cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Aska Just in Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Just in Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Just in Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Just in Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Just in Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Just in Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Just in Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Just in Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Just in Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Just in Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Just in Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Just in Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Just in Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Just in Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Just in Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Aska Just in Beach, Riwiera Turecka
1 / 16
Ocena
hotelu:
4.5 / 5
Najbliższy termin
15.12 - 22.12
już od 951 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
23.11 - 24.11
już od 163 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Aska Just in Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Aska Just in Beach
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Aska Just in Beach:
4.5 / 5
Średnia z 8 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aska Just in Beach:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Hotel
    4.4
  • Pokoje
    4.6
  • Wyżywienie
    4.6
  • Atrakcje
    i sport
    4.7
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 15 grudnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 listopada 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Skromny, lecz zadowalający hotel położony tuż przy prywatnej, piaszczystej plaży. Polecamy go szczególnie na bezstresowe, romantyczne wypady we dwoje.

Hotel Aska Just in Beach w ofercie Biura podróży:

Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Skromny, lecz zadowalający hotel położony tuż przy prywatnej, piaszczystej plaży. Polecamy go szczególnie na bezstresowe, romantyczne wypady we dwoje.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel został otwarty w 1994 roku, składa się z 3 budynków 5-piętrowych; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, basen kryty, restauracja główna, restauracja A la carte (bezpłatna 1 raz na pobyt), 2 bary, sala konferencyjna

Położenie

ok. 1 km od miejscowości Avsallar, ok. 25 km od centrum Alanyi, ok. 100 km od lotniska w Antalyi

Plaża

prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża o długości ok. 250 m znajduje się przy hotelu; bezpłatny serwis plażowy (leżaki, parasole, materace i ręczniki)

Zakwaterowanie

248 pokoi: pokoje ekonomiczne i standardowe z widokiem na ląd - bez balkonu (ok. 19-22 m2), 162 pokoje standardowe w budynku głównym (ok. 24 m2), 76 pokoi standardowych w budynku bocznym ok. (ok. 24 m2), 10 pokoi rodzinnych (ok. 40 m2, 2 sypialnie), pokoje ekonomiczne (ok. 19-22 m2, bez balkonu); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV-SAT, minibar (płatny), sejf (płatny), Wi-Fi (płatne), balkon

Wyżywienie

All Inclusive – śniadanie (07.30-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00), zupa nocna (23.30-00.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w ciągu dnia (11.00-17.00); bezpłatnie: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-24.00); dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol importowany i wysokojakościowy

Sport i rozrywka

animacje, amfiteatr, muzyka na zywo (okazjonalnie), dyskoteka (napoje płatne), siłownia, aerobik, aqua-aerobik, siatkówka plażowa, koszykówka, tenis stołowy, rzutki, boccia, kort tenisowy (w ciągu dnia), łaźnia turecka, sauna, bezpłatne Wi-Fi w lobby

Dodatkowo płatne

centrum Spa & Wellness, zabiegi na twarz i ciało, siłownia, fryzjer, fotograf, bilard, centrum handlowe, sprzęt do tenisa, oświetlenie kortów, sporty wodne na plaży, kafejka internetowa, pralnia, lekarz, wypożyczalnia samochodów

Dla dzieci

animacje, mini klub (4-12 lat), mini disco, plac zabaw, brodzik, brodzik kryty, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie)

www

www.askahotels.com ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Skromny, lecz zadowalający hotel położony tuż przy prywatnej, piaszczystej plaży. Polecamy go szczególnie na bezstresowe, romantyczne wypady we dwoje.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • taras
  • minimarket
  • fryzjer
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • pralnia: za opłatą

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

248

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych
  •  większość udogodnień dostępnych w hotelu znajduje się w budynku głównym

Sport i wellness

W cenie
  • hammam
  • siłownia
  • kort tenisowy 
  • tenis stołowy
Płatne
  • masaże
  • oświetlenie kortu tenisowego

