cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
  • Hotel Pegasos World, Riwiera Turecka
1 / 26
Ocena
hotelu:
4.2 / 5
Najbliższy termin
30.04 - 08.05
już od 2356 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
25.09 - 29.09
już od 1391 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Pegasos World
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Pegasos World
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Side
Ocena hotelu Pegasos World:
4.2 / 5
Średnia z 14 opinii
Szczegóły oceny hotelu Pegasos World:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Hotel
    4.4
  • Pokoje
    3.9
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.7
  • Jakość
    do ceny
    4.4
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 września 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ze względu na przyjazną, wakacyjną atmosferę hotel polecamy na rodzinne wakacje! Ogromny basen, piękna plaża i szeroki wybór zajęć sportowo - rekreacyjnych zdecydowanie umilają pobyt.

Hotel Pegasos World w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ze względu na przyjazną, wakacyjną atmosferę hotel polecamy na rodzinne wakacje! Ogromny basen, piękna plaża i szeroki wybór zajęć sportowo - rekreacyjnych zdecydowanie umilają pobyt.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

  • recepcja:
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • ogród
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • parking: niezadaszony, w cenie

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

819

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci: w cenie
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • wózek dla dzieci: za opłatą
  • bufet dla dzieci
  • miniklub dla dzieci: 4-12 lat, maj - październik, codziennie, 10:00 - 12:00 i 14:30 - 17:00
  • międzynarodowe animacje dla dzieci: 0-12 lat, maj - październik, kilka razy w tygodniu
  • plac zabaw
  • minidyskoteka: maj - październik, 20:15 - 21:15
  • klub dla nastolatków: 13-16 lat, codziennie, 10:00 - 12:00 i 14:30 - 17:00
  • międzynarodowe animacje dla nastolatków
  • basen dla dzieci: maj - październik, zewnętrzny, ze słodką wodą, liczba zjeżdżalni: 3, leżaki i parasole: w cenie

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ze względu na przyjazną, wakacyjną atmosferę hotel polecamy na rodzinne wakacje! Ogromny basen, piękna plaża i szeroki wybór zajęć sportowo - rekreacyjnych zdecydowanie umilają pobyt.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Side

Opis oferty:

Położony w olbrzymim ogrodzie, z prawdziwie rodzinną atmosferą, w otoczeniu niezwykle pachnących lasów piniowych, z łatwym dojazdem do centrum antycznego Side. Liczne atrakcje hotelowe, możliwości uprawiania różnych sportów, atrakcje dla dzieci i całodzienne animacje sprzyjają aktywnemu wypoczynkowi. To doskonałe miejsce, by delektować się każdą wakacyjną chwilą. Hotel cieszy się bardzo dobrymi opiniami na znanych portalach internetowych, chwalony przede wszystkim za znakomitą obsługę i fantastyczne baseny!

POłOżENIE:

w miejscowości Titreyengol, kilkaset metrów od centrum, gdzie znajdują się sklepiki, ok. 6 km od centrum SIDE, w spokojnym miejscu w otoczeniu lasów piniowych; ok. 70 km od portu lotniczego w Antalyi; naprzeciwko hotelu przystanek lokalnych minibusów, co 15 min kurs do centrum Side.

PLAżA:

