cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Turunc, Wybrzeże Egejskie
1 / 27
Udogodnienia hotelu Turunc
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Turunc
star 4

Turcja: Wybrzeże Egejskie: Marmaris
Ocena hotelu Turunc:
4.6 / 5
Średnia z 28 opinii
Szczegóły oceny hotelu Turunc:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    4.6
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.6
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Ocena hotelu:
4.6 / 5
Średnia z 28 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 sierpnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 20 sierpnia 2018

Hotel Turunc w ofercie Biura podróży:

Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobrej klasy hotel, położony bezpośrednio przy plaży nad własną zatoką. Hotel polecany osobom ceniącym komfort oraz dobra obsługę. Polecam

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Marmaris

Opis oferty:

Jeden z najlepiej ocenianych przez naszych Gości hoteli w Turcji. Pięknie położony wśród zielonych wzgórz, przy własnej zatoce mieniącej się tysiącami odcieni błękitu, jest idealnym miejscem na odpoczynek w prawdziwym relaksie, ciszy i spokoju, w jednym z najbardziej urokliwych miejsc w okolicach Marmaris. Dla miłośników nocnej zabawy - z centrum miejscowości Turunc można popłynąć łódką do samego Marmaris, które nigdy nie zasypia. Hotel zyskuje bardzo dobre opinie, szczególnie za znakomity poziom obsługi, smaczne i bogate wyżywienie oraz przepiękną lokalizację. W 2017 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 1 km od centrum miejscowości TURUNC ze sklepami, kawiarniami i restauracjami słynącymi z wyśmienitych dań rybnych, ok. 20 km od centrum Marmaris; ok. 120 km od lotniska w Dalaman; ok. 500 m od przystanku lokalnych minibusów, co ok. 30 min kurs do centrum Marmaris; możliwość przepłynięcia łódką do Marmaris - kurs co ok. godzinę, rejs trwa ok. 40 min.

PLAŻA:

hotelowa, w malowniczej zatoce, piaszczysto-żwirkowa, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, łagodne zejście do morza; bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (10 EUR).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki, położony na obszarze 54 tys. m², zbudowany w 1987 r., odnowiony w 2013 r., 380 pokoi, 5 budynków, 4-5 pięter, 5 wind, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja á la carte - kuchnia turecka, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar przy basenie, snack bar, palm bar w pobliżu plaży, aqua bar, T-Club Disco; kantor, minicentrum handlowe: market, butik, fotograf; sala konferencyjna dla 60 osób, taras z widokiem na zatokę, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: fryzjer; pokoje i udogodnienia dla niepełnosprawnych (podjazdy); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek - łóżko piętrowe), ładnie urządzony, ok. 20 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (woda na powitanie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 43 m², 2 sypialnie oddzielone drzwiami; wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą;

duplex:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 45 m², 2 poziomy: na dole pokój dzienny, na górze sypialnia; wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo łazienka z wc; pokój duplex za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, nieregularny i prostokątny kształt, słodka woda, ok. 400 m², gł. 1,2-1,6 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m i ok. 400 m², gł. 1,6 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją; kryty basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 70 m², gł. 1,6 m; aqua­park - basen z 7 zjeżdżalniami, brodzik ze zjeżdżalniami; tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, boule, bingo, aerobik, aqua aerobik, fitness; plac zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), maksiklub (13-16 lat), minidisco, amfiteatr, dyskoteka T-Night (napoje płatne), animacje dla dorosłych i dzieci: zawody, skecze, pokazy taneczne, wieczorny show; za opłatą: bilard, piłkarzyki; sporty wodne na plaży: banan, narty wodne, surfing, parasailing, kajaki; centrum spa: bezpłatnie (9.00-13.00): sauna, hammam; płatne: zabiegi na twarz i ciało, masaże.

