cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Rixos Premium Bodrum, Wybrzeże Egejskie
1 / 45
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
20.05 - 23.05
już od 2422 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
14.10 - 17.10
już od 1713 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Rixos Premium Bodrum
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Rixos Premium Bodrum
star 5

Turcja: Wybrzeże Egejskie: Bodrum
Ocena hotelu Rixos Premium Bodrum:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Rixos Premium Bodrum:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 maja 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 14 października 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel wysokiej klasy, świetnie położony. Bardzo urozmaicona kuchnia i miła obsługa.

Hotel Rixos Premium Bodrum w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel wysokiej klasy, świetnie położony. Bardzo urozmaicona kuchnia i miła obsługa.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

W okolicy

  • ok. 5 km od miejscowości Torba, ok. 10 km od centrum Bodrum
  • w centrum
  • w sosnowym lesie w prywatnej zatoczce
  • ok. 200 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

polozenie

  • ok. 5 km od miejscowości Torba, ok. 10 km od centrum Bodrum
  • w centrum
  • w sosnowym lesie w prywatnej zatoczce
  • ok. 200 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

plaza

  • ok. 200 m od piaszczystej plaży
  • prywatna
  • piaszczysta

Wyposażenie

  • recepcja
  • lobby
  • winda
  • ogród
  • taras słoneczny
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • sala konferencyjna kawiarnia
  • sklep z pamiątkami
  • butik
  • minimarket
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w cenie
  • centrum wellness & spa

karty

Visa, MasterCard, American Expres, Diners Club

Liczba pokojów

347

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • przystosowany dla osób z ograniczoną sprawnością ruchową
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 2
  • basen kryty, ze słodką wodą
  • Aquapark: 5-12 lat, w zależności od warunków pogodowych
  • ręczniki: w cenie
  • Dla dzieci

    • opieka nad dziećmi: za opłatą
    • wózek dla dzieci: za opłatą
    • klub dla dzieci: 1-3 lat, maj - wrzesień
    • bufet dla dzieci
    • miniklub: 4-12 lat, maj - wrzesień, 10:00 - 22:30
    • animacje dla dzieci
    • pokój gier i zabaw
    • plac zabaw
    • minidyskoteka

    Sport i wellness

    W cenie
    • centrum odnowy biologicznej: sauna, łaźnia turecka, łaźnia parowa
    • centrum fitness: aerobik, aqua fitness, stretching
    • tenis
    • rzutki
    • siatkówka plażowa
    • pilates
    • boccia
    • tenis stołowy
    Płatne
    • masaże
    • zabiegi kosmetyczne
    • wypożyczalnia sprzętu sportowego
    • oświetlenie kortów tenisowych
    • sporty wodne: banan, żeglarstwo, parasailing, windsurfing
    • szkoła nurkowania
    • szkoła windsurfingu
    • motorowe sporty wodne

    rozrywka

    • przedstawienia

    Pokoje

    Pokój rodzinny z widokiem na ogród FZG1
    • 3-5 os.
    • ok. 72 m2
    • w budynkach bocznym i głównym
    • 2 sypialnie
    • klimatyzacja centralnie sterowana
    • balkon
    • w budynku głównym
    • 2 łazienki
    • 2 WC
    • suszarka do włosów
    • minibar
    • sejf
    • TV sat.
    • Wi-Fi
    • telefon
    • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
    Pokój rodzinny z widokiem na ogród FZG2
    • 3-6 os.
    • ok. 93 m2
    • oddzielny pokój dzienny
    • w budynkach bocznym i głównym
    • 2 sypialnie
    • klimatyzacja centralnie sterowana
    • balkon
    • w budynku głównym
    • 2 łazienki
    • 2 WC
    • suszarka do włosów
    • minibar
    • sejf
    • TV sat.
    • Wi-Fi
    • telefon
    • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
    • 1-3 os.
    • ok. 42 m2
    • widok na morze
    • w bocznym głównym
    • typ deluxe
    • balkon
    • telewizor
    • ekspres do kawy i herbaty
    • kafelki podłogowe
    • klimatyzacja centralnie sterowana
    • w budynku głównym
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • minibar
    • sejf
    • TV sat.
    • Wi-Fi
    • telefon
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
    • 1-3 os.
    • ok. 52 m2
    • widok na morze
    • w bocznym budynku
    • balkon lub taras
    • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
    • klimatyzacja centralnie sterowana
    • w budynku głównym
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • minibar
    • sejf
    • TV sat.
    • Wi-Fi
    • telefon
    Pokój 2-osobowy deluxe DZG1
    • 1-3 os.
    • ok. 42 m2
    • od strony ogrodu
    • w bocznym budynku
    • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • prysznic
    • WC
    • kapcie: za opłatą
    • suszarka do włosów
    • balkon: z miejscami do siedzenia

