cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
1 / 45
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
28.09 - 01.10
już od 1537 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
21.10 - 24.10
już od 799 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Rixos Premium Bodrum
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Rixos Premium Bodrum
star 5

Turcja: Wybrzeże Egejskie: Bodrum
Ocena hotelu Rixos Premium Bodrum:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Rixos Premium Bodrum:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel wysokiej klasy, świetnie położony. Bardzo urozmaicona kuchnia i miła obsługa.

Hotel Rixos Premium Bodrum w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel wysokiej klasy, świetnie położony. Bardzo urozmaicona kuchnia i miła obsługa.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 5 km od miejscowości Torba, ok. 10 km od centrum Bodrum
  • w centrum
  • w sosnowym lesie w prywatnej zatoczce
  • ok. 200 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • lobby
  • winda
  • ogród
  • taras słoneczny
  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie)
  • sala konferencyjna kawiarnia
  • sklep z pamiątkami
  • butik
  • minimarket
  • pralnia (płatna)
  • parking (w cenie)
  • centrum wellness & spa

karty

Visa, MasterCard, American Expres, Diners Club

Liczba pokojów

347

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel dla niepalących
  • przystosowany dla osób z ograniczoną sprawnością ruchową

Dla dzieci

  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • wózek dla dzieci: za opłatą
  • klub dla dzieci: 1-3 lat, maj - wrzesień
  • bufet dla dzieci
  • miniklub: 4 - 12 lat, maj - wrzesień, 10:00 - 22:30
  • animacje dla dzieci
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • minidyskoteka

Sport i wellness

W cenie
  • centrum odnowy biologicznej: sauna, łaźnia turecka, łaźnia parowa
  • centrum fitness: aerobik, aqua fitness, stretching
  • tenis
  • rzutki
  • siatkówka plażowa
  • pilates
  • boccia
  • tenis stołowy
Płatne
  • masaże
  • zabiegi kosmetyczne
  • wypożyczalnia sprzętu sportowego
  • oświetlenie kortów tenisowych
  • sporty wodne: banan, żeglarstwo, parasailing, windsurfing
  • szkoła nurkowania
  • szkoła windsurfingu
  • motorowe sporty wodne

rozrywka

  • przedstawienia

Pokoje

Pokój rodzinny z widokiem na ogród FZG1
  • 2-3 os.
  • ok. 72 m2
  • w budynkach bocznym i głównym
  • 2 sypialnie
  • klimatyzacja centralnie sterowana
  • balkon
  • w budynku głównym
  • 2 łazienki
  • 2 WC
  • suszarka do włosów
  • minibar
  • sejf
  • TV sat.
  • Wi-Fi
  • telefon
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
Pokój rodzinny z widokiem na ogród FZG2
  • 2-4 os.
  • ok. 93 m2
  • oddzielny pokój dzienny
  • w budynkach bocznym i głównym
  • 2 sypialnie
  • klimatyzacja centralnie sterowana
  • balkon
  • w budynku głównym
  • 2 łazienki
  • 2 WC
  • suszarka do włosów
  • minibar
  • sejf
  • TV sat.
  • Wi-Fi
  • telefon
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 42 m2
  • widok na morze
  • w bocznym głównym
  • typ deluxe
  • balkon
  • telewizor
  • ekspres do kawy i herbaty
  • kafelki podłogowe
  • pokoje dla niepalących
  • klimatyzacja centralnie sterowana
  • w budynku głównym
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • minibar
  • sejf
  • TV sat.
  • Wi-Fi
  • telefon
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
  • 1-3 os.
  • ok. 52 m2
  • widok na morze
  • w bocznym budynku
  • balkon lub taras
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
  • klimatyzacja centralnie sterowana
  • w budynku głównym
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • minibar
  • sejf
  • TV sat.
  • Wi-Fi
  • telefon
Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSL1
  • 2-3 os.
  • ok. 42 m2
  • w budynkach bocznym i głównym
  • klimatyzacja centralnie sterowana
  • balkon
  • w budynku głównym
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • minibar
  • sejf
  • TV sat.
  • Wi-Fi
  • telefon
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
Suita z widokiem na ląd SUL1
  • 1-3 os.
  • ok. 54 m2
  • w budynkach bocznym i głównym
  • oddzielny salon
  • 1 sypialnia
  • klimatyzacja centralnie sterowana
  • balkon
  • w budynku głównym
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • minibar
  • sejf
  • TV sat.
  • Wi-Fi
  • telefon
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZG1
  • 1-3 os.
  • ok. 42 m2
  • w budynkach bocznym i głównym
  • typ deluxe
  • klimatyzacja centralnie sterowana
  • balkon
  • w budynku głównym
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • minibar
  • sejf
  • TV sat.
  • Wi-Fi
  • telefon
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • późne śniadanie: 10:00 - 11:00, w cenie
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 19:00 - 21:30, w formie bufetu
  • przekąski: codziennie 12:30 - 17:00
  • przekąski o północy: codziennie 00:00 - 02:00
  • ciasto: 15:00 - 18:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole
Restauracje i bary
  • restauracje: 5
  • główna restauracja „Halikarnas Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, dania dietetyczne, bufet dla dzieci, dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie, bufet, na zapytanie niewymagane, rezerwacja niewymagane, w cenie, maj - wrzesień, 07:00 - 11:00, 12:30 - 14:30, 19:00 - 21:30 i 00:00 - 02:00, z tarasem
  • restauracja „Zeytinalti Restaurant(Turkish Breakfast)": rodzaje kuchni: turecka, a la carte, na zapytanie wymagane, rezerwacja wymagane, za opłatą, maj - wrzesień, kilka razy w tygodniu 09:30 - 12:00 i 12:30 - 17:00
  • restauracja „Cento Per Cento": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, rezerwacja wymagane, płatność gotówką, za osobę ok.. 15 USD, maj - wrzesień, 19:30 - 22:00
  • restauracja „Kalamata Restaurant": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, rezerwacja wymagane, płatność gotówką, za osobę ok.. 15 USD, maj - wrzesień, 19:30 - 22:00
  • restauracja „Zeytinalti Restaurant (Snack)": rodzaje kuchni: międzynarodowa, rezerwacja niewymagane, w cenie, kwiecień - październik

