Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Avliga Beach, Słoneczny Brzeg
1 / 43
Udogodnienia hotelu Avliga Beach
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Avliga Beach
star 3

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Avliga Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Avliga Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 września 2018

Hotel Avliga Beach w ofercie Biura podróży:

Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Avliga Beach to hotel usytuowany w sercu kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami., blisko przepięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, przy promenadzie i pięknej, długiej i szerokiej piaszczystej plaży
  • basen i brodzik dla dzieci, plac zabaw, jacuzzi
  • sporty wodne na plaży, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Burgas

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

3*

Data otwarcia

2010 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, 2 bary, sejf w recepcji (płatny), basen odkryty.

internet

Kącik internetowy płatny

plaża

50 hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki - płatne.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację centralną, telefon, TV, łazienkę (suszarka [płatna, do wypożyczenia w recepcji ok. 5 leva/30 min], wanna lub prysznic, WC), balkon. Typy pokoi: w 4 budynkach: pokoje standardowe

Wyżywienie

restauracja, 2 bary

śniadanie

Formuła zawiera:śniadanie, wybrane napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera:śniadanie, obiadokolacja, wybrane napoje bezalkoholowe do śniadania

z myślą o dzieciach

brodzik, plac zabaw

w cenie

siatkówka plażowa

płatne

salon piękności, jacuzzi

Aktualizacja opisu

22.01.2018 12:17

usługi dostępne w hotelu

Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Avliga Beach to hotel usytuowany w sercu kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami., blisko przepięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Avliga Beach to hotel usytuowany w sercu kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami., blisko przepięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, przy promenadzie i pięknej, długiej i szerokiej piaszczystej plaży
  • basen i brodzik dla dzieci, plac zabaw, jacuzzi
  • sporty wodne na plaży, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie:
Hotel po renowacji w 2015 r., położony w samym sercu Słonecznego Brzegu, co pozwala na doskonały dostęp do wszelkich lokalnych rozrywek, barów i restauracji. 4-piętrowy budynek hotelowy okala skrzydłami niewielki basen skąd tylko kilka kroków (ok.30 m) do promenady i piaszczystej plaży. Od międzynarodowego portu lotniczego w Burgas hotel dzieli odległość ok. 30 km.
Plaża:
Obiekt usytuowany tuż (ok. 50 m.) przy pięknej, szerokiej i piaszczystej plaży opadającej łagodnie do morza - należy przejść jedynie nadmorską promenadę. Leżaki, parasole na plaży - za dodatkową opłatą ok 10 leva.
Do dyspozycji gości:
Recepcja 24 - godz. z sejfem (płatny ok. 5LV/dzień), punkt wymiany walut, fryzjer, salon piękności, sklepik z pamiątkami, mini market. Restauracja główna, restauracja a'la carte oraz lobby bar (dodatkowo płatne). Hotel posiada niewielki basen zewnętrzny oraz brodzik dla dzieci otoczony tarasem słonecznym. Leżaki i parasole przy basenie - bezpłatne.
Pokoje:
Hotel oferuje ponad 120 odnowionych, prosto i przyjemnie urządzonych i pokoi 2-os. (możliwość dostawki dla 2 dzieci - rozkładany fotel). Wyposażone są w łazienkę (prysznic, WC), centralnie sterowaną klimatyzację, telefon, TV-sat, mini lodówka oraz balkon. Łóżeczko dla niemowlęcia - bezpłatnie. Możliwość wypożyczenia suszarki do włosów na recepcji płatne ok 5 leva za 1,5h. Uwaga! Przy zakwaterowaniu 2+2 nie ma możliwości potwierdzenia dodatkowo dziecka do lat 2.
Wyżywienie:
Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu serwowane w restauracji głównej.
Program sportowy i animacyjny:
W obiekcie dostępna jest siłownia i jacuzzi przy basenie (bezpłatnie) oraz w pobliżu hotelu minigolf, bilard, tenis ziemny, sauna i zabiegi masażu (za dodatkową opłatą). Sporty wodne na plaży dodatkowo płatne . Dla najmłodszych hotel posiada brodzik oraz plac zabaw.
Internet:
W hotelu dostępny jest internet bezprzewodowy - płatny dodatkowo (ok. 10 LV/dzień).
Kategoria lokalna:
***+
Strona www:
http://avligabeach.com/
Naszym zdaniem:
Średniej klasy, schludny hotel - plus za perfekcyjną lokalizację w centrum miasta oraz bliskość plaży. Polecamy osobom lubiącym bliskość lokalnych atrakcji.

Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachlokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
Świadczenia
Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych (w przypadku imprezy 11 - dniowej 10 rozpoczętych dób hotelowych w przypadku imprezy 12 lub 13 - dniowej 11 rozpoczętych dób hotelowych) , wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Inne
BUŁGARIA
informacje ogólne
Waluta
LV - Bułgarska Lewa. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieją miejsca w których można wymienić dolary i euro.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Jest mile widziane również przez osoby sprzątające pokoje w hotelach.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Bułgarii na podstawie dowodu osobistego.
Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny
obiad od 10 LV woda 1.5 l - 1-2 LV piwo w barze od 1.5-3 LV kawa w kawiarni od 1 LV.
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.35 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Telefony komórkowe działają w całej Bułgarii. Rozmowy lokalne są tanie. Od czerwca 2017r nie ma opłat roamingowych w UE.
W regionie
Albena
Kurort idealny dla rodzin z dziećmi, położony na olbrzymim terenie otoczony lasem i zielenią. Funkcjonuje jako miasteczko turystyczne więc wszystkie atrakcje są dostępne niezależnie od tego w którym hotelu jest sie zakwaterowanym. Plaża piękna, szeroka i z białym drobnym piaskiem oferuje leżaki i parasole dla każdego klienta bezpłatnie. Jest ona na tyle duża, że nigdy nie bywa zatłoczona i posiada niebeską flagę świadczącą o czystości wody i plaży. Po całym terenie kursuje kolejka turystyczna dowożąca w każde miejsce. Znajduje się tu świetne zaplecze rekreacyjne i sportowe oraz wiele atrakcji dla najmłodszych. Teren tonie w zieleni, a hotele położone są w ogrodach w otoczeniu drzew lub na samej plaży. To idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, najlepsze na Bułgarskiej Riwierze.
Złote Piaski
Wspaniała, piaszczysta plaża dająca nieograniczone możliwości spędzenia urlopu aktywnie, świetnie wyposażone centra, wypożyczalnie i obiekty sportowe. Hotele na każdą kieszeń i turyści z całej Europy. Życie nocne zadowoli wszystkich spragnionych tanecznych szaleństw i wakacyjnych rozrywek.
Słoneczny Brzeg
To najwieksza i najstarsza turystyczna miejscowość na bułgarskim wybrzeżu. Wzdłuż 6 km. plaży znajduje się bardzo wiele hoteli oraz wszelkich turystycznych atrakcji. Hotele specjalizują się w obsłudze rodzin z dziećmi więc wiele hoteli posiada liczne udogodnienia dla najmłodszych. Plaża łagodnie opada do morza i jest bezpieczna nawet dla tych którzy nie umieją pływać.
Sozopol
Jedna z najstarszych miejscowości nad Morzem Czarnym, uznawana za kulturalną stolicę wybrzeża. Ulubione miejsce artystów i fotografów, którzy uwieczniają malownicze zaułki, kręte uliczki i oryginalne drewniane domy z XVIII w. Stare miasto oczarowuje romantyczną atmosferą. Atrakcją dla turystów są oczywiście piękne, piaszczyste plaże.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Łodzi, Wrocławia, Gdańska, Poznania, Krakowa, Bydgoszczy. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: : r.pl/rozklady.
Wycieczki lokalne
PRZYLĄDEK KALIAKRA ORAZ BALCZIK (1 dzień) - cena ok. 32 EUR ze Złotych Piasków, Albeny / ok. 47 EUR ze Słonecznego Brzegu
Przylądek Kaliakra, to wąski, dwukilometrowy cypel, z którego rozpościera się zapierający dech w piersiach widok na morze. Dodatkową atrakcję stanowią znajdujące się na przylądku pozostałości po budowlach rzymskich, a także pojawiające się delfiny. Balczik nazywany jest "Białym Miastem Morza Czarnego" ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Główny punkt programu - zwiedzanie malowniczego, położonego na brzegu morza kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii.
