cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel THe Volcan Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel THe Volcan Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel THe Volcan Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel THe Volcan Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel THe Volcan Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel THe Volcan Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel THe Volcan Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel THe Volcan Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel THe Volcan Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel THe Volcan Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel THe Volcan Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel THe Volcan Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel THe Volcan Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel THe Volcan Lanzarote, Lanzarote
  • Hotel THe Volcan Lanzarote, Lanzarote
1 / 15
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
04.01 - 11.01
już od 3769 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
28.03 - 04.04
już od 3769 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu THe Volcan Lanzarote
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Bez paszportu

Hotel THe Volcan Lanzarote
star 5

Hiszpania: Lanzarote
Ocena hotelu THe Volcan Lanzarote:
4.7 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu THe Volcan Lanzarote:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 04 stycznia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 28 marca 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo luksusowy hotel - polecam dla wymagających klientów. Ciekawa architektura, eleganckie pokoje. Bardzo smaczne jedzenie i bogata oferta oferta sportowo-rekreacyjna!

Hotel THe Volcan Lanzarote w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo luksusowy hotel - polecam dla wymagających klientów. Ciekawa architektura, eleganckie pokoje. Bardzo smaczne jedzenie i bogata oferta oferta sportowo-rekreacyjna!

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

LANZAROTE/WYSPY KANARYJSKIE

Opis

Hotel Volcan Lanzarote to świetny wybór zarówno dla chcących aktywnie spędzać czas singli i par, jak również rodzin z dziećmi. Hotel charakteryzuje bogata oferta rozrywkowa i animacyjna. W 3 restauracjach a la carte wszyscy smakosze znajdą coś dla siebie. Bliskość centrum miasteczka pozwala również do woli korzystać z licznych atrakcji kurortu.

Do dyspozycji gości

• lobby z recepcją • winda • 4 baseny • 3 bary • 4 restauracje (3 a la carte) • ogród • taras słoneczny

Wyposażenie

• Wi-Fi (w lobby, w cenie) • leżaki i parasole (przy basenie w cenie, na plaży płatne)

Dodatkowe udogodnienia

• butik • miejsce parkingowe

Karty

Visa, MasterCard, Amercian Express, Diners Club

Liczba pokojów

255

Dodatkowe informacje

• hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

• miniklub (5-12 lat) • basen dla dzieci • łóżeczko dla dla dziecka (w cenie) • opieka nad dzieckiem (na zapytanie, płatna)

Sport i wellness

W cenie • animacje sportowe • fitness • aqua aerobik • siłownia • tenis • squash • tenis stołowy

Płatne • wypożyczalnia rowerów • sporty wodne na plaży • nurkowanie • sauna • jacuzzi • masaże • zabiegi pielęgnacyjne

Rozrywka

• międzynarodowe animacje dzienne i wieczorne • dyskoteka • muzyka na żywo

Pokoje

DZX1

• 1-4 os. • ok. 36 m2 • widok na ogród • klimatyzacja • balkon lub taras • wanna • WC • suszarka do włosów • sejf • TV sat. • Wi-Fi • telefon • zestaw do kawy i herbaty • minibar (płatny) • telewizja pay-per-view (płatna)

Junior suita Club Volcan JSX2

• 2-3 os. • ok. 42 m2 • widok boczny na morze • tylko dla pełnoletnich gości • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja • balkon lub taras • wanna • WC • suszarka do włosów • sejf • TV sat. • Wi-Fi • telefon • zestaw do kawy i herbaty • minibar (płatny) • telewizja pay-per-view (płatna) • dla pełnoletnich gości

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-4 os. • ok. 36 m2 • widok na morze • • klimatyzacja • balkon lub taras • wanna • WC • suszarka do włosów • sejf • TV sat. • Wi-Fi • telefon • zestaw do kawy i herbaty • minibar (płatny) • telewizja pay-per-view (płatna)

Suita z widokiem na morze SUM1

• 2-4 os. • ok. 55 m2 • widok na morze • dodatkowa sypialnia • sypialnia • osobny pokój dzienny • klimatyzacja • balkon lub taras • wanna • WC • suszarka do włosów • sejf • TV sat. • Wi-Fi • telefon • zestaw do kawy i herbaty • minibar (płatny) • telewizja pay-per-view (płatna)

