Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
  • Hotel Pegasos Planet Incekum, Turcja
1 / 26
Udogodnienia hotelu Pegasos Planet Incekum
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Pegasos Planet Incekum
star 5

Turcja
Ocena hotelu Pegasos Planet Incekum:
4.9 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Pegasos Planet Incekum:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.8
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.9 / 5
Średnia z 5 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 15 sierpnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 20 października 2018

Hotel Pegasos Planet Incekum w ofercie Biura podróży:

Itaka R

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Alanya

Opis oferty:

Kompleks tworzą dwa pięciogwiazdkowe hotele: Pegasos Royal i Pegasos Resort, położone w Incekum, miejscowości słynącej z jednej z najpiękniejszych plaż na całym tureckim wybrzeżu. Egzotyczny ogród, liczne atrakcje oraz animacje i wysoki standard obsługi gwarantują doskonały wypoczynek zarówno dla rodzin, jak i par lubiących wypoczynek w kameralnej atmosferze, jednocześnie blisko hotelowych atrakcji. Jeden z najchętniej wybieranych hoteli, zyskuje bardzo pozytywne opinie na znanych portalach internetowych.

POŁOŻENIE:

w miejscowości Incekum, ok. 28 km na zachód od ALANYI, ok. 2 km od centrum handlowego w miejscowości Avsallar; ok. 95 km od lotniska w Antalyi; przystanek lokalnych minibusów naprzeciwko hotelu, co mniej więcej 15 min kurs do centrum Alanyi.

PLAŻA:

prywatna, szeroka, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki plażowe; bar hotelowy objęty formułą all inclusive.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy kompleks, położony na dużym obszarze, ok. 85 tys m², w pięknym egzotycznym ogrodzie, regularnie odnawiany, składa się z 2 hoteli: Pegasos Royal, zbudowany w 2004 r.: 414 pokoi (z czego 364 to pokoje rodzinne), 4 windy, oraz Pegasos Resort, zbudowany w 1998 r.: 468 pokoje (z czego 348 to pokoje standardowe), 7 wind; 2 całodobowe recepcje, 2 restauracje główne - dania w formie bufetu, restauracja Wine House - á la carte, 4 restauracje á la carte: Prima Cucina, Spice, Saray i Mexican, 2 bary na plaży, 2 bary w lobby, 2 snack bary, disco bar; sala telewizyjna, centrum handlowe; centrum konferencyjne dla 1600 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service, fryzjer, kawiarenka internetowa w części Royal, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

(głównie Pegasos Resort): 2-os. (możliwość 1 dostawki dla osoby dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 25 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf, minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka);

rodzinny:

(głównie Pegasos Royal): 2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 31 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, duży pokój przedzielony przesuwanymi drzwiami lub dwa osobne pomieszczenia; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

kompleks Resort i Royal: 2 duże baseny, słodka woda, ok. 1450 m² i ok. 830 m², gł. 1,5 m, basen ze zjeżdżalniami, słodka woda, ok. 940 m², gł. 1,5 m, basen relaksacyjny, słodka woda, ok. 300 m², gł. 1,5 m, baseny dla dzieci, ok. 82 m², 32 m², 20 m² i 75 m², słodka woda, gł. 0,3 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 2 baseny kryte, słodka woda, ok. 250 m² i ok. 225 m², gł. 1,5 m; korty tenisowe w części Royal (oświetlenie i wypożyczenie sprzętu płatne), tenis stołowy, siatkówka plażowa, koszykówka, rzutki, centrum fitness, aerobik, aqua aerobik, step, stretching, boccia; plac zabaw dla dzieci, miniklub, minidisco, kino i teatr dla dzieci, animacje w ciągu dnia i wieczorami; za opłatą: pokój gier w Pegasos Royal, bilard, kręgle, sporty wodne na plaży, łaźnia turecka, sauna, masaż, peeling, łaźnia parowa, dyskoteka na powietrzu.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00); przekąski w ciągu dnia, popołudniowa kawa, herbata i ciastko (16.30-17.00); nocne przekąski (23.30-24.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-1.00); raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

Pegasos Royal: 0090/2425174400; Pegasos Resort: 0090/2425173740, www.tthotels.com

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi


Itaka

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Alanya

Opis oferty:

Kompleks tworzą dwa pięciogwiazdkowe hotele: Pegasos Royal i Pegasos Resort, położone w Incekum, miejscowości słynącej z jednej z najpiękniejszych plaż na całym tureckim wybrzeżu. Egzotyczny ogród, liczne atrakcje oraz animacje i wysoki standard obsługi gwarantują doskonały wypoczynek zarówno dla rodzin, jak i par lubiących wypoczynek w kameralnej atmosferze, jednocześnie blisko hotelowych atrakcji. Jeden z najchętniej wybieranych hoteli, zyskuje bardzo pozytywne opinie na znanych portalach internetowych.

POŁOŻENIE:

w miejscowości Incekum, ok. 28 km na zachód od ALANYI, ok. 2 km od centrum handlowego w miejscowości Avsallar; ok. 95 km od portu lotniczego w Antalyi; przystanek lokalnych minibusów naprzeciwko hotelu, co mniej więcej 15 min kurs do centrum Alanyi.