ULTRA ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.45-14.00), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie w restauracji głównej (10.00-11.00); kawa, herbata i ciastko (16.00-17.00); przekąski w snack barze (14.00-16.00); nocne przekąski w snack barze (23.30-7.00); nielimitowana ilość napojów bezalkoholowych (24h) w wybranym barze, lokalne alkohole oraz wybrane alkohole importowane do 2.00 w lobby barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2524767024, www.turunchotels.com.tr

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Bardzo dobrej klasy hotel, położony bezpośrednio przy plaży nad własną zatoką. Hotel polecany osobom ceniącym komfort oraz dobra obsługę. Polecam


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobrej klasy hotel, położony bezpośrednio przy plaży nad własną zatoką. Hotel polecany osobom ceniącym komfort oraz dobra obsługę. Polecam

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Marmaris

Opis oferty:

Jeden z najlepiej ocenianych przez naszych Gości hoteli w Turcji. Pięknie położony wśród zielonych wzgórz, przy własnej zatoce mieniącej się tysiącami odcieni błękitu, jest idealnym miejscem na odpoczynek w prawdziwym relaksie, ciszy i spokoju, w jednym z najbardziej urokliwych miejsc w okolicach Marmaris. Dla miłośników nocnej zabawy - z centrum miejscowości Turunc można popłynąć łódką do samego Marmaris, które nigdy nie zasypia. Hotel zyskuje bardzo dobre opinie, szczególnie za znakomity poziom obsługi, smaczne i bogate wyżywienie oraz przepiękną lokalizację. W 2015 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 1 km od centrum miejscowości TURUNC ze sklepami, kawiarniami i restauracjami słynącymi z wyśmienitych dań rybnych, ok. 20 km od centrum Marmaris; ok. 120 km od portu lotniczego w Dalaman; ok. 500 m od przystanku lokalnych minibusów, co ok. 30 min kurs do centrum Marmaris; możliwość przepłynięcia łódką do Marmaris - kurs co ok. godzinę, rejs trwa ok. 40 min.

PLAŻA:

hotelowa, w malowniczej zatoce, piaszczysto-żwirkowa, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, łagodne zejście do morza; bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (10 EUR).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki, położony na obszarze 54 tys. m², zbudowany w 1987 r., odnowiony w 2013 r., 380 pokoi, 5 budynków, 4-5 pięter, 5 wind, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 restauracje á la carte: kuchnia rybna i turecka, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar przy basenie, snack bar, palm bar w pobliżu plaży, aqua bar, T-Club Disco; kantor, minicentrum handlowe: market, butik, fotograf; sala konferencyjna dla 60 osób, taras z widokiem na zatokę, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: fryzjer; pokoje i udogodnienia dla niepełnosprawnych (podjazdy); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek - łóżko piętrowe), ładnie urządzony, ok. 20 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (woda na powitanie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 43 m², 2 sypialnie oddzielone drzwiami; wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą;

duplex:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 45 m², 2 poziomy: na dole pokój dzienny, na górze sypialnia; wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo łazienka z wc; pokój duplex za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, nieregularny i prostokątny kształt, słodka woda, ok. 400 m², gł. 1,2-1,6 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m i ok. 400 m², gł. 1,6 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją; kryty basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 70 m², gł. 1,6 m; aqua­park - basen z 7 zjeżdżalniami, brodzik ze zjeżdżalniami; tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, boule, bingo, aerobik, aqua aerobik, fitness; plac zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), maksiklub (13-16 lat), minidisco, amfiteatr, dyskoteka T-Night (napoje płatne), animacje dla dorosłych i dzieci: zawody, skecze, pokazy taneczne, wieczorny show; za opłatą: bilard, piłkarzyki; sporty wodne na plaży: banan, narty wodne, surfing, parasailing, kajaki, nurkowanie, szkoła nurkowania; centrum spa: bezpłatnie (9.00-13.00): sauna, hammam; płatne: zabiegi na twarz i ciało, masaże.

