cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
  • Hotel Swiss Inn Magawish, Morze Czerwone
1 / 39
Ocena
hotelu:
3.9 / 5
Najbliższy termin
21.09 - 26.09
już od 6239 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
23.09 - 26.09
już od 3161 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Swiss Inn Magawish
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży

Hotel Swiss Inn Magawish
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Swiss Inn Magawish:
3.9 / 5
Średnia z 22 opinii
Szczegóły oceny hotelu Swiss Inn Magawish:
  • Lokalizacja
    4.1
  • Hotel
    3.6
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    3.9
  • Atrakcje
    i sport
    3.8
  • Jakość
    do ceny
    3.6
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 września 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 września 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jeden z najstarszych hoteli w Hurghadzie, od lat cieszący się uznaniem gości. Piękny resort położony przy długiej, piaszczystej plaży. Dobry wybór dla miłośników sportów wodnych oraz dla amatorów błogiego lenistwa.

Hotel Swiss Inn Magawish w ofercie Biura podróży:

Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jeden z najstarszych hoteli w Hurghadzie, od lat cieszący się uznaniem gości. Piękny resort położony przy długiej, piaszczystej plaży. Dobry wybór dla miłośników sportów wodnych oraz dla amatorów błogiego lenistwa.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Egipt - Hurgada

Zapraszamy Państwa na wypoczynek do najmodniejszego kurortu Egiptu, Hurghady, która oferuje wspaniałe słońce (25-30 stopni!), krystalicznie czyste morze, palmy i piaszczystą plażę. Strefa turystyczna rozciąga się na przestrzeni ponad 25 kilometrów wzdłuż plaży, przy której zlokalizowanych jest większość hoteli. Hurghada to raj dla amatorów czynnego wypoczynku, a szczególnie nurkowania (wspaniała rafa koralowa!) i sportów wodnych (windurfing, skutery wodne, łowienie ryb). Zwolennicy leniuchowania znajdą tu wygodne hotele z basenami oraz leżaki i parasole słoneczne na plaży. W turystycznym centrum miasteczka znajdziecie Państwo typowy arabski bazar z licznymi stoiskami oferującymi miejscowe wyroby rękodzieła oraz liczne restauracje i kafejki ze wspaniałą, parzoną po arabsku kawą.

 

Hotel Magawish****

 

Położenie:

Rozległy kompleks hotelowy położony tuż przy piaszczystej plaży, przy hotelu dość ładna rafa koralowa. Do centrum Hurghady około 15 km (dogodne połączenie lokalnymi busami), do lotniska około 8 km. Na dużym i dobrze utrzymanym terenie (ładny ogród, okazałe palmy) znajdują się budynki hotelowe - parterowe bungalowy oraz budynek główny. Dobry hotel dla rodzin z dziećmi - duży i dobrze zagospodarowany teren, piaszczysta plaża i liczne atrakcje dla milusińskich!

 

Pokoje:

Hotel posiada 350 pokoi 2 i 3 osobowych (możliwe dostawki) z łazienkami i WC. W każdym pokoju klimatyzacja, TV-SAT, telefon i lodówka. Przed bungalowami niewielkie, zacienione tarasy.

 

Do dyspozycji gości:

recepcja, sejf (odpłatny), 2 restauracje: główna - szwedzki stół oraz a-la-carte, orientalna kawiarnia (polecamy doskonałą kawe i fajkę wodną - shisha) 3 bary: lobby-bar, bar przy basenie i bar na plaży, sklepy i butiki, sauna, salon masażu oraz basen. Dla dzieci jest brodzik, plac zabaw oraz miniklub. Hotel prowadzi liczne animacje, aerobik w basenie, na plaży centrum sportów wodnych, 2 korty do squasha, 4 korty do tenisa, boiska do koszykówki, stoły do tenisa i stoły bilardowe. Na hotelowej piaszczystej plaży są bezpłatne leżaki, parasole i materace. W morzu przy hotelowej plaży jest dość przyzwoita rafa koralowa.

 

Wyżywienie:

all inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Napoje: alkohole lokalne, soft drinki, soki, woda, przekąski i lody w ciągu dnia.

 

Cena zawiera

  • przelot samolotem czarterowym do Sharm El Sheikh,
  • 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych,
  • wyżywienie jak w opisach obiektów,
  • transfery lotnisko-hotel-lotnisko,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta
  • ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż),
  • opłaty lotniskowe.

