cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
  • Hotel Kahya, Riwiera Turecka
1 / 34
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
11.04 - 18.04
już od 1706 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
11.04 - 18.04
już od 1706 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Kahya
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Kahya
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Kahya:
4.4 / 5
Średnia z 6 opinii
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 11 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 kwietnia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości hotel, fantastycznie położony w centrum Alanyi. Komfortowy, odznacza się dobrym standardem świadczonych usług oraz niezapomnianą, wakacyjną atmosferą.

Hotel Kahya w ofercie Biura podróży:

Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości hotel, fantastycznie położony w centrum Alanyi. Komfortowy, odznacza się dobrym standardem świadczonych usług oraz niezapomnianą, wakacyjną atmosferą.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Alanya

Opis oferty:

Hotel położony jest w centrum tętniącego życiem kurortu, który jest rajem dla lubiących dobrą zabawę. Zróżnicowane animacje, pokazy taneczne, muzyka, gry, zabawy i basen z 3 zjeżdżalniami to tylko część atrakcji, dzięki którym Goście hotelu z pewnością nie będą mieli czasu na nudę. Chwalony za urozmaicone posiłki, funkcjonalne pokoje oraz miłą obsługę jest doskonałym wyborem dla smakoszy i wszystkich lubiących odpoczywać w komfortowych warunkach. Tylko kilka kroków stąd do pięknej, piaszczystej plaży łagodnie opadającej do morza z wyjątkowym widokiem na góry.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy hotelowej, w centrum ALANYI, najbliższe sklepy i bary przy hotelu, przy drodze lokalnej; ok. 130 km od lotniska w Antalyi.

PLAŻA:

Kleopatra, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 20 m od hotelu, przejście przez drogę lokalną, parasole, leżaki i materace płatne.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, 250 pokoi, 2 budynki - 1 wybudowany w 1960 r., 2 w 1987 r., 4 i 6 pięter, 2 windy, małe lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, bar; sala konferencyjna dla 100 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: fryzjer, lekarz na wezwanie, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci), zadbany, ok. 25 m2, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, minibar (uzupełniany w butelkę wody), sejf (płatny, ok. 1,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); boczny widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok 400 m2, gł. do 1.6 m, 3 zjeżdżalnie, wydzielona część dla dzieci, gł. do 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; pokazy taneczne, gry i zabawy.

UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

• poręcze • rampy

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji; podwieczorek: kawa, ciasto w restauracji (15.30-16.30), lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w barze i w restauracji w wyznaczonych godzinach (10.00-24.00).

KONTAKT:

0090/2425131014, www.kahyahotels.com

GRATIS:

Wi-Fi


Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości hotel, fantastycznie położony w centrum Alanyi. Komfortowy, odznacza się dobrym standardem świadczonych usług oraz niezapomnianą, wakacyjną atmosferą.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Nowoczesny hotel zlokalizowany jest w centrum turystycznej miejscowości Alanya. W pobliżu kilka barów, sklepów, restauracji, kawiarni. Do lotniska w Antalyi ok. 130 km.
Plaża:

Hotel położony zaledwie ok. 50m od słynnej piaszczystej plaży Kleopatry z łagodnym zejściem do morza (przejście przez mało ruchliwą ulicę). Hotel nie prowadzi serwisu ręczników plażowych.
Do dyspozycji gości:

Recepcja 24 h, windy, restauracja główna, bar, basen, zjeżdżalnie, brodzik dla dzieci, parasole i leżaki dostępne przy basenie bezpłatnie, siłownia, sklep z pamiątkami. Dodatkowo płatne: łaźnia turecka, sauna, masaże, lekarz.
Wyżywienie:

All Inclusive: śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30) lunch (12:30-14:00), obiadokolacja (19:00-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej, ponadto podwieczorek (kawa i ciasto) w godzinach 15:30-16:30. Napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole dostępne w barze i restauracji w godzinach 10:00-24:00.
Program sportowy i animacyjny:

