cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Ljuljak, Złote Piaski
  • Hotel Ljuljak, Złote Piaski
  • Hotel Ljuljak, Złote Piaski
  • Hotel Ljuljak, Złote Piaski
  • Hotel Ljuljak, Złote Piaski
  • Hotel Ljuljak, Złote Piaski
  • Hotel Ljuljak, Złote Piaski
  • Hotel Ljuljak, Złote Piaski
  • Hotel Ljuljak, Złote Piaski
  • Hotel Ljuljak, Złote Piaski
  • Hotel Ljuljak, Złote Piaski
  • Hotel Ljuljak, Złote Piaski
  • Hotel Ljuljak, Złote Piaski
  • Hotel Ljuljak, Złote Piaski
  • Hotel Ljuljak, Złote Piaski
  • Hotel Ljuljak, Złote Piaski
1 / 16
Ocena
hotelu:
2.0 / 5
Najbliższy termin
28.08 - 08.09
już od 1594 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
26.09 - 01.10
już od 322 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Ljuljak
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Blisko centrum
  • Bez paszportu

Hotel Ljuljak
star 3

Bułgaria: Złote Piaski
Ocena hotelu Ljuljak:
2.0 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Ljuljak:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Hotel
    1.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    i sport
    1.0
  • Jakość
    do ceny
    2.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 26 września 2019

Hotel Ljuljak w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 350 m od centrum kurortu Złote Piaski
  • położony na zalesionym terenie, w spokojnej okolicy
  • ok. 400 m od piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, w cenie
  • sejf: w recepcji, za opłatą
  • kantor
  • pralnia: za opłatą

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

82

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci: w cenie
  • basen dla dzieci
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • plac zabaw

Sport i wellness

Płatne
  • masaże: w ofercie firm zewnętrznych

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 3-4 os.
  • ok. 46 m2
  • w budynku głównym
  • po częściowym remoncie w 2015 roku
  • 2 pokoje 2-osobowe oddzielone drzwiami
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • lodówka
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: płatność gotówką
  • TV sat.
  • wanna
  • oddzielne WC
  • balkon: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 26 m2
  • lodówka: w cenie
  • wanna
  • po częściowym remoncie w 2015 roku
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • telefon
  • Wi-Fi: płatność gotówką
  • TV sat.
  • WC
  • balkon: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2-4 os.
  • ok. 28 m2
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • lodówka: w cenie
  • wanna lub prysznic
  • po częściowym remoncie w 2015 roku
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • telefon
  • Wi-Fi: płatność gotówką
  • TV sat.
  • WC
  • balkon: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 2-3 os.
  • ok. 26 m2
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • sofa
  • lodówka
  • minibar: za opłatą, płatność gotówką
  • wanna lub prysznic
  • po częściowym remoncie w 2015 roku
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • telefon
  • Wi-Fi: płatność gotówką
  • TV sat.
  • WC
  • balkon: z miejscami do siedzenia

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: kontynentalne, w formie bufetu
  • obiad: 12:00 - 14:00, w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 11:00 - 23:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe (wino i piwo): 11:00 - 23:00
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Dwa posiłki
  • śniadanie: kontynentalne, w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
Restauracje i bary
  • restauracja główna: rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, bufet, za opłatą, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bar przy zewnętrznym basenie: za opłatą
  • Dodatkowe informacje
  •  wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    3*

    REGION

    Varna

    kategoria hotelu

    3*

    kategoria lokalna hotelu

    3*

    Data otwarcia

    1999 r. Odnowiony w 2018 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, 2 bary, basen, sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), winda, zestaw do prasowania (płatny).

