cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
  • Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia), Madera
1 / 25
Ocena
hotelu:
3.9 / 5
Najbliższy termin
01.08 - 08.08
już od 3259 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
09.01 - 16.01
już od 2329 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia)
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia)
star 4

Portugalia: Madera
Ocena hotelu Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia):
3.9 / 5
Średnia z 14 opinii
Szczegóły oceny hotelu Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia):
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    3.9
  • Pokoje
    4.6
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    i sport
    2.9
  • Jakość
    do ceny
    4.2
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 sierpnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 stycznia 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dom Pedro Madeira Ocean Beach to dobry, nieduży hotel z formułą all inclusive, z pięknym widokiem na zatokę, niedaleko sztucznie usypanej piaszczystej plaży. W pobliżu mały port i promenada, kilka sklepów i barów. Polecamy osobom pragnącym odkrywać uroki przepięknej Madery.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja między górami a oceanem, 200 metrów od centrum miejscowości Machico, blisko publicznej, sztucznie usypanej plaży z piasku z Maroko
  • zadbane pokoje, basen, program rozrywkowy
  • możliwa dopłata do opcji All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia) w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dom Pedro Madeira Ocean Beach to dobry, nieduży hotel z formułą all inclusive, z pięknym widokiem na zatokę, niedaleko sztucznie usypanej piaszczystej plaży. W pobliżu mały port i promenada, kilka sklepów i barów. Polecamy osobom pragnącym odkrywać uroki przepięknej Madery.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja między górami a oceanem, 200 metrów od centrum miejscowości Machico, blisko publicznej, sztucznie usypanej plaży z piasku z Maroko
  • zadbane pokoje, basen, program rozrywkowy
  • możliwa dopłata do opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Kategoria

****

Region

Madera / Madera

Opis oferty:

Malowniczo położony między zielonymi górami i błękitnym oceanem, z pięknym widokiem na zatokę Zarco i na Machico, które jest uważane za najstarszą miejscowość na wyspie. Jest tu złota piaszczysta plaża, która powstała nakładem 3 mln EUR z przywiezionego z Sahary piasku. Taka plaża na Maderze to rarytas!

POŁOŻENIE:

na wschodnim wybrzeżu Madery, ok. 200 m od centrum MACHICO, drugiej co do wielkości miejscowości wyspy, z restauracjami, barami i sklepami, ok. 22 km od stolicy wyspy Funchal; ok. 5 km od lotniska w Santa Cruz; w okolicy hotelu znajduje się przystanek autobusowy, skąd można dojechać do Funchal.

PLAŻA:

publiczna, ok. 300 m od hotelu, jedna z niewielu piaszczystych plaż na Maderze, oddana do użytku we wrześniu 2008 r., sztuczna, ze złotego piasku z Maroka, długość ok. 125 m, leżaki i parasole płatne (ok. 5 EUR/dzień), sąsiaduje z kamienistą plażą.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, kompleksowa renowacja w 2004 r., 218 pokoi, 10 pięter, 2 windy, całodobowa recepcja, przestronny hol, restauracja Baia de Zarco z widokiem na zatokę - dania w formie bufetu, dania wegetariańskie, diety specjalne (na zamówienie), krzesełka dla dzieci, 2 bary, w tym bar przy basenie; sklep z akcesoriami do nurkowania; sala konferencyjna dla maks. 180 osób, zadbany ogród, bezpłatny dostęp do internetu przy recepcji; za opłatą: pralnia, fryzjer, wynajem samochodów, opiekunka do dziecka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 22 m², wygodny, klimatyzowany, łazienka (wanna, prysznic, wc), telewizja satelitarna (polski kanał), telefon, sejf (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; boczny widok na morze; pokój z balkonem za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen dla dorosłych (planowany remont: 13.11-12.01), morska woda, podgrzewany sezonowo, ok. 200 m², gł. 1-3 m, brodzik dla dzieci, morska woda, podgrzewany sezonowo, ok. 8 m², przy basenie bezpłatne leżaki; tenis stołowy, wielofunkcyjne boisko sportowe: siatkówka, badminton, kort tenisowy; za opłatą: sprzęt do tenisa (ok. 8 EUR/godz.), bilard (ok. 5 EUR/godz.); profesjonalny klub nurkowy (opłaty zależne od programu); program rozrywkowy w piano-barze: muzyka na żywo.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00), wszystkie posiłki w formie bufetu; przekąski, kawa, herbata: piano-bar lub bar przy basenie (10.30-11.30 i 17.00-18.00), lody: piano-bar lub bar przy basenie (16.00-17.00), nielimitowane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-23.00).

