cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Diamond Beach, Riwiera Turecka
1 / 31
Ocena
hotelu:
4.0 / 5
Najbliższy termin
30.09 - 04.10
już od 1694 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.04 - 09.04
już od 95 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Diamond Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Diamond Beach
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Side
Ocena hotelu Diamond Beach:
4.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Diamond Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 kwietnia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i sprawdzony przez gości hotel o bardzo dobrym standardzie 4*. Zadbany, stylowy, oferujący mnóstwo atrakcji, spodoba się szczególnie rodzinom z dziećmi.

Hotel Diamond Beach w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i sprawdzony przez gości hotel o bardzo dobrym standardzie 4*. Zadbany, stylowy, oferujący mnóstwo atrakcji, spodoba się szczególnie rodzinom z dziećmi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Side

OPIS

Ciekawa oferta wakacyjna w bliskiej odległości do popularnego kurortu Side oraz piaszczystej plaży, idealna na rodzinny wypoczynek lub w grupie znajomych. Na dzieci i dorosłych czekają tu liczne atrakcje takie jak zaplecze sportowe, miniklub oraz programy animacyjne.Zmęczonych ucieszy relaksacyjna oferta centrum SPA, masaże oraz jacuzzi.

kategoria organizatora

5*

kategoria lokalna

5*

Data otwarcia

2004 r. Odnowiony w 2010 r. Na terenie hotelu znajdują się 3 restauracje, 5 barów, room service (płatny), basen kryty, basen odkryty, 2 zjeżdżalnie wodne, pralnia (płatna), windy, sala konferencyjna.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

250 m od hotelu, prywatna, piaszczysta. Parasole, leżaki, ręczniki - bezpłatne.

pokoje

Zlokalizowane są w 4 budynkach (liczba pięter: 5, liczba wind: 4). Typy pokoi: pokoje standardowe dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , pokoje rodzinne dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

restauracja główna, restauracje a la carte (2), bary (5) All Inclusive (10:00-00:00) śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:00), podwieczorek (16:00-17:00), kolacja (19:00-21:00), późny posiłek (23:00-00:00) serwowane w restauracji głównej , lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe , pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - jedna bezpłatna wizyta podczas pobytu. Wymagana rezerwacja.turecka "Sultan", śródziemnomorska "Grissini"

z myślą o dzieciach

brodzik , zjeżdżalnia wodne dla dzieci, animacje oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), możliwość wypożyczenia wózka bezpłatnie i w miarę dostępności, krzesełka dla dzieci w restauracji

w cenie

tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, siłownia, animacje soft, w nocy, w dzień, sauna, dyskoteka

płatne

bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, jacuzzi, łaźnia turecka

dodatkowe informacje

OPIS NA LATO 2019. ABY SPRAWDZIĆ OFERTĘ NA LATO 2020 PROSZĘ ZMIENIĆ DATĘ WYJAZDU W WYSZUKIWARCE NA TEJ STRONIE.

Aktualizacja opisu

29.07.2019 16:40

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi SPA Disco Siłownia Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Zjeżdżalnie

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i sprawdzony przez gości hotel o bardzo dobrym standardzie 4*. Zadbany, stylowy, oferujący mnóstwo atrakcji, spodoba się szczególnie rodzinom z dziećmi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel został otwarty w 2004 roku, usytuowany na powierzchni 10.000 m2, budynek główny 5-piętrowy; do dyspozycji gości: 2 baseny zewnętrzne, basen z 2 zjeżdżalniami, basen kryty, restauracja główna, 4 bary, 2 restauracje À la carte (turecka, rybna), 2 sale konferencyjne

Położenie

odległość od centrum Side 12 km, od lotniska w Antalyi 55 km

Plaża

prywatna, piaszczysta plaża znajduje się 250 m od hotelu; leżaki, ręczniki, przy basenie i na plaży -bezpłatne

Zakwaterowanie

w hotelu znajdują się 294 pokoje: 194 pokoi standardowych (28 m2), 2 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (28 m2), 30 pokoi standardowych dużych (31 m2), 68 pokoi rodzinnych (40 m2); wyposażenie: klimatyzacja centralnie sterowana, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, LED TV-SAT, sejf (płatny), minibar (napoje bezalkoholowe), czajnik, kapcie, balkon

Wyżywienie

All Inclusive - śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja, lody, przekąski i nocna zupa (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i  bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, kawa turecka, napoje energetyczne oraz alkohol importowany i wysokojakościowy

Sport i rozrywka

animacje, siłownia, sauna, łaźnia turecka, aerobic, boccia, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, dyskoteka, bezpłatne Wi-Fi w lobby

Dodatkowo płatne

centrum Spa & Wellness, masaże, jacuzzi, salon fryzjerski, pralnia, fotograf, sporty wodne na plaży, wypożyczalnia samochodów, lekarz, room service 24h, bilard

