cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Mirador, Riwiera Turecka
  • Hotel Mirador, Riwiera Turecka
  • Hotel Mirador, Riwiera Turecka
  • Hotel Mirador, Riwiera Turecka
  • Hotel Mirador, Riwiera Turecka
  • Hotel Mirador, Riwiera Turecka
  • Hotel Mirador, Riwiera Turecka
  • Hotel Mirador, Riwiera Turecka
  • Hotel Mirador, Riwiera Turecka
  • Hotel Mirador, Riwiera Turecka
  • Hotel Mirador, Riwiera Turecka
  • Hotel Mirador, Riwiera Turecka
  • Hotel Mirador, Riwiera Turecka
  • Hotel Mirador, Riwiera Turecka
1 / 14
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Udogodnienia hotelu Mirador
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Mirador
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Mirador:
4.3 / 5
Średnia z 9 opinii
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.4
  • Wyżywienie
    4.2
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny hotel w spokojnej okolicy. Wygodne pokoje, dobre jedzenie (duży wybór posiłków), animacje miła obsługa. Plaża kamienista, mało urokliwa. Hotel polecam dla par na romantyczny urlop.

Hotel Mirador w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny hotel w spokojnej okolicy. Wygodne pokoje, dobre jedzenie (duży wybór posiłków), animacje miła obsługa. Plaża kamienista, mało urokliwa. Hotel polecam dla par na romantyczny urlop.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

ALANYA leży u podnóża skalistego półwyspu, 130 km na wschód od Antalyi. Historia Alanyi sięga 4000 lat p.n.e., kiedy jej antyczna nazwa brzmiała Corasesium. Górująca nad miastem twierdza z Czerwoną Wieżą i murami obronnymi jest niewątpliwie największą atrakcją tego miasta. Alanya rozciąga się wzdłuż plaż, z których najbardziej znana jest plaża Kleopatry, nazwana na cześć królowej Egiptu. W tym popularnym kurorcie można znaleźć wszystko: malownicze plaże, sklepy, bazary oraz liczne lokale rozrywkowe. Miejscowość polecana jest zwłaszcza ludziom młodym, lubiącym gwar miasta, życie nocne i aktywny wypoczynek.

40 km na zachód od Alanyi położona jest niewielka osada OKURCALAR. Znajduje się tu wiele luksusowych hoteli, które cieszą się dużą popularnością wśród turystów. Turkusowe morze, szeroka plaża i zarys gór na horyzoncie stanowią znakomitą scenerię dla udanego urlopu.

 

MIRADOR 4*

 

Data otwarcia: 1991 r. Odnowiony w 2005 r.

 

Położenie:

500 m od Konakli, 12 km od Alanyi, 110 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 15.000 m2.

 

Pokoje:

w 2 budynkach: 201 pokoi standardowych (166 pokoi z widokiem na morze), 10 pokoi rodzinnych (1 pokój), 10 pokoi łączonych, 2 junior suity (2 pokoje połączone drzwiami); klimatyzacja indywidualna, prysznic, suszarka, TV, minibar (pusty), sejf (dodatkowo płatny), terakota, balkon.

 

W hotelu:

restauracja w budynku, restauracja na wolnym powietrzu, 3 bary, sala konferencyjna, 4 windy, 2 baseny odkryte (180, 360 m2), aquapark (3 zjeżdżalnie).

 

Rozrywki i usługi:

Bezpłatne: siłownia, łaźnia turecka, siatkówka plażowa, kort tenisowy, miniboisko do piłki nożnej, tenis stołowy, rzutki, aerobik, animacje.

Płatne: pralnia, fryzjer, sauna, masaż, oświetlenie kortu, narty wodne, spadochron.

 

Dla dzieci:

2 brodziki (6, 10 m2), plac zabaw, miniklub, animacje, krzesełka w restauracji, łóżeczka (na życzenie).

 

Plaża:

przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 150 m długości. Parasole, leżaki i materace bezpłatne, ręczniki w depozyt. Przejście do plaży przez promenadę.

