cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
  • Hotel Club Paradiso, Riwiera Turecka
1 / 40
Ocena
hotelu:
4.8 / 5
Najbliższy termin
22.10 - 25.10
już od 1405 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
17.11 - 20.11
już od 1355 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Club Paradiso
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Club Paradiso
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Club Paradiso:
4.8 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Club Paradiso:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 października 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 listopada 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Malowniczy obiekt o wysokim standardzie, który zaspokoi nawet najbardziej wygórowane oczekiwania. Ceniony za stylowe wnętrza oraz doskonałą kuchnię.

Hotel Club Paradiso w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Malowniczy obiekt o wysokim standardzie, który zaspokoi nawet najbardziej wygórowane oczekiwania. Ceniony za stylowe wnętrza oraz doskonałą kuchnię.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria lokalna:

3*

Data otwarcia:

2000 r. Odnowiony w 2011 r.

Położenie:

Kestel, 7 km od Alanyi, 130 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 35 000 m2.

Plaża:

900 m od hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 80 m długości. Parasole, leżaki i materace bezpłatne, ręczniki plażowe (depozyt).

W Hotelu:

restauracja w budynku, restauracja na wolnym powietrzu, 2 bary, sala konferencyjna, basen kryty (240 m2), 3 baseny odkryte (1100, 423, 273 m2).

Pokoje:

w budynku głż;wnym: pokoje standardowe; w aneksach: 54 pokoje rodzinne A (salon i sypialnia połączone drzwiami), 110 pokoi rodzinnych B (salon i 2 sypialnie połączone drzwiami); klimatyzacja indywidualna, prysznic, suszarka, telefon, TV, sejf (płatny ok. 2EURO/dzień), minibar (woda), terakota, balkon.

Rozrywki i usługi:

Bezpłatne:

siłownia, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, kort tenisowy, rakiety i piłki do tenisa, tenis stołowy, squash, rzutki, bilard, minigolf, siatkż;wka plażowa, aerobik, animacje, dyskoteka.

Płatne:

kawiarenka internetowa, internet bezprzewodowy w lobby, room service, pralnia, centrum SPA, salon piękności, masaż, oświetlenie kortż;w (ok. 10EURO/h), kajaki (depozyt), rowery wodne (depozyt), centrum nurkowe.

Dla dzieci:

2 brodziki, 2 place zabaw, miniklub (4-12 lat), animacje, opiekunka (płatna ok. 15EURO/h), krzesełka w restauracji, wż;zki (płatne ok. 5EURO/dzień).

Wyżywienie:

All Inclusive Plus (24h).

Posiłki:

śniadanie, pż;źne śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja, pż;źny posiłek.

Napoje zawarte:

lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

System nie zawiera:

Restauracja a'la carte:

napoi importowanych, sokż;w ze świeżych owocż;w, lodż;w, kawy po turecku, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych.

BBQ, rybna - jedna wizyta w trakcie pobytu gratis. Wymagana rezerwacja.

Tel./faks:

0090 242 / 518 22 00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Malowniczy obiekt o wysokim standardzie, który zaspokoi nawet najbardziej wygórowane oczekiwania. Ceniony za stylowe wnętrza oraz doskonałą kuchnię.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Club Paradiso Resort*****

 

Opis hotelu:

Ekskluzywny hotel Club Paradiso znajduje się na wzniesieniu, z którego roztacza się wspaniały widok na Morze Śródziemne, góry Taurus i starówkę Alanyi ze średniowiecznym zamkiem. Hotel składa się z budynku głównego otoczonego śródziemnomorską zielenią i basenów z tarasami słonecznymi wraz z przyległą infrastrukturą. Duże pokoje i apartamenty stanowią idealną propozycję dla rodzin przywiązujących wagę do wyrafinowanych udogodnień, najlepszego wyposażenia i bardzo dobrej obsługi hotelowej.

 

Lokalizacja hotelu:

centrum handlowe - przy hotelu, plaża - 900 m, lotnisko - 130 km, główna ulica - 600 m, przystanek autobusowy - 150 m, centrum rozrywki - 7 km.

