cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
  • Hotel Beatriz Playa, Lanzarote
1 / 26
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
24.04 - 25.04
już od 288 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
04.12 - 05.12
już od 224 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Beatriz Playa
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Beatriz Playa
star 4

Hiszpania: Lanzarote
Ocena hotelu Beatriz Playa:
4.4 / 5
Średnia z 7 opinii
Szczegóły oceny hotelu Beatriz Playa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Beatriz Playa & Spa to dogodnie usytuowany hotel (blisko lotniska, centrum Puerto Del Carmen i szerokiej, piaszczystej plaży oraz promenady nadmorskiej). Hotel bardzo zadbany, czysty, pięknie utrzymany ogród, smaczna kuchnia. Polecany zarówno młodym ludziom jak i rodzinom z dziećmi ze względu na bogatą infrastrukturę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej części kurortu Puerto del Carmen, przy nadmorskiej promenadzie i plaży Matogarda
  • wygodne pokoje, bogate zaplecze sportowo rekreacyjne, animacje dla dzieci i dorosłych, centrum SPA
  • wi fi w lobby bezpłatne

Hotel Beatriz Playa w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Beatriz Playa & Spa to dogodnie usytuowany hotel (blisko lotniska, centrum Puerto Del Carmen i szerokiej, piaszczystej plaży oraz promenady nadmorskiej). Hotel bardzo zadbany, czysty, pięknie utrzymany ogród, smaczna kuchnia. Polecany zarówno młodym ludziom jak i rodzinom z dziećmi ze względu na bogatą infrastrukturę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej części kurortu Puerto del Carmen, przy nadmorskiej promenadzie i plaży Matogarda
  • wygodne pokoje, bogate zaplecze sportowo rekreacyjne, animacje dla dzieci i dorosłych, centrum SPA
  • wi fi w lobby bezpłatne

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

  • recepcja
  • taras słoneczny 
  • winda 
  • ogród 
  • Wi-Fi (lobby, w cenie)
  • leżaki, parasole (przy basenie w cenie, na plaży płatne) 
  • parking przy hotelu (w cenie)
  • sala konferencyjna
  • pralnia (płatna)
  • sklep z pamiątkami

karty

Visa, MasterCard, American Express, Diners, EC/Maestro

Liczba pokojów

404

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dla dzieci

  • brodzik dla dzieci
  • miniklub
  • plac zabaw 
  • wysokie krzesełka 
  • animacje dla dzieci 
  • łóżeczko dla dziecka (w cenie)
  • minidyskoteka

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Beatriz Playa & Spa to dogodnie usytuowany hotel (blisko lotniska, centrum Puerto Del Carmen i szerokiej, piaszczystej plaży oraz promenady nadmorskiej). Hotel bardzo zadbany, czysty, pięknie utrzymany ogród, smaczna kuchnia. Polecany zarówno młodym ludziom jak i rodzinom z dziećmi ze względu na bogatą infrastrukturę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej części kurortu Puerto del Carmen, przy nadmorskiej promenadzie i plaży Matogarda
  • wygodne pokoje, bogate zaplecze sportowo rekreacyjne, animacje dla dzieci i dorosłych, centrum SPA
  • wi fi w lobby bezpłatne

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Lanzarote

Opis oferty:

Znakomite położenie, bardzo dobre warunki do wypoczynku rodzinnego i dużo możliwości dla amatorów aktywnego urlopu to główne walory hotelu. W kolorowy ogród ładnie wkomponowano baseny i wspaniałe wodospady zbudowane z wulkanicznych skał. Hotel leży tylko parę kroków od znanej plaży Matagorda, przy nadmorskiej długiej promenadzie, którą można dojść aż do centrum pełnego życia Puerto del Carmen. Nowoczesne, pięknie zaprojektowane spa to idealne miejsce na pełen relaks pod opieką profesjonalnej obsługi.

POŁOŻENIE:

ok. 4 km od centrum PUERTO DEL CARMEN, z nocnym życiem, sklepami i restauracjami, ok. 250 m od najbliższych sklepów i barów w lokalizacji Matagorda, przy nadmorskiej promenadzie, ok. 700 m do centrum, w pobliżu sklepów, restauracji i barów, ok. 7 km od stolicy wyspy Arrecife, ok. 20 km od Parku Narodowego Timanfaya; ok. 3 km od portu lotniczego Arrecife, może być słyszalny ruch lotniczy; przystanek autobusowy ok. 400 m od hotelu.

PLAŻA:

Matagorda, publiczna, długość ok. 800 m, szerokość do ok. 40 m, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 20 m od hotelu, przejście przez promenadę, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 10 EUR/dzień); sporty wodne (płatne).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, 404 pokoje, budynek główny, 4 piętra, 8 wind, przestronne i eleganckie lobby, recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show­ cooking, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja/bar Davao przy basenie - obsługa kelnerska, obiady, przekąski, restauracja włoska - á la carte, czynna wieczorem - wymagana jest wcześniejsza rezerwacja, dostępne foteliki i menu dla dzieci, piano­ bar La Barqueta, bar Mindanao, bankomat, kantor, centrum konferencyjne dla 200 osób, taras z widokiem na ogród, basen i ocean, bezpłatny internet bezprzewodowy przy recepcji; za opłatą: punkt internetowy (ok. 7 EUR/godz.), room-service, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek - sofa), ok. 25 m², zadbany, optycznie wydzielona część dzienna, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf (ok. 21 EUR/tydz.), minibar, internet bezprzewodowy (ok. 7 EUR/dzień, ok. 20 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.;

junior suite:

2-os. (możliwość 2 dostawek), ok 34 m², pokój dzienny i sypialnia, wyposażenie jak w pokoju standardowym, widok na basen/morze; pokój junior suite za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda: ok. 120 m² i ok. 30 m², gł. 1,5 m, mniejszy basen sezonowo podgrzewany, brodzik dla dzieci, sezonowo podgrzewany, słona woda, ok. 15 m²; przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 15 EUR); koszykówka, siatkówka plażowa, tenis stołowy, łucznictwo, sala fitness, rzutki, siatkówka plażowa; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, 6 dni w tygodniu animacje dla dorosłych i dzieci: gry, zabawy, przedstawienia, codziennie wieczorne show; za opłatą: kort tenisowy (ok. 6 EUR/godz.) z wypożyczalnią sprzętu, bilard, minigolf, salon gier; ok. 4 km od hotelu 18-dołkowe pole golfowe.