szeroka, piaszczysta, długa na 700 m, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar hotelowy objęty all inclusive - napoje chłodzące, przekąski w ciągu dnia.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, rodzinny, położony na obszarze 169 tys. m², zbudowany w 2002 r., corocznie odnawiany, 819 pokoi, kilka 4-piętrowych budynków, 9 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, dostępne foteliki i menu dla dzieci, 3 restauracje á la carte: kuchnia turecka, włoska, chińska (wymagana wcześniejsza rezerwacja); bar w lobby, Nautilus Disco, Navigator's Bar (dyskoteka przy plaży), Long John Silvers Bar, Island Snack Bar przy basenie, Moby Dick Snack Bar, 2 bary przy plaży, kantor, sale telewizyjne, pasaż handlowy: sklep z pamiątkami, sklep z biżuterią, odzieżą, fotograf; centrum konferencyjne dla 550 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: kawiarenka internetowa, room-service, opiekunka do dziecka, pralnia, możliwość wypożyczenia wózka dla dzieci, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 28 m², wygodnie urządzony, klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf, minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka) lub balkon francuski;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 33-36 m², pokój dzienny i sypialnia, oddzielone drzwiami; wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 9600 m², gł. 0,4-1,4 m, zjeżdżalnie, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m, minizjeżdżalnie, przy basenach bezpłatne leżaki, parasole, materace i ręczniki; basen kryty, słodka woda, ok. 463 m², gł. 1,4 m, kryty brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m; 4 korty tenisowe, tenis stołowy, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, rzutki, gimnastyka w wodzie, aerobic, stretching, siłownia, fitness, łucznictwo; plac zabaw dla dzieci (ok. 5000 m²), miniklub, amfiteatr dla dzieci, minidisco, amfiteatr, dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych, dyskoteka; za opłatą: oświetlenie kortu i wypożyczalnia sprzętu do tenisa, kręgle, bilard, szkółka nurkowania, sporty wodne na plaży; centrum spa: sauna, łaźnia turecka, łaźnia parowa, solarium, peelingi, masaż.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30), obiad (12.30-14.30), bufet dla dzieci (18.00-19.00), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (11.30-16.30), kawa, herbata i ciastko (16.30-17.00) w wyznaczonym barze; nielimitowana ilość napojów bezalkoholowych i lokalnych alkoholi w wyznaczonych barach (10.00-1.00); raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2427569800, www.suntopiahotels.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ze względu na przyjazną, wakacyjną atmosferę hotel polecamy na rodzinne wakacje! Ogromny basen, piękna plaża i szeroki wybór zajęć sportowo - rekreacyjnych zdecydowanie umilają pobyt.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Side

Opis oferty:

Położony w olbrzymim ogrodzie, z prawdziwie rodzinną atmosferą, w otoczeniu niezwykle pachnących lasów piniowych, z łatwym dojazdem do centrum antycznego Side. Liczne atrakcje hotelowe, możliwości uprawiania różnych sportów, atrakcje dla dzieci i całodzienne animacje sprzyjają aktywnemu wypoczynkowi. To doskonałe miejsce, by delektować się każdą wakacyjną chwilą. Hotel cieszy się bardzo dobrymi opiniami na znanych portalach internetowych, chwalony przede wszystkim za znakomitą obsługę i fantastyczne baseny!

POŁOŻENIE:

w miejscowości Titreyengol, kilkaset metrów od centrum, gdzie znajdują się sklepiki, ok. 6 km od centrum SIDE, w spokojnym miejscu w otoczeniu lasów piniowych; ok. 70 km od lotniska w Antalyi; naprzeciwko hotelu przystanek lokalnych minibusów, co 15 min kurs do centrum Side.

PLAŻA:

szeroka, piaszczysta, długa na 700 m, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar hotelowy objęty all inclusive - napoje chłodzące, przekąski w ciągu dnia.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, rodzinny, położony na obszarze 169 tys. m², zbudowany w 2002 r., corocznie odnawiany, 819 pokoi, kilka 4-piętrowych budynków, 9 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, dostępne foteliki i menu dla dzieci, 3 restauracje á la carte: kuchnia turecka, włoska, chińska (wymagana wcześniejsza rezerwacja), bar w lobby, Nautilus Disco, Navigator's Bar (dyskoteka przy plaży), Long John Silvers Bar, Island Snack Bar przy basenie, Moby Dick Snack Bar, 2 bary przy plaży; kantor, sale telewizyjne, pasaż handlowy: sklep z pamiątkami, sklep z biżuterią, odzieżą, fotograf; centrum konferencyjne dla 550 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: kawiarenka internetowa, room-service, opiekunka do dziecka, pralnia, możliwość wypożyczenia wózka dla dzieci, wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 28 m², wygodnie urządzony, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf, minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka);

rodzinny :

