cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Monte Mar Palace, Madera
  • Hotel Monte Mar Palace, Madera
  • Hotel Monte Mar Palace, Madera
  • Hotel Monte Mar Palace, Madera
  • Hotel Monte Mar Palace, Madera
  • Hotel Monte Mar Palace, Madera
  • Hotel Monte Mar Palace, Madera
  • Hotel Monte Mar Palace, Madera
  • Hotel Monte Mar Palace, Madera
  • Hotel Monte Mar Palace, Madera
  • Hotel Monte Mar Palace, Madera
  • Hotel Monte Mar Palace, Madera
  • Hotel Monte Mar Palace, Madera
  • Hotel Monte Mar Palace, Madera
  • Hotel Monte Mar Palace, Madera
1 / 15
Ocena
hotelu:
3.6 / 5
Najbliższy termin
29.10 - 06.11
już od 2439 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
07.03 - 14.03
już od 2379 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Monte Mar Palace
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Monte Mar Palace
star 4

Portugalia: Madera
Ocena hotelu Monte Mar Palace:
3.6 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Monte Mar Palace:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    2.0
  • Jakość
    do ceny
    3.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 29 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 marca 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel, przepięknie położony, bardzo dobra kuchnia. Polecam na spokojny wypoczynek i romantyczne wakacje.

Hotel Monte Mar Palace w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel, przepięknie położony, bardzo dobra kuchnia. Polecam na spokojny wypoczynek i romantyczne wakacje.

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Madera / Madera

Opis oferty:

Komfortowy, spektakularnie położony nad oceanem, w pobliżu endemicznego lasu laurowego Laurissilva, który jako jeden z kilku na świecie przetrwał ostatnie zlodowacenie. Spokojna lokalizacja, z dala od miejskiego zgiełku, zachwycające okolice zapewniają pełen wakacyjny relaks. Ładne i zadbane wnętrza, połączenie naturalnego stylu pełnego światła i ekskluzywnych marmurów tworzy harmonijną całość z dużą klasą.

POŁOŻENIE:

na północnym wybrzeżu Madery, ok. 500 m od centrum spokojnej miejscowości PONTA DELGADA, gdzie jest kilka sklepów i barów; na klifie z pięknym widokiem na ocean, ok. 42 km od Funchal, ok. 60 km od lotniska w Santa Cruz; w pobliżu hotelu przystanek autobusowy.

PLAŻA:

kąpielisko Complexo Balnear da Ponta Delgada z basenem oraz zejściem do oceanu, ok. 500 m od hotelu, ręczniki do zabrania z hotelu (kaucja: 10 EUR).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, nowoczesny, otoczony egzotyczną roślinnością, zbudowany w 2002 r., 111 pokoi, 5 pięter, 2 windy, przestronny, elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja Montado - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, portugalska i regionalna, dostępne foteliki dla dzieci, 2 bary: Mardoll w lobby i Cliff w restauracji; bezpłatny internet bezprzewodowy w recepcji; za opłatą: pralnia, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Maestro.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 25 m², elegancko i nowocześnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna (polski kanał), lodówka, telefon, sejf (10 EUR/tydzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka); pokoje z widokiem na morze dostępne za dopłatą - naprawdę warto!

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 282 m², gł. do 1,4 m, leżaki bezpłatne, parasole za kaucją (ok. 5 EUR), brodzik dla dzieci, słodka woda; kryty basen, średnica ok. 12 m, gł. 1,4 m, słodka woda, podgrzewany; boisko do squasha, minipole golfowe do ćwiczeń ze sztuczną trawą, tenis stołowy; sauna, łaźnia turecka, jacuzzi; plac zabaw dla dzieci, kilka razy w tygodniu wieczorny program rozrywkowy; za opłatą: bilard, masaż.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji Montado, przekąski w barze Cliff (16.00-17.00); napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe w barach Cliff (11.00-23.00) i Mardoll (19.30-23.00).