PIRACKIE PARTY (1/2 dnia) - cena. ok. 38 EUR
Ekscytujący rejs pirackim statkiem !Turystów wita ekipa animacyjna i personel, którzy są przebrani w stroje pirackie i wyglądają jak bohaterzy z filmu “Piraci z Karaibów". Statek ma trzy pokłady i zjeżdżalnię wodną. Podczas rejsu drobny poczęstunek, napoje, gry i zabawy.
ISTAMBUŁ (1 dzień) - cena ok. 74 EUR (+wiza turecka ok. 18 EUR online, na granicy 25 EUR lub 30 USD)
Wycieczka do położonego nad Bosforem Istambułu - orientalnego miasta o wielowiekowej historii. W programie: przejazd panoramiczny przez część europejską miasta (m.in. dworzec Orient Express'u, Targ Egipski, zatoka Złoty Róg, Pałac Dolmabahçe) ze zwiedzaniem Hipodromu, a następnie Błękitnego Meczetu, a także przejazd przez Most Bosforski do części azjatyckiej. W wolnym czasie możliwość wejścia do Hagia Sophia lub wizyta na tureckim bazarze. Dla chętnych rejs po Bosforze z wizytą na Targu Egipskim. Z dziećmi
WODNE FIGLE W AQUAPARKU ACTION
Najbardziej znany park wodny w Słonecznym Brzegu. Oferuje ponad 30 wodnych atrakcji dostosowanych do każdego wieku i gustu. Zabawy dostarczą rwące rzeki, fontanny, baseny, wodospady i zjeżdżalnie. Najwyższa zjeżdżalnia liczy 18 metrów, a najdłuższa 120 metrów. Czynny od końca maja do połowy września. Relaks
SZALEJ OD ZMIERZCHU DO ŚWITU, IMPREZOWICZU!- cena ok. 10 EUR
Słoneczny Brzeg jest enklawą dla wszystkich imprezowiczów. Zaszalej w Cacao Beach - okrzykniętym przez Internautów w 2011 roku najlepszym klubem w południowo-wschodniej Europie. Bilet wstępu kosztuje 20 lew (10 EUR). cacaobeach.bg/en
BŁOGIE LENISTWO NA ZŁOCISTEJ PLAŻY
Rozkoszuj się słonecznymi kąpielami na najpiękniejszej i najdłuższej plaży w Bułgarii. Największą atrakcją Słonecznego Brzegu jest 6-cio kilometrowa plaża, tworząca półksiężyc otoczony wydmami i hotelami. Miejscami szeroka na 60 metrów! Została oznaczona Błękitną Flagą, gdyż jest jedną z najczystszych w Europie. Morska bryza w dużym stopniu niweluje upał w ciągu dnia, a nocą orzeźwia. Dla aktywnych
PORA RUSZAĆ W GÓRY
Kilkudniowa wyprawa w góry Bałkan to doskonały sposób na urozmaicenie pobytu w kurortach Bułgarii. Ze Słonecznego Brzegu blisko jest do Bałkan Wschodnich. Pasmo Stara Płanina (Bałkan) rozciąga się od granicy z Serbią przez środkową Bułgarię, aż do Morza Czarnego.
RAJ DLA AKTYWNYCH
Słoneczny Brzeg to wymarzone miejsce dla amatorów sportów wodnych. Do wyboru masz pływanie, żeglugę, windsurfing, narty wodne, parasailing i nurkowanie . Zwiedzanie
WIELKIE TYRNOWO- WZGÓRZE CAREWEC
Rezerwat archeologiczny znajdujący się na wzgórzu skrywa w sobie zachowane do dziś fragmenty murów obronnych, pozostałości cerkwi i wież. Część budynków została odtworzona i zrekonstruowana. Najstarsze ślady ludzkości na wzgórzu są datowane na II wiek p.n.e. Kuchnia
"GJUWECZ"- BUŁGARSKI PRZYSMAK
Gjuwecz, czyli gulasz bułgarski, to bogactwo smaku mięsa i warzyw połączonych aromatycznym sosem. Jest przyrządzany tradycyjnie w małych, glinianych naczyniach zwanych... "gjuwecz".
WINA, WINA DAJCIE!
Bułgarzy słyną z produkcji wielu gatunków wybornych win. Istnieje nawet święto o nazwie "Dzień Świętego Tryfona" poświęcone ludziom zajmującym się wyrobem wina. Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych (w przypadku imprezy 11 - dniowej 10 rozpoczętych dób hotelowych w przypadku imprezy 12 lub 13 - dniowej 11 rozpoczętych dób hotelowych) , wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

