cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
  • Hotel Aronia Beach, Bułgaria
1 / 33
Ocena
hotelu:
2.4 / 5
Najbliższy termin
15.05 - 24.05
już od 1313 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
17.05 - 24.05
już od 984 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Aronia Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Bez paszportu

Hotel Aronia Beach
star 4

Bułgaria
Ocena hotelu Aronia Beach:
2.4 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aronia Beach:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    2.5
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    i sport
    2.0
  • Jakość
    do ceny
    3.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 15 maja 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 maja 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Aronia Beach to świetnie usytuowany hotel niedaleko centrum kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, pubami, barami i dyskotekami, blisko pięknej, piaszczystej plaży otoczonej wydmami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu, w spacerowej odległości od Nessebaru, wpisanego na listę UNESCO, blisko pięknej, długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • przestronne pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Aronia Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Aronia Beach to świetnie usytuowany hotel niedaleko centrum kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, pubami, barami i dyskotekami, blisko pięknej, piaszczystej plaży otoczonej wydmami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu, w spacerowej odległości od Nessebaru, wpisanego na listę UNESCO, blisko pięknej, długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • przestronne pokoje
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

W okolicy

  • blisko centrum Słonecznego Brzegu
  • ok. 350 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 35 min

polozenie

  • blisko centrum Słonecznego Brzegu
  • ok. 350 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 35 min

plaza

  • ok. 350 m od plaży Cacao Beach
  • prywatna
  • piaszczysta
  • hotel oddzielony od plaży ulicą
  • leżaki
  • parasole
  • ręczniki za kaucją

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu
  • kantor
  • pralnia: za opłatą
  • parking: niezadaszony, za opłatą

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

428

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • hotel tylko dla dorosłych: 16+
  • data otwarcia hotelu: 2007 r.
  • ostatni, całkowity remont: 2019 r.
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 2
  • basen: zewnętrzny
  • basen: kryty
  • leżaki, parasole
  • ręczniki: wymagana kaucja, płatność gotówką
  • Sport i wellness

    W cenie
    • siłownia
    Płatne
    • sauna fińska
    • masaże

    rozrywka

    • muzyka na żywo

    Pokoje

    Pokój ekonomiczny DZZ1
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Apartament APX1
    • 2-5 os.
    • ok. 40 m2
    • widok na ogród lub ulicę
    • w bocznym budynku
    • ostatni remont: 2019 r.
    • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie lub oddzielone zasłoną
    • sejf
    • biurko
    • telefon
    • Wi-Fi
    • TV
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
    • 2-3 os.
    • ok. 16 m2
    • widok na morze
    • ostatni remont: 2019 r.
    • klimatyzacja
    • sofa
    • biurko
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Studio STX1
    • 2-5 os.
    • ok. 25 m2
    • widok na ulicę
    • ostatni remont: 2019 r.
    • klimatyzacja
    • sejf
    • biurko
    • telefon
    • Wi-Fi
    • TV
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 16 m2
    • widok na ulicę
    • ostatni remont: 2019 r.
    • klimatyzacja
    • sejf
    • biurko
    • telefon
    • Wi-Fi
    • TV
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • balkon lub taras

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: w formie bufetu
    • obiad: w formie bufetu
    • kolacja: w formie bufetu
    •  wybrane napoje bezalkoholowe
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe
    Śniadania
    • w formie bufetu
    Restauracje i bary
  • restauracja „Cantina": rodzaje kuchni: azjatycka, międzynarodowa, włoska, regionalna, potrawy bezglutenowe: wymagana rezerwacja, show cooking, z tarasem

  • bar „Captain Cook bar": za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Aronia Beach to świetnie usytuowany hotel niedaleko centrum kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, pubami, barami i dyskotekami, blisko pięknej, piaszczystej plaży otoczonej wydmami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu, w spacerowej odległości od Nessebaru, wpisanego na listę UNESCO, blisko pięknej, długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • przestronne pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Bułgaria / Słoneczny Brzeg

    Opis oferty:

    Piękna, piaszczysta plaża otoczona wydmami tuż przy hotelu, liczne atrakcje Słonecznego Brzegu i doskonała atmosfera - idealne miejsce na wakacje z przyjaciółmi i rodziną. Do dyspozycji Gości jest restauracja, 2 bary i 3 baseny. Zadbane pokoje są przestronne i praktycznie wyposażone. Świetny jako baza wypadowa do zwiedzania malowniczych okolic Słonecznego Brzegu. Polecany dla osób, którym nie przeszkadza dość intensywne życie nocne kurortu.