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • międzynarodowy program animacyjny
  • lekki program animacyjny
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • boccia
  • rzutki
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 19 m2
  • widok na morze lub ograniczony widok na morze
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
  • 1-3 os.
  • ok. 19 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 20 m2
  • w bocznym budynku
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2 os.
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 1-3 os.
  • boczny widok na morze
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • TV
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • późne śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • przekąski 
  • ciasta
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja: z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja: a la carte, wymagana rezerwacja, wysokie krzesełka dla dzieci
  • bary i inne: 3
  • bar w lobby
  • bar przy zewnętrznym basenie
  • bar przekąskowy
  • W okolicy

    • ok. 800 m od centrum Avsallar
    • bezpośrednio przy plaży
    • czas dojazdu z lotniska ok. 120 min

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Skromny, lecz zadowalający hotel położony tuż przy prywatnej, piaszczystej plaży. Polecamy go szczególnie na bezstresowe, romantyczne wypady we dwoje.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Antalya, Turcja

    Opis hotelu

    Hotel wzniesiony został w roku 1996. Goście zakwaterowani są w 248 pokojach. Znajdują się one w 5-piętrowym budynku głównym bądź w jednym z 76 budynków pobocznych (do 5 pięter). Do dyspozycji gości jest lobby wraz z recepcją z check-out-service. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również sala telewizyjna. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, pralnia i usługi fryzjerskie.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Zaletą poszczególnych pokoi jest również boczny widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyłożone są wykładziną dywanową oraz wyposażone w łóżko podwójne. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również lodówka. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (odpłatnie). Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Istnieje również możliwość rezerwacji kwatery z łazienką dla osób niepełnosprawnych.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Różnorodne atrakcje, jak boccia, siatkówka plażowa i koszykówka, czy też za dodatkową opłatą tenis ziemny urozmaicą Państwa pobyt w hotelu. Szeroka oferta rekreacyjna wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta, zajęcia gimnastyczne i aerobik oraz odpłatnie bilard. Obiekt oferuje w Centrum Wellness bogatą gamę zabiegów, w tym spa, saunę, łaźnię parową, łaźnię turecką, salon piękności i solarium, jak również za dodatkową opłatą zabiegi masażu. Program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub i minidisco zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Show-cooking to pokaz kunsztu wyśmienitych kucharzy i wyborne potrawy w mistrzowskim wydaniu. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2019


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Skromny, lecz zadowalający hotel położony tuż przy prywatnej, piaszczystej plaży. Polecamy go szczególnie na bezstresowe, romantyczne wypady we dwoje.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Jedyny w swoim rodzaju, rewelacyjnie położony na samej plaży, idealnie nadaje się na romantyczne wakacje we dwoje. Należący do sieci hoteli Aska, z roku na rok zyskuje coraz bardziej przychylne opinie swoich Klientów. Znany wcześniej jako hotel Justiniano Beach, w 2009 r. otrzymał 5. gwiazdkę. Obiekt składa się z trzech budynków, ale naszym Klientom specjalnie oferujemy tylko pokoje z widokiem na morze w dwóch budynkach położonych na samej plaży. Hotel oferuje program all inclusive przez 24 godziny na dobę!

    Położenie:

    w pobliżu miejscowości Incekum, ok. 20 km od centrum ALANYI; ok. 100 km od portu lotniczego w Antalyi; naprzeciwko hotelu znajduje się przystanek lokalnych mini-busów, co 15 min kurs do centrum miasta.

    Plaża

    prywatna, piaszczysta, długa na 250 m, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materce i ręczniki.

    Hotel:

    pięciogwiazdkowy, komfortowy, zbudowany w 1994 r., odnowiony w 2009 r., 248 pokoi, 3 budynki, 5 pięter, 4 windy, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, restauracja Turquoise - à la carte, dania rybne; bar w lobby, snack-bar przy plaży, kantor, fotograf, jubiler, butik, mini-market, sklep z pamiątkami; sala konferencyjna dla 50 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: salon fryzjerski, wypożyczalnia samochodów, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    Pokoje:

    standardowy: 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 24 m², stylowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, mini-bar (uzupełniany 2 razy w tygodniu napojami chłodzącymi), sejf (płatny: ok. 2 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze.

