cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Miraflor Park, Gran Canaria
  • Hotel Miraflor Park, Gran Canaria
  • Hotel Miraflor Park, Gran Canaria
  • Hotel Miraflor Park, Gran Canaria
  • Hotel Miraflor Park, Gran Canaria
  • Hotel Miraflor Park, Gran Canaria
  • Hotel Miraflor Park, Gran Canaria
  • Hotel Miraflor Park, Gran Canaria
  • Hotel Miraflor Park, Gran Canaria
  • Hotel Miraflor Park, Gran Canaria
  • Hotel Miraflor Park, Gran Canaria
  • Hotel Miraflor Park, Gran Canaria
  • Hotel Miraflor Park, Gran Canaria
  • Hotel Miraflor Park, Gran Canaria
  • Hotel Miraflor Park, Gran Canaria
1 / 15
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
21.01 - 26.01
już od 1359 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
14.04 - 19.04
już od 1359 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Miraflor Park
  • Golf
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Miraflor Park
star 3

Hiszpania: Gran Canaria
Ocena hotelu Miraflor Park:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Miraflor Park:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 stycznia 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 14 kwietnia 2021

Hotel Miraflor Park w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

W okolicy

  • ok. 300 m od centrum
  • ok. 1,5 km od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 35 min

polozenie

  • ok. 300 m od centrum
  • ok. 1,5 km od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 35 min

plaza

  • ok. 1,5 km od plaży
  • piaszczysta
  • ręczniki za kaucją
  • transfer busem

Wyposażenie

  • recepcja
  • sejf: za opłatą, w recepcji 
  • ogród
  • taras
  • fryzjer
  • lekarz
  • Wi-Fi: w całym hotelu, za opłatą
  • terminal internetowy: za opłatą

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

90

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel akceptuje psy: maks. do 5 kg, w cenie, wymagana rezerwacja 
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 2
  • basen: zewnętrzny, ze słodką wodą, podgrzewany: listopad - kwiecień
  • basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą
  • leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • ręczniki: wymagana kaucja
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą
    • łóżeczko dla dzieci: w cenie
    • miniklub: 4-12 lat, w cenie
    • animacje dla dzieci: 4-12 lat, pon. - sob.
    • plac zabaw
    • minidyskoteka: 4-12 lat, pon. - sob., w cenie

    Sport i wellness

    Płatne
    • masaże

    rozrywka

    • międzynarodowe animacje dla dorosłych kilka razy w tygodniu
    • przedstawienia kilka razy w tygodniu

    Pokoje

    Bungalow ekonomiczny BUZ1
    • 2 os.
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny
    Studio dla dorosłego z dzieckiem SKX1
    • 2 os.
    • ok. 20 m2
    • widok na ogród
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: wymagana kaucja
    • sejf: za opłatą
    • aneks kuchenny
    • lodówka: w cenie
    • kuchenka mikrofalowa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • telefon
    • Wi-Fi: za opłatą
    • TV
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • taras
    Bungalow BUX2
    • 2-4 os.
    • ok. 36 m2
    • widok na ogród
    • pokój dzienny
    • sejf: za opłatą, ok. 3 €
    • taras
    • ostatni częściowy remont: 2016 r.
    • sypialnia
    • klimatyzacja: wymagana kaucja, indywidualnie sterowana
    • aneks kuchenny
    • lodówka: w cenie
    • kuchenka mikrofalowa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • telefon
    • TV sat.
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    Bungalow BUX3
    • 2 os.
    • ok. 36 m2
    • widok na ogród
    • pokój dzienno-sypialny
    • sejf: za opłatą
    • szlafroki
    • kapcie
    • taras: z leżakami
    • ostatni częściowy remont: 2016 r.
    • sypialnia
    • klimatyzacja: wymagana kaucja, indywidualnie sterowana
    • aneks kuchenny
    • lodówka: w cenie
    • kuchenka mikrofalowa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • telefon
    • TV sat.
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    Studio STX2
    • 1-2 os.
    • ok. 26 m2
    • widok na ogród
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: wymagana kaucja
    • sejf: za opłatą
    • aneks kuchenny
    • lodówka: w cenie
    • kuchenka mikrofalowa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • telefon
    • TV
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • taras

