cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Azurro, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Azurro, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Azurro, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Azurro, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Azurro, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Azurro, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Azurro, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Azurro, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Azurro, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Azurro, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Azurro, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Azurro, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Azurro, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Azurro, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Azurro, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Azurro, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Azurro, Słoneczny Brzeg
1 / 17
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
17.09 - 20.09
już od 335 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
18.09 - 21.09
już od 335 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Azurro
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Bez paszportu

Hotel Azurro
star 3

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Azurro:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Azurro:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 17 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 18 września 2019

Hotel Azurro w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 600 m od centrum Słonecznego Brzegu
  • ok. 100 m od piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, w cenie
  • sejf: w recepcji, za opłatą

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

191

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  •  basen dla dzieci
  • łóżeczko dla dzieci

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
Płatne
  • masaże

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 4-6 os.
  • balkon
  • 2 pokoje połączone drzwiami
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • lodówka
  • TV
  • prysznic
  • WC
  • Wi-Fi (płatne)
Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1
  • 2-3 os.
  • balkon
  • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
  • lodówka (w cenie)
  • TV kab.
  • prysznic
  • WC
  • Wi-Fi (w cenie)
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • balkon
  • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
  • lodówka (w cenie)
  • TV kab.
  • prysznic
  • WC
  • Wi-Fi (w cenie)

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • obiad: 12:30 - 14:30
  • kolacja: 18:30 - 21:00
  • ciasto
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 11:00 - 23:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 11:00 - 23:00
Dwa posiłki
  • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • kolacja: 18:30 - 21:00
Restauracje i bary
  • restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet 

  • bary i inne: 3
  • bar w lobby: 08:00 - 00:00
  • bar przy basenie
  • bar przekąskowy

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    3*

    REGION

    Burgas

    OPIS

    Hotel Azurro to skromny ale wygodny obiekt, w samym centrum życia Słonecznego Brzegu. Zapewnia podstawowe potrzeby dobrych wakacji i zabawy.

    kategoria organizatora

    3*

    kategoria lokalna

    3*

    Data otwarcia

    2001 r. Odnowiony w 2015 r. Na terenie znajdują się: restauracja, 2 bary, basen odkryty, recepcja z sejfem (sejf - płatny ok. 6lv/dzień).

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

    plaża

    100 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki, materace - płatne. Przejście przez ulicę.

    pokoje

    Wyposażone w klimatyzację centralną, mini lodówkę, telefon, TV, łazienkę (WC, prysznic, suszarka), balkon. Typy pokoi: w trzypiętrowym budynku główny: pokoje standardowe

    Wyżywienie

    restauracja główna, 2 bary

    śniadanie

    śniadanie, wybrane lokalne bezalkoholowe napoje do śniadania

    śniadanie i obiadokolacja

    śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne bezalkoholowe napoje do śniadania All Inclusive (11:00-23:30) śniadanie, obiady i kolacje, w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

    z myślą o dzieciach

    wydzielony basen dla dzieci, krzesełko dla dziecka w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    płatne

    masaż, siłownia

    Aktualizacja opisu

    20.05.2019 11:10

    usługi dostępne w hotelu

    All Inclusive


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA BUŁGARSKA

    ***

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF3

    Położenie

    Hotel położony 5 km od Nessebaru oraz 30 km od lotniska.

    PLAŻA

    Piaszczysta w odległości ok. 100 m od hotelu; leżaki i parasole na plaży płatne.

    ZAKWATEROWANIE

    228 pokoi rozmieszczonych w 2 budynkach; Typy pokoi: 108 pokoi standardowych (18 m), 100 pokoi trzyosobowych (24 m), 20 pokoi rodzinnych (28-35 m); Wyposażenie: balkon, klimatyzacja, telewizor, telefon, prysznic, suszarka do włosów, dostęp do Internetu (płatny), mała lodówka.

    RESTAURACJE I BARY

    Restauracja główna, restauracja a'la carte BBQ Azurro (dodatkowo płatna); Bar w lobby, bar przy basenie.

    BB

    śniadania; HB: śniadania i obiadokolacje; All inclusive: śniadania, obiady, kolacje, przekąski między posiłkami, podwieczorek w formie bufetu; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w hotelowych barach w godz. 10:00--24:00.