    POŁOŻENIE:

    ok. 500 m od centrum SŁONECZNEGO BRZEGU, sklepy ok. 200 m od hotelu, ok. 1 km od Nessebaru, ok. 5 km od parku wodnego Action Aquapark; ok. 27 km od portu lotniczego w Burgas, ok. 95 km od portu lotniczego w Warnie; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (ok. 1 BGN/centrum Słonecznego Brzegu, Nessebar, ok. 6 BGN/Burgas).

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysta, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, ok. 200 m od hotelu, przejście przez wydmy, parasole i leżaki płatne (ok. 8 BGN/dzień).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2005 r., odnowiony w 2016 r., 229 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, 3 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, 2 bary; taras z widokiem na basen, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: sejf w recepcji; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 24 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    3 baseny, słodka woda: ok. 85 m², wydzielona część dla dzieci, ok. 300 m² i ok. 320 m², przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; kryty basen, słodka woda, ok. 84 m²; siłownia, boccia, siatkówka; pokój i plac zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna): rowery wodne, kajaki, nurkowanie.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji; przekąski w wyznaczonym barze (10.30-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    00359/55077550, www.aroniahotel.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Aronia Beach to świetnie usytuowany hotel niedaleko centrum kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, pubami, barami i dyskotekami, blisko pięknej, piaszczystej plaży otoczonej wydmami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu, w spacerowej odległości od Nessebaru, wpisanego na listę UNESCO, blisko pięknej, długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • przestronne pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Bułgaria / Słoneczny Brzeg

    Opis oferty:

    Piękna, piaszczysta plaża otoczona wydmami tuż przy hotelu, liczne atrakcje Słonecznego Brzegu i doskonała atmosfera - idealne miejsce na wakacje z przyjaciółmi i rodziną. Do dyspozycji Gości jest restauracja, 2 bary i 3 baseny. Zadbane pokoje są przestronne i praktycznie wyposażone. Świetny jako baza wypadowa do zwiedzania malowniczych okolic Słonecznego Brzegu. Polecany dla osób, którym nie przeszkadza dość intensywne życie nocne kurortu.

    POŁOŻENIE:

    ok. 500 m od centrum SŁONECZNEGO BRZEGU, sklepy ok. 200 m od hotelu, ok. 1 km od Nessebaru, ok. 5 km od parku wodnego Action Aquapark; ok. 27 km od lotniska w Burgas, ok. 95 km od portu lotniczego w Warnie; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (ok. 1 BGN/centrum Słonecznego Brzegu, Nessebar, ok. 6 BGN/Burgas).

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysta, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, ok. 200 m od hotelu, przejście przez wydmy, parasole i leżaki płatne (ok. 8 BGN/dzień).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2005 r., odnowiony w 2016 r., 229 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, 3 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, 2 bary; taras z widokiem na basen, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: sejf w recepcji; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 24 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    3 baseny, słodka woda: ok. 85 m², wydzielona część dla dzieci, ok. 300 m² i ok. 320 m², przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; kryty basen, słodka woda, ok. 84 m²; siłownia, boccia, siatkówka; pokój i plac zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna): rowery wodne, kajaki, nurkowanie.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji; przekąski w wyznaczonym barze (10.30-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    00359/55077550, www.aroniahotel.com

    GRATIS:

    Wi-Fi

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Aronia Beach to świetnie usytuowany hotel niedaleko centrum kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, pubami, barami i dyskotekami, blisko pięknej, piaszczystej plaży otoczonej wydmami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu, w spacerowej odległości od Nessebaru, wpisanego na listę UNESCO, blisko pięknej, długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • przestronne pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Burgas

    OPIS

    Obiekt położony nad brzegiem Morza Czarnego w Bułgarii. Oferuje wszystko czego potrzeba aby móc w pełni cieszyć się wakacjami. Goście znajdą tu m. in. basen, restaurację serwującą dania kuchni lokalnej i międzynarodowej, bar czy stylowo i komfortowo urządzone pokoje. Ponadto w odległości krótkiego spaceru od hotelu można dotrzeć np. do rozmaitych lokali gastronomicznych, sklepów i klubów plażowych.

    lokalizacja

    2 km od centrum Słonecznego Brzegu, 25 km od lotniska w Burgas-BOJ. Hotel usytuowany na powierzchni: 1500 m2.

