cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
1 / 33
Ocena
hotelu:
2.4 / 5
Najbliższy termin
12.06 - 19.06
już od 1979 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
10.09 - 17.09
już od 1699 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Aronia Beach
  • Bez paszportu

Hotel Aronia Beach
star 4

Bułgaria
Ocena hotelu Aronia Beach:
2.4 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Hotel
    2.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    1.5
  • Atrakcje
    i sport
    2.5
  • Jakość
    do ceny
    2.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 12 czerwca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 10 września 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Aronia Beach to świetnie usytuowany hotel niedaleko centrum kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, pubami, barami i dyskotekami, blisko pięknej, piaszczystej plaży otoczonej wydmami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu, w spacerowej odległości od Nessebaru, wpisanego na listę UNESCO, blisko pięknej, długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • przestronne pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Aronia Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Aronia Beach to świetnie usytuowany hotel niedaleko centrum kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, pubami, barami i dyskotekami, blisko pięknej, piaszczystej plaży otoczonej wydmami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu, w spacerowej odległości od Nessebaru, wpisanego na listę UNESCO, blisko pięknej, długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • przestronne pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • blisko centrum Słonecznego Brzegu
  • ok. 200 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 35 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • sejf
  • winda
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w recepcji, lobby
  • pralnia: za opłatą
  • parking: niezadaszony

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

229

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci: na zapytanie, wymagana rezerwacja
  • basen dla dzieci
  • miniklub
  • animacje dla dzieci
  • plac zabaw
  • minidyskoteka

Sport i wellness

W cenie
  • fitness
Płatne
  • sauna fińska

rozrywka

  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 22 m2
  • w budynku głównym
  • 2 pojedyncze łóżka
  • 1 sofa do spania
  • 1 dostawka
  • klimatyzacja
  • sofa
  • biurko
  • lodówka
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • serwis sprzątający
  • wanna
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • 2 pojedyncze łóżka
  • 1 dostawka
  • klimatyzacja
  • sofa
  • biurko
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • serwis sprzątający
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
  • 2-4 os.
  • ok. 22 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • 2 pojedyncze łóżka
  • 1 sofa do spania
  • 1 dostawka
  • klimatyzacja
  • sofa
  • biurko
  • lodówka
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • serwis sprzątający
  • wanna
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1
  • 2-3 os.
  • ok. 20 m2
  • w budynku głównym
  • 2 pojedyncze łóżka
  • sofa do spania
  • klimatyzacja
  • biurko
  • lodówka
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • serwis sprzątający
  • wanna
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 20 m2
  • w budynku głównym
  • 2 pojedyncze łóżka
  • 1 sofa do spania
  • klimatyzacja
  • biurko
  • lodówka
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • przekąski
  • wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe
Restauracje i bary
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, z tarasem

  • bary i inne: 2
  • bar
  • bar w lobby „Lobby Bar"

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Aronia Beach to świetnie usytuowany hotel niedaleko centrum kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, pubami, barami i dyskotekami, blisko pięknej, piaszczystej plaży otoczonej wydmami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu, w spacerowej odległości od Nessebaru, wpisanego na listę UNESCO, blisko pięknej, długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • przestronne pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Bułgaria / Słoneczny Brzeg

    Opis oferty:

    Piękna, piaszczysta plaża otoczona wydmami tuż przy hotelu, liczne atrakcje Słonecznego Brzegu i doskonała atmosfera - idealne miejsce na wakacje z przyjaciółmi i rodziną. Do dyspozycji Gości jest restauracja, 2 bary i 3 baseny. Zadbane pokoje są przestronne i praktycznie wyposażone. Świetny jako baza wypadowa do zwiedzania malowniczych okolic Słonecznego Brzegu. Polecany dla osób, którym nie przeszkadza dość intensywne życie nocne kurortu.