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby płatne, Wi-Fi w pokojach płatne

    plaża

    450 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki - płatne.

    pokoje

    Wyposażone w klimatyzację, TV, telefon, minilodówkę, łazienkę (WC, prysznic lub wanna), balkon. Typy pokoi: w pięciopiętrowym budynku: pokoje standardowe , pokoje large

    Wyżywienie

    restauracja, 2 bary

    śniadanie i obiadokolacja

    Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), obiadokolacja (18:00-20:00), wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (11:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:00-14:00), kolacja (18:00-20:00), przekąski (15:00-17:00), wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

    z myślą o dzieciach

    brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem), krzesełko dla dziecka w restauracji

    w cenie

    tenis stołowy

    płatne

    masaż

    Aktualizacja opisu

    27.02.2019 15:33

    usługi dostępne w hotelu

    All Inclusive Serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Bułgaria, okolice Varny, ZŁOTE PIASKI

     

    Położenie

    spokojnie, na skraju lasu. Do plaży schodami i przez park ok. 450 m. Centrum ok. 400 m.

     

    Wyposażenie

    do dyspozycji gości 98 pokoi. Hol powitalny z recepcją, sejfami do wynajęcia i barem w lobby. Winda. Kącik TV. Restauracja ze strefą dla niepalących i zadaszonym tarasem.

     

    Kategoria lokalna

    3 gwiazdki.

     

    Pokoje

    przyjemnie wyposażone, z klimatyzacją, telefonem, TV kablową, mini barem, wanną lub prysznicem, WC, balkonem. A3B: suita, wyposażona jak A2A, oddzielna sypialnia i pokój dzienny. A2S: wariant ekonomiczny. A1A/A2A: EZ=DZ.

     

    Rozrywka

    w barach i restauracjach w centrum miejscowości.

     

    Sport

    w dużym ogrodzie basen (pow. 60 m kw.) z tarasem słonecznym, łączką do leżenia i barem. Leżaki i parasole za opłatą. Bilard, tenis stołowy i masaże za opłatą.

     

    Dzieci

    plac zabaw. Brodzik.

     

    Wyżywienie

    2 posiłki. Bufet śniadaniowy i kolacyjny.

     

    Parkowanie

    ograniczona ilość miejsc parkingowych przy obiekcie za opłatą.

     

    Zwierzę domowe

    nie.

     

    Przyjazd/minimalny czas pobytu

    codziennie/7 nocy.

     

    Cena nie zawiera:

    • ubezpieczenia

     

    Uwaga!

    Cena uzależniona od rodzaju zakwaterowania


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Ecco Holiday

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Bułgaria - Złote Piaski

    Opis hotelu

    Hotel Ljuljak jest zlokalizowany w spokojnej części kurortu Złote Piaski wśród zadbanej zieleni. Polacany zarówno dla rodzin jaki i par szukających odpoczynku od zgiełku miasta. Wszystkie pokoje wyposażone są w funkcjonalne udogodnienia. W hotelu mieści się także duża restauracja serwująca lokalne dania, natomiast poza głównymi posiłkami można spróbowac lekkich przekąsek w barze przy basenie. Niedaleko hotelu ciągnie się długa promenada przy której znajdują się sklepy, restauracje, bary i dyskoteki. 





    Lokalizacja:

    w Złote Piaski, ok. 400 m od plaży, ok. 25 km od lotniska w Warnie, w pobliżu promenady z licznymi sklepami, barami, restauracjami, ok. 3 km od parku wodnego Aquapolis.



    Plaża:

    publiczna, piaszczysta, leżaki (płatne), parasole (płatne).



    Sport i fitness:

    tenis stołowy, bilard (płatny), masaże (płatne), SPA (płatne).



    Sport na plaży:

    sporty wodne (płatne).



    Dla dzieci:

    plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczko dziecięce.



    Wyżywienie:

    śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.



    All inclusive zawiera:



    śniadanie, lunch i obiadoklację w formie bufetu w głównej restauracji; lekkie przekąski między posiłkami; lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe o wyznaczonych porach.

    Kategoria oficjalna

    ***

    Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:3 Udogodnienia:3

    liczba pokoi

    82, apartamenty: 16, restauracje: 1, recepcja 24h, ogród, kantor wymiany walut, taras słoneczny, lobby, pralnia (płatna), wypożyczalnia rowerów, lobby bar, WiFi w lobby (bezpłatne), bar przy basenie, parking.

