cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
  • Hotel Aqua Fun, Morze Czerwone
1 / 24
Ocena
hotelu:
4.2 / 5
Najbliższy termin
25.06 - 26.06
już od 393 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
09.10 - 10.10
już od 323 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Aqua Fun
  • Windsurfing
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Aqua Fun
star 3

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Aqua Fun:
4.2 / 5
Średnia z 35 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aqua Fun:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    4.1
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.6
  • Atrakcje
    i sport
    4.4
  • Jakość
    do ceny
    4.2
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 czerwca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry, skromny i kameralny hotel 3*. Jest świetnie położony - zarówno przy plaży, jak i niedaleko miejskich udogodnień.

Hotel Aqua Fun w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry, skromny i kameralny hotel 3*. Jest świetnie położony - zarówno przy plaży, jak i niedaleko miejskich udogodnień.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Data otwarcia:

1994 r., odnowiony w 2012 r.

Położenie:

centrum Hurghady, 7 km od lotniska.

Plaża:

przy hotelu, piaszczysta, prywatna, 100 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne.

W Hotelu:

3 restauracje, 4 bary, basen odkryty

Pokoje: 

113 pokoi standardowych; klimatyzacja indywidualna, prysznic, minibar (płatny), suszarka, telefon, TV, terakota, balkon lub taras.

Rozrywki i usługi: 

Bezpłatne:

siłownia, siatkówka plażowa, siatkówka, koszykówka, mini golf, aerobik, dyskoteka.

Płatne: 

sejf w recepcji, room service, mini bar, internet bezprzewodowy w lobby, kawiarenka internetowa, salon piękności, pralnia, sauna, łaźnia turecka, masaż, jacuzzi, tenis stołowy, biliard centrum nurkowe, surfing,

Dla dzieci: 

brodzik, miniklub, animacje, posiłki dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczka (na życzenie).

Wyżywienie:

All Inclusive (10:00-24:00)

Posiłki:

śniadanie, obiad, przekąski, kolacja, późny posiłek.

Napoje zawarte:

lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

System nie zawiera:

napoi importowanych, napoi serwowanych w butelkach, kawy po turecku, soków ze świeżych owoców.


Tel./faks:

+20 65 / 344 36 92, 344 36 91


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry, skromny i kameralny hotel 3*. Jest świetnie położony - zarówno przy plaży, jak i niedaleko miejskich udogodnień.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

- przy plaży
- w centrum Hurhgady – Sakkala
- ok. 4 km od lotniska

Plaża

- prywatna, piaszczysta
- leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje

- klimatyzacja centralna
- TV-Sat, telefon, lodówka
- minibar (płatny)
- łazienka (WC, prysznic, suszarka do wlosow)
- balkon/taras

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne
- basen
- siatkówka plażowa
- dyskoteka (napoje alkoholowe płatne)
- minigolf, krykiet
- animacje
Płatne
- tenis stołowy
- bilard
- siłownia, masaże, sauna, łaźnia parowa
- centrum nurkowania, centrum windsurfingu
- sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik
- opiekunka na życzenie (płatna)

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 – 23:00.

Restauracje i bary

- restauracja główna
- restauracja a la carte (płatna)
- lobby bar (10:00 – 14:00 – tylko kawa i herbata w AI)
- bar na plaży (10:00 – 17:00)
- kawiarnia orientalna (17:00 – 23:00)
- pub (12:00 – 23:00)

Dodatkowe informacje

- Wi Fi, kawiarenka internetowa (płatna)
- kantor wymiany walut
- pralnia, lekarz (płatne)
- sejf w recepcji (płatny)
- apteka
-  www.threechoices.net

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00),
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko;
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta; 
  • wyżywienie wg opisu, 
  • podatek VAT,
  • obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA),
  • opłaty lotniskowe i paliwowe.

Cena nie zawiera:

  • wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry, skromny i kameralny hotel 3*. Jest świetnie położony - zarówno przy plaży, jak i niedaleko miejskich udogodnień.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Marakesz, Maroko

Położenie

spokojne, na obrzeżach Marakeszu. Do centrum ok. 18 km. Hotel oferuje bezpłatny shuttle service do Marakeszu 2 razy dziennie.

Wyposażenie

252 pokoje rozmieszczone w budynku o niskiej zabudowie. Do dyspozycji Gości: recepcja, lobby, restauracja główna, 2 restauracje tematyczne (marokańska i włoska), lobby bar, piano bar, Red Sky bar, klub nocny z dyskoteką, sklepy i minimarket. Na terenie zewnętrznym znajduje się olbrzymi kompleks 16 basenów (9 basenów dla dorosłych, 7 dla dzieci), największy w Marakeszu aquapark (58 zjeżdżalni), tarasy słoneczne, bar z napojami i przekąskami. Leżaki, parasole słoneczne, ręczniki kąpielowe w cenie.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Przekąski w ciągu dnia. Kawa, herbata, ciasto w godz. 15-17:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-24:00. Możliwe kolacje w restauracjach tematycznych (rezerwacja).