Cena nie zawiera

  • wizy egipskiej (płatnej na lotnisku ok. 15 USD),
  • wycieczek fakultatywnych oraz innych wydatków osobistych.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jeden z najstarszych hoteli w Hurghadzie, od lat cieszący się uznaniem gości. Piękny resort położony przy długiej, piaszczystej plaży. Dobry wybór dla miłośników sportów wodnych oraz dla amatorów błogiego lenistwa.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Hurghada

Opis

Czterogwiazdkowy Magawish Village & Resort jest dogodnie usytuowany w centrum Hurghady z prywatną, ponad kilometrową piaszczystą plażą. Magawish znany jako "Raj Morza Czerwonego" oferuje szeroką gamę zajęć sportowych: nurkowanie, snorkeling czy kitesurfing. Przestronne pokoje, błękitny basen i zimne koktajle sprawiają, że jest to idealny wybór na udane wakacje.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1979 r. Odnowiony w 2011 r. Na terenie znajduje się restauracja, 5 barów, 2 sale konferencyjne, sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), bus do miasta 4 razy dziennie (płatny), 2 baseny odkryte, mini market, udogodnienia dla osób niepełnosprawnych.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne Wi-Fi w lobby - ograniczenie transmisji danych - bezpłatne 100 MB/pokój przy pobycie minimum 7 nocy, potem kolejne 100MB płatne ok. 5$, 200MB płatne ok. 10$, 300MB płatne ok. 16$.

plaża

Przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 1,2 km długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki - bezpłatne.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację indywidualną, minibar (płatny), sejf (w niektórych pokojach), łazienkę (wanna lub prysznic, suszarka, WC), TV, telefon, balkon lub taras. Typy pokoi: w budynku głównym, w aneksach, bungalowach pokoje standardowe bungalow dla max 4 os , apartamenty ale max 5 os. , pokoje rodzinne z widokiem na morze (2 pokoje) , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych

Wyżywienie

restauracja główna, 5 barów

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), obiadokolacja (19:00-21:00), wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-15:00), kolacja (19:00-21:00), przekąski (13:00-17:00) serwowane w wyznaczonych barach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Formuła nie zawiera: napojów importowanych, świeżo wyciskanego soku pomarańczowego

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje i mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do lat 2 (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siatkówka plażowa, mini boisko do piłki nożnej, animacje

płatne

sauna, masaż, sporty wodne na plaży, centrum nurkowe

Uwaga!

basen główny nie będzie podgrzewany w sezonie zimowym.

Aktualizacja opisu

05.12.2017 09:43

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne

Sale konferencyjne

Pokoje 5 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


AlfaStar

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jeden z najstarszych hoteli w Hurghadzie, od lat cieszący się uznaniem gości. Piękny resort położony przy długiej, piaszczystej plaży. Dobry wybór dla miłośników sportów wodnych oraz dla amatorów błogiego lenistwa.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

Nowo odremontowany hotel składający się z wielu willi typu bungalow. Położony jest bezpośrednio na przepięknej dwukilometrowej piaszczystej plaży Morza Czerwonego. Bezpośrednio na plaży znajduje się rafa koralowa. Oddalony jest 8 km od lotniska i 15 km od centrum Hurghady. 

 

W hotelu:

350 pokoi typu DBL, kantor w recepcji, sejf w recepcji (odpłatnie), restauracja główna, restauracja a’la carte, kawiarnia orientalna, lobby bar, bar na plaży, bar przy basenie, 2 baseny (w tym 1 dla dzieci), plac zabaw dla dzieci, mini klub dla dzieci, sauna, salon masażu, sala konferencyjna na 1000 osób, bogaty program animacyjny, prywatna plaża: leżaki, parasole, materace gratis.


Sport:

centrum sportów wodnych, 2 korty do squasha, 4 korty do tenisa, koszykówka, piłka nożna, tenis stołowy, bilard.


W pokojach:

klimatyzacja, telefon, TV SAT, lodówka, łazienka, toaleta.

 

Cena zawiera:

  • przelot samolotem czarterowym do Egiptu,
  • opłaty lotniskowe,
  • ubezpieczenie,
  • transfery,
  • pobyt w hotelu,
  • wyżywienie - śniadania i obiadokolacje - szwedzki stół,
  • opiekę rezydenta,
  • podatek VAT.

 

Cena nie zawiera:

  • wizy egipskiej + 15 USD (płatna na lotnisku w Egipcie),
  • 25 USD - wstepy i lunch w trakcie wycieczki do Kairu / opłaty obligatoryjne u rezydenta.

 


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jeden z najstarszych hoteli w Hurghadzie, od lat cieszący się uznaniem gości. Piękny resort położony przy długiej, piaszczystej plaży. Dobry wybór dla miłośników sportów wodnych oraz dla amatorów błogiego lenistwa.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF 4

Położenie

7 km od lotniska i 12 km na południe od centrum Hurghady-Sakkala.

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, piękna, szeroka i piaszczysta. Leżaki, ręczniki, materace i parasole bezpłatnie.

Zakwaterowanie

425 pokoi rozmieszczonych na rozległym terenie; typy pokoi: pokoje standardowe (w bungalowach), typu studio (w budynku Lotus) oraz family (dwa pomieszczenia), dostępne pokoje dla osób niepełnosprawnych. wyposażenie: klimatyzacja, łazienka, lodówka i telewizor. Wszystkie pokoje mają balkon lub taras.