 

Wyżywienie:

All Inclusive (10:00–23:00). Śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja, późny posiłek

Napoje zawarte w All Inclusive: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

System All Inclusive nie zawiera: napoi importowanych, soków ze świeżych owoców.

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • ubezpieczenie lotnicze,
  • posiłek na pokładzie samolotu (z wyjątkiem samolotu Wrocław - Dalaman - Wrocław),
  • opłatę lotniskową,
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
  • zakwaterowanie (w dniu wyjazdu doba hotelowa do godz 12:00),
  • wyżywienie,
  • ubezpieczenie bagażu, NW, KL,
  • VAT.


Cena nie zawiera:

  • wizy tureckiej - 10 EUR lub 15 USD płatnej na lotnisku w Antalyi. 


UWAGI:
Wyloty z Krakowa i Wrocławia od 21 czerwca.


 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny hotel w spokojnej okolicy. Wygodne pokoje, dobre jedzenie (duży wybór posiłków), animacje miła obsługa. Plaża kamienista, mało urokliwa. Hotel polecam dla par na romantyczny urlop.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

HOTEL MIRADOR

Hotel znajduje się nad malowniczą zatoką Konakli przy prywatnej, szerokiej plaży. Prowadzi do niej łagodne zejście po kilku stopniach. Na miejscu znajduje się niewielkie molo, można też skorzystać z leżaków i parasoli. Bardzo dobrze wyposażony hotel oferuje szereg atrakcji, takich jak odkryte baseny ze zjeżdżalniami, możliwość uprawiania wielu letnich dyscyplin sportowych i ciekawe programy animacji dla dzieci i dorosłych. Kilka razy dzienne sprzed hotelu odjeżdżają autobusy jadące do centrum Alanyi. Cicha i spokojna okolica pozwala efektywnie zrelaksować się wybierając jedną z wielu form wypoczynku.

 

LOKALIZACJA

plaża - 20 m, lotnisko - 110 km, główna ulica - 800 m, centrum handlowe - 3 km, przystanek autobusowy - 10 m, centrum rozrywki - 12 km, centrum miejscowości - 12 km.

 

WYPOSAŻENIE HOTELU

liczba pokoi: 223, restauracje: 1, windy, baseny odkryte: 2, bar, bar na plaży, bar przy basenie, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy, recepcja 24h, sklep z pamiątkami, sala TV, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, wymiana walut, przechowalnia bagażu, fryzjer, skrzynka pocztowa, udogodnienia dla niepełnosprawnych, amfiteatr, jubiler, parasole przy basenie, leżaki przy basenie, centrum konferencyjne.

 

WYPOSAŻENIE POKOI

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), lodówka, ogrzewanie, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z prysznicem.

 

PLAŻA

prywatna, piaszczysto-żwirowa, szeroka, przy hotelu, prysznic, zagospodarowana, parasole, leżaki.

 

SPORT I FITNESS

tenis ziemny, tenis stołowy, masaże (płatne), centrum fitness, sauna (płatna), bilard (płatny), waterpolo, łaĄnia turecka (płatna).

 

SPORT NA PLAŻY

siatkówka, windsurfing (płatny), motorowe sporty wodne (płatne).

 

ROZRYWKA

dzienne animacje, wieczorne animacje.

 

DLA DZIECI

opiekunka (płatna), brodzik, mini klub, plac zabaw, animacje, łóżeczko dziecięce.

 

WYŻYWIENIE

pakiet All Inclusive.

 

ALL INCLUSIVE ZAWIERA

śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, przekąski, podwieczorek, późny posiłek o 22.30, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole podawane do posiłków oraz w barze od godz. 10.00 do 23.00 (z wyjątkiem wina musującego i soków ze świeżych owoców).

 

DODATKOWE INFORMACJE

Depozyt za pilota od odbiornika TV.

