Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
  • Hotel Iberostar Costa Canaria, Gran Canaria
1 / 50
Udogodnienia hotelu Iberostar Costa Canaria
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Iberostar Costa Canaria
star 4

Hiszpania: Gran Canaria
Ocena hotelu Iberostar Costa Canaria:
4.7 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Costa Canaria:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Ocena hotelu:
4.7 / 5
Średnia z 5 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 29 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 14 września 2018

Hotel Iberostar Costa Canaria w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

GRAN CANARIA/WYSPY KANARYJSKIE

Do dyspozycji gości

• recepcja • winda • ogród • strefa tylko dla dorosłych • 3 baseny zewnętrzne ze słodką wodą (2 relaksacyjne z jacuzzi, 1 basen bez krawędzi) • taras słoneczny • taras na dachu • restauracja bufetowa (kuchnia międzynarodowa) • restauracja a la carte Bar Piscina • 2 bary (przy basenie oraz saloon bar) • sala TV • taras na dachu • dyskoteka

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) • terminal internetowy (w cenie) • leżaki, parasole (przy basenie w cenie, na plaży płatne) • ręczniki (w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• pralnia (płatna)

Karty

Visa, MasterCard, American Express, Diners, Maestro

Liczba pokojów

245 pokojów, 23 bungalowy

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• hotel dla gości powyżej 15 roku życia • hotel nie akceptuje zwierząt

Sport i wellness

W cenie • kort tenisowy • oświetlenie kortu • wypożyczalnia rakiet • siłownia • aerobik • aqua aerobik • siatkówka plażowa • tenis stołowy •  strzelanie z łuku 

Płatne • masaże • strefa spa (10.00-18.00, od 14 roku życia) • sauna fińska • łaźnia parowa • pokój relaksacyjny

Rozrywka

• program rozrywkowy • sportowe animacje • muzyka na żywo • pokazy taneczne

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-3 os. • widok na morze • w budynku głównym • ostatni remont w 2014 roku • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • wanna lub prysznic • WC • suszarka • sejf (płatny) • minibar (płatny, woda w cenie) • telefon • TV sat. • Wi-Fi (w cenie) • szlafroki (płatne)

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2

• 1-3 os. • widok na morze • w budynku głównym • na 5,6 lub 7 piętrze • ostatni remont w 2014 roku • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • wanna lub prysznic • WC • suszarka • sejf (płatny) • minibar (płatny, woda w cenie) • telefon • TV sat. • Wi-Fi (w cenie) • szlafroki (płatne)

Bungalow BUX1

• 2-3 os. • widok na ogród • od strony basenu • ostatni remont w 2015 roku • taras • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja (centralnie sterowana) • wanna lub prysznic • WC • suszarka • sejf (płatny) • minibar (płatny, woda w cenie) • telefon • TV sat. • Wi-Fi (w cenie)

Bungalow z widokiem na morze BUM1

• 2-3 os. • widok na morze • w pierwszej linii od morza • ostatni remont w 2015 roku • taras z jacuzzi • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja (centralnie sterowana) • prysznic • WC • suszarka • sejf (płatny) • minibar (płatny, woda w cenie) • telefon • TV sat. • Wi-Fi (w cenie)

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • widok na ogród • w budynku bocznym • klimatyzacja • ostatni remont w 2014 roku • wanna lub prysznic • WC • suszarka • sejf (płatny) • minibar (płatny, woda w cenie) • telefon • TV sat. • Wi-Fi (w cenie) • szlafroki (płatne) • balkon

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-3 os. • widok boczny na morze • w budynku głównym • w budynku głównym • klimatyzacja (centralnie sterowana) • ostatni remont w 2014 roku • wanna lub prysznic • WC • suszarka • sejf (płatny) • minibar (płatny, woda w cenie) • telefon • TV sat. • Wi-Fi (w cenie) • szlafroki (płatne) • balkon

