Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Delphin Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Palace, Riwiera Turecka
1 / 23
Udogodnienia hotelu Delphin Palace
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Delphin Palace
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Antalya
Ocena hotelu Delphin Palace:
4.4 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Delphin Palace:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.4 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 15 grudnia 2018

Hotel Delphin Palace w ofercie Biura podróży:

Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjny, luksusowy ośrodek wybudowany z wielkim rozmachem. Położenie tuż przy plaży oznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, bogata oferta sportowa oraz moc atrakcji dla starszych i młodszych gości to największe zalety tego obiektu.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Antalya Obiekt zlokalizowany we wspaniałym zielonym ogrodzie tuż przy piaszczystej plaży. Swą architekturą przypomina bizantyjski pałac oferując gościom podświetlane baseny, aquapark, lunapark oraz czystą plażę wyróżnioną certyfikatem Błękitnej Flagi. Ciekawy program animacyjny, rozbudowane zaplecze sportowo-rekreacyjne, jak również szeroka gama zabiegów w centrum spa sprawia, że jest to miejsce idealne na wakacje.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

2005 r. Odnowiony 2012 r. Na terenie znajdują się 8 restauracji, 6 barów, 3 sale konferencyjne, sejf w recepcji (bezpłatny), room service (płatny w godz. 06:00-00:00), pralnia (płatna), windy, 3 baseny odkryte (m.in. basen główny i basen relaksacyjny), basen kryty, aquapark, lunapark. Urozmaicony program animacyjny oraz rozbudowane zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

Przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa z pomostem, 200 m długości, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi, Parasole, materace, leżaki i ręczniki - bezpłatne.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, łazienkę (WC, wanna lub prysznic, suszarka), TV, telefon, balkon. Typy pokoi: w ośmiopiętrowym budynku: pokoje standardowe dla max 4 os. , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych dla max 4 os. , pokoje rodzinne dla max 5 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , junior suity dla max 3 os. (1 pokój, jacuzzi)

Wyżywienie

restauracja główna, 7 restauracji a'la carte, 6 barów (m.in. lobby bar, bar przy basenie) Ultra All Inclusive (24h) Formuła zawiera: śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00) , późny posiłek (22:00-02:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (12:30-15:00), podwieczorek (15:30-16:30) serwowane w wyznaczonych barach, lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, świeżo wyciskany sok z pomarańczy (w wybranych barach), pakiety dla nowożeńców (na życzenie) Formuła nie zawiera: wysoko jakościowych alkoholi, wybranych importowanych napojów i alkoholi, napojów serwowanych w butelkach, pakietów urodzinowych Restauracje a la carte - w trakcie pobytu jedna wizyta w wybranej restauracji gratis. Wymagana rezerwacja.grecka " Helen", meksykańska "Margarita", włoska "Dolce Vita", owoce morza "Blue Fish", chińska "Pekin", japońska "Dragon", turecka "Ottoman"

z myślą o dzieciach

animacje i zajęcia w mini klubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, brodzik mini disco, możliwość wypożyczenia wózka za opłatą i w miarę dostępności (płatne + depozyt 50€), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), lunapark z karuzelami (czynny w określonych godzinach)

w cenie

siłownia, aerobik, sauna, łaźnia turecka, tenis stołowy, rzutki, szachy, 2 korty tenisowe, oświetlenie kortu, rakiety i piłki do tenisa (depozyt), animacje, kino, dyskoteka

płatne

centrum SPA, masaż, jacuzzi, salon piękności , bilard, kręgle, cymbergaj, pokój gier, lekcje tenisa (w sezonie), sporty wodne na plaży

Aktualizacja opisu

27.10.2017 16:32

usługi dostępne w hotelu

Lunapark Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Atrakcyjny, luksusowy ośrodek wybudowany z wielkim rozmachem. Położenie tuż przy plaży oznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, bogata oferta sportowa oraz moc atrakcji dla starszych i młodszych gości to największe zalety tego obiektu.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjny, luksusowy ośrodek wybudowany z wielkim rozmachem. Położenie tuż przy plaży oznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, bogata oferta sportowa oraz moc atrakcji dla starszych i młodszych gości to największe zalety tego obiektu.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* Turcja/Riwiera Turecka