 

Ceny zawierają:

  • przelot,

  • wyżywienie wg oferty,

  • hotel,

  • transfer,

  • opiekę polskiego rezydenta

 

Ceny nie zawierają:

  • opłat lotniskowych i paliwowych: 399 PLN,

  • obowiązkowego ubezpieczenia KL NW: 59 PLN/ tydzień i  89 PLN/ 2 tygodnie,

  • wizy tureckiej w wys. 10 Euro.

 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny hotel w spokojnej okolicy. Wygodne pokoje, dobre jedzenie (duży wybór posiłków), animacje miła obsługa. Plaża kamienista, mało urokliwa. Hotel polecam dla par na romantyczny urlop.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Hotel Mirador****

 

REGION


Turcja/Alanya/Konakli


POŁOŻENIE

Położony nad malowniczą zatoką w niewielkiej miejscowości turystycznej Konakli. Bezpośrednio przy piaszczysto-żwirowej prywatnej plaży (leżaki i parasole bezpłatne). Wejście do wody miejscami kamieniste – możliwość wejścia z pomostu. Do centrum Konakli ok. 3 km. Alanya 12 km. Lotnisko w Antalyi 120 km.

 

HOTEL

Kompleks hotelowy składający się z 2 pięciopiętrowych budynków, znany z dobrej obsługi. Obiekt posiada łącznie 289 pokoi różnego typu. Do dyspozycji gości: recepcja, restauracja, bar przy basenie, snack bar, 2 baseny dla dorosłych, basen ze zjeżdżalniami, brodzik dla dzieci, kącik TV, sejf, 2 windy, wypożyczalnia samochodów, fryzjer, minimarket, amfiteatr. Kategoria lokalna: 4*.

 

POKOJE

Pokoje 2-os. (możliwość 1 dostawki). Indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatnie), TV-SAT, kanał muzyczny, telefon, lodówka, sejf, łazienka z wanną, WC, suszarka do włosów, balkon. Wszystkie pokoje z bocznym widokiem na morze.

 

WYŻYWIENIE

All Inclusive:

Śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu (7.30-9.30, 12.30-14.00, 19.00-21.00)
Ciepłe i zimne przekąski (12.00-15.00, 22.30-23.00)
Kawa, herbata, ciasto (16.00-17.00)
Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do posiłków i w barach (10.00-23.00)

 

SPORT I ROZRYWKA

Bezpłatnie: 2 baseny dla dorosłych, basen ze zjeżdżalniami, leżaki i parasole przy basenach i na plaży, siłownia, animacje dzienne i wieczorne, tenis (oświetlenie odpłatnie), tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa. Odpłatnie: bilard, sauna, masaż. Ponadto: sporty wodne na plaży.

 

DLA DZIECI

Bezpłatne łóżeczka dla niemowląt, brodzik, plac zabaw, miniklub (3-12 lat).

 

CENA ZAWIERA:

  • przelot samolotem,
  • opłata lotniskowa,
  • zakwaterowanie,
  • wyżywienie,
  • opieka rezydenta,
  • transfer:  lotnisko - hotel - lotnisko.

 

CENA NIE ZAWIERA:

  • wizy tureckiej płatnej na lotnisku w Turcji.
  • dopłaty do wylotu z lotniska lokalnego

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny hotel w spokojnej okolicy. Wygodne pokoje, dobre jedzenie (duży wybór posiłków), animacje miła obsługa. Plaża kamienista, mało urokliwa. Hotel polecam dla par na romantyczny urlop.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Konakli, ok. 2 km centrum Konakli, ok. 10 km od Alanyi, ok. 110 km od lotniska w Antalyi, ok.125 km od centrum Antalyi

PLAŻA

Hotel przylega do własnej, szerokiej, piaszczysto-żwirowej plaży - zejście po kilku schodkach - dno morza pokrywają miejscami drobne kamyki (zejście do wody bezpośrednio lub z pomostu). Leżaki, materace i ręczniki bezpłatne.