Hotel prowadzi program animacyjny w wersji soft dla dzieci i dorosłych w ciągu dnia: pokazy taneczne, gry, zabawy, muzyka na żywo, raz w tygodniu hotel organizuje wieczorek turecki. Ponadto: tenis stołowy, piłkarzyki siatkówka plażowa, rzutki. Dodatkowo płatne: bilard, tenis. Dla dzieci: plac zabaw, mini klub.
Internet:

Internet Wi-Fi w ogólnodostępnych częściach hotelu - bezpłatny, kącik internetowy - płatny dodatkowo.
Kategoria lokalna:

****
Strona www:

www.kahyahotel.com
Naszym zdaniem:

Bardzo ciekawa oferta dla Klientów którzy wybierają hotele w centrach turystycznych miejscowości, nie sposób się tu nudzić. Hotel chwalony za dobre jedzenie i bardzo sympatyczną obsługę. Tuż przed hotelem piękna promenada którą można spacerować wzdłuż morza.
Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbowna poszczególnych lotniskachna 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www.stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachlokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje: wycieczek lokalnych, posiłków i napoi innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, innych wydatków osobistych oraz wizy tureckiej.
Uprzejmie informujemy że od dnia 26.04.2019 w Turcji przestaną być honorowane banknoty o nominale 500 EUR. W związku z tym nie będzie możliwości opłacania pakietów płatnych pilotowi oraz wycieczek lokalnych banknotami o tym nominale. Prosimy o poinformowanie Klientów.
Wycieczki lokalne

