cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
1 / 27
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
29.04 - 06.05
już od 2058 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
13.05 - 20.05
już od 1992 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Turunc
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Turunc
star 4

Turcja: Wybrzeże Egejskie: Marmaris
Ocena hotelu Turunc:
4.6 / 5
Średnia z 28 opinii
Szczegóły oceny hotelu Turunc:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    4.6
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.6
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 29 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 maja 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobrej klasy hotel, położony bezpośrednio przy plaży nad własną zatoką. Hotel polecany osobom ceniącym komfort oraz dobra obsługę. Polecam

Hotel Turunc w ofercie Biura podróży:

Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobrej klasy hotel, położony bezpośrednio przy plaży nad własną zatoką. Hotel polecany osobom ceniącym komfort oraz dobra obsługę. Polecam

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:

Przepiękny, elegancki kompleks Turunc Resort położony na rozległym terenie otoczonym zielonymi wzgórzami, gdzie u podnóża rozciągają się turkusowe wody zatoki. Do pobliskiej miejscowości Turunc ok. 1 km, gdzie znajdują się liczne sklepy, kawiarnie i restauracje. Do centrum Marmaris ok. 20 km. Do lotniska w Dalamanie ok. 120 km.
Plaża:

Hotel położony jest tuż przy piaszczysto-żwirowej prywatnej plaży wyróżnionej certyfikatem Błękitnej Flagi. Leżaki i parasole dostępne bezpłatnie. Ręczniki plażowe dostępne za depozytem ok. 20 TL (ok. 10 EUR).
Do dyspozycji gości:

Recepcja 24 h, restauracja główna oraz 2 restauracje a'la carte: turecka oraz włoska (płatne dodatkowo, wymagana wcześniejsza rezerwacja), 5 barów: przy basenie, snack bar, lobby bar, przy plaży i Aqua bar. Ponadto: 2 baseny ze słodką wodą, basen kryty, aquapark ze zjeżdżalniami, brodzik dla dzieci. Bezpłatne leżaki i parasole przy basenach, ręczniki kąpielowe dostępne po uiszczeniu depozytu. Za dopłatą: sala konferencyjna, pralnia, lekarz, market.
Pokoje:

W hotelu znajduje się 380 pokoi położonych w 5 kilkupiętrowych budynkach. Pokoje standardowe dla max. 3 osób dorosłych (dostawka w postaci normalnego łóżka) lub dla rodziny z dwójką dzieci (dostawka w formie łóżka piętrowego)o pow. ok. 20 m2 wyposażone są w: łazienkę z prysznicem lub wanną, suszarkę do włosów, indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV Sat., bezpłatny sejf, minibar (woda dostępna na powitanie, pozostała konsumpcja dodatkowo płatna), zestaw do przygotowywania herbaty i kawy, balkon. Dostępne również pokoje duplex (dwupoziomowe, dodatkowo 2 toalety) o pow. ok. 45 m2 dla max. 4 osób (dostawka w formie rozkładanej sofy) oraz pokoje rodzinne o pow. ok 43 m2 z dwoma sypialniami dla max. 4 osób. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat dostępne bezpłatnie.
Wyżywienie:

Ultra All Inclusive: śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), lunch (12:45-14:00), obiadokolacja (19:30-21:30) serwowane w formie bufetu. Przekąski w ciągu dnia (12:00-16:00), podwieczorek (17:00-18:00), lody (14:30-17:00), przerwa kawowa (16:00-17:00), nocne przekąski (23:30-02:00). Lokalne napoje bezalkoholowe dostępne 24 h oraz lokalne napoje alkoholowe oraz niektóre importowane napoje alkoholowe dostępne do 02:00 w lobby barze. Pozostałe importowane napoje bezalkoholowe i alkoholowe dodatkowo płatne.
Program sportowy i animacyjny:

Bardzo bogaty program sportowy i animacyjny: aerobik, aqua aerobik, fitness, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, dyskoteka (płatna dodatkowo), wieczorne pokazy. Ponadto bogato wyposażone centrum SPA: sauna i łaźnia turecka bezpłatne. Za dodatkową opłatą: bilard, piłkarzyki, masaże i zabiegi w centrum SPA, sporty wodne na plaży. Dla dzieci: mini klub hotelowy, 6 x w tygodniu figloklub z polskim animatorem (od połowy czerwca do połowy września), plac zabaw.
Internet:

Bezpłatny Internet Wi-Fi dostępny w hotelowym lobby oraz w pokojach.
Kategoria lokalna:

*****
Strona www:

www.turunchotels.com.
Naszym zdaniem:

Malowniczo położony hotel o dogodnej lokalizacji niedaleko centrum miasta oraz pobliskich atrakcji. Komfortowo urządzone pokoje oraz bogaty All Inclusive są dodatkowym atutem tego hotelu. Hotel ceniony przede wszystkim za znakomitą kuchnię, serwis oraz położenie. Oferta skierowana głównie dla rodzin z dziećmi oraz dla osób pragnących odpocząć blisko natury.
Program

Dzień 1
Wyloty z Polski. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbowna poszczególnych lotniskachna 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www..
Dzień 2 - 7 (lub 14)
Czas na wypoczynek, kąpiele słoneczne i morskie, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień 8 (lub 15)
Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek lokalnych, posiłków i napoi innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, pozostałych wydatków osobistych oraz wizy tureckiej.
Wycieczki lokalne

EFEZ
Jedno z najlepiej zachowanych starożytnych miast świata. Wycieczka do Efezu to prawdziwa podróż w objęcia kultury greckiej i rzymskiej oraz do korzeni chrześcijaństwa. Miasto było ośrodkiem kultu bogini Artemidy, prężnie działającym miastem portowym i centrum handlu. Za panowania Rzymian wzniesiono tu świątynie ku czci cesarzy: Domicjana, Trajana i Hadriana. Niesamowite miejsce, którego kamienie pamiętają filozofa Heraklita, a zbocza góry Pion niosą echo wystąpień Św. Pawła. Zgodnie z wierzeniami okolice Efezu to także ruiny bazyliki z grobem św. Jana Ewangelisty oraz Dom Marii - Matki Jezusa, gdzie spędziła ostatnie lata życia. Wśród najczęściej odwiedzanych zabytków i atrakcji turystycznych Turcji w 2012 r., Efez ustąpił miejsca jedynie Muzeum Hagia Sophia i Pałacowi Topkapı. Podczas wycieczki zwiedzą Państwo: antyczne miasto Efez, Meryemana (Dom Marii Matki) oraz ruiny Świątyni Artemidy.
Cena ok. 64 EUR - z regionu Fethiye oraz Hisaronu, ok.60 EUR - z regionu Marmaris.

NOC TURECKA
Tradycyjny wieczór turecki w baśniowej krainie tańca i śpiewu. W tę noc dziedziniec XVI-wiecznego karawanseraju w Marmaris wypełni tłum gości, zapach tureckiej kuchni oraz dźwięki tradycyjnej muzyki. Wśród atrakcji: tańce brzucha, wirujący derwisze i inne tańce regionalne.
Cenaok. 30 EUR - z regionu Marmaris.

HAMAM
To idealne miejsce dla Turystów pragnących połączyć przyjemne z pożytecznym - zrelaksować się i jednocześnie zadbać o urodę całego ciała. W czasie zabiegów w łaźni tureckiej (masaż w pianie, peeling specjalną rękawicą) można odpocząć i w pełni się odprężyć. Polecamy zwłaszcza na początku urlopu, peeling dodatkowo przyspieszy opaleniznę.
Cena ok. 25 EUR - z regionu Fethiye oraz Marmaris.

PAMUKKALE
Ten turecki cud przyrody znajduje się na terenie Parku Narodowego i został umieszczony na Liście Światowego Dziedzictwa Przyrody UNESCO. Fantastyczne wapienne tarasy, wodospady i gorące źródła królują nad terenami zachodniej Anatolii. Obecny wygląd Pamukkale to efekt trwającego od 14 tysięcy lat procesu osadzania się soli wapnia wytrącanych z wód mineralnych. Nazywane są "Bawełnianym Zamkiem" - białe, kaskadowo ułożone baseny z daleka rzeczywiście wyglądają jak kłębki wełny.
Cena ok.50 EUR - z regionu Fethiye oraz Marmaris.