  • bary i inne: 6
  • Lobbybar „The Dem Cafe": kwiecień - październik 07:00 - 07:00
  • Cocktailbar „Mojito Bar": kwiecień - październik, w zależności od warunków pogodowych
  •  bar: w zależności od warunków pogodowych
  •   bar na plaży „Beach Bar": w zależności od warunków pogodowych
  •  „Patisserie corner": 15:00 - 18:00
  •  „Pool Bar": w zależności od warunków pogodowych

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka Gala R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel wysokiej klasy, świetnie położony. Bardzo urozmaicona kuchnia i miła obsługa.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Turcja / Bodrum

    Opis oferty:

    Firmowany przez prestiżową międzynarodową grupę Rixos gwarantuje najwyższy standard i profesjonalną obsługę. Harmonijnie wkomponowany w piękny krajobraz, otoczony jest łagodnymi, zielonymi wzgórzami, schodzącymi do intensywnie szmaragdowego morza. Pachnący, sosnowy las łączy się z pięknie zaprojektowanym ogrodem, który dochodzi do zadbanej, hotelowej plaży. Wyjątkowym miejscem jest prywatna wyspa, gdzie wypoczywając w osłoniętej muślinem altanie na pomoście, można zapomnieć o całym świecie. Przestronne wnętrza, wytworne lobby z lśniącą, marmurową podłogą i eleganckimi meblami, komfortowe pokoje są utrzymane w klasycznym stylu z orientalnymi detalami. Idealne miejsce dla amatorów kuchni świata. Goście doceniają urozmaicone bufety, wieczory tematyczne w restauracji Eudoxos i restauracje a la carte na wolnym powietrzu, wymarzone na romantyczną kolację. Bogata oferta sportowa i profesjonalny program animacji zapewniają znakomite warunki do zadbania o kondycję i wiele dobrej zabawy.

    POŁOŻENIE:

    ok. 2 km od centrum miejscowości Torba z kilkoma sklepami, barami i restauracjami, ok. 10 km od kurortu BODRUM, na wzgórzu, ok. 25 km od portu lotniczego w Bodrum; płatny bus hotelowy do Bodrum.

