cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Alba Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Alba Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Alba Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Alba Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Alba Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Alba Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Alba Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Alba Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Alba Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Alba Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Alba Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Alba Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Alba Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Alba Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Alba Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Alba Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Alba Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Alba Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Alba Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Alba Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Alba Resort, Riwiera Turecka
1 / 21
Ocena
hotelu:
4.8 / 5
Najbliższy termin
12.04 - 13.04
już od 204 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
13.04 - 14.04
już od 204 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Alba Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Alba Resort
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Side
Ocena hotelu Alba Resort:
4.8 / 5
Średnia z 9 opinii
Szczegóły oceny hotelu Alba Resort:
  • Lokalizacja
    4.9
  • Hotel
    4.9
  • Pokoje
    4.2
  • Wyżywienie
    4.7
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 12 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 kwietnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rodzinny hotel o bardzo wysokim standardzie. Oferuje wszystko, co jest potrzebne do wspaniałego wypoczynku, od basenów i zjeżdżalni, przez szereg barów i restauracji po codzienne animacje.

Hotel Alba Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rodzinny hotel o bardzo wysokim standardzie. Oferuje wszystko, co jest potrzebne do wspaniałego wypoczynku, od basenów i zjeżdżalni, przez szereg barów i restauracji po codzienne animacje.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 8 km od centrum miejscowości Side

Wyposażenie

  • recepcja
  • sala TV
  • ogród
  • taras słoneczny
  • Wi-Fi (w lobby , barze i przy basenie - w cenie) 
  • pralnia (płatna)
  • minimarket
  • jubiler
  • fryzjer
  • sklep z pamiątkami
  • 2 sale konferencyjne
  • parking

karty

Visa. MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

445

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

kategoriatui

5 słoneczek (subiektywna ocena TUI wydana w oparciu o wewnętrzne kryteria i zasady oceniania obiektów, może się ona różnić od kategorii lokalnej)

Sport i wellness

W cenie
  • sala fitness/siłownia
  • piłka nożna
  • siatkówka plażowa
  • minigolf
  • tenis stołowy
Płatne
  • sauna parowa
  • hammam
  • masaże
  • zabiegi kosmetyczne
  • 2 korty tenisowe
  • sporty wodne (w ofercie firm zewnętrznych)

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowy program animacyjny
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 41 m2
  • widok na ląd
  • pokój dzienno-sypialny
  • sypialnia
  • WC
  • w bocznym budynku
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • sejf (płatny ok. 1 EUR/dzień)
  • tel.
  • TV
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar (woda i napoje bezalkoholowe, w cenie)
  • Wi-Fi (płatne)
  • wanna
  • szlafroki (płatne)
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój rodzinny FZX2
  • 2-5 os.
  • ok. 52 m2
  • widok na ląd
  • 2 pomieszczenia połączone drzwiami
  • 2 łazienki
  • w bocznym budynku
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • sejf (płatny ok. 1 EUR/dzień)
  • tel.
  • TV
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar (woda i napoje bezalkoholowe, w cenie)
  • Wi-Fi (płatne)
  • wanna
  • szlafroki (płatne)
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój rodzinny FZX3
  • 2-4 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na ląd
  • WC
  • w bocznym budynku
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • sejf (płatny ok. 1 EUR/dzień)
  • tel.
  • TV
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar (woda i napoje bezalkoholowe, w cenie)
  • Wi-Fi (płatne)
  • wanna
  • szlafroki (płatne)
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2-3 os.
  • widok na morze
  • w bocznym budynku
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • sejf (płatny ok. 1 EUR/dzień)
  • tel.
  • TV
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar (woda i napoje bezalkoholowe, w cenie)
  • Wi-Fi (płatne)
  • wanna
  • WC
  • szlafroki (płatne)
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • widok na ląd
  • w bocznym budynku
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • sejf (płatny ok. 1 EUR/dzień)
  • tel.
  • TV
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar (woda i napoje bezalkoholowe, w cenie)
  • Wi-Fi (płatne)
  • wanna
  • WC
  • szlafroki (płatne)
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-3 os.
  • boczny widok na morze
  • w bocznym budynku
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • sejf (płatny ok. 1 EUR/dzień)
  • tel.
  • TV
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar (woda i napoje bezalkoholowe, w cenie)
  • Wi-Fi (płatne)
  • wanna
  • WC
  • szlafroki (płatne)
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • 24 h
  • śniadanie, obiad, kolacja (w formie bufetu)
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • przekąski
  • popołudniowa kawa/herbata
  • wybrane napoje do posiłków
  • wymagane noszenie bransoletek all inclusive
Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja „Olympos Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet dla dzieci, menu dla dzieci, dania sezonowe, bufet, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Ophelia Ristorante Italiano": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, rezerwacja wymagane, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Anfora Fisch Restaurant": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, a la carte, rezerwacja wymagane, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 3
  • bar w lobby „Lobby Bar"
  • bar przy zewnętrznym basenie „Aqua Pool Bar": w zależności od sezonu
  • bar na plaży „Aloha Beach Bar": kwiecień - październik; w zależności od warunków pogodowych