Kategoryzacja hotelu

- Kategoria Exim Tours 5* - Kategoria lokalna 5*

Położenie

- przy plaży - w turystycznej dzielnicy Antalyi - Lara - ok. 15 km od centrum Antalyi - ok. 10 km od lotniska w Antalyi

Plaża

- prywatna, piaszczysta z pomostem - leżaki, materace i parasole, ręczniki plażowe (bezpłatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 30 m2 - centralna klimatyzacja - LCD TV-Sat, telefon; sejf i internet Wi-Fi (bezpłatne) - mini bar (bezpłatnie napoje bezalkoholowe i piwo) - zestaw do parzenia kawy i herbaty - łazienka (WC,  prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras Pokój Familijny (2 bedrooms) - powierzchnia ok. 45 m2 - 2 sypialnie połączone drzwiami, 1 łazienka - wyposażony podobnie jak pokój standardowy  

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny, aquapark z 5 zjeżdżalniami - leżaki, materace i parasole przy basenie - sala fitness, aerobik, gimnastyka wodna - sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka (zabiegi płatne) - tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa - programy animacyjne, muzyka na żywo, dyskoteka - 2 korty tenisowe, oświetlenie kortów i sprzęt do tenisa (depozyt) Płatne - gry elektroniczne, bilard, kręgle - spa, masaże - motorowe sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik ze zjeżdżalniami - plac zabaw, mini klub, mini kino, lunapark - wysokie krzesełka w restauracji głównej, menu dziecięce

Wyżywienie

Ultra All inclusive: śniadanie, późne śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, dzienne  i nocne przekąski. Lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane 24 H w wybranych barach. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a' la carte, po uprzedniej rezerwacji.  

Restauracje i bary

- restauracja główna - 7 restauracji a' la carte: grecka, meksykańska, włoska, chińska, japońska, rybna i turecka - lobby bar, snack bar, bar przy basenie, bar na plaży, bar w dyskotece, kawiarnia

Dodatkowe informacje

- obiekt otwarty w 2005 roku, hotel dysponuje 557 pokojami - internet Wi-Fi w lobby (bezpłatny) - 3 sale konferencyjne - sklepy, fryzjer - hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych - www.delphinhotel.com

Cena

Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 20 USD.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Atrakcyjny, luksusowy ośrodek wybudowany z wielkim rozmachem. Położenie tuż przy plaży oznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, bogata oferta sportowa oraz moc atrakcji dla starszych i młodszych gości to największe zalety tego obiektu.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjny, luksusowy ośrodek wybudowany z wielkim rozmachem. Położenie tuż przy plaży oznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, bogata oferta sportowa oraz moc atrakcji dla starszych i młodszych gości to największe zalety tego obiektu.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

RIWIERA TURECKA/TURCJA

Do dyspozycji gości

• recepcja • lobby • winda • ogród • taras • restauracja główna • 2 restauracji a la carte (otwarte w sezonie zimowym) • basen kryty (w zależności od pogody) 

Wyposażenie

• Wi-Fi (w lobby, w recepcji, w cenie) • kawiarenka internetowa (płatna)

Dodatkowe udogodnienia

• kantor • sklep z pamiątkami • fryzjer • pralnia (płatna) • minimarket • jubiler • punkt opieki medycznej (płatny) • room service (płatny) • parking • 3 sale konferencyjne 

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

557

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

• Godziny otwarcia barów i restauracji w hotelach mogą ulec zmianie w zależności od pory roku i pogody. W okresie zimowym zjeżdżalnie, aquaparki, zewnętrzne baseny i niektóre bary są zwykle nieczynne. Programy animacyjne mogą zostać ograniczone lub odbywać się wewnątrz hotelu.

