cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
  • Hotel Kirman Arycanda, Riwiera Turecka
1 / 44
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
01.04 - 04.04
już od 517 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
01.11 - 02.11
już od 235 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Kirman Arycanda
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Kirman Arycanda
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Kirman Arycanda:
4.6 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Kirman Arycanda:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 listopada 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowoczesny i ekskluzywny hotel polecany nawet dla najbardziej wymagających! Bogata infrastruktura sportowo - rekreacyjna, profesjonalna grupa animatorów i wyśmienita kuchnia to gwarancja udanych, prestiżowych wakacji.

Hotel Kirman Arycanda w ofercie Biura podróży:

Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowoczesny i ekskluzywny hotel polecany nawet dla najbardziej wymagających! Bogata infrastruktura sportowo - rekreacyjna, profesjonalna grupa animatorów i wyśmienita kuchnia to gwarancja udanych, prestiżowych wakacji.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel położony w miejscowości Alara, na dużym, dobrze zagospodarowanym terenie. Sąsiaduje z siostrzanym hotelem Leodikya Resort (część infrastruktury jest wspólna). Do Alanyi ok. 33 km, do lotniska ok. 90 km. Ok. 600 m od hotelu znajduje się Alara Grand Bazar (sklepy, apteka).
Plaża:

Położony jest bezpośrednio przy szerokiej, piaszczysto-żwirowej plaży. Leżaki, parasole i ręczniki dostępne bezpłatnie.
Do dyspozycji gości:

Recepcja 24 h, 4 windy, restauracja główna, 4 restauracje a'la carte: otomańska, śródziemnomorska, chińska i meksykańska (płatne dodatkowo, wymagana rezerwacja, otwarte od poł. maja do poł. września), bary: lobby bar, przy basenie, snack bar, point bar, disco bar, wine house, chardak bar (otwarty od poł. maja). 2 baseny w tym jeden z 3-ma zjeżdżalniami czynnymi w określonych godz., basen kryty, brodzik. Bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki.
Pokoje:

360 pokoi. Pokoje standardowe (pow. ok. 29 m2) - dla max. 3 osób dorosłych i dziecka na dostawce (dostawka w formie normalnego łóżka, rozkładanej sofy lub łóżka polowego). W pokojach: łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, centralnie sterowana klimatyzacja, TV Sat., telefon, sejf płatny (ok. 2 euro/dzień), minibar (woda i napoje bezalkoholowe w dniu przyjazdu, woda uzupełniana), taras lub balkon. Na zapytanie pokoje rodzinne 2-pomieszczeniowe (pow. ok. 40 m2). Możliwość wstawienia łóżeczka dla dziecka do 2 lat bezpłatnie - do potwierdzenia na miejscu.
Wyżywienie:

Ultra All Inclusive: śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), lunch (12:30-14:30), obiadokolacja (19:00-21:00) w formie bogatego bufetu w restauracji głównej. Przekąski (12:00-16:30), podwieczorek (16:00-17:00), nocna przekąska (21:30-02:00), śniadanie kontynentalne (02:00-07:00). Napoje bezalkoholowe i alkoholowe bezpłatne (10:00-02:00). Płatne dodatkowo: świeże soki, niektóre napoje importowane.
Program sportowy i animacyjny:

Bogaty program sportowy i animacyjny w ciągu dnia i wieczorami: zabawy przy basenie, wieczorne animacje, show, dyskoteka (bezpłatna 23:00-02:00). Ponadto: tenis ziemny (oświetlenie ok. 25 EUR/godz.), koszykówka, siatkówka plażowa, mini football, tenis stołowy, rzutki, centrum fitness, siłownia. Za opłatą: centrum SPA, masaże, sauna, bilard (ok 10 EUR/godz.), salon gier, fryzjer, sklepy. Dla dzieci: plac zabaw, mini klub.
Internet:

W lobby i w pokojach Internet Wi-Fi - bezpłatny do 128kb. Powyżej 128kb płatny 3 euro/dzień, 8 euro/3 dni lub 13 euro/5 dni
Kategoria lokalna:

*****
Strona www:

www.kirmanhotels.com
Naszym zdaniem:

Ekskluzywny hotel dla wymagających Klientów. Ze względu na bogatą infrastrukturę sportową i animacyjną hotel polecamy szczególnie rodzinom z dziećmi oraz osobom nastawionym na aktywne spędzaniu czasu. Tworzy jeden kompleks z hotelem Leodykia Resort, zapewniając szereg atrakcji dla Klientów, chcących aktywnie spędzać czas.
Opinie klientów:

Klienci oceniają ten hotel na 5.8/6. Sprawdź opinie:
Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbowna poszczególnych lotniskachna 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www..
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachlokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje
: wycieczek lokalnych, posiłków i napoi innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, innych wydatków osobistych oraz wizy tureckiej.
Wycieczki lokalne

