cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
  • Hotel Calheta Beach, Madera
1 / 62
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
11.12 - 14.12
już od 1729 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
11.12 - 14.12
już od 1729 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Calheta Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Bez paszportu

Hotel Calheta Beach
star 4

Portugalia: Madera
Ocena hotelu Calheta Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Calheta Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 11 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 grudnia 2019

Hotel Calheta Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 30 km od centrum Funchal
  • w centrum Calheta
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

Wyposażenie

  • Wi-Fi: w całym hotelu w cenie
  • recepcja
  • winda
  • sala TV
  • taras słoneczny
  • taras na dachu
  • garaż: za opłatą ok. 7,5 €
  • 2 sale konferencyjne

karty

Visa, MasterCard, American Express, Diners Club

Liczba pokojów

153 pokoje

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  • miniklub
  • animacje dla dzieci (3-12 lat, w godz. 10.00-12.00 i 14.00-16.00)
  • łóżeczko dla dziecka (na zapytanie, w cenie) 
  • plac zabaw
  • pokój gier i zabaw

Sport i wellness

W cenie
  • sauna parowa
  • sala fitness/siłownia
  • strefa spa
Płatne
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych sezonowo
  • międzynarodowy program animacyjny
  • muzyka na żywo
  • karaoke

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na ocean DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 25 m2
  • widok na ocean
  • w głównym budynku
  • klimatyzacja
  • suszarka do włosów
  • sejf: za opłatą
  • tel.
  • TV
  • Wi-Fi
  • WC
  • wanna lub prysznic
  • balkon
Pokój 2-osobowy od strony lądu DZL1
  • 1-2 os.
  • ok. 22 m2
  • w głównym budynku
  • klimatyzacja
  • suszarka do włosów
  • sejf: za opłatą
  • tel.
  • TV
  • Wi-Fi
  • WC
  • wanna lub prysznic
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu, a la carte
  • ciasto
  • napoje: wybrane napoje do posiłków
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 11:00 - 22:00, wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe, kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja „Calheta": bufet, codziennie 07:30 - 10:00, 01:00 - 02:30 i 06:30 - 09:30
  • restauracja „Onda Azul": a la carte, za opłatą

  • bary i inne: 3
  • bar „Lookall"
  • bar „Rabaçal"
  • bar „Pôr-do-Sol"

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Madera / Madera

    Opis oferty:

    Rodzinny hotel położony w spokojnej okolicy, między majestatycznymi górami, a piaszczystą plażą Calheta - idealną nie tylko dla plażowiczów, ale również amatorów siatkówki plażowej czy sportów wodnych. W hotelu można wygodnie odpocząć w pokojach i apartamentach z aneksami kuchennymi, urządzonymi w ciekawej kolorystyce z kwiatowymi motywami. Dla dzieci przygotowano plac zabaw oraz animacje przy basenie, dorośli wieczorami mogą posłuchać muzyki na żywo, czy zrelaksować się w centrum spa, które specjalizuje się w zabiegach na bazie wodorostów.

    POŁOŻENIE:

    ok. 2,5 km od centrum miejscowości CALHETA, ok. 20 m od kilku lokalnych sklepów i barów, ok. 1,9 km od Centro das Artes Cas das Mudas, ok. 5 km od Madalena do Mar, ok. 20 km od Przełęczy Encumenada, ok. 33 km od Funchal; ok. 50 km od lotniska w Santa Cruz; bus hotelowy do Funchal (płatny: ok. 20 EUR).

    PLAŻA:

    Calheta, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 10 m od hotelu, dojście hotelową ścieżką, parasole, leżaki i materace płatne; bar na plaży (czynny sezonowo).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, elegancki i nowoczesny, zbudowany w 1993 r., odnowiony w 2017 r., 153 pokoje, 1 budynek, 5 pięter, 3 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Calheta - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, Onda Azul blisko plaży - á la carte - ryby, bary: Rabacal, Por do Sol, Beach bar; biblioteka; taras z widokiem na plażę, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: opiekunka do dziecka, pralnia, parking, wypożyczalnia rowerów i samochodów; występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 32 m², elegancki i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, polskie programy, telefon; za opłatą: sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka), widok na góry; widok na morze za dopłatą;

    apartament/suite:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 60 m², pokój dzienny i sypialnia, wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo aneks kuchenny; apartament/suite i widok na morze na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 270 m², hydromasaż, brodzik dla dzieci, słodka woda, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; basen kryty, podgrzewany, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 80 m²; siłownia, siatkówka plażowa, piłka nożna na plaży, tenis stołowy, bilard; plac zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci przy basenie, wieczorami muzyka na żywo w barze Rabacal; za opłatą: sporty wodne: nurkowanie, kajaki, windsurfing, centrum spa: sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, zabiegi na bazie alg, masaże.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-10.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji Calheta; przekąski (10.00-13.30 i 14.30-18.30) w wyznaczonym miejscu; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-23.00).

