cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
1 / 39
Udogodnienia hotelu Swiss Inn Magawish
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży

Hotel Swiss Inn Magawish
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Swiss Inn Magawish:
3.9 / 5
Średnia z 22 opinii
Szczegóły oceny hotelu Swiss Inn Magawish:
  • Lokalizacja
    4.1
  • Hotel
    3.6
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    3.9
  • Atrakcje
    i sport
    3.8
  • Jakość
    do ceny
    3.6
Ocena hotelu:
3.9 / 5
Średnia z 22 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 sierpnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 września 2018

Hotel Swiss Inn Magawish w ofercie Biura podróży:

Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jeden z najstarszych hoteli w Hurghadzie, od lat cieszący się uznaniem gości. Piękny resort położony przy długiej, piaszczystej plaży. Dobry wybór dla miłośników sportów wodnych oraz dla amatorów błogiego lenistwa.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Hurghada

Opis

Czterogwiazdkowy Magawish Village & Resort jest dogodnie usytuowany w centrum Hurghady z prywatną, ponad kilometrową piaszczystą plażą. Magawish znany jako "Raj Morza Czerwonego" oferuje szeroką gamę zajęć sportowych: nurkowanie, snorkeling czy kitesurfing. Przestronne pokoje, błękitny basen i zimne koktajle sprawiają, że jest to idealny wybór na udane wakacje.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1979 r. Odnowiony w 2011 r. Na terenie znajduje się restauracja, 5 barów, 2 sale konferencyjne, sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), bus do miasta 4 razy dziennie (płatny), 2 baseny odkryte, mini market, udogodnienia dla osób niepełnosprawnych.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne Wi-Fi w lobby - ograniczenie transmisji danych - bezpłatne 100 MB/pokój przy pobycie minimum 7 nocy, potem kolejne 100MB płatne ok. 5$, 200MB płatne ok. 10$, 300MB płatne ok. 16$.

plaża

Przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 1,2 km długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki - bezpłatne.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację indywidualną, minibar (płatny), sejf (w niektórych pokojach), łazienkę (wanna lub prysznic, suszarka, WC), TV, telefon, balkon lub taras. Typy pokoi: w budynku głównym, w aneksach, bungalowach pokoje standardowe bungalow dla max 4 os , apartamenty ale max 5 os. , pokoje rodzinne z widokiem na morze (2 pokoje) , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych

Wyżywienie

restauracja główna, 5 barów

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), obiadokolacja (19:00-21:00), wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-15:00), kolacja (19:00-21:00), przekąski (13:00-17:00) serwowane w wyznaczonych barach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Formuła nie zawiera: napojów importowanych, świeżo wyciskanego soku pomarańczowego

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje i mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do lat 2 (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siatkówka plażowa, mini boisko do piłki nożnej, animacje

płatne

sauna, masaż, sporty wodne na plaży, centrum nurkowe

Uwaga!

basen główny nie będzie podgrzewany w sezonie zimowym.

Aktualizacja opisu

05.12.2017 09:43

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne

Sale konferencyjne

Pokoje 5 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Jeden z najstarszych hoteli w Hurghadzie, od lat cieszący się uznaniem gości. Piękny resort położony przy długiej, piaszczystej plaży. Dobry wybór dla miłośników sportów wodnych oraz dla amatorów błogiego lenistwa.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jeden z najstarszych hoteli w Hurghadzie, od lat cieszący się uznaniem gości. Piękny resort położony przy długiej, piaszczystej plaży. Dobry wybór dla miłośników sportów wodnych oraz dla amatorów błogiego lenistwa.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Egipt - Hurgada