 

Wyposażenie hotelu:

liczba pokoi: 296, restauracje: 4, bary: 8, kawiarnie: 1, windy, baseny odkryte: 4, basen kryty, bar na plaży, bar przy basenie, snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), internet bezprzewodowy, recepcja 24h, sklep z pamiątkami, sala TV, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, wymiana walut, przechowalnia bagażu, fryzjer, butik, skrzynka pocztowa, grill, udogodnienia dla niepełnosprawnych, wypożyczalnia rowerów, pasaż handlowy, amfiteatr, salon urody, biblioteka, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, pokoje dla niepełnosprawnych, centrum konferencyjne, wnętrza klimatyzowane.

 

Wyposażenie pokoi:

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar, lodówka, ogrzewanie, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, mini bar/lodówka, łazienka z wanną lub prysznicem.

 

Plaża:

prywatna, piaszczysto-żwirowa, bar service, prysznic, zagospodarowana, parasole, leżaki.

 

Sport i fitness:

wodny aerobik, nauka nurkowania (płatna), tenis ziemny, tenis stołowy, badminton, squash, masaże (płatne), jacuzzi, centrum fitness, aerobik, solarium (płatne), sauna, rowery (płatne), rzutki, bilard, boule, łaĄnia turecka.

 

Sport na plaży:

nurkowanie (płatne), wędkarstwo, siatkówka, rowery wodne, kajaki, narty wodne (płatne), motorowe sporty wodne (płatne).

 

Rozrywka:

muzyka na żywo, dzienne animacje, wieczorne animacje, salon gier video (płatny), dyskoteka, dyskoteka (płatna), program artystyczny.

 

Dla dzieci:

opiekunka (płatna), brodzik, mini klub, plac zabaw, basen, animacje, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

 

Wyżywienie:

pakiet All Inclusive zawiera: śniadania lub późne śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, podwieczorek, lody kilka razy w tygodniu w sezonie letnim, przekąski w ciągu dnia i około północy, lokalne napoje i alkohole od 07.00 do 02.00, korzystanie z szeregu hotelowych atrakcji i udogodnień, wybrane sporty przy hotelu i na plaży.
Mini bar w pokoju (woda mineralna).
Płatne: oświetlenie kortu, importowane alkohole, kawa po turecku i soki ze świeżych owoców.

 

Cena zawiera:

  • przelot,

  • wyżywienie wg oferty,

  • hotel,

  • transfer,

  • opiekę polskiego rezydenta

 

Cena nie zawiera:

  • opłat lotniskowych i paliwowych

  • obowiązkowego ubezpieczenia KL NW

  • wizy tureckiej w wys. 10 Euro.

 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Malowniczy obiekt o wysokim standardzie, który zaspokoi nawet najbardziej wygórowane oczekiwania. Ceniony za stylowe wnętrza oraz doskonałą kuchnię.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel otwarty w 2000 roku, częściowo wyremontowany w 2020 roku; do dyspozycji gości: 4 baseny zewnętrzne, 5 zjeżdżalni, basen kryty, restauracja główna, 2 restauracje A la carte (BBQ raz na pobyt bezpłatnie), cukiernia, 8 barów, 2 sale konferencyjne

Położenie

ok. 7 km do Alanyi, ok. 130 km od lotniska w Antalyi

Plaża

prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża z pomostem znajduje się ok. 900 m od hotelu (hotel zapewnia bezpłatny bus na plażę); serwis plażowy (bezpłatne: leżaki, parasole, materace, ręczniki, bar; płatne: wymiana ręczników w ciągu dnia)

Zakwaterowanie

310 pokoi: pokoje standardowe (ok. 21 m2), pokoje superior (ok. 54 m²), pokoje rodzinne (ok. 60 m², 2 sypialnie), family suite (ok. 63 m², 3 sypialnie); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z prysznicem, suszarka, TV, sejf (płatny), minibar (bezpłatna woda), Wi-Fi (płatne), balkon lub taras

Wyżywienie

Ultra All Inclusive – śniadanie(07:00-11:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (18:30-21:00) w restauracji głównej, przekąski (12:00-17:00; 00:00-07:00), lody (14:30-18:00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (24h); dodatkowo płatne: napoje importowane, wysokojakościowe, soki ze świeżo wyciskanych owoców, napoje butelkowane

