cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
  • Hotel Pinija, Riwiera Makarska
1 / 47
Ocena
hotelu:
4.0 / 5
Najbliższy termin
25.07 - 28.07
już od 1026 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
03.11 - 05.11
już od 384 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Pinija
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Pinija
star 4

Chorwacja: Riwiera Makarska
Ocena hotelu Pinija:
4.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Pinija:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 lipca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 listopada 2019

Hotel Pinija w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Chorwacji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w miejscowości Petrcane (kilka minut pieszo do centrum)
  • bezpośrednio przy żwirowo-skalistej plaży
  • ok. 10 km do Zadaru

Do dyspozycji gości

  • lobby
  • recepcja
  • taras słoneczny
  • 4 bary (Aperitif Bar, Coctail Bar, bar na plaży i The More Cafe Bar)
  • basen kryty (czynny poza sezonem)
  • basen zewnętrzny

Wyposażenie

  • lobby
  • recepcja
  • winda
  • ogród zimowy 
  • taras słoneczny
  • ogród
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie 
  • sklep z pamiątkami, sklepy  
  • sale konferencyjne: 3
  • parking: niezadaszony, w cenie 

karty

Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, Maestro

Liczba pokojów

330

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • taksa klimatyczna, za opłatą ok. 1.35 €/os./dzień
  • zakwaterowanie od 15:00, wymeldowanie do 10:00
  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  • plac zabaw 
  • łóżeczka: w cenie, na zapytanie 
  • miniklub dla dzieci
  • animacje dla dzieci: czerwiec - sierpień
  • pokój gier i zabaw

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • siatkówka plażowa
Płatne
  • strefa spa
  • masaże
  • minigolf 
  • rowery: przechowalnia na rowery
  • skutery wodne
  • korty tenisowe: 3

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 4-4 os.
  • ok. 29 m2
  • widok boczny na morze
  • po remoncie w 2014 r.
  • tel.
  • TV sat.
  • sejf (w cenie)
  • minibar (płatny)
  • klimatyzacja
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZM1
  • 2-3 os.
  • ok. 24 m2
  • widok na morze
  • po remoncie w 2015 r.
  • balkon
  • wanna lub prysznic
  • tel.
  • TV sat.
  • sejf (w cenie)
  • minibar (płatny)
  • klimatyzacja
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 22 m2
  • po remoncie w 2015 r.
  • balkon
  • wanna lub prysznic
  • tel.
  • TV sat.
  • sejf (w cenie)
  • minibar (płatny)
  • klimatyzacja
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX4
  • 1-3 os.
  • ok. 22 m2
  • po remoncie w 2012 r.
  • wanna lub prysznic
  • tel.
  • TV sat.
  • sejf (w cenie)
  • minibar (płatny)
  • klimatyzacja
  • WC
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

Dwa posiłki
  • śniadania, codziennie, w formie bufetu 
  • obiad lub kolacja, codziennie, w formie bufetu 
Śniadania
  • codziennie, w formie bufetu
Restauracje i bary
  •  bary i inne: 4
  • klub na plaży
  • lounge bar
  • bar przekąskowy
  • kawiarnia

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Chorwacja/Dalmacja

    Informacje Ogólne:

    Witamy Hotel Pinija w Petrcane. Hotel położony jest tuż przy plaży skalistej. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Zadar (25 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada mini market, 6 windy, salę konferencyjną, kiosk, sklepy, lobby i klimatyzację. W 2-piętrowym hotelu personel mówi po włosku, angielsku, niemiecku i francusku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Mobilność również na urlopie jest zapewniona dzięki wypożyczalni rowerów. Hotel posiada basen ze słodką wodą i brodzik. W barze przy basenie dostępne są napoje orzeźwiające. W pobliżu hotelu znajdują się supermarket, przystanek autobusowy, bary/restauracje, sklepy i informacja turystyczna. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje serwis pokojowy, pralnię, kantor, usługę budzenia, usługi prasowania i sejfy. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel oferuje salę konferencyjną z następującym wyposażeniem: catering i dostęp do Internetu. Godziny pracy recepcji: "24h Service.

    Posiłki:

    Śniadanie: bufet. W hotelu znajduje się restauracja. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. Wieczorem odwiedź bar w recepcji.