BUŁGARIA
informacje ogólne
Waluta
LV - Bułgarska Lewa. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieją miejsca w których można wymienić dolary i euro.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Jest mile widziane również przez osoby sprzątające pokoje w hotelach.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Bułgarii na podstawie dowodu osobistego.
Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny
obiad od 10 LV woda 1.5 l - 1-2 LV piwo w barze od 1.5-3 LV kawa w kawiarni od 1 LV.
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.35 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Telefony komórkowe działają w całej Bułgarii. Rozmowy lokalne są tanie. Od czerwca 2017r nie ma opłat roamingowych w UE.
W regionie
Albena
Kurort idealny dla rodzin z dziećmi, położony na olbrzymim terenie otoczony lasem i zielenią. Funkcjonuje jako miasteczko turystyczne więc wszystkie atrakcje są dostępne niezależnie od tego w którym hotelu jest sie zakwaterowanym. Plaża piękna, szeroka i z białym drobnym piaskiem oferuje leżaki i parasole dla każdego klienta bezpłatnie. Jest ona na tyle duża, że nigdy nie bywa zatłoczona i posiada niebeską flagę świadczącą o czystości wody i plaży. Po całym terenie kursuje kolejka turystyczna dowożąca w każde miejsce. Znajduje się tu świetne zaplecze rekreacyjne i sportowe oraz wiele atrakcji dla najmłodszych. Teren tonie w zieleni, a hotele położone są w ogrodach w otoczeniu drzew lub na samej plaży. To idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, najlepsze na Bułgarskiej Riwierze.
Złote Piaski
Wspaniała, piaszczysta plaża dająca nieograniczone możliwości spędzenia urlopu aktywnie, świetnie wyposażone centra, wypożyczalnie i obiekty sportowe. Hotele na każdą kieszeń i turyści z całej Europy. Życie nocne zadowoli wszystkich spragnionych tanecznych szaleństw i wakacyjnych rozrywek.
Słoneczny Brzeg
To najwieksza i najstarsza turystyczna miejscowość na bułgarskim wybrzeżu. Wzdłuż 6 km. plaży znajduje się bardzo wiele hoteli oraz wszelkich turystycznych atrakcji. Hotele specjalizują się w obsłudze rodzin z dziećmi więc wiele hoteli posiada liczne udogodnienia dla najmłodszych. Plaża łagodnie opada do morza i jest bezpieczna nawet dla tych którzy nie umieją pływać.
Sozopol
Jedna z najstarszych miejscowości nad Morzem Czarnym, uznawana za kulturalną stolicę wybrzeża. Ulubione miejsce artystów i fotografów, którzy uwieczniają malownicze zaułki, kręte uliczki i oryginalne drewniane domy z XVIII w. Stare miasto oczarowuje romantyczną atmosferą. Atrakcją dla turystów są oczywiście piękne, piaszczyste plaże.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Łodzi, Wrocławia, Gdańska, Poznania, Krakowa, Bydgoszczy. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: : r.pl/rozklady.