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    BRAK

    Data otwarcia

    2005 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie hotelu: restauracja, bar, sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), basen odkryty, parking (płatny, ok. 12 lv/doba, liczba miejsc parkingowych ograniczona).

    internet

    - Wi-Fi w lobby bezpłatne - Wi-Fi w pokojach płatne

    plaża

    400 m od hotelu, publiczna, piaszczysta, dojście do plaży ulicą. Płatne: parasole, leżaki.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 1 budynku głównym (liczba pięter: 4) Typy pokoi: - pokoje standardowe dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, zestaw do parzenia kawy/herbaty (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon - pokoje standardowe sea view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, zestaw do parzenia kawy/herbaty (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon - apartamenty deluxe dla max. 5 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, zestaw do parzenia kawy/herbaty (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras - studio deluxe dla max. 5 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, zestaw do parzenia kawy/herbaty (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    - restauracja główna, bar

    śniadanie

    - śniadanie (08:00-10:00) All Inclusive - śniadanie (08:00-10:00), obiad (12:00-14:00), kolacja (18:00-20:30) - napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe

    z myślą o dzieciach

    - brodzik - plac zabaw - krzesełka dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    - siatkówka plażowa

    płatne

    - siłownia

    Aktualizacja opisu

    03.06.2020 14:19

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 5 osobowe Parking


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Aronia Beach to świetnie usytuowany hotel niedaleko centrum kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, pubami, barami i dyskotekami, blisko pięknej, piaszczystej plaży otoczonej wydmami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu, w spacerowej odległości od Nessebaru, wpisanego na listę UNESCO, blisko pięknej, długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • przestronne pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    4* Bułgaria/Słoneczny Brzeg

    Kategoryzacja hotelu

    Kategoria Exim Tours 4* Kategoria lokalna  4*

    Położenie

    - ok. 150 m od plaży (przejście przez wydmy) - ok. 3 km od centrum Słonecznego Brzegu - ok. 4 km od Nessebaru - ok. 6 km od Action Aquapark - ok. 27 km od lotniska w Burgas

    Plaża

    - publiczna, piaszczysta, szeroka i wydmowa - leżaki i parasole (płatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 18 m2 - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon, lodówka - internet Wi-Fi (płatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Familijny -  większej powierzchni - 2 łóżka + rozkładana sofa - wyposażenie podobne jak w pokoju standardowym  

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - 3 baseny zewnętrzne, basen kryty - leżaki i parasole przy basenie - siłownia, sauna, tenis stołowy - programy animacyjne Płatne - masaże - bilard - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - plac zabaw, brodzik, animacje

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie w restauracji głównej, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej lub w formie BBQ w barze przy basenie. W ciągu dnia: przekąski, owoce, ciasta i lody w lobby barze i w barze przy basenie. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:30 - 23:00.  

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - lobby bar (piwo, wino, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe) - bar przy basenie (piwo, wino, lokalne napoje bezalkoholowe)

    Dodatkowe informacje

    - hotel wybudowany w 2005 roku, odnowiony w 2016 roku, dysponuje 233 pokojami - internet Wi-Fi w lobby (bezpłatny) - sejf w recepcji (płatny) - www.aroniahotel.com

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Nekera

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Aronia Beach to świetnie usytuowany hotel niedaleko centrum kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, pubami, barami i dyskotekami, blisko pięknej, piaszczystej plaży otoczonej wydmami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu, w spacerowej odległości od Nessebaru, wpisanego na listę UNESCO, blisko pięknej, długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • przestronne pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kraj

    BULGARIA

    Położenie

     hotel Sunny Beach znajduje się przy najładniejszej części plaży Słonecznego Brzegu z wydmami. Regularne połączenie kolejką turystyczną lub autobusem miejskim z  do centrum Słonecznego Brzegu oraz do Nessebaru ok. 3 km. (przystanek przy drodze ok. 300 m). W pobliżu restauracje, bary i sklepy. Lotnisko w Burgas ok. 25 km. transfer do hotelu ok. 45 do 60 min.

    Plaża

     do długiej ok. 9 km, szerokiej i piaszczystej plaży Słonecznego Brzegu przejście przez wydmy (kładka drewniana przez wydmy) tylko ok. 400 m. Leżaki  i parasole słoneczne bezpłatnie. 

    Wyposażenie

     Generalnie wyremontowany cały hotel. Otwarcie czerwiec 2019. Nowoczesny design, trzy budynki (5 i 7 piętrowe) oferują łącznie ok. 428 pokoi. Recepcja z lobby, sejf na recepcji, restauracja, bar. Dwa baseny o łącznej powierzchni 300 m2, głębokość 150 cm.

    Wyżywienie

     ze śniadaniami, w formie bufetu. All inclusive: 3 posiłki w formie bufetu: śniadania w godz: 7:30-10:00, późne śniadanie do 11:00, obiad w godz: 12:30-14:30 i kolacja od 18:30-21:00. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w cenie.