    SPORT I ROZRYWKA

    Basen zewnętrzny; Bezpłatnie: siłownia; Odpłatnie: masaże, sporty wodne na plaży.

    DLA DZIECI

    Brodzik, wysokie krzesełka w restauracji.

    POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

    Centrum piękności, fryzjer, pralnia, kafejka internetowa, sklepy, punkt wymiany walut, wypożyczalnia samochodów i rowerów, parking płatny (wymagana rezerwacja), sejf w recepcji (płatny).

    NASZYM ZDANIEM

    Atrakcyjnie zlokalizowany hotel w pobliżu centrum, gdzie można znaleźć wiele rozrywek. Obiekt polecamy dla osób, które nie lubią przepłacać, a chcą spędzić przyjemne wakacje w nadmorskim kurorcie.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Atur

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    BULGARIASPB

    OFERTA ATUR - STANDARD

    - bagaż podręczny w cenie pakietu - bagaż rejestrowany w cenie pakietu - lokalny rezydent z językiem polskim

    Hotel info

    Bliskość szerokiej, piaszczystej plaży i morza, a także hotelowe tarasy słoneczne z basenem ucieszą miłośników słońca i błogiego, wakacyjnego relaksu. Bogata oferta rozrywek, liczne bary, tawerny i kluby, które znaleźć można zaledwie o krok od hotelu, zadowolą amatorów aktywnych wakacji i nocnych szaleństw. Morze, plaża, tawerna… życie jest piękne! 3-gwiazdkowy kompleks hotelowy z podstawowym serwisem i dogodną lokalizacją. Dobra relacja jakości do ceny. Kategoria lokalna 3***

    Lokalizacja

    Słoneczny Brzeg, południowa strefa kurortu, w pobliżu tętniąca życiem promenada, nieopodal liczne butiki, bary, restauracje. Centrum kurortu ok. 600m Lotnisko w Burgas ok. 30km.

    Plaża

    ok. 150m od hotelu, piaszczysta, długa i szeroka. Publiczna, bezpłatna, w sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą.

    Hotel

    220 pokoi, hol powitalny z lobby i tarasem, recepcja 24h, winda, restauracja główna, bar, sezonowy bar przy basenie, punkt wymiana walut, płatny sejf, płatne miejsca parkingowe.

    Pokój

    standardowo wyposażony, klimatyzowany (sezon letni), TV, telefon, mini lodówka, łazienka (prysznic lub wanna), balkon. 2-osobowy, możliwość 1 dostawki, co jednak zmniejsza komfort zakwaterowania. Pokój 1-osobowy na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego).

    Sport i rozrywka

    basen zewnętrzny (sezon letni), tarasy słoneczne, leżaki przy basenie bezpłatne, fitness. Cykliczne, lekkie zajęcia sportowo-rekreacyjne. Bogata oferta dziennych i nocnych atrakcji kurortu.

    Dzieci

    brodzik

    Opcje wyżywienia

    - śniadania - śniadania, obiadokolacje - all inclusive

    All inclusive

    śniadanie, lunch, kolacja w formie bufetu / dania kuchni lokalnej / cykliczne menu tematyczne / 10:00-23:00 lokalne napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole / w godzinach popołudniowych lekkie przekąski, snacki lub słodycze / leżaki przy basenie bezpłatnie Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu All inclusive dostępne w recepcji hotelu.

    Uwagi

    hotel objęty obsługą rezydenta z językiem polskim. Telefon alarmowy 24h/7, spotkanie informacyjne w hotelu na życzenie klienta.

    Nasza opinia

    skromny, wakacyjny hotel oferowany w promocyjnej cenie. Dogodna lokalizacja w pobliżu piaszczystej plaży i licznych atrakcji renomowanego kurortu. Przestronne tarasy słoneczne i basen to duży atut hotelu. 170801

    Cena zawiera

    - bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - przewóz bagażu rejestrowanego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - lokalny rezydent z językiem polskim - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż - taksa klimatyczna

    Cena nie zawiera

    - świadczeń dodatkowych

    Przewóz bagażu

    - mała podręczna torba do 5 kg + bagaż rejestrowany do 20 kg (nie dotyczy infantów)


    Best Reisen

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Sympatyczny hotel dogodnie położony na obrzeżach kurortu, w pobliżu ładnej plaży, a jednocześnie blisko lokali gastronomicznych, sklepów, punktów usługowych itp. 