KONTAKT:

00351/291969500, www.dompedro.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dom Pedro Madeira Ocean Beach to dobry, nieduży hotel z formułą all inclusive, z pięknym widokiem na zatokę, niedaleko sztucznie usypanej piaszczystej plaży. W pobliżu mały port i promenada, kilka sklepów i barów. Polecamy osobom pragnącym odkrywać uroki przepięknej Madery.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja między górami a oceanem, 200 metrów od centrum miejscowości Machico, blisko publicznej, sztucznie usypanej plaży z piasku z Maroko
  • zadbane pokoje, basen, program rozrywkowy
  • możliwa dopłata do opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Madera / Madera

Opis oferty:

Malowniczo położony między zielonymi górami i błękitnym oceanem, z pięknym widokiem na zatokę Zarco i na Machico, które jest uważane za najstarszą miejscowość na wyspie. Jest tu złota piaszczysta plaża, która powstała nakładem 3 mln EUR z przywiezionego z Sahary piasku. Taka plaża na Maderze to rarytas!

POŁOŻENIE:

na wschodnim wybrzeżu Madery, ok. 200 m od centrum MACHICO, drugiej co do wielkości miejscowości wyspy, z restauracjami, barami i sklepami, ok. 22 km od stolicy wyspy Funchal; ok. 5 km od lotniska w Santa Cruz; w okolicy hotelu znajduje się przystanek autobusowy, skąd można dojechać do Funchal.

PLAŻA:

publiczna, jedna z niewielu piaszczystych plaż na Maderze, oddana do użytku we wrześniu 2008 r., sztuczna, ze złotego piasku z Maroka, długość ok. 125 m, ok. 300 m od hotelu, leżaki i parasole płatne (ok. 5 EUR/dzień), sąsiaduje z kamienistą plażą.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, kompleksowa renowacja w 2004 r., odnowiony w okresie: styczeń-luty 2020 r., 218 pokoi, 10 pięter, 2 windy, całodobowa recepcja, przestronny hol, restauracja Baía de Zarco z widokiem na zatokę - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, diety specjalne (na zamówienie), 2 bary, w tym przy basenie; sala telewizyjna; sklep z akcesoriami do nurkowania; sala konferencyjna dla maks. 180 osób, zadbany ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w recepcji; za opłatą: pralnia, fryzjer, wynajem samochodów, opiekunka do dziecka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 21 m², wygodny, klimatyzowany, łazienka (wanna, prysznic, wc), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf (płatny); dodatkowo dla nowożeńców: bukiet kwiatów, kosz owoców i butelka musującego wina na powitanie; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; boczny widok na morze;

pokój z balkonem:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 23 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo: zestaw do kawy/herbaty, kosz owoców, butelka musującego wina na powitanie; balkon, frontalny widok na morze; pokój z balkonem za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen dla dorosłych, morska woda, podgrzewany sezonowo, ok. 200 m², gł. 1,4-2,9 m, brodzik dla dzieci, morska woda, podgrzewany sezonowo, ok. 8 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne leżaki; tenis stołowy, wielofunkcyjne boisko sportowe: siatkówka, badminton, kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu; za opłatą: bilard (ok. 5 EUR/godz.); profesjonalny klub nurkowy (opłaty zależne od programu); w ciągu dnia zajęcia sportowe, wieczorny program rozrywkowy w piano-barze: muzyka na żywo.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00), wszystkie posiłki w formie bufetu; przekąski, kawa, herbata: piano-bar lub bar przy basenie (10.30-11.30 i 17.00-18.00), lody: piano-bar lub bar przy basenie (16.00-17.00), nielimitowane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-23.00).