    Sport i Rozrywka:

    Hotel Pinija posiada spa, jacuzzi, saunę i łaźnię parową. Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje sala gier, tenis stołowy i bilard. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: tenis i fitness.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: Diners Club, karta Visa, EC i American Express. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    4,0

    Region

    Chorwacja, Północna Dalmacja, PETRCANE

    Położenie

    w lesie piniowym, na półwyspie z własną plażą skalistą. Do centrum ok. 400 m, do żwirowej zatoki ok. 300 m. W pobliżu regionalna tawerna z tarasem i widokiem na morze.

    Wyposażenie

    w 2008 roku odnowiony i bardziej komfortowo wyposażony hotel z 650 łóżkami. Klimatyzowane pomieszczenia ogólnodostępne: hol powitalny z recepcją i miejscami do siedzenia, restauracja i bar. 4 windy. Pomieszczenie klubowe, sklep z pamiątkami, pizzeria/ grill, kawiarnia. Taras przy basenie z leżakami i parasolami (na plaży za opłatą ok. 3 EUR/ dzień).

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Pokoje

    z wanną lub prysznicem, WC, suszarką, telefonem, TV sat., sejfem, lodówką ew. mini barem, klimatyzacją i balkonem. A1B/A2B: bez balkonu. Pokoje dla osób niepełnosprawnych na zapytanie. A2S: wariant ekonomiczny, bez balkonu i od strony parku.

    Rozrywka

    mini golf (ok. 3 EUR).

    Sport

    basen (ok. 150 m kw.), basen kryty ze słodką wodą (25 x 23 m), jacuzzi. Siłownia (ok. 3,50 EUR), sauna (ok. 4 EUR) i masaże (od ok. 30 EUR). 3 korty tenisowe z miękką nawierzchnią (ok. 6 EUR/ godz.), tenis stołowy (ok. 13 EUR), siatkówka plażowa. Wypożyczalnia rowerów (ok. 7 EUR).

    Dzieci

    plac zabaw, brodziki.

    Wyżywienie

    bufet śniadaniowy i kolacyjny.

    Zniżka przy wcześniejszej rezerwacji

    10% zniżki przy rezerwacji do 31.03 ew. przy rezerwacji do 30/06 i pobycie od 12.09.

    Oferta specjalna

    7=5 w terminie 04.04-18.04 i od 26.09. 7=6 18.04-13.06 i 19.09-26.09.

    Zniżki dla dzieci A2A

    1 dorosły + 1 dziecko (3-11 lat): 30%. 2 dorosłych + 1-2 dzieci: 1-sze dziecko (2-11 lat): 100%, (7-11 lat): 50% w sezonie B,C,D, 2-gie dziecko (2-11 lat): 50%, dwójka dzieci (od 12 lat): 20% na dostawce. A 2B/2S: 2 dorosłych + 1 dziecko (2-6 lat): 100%, (7-11 lat): 50%, (od 12 lat): 20% na dostawce.

    Parkowanie

    parking wliczony w cenę.

    Zwierzę domowe

    nie.

    Przyjazd/ minimalny czas pobytu

    codziennie/ 3 noce ew. 7 nocy w terminie 13.06-26.06 i 05.09-18.09. 27.06-04.09 sobota/ 7 nocy.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Kompas

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    CHORWACJA - DALMACJA

    Położenie

    ok. 5 min. pieszo od centrum miejscowości Petrcane, w otoczeniu drzew sosnowych. ok. 12 km od Zadaru.

    Plaża

    oddalona o ok. 100 m., żwirowa, kamienista i skalista, częściowo piaszczysta.

    Basen

    kryty (czynny poza sezonem) oraz odkryty.

    Zakwaterowanie

    Hotel posiada łącznie 300 pokoi (3 skrzydła).

    POKÓJ 2-OSOBOWY Z MOŻLIWOŚCIĄ DOSTAWKI, CLASSIC

    ok. 22 m2, klimatyzacja, internet WiFi (odpłatnie), lodówka/mini bar (odpłatnie), sejf (odpłatnie), LCD SAT-TV, telefon (odpłatnie), suszarka do włosów, łazienka/WC. Hotel posiada pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych.