Dla dzieci

brodzik, mini klub (4-12 lat), animacje, mini disco, opiekunka (płatna), plac zabaw, krzesełka w restauracji, wypożyczenie wózka (płatne)

www

www.thediamondhotels.com


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i sprawdzony przez gości hotel o bardzo dobrym standardzie 4*. Zadbany, stylowy, oferujący mnóstwo atrakcji, spodoba się szczególnie rodzinom z dziećmi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Antalya, Turcja

Opis hotelu

Hotel zbudowany został w roku 2004. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 194 pokoi. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Budynek dysponuje windą, za pomocą której można dostać się na niemal wszystkie piętra. Na miejscu znajduje się szatnia, sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, sala śniadaniowa, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Poza tym goście skorzystać mogą z przechowalni rowerów. Do pozostałych świadczonych usług należą babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyłożone są wykładziną dywanową oraz wyposażone w łóżko podwójne. Kolejnym udogodnieniem jest możliwość rezerwacji oddzielnych sypialni. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Dostępne są również lodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (bezpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Dostępne są również pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Istnieje również możliwość rezerwacji kwatery z łazienką dla osób niepełnosprawnych. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Dużym urozmaiceniem są rozliczne aktywności outdoorowe oferowane w hotelu. Należą do nich m.in. boccia i siatkówka plażowa, jak również za dodatkową opłatą rower / rower górski i jazda konna. Aqua fitness oraz za dodatkową opłatą narty wodne, windsurfing, jet ski, przejażdżki motorówką, rower wodny, przejażdżki na bananie wodnym, kanadyjki, żeglowanie i nurkowanie zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, bilard, darta, zajęcia gimnastyczne i aerobik. Obiekt oferuje w Centrum Wellness bogatą gamę zabiegów, w tym spa, saunę, łaźnię parową, łaźnię turecką, salon piękności i solarium, jak również za dodatkową opłatą zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub i minidisco.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Hotel oferuje przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Diamond Beach
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Diamond Beach

4.0
polecam

Moim zdaniem jest to dobre miejsce dla rodzin z dziećmi oraz dla osób szukających spokoju, bo nic specjalnego się tu przez cały dzień nie dzieje. Dla maluchów są różne atrakcje, zajęcia i zabawy, dla dorosłych już trochę gorzej. Jedzenie smaczne, bardzo zróżnicowane, nie narzekam. Goście głównie z Niemiec, z Anglii i sporo lokalnych.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.0
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Diamond Beach:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Hotel
    5.3
  • Pokoje
    5.2
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    i sport
    4.9
  • Obsługa
    5.5
HolidayCheck
Ocena Diamond Beach:
5.3 / 6

Diamond Beach 2007-07-31
Szczegóły oceny hotelu Diamond Beach:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.5
  • Obsługa
    2.0

2.5
Hotel warty zwiedzenia, ale obsluga niemila 2007-12-01
Szczegóły oceny hotelu Diamond Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    1.5
  • Obsługa
    1.5

3.2
Diamond beach polecam osobą które chcą odpocząć ! 2008-06-28
Szczegóły oceny hotelu Diamond Beach:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.3

4.7
Dobry hotel 2008-07-27
Szczegóły oceny hotelu Diamond Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.5
Dobry hotel 2008-09-30
Szczegóły oceny hotelu Diamond Beach:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    4.8

Hotel dobry, ale nie doskonały maksymalnie cztery gwiazdki. Troche daleko od centrum Side, ale z do...
więcej

5.1
B.dobry hotel 2009-08-13
Szczegóły oceny hotelu Diamond Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    5.0

4.5
To był mój trzeci wyjazd do Turcji 2010-07-11
Szczegóły oceny hotelu Diamond Beach:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.5

To był mój trzeci wyjazd do Turcji, i choć wcześniej bywałam w hotelach 5 gwiazdkowych to ten hotel...
więcej

5.6
Super hotel 2011-10-02
Szczegóły oceny hotelu Diamond Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.3

Hotel w pełni zasługuje na 5 gwiazdek, nawet jesli nie leży w pierwszej lini brzegowej. Jest bardzo ...
więcej

5.8
Wspaniałe wczasy z dziećmi, super atmosfera 2012-05-17
Szczegóły oceny hotelu Diamond Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Szczerze polecam 2015-06-26
Szczegóły oceny hotelu Diamond Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Zadowoleni z pobytu 2016-07-17
Szczegóły oceny hotelu Diamond Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3

Diamond Beach - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby balkon klimatyzacja wanna lub prysznic WC
Pokoj dwuosobowy balkon klimatyzacja wanna lub prysznic WC
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) balkon klimatyzacja typ superior/wysoki standard wanna lub prysznic WC
STANDARD ROOM
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob balkon klimatyzacja wanna lub prysznic WC
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) balkon klimatyzacja typ superior/wysoki standard wanna lub prysznic WC
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) balkon klimatyzacja typ superior/wysoki standard wanna lub prysznic WC
FAMILY ROOM
STANDARD ROOM SINGLE USE

Diamond Beach - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Diamond Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00