    Położenie

    W drugiej lini brzegowej, ok. 100 m od publicznej piaszczystej plaży(przejście przez ulicę, serwis plażowy płatny), ok. półtora kilometra od centrum Słonecznego Brzegu, 4 km od Nessebaru, 40 km od lotniska w Burgas. 

    Wyposażenie

    Recepcja z odpłatnymi sejfami, restauracja główna z tarasem, kantor wymiany walut, bar barbeque w ogrodzie, bar przy basenie, bar w lobby, bezprzewodowy Internet (bezpłatnie) w miejscach publicznych, sklepik.

    Pokoje

    Standardowe, skromne; klimatyzacja, mała lodówka, łazienka (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów), telewizor, telefon, balkon.

    Wyżywienie

    BB - śniadania HB - śniadania i kolacje, napoje dodtkowo płatne. All inclusive - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetów, przekąski , lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe serwowane w wyznaczonych barach do godz. 23.00.

    Sport i rozrywka

    Basen z tarasem słonecznym, siłownia, sporty wodne oferowane przez lokalne agencje przy plaży.

    Dla dzieci

    Część wydzielona w basenie.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Regobis

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    ***

    REGION

    SŁONECZNY BRZEG/BUŁGARIA

    UPOLUJ SWOJĄ ZNIŻKĘ NA 2019!

    - Gwarancja Niezmienności Ceny za jedyne 39 zł./ osoba. - Rabaty dla stałych klientów 2,5% - zapytaj o rabat Sprzedawcę. - NOWOŚĆ - RAZEM RAŹNIEJ - Specjalne oferty dla Grup powyżej 20 osób

    ATUTY

    - duży zewnętrzny basen - oddzielny basen dla dzieci - dobry stosunek jakości do ceny - blisko centrum - niedaleko plaży

    NASZYM ZDANIEM

    duo zieleni wokół hotelu, położenie blisko morza oraz centrum, idealny dla rodzin z dziećmi i nie tylko

    POŁOŻENIE

    W miejscowości Słoneczny Brzeg, w dzielnicy hotelowej, w drugiej linii brzegowej. Oddalony ok. 32 km od lotniska w Burgas. Hotel położony w pobliżu barów, sklepów, restauracji.

    PLAŻA

    ok. 150 m od hotelu, długa, szeroka, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza. Serwis plażowy za opłatą (leżak i parasol ok. 20 BGN / dzień).

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Kompleks hotelowy składa się z 4-piętrowego nowego budynku oraz 2-piętrowego budynku wybudowanego w latach osiemdziesiątych, który został wyremontowany w 2007 roku. Na terenie obiektu znajduje się 70 komfortowych pokoi, 10 apartamentów i 18 pokoi typu studio. Do dyspozycji dla Klientów- winda, recepcja czynna całą dobę, lobby bar, bar przy basenie, kantor wymiany walut, sejf w recepcji (za dodatkowa oplata), Internet WI-FI (przy recepcji i w lobby bar - bezpłatnie). Hotelowy basen z sekcja dla dzieci (leżaki i parasole bezpłatne), fitness. Sporty wodne na plaży (odplatanie). Dla amatorów życia nocnego czekają liczne rozrywki - restauracje, bary, karaoke, dyskoteki i inne.

    POKOJE

    Zakwaterowanie - 14.00 Wykwaterowanie - 10.00 2 osobowe pokoje urządzone funkcjonalnie, KLIMATYZACJA (w cenie), mini bar (za opłatą), telefon, łazienka (prysznic/WC), TV/SAT, balkon. Pokoje posiadają widok na basen lub w stronę innych hoteli.

    WYŻYWIENIE

    ALL INCLUSIVE- śniadanie- bufet (07.30-10.00), obiad- bufet (12.30-14.30) cieple i zimne dania, sałatki lub z menu Bar - Barbeque przy basenie. Kawa, herbata, słodycze, owoce (16.00-17.30), kolacja- bufet (18.30-21.00), napoje włącznie z alkoholowymi rodzimej produkcji podawane w barze przy basenie (10.00-21.00), regionalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, piwo w lobby bar i barze przy basenie (11.00-23.00).