Wycieczki lokalne
RIWIERA TURECKA PAMUKKALE - cena ok. 63 EUR
Całodzienna wycieczka do niezwykłego Pamukkale, ze względu na kolor zwanego Bawełnianą Twierdzą. To niezwykła, tworząca się od 14 tys. lat, kaskada białych, wapiennych tarasów i naturalnych basenów, napełnionych wodą z gorących źródeł. Cały teren stanowi Park Narodowy wpisany na listę światowego dziedzictwa przyrodniczego UNESCO. Następnie spacer po ruinach Hierapolis - antycznego uzdrowiska. Zachowało się tu wiele zabytków z czasów rzymskich: Wielkie Łaźnie z II w. n.e., ulica Frontiniusa o długości ok. 1 km, świątynia Apolla, święta sadzawka, teatr rzymski i inne.
ZAKUPY W ALANYI LUB SIDE
- To propozycja dla tych z Państwa, którzy chcą się przekonać, ile jest prawdy w opowieściach o niezwykłym kunszcie tureckich złotników, wytwórców konfekcji skórzanej oraz tekstylnej. Odwiedziny w salonach złotniczym i wyrobów skórzanych dadzą możliwość zrobienia zakupów nawet najbardziej wybrednym. Kolejnym punktem programu będzie wizyta w sklepie z tekstyliami. W chwilach, w których uda się Państwa oderwać od targowania, pilot chętnie podzieli się z Państwem wiadomościami o regionie, jego historii i współczesności. Znajdziemy oczywiście czas, by pokazać naszym gościom najpiękniejszą panoramę miasta.
KAPADOCJA - cena ok. 137 EUR
Fascynująca 2-dniowa wyprawa do początków chrześcijaństwa, do "krainy księżycowych" formacji skalnych i podziemnych miast. To wyjątkowa okazja, aby poznać przyrodę, kulturę i historię Turcji. W drodze do Kapadocji wizyta w Konyi, gdzie zwiedzać będziemy Muzeum Mevlany - założyciela Zakonu Tańczących Derwiszy. Odwiedzimy także największy w Turcji Karavanseray pochodzący z XIII w. Po przybyciu do Kapadocji zwiedzanie jednego z największych miast podziemnych w Kaymakli. Następnego dnia wyjazd do Goreme, gdzie zobaczymy słynne kościoły wykute w skałach. W programie także postoje na punktach widokowych.
PERŁY STAROŻYTNEJ PAMFILII - cena ok. 60 EUR
Wycieczka, dzięki której poznacie Państwo niesamowitą historię Turcji oraz piękno tutejszej przyrody. Podczas naszej wyprawy odwiedzimy Perge - nazywane też "małym Efezem", gdzie znajdują się ruiny jednego z najlepiej zachowanych miast hellenistycznych. Następnie odwiedzimy Park Narodowy Kurşunlu zachwycający wspaniałymi wodospadami i niezliczonymi gatunkami egzotycznych ptaków i roślin. To właśnie tutaj będzie czas, aby odpocząć od upałów i nabrać sił na zwiedzanie najlepiej zachowanego teatru starożytnego w południowej Turcji - teatru w Aspendos, w którym do dnia dzisiejszego odbywają się koncerty.
HAMAM - cena ok. 25 EUR
Hamam, czyli łaźnia turecka, jest spadkobiercą najlepszych tradycji term rzymskich - instytucji niezbędnej niegdyś w każdym mieście, ulubionego miejsca rozrywki starożytnych Rzymian, Greków i Bizantyjczyków. Z czasem łaźnie tak mocno wrosły w krajobraz tureckich miast, iż dzisiaj większość Turków nie zdaje sobie sprawy z ich starożytnego rodowodu. W samych łaźniach czas zmienił jednak niewiele. Hamam to w tym samym stopniu relaks dla ciała i ducha. Sauna, kąpiele i masaże upływają w miłej atmosferze żartów i pogawędek. W pięknych marmurowych wnętrzach czekają nas między innymi: mycie i peeling specjalną rękawicą "kese", łaźnia parowa, polewanie zimną i gorącą wodą, masaż w pianie i w olejkach. Wizyta w Hamamie to zawsze jedno z tych najmilszych wspomnień z pobytu w Turcji.
ZIELONY KANION - cena ok. 55 EUR
Rejs po Zielonym Kanionie to fantastyczna wyprawa dla wszystkich tych, którzy cenią ciszę, spokój, lubią wypoczywać na łonie natury oraz podziwiać bajkowe krajobrazy. Będziemy delektować się szmaragdowym kolorem czystego jeziora (turkusowa barwa wody jest efektem rozpuszczonych związków wapnia) i błękitem nieba. Jezioro otoczone jest pasmem gór, na którym zobaczyć można pasące się kozice. Dla ochłody zatrzymamy się na kąpiel w krystalicznie czystej wodzie. Będzie także przerwa na zrobienie zdjęć piątej co do wielkości w Turcji zapory Oymapinar, dzięki której powstał ten zalew.
JEEP SAFARI - cena ok. 39 EUR
Szalona wyprawa dla amatorów mocnych wrażeń. Asfaltowe drogi i wygodny autokar mogą dać namiastkę górskiej wycieczki - ale takie zwiedzanie nie zadowoli tych, którzy kochają górskie bezdroża, słońce, kurz i wiatr we włosach. To właśnie z myślą o nich przygotowaliśmy program Jeep Safari. W górach znajdziemy stylowe domki, nadzwyczajne widoki i nieprzebrane bogactwo przyrody. Zobaczymy wiejski meczet, a na lunch zabierzemy Państwa do uroczej restauracji na rzece Dimcay. Będzie także okazja do zapalenia fajki wodnej. MORSKA WYPRAWA - cena ok. 37 EUR Wakacje to tak długo oczekiwany przez wszystkich czas. Urlop wymyślono właśnie po to, aby zrelaksować się i naładować akumulatory pozytywną energią. Zapraszamy Państwa na rejs statkiem - wycieczka idealna dla wszystkich tych, którzy chcą uciec od miasta, codzienności i spędzić cudowny dzień na łonie natury. Więc koniec z wczesnym wstawaniem, stresem i pośpiechem - dzisiaj płyniemy w rejs. Słońce, delikatny szum morza oraz malownicze krajobrazy z pewnością pozwolą Państwu się zrelaksować. Podczas rejsu można popływać w krystalicznie czystych wodach, opalać się oraz podziwiać piękno urokliwych zatoczek. Podpłyniemy także do Jaskini Piratów, Kochanków oraz Jaskini Fosforyzującej.
RAFTING - cena ok. 35 EUR
Szalony spływ pontonami po górskiej rzece Kanionu Köprülü. Aby skorzystać z tej rozrywki nie trzeba być doświadczonym sportowcem, gdyż spływ odbywa się pod czujnym okiem profesjonalnych instruktorów. Uczestnicy otrzymują wiosła, kamizelki i kaski. Trasa ma około 14 km, a sam spływ trwa ok. 2,5 godz. W trakcie wyprawy planowane są postoje, podczas których będzie można odpocząć oraz popływać w orzeźwiającej, krystalicznie czystej wodzie.
DELFINARIUM - cena ok. 35 EUR
Zapraszamy Państwa do wizyty w Delfinarium. Wycieczka zapewni Państwu pełno wrażeń związanych z obcowaniem z tymi niesamowitymi zwierzętami i podziwianiem ich występów. Fantastyczna przygoda nie tylko dla najmłodszych!!!
NURKOWANIE - cena ok. 52 EUR
Współpracujemy z najlepszymi szkołami nurkowania w Turcji. Firmy te organizują nurkowania i szkolenia dla pojedynczych gości, jak i całych grup. Pozwalają zdobywać międzynarodowe certyfikaty, a doświadczonym nurkom umożliwiają wyprawy w najciekawsze miejsca w okolicy, zapewniając sprzęt i asekurację. Dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować tej niezwykłej przygody proponujemy program dla początkujących. Instruktor wprowadzi wszystkich w podstawowe zasady nurkowania, zaznajomi ze sprzętem. Następnie w asyście instruktora zejdziemy pod wodę. W przerwie lunch na pokładzie. Dołącz do ekskluzywnego klubu odkrywców głębin!
MANAVGAT - cena ok. 42 EUR
Wycieczka, która pozwoli Państwu poznać tureckie realia. Odwiedzimy tradycyjny orientalny bazar, gdzie będą mogli Państwo poobserwować mieszkańców podczas zakupów czy samemu zakupić tureckie smakołyki. Po pełnym wrażeń pobycie na targu popłyniemy w spokojny rejs po rzece Manavgat, który kończy się malowniczym ujściem do Morza Śródziemnego. Odpoczniemy na plaży, gdzie zimna słodka woda rzeczna miesza się z ciepłą, słoną wodą morską. Następnie zwiedzimy jeden z największych meczetów na Riwierze Tureckiej z okazałym, pełnym ornamentów, wnętrzem.
ODKRYJ ALANYĘ -cena ok. 42 EUR
Podczas wycieczki odkryją Państwo nieznane przez wszystkich miejsca Alanyi. Najpierw wjedziemy na sławne wzgórze Alanyi czyli Kale, gdzie z punktu widokowego rozpościera się piękny widok na plażę oraz port. Następnie odwiedzimy jaskinię Dim - jedną z najdłuższych w Turcji. Podczas spaceru będzie można zobaczyć niesamowitą grotę pełną okazałych nacieków skalnych: stalagmitów i stalaktytów. Po zwiedzeniu jaskini udamy się do znanego mieszkańcom Alanyi miejsca piknikowego nad rzeką Dimcay. W restauracji, znajdującej się na pływających platformach zjemy "turecki obiad" i odpoczniemy od upałów. Po relaksie nad rzeką udamy się do portu w Alanyi, gdzie przesiądą się Państwo na statek. Podczas rejsu opłyniemy półwysep i zobaczymy symbol miasta czyli Czerwoną wieżę czy ukryte wśród skał groty, gdzie ukrywali się m.in. piraci.
Uwaga! Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na wycieczki lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane. Ceny wycieczek mogą się różnić w zależności od lokalizacji hotelu.
Inne