KONTAKT:

00351/291860030, www.montemarpalace.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel, przepięknie położony, bardzo dobra kuchnia. Polecam na spokojny wypoczynek i romantyczne wakacje.

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Madera / Madera

Opis oferty:

Komfortowy, spektakularnie położony nad oceanem, w pobliżu endemicznego lasu laurowego Laurissilva, który jako jeden z kilku na świecie przetrwał ostatnie zlodowacenie. Spokojna lokalizacja, z dala od miejskiego zgiełku, zachwycające okolice zapewniają pełen wakacyjny relaks. Ładne i zadbane wnętrza, połączenie naturalnego stylu pełnego światła i ekskluzywnych marmurów tworzy harmonijną całość z dużą klasą.

POŁOŻENIE:

na północnym wybrzeżu Madery, ok. 500 m od centrum spokojnej miejscowości PONTA DELGADA, gdzie jest kilka sklepów i barów, na klifie z pięknym widokiem na ocean, ok. 8 km od S?o Vicente, ok. 42 km od Funchal; ok. 60 km od lotniska w Santa Cruz; w pobliżu hotelu przystanek autobusowy; bezpłatny bus hotelowy do S?o Vicente 2 razy dziennie (oprócz soboty i niedzieli).

PLAŻA:

kąpielisko Complexo Balnear da Ponta Delgada z basenem oraz zejściem do oceanu, ok. 500 m od hotelu, ręczniki do zabrania z hotelu (kaucja: 10 EUR).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, otoczony egzotyczną roślinnością, zbudowany w 2002 r., 112 pokoi, 5 pięter, 2 windy, przestronny, elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja Montado - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, portugalska i regionalna, dostępne fotliki dla dzieci, 2 bary: Mardoll w lobby i Cliff w restauracji; sala konferencyjna dla maks. 90 osób; bezpłatny internet bezprzewodowy w recepcji; za opłatą: pralnia, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Maestro.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 25 m², elegancko i nowocześnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna (polski kanał), internet bezprzewodowy, telefon, lodówka, sejf (10 EUR/tydzień); dodatkowo dla nowożeńców: bukiet kwiatów, kosz owoców, butelka musujacego wina na powitanie; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka); pokoje z widokiem na morze dostępne za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 282 m², gł. 1,5 m, leżaki bezpłatne, parasole za kaucją (ok. 5 EUR), brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,5 m; kryty basen, średnica ok. 12 m, gł. 1,4-1,7 m, słodka woda, podgrzewany, jacuzzi; boisko do squasha, minipole golfowe do ćwiczeń ze sztuczną trawą, tenis stołowy; sauna, hammam, jacuzzi; kilka razy w tygodniu wieczorny program rozrywkowy; za opłatą: bilard, masaż.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji Montado, przekąski w barze Cliff (16.00-17.00); napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe w barach Cliff (11.00-23.00) i Mardoll (19.30-23.00).

KONTAKT:

00351/291860030, www.montemarpalace.com

GRATIS:

Wi-Fi bus do S?o Vicente


Mapa Hotelu Monte Mar Palace
Zdjęcia lokalizacji (Portugalia / Madera)
Klify i skały wyspy Madera w Portugalii
Strelicje, Portugalia, Wakacje na Maderze
Plaża Calheta na wyspie Madera w Portugalii
Hotel  Rocamar & Royal Orchid - Portugalia, Madera
Teleferico w mieście Funchal, Madeira
Ogród botaniczny, Madera, Portugalia
Słynna Dolina Zakonnic na Maderze
Słynne lewady na Maderze
Zarco i Machico na Maderze
Strome klify na Maderze
Lawowe baseby w Porto Moniz na Maderze, Portugalia
Tradycyjne domki w Santana na Maderze, Portugalia
Zjazd Toboganem ulicami Funchal na Maderze
Przedłużone na palach lotnisko na Maderze
Popularny punkt widokowy Gabo Girao na Maderze
Targ owocowy i warzywny w Funchal na Maderze, Portugalia
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Monte Mar Palace