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: w formie bufetu
    • obiad: w formie bufetu
    • kolacja: w formie bufetu
    • przekąski, ciasto
    • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 22:30
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 22:30
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    Dwa posiłki
    • śniadanie: w formie bufetu
    • wybór obiadu lub kolacji: w formie bufetu 
    Według programu All Inclusive Plus: 
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • przekąski, ciasto
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 22:30
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 22:30
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
  • możliwość zjedzenia obiadu i kolacji w hotelu HL Sahara Playa
  • Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, wymagana rezerwacja 
  • restauracja specjalistyczna: rodzaje kuchni: dania z grilla, bufet, wymagana rezerwacja

  • bar przy zewnętrznym basenie: za opłatą, wliczony w all inclusive
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
  • świąteczne atrakcje
  • atrakcje noworoczne 

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    POŁOŻENIE

    W Maspalomas, niedaleko Playa del Ingles. W pobliżu liczne sklpey, restauracje i bary. W odległości ok. 30 km od lotniska.

    PLAŻA

    oddalona ok. 1,5 km od hotelu, publiczna, piaszczysta. Serwis plażowy za opłatą.

    HOTEL

    KATEGORIA LOKALNA 4* Miraflor Suites Hotel to idealne zakwaterowanie w Playa del Ingles dla tych, którzy cenią spokój oraz piękno przyrody. Zespół bungalowów położonych w zadbanym ogrodzie. Czterogwiazdkowy urokliwy obiekt z nowoczesnymi udogodnieniami położony 1,5 km od plaży, w spokojnej okolicy z dala od miejskiego zgiełku.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, restauracja z grillem w ośrodku i restauracja bufetowa z kącikiem azjatyckim, bar przy basenie, kawiarnia. Za dodatkową opłatą wypożyczalnia samochodów, opieka medyczna, usługi pralni chemicznej, punkt informacji turystycznej, fryzjer, przechowalnia bagażu.

    INTERNET

    Bezpłatne WiFi w recepcji (płatne w pokojach).

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: basen, taras do oplania, leżaki i parasole, Odpłatnie: wypożyczalnia rowerów

    DLA DZIECI

    Brodzik wydzielony w części basenu dla dorosłych, plac zabaw.

    ZAKWATEROWANIE

    Bungalow Standard Terrace o powierzchni 42-46 m. Wszystkie bungalowy posiadają pokój dzienny z rozkładaną sofą (90x200 cm), niezależną sypialnię, bezpłatne łóżeczko dziecięce (na życzenie), aneks kuchenny z lodówką, kuchenką mikrofalową, klimatyzacją / ogrzewaniem, telefon, telewizor z płaskim ekranem, czajnik oraz łazienkę z prysznicem  i suszarkę do włosów. Suite Standard Double Balcony/Terrace

    WYŻYWIENIE

    HB śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji za dodatkową opłatą. All Inclusive śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto, Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe  w godz. 10.00 - 22.30. All Inclusive plus

    INFORMACJE DODATKOWE

    https://en.miraflorsuites.com/ Akceptowalne zwierzęta (do 5kg, przy wcześniejszej rezerwacji). Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    CENA