Wycieczki lokalne
RIWIERA TURECKA PAMUKKALE - cena ok. 63 EUR
Całodzienna wycieczka do niezwykłego Pamukkale, ze względu na kolor zwanego Bawełnianą Twierdzą. To niezwykła, tworząca się od 14 tys. lat, kaskada białych, wapiennych tarasów i naturalnych basenów, napełnionych wodą z gorących źródeł. Cały teren stanowi Park Narodowy wpisany na listę światowego dziedzictwa przyrodniczego UNESCO. Następnie spacer po ruinach Hierapolis - antycznego uzdrowiska. Zachowało się tu wiele zabytków z czasów rzymskich: Wielkie Łaźnie z II w. n.e., ulica Frontiniusa o długości ok. 1 km, świątynia Apolla, święta sadzawka, teatr rzymski i inne.
ZAKUPY W ALANYI LUB SIDE
- To propozycja dla tych z Państwa, którzy chcą się przekonać, ile jest prawdy w opowieściach o niezwykłym kunszcie tureckich złotników, wytwórców konfekcji skórzanej oraz tekstylnej. Odwiedziny w salonach złotniczym i wyrobów skórzanych dadzą możliwość zrobienia zakupów nawet najbardziej wybrednym. Kolejnym punktem programu będzie wizyta w sklepie z tekstyliami. W chwilach, w których uda się Państwa oderwać od targowania, pilot chętnie podzieli się z Państwem wiadomościami o regionie, jego historii i współczesności. Znajdziemy oczywiście czas, by pokazać naszym gościom najpiękniejszą panoramę miasta.
KAPADOCJA - cena ok. 137 EUR
Fascynująca 2-dniowa wyprawa do początków chrześcijaństwa, do "krainy księżycowych" formacji skalnych i podziemnych miast. To wyjątkowa okazja, aby poznać przyrodę, kulturę i historię Turcji. W drodze do Kapadocji wizyta w Konyi, gdzie zwiedzać będziemy Muzeum Mevlany - założyciela Zakonu Tańczących Derwiszy. Odwiedzimy także największy w Turcji Karavanseray pochodzący z XIII w. Po przybyciu do Kapadocji zwiedzanie jednego z największych miast podziemnych w Kaymakli. Następnego dnia wyjazd do Goreme, gdzie zobaczymy słynne kościoły wykute w skałach. W programie także postoje na punktach widokowych.
PERŁY STAROŻYTNEJ PAMFILII - cena ok. 60 EUR
Wycieczka, dzięki której poznacie Państwo niesamowitą historię Turcji oraz piękno tutejszej przyrody. Podczas naszej wyprawy odwiedzimy Perge - nazywane też "małym Efezem", gdzie znajdują się ruiny jednego z najlepiej zachowanych miast hellenistycznych. Następnie odwiedzimy Park Narodowy Kurşunlu zachwycający wspaniałymi wodospadami i niezliczonymi gatunkami egzotycznych ptaków i roślin. To właśnie tutaj będzie czas, aby odpocząć od upałów i nabrać sił na zwiedzanie najlepiej zachowanego teatru starożytnego w południowej Turcji - teatru w Aspendos, w którym do dnia dzisiejszego odbywają się koncerty.
HAMAM - cena ok. 25 EUR
Hamam, czyli łaźnia turecka, jest spadkobiercą najlepszych tradycji term rzymskich - instytucji niezbędnej niegdyś w każdym mieście, ulubionego miejsca rozrywki starożytnych Rzymian, Greków i Bizantyjczyków. Z czasem łaźnie tak mocno wrosły w krajobraz tureckich miast, iż dzisiaj większość Turków nie zdaje sobie sprawy z ich starożytnego rodowodu. W samych łaźniach czas zmienił jednak niewiele. Hamam to w tym samym stopniu relaks dla ciała i ducha. Sauna, kąpiele i masaże upływają w miłej atmosferze żartów i pogawędek. W pięknych marmurowych wnętrzach czekają nas między innymi: mycie i peeling specjalną rękawicą "kese", łaźnia parowa, polewanie zimną i gorącą wodą, masaż w pianie i w olejkach. Wizyta w Hamamie to zawsze jedno z tych najmilszych wspomnień z pobytu w Turcji.
ZIELONY KANION - cena ok. 55 EUR
Rejs po Zielonym Kanionie to fantastyczna wyprawa dla wszystkich tych, którzy cenią ciszę, spokój, lubią wypoczywać na łonie natury oraz podziwiać bajkowe krajobrazy. Będziemy delektować się szmaragdowym kolorem czystego jeziora (turkusowa barwa wody jest efektem rozpuszczonych związków wapnia) i błękitem nieba. Jezioro otoczone jest pasmem gór, na którym zobaczyć można pasące się kozice. Dla ochłody zatrzymamy się na kąpiel w krystalicznie czystej wodzie. Będzie także przerwa na zrobienie zdjęć piątej co do wielkości w Turcji zapory Oymapinar, dzięki której powstał ten zalew.
JEEP SAFARI - cena ok. 39 EUR
Szalona wyprawa dla amatorów mocnych wrażeń. Asfaltowe drogi i wygodny autokar mogą dać namiastkę górskiej wycieczki - ale takie zwiedzanie nie zadowoli tych, którzy kochają górskie bezdroża, słońce, kurz i wiatr we włosach. To właśnie z myślą o nich przygotowaliśmy program Jeep Safari. W górach znajdziemy stylowe domki, nadzwyczajne widoki i nieprzebrane bogactwo przyrody. Zobaczymy wiejski meczet, a na lunch zabierzemy Państwa do uroczej restauracji na rzece Dimcay. Będzie także okazja do zapalenia fajki wodnej. MORSKA WYPRAWA - cena ok. 37 EUR Wakacje to tak długo oczekiwany przez wszystkich czas. Urlop wymyślono właśnie po to, aby zrelaksować się i naładować akumulatory pozytywną energią. Zapraszamy Państwa na rejs statkiem - wycieczka idealna dla wszystkich tych, którzy chcą uciec od miasta, codzienności i spędzić cudowny dzień na łonie natury. Więc koniec z wczesnym wstawaniem, stresem i pośpiechem - dzisiaj płyniemy w rejs. Słońce, delikatny szum morza oraz malownicze krajobrazy z pewnością pozwolą Państwu się zrelaksować. Podczas rejsu można popływać w krystalicznie czystych wodach, opalać się oraz podziwiać piękno urokliwych zatoczek. Podpłyniemy także do Jaskini Piratów, Kochanków oraz Jaskini Fosforyzującej.
RAFTING - cena ok. 35 EUR
Szalony spływ pontonami po górskiej rzece Kanionu Köprülü. Aby skorzystać z tej rozrywki nie trzeba być doświadczonym sportowcem, gdyż spływ odbywa się pod czujnym okiem profesjonalnych instruktorów. Uczestnicy otrzymują wiosła, kamizelki i kaski. Trasa ma około 14 km, a sam spływ trwa ok. 2,5 godz. W trakcie wyprawy planowane są postoje, podczas których będzie można odpocząć oraz popływać w orzeźwiającej, krystalicznie czystej wodzie.
DELFINARIUM - cena ok. 35 EUR
Zapraszamy Państwa do wizyty w Delfinarium. Wycieczka zapewni Państwu pełno wrażeń związanych z obcowaniem z tymi niesamowitymi zwierzętami i podziwianiem ich występów. Fantastyczna przygoda nie tylko dla najmłodszych!!!
NURKOWANIE - cena ok. 52 EUR
Współpracujemy z najlepszymi szkołami nurkowania w Turcji. Firmy te organizują nurkowania i szkolenia dla pojedynczych gości, jak i całych grup. Pozwalają zdobywać międzynarodowe certyfikaty, a doświadczonym nurkom umożliwiają wyprawy w najciekawsze miejsca w okolicy, zapewniając sprzęt i asekurację. Dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować tej niezwykłej przygody proponujemy program dla początkujących. Instruktor wprowadzi wszystkich w podstawowe zasady nurkowania, zaznajomi ze sprzętem. Następnie w asyście instruktora zejdziemy pod wodę. W przerwie lunch na pokładzie. Dołącz do ekskluzywnego klubu odkrywców głębin!
MANAVGAT - cena ok. 42 EUR
Wycieczka, która pozwoli Państwu poznać tureckie realia. Odwiedzimy tradycyjny orientalny bazar, gdzie będą mogli Państwo poobserwować mieszkańców podczas zakupów czy samemu zakupić tureckie smakołyki. Po pełnym wrażeń pobycie na targu popłyniemy w spokojny rejs po rzece Manavgat, który kończy się malowniczym ujściem do Morza Śródziemnego. Odpoczniemy na plaży, gdzie zimna słodka woda rzeczna miesza się z ciepłą, słoną wodą morską. Następnie zwiedzimy jeden z największych meczetów na Riwierze Tureckiej z okazałym, pełnym ornamentów, wnętrzem.
ODKRYJ ALANYĘ -cena ok. 42 EUR
Podczas wycieczki odkryją Państwo nieznane przez wszystkich miejsca Alanyi. Najpierw wjedziemy na sławne wzgórze Alanyi czyli Kale, gdzie z punktu widokowego rozpościera się piękny widok na plażę oraz port. Następnie odwiedzimy jaskinię Dim - jedną z najdłuższych w Turcji. Podczas spaceru będzie można zobaczyć niesamowitą grotę pełną okazałych nacieków skalnych: stalagmitów i stalaktytów. Po zwiedzeniu jaskini udamy się do znanego mieszkańcom Alanyi miejsca piknikowego nad rzeką Dimcay. W restauracji, znajdującej się na pływających platformach zjemy "turecki obiad" i odpoczniemy od upałów. Po relaksie nad rzeką udamy się do portu w Alanyi, gdzie przesiądą się Państwo na statek. Podczas rejsu opłyniemy półwysep i zobaczymy symbol miasta czyli Czerwoną wieżę czy ukryte wśród skał groty, gdzie ukrywali się m.in. piraci.
Uwaga! Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na wycieczki lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane. Ceny wycieczek mogą się różnić w zależności od lokalizacji hotelu.
Inne