HOTEL

Kategoria lokalna 4*  Hotel leżący nad morzem przy urozmaiconym wybrzeżu, w spokojnej i cichej okolicy. Obiekt położony wśród zieleni, idealna opcja dla rodzin z małymi dziećmi. Wzdłuż plaży możemy przejść przez całe Konakli aż do pobliskiego Avsallar. Możemy także wypoczywać cały dzień w basenie i korzystać z konceptu all inclusive.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, restauracja główna, 3 bary, salon fryzjerski, lekarz, wypożyczalnia samochodów i motocykli, pralnia, kantor.

INTERNET

bezpłatne Wi-Fi w lobby

KONFERENCJE/INCENTIVE

mała sala konferencyjna dla 40 osób

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: 2 baseny, leżaki i parasole, ręczniki plażowe, wejście do łaźni tureckiej, sauna, siłownia, koszykówka, siatkówka, rzutki, okazjonalnie muzyka na żywo, hotelowe programy animacyjne Odpłatnie: bilard, centrum Spa, sporty wodne przy plaży

DLA DZIECI

animacje, basen, mini klub (4-12 lat), wózek (płatny)

ZAKWATEROWANIE

W hotelu znajduje się 223 pokoje: 185 pokoi standardowych (23 m), 24 pokoje rodzinne łączone (48 m), 10 pokoi rodzinnych (30 m), 2 pokoje suit (52 m), 2 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (23 m); wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z prysznicem, suszarka, TV/SAT, sejf (płatny), mini bar (codziennie uzupełniany w wodę), balkon.

WYŻYWIENIE

All Inclusive - śniadanie, obiad, przekąski, kolacja (w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel). Lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe w godzinach 10.00-23.00.w wyznaczonych barach. Dodatkowo płatne są: lody, napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki oraz napoje butelkowane. 

INFORMACJE DODATKOWE

http://www.miradorhotels.com

CENA

Cena zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena nie zawiera: opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/ Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/turcja

DOKUMENTY PODRÓŻY

DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny hotel w spokojnej okolicy. Wygodne pokoje, dobre jedzenie (duży wybór posiłków), animacje miła obsługa. Plaża kamienista, mało urokliwa. Hotel polecam dla par na romantyczny urlop.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDYAS

SF4

KATEGORIA TURECKA

****

Położenie

Hotel usytuowany jest w okolicach miasteczka Konakli, 12 km od Alanyi, 112 km od lotniska. Prywatna, wąska plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu. Hotel posiada własny pomost, z którego można zejść do wody.

HOTEL OFERUJE

Do dyspozycji Gości jest restauracja główna, bar przy basenie otwarty w godz. 10.00-23.00, a także: parking, sala konferencyjna, pokój telewizyjny, biblioteka, małe centrum handlowe, fryzjer, usługi pralnicze, wypożyczalnia samochodów.

POKOJE

Na terenie hotelu znajdują się 223 pokoje usytuowane w dwóch budynkach. Większość pokoi to pokoje standardowe, ale jest też 10 pokoi rodzinnych (jeden większy pokój z łóżkiem piętrowym); 2 pokoje przystosowane są dla osób niepełnosprawnych. Pokoje są wyposażone w telewizor, klimatyzację centralną indywidualnie sterowaną, łazienkę z prysznicem i WC, suszarkę do włosów, telefon, mini bar, sejf (odpłatnie) i balkon.

Wyżywienie

Opcja All inclusive obejmuje: śniadania (07.00-09.30), późne śniadania (09.30-10.30), obiady (12.30-14.00), przekąski (12.00-15.00), podwieczorek (16.00-17.00), kolacje (19.00-21.00) i tzw nocną zupę (23.00-23.30). Napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji dostępne są w hotelowych barach w godz. 10.00-23.00.

SPORT I ROZRYWKA

Goście hotelowi mogą bezpłatnie korzystać z wielu atrakcji, takich jak: 2 baseny zewnętrzne (jeden relaksacyjny, drugi z animacjami), Aquapark składający się z 3 zjeżdżalni, łaźnia turecka, kącik fitness, siatkówka plażowa, rzutki, gry wodne, gimnastyka oraz codzienne animacje i wieczorne przedstawienia w amfiteatrze. Za dodatkową opłatą dostępne są: sauna, masaże, oświetlenie kortu tenisowego i bilard. Leżaki, parasole i materace są bezpłatne przy basenie i na plaży. Ręczniki są dostępne po opłaceniu depozytu zwrotnego.

