cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Village, Riwiera Turecka
1 / 38
Ocena
hotelu:
3.8 / 5
Najbliższy termin
04.04 - 11.04
już od 1502 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
15.04 - 18.04
już od 1282 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Eftalia Village
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Eftalia Village
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Eftalia Village:
3.8 / 5
Średnia z 14 opinii
Szczegóły oceny hotelu Eftalia Village:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Hotel
    3.5
  • Pokoje
    3.4
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    i sport
    3.8
  • Jakość
    do ceny
    3.4
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 04 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 15 kwietnia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel szczególnie polecany rodzinom z dziećmi ze względu na niezliczoną liczbę atrakcji dla młodszych i starszych gości. Kilka barów i restauracji oraz bliskość parku rozrywki Eftalia Island to największe atuty tego obiektu.

Hotel Eftalia Village w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel szczególnie polecany rodzinom z dziećmi ze względu na niezliczoną liczbę atrakcji dla młodszych i starszych gości. Kilka barów i restauracji oraz bliskość parku rozrywki Eftalia Island to największe atuty tego obiektu.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 4 km od centrum Konakli
  • ok. 18 km od Alanyi
  • ok. 200 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 110 min

polozenie

  • ok. 4 km od centrum Konakli
  • ok. 18 km od Alanyi
  • ok. 200 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 110 min

plaza

  • ok. 100 m od plaży Eftalia Island
  • publiczna (z częścią prywatną hotelu)
  • piaszczysto-żwirowa
  • hotel oddzielony od plaży ulicą
  • ręczniki za kaucją

Wyposażenie

  • recepcja
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, w cenie

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

473

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • goście zakwaterowani w tym obiekcie mogą korzystać z infrastruktury hotelu Eftalia Island (m.in.: strefa fitness, dyskoteka, amfiteatr, restauracja przekąskowa, 5 restauracji a la carte: azjatycka, otomańska, grillowa, włoska, płatna fish & steak – wymagana rezerwacja, 4 bary, kawiarnia, pasaż handlowy, sklep, spa – za opłatą, miniklub MonkeyLand dla dzieci w wieku 4-12 lat, bar dla dzieci, Happy Land) 

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 3
  • basen: w cenie, zewnętrzny
  • basen dla dzieci: w cenie
  • ręczniki: wymagana kaucja

  • aquapark: zewnętrzny, ze słodką wodą, liczba zjeżdżalni: 4, maj - październik, wliczony w all inclusive, parasole: w cenie
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci: w cenie
    • łóżeczko dziecięce: w cenie
    • bufet dla dzieci
    • miniklub: 4-12 lat, w cenie
    • plac zabaw
    • minidyskoteka: w cenie

    Sport i wellness

    W cenie
    • aerobik
    • aqua fitness
    • piłka nożna
    • siatkówka plażowa
    Płatne
    • sauna fińska: w ofercie firm zewnętrznych
    • hammam: w ofercie firm zewnętrznych
    • tenis
    • oświetlenie kortu tenisowego
    • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
    • skutery wodne
    • parasailing
    • łódka typu banan

    rozrywka

    • przedstawienia
    • muzyka na żywo
    • dyskoteka dla dorosłych

    Pokoje

    Pokój rodzinny FZX1
    • 2-4 os.
    • ok. 32 m2
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • TV
    • Wi-Fi: w cenie
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój rodzinny FZX2
    • 3-5 os.
    • ok. 39 m2
    • 2 sypialnie
    • klimatyzacja: w cenie
    • sejf: za opłatą
    • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • TV
    • Wi-Fi: w cenie
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 28 m2
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • TV
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
    • późne śniadanie: codziennie 10:00 - 10:30
    • obiad: codziennie 12:30 - 14:00, w formie bufetu
    • kolacja: codziennie 19:00 - 21:00, w formie bufetu
    • przekąski: codziennie 12:00 - 16:00
    • ciasto
    • lody: codziennie 14:00 - 16:00
    • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 23:00
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 23:00
    • wybrane napoje w barach: za opłatą
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, turecka, bufet dla dzieci: w cenie, w cenie, codziennie, z tarasem
  • restauracja: a la carte, wymagana rezerwacja, płatność gotówką ok. 5 €, 19:00 - 21:00
  • bary i inne: 5
  • bar w lobby: w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie: w cenie
  • bar przekąskowy: w cenie
  • bar na plaży: za opłatą
  • cukiernia: w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo dobry hotel szczególnie polecany rodzinom z dziećmi ze względu na niezliczoną liczbę atrakcji dla młodszych i starszych gości. Kilka barów i restauracji oraz bliskość parku rozrywki Eftalia Island to największe atuty tego obiektu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Turcja / Alanya

    Opis oferty:

    Doskonałe miejsce na aktywne wakacje z rodziną i prawdziwy raj dla miłośników plażowania oraz wodnego szaleństwa! W samym hotelu do dyspozycji Gości kilka basenów i zjeżdżalni, a do tego wspaniały kompleks sportowo-rozrywkowy na plaży: 13 zjeżdżalni, baseny dla dorosłych i dzieci, miniklub, profesjonalne animacje, przedstawienia w amfiteatrze oraz bary objęte all inclusive. Na plaży przygotowano również specjalną strefę tylko dla dorosłych. Komfortowe pokoje znajdują się kameralnych budynkach na terenie zielonego ogrodu, do wyboru są wygodne pokoje standardowe lub przestronne pokoje rodzinne idealne dla osób z dziećmi.