ULTRA ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.45-14.00), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie w restauracji głównej (10.00-11.00); kawa, herbata i ciastko (16.00-17.00); przekąski w snack barze (14.00-16.00); nocne przekąski w snack barze (23.30-7.00); nielimitowana ilość napojów bezalkoholowych (24h) w wybranym barze, lokalne alkohole oraz wybrane alkohole importowane do 2.00 w lobby barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2524767024, www.turuncotel.com.tr

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. i 2. dziecko do 13 latserwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Bardzo dobrej klasy hotel, położony bezpośrednio przy plaży nad własną zatoką. Hotel polecany osobom ceniącym komfort oraz dobra obsługę. Polecam


Mapa Hotelu Turunc

Opinie o Hotelu Turunc

piękny piękny hotel polecam gorąco

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Serdecznie polecam. Byłem z rodzinką i małym dzieckiem, jedzenie super, dla każdego coś dobrego. Wiele animacji dla dzieci i młodzieży, aktywny wypoczynek zorganizowany na terenoie hotelu. Wiele atrakcji w jednym miejscu. Przesympatyczna obsługa, czuliśmy się tam jak u siebie. Gorąco polecam rodziną z dziećmi i nie tylko. Pozdrawiam Marek

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

hotel rewelacyjny a pobyt w nim niezapomniany. nawet nie chciało nam się ruszać na jakiekolwiek wycieczki (choć nie lubimy w jednym miejscu siedzieć), to tam rzeczywiście jest wszystko. nie ma nudów. polecam gorąco

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Rewelacja !!! Raj na ziemi!!! Byliśmy z mężem na 20 rocznicę ślubu we wrześniu.Polecę to miejsce synom na ich rodzinne wakacje lub wyjazd poślubny!!! Szczerze polecam.Wszystko na najwyższym poziomie!!!!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Ciekawe położenie pośród górzystej scenerii. Dużo zieleni.Turkusowy kolor morza.Fajne baseny ze słodką wodą. Bardzo dobre i różnorodne jedzenie.Super pokoje. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.7

Naprawdę polecam ten hotel. Zdecydowanie zasługuje na 5*. Położony jest w przepięknym miejscu, pokoje naprawdę wygodne, przestronne, codziennie sprzątane. Obsługa bardzo miła, nawet bez konieczności dawania napiwków. O tym, że nie ma ręczników plażowych wiadomo przecież już przed wyjazdem - można sobie kupić albo wziąć swoje. Jedzenie tak urozmaicone, że przez 2 tygodnie nie zdążyliśmy zjeść wszystkiego. Poza tym przez cały dzień i całą noc było co jeść i pić. Animacje może bez rewelacji, ale w niektórych hotelach nie ma ich przecież wogóle, albo nie ma polskich animatorów. Obszar hotelu bardzo duży: 2 baseny, brodzik i aquapark jak również nie mało miejsca na plaży naprawdę dają ogromny komfort. Blisko do miasteczka, w którym są bardzo przystępne ceny (w przeciwieństwie do Marmaris). Polecam wycieczki z miejscowego biura podróży J&M.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Wróciliśmy 26 września, po 2 tyg. pobycie.Po przeczytaniu licznych opinii, większość z nich potwierdzamy. "Przyczepić" się -jak to niektórzy określają-rzeczywiście nie za bardzo jest do czego, jednak, żeby nie było tak słodko, słów kilka: Itaka ma chyba dziwny rodzaj umowy z hotelem, bowiem o dobry pokój trzeba stoczyć boje i to jeszcze z "załącznikiem".Dowiedzieliśmy się, że są one (pokoje) z góry ustalone i co gorsza, dużo mniej atrakcyjne niż dla innych nacji, w tym zwłaszcza dla rosjan. Razić może brak natrysków przy "górnym" basenie no i oczywiście RĘCZNIKÓW KĄPIELOWYCH !!! Ogólnie potwierdzam, że jest to hotel conajwyżej 4-gwiazdkowy, tym nimniej przyjaciołom bym polecił. O zachowaniach rodaków nie wspominam bo czasami człowiek ucieka w obcą mowę, żeby go nie kojarzono z tym lub z owym. Organizacyjnie wszystko ok. ale te ceny Itaki za wycieczki, to autentyczny skandal.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.3

