cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
  • Hotel Blue Star, Riwiera Turecka
1 / 24
Ocena
hotelu:
4.5 / 5
Najbliższy termin
11.04 - 12.04
już od 122 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
29.10 - 30.10
już od 104 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Blue Star
  • Fitness/Siłownia
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Blue Star
star 3

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Blue Star:
4.5 / 5
Średnia z 8 opinii
Szczegóły oceny hotelu Blue Star:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 11 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadowalający hotel położony niedaleko słynnej plaży Kleopatry. Szereg udogodnień dla najmłodszych, bliskość piaszczystej plaży i bogaty pakiet All Inclusive to cechy, które docenią szczególnie rodziny i miłośnicy błogiego lenistwa.

Hotel Blue Star w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadowalający hotel położony niedaleko słynnej plaży Kleopatry. Szereg udogodnień dla najmłodszych, bliskość piaszczystej plaży i bogaty pakiet All Inclusive to cechy, które docenią szczególnie rodziny i miłośnicy błogiego lenistwa.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1,5 km od centrum miasta
  • ok. 600 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 120 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr
  • Wi-Fi: przy recepcji/w lobby, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • serwis bagażowy
  • sale konferencyjne: 1

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

335

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

kategoriatui

4 słoneczka (subiektywna ocena TUI wydana w oparciu o wewnętrzne kryteria i zasady oceniania obiektów, może się ona różnić od kategorii lokalnej)

Dodatkowe informacje

  • hotel wyremontowany w 2012 roku 
  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych 

Sport i wellness

W cenie
  • tenis stołowy
  • siłownia
Płatne
  • strefa spa: wielkość: 200 m2, gabinety zabiegowe: 5, gabinety zabiegowe dla par: 2
  • sauna fińska
  • łaźnia parowa
  • hammam
  • masaże

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • międzynarodowy program animacyjny
  • lekki program animacyjny
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • karaoke
  • bilard w cenie

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 25 m2
  • widok na ogród lub basen
  • ostatni, częściowy remont 2012
  • pokój dzienny
  • sypialnia
  • klimatyzacja
  • sejf: za opłatą
  • lodówka
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • TV
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój rodzinny ekonomiczny FZZ1
  • 2-4 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 17 m2
  • widok na wzgórza
  • od strony wzgórz
  • ostatni, częściowy remont 2012
  • klimatyzacja
  • sejf: za opłatą
  • lodówka
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • TV
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: kontynentalne, 7:30-10:00
  • późne śniadanie: 10:00-10:30
  • obiad: w formie bufetu, 12:30-14:00
  • kolacja: w formie bufetu, 19:00-21:00
  • przekąski: 12:00-17:00
  • przekąski o północy: 23:00-24:00
  • ciasto
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 00:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 00:00
  • kawa/herbata po południu: 17:00-18:00
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • główna restauracja; rodzaje kuchni: międzynarodowa, śródziemnomorska, orientalna, turecka; bufet, show cooking, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 3
  • bar w lobby
  • bar na plaży: przekąski – 12:00-14:00, napoje – 10:00-17:30
  • bar przy zewnętrznym basenie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Zadowalający hotel położony niedaleko słynnej plaży Kleopatry. Szereg udogodnień dla najmłodszych, bliskość piaszczystej plaży i bogaty pakiet All Inclusive to cechy, które docenią szczególnie rodziny i miłośnicy błogiego lenistwa.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Alanya

    OPIS

    Znakomita lokalizacja w pobliżu centrum miasta sprawia, że hotel jest doskonałym miejscem do korzystania z uroków miejskich atrakcji. Osoby preferujące spokojniejszy wypoczynek uznają za duży atut tego hotelu sąsiedztwo jednej z najpiękniejszych plaż tureckich - plaży Kleopatry.