Internet

kącik internetowy, WiFi na terenie hotelu gratis.

Zakwaterowanie

komfortowe Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja (sterowana indywidualnie), sejf, minibar, TV-sat, telefon, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Z widokiem na basen (1-3C). Pokoje – wariant ekonomiczny (2-3S): wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne (2-3B): dwa pomieszczenia sypialne, wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne z widokiem na basen (2-3D).

Sport

siłownia, kort tenisowy, boisko do piłki nożnej, minigolf.

Wellness

2 kryte baseny. Za opłatą: Spa & Wellness Center.

Dzieci

fantastyczny aquapark (czynny w godz. 10-18:00), 16 basenów (9 dla dorosłych, 7 dla dzieci), 21 zjeżdżalni dla dorosłych, 37 zjeżdżalni dla dzieci, sztuczna fala, rzeka do raftingu i inne atrakcje. Miniklub (4-12 lat), plac zabaw.

Rozrywka

profesjonalne animacje w dzień i wieczorem. Dyskoteki (z wyjątkiem wtorków, wstęp wolny, napoje za opłatą).

Zniżki FIRSTBOOK

do 31.03.19 25% zniżki.

Dla dzieci

2-11 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

Polecamy

Największy w Marakeszu aquapark. 58 zjeżdżalni, 16 basenów, wodne szaleństwa i mnóstwo atrakcji dla całych rodzin!


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry, skromny i kameralny hotel 3*. Jest świetnie położony - zarówno przy plaży, jak i niedaleko miejskich udogodnień.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

 

Położenie:

bezpośrednio przy plaży, ok. 100 m od centrum Hurghady.

 

Wyposażenie hotelu:

restauracja główna, restauracja a la carte, bary w lobby i na plaży, kawiarnia orientalna, pub, kafejka internetowa oraz sklepiki z pamiątkami.

 

Wyposażenie pokoju:

113 pokoi z klimatyzacją, łazienką z suszarką do włosów, telewizorem, mini barem, telefonem oraz balkonem lub tarasem. Sejfy dostępne w recepcji za opłatą ok. 5 €/tydz.

 

Wyżywienie:

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu

 

 

Rozrywka i sport:

basen, sauna (płatna), masaże (płatne), boisko do siatkówki plażowej, animacje, bilard (płatny), mini golf, dyskoteka oraz centrum nurkowania i windsurfingu (płatne). Dla dzieci: brodzik i plac zabaw.

 

Cena zawiera:

  • przelot
  • opłaty paliwowe i kursowe,
  • opłaty lotniskowe,
  • transfery lotnisko - hotel - lotnisko,
  • ubezpieczenie KL i NW
  • zakwaterowanie
  • wyżywienie wg. oferty
  • opieka polskiego rezydenta

Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry, skromny i kameralny hotel 3*. Jest świetnie położony - zarówno przy plaży, jak i niedaleko miejskich udogodnień.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA SUN&FUN

SF3 KATEGORIA EGIPSKA ***

Położenie

Hotel położony zaledwie 7 km od międzynarodowego lotniska, w centrum Hurghady - Sakkala, bezpośrednio przy piaszczystej prywatnej plaży.

HOTEL OFERUJE

W hotelu znajduje się restauracja, beach bar, lobby bar, centrum sportów wodnych, centrum nurkowe, basen, boisko do piłki plażowej, szkółka windsurfingu, kantor wymiany walut, gabinet lekarski, kawiarnia. Recepcja do dyspozycji gości przez całą dobę, za opłatą można skorzystać także z pralni, a także z internetu.

POKOJE

W tym kameralnym hoteliku znajduje się zaledwie 130 pokoi, każdy posiada widok na morze. Na wyposażeniu: klimatyzacja indywidualna, balkon lub taras, łazienka z prysznicem lub wanną, bezpośredni telefon, mini bar (płatny), sejf za opłatą dostępny na recepcji.

Wyżywienie

Opcja All inclusive: śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-15.00) i kolacja (19.00-22.00) w formie szwedzkiego stołu, lekkie przekąski w ciągu dnia (10.00-12.00). Napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe podawane są między 10.00 a 24.00. Napoje importowane, soki ze świeżych owoców i kawa po turecku za opłatą.

SPORT I ROZRYWKA

Hotel Aqua Fun jest wymarzonym miejscem dla aktywnych osób, całodzienne animacje i bogaty program nie pozwalają się nudzić. Osoby nastawione na naukę windsurfingu czy nurkowania mogą się szkolić pod okiem profesjonalnych instruktorów. Przy plaży znajduje się także wypożyczalnia sprzętów wodnych. Dla gości przygotowano również: tenis stołowy, mini-golf, siłownię, saunę i masaże. Wieczorami Goście mogą wybrać się na miasto . Cennik za poszczególne usługi i wypożyczalnie, dostępny na recepcji.