    KRAJ - BUŁGARIA

    Bułgaria to prawdziwy raj dla urlopowiczów. Wspaniale zachowane zabytki w Bułgarii, piękne szerokie plaże, dobre jedzenie, słoneczna pogoda, nieustająca zabawa - to wszystko sprawi, że zawsze warto wracać do Bułgarii, do miejsc odwiedzanych licznie przez Polaków od lat 80-tych do dziś. Bułgaria dzięki licznym inwestycjom przeżywa “drugą młodość" i ponownie staje się coraz bardziej popularna. Turyści mogą wypoczywać na pięknych plażach z których aż 16 zostało wyróżnionych Błękitną Flagą - prestiżową nagrodą przyznawaną czystym ekologicznie regionom. Bułgaria to wspaniały kraj na wyjazd rodzinny, integracyjny, zorganizowanie kolonii/obozu młodzieżowego czy wczasy ze znajomymi. To bardzo dynamicznie rozwijające się państwo, pełne kontrastów i zaskakujących sprzeczności, posiada wszystko to, co najważniejsze do udanego wypoczynku.

    REGION - SŁONECZNY BRZEG

    Słoneczny Brzeg to największy i najbardziej popularny kurort Bułgarii, z około 600 hotelami i 400 restauracjami. Jego budowa rozpoczęła się w 1958 roku, w miejscu, gdzie w starożytności i w średniowieczu znajdowały się studnie, zaopatrujące Nessebyr w wodę. Największą atrakcją Słonecznego Brzegu jest fantastyczna plaża, 6-cio kilometrowy pas złotego piasku w formie półksiężyca otoczony wydmami. Miejscami plaża osiąga 60 m szerokości. Została oznaczona Błękitną Flagą, jako jedna z najczystszych plaż w Europie. Morze Czarne w tym miejscu ma łagodne zejście do wody. Dzięki bryzie morskiej w ciągu dnia nie odczuwa się upałów, a noce są orzeźwiające.

    WYCIECZKI FAKULTATYWNE

    Bałczik - Kaliakra, orientacyjna cena w 2018 roku - 39 € Jeep- Safari, orientacyjna cena w 2018 roku - 30 € Sozopol i spływ rzeką Ropotamo, orientacyjna cena w 2018 roku - 25 € Stambuł - wycieczka 1-dniowa, orientacyjna cena w 2018 roku - 70 € Warna - Delfinarium, orientacyjna cena w 2018 roku - 36 € Wieczór Bułgarski - Biesiada, orientacyjna cena w 2018 roku - 25 €

    CENA ZAWIERA

    • Przelot Katowice - Burgas - Katowice • 7 noclegów w hotelu AZURRO *** • Opłaty lotniskowe • Transfer lotnisko-hotel-lotnisko w kraju docelowym • Bagaż podróżny w cenie • Wyżywienie według zakupionej oferty • Opiekę rezydenta podczas pobytu • Opłatę na fundusz gwarancyjny według rozporządzenia Ministerstwa Finansów (15 zł / os.) - automatycznie doliczane do rezerwacji • Ubezpieczenie KL 30 000 €, NNW 3 000 €, NNW obowiązuje na 24 godziny przed wyjazdem (od chwili wyjścia z domu) do 24 godzin po przyjeździe (powrotu do domu) • Podatek VAT

    CENA NIE ZAWIERA

    • Taksy klimatycznej + Opłaty meldunkowej 10 €/os. płatne obowiązkowo raz na pobyt u rezydenta • Wycieczek fakultatywnych

    WAŻNE

    Więcej informacji o tym Etapie Promocji znajdziesz w regulaminie na stronie Organizatora

    INFO DOTYCZĄCE PRZELOTU

    - Bezpośredni przelot Katowice - Burgas - Katowice - Limit bagażowy na osobę 20 kg bagaż rejestrowany + 5 kg bagaż podręczny - Zbiórka na lotnisku na 2 h przed planowanym wylotem - Przelot realizowany na podstawienie ważnego dowodu osobistego lub paszportu - dokument musi być ważny minimum 6 miesięcy (od daty powrotu do Polski). - Dziecko, które nie podróżuje z obojgiem prawnych opiekunów musi posiadać upoważnienie podpisane przez nieobecnego opiekuna w formie notarialnej przetłumaczonej na język angielski (dziadkowie muszą mieć przy sobie upoważnienie od obojga rodziców).