    POŁOŻENIE:

    w TURKLER, przy drodze lokalnej, ok. 2 km od sklepów, ok. 4 km od centrum Konakli, ok. 18 km od Alanyi; ok. 100 km od portu lotniczego w Antalyi; przystanek dolmuszy ok. 500 km od hotelu (Alanya, Side).

    PLAŻA:

    przy kompleksie basenowym Eftalia Island: hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 100 m od hotelu, przejście przez mostek nad drogą lub przejściem podziemnym, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, altany płatne; przy plaży kompleks basenów dla dzieci i dorosłych, aquapark z 13 zjeżdżalniami, m.in.: blackhole (89 m), rafting (69 m), twister (55 m), do części wymagane koła, baseny ze zjeżdżalniami dla dzieci, ośmiornicą i statkiem pirackim, miniklub (4-12 lat), plac zabaw, siatkówka plażowa, wydzielony odcinek plaży dla dorosłych, 4 bary, dyskoteka, amfiteatr; za opłatą: sporty wodne: surfing, kanu, narty wodne, katamaran, paralotnia, banan.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2006 r., regularnie odnawiany, 473 pokoi, 12 budynków, 2 piętra, przestronne i eleganckie lobby, recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne menu dla dzieci, restauracja á la carte (dodatkowo płatna: ok. 5 EUR/os., dzieci do 14 lat bezpłatnie, wymagana wcześniejsza rezerwacja), 6 barów, w tym przy basenach; butik, market, jubiler, sklep z pamiątkami, parking, sala telewizyjna; 4 sale konferencyjne, duży ogród; za opłatą: kawiarenka internetowa (ok. 7 EUR/godz.), internet bezprzewodowy w lobby, pralnia, fryzjer, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 28-32 m², klimatyzowany, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizor, telefon; za opłatą: minibar, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); pokoje z 2 dostawkami za dopłatą;

    rodzinny A:

    dla maks. 4 os. (min. 3 os. pełnopłatne), ok. 39 m², dwa pomieszczenia, wyposażenie jak w pokoju standardowym; ;

    rodzinny B:

    dla maks. 6 os. (min. 4 os. pełnopłatne), ok. 58 m², trzy pomieszczenia, wyposażenie jak w pokoju standardowym.

    SPORT I ROZRYWKA:

    4 baseny, słodka woda: główny, ok. 480 m², gł. 0,9-1,1 m, dla dorosłych, ok. 100 m², gł. maks. 1,2 m, basen ze zjeżdżalniami dla dorosłych, ok. 150 m², gł. 1,3 m, basen ze zjeżdżalniami dla dzieci, ok. 50 m², gł. 1,2 m, brodzik dla dzieci, ok. 15 m², gł. 0,3 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki (wymiana płatna); kort tenisowy (oświetlenie i wypożyczalnia sprzętu płatne), tenis stołowy, bilard, rzutki, aqua aerobik, piłka wodna, koszykówka, siatkówka plażowa; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, amfiteatr, animacje dla dzieci i dorosłych, muzyka na żywo; centrum spa: bezpłatnie: kryty basen, słodka woda, ok. 128 m², brodzik dla dzieci, ok. 15 m², gł. 1,3, sauna, łaźnia turecka; płatne: masaże, peelingi.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w wyznaczonych barach (10.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.30).

    KONTAKT:

    0090/4446607, www.eftaliahotels.com

    GRATIS:

    świadczenia hotelowe: 1. i 2. dziecko do 15 latserwis plażowywstęp do aquaparku na plażywstęp do spa


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo dobry hotel szczególnie polecany rodzinom z dziećmi ze względu na niezliczoną liczbę atrakcji dla młodszych i starszych gości. Kilka barów i restauracji oraz bliskość parku rozrywki Eftalia Island to największe atuty tego obiektu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Alanya

    OPIS

    Kompleks kameralnych budynków położonych w pięknym ogrodzie z tropikalną roślinnością. Polecany szczególnie dla rodzin z dziećmi, które znajdą mnóstwo atrakcji zarówno w hotelu, jak i w położonym nieopodal Parku Wodnym Eftalia Island Po dniu pełnym wrażeń i emocji spędzonym w aquaparku można odpocząć w cieniu palmowych liści, korzystając z bogatej oferty gastronomicznej oraz animacyjnej, jakie oferuje hotel.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*HV

    Data otwarcia

    2006 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (4), pralnia (płatna), 7 zjeżdżalni wodnych dla dorosłych (działają w godzinach 10:00-12:00,14:00-16:00). Bezpłatny wstęp do Parku Wodnego EFTALIA ISLAND.Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 15 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    100 m od hotelu, wydzielona część plaży publicznej, piaszczysto-żwirowazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe (depozyt), bar na plaży, płatne: pawilony.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 12 bungalowach (liczba pięter: 3) Typy pokoi: pokoje standardowe dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje standardowe large dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje rodzinne A dla max. 5 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje rodzinne B dla max. 6 os.: 3 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    restauracja główna, bary (4), cukiernia All Inclusive (10:00-22:00) śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00), późny posiłek (23:30-00:30) serwowane w restauracji głównej, przekąski (12:00-16:00) serwowane w barze z przekąskami, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe

    w cenie

    tenis stołowy, rzutki, koszykówka, piłka nożna, siatkówka plażowa, aerobik, animacje , sauna, dyskoteka

    płatne

    kort do tenisa ziemnego, oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, minigolf, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, łaźnia turecka

    dodatkowe informacje

    OPIS NA LATO 2020.