SPA:

centrum spa (wstęp: ok. 15 EUR/ 2 godz.- tylko dla osób powyżej 14. roku życia): kryty basen, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, siłownia (9.00-21.00), natryski naprzemienne; dodatkowo płatne: hydroterapia, masaże lecznicze i relaksacyjne, zabiegi kosmetyczne na twarz i ciało.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (8.00-10.15), obiad (13.00-15.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej, do posiłków napoje bezalkoholowe i alkoholowe; przekąski w wyznaczonym barze (12.00-16.00); napoje bezalkoholowe (7.00-23.00) i lokalne napoje alkoholowe (11.00-23.00) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/928512166, www.beatrizhoteles.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Beatriz Playa & Spa to dogodnie usytuowany hotel (blisko lotniska, centrum Puerto Del Carmen i szerokiej, piaszczystej plaży oraz promenady nadmorskiej). Hotel bardzo zadbany, czysty, pięknie utrzymany ogród, smaczna kuchnia. Polecany zarówno młodym ludziom jak i rodzinom z dziećmi ze względu na bogatą infrastrukturę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej części kurortu Puerto del Carmen, przy nadmorskiej promenadzie i plaży Matogarda
  • wygodne pokoje, bogate zaplecze sportowo rekreacyjne, animacje dla dzieci i dorosłych, centrum SPA
  • wi fi w lobby bezpłatne

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Lanzarote

Opis oferty:

Znakomite położenie, bardzo dobre warunki do rodzinnego wypoczynku i dużo możliwości dla amatorów aktywnego urlopu to główne walory hotelu. W kolorowy ogród ładnie wkomponowano baseny i wspaniałe wodospady zbudowane z wulkanicznych skał. Hotel leży tylko parę kroków od znanej plaży Matagorda, przy nadmorskiej długiej promenadzie, którą można dojść aż do centrum pełnego życia Puerto del Carmen. Nowoczesne, pięknie zaprojektowane spa to idealne miejsce na pełen relaks pod opieką profesjonalnej obsługi.

POŁOŻENIE:

ok. 4 km od centrum PUERTO DEL CARMEN, z nocnym życiem, sklepami i restauracjami, ok. 250 m od najbliższych sklepów i barów w lokalizacji Matagorda, przy nadmorskiej promenadzie, ok. 700 m do centrum dzielnicy, w pobliżu sklepów, restauracji i barów, ok. 7 km od stolicy wyspy Arrecife, ok. 20 km od Parku Narodowego Timanfaya; ok. 3 km od lotniska w Arrecife, może być słyszalny ruch lotniczy; przystanek autobusowy ok. 400 m od hotelu.

PLAŻA:

Matagorda, publiczna, długość ok. 800 m, szerokość do ok. 40 m, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 20 m od hotelu, przejście przez promenadę, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 10 EUR/dzień); sporty wodne (płatne).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, 404 pokoje, budynek główny, 4 piętra, 8 wind, przestronne i eleganckie lobby, recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show­ cooking, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja/bar Davao przy basenie - obsługa kelnerska, obiady, przekąski, restauracja włoska - á la carte, czynna wieczorem - wymagana jest wcześniejsza rezerwacja, dostępne foteliki i menu dla dzieci, piano­ bar La Barqueta, bar Mindanao, bankomat, kantor, centrum konferencyjne dla 200 osób, taras z widokiem na ogród, basen i ocean, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy (ok. 7 EUR/godz.), room-service, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek - sofa), ok. 25 m², zadbany, optycznie wydzielona część dzienna, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; za opłatą: sejf (ok. 21 EUR/tydz.), minibar, internet bezprzewodowy (ok. 7 EUR/dzień, ok. 20 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

junior suite:

2-os. (możliwość 2 dostawek), ok 34 m², pokój dzienny i sypialnia, wyposażenie jak w pokoju standardowym, widok na basen/morze; pokój junior suite za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda: ok. 120 m² i ok. 30 m², gł. 1,5 m, mniejszy basen sezonowo podgrzewany, brodzik dla dzieci, sezonowo podgrzewany, słona woda, ok. 15 m²; przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 15 EUR); koszykówka, siatkówka plażowa, tenis stołowy, łucznictwo, sala fitness, rzutki, siatkówka plażowa; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, 6 dni w tygodniu animacje dla dorosłych i dzieci: gry, zabawy, przedstawienia, codziennie wieczorne show; za opłatą: kort tenisowy (ok. 6 EUR/godz.) z wypożyczalnią sprzętu, bilard, minigolf, salon gier; ok. 4 km od hotelu 18-dołkowe pole golfowe.

UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

• osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do recepcji, restauracji, baru, basenu- podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu, windaPokój: • 6 pokoi (na zapytanie)- szerokość drzwi wejściowych do pokoju: 80 cmŁazienka: - szerokość drzwi do łazienki: 80 cm• wanna: poręcz• poręcz przy toalecie• umywalka dostępna dla osoby poruszającej się na wózku

SPA:

centrum spa (wstęp dla osób powyżej 14 lat, ok. 15 EUR/2 godz./os.): kryty basen, sauna, hammam, jacuzzi, siłownia (9.00-21.00), natryski naprzemienne; dodatkowo płatne: hydroterapia, masaże lecznicze i relaksacyjne, zabiegi kosmetyczne na twarz i ciało.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (8.00-10.15), obiad (13.00-15.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej, do posiłków napoje bezalkoholowe i alkoholowe; przekąski w wyznaczonym barze (12.00-16.00); napoje bezalkoholowe (7.00-23.00) i lokalne napoje alkoholowe (11.00-23.00) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/928512166, www.beatrizhoteles.com

GRATIS:

Wi-Fi


Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Beatriz Playa & Spa to dogodnie usytuowany hotel (blisko lotniska, centrum Puerto Del Carmen i szerokiej, piaszczystej plaży oraz promenady nadmorskiej). Hotel bardzo zadbany, czysty, pięknie utrzymany ogród, smaczna kuchnia. Polecany zarówno młodym ludziom jak i rodzinom z dziećmi ze względu na bogatą infrastrukturę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej części kurortu Puerto del Carmen, przy nadmorskiej promenadzie i plaży Matogarda
  • wygodne pokoje, bogate zaplecze sportowo rekreacyjne, animacje dla dzieci i dorosłych, centrum SPA
  • wi fi w lobby bezpłatne

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel położony na obrzeżach kurortu, przy nadmorskiej promenadzie, ok. 4 km od centrum Puerto Del Carmen (szeroki wybór sklepów, restauracji, barów). Ok. 400 m od hotelu znajduje się małe centrum handlowe oraz restauracje. Do lotniska w Arrecife ok. 5 km.
Plaża:

Hotel znajduje się przy szerokiej, piaszczysto-żwirowej plaży Matagorda (przejście przez promenadę). Leżaki i parasole na plaży płatne (ok. 6 Eur/os).
Do dyspozycji gości:

Recepcja, lobby, windy, restauracja bufetowa, 3 restauracje a'la carte, 4 bary (w tym 2 z przekąskami), tarasy słoneczne z leżakami i parasolami, 2 baseny i brodzik (1 basen i brodzik podgrzewane zimą, słodka woda), miniklub, plac zabaw, opiekunka dla dzieci (płatna), niewielki pasaż handlowy, sale konferencyjne, punkt medyczny (płatny), pralnia (płatna), wypożyczalnia samochodów. Hotel zapewnia ręcznikibasenowe - depozyt (ok. 10 Eur, wymiana ok. 1 Eur).
Pokoje:

W hotelu znajdują się 404 pokoje różnego typu rozlokowane w 3-piętrowym budynku. Wszystkie wygodne, klimatyzowane, z łazienką (suszarka do włosów), TV-sat, telefonem, lodówką (ok. 3 EUR/dzień), sejfem (ok. 3 EUR/dzień), balkonem lub tarasem (meble balkonowe). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis. Pokoje dla osób niepełnosprawnych na potwierdzenie.
Pokoje standardowe (pow. ok. 35 m2) - dla max. 4 osób, z optycznie wydzieloną częścią wypoczynkową (rozkładana sofa).
Wyżywienie:

All Inclusive: śniadania (08:00-10:15), obiady (13:00-15:30) oraz obiadokolacje (19:00-21:30) w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w barach (10:00-00:00).
Program sportowy i animacyjny:

Hotel zapewnia dzienne i wieczorne animacje dla dzieci oraz dorosłych. Bezpłatnie: siłownia, tenis stołowy, rzutki, petanka, siatkówka plażowa, minigolf (wymagany depozyt za kije), kort tenisowy, boisko multisportowe, pokój gier. Płatne: Centrum SPA -masaże, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, basen z masażami wodnymi.
Internet:

WiFi bezpłatnew hotelowym lobby, w pokojach płatne (ok. 7 EUR/dzień i ok, 20 EUR/tydzień).
Kategoria lokalna:

****
Strona www:

Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
Dzień od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachlokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow na miejscu). Powrót do Polski.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Wycieczki lokalne

LANZAROTE

GRAND TOUR

Całodzienna wycieczka objazdowa po najważniejszych i najpiękniejszych miejscach na całej wyspie. Między innymi zachwycający Park Narodowy Timanfaya gdzie jedziemy trasą między kraterami wulkanów, a także Jameos del Aqua, Ogród Kaktusów, Los Hervideros, El Golfo, Haria oraz La Geria, gdzie degustujemy przepyszne wina z Lanzarote.
Cena: ok. 60 Eur za osobę dorosłą, ok. 35 Eur za dziecko (2 - 12 lat)
I LOVE LA GRACIOSA
Rejs przez cieśninę El Rio tuż przy malowniczych wysokich klifach na wysepkę znaną jako "oaza romantyków", której plaże uważane są za najpiękniejsze w tym regionie. Zwiedzanie miasteczka, a następnie wyprawa katamaranem wzdłuż wybrzeża La Graciosy. Po drodze czas na plażowanie, kajaki, snorkeling/kąpiel w oceanie, a na koniec impreza - tańce, zabawa. Opieka w języku polskim.
Cena ok. 59 Eur za osobę dorosłą, ok. 35 Eur za dziecko (2 - 12 lat) (w cenie napoje bezalkoholowe, pyszny hiszpański obiad na katamaranie, piwo San Miguel i wino sangria bez ograniczeń, kajaki)
LANZAROTE NIEZNANE VIP