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
    • późne śniadanie: 10:00 - 11:00, w cenie
    • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
    • kolacja: codziennie 19:00 - 21:30, w formie bufetu
    • przekąski: codziennie 12:30 - 17:00
    • przekąski o północy: codziennie 00:00 - 02:00
    • ciasto: 15:00 - 18:00
    • wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole
    Restauracje i bary
  • restauracje: 5
  • główna restauracja „Halikarnas Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, dania dietetyczne, bufet dla dzieci, dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie, bufet,w cenie, maj - wrzesień, 07:00 - 11:00, 12:30 - 14:30, 19:00 - 21:30 i 00:00 - 02:00, z tarasem
  • restauracja „Zeytinalti Restaurant (Turkish Breakfast)": rodzaje kuchni: turecka, a la carte, wymagana rezerwacja , za opłatą, maj - wrzesień, kilka razy w tygodniu 09:30 - 12:00 i 12:30 - 17:00
  • restauracja „Cento Per Cento": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, rezerwacja wymagana, płatność gotówką, za osobę ok. 15 $, maj - wrzesień, 19:30 - 22:00, dzieci 6+
  • restauracja „Kalamata Restaurant": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, rezerwacja wymagana, płatność gotówką, za osobę ok.. 15 USD, maj - wrzesień, 19:30 - 22:00
  • restauracja „Zeytinalti Restaurant (Snack)": rodzaje kuchni: międzynarodowa, w cenie, kwiecień - październik

  • bary i inne: 6
  • Lobbybar „The Dem Cafe": kwiecień - październik 07:00 - 07:00
  • Cocktailbar „Mojito Bar": kwiecień - październik, w zależności od warunków pogodowych
  •  bar: w zależności od warunków pogodowych
  •   bar na plaży „Beach Bar": w zależności od warunków pogodowych
  • „Patisserie corner": 15:00 - 18:00
  • „Pool Bar": w zależności od warunków pogodowych

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Itaka Gala R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel wysokiej klasy, świetnie położony. Bardzo urozmaicona kuchnia i miła obsługa.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    *****

    Region

    Turcja / Bodrum

    Opis oferty:

    Firmowany przez prestiżową międzynarodową grupę Rixos, gwarantuje najwyższy standard i profesjonalną obsługę. Harmonijnie wkomponowany w piękny krajobraz, otoczony jest łagodnymi, zielonymi wzgórzami, schodzącymi do intensywnie szmaragdowego morza. Pachnący, sosnowy las łączy się z pięknie zaprojektowanym ogrodem, który dochodzi do zadbanej, hotelowej plaży. Przestronne wnętrza, wytworne lobby z lśniącą, marmurową podłogą i eleganckimi meblami oraz komfortowe pokoje są utrzymane w klasycznym stylu z orientalnymi detalami. To również idealne miejsce dla amatorów kuchni świata! Bogata oferta sportowa i profesjonalny program animacji zapewniają znakomite warunki do zadbania o kondycję i wiele dobrej zabawy.

    POŁOŻENIE:

    na wzgórzu, ok. 10 km od centrum miejscowości Torba ze sklepami i barami, ok. 12 km od BODRUM; ok. 25 km od lotniska Bodrum-Milas; przystanek autobusowy przy hotelu (ok. 2 EUR/centrum).