    KONTAKT:

    00351/291820300, www.calheta-beach.com

    GRATIS:

    Wi-Fivip treatment dla nowożeńców


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Madera / Madera

    Opis oferty:

    Rodzinny hotel położony w spokojnej okolicy, między majestatycznymi górami, a piaszczystą plażą Calheta - idealną nie tylko dla plażowiczów, ale również amatorów siatkówki plażowej czy sportów wodnych. W hotelu można wygodnie odpocząć w pokojach i apartamentach z aneksami kuchennymi, urządzonymi w ciepłej kolorystyce. Dla dzieci przygotowano plac zabaw oraz animacje przy basenie, dorośli wieczorami mogą posłuchać muzyki na żywo, czy zrelaksować się w centrum spa, które specjalizuje się w zabiegach na bazie wodorostów.

    POŁOŻENIE:

    ok. 2,5 km od centrum miejscowości CALHETA, ok. 20 m od kilku lokalnych sklepów i barów, ok. 1,9 km od Centro das Artes Cas das Mudas, ok. 5 km od Madalena do Mar, ok. 20 km od Przełęczy Encumenada, ok. 33 km od Funchal; ok. 50 km od lotniska w Santa Cruz; bus hotelowy do Funchal (płatny: ok. 20 EUR).

    PLAŻA:

    Calheta, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 10 m od hotelu, dojście hotelową ścieżką, parasole, leżaki i materace płatne; bar na plaży (czynny sezonowo).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, elegancki i nowoczesny, zbudowany w 1999 r., odnowiony w 2017 r., 153 pokoje, 1 budynek, 5 pięter, 3 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Calheta - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, Onda Azul blisko plaży - á la carte, ryby, bary: Rabaçal, Pôr do Sol; biblioteka; 2 sale konferencyjne dla maks. 92 osób; taras z widokiem na plażę, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: opiekunka do dziecka, pralnia, parking, wypożyczalnia rowerów i samochodów; występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os., ok. 32 m², elegancki i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, polskie programy, telefon; za opłatą: sejf; dodatkowo dla nowożeńców: kosz owoców i butelka musującego wina; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka), widok na góry;

    standardowy z widokiem na morze:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 32 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój standardowy z widokiem na morze za dopłatą;

    suite:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 60 m², pokój dzienny i sypialnia, wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo aneks kuchenny; widok na góry; suite, boczny widok na morze i frontalny widok na morze na zamówienie; pokój suite za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 270 m², gł. 0,8-1,35 m, hydromasaż, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,35 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; basen kryty, podgrzewany, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 80 m², gł. 1-1,35 m; siłownia, siatkówka plażowa (maj-wrzesień), piłka nożna na plaży, tenis stołowy, bilard; plac zabaw dla dzieci, miniklub, animacje dla dorosłych i dzieci przy basenie, wieczorami muzyka na żywo w barze Rabacal lub Por do Sol; centrum spa: sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, płatne: zabiegi na bazie alg, masaże; za opłatą: sporty wodne: nurkowanie, kajaki, windsurfing.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-10.00), obiad (13.00-14.00), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji Calheta; przekąski w barze Pôr do Sol lub Rabaçal (10.00-13.00 i 14.30-18.30); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze Pôr do Sol lub Rabaçal (10.00-23.00); kolacja á la carte w restauracji Onda Azul (wymagana wcześniejsza rezerwacja, maks. 2 rezerwacje/pokój/tydz.); kolacja á la carte w restauracji Alambique w hotelu Savoy Saccharum Resort&Spa (voucher 13 EUR).

    KONTAKT:

    00351/291820800, www.savoysignature.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Portugalia/Madera

    Informacje Ogólne:

    Witamy Calheta Beach w Calheta. Hotel położony jest tuż przy plaży żwirowej. Dla Państwa komfortu hotel posiada recepcję, sklepy i lobby. Personel mówi po hiszpańsku, niemiecku, angielsku i francusku. Do dyspozycji są 2 baseny oraz oddzielny brodzik. Znajdujący się przy basenie bar oferuje swoim gościom relaks przy drinku. Odległość od hotelu: lotnisko FNC (55 km). W pobliżu hotelu znajdują się sklepy, bary/restauracje, centrum miasta, przystanek autobusowy, postój taksówek i supermarket.