    kategoria hotelu

    4*

    kategoria lokalna hotelu

    4*

    Data otwarcia

    1995 r. Odnowiony w 2010 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (2), pralnia (płatna), sala konferencyjna, centrum biznesowe (płatne), basen odkryty, zjeżdżalnia wodna dla młodszych i starszych (działa w godzinach 10:00-12:00, 14:00-16:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    600 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowazne!: ręczniki plażowe (depozyt), bar na plaży, płatne: parasole, leżaki.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 2 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 9, liczba wind: 2), 1 aneks (liczba pięter: 6, liczba wind: 4) Typy pokoi: pokoje standardowe: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , pokoje rodzinne: 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    restauracja główna, bary (2) All Inclusive (10:00-00:00) śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00), późny posiłek (23:00-00:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (12:00-17:00), podwieczorek (17:00-18:00) serwowane w wyznaczonych barach, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie)

    z myślą o dzieciach

    brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    tenis stołowy, rzutki, koszykówka, siatkówka plażowa, minigolf, bilard, aerobik, animacje soft, w nocy, w dzień

    płatne

    centrum SPA, masaż, sauna, jacuzzi, salon piękności, łaźnia turecka

    Aktualizacja opisu

    10.01.2019 15:56

    usługi dostępne w hotelu

    Niepełnosprawni Wi-Fi Aquapark SPA Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Zjeżdżalnie

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Zadowalający hotel położony niedaleko słynnej plaży Kleopatry. Szereg udogodnień dla najmłodszych, bliskość piaszczystej plaży i bogaty pakiet All Inclusive to cechy, które docenią szczególnie rodziny i miłośnicy błogiego lenistwa.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Riwiera Turecka

    Położenie

    Centrum Alanyi ok. 1,5km Restauracje, bary sklepy ok. 50m Lotnisko w Antalyi ok. 118km

    Plaża

    Prywatna część hotelowa ok. 500m (najsłynniejsza plaża Kleopatra) Bezpłatny bus 2 razy dziennie Leżaki i parasole odpłatnie

    Opis

    Recepcja Restauracja, 3bary 1 basen główny, basen z wydzieloną częścią dla dzieci, zjeżdżalnie, basen kryty Sala konferencyjna Oficjalna kategoria hotelu 4*

    Internet

    Wi-Fi bezpłatne w pokojach oraz pozostałych pomieszczeniach hotelowych

    Pokoje

    Pokój Standard Klimatyzacja Łazienka z wanną lub prysznicem, WC, suszarka do włosów TV-SAT Telefon odpłatnie Sejf odpłatnie Minibar -uzupełniany codziennie w wodę (bezpłatnie) pozostałe napoje za opłatą Balkon

    Sport i rozrywka

    Bezpłatne: Odpłatnie:

    Wyżywienie

    All Inclusive:


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Zadowalający hotel położony niedaleko słynnej plaży Kleopatry. Szereg udogodnień dla najmłodszych, bliskość piaszczystej plaży i bogaty pakiet All Inclusive to cechy, które docenią szczególnie rodziny i miłośnicy błogiego lenistwa.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    3,5

    Region

    Turcja, Riwiera, ALANYA

    Położenie

    na wzniesieniu, do piaszczystej plaży ok. 500 m (bezpłatny autobus na plażę i do Alanya), do centrum ok. 2,5 km.

    Wyposażenie

    hotel dysponuje w sumie 280 pokojami i 55 apartamentami w 2 budynkach. Recepcja, windy, bar, kącik TV, kącik internetowy (za opłatą), restauracja ze strefą dla niepalących. Na zewnątrz 2 baseny ze słodką wodą, bar przy basenie, taras słoneczny z leżakami i parasolami bez opłaty, na plaży za opłatą.

    Dzieci

    oddzielny brodzik, plac zabaw oraz mini klub 4-12 lat, łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

    Kategoria turecka

    4 gwiazdki.

    Pokoje dwuosobowe (40139A 1-3A)

    przyjemnie urządzone. Mini bar (napełniany wodą w dniu przyjazdu), klimatyzacja indywidualnie sterowana, telefon, TV-Sat, sejf (za opłatą), suszarka, balkon. Prysznic lub wanna, WC.

