cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Taksim International Obakoy, Riwiera Turecka
  • Hotel Taksim International Obakoy, Riwiera Turecka
  • Hotel Taksim International Obakoy, Riwiera Turecka
  • Hotel Taksim International Obakoy, Riwiera Turecka
  • Hotel Taksim International Obakoy, Riwiera Turecka
  • Hotel Taksim International Obakoy, Riwiera Turecka
  • Hotel Taksim International Obakoy, Riwiera Turecka
  • Hotel Taksim International Obakoy, Riwiera Turecka
  • Hotel Taksim International Obakoy, Riwiera Turecka
  • Hotel Taksim International Obakoy, Riwiera Turecka
  • Hotel Taksim International Obakoy, Riwiera Turecka
  • Hotel Taksim International Obakoy, Riwiera Turecka
1 / 12
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
25.04 - 02.05
już od 1819 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
25.04 - 02.05
już od 1819 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Taksim International Obakoy
  • Fitness/Siłownia
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Taksim International Obakoy
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Taksim International Obakoy:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Taksim International Obakoy:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 kwietnia 2020

Hotel Taksim International Obakoy w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Alanya Klimatyczny hotel oferuje swoim Gościom relaksujący pobyt z dogodnym pakietem All Inclusive oraz możliwość zaznania wodnych szaleństw dzięki zjeżdżalniom w basenie. Ponadto hotel zachęca do odwiedzin prywatną, malowniczą plażą, zadbanymi pokojami i udogodnieniami dla najmłodszych.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1989 r. Odnowiony w 2012 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, 6 barów, 2 baseny odkryte, 3 zjeżdżalnie wodne (otwarte w godzinach: 10:00-12:00, 14:00-16:00), sejf w recepcji (płatny ok. 1,2€/doba), pralnia (płatna).

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

Przy hotelu (pierwsza linia brzegowa), prywatna, piaszczysto-żwirowa z pomostem, 100 m długości, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi. Parasole, leżaki, materace i ręczniki plażowe - bezpłatne. Przejście do plaży przez ulicę lub tunelem. Bar na plaży serwuje napoje bezalkoholowe i piwo.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację indywidualną, sejf (płatny ok. 1,2€/doba), minibar (bezpłatny - woda), telefon, TV, łazienkę (WC, suszarka, prysznic lub wanna), balkon. Typy pokoi: w trzypiętrowym aneksie: pokoje ekonomiczne anex , pokoje standardowe anex dla max 3 os. , pokoje rodzinne anex dla max 6 os. (2 sypialnie połączone drzwiami) w czteropiętrowym budynku głównym: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje standardowe z łóżkiem piętrowym , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych

Wyżywienie

restauracja główna, 6 barów (m. in. bar na plaży, bar przy basenie) All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00) oraz późny posiłek (23:00-00:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (12:30-14:00), podwieczorek (16:30-17:30) i lody (12:30-14:30) serwowane w wyznaczonych barach, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety dla nowożeńców (na życzenie) Formuła nie zawiera:wybranych napojów importowanych, soków ze świeżych owoców, kawy po turecku, napojów energetycznych

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu wyłącznie pod opieką rodzica/opiekuna opiekunka (płatna), krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do lat 2 (na zam^2 place zabaw

w cenie

siłownia, sauna, aerobik, tenis stołowy, siatkówka plażowa, dyskoteka (bezpłatny wstęp), rzutki, szachy

płatne

łaźnia turecka, masaż, sporty wodne na plaży, centrum nurkowe, bilard

Aktualizacja opisu

01.02.2018 16:10

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży Disco Siłownia Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie Pokoje 6 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Turcja/Riwiera Turecka

Kategoria

Kategoria lokalna: 4*

Kategoria Exim Tours

4*

Położenie

- ok. 50 m od plaży, przejście przez ulicę lub tunelem - ok. 2 km od centrum Obagol - ok 2,5 km od centrum Alanyi - ok. 130 km od lotniska w Antalyi

Plaża

- publiczna, piaszczysto - żwirowa - leżaki, parasole i materace (bezpłatne) - ręczniki plażowe (depozyt)

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok 18 m2 - centralna klimatyzacja - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - TV-Sat, telefon - mini bar i sejf (płatne) - balkon

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny, 3 zjeżdżalnie - leżaki, parasole i materace przy basenie - siatkówka plażowa, piłka wodna, gimnastyka, tenis stołowy - siłownia - całodzienne programy animacyjne, dyskoteka Płatne - bilard - masaże, sauna i łaźnia turecka - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- 2 brodziki, plac zabaw, mini klub - opiekunka (na życzenie, płatna)

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, lody, nocna przekąska. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godz. 10:00-24:00 w wybranych barach. Bar na plaży płatny.