    Wyżywienie

    śniadanie (07:00-10:00) i obiadokolacja (18:30-21:00) w formie bufetu. Możliwość FB (dodatkowo lunch w godz. 13:00-14:00) w formie bufetu (za dopłatą). *wyżywienie FB jest możliwe, gdy wykupione będzie dla wszystkich osób w pokoju.

    Ośrodek dysponuje

    restauracja "Pinija" (odpłatnie), aperitif bar (odpłatnie), cocktail bar (odpłatnie), bar na plaży (odpłatnie), kawiarnia (odpłatnie), parking (odpłatnie), internet WiFi (odpłatnie), sklep z pamiątkami (odpłatnie), wymiana walut (odpłatnie), wellness (odpłatnie): masaże, zabiegi pielęgnacyjne, sauna, solarium; wycieczki fakultatywne (odpłatnie), animacje (16.06.-01.09.).

    Sport

    odpłatnie: sporty wodne.

    Zwierzęta

    niedozwolone

    Godzina zakwaterowania / wykwaterowania

    15:00 / 10:00

    Ocena Kompasu

    ****

    AS KOMPASU

    14=12 w terminie pobytu 07.04.-22.06. i 08.09.-28.09. 7=5 w terminie pobytu 15.09.-09.11. 7=6 w terminie pobytu 07.04.-15.06. i 08.09.-21.09. OFERTA SPECJALNA

    -10% w terminie pobytu 07.07.-17.07. / min. 3 noce / zakwaterowanie w pokoju

    1/2+1 KLBPREM HB *PROMOCJE NIE ŁĄCZĄ SIĘ ZE SOBĄ

    Cena zawiera

    zakwaterowanie, ubezpieczenie, taksy klimatyczne, podatek VAT, wyżywienie zgodnie z opisem.

    - możliwość wyżywienia FB

    51 PLN osoba/dzień.

    - redukcja do samych śniadań

    -22 PLN osoba dorosła/dzień

    - min. długość pobytu

    2 noce w terminie 24.03.-01.06. i 08.09.-11.11., 3 noce w terminie 02.06.-15.06. i 25.08.-07.09., 5 nocy w terminie 16.06.-24.08.

    - pobyt poniżej min. długości pobytu (na zapytanie)

    dopłata +30% do ceny zakwaterowania

    - możliwy dzień przyjazdu

    każdy dzień tygodnia


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Turystyki Aktywnej Kompas, które na polskim rynku turystycznym funkcjonuje od 1998 roku.

    Biuro znane jest głównie z niezwykle ciekawych, autorskich programów wypoczynku dla dzieci i młodzieży. Jest właścicielem takich marek jak: Izzykamp, Letnie Obozy Przygody, Wakacyjna Szkoła Magii, czy Mikołaje24.pl, a prekursorska marka Interkamp, czyli prestiżowe wyjazdy dla dzieci i młodzieży, cieszy się niezmienną popularnością od wielu lat. To obozy, na których każdy znajdzie coś dla siebie – łączą naukę, działania twórcze i aktywny wypoczynek. Przez lata działalności Biuro Podrózy Kompas zeberało wiele pozytywnych opinii i mnóstwo stałych klientów.

    W ramach swojej działalności Biuro Turystyki Aktywnej Kompas zajmuje się także profesjonalną organizacją wycieczek szkolnych, warsztatów z pasją, imprez integracyjnych oraz szkoleniowych dla firm i przedsiębiorstw. Firma posiada również własne obiekty wypoczynkowe na terenie Polski.

    Biuro Podróży Kompas posiada także ogromną bazę obiektów wypoczynkowych na dojazd własny w Chorwacji, Słowenii i Czarnogórze. Oferta obejmuje zarówno skromne apartamenty, jak i rodzinne hotele na wakacje all inclusive. Wszystkie obiekty są dokładnie sprawdzone przez pracowników biura. 


    Europe Mountains

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Petrčane

    OPIS

    4-gwiazdkowy hotel Hotel Pinija leży 50 metrów od centrum Petrčane.
    W pokojach goście mają do dyspozycji takie udogodnienia jak klimatyzacja, balkon oraz telewizja satelitarna. Dostępny jest także WI-FI w częściach wspólnych hotelu.
    Strefa wellness w Hotel Pinija to m.in. basen zewnętrzny oraz sauna fińska.