Sport i rozrywka (w cenie)

animacje, aerobik, dyskoteka, sauna, siłownia, łaźnia turecka, jacuzzi, rzutki, tenis stołowy, siatkówka plażowa, koszykówka, mini golf, kort tenisowy (sprzęt i oświetlenie za opłatą), bezpłatne Wi-Fi w lobby

Dodatkowo płatne

centrum Spa & Wellness, pralnia, room service, lekarz, bilard, squash, centrum handlowe, sporty wodne na plaży

Dla dzieci

animacje, mini klub, mini disco, plac zabaw, brodzik, wodny plac zabaw, menu i krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

WWW

www.club-paradiso.netAktualizacja z dnia: 30.11.2020*** Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności. Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. w wyposażeniu pokoi, serwisie plażowym oraz w serwisie gastronomicznym.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Rego- Bis

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Malowniczy obiekt o wysokim standardzie, który zaspokoi nawet najbardziej wygórowane oczekiwania. Ceniony za stylowe wnętrza oraz doskonałą kuchnię.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

***** Turcja/Riwiera Turecka

ATUTY

- bezpłatny Internet w lobby - centrum SPA i fitness - darmowy dowóz do plaży - wyżywienie all inclusive

NASZYM ZDANIEM

Komfortowy obiekt dbający o swoich Gości na wysokim poziomie. Zapewnia wypoczynek w nowoczesnych pokojach, przy basenie lub na prywatnej plaży, do której zapewniany jest bezpłatny dowóz. Przepiękne widoki rozciągające się z hotelu to dodatkowy atut, dodający temu miejscu uroku.

POŁOŻENIE

- ok. 900 m do plaży - ok. 700 m do przystanku autobusowego - ok. 7 km do centrum miasta - ok. 130 km do lotniska w Antalyi - ok. 530 km do stolicy kraju - Ankary

PLAŻA

Prywatna, piaszczysto-żwirkowa plaża, oddalona od obiektu o ok. 900m. Do plaży kursuje bus hotelowy. Serwis plażowy darmowy. 

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Bezpłatne - tenis, tenis stołowy, mini-golf, squash, koszykówka, bilard, salka TV, siatkówka, przekąski na plaży, aquapark 5 zjeżdżalni, animacje hotelowe, centrum fitness, łaźnia turecka, sauna, basen zewnętrzny i wewnętrzny, Internet w lobby, rzutki, parking. Dodatkowo płatne - room service, oświetlenie kortu tenisowego, kafejka Internetowa, fax, telefon, centrum handlowe, bus do miasta (1EUR), opieka do dziecka, centrum piękności, masaże, peelingi, pralnia, sejf, wypożyczalnia rowerów, bilard, jazda konna, sporty wodne, lekarz.

DLA DZIECI

Mini Club, basen. 

POKOJE

Zakwaterowanie 14:00 Wykwaterowanie 12:00 Hotel posiada 310 pokoi. Pokoje posiadają łazienkę z prysznicem i suszarką do włosów, wyposażone są w klimatyzację, telefon, minibar (dodatkowo płatny), TV, sejf (dodatkowo płatny), balkon.

UDOGODNIENIA

* Suszarka * Minibar * Balkon * Klimatyzacja * TV * Bezpłatny Internet w lobby * Restauracje a'la carte * Sejf (płatny) * Parking * Prywatna plaża * Bezpłatny serwis plażowy * Centrum fitness * Centrum SPA * Baseny odkryte i kryte * Basen dla dzieci * Zjeżdżalnie wodne

WYŻYWIENIE

Ultra All Inclusive Śniadanie (7:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:00), przekąski (14:00-16:30), przekąski na plaży (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00), nocne przekąski (24:00-7:00). Bar w lobby czynny 10:00-24:00. Formuła all inclusive nie zawiera importowanych napoi, świeżo wyciskanych soków, room service. Na trenie obiektu znajdują się restauracje a'la carte.

DODATKOWE INFORMACJE

Hotel nie akceptuje zwierząt. Hotel akceptuje karty Wisa i Master Card.