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (08.00-10.30) • obiad (13.00-15.30) • kolacja (18.00-21.00) • posiłki w formie bufetu • możliwość zjedzenia obiadu a la carte • przekąski (10.00-18.00) • ciasta/ciasteczka • kawa/herbata (po południu) • kolacja sylwestrowa i bożonarodzeniowa • napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe

Dwa posiłki • śniadanie (8.00-10.30) i obiadokolacja • posiłki w formie bufetu


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Hiszpania/Gran Canaria

Informacje Ogólne

Costa Canaria Hotel w San Agustin posiada 235 pokoi na 7 piętrach. Hotel położony jest 200 m od plaży piaszczysta. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Maspalomas (5 km). Pozostałe miasta: Las Palmas (50 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada recepcję, winda, klimatyzację, lobby i kiosk. W 7-piętrowym hotelu personel mówi po niemiecku, angielsku, włosku, hiszpańsku, francusku i niderlandzku. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć samochód. Do dyspozycji są 2 baseny. W barze przy basenie można delektować się ożeźwiającymi napojami. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: Palmitos Park (7 km), lotnisko LPA (25 km), Aqualand (5 km), sklepy (3 km), informacja turystyczna (3 km), dyskoteka (3 km) i Holiday World (3 km). W pobliżu hotelu znajdują się placówka medyczna, przystanek autobusowy, bary/restauracje, supermarket i postój taksówek. Gościom poruszającym się na wózku inwalidzkim hotel oferuje następujące udogodnienia: winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich i rampa/podnośnik. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów. Costa Canaria Hotel dzięki romantycznymi kolacjami jest idealnym miejscem na podróż poślubną. Hotel tylko dla dorosłych.

Udogodnienia

Hotel oferuje serwis pokojowy, opiekę medyczną, sejfy, pokojówki, kantor i usługi prasowania. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

Śniadanie w godz. 08:00 - 10:30 : kontynentalny, bufet. Goście mogą zjeść posiłek w restauracji. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. Drinki można spożywać w barze w recepcji.

Sport i Rozrywka

Costa Canaria Hotel posiada hammam, saunę, masaże wodne i solarium. Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje tenis stołowy, bilard, strzelanie z łuku i rzutki. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: siatkówka, tenis i aerobik. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 6 km. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne i muzykę na żywo.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Bagaż

Warszawa Modlin i Kraków Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 200zł/osobę - 20 kg - 300zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie. Warszawa Chopin Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 130zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.

Rodzaje wyżywienia

HB - śniadania i obiadokolacje. Napoje płatne dodatkowo
ALL - śniadania, obiady, kolacje. Pomiędzy posiłkami przekąski, lokalne napoje bezalkohlowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:30 - 24:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania, Gran Canaria, San Agustin

Położenie

spokojne, bezpośrednio przy promenadzie w San Agustín. W pobliżu kasyno, naprzeciwko hotelu znajduje się centrum handlowe El Porton. Restauracje i bary oddalone o ok. 400 m, przystanek autobusu liniowego oddalony o ok. 200 m. Do centrum handlowego San Agustín ok. 1 km.

Plaża

piaszczysta, łagodnie opadająca do oceanu plaża bezpośrednio przy hotelu. Leżaki i parasole na plaży za opłatą.

Wyposażenie

245 pokoi. Recepcja, windy, restauracja z dużym tarasem, bary, sklep z pamiątkami. Sala konferencyjna (do maks. 35 osób). W pięknym, zadbanym ogrodzie znajdują się 2 baseny ze słodką wodą, whirlpool, taras słoneczny i bar przy basenie. Leżaki i parasole słoneczne przy basenach bez opłaty, ręczniki kąpielowe za kaucją. Specjalny serwis: podczas całego urlopu Klienci mają zarezerwowane leżaki przy basenie. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych (bungalowy). www.iberostar.com Uwaga: hotel tylko dla osób powyżej 14 lat.