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rodzinny hotel o bardzo wysokim standardzie. Oferuje wszystko, co jest potrzebne do wspaniałego wypoczynku, od basenów i zjeżdżalni, przez szereg barów i restauracji po codzienne animacje.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Turcja / Side

    Opis oferty:

    Położony w dużym, zielonym ogrodzie, cieszy się świetnymi opiniami Klientów. Szczególnie doceniany jest za wysoki poziom obsługi, ciekawe animacje oraz znakomite wyżywienie. Bogata oferta all inclusive, obowiązuje 24 godziny na dobę! Dla Gości przygotowano również dwie restauracje á la carte. Hotel jest pięknie położony, przy szerokiej piaszczystej plaży z bezpłatnym serwisem i barem, objętym all inclusive, serwującym przekąski i napoje. Znakomita obsługa, bogata infrastruktura sportowo-rekreacyjna i moc atrakcji dla dzieci sprawiają, że jest chętnie wybierany na rodzinne wakacje.

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej Colakli, ok. 8 km od antycznego centrum SIDE, ok. 13 km od Manavgat; ok. 60 km od portu lotniczego w Antalyi; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (Side, Manavgat).

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; bar hotelowy objęty all inclusive.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, zbudowany w 1999 r., odnowiony w 2012 r., 445 pokoi, 10 budynków, 4 piętra, 9 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja; restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 restauracje á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja): kuchnia włoska, rybna; 4 bary, w tym bar przy basenie i na plaży; minimarket, sklep z pamiątkami i biżuterią; centrum konferencyjne dla 300 osób, duży ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy, room-service, fryzjer; pokoje dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 26 m², elegancki, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (codziennie uzupełniany w napoje bezalkoholowe), zestaw do kawy/herbaty, sejf (płatny: ok. 2 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); boczny widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 970 m² i ok. 615 m², gł. 1,5 m, w większym basenie 4 zjeżdżalnie, 2 brodziki dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m, w jednym minizjeżdżalnia, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; kryty basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 70 m², gł. 1,5 m; kort tenisowy (wymagana rezerwacja) z oświetleniem (ok. 15 EUR/godz.) i wypożyczalnią sprzętu (ok. 5 EUR/godz.), centrum fitness, koszykówka, siatkówka plażowa, boccia, minipiłka nożna; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidisco, minizoo, dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci: gry i zabawy sportowe, okazyjnie muzyka na żywo, wieczorne pokazy; za opłatą: bilard; centrum spa: bezpłatnie: łaźnia turecka, sauna; płatne: masaże; oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży.

    ALL INCLUSIVE 24H:

    śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30), obiad (12.00-13.30), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; kawa, herbata i ciasto (10.00-17.30) i przekąski (11.00-17.30) w barze przy basenie; przekąski w barze na plaży (11.00-16.00); tureckie placki gozleme (11.00-17.30); lody (14.00-16.00); nocna zupa (23.30-00.30); kanapki (00.30-7.00); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonym barze (24h); raz na tydzień kolacja w restauracji á la carte z kuchnią włoską lub rybną (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0090/2427638080, www.albaresort.com.tr

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rodzinny hotel o bardzo wysokim standardzie. Oferuje wszystko, co jest potrzebne do wspaniałego wypoczynku, od basenów i zjeżdżalni, przez szereg barów i restauracji po codzienne animacje.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Turcja / Side

    Opis oferty:

    Położony w dużym, zielonym ogrodzie, cieszy się świetnymi opiniami Klientów. Szczególnie doceniany jest za wysoki poziom obsługi, ciekawe animacje oraz znakomite wyżywienie. Bogata oferta all inclusive, obowiązuje 24 godziny na dobę! Dla Gości przygotowano również dwie restauracje á la carte. Hotel jest pięknie położony, przy szerokiej piaszczystej plaży z bezpłatnym serwisem i barem, objętym all inclusive, serwującym przekąski i napoje. Znakomita obsługa, bogata infrastruktura sportowo-rekreacyjna i moc atrakcji dla dzieci sprawiają, że jest chętnie wybierany na rodzinne wakacje.