    OFERTA Z PRZELOTEM: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu; opiekę polskojęzycznego rezydenta w wybranych regionach, część oferty jest z rezydentem anglojęzycznym lub bez rezydenta jeśli opisane w "uwagach" przy opisie hotelu;  wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG (ERGO Ubezpieczenia Podróży) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG - uruchamiany w przypadku niewypłacalności touroperatora), Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP - uruchamiany w przypadku opóźnień w zwrotach przedpłat na skutek wystąpienia nieuniknionych i nadzwyczajnych okoliczności uniemożliwiających realizację imprezy turystycznej. Składka na TFP jest bezzwrotna nawet w przypadku rezygnacji Klienta z imprezy turystycznej). Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, miejsc obok siebie w samolocie, dodatkowego ubezpieczenia: od kosztów rezygnacji ( ok 3% wartości rezerwacji), chorób przewlekłych( ok. 68 PLN/os/tydz.), a także dodatkowego ubezpieczenie KL w okresie pandemii (w tym COVID-19 - KL do 20 000 EUR) / cena ok. 47.12 PLN/ os/tydz.) , wycieczek fakultatywnych. podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika przewoźnika. Wtym celu należy podczas procesu zakładnia rezerwacji wybrać składnik opcjonalny lub po prostu wysłać wiadomość do rezerwacji w BlueVendo z prośbą o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony. DOJAZD WŁASNY: Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci (powyżej 16 roku życia) zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,25-2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,00-1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 0,50-1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    BAGAŻ

    LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w PRIMIE w cenie: Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY! Usługa daje mozliwość: * zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg)) * zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg) * pierwszeństwo wejścia na pokład * Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm oraz pierwszeństwo wejścia na pokład. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego. LOT: 8 kg nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 23 cm. Dodatkowo jako bagaż podręczny pasażer może zabrać ze sobą torebkę damską lub torbę męską lub laptopa (wymiary 40 cm x 35 cm x 12 cm) EasyJet: jedną sztukę bagażu wliczając torebki i laptopy o wymiarach nie przekraczających 56x45x25 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki). CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg - 100-400 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotu Ryanair: 20kg - ok 300 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotu EasyJet: 15kg - ok. 300 zł; 23kg - ok. 350 zł LOT: 23 kg - ok 300 zł Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie! LIMIT BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg Ryanair: 10kg/20kg  Easyjet: 15kg LOT: 23 kg (Wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm)