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.Informacja dla podróżujących do Bułgarii z dziećmi do 18 lat - Nie jest wymagane pełnomocnictwo rodziców małoletniego podróżującego z osobą trzecią. Radzimy jednak sporządzanie tego rodzaju dokumentu, który często przydaje się w przypadkach losowych np. choroby, nagłej potrzeby interwencji chirurgicznej, konieczności podpisania zgody na wystawienie paszportu tymczasowego w zamian zagubionego dokumentu tożsamości itp. Pełnomocnictwo powinno zawierać standardowe dane - imię, nazwisko, seria i nr dowodu osobistego rodziców/opiekunów prawnych, dziecka i osoby, pod której opieką będzie się znajdować dziecko. Dokument może być w języku polskim. Jest on bardzo przydatny w razie kontroli policji lub wizyty w placówce medycznej. (Za - www.polakzagranica.msz.gov.pl)

    Prawa autorskie

    Rego Bis


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Rego Bis, które posiada ponad 20 lat doświadczenia w organizowaniu wypoczynku dla młodzieży i dorosłych. Biuro specjalizuje się w wakacjach autokarem do Bułgarii, Chorwacji, Hiszpanii, Czarnogóry i Albanii. Nowością są wakacje w Czarnogórze i jako całkowita nowość na polskim rynku - wczasy w Macedonii. Można skorzystać także z oferty wyjazdów samolotem czy z bogatej puli apartamentów na dojazd własny. Biuro Podróży Rego Bis oferuje także szeroki wybór obozów młodzieżowych.

    Dzięki długoletniej współpracy z zagranicznymi kontrahentami gwarantuje rzetelność i wysoką jakość oferowanych usług. Mottem biura jest dobra jakość za rozsądną cenę, dlatego pracownicy dokładają wszelkich starań, aby jakość, cena imprezy, bezpieczeństwo przejazdu, baza hotelowa i program imprez spełniał oczekiwania klientów. Długa obecność Biura Podróży Rego Bis na rynku i doświadczenie w organizowaniu różnego typu wyjazdów daje gwarancję spokojnego i udanego wypoczynku.


    Oskar

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Hotel

    Hotel AZURRO ***

    Kategoria

    3

    Opis zakwaterowania

    Położenie Hotel zlokalizowany jest w centrum miejscowości, ok. 350 m od centralnego deptaku i zaledwie 150 m od szerokiej, piaszczystej plaży. Otoczenie hotelu stanowią niewysokie obiekty hotelowe, sklepy, butik, stragany z pamiątkami i nadmorski deptak. Hotel dzieli odległość krótkiego spaceru do najsłynniejszej dyskoteki - klubu muzycznego i zarazem małego parku rozrywki - Lazur. Każdy z pewnością doceni podnoszącą komfort wypoczynku infrastrukturę hotelu - rozległe tarasy słoneczne z leżakami i bardzo duży basen oraz basen dla dzieci. Ponadto do dyspozycji sa główna restauracja hotelową, restauracja typu „barbecue” i Pool bar przy basenie (również serwująca dania w ramach all inclusive), lobby-bar, sejf, kantor wymiany walut, WI-FI/w rejonie recepcji/* parking dla gości oraz siłownia/fitnes.Zakwaterowanie Pokoje 2 osobowe z łazienkami z możliwością dostawki (na dostawianych łóżkach) wyposażone w mini-bar, TV, klimatyzację (bezpłatną), prysznice, ręczniki oraz balkon lub taras.Wyżywienie śniadania - bufet (w cenie) obiadokolacje – bufet (dopłata opcjonalna) All Inclusive – bufet (dopłata opcjonalna) All Inclusive – śniadania, obiady, kolacje w formie bufetów, przekąski w barze bbq, słodki podwieczorek, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w wyznaczonych barach do godz. 23.00.