3.6
polecam

Polecam głównie za spokój i ciszę

POLECAM:
singlom, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
3.6
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Monte Mar Palace:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.6
  • Atrakcje
    i sport
    4.1
  • Obsługa
    5
HolidayCheck
Ocena Monte Mar Palace:
4.5 / 6

Hotel Monte Mar Palace 2008-06-26
Szczegóły oceny hotelu Monte Mar Palace:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

4.1
Całkiem nieźle 2008-08-20
Szczegóły oceny hotelu Monte Mar Palace:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.4
Jako baza wypadowa 2008-08-26
Szczegóły oceny hotelu Monte Mar Palace:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

Koniecznie samochód - wtedy to świetny punkt do zwiedzania wyspy. Nie brać all inc. - po paru dniach...
więcej

4.0
Niezapomniane widoki i święty spokój 2010-09-22
Szczegóły oceny hotelu Monte Mar Palace:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.0

Dobry hotel dla osób które chcą pozwiedzać wyspę samochodem (ok.27 euro za dzień za forda fiestę). H...
więcej

4.5
Masakra nie polecam! 2011-09-01
Szczegóły oceny hotelu Monte Mar Palace:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

3.3
Polecam 2011-11-12
Szczegóły oceny hotelu Monte Mar Palace:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Hotel w cichej i pięknej okolicy 2012-09-27
Szczegóły oceny hotelu Monte Mar Palace:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Luksusowy hotel 2013-09-10
Szczegóły oceny hotelu Monte Mar Palace:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    6.0

Świetny hotel, bardzo elegancki, czysty, z pięknym otoczeniem i urzekającym widokiem z balkonu na oc...
więcej

5.2
Przyjemny kameralny hotel ze wspaniałymi widokami 2013-10-03
Szczegóły oceny hotelu Monte Mar Palace:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Pięknie położony na klifie, zadbany hotel. Jedyny w okolicy, na skraju małej, spokojnej miejscowości...
więcej

5.5
Polecam, ale... 2013-10-19
Szczegóły oceny hotelu Monte Mar Palace:
  • Lokalizacja
    2.3
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Hotel położony jest przepięknie- na wysokim klifie nad oceanem z widokami zapierającymi dech w piers...
więcej

4.3
Piękna podróż poślubna, z pięknymi widokami 2014-11-04
Szczegóły oceny hotelu Monte Mar Palace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Nie ta strona wyspy 2014-12-09
Szczegóły oceny hotelu Monte Mar Palace:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Mały hotel godny polecenia 2015-07-07
Szczegóły oceny hotelu Monte Mar Palace:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Niewykorzystany potencjał. 2015-08-19
Szczegóły oceny hotelu Monte Mar Palace:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.5

Hotel w naszej opinii nie zasługuje na 4 gwiazdki. Do plusów należy świetne położenie na północnym b...
więcej

4.5
Piękny widok 2016-08-25
Szczegóły oceny hotelu Monte Mar Palace:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    5.0

3.3

Monte Mar Palace - możliwości zakwaterowania:

Dvivietis + 1 pristatoma lova
Dvivietis + 2 pristatomos lovos
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami, standardowy
DZ,Bk,Meerbl,obere Etagen
Doppelz,Balkon,Meerblick
Doppelz,Balkon,Landseite
DZ,Bk,Meerbl,obere Etagen
Doppelz,Balkon,Meerblick
Doppelz,Balkon,Landseite
Einzelz,Balkon,Meerblick
Einzelz,Balkon,Meerblick
Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami, standardowy
Suite,Balkon,Meerblick
Suite,Balkon,Meerblick

Monte Mar Palace - Możliwości wyżywienia:


Monte Mar Palace - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Monte Mar Palace? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00