DZIECI

Dla najmłodszych Gości hotel przygotował mini klub (4-12 lat) i brodzik.

NASZYM ZDANIEM

Bardzo przyjemny hotel położony bezpośrednio przy morzu i posiadający dobrze rozwiniętą infrastrukturę dla rodzin z dziećmi.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny hotel w spokojnej okolicy. Wygodne pokoje, dobre jedzenie (duży wybór posiłków), animacje miła obsługa. Plaża kamienista, mało urokliwa. Hotel polecam dla par na romantyczny urlop.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Antalya, Turcja

Położenie

do Alanyi ok. 12 km (3x dziennie transfer za opłatą), lotnisko w Antalyi oddalone ok. 110 km.

Plaża

bezpośrednio przy piaszczysto-żwirowej plaży, wejście do morza częściowo skaliste. Kąpiele możliwe także z pomostu. Leżaki i parasole na plaży i przy basenie w cenie. Ręczniki za kaucją (zmiana za opłatą).

Wyposażenie

całkowicie wyremontowany w 2012 roku hotel posiada 223 pokoje w 5-piętrowym budynku głównym oraz 6-piętrowym budynku bocznym. Na terenie obiektu znajduje się lobby z recepcją, restauracja, restauracja a'la carte, sklepy i punkty usługowe. W ogrodzie hotel posiada dwa baseny, w tym jeden z trzema zjeżdżalniami (czynne w określonych godzinach). Hotel akceptuje karty Visa, Master. www.otelmirador.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (A2-3F, A2-3B, A1-3E) ok. 24 m2, w budynku bocznym lub głównym, telefon, TV-SAT, minibar, sejf (za opłatą), klimatyzacja indywidualna, łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon od strony lądu. A2-3B z widokiem na morze. A1-3E w budynku bocznym. Pokoje wariant ekonomiczny (A2-3S) w budynku bocznym, od strony lądu, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (A2-3C) ok. 32 m2, w budynku głównym, jedno pomieszczenie z łóżkiem podwójnym i łóżkiem piętrowym, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (A2-5D) ok. 48 m2, dwa pokoje połączone drzwiami, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Dzieci

miniklub w wieku 4-12 lat, oddzielny brodzik, plac zabaw, animacje.

Rozrywka

animacje w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteka, rzutki. Za opłatą bilard.

Dostęp do internetu

WiFi w lobby w cenie.

Sport

tenis (rakiety za kaucją), tenis stołowy, siatkówka plażowa. Za opłatą oświetlenie kortów tenisowych, sporty wodne na plaży.

Wellness

za opłatą masaże, sauna, łaźnia turecka.

All Inclusive

śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Po południu przekąski, kawa, herbata, ciasto. Przekąska o północy. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w godzinach 10:00-23:00.

Wcześniej = taniej

do 31.12.15 30% zniżki, do 31.01.16 25% zniżki, do 29.02.16 20% zniżki, do 31.03.16 15% zniżki, do 30.04.16 10% zniżki.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • bezpośrednio przy plaży
  • WiFi w lobby w cenie
  • wyremontowany w 2012 roku


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny hotel w spokojnej okolicy. Wygodne pokoje, dobre jedzenie (duży wybór posiłków), animacje miła obsługa. Plaża kamienista, mało urokliwa. Hotel polecam dla par na romantyczny urlop.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel został otwarty w 1991 roku, budynek boczny został otwarty w 2006 roku,  został odnowiony w 2012 roku, Chotel został usytuowany na powierzchni 14.750 m²; do dyspozycji gości: 2 baseny zewnętrzne, aqua park, restauracja główna, 3 bary, sala konferencyjna