RIWIERA TURECKA informacje ogólne
Waluta TL - lira turecka. Warto zabrać ze sobą Euro lub Dolary. Wymiany pieniędzy można dokonać w kantorach, na poczcie, w banku lub w recepcji hotelu (w hotelach kurs jest zazwyczaj najmniej korzystny).
Język urzędowy - turecki.
Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Turcji są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach.
Czas + 1 godz. w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny Pizza ok. 20 TL woda 1,5l - ok. 1,5-2 TL, piwo w sklepie ok. 9 TL. Poza sklepami spożywczymi warto się targować. Poczta oznaczona jest PTT (granatowy napis na żółtym tle). Na poczcie można zakupić kartki, znaczki, karty telefoniczne oraz wymienić pieniądze. W niektórych hotelach możliwość pozostawienia kartek pocztowych zaopatrzonych w znaczek - w recepcji. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą.
Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta ze 100 jednostkami za ok. 5 EUR wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych są stosunkowo drogie, dlatego prosimy o sprawdzenie operatora stawek przed wyjazdem.
W regionie: Alanya To w zasadzie rejon w którym znajduje się kilkanaście różnych kurortów, ciągnących się na długości ponad 50 km. Centralną częścią Riwiery jest miasto Alanya ze słynną plażą Kleopatry oraz ogromnym wyborem restauracji, barów, dyskotek i innych rozrywek. Miejsce gdzie nie da się nudzić.
Side Położone na półwyspie zachęca pięknymi plażami, malowniczym portem jachtowym i dobrze zachowanymi zabytkami z czasów rzymskich: amfiteatrem i świątynią Apolla. Wokół samego Side znajduje się wiele miejscowości wypoczynkowych, z niektórych można dojść plażą aż do centrum miasta. To doskonały pomysł na wieczorne spacery.
Belek Położone tylko 35 km od lotniska, jest najbardziej luksusową miejscowością na Riwierze. Tu znajdują się luksusowe hotele i pola golfowe. Do tego szerokie, piaszczyste plaże, restauracje sklepy i centrum rozrywkowo-handlowe.
Wyloty z: Warszawy, Katowic, Gdańska, Poznania, Wrocławia, Krakowa, Rzeszowa, Szczecina, Łodzi i Bydgoszczy
. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na poszczególnych lotniskach na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na .
Wizy

Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowego najpóźniej na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. Uzyskana wiza wydawana jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie. Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD / 25 EUR / 20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.
Uwaga:
Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z opiekunem rezerwacji lub agentem, u którego dokonywałeś zakupu wycieczki.
Uwaga:
Powyższe ceny wiz podane zostały na dzień 10.08.2018 r. i mogą ulec zmianie.
Wizy - informacje dla sprzedawców

Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. - Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa dostępna jest w systemie travella i kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowego w systemie rezerwacyjnym Travella maksymalnie na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). - W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. - Uzyskana wiza wydawane jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie. Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD / 25 EUR / 20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.
Uwaga:
Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
Uwaga:
Powyższe ceny wiz podane zostały na dzień 10.08.2018 r. i mogą ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowoczesny i ekskluzywny hotel polecany nawet dla najbardziej wymagających! Bogata infrastruktura sportowo - rekreacyjna, profesjonalna grupa animatorów i wyśmienita kuchnia to gwarancja udanych, prestiżowych wakacji.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Alanya Wysokiej klasy hotel położony przy pięknej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi. Dobry standard, urozmaicone atrakcje i rozrywki na terenie hotelu, minikluby dostosowane do grup wiekowych dla dzieci i nastolatków, zjeżdżalnie wodne i różnorodna kuchnia - to gwarancja udanego urlopu w gronie rodziny.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

2004 r. Odnowiony w 2018 r. Na terenie hotelu znajduje się 5 restauracji, 7 barów, room service (płatny), 2 sale konferencyjne, pralnia (płatna), windy, basen kryty, basen odkryty, 3 zjeżdżalnie wodne (działają w godzinach: 11:00-13:00, 15:00-17:00).

rabaty i zniżki

1. dziecko do 10 lat pobyt w hotelu gratis 2. dziecko do 10 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

Przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 200 m długości, posiada certyfikat Błękitnej Flagi. Parasole, leżaki, ręczniki plażowe - bezpłatne, bar na plaży zawarty w UAI.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną, sejf (płatny ok. 2€/dzień), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienkę (WC, prysznic, suszarka do włosów), balkon. Typy pokoi: w pięciopiętrowym budynku głównym: pokoje standardowe dla max 3os. , pokoje rodzinne dla max 5 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych

Wyżywienie

restauracja główna, 4 restauracje a la carte, 7 barów (m.in. lobby bar, bar przy basenie, bar z przekąskami) Ultra All Inclusive (10:00-02:00, napoje bezalkoholowe 24h) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:00), późny posiłek (21:30-07:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej , przekąski (14:30-17:00), podwieczorek (16:00-17:00) serwowane w wyznaczonych barach, lody, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Formuła nie zawiera: wybranych importowanych alkoholi, świeżo wyciskanego soku pomarańczowego, napojów serwowanych w butelkach, napojów energetycznych Restauracje a la carte - w trakcie tygodnia jedna wizyta w wybranej restauracji gratis. Wymagana rezerwacja.meksykańska, azjatycka, turecka, śródziemnomorska

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje i miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat (działa od 15.05. do 15.10.), dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, maxi klub dla dzieci w wieku 13-18 lat (działa od 15.05. do 15.10.), minidisco 2 place zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), opiekunka (płatna)

w cenie

siłownia, sauna, łaźnia turecka, tenis stołowy, rzutki, kort tenisowy, rakiety i piłki do tenisa, koszykówka, siatkówka , miniboisko do piłki nożnej , siatkówka plażowa, badminton, aerobik, animacje, dyskoteka

płatne

salon piękności , centrum SPA i talasoterapii, masaż, jacuzzi, kręgle, bilard, oświetlenie kortu, sporty wodne na plaży

Aktualizacja opisu

15.10.2018 12:36

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

Sale konferencyjne

Pokoje 5 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowoczesny i ekskluzywny hotel polecany nawet dla najbardziej wymagających! Bogata infrastruktura sportowo - rekreacyjna, profesjonalna grupa animatorów i wyśmienita kuchnia to gwarancja udanych, prestiżowych wakacji.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel został otwarty w 2004 roku, odnowiony w 2017 roku, usytuowany na powierzchni 20.000 m², składa się z 5-piętrowego budynku głównego, położonego w zadbanym ogrodzie; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, 3 zjeżdżalnie wodne, basen kryty, restauracja główna, 4 restauracje A la Carte (czynne od 15.05 do 15.10): śródziemnomorska, meksykańska, turecka, azjatycka (raz na pobyt kolacja w wybranej restauracji A la Carte bezpłatnie), 7 barów, amfiteatr, sala konferencyjna 

Położenie

Karaburun, ok. 25 km od centrum Manavgat, ok. 90 km od lotniska w Antalyi

Plaża

piaszczysto-żwirowa plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu, leżaki, parasole, materace i ręczniki plażowe przy basenie oraz na plaży – bezpłatnie; bezpłatny bar na plaży oferuje napoje bezalkoholowe (10.00-16.00) 

Zakwaterowanie

360 pokoi: 315 pokoi standardowych (ok. 29 m²), 40 pokoi rodzinnych, 2 pokoje połączone drzwiami (ok. 39m²), 5 pokoi przystosowanych dla osób niepełnosprawnych (ok. 29 m²); wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV-LCD, mini bar (uzupełniany w wodę i napoje bezalkoholowe), sejf (płatny), bezpłatne WI-FI, balkon 