    Internet

     WiFi gratis.

    Zakwaterowanie

     do dyspozycji Gości łącznie 428 pokoi typu studio i apartamenty. Pokoje dwuosobowe Standard (ok. 18 m2): lodówka, klimatyzacja, sejf, TV Sat. Łazienka z prysznicem, WC, suszarka,. Balkon od strony lądu. Pokoje dwuosobowe od strony morza. Pokoje dwuosobowe promocyjne - od strony lądu. Pokoje dwuosobowe promocyjne: od strony morza. Pokoje wariant ekonomiczny: jak Standard, w niższej cenie/ograniczona ilość. Studia (ok. 40 m2): pomieszczenie mieszkano-sypialne dla max.4 os. Apartamenty (ok. 60 m2 ): 2 sypialnie dla max. 6 osób. Hotel dla dorosłych (rezerwacje od 16 lat). 

    Sport

     Siłownia w cenie od 8-21:00.

    Kategoria lokalna

     4 gwiazdki.  

    Ważne informacje

     Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM  


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Aronia Beach to świetnie usytuowany hotel niedaleko centrum kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, pubami, barami i dyskotekami, blisko pięknej, piaszczystej plaży otoczonej wydmami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu, w spacerowej odległości od Nessebaru, wpisanego na listę UNESCO, blisko pięknej, długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • przestronne pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Region

    Słoneczny Brzeg

    Położenie

    Centrum Słonecznego Brzegu ok. 3 km Sklepy, restauracje, bary ok. 100 m Port lotniczy Burgas ok. 24 km

    Plaża

    Publiczna, piaszczysta ok. 400 m od hotelu (przejście przez promenadę) Leżaki i parasole - odpłatnie

    Pokoje

    Pokój Standard ok. 18 m² Klimatyzacja Łazienka z prysznicem lub wanną, WC, suszarka do włosów Balkon lub taras Sejf - bezpłatnie TV Minibar - płatny Pokój Studio ok. 40 m² jedno większe pomieszczenie, wyposażenie jak w pokoju standard Pokój Apartament ok. 60 m² składa się z 2 pomieszczeń wydzielonych optycznie

    Wyżywienie

    All Inclusive: Śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu Przekąski, desery, lody, kawa i herbata serwowane w godz. 14:30-16:30 Napoje bezalkoholowe i alkohole lokalnej produkcji w barach wskazanych przez hotel w godzinach ich otwarcia między 10:00 – 23:00 W dniu przyjazdu pierwszym świadczeniem jest kolacja

    Opis hotelu

    Recepcja Restauracja główna 2 bary 2 baseny zewnętrzne, basen kryty Punkt wymiany walut (w miarę dostępności waluty)

    Internet

    Wi-Fi na terenie całego hotelu, również w pokojach - bezpłatne

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: Centrum fitness, siatkówka, sauna, animacje dzienne i wieczorne w tym występy na żywo Odpłatnie: Bilard, rzutki, masaże

    Uwagi

    OSTRZEŻENIE: W związku z wybuchem epidemii wirusa SARS-CoV-2 w czasie trwania wybranej imprezy turystycznej mogą obowiązywać zwiększone wymagania dotyczące higieny i innych środków ostrożności ze względu na ochronę zdrowia i bezpieczeństwo podróżnych. Należy zapoznać się z informacjami dotyczącymi wymogów sanitarnych obowiązujących w Bułgarii. TYMCZASOWE ŚRODKI OCHRONY (ZAPOBIEGANIE COVID-19): Wyżywienie - wybór dań z bufetu osłoniętego pleksi, posiłki serowowane przez personel restauracji. Maksymalnie 4 osoby lub 1 rodzina przy stole.

    WAŻNE INFORMACJE

    Opis imprezy turystycznej uwzględnia usługi świadczone w szczycie sezonu, który przypada na lipiec i sierpień. Zakres niektórych usług dostępnych w obiektach zakwaterowania (hotelach), świadczonych poza szczytem sezonu może nieznacznie różnić się od zakresu usług świadczonych w szczycie sezonu. Szczegółowe informacje na temat usług z określeniem różnic zostały wskazane w Informatorze ogólnym.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Rego- Bis

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Aronia Beach to świetnie usytuowany hotel niedaleko centrum kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, pubami, barami i dyskotekami, blisko pięknej, piaszczystej plaży otoczonej wydmami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu, w spacerowej odległości od Nessebaru, wpisanego na listę UNESCO, blisko pięknej, długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • przestronne pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    **** Bułgaria/Słoneczny brzeg

    ATUTY

    - ok. 350 m od plaży - darmowy Internet - idealny dla osób korzystających z uroków tętniącego życiem kurortu

    NASZYM ZDANIEM

    Słoneczny Brzeg to kurort, który w okresie wakacyjnym nigdy nie zasypia. Hotel położony niedaleko centrum będzie zatem idealnym wyborem dla tych, którzy chcą intensywnie korzystać z rozrywek oferowanych przez miasto. Dodatkowo szeroka i piaszczysta plaża oraz wyżywienie All Inclusive pomogą w wypoczynku i zebraniu sił na wieczorne zabawy. 