Restauracje i bary

3 restauracje: główna The Manta, a' la carte Dolphin, Oriental Cafe,; 5 barów- w lobby, 2 przy basenie, przy plaży, kawiarnia orientalna.

Wyżywienie

All inclusive - śniadania, obiady i kolacje podawane są w restauracji głównej. W wybranych godzinach serwowane są przekąsk oraz można skosztować słodkości i napić się kawy lub herbaty. Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji dostępne są od 10.00 do 24.00.

Sport i Rozrywka

basen dla dorosłych; bezpłatnie - 4 korty tenisowe (sprzęt i oświetlenie płatne), 2 korty do squasha (sprzęt i oświetlenie płatne), boisko do koszykówki i piłki nożnej, siłownia, tenis stołowy, animacje; odpłatnie - profesjonalne centrum sportów wodnych, bilard, sauna, masaże.

Dla dzieci

brodzik, mini klub oraz plac zabaw;

Pozostałe udogodnienia

kawiarenka internetowa, sklepy z pamiątkami, centrum medyczne, kantor wymiany walut, pralnia oraz sala konferencyjna.

Naszym zdaniem

Niewątpliwym atutem hotelu jest przepiękna piaszczysta plaża. Hotel oferuje wiele możliwości spędzania czasu wolnego zarówno dla dzieci jak i dorosłych.

Strona internetowa

www.swissinn.net


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Selectours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jeden z najstarszych hoteli w Hurghadzie, od lat cieszący się uznaniem gości. Piękny resort położony przy długiej, piaszczystej plaży. Dobry wybór dla miłośników sportów wodnych oraz dla amatorów błogiego lenistwa.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

Oddalony jest 8 km od lotniska i 15 km od centrum Hurghady.

Plaża:

Bezpośrednio przy hotelu dwukilometrowa piaszczysta plaża.

 

Wyżywienie:

All Inclusive. Posiłki serwowane w formie bufetu. Posiłki - śniadania i obiady są serwowane w głównej restauracji; lunch serwowany jest w "Manta Restaurant" w godzinach od 13.00 do 15.00. Napoje - woda nineralna, herbata, kawa, są serwowane przy śniadaniu; woda mineralna, lokalne napoje (wino, piwo, rum) są serwowane podczas lunchu i obiadu; po południu - herbata, kawa, woda mineralna, ciasta serwowane są w kawiarni "Corizia" w godzinach od 16.00 do 17.00; drinki i napoje pomiędzy posiłkami są bezpłatne, ale podawane są w kawiarni Corizia od 10.00 do 24.00. Wszystkie napoje są podawane w szklankach (nie w butelkach).

 

Wyposażenie:

Sejf w recepcji, 2 restauracje, 5 kawiarni i barów (lobby bar, bar przy basenie i na plaży, kawiarnia arabska), dyskoteka, basen, wymiana pieniędzy w recepcji, pralnia, lekarz na telefon, salon gier, animacja, centrum nurkowania z możliwością nauki.

 

Pokoje:

Klimatyzowane indywidualnie, TV-SAT, lodówka, telefon, łazienka z prysznicem, toaleta.

 

Sport i rekreacja:

Bezpłatnie - sala treningowa, piłka plażowa, zajęcia sportowe i relaksujące prowadzone w ciągu dnia. Odpłatnie - 4 korty tenisowe, boisko do squash'a, nurkowanie, wypożyczanie rakiet i piłek do tenisa, sporty wodne na plaży.

 

Dla dzieci:

Basen, plac zabaw i mini klub.

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • opłatę lotniskową,
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
  • zakwaterowanie w hotelu,
  • wyżywienie - all inclusive,
  • opiekę rezydenta,
  • ubezpieczenia KL, NW, bagaż.

Cena nie zawiera:

  • wizy egipskiej: 18 USD (płatnej na lotnisku w Egipcie).

Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jeden z najstarszych hoteli w Hurghadzie, od lat cieszący się uznaniem gości. Piękny resort położony przy długiej, piaszczystej plaży. Dobry wybór dla miłośników sportów wodnych oraz dla amatorów błogiego lenistwa.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Uroczy kompleks hotelowy składający się z budynku głównego i bungalowów w ogrodzie. Polecany klientom lubiącym aktywnie spędzać czas.

Położenie

Na rozległym terenie, w spokojnej okolicy, przy piaszczystej, długiej (ponad 2 km) prywatnej plaży, około 5 km od lotniska i 12 km od centrum Hurghady.

Wyposażenie

Lobby z recepcją, sejfem (odpłatnie), barem, punktem wymiany walut, sala konferencyjna, restauracja główna, restauracja a la carte, kilka barów (w tym przy plaży i przy basenie), pub, dyskoteka, kafejka orientalna, kafejka internetowa, kilka sklepików, wypożyczalnia samochodów, gabinet lekarski.

Pokoje

Standardowo wyposażone, mają łazienkę, indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV sat, telefon, minibar, taras lub balkon. Istnieje możliwość rezerwacji pokoi rodzinnych.