Zapraszamy Państwa na wypoczynek do najmodniejszego kurortu Egiptu, Hurghady, która oferuje wspaniałe słońce (25-30 stopni!), krystalicznie czyste morze, palmy i piaszczystą plażę. Strefa turystyczna rozciąga się na przestrzeni ponad 25 kilometrów wzdłuż plaży, przy której zlokalizowanych jest większość hoteli. Hurghada to raj dla amatorów czynnego wypoczynku, a szczególnie nurkowania (wspaniała rafa koralowa!) i sportów wodnych (windurfing, skutery wodne, łowienie ryb). Zwolennicy leniuchowania znajdą tu wygodne hotele z basenami oraz leżaki i parasole słoneczne na plaży. W turystycznym centrum miasteczka znajdziecie Państwo typowy arabski bazar z licznymi stoiskami oferującymi miejscowe wyroby rękodzieła oraz liczne restauracje i kafejki ze wspaniałą, parzoną po arabsku kawą.

 

Hotel Magawish****

 

Położenie:

Rozległy kompleks hotelowy położony tuż przy piaszczystej plaży, przy hotelu dość ładna rafa koralowa. Do centrum Hurghady około 15 km (dogodne połączenie lokalnymi busami), do lotniska około 8 km. Na dużym i dobrze utrzymanym terenie (ładny ogród, okazałe palmy) znajdują się budynki hotelowe - parterowe bungalowy oraz budynek główny. Dobry hotel dla rodzin z dziećmi - duży i dobrze zagospodarowany teren, piaszczysta plaża i liczne atrakcje dla milusińskich!

 

Pokoje:

Hotel posiada 350 pokoi 2 i 3 osobowych (możliwe dostawki) z łazienkami i WC. W każdym pokoju klimatyzacja, TV-SAT, telefon i lodówka. Przed bungalowami niewielkie, zacienione tarasy.

 

Do dyspozycji gości:

recepcja, sejf (odpłatny), 2 restauracje: główna - szwedzki stół oraz a-la-carte, orientalna kawiarnia (polecamy doskonałą kawe i fajkę wodną - shisha) 3 bary: lobby-bar, bar przy basenie i bar na plaży, sklepy i butiki, sauna, salon masażu oraz basen. Dla dzieci jest brodzik, plac zabaw oraz miniklub. Hotel prowadzi liczne animacje, aerobik w basenie, na plaży centrum sportów wodnych, 2 korty do squasha, 4 korty do tenisa, boiska do koszykówki, stoły do tenisa i stoły bilardowe. Na hotelowej piaszczystej plaży są bezpłatne leżaki, parasole i materace. W morzu przy hotelowej plaży jest dość przyzwoita rafa koralowa.

 

Wyżywienie:

all inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Napoje: alkohole lokalne, soft drinki, soki, woda, przekąski i lody w ciągu dnia.

 

Cena zawiera

  • przelot samolotem czarterowym do Sharm El Sheikh,
  • 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych,
  • wyżywienie jak w opisach obiektów,
  • transfery lotnisko-hotel-lotnisko,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta
  • ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż),
  • opłaty lotniskowe.

Cena nie zawiera

  • wizy egipskiej (płatnej na lotnisku ok. 15 USD),
  • wycieczek fakultatywnych oraz innych wydatków osobistych.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Jeden z najstarszych hoteli w Hurghadzie, od lat cieszący się uznaniem gości. Piękny resort położony przy długiej, piaszczystej plaży. Dobry wybór dla miłośników sportów wodnych oraz dla amatorów błogiego lenistwa.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jeden z najstarszych hoteli w Hurghadzie, od lat cieszący się uznaniem gości. Piękny resort położony przy długiej, piaszczystej plaży. Dobry wybór dla miłośników sportów wodnych oraz dla amatorów błogiego lenistwa.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF 4

Położenie

7 km od lotniska i 12 km na południe od centrum Hurghady-Sakkala.

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, piękna, szeroka i piaszczysta. Leżaki, ręczniki, materace i parasole bezpłatnie.