    POŁOŻENIE

    - ok. 350 m od plaży - ok. 3,5 km od centrum Słonecznego Brzegu - ok. 400 m od przystanku autobusowego - ok. 30 km od lotniska

    PLAŻA

    Publiczna, szeroka, piaszczysta. Serwis plażowy dodatkowo płatny.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Bezpłatnie - Internet, baseny, leżaki i parasole przy basenie, taras słoneczny, sauna, centrum fitness, Dodatkowo płatne - pralnia, prasowanie, lekarz, parking, leżaki i parasole na plaży

    POKOJE

    Zakwaterowanie - 14.00 Wykwaterowanie - 12.00 Hotel posiada 428 komfortowo wyposażonych i klimatyzowanych pokoi. Pokoje dysponują prywatną łazienką z wanną lub prysznicem i suszarką do włosów. W każdym pokoju znajduje się TV, telefon, sejf, mała lodówka oraz balkon lub taras.

    UDOGODNIENIA

    - Suszarka - Winda - Lodówka - Balkon lub taras - Klimatyzacja - TV - Bezpłatny Internet - Sejf w pokoju - Parking (płatny) - Publiczna plaża - Serwis plażowy (płatny) - Bary - Centrum fitness - Sauna - Baseny odkryte i kryty - Kantor

    WYŻYWIENIE

    All Inclusive Posiłki podawane w formie bufetu. Śniadania (7:30-10:00), lunch (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00). Na życzenie dostępne dania bezglutenowe. Napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe podawane są w barach na terenie hotelu w wyznaczonych godzinach.

    DODATKOWE INFORMACJE

    Hotel przeznaczony dla osób powyżej 16 roku życia. Udogodnienia dla niepełnosprawnych.

    CENA ZAWIERA

    Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą,   Transport do miejsca docelowego (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym). Bagaż ( dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów ), Opiekę rezydenta podczas pobytu, Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, Podatek Vat, Ubezpieczenie.

    CENA NIE ZAWIERA

    Opłat klimatyczno-meldunkowych, Wycieczek fakultatywnych, Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie.

    OBOWIĄZKOWE OPŁATY

     Taksa klimatyczna + opłata meldunkowa 10 EUR/os. płatne obowiązkowo raz na pobyt.

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.

    INFORMACJA DLA PODRÓŻUJĄCYCH Z DZIEĆMI

    Informacja dla podróżujących z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)