Położenie

Konakli, ok. 2 km centrum Konakli, ok. 10 km od Alanyi, ok. 110 km od lotniska w Antalyi, ok.125 km od centrum Antalyi

Plaża

prywatna; leżaki, materace, ręczniki, parasole przy basenie i na plaży bezpłatne

Zakwaterowanie

w hotelu znajduje się 223 pokoje: 185 pokoi standardowych (23 m²), 24 pokoje rodzinne łączone (48 m²), 10 pokoi rodzinnych (30 m²), 2 pokoje suit (52 m²), 2 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (23 m²); wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z prysznicem, suszarka, TV-SAT, sejf (płatny), minibar (codziennie uzupełniany w wode), balkon

Wyżywienie

All Inclusive – śniadanie, obiad, przekąski, kolacja (w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne są lody, napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki oraz napoje butelkowane

Sport i rozrywka

animacje, muzyka na żywo (okazjonalnie), dyskoteka, bilard, aerobik, aqua-aerobik, tenis stołowy, koszykówka, rzutki, siatkówka plażowa, łaźnia turecka, bezpłatne Wi-Fi w lobby

Dodatkowo płatne

centrum Spa & Wellness, masaż, sauna, salon fryzjerski, lekarz, wypożyczalnia samochodów i motocykli, pralnia, wszystkie sporty wodne na plaży, kantor

Dla dzieci

animacje, basen, mini klub (4-12 lat), wózek (płatny)

www

www.miradorhotels.com


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Mapa Hotelu Mirador
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Mirador

4.4
polecam

Bardzo sympatyczny i kompetentny Rezydent. Miła i sprawna obsługa w restauracji i barze.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.4
4.1
polecam

Mirador bardzo nam się podobał, chociaż nie był tak lukusowy jak gypsophila. Ot, ładny hotelik na spokojne wakacje, ale z całym niezbędnym zapleczem. Niczego nam nie brakowało, morze pod nosem i cudowna obsługa i świetni animatorzy wieczorami!

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.1
4.1
polecam

Lubimy podróżować i co roku staramy się jechać w inne miejsce. W tamtym roku byliśmy w hotelu Mirador. Pokoje niewielkie, bez wielkich udogodnień i luksusów, ale czyste i jasne. Podstawowe wyposażenie, ale pościel zawsze świeża i jedzenie smaczne. Dla oszczędnych i niewymagających super opcja.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.1
4.1
polecam

Lubimy podróżować i co roku staramy się jechać w inne miejsce. W tamtym roku byliśmy w hotelu Mirador. Pokoje niewielkie, bez wielkich udogodnień i luksusów, ale czyste i jasne. Podstawowe wyposażenie, ale pościel zawsze świeża i jedzenie smaczne. Dla oszczędnych i niewymagających super opcja.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.1
4.1
polecam

Mirador polecany nam został jako opcja dla ludzi chcących spędzić spokojne wakacje. To prawda, hotel jest na uboczu, z dala od zgiełku, akurat dla starszych wakacjuszy. Miła i pomocna obsługa, jedzenie mieliśmy zawsze świeże, a pokój jasny i przestronny.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.1
4.6
polecam

Byliśmy w Miradorze w tamtym roku i zdecydowanie polecamy parom na spokojne wakacje. Jest przyjemnie i cicho, kuchnia wyjątkowo smaczna, widoki cudowne no i atmosfera bardzo przyjacielska. Plaża jest piaszczysto-kamienista, ale bardzo czysta i zadbana, podobnie jak teren wokół hotelu. Można spokojnie wypocząć.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: polecam
4.6
4.4
polecam

jednej strony hotel ma wysoki standard, ale jednocześnie nie jest molohem, w którym ludzi traktuje się jak numerki. Indywidualne podejście do każdego, pomocna obsługa i kompetentne panie na portierni. Chętnie pomogą gdy się czegoś szuka, doradzą , zarekomendują nawet fajne knajpki. Co do okolicy to niektórzy skarżyli się na to, że plaża jest piaszczysto-kamienista, ale nam to nie przeszkadzało w ogóle. Miało swój urok. Dla leniwych – super baseny z czystą wodą, dla łasuchów – dobra kuchnia.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.4
4.0
polecam