    Aktualizacja opisu

    15.11.2019 10:43

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi SPA Disco Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe Pokoje 6 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo dobry hotel szczególnie polecany rodzinom z dziećmi ze względu na niezliczoną liczbę atrakcji dla młodszych i starszych gości. Kilka barów i restauracji oraz bliskość parku rozrywki Eftalia Island to największe atuty tego obiektu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Turcja/Riwiera Turecka

    Kategoryzacja hotelu

    - kategoria Exim Tours 5* - kategoria lokalna 5*

    Położenie

    - ok. 100 m od plaży (przejście pod ulicą) - w Turkler - ok. 18 km od centrum Alanyi - ok. 100 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    - prywatna, piaszczysto-żwirowa - leżaki, materace, parasole (bezpłatne) - ręczniki plażowe (depozyt) - nowoczesny kompleks basenowy Eftalia Island z 13 zjeżdżalniami, barami, dyskoteką i amfiteatrem

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 28 m2 - centralna klimatyzacja - TV-Sat, telefon - mini bar i sejf (płatne) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras Pokój Familijny (Standard) - powierzchnia ok. 32 m2 - wyposażony podobnie jak pokój standardowy, możliwość 2 dostawek Pokój Familijny (2 bedrooms) - powierzchnia ok. 39 m2 - 2 łączone pokoje wyposażone podobnie jak pokój Standardowy, możliwość 2 dostawek

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - kompleks basenowy i aquapark na terenie obiektu - kompleks basenowy i aquapark Eftalia Island przy plaży - leżaki, materace i parasole przy basenach - sala fitness, aerobik, tenis stołowy, rzutki, boccia, siatkówka plażowa - sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) - programy rozrywkowe na terenie Eftalia Island: animacje, muzyka na żywo, dyskoteka Płatne - bilard - kort tenisowy, boisko do piłki nożnej - spa, masaże - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - brodzik, zjeżdżalnie, plac zabaw, mini klub, animacje - wysokie krzesełka i menu w restauracji głównej  

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia i lody (w wyznaczonych godzinach). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 23:00 w wybranych barach.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - restauracje a'la carte na terenie Eftalia Island (płatne) - bar w lobby - bar przy basenie - snack bar na terenie Eftalia Island - bar na plaży na terenie Eftalia Island (tylko napoje bezalkoholowe i piwo) - bar w dyskotece na terenie Eftalia Island (płatny)

    Dodatkowe informacje

    - obiekt otwarty w 2006 roku, systematycznie remontowany, dysponuje 473 pokojami - internet Wi-Fi w lobby (bezpłatny) - mini market, sklep z pamiątkami, kantor, wypożyczalnia samochodów - www.eftaliahtels.com

    Cena

    Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 20 USD.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Oasis Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo dobry hotel szczególnie polecany rodzinom z dziećmi ze względu na niezliczoną liczbę atrakcji dla młodszych i starszych gości. Kilka barów i restauracji oraz bliskość parku rozrywki Eftalia Island to największe atuty tego obiektu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    Hotel należy do sieci Eftalia Hotels i znajduje się w regionie Alanya-Türkler. Obiekt zlokalizowany jest w zadbanym ogrodzie z bujną roślinnością. Oprócz infrastruktury hotelowej, Goście mogą korzystać ze wspólnego kompleksu basenowo-rozrywkowego Eftalia Island", zlokalizowanego tuż przy szerokiej plaży.

    Położenie

    W Turkler, przy lokalnej drodze, 2 km od sklepów, ok. 4 km od centrum Konakli, 18 km od Alanyi, 100 km od lotniska w Antalyi.

    Plaża

    Prywatna, piaszczysto-żwirowa, ok. 100 m od obiektu, łagodne zejście do morza, przejście podziemne. Leżaki, parasole, materace bezpłatne, ręczniki (depozyt 5euro).

    Hotel

    Internet - WiFi bezpłatny. Hotel wybudowany w 2014 roku, składa się z 12 3-piętrowych budynków. W hotelu recepcja, kantor, sala konferencyjna, parking. Płatne - fryzjer, jubiler, butik, doktor, pralnia, sklep z pamiątkami, market. Oficjalna kategoria turecka *****

    Pokoje

    Klimatyzowane, łazienka (WC, wanna/ prysznic, suszarka do włosów), TV, telefon, sejf (płatny), minibar (płatny), balkon Standardowy - ok. 28m2, 2-osobowy z możliwością dostawki dla 1 osoby dorosłej lub 1 dziecka. Standardowy powiększony - ok. 32m2, 2-osobowy z możliwością dostawki dla 1 osoby dorosłej lub 2 dzieci.Rodzinny typu A - ok. 39 m2, z dwiema sypialniami, 4-osobowe. Rodzinny typu B - ok. 58 m2, z trzema sypialniami, 6-osobowy. Oferta zawiera przykładowe zdjęcia pokoi. Brak możliwości wyboru lokalizacji pokoju.