PLAŻA:

prywatna, szeroka, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki plażowe; bar hotelowy objęty formułą all inclusive.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy kompleks, położony na dużym obszarze, ok. 85 tys m², w pięknym egzotycznym ogrodzie, regularnie odnawiany, składa się z 2 hoteli: Pegasos Royal, zbudowany w 2004 r.: 414 pokoi (z czego 364 to pokoje rodzinne), 4 windy, oraz Pegasos Resort, zbudowany w 1998 r.: 468 pokoje (z czego 348 to pokoje standardowe), 7 wind; 2 całodobowe recepcje, 2 restauracje główne - dania w formie bufetu, restauracja Wine House - á la carte, 4 restauracje á la carte: Prima Cucina, Spice, Saray i Mexican, 2 bary na plaży, 2 bary w lobby, 2 snack bary, disco bar; sala telewizyjna, centrum handlowe; centrum konferencyjne dla 1600 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service, fryzjer, kawiarenka internetowa w części Royal, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

(głównie Pegasos Resort): 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf, minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka);

rodzinny:

(głównie Pegasos Royal): 2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 31 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, duży pokój przedzielony przesuwanymi drzwiami lub dwa osobne pomieszczenia; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

kompleks Resort i Royal: 2 duże baseny, słodka woda, ok. 1450 m2 i ok. 830 m2, gł. 1,5 m, basen ze zjeżdżalniami, słodka woda, ok. 940 m2, gł. 1,5 m, basen relaksacyjny, słodka woda, ok. 300 m2, gł. 1,5 m, baseny dla dzieci, ok. 82 m2, 32 m2, 20 m2 i 75 m2, słodka woda, gł. 0,3 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 2 baseny kryte, słodka woda, ok. 250 m2 i ok. 225 m2, gł. 1,5 m; korty tenisowe w części Royal (oświetlenie i wypożyczenie sprzętu płatne), tenis stołowy, siatkówka plażowa, koszykówka, rzutki, centrum fitness, aerobik, aqua aerobik, step, stretching, boccia; plac zabaw dla dzieci, miniklub, minidisco, kino i teatr dla dzieci, animacje w ciągu dnia i wieczorami; za opłatą: pokój gier w Pegasos Royal, bilard, kręgle, sporty wodne na plaży, łaźnia turecka, sauna, masaż, peeling, łaźnia parowa, dyskoteka na powietrzu.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00); przekąski w ciągu dnia, popołudniowa kawa, herbata i ciastko (16.30-17.00); nocne przekąski (23.30-24.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-1.00); raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

Pegasos Royal: 0090/2425174400; Pegasos Resort: 0090/2425173740, www.tthotels.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe; 1. i 2. dziecko do 14 lat serwis plażowy Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Mapa Hotelu Pegasos Planet Incekum
Zdjęcia lokalizacji (Turcja)
Słynny kurort Riwiery Tureckiej - Alanya
Wakacje w Antalya na Riwierze Tureckiej
Bodrum w części egejskiej Turcji to miast zabawy i rozrywki
Cesme w części egejskiej Turcji to mekka sportów wodnych
Wakacje z Belek, wysokiej klasy hotele i pola golfowe
Stambuł to kulturalna stolica Turcji, miasto, które zachwyca
Kapadocja to czarodziejska kraina z księżycowym krajobrazem. Najpopularniejsza wycieczka fakultatywna w Turcji
Dalaman to miasto położone w południowo -zachodniej części Turcji z dużym międzynarodowych portem lotniczym
Kemer to piękne zielone krajobrazy, majestatyczne góry Taurus, klimatyczne zatoki.
Wakacje na pięknych plażach Kusadasi w Turcji
Lot balonem nad kapadocją to niezwykłe wrażenia. Turcja
Marmaris to słynny kurort części egejskiej Turcji
Wakacje w tureckim Oludeniz często wybierają miłośnicy paraglidingu
Spacer po bawełnianych tarasach Pamukkale to jedna z głównych atrakcji Turcji
Szalony spływ po rwącej rzece czyli rafting, jedna z głównych atrakcji wakacji w Turcji
Side - popularna miejscowość wakacyjna na Riwierze Tureckiej

Opinie o Hotelu Pegasos Planet Incekum

Piekne położenie, blisko morza, cisza, spokój znakomite warunki do odpoczynku.Raj dla dzieci.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

wspaniała grupa młodych ludzi zapewniających dużo atrakcji

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Hotel położony w pięknym miejscu przy długiej i piaszczystej plaży, pokoje codziennie sprzątane, wszędzie czyściutko, miło i przestronnie, pomimo dość dużej liczby gości. Jedzonko pyszne i urozmaicone o każdej porze. Ogólnie - Super!!! Godny polecenia!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

SUPER

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

MAŁY KONTAKT Z REZYDENTEM - POKAZAŁ SIĘ W PIERWSZYM DNIU , SPRZEDAŁ WYCIECZKI I SLAD PO NIM ZAGINĄŁ. POLECAM WYCIECZKI Z BIURA TURECKIEGO PROWADZONEGO TYLKO DLA POLAKÓW PRZEZ POLKĘ " WÓJEK I MARIOLKA " O POŁOWĘ WYCIECZKI TAŃSZE A SUPER ZORGANIZOWANE. POLECAM

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.7

Pegasos Planet Incekum - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. rodzinny 2 os.
Pok. rodzinny 3 os.
Pok. rodzinny 4 os.
Pok. 1 os.

Pegasos Planet Incekum - Możliwości wyżywienia:


Pegasos Planet Incekum - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Pegasos Planet Incekum? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00