    POŁOŻENIE:

    ok. 500 m od centrum SŁONECZNEGO BRZEGU, sklepy ok. 200 m od hotelu, ok. 1 km od Nessebaru, ok. 5 km od parku wodnego Action Aquapark; ok. 27 km od portu lotniczego w Burgas, ok. 95 km od portu lotniczego w Warnie; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (ok. 1 BGN/centrum Słonecznego Brzegu, Nessebar, ok. 6 BGN/Burgas).

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysta, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, ok. 200 m od hotelu, przejście przez wydmy, parasole i leżaki płatne (ok. 8 BGN/dzień).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2005 r., odnowiony w 2016 r., 229 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, 3 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, 2 bary; taras z widokiem na basen, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: sejf w recepcji; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 24 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    3 baseny, słodka woda: ok. 85 m², wydzielona część dla dzieci, ok. 300 m² i ok. 320 m², przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; kryty basen, słodka woda, ok. 84 m²; siłownia, boccia, siatkówka; pokój i plac zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna): rowery wodne, kajaki, nurkowanie.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji; przekąski w wyznaczonym barze (10.30-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    00359/55077550, www.aroniahotel.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Aronia Beach to świetnie usytuowany hotel niedaleko centrum kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, pubami, barami i dyskotekami, blisko pięknej, piaszczystej plaży otoczonej wydmami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu, w spacerowej odległości od Nessebaru, wpisanego na listę UNESCO, blisko pięknej, długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • przestronne pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Bułgaria / Słoneczny Brzeg

    Opis oferty:

    Piękna, piaszczysta plaża otoczona wydmami tuż przy hotelu, liczne atrakcje Słonecznego Brzegu i doskonała atmosfera - idealne miejsce na wakacje z przyjaciółmi i rodziną. Do dyspozycji Gości jest restauracja, 2 bary i 3 baseny. Zadbane pokoje są przestronne i praktycznie wyposażone. Świetny jako baza wypadowa do zwiedzania malowniczych okolic Słonecznego Brzegu. Polecany dla osób, którym nie przeszkadza dość intensywne życie nocne kurortu.

    POŁOŻENIE:

    ok. 500 m od centrum SŁONECZNEGO BRZEGU, sklepy ok. 200 m od hotelu, ok. 1 km od Nessebaru, ok. 5 km od parku wodnego Action Aquapark; ok. 27 km od lotniska w Burgas, ok. 95 km od portu lotniczego w Warnie; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (ok. 1 BGN/centrum Słonecznego Brzegu, Nessebar, ok. 6 BGN/Burgas).

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysta, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, ok. 200 m od hotelu, przejście przez wydmy, parasole i leżaki płatne (ok. 8 BGN/dzień).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2005 r., odnowiony w 2016 r., 229 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, 3 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, 2 bary; taras z widokiem na basen, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: sejf w recepcji; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 24 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    3 baseny, słodka woda: ok. 85 m², wydzielona część dla dzieci, ok. 300 m² i ok. 320 m², przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; kryty basen, słodka woda, ok. 84 m²; siłownia, boccia, siatkówka; pokój i plac zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna): rowery wodne, kajaki, nurkowanie.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji; przekąski w wyznaczonym barze (10.30-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    00359/55077550, www.aroniahotel.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Aronia Beach to świetnie usytuowany hotel niedaleko centrum kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, pubami, barami i dyskotekami, blisko pięknej, piaszczystej plaży otoczonej wydmami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu, w spacerowej odległości od Nessebaru, wpisanego na listę UNESCO, blisko pięknej, długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • przestronne pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Bułgaria/Słoneczny Brzeg

    Kategoryzacja hotelu

    Kategoria Exim Tours 4* Kategoria lokalna  4*

    Położenie

    - ok. 150 m od plaży (przejście przez wydmy) - ok. 3 km od centrum Słonecznego Brzegu - ok. 4 km od Nessebaru - ok. 6 km od Action Aquapark - ok. 27 km od lotniska w Burgas