Kategoria hiszpańska

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

komfortowo wyposażone Pokoje dwuosobowe (A1-3A): w budynku bocznym, klimatyzacja/ogrzewanie, sejf za opłatą, telefon, TV sat., minibar (za opłatą). Wanna, prysznic, WC, suszarka, balkon z bocznym widokiem na morze. Z widokiem na morze (A1-3C). Pokoje Komfort Plus (A2-3K): na wyższych piętrach, z widokiem na morze, poza tym wyposażone jak pokoje A2A. Bungalowy (B2-3A): pokój dzienny z kącikiem wypoczynkowym, wydzielona optycznie sypialnia, taras bez widoku na morze, poza tym wyposażone jak pokoje A2A. Bungalowy De luxe (C3-4A): 2 oddzielne sypialnie oraz pokój dzienny, poza tym wyposażone jak bungalowy B2A. Pokoje – wariant ekonomiczny (A2-3S): na parterze lub najniższych piętrach, poza tym wyposażone jak pokoje A2A.

Rozrywka

urozmaicone programy animacyjne w ciągu dnia, wieczorki taneczne, muzyka na żywo, przedstawienia.

Dostęp do Internetu

kącik internetowy i Wi-Fi za opłatą.

Sport

gimnastyka w wodzie, tenis stołowy, siatkówka, koszykówka, aerobik, strzelanie z łuku, szachy ogrodowe i boccia. Putting green (9 dołków). Za opłatą: bilard, kort tenisowy z twardą nawierzchnią. Dla miłośników golfa korzystne zniżki Green Fee na pola golfowe na wyspie.

Wellness

za opłatą: Thai Zen SPAce: sauna, whirlpool, masaże azjatyckie.

Z dwoma posiłkami

śniadanie i kolacja w formie urozmaiconego bufetu, 2 x tydz. wieczory tematyczne. Wymagany odpowiedni strój do kolacji.

All inclusive

trzy posiłki w formie bufetu, napoje do posiłków. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:30-24:00 z karty AI. śniadanie dla śpiochów w godz. 10:30-13:00. Przekąski w godz. 15:30-18:00 oraz 21:30-24:00. Po południu kawa, herbata i wypieki w godz. 15:30-18:00.

Dodatkowe informacje

WCZEŚNIEJ = TANIEJ- do 31.12.13 15% ZNIżKI, 1.01-28.02.14 10% ZNIżKI, 1.03-31.03.14 5% ZNIżKI.

Polecamy

Popularny hotel renomowanej sieci IBEROSTAR położony bezpośrednio przy plaży gwarantuje komfort oraz doskonałą jakość i serwis. Hotel dla osób dorosłych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania/Gran Canaria

Opis

Hotel dla gości od 15 roku życia, Fantastyczny ogród z pięknym kompleksem basenów, Bardzo komfortowe, ładnie urządzone pokoje, Bardzo dobre wyżywienie, Bogata oferta sportowo-rekreacyjna,

Lokalizacja

w San Agustin, przy plaży, ok. 3 km od Playa del Ingles, ok. 28 km od lotniska, ok. 10 km od wydm w Maspalomas

Wyposażenie

liczba pokoi - 245, restauracje - 1, bary - 2, recepcja 24h, taras słoneczny, taras widokowy na dachu, sala tv, dyskoteka, internet bezprzewodowy w strefach ogólnodostępnych, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne).

Basen

3 baseny zewnętrzne (w tym jeden bez krawędzi), leżaki i parasole bezpłatnie;

Pokoje

klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, sejf (płatny), mini bar (płatny), telefon, telewizja satelitarna, internet bezprzewodowy. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób (za dopłatą pokoje z częściowym widokiem na ocean).

Plaża

piaszczysta, szeroka, leżaki i parasole płatne

Sport na plaży

siatkówka, sauna

Sport i fitness

SPA (płatne), tenis ziemny (płatny), siłownia, aerobik, masaże (płatne), oświetlenie kortu tenisowego (płatne).

Rozrywka

animacje sportowe, okazjonalnie program artystyczny, muzyka na żywo.