Wycieczki lokalne

PRZYLĄDEK KALIAKRA ORAZ BALCZIK (1 dzień) - cena ok. 32 EUR ze Złotych Piasków, Albeny / ok. 47 EUR ze Słonecznego Brzegu
Przylądek Kaliakra, to wąski, dwukilometrowy cypel, z którego rozpościera się zapierający dech w piersiach widok na morze. Dodatkową atrakcję stanowią znajdujące się na przylądku pozostałości po budowlach rzymskich, a także pojawiające się delfiny. Balczik nazywany jest "Białym Miastem Morza Czarnego" ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Główny punkt programu - zwiedzanie malowniczego, położonego na brzegu morza kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii.
PIRACKIE PARTY (1/2 dnia) - cena. ok. 38 EUR
Ekscytujący rejs pirackim statkiem !Turystów wita ekipa animacyjna i personel, którzy są przebrani w stroje pirackie i wyglądają jak bohaterzy z filmu “Piraci z Karaibów". Statek ma trzy pokłady i zjeżdżalnię wodną. Podczas rejsu drobny poczęstunek, napoje, gry i zabawy.
ISTAMBUŁ (1 dzień) - cena ok. 74 EUR (+wiza turecka ok. 18 EUR online, na granicy 25 EUR lub 30 USD)
Wycieczka do położonego nad Bosforem Istambułu - orientalnego miasta o wielowiekowej historii. W programie: przejazd panoramiczny przez część europejską miasta (m.in. dworzec Orient Express'u, Targ Egipski, zatoka Złoty Róg, Pałac Dolmabahçe) ze zwiedzaniem Hipodromu, a następnie Błękitnego Meczetu, a także przejazd przez Most Bosforski do części azjatyckiej. W wolnym czasie możliwość wejścia do Hagia Sophia lub wizyta na tureckim bazarze. Dla chętnych rejs po Bosforze z wizytą na Targu Egipskim. Z dziećmi
WODNE FIGLE W AQUAPARKU ACTION
Najbardziej znany park wodny w Słonecznym Brzegu. Oferuje ponad 30 wodnych atrakcji dostosowanych do każdego wieku i gustu. Zabawy dostarczą rwące rzeki, fontanny, baseny, wodospady i zjeżdżalnie. Najwyższa zjeżdżalnia liczy 18 metrów, a najdłuższa 120 metrów. Czynny od końca maja do połowy września. Relaks
SZALEJ OD ZMIERZCHU DO ŚWITU, IMPREZOWICZU!- cena ok. 10 EUR
Słoneczny Brzeg jest enklawą dla wszystkich imprezowiczów. Zaszalej w Cacao Beach - okrzykniętym przez Internautów w 2011 roku najlepszym klubem w południowo-wschodniej Europie. Bilet wstępu kosztuje 20 lew (10 EUR). cacaobeach.bg/en
BŁOGIE LENISTWO NA ZŁOCISTEJ PLAŻY
Rozkoszuj się słonecznymi kąpielami na najpiękniejszej i najdłuższej plaży w Bułgarii. Największą atrakcją Słonecznego Brzegu jest 6-cio kilometrowa plaża, tworząca półksiężyc otoczony wydmami i hotelami. Miejscami szeroka na 60 metrów! Została oznaczona Błękitną Flagą, gdyż jest jedną z najczystszych w Europie. Morska bryza w dużym stopniu niweluje upał w ciągu dnia, a nocą orzeźwia. Dla aktywnych
PORA RUSZAĆ W GÓRY
Kilkudniowa wyprawa w góry Bałkan to doskonały sposób na urozmaicenie pobytu w kurortach Bułgarii. Ze Słonecznego Brzegu blisko jest do Bałkan Wschodnich. Pasmo Stara Płanina (Bałkan) rozciąga się od granicy z Serbią przez środkową Bułgarię, aż do Morza Czarnego.
RAJ DLA AKTYWNYCH
Słoneczny Brzeg to wymarzone miejsce dla amatorów sportów wodnych. Do wyboru masz pływanie, żeglugę, windsurfing, narty wodne, parasailing i nurkowanie . Zwiedzanie
WIELKIE TYRNOWO- WZGÓRZE CAREWEC
Rezerwat archeologiczny znajdujący się na wzgórzu skrywa w sobie zachowane do dziś fragmenty murów obronnych, pozostałości cerkwi i wież. Część budynków została odtworzona i zrekonstruowana. Najstarsze ślady ludzkości na wzgórzu są datowane na II wiek p.n.e. Kuchnia
"GJUWECZ"- BUŁGARSKI PRZYSMAK
Gjuwecz, czyli gulasz bułgarski, to bogactwo smaku mięsa i warzyw połączonych aromatycznym sosem. Jest przyrządzany tradycyjnie w małych, glinianych naczyniach zwanych... "gjuwecz".
WINA, WINA DAJCIE!
Bułgarzy słyną z produkcji wielu gatunków wybornych win. Istnieje nawet święto o nazwie "Dzień Świętego Tryfona" poświęcone ludziom zajmującym się wyrobem wina. Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Avliga Beach to hotel usytuowany w sercu kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami., blisko przepięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego.


Orex
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Avliga Beach to hotel usytuowany w sercu kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami., blisko przepięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, przy promenadzie i pięknej, długiej i szerokiej piaszczystej plaży
  • basen i brodzik dla dzieci, plac zabaw, jacuzzi
  • sporty wodne na plaży, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel został odnowiony w 2015 roku, położony w samym centrum Słonecznego Brzegu, składa się z czteropiętrowego budynku głównego, położonego w rozległym ogrodzie; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, restauracja główna z tarasem, restauracja A la Carte (płatna, wymagana wcześniejsza rezerwacja), lobby bar (płatny)

Położenie

centrum Słonecznego Brzegu z licznymi sklepami, barami, dyskotekami znajduje się ok. 30 m od hotelu, ok. 30 km od lotniska w Burgas

Plaża

prywatna, piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza znajduje się ok. 50 m od hotelu (przejście przez promenadę); leżaki, parasole, ręczniki przy basenie – bezpłatne, na plaży – za dodatkową opłatą

Zakwaterowanie

128 pokoi: 120 pokoi standardowych (łóżko podwójne lub dwa pojedyncze, dostawka dla osób do 16 roku życia) i 8 apartamentów (łóżko podwójne lub dwa pojedyncze, rozkładana sofa, możliwość dwóch dodatkowych dostawek dla osób do 16 roku życia); wyposażenie: klimatyzacja centralna, łazienka z prysznicem, TV SAT, balkon

Wyżywienie

Half Board – śniadanie i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej (w godzinach ustalonych przez hotel); wszystkie napoje alkoholowe i bezalkoholowe za dodatkową opłatą

Sport i rozrywka

 siłownia i jacuzzi (bezpłatne)

Dodatkowo płatne

masaże, sauna (ok. 10 BGN/godz.), lekarz, fryzjer, sejf (ok.5 BGN/dzień), Wi-Fi (ok. 5 BGN/godz.), wszystkie sporty wodne na plaży

Dla dzieci

 brodzik, plac zabaw

www

www.avligabeach.com ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Avliga Beach to hotel usytuowany w sercu kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami., blisko przepięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego.