    Opis miejscowości

    Słoneczny Brzeg - kurort rozmaitych atrakcji... Jest nowoczesnym kurortem, odwiedzanym przez turystów z całego świata. Wraz z miasteczkiem Nessebar tworzy kompleks wypoczynkowo - uzdrowiskowy, w którym odnaleźć można ślady bizantyjskich cerkwi i klasztorów oraz pradawnego trackiego osadnictwa. Wizytówką Słonecznego Brzegu jest jednak z pewnością niezliczona ilość dyskotek, barów, kasyn i hoteli, które po zmroku kuszą turystów kolorowymi neonami. Długa promenada wzdłuż plaży niemal do rana tętni życiem, oferując turystom sklepiki, stoiska z pamiątkami, a wygłodniałym - lokalne przekąski. Plaże Ośmiokilometrowa piaszczysta plaża to z pewnością największy atut Słonecznego Brzegu. Wzdłuż plaży położona jest promenada pełna barów, kafejek i sklepików z pamiątkami. Dla turystów dostępne są wypożyczalnie sprzętów wodnych, kolorowe zjeżdżalnie oraz, za niewielką opłatą, rzędy parasoli i leżaków. Kadra ratowników czuwa nad bezpieczeństwem międzynarodowego grona turystów. Kuchnia Walory kuchni bułgarskiej z pewnością docenią zarówno koneserzy mięs, jak i wegetarianie. W licznych restauracjach można skosztować takich potraw, jak gjuwecz - danie mięsne, przyrządzane z młodej i tłustej wołowiny oraz baraniny, tarator - rodzaj chłodnika na bazie jogurtu, z ogórkiem i czosnkiem czy czorby - pikantne wywary z mięsa i warzyw, podawane, tradycyjnie, z białym pieczywem. Wszystkie te specjały dostępne są zarówno w restauracjach hotelowych, jak i ulicznych barach. Kuchnia bułgarska to niespotykana mieszanka potraw bałkańskich, greckich i tureckich, która w tutejszym klimacie nabrała szczególnych cech. Nocne życie Nie bez powodu miasteczko nazywane jest Las Vegas Europy Wschodniej. Ogrom dyskotek i kafejek rozświetla po zmroku całe wybrzeże, a smaczne restauracje kuszą turystów zapachami nieznanych potraw. Nocą z pewnością nie można przejść obojętnie obok kompleksu Lazur, w skład którego wchodzi wesołe miasteczko, prywatna plaża, oraz dwupoziomowa dyskoteka z basenem. Sport i rekreacja Znudzonym plażowaniem i morskimi kąpielami Słoneczny Brzeg zapewnia wiele dodatkowych atrakcji takich, jak żeglarstwo, windsurfing, tenis czy jazda konna. Dla najmłodszych dostępne są liczne place zabaw i baseny dziecięce oraz dwa pobliskie aquaparki.

    Program ramowy

    Dzień 1 - Wyjazd z Polski zgodnie z rozkładem jazdy autokarów. Dzień 2 - Przejazd przez Słowację, Węgry, Serbię / Rumunię. Dzień 3 - Przyjazd do Słonecznego Brzegu w godzinach porannych. Czas wolny. Zakwaterowanie od godz. 12.00. Spotkanie informacyjne z rezydentem Dzień 3 - 15 - Pobyt na miejscu. Możliwość korzystania z dodatkowych wycieczek fakultatywnych, np. Stambuł, Warna, Jeep Safari, Sozopol - Ropotamo, Wieczór bułgarski, rejs statkiem o zachodzie słońca, jacht piknik, Kazanłyk - Szipka - Etyra - Bożency, Kamienny Las i rzeka żółwi. Dzień 15 - Wykwaterowanie do godziny 9.00. Czas wolny. Wyjazd do Polski w godzinach wieczornych. Dzień 16 - Przejazd przez Rumunię / Serbię, Węgry, Słowację. Dzień 17 - Przyjazd do Polski w godzinach - nocnych/porannych (Polska południowa), porannych/przedpołudniowych (Polska centralna), popołudniowych/wieczornych (Polska północna).

    Informacje dodatkowe

    - dziecko 0-2 lat (bez świadczeń hotelowych) płaci 400 zł - dojazd własny -150 zł; daty pobytu przy dojeździe własnym to 2 dni od katalogowej daty rozpoczęcia imprezy i 2 dni przed katalogowym dniem zakończenia imprezy, np. (Bd1) 27.06 - 13.07, pobyt na miejscu 29.06 - 11.07 - dokumenty - paszport lub dowód osobisty - zgodnie z obowiązującymi przepisami (dostępne na stronie www.msz.gov.pl) - brak aneksów kuchennych - gwarancja niezmienności ceny - 50 zł - słoneczna gwarancja spokoju - 50 zł