    Pokój dla 1 osoby

    balkon, klimatyzacja, Pokoje dla alergików dostępne, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telefon, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    Pokój dla 2-3 osób z balkonem

    balkon, klimatyzacja, Pokoje dla alergików dostępne, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telefon, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    Superior pokój dla 2-3 osób z balkonem

    balkon, klimatyzacja, Pokoje dla alergików dostępne, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telefon, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    Pokój dla 2-3 osób

    balkon, klimatyzacja, Pokoje dla alergików dostępne, sejf w pokoju, suszarka do włosów, telefon, telewizja satelitarna, wanna lub prysznic

    W CENIE

    Sejf w pokoju Dostęp do internetu Basen zewnętrzny Parking Internet Wi-Fi Strefa Wi-Fi Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

    PŁATNE NA MIEJSCU

    Zabiegi na ciało Wynajem rowerów Bilard Masaże Sauna Solarium Tenis stołowy Mini-golf Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

    ODLEGŁOŚCI

    Centrum - 0 m.

    PARKING

    parking niestrzeżony.

    INTERNET

    WI-FI w częściach wspólnych hotelu, WI-FI we wszystkich pokojach.

    USŁUGI SPA I WELLNESS

    solarium, basen zewnętrzny, centrum odnowy biologicznej, zabiegi kosmetyczne i pielęgnacja skóry, sauna fińska, masaże.

    REKREACJA I SPORT

    wynajem rowerów, tenis stołowy, klub fitness, bilard, ogród, taras, schowek na rowery.

    USŁUGI DLA DZIECI

    łóżeczko dla dziecka, wysokie krzesło dla dziecka, plac zabaw dla dzieci.

    USŁUGI HOTELOWE

    kawiarnia, jadalnia, restauracja, przechowalnia bagaży, sklep z pamiątkami, pokój telewizyjny, pokoje dla niepalących, sklepy, winda, bar, udogodnienia dla niepełnosprawnych, pokój śniadaniowy, sala konferencyjna, recepcja.

    WYPOSAŻENIE POKOI

    klimatyzacja, balkon, sejf w pokoju, telewizja satelitarna, telefon, wanna lub prysznic, suszarka do włosów, pokoje dla alergików dostępne.

    ZWIERZĘTA

    zwierzęta nie są przyjmowane.


    Otium

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Petrcane/ Dalmacja / Chorwacja

    Atuty

    bezpośrednio przy plaży, basen, Wi-Fi - gratis

    Położenie

    ok. 1 km od centrum miejscowości Petrčane, ok. 12 km od centrum zabytkowej miejscowości Zadar w chorwackiej Dalmacji Północnej. Hotel położony na małym półwyspie, w otoczeniu lasu sosnowego

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu, żwirowo-kamienista, miejscami piaszczysta, częściowo wybetonowana (zalecane obuwie ochronne). Serwis plażowy - leżaki za opłatą ok. 5-10 euro/dzień (parasole niedostępne)

    Wyposażenie

    recepcja, winda, restauracja, bar, parking (gratis). Hotel składa się z trzech połączonych ze sobą skrzydeł

    Internet

    tak (Wi-Fi, gratis w wyznaczonych miejscach)

    Karty kredytowe

    tak (Visa, MasterCard, Diners, Amex)

    Sport i relaks

    basen odkryty (leżaki i parasole przy basenie w cenie), basen kryty; strefa wellness (za opłatą, ok. 7 euro/3 godz.) - sauna fińska, łaźnia parowa; animacje dla dzieci i muzyka na żywo (w terminach 16.06-01.09.2018, w jęz. chorwackim lub angielskim); możliwość korzystania z infrastruktury sportowej (część za opłatą) - korty tenisowe, mini golf, ping-pong, wypożyczalnia rowerów, sporty wodne, fitness, siatkówka plażowa