CENA ZAWIERA

Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą,   Transport do miejsca docelowego (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym). Bagaż ( dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów ), Opiekę rezydenta podczas pobytu, Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, Podatek Vat, Ubezpieczenie.

CENA NIE ZAWIERA

Opłat klimatyczno-meldunkowych, Wycieczek fakultatywnych, Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie.

OBOWIĄZKOWE OPŁATY

--

WAŻNE INFORMACJE

Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.

INFORMACJA DLA PODRÓŻUJĄCYCH Z DZIEĆMI

Informacja dla podróżujących z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)

UBEZPIECZENIE

Szanowny Kliencie, pamiętaj że kupując ofertę na sezon 2020,  w ramach ubezpieczenia od Kosztów Leczenia jesteś objęty ubezpieczeniem od zachorowania w następstwie epidemii. Kup ofertę na sezon 2021 do 30.06.2020, a otrzymasz takie ubezpieczenie gratis również na kolejne wakacje!


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Malowniczy obiekt o wysokim standardzie, który zaspokoi nawet najbardziej wygórowane oczekiwania. Ceniony za stylowe wnętrza oraz doskonałą kuchnię.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Na wzgórzu z panoramicznym widokiem na okolice, morze, góry oraz starówkę Alanyi, w odległości ok. 1 km od Kestel, ok. 7 km od centrum Alanyi. Odpłatny bus hotelowy do centrum miasta. W odległości ok. 75 km od lotniska w Antalyi.

PLAŻA

Ok. 900 metrów od hotelu, bezpłatne leżaki i parasole oraz bar. Bezpłatny minibus kursuje co 30 minut między hotelem a hotelową plażą (z barem i restauracją).

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 5*Kompleks hotelowy składa się z budynku głównego oraz 16 aneksów położony na 35 000m. Wybudowany w 2000 r. odnowiony w 2019 r. Polecany na rodzinny wypoczynek, dla Gości lubiących aktywnie wypoczywać jak również Gości ceniących bliskość miejscowości turystycznych.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, restauracja Moonlight w budynku głównym, restauracja na plaży, snack bar przy basenie głównym, Patisserie, Barbecue Restaurant (raz na pobyt w cenie), A'la Carte Restaurant, sunset bar w lobby, Mont Blanc Bar, bar główny przy basenie, bar w dyskotece, bar przy amfiteatrze. Za dodatkową opłatą pralnia, sklepiki, room service.

INTERNET

Bezpłatne WiFi w lobby, w pokojach dodatkowo płatne. Kącik internetowy za opłatą.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: basen główny o powierzchni 1100m, basen ze zjeżdżalniami wodnymi, basen relaksacyjy, basen kryty, leżaki i parasole przy basenie, tenis stołowy, siłownia, sauna, łaźnia turecka, Squash, piłka wodna, koszykówka, mini golf, kort tenisowy, dzienny i wieczrony hotelowy program animacyjny, okazjonalnie muzyka na żywoOdpłatnie: ręczniki za kaucją, oświetlenie kortów tenisowych, wypożyczalnia rowerów, salon piękności, masaże i peelnig, sporty wodne przy plaży.

DLA DZIECI

Brodzik, zjeżdżalnie wodne, plac zabaw, club dla dzieci w wieku 4-12, club dla nastolatków. Za dodatkową opłatą wypożyczalnia wózków oraz opiekunka.

ZAKWATEROWANIE

Pokoje typu standard jedno lub dwuosobowe o powierzchni 21m. Klimatyzowane wyposażone w łazienki z prysznicem, toaletą, suszarką do włosów, zestaw do parzenia kawy i herbaty, TV/SAT oraz balkon lub taras. Mini bar uzupełniony w bezpłatną wodę. Sejf za opłatą.Pokoje typu superior dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dla osoby dorosłej.

WYŻYWIENIE

Ultra All Inclsuive: śniadania 07.00-10.00, późne śniadania 10.00-11.00, lunch 12.00-14.00, kolacja 18.30-21.00. Naleśniki tureckie, przekąski na plaży 12.30-14.00, przekąski w barze przy basenie 14.00-16.30, nocna przekąska 24.00-07.00. Lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe przez 24h w wybrabych barach. Opcja ultra all inclusive nie zawiera soków wyciskanych ze świeżych owoców, alkoholi importowanych, kolacji w restauracji a'la carte, soft drinków i alkoholi w mini barze.