Wyżywienie

All Inclusive: Śniadania (07.00-10.30), obiady (13.00-15.00) i kolacje (19.00-22.30) w formie bufetów, późne śniadania (10.30-12.00) serwowane na tarasie, przekąski w ciągu dnia, lody, ciasto, kawa, herbata, lokalne alkohole i napoje w wyznaczonych barach do północy. W ramach pakietu all inclusive niektóre sporty gratis (np. siłownia, tenis w dzień).

Sport i rozrywka

2 baseny z tarasami słonecznymi, siatkówka plażowa, 4 korty tenisowe, boisko do squasha, minigolf, bilard, siłownia, sauna, masaże, renomowane centrum sportów wodnych: nurkowanie (także kursy PADI), kitesurfing, windsurfing. W sezonie bogaty program rozrywkowy. W sąsiedztwie ośrodek jeździectwa.

Dla dzieci

2 brodziki, miniklub, plac zabaw, wysokie krzesełka, łóżeczka niemowlęce.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Sunshine

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jeden z najstarszych hoteli w Hurghadzie, od lat cieszący się uznaniem gości. Piękny resort położony przy długiej, piaszczystej plaży. Dobry wybór dla miłośników sportów wodnych oraz dla amatorów błogiego lenistwa.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Egipt/Hurghada

POŁOŻENIE

bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Hotel położony w Hurghadzie, oddalony ok. 12 km od centrum, ok. 8 km od lotniska. Obiekt składa się z budynku głwnego i szeregu bungaloww. Kompleks otwarty w 1979r, odnowiony w 2010r.

POKOJE

425 pokoi (o pow. 32m2) z łazienką (wc, wanna lub prysznic, w większośćci pokoi znajduje się suszarka do włosw) wyposażone w TV sat, telefon, mini bar (dodatkowo płatny), taras. W hotelu znajdują się 4 pokoje przystosowane dla osb niepełnosprawnych. Możliwość wstawienia łżeczka dla infanta bezpłatnie (w miarę dostępności)

DO DYSPOZYCJI

2 baseny, brodzik dla dzieci, recepcja z kantorem wymiany walut, restauracja głwna Manta , kilka barw, fitness club, amfiteatr, mini klub, mini plac zabaw dla dzieci, busik do Hurghady.

Dodatkowo płatne

restauracja a la carte rybna, Panorama Bar, kawiarenka orientalna, Divers bar, Surf bar, lekarz na wezwanie, sklepy, 3 sale konferencyjne, amfiteatr, bank,sauna i masaże

SPORT

Bogaty program animacji, 4 korty ziemne (bezpłatnie w ALL inc.), 2 korty do squash (bezpłatnie w ALL inc.), siatkwka plażowa, tenis stołowy (bezpłatnie w ALL inc.), water polo

Dodatkowo płatne

siłownia, bilard, jazda konna, centrum wind- i kitesurfingu, centrum nurkowe.

WYŻYWIENIE

HB śniadania i obiadokolacje (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne) All inclusive śniadanie 07:00-10:30, pźne śniadanie 10:30-12:00, lody 12:00-13:00, obiad 13:00-15:00, pizza, makarony, sałatki 13:00-17:00, rogaliki i ciasteczka 17:00-18:30,kolacja 19:00-22:30, posiłek dla Klientw, ktrzy pźno meldują się w hotelu 22:30-01:00 Bary lobby bar 07:00-19:00 Oriental cafe 17:00-24:00 bar przy basenie Shamousa 10:00-18:00 bar przy basenie Lotus 10:00-18:00 bar na plaży 10:00-18:00

Dodatkowo płatne

mini bar, soki ze świeżych owocw, espresso, cappuccino, kawa po turecku, napoje w butelkach, likiery, koktajle, alkohole importowane, szisza, restauracje a la carte. Godziny serwowania posiłkw i napoi mogą ulec zmianie w trakcie sezonu. UWAGA! Zgubienie opaski All Inclusive wiąże się z wysoką opłatą.