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej Colakli, ok. 8 km od antycznego centrum SIDE, ok. 13 km od Manavgat; ok. 60 km od portu lotniczego w Antalyi; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (Side, Manavgat).

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; bar hotelowy objęty all inclusive.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, zbudowany w 1999 r., odnowiony w 2012 r., 445 pokoi, 10 budynków, 4 piętra, 9 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja; restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 restauracje á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja): kuchnia włoska, rybna; 4 bary, w tym bar przy basenie i na plaży; minimarket, sklep z pamiątkami i biżuterią; centrum konferencyjne dla 300 osób, duży ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy, room-service, fryzjer; pokoje dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 26 m², elegancki, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (codziennie uzupełniany w napoje bezalkoholowe), zestaw do kawy/herbaty, sejf (płatny: ok. 2 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); boczny widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 970 m² i ok. 615 m², gł. 1,5 m, w większym basenie 4 zjeżdżalnie, 2 brodziki dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m, w jednym minizjeżdżalnia, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; kryty basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 70 m², gł. 1,5 m; kort tenisowy (wymagana rezerwacja) z oświetleniem (ok. 15 EUR/godz.) i wypożyczalnią sprzętu (ok. 5 EUR/godz.), centrum fitness, koszykówka, siatkówka plażowa, boccia, minipiłka nożna; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidisco, minizoo, dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci: gry i zabawy sportowe, okazyjnie muzyka na żywo, wieczorne pokazy; za opłatą: bilard; centrum spa: bezpłatnie: łaźnia turecka, sauna; płatne: masaże; oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży.

    ALL INCLUSIVE 24H:

    śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30), obiad (12.00-13.30), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; kawa, herbata i ciasto (10.00-17.30) i przekąski (11.00-17.30) w barze przy basenie; przekąski w barze na plaży (11.00-16.00); tureckie placki gozleme (11.00-17.30); lody (14.00-16.00); nocna zupa (23.30-00.30); kanapki (00.30-7.00); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonym barze (24h); raz na tydzień kolacja w restauracji á la carte z kuchnią włoską lub rybną (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0090/2427638080, www.albaresort.com.tr

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rodzinny hotel o bardzo wysokim standardzie. Oferuje wszystko, co jest potrzebne do wspaniałego wypoczynku, od basenów i zjeżdżalni, przez szereg barów i restauracji po codzienne animacje.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Riwiera Turecka

    Położenie

    Centrum Side ok. 8km Lotnisko w Antalyi ok. 55km Miejscowość Colakli

    Plaża

    Piaszczysta bezpośrednio przy hotelu (przejście przez ogród ok. 100m) Bar z napojami i przekąskami Leżaki, parasole i ręczniki plażowe (bezpłatnie)

    Opis

    Recepcja Wymiana walut (w miarę dostępności) Sklepy 2 restauracje, kilka barów 2 baseny, 2 brodziki, zjeżdżalnie Leżaki i parasole przy basenach (bezpłatne) Sejf w recepcji (płatny) Lekarz (płatny) Oficjalna kategoria hotelu 5*

    Internet

    Wi-Fi w lobby i barze przy basenie bezpłatnie, W pokojach, na plaży i pozostałych miejscach na terenie hotelu (płatny)

    Pokoje

    Pokój Standard (ok. 26m ² ) Klimatyzacja centralna (bezpłatnie) Telefon i fax (odpłatnie) TV LCD Łazienka z wanną i WC, suszarka do włosów Minibar (codziennie uzupełniany w napoje bezalkoholowe i wodę - bezpłatny) Sejf (płatny) Czajnik, kawa i herbata Łóżeczko dziecięce na życzenie (bezpłatnie) Pokój Family 1 (ok. 40m2) Dwie sypialnie i jedna łazienka Pokój Family 2 (ok. 40m2) Dwie sypialnie, dwie łazienki oraz dwa balkony Pokój Family BunkBed (ok. 26m2) Przestronniejszy pokój rodzinny z dodatkowym łóżkiem piętrowym Standard Promo (ok. 26m2 Pokój w specjalnej cenie, wyposażenie jak w pokoju standardowym