Restauracje i bary

- restauracja główna - 2 bary przy basenach - bar na tarasie - snack bar - bar na plaży

Dodatkowe informacje

- hotel dysponuje 184 pokojami - internet Wi-Fi w lobby (bezpłatny) - lekarz (na życzenie) - www.taksimotelcilik.com.tr

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.

Cena nie zawiera

wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr koszt 15 EUR.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Riwiera Turecka

Położenie

Centrum Alanyi ok. 2,5 km Sklepy ok. 50 m Port lotniczy Antalya ok. 130 km

Plaża

Prywatna, piaszczysto-żwirowa, ok. 50 m od hotelu Leżaki, parasole i ręczniki (depozyt) na plaży oraz przy basenie

Pokoje

Pokój Standard ok. 22 m² (budynek główny) Klimatyzacja Łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów Telefon (płatny) TV-Sat minibar (płatny) Sejf (płatny) Balkon Pokój Standard Bunkbed ok. 22 m² (budynek główny) łóżko piętrowe wyposażenie jak w pokoju Standard Pokój Anex Family ok. 38 m² (budynek Anex) Dwa pokoje oddzielone drzwiami Wyposażenie jak w pokoju Standard Widok na ogród

Wyżywienie

All Inclusive: Śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu Późne śniadanie, przekąski, desery, lody, kawa i herbata Nocne menu w godzinach 22:00 - 23:00 Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji serwowane w godzinach 10:00 - 23:00 Alkohole importowane, soki ze świeżych owoców są dodatkowo płatne W dniu przyjazdu pierwszym świadczeniem jest kolacja

Strona internetowa hotelu

https://a11hotel.com/alanya/

Opis hotelu

Recepcja Restauracja główna, 4 bary Basen główny, 1 ze zjeżdżalniami, basen dla dzieci Miniklub (4-12 lat), mini disco Sklepy, fryzjer, wypożyczalnia samochodów Parking bezpłatnie Lekarz (płatny) Oficjalna kategoria hotelu 4*

Internet

Wi-Fi w ogólnodostępnych częściach hotelu oraz w pokojach (bezpłatny)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: Animacje dzienne i wieczorne, mużyka na żywo, rzutki, szachy, tenis stołowy, siatkówka plażowa, centrum fitness Odpłatnie: Bilard, masaże, łaźnia turecka, sauna, SPA, sporty wodne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Hotel położony ok 2,5 km od centum Alanyi, międzynarodowe lotnisko w Antalyi oddalone o ok 135 km, najbliższy przystanek ok 150m od hotelu. 

PLAŻA

Ok 50 metrów od hotelu (przejście do plaży przez ulicę lub tunelem) znajduje się prywatna, piaszczysto-żwirowa z pomostem. Parasole, leżaki, materace i ręczniki plażowe - bezpłatne. Bar na plaży serwuje napoje bezalkoholowe i piwo. 

HOTEL

Hotel wybudowany w 1989 r, odnowiony w 2012. Jest doskonałą propozycją dla rodzin z dziećmi. 

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Całodobowa recepcja, lobby, beach bar, pool bar, snack bar, teras bar, restauracja, disco. Usługi płatne: pralnia, lekarz, fryzjer, sklepiki, wypożyczalnia aut.

INTERNET

Bezpłatne Wi-Fi w lobby

KONFERENCJE/INCENTIVE

Sala konferencyjna na ok 100 os. 

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie:basen zewnętrzny, aquapark, animacje, tenis stołowy, siatkówka, sauna, fitness,  Płatnie: łażnia turecka, masaż, sporty wodne na plaży, bilard

DLA DZIECI

basen dla dzieci, animacje, mini club, łóżeczko, krzesełko w restauracji, plac zabaw

ZAKWATEROWANIE

Pokoje standardowe - dwuosobowe z możliwością 2 dostawek. Wyposażenie: klimatyzacja, łazienka (suszarka, wanna/prysznic), TV Sat, minibar, sejf, telefon, balkon

WYŻYWIENIE

All Inclusive: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wybranych barach w godzinach 10:00 - 24:00 

INFORMACJE DODATKOWE

http://www.taksimotelcilik.com.tr/en/

CENA

Cena zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/ Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/turcja


