cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
  • Hotel Aydinbey Gold Dreams, Riwiera Turecka
1 / 31
Ocena
hotelu:
4.0 / 5
Najbliższy termin
25.10 - 31.10
już od 2076 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
07.10 - 10.10
już od 1134 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Aydinbey Gold Dreams
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Aydinbey Gold Dreams
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Konakli
Ocena hotelu Aydinbey Gold Dreams:
4.0 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aydinbey Gold Dreams:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 października 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Komfortowy hotel oferujący bardzo szeroką bazę sportowo - rekreacyjną. Polecamy go w szczególności amatorom aktywnego wypoczynku oraz rodzinom z dziećmi.

Hotel Aydinbey Gold Dreams w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Komfortowy hotel oferujący bardzo szeroką bazę sportowo - rekreacyjną. Polecamy go w szczególności amatorom aktywnego wypoczynku oraz rodzinom z dziećmi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 18 km od centrum Alanyi
  • ok. 50 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 90 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • taras
  • minimarket
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, za opłatą
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

350

Kategoria lokalna

4,5 gwiazdki

Dla dzieci

  • basen dla dzieci
  • miniklub dla dzieci
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • minidyskoteka

Sport i wellness

Płatne
  • strefa spa
  • siatkówka plażowa
  • windsurfing

rozrywka

  • przedstawienia
  • boccia
  • rzutki
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2-4 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 3-4 os.
  • ok. 30 m2
  • ograniczony widok na morze lub widok na basen
  • w głównym lub bocznym budynku
  • 2 sypialnie
  • ostatni, częściowy remont: 2016 r.
  • klimatyzacja
  • wanna lub prysznic
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 24 m2
  • ograniczony widok na morze
  • w budynku głównym
  • ostatni, częściowy remont: 2016 r.
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • wentylator
  • minibar: woda, w cenie
  • telefon
  • TV
  • room service: za opłatą, płatność gotówką
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • późne śniadanie: 10:00 - 11:00
  • obiad: 12:30 - 14:00, w formie bufetu
  • kolacja: 19:00 - 21:00, w formie bufetu
  • przekąski: 12:00 - 16:00, w cenie
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 02:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 02:00
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • główna restauracja: bufet

  • bar

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Komfortowy hotel oferujący bardzo szeroką bazę sportowo - rekreacyjną. Polecamy go w szczególności amatorom aktywnego wypoczynku oraz rodzinom z dziećmi.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Phuket Hotel należący do znanej na całym świecie sieci Novotel. Dzięki temu możemy być spokojni o poziom usług i komfort wypoczynku. Obiekt można polecić wszystkim tym, którzy chcą wypocząć w egzotycznych warunkach z wieloma atrakcjami na miejscu. Na najmłodszych Gości czeka m.in. mini klub z animacjami i brodzik. Rodziny zostaną zakwaterowani w przestronnych suitach lub pokojach superior z widokiem na basen. Na dorosłych czeka centrum SPA z zabiegami kosmetycznymi a kilka minut jazdy dzieli hotel od profesjonalnego pola golfowego.

    kategoria hotelu

    4*

    kategoria lokalna hotelu

    BRAK

    Data otwarcia

    Odnowiony w 2016 r. Na terenie znajduje się całodobowa recepcja, lobby, room service (płatny), basen, 3 restauracje, 2 bary, 2 baseny, zjeżdżalnie, pralnia (płatna), winda. Bezpłatny bus do miasta Surin i Patong.

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

    plaża

    jedynie park oddziela hotel od publicznej plaży, leżaki i parasole - płatne.

    pokoje

    Wyposażone w indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę (WC, prysznic, suszarka do włosów), część odpoczynkowa, TV, telefon, sejf (bezpłatny), mini bar (płatny), balkon lub taras z widokiem na basen lub ogród. Typy pokoi: na terenie hotelu: pokoje standardowe dla max 3 os. , suity dla max 3 os. , pokoje superior dla max 3 os. , 2 bedroom suite dla max 6 os. (2 sypialnie połączone drzwiami) , pokoje deluxe poolside terrace dla max 3 os. , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych

    Wyżywienie

    3 restauracje, 2 bary

    śniadanie

    Formuła zawiera: śniadanie

    śniadanie i obiadokolacja

    Formuła zawiera: śniadanie, obiadokolacja

    śniadanie, obiad i kolacja

    Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja

    z myślą o dzieciach

    brodzik, mini klub (4-14 lat) z zajęciami sportowymi i animacyjnymi, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, menu (płatne)i krzesełka w restauracji, zjeżdżalnia wodna, plac zabaw, opiekunka (płatna ok. 250 THB/ 2h)

    w cenie

    siłownia, bilard

    płatne

    centrum SPA oferujące liczne zabiegi i masaże , trzy 18-dołkowe pola golfowe oddalone są o 15 minut jazdy

