolna opinia hotelu to naciagane 4 gwiazdki, a jeszcze jedno mimo ze mielismy wykupione all inclusive to w kilku restauracjach i barach kazali slono placic to wielki minus

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
3.7

Desert Rose - możliwości zakwaterowania:

Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
Pokoj trzyosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy boczny widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
1 os. standard z bocznym widokiem na morze
1 os. standard z widokiem na basen
1 os. standard z widokiem na ogrod
Standard 2+2/1 výhled zahrada
Standard 2+2/1, výhled na bazén
Standard 2+2/1, boční výhled na moře
Pokoj trzyosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy boczny widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
2 os. standard z bocznym widokiem na morze
2 os. standard z widokiem na basen
2 os. standard z widokiem na ogrod
3 os. standard z bocznym widokiem na morze
3 os. standard z widokiem na basen
3 os. Pokój Standard z widokiem na ogród
Pokoj trzyosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
csvr club sea view room
csvr club sea view room
csvr club sea view room
Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami
DOPPELZIMMER BEACH FRONT DLX
Pokój 2 os.
POKÓJ DWUOSOBOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou s bočním výhledem/moře
Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami s bočním výhledem/moře
dvoulůžkový pokoj, boční výhled na moře
2-os.+1,boczny widok na morze
POKÓJ DWUOSOBOWY Z BOCZNYM WID. NA MORZE
2-os., boczny widok na morze
Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou s výhledem/bazén
Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami s výhledem/bazén
Dvoulůžkový pokoj s výhledem/bazén
POKÓJ DWUOSOBOWY
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
EINZELZIMMER BEACH FRONT DLX
POKÓJ JEDNOOSOBOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
POKÓJ JEDNOOSOBOWY Z BOCZNYM WID. NA MORZE
POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD
pr promo room
pr promo room
pr promo room
Jednolůžkový pokoj
1-os., boczny widok na morze
spv standard pool view
spv standard pool view
spv standard pool view
ssv standard sea view
ssv standard sea view
ssv standard sea view

Desert Rose - Możliwości wyżywienia:


Desert Rose - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Desert Rose? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00