UWAGI ORGANIZATORA

Uwaga! Przypominamy!Sunshineholiday poland informuje, że czas trwania imprezy obejmuje pobyt oraz czas potrzebny na dotarcie do miejsca docelowego i powrt do Polski. Impreza rozpoczyna się wylotem z kraju i kończy w dniu przylotu do kraju. Pierwszy i ostatni dzień imprez z transportem lotniczym przewidziany jest na przelot, a nie na właściwy wypoczynek. Należy liczyć się z tym, że przeloty będą się odbywały w godzinach wieczornych lub nocnych. Długość pobytu zależy ściśle od godzin przylotu i wylotu, w rzeczywistości może zatem obejmować mniejszą ilość posiłkw i noclegw. Ceny skalkulowano z uwzględnieniem godziny odlotw i przylotw oraz mając na uwadze faktyczną liczbę świadczeń jaką otrzymują klienci. Zakwaterowanie następuje po okazaniu voucheru. Doba hotelowa zaczyna się od godz. 14:00 w dniu przyjazdu i kończy do godz. 12:00 w dniu wyjazdu. Do tej pory pokoje powinny zostać opuszczone wraz z bagażami. W tym przypadku hotel od godz. 10:00 udostępnia odpowiednie pomieszczenie do przechowania bagażu do czasu transferu na lotnisko. Zasada ta obowiązuje rwnież w przypadku, gdy rozpoczęcie podrży powrotnej do kraju jest zaplanowane w godzinach wieczornych a nawet po płnocy.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Jeden z najstarszych hoteli w Hurghadzie, od lat cieszący się uznaniem gości. Piękny resort położony przy długiej, piaszczystej plaży. Dobry wybór dla miłośników sportów wodnych oraz dla amatorów błogiego lenistwa.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

przy plaży w miejscowośći Hurghada 

PLAŻA

przy hotelu prywatna, szeroka, piasczysta  plaża z pomostem. Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, płatne: pawilony, bar na plaży. 

HOTEL

Luksusowy, nowootwarty hotel w sezonie 2020,  hotel należący do znanej sieci Rixos, położony między szmaragdowymi wodami Morza Czerwonego a bezkresnymi piaskami pustyni. To najlepszy wybór by spędzić wakacje w Egipcie na najwyższym poziomie.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Znajdziemy tu kompleks basenów na świeżym powietrzu, bogate zaplecze sportowe, centrum SPA a także wiele restauracji serwujące dania z całego świata. Ponadto będzie to udany wypoczynek dla rodzin z dziećmi. Na najmłodszych będzie czekać miniklub z animatorami, brodzik czy plac zabaw.  Na terenie hotelu: Recepcja z pięknym lobby, 8 restauracji, 10 barów, room service (bezpłatny), pralnia (płatna), 4ry sale konferencyjne, wi fi na terenie hotelu. 

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

W cenie: 5 basenów, leżaki i parasole przy basenach, korty do tenisa ziemnego (2), rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, siłownia, animacje, sauna, jacuzzi, dyskotekaPłatne: oświetlenie kortów, centrum SPA, talasoterapia, masaż, salon piękności, łaźnia turecka

DLA DZIECI

brodziki (2), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla, dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), możliwość wypożyczenia wózka (płatna i w miarę dostępności) 

ZAKWATEROWANIE

Suite Garden View dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub tarasSuite Sea View dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkonLagoon Swim Up Suite dla max. 4 os.: salon, jadalnia, 1 sypialnia, dostęp do współdzielonego basenu, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), taras

WYŻYWIENIE

Ultra All Inclusive (24h): śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:30), późny posiłek (23:00-02:00), przekąski (09:00-23:00), podwieczorek (15:00-18:00), lody, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie)

INFORMACJE DODATKOWE

-

CENA

Cena oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy; bagaż podręczny (EasyJet o wymiarach nie przekraczających 45x36x20 cm, w tym kółka, kieszonki i rączki - mała torba podręczna która musi mieścić się pod siedzeniem pasażera, Corendon - 8kg, czarter - 5kg); bagaż rejestrowany (do luku bagażowego) przy przelotach charterowych; transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta,  ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG - uruchamiany w przypadku niewypłacalności touroperatora), Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP - uruchamiany w przypadku opóźnień w zwrotach przedpłat na skutek wystąpienia nieuniknionych i nadzwyczajnych okoliczności uniemożliwiających realizację imprezy turystycznej. Składka na TFP jest bezzwrotna nawet w przypadku rezygnacji Klienta z imprezy turystycznej), VAT.UWAGA!!W EasyJet bagaż rejestrowany 15 kg dodatkowo płatny ok 350 - 400 PLN/sztW przypadku zakupienia miejsca Up front (dodatkowo płatne) Klient może zabrać na pokład duży bagaż podręczny (maks. 56 x 45 x 25 cm), który musi mieścić się w schowku nad głową.W Corendon bagaż rejestrowany 23 kg dodatkowo płatny ok 350 - 400 PLN/sztUwaga!!! Przy połączeniach rejsowych cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), oraz od 01.01.2021 analogiczą wyskość składki na Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP): 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG, NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia: od kosztów rezygnacji, chorób przewlekłych( ok. 68 PLN/os/tydz.), a także dodatkowego ubezpieczenie KL w okresie pandemii (w tym COVID-19 - KL do 20 000 EUR) / cena ok. 47.12 PLN/ os/tydz.), wycieczek fakultatywnych, obowiązkowej opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, bagażu rejestrowanego przy przelotach liniami Easy Jet i Corendon Airlines (dodatkowa opłata 400 PLN/os).