    BUŁGARIA

    To największy kraj Półwyspu Bałkańskiego i zarazem ulubione miejsce wypoczynku setek turystów. Na obszarze zaledwie 110 tys. km2. Spotyka się tam niezwykłą różnorodność krajobrazu. Ku wzgórzom Starej Płaniny wznosi się równina Naddunajska. Wzdłuż granicy z Grecją ciągnie się kotlina Rodopy, a Nizina Górnotracka zakończona jest malowniczym wybrzeżem Morza Czarnego. Bułgaria ponownie przezywa swoje najlepsze lata. Jest znacznie tańsza od innych krajów Europy, w nadmorskich miejscowościach powstają coraz to nowsze ośrodki turystyczne i rozrywkowe. Rozwija się baza noclegowa, króluje pyszna lokalna kuchnia, a miejscowa ludność jest niezwykle serdeczna. W całym kraju można spotkać miejsca o fascynującej i wielowiekowej historii. Będą w Bułgarii te miejsca koniecznie musisz zobaczyć: 1.Sofia- stolica kraju, będąca centrum kultury i rozrywki z ogromną ilością barów, restauracji i dyskotek, której historia sięga VI wieku p.n.e. Miłośnicy historii pogrążą się tutaj w zwiedzaniu licznych zabytków jak np. ruiny budowli rzymskich, fortyfikacji bizantyjskich, zabytki architektury tureckiej. 2. Riła - największe pasmo górskie w Bułgarii. Na najwyższym szczycie, jakim jest Musała (2925 m n.p.m.) śnieg może leżeć do 8 miesięcy. Właśnie tam znajduje się jedna z najciekawszych atrakcji kraju. Monastyr Rylski to kompleks klasztorny, idealnie wkomponowany w góry, które go otaczają. Obecnie przebywa tam ok. 60 mnichów, a cały kompleks wpisano na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. 3. Podczas pobytu w Wielkim Tyrnowie miłośnikom wina poleca się wycieczkę do winiarni Maryan. Oferuje możliwość skosztowania wielu przeróżnych rodzajów win. Wycieczka obejmuje zwiedzanie piwnicy z winami, a nawet degustację win prosto z beczki. Wina produkowane klasycznymi technikami winiarskimi, w połączeniu z nowoczesną technologią, aby otrzymać produkt najlepszej jakości. 4. Miasto Płowdiw - drugie pod względem liczby mieszkańców miasto Bułgarii. Niegdyś znane jako Filippopolis, ponieważ podbił je Filip II Macedoński. Można tu dziś podziwiać zabytki z dawnych czasów, np. wciąż czynny teatr rzymski. Mieszcząc się na siedmiu wzgórzach nad rzeką Maritsa jest często nazywany właśnie Miastem Siedmiu Wzgórz". 5. Park Narodowy Pirin wznosi się niczym wielki bałkański wał nad granicami Macedonii i Grecji. Wpisany jest na listę UNESCO. Wysoko na górze zbierają się czapki mgły, a alpejskie doliny są zasypane lawinami leśno-zielonych drzew sosny i jodły. Park, który został okrzyknięty rajem dla miłośników pieszych wycieczek i sportów zimowych.

    POWODY, DLA KTÓRYCH WARTO JECHAĆ DO BUŁGARII

    1.Plaże - Linia brzegowa kraju rozciąga się na aż 400 km i jest bardzo urozmaicona. Właśnie w Bułgarii znajdują się jedne z najpiękniejszych nadmorskich kurortów i plaż. Najciekawsze bułgarskie wybrzeża - Słoneczny Brzeg czy Sozopol to miejsca najciekawsze, na których podczas letniego sezonu temperatury sięgają powyżej 30 stopni! 2. Zabytki, które są śladem zachowania się wielowiekowej historii i starożytnej kultury kraju. Tyle historii można znaleźć w jednym miejscu! Będąc na wakacjach należy koniecznie odwiedzić m.in. klasztor Rila lub niesamowity rzymski teatr w Płowdiwie, pochodząc z lat 98-117 p.n.e. Na uwagę zasłguje także muzealne miasto Koprivštitsa, które przeniesie Cię w czasie! 3. Piękne krajobrazy, na które składają się niezwykłe góry, parki i przyroda. Ponadto ogrom możliwości spędzania wolnego czasu. Można udać się na piesze wędrówki, spróbować wspinaczki, jazdy konnej, wędkarstwa, a nawet sprawdzić swoje siły w sportach wodnych! Sceneria jest niesamowita, a wybory są niemalże nieograniczone! 4. Pyszna lokalna kuchnia, która zachwyca rozmaitością świeżych warzyw oraz owocami morza. Pełne smaku papryki, pomidory, bakłażany, cukinie, sałatka szopska, ajvar, wyśmienite dania z grilla oraz ryby, krewetki czy kalmary. W rozsądnych cenach można skosztować smaków typowych dla krajów bałkańskich i zakochać się w tym regionie jeszcze bardziej! 5. Rose Damascena czyli dolina róż - jeden z symboli Bułgarii, położona na południe od gór bałkańskich. Piękna roślina Rose Damascena była przez wieki ubóstwiana przez bułgarski lud, używano jej do produkcji popularnego oleju różanego. Dziś Bułgaria to producent ponad 70% oleju różanego na świecie, co daje jej miano największego producenta tego cennego oleju. Jeśli przyjedziesz w maju lub czerwcu do Bułgarii, możesz wziąć udział w Festiwalu Róż w Karlowie czy Kazanlyku,. Zdecydowanie nie pożałujesz!