DALYAN
Wspaniała wyprawa do Dalyanu - niezwykłego miejsca, gdzie spotykają się i mieszają ze sobą flora i fauna typowe dla wód słodkich i słonych. Wynikiem tego spotkania dwóch, zwykle odrębnych światów jest niezwykłe bogactwo, przyrodniczy raj, którego piękno przyciąga turystów wszystkich narodowości. Z autokaru przesiądziemy się na łódkę i popłyniemy do pierwszego punku naszej wycieczki jakim są kąpiele błotne i siarczanowe. Po lunchu wyruszymy w dalszy rejs, naturalnym kanałem łączącym morze z jeziorem Koycegiz. W ten sposób docieramy do miejsca, stanowiącego jeden z najbardziej rozpoznawalnych widoków Turcji - wykute w skale grobowce licyjskie. W końcu dopłyniemy do Żółwiej Plaży - miejsca, w którym zagrożone wyginięciem żółwie morskie składają jaja. Tam przerwa na pływanie i plażowanie.
Cena ok. 37 EUR - z regionu Fethiye, ok.40 EUR - z regionu Marmaris.

NURKOWANIE
Współpracujemy z najlepszymi szkołami nurkowania w Turcji. Firmy te organizują nurkowania i szkolenia dla pojedynczych gości, jak i całych grup. Pozwalają zdobywać międzynarodowe certyfikaty, a doświadczonym nurkom umożliwiają wyprawy w najciekawsze miejsca w okolicy, zapewniając sprzęt i asekurację. Dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować tej niezwykłej przygody proponujemy program dla początkujących. Instruktor wprowadzi wszystkich w podstawowe zasady nurkowania, zaznajomi ze sprzętem. Następnie w asyście instruktora zejdziemy pod wodę. W przerwie pomiędzy nurkowaniami lunch na pokładzie. Dołącz do ekskluzywnego klubu odkrywców głębin!
Cena ok. 50 EUR - z regionu Fethiye iMarmaris.

JEEP SAFARI
Szalona wyprawa dla amatorów mocnych wrażeń. Asfaltowe drogi i wygodny autokar mogą dać namiastkę górskiej wycieczki - ale takie zwiedzanie nie zadowoli tych, którzy kochają górskie bezdroża, słońce, kurz i wiatr we włosach. To właśnie z myślą o nich przygotowaliśmy program Jeep Safari. W górach znajdziemy stylowe domki, nadzwyczajne widoki i nieprzebrane bogactwo przyrody. Zobaczymy wiejski meczet, a na lunch zabierzemy Państwa do uroczej restauracji na rzece Dimcay.
Cena ok.28 EUR - z regionu Fethiye,
ok. 30 EUR - z regionu Marmaris.

RAFTING
Szalony spływ pontonami po górskiej rzece Kanionu Köprülü. Aby skorzystać z tej rozrywki nie trzeba być doświadczonym sportowcem, gdyż spływ odbywa się pod czujnym okiem profesjonalnych instruktorów. Uczestnicy otrzymują wiosła, kamizelki i kaski. Trasa ma około 14 km, a sam spływ trwa ok. 2,5 godz. W trakcie wyprawy planowane są postoje, podczas których będzie można odpocząć oraz popływać w orzeźwiającej, krystalicznie czystej wodzie.
Cena ok.55 EUR - z regionu Fethiye iMarmaris.

MORSKA WYPRAWA
Wakacje to tak długo oczekiwany przez wszystkich czas. Urlop wymyślono właśnie po to, aby zrelaksować się i naładować akumulatory pozytywną energią. Zapraszamy Państwa na rejs statkiem - wycieczka idealna dla wszystkich tych, którzy chcą uciec od miasta, codzienności i spędzić cudowny dzień na łonie natury. Więc koniec z wczesnym wstawaniem, stresem i pośpiechem - dzisiaj płyniemy w rejs. Słońce, delikatny szum morza oraz malownicze krajobrazy z pewnością pozwolą Państwu się zrelaksować. Podczas rejsu można popływać w krystalicznie czystych wodach, opalać się oraz podziwiać piękno urokliwych zatoczek.
Cena ok. 20 EUR - z regionu Fethiye iMarmaris.