    Plaża

    - publiczna, piaszczysta, szeroka i wydmowa - leżaki i parasole (płatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 18 m2 - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon, lodówka - internet Wi-Fi (płatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Familijny -  większej powierzchni - 2 łóżka + rozkładana sofa - wyposażenie podobne jak w pokoju standardowym  

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - 3 baseny zewnętrzne, basen kryty - leżaki i parasole przy basenie - siłownia, sauna, tenis stołowy - programy animacyjne Płatne - masaże - bilard - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - plac zabaw, brodzik, animacje

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie w restauracji głównej, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej lub w formie BBQ w barze przy basenie. W ciągu dnia: przekąski, owoce, ciasta i lody w lobby barze i w barze przy basenie. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:30 - 23:00.  

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - lobby bar (piwo, wino, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe) - bar przy basenie (piwo, wino, lokalne napoje bezalkoholowe)

    Dodatkowe informacje

    - hotel wybudowany w 2005 roku, odnowiony w 2016 roku, dysponuje 233 pokojami - internet Wi-Fi w lobby (bezpłatny) - sejf w recepcji (płatny) - www.aroniahotel.com

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Rego- Bis

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Aronia Beach to świetnie usytuowany hotel niedaleko centrum kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, pubami, barami i dyskotekami, blisko pięknej, piaszczystej plaży otoczonej wydmami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu, w spacerowej odległości od Nessebaru, wpisanego na listę UNESCO, blisko pięknej, długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • przestronne pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    **** Bułgaria/Słoneczny brzeg

    ATUTY

    - ok. 350 m od plaży - darmowy Internet - idealny dla osób korzystających z uroków tętniącego życiem kurortu

    NASZYM ZDANIEM

    Słoneczny Brzeg to kurort, który w okresie wakacyjnym nigdy nie zasypia. Hotel położony niedaleko centrum będzie zatem idealnym wyborem dla tych, którzy chcą intensywnie korzystać z rozrywek oferowanych przez miasto. Dodatkowo szeroka i piaszczysta plaża oraz wyżywienie All Inclusive pomogą w wypoczynku i zebraniu sił na wieczorne zabawy. 

    POŁOŻENIE

    - ok. 350 m od plaży - ok. 3,5 km od centrum Słonecznego Brzegu - ok. 400 m od przystanku autobusowego - ok. 30 km od lotniska

    PLAŻA

    Publiczna, szeroka, piaszczysta. Serwis plażowy dodatkowo płatny.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Bezpłatnie - Internet, baseny, leżaki i parasole przy basenie, taras słoneczny, sauna, centrum fitness, Dodatkowo płatne - pralnia, prasowanie, lekarz, parking, leżaki i parasole na plaży

    POKOJE

    Zakwaterowanie - 14.00 Wykwaterowanie - 12.00 Hotel posiada 428 komfortowo wyposażonych i klimatyzowanych pokoi. Pokoje dysponują prywatną łazienką z wanną lub prysznicem i suszarką do włosów. W każdym pokoju znajduje się TV, telefon, sejf, mała lodówka oraz balkon lub taras.

    UDOGODNIENIA

    - Suszarka - Winda - Lodówka - Balkon lub taras - Klimatyzacja - TV - Bezpłatny Internet - Sejf w pokoju - Parking (płatny) - Publiczna plaża - Serwis plażowy (płatny) - Bary - Centrum fitness - Sauna - Baseny odkryte i kryty - Kantor

    WYŻYWIENIE

    All Inclusive Posiłki podawane w formie bufetu. Śniadania (7:30-10:00), lunch (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00). Na życzenie dostępne dania bezglutenowe. Napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe podawane są w barach na terenie hotelu w wyznaczonych godzinach.

    DODATKOWE INFORMACJE

    Hotel przeznaczony dla osób powyżej 16 roku życia. Udogodnienia dla niepełnosprawnych.

