cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Aparthotel Morromar, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Morromar, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Morromar, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Morromar, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Morromar, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Morromar, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Morromar, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Morromar, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Morromar, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Morromar, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Morromar, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Morromar, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Morromar, Lanzarote
1 / 13
Ocena
hotelu:
4.2 / 5
Najbliższy termin
16.11 - 23.11
już od 2789 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
09.05 - 16.05
już od 1687 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Aparthotel Morromar
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Aparthotel Morromar
star 3

Hiszpania: Lanzarote
Ocena hotelu Aparthotel Morromar:
4.2 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Morromar:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.7
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 16 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Morromar to hotel w stylu kanaryjskiej wioski, z białymi domkami i ogrodem z palmami, usytuowany w spokojnej okolicy, 4 km od centrum miejscowości Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy na rodzinne wakacje ze względu na dogodne zakwaterowanie i zaplecze rekreacyjno sportowe.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w ładnym ogrodzie, około 4 km od centrum kurortu Puerto del Carmen, niedaleko plaży Matogarda
  • przestronne apartamenty z oddzielnym pokojem dziennym i sypialnią oraz aneksem kuchennym
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Hotel Aparthotel Morromar w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Morromar to hotel w stylu kanaryjskiej wioski, z białymi domkami i ogrodem z palmami, usytuowany w spokojnej okolicy, 4 km od centrum miejscowości Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy na rodzinne wakacje ze względu na dogodne zakwaterowanie i zaplecze rekreacyjno sportowe.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w ładnym ogrodzie, około 4 km od centrum kurortu Puerto del Carmen, niedaleko plaży Matogarda
  • przestronne apartamenty z oddzielnym pokojem dziennym i sypialnią oraz aneksem kuchennym
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

LANZAROTE/WYSPY KANARYJSKIE

Wyposażenie

• recepcja • Wi-Fi: w całym hotelu: ok. 18 €/za tydzień, w recepcji/lobby: w cenie • minimarket • taras • terminal internetowy: ok. 6 €/godz.

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

221

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dla dzieci

• wózek dla dzieci: za opłatą
• miniklub: 5-12 lat
• plac zabaw

Sport i wellness

Płatne • siłownia
• rowery: rowery trekkingowe

Rozrywka

• międzynarodowy program animacyjny

• przedstawienia

Pokoje

Apartament APX1

• 1-4 os. • ok. 44 m2 • widok na ogród • pokój dzienno-sypialny • 1 sypialnia • sejf: za opłatą • sofa • lodówka • ekspres do kawy • czajnik elektryczny • toster • telefon • Wi-Fi: 18 €/tydzień • TV • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: codziennie 07:30 - 10:30, w formie bufetu
• obiad: codziennie 13:00 - 15:00, w formie bufetu
• kolacja: codziennie 18:30 - 21:30, w formie bufetu
• przekąski
• lody
• wybrane napoje bezalkoholowe
• lokalne alkohole

Dwa posiłki • śniadanie: codziennie 07:30 - 10:30, w formie bufetu
• kolacja: codziennie 18:30 - 21:30, w formie bufetu

Bez wyżywienia Wyżywienie we własnym zakresie

Restauracje i bary • restauracja "BUFFET MORROMAR": bufet
• bar przy krytym basenie "BAR PISCINA": codziennie 10:30 - 18:30


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Morromar to hotel w stylu kanaryjskiej wioski, z białymi domkami i ogrodem z palmami, usytuowany w spokojnej okolicy, 4 km od centrum miejscowości Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy na rodzinne wakacje ze względu na dogodne zakwaterowanie i zaplecze rekreacyjno sportowe.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w ładnym ogrodzie, około 4 km od centrum kurortu Puerto del Carmen, niedaleko plaży Matogarda
  • przestronne apartamenty z oddzielnym pokojem dziennym i sypialnią oraz aneksem kuchennym
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Wyspy Kanaryjskie / Lanzarote

Opis oferty:

Położony w spokojnej dzielnicy Matagorda, jest fantastycznym wyborem na rodzinne wakacje na słonecznej Lanzarote. Piękna, dobrze zagospodarowana plaża, odpowiednia dla dzieci, w zasięgu krótkiego spaceru, blisko jest także do niewielkiego lokalnego centrum. Hotel jest zaprojektowany w formie kanaryjskiej wioski, z charakterystycznymi białymi domkami, które pięknie się prezentują na tle zadbanego ogrodu z kwiatami i palmami. Beseny tętnią życiem, przy jednym z nich odbywają się animacje w ciągu dnia. Głównym atutem hotelu są wyremontowane, bardzo estetycznie urządzone apartamenty, które pomieszczą nawet wieloosobową rodzinę.

POŁOŻENIE:

na niewielkim wzniesieniu, ok. 450 m od centrum dzielnicy hotelowej Matagorda z centrum handlowym, ok. 4 km od centrum tętniącego życiem PUERTO DEL CARMEN ze sklepami i restauracjami, ok. 25 km od Parku Narodowego Timanfaya, ok. 15 km od pola golfowego; ok. 3 km od lotniska w Arrecife; przystanek autobusowy ok. 350 m od hotelu (ok. 2 EUR/Arrecife).

PLAŻA:

Matagorda, publiczna, piaszczysto-żwirkowa, ciemny piasek, łagodne zejście do morza, ok. 300 m od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/komplet).

HOTEL:

lokalna kategoria: 3 klucze, zadbany, apartamenty wyremontowane w 2015 r., łącznie 221 apartamentów i studio, szeregowa zabudowa w stylu tradycyjnych białych domków, 1 piętro, hol, całodobowa recepcja, restauracja Morromar - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; lounge­ bar, snack bar przy basenie, minimarket (czynny w godz.: 9.00-22.00), wymiana walut w recepcji, ogród, strefa dla naturystów; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 2 EUR/godz., ok. 20 EUR/tydz.), pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; występują różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci - sofa), ok. 44 m², łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), pokój dzienny z aneksem kuchennym i sypialnia oddzielona drzwiami, telefon, lodówka, telewizja satelitarna; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 2 EUR/godz., ok. 20 EUR/tydz.), sejf (12 EUR/tydz., kaucja za klucz: 6 EUR); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda, ok. 350 m², gł. 0,5-1,9 m, wydzielona część dla dzieci, sezonowo podgrzewany, ok. 300 m², gł. 0,7-1,9 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, boisko wielofunkcyjne, kort do paddle, łucznictwo, strzelectwo, pokój gier; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dla dzieci 6 dni w tygodniu: zajęcia sportowo-rekreacyjne; za opłatą: boisko do paddle'a (ok. 18 EUR/90 min), siłownia (ok. 5 EUR/dzień).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.30), późne śniadanie (11.00-12.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (w sezonie zimowym: 18.30-21.30, w letnim: 19.30-22.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w snack barze (12.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach (10.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/928510364, www.totalhotelexperience.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Morromar to hotel w stylu kanaryjskiej wioski, z białymi domkami i ogrodem z palmami, usytuowany w spokojnej okolicy, 4 km od centrum miejscowości Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy na rodzinne wakacje ze względu na dogodne zakwaterowanie i zaplecze rekreacyjno sportowe.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w ładnym ogrodzie, około 4 km od centrum kurortu Puerto del Carmen, niedaleko plaży Matogarda
  • przestronne apartamenty z oddzielnym pokojem dziennym i sypialnią oraz aneksem kuchennym
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Wyspy Kanaryjskie / Lanzarote

Opis oferty:

Położony w spokojnej dzielnicy Matagorda, jest fantastycznym wyborem na rodzinne wakacje na słonecznej Lanzarote. Piękna, dobrze zagospodarowana plaża, odpowiednia dla dzieci, w zasięgu krótkiego spaceru, blisko jest także do niewielkiego lokalnego centrum. Hotel jest zaprojektowany w formie kanaryjskiej wioski, z charakterystycznymi białymi domkami, które pięknie się prezentują na tle zadbanego ogrodu z kwiatami i palmami. Beseny tętnią życiem, przy jednym z nich odbywają się animacje w ciągu dnia. Głównym atutem hotelu są wyremontowane, bardzo estetycznie urządzone apartamenty, które pomieszczą nawet wieloosobową rodzinę.