Zakwaterowanie

425 pokoi rozmieszczonych na rozległym terenie; typy pokoi: pokoje standardowe (w bungalowach), typu studio (w budynku Lotus) oraz family (dwa pomieszczenia), dostępne pokoje dla osób niepełnosprawnych. wyposażenie: klimatyzacja, łazienka, lodówka i telewizor. Wszystkie pokoje mają balkon lub taras.

Restauracje i bary

3 restauracje: główna The Manta, a' la carte Dolphin, Oriental Cafe,; 5 barów- w lobby, 2 przy basenie, przy plaży, kawiarnia orientalna.

Wyżywienie

All inclusive - śniadania, obiady i kolacje podawane są w restauracji głównej. W wybranych godzinach serwowane są przekąsk oraz można skosztować słodkości i napić się kawy lub herbaty. Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji dostępne są od 10.00 do 24.00.

Sport i Rozrywka

basen dla dorosłych; bezpłatnie - 4 korty tenisowe (sprzęt i oświetlenie płatne), 2 korty do squasha (sprzęt i oświetlenie płatne), boisko do koszykówki i piłki nożnej, siłownia, tenis stołowy, animacje; odpłatnie - profesjonalne centrum sportów wodnych, bilard, sauna, masaże.

Dla dzieci

brodzik, mini klub oraz plac zabaw;

Pozostałe udogodnienia

kawiarenka internetowa, sklepy z pamiątkami, centrum medyczne, kantor wymiany walut, pralnia oraz sala konferencyjna.

Naszym zdaniem

Niewątpliwym atutem hotelu jest przepiękna piaszczysta plaża. Hotel oferuje wiele możliwości spędzania czasu wolnego zarówno dla dzieci jak i dorosłych.

Strona internetowa

www.swissinn.net


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Jeden z najstarszych hoteli w Hurghadzie, od lat cieszący się uznaniem gości. Piękny resort położony przy długiej, piaszczystej plaży. Dobry wybór dla miłośników sportów wodnych oraz dla amatorów błogiego lenistwa.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jeden z najstarszych hoteli w Hurghadzie, od lat cieszący się uznaniem gości. Piękny resort położony przy długiej, piaszczystej plaży. Dobry wybór dla miłośników sportów wodnych oraz dla amatorów błogiego lenistwa.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Uroczy kompleks hotelowy składający się z budynku głównego i bungalowów w ogrodzie. Polecany klientom lubiącym aktywnie spędzać czas.

Położenie

Na rozległym terenie, w spokojnej okolicy, przy piaszczystej, długiej (ponad 2 km) prywatnej plaży, około 5 km od lotniska i 12 km od centrum Hurghady.

Wyposażenie

Lobby z recepcją, sejfem (odpłatnie), barem, punktem wymiany walut, sala konferencyjna, restauracja główna, restauracja a la carte, kilka barów (w tym przy plaży i przy basenie), pub, dyskoteka, kafejka orientalna, kafejka internetowa, kilka sklepików, wypożyczalnia samochodów, gabinet lekarski.

Pokoje

Standardowo wyposażone, mają łazienkę, indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV sat, telefon, minibar, taras lub balkon. Istnieje możliwość rezerwacji pokoi rodzinnych.

Wyżywienie

All Inclusive: Śniadania (07.00-10.30), obiady (13.00-15.00) i kolacje (19.00-22.30) w formie bufetów, późne śniadania (10.30-12.00) serwowane na tarasie, przekąski w ciągu dnia, lody, ciasto, kawa, herbata, lokalne alkohole i napoje w wyznaczonych barach do północy. W ramach pakietu all inclusive niektóre sporty gratis (np. siłownia, tenis w dzień).

Sport i rozrywka

2 baseny z tarasami słonecznymi, siatkówka plażowa, 4 korty tenisowe, boisko do squasha, minigolf, bilard, siłownia, sauna, masaże, renomowane centrum sportów wodnych: nurkowanie (także kursy PADI), kitesurfing, windsurfing. W sezonie bogaty program rozrywkowy. W sąsiedztwie ośrodek jeździectwa.