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: Odpłatnie:

    Wyżywienie

    All Inclusive 24h: Restauracja a la carte raz na pobyt, konieczne dokonanie rezerwacji (bezpłatna)


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rodzinny hotel o bardzo wysokim standardzie. Oferuje wszystko, co jest potrzebne do wspaniałego wypoczynku, od basenów i zjeżdżalni, przez szereg barów i restauracji po codzienne animacje.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Położenie

    do centrum Side ok. 8 km.

    Plaża

    od piaszczystej plaży oddzielony promenadą. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży i przy basenie w cenie.

    Wyposażenie

    445 pokoi w kilku budynkach, windy, lobby z recepcją, restauracja, restauracje a'la carte, bary. W rozległym ogrodzie basen z 4 zjeżdżalniami, basen relaksacyjny.

    Dostęp do internetu

    WiFi w lobby i niektórych pomieszczeniach ogólnodostępnych w cenie.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A2-3A, A2-3B, A2-3G, A2-3S) zestaw do parzenia kawy, herbaty, minibar (codziennie napoje bezalkoholowe), klimatyzacja (centralna), sejf (za opłatą), TV-SAT, telefon, łazienka z wanną/prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon. A2-3B z bocznym widokiem na morze. A2-3G z widokiem na morze. A2-3S wariant ekonomiczny. Pokoje jednoosobowe (A1C, A1D) od strony lądu. A1D z bocznym widokiem na morze. Pokoje rodzinne (A2-3D) większe, dodatkowo łóżko piętrowe. Pokoje rodzinne (A2-4C) dwie sypialnie połączone drzwiami. Pokoje rodzinne (A2-4E) dwa pokoje dwuosobowe połączone drzwiami.

    Sport

    aerobik, koszykówka, boccia, siłownia, minigolf, tenis (sprzęt za opłatą), tenis stołowy. Za opłatą bilard, piłkarzyki, sporty wodne na plaży.

    Wellness

    nowoczesne centrum wellness (od 16 lat): łaźnia turecka, sauna. Za opłatą masaże.

    Dzieci

    miniklub (4-12 lat), plac zabaw, oddzielne baseny z mini zjeżdżalniami, mini zoo.

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteka.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rodzinny hotel o bardzo wysokim standardzie. Oferuje wszystko, co jest potrzebne do wspaniałego wypoczynku, od basenów i zjeżdżalni, przez szereg barów i restauracji po codzienne animacje.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    hotel został otwarty w 1999 roku, odnowiony w 2013 roku, składa sie z 10 czteropiętrowych budynków położonych w zadbanym ogrodzie; usytuowanych na powierzchni 110.000 m2; do dyspozycji gości: 2 baseny zewnętrzne, 4 zjeżdżalnie wodne, basen kryty z jacuzzi, restauracja główna, 2 restauracje A la carte: włoska i rybna (raz na pobyt kolacja w wybranej restauracji A la Carte-bezpłatnie, wymagana wcześniejsza rezerwacja), 7 barów (bar przy basenie czynny 24 h), 2 sale konferencyjne

    Położenie

    ok. 8 km od Side, ok. 13 km od Manavgatu, ok. 55 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    prywatna, piaszczysta, znajduje bezpośrednio się przy hotelu; leżaki, materace, parasole i ręczniki przy basenie oraz na plaży –bezpłatnie; bar na plaży w godzinach 10:00-17:30- bezpłatny

    Zakwaterowanie

    445 pokoi: 118 pokoi standardowych (ok. 26 m2), 20 pokoi z łóżkiem piętrowym, jeden pokój (ok. 25-32 m2), 41 pokoi rodzinnych: dwa pokoje połączone drzwiami (ok. 41 m2), 4 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (ok. 26 m2); wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z wanną lub prysznicem, LCD-TV, suszarka, minibar (codziennie uzupełniany w bezpłatne napoje bezalkoholowe), sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, balkon lub taras

    Wyżywienie

    All Inclusive – śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00), nocne przekąski (23:30-00:30) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (11:00-17:30), lody (14:00-16:00), przekąski oraz gözleme w barze na plaży (12:00-17:00), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (bar przy basenie czynny 24 h); dodatkowo płatne: napoje importowane, wysokojakościowe, napoje butelkowane, kawa po turecku, świeżo wyciskane soki, oraz napoje energetyczne