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 33-36 m², pokój dzienny i sypialnia oddzielone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 9600 m², gł. 0,4-1,4 m, zjeżdżalnie, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m, minizjeżdżalnie, przy basenach bezpłatne leżaki, parasole, materace i ręczniki; basen kryty, słodka woda, ok. 463 m², gł. 1,4 m, kryty brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m; 4 korty tenisowe, tenis stołowy, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, rzutki, gimnastyka w wodzie, aerobik, stretching, siłownia, fitness, łucznictwo; plac zabaw dla dzieci (ok. 5000 m²), miniklub, amfiteatr dla dzieci, minidisco, amfiteatr, dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych, dyskoteka; za opłatą: oświetlenie kortu i wypożyczalnia sprzętu do tenisa, bilard, szkółka nurkowania, sporty wodne na plaży, centrum spa: sauna, łaźnia turecka, łaźnia parowa, solarium, peelingi, masaż.

UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

• transfer lotnisko-hotel-lotnisko: pojazd przystosowany do transportu osób niepełnosprawnych (na zamówienie) • osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do recepcji, restauracji, baru, basenu i ogrodu • podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu, hol, winda Pokój: • 9 pokoi (na zapytanie) • przestrzeń w pokoju: 2,5 m² • przestrzeń w przedpokoju: 4 m² • przestrzeń na tarasie/balkonie: 3 m² Łazienka: • prysznic: poręcz, krzesło prysznicowe opuszczane ze ściany - wysokość 50 cm • poręcz przy toalecie • umywalka na wysokości 90 cm • lustro dostępne dla osoby na wózku lub osoby niskiego wzrostu • szerokość drzwi do łazienki: 100 cm • przestrzeń w łazience: 2 m² Plaża: • podjazd do plaży • nawierzchnia prowadząca do plaży: betonowy podjazd 

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30), obiad (12.30-14.30), bufet dla dzieci (18.00-21.00), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (11.30-16.30), kawa, herbata i ciastko (16.30-17.00) w wyznaczonym barze, nocna zupa (24.00-00.30) w restauracji głównej; nielimitowana ilość napojów bezalkoholowych i lokalnych alkoholi w wyznaczonych barach (10.00-1.00); raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2427569800, www.tthotels.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ze względu na przyjazną, wakacyjną atmosferę hotel polecamy na rodzinne wakacje! Ogromny basen, piękna plaża i szeroki wybór zajęć sportowo - rekreacyjnych zdecydowanie umilają pobyt.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* Turcja/Riwiera Turecka

Kategoria

- kat. Exim Tours: 5*

- kat. lokalna

4*

Położenie

- przy plaży - ok. 500 m od centrum Titreyengol - ok. 6 km od centrum Side - ok. 70 km od lotniska w Antalyi

Plaża

- prywatna, piaszczysta - leżaki, materace, parasole i ręczniki (bezpłatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 28 m2 - centralna klimatyzacja - TV-Sat, telefon - mini bar i sejf (płatne) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/ balkon francuskiPokój Rodzinny - powierzchnia ok. 36 m2 - 2 łączone pokoje, wyposażone podobnie jak pokój standardowy

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - kompleks basenowy, aquapark - basen kryty - leżaki, materace i parasole przy basenie - sala fitness, 4 korty tenisowe - aerobik, siatkówka plażowa, tenis stołowy - dzienny i wieczorny program animacyjny - dyskoteka na plaży Płatne - spa, masaże, sauna - bilard, kręgle - sporty wodne na plaży - oświetlenie kortów tenisowych i sprzęt do tenisa

Dla dzieci

- plac zabaw, mini klub (4-12 lat), animacje - brodzik, zjeżdżalnie - menu i krzesełka w restauracji głównej - opiekunka (na życzenie, płatna)

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 01:00 w wybranych barach. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a' la carte, po uprzedniej rezerwacji.