DZIECI

Dla najmłodszych: brodzik i mini klub.

NASZYM ZDANIEM

Doskonały hotel dla grupy znajomych bądz par. Kameralny, przepięknie usytuowany, dla gości ceniących sobie bliskość centrum miasta.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry, skromny i kameralny hotel 3*. Jest świetnie położony - zarówno przy plaży, jak i niedaleko miejskich udogodnień.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

.

Położenie

.

Wyposażenie

.

Pokoje

.

Wyżywienie

.

Sport i rozrywka

.

Dla dzieci

.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Mapa Hotelu Aqua Fun

Opinie o Hotelu Aqua Fun

4.0
polecam

Bardzo przyjemny, choć nie najnowszy hotel. Mieliśmy pokój z widokiem na morze i z tego co wiem, to większość pokoi jest właśnie tak położona. Łazience przydałoby się odnowienie, ale na czystość nie można narzekać (codziennie sprzątane, zmiana ręczników). Jedzenie i obsługa też ok, nie można się przyczepić. Jeśli mogę coś doradzić - wycieczki fakultatywne lepiej kupować w lokalnych biurach w mieście (jest o połowę taniej).

POLECAM:
singlom, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.0
4.0
może być

Fajnie położony - blisko do barów, klubów i sklepów. Jedzenie bez szału, alkohol też, ale da się przeżyć. Animacje ok. Sam hotel i pokoje wyglądają na pilnie potrzebujące remontu. Polecam dla młodych i jako bazę na wycieczki, nurkowanie i zwiedzanie klubów ;)

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
4.0
3.9
polecam

Urlop zaliczam do jak najbardziej udanych :))) hotel głównie dla ludzi młodych, jak ja, niewymagających, bo jest to po prostu zwykłe, przyjemne miejsce żeby poleniuchowac i się poopalać. Jedzenie troche monotonne, bo codziennie to samo, jednak było bardzo smacznie i nikt się nie pochorował. Napoje w małych kubeczkach, trzeba biegać po kilka razy ;))) taka rada ode mnie - jeżeli coś się nie podoba w pokoju albo jest popsute to trzeba się upominać do skutku, zawsze pomogą :)))

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
3.9
4.4
polecam

Hotel Aqua Fun w Hurghadzie. Data pobytu 27.07.2012 do 10.08.2012. Wielkość – Kameralny. Lokalizacja – Idealna. Plaża i Basen Rewelacja. Piwo z Butelki  Obsługa się dopiero uczy, a prace przy budynku trwają. Większość problemów skutecznie rozwiązywał „wąsaty kierownik”. Trochę nie rozumieliśmy Polaków którzy wymagali od tego skromnego, taniego, na razie 3 gwiazdkowego hotelu luksusów jak w 7 gwiazdkowych. Polecam go dla osób którzy bywali już w Egipcie. //Monotonne jedzenie, problemy z elektrycznością, mało animacji za dużo animacji, ciepła woda w morzu, słońce za mocne takie wydarzenia tyczą się wszystkich hoteli w Egipcie i nie da się dla każdego podpasować //

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.4
4.4
zdecydowanie polecam

Witajcie. W Egipcie jestem już 10 raz i chcę się podzilić swoimi wrażeniami z pobytu w tym hotelu. Spędziłam w nim wspaniałe 2 tygodniowe wakacje. NIe myślałam, że tak będzie po przeczytaniu opinii osób, które były w tym hotelu. Jedzenie super:śniadanie: jaja, sery, twarogi, jogurty, miód, dżem, obiad i kolacja: ryba, kalmary i kurczak codziennie. Sałatki, warzywa i pieczywo, zupa, sosy, makarony, ryż - codziennie. Jeśli,ktoś już był w Egipcie, to wie, że monotonność posiłków to ich specjalność. Jeśli chodzi o pokoje, to trzeba pamiętać, że są to TYLKO 3* .Pokój codziennie sprzątany, plaża przy hotelu, animacje codziennie w zasadzie do 23.00, potem dyskoteka do 3.00 i dłużej. Animatorzy uwielbiają Polaków i trzymają się z nimi. Polecam ten hotel, choć tak jak pisałam byłam nim przerażona, gdy poczytałam co ludziska piszą o pobytach swych w nim. Piszą tak, bo nmoże byli pierwszy raz w Egipcie. Acha w pobliży Mc Donalds, Pizza Hut i Burger King, hotel położony w centrum Hurghady. W bezpośrednim sąsiedztwie market. W hotelu są wywieszki, że nie wolno wnosić art.spożywczyc, ale ja wnosiłam miałam torbę i do niej chowałam wodę,colę i serki ;-), nigdy mi nie zaglądanodo torby. Proponuję nie wnosić napoi w siatkach reklamówkach - wówczas może by różnie. Hotel nie jest raczej dla rodzin z małymi dziećmi, gdyż basen najniższą głębokość ma na poziomie 1,20m. Ale dzieci podczas mojego pobytu były. Na plaże do wody konieczne buty, bo jest rafa i kamienie. W razie pytań mail: jablokat@wp.pl. POLECAM GORĄCO!!! POzdrowienia dla NINO, NOOR, JAMAJKI I NANCY!!! Wrócę napewno!!