    Rekreacja, sport, atrakcje

    2 baseny (bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki), przykładowe bezpłatne atrakcje: mini boisko do piłki nożnej, kort tenisowy, amfiteatr, plac zabaw, dyskoteka, siatkówka plażowa, tenis stołowy, programy animacyjne, wieczorne pokazy, sauna, łaźnia turecka, siatkówka plażowa, rzutki. Płatne - centrum SPA, masaż, peeling, kort tenisowy, bilard, sporty wodne przy plaży. Kompleks rozrywkowo-wypoczynkowy Eftalia Island: aquapark ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych, baseny, leżaki i parasole bezpłatne, ręczniki za kaucją i programy rozrywkowe w amfiteatrze.

    Dla dzieci

    Basen ze zjeżdżalniami, plac zabaw, mini klub, animacje. Na plaży kompleks basenów ze zjeżdżalniami dla dzieci, ośmiornicą i statkiem pirackim.

    Wyżywienie

    All Inclusive 10:00-23:00 - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej. Pakiet All Inclusive obejmuje: lokalne alkohole, piwo z beczki, wino, napoje bezalkoholowe, wodę, herbatę, kawa. Za dodatkową opłatą: importowane napoje, koktajle, wina butelkowe, świeży sok, kawa po turecku, kawa ziarnista. Wymagane jest noszenie opasek all inclusive.

    Restauracje i bary

    Restauracja główna, restauracja a la carte (płatna, wymagana wcześniejsza rezerwacja), 5 barów. Dostępne bary w części Eftalia Island.

    Informacje dodatkowe

    Hotele zastrzegają sobie prawo do modyfikowania All Inclusive. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach All Inclusive Goście otrzymują w hotelu. Godziny działania aquaparku w sezonie i poza sezonem ustala dyrekcja hotelu, godziny działania aquaparku mogą ulec zmianie. Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive w wyznaczonych miejscach. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu-październik 2019. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw, szczegółowe informacje Klienci otrzymują na miejscu. Część sportów, gier i menu może być dodatkowo płatna.

    Świadczenia w cenie

    Cena zawiera (PLN): obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer: lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie w/g opisu, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT. UWAGA! W przypadku ofert realizowanych liniami rejsowymi Corendon w cenie jest bagaż podręczny 8 kg, bagaż rejestrowany 20 kg płatny dodatkowo.

    Warto wyróżnić

    * jeden z największych kompleksów basenowo-plażowych na Riwierze Tureckiej * obiekt należy do słynnej sieci Eftalia Hotels * rodzinne wakacje * dużo atrakcji sportowych

    Aktualizacja

    Oficjalna kategoria lokalna 5*

    Wiza

    Obywatele polscy udający się do Turcji podlegają obowiązkowi wizowemu. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty wjazdu i musi zawierać co najmniej jedną stronę czystą. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego. Wiza jest ważna przez 180 dni i uprawnia maksymalnie do 90 dni pobytu w Turcji. Wizę turystyczną można nabyć 1) przed wyjazdem do Turcji - na stronie www.evisa.gov.tr (e-wiza) - koszt 35 USD; potwierdzenie wydania wizy, otrzymane na wskazany adres mailowy należy wydrukować i zabrać ze sobą do kontroli granicznej (dodatkowe informacje www.evisa.gov.tr/pl/info/) 2) po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania; płatne gotówką - ceny w trakcie aktualizacji listopad 2019. Zleca się zakup wiz w systemie elektronicznym. Przy przekroczeniu granicy tureckiej osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków finansowych na utrzymanie. Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy, mogą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo dobry hotel szczególnie polecany rodzinom z dziećmi ze względu na niezliczoną liczbę atrakcji dla młodszych i starszych gości. Kilka barów i restauracji oraz bliskość parku rozrywki Eftalia Island to największe atuty tego obiektu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA TURECKA

    *****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    *  Hotel znajduje się w odległości 100 km od lotniska, 18 km od centrum Alanyi oraz 4 km od Konakli.

    PLAŻA

    *  Piaszczysto-żwirowa, 100 m od hotelu (przejście tunelem); materace, parasole oraz leżaki bez opłat; ręczniki plażowe są bezpłatne, ale ich wymiana dodatkowo płatna; przy plaży znajduje się duży kompleks Eftalia Island z basenami, restauracjami, barami, centrum Spa i sportów wodnych, animacjami oraz Aquaparkiem, gdzie wydzielone są sekcje tylko dla dorosłych (specjalny bar Chill Out, wyznaczony odcinek plaży) oraz dla dzieci (np. klub Monkeyland).

    ZAKWATEROWANIE

    * 473 pokoje rozmieszczone w 12 budynkach; *  Typy pokoi: 264 pokoje standardowe (28 m), 43 pokoje typu large (32 m, jedno pomieszczenie),  114 pokoi rodzinnych z dwiema sypialniami (39 m), 48 rodzinnych z 3 sypialniami (58 m), 4 pokoje dla osób niepełnosprawnych (28 m); *  Wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie, telefon, telewizor, mini bar (woda bezpłatnie, pozostałe napoje płatne), sejf (płatny), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów; każdy pokój posiada balkon.