INFORMACJE DODATKOWE

http://www.club-paradiso.net/enKestel Mahallesi, Hastepe Caddesi 33 / A Alanya - Antalya - Türkiye

CENA

Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny (Turkish Airlines 8kg, Corendon Airlines 5kg), bagaż główny (Turkish Airlines 25kg, Corendon Airlines 20kg) / przy połączeniach z Rzeszowa bagaż rejestrowany dodatowo płatny ok. 350-400pln/szt, w cenie bagaż podręczny 8kg;  transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG - uruchamiany w przypadku niewypłacalności touroperatora), Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP - uruchamiany w przypadku opóźnień w zwrotach przedpłat na skutek wystąpienia nieuniknionych i nadzwyczajnych okoliczności uniemożliwiających realizację imprezy turystycznej. Składka na TFP jest bezzwrotna nawet w przypadku rezygnacji Klienta z imprezy turystycznej), VAT.Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), oraz od 01.01.2021 analogiczą wyskość składki na Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP): 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia: od kosztów rezygnacji, chorób przewlekłych( ok. 68 PLN/os/tydz.), a także dodatkowego ubezpieczenie KL w okresie pandemii (w tym COVID-19 - KL do 20 000 EUR) / cena ok. 47.12 PLN/ os/tydz.), wycieczek fakultatywnych.Uwaga!!! Przy połączeniach rejsowych cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportuOd 15.03.2021 wszyscy Podróżni niezależnie od narodowości, udający się do Turcji, zobowiązani są wypełnić, na 72 h przed wylotem, elektroniczny formularz zgłoszenia Podróżnego - Traveler Entry Form.Formularz dostępny jest na stronie https://register.health.gov.tr/. Po wypełnieniu formularza klient otrzyma dokument potwierdzający rejestrację wraz z unikatowym kodem HES. Dokument należy wydrukować lub zachować na urządzeniu mobilnym, w celu okazania go obsłudze linii lotniczej przed wylotem.Od 2 marca 2020 r. obywatele Rzeczpospolitej Polskiej podróżujący do Turcji turystycznie na okres do 90 dni są zwolnieni z obowiązku wizowego.Zgodnie z oświadczeniem QA-11 rzecznika Ministerstwa Spraw Zagranicznych Republiki Turcji z 20 lutego 2020 r. (http://www.mfa.gov.tr/sc_-11_-ulkemizin-bazi-avrupa-ulkelerine-vize-muafiyeti-saglamasi-hk-sc.en.mfa) z dniem 2 marca 2020 r. Turcja znosi obowiązek wizowy dla obywateli polskich przy pobytach turystycznych do 90 dni w okresie półrocznym (180 dni). Reguła dotycząca ważności dokumentu podróży: paszport musi być ważny co najmniej 60 dni dłużej niż dozwolony okres pobytu bezwizowego. Oznacza to, że paszport powinien być ważny jeszcze przez minimum 150 dni licząc od dnia pierwszego wjazdu do Turcji.Posiadaczom paszportów tymczasowych oraz osobom udającym się do Turcji po 2 marca 2020 r. w celu innym niż turystyczny zaleca się wcześniejszy kontakt z Ambasadą Turcji w Warszawie.Uwaga przeczytaj koniecznie! https://www.gov.pl/web/dyplomacja/turcja