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpośrednio przy hotelu, 3 pomosty: główny i 2 tylko dla dorosłych (16+), bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki, cabany płatne; bar objęty all inclusive.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 2003 r., odnowiony w 2010 r., 308 pokoi, 1 budynek i wille, 3 piętra, 3 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, restauracja Zaytinalti - z przekąskami, dostępne foteliki dla dzieci; 2 restauracje á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja): śródziemnomorska i włoska; patisserie, 7 barów, w tym w lobby i na plaży, fajka wodna (płatna); market, butik; taras, ogród; centrum kongresowe (6 sal, dla maks. 400 osób); bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: opiekunka do dziecka, fryzjer, wypożyczalnia samochodów i jachtów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    deluxe:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 42 m², klimatyzowany, elegancki, łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (bezpłatnie uzupełniany w napoje bezalkoholowe), zestaw do kawy/herbaty, bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub ogródek (stolik i krzesełka), widok na ogród; widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen główny, ok. 1710 m², gł. ok. 1,4 m, wydzielona część dla dzieci, gł. ok. 0,5 m, Rixy Aquapark, ok. 133 m², gł. ok. 1,4 m, 4 zjeżdżalnie (czynne: 10.00-16.00), przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki, 2 korty tenisowe (oświetlenie i wypożyczalnia sprzętu płatne), gimnastyka, pilates, aerobik, zumba, rzutki, koszykówka, boccia, aqua aerobik, animacje dla dorosłych i dzieci, wieczorne show, muzyka na żywo, imprezy tematyczne, amfiteatr; plac i pokój zabaw dla dzieci, kino dla dzieci, miniklub (4-12 lat, 3 grupy wiekowe), klub dla nastolatków (13-16 lat); dyskoteka; za opłatą: nauka gry w tenisa, sporty wodne; centrum spa: bezpłatnie: basen kryty, ok. 375 m², gł. ok. 1,4 m, hammam, łaźnia parowa, sauna, siłownia, za opłatą: masaże, zabiegi na twarz i ciało.

    UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH: 

    - 4 pokoje (na zapytanie)

    ULTRA ALL INCLUSIVE 24 H:

    śniadanie (7.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.30-18.00) w Zeytinalti, lody w wyznaczonym barze, nocne przekąski (24.00-2.00) w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe (24h) w wyznaczonym barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0090/2523371122, premiumbodrum.rixos.com 

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fiwstęp do spa 

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel wysokiej klasy, świetnie położony. Bardzo urozmaicona kuchnia i miła obsługa.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Bodrum

    OPIS

    Fantastycznie położony w sosnowym lesie obiekt otoczony łagodnymi wzgórzami. Piękne widoki i spokojna okolica stwarzają doskonały klimat do relaksu i odpoczynku. Dla swoich Gości oferuje mnóstwo rozrywek i atrakcji sportowych, dla dzieci wiele zajęć i zabawy. To idealne miejsce na wypoczynek dla całej rodziny. Profesjonalny program animacji dopełni całości.

    lokalizacja

    2 km od Torba, 10 km od centrum Bodrum, 25 km od lotniska w Bodrum Milas-BJV. Hotel usytuowany na powierzchni: 187000 m2.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    2003 r. Odnowiony w 2010 r. Na terenie hotelu: restauracje (4), bary (8), room service (płatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (5), centrum biznesowe (płatne), basen odkryty, 4 zjeżdżalnie wodne dla dorosłych i dla dzieci (działają w godzinach 10:00-16:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    - Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, prywatna, pomost, piaszczysto-żwirowa, 200 m długości, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi, do plaży kursuje bezpłatny bus hotelowy.Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży, płatne: pawilony.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 43 budynkach: - 1 budynek główny (liczba pięter: 3, liczba wind: 3) - 42 bloki (liczba pięter: 3, liczba wind: 0) Typy pokoi: - Deluxe Room Garden View dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras - Deluxe Room Sea View dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras - Premium Room Sea View dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras - Suite dla max. 4 os.: salon, 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras - Family Suite dla max. 5 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras - Superior Suite dla max. 6 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras - Panorama Villa dla max. 6 os.: dwupoziomowe, salon, jadalnia, 4 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, basen, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras - Superior Villa dla max. 10 os.: dwupoziomowe, salon, jadalnia, 5 sypialni, drzwi łączące między pokojami, basen, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC, sauna), balkon lub taras