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze Club Volcan DZM2

• 2-4 os. • ok. 36 m2 • widok na morze • klimatyzacja • balkon lub taras • wanna • WC • suszarka do włosów • sejf • TV sat. • Wi-Fi • telefon • zestaw do kawy i herbaty • minibar (płatny) • telewizja pay-per-view (płatna) • dla pełnoletnich gości

Wyżywienie

Dwa posiłki • śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu

Dodatkowe informacje • dania kuchni regionalnej, potrawy wegetariańskie, bezglutenowe oraz bez laktozy

Śniadania • w formie bufetu


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Itaka Gala

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo luksusowy hotel - polecam dla wymagających klientów. Ciekawa architektura, eleganckie pokoje. Bardzo smaczne jedzenie i bogata oferta oferta sportowo-rekreacyjna!

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Lanzarote

Opis oferty:

Luksusowy, idealnie wkomponowany w krajobraz, pięknie zaprojektowany przez słynnego architekta Andresa Pi?eiro urzeka wspaniałym połączeniem tradycji kanaryjskich motywów i nowoczesnością. Wejście do hotelu jest repliką zabytkowego kościoła w Teguise. Stylowe lobby, zachwyca bujną roślinnością oraz wodospadem. Dla najbardziej wymagających przygotowano ofertę o rozszerzonych świadczeniach w części przeznaczonej tylko dla dorosłych Gości - Club Volcan. Pięknie urządzone, komfortowe pokoje, znakomita kuchnia i profesjonalna obsługa pozwalają cieszyć się każdym dniem wakacji na tej niezwykłej wyspie, jaką jest Lanzarote.

POŁOŻENIE:

ok. 900 m od centrum PLAYA BLANCA, na klifie, ok. 50 m od Marina Rubicon z barami, restauracjami, sklepami i galeriami sztuki, ok. 10 km od parku Timanfaya; ok. 40 km od lotniska w Arrecife, na zamówienie transfer indywidualny ok. 810 zł w 2 strony (taxi maks. 4 osoby); przystanek autobusowy ok. 600 m od hotelu.

PLAŻA:

Playa Dorada, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 900 m od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 10 EUR/komplet); Las Coloradas, publiczna, kamienista, wulkaniczna, łagodne zejście do morza, ok. 1,2 km od hotelu; Papagayo, publiczne, piaszczyste, łagodne zejście do morza, ok. 4 km od hotelu.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2001 r., stylowy, odnowiony w 2006 r., zbudowany w stylu tradycyjnej wioski z białymi domkami, 255 pokoi, 20 budynków, do 7 pięter, 5 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja La Florida - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show-cooking, wieczory tematyczne, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 3 restauracje á la carte: Tasca Yaiza - kuchnia lokalna i międzynarodowa, tylko lunche, Kazan - japońska, Rubicón - kuchnia włoska, 2 restauracje á la carte w Marinie Rubicón: la Casa Roja - gourmet i Casa Brigida, bar Habana, Las Coloradas przy basenie, Fun Pub Los Jameos z dyskoteką, wymagany strój formalny; kantor, butik, parking; centrum kongresowe dla 400 osób, taras z widokiem na ocean i sąsiednie wyspy, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service (8.00-24.00), lekarz na wezwanie, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; przy zakwaterowaniu wymagana karta kredytowa; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express; część Club Volcan (tylko dla dorosłych; za dopłatą) o rozszerzonych świadczeniach, na zapytanie: prywatne, wcześniejsze zakwaterowanie i późniejsze wykwaterowanie, drink powitalny, taras z widokiem na wyspę Lobos i Fuerteventurę, room-service (8.00-24.00), usługa budzenia, centrum biznesowe z dostępem do internetu, czytelnia; restauracja w części Club: śniadania w formie bufetu, możliwość zamówienia dań ciepłych (obsługa kelnerska); kawa, herbata, ciasto (16.00-18.00) przy basenie; podgrzewany basen, sauna, łaźnia turecka, siłownia, kort do squasha; kort tenisowy i paddle w Marinie Rubicon; 10% zniżki na masaże i inne usługi strefy Wellness; bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 38 m², elegancki i stylowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc, bidet; suszarka), pokój dzienny i sypialnia wydzielone optycznie, telewizja satelitarna (część kanałów płatna), telefon, sejf; za opłatą: mini-bar; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen; widok na morze za dopłatą;