Wyjazd półdniowy (możliwa trasa poranna lub wieczorna) busem 8-osobowym na czele z polskim przewodnikiem - pasjonatem, gdzie odwiedzacie Państwo miejsca bardziej ukryte, lokalne, nieznane przeciętnemu turyście. Wjeżdżacie Państwo również w szutrowe zakątki. Doskonała opcja również dla tych, którzy na Lanzarote nie są po raz pierwszy.
Cena: ok. 47 Eur
SUBMARINE
Wyprawa łodzią podwodną w ok 40metrowe głębiny oceanu, w miejsca gdzie podziwiamy wraki statków oraz wabimy poprzez wyrzutnie pokarmu wszystkie żywe organizmy jakie pływają w okolicy.
Cena: ok. 55 Eur za osobę dorosłą, ok. 34 Eur za dziecko (2-12 lat)
NURKOWANIE PO POLSKU
Ławice ryb, płaszczki, ośmiornice, kraby, flądry i bajecznie kolorowe papugoryby to zaledwie namiastka atrakcji czekających w czystych, przejrzystych wodach oceanu. Wszystko pod okiem polskich instruktorów, zapewniających bezpieczną, wspaniałą zabawę oraz "głębię" pozytywnych emocji.                                                                   
Cena: ok. 75 Eur
WYDMY W CORRALEJO
Lekka wycieczka na najmniej zaludnioną Wyspę Kanaryjską, która szczyci się krainą wydm do złudzenia przypominającą Saharę. Mamy też czas na zwiedzanie miasteczka Corralejo oraz plażowanie.Opieka w języku angielskim                                           
Cena: ok. 53 Eur za osobę dorosłą, ok. 30 Eur za dziecko (2-12 lat)
Dla aktywnych

Mekka surferów
Okazałe fale sprawiają, że jest to idealna lokalizacja do uprawiania sportów wodnych, a zwłaszcza surfingu. Do najlepszych miejsc zaliczają się Costa Teguise oraz Playa Famara. Lanzarote oferuje również inne formy sportów wodnych takie jak stand up paddle czy kajaki.
Trekking
Odkryj zadziwiający świat aktywnych wulkanów podczas trekkingowych wędrówek językami lawy! Przenieś się do innego świata spacerując pośród wulkanicznych kraterów, lawowych tuneli i tajemniczych wulkanicznych jezior. Zachwyć się niepowtarzalnym krajobrazem Lanzarote! (Możliwe wykupienie wycieczki trekkingowej u rezydenta. Koszt ok. 40 EUR/os.)
Zwiedzanie

Z miłości do wulkanów - Dom Cesara Manrique Ten dom to wyjątkowe dzieło sztuki, które powstało z miłości artysty do wulkanów. Wybudowany został w korycie wyschniętego potoku Taro de Tahiche. Parter domu znajduje się w naturalnych skalnych jamach powstałych po erupcji wulkanu.
Przyroda

Wioska El Golfo
Zobacz na własne oczy krater wulkaniczny! W niewielkiej miejscowości El Golfo jest krater o tej samej nazwie, a w jego wnętrzu unikalne zielone jeziorko Charco de los Clicos.
Kaktusy w Jardin de Cactus
Kaktusowy ogród będący dziełem artysty Césara Manrique. W ogrodzie rośnie ponad 10 000 roślin reprezentujących ponad 1 400 gatunków! Większość z nich pochodzi z Ameryki i Madagaskaru, ale znaleźć tu także można kilka gatunków rodzimych dla Wysp Kanaryjskich.
Relaks

Marina Rubicon
Ta ekskluzywna marina znajduje się w miejscowości Playa Blanca. Jest idealnym miejscem na wieczorne, romantyczne spacery. Zwolennicy luksusu znajdą tutaj również sklepy znanych marek.
Słuchając szumu fal
Papagayo jest jedną z nielicznych białych plaż na wyspie. Zapraszamy do relaksu nad zatokami obmywanymi przez krystalicznie czystą wodę. Wypoczynek w towarzystwie pięknych widoków, ciepłego piasku i szumu fal gwarantowany!
Klify na Playa Famara
Playa Famara leży w północno-zachodniej części wyspy. Niezwykle piękna - po wschodniej stronie otoczona jest potężnymi klifami masywu Risco De Famara, a po drugiej stronie podziwiać można białe domki miasteczka. Znakomita do spacerowania i uprawiania windsurfingu! Ostrzegamy jednak, że fale potrafią tu być naprawdę wysokie.
Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

Inne

WYSPY KANARYJSKIE informacje ogólne

Waluta
EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza
Obywatele Polski mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego.
Czas
Czas Polski - 1 godzina.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 10 EUR woda 1l. - 1 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR.
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.65 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Lanzarote
Najbardziej niezwykła ze wszystkich Wysp Kanaryjskich, uznana za cud przyrody i wpisana na liste UNESCO jako Światowy Rezerwat Biosfery. Większość jej powierzchni pokrywa zastygła lawa oraz ponad 300 wulkanicznych stożków. Jedną z największych atrakcji jest Park Narodowy Timanfaya założony na terenach wulkanicznych, zwanych górami ognia. Wyspa jest również bardzo harmonijnie zabudowana według koncepcji słynnego hiszpańskiego architekta Cesara Manrique. Nie znajdziemy tu wysokiej zabudowy, a nawet nadmorskie kurorty zachowują typowy kanaryjski charakter. Do tego piękne plaże z ciemnym piaskiem i fantastyczna atmosfera oraz pogoda, a także niezwykłe uprawiane tylko tutaj wina - to wszystko powoduje, że Lanzarote jest jedyna w swoim rodzaju.
Playa Blanca
Choć szybko się rozwija w ostatnich latach, nadal zachowała swój urok i atmosferę spokoju i relaksu. Poza plażą znajdziecie tu port jachtowy i promenadę ze sklepami i restauracjami. Stąd najbliżej do sąsiedniej Fuerteventury i do słynnych winnic Lanzarote, gdzie w wulkanicznej ziemi uprawia się winorośle i produkuje jedno z najlepszych białych win Hiszpanii.
Puerto del Carmen
Ten najstarszy i największy kurort zbudowany wokół portu rybackiego teraz rozciąga się wzdłuż najdłuższej plaży na wyspie i przyciąga zarówno rodziny z dziećmi jak i osoby spragnione rozrywki. Tu znajdziecie największy wybór barów, restauracji i kawiarni oraz sklepy a nawet kasyno.
Costa Teguise
Jedna z najstarszych miejscowości wypoczynkowych Lanzarote wybudowana od podstaw wg projektów Cesara Manrique oferuje doskonałe plaże i jest świetnym miejscem wypadowym do zwiedzania wyspy. Tu każdy znajdzie coś dla siebie - aqua park, restauracje i bary, pole golfowe i plaże dla każdego. Amatorzy wind surfingu skupiają się na plaży Las Cucharas, a rodziny z dziećmi najczęściej wybierają mniejsze Los Charcos z jasnym piaskiem.
Wyloty z:
Warszawy i Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
"