    CENA ZAWIERA

    Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą,   Transport do miejsca docelowego (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym). Bagaż ( dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów ), Opiekę rezydenta podczas pobytu, Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, Podatek Vat, Ubezpieczenie.

    CENA NIE ZAWIERA

    Opłat klimatyczno-meldunkowych, Wycieczek fakultatywnych, Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie.

    OBOWIĄZKOWE OPŁATY

     Taksa klimatyczna + opłata meldunkowa 10 EUR/os. płatne obowiązkowo raz na pobyt.

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.

    INFORMACJA DLA PODRÓŻUJĄCYCH Z DZIEĆMI

    Informacja dla podróżujących z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)

    BUŁGARIA

    To największy kraj Półwyspu Bałkańskiego i zarazem ulubione miejsce wypoczynku setek turystów. Na obszarze zaledwie 110 tys. km2. Spotyka się tam niezwykłą różnorodność krajobrazu. Ku wzgórzom Starej Płaniny wznosi się równina Naddunajska. Wzdłuż granicy z Grecją ciągnie się kotlina Rodopy, a Nizina Górnotracka zakończona jest malowniczym wybrzeżem Morza Czarnego. Bułgaria ponownie przezywa swoje najlepsze lata. Jest znacznie tańsza od innych krajów Europy, w nadmorskich miejscowościach powstają coraz to nowsze ośrodki turystyczne i rozrywkowe. Rozwija się baza noclegowa, króluje pyszna lokalna kuchnia, a miejscowa ludność jest niezwykle serdeczna. W całym kraju można spotkać miejsca o fascynującej i wielowiekowej historii. Będą w Bułgarii te miejsca koniecznie musisz zobaczyć: 1.Warna - stolica kraju, będąca centrum kultury i rozrywki z ogromną ilością barów, restauracji i dyskotek, której historia sięga VI wieku p.n.e. Miłośnicy historii pogrążą się tutaj w zwiedzaniu licznych zabytków jak np. ruiny budowli rzymskich, fortyfikacji bizantyjskich, zabytki architektury tureckiej. 2. Riła - największe pasmo górskie w Bułgarii. Na najwyższym szczycie, jakim jest Musała (2925 m n.p.m.) śnieg może leżeć do 8 miesięcy. Właśnie tam znajduje się jedna z najciekawszych atrakcji kraju. Monastyr Rylski to kompleks klasztorny, idealnie wkomponowany w góry, które go otaczają. Obecnie przebywa tam ok. 60 mnichów, a cały kompleks wpisano na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. 3. Podczas pobytu w Wielkim Tyrnowie miłośnikom wina poleca się wycieczkę do winiarni Maryan. Oferuje możliwość skosztowania wielu przeróżnych rodzajów win. Wycieczka obejmuje zwiedzanie piwnicy z winami, a nawet degustację win prosto z beczki. Wina produkowane klasycznymi technikami winiarskimi, w połączeniu z nowoczesną technologią, aby otrzymać produkt najlepszej jakości. 4. Miasto Płowdiw - drugie pod względem liczby mieszkańców miasto Bułgarii. Niegdyś znane jako Filippopolis, ponieważ podbił je Filip II Macedoński. Można tu dziś podziwiać zabytki z dawnych czasów, np. wciąż czynny teatr rzymski. Mieszcząc się na siedmiu wzgórzach nad rzeką Maritsa jest często nazywany właśnie Miastem Siedmiu Wzgórz". 5. Park Narodowy Pirin wznosi się niczym wielki bałkański wał nad granicami Macedonii i Grecji. Wpisany jest na listę UNESCO. Wysoko na górze zbierają się czapki mgły, a alpejskie doliny są zasypane lawinami leśno-zielonych drzew sosny i jodły. Park, który został okrzyknięty rajem dla miłośników pieszych wycieczek i sportów zimowych.