    Aktualizacja opisu

    08.08.2017 15:35

    usługi dostępne w hotelu

    Niepełnosprawni Wi-Fi SPA Golf Mini Klub Serwis plażowy Zjeżdżalnie Pokoje 6 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Komfortowy hotel oferujący bardzo szeroką bazę sportowo - rekreacyjną. Polecamy go w szczególności amatorom aktywnego wypoczynku oraz rodzinom z dziećmi.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie:

    Hotel położony w miejsco­wości Konakli, 12 km od centrum Alanyi, 120 km od lotniska w Antalyi. Do plaży piaszczysto żwirowej jest zaledwie 100 m (przejście przez ulicę). Hotel został otwarty w 2001 roku, ostatni remont był przeprowadzony w 2007 roku.


    Hotel:

    restauracja w budynku i na zew­nątrz, bary (Pool Bar 10:00-23:00; Lobby Bar 10:00-04:00; Snack Bar 12:00-16:00; Beach Bar 12:00-17:00; Servis Bar 19:00-21:00), aquapark, sala konferencyjna, kafejka interne­towa, fax, telefon, usługi fotograficzne, salon piękności, wypożyczalnia samochodów, pral­nia, gabinet lekarski, centrum SPA. Leżaki i parasole bezpłatne.

     

    Pokoje:

    Hotel posiada 299 pokoi:

    pokoje standardowe wielkości 21m2 dla maksy­malnie 3 osób, pokoje typu suite wielkości 30m2 dla maksymalnie 4 osób składające sie z dwóch pomieszczeń połączonych drzwiami i dwóch łazienek. W pokojach jest wykładzina, telewizja satelitarna, minibar (płatny), sejf (płatny), telefon, balkon, łazienka z prysznicem, wc i suszarką do włosów, centralnie stero­wana klimatyzacja.

     

    Wyżywienie:

    Formuła All Inclusive obowią­zuje w godzinach 7:

    30-24:00 i obej­muje: śniadania (7:30-10:30), obiady (12:30-14:00), przekąski (10:00-16:00), kawę, her­batę (16:00-17:00), bufet dla dzieci (19:00-19:30), kolacje (19:30-21:00), późny posiłek (22:00-23:00), lokalne napoje alkoholowe i bezal­ko­holowe.

     

    Sport i rozrywka:

    Goście mogą korzystać ze:

    studia fitness, masaży (odpłat­nie), jacuzzi, aerobiku, rzutek, bilarda, sauny, łaźni tureckiej, tenisa stołowego, siatkówki plażowej, anima­cji, sportów wodnych i moto­rowodnych na plaży.

     

    Dzieci:

    Dla najmłodszych przygotowano brodzik, zjeżdżalnie, mini klub (10:

    00-17:00), oraz specjalne menu. Można wynająć za doda­tkową opłatą opiekunkę do dziecka.

     

    Przyjemny, nieduży obiekt idealny na spokojne i relaksujące wakacje.

     

    Cena zawiera:

    • bilet lotniczy,
    • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
    • zakwaterowanie w hotelu,
    • wyżywienie wg oferty;
    • opłatę lotniskową,
    • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
    • ubezpieczenie Signal Iduna NNW, KL;
    • podatek VAT

     

    Cena nie zawiera:

    • wizy tureckiej płatnej na lotnisku w Turcji (ok. 10 Euro)

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Rego- Bis

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Komfortowy hotel oferujący bardzo szeroką bazę sportowo - rekreacyjną. Polecamy go w szczególności amatorom aktywnego wypoczynku oraz rodzinom z dziećmi.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    ***** Turcja/Riwiera Turecka

    ATUTY

    - położony w strefie turystycznej Turkler - mini klub dla dzieci - urozmaicona oferta Ultra All Inclusive - WiFi w lobby hotelowym w cenie

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel położony w strefie turystycznejTurkler, posiada prywatną plażę, może stanowić dogodny punkt wypadowy do odległej o 25 km Alanyi. Hotel oferuje urozmaicony program animacji oraz gier i zabaw w mini klubie oraz szeroki wachlarz zabiegów w centrum SPA.