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Beatriz Playa & Spa to dogodnie usytuowany hotel (blisko lotniska, centrum Puerto Del Carmen i szerokiej, piaszczystej plaży oraz promenady nadmorskiej). Hotel bardzo zadbany, czysty, pięknie utrzymany ogród, smaczna kuchnia. Polecany zarówno młodym ludziom jak i rodzinom z dziećmi ze względu na bogatą infrastrukturę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej części kurortu Puerto del Carmen, przy nadmorskiej promenadzie i plaży Matogarda
  • wygodne pokoje, bogate zaplecze sportowo rekreacyjne, animacje dla dzieci i dorosłych, centrum SPA
  • wi fi w lobby bezpłatne

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Hiszpania/Lanzarote

Informacje Ogólne:

Beatriz Playa & SPA w Matagorda-Playa Pocillos posiada 404 pokoi na 4 piętrach. Hotel położony jest tuż przy plaży piaszczysta. Miasta położone najbliżej hotelu to Arrecife (10 km) i Puerto Del Carmen (7 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada klimatyzację, kiosk, recepcję, salon, lobby, sklepy i 12 windy. W 4-piętrowym hotelu personel mówi po niemiecku, hiszpańsku, włosku i angielsku. Mobilność również na urlopie jest zapewniona dzięki wypożyczalni rowerów i samochodów. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji są 3 baseny ze słoną wodą oraz oddzielny brodzik. Znajdujący się przy basenie bar oferuje swoim gościom relaks przy drinku. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się sklepy, przystanek autobusowy, supermarket, postój taksówek i bary/restauracje. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: Water Park (20 km), dyskoteka (7 km), Timanfaya (20 km), informacja turystyczna (7 km), jazda konna (15 km) i Rancho Texas (3 km). Hotel zapewnia dostęp bez barier: łazienka przystosowana do korzystania przez osoby na wózkach inwalidzkich, winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich i rampa/podnośnik. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia:

Hotel oferuje usługi prasowania, usługę budzenia, opiekę medyczną, concierge, sejfy, pralnię, serwis pokojowy, kantor i pokojówki. Dostęp do Internetu w terminalach internetowych i bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje usługi opiekunki, klub dziecięcy, brodzik i zajęcia animacyjne dla dzieci, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel oferuje salę konferencyjną z następującym wyposażeniem: catering. Godziny pracy recepcji: 24h.

Rodzaje wyżywienia:

Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody/lody dla dzieci. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w godzinach wyznaczonych przez hotel.

Sport i Rozrywka:

Beatriz Playa & SPA posiada hammam, jacuzzi, spa, łaźnię parową i pokój do relaksu. W ramach aktywności hotel oferuje program zajęć animacyjnych, grę boccia, strzelanie z łuku, minigolfa, bilard, rzutki, tenis stołowy i sala gier. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: piłka nożna, siatkówka plażowa, koszykówka i fitness. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 7 km. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy muzykę na żywo i przedstawienia wieczorne.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: Diners Club, karta Eurocard/MasterCard, karta Visa i American Express. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Bagaż

Berlin Schonefeld (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 80zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Beatriz Playa & Spa to dogodnie usytuowany hotel (blisko lotniska, centrum Puerto Del Carmen i szerokiej, piaszczystej plaży oraz promenady nadmorskiej). Hotel bardzo zadbany, czysty, pięknie utrzymany ogród, smaczna kuchnia. Polecany zarówno młodym ludziom jak i rodzinom z dziećmi ze względu na bogatą infrastrukturę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej części kurortu Puerto del Carmen, przy nadmorskiej promenadzie i plaży Matogarda
  • wygodne pokoje, bogate zaplecze sportowo rekreacyjne, animacje dla dzieci i dorosłych, centrum SPA
  • wi fi w lobby bezpłatne

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Lanzarote, Hiszpania

UWAGA!

Opis z poprzedniego sezonu!

Położenie

spokojne, na obrzeżach Puerto del Carmen. Do centrum ok. 4 km. Okresowo możliwe zakłócenia akustyczne spowodowane bliskością lotniska.

