cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Estalagem Do Mar, Madera
  • Hotel Estalagem Do Mar, Madera
  • Hotel Estalagem Do Mar, Madera
  • Hotel Estalagem Do Mar, Madera
  • Hotel Estalagem Do Mar, Madera
  • Hotel Estalagem Do Mar, Madera
  • Hotel Estalagem Do Mar, Madera
  • Hotel Estalagem Do Mar, Madera
  • Hotel Estalagem Do Mar, Madera
  • Hotel Estalagem Do Mar, Madera
  • Hotel Estalagem Do Mar, Madera
  • Hotel Estalagem Do Mar, Madera
  • Hotel Estalagem Do Mar, Madera
  • Hotel Estalagem Do Mar, Madera
  • Hotel Estalagem Do Mar, Madera
1 / 15
Ocena
hotelu:
3.9 / 5
Najbliższy termin
08.10 - 16.10
już od 2549 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
11.12 - 14.12
już od 1569 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Estalagem Do Mar
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Estalagem Do Mar
star 3

Portugalia: Madera
Ocena hotelu Estalagem Do Mar:
3.9 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Estalagem Do Mar:
  • Lokalizacja
    3.7
  • Hotel
    3.7
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    i sport
    3.3
  • Jakość
    do ceny
    3.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 08 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przepięknie położony hotel. Polecam na romantyczne wakacje. Dla klientów, którzy cenią piękne krajobrazy i marzą o ciszy i spokoju w dobrym standardzie. Świetne miejsce trekkingowe.

Hotel Estalagem Do Mar w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przepięknie położony hotel. Polecam na romantyczne wakacje. Dla klientów, którzy cenią piękne krajobrazy i marzą o ciszy i spokoju w dobrym standardzie. Świetne miejsce trekkingowe.

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Madera / Madera

Opis oferty:

Kameralny, malowniczo położony na tle wysokich gór, zwrócony w stronę oceanu. Wymarzone miejsce dla spragnionych ciszy i spokoju. Piękne okolice kuszą ciekawymi miejscami, niedaleko stąd do grot S?o Vicente, atrakcją są również trasy spacerowe i trekkingowe po lewadach - dawnych kanałach irygacyjnych. Znakomita baza wypadowa do zwiedzania północno-zachodniej części Madery.

POŁOŻENIE:

na północnym wybrzeżu Madery, ok. 800 m od centrum małej, urokliwej miejscowości S?O VICENTE, gdzie jest kilka sklepów i barów, nad samym oceanem, ok. 35 km od centrum Funchal; ok. 50 km od lotniska w Santa Cruz; przed hotelem przystanek autobusowy (Funchal).

PLAŻA:

ok. 10 m od hotelu, kamienista, bez serwisu, ręczniki do zabrania z hotelu (kaucja: 10 EUR).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1990 r., całkowicie wyremontowany w 2017 r., 91 pokoi, 2 piętra, winda (w jednym skrzydle hotelu), całodobowa recepcja, hol, restauracja, 2 bary; sala konferencyjna, ogród; bezpłatny internet bezprzewodowy; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Eurocard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m2, całkowicie wyremontowany, przestronny i przyjemnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna/prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizor, telefon, sejf (płatny: 2 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka); boczny widok na morze;

junior suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 40 m2, całkowicie wyremontowany, przestronny, wyposażenie jak w pokoju standardowym; frontalny widok na morze.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, gł. 1,4-1,8 m, brodzik dla dzieci, bezpłatne leżaki i parasole; kryty basen, podgrzewany, jacuzzi; kort tenisowy, tenis stołowy, rzutki, bilard, sauna, klub fitness; mały plac zabaw dla dzieci.

KONTAKT:

00351/291840010, www.estalagemdomar.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przepięknie położony hotel. Polecam na romantyczne wakacje. Dla klientów, którzy cenią piękne krajobrazy i marzą o ciszy i spokoju w dobrym standardzie. Świetne miejsce trekkingowe.