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Atur

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Aronia Beach to świetnie usytuowany hotel niedaleko centrum kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, pubami, barami i dyskotekami, blisko pięknej, piaszczystej plaży otoczonej wydmami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu, w spacerowej odległości od Nessebaru, wpisanego na listę UNESCO, blisko pięknej, długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • przestronne pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kraj

    BULGARIABOJ

    Hotel info

    przestronny, nowoczesny obiekt, którego atutem jest nie tylko bliskość piaszczystej plaży, oddzielonej od hotelu jedynie pasmem wydm, ale i przestronne tarasy słoneczne z dużymi basenami. To miejsce relaksu i wypoczynku skupiające hotelowych gości. Oryginalny, minimalistyczny, wręcz surowy wystrój wnętrz, przypadł do gustu szczególnie młodym turystom. Uwzględniają to hotelowe rozrywki oferując cykliczne występy DJ'a z rytmami muzyki tanecznej i elektronicznej. W odległości niedługiego spaceru znajdują się również bary i kluby, co z pewnością ucieszy miłośników nocnych rozrywek. Hotel swoją ofertę kieruje do gości dorosłych (adults only 16+). Kategoria lokalna 4****

    Lokalizacja

    Słoneczny Brzeg, południowa część kurortu, w niedalekiej okolicy restauracje, bary, butiki. Tętniące życiem centrum miejscowości ok 3 km, ok 2 km od Neseberu. Lotnisko w Burgas ok. 30km.

    Plaża

    przed hotelem oddzielona pasmem wydm, dojście uliczkami kurortu ok. 350m, piaszczysta, długa i szeroka. Publiczna, bezpłatna, w sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą.

    Hotel

    428 pokoi, przestronny hol powitalny, recepcja 24h, lobby, winda, restauracja główna z show cooking, bar, sezonowy bar przy basenie, sezonowa restauracja a la carte, punkt wymiana walut, płatne miejsca parkingowe.

    Pokój

    minimalistyczny, funkcjonalnie wyposażony, klimatyzacja (sezon letni), TV, telefon, mini lodówka, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), płatny sejf, balkon lub taras. 2-osobowy z możliwością 1 dostawki. Pokój 1-osobowy na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego).

    Sport i rozrywka

    dwa duże baseny zewnętrzne (sezon letni), przestronne tarasy słoneczne, leżaki przy basenie bezpłatnie. Basen kryty (sezon zimowy). Siatkówka plażowa, Płatne: fitness. Bogata oferta dziennych i nocnych rozrywek kurortu.

    Opcje wyżywienia

    - śniadania - all inclusive

    All inclusive

    3 posiłki główne: śniadanie, lunch, kolacja / głównie dania kuchni lokalnej / cykliczne menu tematyczne / 11:00-23:00 lokalne napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole / leżaki przy basenie bezpłatnie. Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu All inclusive dostępne w recepcji hotelu.

    Uwagi

    hotel objęty obsługą rezydenta z językiem polskim - telefon alarmowy, spotkanie informacyjne w hotelu.

    Nasza opinia

    minimalistyczny, surowy wystrój wnętrz. Bliskość plaży i przestronne tarasy słoneczne z basenami skupiające życie hotelu. Z uwagi na imprezowy charakter i głośną muzykę hotel polecamy głównie młodym duchem turystom.

    200717Przewóz bagażu

    limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy dzieci do lat 2 tzw infantów) - LOT (kod lotu LO) - duży bagaż podręczny o max wymiarach 55x40x23cm, max waga do 8kg, które pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany o max wadze do 23kg przewożony w luku bagażowym. - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x20x25cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - WizzAir (kod lotu W6) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x30x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu zg z systemem rezerwacyjnym. Ważne! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.

    Cena zawiera

    - bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - asysta rezydenta z językiem polskim - składka z tytułu TFG - lokalna taksa klimatyczna - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

    Cena nie zawiera

    - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Aronia Beach to świetnie usytuowany hotel niedaleko centrum kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, pubami, barami i dyskotekami, blisko pięknej, piaszczystej plaży otoczonej wydmami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko centrum Słonecznego Brzegu, w spacerowej odległości od Nessebaru, wpisanego na listę UNESCO, blisko pięknej, długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • przestronne pokoje
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Region

    Bułgaria, okolice Burgas, SŁONECZNY BRZEG

     

    Położenie

    oddalony ok. 250 m od kilometrowej, łagodnie opadającej do morza piaszczystej plaży (dojście przez wydmy). Do słynnej starówki Nessebar z zabytkowymi cerkwiami, domami i wąskimi uliczkami można dojść spacerem w ciągu ok. 30 min.

     

    Wyposażenie

    hotel połączony jest z hotelem Delta Palace i dysponuje 209 pokojami w 5-piętrowym budynku głównym. Hol powitalny z recepcją (sejfy za opłatą), windy, restauracja główna, gdzie serwowane są potrawy kuchni narodowej i międzynarodowej, lobby bar.