KONTAKT:

00351/291969500, www.dompedro.com 

GRATIS:

Wi-Fi 

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dom Pedro Madeira Ocean Beach to dobry, nieduży hotel z formułą all inclusive, z pięknym widokiem na zatokę, niedaleko sztucznie usypanej piaszczystej plaży. W pobliżu mały port i promenada, kilka sklepów i barów. Polecamy osobom pragnącym odkrywać uroki przepięknej Madery.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja między górami a oceanem, 200 metrów od centrum miejscowości Machico, blisko publicznej, sztucznie usypanej plaży z piasku z Maroko
  • zadbane pokoje, basen, program rozrywkowy
  • możliwa dopłata do opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


4 Portugalia/Madera

Informacje Ogólne:

Dom Pedro Madeira w Machico posiada 218 pokoi na 10 piętrach. Plaża piaszczysta znajduje się w odległości jedynie 200 m od hotelu, a miasto Machico oddalone jest o 200 m. Dla Państwa komfortu hotel posiada recepcję, salon fryzjerski, 2 windy, lobby i salon. W 10-piętrowym hotelu personel mówi po niemiecku, hiszpańsku i francusku. Mobilność również na urlopie jest zapewniona dzięki wypożyczalni rowerów, motocykli i samochodów. Do dyspozycji jest podgrzewany basen ze słoną wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie dostępne są napoje orzeźwiające. Płatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. Odległość od hotelu: jazda konna (8 km) i dyskoteka (200 m). W pobliżu hotelu znajdują się bary/restauracje, centrum miasta, przystanek autobusowy, supermarket, postój taksówek i sklepy. Hotel posiada parking dla samochodów. Dom Pedro Madeira zaprasza nowożeńców, gdzie mogą cieszyć się romantycznymi kolacjami i romantyczną lokalizacją i widokami.

Udogodnienia:

Hotel oferuje usługi prasowania, pokojówki, kantor, concierge, sejfy, usługę budzenia, pralnię i serwis pokojowy. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel oferuje salę konferencyjną z następującym wyposażeniem: dostęp do Internetu. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w godzinach wyznaczonych przez hotel.

Sport i Rozrywka:

Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje bilard, sala gier, tenis stołowy i badminton. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 8 km. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy muzykę na żywo i przedstawienia wieczorne.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: Diners Club, karta Visa, American Express i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Bagaż

Berlin Tegel (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 280 PLN - 23 kg - 320 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dom Pedro Madeira Ocean Beach to dobry, nieduży hotel z formułą all inclusive, z pięknym widokiem na zatokę, niedaleko sztucznie usypanej piaszczystej plaży. W pobliżu mały port i promenada, kilka sklepów i barów. Polecamy osobom pragnącym odkrywać uroki przepięknej Madery.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja między górami a oceanem, 200 metrów od centrum miejscowości Machico, blisko publicznej, sztucznie usypanej plaży z piasku z Maroko
  • zadbane pokoje, basen, program rozrywkowy
  • możliwa dopłata do opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Portugalia/Madera

Opis

Hotel położony jest na południowo - wschodnim wybrzeżu Madery, nad zatoką Zarco, w Machico, które uważane jest za jedno z najstarszych miasteczek na wyspie, ukrytym pośród zielonych wzgórz. W pobliżu znajduje się sztuczna, piaszczysto - kamienista plaża, jedna z niewielu piaszczystych plaż na wyspie, stwarzająca idealne warunki zarówno do plażowania, jak i pływania. W hotelu znajduje się przestronna restauracja serwująca dania kuchni portugalskiej, międzynarodowej oraz wegetariańskiej w formule all inclusive, a z lokalu można podziwiać piękne widoki na zatokę Zarco. Ponadto, do dyspozycji Gości jest spory basen z wodą morską oraz basen dla najmłodszych, a także prężnie działające centrum nurkowe, za sprawą którego podwodna eksploracja będzie wyjątkowym przeżyciem.

Lokalizacja

w Machico, ok. 300 m od plaży, ok. 200 m od centrum, ok. 5 km od lotniska, w pobliżu przystanku komunikacji publicznej.

Wyposażenie

liczba pokoi - 218, restauracje - 1, windy - 2, bar przy basenie, koktajl bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy, recepcja 24h, taras słoneczny, ogród, fryzjer, piano bar, centrum konferencyjne.

Basen

basen odkryty (podgrzewany sezonowo) z wodą morską, leżaki bezpłatne, parasole za opłatą; brodzik dla dzieci z wodą morską.

Pokoje

telewizja satelitarna, sejf (płatny), taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną i prysznicem, zestaw do parzenia kawy/herbaty. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 2 osób. Możliwość dopłaty do widoku na ocean.

Plaża

publiczna, piaszczysta, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport na plaży

nurkowanie (płatne), snorkeling (płatny), windsurfing (płatny).