WYSPA KLEOPATRY
Niesamowity całodniowy rejs po turkusowych wodach zatoki Gökova do przepięknej Wyspy Kleopatry, słynącej z unikatowych na skalę światową plaż. Legenda głosi, że niespotykany nigdzie indziej poza Egiptem piasek został tu przewieziony statkami na polecenie Marka Antoniusza dla swojej ukochanej Kleopatry. W cenę wycieczki wliczone są: transfer z hotelu do portu i z powrotem, śniadanie, lunch oraz przerwa kawowa z przekąskami. Liczne przerwy na pływanie (warto wziąć rurkę i maskę do snorkelingu) oraz możliwość kąpieli błotnych.
Cena ok. 35 EUR - z regionu Marmaris.

PARAGLIDING
Możliwość tandemowego skoku z paralotnią, w towarzystwie doświadczonego instruktora. Podczas lotu podziwiać można niesamowite widoki na okolicę z lotu ptaka - piękne plaże, zatoki oraz lazur roztaczających się wód.
Cena ok. 105 EUR - z regionu Fethiye, ok. 130 EUR - z regionu Marmaris.

RODOS
- czyli Wyspa Słońca to niewątpliwie miejsce, w którym można poczuć prawdziwą, grecką atmosferę i tym samym podczas jednego urlopu zobaczyć dwa kraje. Po ok. 2,5 godzinnym rejsie zapraszamy na spacer po porcie oraz odwiedzenie miejsca, w którym znajdował się jeden z cudów starożytnego świata - Kolos Rodyjski. Zachęcamy również do obejrzenıa Pałacu Wielkich Mistrzów - jednego z najbardziej imponujących zabytków na Rodos. Na wyspie zachowały się też obiekty z okresu panowania tureckiego tj: Meczet Sulejmana Wspaniałego, łaźnie tureckie oraz biblioteka osmańska posiadająca w swoich zbiorach cenne manuskrypty islamskie. Spacerując po Rodos nie można nie ulec czarowi malowniczych, wąskich uliczek oraz tętniących życiem greckich tawern, gdzie można spróbować wyśmienitych, lokalnych przysmaków.
Cena z regionu Fethiye ok. 70 EUR, z regionu Marmaris ok. 57 EUR.

SAKLIKENT
- czyli najdłuższy wąwóz w tej części Turcji liczący ok. 18 km długości oraz 300 metrów wysokości. Został on uformowany przez spływająca z gór Taurus rzekę Eşen. Podczas wycieczki zapraszamy na spacer po tym malowniczym miejscu, które zostało odkryte stosunkowo niedawno. Orzeźwiająca woda oraz niesamowite formacje skalne z pewnością sprawią, że będzie to niezapomniane przeżycie. Następnie udamy się na obiad do resturacji Yaka Park, gdzie można skosztować m.in. świeżego pstrąga. Po lunchu zapraszamy na zwiedzanie miasta Tlos - jednego z najstarszych i najważniejszych ośrodków starożytnej Licji. Zachwyca ono do dziś rzesze turystów swoim położeniem na stromym, skalnym urwisku. W Tlos możemy podziwiać bardzo dobrze zachowane ruiny antycznego miasta takie jak: teatr, stadion, termy czy grobowce licyjskie charakterystyczne dla tego regionu Turcji.
Cena z regionu Fethiye ok. 37 EUR.

Uwaga!
Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na wycieczki lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane. Ceny wycieczek mogą się różnić w zależności od lokalizacji hotelu.
Inne

TURCJA EGEJSKA informacje ogólne (Marmaris)

Waluta

TL - lira turecka. Warto zabrać ze sobą Euro lub Dolary. Wymiany pieniędzy można dokonać w kantorach, na poczcie, w banku lub w recepcji hotelu (w hotelach kurs jest zazwyczaj najmniej korzystny).
Napiwki

Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwki. Zarobki w Turcji są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach.
Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Język urzędowy:
turecki
Orientacyjne ceny

Pizza ok.20 TL woda 1,5l. ok. 1,5-2 TL, piwo w sklepie ok.9 TL. Poza sklepami spożywczymi warto się targować.
Poczta

Poczta oznaczona jest PTT (granatowy napis na żółtym tle). Na poczcie można zakupić kartki, znaczki, karty telefoniczne oraz wymienić pieniądze. W niektórych hotelach możliwość pozostawienia kartek pocztowych z przyklejonym znaczkiem w recepcji. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą.
Elektryczność

Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów. Telefony Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta ze 100 jednostkami za ok. 5 EUR wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych są stosunkowo drogie, dlatego prosimy o sprawdzenie operatora stawek przed wyjazdem.
W regionie

Marmaris

Jeden z najpopularniejszych kurortów egejskiego wybrzeża Turcji znany z największego, malowniczego portu jachtowego i bogatego życia nocnego. Doskonałe położenie, piękne widoki i mnóstwo zieleni czynią z Marmaris doskonałe miejsce do wypoczynku i zwiedzania. Stąd blisko do Efezu, Pamukkale czy Dalyanu, a nawet na grecką wyspę Rodos na którą katamaranem płynie się zaledwie 60 min.
Oludeniz

Oludeniz jest bardzo znanym i popularnym miejscem wypoczynkowym. Po pierwsze położone jest przy zdecydowanie najpiękniejszej i najczęściej fotografowanej plaży w Turcji. Po drugie uznawane jest za jedno z najlepszych miejsc na świecie do uprawiania paraglidingu. Podczas lotu paralotnią podziwiać można przepiękne widoki na lagunę oraz unikalne zatoczki.
Fethiye

Położone w miejscu antycznego miasta Telmessos, którego ruiny podziwiać można podczas spacerów wzdłuż wybrzeża. Obecnie jest ono jednym z najbardziej popularnych centrów turystycznych w Turcji przyciągając co roku rzesze turystów z całej Europy.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Gdańskaoraz Poznania. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na poszczególnych lotniskach na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na .
"
Wizy - informacje dla sprzedawców

Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa dostępna jest w systemie travella i kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowego w systemie rezerwacyjnym Travella maksymalnie na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. Uzyskana wiza wydawane jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie.
Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD / 25 EUR / 20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.
Uwaga!
Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
Uwaga!
Powyższe ceny wiz podane zostały na dzień 10.08.2018 r. i mogą ulec zmianie.
Wizy

Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowegonajpóźniej na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. Uzyskana wiza wydawana jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie.
Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD / 25 EUR / 20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.
Uwaga:
Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z opiekunem rezerwacji lub agentem, u którego dokonywałeś zakupu wycieczki.
Uwaga!
Powyższe ceny wiz podane zostały na dzień 10.08.2018 r. i mogą ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobrej klasy hotel, położony bezpośrednio przy plaży nad własną zatoką. Hotel polecany osobom ceniącym komfort oraz dobra obsługę. Polecam

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Marmaris

Opis oferty:

Jeden z najlepiej ocenianych przez naszych Gości hoteli w Turcji. Pięknie położony wśród zielonych wzgórz, przy własnej zatoce mieniącej się tysiącami odcieni błękitu, jest idealnym miejscem na odpoczynek w prawdziwym relaksie, ciszy i spokoju, w jednym z najbardziej urokliwych miejsc w okolicach Marmaris. Dla miłośników nocnej zabawy - z centrum miejscowości Turunc można popłynąć łódką do samego Marmaris, które nigdy nie zasypia. Hotel zyskuje bardzo dobre opinie, szczególnie za znakomity poziom obsługi, smaczne i bogate wyżywienie oraz przepiękną lokalizację. W 2015 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 1 km od centrum miejscowości TURUNC ze sklepami, kawiarniami i restauracjami słynącymi z wyśmienitych dań rybnych, ok. 20 km od centrum Marmaris; ok. 120 km od portu lotniczego w Dalaman; ok. 500 m od przystanku lokalnych minibusów, co ok. 30 min kurs do centrum Marmaris; możliwość przepłynięcia łódką do Marmaris - kurs co ok. godzinę, rejs trwa ok. 40 min.

PLAŻA:

hotelowa, w malowniczej zatoce, piaszczysto-żwirkowa, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, łagodne zejście do morza; bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (10 EUR).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki, położony na obszarze 54 tys. m², zbudowany w 1987 r., odnowiony w 2013 r., 380 pokoi, 5 budynków, 4-5 pięter, 5 wind, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 restauracje á la carte: kuchnia rybna i turecka, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar przy basenie, snack bar, palm bar w pobliżu plaży, aqua bar, T-Club Disco; kantor, minicentrum handlowe: market, butik, fotograf; sala konferencyjna dla 60 osób, taras z widokiem na zatokę, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: fryzjer; pokoje i udogodnienia dla niepełnosprawnych (podjazdy); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek - łóżko piętrowe), ładnie urządzony, ok. 20 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (woda na powitanie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 43 m², 2 sypialnie oddzielone drzwiami; wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą;