    Pokoje

    hotel dysponuje 300 dwuosobowymi pokojami - typu Classic z możliwością dwóch dostawek (ok. 19-22 m2), typu Premium z balkonem (Prestige) z możliwością jednej dostawki (ok. 22 m2), typu Premium z balkonem od strony morza z możliwością jednej lub dwóch dostawek, jako dostawka rozkładana sofa (ok. 22-29 m2); łazienka z WC, suszarka do włosów; telefon, TV-Sat, sejf, klimatyzacja, mini bar (na zapytanie, za opłatą)

    Wyżywienie

    śniadania i kolacje w formie bufetu. Napoje do kolacji dodatkowo płatne

    Pieski

    nie

    Kategoria lokalna

    ****

    Świadczenia

    7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie, opieka chorwackiego kontrahenta, ubezpieczenie Signal Iduna Bezpieczne Podróże - KL, NNW, OC, sprzętu sportowego i bagażu w cenie

    Obowiązkowo płatne przy rezerwacji

    taksa klimatyczna - 1,1 euro/os./dzień (dzieci do 12 lat bez opłat, dzieci 12-17,9 lat - 0,55 euro/os./dzień) - płatna w PLN wg kursu sprzedaży EUR banku PNB Paribas z dnia rezerwacji

    Zakwaterowanie

    przyjazd - od godz. 15.00, wyjazd - do godz. 10.00

    Zniżki (na dostawkach) i dopłaty

    pierwsze dziecko do 3,9 lat - gratis (łóżeczko dla dziecka do 1,9 lat - gratis, na zapytanie), drugie dziecko do 3,9 lat - 50% zniżki, pierwsze dziecko 4-11,9 lat- 100% zniżki (Uwaga! W terminach 02.06-08.09.2018 - 50% zniżki), drugie dziecko 4-11,9 lat - 50% zniżki, od 12 lat - 20% zniżki. Zniżki dla dziecka zakwaterowanego w pokoju z jedną osobą dorosłą na zapytanie. Dopłata za ubezpieczenie kosztów rezygnacji 2,66%

    Promocja

    Oferta 7=6 w terminach 28.04-08.06.2018 oraz 08.09-14.09.2018. Oferta 7=5 w terminach 15.09-13.10.2018. Ceny w systemie i na stronie internetowej uwzględniają promocję


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Otium Travel, które specjalizuje się w organizacji wyjazdów zimowych. W ofercie ma blisko 450 obiektów w Alpach, Dolomitach i Tatrach oraz ponad 100 hoteli i apartamentów w ofercie letniej. Najczęściej wybierane przez klientów kierunki to Włochy, Austria, Francja, a także słowackie Tatry Niskie i Wysokie. Biuro Podróży Otium Travel to oferuje także szeroką bazę apartementów i hoteli na wakacje w Chorwacji.

    Specjalnością Biura Podróży Otium Travel są wyjazdy dostosowane do potrzeb i możliwości każdego klienta. Oferta obejmuje liczne zniżki na karnety narciarskie i wyjazdy last minute. Dbając o komfort turystów biuro zapewnia loty czarterowe do wielu regionów narciarskich, a co roku wprowadza nowe regiony, tak aby stali klienci mogli skorzystać z nowych propozycji wyjazdu. Dla osób z mniej zasobnym potfelem Biuro Podróży Otium Travel proponuje możliwość dojazdu do głównych ośrodków narciarskich autokarem. Istnieje także możliwość przygotowania oferty na specjalne zamówienie.


    Mapa Hotelu Pinija
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Pinija

    4.0
    polecam

    Pobyt przed sezonem, więc cisz i spokój, dobre miejsce wypadowe do Zadaru i nad wodospady, jedzenie smaczne każdy coś dla siebie znajdzie, ceny leżaków na plaży trochę przesadzone ale ogólnie OK!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Pinija:
    • Lokalizacja
      5.1
    • Hotel
      5
    • Pokoje
      5
    • Wyżywienie
      5.1
    • Atrakcje
      i sport
      4.6
    • Obsługa
      5
    HolidayCheck
    Ocena Pinija:
    4.9 / 6

    Średnio zadowolony 2017-07-13
    Szczegóły oceny hotelu Pinija:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel czysty w części odnowiony, jedzenie smaczne. Natomiast bardzo mały basen i tylko 50 leżaków na...
    więcej