Sport i fitness

siatkówka (płatna), tenis ziemny (płatny), tenis stołowy (płatny), badminton (płatny), bilard (płatny), boisko wielofunkcyjne.

Rozrywka

muzyka na żywo, okazjonalnie program artystyczny.

Dla dzieci

opiekunka (płatna) na zapytanie, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

Wyżywienie

śniadania, możliwość dopłaty do obiadokolacji, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie (7.30 - 10.00), lunch (12.30 - 14.30), obiadokolację (18.30 - 21.00) w formie bufetu; ciepłe i zimne przekąski, kawa, herbata w piano-barze lub barze przy basenie (11.00 - 11.30 i 17.00 - 18.00), lody (16.00 - 17.00); napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole (rum, gin, wódka, whiskey) 10.00 - 24.00; Bezpłatne korzystanie z kortów tenisowych (w miarę dostępności, wymagana rezerwacja), siatkówki, badmintona, tenisa stołowego oraz 1x w tygodniu lekcje nurkowania w basenie.

Informacje dodatkowe

Ok. 25 km od Funchal, Bezpłatny internet bezprzewodowy w okolicy recepcji, Butelka wina musującego i kosz owoców dla nowożeńców,

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko - hotel - lotnisko. Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Cena nie zawiera

opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obsługa na miejscu

Ograniczona obsługa polskojęzycznego przedstawiciela (spotkanie informacyjne i kontakt telefoniczny).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

KonsorcjumPBP

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dom Pedro Madeira Ocean Beach to dobry, nieduży hotel z formułą all inclusive, z pięknym widokiem na zatokę, niedaleko sztucznie usypanej piaszczystej plaży. W pobliżu mały port i promenada, kilka sklepów i barów. Polecamy osobom pragnącym odkrywać uroki przepięknej Madery.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja między górami a oceanem, 200 metrów od centrum miejscowości Machico, blisko publicznej, sztucznie usypanej plaży z piasku z Maroko
  • zadbane pokoje, basen, program rozrywkowy
  • możliwa dopłata do opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Położenie

Hotel usytuowany w pobliżu centrum miejscowości Machico, pełnej barów, restauracji i sklepów. Od lotniska dzieli go około 5 km. W pobliżu hotelu znajduje się przystanek autobusowy, z którego dojechać można do Funchal.

Pokoje

Wygodne pokoje wyposażone w łazienkę (wanna/prysznic, suszarka do włosów), TV, telefon, zestaw do kawy/herbaty, balkon.

Do dyspozycji gości

Bar i restauracja, sklep, sala konferencyjna, pralnia, fryzjer, wynajem samochodów, basen, kort tenisowy, centrum sportów wodnych,

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30- -14.30), kolacja (18.30-21.00), wszystkie posiłki w formie bufetu; przekąski, kawa, herbata

piano-bar lub bar przy basenie (10.00-11.00 i 17.00-18.00), lody: piano-bar lub bar przy basenie (16.00-17.00), nielimitowana ilość napojów bezalkoholowych oraz lokalnych napojów alkoholowych (10.00-23.00); bezpłatne korzystanie z kortów tenisowych.

CENA ZAWIERA

bilet lotniczy Warszawa - Madeira-Warszawa ( w kwocie min. 1700 PLN/os. dorosła oraz dziecko 2-12 lat), transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu przez 7/14 nocy, śniadania, ubezpieczenie NW i KL i bagaż, OPIEKA ANGLOJĘZYCZNEGO PRZEDSTAWICIELA NA MIEJSCU

CENA NIE ZAWIERA

dodatkowych posiłków, wydatków własnych, napiwków

UWAGI

Cena przelotu została podana w najniższej taryfie obowiązującej na przelot w okresie ważności powyższej taryfy. W przypadku nie dostępności tej taryfy istnieje możliwość rezerwacji biletu w innej wyższej - za odpowiednią dopłatą Hotel może wymagać opłaty do kolacji noworocznej lub wigilijnej.


Wycieczka pochodzi z oferty Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company, które działa już od ponad 27 lat. To w pełni polska firma z bogatym doświadczeniem na rynku turystycznym, tworzona przez pełen pasji zespół pasjonatów, będących jednocześnie ekspertami w swojej branży.