duplex:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 45 m², 2 poziomy: na dole pokój dzienny, na górze sypialnia; wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo łazienka z wc; pokój duplex za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, nieregularny i prostokątny kształt, słodka woda, ok. 400 m², gł. 1,2-1,6 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m i ok. 400 m², gł. 1,6 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją; kryty basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 70 m², gł. 1,6 m; aqua­park - basen z 7 zjeżdżalniami, brodzik ze zjeżdżalniami; tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, boule, bingo, aerobik, aqua aerobik, fitness; plac zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), maksiklub (13-16 lat), minidisco, amfiteatr, dyskoteka T-Night (napoje płatne), animacje dla dorosłych i dzieci: zawody, skecze, pokazy taneczne, wieczorny show; za opłatą: bilard, piłkarzyki; sporty wodne na plaży: banan, narty wodne, surfing, parasailing, kajaki, nurkowanie, szkoła nurkowania; centrum spa: bezpłatnie (9.00-13.00): sauna, hammam; płatne: zabiegi na twarz i ciało, masaże.

ULTRA ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.45-14.00), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie w restauracji głównej (10.00-11.00); kawa, herbata i ciastko (16.00-17.00); przekąski w snack barze (14.00-16.00); nocne przekąski w snack barze (23.30-7.00); nielimitowana ilość napojów bezalkoholowych (24h) w wybranym barze, lokalne alkohole oraz wybrane alkohole importowane do 2.00 w lobby barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2524767024, www.turuncotel.com.tr

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. i 2. dziecko do 13 latserwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobrej klasy hotel, położony bezpośrednio przy plaży nad własną zatoką. Hotel polecany osobom ceniącym komfort oraz dobra obsługę. Polecam

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Marmaris

Opis oferty:

Jeden z najlepiej ocenianych przez naszych Gości hoteli w Turcji. Pięknie położony wśród zielonych wzgórz, przy własnej zatoce mieniącej się tysiącami odcieni błękitu, jest idealnym miejscem na odpoczynek w prawdziwym relaksie, ciszy i spokoju, w jednym z najbardziej urokliwych miejsc w okolicach Marmaris. Dla miłośników nocnej zabawy - z centrum miejscowości Turunc można popłynąć łódką do samego Marmaris, które nigdy nie zasypia. Hotel zyskuje bardzo dobre opinie, szczególnie za znakomity poziom obsługi, smaczne i bogate wyżywienie oraz przepiękną lokalizację. W 2017 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 1 km od centrum miejscowości TURUNC ze sklepami, kawiarniami i restauracjami słynącymi z wyśmienitych dań rybnych, ok. 20 km od centrum Marmaris; ok. 120 km od lotniska w Dalaman; ok. 500 m od przystanku lokalnych minibusów, co ok. 30 min kurs do centrum Marmaris; możliwość przepłynięcia łódką do Marmaris - kurs co ok. godzinę, rejs trwa ok. 40 min.

PLAŻA:

hotelowa, w malowniczej zatoce, piaszczysto-żwirkowa, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, łagodne zejście do morza; bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (10 EUR).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki, położony na obszarze 54 tys. m², zbudowany w 1987 r., odnowiony w 2013 r., 380 pokoi, 5 budynków, 4-5 pięter, 5 wind, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja á la carte - kuchnia turecka, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar przy basenie, snack bar, palm bar w pobliżu plaży, aqua bar, T-Club Disco; kantor, minicentrum handlowe: market, butik, fotograf; sala konferencyjna dla 60 osób, taras z widokiem na zatokę, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: fryzjer; pokoje i udogodnienia dla niepełnosprawnych (podjazdy); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek - łóżko piętrowe), ładnie urządzony, ok. 20 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (woda na powitanie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 43 m², 2 sypialnie oddzielone drzwiami; wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą;