RIWIERA TURECKA informacje ogólne
Waluta TL - lira turecka. Warto zabrać ze sobą Euro lub Dolary. Wymiany pieniędzy można dokonać w kantorach, na poczcie, w banku lub w recepcji hotelu (w hotelach kurs jest zazwyczaj najmniej korzystny).
Język urzędowy - turecki.
Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Turcji są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach.
Czas + 1 godz. w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny Pizza ok. 20 TL woda 1,5l - ok. 1,5-2 TL, piwo w sklepie ok. 9 TL. Poza sklepami spożywczymi warto się targować. Poczta oznaczona jest PTT (granatowy napis na żółtym tle). Na poczcie można zakupić kartki, znaczki, karty telefoniczne oraz wymienić pieniądze. W niektórych hotelach możliwość pozostawienia kartek pocztowych zaopatrzonych w znaczek - w recepcji. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą.
Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta ze 100 jednostkami za ok. 5 EUR wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych są stosunkowo drogie, dlatego prosimy o sprawdzenie operatora stawek przed wyjazdem.
W regionie: Alanya To w zasadzie rejon w którym znajduje się kilkanaście różnych kurortów, ciągnących się na długości ponad 50 km. Centralną częścią Riwiery jest miasto Alanya ze słynną plażą Kleopatry oraz ogromnym wyborem restauracji, barów, dyskotek i innych rozrywek. Miejsce gdzie nie da się nudzić.
Side Położone na półwyspie zachęca pięknymi plażami, malowniczym portem jachtowym i dobrze zachowanymi zabytkami z czasów rzymskich: amfiteatrem i świątynią Apolla. Wokół samego Side znajduje się wiele miejscowości wypoczynkowych, z niektórych można dojść plażą aż do centrum miasta. To doskonały pomysł na wieczorne spacery.
Belek Położone tylko 35 km od lotniska, jest najbardziej luksusową miejscowością na Riwierze. Tu znajdują się luksusowe hotele i pola golfowe. Do tego szerokie, piaszczyste plaże, restauracje sklepy i centrum rozrywkowo-handlowe.
Wyloty z: Warszawy, Katowic, Gdańska, Poznania, Wrocławia, Krakowa, Rzeszowa, Szczecina, Łodzi i Bydgoszczy
. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na poszczególnych lotniskach na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na stronie operatora.
Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Turcji, na Riwierze tureckiej trwa od początku czerwca do końca września.
Wizy

Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 150 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowego najpóźniej na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. Uzyskana wiza wydawana jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie. Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD/25 EUR/20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.
Uwaga:
Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z opiekunem rezerwacji lub agentem, u którego dokonywałeś zakupu wycieczki.
Uwaga:
Powyższe ceny wiz podane zostały na dzień 10.08.2018 r. i mogą ulec zmianie.
Wizy - informacje dla sprzedawców

Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 150 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. - Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa dostępna jest w systemie travella i kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowego w systemie rezerwacyjnym Travella maksymalnie na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). - W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. - Uzyskana wiza wydawane jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie. Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD / 25 EUR / 20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.
Uwaga:
Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
Uwaga:
Powyższe ceny wiz podane zostały na dzień 10.08.2018 r. i mogą ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości hotel, fantastycznie położony w centrum Alanyi. Komfortowy, odznacza się dobrym standardem świadczonych usług oraz niezapomnianą, wakacyjną atmosferą.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Turcja/Riwiera Turecka

Kategoryzacja hotelu

- Kategoria Exim Tours 4* - Kategoria lokalna 4*

Położenie

- ok. 100 m od plaży, przejście przez ulicę - ok. 500 m od centrum Alanyi - ok. 120 km od lotniska w Antalyi

Plaża

- piaszczysta, publiczna plaża Kleopatry - leżaki, materace i parasole (płatne) - ręczniki plażowe (płatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 25 m2 - centralna klimatyzacja - telefon, TV-Sat - sejf i mini bar (płatne) - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen, 3 zjeżdżalnie, kryty basen - leżaki, materace i parasole przy basenie - sala fitness, siatkówka plażowa - tenis stołowy, piłkarzyki, rzutki - aerobik, step, gimnastyka w basenie, piłka wodna - animacje, wieczorne pokazy folklorystyczne, muzyka na żywo Płatne - kort tenisowy - bilard - sporty wodne na plaży - masaże, sauna, łaźnia turecka

Dla dzieci

- brodzik, plac zabaw

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-23:00. Restauracja a'la carte i bar na plaży płatny.