    POWODY, DLA KTÓRYCH WARTO JECHAĆ DO BUŁGARII

    1.Plaże - Linia brzegowa kraju rozciąga się na aż 400 km i jest bardzo urozmaicona. Właśnie w Bułgarii znajdują się jedne z najpiękniejszych nadmorskich kurortów i plaż. Najciekawsze bułgarskie wybrzeża - Słoneczny Brzeg czy Sozopol to miejsca najciekawsze, na których podczas letniego sezonu temperatury sięgają powyżej 30 stopni! 2. Zabytki, które są śladem zachowania się wielowiekowej historii i starożytnej kultury kraju. Tyle historii można znaleźć w jednym miejscu! Będąc na wakacjach należy koniecznie odwiedzić m.in. klasztor Rila lub niesamowity rzymski teatr w Płowdiwie, pochodząc z lat 98-117 p.n.e. Na uwagę zasłguje także muzealne miasto Koprivštitsa, które przeniesie Cię w czasie! 3. Piękne krajobrazy, na które składają się niezwykłe góry, parki i przyroda. Ponadto ogrom możliwości spędzania wolnego czasu. Można udać się na piesze wędrówki, spróbować wspinaczki, jazdy konnej, wędkarstwa, a nawet sprawdzić swoje siły w sportach wodnych! Sceneria jest niesamowita, a wybory są niemalże nieograniczone! 4. Pyszna lokalna kuchnia, która zachwyca rozmaitością świeżych warzyw oraz owocami morza. Pełne smaku papryki, pomidory, bakłażany, cukinie, sałatka szopska, ajvar, wyśmienite dania z grilla oraz ryby, krewetki czy kalmary. W rozsądnych cenach można skosztować smaków typowych dla krajów bałkańskich i zakochać się w tym regionie jeszcze bardziej! 5. Rose Damascena czyli dolina róż - jeden z symboli Bułgarii, położona na południe od gór bałkańskich. Piękna roślina Rose Damascena była przez wieki ubóstwiana przez bułgarski lud, używano jej do produkcji popularnego oleju różanego. Dziś Bułgaria to producent ponad 70% oleju różanego na świecie, co daje jej miano największego producenta tego cennego oleju. Jeśli przyjedziesz w maju lub czerwcu do Bułgarii, możesz wziąć udział w Festiwalu Róż w Karlowie czy Kazanlyku,. Zdecydowanie nie pożałujesz!


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Aronia Beach to świetnie usytuowany hotel niedaleko centrum kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, pubami, barami i dyskotekami, blisko pięknej, piaszczystej plaży otoczonej wydmami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu, w spacerowej odległości od Nessebaru, wpisanego na listę UNESCO, blisko pięknej, długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • przestronne pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Bułgaria, okolice Burgas, SŁONECZNY BRZEG

     

    Położenie

    oddalony ok. 250 m od kilometrowej, łagodnie opadającej do morza piaszczystej plaży (dojście przez wydmy). Do słynnej starówki Nessebar z zabytkowymi cerkwiami, domami i wąskimi uliczkami można dojść spacerem w ciągu ok. 30 min.

     

    Wyposażenie

    hotel połączony jest z hotelem Delta Palace i dysponuje 209 pokojami w 5-piętrowym budynku głównym. Hol powitalny z recepcją (sejfy za opłatą), windy, restauracja główna, gdzie serwowane są potrawy kuchni narodowej i międzynarodowej, lobby bar.

     

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

     

    Pokoje

    dwuosobowe (1-2A) funkcjonalnie urządzone, przestronne, z częścią wypoczynkową; klimatyzacja, telefon, TV-satelitarna, lodówka, balkon. Wanna, WC, suszarka.
    Ruletka (2S) brak dostawek dla dzieci.
    Suity (2B) przestronne pomieszczenie mieszkalne połączone otwartym przejściem z oddzielną sypialnią; poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.
    Pokoje rodzinne (2-4C) dwa pokoje połączone drzwiami; poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe, bez części wypoczynkowej.