    Udogodnienia:

    Rodzinny hotel oferuje brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki:

    W hotelu znajdują się 2 restauracje. Drinki można spożywać w barze w recepcji. All Inclusive: All Inclusive obejmuje ciasta i wyroby cukiernicze (pora serwowania: 14:30 - 18:30), przekąski (pora serwowania: 10:00 - 12:30), alkohole lokalne (pora serwowania: 10:00 - 23:00), napoje bezalkoholowe (pora serwowania: 10:00 - 23:00), wino (pora serwowania: 10:00 - 23:00), piwo (pora serwowania: 10:00 - 23:00) i kawę i herbatę (pora serwowania: 10:00 - 23:00).

    Sport i Rozrywka:

    Calheta Beach posiada hammam. W ramach aktywności hotel oferuje bilard i tenis stołowy. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 39 km.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa, Diners Club, American Express i karta Eurocard/MasterCard.

    Wyzywienie

    Half Board Plus (HB +) - śniadanie i kolacja w formie bufetu, napoje do kolacji bezpłatne All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w godzinach wyznaczonych przez hotel.

    Bagaż

    Berlin Tegel (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 280 PLN - 23 kg - 320 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Ecco Holiday

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Portugalia - Madera

    Opis hotelu

    Hotel Calheta Beach położony jest na południowo-zachodnim wybrzeżu Madery, pomiędzy piaszczystą plażą, mariną i górami. Ten nowoczesny obiekt oferuje swoim gościom odnowione pokoje, smaczną kuchnię, piękne widoki na ocean i możliwość komfortowego wypoczynku w spokojnej okolicy. Idealny na rodzinne wakacje lub romantyczną podróż.





    Lokalizacja:

    w Calheta, przy plaży, w pobliżu mariny, ok. 35 km od Funchal, ok. 50 km od lotniska, w pobliżu sklepów, barów i restauracji.



    Plaża:

    przy hotelu, piaszczysta, leżaki (płatne).



    Sport i fitness:

    jacuzzi, siłownia, łaźnia turecka, sauna, SPA (płatne), masaże (płatne), centrum nurkowe (płatne)



    Rozrywka:

    pokój gier, muzyka na żywo.



    Dla dzieci:

    plac zabaw, łóżeczko dziecięce.



    Wyżywienie:

    śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.



    All inclusive zawiera:



    śniadanie, lunch i kolację podawane w formie bufetu; lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe (10.00 - 22.00); przekąski; ciasta, kawa, herbata (16.30 - 17.00).





    Dodatkowe informacje:



    4 razy w tygodniu transport mini busem do Funchal (płatny, ok. 25 min.).

     





    Cena zawiera:

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko - hotel - lotnisko.Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

    Obsługa:

    Ograniczona obsługa polskojęzycznego przedstawiciela (spotkanie informacyjne i kontakt telefoniczny).

    Kategoria oficjalna

    ****

    Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:4 Udogodnienia:4

    liczba pokoi

    153, restauracje: 1, restauracje a'la carte: 1, bary: 2, recepcja 24h, lobby, taras słoneczny, ogród, pralnia, centrum konferencyjne, bar na plaży, parking (płatny), kawiarenka internetowa, internet (płatny), pokoje dla niepalących.

    Opis pokoi

    telewizja satelitarna, telefon, klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, sejf (płatny, 10 EUR/tydz, 2 EUR/dzień), balkon, widok na ocean lub góry, internet bezprzewodowy (płatny).

    STANDARD: pokoje dla max. 3 os. o pow. ok. 22,50 m2 (możliwość dopłaty do widoku na ocean).

    APARTAMENT: pokoje z częściowym widokiem na ocean dla max. 4 osób, aneks kuchenny. Część apartamentów znajduje się w sąsiednim budynku.

     