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Madera / Madera

Opis oferty:

Kameralny, malowniczo położony na tle wysokich gór, zwrócony w stronę oceanu. Wymarzone miejsce dla spragnionych ciszy i spokoju. Piękne okolice kuszą ciekawymi miejscami, niedaleko stąd do grot S?o Vicente, atrakcją są również trasy spacerowe i trekkingowe po lewadach - dawnych kanałach irygacyjnych. Znakomita baza wypadowa do zwiedzania północno-zachodniej części Madery.

POŁOŻENIE:

na północnym wybrzeżu Madery, ok. 800 m od centrum małej, urokliwej miejscowości S?O VICENTE, gdzie jest kilka sklepów i barów, nad samym oceanem, ok. 35 km od centrum Funchal; ok. 50 km od lotniska w Santa Cruz; przed hotelem przystanek autobusowy (Funchal).

PLAŻA:

ok. 10 m od hotelu, kamienista, bez serwisu, ręczniki do zabrania z hotelu (kaucja: 10 EUR).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1990 r., całkowicie wyremontowany w 2017 r., 91 pokoi, 2 piętra, winda (w jednym skrzydle hotelu), całodobowa recepcja, hol, restauracja, 2 bary; sala konferencyjna, ogród; bezpłatny internet bezprzewodowy; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Eurocard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m2, całkowicie wyremontowany, przestronny i przyjemnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizor, telefon, sejf (płatny: 2 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka); boczny widok na morze.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, gł. 1,4-1,8 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4-0,6 m, bezpłatne leżaki i parasole; kryty basen, słodka woda, gł. 1,2-1,4 m, podgrzewany, jacuzzi; kort tenisowy, tenis stołowy, rzutki, bilard, sauna, klub fitness; mały plac zabaw dla dzieci, okazjonalnie muzyka na żywo; za opłatą: masaże.

KONTAKT:

00351/291840010, www.estalagemdomar.com 

GRATIS:

Wi-Fi 


Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przepięknie położony hotel. Polecam na romantyczne wakacje. Dla klientów, którzy cenią piękne krajobrazy i marzą o ciszy i spokoju w dobrym standardzie. Świetne miejsce trekkingowe.

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie:
Hotel położony nad samym oceanem dwa skrzydła budynków hotelowych (dwu i trzy piętrowe) okalają przyjemny zielony teren z basenem a wszystkie pokoje skierowane są w stronę oceanu z pięknym widokiem na majestatyczne klify na północnym wybrzeżu Madery. Do centrum małej, urokliwej miejscowości Sao Vicente, gdzie znajduje się kilka sklepów i barów, ok. 800 m., ok. 40 km od centrum Funchal i ok. 50 km od portu lotniczego w Santa Cruz (przystanek komunikacji lokalnej przed hotelem).
Plaża:
klifowe wybrzeże oraz kamieniste zejście do morza, bez serwisu plażowego.
Do dyspozycji gości:
lobby z całodobową recepcją, restauracja główna, obszerny bar, basen zewnętrzny z osobnym brodzikiem dla dzieci oraz basen kryty (podgrzewany) - bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe, jacuzzi, sauna, siłownia pokój gier, parking, wypożyczalnia rowerów (niektóre z wymienionych dodatkowo płatne).
Pokoje:
91 przestronnych i przyjemnie urządzonych pokoi z widokiem na ocean. Pokoje 2-os.z możliwością 1 dostawki (zakwaterowanie 2+2 możliwe tylko w pokojach typu junior suite - na potwierdzenie). Wszystkie pokoje wyposażone w: łazienkę (wanna/prysznic, wc suszarka do włosów), TV sat., telefon, sejf (płatny), indywidualnie sterowaną klimatyzację, balkon lub taras z wyjściem bezpośrednim do ogrodu i basenu (stolik i krzesełka). Dla dziecka do 2 lat bezpłatne łóżeczko (po wcześniejszym zgłoszeniu rezerwacji).
Wyżywienie:
all inclusive: śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski w ciągu dnia, napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe w barze (11.00-23.00).
Program sportowy i animacyjny:
program animacyjny w ciągu dnia, okazjonalnie wieczorami muzyka na żywo. Ponadto tenis stołowy, rzutki, bilard, siłownia, wypożyczalnia rowerów. Za opłatą: nieopodal hotelu kort tenisowy i pola golfowe. Prowadzone są także zajęcia w Figloklubie - 6 razy w tygodniu figloklub z polskim animatorem (czynny sezonowo).
Internet:
Dostęp do WiFi w lobby w cenie.
Kategoria lokalna:
***
Strona www:
www.estalagemdomar.com
Naszym zdaniem:
Świetna lokalizacja dla aktywnych klientów chcących poznać wyspę od jej najciekawszej, północnej strony - z przepięknymi klifami, lewadami i zboczami porośniętymi winoroślami. Ze względu na Figloklub ibogatą infrastrukturę hotelu - polecamy również rodzinom z dziećmi.