Plaża

przy piaszczystej, publicznej plaży Playa de Matagorda, oddzielony promenadą. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

404 pokoje, 4 piętra, windy. Lobby z recepcją, sala z TV sat., 3 restauracje tematyczne (kuchnia orientalna, włoska, Burger), bary, cafeteria, pizzeria (otwarta 2 x tydz.), sklep z pamiątkami. W ogrodzie 2 baseny z wodą morską, taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie w cenie, ręczniki kąpielowe za kaucją. www.beatrizhoteles.com

Dostęp do internetu

WiFi przy recepcji gratis, poza tym za opłatą. Kącik internetowy za opłatą.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (A1-3A): ok. 40 m2, minibar (na zapytanie, za opłatą), lodówka, klimatyzacja, odpłatny sejf, TV sat., telefon, balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Z widokiem na ocean (A1-3G). Komfort Plus z widokiem na ocean (A2-3K): najładniej położone, na wyższych piętrach. Wariant ekonomiczny (A2-3S). Senior 60 Plus (A1-3D): ze zniżką dla seniorów. Junior suite (A2-3C): ok. 80 m2, kącikiem wypoczynkowy i oddzielna sypialnia, wyposazone jak A2A. Pokoje rodzinne 1 (A3-4E): jeden pokój ok. 45 m2 dla 3-6 osób, wyposażone jak A2A. Pokoje rodzinne 2 (C4-6F): dla min. 4 os., w budynku głównym, 2 pokoje dwuosobowe połączone drzwiami, z balkonem.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

Sport

siłownia, minigolf, tenis (w ciągu dnia), tenis stołowy, siatkówka, strzelanie z łuku. Odpłatnie: bilard, tenis (wieczorami).

Wellness

w nowoczesnym centrum spa (wstęp od 14 lat) odpłatnie: masaże, whirlpool, sauna.

Dzieci

oddzielny brodzik, miniklub (4-12 lat), minidisco, plac zabaw. Łóżeczko dla dzieci do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

program animacyjny w ciągu dnia, kilka razy w tygodniu wieczorny program rozrywkowy.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Kolacja w jednej z 2 restauracji tematycznych (wymagana wcześniejsza rezerwacja, orientalna za opłatą). Wino stołowe, woda, soki, piwo do posiłków. Przekąski, burgery i kanapki w godz. 16-18:00. Po południu kawa, herbata, keks. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do godz. 24:00. 2 wejścia na pobyt do hotelowego  SPA.

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach: 21.04-15.06.17, 7.10-31.10.17.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Tech info

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Beatriz Playa & Spa to dogodnie usytuowany hotel (blisko lotniska, centrum Puerto Del Carmen i szerokiej, piaszczystej plaży oraz promenady nadmorskiej). Hotel bardzo zadbany, czysty, pięknie utrzymany ogród, smaczna kuchnia. Polecany zarówno młodym ludziom jak i rodzinom z dziećmi ze względu na bogatą infrastrukturę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej części kurortu Puerto del Carmen, przy nadmorskiej promenadzie i plaży Matogarda
  • wygodne pokoje, bogate zaplecze sportowo rekreacyjne, animacje dla dzieci i dorosłych, centrum SPA
  • wi fi w lobby bezpłatne

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania/Lanzarote

Opis

Hotel Beatriz Playa położony jest przy plaży Matagorda, w miejscowości Puerto del Carmen na malowniczej wyspie Lanzarote. Wyjątkową atrakcją hotelu są piękne wodospady oraz ogród z dwoma basenami. Czas urozmaica hotelowy program rozrywkowy prowadzony zarówno w ciągu dnia jak i wieczorami. Cecha charakterystyczną hotelu jest też świetna obsługa i bezpośredni dostęp do długiej nadmorskiej promenady. Każdy z pokoi znajdujących się na czterech piętrach jest funkcjonalnie urządzony i utrzymany w ciepłej kolorystyce przez co zapewnia wygodę i komfort wypoczynku. Hotel stanowi atrakcyjne miejsce zakwaterowania podczas letnich wakacji.

Lokalizacja

w Puerto del Carmen, ok. 20 m od plaży, ok. 3 km od lotniska, centrum handlowe przy hotelu, ok. 400 m od przystanku komunikacji publicznej, ok. 3 km od centrum rozrywki.

Wyposażenie

liczba pokoi - 404, restauracje - 2, windy, sejf (płatny), room service (płatny), snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, ogród, przechowalnia bagażu, fryzjer, bankomat, udogodnienia dla niepełnosprawnych, pasaż handlowy, piano bar, opieka lekarska (płatna), pokoje dla niepełnosprawnych, pokoje dla niepalących, centrum konferencyjne.

Basen

2 baseny odkryte z morską wodą (w tym jeden podgrzewany), leżaki i parasole bezpłatne; brodzik dla dzieci z podgrzewaną wodą.

Pokoje

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), telefon (płatny), taras/balkon, muzyka, suszarka do włosów, łazienka. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób dorosłych lub 2 dorosłych i dziecka.

Plaża

publiczna, piaszczysta, szeroka, przy hotelu, przejście przez ulicę, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport na plaży

nurkowanie (płatne), siatkówka, surfing (płatny), sporty wodne (płatne).

Sport i fitness

koszykówka, tenis ziemny (płatny), tenis stołowy, łucznictwo, masaże (płatne), jacuzzi, SPA (płatne), solarium (płatne), sauna (płatna), rowery (płatne), rzutki, bilard (płatny), mini golf (płatny), siłownia.

Rozrywka

salon gier video (płatny).

Dla dzieci

opiekunka (płatna), mini klub, plac zabaw, animacje.

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu, możliwość dopłaty do obiadokolacji, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu w restauracji głównej; lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe (do godz. 00.00) oraz przekąski serwowane w barach w godzinach wyznaczonych przez hotel.

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, bagaż podręczny o wymiarach 55x40x23 cm. Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48h.