    Opis pokoi

    klimatyzacja, telewizja satelitarna, łazienka z wanną lub prysznicem, telefon, lodówka, taras/balkon.

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób.

     

    All inclusive

    TAK

    Standard

    ***


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Wygoda Travel

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Najważniejsze cechy hotelu

    Spokojna okolica Hotel z basenem i klimatyzacją Nowość

    Jednym zdaniem

    Obiekt idealny dla rodzin z dziećmi, jak również osób szukających ciszy i spokoju.

    Opis miejscowości

    Złote Piaski to prawdziwa wakacyjna stolica Bułgarii, położona tylko 17 km od Warny - z jej zabytkowym centrum i delfinarium. Miejscowość słynie z szerokich plaż ze złotym, drobnym piaskiem i z bogatej oferty rozrywek. To gwarny kurort, do którego przybywają turyści z całej niemal Europy (głównie Niemcy, Skandynawowie, Rosjanie, Polacy). Na aktywnych czekają loty na spadochronie, nurkowanie czy jazda na bananie. Na nadbrzeżu znajduje się wesołe miasteczko i liczne atrakcje dla dzieci: zjeżdżalnie,  trampoliny, samochodziki. życie nocne tętni tu niemal do rana - w licznych barach, dyskotekach czy kasynie.

    Budynek

    Hotel położony w spokojniejszej części Złotych Piasków, ok. 400 m od szerokiej, piaszczystej plaży oraz ok. 350 m od ścisłego centrum Złotych Piasków. Oficjalna kategoria lokalna: ***.

    Pokoje

    2-osobowe z możliwością jednej dostawki; klimatyzacja, TV sat, minibar (odpłatnie), telefon, balkon, łazienka z prysznicem lub wanną oraz WC.

    Do dyspozycji gości

    basen zewnętrzny z brodzikiem dla dzieci (leżaki i parasole przy basenie), plac zabaw dla dzieci, restauracja, bar w lobby, bar przy basenie, słoneczny taras, ogród, winda, 24 godz. recepcja, sejf w recepcji (odpłatnie), wymiana walut, Wi-Fi w lobby, odpłatnie: bilard, tenis stołowe, masaże, parking.

    Plaża

    Publiczna, piaszczysta, szeroka, ok. 400 m od hotelu. Parasole i leżaki odpłatnie.

    Wyżywienie

    Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne).

    Cena zawiera

    9 lub 7 noclegów (autokar/dojazd własny) * 10 lub 11 noclegów (samolot) * wyżywienie wg oferty * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL i NW + bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna * podatek VAT * w opcji dojazdu autokarem - opieka pilota przewozowego * w opcji samolotowej - transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Dopłaty

    Obligatoryjne: taksa klimatyczna 7 /os. - płatna na miejscu.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

    Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

    Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.


    Neckermann HIT

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Złote Piaski, Bułgaria

    Położenie

    spokojne, na skraju lasu. Do centrum Złotych Piasków z licznymi restauracjami, sklepami, barami, klubami i dyskotekami ok. 400 m. Miasto Warna oddalone o ok. 17 km, dobre połączenia busami do centrum przy katedrze. Lotnisko w Warnie oddalone o ok. 24 km.

    Plaża

    do piaszczystej, publicznej plaży Złotych Piasków ok. 450 m. Leżaki i parasole na plaży za opłatą.

    Wyposażenie

    hotel oferuje 98 pokoi. Lobby z recepcją i sejfami (za opłatą), winda, kącik TV sat., restauracja z wydzieloną częścią dla niepalących, zadaszony taras. W dużym ogrodzie basen, taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie w cenie.