Wygoda Travel
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Avliga Beach to hotel usytuowany w sercu kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami., blisko przepięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, przy promenadzie i pięknej, długiej i szerokiej piaszczystej plaży
  • basen i brodzik dla dzieci, plac zabaw, jacuzzi
  • sporty wodne na plaży, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Najważniejsze cechy hotelu

Nad samym morzem Basen i fitness w hotelu Hotel rodzinny

Jednym zdaniem

Nad samym morzem, blisko ścisłego centrum. Hotel posiada duży basen. Od kilku sezonów cieszy się dużym zainteresowaniem naszych klientów i zbiera same pozytywne opinie.

Opis miejscowości

Słoneczny Brzeg to największa i najpopularniejsza miejscowość letniskowa Bułgarii, nazywana często Las Vegas Wschodniej Europy. Dyskoteki, kluby, aqua parki, restauracje, parki rozrywki i liczne hotele z basenami oświetlają po zmroku całe wybrzeże.

Budynek

4-piętrowy, klimatyzowany, ładnie urządzony budynek z basenem i centrum fitness. Położony jest przy plaży (ok. 50 m), w odległości ok. 300 m od centrum miejscowości Słoneczny Brzeg. W pobliżu hotelu korty tenisowe. Oficjalna kategoria ***.

Pokoje

Komfortowe pokoje 2-osobowe z możliwością jednej lub dwóch dostawek (sofa dla 1 osoby dorosłej lub 2 dzieci) klimatyzacja, TV sat, telefon, lodówka, łazienka z prysznicem i WC, balkon (z widokiem na park).

Do dyspozycji gości

Basen zewnętrzny, basen dla dzieci, leżaki i parasole przy basenie, restauracja z tarasem, bar przy basenie, kawiarnia, recepcja, lobby, winda, sala telewizyjna, plac zabaw dla dzieci, parking. Odpłatnie: sauna, jacuzzi, masaże, bilard, pralnia, wymiana walut, Wi-Fi w lobby, sejf w recepcji (5BGN/dzień)

Plaża

Piaszczysta, publiczna, ok. 50 m od hotelu. Sporty wodne (nurkowanie, siatkówka, narty wodne i inne). Leżaki i parasole za dodatkową opłatą.

Wyżywienie

Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji płatne dodatkowo.

Cena zawiera

9 lub 7 noclegów (autokar/dojazd własny) * 10 lub 11 noclegów (samolot) * wyżywienie wg oferty * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL i NW + bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna * podatek VAT * w opcji dojazdu autokarem - opieka pilota przewozowego * w opcji samolotowej -transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Dopłaty

Obligatoryjne: taksa klimatyczna 7 /os. - płatna na miejscu. Opcjonalne: napoje do obiadokolacji.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Avliga Beach to hotel usytuowany w sercu kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami., blisko przepięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Avliga Beach to hotel usytuowany w sercu kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami., blisko przepięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, przy promenadzie i pięknej, długiej i szerokiej piaszczystej plaży
  • basen i brodzik dla dzieci, plac zabaw, jacuzzi
  • sporty wodne na plaży, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUŁGARSKA

***

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF3+

Położenie

Obiekt położony jest przy nadmorskiej promenadzie, w pobliżu centrum Słonecznego Brzegu, blisko sklepów, restauracji i barów. Plaża znajduje się w odległości ok. 50 m od hotelu.

Hotel oferuje

Na terenie hotelu znajduje się restauracja główna z tarasem zewnętrznym, lobby bar, centrum piękności, kącik internetowy, sauna, fitness, salon masażu, lekarz, sejfy w recepcji.

Pokoje

Hotel dysponuje 120 pokojami wyposażonymi w klimatyzację, prysznic, WC, telewizor, mini lodówkę, telefon i balkon rozmieszczonymi na 4 piętrach.

Wyżywienie

HB - śniadania i kolacje w formie bufetu. Napoje do kolacji są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Do dyspozycji Gości jest basen zewnętrzny, Jacuzzi, sauna, fitness. W pobliżu obiektu znajdują się korty tenisowe, minigolf i wypożyczalnia rowerów.