• zakwaterowanie od 14.00, wykwaterowanie do 12.00 • hotel nie akceptuje zwierząt 

Dla dzieci

• miniklub dla dzieci 4-12 lat • plac zabaw • pokój zabaw • bufet dla dzieci • wysokie krzesełka • łóżeczka dziecięce (na zapytanie, w cenie) • wózki (na zapytanie, wymagana kaucja) 

Sport i wellness

W cenie • siłownia • aerobik • siatkówka plażowa • 2 korty tenisowe ze sprzętem i oświetleniem (wypożyczenie rakiet za kaucją) 

Płatne • strefa spa (od 14 r.ż.) z masażami i zabiegami (m.in. kąpiele Kleopatry, masaże tajskie, peeling, zabiegi pielęgnacyjne) • sauna parowa • hammam • lekcje tenisa

Rozrywka

• przedstawienia • dyskoteka • muzyka na żywo 

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 45 m2 • widok boczny na morze • 2 oddzielne pokoje z drzwiami łączącymi • prysznic • WC • suszarka do włosów • klimatyzacja (centralnie sterowana) • TV sat. • telefon • minibar (w cenie) • sejf (w cenie) • Wi-Fi (w cenie)

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-4 os. • ok. 28 m2 • widok na morze • klimatyzacja (centralnie sterowana) • balkon • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • minibar (w cenie) • sejf (w cenie) • Wi-Fi (w cenie)

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-4 os. • ok. 28 m2 • widok na ląd • klimatyzacja (centralnie sterowana) • balkon • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • minibar (w cenie) • sejf (w cenie) • Wi-Fi (w cenie)

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-4 os. • ok. 28 m2 • od strony morza • klimatyzacja (centralnie sterowana) • balkon • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • minibar (w cenie) • sejf (w cenie) • Wi-Fi (w cenie)

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (7.00-10.00 lub 10.00-11.00, w formie bufetu) • obiad (12.30-14.30, w formie bufetu) • kolacja (18.30-21.00, w formie bufetu) •  popołudniowa kawa/herbata • ciasta • przekąski (w ciągu dnia i w nocy) • wybrane napoje bezalkoholowe i wybrane lokalne napoje alkoholowe

Dodatkowe informacje • dostępne dania pełnowartościowe, dietetyczne, wegetariańskie i z produktów sezonowych (na zapytanie) • 2 restauracje a a la carte czynne w sezonie zimowym (listopad-marzec, konieczna wcześniejsza rezerwacja) • 7 restauracji a la carte w sezonie letnim (maj-październik, konieczna wcześniejsza rezerwacja) • posiłek w restauracji a la carte raz na pobyt w cenie 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Atrakcyjny, luksusowy ośrodek wybudowany z wielkim rozmachem. Położenie tuż przy plaży oznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, bogata oferta sportowa oraz moc atrakcji dla starszych i młodszych gości to największe zalety tego obiektu.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjny, luksusowy ośrodek wybudowany z wielkim rozmachem. Położenie tuż przy plaży oznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, bogata oferta sportowa oraz moc atrakcji dla starszych i młodszych gości to największe zalety tego obiektu.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA TURECKA

*****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

W rejonie Lara, 15 km od centrum Antalyi, 10 km od lotniska. Bezpłatny shuttle bus raz dziennie zawozi Gości do Antalyi.

PLAŻA

Szeroka, piaszczysto-żwirowa, bezpośrednio przy hotelu; leżaki i parasole bezpłatne.

ZAKWATEROWANIE

557 pokoi rozmieszczonych na ośmiu piętrach; Typy pokoi: 485 pokoi standardowych (28-32 m), 42 rodzinne (45 m, 2 pokoje oddzielone drzwiami), 24 Junior Suite (36 m, z jacuzzi) i 6 pokoi przystosowanych dla osób niepełnosprawnych; Wyposażenie: sejf (bezpłatny), mini bar (uzupełniany codziennie w napoje bezalkoholowe i wodę), telefon, telewizor, centralna klimatyzacja, łazienka z wanną, WC i suszarka do włosów, bezpłatny dostęp do łącza internetowego Wi-Fi.