Byłem w tym hotelu rok temu z żoną. Bardzo miło wspominam pobyt w tym hotelu, basen, pełen relax no i przede wszystkim morze oraz wspaniała kuchnia

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.0
4.4
polecam

Bardzo przyjemny hotel, pelen licznych atrakcji dla dzieci, dlatego to wlasnie tej grupie podruzowiczów polecam. Do tego (juz dla doroslych) pyszne jedzenie, obsluga mila i kompetentna, i duzo kolorowych drinkow.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje
Podsumowanie: polecam
4.4
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    4.1
  • Pokoje
    4.2
  • Wyżywienie
    3.7
  • Atrakcje
    i sport
    4.1
  • Obsługa
    4.3
HolidayCheck
Ocena Mirador:
4 / 6

Hotel na medal 2009-06-18
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Przed wyjazdem czytałam opinie o hotelu ale dopiero na miejscu doświadczyliśmy cudownych wrażeń. Pok...
więcej

6.0
Ania i krzysiek - udane wakacje 2009-07-07
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Hotel bardzo fajny, obsługa rewelacja. Plaza mała i kamienista to jedyny minus- za to baseny nadrabi...
więcej

5.8
Na początku ok, potem tragedia 2009-07-19
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    1.0

3.2
Dobry hotel w rozsądnej cenie 2009-09-01
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Świetny hotel 2009-09-13
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

5.3
Hotel godny polecenia! 2009-09-29
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Polecam, dobry hotel za dobrą cenę 2009-10-02
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    4.5

4.9
Cudowny hotel Mirador 2010-06-16
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Miejsce godne polecenia 2010-06-25
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.8

Hotel godny polecenia ze względu na bliskość morza i tzw. stosunek jakości do ceny. Pewnie, że znajd...
więcej

4.6
Polecam! 2010-06-30
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Niestety odradzam, nijaki hotel, nijaka obsługa 2010-07-03
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

3.3
Polecam wspaniały urlop! 2010-07-09
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

Hotel godny polecenia , nie dla snobów! Czysty i przyjazny, animatorzy REWELACJA ! Jedzenia wystar...
więcej

5.2
Świetne miejsce, mili ludzie, genialny hotel! 2010-07-15
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Piękny hotel, czysto, jedzenie smaczne, super animacje, miła obsługa, która biegle posługuje się w j...
więcej

5.8
Komfort 2010-07-15
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.3

Nie było się o co przyczepić wszystko ok polecam.wyżywienie bardzo dobre super obsługa,przy samym mo...
więcej

5.8
Hotel fajny z kilkoma minusami 2010-07-23
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Super jedzonko, spokojna okolica dla ciężarnych 2010-08-21
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Uroczy hotel, świetny klimat w hotelu 2010-08-26
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Rewelacja! zdecydowanie polecam! 2010-09-24
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.7

Hotel pięknie położony, trafił nam się pokój z centralnym widokiem na morze - bajka! Wyżywienie napr...
więcej

5.7
Wakacje tylko w Mirador 2010-10-05
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.3

Przemiły hotel, pyszne jedzenie, urlop w 100% udany.polecam:)Pokoje czyste, codziennie sprzątane, je...
więcej

5.6
Idealne miejsce dla rodzinki z dzieckiem 2010-11-22
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Polecam to miejsce,gdyż warunki są sprzyjające dla rodzin z dziecmi.Miła obsługa,posiłki ekstra,opie...
więcej

6.0
Wspaniale wakacje! 2011-03-02
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.3

Naprawde fantastyczny hotel, moze podobal mi sie dlatego bo to byly moje 2 wakacje na wyjezdzie w fo...
więcej

5.2
Super wczasy 2011-05-04
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Były to nasze pierwsze wczasy poza krajem. Mimo rożnych opinii nie zawiedliśmy się! Obsługa zawsze u...
więcej