    DOBA HOTELOWA

    Uwaga - DOBA HOTELOWA W REGIONIE COSTA BRAVA KOŃCZY SIĘ O GODZINIE 10:00, KWATEROWANIE OD GODZINY 14:00

    COVID-19

     Aktualizacja 10.12.2020 Od 10 grudnia 2020 osoby podróżujące na Wyspy Kanaryjskie z krajów wysokiego ryzyka, w z tym z Polski, zobowiązane są do posiadania negatywnego wyniku testu antygenowego lub testu RT-PCR na obecność Covid-19. *  Test musi być wykonany nie wcześniej niż 72 godziny przed przylotem do Hiszpanii.  *  Obowiązkowemu przedstawieniu negatywnego wyniku testu podlegają wszyscy dorośli oraz dzieci powyżej 6 roku życia.  *  Zaświadczenie o negatywnym wyniku testu musi być sporządzone w języku angielskim lub hiszpańskim.  *  Obowiązek sprawdzenia wyniku testu spoczywa na miejscach zakwaterowania tj. sprawdzane będą przez pracowników hoteli, apartamentów itd. lub mogą być sprawdzane w Polsce przed wylotem. *  Wynik testu powinien zawierać: datę i czas wykonania testu, dane osoby testowanej, dane jednostki wykonującej badanie i oczywiście informację o negatywnym wyniku test. *  Maksymalnie 48 godzin przed planowaną godziną przylotu wymagana jest rejestracja na stronie www.spth.gob.es/ lub w aplikacji mobilnej Spain Health Travel App oraz wygenerowanie kodu QR. Każdy uczestnik podróży (w tym dziecko) musi posiadać oddzielny, indywidualny kod QR.  *  Podróżujący powinni też pobrać aplikację mobilnej Radar Covid https://www.gobiernodecanarias.org/principal/coronavirus/radarcovid/ Aktualizacja 23.11.2020 Od 23.11.2020 osoby podróżujące z krajów ryzyka do Hiszpanii (w tym na Wyspy Kanaryjskie) będą zobowiązane do posiadania negatywnego wyniku testu na COVID19.  * testy wymagane są od wszystkich podróżujących w tym od dzieci i niemowląt * akceptowane będą jedynie testy RT-PCR * wynik testu może być w formie elektronicznej lub papierowej, * test musi być wykonany nie później niż 72 h przed przylotem do Hiszpanii, * wynik testu musi być negatywny, zawierać dane identyfikacyjne podróżnego (np. PESEL), datę i czas wykonania badania, oznaczenie laboratorium. * wynik testu musi być w j. hiszpańskim lub j. angielskim Zalecane jest zainstalowanie aplikacji Covid Radar: https://www.gobiernodecanarias.org/principal/coronavirus/radarcovid/ 1. Najważniejsze postanowienia: * Ograniczenia w poruszaniu się w godzinach 23:00-6:00, poza uzasadnionymi przypadkami: * Realizacja obowiązków służbowych, * Wizyta lekarska, * Zakup lekarstw, * Opieka nad osobami starszymi lub małoletnimi, * Inne właściwie uzasadnione przypadki. Godziny obowiązywania ograniczeń mogą być modyfikowane przez władze miejscowe (rozpoczęcie między godz. 22:00-00:00, zakończenie między godz. 05:00-07:00). Uwaga: ograniczenia te nie dotyczą obecnie terytorium Wysp Kanaryjskich. * Możliwość wprowadzenia ograniczeń w poruszaniu się pomiędzy oraz po terytorium poszczególnych wspólnot autonomicznych (poza uzasadnionymi przypadkami). Władze regionalne mogą wprowadzać ograniczenia obejmujące terytorium całych wspólnot lub poszczególnych prowincji czy wybranych dzielnic w miastach. * Ograniczenia zgromadzeń w przestrzeniach publicznych oraz prywatnych do 6 osób, za wyjątkiem osób mieszkających w tym samym gospodarstwie domowym. Ograniczenia odnośnie do liczby osób uczestniczących w zgromadzeniach mogą zostać zaostrzone przez władze lokalne. Informacje są aktualizowane na bieżąco i znajdują się na stronach internetowych poszczególnych rządów regionalnych.Informacji na temat procedury działania w przypadku wystąpienia objawów zarażenia koronawirusem udzielają operatorzy specjalnych infolinii. Wjazd do Hiszpanii Wszyscy podróżni przybywający do Hiszpanii drogą powietrzną lub morską będą musieli poddać się kontroli zdrowotnej, która może obejmować mierzenie temperatury, sprawdzanie dokumentów oraz ocenę ogólną (wizualną) stanu zdrowia. Mierzenie temperatury będzie się odbywało poprzez kamery termowizyjne lub termometry bezkontaktowe. Za gorączkę będzie uznawana temperatura 37,5 °C oraz wyższa.   W przypadku stwierdzenia gorączki lub podejrzeń o wykazywanie objawów COVID-19, pasażer zostanie poddany kolejnej kontroli (powtórne mierzenie temperatury, badanie lekarskie). Jeśli podejrzenia okażą się uzasadnione zostanie uruchomiony alert sanitarny (wg protokołów przygotowanych wspólnie przez władze centralne i regionalne), a pasażer zostanie skierowany do odpowiedniego centrum medycznego. Wszyscy pasażerowie są zobowiązani do wypełnienia formularza sanitarnego (dostępny na stronie www.spth.gob.es lub poprzez bezpłatną aplikację SPAIN TRAVEL HEALTH-SpTH). Formularz generuje kod QR, który należy okazać na granicy. UWAGA! Od 23 listopada 2020 roku, wszyscy pasażerowie, którzy podróżują do Hiszpanii z państw ujętych na liście regionów ryzyka (w tym z Polski), zobowiązani będą do posiadania negatywnego wyniku testu na obecność SARS-CoV-2. Pełna lista regionów ryzyka (w j. hiszpańskim) znajduje się na: https://www.boe.es/boe/dias/2020/11/12/pdfs/BOE-A-2020-14049.pdf. Uznawany będzie jedynie wynik testu typu PCR (RT-PCR), zrealizowanego 72 godziny przed terminem przyjazdu. Zaświadczenie w formie papierowej lub cyfrowej (w języku hiszpańskim i/lub angielskim) musi zawierać: datę i godzinę badania, dane osobowe pacjenta oraz numer dokumentu (wskazany w formularzy sanitarnym), oznaczenie i dane kontaktowe do ośrodka medycznego wykonującego test oraz wskazanie negatywnego wyniku. W wyjątkowych sytuacjach, w razie braku możliwości wypełnienia formularza sanitarnego w wersji on-line, podróżujący będą mogli wypełnić go w formie papierowej przed wejściem na pokład. Uwaga, konieczne będzie wtedy dołączenie do formularza oryginału zaświadczenia o wykonaniu testu PCR. Wyspy Kanaryjskie Od 14 listopada 2020 roku osoby planujące podróż na Wyspy Kanaryjskie muszą: * Przedstawić negatywny wynik testu na obecność COVID-19. Uwaga! Obowiązek ten dotyczy osób planujących pobyt w obiektach turystycznych na Wyspach Kanaryjskich (hotele, apartamenty). Wynik testu będzie wymagany podczas meldunku w obiekcie turystycznym. Test musi być zrealizowany maks. 72 godziny przed terminem przyjazdu. Wykonany test musi być uznawany przez służby sanitarne kraju, z którego turysta podróżuje. Zaświadczenie w formie papierowej lub cyfrowej musi zawierać: datę i godzinę badania, dane osobowe pacjenta, oznaczenie ośrodka medycznego wykonującego test oraz wskazanie negatywnego wyniku. Zaleca się, aby certyfikat był w języku hiszpańskim lub angielskim. Dzieci poniżej 6 roku życia nie muszą przedstawiać wyniku testu. * Wypełnić formularz sanitarny (dostępny na stronie www.spth.gob.es lub poprzez bezpłatną aplikację SPAIN TRAVEL HEALTH-SpTH). Formularz należy wypełnić maks. 48 godzin przed planowaną podróżą do Hiszpanii. Wygenerowany kod QR należy okazać na lotnisku.