    PLAŻA:

    prywatna, piaszczysto-żwirowa, łagodne zejście do morza, pomost (za opłatą), bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; przy plaży bar, prywatna wyspa z pawilonami, połączona mostem z hotelem (płatne, wymagana wcześniejsza rezerwacja).

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, ekskluzywny, zbudowany w 2003 r., odnowiony w 2008 r., łącznie 431 pokoi o różnej typologii, budynek główny, 3 piętra, 3 windy, bungalowy i prywatne wille; przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna Eudoxos - dania w formie bufetu, dostępne foteliki i menu dla dzieci w Rixo Mixo, dania wegetariańskie; restauracje a la carte czynne sezonowo i w zależności od pogody: turecka, francuska, meksykańska, włoska, rybna, barbecue z daniami z grilla - opłata za serwis; grecka, japońska - za opłatą, raz na pobyt; punkt z przekąskami; bary: w lobby - całodobowy, przy basenie, na plaży, Shisha bar - fajka wodna (płatny), Vitamin bar - soki ze świeżych owoców, Disco bar; market, jubiler, butik, sklep z pamiątkami, taras z widokiem na zatokę, duży ogród; za opłatą: kawiarenka internetowa, internet bezprzewodowy, room service, opiekunka do dziecka, fotograf, pralnia, wypożyczalnia samochodów; z uwagi na położenie, na terenach hotelowych występują różnice poziomów i schody, nie polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; pokoje dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    POKÓJ:

    standardowy w bungalowach: 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 27 m², klimatyzowany, elegancki i komfortowy, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (codziennie uzupełniany bezalkoholowymi napojami), bezprzewodowy internet (płatny); łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub morze (za dopłatą); standardowy w budynku głównym: 2-os. (za dopłatą).

    SPORT I ROZRYWKA:

    baseny z wodą słodką: główny, ok. 1220 m² gł. do 1,4 m, brodzik dla dzieci ok. 9 m² gł. do 0,3 m, minipark wodny: ok. 145 m², 4 zjeżdżalnie, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, 3 korty tenisowe z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, siatkówka plażowa, koszykówka, minipiłka nożna, piłka wodna, łucznictwo, bule, rzutki, bilard, fitness, gimnastyka w wodzie, aerobik, kajaki, rowery wodne; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub Rixi (4-12 lat), dyskoteka, kino, animacje dla dorosłych i dzieci, gry i zabawy, pokazy akrobatyczne, muzyka na żywo, wieczorne show, imprezy z udziałem profesjonalnych tancerzy; za opłatą: nauka gry w tenisa, pokój gier, sporty wodne: parasailing, narty wodne, banan, katamaran, szkoła nurkowania; Rixos Royal Spa: bezpłatnie: łaźnia parowa, sauna, jacuzzi, łaźnia turecka, basen częściowo kryty, ok. 268 m², woda słodka; za opłatą: masaże klasyczne, tajskie, balijskie i afrykańskie, balneoterapia, chromoterapia, zabiegi na bazie alg, peelingi, kąpiel Kleopatry, pokój relaksacyjny, manicure, pedicure, fryzjer.

    ALL INCLUSIVE ULTRA:

    śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), brunch (11.00-14.30) w soboty i niedziele, obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski, ciasto, kawa, herbata w snack barze (12.30-18.00), nocny bufet (24.00-2.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach i całodobowo w barze w lobby; raz na pobyt kolacja w każdej z wymienionych restauracji a la carte: tureckiej, francuskiej, meksykańskiej, włoskiej, rybnej, barbecue z daniami z grilla wymagana wcześniejsza rezerwacja i opłata za serwis; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0090/2523371122; www.rixos.com


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel wysokiej klasy, świetnie położony. Bardzo urozmaicona kuchnia i miła obsługa.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Bodrum