Wyżywienie

Ultra All Inclusive – śniadanie (07.00-10.00),późne śniadanie (10.00-10.30) obiad (12.30-14.30, restauracja główna lub snack bar), kolacja (19.00-21.00), nocny bufet (21.30-02.00) śniadanie kontynentalne (02.00-07.00), gözleme (12.00-16.00), podwieczorek (16.00-17.00), wszystkie posiłki w formie bufetu; lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, bezpłatne w godz. 10.00-02.00; dodatkowo płatne: pozostałe napoje importowane, napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakościowy 

Sport i rozrywka

animacje, wieczory tematyczne (okazjonalnie), muzyka na żywo (okazjonalnie), dyskoteka (w wybrane dni), aerobik, aqua-aerobik, , step, zumba, boccia, rzutki, tenis stołowy, siatkówka plażowa, koszykówka, mini piłka nożna, kort tenisowy (w ciągu dnia), sauna, łaźnia turecka, bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach 

Dodatkowo płatne

centrum Spa & Wellness, zabiegi na twarz i ciało, salon kosmetyczny, lekarz (na wezwanie), pralnia, room service, oświetlenie kortu tenisowego, fajka wodna, centrum handlowe, salon gier, kręgle, bilard, kafejka internetowa, szybki internet bezprzewodowy, sporty wodne na plaży

Dla dzieci

animacje, mini klub (4-12 lat), maxi club (13-18 lat), mini disco, brodzik, plac zabaw, menu dla dzieci (kolacja), krzesełka w restauracji, opiekunka (płatna)  

www

 www.kirmanhotels.com ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowoczesny i ekskluzywny hotel polecany nawet dla najbardziej wymagających! Bogata infrastruktura sportowo - rekreacyjna, profesjonalna grupa animatorów i wyśmienita kuchnia to gwarancja udanych, prestiżowych wakacji.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr
  • Wi-Fi: w całym hotelu, za opłatą
  • kawiarenka internetowa: za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • serwis bagażowy
  • parking: w zależności od dostępności, strzeżony, w cenie
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

356

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych
  • hotel dla niepalących

Sport i wellness

W cenie
  • łaźnia parowa
  • pokój relaksacyjny
  • siłownia
  • aerobik
  • step aerobik
  • zumba
  • minipiłka nożna
  • siatkówka
  • siatkówka plażowa
  • korty tenisowe: 1, wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
Płatne
  • strefa spa: codziennie 10:00 - 18:00
  • masaże
  • tenis: oświetlenie
  • sporty wodne: kanu, narty wodne, skutery wodne, łódka typu banan, rower wodny (w ofercie firm zewnętrznych)

rozrywka

  • kręgle za opłatą
  • zajęcia sportowe (kilka razy w tygodniu, od kwietnia do listopada)
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych (kilka razy w tygodniu, od kwietnia do listopada)
  • międzynarodowy program animacyjny
  • lekki program animacyjny kilka razy w tygodniu
  • lekki program animacyjny od kwietnia do listopada
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia kilka razy w tygodniu
  • wieczory taneczne kilka razy w tygodniu
  • zajęcia taneczne kilka razy w tygodniu
  • muzyka na żywo raz w tygodniu
  • dyskoteka dla dorosłych

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 40 m2
  • widok na ląd
  • w budynku głównym
  • 2 pomieszczenia połączone drzwiami
  • klimatyzacja: w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: płatność gotówką, ok. 3 €/dzień
  • TV sat.
  • radio
  • room service: codziennie 00:00 - 06:00, za opłatą
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 30 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minibar: w cenie; woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: płatność gotówką, ok. 3 €/dzień
  • TV sat.
  • radio
  • room service: codziennie 00:00 - 06:00, za opłatą
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 30 m2
  • widok na ląd
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: płatność gotówką,ok. 3 €/dzień
  • TV sat.
  • radio
  • room service: codziennie 00:00 - 06:00, za opłatą
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • późne śniadanie: codziennie 10:00 - 10:30
  • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 19:00 - 21:00, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:00
  • przekąski: codziennie 12:00 - 14:00
  • przekąski o północy: codziennie 21:30 - 07:00
  • ciasto: codziennie 16:00 - 17:00
  • lody: codziennie 11:00 - 12:00
  • kawa/herbata po południu
  • uroczysta kolacja
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • restauracje: 5
  • główna restauracja „Arycanda": kuchnia azjatycka, międzynarodowa, włoska, regionalna, śródziemnomorska, meksykańska, orientalna, turecka, ryby/owoce morza, dania z grilla, sushi; menu dla niemowląt, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe: wymagana rezerwacja, bufet dla dzieci, menu dla dziec, dania bez laktozy, dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie; bufet, wliczone w all inclusive, kwiecień - listopad, codziennie, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Mediterranean Restaurant": kuchnia śródziemnomorska, ryby/owoce morza; menu dla dzieci: wymagana rezerwacja;, a la carte, wybór z menu, wymagana rezerwacja, w cenie, maj - październik, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:00, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Mexikanisch Restaurant": kuchnia meksykańska; menu dla dzieci: wymagana rezerwacja; a la carte, wybór z menu, wymagana rezerwacja, w cenie, maj - październik, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:00, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Asitaisch Restaurant": kuchnia azjatycka; menu dla dzieci: wymagana rezerwacja; a la carte, wybór z menu, wymagana rezerwacja, w cenie, maj - październik, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:00, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Turkish Restaurant": kuchnia turecka; menu dla dzieci: wymagana rezerwacja; a la carte, wybór z menu, wymagana rezerwacja, w cenie, maj - październik, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:00, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 8
  • bar w lobby: kwiecień - listopad, codziennie 10:00 - 00:00
  • bar przy zewnętrznym basenie: kwiecień - listopad, codziennie 10:00 - 00:00
  • bar przekąskowy: kwiecień - listopad, codziennie 12:00 - 14:00
  • bar na plaży: kwiecień – listopad, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, codziennie 10:00 - 16:00
  • cukiernia „Cafe-Kuchen": kwiecień - listopad, codziennie 16:00 - 17:00
  • bar „Point Bar": maj - październik, codziennie 10:00 - 02:00 i 02:00 - 08:00
  • bar „Disco Bar": dla gości w wieku 18+, kwiecień - listopad, kilka razy w tygodniu 23:00 - 02:00
  • bar „Çardak Bar": maj - październik, codziennie 12:00 - 17:00
  • W okolicy