    POŁOŻENIE

    - położony w Turkler - około 25 km od Alanyi - około 110 km od lotniska w Antalyi - około 170 m do najbliższego sklepu - około 950 m do najbliższego przystanku komunikacji miejskiej

    PLAŻA

    Prywatna żwirkowa hotelowa plaża, oddalona około 140m od hotelu (przejście tunelem pod ulicą), leżaki i parasole bezpłatne, ręczniki plażowe za kaucją, bar na plaży czynny od 10:00 do 16:30. Sporty wodne na plaży dodatkowo płatne.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Bezpłatne: recepcja 24h, restauracja główna, wizyta w restauracji a'la carte (raz na pobyt po wcześniejszej rezerwacji - czynne od 01.06), bar w lobby, bar przy basenie, bar na plaży (czynny od 10:00 do 16:30), baseny z brodzikiem (zewnętrzny i wewnętrzny), 4 zjeżdżalnie, centrum fitness, łaźnia turecka, sauna, tenis stołowy, siatkówka plażowa, dzienne i wieczorne animacje, mini klub dla dzieci, WiFi w lobby hotelowym. Dodatkowo płatne: lekarz na wezwanie, opiekun/-ka do dziecka, pralnia, fryzjer, sporty wodne na plaży, bilard, SPA, masaże, salon piękności.

    DLA DZIECI

    Basen z brodzikiem, zjeżdżalnie wodne, mini klub (4-12lat).

    POKOJE

    Zakwaterowanie 14:00 Wykwaterowanie 10:00 Hotel dysponuje 345 pokojami w dwóch budynkach. Pokoje standardowe (22m) wyposażone w łazienkę z wanną i suszarką do włosów, indywidualnie sterowaną klimatyzację, telefon, mini bar (woda i napoje gazowane w dniu przyjazdu, później uzupełniany jedynie w wodę), sejf, TV i balkon.

    WYŻYWIENIE

    Ultra All Inclusive Śniadanie, lunch, kolacja w formie bufetu, poranne i popołudniowe słone i słodkie przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:00 - 24:00), , restauracje a'la carte (1 wizyta na pobyt, po wcześniejszej rezerwacji - czynne od 01.06.), lody podawane w wyznaczonych godzinach, w Disco Club jedynie lokalne napoje. Formuła Ultra All Inclusive nie obejmuje: importowanych alkoholi, napojów butelkowanych, świeżo wyciskanych soków owocowych.

    KRAJ

    Turcja urzeka pięknymi piaszczystymi plażami, błękitną ciepłą wodą i świetnie zachowanymi śladami antycznych kultur. Można tu spędzić leniwy urlop wśród wygód hotelu lub wybrać się na wyprawę w przeszłość, odwiedzając liczne zabytki czasów hellenistycznych i rzymskich. Turcja to kraj kolorowej, wybujałej roślinności, korzennych przypraw, gwarnych bazarów i niezwykłych krajobrazów. Turcy są gościnni i przyjaźni, chętnie częstują podróżnych herbatą lub przysmakami swej pobudzającej zmysły kuchni, przede wszystkim jednak zarażają dobrym humorem i pełnym radości podejściem do życia. Zdecydowanie warto wybrać ten kraj jako cel swojej wakacyjnej podróży.

    REGION

    Alanya, miasto leżące na Riwierze Tureckiej, od strony północnej otoczone potężnym pasmem górskim Taurus, a na południu oblane turkusowymi wodami Morza Śródziemnego. Alanya w ciągu ostatnich kilkudziesięciu lat z rybackiej wioski znacznie się rozrosła i uzyskała miano najważniejszego tureckiego kurortu wypoczynkowego. Przepiękne piaszczyste plaże, m.in. słynna długa na 2,5 km plaża Kleopatry oraz luksusowe hotele wabią spragnionych wypoczynku turystów. Charakterystycznym orientacyjnym punktem miasta jest wcinający się głęboko w morze cypel, na którym znajdują się pozostałości dawnej twierdzy Alanya Kalesi. Jest to również ścisłe centrum miasta ze słynnym bulwarem Attatürka wzdłuż którego ciągną się niezliczone sklepy, bary i restauracje. Alanya to idealne miejsce dla spragnionych rozrywki, lubiących życie nocne i gwar dużego miasta.