    Pokoje ruletka (40139A 2-3S)

    wyposażenie jak pokoje dwuosobowe, wanna.

    Zniżki

    przy 2 os. pełnopłatnych 1 dziecko 2-14 lat otrzymuje stałą cenę.

    Pokoje rodzinne (40139B 2-4A)

    wyposażone jak pokoje dwuosobowe, dodatkowa sypialnia, pomieszczenie mieszkalno-sypialne z sofą, klimatyzacja tylko w sypialni, prysznic.

    Pokoje rodzinne ruletka (40139B 2-4S)

    wyposażenie jak pokoje rodzinne.

    Zniżki

    przy 2 os. pełnopłatnych pierwsze dziecko 2-14 lat otrzymuje stałą cenę, drugie 2-14 lat zniżkę procentową, przy 3 os. pełnopłatnych 1 dziecko 2-14 lat otrzymuje zniżkę procentową.

    Rozrywka

    w okolicy liczne bary, restauracje i kawiarnie.

    Sport

    bilard, tenis stołowy, siłownia. Za opłatą: łaźnia turecka, sauna, masaże. Sporty wodne na plaży oferowane przez lokalne agencje.

    All inclusive

    3 posiłki w formie bufetu, śniadanie dla śpiochów. Wszystkie lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10.00-24.00. Po południu przekąski, kawa, ciasto. 7=6, 14=12 w terminach 13-20.06, 23-30.08, 18-25.10.2009 (nie obowiązuje ze zniżką przy wcześniejszej rezerwacji). Zniżka przy wcześniejszej rezerwacji do 30.04.2009.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Zadowalający hotel położony niedaleko słynnej plaży Kleopatry. Szereg udogodnień dla najmłodszych, bliskość piaszczystej plaży i bogaty pakiet All Inclusive to cechy, które docenią szczególnie rodziny i miłośnicy błogiego lenistwa.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Antalya, Turcja

    Położenie

    hotel położony ok. 1,5 km od centrum Alanyi, ok. 118 km od lotniska w Antalyi.

    Plaża

    obiekt znajduje się ok. 750 m od piaszczysto- żwirowej plaży Kleopatra, przejście przez ulicę. Leżaki, materace, parasole - płatne na plaży, bezpłatne przy basenie. Bar na plaży bezpłatny. Możliwy przejazd busem na plażę w wyznaczonych godzinach.

    Wyposażenie

    dziewięciopiętrowy budynek główny oraz dwa trzy- i pięciopiętrowe budynki boczne, posiadają łącznie 338 pokoi. Hotel otwarty w 2002 roku, został wyremontowany w 2009 roku (część łazienek wyremontowana w 2012 roku). Na terenie hotelu znajdują się sklepy i punkty usługowe, windy, sala konferencyjna na 100 osób, restauracja z tarasem, bary, kącik TV, 2 baseny, 2 zjeżdżalnie. Hotel akceptuje karty Master, Visa. www.bluestarhotel.com

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A1-3A) ok. 17 m2, TV/SAT, telefon, minibar (wypełniony wodą w dniu przyjazdu), sejf (płatny), klimatyzacja indywidualna, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, WC, balkon. Pokoje wariant ekonomiczny (E2-3S) wyposażone jak pokoje A1-3A. Pokoje Rodzinne (B2-4B) ok. 35 m2, sypialnia i pokój dzienny/sypialnia połączone drzwiami, łazienka z prysznicem, wyposażone podobnie jak A1-3A. Klimatyzacja tylko w sypialni. Pokoje rodzinne wariant ekonomiczny (E2-4F) wyposażone jak pokoje B2-4B.

    Dzieci

    miniklub dla dzieci 4-12 lat, oddzielny brodzik.

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem.

    Dostęp do internetu

    WiFi w lobby w cenie, kącik internetowy za opłatą.

    Sport

    bilard, tenis stołowy, siłownia, siatkówka plażowa. Za opłatą sporty wodne na plaży.

    Wellness

    basen kryty. Za opłatą łaźnia turecka, sauna, whirlpool, masaże, zabiegi pielęgnacyjne.