     

    Sport i rozrywka:

    basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 200 m², gł. 1,6 m, brodzik, słodka woda, ok. 35 m², gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; basen kryty, słodka woda, ok. 80 m², gł. 1,6 m; kort tenisowy w wypożyczalnią sprzętu, koszykówka, siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki, aerobic, gimnastyka w wodzie; plac zabaw dla dzieci, mini-klub (4-12 lat), mini-disco, amfiteatr, animacje w ciągu dnia i wieczorami, dyskoteka; za opłatą: oświetlenie kortu, bilard; sporty wodne na plaży; centrum Spa: bezpłatnie: fitness, łaźnia turecka, sauna; za opłatą: zabiegi na twarz i ciało, masaże

    Wyżywienie:

    All Inclusive:

    śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.00-16.00), kawa, herbata i ciastko (16.00-17.00), zupa (23.30-00.30) w restauracji głównej; tureckie placki - gözleme w wyznaczonym barze (12.00-16.00), nielimitowana ilość napojów bezalkoholowych i lokalnych alkoholi 24 h w wyznaczonym barze; restauracja Turquoise dostępna w all inclusive raz na tydzień (wymagana rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    Cena zawiera:

    • 7 lub 14 noclegów,
    • wyżywienie: wg. oferty
    • opiekę rezydenta,
    • przelot samolotem,
    • transfer: lotnisko-hotel-lotnisko,
    • ubezpieczenie KL i NW.


    Cena nie zawiera:

    • wizy tureckiej płatnej na lotnisku

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Skromny, lecz zadowalający hotel położony tuż przy prywatnej, piaszczystej plaży. Polecamy go szczególnie na bezstresowe, romantyczne wypady we dwoje.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    .

    Położenie

    .

    Wyposażenie

    .

    Pokoje

    .

    Wyżywienie

    All Incluisve -

    Sport i rozrywka

    .

    Dla dzieci

    .

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena od 11 kwietnia 2014 wynosi 30 USD lub 25 EUR / osobę. Innym sposobem nabycia wizy tureckiej (który ma być obowiązkowy w kolejnych latach) jest system online e-viza (https://www.evisa.gov.tr/en/), gdzie można nabyć wizę za 20 USD / osobę. Od 11 kwietnia 2014 strona ma zostać uruchomiona w polskiej wersji językowej, a płatność ma być możliwa za pośrednictwem kart debetowych i kredytowych. Obywatele RP mogą przebywać na terenie Turcji łącznie przez 90 dni w okresie 180 dni ważności wizy. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty wjazdu do Turcji.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę turecką, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Skromny, lecz zadowalający hotel położony tuż przy prywatnej, piaszczystej plaży. Polecamy go szczególnie na bezstresowe, romantyczne wypady we dwoje.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA TURECKA

    *****

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    *    Rejon Avsallar/Incekum, 20 km od centrum Alanyi, 100 km od lotniska w Antalyi.

    Plaża

    *    Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-żwirowa, prywatna; leżaki, parasole i materace są bezpłatne.

    Zakwaterowanie

    *    248 pokoi położonych w części głównej (2 budynki przy plaży) oraz w części aneks (po drugiej stronie ulicy, przejście tunelem); *    Typy pokoi: 162 pokoje standard w budynku głównym (24 m), 76 pokoi standard w części aneks (24 m), 10 pokoi rodzinnych (30 m, dwa pomieszczenia); *    Wyposażenie: mini bar (uzupełniany 2 razy w tygodniu), telewizor, telefon, klimatyzacja, balkon, łazienka z WC, suszarka do włosów, sejf i Internet (płatne).

    Restauracje i bary

    *    Restauracja główna, 2 restauracje a la carte (rybna i meksykańska) - wymagana rezerwacja; *    Bar w lobby, snack bar przy plaży.

    Wyżywienie

    *    All inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, przekąski w ciągu dnia w snack barze, zupa przed północą, napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji w godz. 10.00-24.00.

    Sport i Rozrywka

    *    Basen zewnętrzny, basen wewnętrzny; *    Bezpłatnie: sauna, łaźnia turecka, centrum fitness, kort tenisowy, koszykówka, siatkówka plażowa, rzutki, tenis stołowy, dzienne animacje i wieczorne show, dyskoteka (drinki płatne); *    Odpłatnie: masaże i zabiegi upiększające, oświetlenie kortu tenisowego, bilard, sporty motorowodne na plaży.