COVID-19

Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z możliwymi trudnościami w powrocie do kraju, ograniczeniami w ruchu lotniczym, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.W związku z powyższym prosimy o bieżące śledzenie warunków wjazdowych do krajów odwiedzanych : https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych , jak również obostrzeń na polskiej granicy przy powrocie z wakacji: https://www.strazgraniczna.pl/ .Podróżując w  czasie pandemi należy liczyć się z pewnymi obostrzeniami i ograniczeniami.Część infrastruktury hotelowej (restauracje, oferta rekreacyjno - sportowa),  animacje może być ograniczona, czy też niedostępna ze względu na obostrzenia sanitarne.Aktualne regulacje dotyczące cudzoziemców wjeżdżających do Turcji:Tureckie granice pozostają otwarte dla cudzoziemców. Funkcjonują międzynarodowe połączenia lotnicze z wybranymi krajami. Informacje o siatce połączeń lotniczych znajdują się na stronie Turkish Airlines: https://www.turkishairlines.com/ oraz PLL LOT https://www.lot.com/.Od 01.06.2021 pasażerowie przybywający do Turcji drogą powietrzną, lądową lub morską są zwolnieni z posiadania testów PCR, którzy- zostali zaszczepieni wymaganą dawką (tj. minęło 14 dni od podania ostatniej dawki szczepienia) i są w stanie to potwierdzić, przedstawiając odpowiednie świadectwo szczepienia w języku angielskim-są Ozdrowieńcami, którzy przeszli COVID-19 i minęło co najmniej 28 dni od pierwszego pozytywnego testu ale nie więcej niz 6 miesięcy od wejścia na pokład samolotu, pod warunkiem przedstawienia zaświadczenia lekarskiego wydanego przez właściwe organy w języku angielskim,-dzieci do lat 12.Pasażerowie podróżujący do Turcji, którzy nie zostali zaszczepieni przeciw Covid-19 i nie przeszli zakażenia Covid-19 i nie są w stanie przedłożyć oficjalnych dokumentów potwierdzających przejście zakażenia lub szczepienie, będą zobowiązani do przedstawienia negatywnego wyniku jednego z testów wykrywających zakażenie Covid-19:- PCR wykonanego nie wcześniej niż 72 godziny przed wjazdem do Turcjilub- antygenowego wykonanego nie wcześniej niż 48 godzin przed wjazdem do Turcji.Wszyscy pasażerowie obowiązkowo muszą wypełnić formularz dostępny na stronie Ministerstwa Zdrowia Republiki Turcja https://register.health.gov.tr/  Formularz należy wypełnić najwcześniej 72 godziny przed podróżą. Wypełniony formularz należy okazać w wersji papierowej lub elektronicznej zapisanej na urządzeniach mobilnych. Podróżny, który nie wypełni formularza lub poda nieprawdziwe dane, może spotkać się z sankcjami prawnymi i administracyjnymi. Powyższy wymóg nie dotyczy podróży tranzytowych przez Turcję.Komunikat Ministerstwa Spraw Wewnętrznych RT o ograniczeniach wprowadzonych przez władze Republiki Turcji w związku z pandemią COVID-19 obowiązujących od 02.03.2021 r. (w języku tureckim): https://www.icisleri.gov.tr/koronavirus-ile-mucadelede-kontrollu-normallesme-sureci Informacje o procedurach ochronnych na pokładach THY oraz na lotniskach znajdują się na stronie THY: https://www.turkishairlines.com/en-pl/announcements/coronavirus-outbreak/Od dnia 15.03.2021 roku Pasażerowie podróżujący do Turcji zobowiązani są do wypełnienia Formularza Wjazdowego dla Podróżnych. Formularz znajduje się na stronie internetowej https://register.health.gov.tr. Formularz należy wypełnić na 72 godziny przed wylotem. Może on zostać wydrukowany lub przedstawiony obsłudze lotniska w formie elektronicznej (na smartfonie lub tablecie). Wypełnienie formularza nie zwalnia podróżnych z przedstawienie negatywnego testu PCR. Konieczność wypełnienia formularza wjazdowego nie dotyczy pasażerów tranzytowych. Zaleca się osobom przybywającym do Turcji wcześniejsze wykupienie ubezpieczenia medycznego obejmującego koszty leczenia COVID19. W przypadku jego braku, podróżny sam musi pokryć koszty leczenia w szpitalu w Turcji.Powrót do Polski z zagranicy:UWAGA! Ze względu na dynamiczną sytuację i częstotliwość zmian dotyczących procedur podróżowania, prosimy o zapoznanie się z komunikatem na temat aktualnych informacji i wymogów dotyczących kwarantanny na stronie STRAŻY GRANICZNEJ.Od 17 lipca każdy, kto przyleci do naszego kraju, musi wypełnić przez internet Kartę Lokalizacji Podróznego.  https://aplikacje.gov.pl/app/klp/#/home 

DOKUMENTY PODRÓŻY

DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Malowniczy obiekt o wysokim standardzie, który zaspokoi nawet najbardziej wygórowane oczekiwania. Ceniony za stylowe wnętrza oraz doskonałą kuchnię.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Antalya, Turcja

Położenie

do centrum Alanyi ok. 7 km, lotnisko w Antalyi oddalone ok. 110 km. Uwaga: Connected Service w języku polskim.