5.5
Hotel Mirador 2011-06-05
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    4.0

3.5
Fajny hotel na rodzinne wakacje 2011-07-21
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.0

5.3
Super hotel! 2011-08-20
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.6
Recenzja o hotelu 2012-07-02
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Ocena hotelu 2012-07-04
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Wspaniałe miejsce na wypoczynek rodzinny! Polecam 2012-08-03
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Cudowne wakacje spedzone razem z rodzina,nigdy nie zapomne tych wakacji!Ekstra hote,pyszne jedzenie...
więcej

6.0
Super hotel - polecamy rodzinom z dziećmi. 2012-08-12
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Bardzo dobry! Polecam jak najbardziej! 2012-09-05
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.7
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.0

Spędziłam tam 7 dni i jestem z mężem bardzo zadowolona z tego hotelu. Polecam osobą samotnym, w zwią...
więcej

5.6
Bardzo fajny hotel 2012-09-26
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

4.3
Hotel Mirador Konakli 2012-09-27
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
O hotelu Mirador 2012-10-16
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Bardzo udany wypoczynek, bogata oferta hotelu 2013-06-13
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.3

Pierwszy pobyt w Turcji, oceniam go bardzo dobrze. Czystość hotelu jak i terenu zadowalająca. Jedzen...
więcej

5.9
Średni hotel 2013-06-23
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.2
Mirador Konakli Alanya 2014-08-06
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Dno. Max 3*. Odradzam 2014-08-13
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    1.0

2.0
Bardzo słaba obsługa, plaża tragiczna, małe pokoje 2014-08-20
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    1.0

2.0
Rewelacyjne miejsce 2014-08-29
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Polecam hotel. Bardzo czysty, pościel i ręczniki wymieniane codzienne. Jedzenie smaczne, urozmaicone...
więcej

5.6
Najlepsze wakacje w życiu! 2015-05-31
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel Mirador jest wart polecenia, zawsze się tam coś dzieje, nie ma nudów. Obiekt zadbany i czysty....
więcej

6.0
Spokojny hotel dla lubiących spokój 2015-06-20
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.3
Urlop inny niż wszystkie 2015-06-23
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Polecam 2015-07-14
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.5

Bardzo miła atmosfera,pokoje czyste z dużymi łazienkami, jedzenie bardzo smaczne, nie ma możliwości ...
więcej

5.6
Dobra obsługa, dobre wyżywienie, zadbany hotel 2015-07-30
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Polecam 2015-08-02
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.8

Witam. W Hotelu Mirador byłam razem z 10 letnim synem. Jedzenie bardzo dobre. Wszędzie czysto. Za o...
więcej

5.4
Nie wierzyliśmy w negatywne opinie, a jednak... 2015-08-25
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    1.0

2.3
Mirador Smartline Club 2015-09-04
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Nie mam słów, po prostu super 2015-09-11
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wakacyjny relax 2015-09-17
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Bardzo polecamy! 2015-09-22
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.8

Bardzo dużo dobrego jedzenia, bylismy przejdzeni , "przewypoczęci", fajne animacje i animatorzy , ba...
więcej

5.7
Dla każdego coś dobrego 2015-09-24
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    3.0

4.5
Z całą pewnością nie można narzekać! 2015-09-24
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    3.0

4.3
Bardzo fajny hotel, godny polecenia :) 2015-09-24
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Fantastyczne wakacje! 2015-10-01
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.8
Przepiękne wakacje 2016-05-13
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wspaniałe wakacje 2016-05-16
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Byłem wraz ze znajomymi skuszony dobrymi opiniami w Turcji w Hotelu Mirador. Zdecydowanie polecam py...
więcej

5.7
Mirador 2016-09-24
Szczegóły oceny hotelu Mirador:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Bardzo dobry Hotel, znakomite jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Baseny bardzo fajne, obsługa ...
więcej

6.0

Masz pytania o Hotel Mirador? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00