    Kategoria lokalna

    3 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    przyjemnie i funkcjonalnie urządzone Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 28 m; klimatyzacja, TV sat., telefon, lodówka, balkon, wanna/prysznic, WC. Suite (3B): przyjemnie urządzony pokój mieszkalno-sypialny, z sofą, dodatkowa sypialnia, ok. 56 m, poza tym wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): bez balkonu, na 1. piętrze, poza tym wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne (2C): wyposażone jak pokoje 2A. Dla 2 os. dorosłych i 2 dzieci.

    Dzieci

    zintegrowany brodzik, plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat za opłatą.

    Rozrywka

    liczne bary i sklepy w centrum miejscowości.

    Dostęp do internetu

    WI-FI w lobby w cenie.

    Sport

    za opłatą: bilard, tenis stołowy.

    Wellness

    za opłatą: masaże.

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

    Wcześniej = taniej

    do 31.01.16: 25% zniżki, 1.02-30.04.16: 20% zniżki, 1.05-31.05.16: 10% zniżki.

    Dni gratis

    7 = 5, 14 = 10 w terminach 20.05-12.06.16, 7.09-30.09.16, 7 = 6, 14 = 12 w terminach 13.06-26.06.16, 28.08-5.09.16.

    Dla singli

    1A=2A bez dopłaty w terminach 20.05-2.06.16, 7.09-30.09.16.

    Dla dzieci

    2-14 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

    Polecamy

    • popularny
    • mały rodzinny hotel


    Mapa Hotelu Ljuljak
    Filmy hotelu Ljuljak:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Ljuljak
    https://youtu.be/lyFJOiBEgqk
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Ljuljak

    1.9
    odradzam

    1.Daleko do plaży idzie się w dół ulicą,powrót pod górę 2.Obsługa w hotelu nie miła 3.Uwaga ma All nazywa się to ligjt nie podają info.w ofercie-jest tylko wino,piwo przekąski to tylko lody.Wszystko pozostałe płatne 4.Hotel dla emerytów lub osób z bardzo małymi dziećmi max. Do 1 roku 5.brak placu zabaw,1 zjeżdzalnia i piaskownica nardzo brudna z wystajacymi gwoździami 6.W okolocy jest dużo lepszych miejsc np. Astoria, Ten hotel i jego położenie jest dla osób z bobasami,a cena hotolu do świadczonych usług i jedzenia zawyżona

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: odradzam
    1.9
    1.9
    odradzam

    1.Daleko do plaży idzie się w dół ulicą,powrót pod górę 2.Obsługa w hotelu nie miła 3.Uwaga ma All nazywa się to ligjt nie podają info.w ofercie-jest tylko wino,piwo przekąski to tylko lody.Wszystko pozostałe płatne 4.Hotel dla emerytów lub osób z bardzo małymi dziećmi max. Do 1 roku 5.brak placu zabaw,1 zjeżdzalnia i piaskownica nardzo brudna z wystajacymi gwoździami 6.W okolocy jest dużo lepszych miejsc np. Astoria, Ten hotel i jego położenie jest dla osób z bobasami,a cena hotolu do świadczonych usług i jedzenia zawyżona

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: odradzam
    1.9
    2.4
    odradzam

    Panie w recepcji głównie posługują się językiem niemieckim po angielsku wychodzi im najlepiej jedno zdanie "you must pay". Obsługa nie sympatyczna, pokoje sprzątane bardzo kiepsko. Na podłodze można budować zamki z piasku. Położenie tak jak w opisie 450m.. od morza, niestety wszędzie pod górkę. Jedzenie codziennie to samo, niestety nie równa się polskiej kuchni. Nie polecam, lepiej dopłacić i cieszyć się urlopem

    POLECAM:
    singlom, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: odradzam
    2.4
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Ljuljak:
    • Lokalizacja
      3
    • Hotel
      2.4
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      1.7
    • Atrakcje
      i sport
      2.2
    • Obsługa
      3
    HolidayCheck
    Ocena Ljuljak:
    3.4 / 6