Cena nie zawiera

Dopłaty do bagażu głównego. Istnieje możliwość dopłaty do bagażu głównego - I. WYLOTY (Wizz Air) z Katowic - - Bagaż rejestrowany 20 kg (1.11-13.12) 420 zł/os/2 strony - Bagaż rejestrowany do 20 kg (14.12-04.01) 550 zł/os/2 strony - Bagaż rejestrowany do 20 kg (05.01-31.03) 420 zł/os/2 strony CENY W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obsługa na miejscu

Ograniczona opieka polskojęzycznego przedstawiciela (spotkanie informacyjne i telefon kontaktowy).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Beatriz Playa & Spa to dogodnie usytuowany hotel (blisko lotniska, centrum Puerto Del Carmen i szerokiej, piaszczystej plaży oraz promenady nadmorskiej). Hotel bardzo zadbany, czysty, pięknie utrzymany ogród, smaczna kuchnia. Polecany zarówno młodym ludziom jak i rodzinom z dziećmi ze względu na bogatą infrastrukturę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spokojnej części kurortu Puerto del Carmen, przy nadmorskiej promenadzie i plaży Matogarda
  • wygodne pokoje, bogate zaplecze sportowo rekreacyjne, animacje dla dzieci i dorosłych, centrum SPA
  • wi fi w lobby bezpłatne

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Lanzarote, Hiszpania

Położenie

spokojne, na obrzeżach Puerto del Carmen, bezpośrednio przy plaży Playa de Matagorda. Do centrum ok. 4 km. Okresowo możliwe zakłócenia akustyczne spowodowane bliskością lotniska.

Plaża

przy piaszczystej, publicznej plaży Playa de Matagorda, oddzielony promenadą. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

404 pokoje, 4 piętra, windy. Hol powitalny z recepcją, sala z TV sat., 3 restauracje tematyczne (kuchnia orientalna, włoska, Burger), bary, cafeteria, pizzeria (otwarta 2 x tydz.), sklep z pamiątkami. 4 sale konf. (30-80 osób). W ogrodzie 2 baseny z wodą morską, taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie w cenie, ręczniki kąpielowe za kaucją. Hotel przystosowany dla os. niepełnosprawnych (6 pok). www.beatrizhoteles.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): przestronne (ok. 72 m2), minibar (na zapytanie, za opłatą), klimatyzacja, odpłatny sejf, TV sat., telefon, balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Pokoje Komfort Plus z widokiem na ocean (2-3K): najładniej położone, na wyższych piętrach. Pokoje - wariant ekonomiczny (1-3S). Pokoje rodzinne (2F): dla min. 2 os. i 2 dzieci.

Dzieci

oddzielny brodzik, miniklub (4-12 lat), minidisco, plac zabaw. Łóżeczko dla dzieci do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

program animacyjny w ciągu dnia, kilka razy w tygodniu wieczorny program rozrywkowy.

Dostęp do internetu

WI-FI na terenie całego hotelu za opłatą, przy recepcji bez opłaty. Kącik internetowy za opłatą.

Sport

siłownia, minigolf (kaucja), tenis stołowy, w ramach animacji: aerobik, siatkówka, strzelanie z łuku. Odpłatnie: bilard, rowery, tenis, sporty wodne na plaży.

Wellness

w nowoczesnym centrum spa (wstęp od 12 lat) odpłatnie: masaże, whirlpool, sauna, zabiegi kosmetyczne.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Kolacja w jednej z 3 restauracji tematycznych (wymagana wcześniejsza rezerwacja, orientalna za opłatą). Wino stołowe, woda, soki, piwo do posiłków. Po południu kawa, ciasto, keks. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do godz. 23:00.

Wcześniej = taniej

do 31.12.14 25% ZNIŻKI, 1.01-30.04.15 15% ZNIŻKI.

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach: 1.05-30.06.15, 1.10-31.10.15.

Zniżki

DLA DZIECI 2-4 LAT: pobyt gratis lub zniżka procentowa.DLA DZIECI 5-14 LAT: pobyt gratis z dopłatą do All inclusive lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • komfortowy hotel dogodnie położony przy promenadzie i plaży
  • nowoczesne centrum spa z basenem krytym
  • bogata oferta sportowa


Mapa Hotelu Beatriz Playa
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Lanzarote)
Rozrywkowa Playa Blanca na Lanzarote
Jaskinia Jameos del Aqua na Lanzarote
park rozrywki z egzotycznymi zwierzętami Rancho Texas
Jardin de Cactus - lanzarote
El Golfo na Lanzarote
La Graciosa - dziewicza wyspa
Mirador del Rio - Lanzarote
Papagayo Beach, Lanzarote
Wakacyjny kurort Puerto del Carmen na Lanzarote
Park wulkanów Timanfaya Park na Lanzarote
Famara Beach - Lanzarote
Rodzinny kurort Costa Tequise na Lanzarote

Opinie o Hotelu Beatriz Playa

4.7
zdecydowanie polecam

W hotelu Beatriz Playa & Spa spędziłam wakacje w maju 2018 (2 osoby i dziecko 8 lat). Hotel może nie najnowszy, ale świetnie usytuowany - tuż przy plaży (oddziela jedynie promenada). Bardzo duże i wygodne pokoje, rewelacyjne jedzenie (ogromny wybór i smaczne). Dwa baseny, zajęcia typu pilates i stretching, wieczorami przedstawienia. Przy hotelu mega promenada, którą można dojść do samego Arrecife (około 7 km) - świetna, malownicza droga. Plaża szeroka, w miarę jasna, bardzo ładna. Usytuowanie hotelu zaraz obok lotniska - z promenady widać startujące i lądujące samoloty, ale była to raczej atrakcja:) Generalnie - pobyt bardzo udany, hotel Beatriz Playa zdecydowanie polecam,