Plaża

do piaszczysto-żwirowej plaży ok. 900 metrów. Transfer na plażę w cenie. Leżaki, parasole i materace na plaży i przy basenie w cenie. Ręczniki za kaucją (wymiana za opłatą).

Wyposażenie

kompleks hotelowy położony na wzniesieniu składa się z 310 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym oraz kilku budynkach bocznych. Na terenie obiektu znajduje się lobby z recepcją, windy, restauracja z tarasem, dwie restauracje a'la carte (BBQ i rybna, raz na pobyt za kaucją bezzwrotną w przypadku niepojawienia się w zarezerwowanym terminie), bary, sklepy i punkty usługowe. W ogrodzie hotel posiada dwa baseny i aquapark z 5 zjeżdżalniami. Hotel akceptuje karty Visa, Master. www.club-paradiso.net

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (A2S) ok. 22 m2, telefon, TV-SAT, sejf (za opłatą), minibar (codziennie woda), klimatyzacja indywidualna, łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon lub taras, niektóre z widokiem na morze. Pokoje dwuosobowe Superior (A2-3F) ok. 48 m2, pomieszczenie mieszkalno-sypialne z sofą i sypialnia z łóżkiem podwójnym, balkon, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (A2-4G) ok. 55 m2, pomieszczenie mieszkalno-sypialne z sofą, sypialnia z łóżkiem podwójnym i sypialnia z dwoma łóżkami pojedynczymi, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (A2-6H) ok. 60 m2, pomieszczenie mieszkalno-sypialne z sofą, sypialnia z łóżkiem podwójnym i dwie sypialnie z dwoma łóżkami pojedynczymi każda, wszystkie pokoje połączone przedpokojem, boczny widok na morze, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Suity Penthouse (A2-6D) ok. 76 m2, na dwóch poziomach, dwie sypialnie, dwa pokoje dzienne, dwie łazienki z prysznicem i WC, boczny widok na morze, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Dzieci

miniklub w wieku 4-12 lat, juniorklub w wieku 13-16 lat, animacje, minidisco, brodzik, plac zabaw, wypożyczalnia wózków (na zapytanie, za opłatą), wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczko dla dziecka.

Rozrywka

minigolf, rzutki, boccia, piłkarzyki, dyskoteka, bilard, animacje wieczorne.

Dostęp do internetu

WiFi w lobby w cenie. Kącik internetowy za opłatą.

Sport

tenis (oświetlenie za opłatą), squash, siatkówka plażowa, tenis stołowy, siłownia, aerobik, gimnastyka, rowery wodne, kajaki (za kaucją). Za opłatą wypożyczalnia rowerów, sporty wodne na plaży.

Wellness

sauna, łaźnia turecka, whirlpool. Za opłatą masaże.

All Inclusive 24H

śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadania dla śpiochów. Przekąski w godzinach 14:00-16:30. Przekąska o północy. Kawa, herbata, ciasto w godzinach 14:30-21:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne całą dobę. 

Wcześniej = taniej

do 31.12.15. 22% zniżki na pobyty 23.05.16-20.10.16, do 31.01.16 35% zniżki na pobyty do 08.05.16, 25% zniżki na pobyty 09.05.16-22.05.16, 20% zniżki na pobyty 23.05.16-20.10.16, do 31.03.16 15% zniżki.