Byłam z koleżankami w hotelu od 10.09.11do 17.09.11. Było cudownie, widoki, morze, słońce. Miałyśmy super pokój (salon i sypialnia), okazało się, że mamy jedno wspólne łóżko, więc bez problemu dostawili nam drugie. Jedzonka jak zwykle mnóstwo(narzekaczom polecam mielony i pomidorówka na polskim morzem). Warzywa na wszelkie sposoby, różne mięsa, zupy, makarony, frytki, pizza. Mi nie wszystko smakowało, więc wybierałam to co lubię. Jedzenie przez całą dobę. Rano w snack barze były kanapki, więc można była zabrać na wycieczkę. Czysto, miła obsługa, znająca angielski, ale i bez tego można się było porozumieć. Alkoholu do woli, ale nasi rodacy, chcą od razu setę, aby się uwalić, a tu lekkie drinki, winko, aby sączyć cały dzień. Holet godny polecenia, ale tym co boją się jeździć po górach nie polecam. Mam nadzieję, że tam wrócę.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

dojazd do hotelu obrzydzal mi kazda wycieczke fakultatywna, mimo, ze nie mam choroby lokomocyjnej jadac po takich gorach za kazdym razem mnie mdlilo. Jedzenie bardzo dobre, zabraklo mi tylko prawdziwych drinkow z parasolkami ( bylo piwo, wodka lub whisky z cola lub sokami). Wieczorne animacje dla dzieci i doroslych super, w hotelu czysciutko.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.1

Same pozytywy ,a może trochę negatywów zacznę od jedzenia codziennie to samo ,nie dokładają -dobre potrawy szybko się kończą. Jak jest obiad do godz. 14 to O sprzątają i „gaszą światło. Kolacja o 19,30 to już o19 prawie wszystkie stoliki są zajęte i lidzie o 19.30 ruszają do boju , kolejki jak za czasów komuny , nerwy.Leżaki zajmowane już ok.5-6 rano. Po śniadaniu nie ma co liczyć na leżakna dolnym basenie. Na górnym jeszcze są wolne ,ale w tym okresie co ja byłam Dosłownie” patelnia „ i zero wiatru.Na dolnym basenie są animacje więc ludzi tłum. Plaża jest lekko kamienista ,ale miejsca nie za dużó.Bywałam w różnych hotelach w Egipcie i w Turcji,ale ten hotel nie zasługuje na 5* może 3+, 4*.Nie ma ręczników plażowych trzeba prawie 3 TYS KM wieśc ręcznik, żenada. Z Polskich biur tylko ITAKA ma ten Hotel i do końca nie s,a zorganizowani . Wracając do jedzenia .Mieliśmy zbiórkę o 7.10 na wycieczkę na Rodos ,formuła All inclusive 24 na dobę to bzdura Przed 7 rano nic nie było do jedzenia ,a biuro nie organizowało żadnego posiłku .–wszystko na własną rekę .Powrót o 19 więc bez posiłku cały dzień się nie da trzeba coś zjeść na Rodos .No i jeszcze szybka kolacja bo po20 może zabraknąć .Zbiórkę mieliśmy o 3 nad ranem na powrót –hotel nie daje nic z prowiantu na drogę.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.4

Turunc - możliwości zakwaterowania:

Standard pokoj 2+1
Rodinný pokoj 2+2/1
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
Pok. duplex 2 os.+1 dost.
Pok. duplex 2 os.+2 dost.
Pok. duplex 2 os.
Pok. rodzinny 3 os.
Pok. rodzinny 4 os.
Pok. 1 os.

Turunc - Możliwości wyżywienia:


Turunc - miasta wylotu:


Turunc - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Turunc? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00