RESTAURACJE I BARY

Restauracja główna, 7 restauracji a'la carte: turecka, chińska, włoska, japońska, meksykańska, z owocami morza, grecka; Goście raz na pobyt mogą skorzystać z restauracji a'la carte po dokonaniu wcześniejszej rezerwacji (restauracja grecka jest dodatkowo płatna); 8 barów m.in: bar w lobby, Joia Bar, bar przy basenie, Cafe Avanti, bar w dyskotece.

Wyżywienie

Ultra all inclusive 24h: śniadanie, późne śniadanie, lunch, kolacja, przekąski między posiłkami i późne przekąski przed północą; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, a także niektóre importowane dostępne przez całą dobę (jeden bar otwarty jest w godzinach nocnych). Istnieję możliwość przygotowania posiłków z dietą bezglutenową.

SPORT I ROZRYWKA

3 baseny zewnętrzne, 5 zjeżdżalni, basen wewnętrzny ogrzewany; ręczniki, parasole i leżaki przy basenie są bezpłatne; Bezpłatnie: boisko do siatkówki plażowej, centrum fitness, aerobik, gimnastyka w wodzie, rzutki, water polo, 2 korty tenisowe (sprzęt za depozytem), tenis stołowy, kajaki, windsurfing (wymagana licencja); sauna, łaźnia turecka, jacuzzi; wieczorami specjalne przedstawienia i animacje oraz do dyskoteki; Odpłatnie: zabiegi i masaże w centrum SPA, kręgle, bilard, gry komputerowe.

DLA DZIECI

2 brodziki (1 kryty), mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat), mini kino, mini disco, specjalne menu.

POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

5 panoramicznych wind, kafejka internetowa (płatna), wspaniałe centrum SPA, fryzjer, 3 sale konferencyjne, parking; w lobby i Joia barze dostęp do bezpłatnego połączenia internetowego, usługi lekarskie; ok. 500 m od obiektu znajduje się centrum handlowe.

NASZYM ZDANIEM

Hotel o bardzo wysokim standardzie, od lat cieszący się uznaniem wśród naszych Klientów; polecamy tym z Państwa, którzy cenią najlepszą jakość świadczonych usług i bogatą formułę Ultra all inclusive. Obiekt oferuje wiele udogodnień dla rodzin z dziećmi, a także urozmaicone atrakcje sportowe.

STRONA INTERNETOWA

www.delphinhotel.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Atrakcyjny, luksusowy ośrodek wybudowany z wielkim rozmachem. Położenie tuż przy plaży oznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, bogata oferta sportowa oraz moc atrakcji dla starszych i młodszych gości to największe zalety tego obiektu.


Orex
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjny, luksusowy ośrodek wybudowany z wielkim rozmachem. Położenie tuż przy plaży oznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, bogata oferta sportowa oraz moc atrakcji dla starszych i młodszych gości to największe zalety tego obiektu.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

5

Region

ANTALYA CENTER

Opis oferty:

hotel został wybudowany w 2005 roku, wyremontowany w 2012, usytuowany na terenie o powierzchni 40.000 m²; do dyspozycji gości: basen główny o powierzchni (1800 m²), basen relax (750 m²), basen ze zjeżdżalniami (90 m²), 2 baseny kryte, restauracja główna, 8 barów, 7 restauracji A‘la carte (turecka, chińska, włoska, japońska, francuska, meksykańska oraz rybna) oraz 5 sal konferencyjnych

POKOJE:

493 pokoi standardowych (28-32 m²), 40 pokoi rodzinnych (45 m²) oraz 6 pokoi przystosowanych dla osób niepełnosprawnych; wyposażenie: centralnie sterowana klimatyzacja, minibar (woda, piwo, napoje bezalkoholowe), sejf, TV/SAT , internet bezprzewodowy, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, balkon, panele lub wykładzina

DODATKOWO PŁATNE:

centrum Spa & Wellness, masaże, jacuzzi, zabiegi pielęgnacyjne, salon fryzjerski, lekcje tenisa, fotograf, pralnia, telefon, kafejka internetowa, bilard, sala gier, lekarz, kręgle, wynajem samochodów, szkoła nurkowania, sporty wodne na plaży, room service