POŁOŻENIE:

na niewielkim wzniesieniu, ok. 450 m od centrum dzielnicy hotelowej Matagorda z centrum handlowym, ok. 4 km od centrum tętniącego życiem PUERTO DEL CARMEN ze sklepami i restauracjami, ok. 25 km od Parku Narodowego Timanfaya, ok. 15 km od pola golfowego; ok. 3 km od lotniska w Arrecife; przystanek autobusowy ok. 350 m od hotelu (ok. 2 EUR/Arrecife).

PLAŻA:

Matagorda, publiczna, piaszczysto-żwirkowa, ciemny piasek, łagodne zejście do morza, ok. 300 m od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/komplet).

HOTEL:

lokalna kategoria: 3 klucze, zadbany, apartamenty wyremontowane w 2015 r., łącznie 221 apartamentów i studio, szeregowa zabudowa w stylu tradycyjnych białych domków, 1 piętro, hol, całodobowa recepcja, restauracja Morromar - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; lounge­ bar, snack bar przy basenie, minimarket (czynny w godz.: 9.00-22.00), wymiana walut w recepcji, ogród, strefa dla naturystów; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 2 EUR/godz., ok. 20 EUR/tydz.), pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; występują różnice poziomów - nie jest polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

apartament:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci - sofa), ok. 44 m², łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), pokój dzienny z aneksem kuchennym i sypialnia oddzielona drzwiami, telefon, lodówka, telewizja satelitarna; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 2 EUR/godz., ok. 20 EUR/tydz.), sejf (12 EUR/tydz., kaucja za klucz: 6 EUR); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda, ok. 350 m², gł. 0,5-1,9 m, wydzielona część dla dzieci, sezonowo podgrzewany, ok. 300 m², gł. 0,7-1,9 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, boisko wielofunkcyjne, kort do paddle, łucznictwo, strzelectwo, pokój gier; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dla dzieci 6 dni w tygodniu: zajęcia sportowo-rekreacyjne; za opłatą: boisko do paddle'a (ok. 18 EUR/90 min), siłownia (ok. 5 EUR/dzień).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.30), późne śniadanie (11.00-12.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (w sezonie zimowym: 18.30-21.30, w letnim: 19.30-22.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w snack barze (12.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach (10.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/928510364, www.totalhotelexperience.com


Mapa Hotelu Aparthotel Morromar
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Lanzarote)
Rozrywkowa Playa Blanca na Lanzarote
Jaskinia Jameos del Aqua na Lanzarote
park rozrywki z egzotycznymi zwierzętami Rancho Texas
Jardin de Cactus - lanzarote
El Golfo na Lanzarote
La Graciosa - dziewicza wyspa
Mirador del Rio - Lanzarote
Papagayo Beach, Lanzarote
Wakacyjny kurort Puerto del Carmen na Lanzarote
Park wulkanów Timanfaya Park na Lanzarote
Famara Beach - Lanzarote
Rodzinny kurort Costa Tequise na Lanzarote
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Aparthotel Morromar

4.1
polecam

Hotel Morromar zdecydowanie polecam. Czysty i zadbany hotel. Pokoje ładne. Hotel jest położony na wzniesieniu przez co są bardzo ładne widoki. Do plaży trzeba dojść drogą jakieś 5 min. Plaża jest ciemna. Do rozrywkowego Puerto Del Carmen jest około 4 km - można się tam dostać taksówką za niewielkie pieniądze. Naprawdę udany urlop na Lanzarote! :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.1
4.3
zdecydowanie polecam