standardowy w części Club Volcan:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 38 m², tylko dla dorosłych; wyposażenie jak w pokoju standardowym; dodatkowo: hotelowe kosmetyki, szlafroki, kapcie, na powitanie woda mineralna, zestaw do kawy/herbaty (uzupełniany), menu poduszkowe, mini zestaw Hi-Fi, śniadanie w pokoju (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny, słodka woda, dwa baseny podgrzewane sezonowo, łącznie ok. 2300 m², gł. do 1, 2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; w części Club Volcan (tylko dla gości tej części): prywatny, podgrzewany basen, jacuzzi, solarium, łóżka balijskie; centrum wellness: łaźnia turecka, centrum fitness, sauna, masaże, kort do squasha; kort tenisowy (w marinie), paddle (w marinie), tenis stołowy, squash, rzutki, bilard, piłkarzyki, siłownia, aerobik, szachy ogrodowe; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowo-rekreacyjne, pokazy artystyczne; za opłatą: centrum wellness: kryty basen, jacuzzi, sauna, łaźnia turecka, łaźnia parowa, bicze szkockie, zabiegi pielęgnacyjne, masaże; oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży: windsurfing, rowerki wodne, canoe, kajaki, snurkowanie.

KONTAKT:

0034/928519185, www.hotelvolcanlanzarote.com

GRATIS:

Wi-Fi


Itaka Gala R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo luksusowy hotel - polecam dla wymagających klientów. Ciekawa architektura, eleganckie pokoje. Bardzo smaczne jedzenie i bogata oferta oferta sportowo-rekreacyjna!

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Lanzarote

Opis oferty:

Luksusowy, idealnie wkomponowany w krajobraz, pięknie zaprojektowany przez słynnego architekta Andresa Pi?eiro urzeka wspaniałym połączeniem tradycji kanaryjskich motywów i nowoczesnością. Wejście do hotelu jest repliką zabytkowego kościoła w Teguise. Stylowe lobby zachwyca bujną roślinnością oraz wodospadem. Dla najbardziej wymagających przygotowano ofertę o rozszerzonych świadczeniach w części przeznaczonej tylko dla dorosłych Gości - Club Volcan. Pięknie urządzone, komfortowe pokoje, znakomita kuchnia i profesjonalna obsługa pozwalają cieszyć się każdym dniem wakacji na tej niezwykłej wyspie, jaką jest Lanzarote.

POŁOŻENIE:

ok. 900 m od centrum PLAYA BLANCA, na klifie, ok. 50 m od Marina Rubicon z barami, restauracjami, sklepami i galeriami sztuki, ok. 10 km od parku Timanfaya; ok. 40 km od lotniska w Arrecife, na zamówienie transfer indywidualny ok. 810 zł w 2 strony (taxi maks. 4 osoby); przystanek autobusowy ok. 600 m od hotelu.

PLAŻA:

Playa Dorada, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 900 m od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 10 EUR/komplet); Las Coloradas, publiczna, kamienista, wulkaniczna, łagodne zejście do morza, ok. 1,2 km od hotelu; Papagayo, publiczne, piaszczyste, łagodne zejście do morza, ok. 4 km od hotelu.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2001 r., stylowy, systematycznie odnawiany, w 2018 r. remont: recepcja, bar w lobby Habana, Fun Pub Los Jameos, restauracja La Florida, zbudowany w stylu tradycyjnej wioski z białymi domkami, 255 pokoi, 20 budynków, do 7 pięter, 5 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja La Florida - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show-cooking, wieczory tematyczne, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 3 restauracje á la carte: Tasca Yaiza - kuchnia lokalna i międzynarodowa, tylko lunche, Kazan - japońska, Rubicón - kuchnia włoska, 2 restauracje á la carte w Marinie Rubicón: la Casa Roja - gourmet i Casa Brigida, bar w lobby Habana, Las Coloradas przy basenie, Fun Pub Los Jameos z dyskoteką, wymagany strój formalny; kantor, butik, parking; centrum kongresowe dla 400 osób, taras z widokiem na ocean i sąsiednie wyspy, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service (8.00-24.00), lekarz na wezwanie, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; przy zakwaterowaniu wymagana karta kredytowa; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express; część Club Volcan (tylko dla dorosłych; za dopłatą) o rozszerzonych świadczeniach, na zapytanie: prywatne, wcześniejsze zakwaterowanie i późniejsze wykwaterowanie, drink powitalny, taras z widokiem na wyspy Lobos i Fuerteventurę, room-service (8.00-24.00), usługa budzenia, centrum biznesowe z dostępem do internetu, czytelnia; restauracja w części Club: śniadania w formie bufetu, możliwość zamówienia dań ciepłych (obsługa kelnerska); kawa, herbata, ciasto (16.00-18.00) przy basenie; podgrzewany basen, sauna, hammam, siłownia, kort do squasha; kort tenisowy i paddle w Marinie Rubicon; 10% zniżki na masaże i inne usługi strefy Wellness; bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 38 m², elegancki i stylowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc, bidet; suszarka), pokój dzienny i sypialnia wydzielone optycznie, telewizja satelitarna (część kanałów płatna), telefon, sejf; za opłatą: mini-bar; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen; widok na morze za dopłatą;

standardowy w części Club Volcan:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 38 m², tylko dla dorosłych; wyposażenie jak w pokoju standardowym; dodatkowo: hotelowe kosmetyki, szlafroki, kapcie, na powitanie woda mineralna, zestaw do kawy/herbaty (uzupełniany), menu poduszkowe, mini zestaw Hi-Fi, śniadanie w pokoju (wymagana wcześniejsza rezerwacja), widok na morze.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny, słodka woda, dwa baseny podgrzewane sezonowo, łącznie ok. 2300 m², gł. do 1, 2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; w części Club Volcan (tylko dla gości tej części): prywatny, podgrzewany basen, jacuzzi, solarium, łóżka balijskie; centrum wellness: łaźnia turecka, centrum fitness, sauna, masaże, kort do squasha; kort tenisowy (w marinie), paddle (w marinie), tenis stołowy, squash, rzutki, bilard, piłkarzyki, siłownia, aerobik, szachy ogrodowe; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowo-rekreacyjne, pokazy artystyczne; za opłatą: centrum wellness: kryty basen, jacuzzi, sauna, hammam, łaźnia parowa, bicze szkockie, zabiegi pielęgnacyjne, masaże; oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży: windsurfing, rowerki wodne, canoe, kajaki, snurkowanie.

KONTAKT:

0034/928519185, www.hotelvolcanlanzarote.com

GRATIS:

Wi-Fi


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo luksusowy hotel - polecam dla wymagających klientów. Ciekawa architektura, eleganckie pokoje. Bardzo smaczne jedzenie i bogata oferta oferta sportowo-rekreacyjna!