    WARUNKI WJAZDOWE

    * dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. * Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. * każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.

    TENERYFA - REZYDENT

    Opieka anglojęzycznego rezydenta lub polskojęzycznego rezydenta do potwierdzenia dla każdej rezerwacji.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Gran Canaria

    Położenie

    centralne, a jednocześnie spokojne. W pobliżu centra handlowe Jumbo oraz Kasbah, a także liczne restauracje i bary. Przystanek autobusu liniowego oddalony o ok. 300 m. Telefoniczna opieka rezydenta.

    Plaża

    piaszczysta plaża oddalona o ok. 1,5 km, bezpłatny bus hotelowy do plaży. Leżaki i parasole na plaży za opłatą.

    Wyposażenie

    kompletnie odnowiony w 2010 r. kompleks oferuje 135 jednostek mieszkalnych rozmieszczonych na terenie tropikalnego ogrodu. Recepcja, restauracja grillowa (konieczna wcześniejsza rezerwacja). W zadbanym ogrodzie basen ze słodką wodą, bar przy basenie, taras słoneczny z leżakami i parasolami bez opłaty. Restauracja główna oraz pub znajdują się w sąsiednim hotelu Rondo. www.hotelslopez.com

    Kategoria lokalna

    4 klucze.

    Zakwaterowanie

    odnowione, przestronne i funkcjonalnie wyposażone Studio Deluxe (B1-2C): pomieszczenie mieszkalno-sypialne, wyposażony kącik kuchenny (lodówka, ekspres do kawy, kuchenka elektryczna, mikrofalówka), klimatyzacja, sejf (za opłatą), TV sat., Wi-Fi (za opłatą), telefon, taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Bungalowy Deluxe (A2-3C): dodatkowo oddzielna sypialnia, poza tym wyposażone jak studia B2C. Bungalowy - wariant ekonomiczny (A2-3S): bez klimatyzacji i balkonu, poza tym wyposażone jak bungalowy A2C.