    Sport i rozrywka

    animacje, muzyka na żywo (okazjonalnie), wieczory tematyczne (okazjonalnie), aerobik, aqua-aerobik, sauna, łaźnia turecka, siłownia, rzutki, boccia, siatkówka plażowa, zumba, mini golf, piłka nożna, strzelanie z łuku, kort tenisowy (wymagana wcześniejsza rezerwacja), bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach

    Dodatkowo płatne

    centrum Spa & Wellness, zabiegi na twarz i ciało, pralnia, room service, lekarz, fryzjer, bilard, sprzęt do tenisa, oświetlenie kortu tenisowego, mini market, butik, jubiler, wszystkie sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    animacje, mini klub (4-12 lat), mini disco, mini zoo, plac zabaw, brodzik z mini zjeżdżalnią, menu oraz krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), wynajęcie wózka (płatne), opiekunka (płatna)

    www

    www.albahotels.com.tr ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rodzinny hotel o bardzo wysokim standardzie. Oferuje wszystko, co jest potrzebne do wspaniałego wypoczynku, od basenów i zjeżdżalni, przez szereg barów i restauracji po codzienne animacje.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel położony w dzielnicy hotelowej Colakli, ok. 8 km od antycznego centrum SIDE, ok. 13 km od Manavgat; ok. 60 km od portu lotniczego w Antalyi; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (Side, Manavgat).  

    PLAŻA

    Plaża hotelowa, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, przy hotelu. Leżaki i parasole bezpłatnie.

    HOTEL

    Pięciogwiazdkowy, zbudowany w 1999 r., odnowiony w 2012 r., 445 pokoi, 10 budynków, 4 piętra, 9 wind. Położony na terenie 110,000 m w pięknym ogrodzie.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Na terenie Hotelu znajduje się 6 barów objętych koncepcją all inclusive: Bar w holu, bar Agora, bar przy basenie, bar na plaży, bar Dolphin i bar Disco. 2 restauracje a'la carte, sklep z pamiątkami i biżuterią, fryzjer.

    INTERNET

    Bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby.

    KONFERENCJE/INCENTIVE

    Centrum konferencyjne dla 300 osób.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    2 baseny, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 970 m i ok. 615 m, gł. 1,5 m, w większym basenie 4 zjeżdżalnie,  kryty basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 70 m, gł. 1,5 m; kort tenisowy (wymagana rezerwacja) z oświetleniem (ok. 15 EUR/godz.) i wypożyczalnią sprzętu (ok. 5 EUR/godz.), centrum fitness, koszykówka, siatkówka plażowa, boccia, minipiłka nożna;  dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci: gry i zabawy sportowe, okazyjnie muzyka na żywo, wieczorne pokazy; za opłatą: bilard; centrum spa: bezpłatnie: łaźnia turecka, sauna; płatne: masaże; oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży.

    DLA DZIECI

    plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidisco, minizoo, 2 brodziki dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m, w jednym mini zjeżdżalnia.

    ZAKWATEROWANIE

    Liczba pokoi: 445 pokoi. Oprócz pokoi standardowych znajdują się również pokoje rodzinne oraz pokoje standardowe zaprojektowane specjalnie dla gości niepełnosprawnych. Pokoje standardowe:  zajmujące powierzchnię 26 m2, są wyposażone w dywan, podłogę, balkon, centralną klimatyzację, sejf, bezpłatny minibar, telewizor LCD, elektryczny podgrzewacz wody, zestaw do parzenia kawy i herbaty, telefon, wannę i suszarkę do włosów. Pokoje mają widok na morze lub ląd. Pokoje rodzinne: zajmujące powierzchnię 41 m2 z drzwiami łączącymi obejmują jeden pokój główny i pokój dziecięcy z 1 łóżkiem i 1 sofą. Ponadto pokoje te wyposażone są w wykładzinę podłogową, balkon, centralną klimatyzację, sejf, bezpłatny minibar, telewizor LCD w każdym pokoju, elektryczny podgrzewacz wody, zestaw do parzenia kawy i herbaty, telefon, łazienkę z wanną i suszarką do włosów. Pokoje mają widok na morze lub ląd.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu.