    5.5
    Przyjazny 2008-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Pinija:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Hotel Pinija 2009-05-30
    Szczegóły oceny hotelu Pinija:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.4
    Hotel godny polecenia! 2010-07-12
    Szczegóły oceny hotelu Pinija:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Fabryka dla turystów 2010-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Pinija:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    3.5
    Polecam hotel Pinija, Petracane 2010-10-16
    Szczegóły oceny hotelu Pinija:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    Polecam odpoczynek udany na pewno tam wrócę.atmosfera bardzo dobra obsługa hotelowa na wysokim pozio...
    więcej

    5.7
    Hotel dla rodzin z małymi dziećmi i osób starszych 2011-07-10
    Szczegóły oceny hotelu Pinija:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.0

    Hotel pięknie położony w piniowym lasku, który daje cień w pobliżu plaży i na całym ,dużym parkingu....
    więcej

    5.0
    Bardzo udane wakacje 2012-02-04
    Szczegóły oceny hotelu Pinija:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Świetny dla rodzin z dziećmi 2013-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Pinija:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5

    Pinija - możliwości zakwaterowania:

    1os pokój CLASSIC
    1os pokój B PREMIUM
    Pokoj typu Classic lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Safe Telewizor Telefon
    Pokoj premium lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Safe Telewizor Telefon
    Pokoj typu Classic lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Safe Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    family room classic
    Pokoj premium lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Safe Telewizor Telefon
    Pok.2-os. do pojedynczego wykorzystania wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    family room premium seaside balcony
    Pokoj premium lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Safe Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    standard double classic
    standard double premium balcony
    standard double premium seaside balcony
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Telewizor Telefon
    Pokój Dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Telewizor Telefon
    2 os..pokój z 1 dostawką B PREMIUM
    2 os. pokój z 1 dostawką CLASSIC
    2 os. pokój z 2 dostaw. BM PREMIUM
    2 os. pokój z 1 dostaw. BM PREMIUM
    2 os. pokój z 2 dostawkami CLASSIC
    standard single classic
    standard single premium balcony
    standard single w.child classic
    standard single w.child premium balcony
    standard single w.child premium seaside balcony
    Standardzimmer wanna lub prysznic WC Internet Sat-TV Telefon
    Pokoj typu Classic lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Safe Telewizor Telefon
    Pokoj premium lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Safe Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny komfort wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj premium lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Safe Telewizor Telefon
    Pokoj premium lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Safe Telewizor Telefon
    Pokoj z czterema lozkami typ superior/wysoki standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon widok na morze
    standard twin classic
    standard twin premium balcony
    standard twin premium seaside balcony
    Pokoj premium lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Safe Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny komfort lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Safe Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Safe Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Telewizor Telefon
    Standardzimmer wanna lub prysznic WC Internet Sat-TV Telefon
    Pokoj typu Classic lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Safe Telewizor Telefon
    Pokoj premium lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Safe Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Standardzimmer wanna lub prysznic WC balkon taras Internet Sat-TV Telefon
    Pokoj premium lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Safe Telewizor Telefon
    Pokoj premium lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Safe Telewizor Telefon
    Pokoj premium lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Internet Safe Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Telewizor Telefon
    DZ,Landseite
    DZ,Landseite,Single mit K
    Pokój 2 os. Classic z dostawką, z klimatyzacją
    Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko)
    Doppelz,Balkon/Landseite
    Doppelz,Balk/Meerbll/Sing
    Doppelz,Balkon/Meerblick
    Doppelzimmer,Balkon
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    EZ,Landseite
    Einzelz,Balkon/Landseite
    Familienzimmer,Landseite
    Fam.-Zimmer/Bk/Meerblick
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Pokój dla 1 osoby
    Pokój dla 2-3 osób
    Pokój Premium 2 os. z 2 dostawkami, od strony morza, z balkonem, z klimatyzacją
    Pokój dla 2-3 osób z balkonem
    Pokój Premium 2 os. z dostawką, od strony morza, z balkonem
    Pokój Premium 2 os. z dostawką, z balkonem, z klimatyzacją
    Superior pokój dla 2-3 osób z balkonem

    Pinija - Możliwości wyżywienia:


    Pinija - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Pinija? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00