    RESTAURACJE I BARY

    *  Restauracja główna; 4 restauracje a'la carte na terenie Eftalia Island (jeden raz w ciągu pobytu Goście mogą skorzystać z restauracji a'la carte po dokonaniu rezerwacji - płatność 5 euro, dzieci do 14 lat za darmo); *  Lobby bar, bar przy basenie, bar z przekąskami na plaży, aqua bar, kawiarnia, bar w dyskotece (płatny), bar w restauracji, bary z przekąskami tureckimi i włoskimi.

    Wyżywienie

    *  All inclusive: śniadania, obiady, kolacje, przekąski na terenie hotelu oraz w barach na plaży (również lody), napoje bezalkoholowe i alkoholowe rodzimej produkcji w godz. 10:00-23:30 w barach hotelowych i w kompleksie Eftalia Island; napoje w dyskotece są dodatkowo płatne.

    SPORT I ROZRYWKA

    *  2 baseny zewnętrzne, Aquapark na terenie hotelu i na plaży, basen kryty; bezpłatny dostęp do leżaków i parasoli przy basenach; *  Bezpłatnie: łaźnia turecka, sauna, boisko do siatkówki plażowej, koszykówki, rzutki i sprzęt do tenisa stołowego, a także centrum fitness; prowadzone są zajęcia z gimnastyki i aerobiku wodnego oraz różnorodne animacje; *  Odpłatnie: masaże, bilard, kort tenisowy, wypożyczenie sprzętu i oświetlenie kortu tenisowego, sporty wodne oraz centrum nurkowe.

    DLA DZIECI

    *  Brodzik, basen ze zjeżdżalniami, kryty brodzik, plac zabaw, mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat.

    POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

    *  Galeria handlowa, sklep z pamiątkami, centrum SPA (dodatkowo płatne), salon fryzjerski, wypożyczalnia samochodów, kantor wymiany walut, sala telewizyjna, pralnia, kącik internetowy, gry komputerowe, sale konferencyjne.

    NASZYM ZDANIEM

    *  Hotel z miłą atmosferą umożliwiający uprawianie wielu form aktywnego wypoczynku. Ze względu na rozbudowaną infrastrukturę i wiele atrakcji dla dzieci - polecany rodzinom z dziećmi. W 2014 roku otwarty został duży kompleks basenowy ze zjeżdżalniami przy plaży, co z pewnością wzbogaciło ofertę hotelu.

    STRONA INTERNETOWA

    *  www.eftaliahotels.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo dobry hotel szczególnie polecany rodzinom z dziećmi ze względu na niezliczoną liczbę atrakcji dla młodszych i starszych gości. Kilka barów i restauracji oraz bliskość parku rozrywki Eftalia Island to największe atuty tego obiektu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Ciekawie zaprojektowany hotel, pięknie położony na rozległym terenie, pośród bujnego ogrodu. Składa się z kilkunastu budynków. Oferuje wspaniały, aktywny wypoczynek. Wraz z Eftalia Aqua tworzy świetny kompleks wakacyjny z ogromnym aquaparkiem.

    Położenie

    W miejscowości Turkler, 100 m od prywatnej, piaszczysto-żwirowej plaży (przejście przez ulicę lub tunelem, bezpłatny serwis plażowy, płatne pawilony plażowe), ok. 4 km od Konakli, 18 km od centrum Alanyi, 120 km od lotniska w Antalyi.

    Wyposażenie

    Lobby z recepcją (24 h) i kącikiem wypoczynkowym, restauracja główna, dwie restauracje a'la carte (turecka i włoska), bar w lobby, bar na plaży, bary przy basenach, cukiernia, Wi-Fi w lobby (bezpłatnie), kawiarenka internetowa, sklep z pamiątkami, sklep jubilerski, butik, minimarket, punkt fotograficzny, wypożyczalnia samochodów,  kantor, pralnia, salon fryzjerski, sale konferencyjne, centrum biznesowe.

    Pokoje

    Gustowne, funkcjonalne, wyposażone w łazienkę (WC, prysznic lub wanna, suszarka do włosów), klimatyzację sterowaną indywidualnie, TV sat, telefon, sejf, minibar, balkon. Istnieje możliwość rezerwacji pokoju rodzinnego (dwie sypialnie oddzielone drzwiami wewnętrznymi). Pokoje typu Economy to kilka pokoi wydzielonych przez hotel jako propozycja o niższym standardzie oraz w atrakcyjniejszej cenie. Obniżony standard pokoi polegać może na mniejszym metrażu, braku balkonu, gorszym widoku, lokalizacji pokoju na parterze, niskim parterze, w sąsiedztwie kuchni, restauracji czy dyskoteki.

    Wyżywienie

    All Inclusive - śniadania (07.00:10.00), obiady (12.30:14.00), kolacje (19.00:21.00) w formie bufetów, późne śniadania, popołudniowa przerwa na kawę, herbatę i ciasto, przekąski, lody dla dzieci, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe serwowane do godz. 23.30, kolacja w restauracji a'la carte (konieczna rezerwacja, opłata 5 euro), woda mineralna w pokoju.

    Sport i rozrywka

    Basen główny (ok. 480 m2), dwa baseny mniejsze, zjeżdżalnie wodne, kort tenisowy, boisko do piłki nożnej, tenis stołowy, siatkówka plażowa, rzutki, bilard, masaże, zabiegi w centrum wellness, jacuzzi, siłownia, sauna, łaźnia turecka, muzyka na żywo, wieczorny program rozrywkowy w amfiteatrze, animacje w sezonie, dyskoteka,  sporty wodne, sala gier komputerowych. Goście hotelowi mają bezpłatny wstęp do centrum rekreacyjno- wypoczynkowego Eftalia Island przy plaży. Jest tam mnóstwo atrakcji wodnych dla dorosłych i dla dzieci, kilka barów i strefa relaksu dla dorosłych.