    OPIS

    Fantastycznie położony w sosnowym lesie obiekt otoczony łagodnymi wzgórzami. Piękne widoki i spokojna okolica stwarzają doskonały klimat do relaksu i odpoczynku. Dla swoich Gości oferuje mnóstwo rozrywek i atrakcji sportowych, dla dzieci wiele zajęć i zabawy. To idealne miejsce na wypoczynek dla całej rodziny. Profesjonalny program animacji dopełni całości.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    2003 r. Odnowiony w 2010 r. Na terenie hotelu: restauracje (4), bary (8), room service (płatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, baseny (2), 4 zjeżdżalnie wodne (działają w godzinach 10:00-16:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży, płatne: pawilony.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 43 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 3, liczba wind: 2), 42 bloki (liczba pięter: 3, liczba wind: 0) Typy pokoi: pokoje deluxe dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje premium sea view dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras , suity dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar ( bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras , suity rodzinne dla max. 5 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras , superior suity dla max. 6 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras , wille panorama dla max. 6 os.: salon, jadalnia, 4 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, basen, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras , superior wille dla max. 10 os.: salon, jadalnia, 5 sypialni, drzwi łączące między pokojami, basen, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna, WC, sauna), balkon lub taras

    Wyżywienie

    restauracja główna "Halikarnas", restauracja z przekąskami "Zeytin", 2 restauracje a la carte, 8 barów, cukiernia All Inclusive (24h) śniadanie (07:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30), późny posiłek (00:00-02:00) serwowane w restauracji głównej, przekąski (12:30-18:00) serwowane w restauracji z przekąskami, podwieczorek (15:00-18:00) serwowany w cukierni, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, pakiety dla nowożeńców (na życzenie) Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja.włoska, owoce morza

    z myślą o dzieciach

    brodzik, zjeżdżalnie wodne dla dzieci (4), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-5 lat, 6-7 lat, 8-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    korty do tenisa ziemnego (2), rakiety i piłki do tenisa ziemnego, lekcje tenisa, tenis stołowy, rzutki, koszykówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, siłownia, animacje, sauna, kino

    płatne

    oświetlenie kortów, sporty wodne na plaży, centrum SPA, talasoterapia, masaż, jacuzzi, łaźnia turecka

    Aktualizacja opisu

    09.09.2019 14:31

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe Pokoje 6 osobowe Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel wysokiej klasy, świetnie położony. Bardzo urozmaicona kuchnia i miła obsługa.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Usytuowany 10km od centrum Bodrum. Oddalony od międzynarodowego lotniska Bodrum-Milas ok. 25km.

    PLAŻA

    Prywatna, przy hotelu, 200m, piaszczysto-żwirowa. Leżaki, parasole i materace bezpłatnie, ręczniki plażowe bezpłatnie.

    HOTEL

    Kategoria lokalna 5* Ekskluzywny hotel należący do znanej sieci Rixos słynącej z wysokich standardów świadczonych usług. Zbudowany w 2003r., odnowiony w 2010r. Składa się z budynku głównego, bungalowów i prywatnych willi usytuowanych w ogrodzie o powierzchni 187 000m.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Ogólne i usługi - recepcja, lobby, room service, pralnia, sklepiki, fryzjer, wypożyczalnia samochodów, dyskoteka. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa, Master Card i American Express. Restauracje i bary - restauracja główna, 6 restauracji á la carte (m.in. Rybna i turecka; czynne sezonowo i w zależności od pogody), 8 barów (w tym jeden przy plaży), cukiernia.

    INTERNET

    Punkt internetowy za opłatną, Wi-Fi za opłatą.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie - basen odkryty (1710m/140cm), basen kryty częściowo (375m/140cm), 4 zjeżdżalnie wodne, leżaki i parasole przy basenach, aerobik, fitness center, rzutki, 3 korty tenisowe, koszykówka, boccia, siatkówka plażowa, bilard, tenis stołowy, dzienny i wieczorny program animacyjny. Odpłatnie - Spa & Wellness, sporty wodne na plaży.

    DLA DZIECI

    Brodzik, mini klub (4-12 lat), plac zabaw, restauracja i menu, krzesła, łóżeczka na życzenie, opiekunka za opłatą i na życzenie.

    ZAKWATEROWANIE

    Hotel oferuje 347 komfortowo urządzonych pokoi. Pokój typu Deluxe - dwuosobowy z możliwością jednej dostawki. Wyposażenie - łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, łazienka (prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, TV/SAT, telefon, mini bar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf, balkon lub taras. Dostępne pokoje z widokiem na ogród lub morze.

    WYŻYWIENIE

    Ultra All inclusive - śniadanie, późne śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, nocny bufet, lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe w godzinach 24h w wyznaczonych barach. Ultra All Inclusive nie zawiera, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych, napojów energetycznych, importowanych i wysokojakościowych alkoholi.