     

    Rozrywka

    dyskoteka w sąsiadującym hotelu Delta Palace. Urozmaicony program animacyjny prowadzony przez polskojęzycznych animatorów Happy Events i międzynarodowy zespół animatorów.

     

    Sport

    na zadbanym terenie zewnętrznym znajduje się kompleks dwóch basenów, taras słoneczny i bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty, na plaży za opłatą. Strzelanie z łuku, siłownia, boccia, siatkówka. Odpłatnie: sporty wodne na plaży, łódki typu banan, surfing, rowery wodne oraz nurkowanie. Goście hotelu Delta Beach mogą nieodpłatnie korzystać z krytego basenu w hotelu Delta Palace (basen otwarty do 31.05 i od 10.09) oraz oferowanych tam odpłatnie masaży, solarium i sauny.

     

    Dzieci

    oddzielny brodzik, plac zabaw dla dzieci i mini klub (3-13 lat), dyskoteka dla dzieci. Klub Happy Events (4-12 lat).

     

    Wyżywienie

    All inclusive: trzy posiłki główne w formie bufetu. Wszystkie lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10.00-23.00. Przekąski w godz. 11.00.-15.00. Kawa, herbata i ciastka w godz. 10.00-23.00. Lody w trakcie obiadu i kolacji.

     

    Parkowanie

    ograniczona ilość miejsc parkingowych przy obiekcie lub w okolicy za opłatą.

     

    Zwierzę domowe

    nie.

     

    Przyjazd/ minimalny czas pobytu

    codziennie/ 7 nocy.

     

    Cena nie obejmuje:

    • ubezpieczenia

     

    Uwaga!

    Cena uzależniona od rodzaju zakwaterowania


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Aronia Beach
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Aronia Beach

    3.1
    może być

    Poza świetnym położeniem reszta szwankuje, słabe posiłki, obsługa lenie patentowane, no może poza animatorkami, które były OK. wakacje dla twardzieli

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: może być
    3.1
    1.7
    zdecydowanie odradzam

    Jedzenie zimne na śniadanie jajecznica, jajka sadzone, jajka na twardo, grzanki chlebowe maczane w jaku, nie świeże mięso, brak napojów, talerzy i sztućców, rozwrzeszczana kolonia wyżerała wszystko, dwukrotny brak prąd brak wody, złodzieje włamali się nam do pokoju ukradli aparat komórki itd,obsługa ochydna,nie miła co godzinę coś rozbijali z naczyń, zbieranie jednorazowych kubków i mycie ich,alkohol tylko rozcieńczane piwo, rakija jako inny rodzaj alkoholu, nie da się wypocząć bo przebywają tam 3 rozdarte kolonie, resztki jedzenia mielone i panierowane na kotlety dzieci dwa dni wymiotowały po tym jedzeniu. A ten hotel na 4 gwiazdki żenada

    POLECAM:
    Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
    1.7
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      0
    • Hotel
      0
    • Pokoje
      0
    • Wyżywienie
      0
    • Atrakcje
      i sport
      0
    • Obsługa
      0
    HolidayCheck
    Ocena Aronia Beach:
    0 / 6

    Wspaniały i niezapomniany pobyt 2008-06-28
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      4.0

    5.0
    Koszmar 2008-09-16
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      3.0

    Hotel po remoncie w pokojach jest OK niestety baseny to jest koszmar brud i jeszcze raz brud jedzeni...
    więcej

    3.2
    Całkiem niezły 2009-01-04
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      3.3
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.0

    Sam hotel i obsługa bardzo miła. Jedzenie fatalne brak urozmaicenia i często niedobre, z jedynia bar...
    więcej

    4.7
    Super wypoczynek 2009-01-24
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    5.4
    Najgorszy hotel dla pobytu z dziećmi 2009-03-09
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      1.5
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      2.0

    brud w restauracji , posiłki nie przystosowane dla dzieci , monotone , wino w barach nalewane z bute...
    więcej