Restauracje i bary

- restauracja główna

- 3 restauracje a l'a carte

turecka, włoska, chińska - 5 barów

Dodatkowe informacje

- obiekt otwarty w 2002 roku, systematycznie remontowany, dysponuje 829 pokojami - internet Wi Fi w lobby (bezpłatny) - sala konferencyjna - salon piękności, fryzjer - pralnia, pasaż ze sklepami, lekarz, kantor, bankomat - wypożyczalnia samochodów - udogodnienia dla osób niepełnosprawnych - www.pegasoshotels.com.tr

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.

Cena nie zawiera

wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr koszt 15 EUR.

Video

www.youtube.com/watch?v=XvpcLaax90g


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Mapa Hotelu Pegasos World

Opinie o Hotelu Pegasos World

4.3
polecam

Bardzo wysoka półka, piękny rozległy teren, atrakcjie dla dzieci i dorosłych, pokoje trochę słabe, obsługa też nie do końca uprzejma, ale to każdemu może zdarzyć się gorszy dzień, ja na pewno tam wrócę i namawiam do wyjazdu!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.1
polecam

troszkę podstarzały, w niektórych częściach przydałby się choć drobny remont, mimo wszystko świetny, nie da się tu nudzić. polecam szczególnie osobom młodym, znajomym albo rodzinom z dziećmi

POLECAM:
Podsumowanie: polecam
4.1
4.7
zdecydowanie polecam

Absolutnie zachwycający hotel, jak dla mnie tylko z nielicznymi wadami. Mnóstwo atrakcji, piękne baseny, animacje (niestety nic po Polsku), rozległy teren, fajne pokoje i ekstra, ekstra jedzenie. Blisko do uroczego zabytkowego Side. Polecam szczerze!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.7
zdecydowanie polecam

Perfekcyjny, położony bardzo blisko plaży i morza, z wielkimi basenami dla dobrych pływaków i tych trochę gorszych, super posiłki, przekąski, napoje i drinki, co kilka kroków jakiś bar więc nie trzeba było latać na drugi koniec resortu. Pokoje mieliśmy w części dalej od basenów, dzięki czemu nie dochodziły do nas dźwięki animacji. Jesteśmy mega zadowoleni z naszych pierwszych rodzinnych wakacji, dziękujemy!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.7
zdecydowanie polecam

Hotel bardzo relaksujący:)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.6
zdecydowanie polecam

Gorąco polecam ten hotel!!! Cudowne atrakcje dla dzieci i dorosłych.Jedzenie super! Czysto! i pięknie!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.9
zdecydowanie polecam

Hotel idealny na wypoczynek z dziećmi. Byliśmy w tym hotelu już 2 razy i pewnie na tym się nie skończy ;) mnóstwo animacji, smaczne jedzenie! POLECAMY!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.6
zdecydowanie polecam

O jedzeniu już było - ja oceniam na 4, 4+. Dzieci od pioruna i trochę, ja byłem ze swoimi 2. I miałem 2 tygodnie spokoju;). Co było naj: animacje. Duzo gier i zabaw przed południem, no i raczej wysoki poziom wieczornych występów. Ten amfiteatrzyk był zawsze pełen! Nasze rezydentki (drobna brunetka i ciut wieksza blondynka) były raczej uprzejme - jeździliśmy wszędzie oprócz 2dni w Kapadocji.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
5.0
zdecydowanie polecam

Hotel wspaniały! świetnie sie bawiłam! jeśli chodzi o o duża ilosc ludzi to znak , że wszystkim sie takm podoba ! . Nigdy nie zapomnę tych wakacji ! były wspaniałe !!!!! Joy pegasos world #1!!!!!!!!!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
2.3
zdecydowanie odradzam

Wyżywienie monotonnie marne, rezydent szkoda opisu - wylansowana złośliwa lala - ogólnie oferta na poziomie 2 tysięcy, nie więcej.Uwaga-all inclusive!!! ale za niektóre rzeczy trzeba płacic ....-> ALGIDA:)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
2.3

Pegasos World - możliwości zakwaterowania:

Pokój 2-osobowy od strony lądu
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny

Pegasos World - Możliwości wyżywienia:


Pegasos World - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Pegasos World? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00