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
4.7
zdecydowanie polecam

w hotelu byliśmy pod koniec czerwca i bardzo miło spędziliśmy ten czas. gdy byliśmy tam, było bardzo dużo polaków oraz polska animatorka. animatorzy super, nic lepszego. codziennie wieczorem animacje. animatorzy umieją niektóre słowa po polsku i są bardzo miło. jedzenie dobre nikt nie chodził głodny, lecz trochę monotonne. byliśmy z córką 11 letnią która jest wybredna ale nie było większych problemów z nią i jedzeniem. nie polecam hotelu dla rodzin z małymi dziećmi ponieważ jest tam basen ale głęboki jakieś 1,25 najpłycej wiec mogło by się coś niedobrego stać. obsługa miła i zawsze uśmiechnięta. pokojom przydał by się remont ale przespać się dało bo kto jedzie na wakacje aby siedzieć w pokoju. bardzo polecam ten hotel i na pewno wrócimy tam jeszcze raz.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.3
zdecydowanie polecam

Wróciliśmy wczoraj, i jesteśmy bardzo zadowoleni z Aqua Fun. Hotel został polecony przez nasze biuro Bee Free jako najtańszy u nich w ofercie ale spełniający warunki trzech gwiazdek, i tak było. Pokój mieliśmy 30 m od morza!!! Miła obsługa, fajna dyskoteka na miejscu. Dużo animacji, znakomita lokalizacja w samym centrum miasta! Jedzenie dość monotonne ale świeże(naleśniki i omlety robione na bieżąco) sery, oliwki, sałatki itp. Nie oszukujmy się za 1400 zł trudno wymagać więcej. Pozdrawiam Rezydentkę Monikę i z pewnością będziemy korzystać z Bee Free.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3
4.4
zdecydowanie polecam

Byłam w tym hotelu w czercu 2010 roku z mężem i 11 letnią córką. mogę jak najbardziej polecić ten hotel. Bardzo duży basen, woda ciepła i bywało tak że córka sama w nim pływała. Aniamcke- nic lepszego. chociarz animatorzy troszeczke zabardzo zachęcają lecz to wkońcu ich praca. codziennie wieczorami chodziliśmy na wieczorne pokazy. zaczynały się one o 21 a kończyły ok23. animatorzy mieli wręcz na czole napiszane,, szukam żony jak szalony'' była też jena animatorka polka, pani magda.ardfzo śmiesznie. zdecydowanie polecam wersje all ponieważ gdy przyleci sie na miejsce nie wie się co pić .przez 3 dni piliśmy na okrtągło. w barze przy nasenie i na plazy to jeden bar i w barze gdzie odgrywano animabje podawano piwo sprite cola woa sodowa i fanta oraz drinki. jedzenie monotonne codziennie to samo lecz zawsze znajdzie sie ciś co się chętnie zje. moja córka jest wybredna lecz codziennie jadła ryż i to jest pierwsza rzecz dla ludzi bardzo wybrednych.biorąc zupe polecam dołóżyć ryż ponieważ zupy to przeważnie bulion. kelnerzy bardzo mili i uprze3jmi. polecam hotel rodzinom z dziećmi ale takimi starszymi w wieku od 5 lat. plaża piaszczysta . z leżakami nie ma problemu. zdecydowanie polecam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
4.9
zdecydowanie polecam

Wróciliśmy wypoczęci, świetna zabawa, super okolica , kto był ten wie ;) Jedzenie rozmaite i smaczne, czysto, czego więcej chcieć poza czyściutką wodą, która jest tuż tuż. WRACAM ZA ROK !

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.1
polecam

dołanczamy się do opini Grażynki z Leszna :) ,spędziliśmy tam tylko zaledwie 7 dni ,ale to znakomite 7 dni jakie mogliśmy przeżyc:),w hotelu jest naprawde super atmosfera ,moze i to nie wielki hotel,ale jest jakby to powiedziec RODZINNIE hehe :) ...obsluga extra,animacje super ,cena adekwatna do hotelu ,pozdrawiamy wszytskich kelnerow i cala obsluge.POLECAMY

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1

Masz pytania o Hotel Aqua Fun? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00