    2.0
    Super hotel 2009-06-14
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    5.5
    Hotel tak, bułgaria nie 2009-07-11
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.0

    Dojazd własny, opcja all inclusive. Pokoje bardzo duże, mieliśmy 2 łazienki na 4-osobową rodzinę. Je...
    więcej

    5.2
    Nigdy więcej delta beach 2009-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      3.8
    • Obsługa
      1.8

    Wygląd hotelu nie powala, stary moloch wyglądem przypominające te z lat 70 i taki tez jest jego stan...
    więcej

    3.7
    Supcio 2009-07-20
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.1
    Fajny hotel za dobrą cenę 2010-03-22
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.0

    bardzo fajny hotel dla rodzin z dziecmi. wszystko na miejscu, bardzo dobra i sprawna opieka medyczna...
    więcej

    5.6
    Jeśli dobra zabawa ma znaczenie to polecam Delta 2010-03-25
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.3

    witam, ostatnie wakacje 2009 spędziłem znów w Bułgarii. z grupą przyjaciół spędziliśmy świetne 2 tyg...
    więcej

    5.4
    Rodzinne wakacje w Delta Beach sa super 2010-03-26
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      4.5

    Rok temu spędziłam wraz z rodziną bardzo udane wakacje w hotelu Delta Beach. Na uwagę zasługuje kuch...
    więcej

    5.1
    Carewica 2010-03-26
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    bardzo mile wakacje. mimo ze hotel jest duzy to na prawde dalo rade wypoczac. pokoje hotelowe przest...
    więcej

    5.7
    Hotel adekwatny do swojej ceny 2010-04-02
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    Tu w opisie jest to hotel 4 gwiazdkowy. W biurze Neckermann (w którym wykupiliśmy pobyt) ocenili go...
    więcej

    4.0
    W żadnym wypadku nie polecam. Lepiej zostać w domu 2010-06-06
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      2.6
    • Pokoje
      3.3
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      2.3
    • Obsługa
      1.5

    Hotel jest ładny i zachęcający tylko w katalogu. Na tym się kończy. 4gwiadki to może on miał ale w p...
    więcej

    2.4
    Tanio i fajnie 2010-06-16
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.0

    Czerwiec 2008, z dziećmi, all inclusive. Ogólnie fajnie. Pokoje bardzo duże i w dodatku 2 łazienki d...
    więcej

    5.3
    To miał byc pierwszy urlop nad morzem 2010-07-14
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    1.3
    Fatalnie prawie pod każdym względem 2010-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      1.0

    3.3
    Wielkie nieporozumienie! 2010-07-19
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      1.0

    3.0
    Dokładny opis hotelu i tego jak jest naprawdę! 2012-08-05
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      1.0

    Wróciłam z tego hotelu dwa dni temu. Zacznę od jego zewnętrznej części. Wejście do niego jest wieczn...
    więcej

    2.4
    Hotel bardzo duży, wokół baseny, masażysta, lody 2012-08-09
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hoel Dias 2013-02-16
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    1.5
    Byłem na koloniach 2013-09-08
    Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.0

    4.0

    Aronia Beach - możliwości zakwaterowania:

    pokój 1-osobowy sgl
    pokój 1-osobowy/z widokiem na morze sgm
    pokój 2 osobowy+dostawka/z widokiem na morze dm1
    pokój 2-osobowy dbl
    pokój 2-osobowy + dostawka db1
    pokój 2-osobowy/widok na morze dbm
    standard dbl
    standard [sea view] dbl
    apt apartment
    apt apartment
    sr standard room
    sr standard room
    srsv standard room sea view
    std studio
    std studio

    Aronia Beach - Możliwości wyżywienia:


    Aronia Beach - miasta wylotu:


    Aronia Beach - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Aronia Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00