    • ok. 25 km od centrum Side
    • w pobliżu hotelu znajduje się centrum handlowe Alara Bazar
    • bezpośrednio przy plaży
    • czas dojazdu z lotniska ok. 90 min

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowoczesny i ekskluzywny hotel polecany nawet dla najbardziej wymagających! Bogata infrastruktura sportowo - rekreacyjna, profesjonalna grupa animatorów i wyśmienita kuchnia to gwarancja udanych, prestiżowych wakacji.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Turcja - Riwiera Turecka

    Opis hotelu

    Hotel Arycanda de Luxe, jak sama nazwa wskazuje, odpowiada potrzebom najbardziej wymagających Gości, dzięki najwyższej jakości usługom i bogatej infrastrukturze. Charakteryzuje się atrakcyjną lokalizacją, tuż przy pięknej plaży, w pobliżu turystycznych atrakcji kurortu Okurcalar. Prestiżowy obiekt mieści się w okazałym budynku z panoramicznymi windami oraz otoczony jest rozległym ogrodem palmowym, w który wkomponowano piękny basen ze zjeżdżalniami i tarasem słonecznym z miejscami do opalania. W ramach pakietu All Inclusive Ultra, dostępny jest szeroki wybór znakomitego wyżywienia, a także atrakcji i udogodnień, które pozwolą spędzić niezapomniane wakacje na Riwierze Tureckiej.



    Lokalizacja:

    w Okurcalar, przy plaży, ok. 90 km od lotniska, w pobliżu głównej ulicy, w pobliżu centrum handlowego, ok. 600 m od przystanku komunikacji publicznej.



    Plaża:

    prywatna, piaszczysta, materace, łagodne zejście, przy hotelu, prysznic, parasole, leżaki, ręczniki.



    Sport i fitness:

    siatkówka, koszykówka, wodny aerobik, tenis ziemny, tenis stołowy, sala gimnastyczna, masaże (płatne), jacuzzi (płatne), aerobik, SPA (płatne), sauna (płatna), kręgle (płatne), rzutki, bilard (płatny), boule, waterpolo, siłownia, łaźnia turecka, zabiegi lecznicze (płatne), zabiegi pielęgnacyjne (płatne).



    Sport na plaży:

    siatkówka, rowery wodne, kajaki, surfing (płatny), narty wodne (płatne), parasailing (płatny), motorowe sporty wodne (płatne), żeglarstwo (płatne), banan (płatny).



    Rozrywka:

    salon gier video (płatny), dyskoteka, program artystyczny.



    Dla dzieci:

    opiekunka (płatna) , menu, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji, animacje.



    Wyżywienie:

    pakiet All Inclusive Ultra.



    All inclusive zawiera:

    śniadanie (7.00 - 10.00) lub późne śniadanie (10.00 - 10.30), lunch (12.30 - 14.30) i obiadokolację (19.00 - 21.00) w formie bufetu (sekcja dietetyczna i dla dzieci, wieczory tematyczne w restauracji); śniadanie kontynentalne (2.00 - 7.00); kawa, herbata, ciasta (16.00 - 17.00); późna kolacja (21.30 - 2.00); napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole oraz niektóre marki importowane dostępne od 10.00 do 2.00; lody dla dzieci w określonym czasie w miniklubie; kącik restauracyjny dla dzieci czynny 24h; raz na tydzień kolacja w jednej z restauracji a’la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

    Płatne: soki ze świeżych owoców, dyskoteka po godz. 2.00, oświetlenie kortu tenisowego.



    Dodatkowe informacje:



    Wi-Fi bez opłat w okolicy lobby

    33 km do Alanyi, 25 km od Side

    Hotel wyremontowany w 2011 r.





    Cena zawiera:

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.



    Cena nie zawiera:

    Wizy tureckiej w wysokości 25 Euro. Ecco Holiday pośredniczy w uzyskaniu wizy - pobieramy 110 zł/os. za wizę i pośrednictwo.



    Wizy:

    Przy wjeździe do Turcji jest wymagana wiza w cenie 20 USD lub 15 EUR od osoby. Zakup wizy aktualnie możliwy jest tylko za pośrednictwem systemu E-visa (https://www.evisa.gov.tr) - płatność tylko kartą kredytową. Wiza wydawana jest na okres 180 dni i jest wizą wielokrotnego przekraczania granicy. Łączny czas pobytu w Turcji w trakcie jednej wizyty nie może przekraczać 90 dni. Paszport musi być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty końca ważności wizy.

    Istnieje możliwość wykupienia e-wizy za pośrednictwem biura Ecco Holiday w cenie 110 PLN brutto / osobę.

    Obsługa:

    Ecco Holiday zapewnia opiekę polskiego przedstawiciela podczas pobytu na Riwierze Tureckiej.

    Transfer na trasie lotnisko - hotel - lotnisko realizowany jest przez lokalnego kontrahenta z anglojęzyczną obsługą.

    Kategoria oficjalna

    *****

    Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:5 Udogodnienia:5

    liczba pokoi

    360, restauracje: 1, restauracje a'la carte: 3, bary: 10, windy, baseny odkryte: 3, room service (płatny), snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy, recepcja 24h, taras słoneczny, ogród, fryzjer, night club, udogodnienia dla niepełnosprawnych, pasaż handlowy, amfiteatr, czytelnia, opieka lekarska (płatna), pokoje dla niepełnosprawnych, pokoje dla niepalących, pokoje łączone, centrum konferencyjne, wnętrza klimatyzowane.