COVID- 19

Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z możliwymi trudnościami w powrocie do kraju, ograniczeniami w ruchu lotniczym, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.W związku z powyższym prosimy o bieżące śledzenie warunków wjazdowych do krajów odwiedzanych : https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych , jak również obostrzeń na polskiej granicy przy powrocie z wakacji: https://www.strazgraniczna.pl/ .Podróżując w  czasie pandemi należy liczyć się z pewnymi obostrzeniami i ograniczeniami.Część infrastruktury hotelowej (restauracje, oferta rekreacyjno - sportowa),  animacje może być ograniczona, czy też niedostępna ze względu na obostrzenia sanitarne. Osoby podróżujące linią Easy Jet, podczas przelotu zobowiązane są do posiadania maseczek FFP2 (chirurgiczne lub materiałowe). Szaliki, osłony twarzy (przyłbice) oraz maski z zaworami nie będą przez przewoźnika akceptowane. AKTUALNA SYTUACJA EPIDEMICZNA W EGIPCIE W ZWIĄZKU Z COVID- 19 https://www.gov.pl/web/dyplomacja/egiptPodróżni lecący do Egiptu do regionu Marsa Alam, którzy wykonują test PCR na Covid-19 na lotnisku, proszeni są o zabranie ze sobą kopii strony ze zdjęciem z paszportu (wymaganej przez Wydział Medycyny Prewencyjnej w celu przyśpieszenia zakończenia procedury testów).Tylko w pełni cyfrowe wyniki testów PCR są akceptowane na lotach do Egiptu. Nie będą akceptowane wyniki, które są wypisywane/modyfikowane ręcznie.Informujemy, że z dniem 01 września 2020 r. władze Egiptu wprowadziły obowiązek okazywania negatywnych wyników testów PCR na COVID-19 przez podróżnych wjeżdżających na teren Egiptu. Test powinien być przeprowadzony w okresie 72 godzin przed wjazdem na teren Egiptu. Obowiązek wykonania testu nie obejmuje dzieci do 6 lat. Władze Egiptu umożliwiły także wykonanie testu w kierunku COVID - 19 na lotnisku po przylocie do Egiptu. Koszt badania wynosi 30 USD za osobę, dzieci do 6 lat nie maja obowiązku wykonani testu. Po wykonaniu testu Klienci udają się transferem do wykupionego hotelu gdzie do 24 h otrzymują wyniki. Do tego czasu Klienci zobligowani są do pozostania w pokoju hotelowym. W przypadku pozytywnego wyniku testu Klienci zostaną poddani 14-dniowej kwarantannie w hotelu. Koszt dodatkowych noclegów (poza wykupionym pakietem) zostanie pokryty przez hotel. Koszt dodatkowego przelotu z Egiptu do Polski pokrywa Klient. Jednocześnie informujemy, że w przypadku Klientów z wykupionymi tylko biletami czarterowymi, władze Egiptu wymagają okazania potwierdzenie rezerwacji hotelu lub rejsu (w przypadku wypraw nurkowych). Klienci z wykupionymi biletami czarterowymi bez dodatkowych świadczeń noclegowych nie mogą podróżować samolotem czarterowym.Od 24.06.2021 r. względem osób, które w ciągu ostatnich 14 dni podróżowały bezpośrednio lub pośrednio z państw, w których nie występują zmutowane formy COVID-19,  będą stosowane następujące procedury:Egipskie służby medyczne będą weryfikowały świadectwa otrzymania szczepień przeciwko COVID-19 w zakresie informacji w nim zawartych oraz organu wydającego zaświadczenie. Następnie będzie podejmowana decyzja o uznaniu albo odrzuceniu świadectwa. Oryginał przedmiotowego dokumentu musi być opatrzony kodem QR oraz nie powinien zawierać żadnych śladów wskazujących, że mogło dość do ingerencji w jego treść.Przy podróży lotniczej do Niemiec: wejście na pokład samolotu lecącego do Niemiec jest możliwe tylko z negatywnym wynikiem testu (niezależnie od miejsca wylotu). Szybkie testy antygenowe mogą być wykonane najwcześniej 48h a testy PCR, LAMP, TMA 72h przed planowaną godziną lądowania w Niemczech. Ponad to linie lotnicze realizujące loty do Niemiec mogą mieć dodatkowe, indywidalne wymagania,z którymi należy się zapoznać (Wizzair np akceptuje tylko testy PCR). Powrót do Polski z zagranicy:UWAGA! Ze względu na dynamiczną sytuację i częstotliwość zmian dotyczących procedur podróżowania, prosimy o zapoznanie się z komunikatem na temat aktualnych informacji i wymogów dotyczących kwarantanny na stronie STRAŻY GRANICZNEJ.Od 17 lipca każdy, kto przyleci do naszego kraju, musi wypełnić przez internet Kartę Lokalizacji Podróznego.  https://aplikacje.gov.pl/app/klp/#/home