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracja a'la carte - lobby bar - bar przy basenie - bar na plaży

Dodatkowe informacje

- obiekt wybudowany w 1987 roku, wyremontowany w 2007 roku, dysponuje 249 pokojami - internet Wi-Fi w miejscach publicznych (bezpłatny) - sala konferencyjna, mini market - www.kahya.com.tr

Cena

Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 15 EUR.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości hotel, fantastycznie położony w centrum Alanyi. Komfortowy, odznacza się dobrym standardem świadczonych usług oraz niezapomnianą, wakacyjną atmosferą.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA TURECKA

****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

*    Hotel położony w samym centrum Alanyi, przy głównym deptaku biegnącym wzdłuż plaży Kleopatry; dookoła bary, restauracje, centrum sportowe przy plaży; odległość od lotniska to 130 km.

PLAŻA

*    W odległości 50 metrów od hotelu znajduje się słynna plaża Kleopatry (publiczna); leżaki, parasole i materace są dodatkowo płatne; ręczniki plażowe można wypożyczyć w hotelu (ok. 2 euro/dzień).

ZAKWATEROWANIE

*    274 pokoje rozmieszczone w 4 budynkach; *    Typy  pokoi: standardowe (ok. 21 m), ekonomiczne, jeden pokój jest przystosowany dla osób niepełnosprawnych (24 m); *    Wyposażenie: balkon (oprócz pokoi ekonomicznych), łazienka z WC, suszarka do włosów, centralna klimatyzacja, telefon, telewizor, mini bar i sejf (odpłatnie, ok. 1,5 euro/dzień).

RESTAURACJE I BARY

*    Restauracja główna z tarasem, restauracja a'la carte (płatna); *    Lobby bar, bar przy basenie.

Wyżywienie

*    All inclusive: śniadanie, późne śniadanie, obiad, podwieczorek oraz kolacja; w międzyczasie dostępne są przekąski w postaci tureckich naleśników; napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe dostępne są w poszczególnych barach w godzinach 10:00-24:00.

SPORT I ROZRYWKA

*    Duży basen z 3 zjeżdżalniami; materace, leżaki oraz parasole przy basenie są bezpłatne; *    Bezpłatnie: tenis stołowy, centrum fitness, siatkówka plażowa, rzutki; animacje w ciągu dnia; *    Odpłatnie: bilard, tenis ziemny, łaźnia turecka, sauna, masaże, sporty wodne na plaży.

DLA DZIECI

*    Brodzik, zjeżdżalnie oraz mini klub (działa w godz. 10:00-12.30 i 14.30-17:00).

POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

*    Sklepiki z pamiątkami, fryzjer, sala konferencyjna, pralnia, lekarz (płatny), wypożyczalnia samochodów, parking.

NASZYM ZDANIEM

*    Ogromnym atutem hotelu jest jego lokalizacja w samym centrum Alanyi, przy głównej alei nadmorskiej. Ponadto hotel posiada dosyć duży basen i przyjazny personel. Polecamy nie tylko dla osób młodych, ale również dla rodzin z dziećmi ze względu na znajdujące się tu zjeżdżalnie i mini klub.