    Dla dzieci

    2 brodziki, zjeżdżalnie, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka, możliwa indywidualna opieka (odpłatnie).

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena od 11 kwietnia 2014 wynosi 30 USD lub 25 EUR / osobę. Innym sposobem nabycia wizy tureckiej (który ma być obowiązkowy w kolejnych latach) jest system online e-viza (https://www.evisa.gov.tr/en/), gdzie można nabyć wizę za 20 USD / osobę. Od 11 kwietnia 2014 strona ma zostać uruchomiona w polskiej wersji językowej, a płatność ma być możliwa za pośrednictwem kart debetowych i kredytowych. Obywatele RP mogą przebywać na terenie Turcji łącznie przez 90 dni w okresie 180 dni ważności wizy. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty wjazdu do Turcji.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę turecką, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo dobry hotel szczególnie polecany rodzinom z dziećmi ze względu na niezliczoną liczbę atrakcji dla młodszych i starszych gości. Kilka barów i restauracji oraz bliskość parku rozrywki Eftalia Island to największe atuty tego obiektu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel położony w dzielnicy Turkler, oddalony ok. 18 km od centrum Alanyi, i ok. 4 km od centrum Konakli, lotnisko w Antalayi oddalone ok. 100km. i ok 30 km od lotniska Gazipasa

    PLAŻA

    Do piaszczysto-żwirowej plaży przejście kładką nad ulicą lub przejściem podziemnym (ok. 80m). Bar na plaży serwuje napoje bezalkoholowe. Leżaki i parasole bezpłatnie.

    HOTEL

    Kategoria lokalna 5*HV (wioska wakacyjna) Hotel składa się z kilkunastu budynków (willi) położonych na dużym terenie. W jednym z budynków hol z recepcją i miejscami do siedzenia, pokój z TV-SAT. Hotel oferuje łącznie 425 pokoi w 11 bungalowach. Idealna propozucja na wypoczynek dla rodzin z dziećmi. Od początku sezonu lato 2014 do dyspozycji gości oddano kompleks rekreacyjno-wypoczynkowy Eftalia Island. Osoby przebywające na terenie klubu mogą korzystać z 4 barów, 3 restauracji a'la carte, imponujacego parku wodnego (11 zjeżdżalni, nie licząc zjeżdżalni dla dzieci), basenów dla dorosłych i dla dzieci czy dyskoteki na świeżym powietrzu. Wydzielono także strefę tylko dla dorosłych, gdzie można wypożyczyć komfortowe pawilony plażowe. Ponadto do dyspozycji gości pozostaje nowe centrum spa z urozmaiconą ofertą zabiegów, minimarket, dodatkowy miniklub dla dzieci, amfiteatr, cukiernia i place zabaw.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Lobby, restauracja główna, 2 restauracje la carte (włoska i otomańska), bary, sklepy, fryzjer, centrum spa, dyskoteka.

    INTERNET

    Kafejka internetowa za opłatą.

    KONFERENCJE/INCENTIVE

    Cztery sale konferencyjne (od 20 do 70 osób).

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie - kompleks basenów (ok. 1500 m kw.) w tym 3 baseny ze słodką wodą, basen rekreacyjny bliżej plaży, aquapark ze zjeżdżalniami (7), brodziki dla dzieci, aerobik, tenis stołowy, tenis ziemny, siłownia, łaźnia turecka, piłka plażowa, koszykówka, rzutki, gimnastyka w wodzie, programy animacyjne w dzień i wieczorem. Leżaki, materace przy basenie i na plaży bez opłaty, wstęp do parku wodnego Eftalia Island. Odpłatnie - bilard, sauna, salon gier komputerowych, sprzęt do tenisa i oświetlenie kortu, sporty wodne na plaży.

    DLA DZIECI

    Mini klub dla dzieci 4-12 lat, sala gier, playstation, minidisco, brodzik dla dzieci, zjeżdżalnie. Krzesełka dla dzieci w restauracjach, menu dla dzieci. Opiekunka dla dzieci za opłatą i na życzenie.

    ZAKWATEROWANIE

    Pokoje typu Standard - ok. 29 m2, dwuosobowy z możliwością jednej dostawki, posiada klimatyzację sterowaną indywidualnie, łazienkę - wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów; telefon, TV-SAT, minibar, sejf za opłatą. Pokoje typu Familly Room [FAM 1] - ok. 32 m2, posiada jeden pokój dzienno-sypialny, wyposażony jak pokój standardowy, dostępny dla konfiguracji 2+2 lub 3+1. Pokoje typu Familly Room [FAM 2] - ok. 39m2, posiadają dwie oddzielne sypialnie, wyposażony jak pokój standardowy, dostępny dla konfiguracji 3+1 lub 3+2. Pokoje typu Familly Room [FAM 3] - ok. 58m2, posiadają trzy oddzielne sypialnie, wyposażony jak pokój standardowy, dostępny dla konfiguracji 3+2 lub 3+3.