WARUNKI WJAZDOWE

Między Polską a Egiptem obowiązuje ruch wizowy. Obywatel RP może przed przyjazdem do Egiptu ubiegać się o wizę w egipskim przedstawicielstwie dyplomatycznym, na lotnisku w Egipcie lub drogą elektroniczną poprzez złożenie wniosku na stronie internetowej: www.visa2egypt.gov.eg Opłaty za wizę do Egiptu wynoszą 25 USD (wiza jednokrotna) i 60 USD (wiza wielokrotna). Wizy turystyczne wydawane są na okres 30 dni. Paszport powinien posiadać co najmniej 6-miesięczną ważność po dacie zakończenia planowanej podróży. Klienci podróżujący do Sharm el Sheikh i nie korzystający z wycieczek fakultatywnych na miejscu nie mają obowiązku wykupienia wizy. Wystarczy wówczas podbić pieczątkę w paszporcie "Sinai Only", która uprawnia do 14-dniowego pobytu na półwyspie Synaj. Instrukacja: Po utworzeniu konta na portalu visa2egypt.gov.eg, należy potwierdzić rejestrację, a następnie zalogować się i wybrać polecenie aplikuj teraz". Kolejny etap to wybór rodzaju dokumentu. Trzeba też wypełnić formularz i uiścić opłatę za pomocą karty kredytowej lub debetowej. Po zaakceptowaniu zgłoszenia, internauta otrzyma link do finalnego dokumentu, który należy wydrukować, by pokazać go na granicy. Egipt zaleca, by o e-wizę występować najpóźniej na 7 dni przed planowaną podróżą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.Z powodu możliwych zmian dotyczących pobytu w Egipcie proponujemy sprawdzić wcześniej czy warunki wjazdu i pobytu nie uległy zmianie. Aktualne informacje na temat wizy można uzyskać w Ministerstwie Spraw Zagranicznych. Osoby nie będące obywatelami Polski, prosimy o sprawdzenie w ambasadzie egipskiej w Warszawie warunków wjazdu i pobytu. Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt

DOKUMENTY PODRÓŻY

DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Mapa Hotelu Swiss Inn Magawish

Opinie o Hotelu Swiss Inn Magawish

3.4
może być

W hotelu widać ząb czasu, ale ogólnie jest ok. Duży teren hotelowy, więc odległości między restauracją czy plażą w zależności od zakwaterowania są duże. Dużym atutem hotelu jest plaża, długa, szeroka i piaszczysta. Jedzenie dobre. Polecam hotel dla kogoś niewymagającego. Ja byłam zadowolona z wakacji bo kupiłam tą wycieczkę w atrakcyjnej cenie.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: może być
3.4
4.0
polecam

Ogolne wrazenie w porzadku choc nie kazdemu sie bedzie podobac. Teren hotelu jest bardzo duzy zeby przejsc np z pokoju do restauracji to spacer jakies 20 minut. do taksowki tez daleko zeby pojechac gdzies do centrum miasta. Jak ktos lubi dlugie spokojne spacery to na pewno mu sie spodoba. Jedzenia duzo i smaczne w miare jak na tutejsza kuchnie. Udany wypoczynek !

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.0
3.7
może być

Hotel ma swoje lata, ale ogólnie jest całkiem w porządku. Polecam amatorom leżenia na plaży, która jest dłuda i piaszczysta. W hotelu bardzo smaczne jedzenie - duży wybór i naprawdę każdy znajdzie coś dla siebie.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.7
3.7
polecam

polecam zdecydowanie osobom bez dzieci, bo nie ma dla nich dużo atrakcji i się zwyczajnie zanudzą. pokoje sprzątane na życzenie, bardzo dokładnie, nic nigdy nie zginęło. plaża długa i bardzo ładnie utrzymana, dużo miejsc do rozłożenia leżaków. jedzenie... takie sobie, ale głodny nie byłem. personel uprzejmy, ale raczej mało kontaktowy. polecam na spokojne wakacje dla mniej zamożnych.

POLECAM:
singlom, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
3.7
4.0
polecam

hotel czystością nie grzeszy... jednak wszystko wynagradza przepiękna plaża i cudownie ciepłe morze! kawałek do niego od pokoiku trzeba przejść, ale to nawet lepiej. wygląda to bardzo klimatycznie, więc można wieczorami pospacerować i pocieszyć się wakacjami :))))))))

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.0
4.9
zdecydowanie polecam

Właśnie wróciliśmy, niby afera w turystyce ale można doskonale wypocząć, jedzenie na 5 +, a nawet celujące, pokój codziennie glansowany przez sztab sprzątaczy, pachnące poduszki i ręczniki, masa atrakcji dla dużych i dla najmłodszych, rafa - byliśmy na nurkowaniu - wrażenia nie do opisania. Stres był przed wyjazdem bo biura się zwijały ale mieliśmy świetny urlop za cenę gnicia na Mazurach w dupiastej kwaterze i to bez wyżywienia.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
2.7
odradzam