Dla dzieci

2 brodziki, miniklub, plac zabaw, wysokie krzesełka, łóżeczka niemowlęce.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Jeden z najstarszych hoteli w Hurghadzie, od lat cieszący się uznaniem gości. Piękny resort położony przy długiej, piaszczystej plaży. Dobry wybór dla miłośników sportów wodnych oraz dla amatorów błogiego lenistwa.


Mapa Hotelu Swiss Inn Magawish

Opinie o Hotelu Swiss Inn Magawish

W hotelu widać ząb czasu, ale ogólnie jest ok. Duży teren hotelowy, więc odległości między restauracją czy plażą w zależności od zakwaterowania są duże. Dużym atutem hotelu jest plaża, długa, szeroka i piaszczysta. Jedzenie dobre. Polecam hotel dla kogoś niewymagającego. Ja byłam zadowolona z wakacji bo kupiłam tą wycieczkę w atrakcyjnej cenie.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: może być
3.4

Ogolne wrazenie w porzadku choc nie kazdemu sie bedzie podobac. Teren hotelu jest bardzo duzy zeby przejsc np z pokoju do restauracji to spacer jakies 20 minut. do taksowki tez daleko zeby pojechac gdzies do centrum miasta. Jak ktos lubi dlugie spokojne spacery to na pewno mu sie spodoba. Jedzenia duzo i smaczne w miare jak na tutejsza kuchnie. Udany wypoczynek !

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.0

Hotel ma swoje lata, ale ogólnie jest całkiem w porządku. Polecam amatorom leżenia na plaży, która jest dłuda i piaszczysta. W hotelu bardzo smaczne jedzenie - duży wybór i naprawdę każdy znajdzie coś dla siebie.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.7

polecam zdecydowanie osobom bez dzieci, bo nie ma dla nich dużo atrakcji i się zwyczajnie zanudzą. pokoje sprzątane na życzenie, bardzo dokładnie, nic nigdy nie zginęło. plaża długa i bardzo ładnie utrzymana, dużo miejsc do rozłożenia leżaków. jedzenie... takie sobie, ale głodny nie byłem. personel uprzejmy, ale raczej mało kontaktowy. polecam na spokojne wakacje dla mniej zamożnych.

POLECAM:
singlom, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
3.7

hotel czystością nie grzeszy... jednak wszystko wynagradza przepiękna plaża i cudownie ciepłe morze! kawałek do niego od pokoiku trzeba przejść, ale to nawet lepiej. wygląda to bardzo klimatycznie, więc można wieczorami pospacerować i pocieszyć się wakacjami :))))))))

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.0

Właśnie wróciliśmy, niby afera w turystyce ale można doskonale wypocząć, jedzenie na 5 +, a nawet celujące, pokój codziennie glansowany przez sztab sprzątaczy, pachnące poduszki i ręczniki, masa atrakcji dla dużych i dla najmłodszych, rafa - byliśmy na nurkowaniu - wrażenia nie do opisania. Stres był przed wyjazdem bo biura się zwijały ale mieliśmy świetny urlop za cenę gnicia na Mazurach w dupiastej kwaterze i to bez wyżywienia.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Wróciłem 04.08.2012 z tego hotelu, wszystkie pokoje za wyjatkiem 401-460 są przeciętne , brud , wszędzie biegają mrówki faraona . Klimatyzacja w bungalowach zainstalowana pod oknem w przypadku braku prądu nie załancza się , ( brak prądu w Hurgadzie w lipcu i sierpniu to codzienność) wówczas w nocy można się ugotować "na miękko", nie zawsze jest woda w kranie . Co do rafy przy plaży to jakaś kpina ,plaża jest piaszczysta można moczyć tyłek z dziećmi i się opalać (w zeszłym roku byłem w Sharm i tam rafa przy plaża w dzielnicy Hadaba jest przepiękna). O jedzeniu nie będę się rozpisywał, żarcie w całym Egipcie jest to same. Jeśli ktoś chce uprawiać kitesurfing to miejsce jest rewelacyjne , mocne wiatry , dwa punkty wypożyczania sprzętu - "bajka". Dla snoorkowania nie polecam. Myślę , że moja opinia będzie przydatna. Polecam hotel dla wypoczywających z dziećmi oraz dla kite surfingowców. Pozdrawiam Janusz-ek