Dla dzieci

Dla najmłodszych Gości hotel przygotował brodzik

Naszym zdaniem

Obiekt jest doskonałą propozycją dla zarówno dla osób starszych chcących spędzić spokojne wakacje, jak i dla ludzi młodych nastawionych na rozrywkę, a także miłośników zakupów i plażowania. Mimo położenia w pobliżu centrum dużego kurortu, na terenie hotelu panuje cisza i spokój; natomiast poza terenem hotelowym rozrywek nie brakuje.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Avliga Beach to hotel usytuowany w sercu kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami., blisko przepięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Avliga Beach to hotel usytuowany w sercu kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami., blisko przepięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, przy promenadzie i pięknej, długiej i szerokiej piaszczystej plaży
  • basen i brodzik dla dzieci, plac zabaw, jacuzzi
  • sporty wodne na plaży, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Słoneczny Brzeg, Bułgaria

UWAGA!

OPIS Z POPRZEDNIEGO SEZONU LATO 2017.

Położenie

centralne w kurorcie Słoneczny Brzeg. Sklepy, restauracje i bary w pobliżu.

Plaża

od długiej i łagodnie opadającej do morza, piaszczystej plaży oddzielony tylko promenadą nadbrzeżną. Leżaki i parasole na plaży za opłatą.

Wyposażenie

klimatyzowany hotel ze 120 pokojami na 4 piętrach, windy. Lobby z miejscami do siedzenia, recepcja z sejfami (za opłatą), restauracja, lobby bar, sklepik. Na zewnątrz basen ze słodką wodą, taras słoneczny. Leżaki i parasole przy basenie gratis.

Dostęp do internetu

WiFi oraz kącik internetowy za opłatą.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie (A)

nowocześnie wyposażone, z prysznicem, WC, klimatyzacją, tel., małą lodówką, wykładziną, TV sat., balkonem. Niektóre z bocznym widokiem na morze. A1C/A2C: pokój 2-os. (ok. 19 m kw.), od strony morza. A1S/A2S: pokój 2-os. (ok. 19 m kw.), od strony lądu, wariant ekonomiczny. C2A/C3A/C4A: pokój rodzinny (ok. 32 m kw.), pokój dzienny, sypialnia.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

Sport

siłownia, siatkówka plażowa. Za opłatą: rowery, kort tenisowy (przed hotelem), sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

Wellness

whirlpool. Za opłatą: masaże, sauna.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

w licznych barach, tawernach i dyskotekach w Słonecznym Brzegu.

Łóżeczko dla dziecka

do 2 lat gratis.

Parkowanie

niewielka liczba miejsc parkingowych dla gości hotelowych w cenie.

Zwierzę domowe

tak (do 5 kg).

Zniżki (A)

A2S/A2C/C2A: 2 dorosłych + 1-2 dzieci (2-12 lat): 1. dziecko 100%, 2. dziecko aktualne ceny w systemie rezerwacyjnym. A2C/A2S: 1 dorosły + 1-2 dzieci (2-12 lat): 1. dziecko 50%, 2. dziecko 100% na dostawce.

Polecamy

  • świetne położenie przy plaży
  • idealny na wakacje dla rodziny, seniorów czy singli
  • wizyta rezydenta w hotelu


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Avliga Beach to hotel usytuowany w sercu kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami., blisko przepięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Avliga Beach to hotel usytuowany w sercu kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami., blisko przepięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, przy promenadzie i pięknej, długiej i szerokiej piaszczystej plaży
  • basen i brodzik dla dzieci, plac zabaw, jacuzzi
  • sporty wodne na plaży, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Słoneczny Brzeg, Bułgaria

Położenie

centralne w kurorcie Słoneczny Brzeg. Sklepy, restauracje i bary w pobliżu.

Plaża

od długiej i łagodnie opadającej do morza, piaszczystej plaży oddzielony tylko promenadą nadbrzeżną. Leżaki i parasole na plaży za opłatą.

Wyposażenie

klimatyzowany hotel ze 120 pokojami na 4 piętrach, windy. Lobby z miejscami do siedzenia, recepcja z sejfami (za opłatą), restauracja, lobby bar, sklepik. Na zewnątrz basen ze słodką wodą, taras słoneczny. Leżaki i parasole przy basenie gratis.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

funkcjonalnie i przytulnie wyposażone Pokoje dwuosobowe (A1-2C): ok. 19 m, klimatyzacja, telefon, mała lodówka, wykładzina, TV sat., prysznic, WC, balkon od strony morza. Pokoje - wariant ekonomiczny (A1-2S): od strony lądu. Pokoje rodzinne (C2-4A): ok. 32 m; pomieszczenie mieszkalno-sypialne, osobna sypialnia, łazienka, poza tym wyposażone jak pok. A2C.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

w licznych barach, tawernach i dyskotekach w Słonecznym Brzegu.