    Dla dzieci

    *     Brodzik, mini klub (4-12 lat), plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka dla niemowląt, mini disco oraz specjalny program animacyjny dla najmłodszych Gości.

    Pozostałe udogodnienia

    *     Kantor wymiany walut, wypożyczalnia samochodów, bezpłatne łącze internetowe Wi-Fi w lobby, fryzjer, sklepy, usługi pralnicze, sala konferencyjna dla 50 osób, kącik internetowy (płatny).

    Naszym zdaniem

    *    Hotel położony praktycznie na samej plaży. Polecamy dla miłośników plażowania oraz osób liczących na relaks podczas wakacji. Obiekt jest położony na niewielkim terenie, dzięki czemu nie trzeba pokonywać dużych odległości. Prosimy o zwrócenie uwagi na to, że pokoje typu aneks znajdują się po drugiej stronie ulicy.

    Strona internetowa

    *    www.askahotels.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Skromny, lecz zadowalający hotel położony tuż przy prywatnej, piaszczystej plaży. Polecamy go szczególnie na bezstresowe, romantyczne wypady we dwoje.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Alanya Wspaniale usytuowany, tuż przy plaży hotel należący do sieci hoteli Aska urzeka pięknym położeniem, miłą i pomocną obsługą, pyszną kuchnią, wspaniałym basenem oraz dogodną lokalizacją. Wieczorne atrakcje dla dzieci i dorosłych przy basenie lub w amfiteatrze każdemu umilą pobyt w tutaj.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    5*

    Data otwarcia

    1996 r. Odnowiony w 2014 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, 3 bary, sala konferencyjna, pralnia (płatna), windy, basen odkryty.

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach płatne, Kawiarenka internetowa bezpłatna

    plaża

    Przy hotelu, publiczna, piaszczysta. Plaża odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi. Parasole, leżaki, materace, ręczniki - bezpłatne. Beach Bar zawarty w AI.

    pokoje

    Wyposażone są w klimatyzację indywidualną, sejf (płatny ok. 2€/doba), mini bar (płatny, uzupełniany 2 razy w tygodniu), TV, telefon, łazienkę (suszarka, prysznic lub wanna, WC), balkon. Typy pokoi: w pięciopiętrowych aneksach i budynku głównym: pokoje standardowe dla max 4 os. , pokoje anex dla max 4 os.

    Wyżywienie

    restauracja, 3 bary All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:00), późny posiłek (zupa serwowana w godz. 23:30-00:00) serwowane w restauracji głównej, przekąski (11:00-17:00), podwieczorek (10:00-00:00) serwowane w wyznaczonych barach, lody (11:00-17:00), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Formuła nie zawiera: napoi importowanych, napoi serwowanych w butelkach, świeżo wyciskanego soku pomarańczowego - płatne. Wymagana rezerwacja. meksykańska, rybna

    z myślą o dzieciach

    brodzik, animacje i zajęcia w mini klubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna opiekunka (płatna), krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    siłownia, sauna, łaźnia turecka, kort tenisowy, sprzęt do gry w tenisa, tenis stołowy, rzutki , koszykówka, siatkówka plażowa, dyskoteka, animacje

    płatne

    centrum SPA, salon piękności, masaż, oświetlenie kortu, bilard

    Aktualizacja opisu

    26.07.2016 15:00

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Mapa Hotelu Aska Just in Beach

    Opinie o Hotelu Aska Just in Beach

    4.6
    zdecydowanie polecam

    Moje pierwsze zagraniczne wakacje, samotne, jestem bardzo zadowolona. Przemiła obsługa w hotelu, gdyby tylko mogli to nosiliby swoich gości na rękach :) Wspaniała atmosfera, przyjazna, czułam się jak w domu :) Plaża bardzo ładna, dość szeroka, czysta, drobny piasek, żadnych kamieni :) super jedzenie, naprawdę bardzo smaczne i różnorodne, może nie wszystko przypadło mi do gustu jednak w większości są to potrawy typowo lokalne :) pokoje może troszkę ciasne i zniszczone, nie przeszkadzało mi to :)