duplex:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 45 m², 2 poziomy: na dole pokój dzienny, na górze sypialnia; wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo łazienka z wc; pokój duplex za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, nieregularny i prostokątny kształt, słodka woda, ok. 400 m², gł. 1,2-1,6 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m i ok. 400 m², gł. 1,6 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją; kryty basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 70 m², gł. 1,6 m; aqua­park - basen z 7 zjeżdżalniami, brodzik ze zjeżdżalniami; tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, boule, bingo, aerobik, aqua aerobik, fitness; plac zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), maksiklub (13-16 lat), minidisco, amfiteatr, dyskoteka T-Night (napoje płatne), animacje dla dorosłych i dzieci: zawody, skecze, pokazy taneczne, wieczorny show; za opłatą: bilard, piłkarzyki; sporty wodne na plaży: banan, narty wodne, surfing, parasailing, kajaki; centrum spa: bezpłatnie (9.00-13.00): sauna, hammam; płatne: zabiegi na twarz i ciało, masaże.

ULTRA ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.45-14.00), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie w restauracji głównej (10.00-11.00); kawa, herbata i ciastko (16.00-17.00); przekąski w snack barze (14.00-16.00); nocne przekąski w snack barze (23.30-7.00); nielimitowana ilość napojów bezalkoholowych (24h) w wybranym barze, lokalne alkohole oraz wybrane alkohole importowane do 2.00 w lobby barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2524767024, www.turunchotels.com.tr

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Mapa Hotelu Turunc

Opinie o Hotelu Turunc

4.9
zdecydowanie polecam

piękny piękny hotel polecam gorąco

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.7
zdecydowanie polecam

Serdecznie polecam. Byłem z rodzinką i małym dzieckiem, jedzenie super, dla każdego coś dobrego. Wiele animacji dla dzieci i młodzieży, aktywny wypoczynek zorganizowany na terenoie hotelu. Wiele atrakcji w jednym miejscu. Przesympatyczna obsługa, czuliśmy się tam jak u siebie. Gorąco polecam rodziną z dziećmi i nie tylko. Pozdrawiam Marek

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.9
zdecydowanie polecam

hotel rewelacyjny a pobyt w nim niezapomniany. nawet nie chciało nam się ruszać na jakiekolwiek wycieczki (choć nie lubimy w jednym miejscu siedzieć), to tam rzeczywiście jest wszystko. nie ma nudów. polecam gorąco

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
5.0
zdecydowanie polecam

Rewelacja !!! Raj na ziemi!!! Byliśmy z mężem na 20 rocznicę ślubu we wrześniu.Polecę to miejsce synom na ich rodzinne wakacje lub wyjazd poślubny!!! Szczerze polecam.Wszystko na najwyższym poziomie!!!!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.7
polecam

Ciekawe położenie pośród górzystej scenerii. Dużo zieleni.Turkusowy kolor morza.Fajne baseny ze słodką wodą. Bardzo dobre i różnorodne jedzenie.Super pokoje. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.7
5.0
zdecydowanie polecam

Naprawdę polecam ten hotel. Zdecydowanie zasługuje na 5*. Położony jest w przepięknym miejscu, pokoje naprawdę wygodne, przestronne, codziennie sprzątane. Obsługa bardzo miła, nawet bez konieczności dawania napiwków. O tym, że nie ma ręczników plażowych wiadomo przecież już przed wyjazdem - można sobie kupić albo wziąć swoje. Jedzenie tak urozmaicone, że przez 2 tygodnie nie zdążyliśmy zjeść wszystkiego. Poza tym przez cały dzień i całą noc było co jeść i pić. Animacje może bez rewelacji, ale w niektórych hotelach nie ma ich przecież wogóle, albo nie ma polskich animatorów. Obszar hotelu bardzo duży: 2 baseny, brodzik i aquapark jak również nie mało miejsca na plaży naprawdę dają ogromny komfort. Blisko do miasteczka, w którym są bardzo przystępne ceny (w przeciwieństwie do Marmaris). Polecam wycieczki z miejscowego biura podróży J&M.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.3
polecam