    WYŻYWIENIE

    All Inclusive - śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja podawane w formie szwedzkiego stołu; lekkie przekąski serwowane w ciągu dnia; popołudniowa kawa, herbata, ciasto; nocna zupa, jednorazowo podczas pobytu kolacja w restauracji a 'la carte. Napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w godz. 10.00 - 24.00. Hotelowa restauracja oferuje dania kuchni międzynarodowej i tureckiej.

    UDOGODNIENIA DLA OS. NIEPEŁNOSPRAWNYCH

    Hotel dysponuje czteroma pokojami dla osób niepełnosprawnych, na zapytanie i potwierdzenie.

    INFORMACJE DODATKOWE

    http://www.eftaliahotels.com

    CENA

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.   

    WIZA I PASZPORT

    Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo dobry hotel szczególnie polecany rodzinom z dziećmi ze względu na niezliczoną liczbę atrakcji dla młodszych i starszych gości. Kilka barów i restauracji oraz bliskość parku rozrywki Eftalia Island to największe atuty tego obiektu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    ALANYA

    Opis oferty:

    Hotel został otwarty w 2006 roku, odnowiony w 2010, usytuowany na powierzchni 37.700m2. Cały kompleks składa sie z 12 budynków trzypiętrowych. Do dyspozycji gości baseny zewnętrzne, aqua park, basen kryty, restauracja główna, restauracje a'la carte, kort tenisowy, 4 sale konferencyjne oraz 5 barów. Oficjalna kategoria hotelu w Turcji, przyznana przez Ministerstwo Turystyki, to HV1 - odpowiada standardowi 4-5*.Kategoria hotelu podana w systemie Merlin X, to gwiazdki przyznawane przez Orex Travel w oparciu o opinie Klientów oraz pracowników naszych Działów Jakości i rezydentów.

    POKOJE:

    425 pokoi: 219 pokoi standardowych (28m2), 43 pokoje standardowe powiększone (32m2), 111 pokoi rodzinnych (39m2, 2 sypialnie), 48 pokoi rodzinnych powiekszonych (58m2, 3 sypialnie) oraz 4 pokoje dla osób niepełnosprawnych (28m2) z widokiem na morze, basen lub ogród. Wyposażenie: indywidualna klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, telefon, sejf (płatny), minibar, wykładzina lub laminat, balkon; sprzątanie - codziennie, wymiana ręczników i pościeli - 3 razy w tygodniu

    DODATKOWO PŁATNE:

    Centrum Spa & Wellness, masaże, salon fryzjerski, łaźnia parowa, lekarz, pralnia, bilard, kafejka internetowa, salon gier, jubiler, wypożyczalnia samochodów, wszystkie sporty wodne na plaży, oświetlenie kortów, sprzęt do tenisa, internet bezprzewodowy (w lobby), room service

    KONTAKT:

    www.eftaliahotels.com

    POŁOŻENIE:

    4 km od Konakli, 18 km od centrum Alanyi, odległość od lotniska w Antalyi wynosi 100 km

    PLAŻA:

    prywatna, żwirowa plaża znajduje się 100 m od hotelu (przejście tunelem); serwis plażowy bezpłatny (leżaki, materace, parasole, ręczniki)

    WYŻYWIENIE:

    All Inclusive - śniadanie, obiad, przekąski, kolacja w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki oraz napoje butelkowane

    DLA DZIECI:

    animacje, mini klub (4-12l), junior klub (13-16l), mini disco, brodzik, brodzik kryty, plac zabaw, zjeżdżalnie wodne, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (dodatkowo płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, muzyka na żywo, amfiteatr, dyskoteka, łaźnia turecka, sauna, centrum fitness, aerobik, rzutki, bingo, sala tv, koszykówka, siatkówka plażowa, kort tenisowy, tenis stołowy, boisko do piłki nożnej


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo dobry hotel szczególnie polecany rodzinom z dziećmi ze względu na niezliczoną liczbę atrakcji dla młodszych i starszych gości. Kilka barów i restauracji oraz bliskość parku rozrywki Eftalia Island to największe atuty tego obiektu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Antalya, Turcja

    Atuty oferty

    Najbardziej znany hotel rodzinny Riwiery Tureckiej.

    Położenie

    hotel oddalony ok. 18 km od Alanii, do lotniska w Antalii ok. 100 km.

    Plaża

    do piaszczysto-żwirowej plaży w Eftalia Island prowadzi przejście podziemne pod ulicą. Leżaki, parasole na plaży i przy basenie w cenie. Ręczniki za kaucją. Opłata za wymianę ręcznika 1€.

    Wyposażenie

    hotel składa się z 425 pokoi rozmieszczonych w dwunastu 3-piętrowych budynkach na obszarze 40.000 m2. W hotelu znajdują się: lobby z recepcją, restauracja z tarasem, restauracje à la carte (w części Eftalia Island, za opłatą), bary, sklepiki i punkty usługowe. W ogrodzie hotel posiada 3 baseny. Aquapark w części Eftalia Island.

    Wyżywienie

    All Inclusive

    All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Po południu kawa, herbata, ciasto, przekąski. Lody w części Eftalia Island. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w godzinach 10:00-23:00. W części Eftalia Island napoje bezalkoholowe, wino, piwo. Przekąska o północy.