    INFORMACJE DODATKOWE

    Adres: Çolakl Mahallesi Tilkiler Mevkii Erhan Demir Bulvar No:3 P.K:07600 Manavgat / Antalyahttp://www.albahotels.com.tr/Home/Alba_Resort_Hotel

    CENA

    Cena zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena nie zawiera: opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

    Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/ Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/turcja

    DOKUMENTY PODRÓŻY

    DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Mapa Hotelu Alba Resort

    Opinie o Hotelu Alba Resort

    4.1
    polecam

    bardzo udany urlop z dwojgiem dzieci, jest dla małych mnóstwo atrakcji i animacji, co prawda nie po polsku ale spokojnie dzieci sie dogadają :) do tego mnostwo pieknych miejsc do podziwiania i spacerowania :) pokoje są troszkę słabe, my musieliśmy prosić o zmianę bo zostaliśmy zakwaterowani w jednym z nieciekawym widokiem jednak nie było problemów żeby to zmienić. i jeszcze jedzenie słabe, mało urozmaicone. jak ktoś nie jest wybredny jeśli chodzi o jedzenie to z pewnością mu się tu spodoba :)))

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Świetny, bardzo ładny i zadbany, na pewno tu kiedyś wrócę! Ma ładne baseny i cztery zjeżdżalnie, położony blisko plaży. Między nią a hotelem biegnie promenada, świetne miejsce na wieczorne spacery, okolica bezpieczna dla turystów. Dużo atrakcji i animacji dla każdego. Blisko do tradycyjnych bazarów, a na terenie resortu są też małe prywatne sklepiki. Polecam!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Hotel super obsługa rewelacyjna jedynie zejście do plaży męczące w tym upale jedzenie super chcemy wrócić do tego hotelu

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Wspaniały hotel dla wymagających gości.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Tam po prostu trzeba być. Zdjęcia i fotografie z wczasów w Albie Resort nie są w stanie przekazać uroku i wrażeń przeżytych w tym fantastycznym miejscu. Polecam

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Jeśli raz tutaj zawitasz, zapewniam, że wciąż będziesz myślał/a o powrocie. Hotel pod każdym względem super.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Super hotel z niepowtarzalną atmosferą zlokalizowany bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Gorąco polecam ten hotel. Przemiła obsługa, mnóstwo atrakcji, przepyszne posiłki, dobra lokalizacja, idealny dla rodzin z dziećmi

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Byłam tam z dziećmi i miały niesamowitą frajdę - piękna plaża, mini zoo. Wszystko pod kątem dzieci.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9

    Alba Resort - możliwości zakwaterowania:

    STANDARD ROOM PARTLY SEA VIEW SNG USE 1PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 1 BATHROOM 3PAX
    Pokoj jednoosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon od strony ladu
    Economy Room DBL
    Pokoj jednoosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
    Standard Land view DBL
    standard [partly sea view] dbl
    Standard Sea View DBL
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 1 BATHROOM 2PAX
    Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon
    Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon 2 sypialnie/1 lazienka
    Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon
    FAMILY BUNKBED 1 BEDROOM 2PAX
    Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj wariant ekonomiczny lazienka WC klimatyzacja balkon
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon 2 sypialnie/1 lazienka
    Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 2 BATHROOMS 3PAX
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj wariant ekonomiczny lazienka WC klimatyzacja balkon
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon 2 sypialnie/1 lazienka
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon
    FAMILY BUNKBED 1 BEDROOM 3PAX
    STANDARD ROOM SEA VIEW 3PAX
    STANDARD PARTLY SEA VIEW 2PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 1 BATHROOM 4PAX
    STANDARD ROOM SEA VIEW 2PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 2 BATHROOMS 4PAX
    ECONOMY ROOM 2PAX
    STANDARD ROOM LAND VIEW SNG USE 1PAX
    STANDARD ROOM LAND VIEW 2PAX
    STANDARD PARTLY SEA VIEW 3PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 2 BATHROOMS 2PAX
    STANDARD ROOM LAND VIEW 3PAX
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    fr02 family room 2
    fr1 family room 1
    frbb family room bunk beds
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    srlv standard room lv
    srlv standard room lv
    srlv standard room lv
    srprm standard room promo
    srssv standard room side sea view
    srsv standard room sea view
    srsv standard room sea view
    srsv standard room sea view

    Alba Resort - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Alba Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00