Program

Dzień Pierwszy
Wylot z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przepięknie położony hotel. Polecam na romantyczne wakacje. Dla klientów, którzy cenią piękne krajobrazy i marzą o ciszy i spokoju w dobrym standardzie. Świetne miejsce trekkingowe.

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Portugalia/Madera

Informacje Ogólne:

Witamy Do Mar Estalagem w Sao Vicente. Plaża skalistej znajduje się w odległości jedynie 150 m od hotelu, a miasto SO Vicente oddalone jest o 800 m. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Funchal (30 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada recepcję, winda, mini market, sklepy i klimatyzację. W 3-piętrowym hotelu personel mówi po francusku, angielsku i niemiecku. Mobilność także na urlopie zapewni wypożyczalnia rowerów. Hotel posiada basen ze słoną wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie można delektować się orzeźwiającymi napojami. Bezpłatne (z kaucją) parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się przystanek autobusowy, bary/restauracje, postój taksówek i supermarket. Odległość od hotelu: jazda konna (50 km). Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia:

Hotel oferuje usługę budzenia, sejfy, pokojówki, pralnię i serwis pokojowy. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot i w terminalach internetowych. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne.

Sport i Rozrywka:

Do Mar Estalagem posiada słoneczny taras. Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje sala gier, bilard i tenis stołowy. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 50 km.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: American Express, karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Bagaż

Berlin Tegel (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 280 PLN - 23 kg - 320 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Mapa Hotelu Estalagem Do Mar
Zdjęcia lokalizacji (Portugalia / Madera)
Klify i skały wyspy Madera w Portugalii
Strelicje, Portugalia, Wakacje na Maderze
Plaża Calheta na wyspie Madera w Portugalii
Hotel  Rocamar & Royal Orchid - Portugalia, Madera
Teleferico w mieście Funchal, Madeira
Ogród botaniczny, Madera, Portugalia
Słynna Dolina Zakonnic na Maderze
Słynne lewady na Maderze
Zarco i Machico na Maderze
Strome klify na Maderze
Lawowe baseby w Porto Moniz na Maderze, Portugalia
Tradycyjne domki w Santana na Maderze, Portugalia
Zjazd Toboganem ulicami Funchal na Maderze
Przedłużone na palach lotnisko na Maderze
Popularny punkt widokowy Gabo Girao na Maderze
Targ owocowy i warzywny w Funchal na Maderze, Portugalia
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Estalagem Do Mar

4.3
polecam

świetne miejsce -przepiękne widoki można robić cudowne wycieczki, bardzo mili ludzie zarówno jako personel w hotelu jak i lokalesi spotykani na ulicy. Polecam dla wymagających wrażeń turystów!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.3
3.7
polecam

jeżeli cenisz spokój i piesze wycieczki super, kompiele w basenach ( zabrać obuwie sportowe)

POLECAM:
singlom, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
3.7
3.6
może być

miejsce super, trochę zimno bo to północ, należy zabrać adidasy do wspinaczki.