    Ogólnie ok 2017-09-14
    Szczegóły oceny hotelu Ljuljak:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      4.0

    czysto ale bez przesady, jedzenie smaczne. check in tylko od 1400 nawet gdy przyjedzie sie wczesniej...
    więcej

    4.0
    Fajny hotel 2007-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Ljuljak:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      5.0

    Fajny hotel za male pieniadze. Jego polozenie nie sprawialo problemu z dojsciem do plazy. Za wyjatki...
    więcej

    4.6
    Niech piszą co chcą nam się podobało! 2010-08-02
    Szczegóły oceny hotelu Ljuljak:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.3

    Hotel czysty,zadbany ,przyjazny dla gości. W pokojach tylko brak jakiegoś czajnika do zagotowania wo...
    więcej

    5.6
    Dobra jakość, w dobrej cenie 2011-01-11
    Szczegóły oceny hotelu Ljuljak:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.7

    Pobyt w tym hotelu zadowalający. Bardzo czysto w pokojach i w łazience- co dzień było dokładnie sprz...
    więcej

    5.0
    Powyżej oczekiwań 2011-09-19
    Szczegóły oceny hotelu Ljuljak:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      3.7

    Dostalismy pokoj od strony baseny, co prawda nie bylo go widac poniewaz zaslanialy drzewa, jednak to...
    więcej

    4.7
    Za przyzwoitą sumę - wczasy jak marzenie 2012-08-07
    Szczegóły oceny hotelu Ljuljak:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Ten hotel nie należy do najnowszych,ale jest zadbany.Posiada windę i kantor.Panie w recepcji bardzo ...
    więcej

    5.2
    Polecam 2012-08-31
    Szczegóły oceny hotelu Ljuljak:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hotel zdominowany przez Rosjan 2014-06-14
    Szczegóły oceny hotelu Ljuljak:
    • Lokalizacja
      3.3
    • Pokoje
      3.3
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      2.3
    • Obsługa
      2.5

    jeżeli chcesz się ponudzić , jedż do hotelu luljak. nie ma nic oprócz stołowki. smętnie tam bard...
    więcej

    3.1
    Duży pozytyw 2014-07-11
    Szczegóły oceny hotelu Ljuljak:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Spędziliśmy 9 dni w tym hotelu.Wszystko oceniamy bardzo pozytywnie. Posiłki (Śniadania i obiadokolac...
    więcej

    5.7
    Hotel z fajnym basenem 2014-07-26
    Szczegóły oceny hotelu Ljuljak:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.3

    To co najbardziej nam się podobało w tym hotelu, to wyżywienie (nie all inclusive)- śniadania i obia...
    więcej

    5.1
    Niewykorzystany potencjał. 2014-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Ljuljak:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      3.0

    3.4
    Fajny hotel na spokojne wakacje 2014-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Ljuljak:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    Hotel nie należy do najnowszych i najbardziej luksusowych,jednak jeśli ktoś poszukuje wczasów za sto...
    więcej

    5.3
    Super hotel za niewielkie pieniądze 2015-09-15
    Szczegóły oceny hotelu Ljuljak:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo mila obsluga w hotelu wszyscy szczerze uśmiechnięci, jedzenia bardzo duzo do wyboru, codzienn...
    więcej

    5.8
    Bardzo fajny hotel za rok wracamy 2017-06-02
    Szczegóły oceny hotelu Ljuljak:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    wszyscy bardzo pomocni za kazdym razem wszystko wpozadku, bar rewelacyjny i mila obsluga pokoje sprz...
    więcej

    6.0

    Ljuljak - możliwości zakwaterowania:

    pokój rodzinny l 2 os.
    pokój superior 2 os.
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Deluxe Apartment
    Pokój rodzinny
    Twin Standard Room
    Double Superior Room
    Double Superior Room
    Twin Standard Room
    Deluxe Apartment

    Ljuljak - Możliwości wyżywienia:


    Ljuljak - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Ljuljak? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00