    POLECAM:
    singlom, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Hotel bardzo fajny , czysty i zadbany Przemiła obsługa, jedzenie bardzo dobre.Animacje fajne , każdy znajdzie coś dla siebie.Położenie rewelacyjne przy pięknej , szerokiej plaży .W 100 % POLECAM

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom, na romantyczne wakacje
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    2.7
    zdecydowanie odradzam

    hotel nie byłby zły gdyby nie proponował pokojów poza wszelkimi standardami w pierwszych dniach pobytu, kto o tym nie wie sparzy się tak jak my ,którzy spędziliśmy pierwsze dwa dni w pokoju na poddaszu w 50-cio stopniwym upale i okropnym hałasie dobiegającym z ulicy przy której położony jest hotel.A to był koszmar .

    POLECAM:
    Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
    2.7
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Hotel usytuowany praktycznie na plazy. Plaża czysta, leżaki, parasole i ręczniki dostepne bez problemu. Obsluga hotelowa i rastauracyjna super. Miłe niespodzianki przygotowane przez fantastycznych animatorów podczas witania na wieczorny posiłek. Animacje dla dzieci i doroslych zadawalajace. Polecam pobyt w tym hotelu.

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.7
    zdecydowanie polecam

    raj

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Niedawno wróciłam z Turcji! mimo tego, że nie było zbyt ciepło ja gorąco polecam na wakacje :) hotel 10/10 !

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.4
    polecam

    Gdyby ktoś z Państwa chciał spędzić wakacje w hotelu naprawdę 5 gwiazdkowym to zdecydowanie odradzam. Standard hotelu to maksymalnie 4 gwiazdki. Wyżywienie na poziomie przeciętnym. Natomiast polecam gorąco atmosferę panującą w hotelu, fantastyczne animacje i wspaniałą obsługę (szczególnie w restauracjach). Świetne położenie hotelu plus dobra obsługa rekompensuje wymienione wcześniej wady.

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Hotel super! Polecamy każdemu! Jesteśmy w 100% zadowoleni z pobytu:) Personel przemiły, czyściutko i przyjemnie i do tego praktycznie na plaży!

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0

    Aska Just in Beach - możliwości zakwaterowania:

    STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 2PAX
    STANDARD ROOM LAND VIEW 1PAX
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby budynek boczny prysznic WC klimatyzacja balkon od strony ladu
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    STANDARD ROOM DIRECT SEA VIEW 3PAX
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja od strony ladu
    Pokoj wariant ekonomiczny dla 1 osoby budynek boczny prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj dwuosobowy budynek boczny prysznic WC klimatyzacja balkon od strony ladu
    Pokoj dwuosobowy budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
    STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 3PAX
    Pokoj dwuosobowy budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj dwuosobowy budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj dwuosobowy budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja od strony ladu
    Pokoj wariant ekonomiczny budynek boczny prysznic WC klimatyzacja balkon
    STANDARD ROOM LAND VIEW ANEX 1PAX
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob budynek boczny prysznic WC klimatyzacja balkon od strony ladu
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja od strony ladu
    Pokoj wariant ekonomiczny budynek boczny prysznic WC klimatyzacja balkon
    ECONOMY ANNEX ROOM 2PAX
    STANDARD ROOM LAND VIEW ANEX 2PAX
    STANDARD ROOM SEA VIEW 3PAX
    STANDARD ROOM DIRECT SEA VIEW 2PAX
    STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 1PAX
    STANDARD ROOM SEA VIEW 2PAX
    STANDARD ROOM LAND VIEW ANEX 3PAX
    ECONOMY ANNEX ROOM 1PAX
    STANDARD ROOM SEA VIEW 1PAX
    STANDARD ROOM LAND VIEW 2PAX
    STANDARD ROOM DIRECT SEA VIEW 1PAX
    Pokój 2-osobowy od strony lądu
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie

    Aska Just in Beach - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Aska Just in Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00