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Orex

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel otwarty w 1989 roku, odnowiony w 2012 roku; składa się z 4-piętrowego budynku głównego oraz z 3-pietrowego budynku bocznego; do dyspozycji gości: 2 baseny zewnętrzne, aquapark (3 zjeżdżalnie wodne), restauracja główna z tarasem, 4 bary, sala konferencyjna

Położenie

ok. 2,5 km od centrum Alanyi, ok. 135 km od lotniska w Antalyi

Plaża

piaszczysto-żwirowa plaża znajduje się ok. 50 m od hotelu (przejście przez ulicę lub tunelem); leżaki, materace i parasole przy basenie oraz na plaży – bezpłatne, ręczniki plażowe – depozyt  

Zakwaterowanie

184 pokoi: 162 pokoje standardowe (z możliwością dostawki), 18 pokoi rodzinnych, 4 pokoje suite; wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV-SAT, sejf (płatny ok. 2€/dzień), Wi-Fi (płatne), minibar (bezpłatna woda), balkon

Wyżywienie

All Inclusive – śniadanie (07.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (11.00-16.00), podwieczorek (16.30-17.30), lody (12.30-14.00), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-24.00); dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol importowany i wysokojakościowy

Sport i rozrywka

animacje, noc turecka (okazjonalnie), sauna, siłownia, sala tv, tenis stołowy, siatkówka plażowa, aerobik, aqua-aerobik, rzutki 

Dodatkowo płatne

łaźnia turecka, mini-market, fotograf, dyskoteka (płatne napoje po godz. 24), wypożyczalnia samochodów, pralnia, lekarz, masaże, bilard, szkoła nurkowania, wszystkie sporty wodne na plaży, room service, Wi-Fi w wyznaczonych strefach

Dla dzieci

animacje, mini klub (4-12 lat), 2 brodziki, plac zabaw, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

www

www.taksimotelcilik.com.tr ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Mapa Hotelu Taksim International Obakoy
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Taksim International Obakoy

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Taksim International Obakoy:
  • Lokalizacja
    5.1
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    4.4
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    i sport
    4.2
  • Obsługa
    4.5
HolidayCheck
Ocena Taksim International Obakoy:
4.2 / 6

Najlepsze wakacje,nawet dla bardzo wymagajacych 2008-03-24
Szczegóły oceny hotelu Taksim International Obakoy:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel bardzo czysty i zadbany. Niesamowite i wspaniale animacje, kazdego dnia cos innego. Najlepszy ...
więcej

5.9
Uwaga na biuro wezyr! 2008-08-08
Szczegóły oceny hotelu Taksim International Obakoy:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.0

Hotel składa się z trzech budynków, dwóch ładnych wyremontowanych (blok A i B) i trzeciego slamsu. W...
więcej

5.6
Urlop z przebojami zasługa biura wezyr 2008-09-07
Szczegóły oceny hotelu Taksim International Obakoy:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    1.0

2.6
Nigdy więcej Taksim, nigdy więcej biuro Wezyr 2008-09-09
Szczegóły oceny hotelu Taksim International Obakoy:
  • Lokalizacja
    2.5
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    2.5
  • Obsługa
    2.0

2.3
Uwaga na wezyra 2008-09-11
Szczegóły oceny hotelu Taksim International Obakoy:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    2.0

Niestety muszę stwirdzić, że hotel nie społenił oczekiwań. Zostaliśmy zakwaterowani poza budynkiem g...
więcej

3.1
Polecam, naprawde dobry hotel 2008-09-18
Szczegóły oceny hotelu Taksim International Obakoy:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Polecam ten hotel 2008-10-20
Szczegóły oceny hotelu Taksim International Obakoy:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Wyjazd w październiku z wezyra wszystko w porządku chyba zadziałali po przeczytaniu na forach opini....
więcej

5.4
Dobry hotel, ale nastawiony głównie na Niemców 2011-08-09
Szczegóły oceny hotelu Taksim International Obakoy:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

4.2

Taksim International Obakoy - możliwości zakwaterowania:

family room 2 bedrooms standard
family room large w. bunkbed standard
standard double annex
standard double standard
standard economy double standard
standard single w.child standard
standard singleuse annex
standard singleuse standard
afr anex family room
afr anex family room
afr anex family room
aser anex standart eco room
aser anex standart eco room
asr anex standard room
asr anex standard room
asr anex standard room
sr standard room
sr standard room

Taksim International Obakoy - Możliwości wyżywienia:


Taksim International Obakoy - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Taksim International Obakoy? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00