    Oferta zawiera

    - przejazd autokarem klasy LUX (klimatyzacja, cafe - bar, DVD, WC) - zakwaterowanie - 12 noclegów w Hotelu AZURRO *** - wyżywienie - 12 śniadań - opiekę pilota - opiekę rezydenta na miejscu - podatek VAT

    Oferta nie zawiera

    - dopłata do wyżywienia obiadokolacji - 310 zł (12 obiadokolacji) - dopłata do wyżywienia All Inclusive - 620 zł (12 dni świadczeń) - ubezpieczenie od chorób przewlekłych - 200 zł

    Składniki wymagane

    - ubezpieczenia KL, NNW, bagaż (utrata) - 50 zł - opłata klimatyczna - 13 €, dzieci do 12 lat płacą 50% - opłata płatna u pilota w autokarze


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Oskar, działającego na polskim rynku od 1998 roku. Wieloletnie doświadczenie oraz nieustanny rozwój stawiają Biuro Podróży Oskar w gronie godnych polecenia touroperatorów. Specjalizacją tego biura to krótkie wycieczki objazdowe po Europie oraz wakacje zagraniczne realizowane autokarem. Flota Biura Podróży Oskar to najnowocześniejsze autokary prowadzone przez wykwalifikowanych i sprawdzonych kierowców.

    Oferta Biura Podróży Oskar to wakacje w Hiszpanii, Bułgarii, Grecji, Albanii i Czarnogórze oraz interesujące objazdowe wycieczki autokarowe do najciekawszych zakątków Europy. To również szeroka oferta tak zwanych City Break, dzięki którym turyści odwiedzić mogą europejskie parki rozrywki, festiwale regionalne, czy spędzić udanego Sylwestra i Walentynki. Wśród nich mozna wymienic Festiwal Tulipanów w Holandii, Wodospad Rheinfall i Wyspa Mainau w Szwajcarii, zwiedzanie Budapesztu, Widnia, Bratysława w jednej podróży i tym podobne.

    Wakacyjne kierunki podróży, kurorty wypoczynkowe oraz baza noclegowa znajdujące się w ofercie dobierane są starannie i z uwzględnieniem wymogów rynku. Biuro nieustannie unowocześnia flotę autokarową – obecnie posiada kilkanaście najwyższej klasy komfortowych autokarów, prowadzonych przez wykwalifikowanych i sprawdzonych kierowców.


    Mapa Hotelu Azurro
    Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
    Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
    Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Nessebar, Bułgaria
    Wakacje w Bułgarii, Primorsko
    Wakacje w Sozopolu
    Wakacje w Sveti Vlas
    Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
    Filmy hotelu Azurro:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Azurro
    https://youtu.be/NUjTJWztIas
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Azurro

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Hotel
      2.4
    • Pokoje
      2.6
    • Wyżywienie
      2.4
    • Atrakcje
      i sport
      2.7
    • Obsługa
      2.4
    HolidayCheck
    Ocena Azurro:
    2.6 / 6

    Ogólnie polecam 2017-08-12
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny 2017-08-12
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Polecam 2009-02-12
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      4.0

    4.7
    Trudno ocenić ten hotel 2009-07-03
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      3.8
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      2.7

    Położenie hotelu jest bardzo dobre - kawałek do plaży, nie jest on w głównym centrum, ale bardzo b...
    więcej

    4.8
    Hotel ogólnie bardzo dobry 2009-07-07
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      5.0

    Hotel jest w stanie bardzo dobrym. Jedzenie monotonne, stół szwedzki. Basen z filtrami, codziennie c...
    więcej

    5.1
    Prosty,hałaśliwy, blisko morza 2009-07-11
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      3.3
    • Wyżywienie
      2.3
    • Atrakcje
      3.3
    • Obsługa
      3.7

    Pokoj wprost na BBQ Azurro , codziennie muzyka na żywo do północy. Ręczniki nie schną a zmienili raz...
    więcej

    3.3
    Nie polecam 2009-08-24
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    1.2
    Azurro 2009-08-31
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      1.0

    3.8
    Polecam dla młodych! 2009-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      4.5

    4.8
    Szczerze polecam 2010-07-16
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    W Hotelu Azurro miałam przyjemność być w zeszłym roku (wrzesień). Jest to bardzo czysty i miły Hotel...
    więcej