Wróciliśmy 26 września, po 2 tyg. pobycie.Po przeczytaniu licznych opinii, większość z nich potwierdzamy. "Przyczepić" się -jak to niektórzy określają-rzeczywiście nie za bardzo jest do czego, jednak, żeby nie było tak słodko, słów kilka: Itaka ma chyba dziwny rodzaj umowy z hotelem, bowiem o dobry pokój trzeba stoczyć boje i to jeszcze z "załącznikiem".Dowiedzieliśmy się, że są one (pokoje) z góry ustalone i co gorsza, dużo mniej atrakcyjne niż dla innych nacji, w tym zwłaszcza dla rosjan. Razić może brak natrysków przy "górnym" basenie no i oczywiście RĘCZNIKÓW KĄPIELOWYCH !!! Ogólnie potwierdzam, że jest to hotel conajwyżej 4-gwiazdkowy, tym nimniej przyjaciołom bym polecił. O zachowaniach rodaków nie wspominam bo czasami człowiek ucieka w obcą mowę, żeby go nie kojarzono z tym lub z owym. Organizacyjnie wszystko ok. ale te ceny Itaki za wycieczki, to autentyczny skandal.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.3
4.6
zdecydowanie polecam

Byłam z koleżankami w hotelu od 10.09.11do 17.09.11. Było cudownie, widoki, morze, słońce. Miałyśmy super pokój (salon i sypialnia), okazało się, że mamy jedno wspólne łóżko, więc bez problemu dostawili nam drugie. Jedzonka jak zwykle mnóstwo(narzekaczom polecam mielony i pomidorówka na polskim morzem). Warzywa na wszelkie sposoby, różne mięsa, zupy, makarony, frytki, pizza. Mi nie wszystko smakowało, więc wybierałam to co lubię. Jedzenie przez całą dobę. Rano w snack barze były kanapki, więc można była zabrać na wycieczkę. Czysto, miła obsługa, znająca angielski, ale i bez tego można się było porozumieć. Alkoholu do woli, ale nasi rodacy, chcą od razu setę, aby się uwalić, a tu lekkie drinki, winko, aby sączyć cały dzień. Holet godny polecenia, ale tym co boją się jeździć po górach nie polecam. Mam nadzieję, że tam wrócę.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.1
polecam

dojazd do hotelu obrzydzal mi kazda wycieczke fakultatywna, mimo, ze nie mam choroby lokomocyjnej jadac po takich gorach za kazdym razem mnie mdlilo. Jedzenie bardzo dobre, zabraklo mi tylko prawdziwych drinkow z parasolkami ( bylo piwo, wodka lub whisky z cola lub sokami). Wieczorne animacje dla dzieci i doroslych super, w hotelu czysciutko.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.1
3.4
może być

Same pozytywy ,a może trochę negatywów zacznę od jedzenia codziennie to samo ,nie dokładają -dobre potrawy szybko się kończą. Jak jest obiad do godz. 14 to O sprzątają i „gaszą światło. Kolacja o 19,30 to już o19 prawie wszystkie stoliki są zajęte i lidzie o 19.30 ruszają do boju , kolejki jak za czasów komuny , nerwy.Leżaki zajmowane już ok.5-6 rano. Po śniadaniu nie ma co liczyć na leżakna dolnym basenie. Na górnym jeszcze są wolne ,ale w tym okresie co ja byłam Dosłownie” patelnia „ i zero wiatru.Na dolnym basenie są animacje więc ludzi tłum. Plaża jest lekko kamienista ,ale miejsca nie za dużó.Bywałam w różnych hotelach w Egipcie i w Turcji,ale ten hotel nie zasługuje na 5* może 3+, 4*.Nie ma ręczników plażowych trzeba prawie 3 TYS KM wieśc ręcznik, żenada. Z Polskich biur tylko ITAKA ma ten Hotel i do końca nie s,a zorganizowani . Wracając do jedzenia .Mieliśmy zbiórkę o 7.10 na wycieczkę na Rodos ,formuła All inclusive 24 na dobę to bzdura Przed 7 rano nic nie było do jedzenia ,a biuro nie organizowało żadnego posiłku .–wszystko na własną rekę .Powrót o 19 więc bez posiłku cały dzień się nie da trzeba coś zjeść na Rodos .No i jeszcze szybka kolacja bo po20 może zabraknąć .Zbiórkę mieliśmy o 3 nad ranem na powrót –hotel nie daje nic z prowiantu na drogę.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.4

Turunc - możliwości zakwaterowania:

3 os. pokój standardowy
4-os. pokoj rodzinny
4 os. Pokój duplex
4 os. Pokój Standardowy 2+2 z łóżkiem piętrowym

Turunc - Możliwości wyżywienia:


Turunc - miasta wylotu:


Turunc - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Turunc? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00