POLECAM:
singlom, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.6
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Estalagem Do Mar:
  • Lokalizacja
    4.9
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    4
  • Atrakcje
    i sport
    3.4
  • Obsługa
    4.6
HolidayCheck
Ocena Estalagem Do Mar:
4.6 / 6

Standard dobry dla tych co wędrują 2008-07-11
Szczegóły oceny hotelu Estalagem Do Mar:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.5

3.9
Hotel nad oceanem 2008-07-20
Szczegóły oceny hotelu Estalagem Do Mar:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.8

Hotel polozony bezposrednio nad oceanem. Niestety w pobliżu hotelu brak plazy. Mozliwosc kapieli w o...
więcej

4.9
Zwiedzanie a nie opalanie 2008-08-21
Szczegóły oceny hotelu Estalagem Do Mar:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    5.7

Hotel położony w bardzo malowniczym miejscu, dobry na romantyczne wyjazdy oraz jako baza wypadowa do...
więcej

4.8
Polecam dla spragnionych spokoju 2008-08-30
Szczegóły oceny hotelu Estalagem Do Mar:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.7
  • Obsługa
    5.0

Na poczatku zalowalismy ,ze nie pojechalismy do Funchal, bo Sao Vincente jest troche "odciete"od swi...
więcej

4.4
Spokojnie i oceanicznie 2008-09-07
Szczegóły oceny hotelu Estalagem Do Mar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel położony nad samym oceanem - piękna roślinność i widoki. Pod Hotelem przystanek autobusowy. W ...
więcej

5.7
Wielki plus za lokalizację i atmosferę! 2009-06-26
Szczegóły oceny hotelu Estalagem Do Mar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.8
Dobry na bazę wypadową 2009-11-06
Szczegóły oceny hotelu Estalagem Do Mar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.4
Polecam spragnionym ciszy spokoju 2010-05-26
Szczegóły oceny hotelu Estalagem Do Mar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Spokojny hotel w magicznej scenerii 2010-08-09
Szczegóły oceny hotelu Estalagem Do Mar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Urolp na Maderze 2011-05-31
Szczegóły oceny hotelu Estalagem Do Mar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.0
Lokalizacja jest jedną z ciekawszych na Maderze 2011-08-15
Szczegóły oceny hotelu Estalagem Do Mar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Hotel nadrabiający wszelkie niedociągnięcia położeniem. Jest mały, kameralny z swoim klimatem. Nam p...
więcej

4.8
Skromny hotel ale w porządku 2011-09-29
Szczegóły oceny hotelu Estalagem Do Mar:
  • Lokalizacja
    2.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.3

Hotel na 3 gwiazdki. Dobry standard pokoju i łazienki-na 4. Mieliśmy wyżywienie HB- śniadania monoto...
więcej

3.7
Mogło być lepiej 2012-05-06
Szczegóły oceny hotelu Estalagem Do Mar:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.0
Refleksje 2016-07-14
Szczegóły oceny hotelu Estalagem Do Mar:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Pokoje
    2.5
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

Hotel " pozny Gierek " stary , wymagajacy remontu, slady rdzy, plesni itd. 14 calowy telewizor sprze...
więcej

3.5
Tragedia 2017-01-02
Szczegóły oceny hotelu Estalagem Do Mar:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    1.5
  • Atrakcje
    2.3
  • Obsługa
    4.8

Zakwaterowali nas tu na 3 noce bo w naszym hotelu był chwilowy brak pokojów. Nazywanie tego obiektu ...
więcej

2.9
Hotel nad brzegiem oceanu z widokiem na góry 2017-07-26
Szczegóły oceny hotelu Estalagem Do Mar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel Estalagem do Mar jest urokliwie położonym miejscem. Leżąc nad basenem możemy obserwować ocean ...
więcej

5.6

Estalagem Do Mar - możliwości zakwaterowania:

junior suite standard seaview balcony or terrace
standard double standard seaview balcony or terrace
standard singleuse standard seaview balcony or terrace
Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami
Dvoulůžkový pokoj
Doppelzimmer/Bk/Meerblick
Einzelzimmer/Bk/Meerblick
Juniorsuite/Bk/Meerblick
Jednolůžkový pokoj

Estalagem Do Mar - Możliwości wyżywienia:


Estalagem Do Mar - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Estalagem Do Mar? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00