    Wyżywienie

    - restauracja główna, restauracja z przekąskami, restauracje a la carte (2), bary (8), cukiernia All Exclusive All Inclusive (24h) - śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30), późny posiłek (00:00-02:00) w restauracji głównej - przekąski (12:30-18:00) w restauracji z przekąskami - podwieczorek (15:00-18:00) w cukierni - lody - napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe - pakiety dla nowożeńców (na życzenie)

    z myślą o dzieciach

    - brodzik - zjeżdżalnie wodne dla dzieci (4) - animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-5 lat, 6-7 lat, 8-12 lat - dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna - plac zabaw - menu dla dzieci w restauracji - krzesełka dla dzieci w restauracji - opiekunka dla dzieci (płatna) - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne - możliwość wypożyczenia wózka (w miarę dostępności)

    w cenie

    - korty do tenisa ziemnego (2) - rakiety i piłki do tenisa ziemnego - lekcje tenisa - tenis stołowy - rzutki - koszykówka - siatkówka plażowa - miniboisko do piłki nożnej - aerobik - siłownia - animacje - sauna - kino

    płatne

    - oświetlenie kortów - sporty wodne na plaży - centrum SPA - talasoterapia - masaż - jacuzzi - salon piękności - łaźnia turecka

    Aktualizacja opisu

    02.09.2020 12:57

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe Pokoje 6 osobowe Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel wysokiej klasy, świetnie położony. Bardzo urozmaicona kuchnia i miła obsługa.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    POŁOŻENIE

    Usytuowany 10km od centrum Bodrum. Oddalony od międzynarodowego lotniska Bodrum-Milas ok. 25km.

    PLAŻA

    Prywatna, przy hotelu, 200m, piaszczysto-żwirowa. Leżaki, parasole i materace bezpłatnie, ręczniki plażowe bezpłatnie.

    HOTEL

    Kategoria lokalna 5* Ekskluzywny hotel należący do znanej sieci Rixos słynącej z wysokich standardów świadczonych usług. Zbudowany w 2003r., odnowiony w 2010r. Składa się z budynku głównego, bungalowów i prywatnych willi usytuowanych w ogrodzie o powierzchni 187 000m.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Ogólne i usługi - recepcja, lobby, room service, pralnia, sklepiki, fryzjer, wypożyczalnia samochodów, dyskoteka. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa, Master Card i American Express. Restauracje i bary - restauracja główna, 6 restauracji á la carte (m.in. Rybna i turecka; czynne sezonowo i w zależności od pogody), 8 barów (w tym jeden przy plaży), cukiernia.

    INTERNET

    Punkt internetowy za opłatną, Wi-Fi za opłatą.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie - basen odkryty (1710m/140cm), basen kryty częściowo (375m/140cm), 4 zjeżdżalnie wodne, leżaki i parasole przy basenach, aerobik, fitness center, rzutki, 3 korty tenisowe, koszykówka, boccia, siatkówka plażowa, bilard, tenis stołowy, dzienny i wieczorny program animacyjny. Odpłatnie - Spa & Wellness, sporty wodne na plaży.

    DLA DZIECI

    Brodzik, mini klub (4-12 lat), plac zabaw, restauracja i menu, krzesła, łóżeczka na życzenie, opiekunka za opłatą i na życzenie.

    ZAKWATEROWANIE

    Hotel oferuje 347 komfortowo urządzonych pokoi. Pokój typu Deluxe - dwuosobowy z możliwością jednej dostawki. Wyposażenie - łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, łazienka (prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, TV/SAT, telefon, mini bar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf, balkon lub taras. Dostępne pokoje z widokiem na ogród lub morze.

    WYŻYWIENIE

    Ultra All inclusive - śniadanie, późne śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, nocny bufet, lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe w godzinach 24h w wyznaczonych barach. Ultra All Inclusive nie zawiera, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych, napojów energetycznych, importowanych i wysokojakościowych alkoholi.

    INFORMACJE DODATKOWE

    http://premiumbodrum.rixos.com/

    CENA

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

    WIZA I PASZPORT

    Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Dertour Polska

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel wysokiej klasy, świetnie położony. Bardzo urozmaicona kuchnia i miła obsługa.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Nazwa obiektu

    Rixos Premium Bodrum

    Kategoria

    *****

    Miejscowość

    Bodrum

    Region

    Południowo-zachodnia Turcja

    Kod

    BJV11001 FH

    Liczba pokoi

    347

    Położenie

    Spokojnie położony, poza miejscowością, tuż przy piaszczystej plaży (parasole i leżaki w cenie), do centrum miasta Torba ok. 3 km.