    Opis pokoi

    klimatyzacja centralnie sterowana, ogrzewanie przez klimatyzację, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar, telefon, taras/balkon, muzyka, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem, biurko, telewizor LCD, telefon w łazience.

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób (pow. 35 m2).

    RODZINNE: pokoje dla max. 4 osób (2 pomieszczenia, pow. 45 m2).

     

    Strona www

    http://www.kirmanhotels.com/

    2 Dzieci

    TAK

    Standard

    *****


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowoczesny i ekskluzywny hotel polecany nawet dla najbardziej wymagających! Bogata infrastruktura sportowo - rekreacyjna, profesjonalna grupa animatorów i wyśmienita kuchnia to gwarancja udanych, prestiżowych wakacji.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA TURECKA

    *****

    Położenie

    Hotel jest położony bezpośrednio przy plaży, w Karaburun w Okurcalar w Alanyi, w odległości ok. 25 km od Side. Obiekt zajmuje teren o powierzchni 20.000 m2. Ręczniki, parasole, leżaki i materace są bezpłatne. Hotel wybudowano w 2004 roku, ostatnią renowację przeprowadzono w 2010 roku.

    HOTEL OFERUJE

    Na terenie hotelu znajdują się - restauracja główna, 3 restauracje a'la carte, 10 barów, pralnia, sauna, fryzjer, spa, centrum sportów wodnych (w tym także motorowodnych), centrum ze sklepami. Goście mają dostęp do 3 basenów (w tym jednego wewnętrznego. Jeden basen zewnętrzny ma zjeżdżalnie). Istnieje możliwość skorzystania z usług lekarza (na życzenie) i opiekunki do dzieci. Dostęp do Internetu w recepcji przez łącze W - LAN jest bezpłatny.

    POKOJE

    Pokoje w hotelu są gustownie urządzone, mają centralnie sterowaną klimatyzację, łazienkę z prysznicem lub wanną oraz suszarką, telefon, telewizor LCD z telewizją satelitarną, sejf, minibar wypełniany codziennie wodą oraz soft drinkami. Hotel posiada również pokoje rodzinnie składające się z 2 pomieszczeń. Wyposażenie jest takie samo, jak w pokojach standardowych.

    Wyżywienie

    Na terenie hotelu obowiązuje opcja Ultra all inclusive. Do dyspozycji Gości przygotowano restaurację główną, gdzie podawane są śniadania w formie bufetu w godz. 07.00 - 10.00, późne śniadania (10.00 - 10.30), lunche (12.30 - 14.30) , kolacje (19.00 - 21.00), nocne przekąski (21.30 - 02.00). W restauracji głównej dostępny jest również specjalny bufet dla dzieci oraz bufet dietetyczny. Są także krzesełka dla małych dzieci. W ramach opcji Ultra all inclusive Goście mogą korzystać z 10 barów na terenie hotelu: Point Bar czynny w godz.10.00 - 02.00 , lobby bar w godz.10.00 - 24.00, bar przy basenie w godz.10.00 - 24.00, snack bar w godz. 10.00 - 14.00, Chardak Bar w godz. 12.00 - 14.00, bar na plaży w godz.10.00 - 18.00. Wine house dostępny bezpłatnie, wymagana jest wcześniejsza rezerwacja. W Theatre Bar bezpłatne są wyłącznie soft drinki. Goście mogą (raz w tygodniu - bezpłatnie) skorzystać z restauracji a'la carte czynnych od 15 maja do 15 października w godzinach 19.00 - 21.00. Restauracje a'la carte serwują potrawy kuchni śródziemnomorskiej, chińskiej, a także tureckiej.

    SPORT I ROZRYWKA

    Profesjonalna grupa animatorów organizuje codziennie gry i zabawy, a wieczorami przygotowuje tematyczne pokazy w amfiteatrze. Dla spragnionych aktywnych form wypoczynku hotel proponuje - aerobik, wodną gimnastykę, step, rzutki, tenis stołowy, tenis ziemny, rowery wodne, siatkówkę plażową, koszykówkę, siłownię, minifutbol. Dyskoteka (bezpłatna w godzinach 23.00 - 02.00) zaprasza Gości lubiących wieczorne zabawy. Dodatkowo płatne są sporty motorowodne.

    DLA DZIECI

    Specjalny bufet w restauracji przygotowany z myślą o dzieciach, basen, miniklub (dla dzieci w wieku 4 - 12 lat).

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel polecamy wymagającym Gościom. Bogata infrastruktura oraz profesjonalny personel sprawią, że każdy Klient wróci z wakacji zadowolony.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowoczesny i ekskluzywny hotel polecany nawet dla najbardziej wymagających! Bogata infrastruktura sportowo - rekreacyjna, profesjonalna grupa animatorów i wyśmienita kuchnia to gwarancja udanych, prestiżowych wakacji.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Turcja/Riwiera Turecka

    Kategoryzacja hotelu

    Kategoria Lokalna 5* Kategoria Exim Tours 5*

    Położenie

    - przy plaży - w Okurcalar - ok. 27 km od centrum Side - ok. 33 km od centrum Alanyi - ok. 90 km od lotniska w Antalyi  

    Plaża

    - prywatna, piaszczysto-żwirowa - leżaki, materace, parasole i ręczniki plażowe (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 29 m2 - centralna klimatyzacja - LCD TV-Sat, telefon, internet Wi-Fi - sejf (płatny) - mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe w dniu przyjazdu) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Familijny - powierzchnia ok. 39 m2 - 2 pokoje łączone drzwiami, wyposażone podobnie jak pokój standardowy