    Suite Romantic (D2A)

    nowocześnie wyposażone pomieszczenie mieszkalno-sypialne, oddzielna sypialnia z łóżkiem typu Kingsize, świece i świeże kwiaty, klimatyzacja, TV sat., telefon, wyposażony kącik kuchenny, prysznic, WC, suszarka, szlafrok, ręczniki kąpielowe. Taras z leżakami i parasolem słonecznym. Dostęp do oddzielnej strefy Chillout przy basenie z leżakami i parasolami. 1x pobyt 20 min. masaż dla pary gratis. Wino musujące, woda, owoce oraz czekoladki w dniu przyjazdu.

    Dzieci

    brodzik, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), minidisco (w hotelu Rondo), kino dla dzieci. Łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

    Rozrywka

    program animacyjny 5 dni w tygodniu.

    Dostęp do internetu

    kącik internetowy oraz Wi-Fi w całym hotelu za opłatą.

    Sport

    tenis stołowy, boccia, gimnastyka w wodzie. Za opłatą: minigolf, tenis, piłkarzyki, bilard.

    Wellness

    za opłatą: masaże, salon piękności oraz fryzjer w hotelu Rondo.

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: śniadania i kolacja w formie bufetu. Restauracja główna znajduję się w sąsiednim hotelu Rondo, możliwość spożywania posiłków (lunch, kolacja) również w restauracji grillowej (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu, napoje do posiłków. 1 x tydz. wieczór ze specjałami kuchni kanaryjskiej. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barze przy basenie w godz. 10-18:00, w hotelu Rondo w godz. 18-22:30. Po południu w godz. 16-17:00 kawa, herbata i wypieki.

    Dodatkowe informacje

    Wcześniej = taniej- do 31.01.15 18% ZNIŻKI, 1.02-30.04.15 15% ZNIŻKI. Dni gratis- 7=6, 14=12 w terminach- 3.06-9.07.15, 9.09-29.09.15 (nie obowiązuje z ofertą WCZEŚNIEJ=TANIEJ) Zniżki- DLA DZIECI 2-3 LATA- pobyt gratis. DLA DZIECI 4-14 LAT- zniżka procentowa.

    Polecamy

       ? w centrum Playa del Ingles odnowione, przestronne apartamenty otoczony tropikalnym ogrodem liczne atrakcje dla dzieci bezpłatny bus hotelowy do plaży


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mapa Hotelu Miraflor Park
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Gran Canaria)
    Stolica Gran Canarii czyli miasto Las Palmas z popularną dzielnicą zakupową Vegueta
    Lubiany przez turystów park kaktusów na Gran Canarii
    Popularny kurort na Gran Canarii z piękną, długą plażą czyli Playa del Ingles
    Playa Taurito blisko Puerto Rico na Gran Canarii
    Najpopularniejsze w Europie wydmy Maspalomas
    Popularna na Gran Canarii Kaldera Pinos de Galdar
    Jedno z najpiękniejszych, klimatycznych miasteczek na Gran Canarii - Teror
    Przepiękne miasteczko na Gran Canarii z licznymi kanałami wodnymi, mostami, białą zabudową i restauracjami czyli Puerto de Mogan
    Popularna plaża Amadores na Gran Canarii
    Słynna latarnia morska w miejscowości Maspalomas na Gran Canarii
    Nowoczesna dzielnica z luksusowymi hotelami czyli Meloneras na Gran Canarii
    Gran Canaria to idealne miejsce na uprawianie sportów wodnych

    Opinie o Hotelu Miraflor Park

    Miraflor Park - możliwości zakwaterowania:

    suite romantic
    bungalow standard terrace dbl
    suite standard double balcony dbl
    studio singleuse standard terrace
    Bungalow Standard Terrace
    bungalow economy standard
    suite standard balcony or terrace
    bungalow standard balcony or terrace
    studio singleuse standard
    studio standard terrace
    studio standard balcony or terrace

    Miraflor Park - Możliwości wyżywienia:


    Miraflor Park - miasta wylotu:


    Miraflor Park - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Miraflor Park? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00