KONTAKT:

 www.delphinhotel.com

POŁOŻENIE:

10 km od lotniska w Antalyi, 15 km od centrum Antalyi

PLAŻA:

piaszczysta plaża o długości 200m znajduje się bezpośrednio przy hotelu; serwis plażowy bezpłatny (leżaki, materace oraz parasole)

WYŻYWIENIE:

Ultra All Inclusive - śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski oraz kolacja (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje bezalkoholowe oraz napoje alkoholowe, wybrane napoje alkoholowe importowane; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki oraz alkohol wysokojakościowy

DLA DZIECI:

animacje, mini klub (4-12 lat), 2 brodziki, zjeżdżalnie, plac zabaw, luna park, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczka (na życzenie)

SPORT I ROZRYWKA:

animacje, muzyka na żywo, łaźnia turecka, sauna, siłownia, aerobik, tenis stołowy, rzutki, boccia, siatkówka plażowa, tenis ziemny (wcześniejsza Rezerwacja i depozyt), koszykówka, dyskoteka


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Atrakcyjny, luksusowy ośrodek wybudowany z wielkim rozmachem. Położenie tuż przy plaży oznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, bogata oferta sportowa oraz moc atrakcji dla starszych i młodszych gości to największe zalety tego obiektu.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjny, luksusowy ośrodek wybudowany z wielkim rozmachem. Położenie tuż przy plaży oznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, bogata oferta sportowa oraz moc atrakcji dla starszych i młodszych gości to największe zalety tego obiektu.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Antalya, Turcja

Położenie

hotel położony ok. 15 km od centrum Antalyi, ok. 10 km od lotniska.

Plaża

obiekt znajduje się bezpośrednio przy piaszczysto-żwirowej hotelowej plaży. Opalanie i kąpiele w morzu także z platformy (czynna od maja). Leżaki, materace, parasole i ręczniki - bezpłatne na plaży i przy basenie.

Wyposażenie

ośmiopiętrowy hotel, posiada 557 pokoi, został oddany do użytku w 2005 roku, wyremontowany w 2012 roku. Na terenie obiektu znajdują się sklepiki i punkty usługowe, 5 panoramicznych wind, 3 sale konferencyjne, ogród, restauracja z tarasem, 6 barów, 7 restauracji a'la carte (raz na pobyt w cenie, rezerwacja), kompleks basenów, 5 zjeżdżalni. Hotel akceptuje karty Master, Visa. www.delphinhotel.com

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (A1-3A, A1-3B, A1-3C, A2K) ok. 32 m2, TV/SAT, telefon, minibar (codziennie napoje bezalkoholowe i piwo), sejf, klimatyzacja centralna (w określonych godzinach), łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, WC, balkon, widok na ląd. A1-3B z bocznym widokiem na morze. A1-3C z widokiem na morze, A2K Komfort na wyższych piętrach, z widokiem na morze. Pokoje Rodzinne (A2-4D) ok. 45 m2, 2 sypialnie, boczny widok na morze, wyposażone podobnie jak A2A.

Dzieci

miniklub w wieku 4-12 lat, plac zabaw, animacje, oddzielny brodzik, lunapark, minidisco.

Rozrywka

animacje w ciągu dnia i wieczorem, amfiteatr, dyskoteka, muzyka na żywo. Za opłatą piłkarzyki, bilard, kręgle.

Dostęp do internetu

WiFi w lobby w cenie, kawiarenka internetowa płatna.

Sport

tenis (oświetlenie w cenie, sprzęt za kaucją), siatkówka plażowa, tenis stołowy, kajaki, rowery wodne, surfing (z licencją), aerobik, siłownia, rzutki, boccia. Za opłatą kursy tenisowe, sporty wodne na plaży.

Wellness

łaźnia parowa, łaźnia turecka, sauna. Za opłatą centrum wellness z masażami i zabiegami pielęgnacyjnymi, whirlpool.

Ultra All Inclusive

śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne całą dobę. Świeżo wyciskane soki owocowe w godzinach 10:00-18:00. Przekąski w południe. Po południu kawa, herbata i ciasto. Przekąska o północy.