Jak na swoje 3* to bardzo fajny hotel, a tak dokładnie to kompleks apartamentów w niskich, białych domkach. Bardzo przyjemny teren, palmy przy basenach - taki typowy wakacyjny klimat. apartamenty przyjemnie wykończone, schludnie, w jasnych kolorach. Morromar można więc polecić na spokojny wypoczynek, bez wielkich szaleństw na terenie hotelu, ale również ze względu na położenie. dobry spacer wystarczył by dotrzeć do centrum Puerto del Carmen, gdzie dostępne były sklepy, restauracje itp. cała wyspa Lanzarote jest dość mała, więc nie było problemów by dotrzeć również do innych miejscowości położonych dalej, lub też wypożyczyć samochód i pozwiedzać.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3
4.1
polecam

Apartamenty Morromar bardzo ładnie położone, przestronne, Do plaży i centrum handlowego około 400m. Centrum rozrywkowego Puerto Del Carmen oddalone jest ok 30 min spacerem, do plaży tylko 10 minut. Lanzarote jest bardzo ładną wyspą można zwiedzić ja samodzielnie samochodem.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Morromar:
  • Lokalizacja
    4.9
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.6
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    i sport
    4.4
  • Obsługa
    4.8
HolidayCheck
Ocena Aparthotel Morromar:
4.5 / 6

Bardzo ładne i relaksujące wakacje 2018-03-31
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Morromar:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Mój mąż i ja spędziliśmy 1 tydzień w tym pięknym hotelu. Jest bardzo dobrze położony, więc mogliśmy ...
więcej

5.7
Apartamentos The Morromar 2018-01-20
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Morromar:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

1.0
50 lat, ale chce się żyć! 2018-01-15
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Morromar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Hotel powinien mieć 2 gwiazdki! 2008-07-15
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Morromar:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    2.8
  • Atrakcje
    2.3
  • Obsługa
    2.3

Hotel jest faktycznie odnowiony ale nic poza tym, jest nie dokladnie posprzatane, sa pajeczyny u nas...
więcej

2.5
Z czystą przyjemnością 2009-03-17
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Morromar:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Polecam ogólnie Wyspy Kanaryjskie byłam juz na Teneryfie i Gran Canarii. Bardzo podobają mi się te w...
więcej

5.0
Tak! świetne miejsce 2009-07-16
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Morromar:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.7

Hotel skromny, dla niewymagających, za to bardzo czysty, zadbany, więc spokojnie mogę polecić. Ładne...
więcej

5.5
All polecam, chociaż trafiłam z przypadku 2012-07-02
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Morromar:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Rewelacyjny pobyt w hotelu Morromar 2012-08-31
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Morromar:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    6.0

Rewelacyjne wakacje spędzone w tym hotelu. Obsługa przemiła, jedzenie rewelacyjne, czystość super. W...
więcej

5.7
Wczasy rodzinne 2013-11-15
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Morromar:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Hotel naprawdę godny polecenia! 2014-08-25
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Morromar:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Naprawdę warto 2014-10-08
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Morromar:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Wszystkie pozytywne opinie są zgodne z prawdą . Opis również . W łazienkach są już suszarki do włos...
więcej

5.8
Zdecydowanie godny polecenia 2014-10-30
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Morromar:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.7

Byliśmy tam w ubiegłym roku. Świetna pogoda. Jako ostatni odbieraliśmy klucze do pokoju wówczas symp...
więcej

5.8
Przyjemny apartament blisko plaży 2017-05-01
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Morromar:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.8

Aparthotel Morromar - możliwości zakwaterowania:

Apartament 2 os.
Apartament 3 os.
Apartament 4 os.
Apartament
Pok. 1 os.

Aparthotel Morromar - Możliwości wyżywienia:


Aparthotel Morromar - miasta wylotu:


Aparthotel Morromar - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Aparthotel Morromar? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00