Dostęp do internetu

WI-FI oraz kącik internetowy za opłatą.

Sport

siłownia, siatkówka plażowa. Za opłatą: rowery, kort tenisowy (przed hotelem), sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

Wellness

whirlpool. Za opłatą: masaże, sauna.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

Wcześniej = taniej

do 31.01.16 20% zniżki, 1.02-30.04.16 15% zniżki.

Dni gratis

7 = 6 w terminach 1.06-25.06.16, 8.09-24.10.16, 14 = 10 w terminach 10.05-15.06.16, 8.09-17.10.16.

Dla singli

1S=2S, 1C=2C bez dopłaty w terminie 2.09-31.10.16.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • świetne położenie przy plaży
  • idealny na wakacje dla rodziny, seniorów czy singli

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Avliga Beach to hotel usytuowany w sercu kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami., blisko przepięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Avliga Beach to hotel usytuowany w sercu kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami., blisko przepięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, przy promenadzie i pięknej, długiej i szerokiej piaszczystej plaży
  • basen i brodzik dla dzieci, plac zabaw, jacuzzi
  • sporty wodne na plaży, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Usytuowany w centrum Słonecznego Brzegu w pobliżu barów, restauracji i sklepów. Oddalony od lotniska w Burgas ok.30 km.

PLAŻA

Publiczna, oddalona ok. 50m - oddzielona od hotelu promenadą, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza. Serwis plażowy za opłatą.

HOTEL

Kategoria lokalna 3* Klimatyczny hotel z doskonałą lokalizacją. Ostatnia renowacja w 2015r.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Ogólne i usługi: recepcja, punkt wymiany walut, sejf za opłatą, salon kosmetyczny. Restauracje i bary: restauracja główna, bar.

INTERNET

Internet bezprzewodowy za opłatą.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: basen odkryty, taras słoneczny, lezaki i parasole przy basenie, jacuzzi, fitness. Odpłatnie: sauna, masaż.

DLA DZIECI

Brodzik, plac zabaw, łóżeczko na życzenie.

ZAKWATEROWANIE

Hotel oferuje 128 wygodnych pokoi. Pokój typu Standard: dwuosobowy z możliwością z możliwością zakwaterowania maksymalnie 2+2. Wyposażenie: łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, sofa, łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, TV, telefon, mini lodówka.

WYŻYWIENIE

HB: śniadanie i kolacja. Napoje do kolacji za opłatą.

INFORMACJE DODATKOWE

HolidayCheck: średnia ocen 4.0 Zwierzęta nie są akceptowane

KONTAKT

avligabeach.com Sunny each, 8240 Słoneczny Brzeg, Bułgaria Tel.: +359-554-22977

KARTY AKCEPTOWANE PRZEZ HOTEL

VISA, MASTERCARD

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, opłaty lotniskowe i transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: obowiązkowej opłaty klimatycznej 6 euro/os./pobyt (płatnej na miejscu), dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Uwaga! Przy przelotach Bułgaria Air waga bagażu łączonego nie może przekroczyć 23kg! W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Bułgarii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Avliga Beach to hotel usytuowany w sercu kurortu Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami., blisko przepięknej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego.


Mapa Hotelu Avliga Beach
Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Nessebar, Bułgaria
Wakacje w Bułgarii, Primorsko
Wakacje w Sozopolu
Wakacje w Sveti Vlas
Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
Filmy hotelu Avliga Beach:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Avliga Beach!
https://youtu.be/qLYAeFuP8Uc

Opinie o Hotelu Avliga Beach

Avliga Beach - możliwości zakwaterowania:

STANDARD ROOM 1 3PAX
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
1 os. standardowy
Standard 2+2
SINGLE USE STANDARD ROOM PARK VIEW
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
2 os. standardowy
SINGLE WITH CHILD STANDARD ROOM BALCONY
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
STANDARD ROOM 1 2PAX
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
SINGLE USE STANDARD ROOM PARK VIEW
STANDARD ROOM 1 1PAX
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy
TWIN STANDARD ROOM BALCONY
TWIN STANDARD ROOM BALCONY
SINGLE WITH CHILD STANDARD ROOM BALCONY

Avliga Beach - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Avliga Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00