     

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

     

    Pokoje

    dwuosobowe (1-2A) funkcjonalnie urządzone, przestronne, z częścią wypoczynkową; klimatyzacja, telefon, TV-satelitarna, lodówka, balkon. Wanna, WC, suszarka.
    Ruletka (2S) brak dostawek dla dzieci.
    Suity (2B) przestronne pomieszczenie mieszkalne połączone otwartym przejściem z oddzielną sypialnią; poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.
    Pokoje rodzinne (2-4C) dwa pokoje połączone drzwiami; poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe, bez części wypoczynkowej.

     

    Rozrywka

    dyskoteka w sąsiadującym hotelu Delta Palace. Urozmaicony program animacyjny prowadzony przez polskojęzycznych animatorów Happy Events i międzynarodowy zespół animatorów.

     

    Sport

    na zadbanym terenie zewnętrznym znajduje się kompleks dwóch basenów, taras słoneczny i bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty, na plaży za opłatą. Strzelanie z łuku, siłownia, boccia, siatkówka. Odpłatnie: sporty wodne na plaży, łódki typu banan, surfing, rowery wodne oraz nurkowanie. Goście hotelu Delta Beach mogą nieodpłatnie korzystać z krytego basenu w hotelu Delta Palace (basen otwarty do 31.05 i od 10.09) oraz oferowanych tam odpłatnie masaży, solarium i sauny.

     

    Dzieci

    oddzielny brodzik, plac zabaw dla dzieci i mini klub (3-13 lat), dyskoteka dla dzieci. Klub Happy Events (4-12 lat).

     

    Wyżywienie

    All inclusive: trzy posiłki główne w formie bufetu. Wszystkie lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10.00-23.00. Przekąski w godz. 11.00.-15.00. Kawa, herbata i ciastka w godz. 10.00-23.00. Lody w trakcie obiadu i kolacji.

     

    Parkowanie

    ograniczona ilość miejsc parkingowych przy obiekcie lub w okolicy za opłatą.

     

    Zwierzę domowe

    nie.

     

    Przyjazd/ minimalny czas pobytu

    codziennie/ 7 nocy.

     

    Cena nie obejmuje:

    • ubezpieczenia

     

    Uwaga!

    Cena uzależniona od rodzaju zakwaterowania


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mapa Hotelu Aronia Beach

    Opinie o Hotelu Aronia Beach

    2.4
    zdecydowanie odradzam

    To nie hotel tylko klub młodzieżowy,przeznaczony głównie dla ludzi młodych od 16 lat,lubiacych bardzo głosną agresywną muzykę techno i Rap Od 10:oo do 23:oo jest tak głosno,że uniemożliwia to jakakolwiek komunikacje,kożystanie z jedynego baru czy basenów.Dudnienie jest tak wciązliwe,że moze prowadzić do uszkodzenia słuchu.Restauracją jest kantyna udajaca restauracje z daniami typu Caterring,monotonia ale przeżyć sie da.Ja zaobserwowałem codziennie na śniadanie jajecznice z proszku.Natomiast duży plus za owoce,których było pod dostatkiem.W obiekcie bardzo dużo hałasliwej młodziezy angielskiej.Podawanie alkocholu 16-latkom,wymioty czy sikanie z balkonu to nie jedyne atrakcje,które zaobserwowałem.

    POLECAM:
    ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
    2.4
    3.1
    może być

    Poza świetnym położeniem reszta szwankuje, słabe posiłki, obsługa lenie patentowane, no może poza animatorkami, które były OK. wakacje dla twardzieli

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: może być
    3.1
    1.7
    zdecydowanie odradzam

    Jedzenie zimne na śniadanie jajecznica, jajka sadzone, jajka na twardo, grzanki chlebowe maczane w jaku, nie świeże mięso, brak napojów, talerzy i sztućców, rozwrzeszczana kolonia wyżerała wszystko, dwukrotny brak prąd brak wody, złodzieje włamali się nam do pokoju ukradli aparat komórki itd,obsługa ochydna,nie miła co godzinę coś rozbijali z naczyń, zbieranie jednorazowych kubków i mycie ich,alkohol tylko rozcieńczane piwo, rakija jako inny rodzaj alkoholu, nie da się wypocząć bo przebywają tam 3 rozdarte kolonie, resztki jedzenia mielone i panierowane na kotlety dzieci dwa dni wymiotowały po tym jedzeniu. A ten hotel na 4 gwiazdki żenada

    POLECAM:
    Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
    1.7

    Aronia Beach - możliwości zakwaterowania:

    standard [sea view] dbl
    standard dbl
    Pokój dwuosobowy - Widok na morze
    Studio

    Aronia Beach - Możliwości wyżywienia:


    Aronia Beach - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Aronia Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00