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: odradzam
2.7

Hotel dla mało wymagających turystów, którzy nie oczekują luksusu w hotelu, ale za to liczą na piękna i gorącą plażę :) . Najlepsza wizytówka tego hotelu to właśnie plaża z rafą i wieczorne animacje!!!!!!!!!!!!! Pokoje przeciętne, ale w nich się tylko śpi, a cały dzień na plaży się jest :D . Jedzenie średnie, mało urozmaicone, cały czas to samo podawane :/ . Ogólnie było świetnie i polecam!

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
3.7

Zdecydowanie polecam. Nigdy w życiu się tak nie objadłem, jedzenie wyśmienite. Przewaga bungali, czyli coś, co dla ludzi nie lubiących hoteli "blokowisk" idealne. Wielka plaża, zawsze się znajdzie miejsce do poleżenia. Do Hurgady taksówką w 20 minut za niewielkie pieniądze. Miła obsługa. Może standard pokoi nie na najwyższym poziomie, ale jeśli chce się jechać w luksus, to proszę bardzo, ale nie za te pieniądze.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3

Byliśmy w maju 2010r ze znajomymi 4 osoby, byliśmy zachwyceni wodą, słońcem, dużą plażą, prywatnościa, pysznym jedzeniem..naprawde nie szło nawet wszystkiego spróbowac, tyle gatunków ciast, salatek..no i wszystko bardzo zdrowe (ja jadlam torty..pyszne). Nikogo z nas nawet raz żołądek nie bolał. Aż przykro bylo wracac do domu...Bylismy tylko tydzien i na jednej wycieczce do Kairu. Tydzien to za krótko zeby wszystko zobaczyc...mielismy wykupioną opcję HB, ale warto kupic trzy posilki bo tam jest bardzo gorąco, chce się pic, a w hotelowym sklepiku napoje są drogie, trzeba jechac do miasta. A tak napoje są gratis wszędzie... Jesli chodzi o Kair to wycieczka super...o 2 w nocy trzeba wstac, ale w autokarze spalismy.. Polecam kupowac pamiątki wlasnie tam w Kairze na pustyni przy piramidach, ponieważ jest ich dużo i chyba najtaniej sprzedają...przy sfinksie biegali i sprzedawali naprawde za grosze, a nas przewodnik wprowadził w błąd zeby tam nie kupowac. Jezeli chodzi o hotel, to pokoje mielismy skromne, stare meble i niezbyt czyste koce i zasłony, ale klimatyzacja dzialala, lodówka i telewizor też. W lazience ciepla woda, tak że ogólnie było naprawde sympatycznie. Do miasta oplaca się jezdzic busami po 2 LE od osoby, ale trzeba się targowac,jezdzą co chwila, taksówki są droższe po 20 Le. W sklepach Kleopatra można kupowac pamiątki bez targowania się. W nocy na plazy jest pełno krabów...wychodzą z norek..i szybko biegają. Warto też zobaczyc rafę, na której rosną rosliny i plywają piękne kolorowe ryby...10 m od brzegu na końu plazy hotelowej...Ręczniki wszędzie są za darmo, leżaki też ... popp prostu raj na ziemi...:)

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Swiss Inn Magawish - możliwości zakwaterowania:

run of the house standard
STANDARD ROOM
Pokój 2 os.
APART
APART
STANDARD ROOM

Swiss Inn Magawish - Możliwości wyżywienia:


Swiss Inn Magawish - miasta wylotu:


Swiss Inn Magawish - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Swiss Inn Magawish? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00