    Opis

    Nowoczesny i elegancki hotel. Hol, recepcja, winda, WLAN na terenie całego obiektu w cenie, butik, supermarket, różnorodność kulinarna w restauracjach i barach, hotelowy bar na plaży, lobby bar, bar przy basenie, kawiarnia, bar, kryty basen, taras słoneczny, ogród, basen ze słodką wodą (parasole i leżaki w cenie), aquapark (w cenie), room service (całodobowo, za opłatą), wizyta lekarza w hotelu (za opłatą), pralnia (za opłatą).

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, do godz. ok. 11 późne śniadanie, lody (godzinowo), popołudniowa kawa, herbata, ciasto, całodobowo napoje bezalkoholowe oraz lokalne i niektóre importowane napoje alkoholowe, codzienne uzupełnianie minibaru (napoje bezalkoholowe, piwo, czekolada i słodycze, poza sezonem wyłącznie napoje bezalkoholowe), w godz. ok. 2-6 room service (ograniczone menu).

    Pokój typ 1

    DAA/EAA = Deluxe, bardzo gustownie i komfortowo pokoje, ok. 42 m kw., prysznic/WC, suszarka do włosów, telefon, TV, WLAN, ekspres do kawy/herbaty, minibar, sejf, klimatyzacja/ogrzewanie (zależnie od sezonu), balkon, w budynku bocznym, od strony lądu. Również do samodzielnego wykorzystania.

    Pokój typ 2

    DAM/EAM = jak DA, z widokiem na morze. Również do samodzielnego wykorzystania.

    Pokój typ 3

    DAB/EAB = Premium, jak DAM, ale bardziej przestronne, ok. 52 m kw., z widokiem na morze. Również do samodzielnego wykorzystania.

    Pokój typ 4

    FA = apartamenty rodzinne, ok. 72 m kw., 2 sypialnie połączone drzwiami, 2 łazienki.

    Pokój typ 5

    WA = Suite, ok. 54 m kw., wysokiej jakości wyposażenie, suity składające się z salonu i oddzielnej sypialni, szlafrok i klapki.

    Sport, rozrywka, wellness

    W cenie (częściowo lokalni oferenci) - siatkówka plażowa, koszykówka, piłka nożna, boccia, tenis stołowy, siłownia, zajęcia fitness, 2 twarde korty tenisowe (oświetlenie za opłatą), kursy tenisa, pokazy, animacja w ciągu dnia, codzienna rozrywka, animacja sportowa oraz zespół na żywo. Basen, strefa saun, pokój relaksacyjny. Za opłatą (częściowo lokalni oferenci) - narty wodne, łódź-banan, windsurfing (kursy), parasailing, nurkowanie. Spa, masaże, zabiegi kosmetyczne.

    Dla dzieci

    Klub dla dzieci/miniklub 4-12 lat (w cenie), animacja dla młodzieży 13-17 lat, codzienna animacja, plac zabaw (na zewnątrz), pokój zabaw, dyskoteka dla dzieci, basen dla dzieci (na zewnątrz), opieka nad dziećmi (za opłatą, na zamówienie), wysokie krzesełka w restauracji (w cenie), w pokoju łóżeczka dla dzieci (w cenie, na zamówienie).

    Warto wiedzieć

    Sezonowo dodatkowe świadczenia w cenie. Honeymoon Special - sezonowe oferty dla nowożeńców oraz podróży jubileuszowych. Należy zgłosić przy rezerwacji.

    Transfery

    Możliwość rezerwacji transferu z/na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    SP019102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Rego- Bis

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel wysokiej klasy, świetnie położony. Bardzo urozmaicona kuchnia i miła obsługa.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    ***** Turcja/Turcja Egejska

    ATUTY

    Przy plaży Wyżywienie ultra all inclusive Bezpłatne wi-fi

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel położony na rozległym, zielonym terenie, bezpośrednio przy prywatnej zatoce. Obiekt będzie dobrym wyborem zarówno dla rodzin z dziećmi (mini club do 16 lat, aquapark), dla aktywnych (sporty wodne na plaży) czy też dla miłośników błogiego relaksu (centrum SPA).