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.6
zdecydowanie polecam

Hotel ładnie położony, po wyjściu z hotelu jest od razu promenada a za nią plaża :) baseny całkiem spore, 1 z nich jest podgrzewany w czasie naszej zimy. hotel zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, bardzo spodobała się się miejsce z restauracjami , które są częściowo kryte, częściowo na powietrzu - są obok siebie i tworzą tak jakby centrum hotelu. super opcja to że włoska restauracja jest zawarta w cenie all inclusive, super jedzenie. pokoje ok, czyste i zadbane, dość przestronne. warto wiedzieć że nad hotelem przelatują dość nisko samoloty, ale jak dla mnie nie było to uciążliwe (w godzinach nocnych nie latają). hotel wart polecenia :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.7
zdecydowanie polecam

Byliśmy w podróży poślubnej (sierpień 2017), co zaznaczyliśmy i dostaliśmy odnowiony, ładny, komfortowy pokój z widokiem na ocean na II piętrze. Inni turyści z naszego lotu mieli pokoje nieodnowione i narzekali na brak wystarczającej liczby półek, szuflad. Pokoje codziennie sprzątane, łazienka też- ręczników nie rzucaliśmy, ale i tak kilka razy nam zmieniono, podobnie, jak pościel. Obsługa miła, nienarzucajaca się. Jedzenie przepyszne, urozmaicone, bardzo dużo ryb, owoców morza, ale i doskonałych mięs - przygotowywanych na naszych oczach, świeżych, różnorodnych serów (bardzo dobrej jakości), owoców, warzyw. Dla dzieci owoce, czekolada do picia, na śniadanie nalesniki, placuszki, churros, codziennie lody, żelki, pianki itp. Serwety zmienianie dla każdej pary/grupy- bardzo czysto. W odległości 10 minut wspaniała szeroka plaża z czysta wodą- butów na żwirek nie trzeba; nieco dalej- w odl. 20 minut plaza z toaletami i prysznicami za darmo. Leżaki płatne 12 euro za parę, ale na recznikach można bez problemu leżeć- dojście promenadą. Trochę może być męczące sąsiedztwo lotniska- zwłaszcza wojskowych samolotów, ale na tej odleglejszej plaży juz tak nie słychać. W czasie naszego pobytu pracownicy publicznych atrakcji strajkowali, w związku z czym nie skorzystaliśmy z żadnej płatnej atrakcji - wynajęlismy samochód (40 euro za dzień najtańsza opcja) i objechaliśmy w dzień wyspę-cudowne wrażenia! widoki, skały wulkaniczne, czarne winnice, plaże....Generalnie Lanzarote ma dla mnie w sobie trochę Afryki (zwł. po wylądowaniu), trochę Ameryki Śr (Meksyk) i Płn. (prerie) , trochę Autsralii (plaża Famara)- było pięknie, polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.7
zdecydowanie polecam

Hotel Beatriz Playa położony jest bardzo bliska lotniska i czasem słychać lądujące i startujące samoloty, ale wieczorami jest spokój. Do centrum Perto Del Carmen ok 4 km. Mi się bardzo podobały baseny duże, czyste, blisko do plaży szerokiej i piaszczystej. Jedzenie bardzo dobre z dużym wyborem. Lanzarote najlepiej zwiedzać wypożyczonym samochodem.

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
3.9
polecam

dość skromny hotel 4*, starszy- z pewnością przydałby się mu remont i jakieś odświeżenie. fajna opcją jest położenie w pobliży Puerto del carmen - długą promenadą wzdłuż oceanu można dojść do samego centrum, z barami, restauracjami. rozrywka jest więc w zasięgu dłuższego spaceru. beatriz playa znajduje się bardzo blisko lotniska, więc dla wrażliwych nie polecam. mi osobiście samoloty nie przeszkadzały- nie było ich zresztą aż tak dużo. poza tym sporo czasu spędzałam na zwiedzaniu lanzarote

POLECAM:
singlom, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
3.9
4.0
polecam

Dość fajny hotel, położony w Puerto del Carmen, bezpośrednio przy plaży i promenadzie, co dla mnie było dużym atutem bo było gdzie pobiegać :) Standard hotelu Beatriz Playa oceniam dobrze, pokoje mogą być, ważna była dla mnie czyta łazienka i w naszym pokoju była. Jedzenie smaczne. Jedynym minusem tych wakacji na Lanzarote było to że jednak było słychać trochę samoloty, hotel jest położony blisko lotniska. Nie było tragedii ale słychać.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, na romantyczne wakacje
Podsumowanie: polecam
4.0
4.1
polecam

Fajny hotel, blisko centrum, blisko plaży, duża szeroka. Miła obsługa, pyszne jedzenie, duży wybór. Polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1

Beatriz Playa - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pok. dwuosobowy Senior 60Plus lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
standard double standard
standard double standard seaview
standard promotion double standard
standard promotion double standard seaview
standard promotion singleuse standard
standard promotion standard
standard promotion triple standard
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
standard singleuse standard
Junior Suita lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pok. dwuosobowy Senior 60Plus lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
standard triple standard
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras odnowiony
Pok. dwuosobowy na wyzszych pietrach lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj wariant ekonomiczny lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Junior Suita lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pok. dwuosobowy Senior 60Plus lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras odnowiony
Pok. dwuosobowy na wyzszych pietrach lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj wariant ekonomiczny lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pok. rodzinny/2 pok. polaczone drzwiami budynek glowny lazienka WC klimatyzacja balkon
Pok. rodzinny/2 pok. polaczone drzwiami budynek glowny lazienka WC klimatyzacja balkon
Pok. rodzinny/2 pok. polaczone drzwiami budynek glowny lazienka WC klimatyzacja balkon
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os.+2 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
Pokój 2-osobowy w supercenie
Junior Suite 2 os.
Junior Suite 3 os.
Junior Suite 4 os.
Junior Suite 5 os.
Junior suita
Pok. 1 os.

Beatriz Playa - Możliwości wyżywienia:


Beatriz Playa - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Beatriz Playa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00