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - basen, basen z 3 zjeżdżalniami - leżaki, materace i parasole przy basenie - siłownia, aerobik, step, zumba, sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) - tenis stołowy, rzutki, gimnastyka i piłka wodna - kort tenisowy, koszykówka, siatkówka plażowa, mini football - programy animacyjne, muzyka na żywo, imprezy tematyczne na basenie i na plaży, dyskoteka Płatne - gry elektroniczne, bilard, kręgle - oświetlenie kortu tenisowego - spa, masaże - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - brodzik, plac zabaw, mini klub, junior klub, animacje, mini disco - bufet i baby corner w restauracji głównej  

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, nocna przekąska. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 02:00 w wybranych barach, bar na plaży serwuje tylko napoje bezalkoholowe. Restauracje a'la carte płatne, wymagana rezerwacja.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 4 restauracje a'la carte: śródziemnomorska, turecka, meksykańska, azjatycka - 7 barów, m.in.: lobby bar, disco bar, snack bar, bar przy basenie, bar na plaży

    Dodatkowe informacje

    - obiekt otwarty w 2004 roku, wyremontowany w 2013 roku, dysponuje 360 pokojami - internet Wi-Fi w miejscach publicznych (bezpłatny) - sklepiki, fryzjer, lekarz - www.kirmanhotels.com  

    Cena

    Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 20 USD.  


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowoczesny i ekskluzywny hotel polecany nawet dla najbardziej wymagających! Bogata infrastruktura sportowo - rekreacyjna, profesjonalna grupa animatorów i wyśmienita kuchnia to gwarancja udanych, prestiżowych wakacji.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Położenie

    do Alanyi ok. 33 km.

    Plaża

    bezpośrednio przy piaszczysto-żwirowej plaży. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży i przy basenie w cenie.

    Wyposażenie

    360 pokoi na 5 pietrach, lobby z recepcją, windy, restauracja główna, restauracje a'la carte, bary, kawiarnia. Na zewnątrz 3 baseny.

    Dostęp do internetu

    WiFi w cenie.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A1-3A, A2-3Q) ok. 25 m2, kącik wypoczynkowy, minibar (codziennie woda), klimatyzacja (włączana godzinowo), TV-SAT, telefon, łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon. A2-3Q Quality Plus na wyższych piętrach, widok na morze, szlafroki, owoce po przyjeździe. Pokoje rodzinne (A2-4B) ok. 40 m2, 2 sypialnie połączone drzwiami.

    Sport

    aerobik, koszykówka, siatkówka plażowa, boccia, rzutki, siłownia, tenis (sprzęt za opłatą), tenis stołowy. Za opłatą bilard, kręgle, kajaki, rowery wodne, sporty wodne na plaży.

    Wellness

    łaźnia turecka, sauna. Za opłatą masaże.

    Dzieci

    miniklub (4-12 lat), maxiklub (13-18 lat, 15.05.-15.10.), animacje, oddzielny brodzik, plac zabaw, zjeżdżalnie.

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem, okazjonalnie imprezy przy basenie, na plaży, muzyka na żywo i dyskoteka.

    All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, śniadanie dla śpiochów. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 10:00-02:00. Zupa o północy. 


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Kirman Arycanda

    Opinie o Hotelu Kirman Arycanda

    4.6
    zdecydowanie polecam

    Polecma dla osób które chcą w spokoju wypocząć i powygrzewać się na słoneczku - pyszne jedzenie i napoje, drinki przyzwoitej mocy - fajne animacje przez cały dzień, dyskoteka wieczorami - polecam jak najbardziej nawet na samotne wakacje!!

    POLECAM:
    singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.7
    zdecydowanie polecam

    w pełni zasługuje na swoje pięc gwiazdek, bez zastrzeżeń. obsługa bardzo pomocna i życzliwa, tworzy super atmosferę do ktorej chce sie wracać. czysty basen, z zabawkami dla dzieci, blisko do plaży. dla rodzin z dziecmi idealnie. polecam serdecznie! ja wróce napewno!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Bardzo ładny i atrakcyjny dla rodzin z dziecmi.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6

    Kirman Arycanda - możliwości zakwaterowania:

    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 3PAX
    STANDARD ROOM LAND VIEW WITH BALCONY
    STANDARD ROOM LAND VIEW 1PAX
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon
    1 os. pokoj standardowy
    1 os. pokoj standardowy z widokiem na morze
    Standardzimmer lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze Internet Minibar Safe Telewizor
    Standardzimmer lazienka WC klimatyzacja balkon Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    lazienka WC klimatyzacja balkon Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    2 os. pokoj rodzinny (na potwierdzenie)
    2 os. pokoj standardowy
    Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon
    2 os. pokoj standardowy z widokiem na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon
    Standardzimmer lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze Internet Minibar Safe Telewizor
    Standardzimmer lazienka WC klimatyzacja balkon Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    lazienka WC klimatyzacja balkon Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy Quality-Plus prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon
    Standardzimmer lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze Internet Minibar Safe Telewizor
    Standardzimmer lazienka WC klimatyzacja balkon Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    lazienka WC klimatyzacja balkon Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy Quality-Plus prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon
    lazienka WC klimatyzacja balkon Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    STANDARD ROOM SEA VIEW 3PAX
    STANDARD ROOM SEA VIEW WITH BALCONY
    STANDARD ROOM SEA VIEW 2PAX
    STANDARD ROOM SEA VIEW 1PAX
    STANDARD ROOM LAND VIEW 2PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 4PAX
    STANDARD ROOM LAND VIEW 3PAX
    FAMILY 2 BEDROOMS
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 2PAX
    Pokój rodzinny
    STANDARD ROOM LAND VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    STANDARD ROOM SEA VIEW WITH BALCONY SINGLE USE

    Kirman Arycanda - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Kirman Arycanda? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00