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminie 10.06.16-19.06.16.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Malowniczy obiekt o wysokim standardzie, który zaspokoi nawet najbardziej wygórowane oczekiwania. Ceniony za stylowe wnętrza oraz doskonałą kuchnię.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Antalya, Turcja

Opis hotelu

Ten hotel apartamentowy został wzniesiony w 2000 roku. Hotel oferuje 296 pokoi. Znajdują się one w budynku głównym (5 pięter) bądź w jednym z budynków pobocznych (do 5 pięter). W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Na miejscu znajduje się szatnia, sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi (odpłatnie) umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa, kawiarnia, bar i pub. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie hotelu apartamentowego znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą, sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Poza tym goście skorzystać mogą z przechowalni rowerów. Do pozostałych świadczonych usług należą babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Większość kwater zwrócona jest ku morzu. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne bądź sofę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Komfortowy pobyt zapewniają minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi. Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. W łazience znajduje się prysznic. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Różnorodne atrakcje, jak tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, siatkówka i minigolf, czy też za dodatkową opłatą rower / rower górski urozmaicą Państwa pobyt w hotelu. Atrakcje wodne będące do dyspozycji gości obiektu to rower wodny, kanadyjki, nurkowanie i aqua fitness, jak również za dodatkową opłatą narty wodne, jet ski, przejażdżki motorówką, przejażdżki na bananie wodnym i żeglowanie. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta, squasha, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard. Hotel apartamentowy oferuje w Centrum Wellness bogatą gamę zabiegów, w tym spa, saunę, łaźnię parową, łaźnię turecką, salon piękności i solarium, jak również za dodatkową opłatą zabiegi masażu. Program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub, minidisco i night-club zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Na życzenie istnieje możliwość przygotowania potraw wegetariańskich. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Napoje wliczone są w cenę. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Club Paradiso

Opinie o Hotelu Club Paradiso

4.6
zdecydowanie polecam

Super hotel, bardzo ladnie polozony na wzgorzu z widokiem na cale miasto. Teren nieduzy ale zaprojektowane z glowa, duzo klimatycznych przejsc i zakamarowk, wkomponowane baseny i zjezdzalnie, wszystko super. Pokoje spore, my mieszkalismy w rodzinnym niestety z widokiem na baseny co powodowalo halas w pokoju do poznych nocy.. Do plazy kilka minut piechota lub jazda busem, zadna uciazliwosc. Podsumowujac swietny rodzinny pieciogwiazdkowy hotel, juz nie mozemy doczekac sie powrotu! ;-)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
5.0
zdecydowanie polecam

100% polecam, naprawdę warto, tylko szkoda, że w tym sezonie nie dostepny:(

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.9
zdecydowanie polecam

Rewelacyjny hotel i obsługa - animatorzy świetni. Posiada własny amfiteatr w którym co wieczór jest inne show :) Widok z najwyższego basenu na dolinę i góry przepiękny :) All inclusive 24h na dobę a to jest bardzo rzadkie !!! Dla lubiących imprezy jest klub hotelowy oraz codziennie o 23 wyjazd hotelowym busem z animatorami do jednego z największych klubów w Alanyi i powrót okł 3 nad ranem... tam się nie da nudzić:D

POLECAM:
singlom, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Club Paradiso - możliwości zakwaterowania:

FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 3PAX
SUPERIOR ROOM 2PAX
FAMILY SUITE (3 BEDROOMS) 6PAX
STANDARD ROOM SNG USE 1PAX
Family Room DBL
pokój typu standard standard room
Standard DBL
FAMILY SUITE (3 BEDROOMS) 5PAX
Superior DBL
FAMILY ROOM 2 BEDROOMS
SUPERIOR ROOM WITH BALCONY
SUPERIOR ROOM WITH BALCONY SINGLE USE
FAMILY ROOM 3 BEDROOMS
STANDARD ROOM WITH BALCONY OR TERRACE
STANDARD ROOM WITH BALCONY OR TERRACE SINGLE USE
FAMILY SUITE (3 BEDROOMS) 4PAX
FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 4PAX
STANDARD ROOM 2PAX
STANDARD ROOM SNG USE 2PAX
STANDARD EXPRESS ROOM 2PAX
FAMILY SUITE (3 BEDROOMS) 3PAX
FAMILY SUITE (3 BEDROOMS) 2PAX
FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 2PAX
SUPERIOR ROOM 3PAX

Club Paradiso - Możliwości wyżywienia:


Club Paradiso - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Club Paradiso? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00