W ofercie Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel znajdują się zarówno wycieczki pobytowe oraz objazdowe do ponad stu kierunków egzotycznych, takich jak Indie, Meksyk, USA, Izrael, Kuba, Malediwy i Seszele, Chiny,  Floryda, Hawaje, Jawa czy Sri Lanka. Istnieje także możliwość zorganizaowania wyjazdów na specjalne uroczystości czy według szczegółowych życzeń klientów.

Dzięki wieloletniej współpracy z najlepszymi liniami lotniczymi, biurami podróży za granicą, a także innymi przedstawicielami branży turystycznej,  Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company intensywnie rozszerza swoją działalność proponując bardzo zróżnicowane programy, skierowane do różnych grup klientów.

Rzetelność i  wysoki poziom świadczonych usług potwierdza członkowstwo w Polskiej Izbie Turystyki, a także w Polskim Związku Organizatorów Turystyki. Jako jedyne biuro w Polsce Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company zostało nagrodzone Godłem Fundacji Teraz Polska. 

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia)
Zdjęcia lokalizacji (Portugalia / Madera)
Klify i skały wyspy Madera w Portugalii
Strelicje, Portugalia, Wakacje na Maderze
Plaża Calheta na wyspie Madera w Portugalii
Hotel  Rocamar & Royal Orchid - Portugalia, Madera
Teleferico w mieście Funchal, Madeira
Ogród botaniczny, Madera, Portugalia
Słynna Dolina Zakonnic na Maderze
Słynne lewady na Maderze
Zarco i Machico na Maderze
Strome klify na Maderze
Lawowe baseby w Porto Moniz na Maderze, Portugalia
Tradycyjne domki w Santana na Maderze, Portugalia
Zjazd Toboganem ulicami Funchal na Maderze
Przedłużone na palach lotnisko na Maderze
Popularny punkt widokowy Gabo Girao na Maderze
Targ owocowy i warzywny w Funchal na Maderze, Portugalia

Opinie o Hotelu Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia)

4.4
zdecydowanie polecam

Piękny widok z hotelu, obok plaża i kamieniste wysepki. Rewelacja, aż nie chciało się wracać do polskiej rzeczywistości. Portugalczycy bardzo mili, jednak w hotelu sporo anglojęzycznych i kuchnia moim zdaniem pod nich robiona, bekon, jajka na śniadanie. W barze "loczaty barman" serwuje wyśmienite drinki "maderian style". Nie byliśmy na wycieczkach z Itaką więc trudno się wypowiadać, ale inni turyści wykupowali wyjazdy na miejscu i chwalili sobie.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
4.1
polecam

Jedzenie w hotelu rzeczywiscie trochę monotonne, ale sam hotel jest bardzo fajnie położony - super widok na zatokę, pokoje duże i czyste + do Funchal można dojechać autobusem (niedaleko hotelu jest przystanek). My ponadto wypożyczyliśmy samochód (tylko 33 Euro w recepcji) i objechaliśmy całą wyspę. Generalnie - bardzo OK. Idealne miejsce na romantyczne wakacje.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1
4.1
polecam

Hotel calkiem przyjemny, bardzo dobrze polozony nad zatoka. W pokojach byly mrowni, ale po poproszeniu w recepcji zamieniono nam pokoje na te bez wspollokatorow. Obsluga byla bardzo mila i wszystko dalo sie zalatwic bez problemow. Z miasteczka mozna zwiedzac cala wschodnia czesc wyspy, kursuja liczne autobusy w rozsadnej cenie.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1
3.6
polecam

Hotel nie powala marmurami, jedzienie też jadałem lepsze, atuem tego hotelu jest niewątpliwie położenie w zatoce, przepiękny widok na morze, - nie wiem czy to prawda ale podobno czasem widać z balkonów skaczące na falach delfiny. Obok jest miła plaża i knajpki. Polecam jako bazę wypadową na dalsze zwiedzanie; w recepcji mają mapki i namiary na wypożyczalnie niedrogich aut. warto zwiedzic na północy Santana, Porto Delgada, Porto Moniz, a na południu Ponta de Sol no i oczywiście Funchal!

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
3.6

Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia) - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost. balkon
Pok. 2 os. balkon
Pok. 1 os. balkon
Pok. 2 os.+1 boczny w/morze
Pok. 2 os. boczny w/morze
Pokój 1 os. boczny widok na morze

Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia) - Możliwości wyżywienia:


Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia) - miasta wylotu:


Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Dom Pedro Madeira Ocean Beach (Dom Pedro Baia)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00