    POŁOŻENIE

    około 6 km od centrum Torba około 10 km od Bodrum około 25 km od lotniska przy plaży

    PLAŻA

    Plaża piaszczysto-żwirowa, przy hotelu, prywatna. Serwis plażowy bezpłatny.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Bezpłatnie: główna restauracja, wi-fi, basen zewnętrzny, basen dla dzieci, aquapark, mini club, leżaki i parasole na plaży, tenis, tenis stołowy, siatkówka plażowa, rzutki, boccia, koszykówka, water polo, łaźnia turecka, sauna, fitness, siłownia, animacje, parking Dodatkowo płatne: pralnia, room service, masaże, fryzjer, salon piękności, centrum SPA, lekcje nurkowania i windsurfingu, sklep z pamiątkami, minimarket, myjnia samochodowa

    DLA DZIECI

    Basen dla dzieci, aquapark, mini/midi/teenage club - zajęcia dla dzieci od 4 do 16 lat

    POKOJE

    Zakwaterowanie po godzinie 14:00, wykwaterowanie do godziny 12:00. Hotel posiada 294 pokoje oraz 14 willi. Pokoje deluxe (ok. 42m2) posiadają łazienkę z prysznicem oraz suszarką do włosów. Wyposażone są w TV, centralną klimatyzację, bezpłatne wi-fi, telefon, sejf, zestaw do kawy i herbaty, mini bar, balkon. 

    UDOGODNIENIA

    Suszarka Winda Mini bar Klimatyzacja TV Wi-Fi Basen zewnętrzny Basen dla dzieci Aquapark Prywatna plaża Masaże Sauna Centrum SPA Fitness Animacje Korty tenisowe Mini club (do 16 lat) Sporty wodne

    WYŻYWIENIE

    Wyżywienie Ultra All Inclusive Śniadanie (7:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30) - posiłki w formie otwartego bufetu w restauracji Halikarnas. W godzinach  12:30-18:00 serwowane przekąski w restauracji Zeytinalti, 15:00-18:00 serwowane słodycze w Opera Patisserie, 00:00-02:00 serwowane nocne przekąski w restauracji Halikarnas. Napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe dostępne podczas posiłków oraz w barach: Lobby (całodobowo), Mojito (18:00-24:00), Su (10:00-18:00), Sea&See (10:00-19:00 i 21:00-01:00), Beach (09:00-18:00), Garden (10:00-18:00), Sea Coffee Corner (kawa i herbata, 15:00-18:00), Nargile Garden (dodatkowo płatny, 12:00-02:00). Możliwość skorzystania z restauracjia'la carte, dodatkowo płatne, wymagaa wcześniejsza rezerwacja: Zeytinalti (śniadania, 09:30-11:30), Cento Per Cento (włoska, dla gości powyżej 6 roku życia, 19:30-22:00), Kalamata (grecka i owoce morza, 19:30-22:00). Restauracje a'la carte dostępne od 20 maja do 15 września.

    DODATKOWE INFORMACJE

    Udogodnienia dla niepełnosprawnych. Hotel nie akceptuje zwierząt.

    ROZSZERZONE UBEZPIECZENIE Soczyste Lato 2021 II etap

    Ubezpieczenie rozszerzone obowiązuje przy zakupie oferty Lato 2021 do 30.11.2021 i zawiera: a. ubezpieczenie od zachorowania w następstwie epidemii b. KL do 30 000 EUR, NNW do 3 000 EUR c. ubezpieczenie od chorób przewlekłych

    CENA ZAWIERA

    - Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą, - Transport do miejsca docelowego (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym). - Opiekę rezydenta podczas pobytu (nie dotyczy oferty z dojazdem własnym) - Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, - Podatek Vat, - Ubezpieczenie (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym) Oferta z przelotem: dla przelotów czarterowych: bagaż podręczny i bagaż rejestrowany (dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów) dla lotów na połączeniach rejsowych: LOT  bagaż podręczny 8 kg, Ryanair/Wizzair mały bagaż podręczny (40x30x20 cm)

    CENA NIE ZAWIERA

    - Opłat klimatyczno-meldunkowych, - Wycieczek fakultatywnych, - Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie, - Transportu (dotyczy oferty z dojazdem własnym) - Ubezpieczenia (dotyczy oferty z dojazdem własnym - możliwość dokupienia w datach pobytu) Oferta z przelotem: dla lotów na połączeniach rejsowych: bagaż rejestrowany dodatkowo płatny LOT do 23kg (RT) 250 PLN/os Wizzair do 10 kg (RT) 270 pln/os; do 20kg (RT) 350 pln/os; do 32kg (RT) 490 pln/os Wizz Priority - pierwszeństwo wejścia na pokład + dodatkowa walizka do 10 kg (RT) 190 pln/os Ryanair do 10 kg (RT) 270 pln/os; do 20kg (RT) 350 pln/os