    WYCIECZKI FAKULTATYWNE

    Pamukkale (60 EUR os. dorosła) Demre- Myra- Kekova (60 EUR os. dorosła) Kolejka linowa Tahtali (45 EURos. dorosła, tylko z regionu Kemer) Akwarium Antalyi (od 45 EUR os. dorosła) Łaźnia Turecka (od 25 EUR do 130 EUR za os. doroslą, w zależności od wykupionego pakietu) Jeep Safari (od 35 EUR do 55 EUR za os. dorosłą, w zależności od programu) Quad Safari (od 40 EUR do 60 EUR za os.  dorosłą, w zależności od programu) Rafting/Kanioning (35 EUR za os. dorosłą) Nurkowanie (65 EUR za os. dorosłą)

    CENA ZAWIERA

    * Opłaty lotniskowe * 7 noclegów w hotelu Aydinbey Gold Dreams ***** * Wyżywienie All Inclusive * Transfer lotnisko-hotel-lotnisko w kraju docelowym * Bagaż podróżny w cenie (limit wagowy zależy od linii lotniczych) * Opiekę rezydenta podczas pobytu * Opłatę na fundusz gwarancyjny według rozporządzenia Ministerstwa Finansów (15 zł / os.) - automatycznie doliczane do rezerwacji * Ubezpieczenie KL 30 000 , NNW 3 000 , bagaż 200 * Podatek VAT

    CENA NIE ZAWIERA

    * Wycieczek fakultatywnych * Wizy tureckiej

    INFO DOTYCZĄCE PRZEJAZDU I PRZELOTU

    - Bezpośredni przelot Katowice - Antalya/Warszawa - Antalya - Limit bagażowy 20 kg osoba + 8 kg bagaż podręczny - Zbiórka na lotnisku na 2h przed planowanym wylotem - Odprawa bezbiletowa, przelot realizowany na podstawienie ważnego dowodu osobistego lub paszportu - Przelot realizowany na podstawienie ważnego paszportu - dokument musi być ważny minimum 6 miesięcy (od daty powrotu do Polski). - Obywatele RP wjeżdżający do Turcji podlegają obowiązkowi wizowemu - elektroniczną wizę turystyczną można nabyć  przed wylotem za pośrednictwem portalu www.evisa.gov.tr. (koszt 20 USD) - Dziecko, które nie podróżuje z obojgiem prawnych opiekunów musi posiadać notarialnie potwierdzone upoważnienie podpisane przez nieobecnego opiekuna (dziadkowie muszą mieć przy sobie upoważnienie od obojga rodziców).

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego. Informacja dla podróżujących do KRAJU z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie KRAJU, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Komfortowy hotel oferujący bardzo szeroką bazę sportowo - rekreacyjną. Polecamy go w szczególności amatorom aktywnego wypoczynku oraz rodzinom z dziećmi.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    ALANYA

    Opis oferty:

    Hotel usytuowany na powierzchni 16.000 m², do dyspozycji gości budynek główny 5-piętrowy, restauracja główna, 2 restauracje a'la carte z kuchnią turecką i rybną, 5 barów, aquapark, 2 baseny na zewnątrze, basen kryty oraz sala konferencyjna.

    POKOJE:

    W hotelu znajduje się 345 pokoi: 307 pokoi standardowych (20m2), 30 pokoi rodzinnych villa (45m2, 2 sypialnie), 5 pokoi rodzinnych (45m2, 2 sypialnie) oraz 3 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych. Wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, telefon, sejf (bezpłatny), minibar, terakota, balkon; sprzątanie, wymiana ręczników - codziennie, wymiana pościeli - 3 razy w tygodniu

    W HOTELU:

    Centrum Spa & Wellness, masaże, salon kosmetyczny, salon fryzjerski, lekarz, bilard, salon gier, sprzęt do tenisa, oświetlenie kortów tenisowych, wszystkie sporty wodne na plaży, centrum handlowe, kafejka internetowa, wypożyczalnia samochdów, pralnia, room service

    KONTAKT:

    www.aydinbeyhotels.com.tr

    POŁOŻENIE:

    5 km od Avsallar, 25 km od Alanyi, 120 km od Antalyi, 110 km od lotniska w Antalyi

    PLAŻA:

    prywatna, piaszczysto-kamienista plaża znajduje się 50 m od hotelu, serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole, materace i ręczniki)

    WYŻYWIENIE:

    Ultra All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, przekąski, wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakościowy

    DLA DZIECI:

    animacje, brodzik, zjeżdżalnie wodne, mini klub, mini disco, plac zabaw, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (dodatkowo płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, wieczory tematyczne, muzyka na żywo, dyskoteka, sala tv, łaźnia turecka, łaźnia parowa, sauna, jacuzzi, centrum fitness, aerobik, gimnastyka w wodzie, siatkówka plażowa, tenis stołowy, boccia, rzutki, bezpłatny internet bezprzewodowy (w lobby)


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Komfortowy hotel oferujący bardzo szeroką bazę sportowo - rekreacyjną. Polecamy go w szczególności amatorom aktywnego wypoczynku oraz rodzinom z dziećmi.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    .