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Lanzarote, Hiszpania

Opis hotelu

Ośrodek wypoczynkowy zbudowany został w roku 2011. Goście zakwaterowani są w 255 pokojach. W kompleksie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Na miejscu znajduje się szatnia, sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa, kawiarnia, bar i pub. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie kompleksu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą, sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu oraz na parkingu. Rowery będą bezpieczne w naszej przechowalni. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: wielojęzyczny personel, babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, wentylator, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne dysponują łóżkiem podwójnym. Kolejnym udogodnieniem jest możliwość rezerwacji oddzielnych sypialni. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto dostępne są sejf i biurko oraz za dodatkową opłatą minibarek. Minilodówka i ekspres do kawy / herbaty również należą do standardowego wyposażenia. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi. W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki wyposażone są w prysznic, wannę i jacuzzi. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Różnorodne atrakcje, jak tenis ziemny, siatkówka i padel tenis, czy też za dodatkową opłatą rower / rower górski urozmaicą Państwa pobyt w ośrodku wypoczynkowym. Atrakcje wodne będące do dyspozycji gości kompleksu to spływy kajakowe i aqua fitness, jak również za dodatkową opłatą narty wodne, przejażdżki motorówką, przejażdżki na bananie wodnym, kanadyjki, żeglowanie, rejsy katamaranem i nurkowanie. Windsurfing, jet ski i snorkeling organizowane są przez firmy zewnętrzne. Dla osób preferujących aktywny wypoczynek przygotowaliśmy bogaty program zajęć również wewnątrz obiektu. Dostępne są studio fitness, tenis stołowy, bilard, dart, squash i joga. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, sauna, łaźnia parowa, salon piękności, zabiegi masażu, anti-aging i solarium. Muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub, minidisco i night-club zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem i wyżywienie częściowe. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu.

Akceptowane karty kredytowe

Akceptowane są wszystkie powszechnie używane karty kredytowe, jak np. American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu THe Volcan Lanzarote
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Lanzarote)
Rozrywkowa Playa Blanca na Lanzarote
Jaskinia Jameos del Aqua na Lanzarote
park rozrywki z egzotycznymi zwierzętami Rancho Texas
Jardin de Cactus - lanzarote
El Golfo na Lanzarote
La Graciosa - dziewicza wyspa
Mirador del Rio - Lanzarote
Papagayo Beach, Lanzarote
Wakacyjny kurort Puerto del Carmen na Lanzarote
Park wulkanów Timanfaya Park na Lanzarote
Famara Beach - Lanzarote
Rodzinny kurort Costa Tequise na Lanzarote
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu THe Volcan Lanzarote

4.9
zdecydowanie polecam

elegancki i luksusowy w ciekawym stylu bardzo nawiązującym do architektury samej wyspy Lanzarote - tak mogę określić hotel Melia Volcan. Wypoczynek w tym hotelu to naprawdę sama przyjemność, jest dopracowany w każdym calu, pokoje przytulne, czyściutkie, a jedzenie tak smaczne, jak w niejednej bardzo dobrej restauracji. Hotel nas zachwycił :) Koniecznie polecam zwiedzić park Timanfaya z wulkanicznym krajobrazem nie z tej ziemi

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.6
zdecydowanie polecam

Hotel bardzo ładny, skąpany w zieleni, z ładnymi basenami i niedaleko plaży. Niestety podczas naszego pobytu na Lanzarote szalał wiatr, więc nie mogliśmy się za bardzo kąpać :( sam hotel Volcan Lanzarote jest zadowalający nawet dla wymagających, ma spore pokoje które są ładnie urządzone, wyśmienite posiłki i super atmosferę. Gdyby nie ta pogoda byłyby to najlepsze wakacje, jednak jesteśmy trochę zawiedzeni brakiem słońca :( Chętnie tu jeszcze wrócimy!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu THe Volcan Lanzarote:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Hotel
    5.1
  • Pokoje
    5
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    i sport
    4.4
  • Obsługa
    5
HolidayCheck
Ocena THe Volcan Lanzarote:
5.1 / 6

Dobry termin 2012-09-26
Szczegóły oceny hotelu THe Volcan Lanzarote:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7

THe Volcan Lanzarote - możliwości zakwaterowania:

DZ,BkoT
DZ/B/BkoT/M/Club Volcán
Doppelz,60plus,Balk/Ter/M
Doppel,Balk/Terr,60+
Doppelz Bakon od. Terr,Me
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pokój club volcan 2 os. + 1 dostawka, tylko dla dorosłych
Pokój club volcan 2 os. tylko dla dorosłych
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
EZ,Balk/Ter/Meerbl/Club V
Einzelz Balkon od. Terr,M
Juniorsuite/B/Du/WC/BkoT
Pok. 1 os.
Pok. 1 os. w/morze

THe Volcan Lanzarote - Możliwości wyżywienia:


THe Volcan Lanzarote - miasta wylotu:


THe Volcan Lanzarote - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel THe Volcan Lanzarote? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00