    Standard

    ****


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Madeira, Portugalia

    Opis hotelu

    Hotel ten został wzniesiony w 1999 roku. Obiekt oferuje 114 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby wraz z recepcją z check-out-service. Na większość pięter można dostać się za pomocą windy. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, sala śniadaniowa, kawiarnia i bar. Dostępna jest baza handlowa w postaci sklepów. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu (odpłatnie) oraz na parkingu (odpłatnie). Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: wielojęzyczny personel, babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna i pralnia. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego płatny.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne dysponują sofą. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Minibarek oraz (odpłatnie) sejf są również do dyspozycji gości. Aneks kuchenny dla osób samodzielnie się stołujących jest optymalnie wyposażony w lodówkę, kuchenkę gazową, kuchenkę mikrofalową i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (odpłatnie). Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Obiekt oferuje pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Na terenie hotelu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest taras do opalania, leżaki i parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Entuzjastom ruchu i aktywności fizycznej proponujemy tenisa ziemnego i siatkówkę plażową. Ponadto do dyspozycji gości jest studio fitness i tenis stołowy, jak również za dodatkową opłatą bilard. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy spa, saunę, łaźnię parową, łaźnię turecką i solarium, jak również za dodatkową opłatą salon piękności i zabiegi masażu. Program animacyjny, muzyka na żywo i miniklub zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Calheta Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Portugalia / Madera)
    Klify i skały wyspy Madera w Portugalii
    Strelicje, Portugalia, Wakacje na Maderze
    Plaża Calheta na wyspie Madera w Portugalii
    Hotel  Rocamar & Royal Orchid - Portugalia, Madera
    Teleferico w mieście Funchal, Madeira
    Ogród botaniczny, Madera, Portugalia
    Słynna Dolina Zakonnic na Maderze
    Słynne lewady na Maderze
    Zarco i Machico na Maderze
    Strome klify na Maderze
    Lawowe baseby w Porto Moniz na Maderze, Portugalia
    Tradycyjne domki w Santana na Maderze, Portugalia
    Zjazd Toboganem ulicami Funchal na Maderze
    Przedłużone na palach lotnisko na Maderze
    Popularny punkt widokowy Gabo Girao na Maderze
    Targ owocowy i warzywny w Funchal na Maderze, Portugalia
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Calheta Beach

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Calheta Beach:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Hotel
      4.9
    • Pokoje
      5.1
    • Wyżywienie
      4.7
    • Atrakcje
      i sport
      4.2
    • Obsługa
      5.4
    HolidayCheck
    Ocena Calheta Beach:
    5 / 6

    Cisza, komfort i wygoda 2008-10-23
    Szczegóły oceny hotelu Calheta Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.7

    Hotel przy ślicznej, czystej plaży piaszczystej. Cisza i spokój, hotel przystosowany dla rodzin z dz...
    więcej

    5.7
    Hotel z dobrym wyposażeniem i obsługą 2009-02-15
    Szczegóły oceny hotelu Calheta Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Świetny hotel przy słonecznej plaży 2009-05-17
    Szczegóły oceny hotelu Calheta Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Spokojny wart swojej ceny urlop 2009-06-14
    Szczegóły oceny hotelu Calheta Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Miły wypoczynek w spokojnej okolicy 2010-07-13
    Szczegóły oceny hotelu Calheta Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Hotel - mieszane odczucia, raczej na NIE 2013-07-26
    Szczegóły oceny hotelu Calheta Beach:
    • Lokalizacja
      2.4
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      2.8
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    Hotel nie zasługuje na 4gwiazdki, chyba najsłabszym punktem jest tu gastronomia, słaby i mały wybór,...
    więcej

    3.3
    Słaby hotel z fatalnym wyżywieniem 2013-11-06
    Szczegóły oceny hotelu Calheta Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      1.0

    2.7
    Madera - wyspa jak z bajki 2014-08-11
    Szczegóły oceny hotelu Calheta Beach:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      6.0

    Mimo paru minusików warto jechać i wybrać ten hotel choćby ze względu na bliskość do plaży i piękne ...
    więcej

    4.9
    Madera w listopadzie 2014 2014-11-20
    Szczegóły oceny hotelu Calheta Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.0

    Calheta Beach - możliwości zakwaterowania:

    Double Standard Balcony or Terrace
    Double Standard Sea View Balcony or Terrace
    Single Use Standard Balcony or Terrace
    Single Use Standard Sea View Balcony or Terrace
    suite double standard balcony or terrace
    suite double standard lateralseaview balcony or terrace
    suite standard seaview balcony or terrace
    Pok. 2 os.
    Doppel,Balkon,Bergseite
    DZ/Bk/Meerbl/obere Etagen
    Doppelz,Balkon,Meerblick
    Single mit Kind Zimmer
    Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
    Pok. 2 os. w/morze
    Pokój 2-osobowy od strony lądu
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Einzelzimmer,Balkon
    EZ,Balkon,M,obere Etage
    Einzelz,Balkon,Meerblick
    Rodinný pokoj pro 2 osoby
    Rodinný pokoj pro 3 osoby
    Familien in 2 DZ Lands.
    Pok. 1 os.
    Pok. 1 os. w/morze
    Suite 2 os.
    Suite 3 os.
    Suite 4 os.
    Suita z widokiem na morze
    Suita
    Suita
    Suite 2 os. widok na morze
    Suite 3 os. widok na morze
    Suite 4 os. widok na morze
    Suite,Balk,Meerseite
    Suite,Balkon,seitl. M
    Suite,Balk,Meerblick
    Suite/Bk/Meerblick/Superi

    Calheta Beach - Możliwości wyżywienia:


    Calheta Beach - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Calheta Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00