Wcześniej = taniej

do 31.03.16 15% zniżki. Rabat 200 PLN/os dorosłą/tydzień przy rezerwacji do 31.01.16.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • luksusowy hotel należący do sieci Delphin Hotels
  • ultra All Inclusive na najwyższym światowym poziomie
  • krótki transfer z lotniska


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Atrakcyjny, luksusowy ośrodek wybudowany z wielkim rozmachem. Położenie tuż przy plaży oznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, bogata oferta sportowa oraz moc atrakcji dla starszych i młodszych gości to największe zalety tego obiektu.


Mapa Hotelu Delphin Palace

Opinie o Hotelu Delphin Palace

hotel bajka , prawdziwe 5 gwizdek ! stylowy fajnie urządzony , pokoje gustowne i nawet duże . mnóstwo rozrywek na terenie resortu , animacji , wieczorami pokazy na wysokim poziomie , tańce , akrobacje , magicy , po prostu wszystko . w okolicy nie ma zbyt dużo ciekawych miejsc , warto jednak podjechać do Antalyi .

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

Delphin Palace - możliwości zakwaterowania:

standard double standard
standard singleuse standard
standard singleuse standard seaview
standard singleuse standard lateralseaview
STANDARD ROOM SEA SIDE VIEW1 2PAX
standard double standard seaview
standard single w.child standard
standard double standard lateralseaview
POKÓJ RODZINNY
family room 2 connectingrooms standard lateralseaview
STANDARD ROOM LAND VIEW 1PAX
JUNIOR SUITE 1PAX
JUNIOR SUITE 3PAX
STANDARD ROOM SEA VIEW 3PAX
JUNIOR SUITE 2PAX
STANDARD ROOM SEA VIEW 2PAX
STANDARD ROOM SEA VIEW 1PAX
STANDARD ROOM LAND VIEW 2PAX
FAMILY ROOM 4PAX
STANDARD ROOM LAND VIEW 3PAX
FAMILY ROOM 2PAX
FAMILY ROOM 3PAX
lazienka WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze Minibar Telewizor Telefon
lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze Minibar Telewizor Telefon
lazienka WC klimatyzacja balkon Minibar Telewizor Telefon
Standard, výhled do okolí
Standard, boční výhled na moře
Standard, výhled na moře
lazienka WC klimatyzacja balkon Minibar Telewizor Telefon
lazienka WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze Minibar Telewizor Telefon
lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze Minibar Telewizor Telefon
lazienka WC klimatyzacja balkon Minibar Telewizor Telefon
Junior Suita lazienka WC klimatyzacja balkon Minibar Telewizor Telefon
lazienka WC klimatyzacja balkon Minibar Telewizor Telefon
lazienka WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze Minibar Telewizor Telefon
lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze Minibar Telewizor Telefon
lazienka WC klimatyzacja balkon Minibar Telewizor Telefon
Junior Suita lazienka WC klimatyzacja balkon Minibar Telewizor Telefon
lazienka WC klimatyzacja balkon Minibar Telewizor Telefon
STANDARD ROOM SEA SIDE VIEW1 1PAX
STANDARDOWY BEZ WIDOKU NA MORZE
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA MORZE
STANDARD ROOM SEA SIDE VIEW1 3PAX
Doppel,Balk,seitl.Meerbli
Doppelz,Balkon,Meerblick
Doppelz,Balkon,Landseite
Doppelz,Balkon,Sparpreis
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
Einzel,Balk,seitl Meerbli
Einzelz,Balkon,Meerblick
Einzelz,Balkon,Landseite
Einzelz,Balkon,Sparpreis
Fam-Apt,Balk,seitl Meerbl
Pokój rodzinny
SINGLE ROOM SEA VIEW
STANDARDOWY OD STRONY MORZA
Juniorsuite,Balkon
SINGLE ROOM LAND VIEW
SINGLE ROOM SIDE SEA VIEW

Delphin Palace - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Delphin Palace? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00