    Położenie

    .

    Wyposażenie

    .

    Pokoje

    Pokoje typu Economy to kilka pokoi wydzielonych przez hotel jako propozycja o niższym standardzie oraz w atrakcyjniejszej cenie. Obniżony standard pokoi polegać może na mniejszym metrażu, braku balkonu, gorszym widoku, lokalizacji pokoju na parterze, niskim parterze, w sąsiedztwie kuchni, restauracji czy dyskoteki.

    Wyżywienie

    Ultra All Incluisve -

    Sport i rozrywka

    .

    Dla dzieci

    .

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena od 11 kwietnia 2014 wynosi 30 USD lub 25 EUR / osobę. Innym sposobem nabycia wizy tureckiej (który ma być obowiązkowy w kolejnych latach) jest system online e-viza (https://www.evisa.gov.tr/en/), gdzie można nabyć wizę za 20 USD / osobę. Od 11 kwietnia 2014 strona ma zostać uruchomiona w polskiej wersji językowej, a płatność ma być możliwa za pośrednictwem kart debetowych i kredytowych. Obywatele RP mogą przebywać na terenie Turcji łącznie przez 90 dni w okresie 180 dni ważności wizy. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty wjazdu do Turcji.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę turecką, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Mapa Hotelu Aydinbey Gold Dreams
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Aydinbey Gold Dreams

    4.0
    polecam

    Generalnie polecam pomimo kilku wad. Przejście do plaży przez długi, ponury tunel, sama plaża też nieszczególna. Animacje słabe i po rosyjsku. Cała reszta ok, pokoje, jedzenie, atmosfera w hotelu duży +

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    4.7
    polecam

    polecam, hotel bardzo ładny, obsługa wzorowa, do dyspozycji dwie restauracje jedna na plaży, dobre drinki inne napoje, pokoje klimatyzowane codziennie woda w butelkach, animacje, dyskoteki, wszystko było, tylko szkoda że plaża nieszczególna ale można też pojechać na kleopatrę tam jest spoko :-)

    POLECAM:
    singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.7
    3.1
    odradzam

    Rozczarowanie już na samym początku,gdy należy zapłacić kaucję za kartę do pokoju(10 Eu),drugie tyle za ręcznik i pilot do telewizora.Obsługa niemiła,wręcz hamska-mówię o barmanach i kelnerach....brak miejsc w restauracji,tłok,że nie ma gdzie usiąść aby zjeść posiłek,jedzenie dobre,ale brakuje,gdy przyjdzie się pod koniec np obiadu....90%turystów to Rosjanie....hotel broni się doskonałymi animacjami i czystością w pokojach.To tyle,nie polecam!

    POLECAM:
    Podsumowanie: odradzam
    3.1
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Aydinbey Gold Dreams:
    • Lokalizacja
      5
    • Hotel
      5.2
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5
    • Atrakcje
      i sport
      5.2
    • Obsługa
      5
    HolidayCheck
    Ocena Aydinbey Gold Dreams:
    5.3 / 6

    Rewelacyjny hotel dla rodzin z dziećmi 2010-04-03
    Szczegóły oceny hotelu Aydinbey Gold Dreams:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Bardzo dobry hotel na wypoczynek z dziećmi 2013-02-25
    Szczegóły oceny hotelu Aydinbey Gold Dreams:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.7

    Byłam w tym hotelu z rodzinką w lutym przez 2 tygodnie. Pokoje były sprzątane codziennie,. W pokoju ...
    więcej

    5.5
    Świetne wakacje 2013-11-18
    Szczegóły oceny hotelu Aydinbey Gold Dreams:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Swietne wakacje , hotel duży zadbany, by dojść na plażę wystarczy pfzejsc ptzez ulice, ale zawasze s...
    więcej

    5.8
    Hotel z fajnymi basenami 2017-06-11
    Szczegóły oceny hotelu Aydinbey Gold Dreams:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel położony w Surin, 300 metrów od plaży. Hotel zadbany z bardzo pomocną obsługą. Pokoje dobrze w...
    więcej

    6.0

    Masz pytania o Hotel Aydinbey Gold Dreams? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00