STRONA INTERNETOWA

*    www.kahya.com.tr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości hotel, fantastycznie położony w centrum Alanyi. Komfortowy, odznacza się dobrym standardem świadczonych usług oraz niezapomnianą, wakacyjną atmosferą.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel został otwarty w 1987 roku, odnowiony został w 2003 roku oraz 2007 roku; do dyspozycji gości: basen zjeżdżalnią wodną, basen kryty, restauracja główna, restauracja À la carte, 3 bary oraz sala konferencyjna

Położenie

Alanya, ok. 130 km od lotniska w Antalyi

Zakwaterowanie

w hotelu znajduję się 275 pokoi: 200 pokoi standardowych (25 m2), 50 pokoi large (30 m2), 25 pokoi direckz widokiem na morze; wyposażenie: klimatyzacja (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z prysznicem, suszarka, TV/SAT, telefon, minibar, sejf, balkon

Wyżywienie

All Inclusive – śniadanie, obiad, kolacja, przekąski (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol importowany i wysokojakościowe

Sport i rozrywka

animacje, wieczory tematyczne, muzyka na żywo, centrum fitness, siatkówka plażowa, tenis stołowy, aqua-areobik, łaźnia turecka, sauna, bezpłatne Wi-Fi w lobby

Dodatkowo płatne

centrum Spa & Wellness, masaż, jacuzzi, salon kosmetyczny, salon gier, wszystkie sporty wodne na plaży, bilard, pralnia, lekarz

Dla dzieci

animacje, mini klub (4-12 lat), basen

www

http://www.kahya.com.tr/


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Mapa Hotelu Kahya
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Kahya

4.0
polecam

-basen trochę za mały jak na tę ilość gości -straszny tłok w szczycie sezonu -nieciekawe pokoje, słabo sprzątane -jedzenie w miarę smaczne, tylko desery do niczego -obsługa w miarę miła -dużo się dzieje poza hotelem, jest gdzie wyjść wieczorem i gdzie się pobawić -dla osób młodych i rozrywkowych ok, polecam

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.0
4.1
polecam

Fajny hotel położony bezpośrednio przy plaży, po drugiej stronie ulicy tętni życie, jest piękny skwerek, place zabaw dla dzieci, jakieś sklepy, kawiarnie, wiele wszystkiego. Sam hotel w porządku, ładny, jednak średnio sprzątany. Jedzenie takie sobie, ale głodni nie byliśmy.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1
4.9
zdecydowanie polecam

Hotel świetnie położony, 7 sek. do plaży, przez skwerek z fontannami. Czyste pokoje, codziennie sprzątane, codzienna wymiana ręczników. Miła, przyjazna obsługa. Jedzenie rozmaite, dla każdego coś dobrego, jest kącik dla jaroszy. Pyszne lody tureckie i torciki. Piwo i drinki na życzenie w szkle, nie w "plasticzku". Jedynym mankamentem jest za mała ilość miejsca oraz leżaków przy basenie. Wczesnym rankiem niektórzy goście rozkładają ręczniki zajmując miejsca. No i o 9.00 nie masz szans. Rekompensuje bliskość przepięknej plaży. Leżaki na plaży musisz wykupić 2EU lub parasol 2EU. Piasek gorący. Pogoda piękna. Okolica wspaniała. Wracam za rok :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.6
zdecydowanie polecam

Hotel znajduje się w bardzo fajnej okolicy i blisko plaży (po drugiej stronie ulicy). Jestem bardzo zadowolony ze standardu tego hotelu obsługi - pomocni, życzliwi. Pokoje dość spore, ładne, nie mają widoku na morze, ale mi to zupełnie nie przeszkadzało. Drinki w opcji all całkiem niezłe, jedzenie też w porządku (dużo i o każdej porze można coś przekąsić). Polecam osobom, które lubią życie nocne.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.4
zdecydowanie polecam

Super hotel, zwłaszcza ze względu na położenie. Jest w samym centrum Alanyi, wokół mnóstwo knajp, sklepików, dyskotek itd. Do tego plaża jest również blisko. Mieliśmy ładny, dość duży i czysty pokój, wyposażenie podstawowe, ale niczego nie brakowało. Jedzenie smaczne, w miarę urozmaicone. Hotel z zewnątrz wygląda przeciętnie, ale to tylko pozory, naprawdę warto tam pojechać.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
4.3
polecam