    REZERWACJE "DO POTWIERDZENIA"

    Oferty, w których pokoje oznaczone są kodem PKT, podlegają innym zasadom zakładania rezerwacji (szczegóły poniżej), zaliczkowania oraz nie są objętę aktualną promocją. Rezerwacje, w których przelot oparty jest na samolocie rejsowym/liniowym po założeniu muszą zostać potwierdzone przez Organizatora. Warunkiem potwierdzenia takiej rezerwacji jest wpłata zaliczki w momencie założenia rezerwacji. Cena ofert z przelotem samolotem rejsowym/liniowym uzależniona jest od AKTUALNEJ ceny przewoźnika, zatem może ulec zmianie w trakcie zakładania lub w momencie potwierdzania przez Organizatora rezerwacji. W sytuacji, gdy pojawią się wyżej opisane różnice w cenie, Organizator będzie się kontaktował z Klientem lub Agentem w celu potwierdzenia akceptacji nowej ceny. WAŻNE: prosimy o uważne sprawdzanie podawanych danych osobowych - wszelkie, nawet kosmetyczne zmiany danych Klienta w przypadku rezerwacji ofert opartych o samoloty rejsowe są płatne.

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.

    INFORMACJA DLA PODRÓŻUJĄCYCH Z DZIEĆMI

    Informacja dla podróżujących z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel wysokiej klasy, świetnie położony. Bardzo urozmaicona kuchnia i miła obsługa.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    *****

    Region

    Bodrum, Turcja

    Opis hotelu

    Hotel zbudowany został w roku 2003. Obiekt oferuje 356 pokoi. Liczba znajdujących się ogólnie na terenie obiektu willi / domków wynosi 15. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Poszczególne piętra hotelu osiągalne są za pomocą windy. Na miejscu znajduje się szatnia, sejf, kantor wymiany walut i bankomat. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, usługi tłumaczeniowe, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, wentylator, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne, łóżko typu king size bądź sofę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu, minibarku i biurka. Komfortowy pobyt zapewniają lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (bezpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. W łazience znajduje się prysznic. W łazience znajduje się suszarka do włosów, lusterko kosmetyczne i szlafroki. Istnieje również możliwość rezerwacji kwatery z łazienką dla osób niepełnosprawnych. Hotel oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w obiekcie, jak np. tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, siatkówka, koszykówka, strzelanie z łuku i wędkowanie. Do dyspozycji gości jest szeroki wachlarz aktywności sportowych, w tym wodnych jak rower wodny, kanadyjki, rejsy katamaranem, snorkeling i aqua fitness oraz za dodatkową opłatą narty wodne, windsurfing, jet ski, przejażdżki na bananie wodnym, żeglowanie i nurkowanie. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, bilard, darta, jogę, zajęcia gimnastyczne i aerobik. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy spa, łaźnię parową, łaźnię turecką i solarium, jak również za dodatkową opłatą saunę i zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub, minidisco i night-club.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Na życzenie istnieje możliwość przygotowania potraw wegetariańskich. Hotel oferuje przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mapa Hotelu Rixos Premium Bodrum

    Opinie o Hotelu Rixos Premium Bodrum

    Rixos Premium Bodrum - możliwości zakwaterowania:

    DELUXE ROOM SEA VIEW
    Pokój typu Deluxe Garden View
    Pokój typu Deluxe Sea View
    SUITE
    DELUXE ROOM SEA VIEW SINGLE USE
    DELUXE ROOM GARDEN VIEW
    PREMIUM ROOM SEA VIEW
    DELUXE ROOM GARDEN VIEW SINGLE USE
    PREMIUM ROOM SEA VIEW SINGLE USE
    SUITE FAMILY
    SUPERIOR SUITE

    Rixos Premium Bodrum - Możliwości wyżywienia:


    Rixos Premium Bodrum - miasta wylotu:


    Rixos Premium Bodrum - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Rixos Premium Bodrum? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00