Wróciłem 04.08.2012 z tego hotelu, wszystkie pokoje za wyjatkiem 401-460 są przeciętne , brud , wszędzie biegają mrówki faraona . Klimatyzacja w bungalowach zainstalowana pod oknem w przypadku braku prądu nie załancza się , ( brak prądu w Hurgadzie w lipcu i sierpniu to codzienność) wówczas w nocy można się ugotować "na miękko", nie zawsze jest woda w kranie . Co do rafy przy plaży to jakaś kpina ,plaża jest piaszczysta można moczyć tyłek z dziećmi i się opalać (w zeszłym roku byłem w Sharm i tam rafa przy plaża w dzielnicy Hadaba jest przepiękna). O jedzeniu nie będę się rozpisywał, żarcie w całym Egipcie jest to same. Jeśli ktoś chce uprawiać kitesurfing to miejsce jest rewelacyjne , mocne wiatry , dwa punkty wypożyczania sprzętu - "bajka". Dla snoorkowania nie polecam. Myślę , że moja opinia będzie przydatna. Polecam hotel dla wypoczywających z dziećmi oraz dla kite surfingowców. Pozdrawiam Janusz-ek

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: odradzam
2.7
3.7
polecam

Hotel dla mało wymagających turystów, którzy nie oczekują luksusu w hotelu, ale za to liczą na piękna i gorącą plażę :) . Najlepsza wizytówka tego hotelu to właśnie plaża z rafą i wieczorne animacje!!!!!!!!!!!!! Pokoje przeciętne, ale w nich się tylko śpi, a cały dzień na plaży się jest :D . Jedzenie średnie, mało urozmaicone, cały czas to samo podawane :/ . Ogólnie było świetnie i polecam!

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
3.7
4.3
zdecydowanie polecam

Zdecydowanie polecam. Nigdy w życiu się tak nie objadłem, jedzenie wyśmienite. Przewaga bungali, czyli coś, co dla ludzi nie lubiących hoteli "blokowisk" idealne. Wielka plaża, zawsze się znajdzie miejsce do poleżenia. Do Hurgady taksówką w 20 minut za niewielkie pieniądze. Miła obsługa. Może standard pokoi nie na najwyższym poziomie, ale jeśli chce się jechać w luksus, to proszę bardzo, ale nie za te pieniądze.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3
4.7
zdecydowanie polecam

Byliśmy w maju 2010r ze znajomymi 4 osoby, byliśmy zachwyceni wodą, słońcem, dużą plażą, prywatnościa, pysznym jedzeniem..naprawde nie szło nawet wszystkiego spróbowac, tyle gatunków ciast, salatek..no i wszystko bardzo zdrowe (ja jadlam torty..pyszne). Nikogo z nas nawet raz żołądek nie bolał. Aż przykro bylo wracac do domu...Bylismy tylko tydzien i na jednej wycieczce do Kairu. Tydzien to za krótko zeby wszystko zobaczyc...mielismy wykupioną opcję HB, ale warto kupic trzy posilki bo tam jest bardzo gorąco, chce się pic, a w hotelowym sklepiku napoje są drogie, trzeba jechac do miasta. A tak napoje są gratis wszędzie... Jesli chodzi o Kair to wycieczka super...o 2 w nocy trzeba wstac, ale w autokarze spalismy.. Polecam kupowac pamiątki wlasnie tam w Kairze na pustyni przy piramidach, ponieważ jest ich dużo i chyba najtaniej sprzedają...przy sfinksie biegali i sprzedawali naprawde za grosze, a nas przewodnik wprowadził w błąd zeby tam nie kupowac. Jezeli chodzi o hotel, to pokoje mielismy skromne, stare meble i niezbyt czyste koce i zasłony, ale klimatyzacja dzialala, lodówka i telewizor też. W lazience ciepla woda, tak że ogólnie było naprawde sympatycznie. Do miasta oplaca się jezdzic busami po 2 LE od osoby, ale trzeba się targowac,jezdzą co chwila, taksówki są droższe po 20 Le. W sklepach Kleopatra można kupowac pamiątki bez targowania się. W nocy na plazy jest pełno krabów...wychodzą z norek..i szybko biegają. Warto też zobaczyc rafę, na której rosną rosliny i plywają piękne kolorowe ryby...10 m od brzegu na końu plazy hotelowej...Ręczniki wszędzie są za darmo, leżaki też ... popp prostu raj na ziemi...:)

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Swiss Inn Magawish - możliwości zakwaterowania:

suite garden view dbl
lagoon swim up suite dbl
Lagoon Swim Up Suite
Lagoon Deluxe Suite
Pool Villa
Executive Pool Villa
Royal Villa Sea View Private-
Suite Sea View DBL
Suite Sea View
Suite Superior
Suite Garden View
Executive Family Suite
Executive family suite
Lagoon swim up suite
Lagoon deluxe suite
Pool villa
Suite garden room
Superior suite
Suite sea view

Swiss Inn Magawish - Możliwości wyżywienia:


Swiss Inn Magawish - miasta wylotu:


Swiss Inn Magawish - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Swiss Inn Magawish? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00