Dobry i stosunkowo niedrogi hotel. Okolica piękna i zawsze jest co robić. Na pewno tam jeszcze wrócę!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    5.7
  • Hotel
    4.8
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.2
  • Obsługa
    5.1
HolidayCheck
Ocena Kahya:
4.8 / 6

Polecam 2007-09-27
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    4.5

4.8
Hotel kahya to średniej klasy hotel 2007-11-20
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    2.5

4.0
Hotel kahya - godny polecenia 2008-06-02
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Dobra jakość, niska cena, miła obsługa 2008-08-14
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Super hotel tuż przy pięknej plaży 2008-12-16
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Polecam ten hotel przede wszystkim ze względu na jego idealne położenia przy pięknej szerokiej plaży...
więcej

5.9
Ok-polecam 2009-01-31
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.3

super hotelik -blisko pięknej plaży ,całkiem ładne widoki na zamek przed hotelem, 15 minut spacerkie...
więcej

5.3
Świetny hotel miejski 2009-06-21
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Jesli szukasz hotelu w mieście i przy plaży to jest to rewelacyjny wybór. Obsługa bardzo sympatyczna...
więcej

5.8
Bardzo przyjemny hotel polecam! 2009-10-31
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

5.0
Polecam gorąco! Hotel jest cudowny 2010-08-09
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Bardzo dobry hotel polecam gorąco!! jade tam znow we wrześniu 2010 czysto mila atmosfera hotel na ...
więcej

6.0
Bezstresowy urlop 2010-08-10
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.0

5.3
Rewelacja. Godny polecenia! 2010-09-03
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Wspaniały hotel dla pary, rodziny oraz wyjazdu w gronie znajomych. Wszędzie blisko. Na pewno za rok ...
więcej

5.5
Super hotel 2011-07-31
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Super hotel na miare 5 gwiazdek, bo wszystko bylo dopracowane w njamniejszym szczegole, obsluga sie ...
więcej

6.0
Super wczasy w świetnym hotelu 2011-08-19
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.7
Rewelacyjny Hotel ! 2012-07-06
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel położony praktycznie w samym centrum- do portu 20 minut pieszo. Przed hotelem 2 duże place zab...
więcej

6.0
Rewelacyjny hotel we wspaniałym mieście 2012-09-02
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Atutem jest położenie 2013-06-02
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.7

Hotel przy samej plazy.bylem słuzbowo wiec nie korzystalem z wszystkiego.plaza duza zadbana.czystosc...
więcej

4.9
Najlepsze wakacje w życiu! 2013-08-19
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Hotel raczej dla singli i młodych imprezowiczów 2013-09-05
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

4.2
Wspaniały hotel praktycznie na samej plaży 2013-10-05
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.7

Cudowny hotelik w przepięknej okolicy. Mieliśmy pokój z widokiem na morze i przepiękny park z fontan...
więcej

5.9
Polecam z pełną odpowiedzialnością! 2014-01-11
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super! 2014-06-05
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Czysty hotel, pyszne, urozmaicone jedzenie, atrakcje dla dzieci (choć plac zabaw mógłby być większy)...
więcej

5.9
Bardzo dobry hotel. Polecam 2014-10-06
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Kahya - w jednym słowie treści wiele... wspaniały 2015-08-24
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Super wakacje! Polecam! 2015-09-11
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel naprawdę przyjemny. Bardzo miła obsługa, dobre jedzenie, fajny i duży jak na hotel w mieście b...
więcej

5.8
Świetny hotel w doskonałej lokalizacji 2015-09-14
Szczegóły oceny hotelu Kahya:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0

Kahya - możliwości zakwaterowania:

1 os. pokoj standardowy
2 os. pokoj standardowy

Kahya - Możliwości wyżywienia:


Kahya - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Kahya? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00