    5.8
    Blisko plaży, dobre jedzenie 2010-12-07
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    4.2
    All inclusive i pierwsza noc na ulicy 2011-07-19
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      1.0

    2.4
    Brak wolnego pokoju, na który była rezerwacja 2011-08-09
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      1.0

    2.5
    Azurro... 2011-08-18
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    4.2
    Hotel Azurro to porażka! 2012-07-06
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      3.3
    • Wyżywienie
      1.5
    • Atrakcje
      2.5
    • Obsługa
      1.0

    właśnie wróciliśmy z tego hotelu, uciekajcie ludzie z tego hotelu, jedzenie beznadziejne, obsługa je...
    więcej

    2.4
    Super wczasy! Polecam! 2012-08-08
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.8

    Spędziliśmy w tym hotelu bardzo udany urlop!Wiedzieliśmy,że jedziemy do hotelu 3gwiazdkowego i za ni...
    więcej

    5.1
    Udany pobyt 2013-09-08
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.3
    Hotel raczej bez zastrzeżeń. Oferta tania! 2013-09-09
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      3.8
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      4.5

    Hotel dla osób, które nie oczekują luksusów. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Alkohol w all był ...
    więcej

    4.5
    Wyżywienie i obsługa masakra 2014-07-22
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      3.3
    • Wyżywienie
      1.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.3

    Fatalna obsługa.! pod względem uprzejmości do gości. Pijani barmani. Jedzenie FATALNE.! niedoprawi...
    więcej

    3.5
    Okropny hotel 2014-07-25
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      1.8

    Hotel położony w centrum miasta i blisko ładnej plaży. To jest chyba jedyny plus tego hotelu. Basen ...
    więcej

    3.8
    Klasa mocno średnia 2014-09-05
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      3.6
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      2.8
    • Atrakcje
      2.7
    • Obsługa
      1.8

    Klasa mocno średnia. Daleko od plaży, karaoke pod hotelem (głośno jak nie wiem), brak animacji, napo...
    więcej

    2.6
    Hotel taki sobie, dla niewymagających 2014-09-10
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      4.0

    3.7
    Polecam 2014-09-14
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Dla ludzi niewymagających, którzy wolą plażę 2014-09-16
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      1.5
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      2.7
    • Obsługa
      2.8

    3osoby dostały pokój 2 osobowy z dostawką w postaci łóżka polowego, które w dodatku było zarwane. Pa...
    więcej

    2.4
    Świetny pobyt za niską cenę 2014-10-16
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    Pobyt w Azurro hotel był fantastyczny. Obsługa miła, sympatyczna i pomocna. Hotel czysty, codziennie...
    więcej

    5.7
    Bajkowe miejce 2015-06-28
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.7

    hotel spełnia warunki według opisu internetowego.Czysty ,spokojny hotel w świetnym punkcie Słoneczn...
    więcej

    4.9
    Dobry hotel w dobrej cenie 2015-07-17
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Bez większych zastrzeżeń 2015-08-31
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.5

    Witam, Odczucia podobne jak pozostałe opinie. Po zdjęciach nie nastawialiśmy się na nic ekskluzyw...
    więcej

    4.0
    Całkowita porażka! 2015-09-02
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      1.0

    2.0
    Azurro- wszystko super, ale bez jedzenia 2015-09-05
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.8

    Hotel ogólnie bardzo fajny. Basen czysty , pokoje tez. Sprzątane często , pościel co ok 3-4 dni zmie...
    więcej

    3.2
    Katastrofa 2015-09-13
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.5

    Totalna tragedia. Wszyscy byliśmy załamani. Jedzenie obrzydliwe. Brak słów. Dzięki Bogu za fajnych b...
    więcej

    3.1
    Fatalne miejsce!!! 2015-09-18
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      2.8
    • Wyżywienie
      1.8
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      3.0

    Hotel katastrofa, brudno, podłoga lepiła się od brudu, Jedzenie monotonne, niesmaczne, kolejki do je...
    więcej

    2.9
    Rodzinne super wakacje 2016-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Hotel Azurro Bułgaria Złoty Brzeg 16-23lipiec 2017 2017-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Azurro:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa

    6.0

    Azurro - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
    Pokoj dwuosobowy
    Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko)
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Pokój rodzinny

    Azurro - Możliwości wyżywienia:


    Azurro - miasta wylotu:


    Azurro - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Azurro? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00