    INFORMACJE DODATKOWE

    http://premiumbodrum.rixos.com/

    CENA

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

    WIZA I PASZPORT

    Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel wysokiej klasy, świetnie położony. Bardzo urozmaicona kuchnia i miła obsługa.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Bodrum, Turcja

    Opis hotelu

    Hotel zbudowany został w roku 2003. Obiekt oferuje 356 pokoi. Liczba znajdujących się ogólnie na terenie obiektu willi / domków wynosi 15. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Poszczególne piętra hotelu osiągalne są za pomocą windy. Na miejscu znajduje się szatnia, sejf, kantor wymiany walut i bankomat. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, usługi tłumaczeniowe, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, wentylator, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne, łóżko typu king size bądź sofę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu, minibarku i biurka. Komfortowy pobyt zapewniają lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (bezpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. W łazience znajduje się prysznic. W łazience znajduje się suszarka do włosów, lusterko kosmetyczne i szlafroki. Istnieje również możliwość rezerwacji kwatery z łazienką dla osób niepełnosprawnych. Hotel oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w obiekcie, jak np. tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, siatkówka, koszykówka, strzelanie z łuku i wędkowanie. Do dyspozycji gości jest szeroki wachlarz aktywności sportowych, w tym wodnych jak rower wodny, kanadyjki, rejsy katamaranem, snorkeling i aqua fitness oraz za dodatkową opłatą narty wodne, windsurfing, jet ski, przejażdżki na bananie wodnym, żeglowanie i nurkowanie. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, bilard, darta, jogę, zajęcia gimnastyczne i aerobik. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy spa, łaźnię parową, łaźnię turecką i solarium, jak również za dodatkową opłatą saunę i zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub, minidisco i night-club.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Na życzenie istnieje możliwość przygotowania potraw wegetariańskich. Hotel oferuje przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Rixos Premium Bodrum

    Opinie o Hotelu Rixos Premium Bodrum

    Rixos Premium Bodrum - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj Deluxe dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    Pokoj Deluxe dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    PREMIUM ROOM SEA VIEW
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby budynek boczny prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze Premium
    Pokoj wariant ekonomiczny dla 1 osoby lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
    Pokoj Deluxe prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    Pokoj Deluxe prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    PANORAMA VILLA
    Suita budynek glowny Standard prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    Suita rodzinna 2 sypialnie/2 lazienki typ superior/wysoki standard prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Suita superior typ superior/wysoki standard prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras 1Wohnraum,2Schlafzimmer,2Bäder
    Pokoj dwuosobowy budynek boczny prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze Premium
    Pokoj wariant ekonomiczny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
    Pokoj Deluxe prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    Pokoj Deluxe prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Suita rodzinna 2 sypialnie/2 lazienki typ superior/wysoki standard prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Suita superior typ superior/wysoki standard prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras 1Wohnraum,2Schlafzimmer,2Bäder
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob budynek boczny prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze Premium
    Pokoj wariant ekonomiczny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
    Suita rodzinna 2 sypialnie/2 lazienki typ superior/wysoki standard prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Suita superior typ superior/wysoki standard prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras 1Wohnraum,2Schlafzimmer,2Bäder
    DELUXE ROOM SEA VIEW SINGLE USE
    SUPERIOR VILLA
    DELUXE ROOM SEA VIEW
    DELUXE ROOM GARDEN VIEW SINGLE USE
    SUITE FAMILY
    Pok. deluxe 2 os.+1 dost.
    Pok. deluxe 2 os.
    Pok. 2 os. + 1 dost. deluxe w/morze
    Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko) od strony lądu
    Pok. 2 os. deluxe w/morze
    Pokój 2-osobowy od ogrodu
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Pokój rodzinny od ogrodu
    Pokój rodzinny od ogrodu
    DELUXE ROOM GARDEN VIEW
    SUITE
    SUPERIOR SUITE
    PREMIUM ROOM SEA VIEW SINGLE USE
    Pok. deluxe 1 os.
    Suita od strony lądu

    Rixos Premium Bodrum - Możliwości wyżywienia:


    Rixos Premium Bodrum - miasta wylotu:


    Rixos Premium Bodrum - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Rixos Premium Bodrum? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00