    All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadania dla śpiochów. Pomiędzy posiłkami przekąski, kawa, herbata, ciasteczka, zupa o północy. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalne dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00-24:00. Dodatkowo płatne są soki ze świeżych owoców, kawa po turecku, lody.

    Wcześniej = taniej

    do 31.12.15 25% zniżki, do 31.03.16 20% zniżki, do 30.04.16 15% zniżki.

    Dla dzieci

    2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

    Polecamy

    • blisko centrum Alanyi
    • bezpłatny transfer na plażę
    • bar na plaży w ramach
    • All Inclusive


    Mapa Hotelu Blue Star

    Opinie o Hotelu Blue Star

    4.3
    zdecydowanie polecam

    witam bardzo polecam pokoje ładne i piękne widoki z pokoi wszystko codziennie dokładnie sprzątane i nic nam nie zginęło animacje bardzo fajne tylko niestety mało co po polsku mówili ale to i tak były głównie tańce i tego typu zabawy jedzenie dobre różne i ja i mąż nie chodziliśmy głodni plaża jakieś 10 minut drogi oddalona jeździ też bus ogólnie polecam zasługuje na swoje cztery gwiazdki

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.3
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Położony przy samej plaży i blisko centrum, na plaży bar! Do tego dwa baseny, jeden ze zjeżdżalniami i animacjami, drugi spokojniejszy z mniejszą ilością dzieci. Bardzo miła obsługa, zagaduje do gości, uśmiecha się, zaczepia, ale nienachalnie i rozumieją odmowę. Jedzenia aż za dużo, wszystko świeżo przyrządzane i prze-prze-przepyszne! Polecam serdecznie!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.7
    polecam

    Szczerze polecam, mój drugi pobyt w tym hotelu w ciągu dwóch lat i co roku jest lepiej, już nie mogę doczekać się kolejnego urlopu ;)

    POLECAM:
    singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.7
    4.3
    polecam

    raczej dla dorosłych niż dla rodzin z dziećmi, moim zdaniem dzieciaki się tu zanudzą... jedzenie ok, pokoje w ,,okrąglaku,, super z pięknym widokiem, ale dość głośne... polecam...

    POLECAM:
    ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    4.3
    polecam

    Najwspanialszy widok z okna przepiękne morze,panorama miasta i niezapomniane wzgórze z ZAMKIEM.Port bajeczny oddalony 25min spacerkiem.Hotel wtopiony w miasto w niczym to nie przeszkadza.Baseny czyste.Personel miły.Jedzonko wspaniałe pięknie podane.Drinki pyszne.Za taką cene 2450 wspaniały wyjazd.

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Hotel godny polecenia. Posiłki bardzo obfite i smaczne. Obsługa bardzo miła. Czyste i ładne pokoje. Hotel o wysokim standardzie położony w pięknej miejscowości. Ogólnie rewelacja :))))

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Hotel bardzo mi się podobał. Jak dla mnie wszystko w należytym porządku. Polecam :))

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    3.9
    polecam

    Hotel generalnie położony na wzgórzu, do plaży kawałek z górki powrót oczywiście jest nie do końca miły. Jeżdżą busiki które dowożą na plażę bezpłatnie. Bar na plaży ful opcja super, prywatna plaża. Jedzenie w hotelu super, baseny fajne ale ludzi full. Animacje tragiczne jakieś teatrzyki. Generalnie polecam, jeżeli ktoś lubi zakupy, jest podróbek ful w dobrych cenach, oraz leżenie na plaży.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    3.9

    Blue Star - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Tani pokój wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    STANDARD ROOM
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Tani pokój wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    FAMILY ROOM
    FAMILY ROOM ECO
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    fr family room
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny w supercenie
    ECONOMY ROOM
    STANDARD ROOM SINGLE
    sr standard room
    sr standard room
    sr standard room
    sre standard eco room
    ECONOMY ROOM SINGLE

    Blue Star - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Blue Star? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00