    Internet

    WiFi w całym hotelu w cenie.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A1-3A, A2-3C) ok. 28 m2, minibar, sejf (płatny), klimatyzacja indywidualna, telefon, TV-SAT, łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon. A2-3C większe, ok. 32 m2. Pokoje rodzinne (A2-4B) ok. 39 m2, składają się z dwóch pomieszczeń połączonych drzwiami, poza tym wyposażone podobnie jak A1-3A. Duże pokoje rodzinne (A2-5D) ok. 45 m2, składają się z trzech pomieszczeń, wyposażone w 1 łóżko podwójne, 1 łóżko pojedyncze i sofę - poza tym wyposażone podobnie jak A1-3A.

    Sport

    tenis (oświetlenie i sprzęt za opłatą), mini piłka nożna (oświetlenie za opłatą), koszykówka, siatkówka plażowa, tenis stołowy, siłownia, aerobik, gimnastyka.

    Wellness

    sauna, łaźnia turecka. Za opłatą masaże i zabiegi w centrum spa.

    Dzieci

    miniklub w wieku 4-12 lat, plac zabaw, brodzik, zjeżdżalnie, animacje, minidisco i aquapark w części Eftalia Island.

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteka w części Eftalia Island.

    Dla dzieci

    2-14 lat: pobyt gratis.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

    Polecamy

    Dostęp do kompleksu Eftalia Island. Pobyt dzieci gratis do 14 lat


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Eftalia Village

    Opinie o Hotelu Eftalia Village

    2.3
    zdecydowanie odradzam

    tragedia, zakwaterowanie w pokojach bardzo małych, niezgodnie z wykupioną ofertą w Polsce. ZDECYDOWANE NASTAWIENIE NA ZYSK. NIE POLECAM.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
    2.3
    2.3
    zdecydowanie odradzam

    tragedia, zakwaterowanie w pokojach bardzo małych, niezgodnie z wykupioną ofertą w Polsce. ZDECYDOWANE NASTAWIENIE NA ZYSK. NIE POLECAM.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
    2.3
    4.4
    zdecydowanie polecam

    Wszystko adekwatne do ceny i ludzie pracujący w hotelu mili. Polecam.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    1.0
    zdecydowanie odradzam

    Uwaga na sprzątaczki, okradaja i to nawet dobrze schowane pieniądze. Gdzy nie miałam już euro i dolarów połaszczyly się na złotówki I ukrady nam 400zl. To były pieniądze na czarną godzinę wczoraj rano były a dziś wychodząc z lotniska już ich nie było a wczoraj był sprzatny pokój. Myślę że nie jestem jedyną osobą która okradł pokojowki!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
    1.0
    4.4
    zdecydowanie polecam

    Lokalizacja hotelu świetna, blisko promenady, pięknej plaży Kleopatra. W hotelu jest sporo rodzin z dziećmi bo ma zjeżdżalnie i mini kluby. Jak komuś nie pasuje przebywanie na terenie hotelu, można zawsze wyjść poza gdzie czeka wiele atrakcji!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    4.6
    polecam

    Fajny hotel w stylu wioski wakacyjnej, świetny kompleks basenowy, wszyscy się wyszaleliśmy za wszystkie czasy. Jedzenie smaczne, nawet urozmaicone.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.6
    4.6
    polecam

    wróciliśmy wypoczęci i zadowoleni, czego więcej chcieć. Dość smaczne wyżywienie i szeroki wybór.

    POLECAM:
    Podsumowanie: polecam
    4.6
    4.1
    polecam

    skromny, ale czysty, z mila obsluga, duzo iloscia atrakcji i animacji oraz z dobrym jedzeniem. plaza zwirowo - kamienista, malo sprzatana. niedaleko lokalny bazarek, mozna tez zlapac dolmussa i pojechac do alanyi

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    4.0
    polecam

    niektóre pokoje o niższym standardzie, my dostaliśmy na początku starszy nieremontowany, dzień później go wymieniliśmy na dużo lepszy, bliżej basenów i dużo, dużo ładniejszy. zaletą hotelu jest fakt, że jest porządnie wysprzątany, tutaj naprawdę nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń. jedzenie i napoje super. z obsługą różnie, czasem trafiło się na kogoś mniej miłego albo ze "złym dniem". okolica średnio ciekawa, dookoła tylko trochę hoteli

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    4.3
    zdecydowanie polecam

    Piękny ogromny aquapark, super baseny, szczególnie ten dla dzieci :) pokoje dość skromne, ale czyste i zadbane :) animacje dla maluchów lepsze niż dla dorosłych :) poza tym pyszne jedzenie, dostępne przez cały dzień :) rewelacja, polecam :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.3

    Eftalia Village - możliwości zakwaterowania:

    pokój 2-osobowy dbl big land view
    pokój 2-osobowy dbl land view
    pokój rodzinny family a land view (2bedroom)
    pokój rodzinny family b land view (3bedroom)
    family room 2 bedrooms standard
    family room double standard
    Double Standard
    Single w. Child Standard
    Single Use Standard
    STANDARD ROOM
    STANDARD ROOM SINGLE USE
    Pokój rodzinny
    FAMILY ROOM -A
    STANDARD LARGE ROOM
    FAMILY ROOM -B

    Eftalia Village - Możliwości wyżywienia:


    Eftalia Village - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Eftalia Village? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00