Wyżywienie

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, bagaż główny + podręczny w przypadku lotów czarterowych z Warszawy, Katowic, Poznania; bagaż podręczny 10 kg (max. wymiary 55cmx40cmx20cm) w przypadku lotów liniami Ryanair z Warszawy-Modlina i Krakowa (istnieje możliwość zakupu bagażu głównego w momencie rezerwacji). Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Cena nie zawiera

Opcjonalnie dopłaty do bagażu głównego w przypadku lotów - I. Ryanair z Warszawy-Modlina i Krakowa. - dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 300 zł/2 strony/os. przez cały rok II. Air Berlin - bagaż rejestrowany do 23kg (z Berlina) - 400 zł/os/2 strony Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obsługa na miejscu

Obsługa lokalnego przedstawiciela w języku polskim (spotkanie informacyjne w hotelu, kontakt telefoniczny).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Mapa Hotelu Iberostar Costa Canaria
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Gran Canaria)
Stolica Gran Canarii czyli miasto Las Palmas z popularną dzielnicą zakupową Vegueta
Lubiany przez turystów park kaktusów na Gran Canarii
Popularny kurort na Gran Canarii z piękną, długą plażą czyli Playa del Ingles
Playa Taurito blisko Puerto Rico na Gran Canarii
Najpopularniejsze w Europie wydmy Maspalomas
Popularna na Gran Canarii Kaldera Pinos de Galdar
Jedno z najpiękniejszych, klimatycznych miasteczek na Gran Canarii - Teror
Przepiękne miasteczko na Gran Canarii z licznymi kanałami wodnymi, mostami, białą zabudową i restauracjami czyli Puerto de Mogan
Popularna plaża Amadores na Gran Canarii
Słynna latarnia morska w miejscowości Maspalomas na Gran Canarii
Nowoczesna dzielnica z luksusowymi hotelami czyli Meloneras na Gran Canarii
Gran Canaria to idealne miejsce na uprawianie sportów wodnych

Opinie o Hotelu Iberostar Costa Canaria

Co tu dużo pisać Hotel Costa Canaria jest świetny. Bradzo udany urlop, bez żadnych niedogodności tym razem - wcześniej różnie bywało. Wybraliśmy tą ofertę z polecanie i naprawdę strzał w dziesiątkę. Na Gran Canarii bylismy pierwszy raz i mam nadzieje że nie ostatni :) Bardzo nam się podobało.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.6

Wyspy Kanaryjskie to nasze klimaty - od kilku lat zimą bądź latem jeździmy tam z żoną, bo odpowiada nam klimat i pogoda, a wybór hoteli na poziomie jest bardzo duży. W tym roku padło na Gran Canarię - hotel Costa Canaria. Jesteśmy starszym małżeństwem i cenimy bardzo spokojny wypoczynek, jakość obsługi i wygodę. To hotel tylko dla dorosłych, więc nie było uciążliwych dla nas animacji i hałasu. Smaczne jedzenie i bardzo fachowa obsługa także zasługują na wyróżnienie. Hotel spełnił nasze oczekiwania i byliśmy bardzo zadowoleni i wypoczęci. Miejscowość San Agustin także nas nie rozczarowała - to kurort spokojny, z ładnymi plażami i hotelami wysokiej klasy. Polecam dla wymagających!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Costa Canaria to idealne miejsce na relaksujące wakacje albo na uczczenie ważnej okazji - święta, rocznicy, ślubu itd. Super spokojna atmosfera, piękne plaże, sam ośrodek bardzo rozległy ale w ogóle sie tego nie odczuwa. Obsługa miła i pomocna, jedzenie z kolei - doskonałe, co jedna potrawa to lepsza. Były to wspaniałe wakacje, zakochaliśmy się w Gran Canarii i na pewno tu jeszcze wrócimy! :-)

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Z zewnątrz i zarówno w środku hotel Costa Canaria prezentuje się bardzo dobrze, fajne baseny, do plaży przejście promenadą przez ogród. Jest co prawda w małej miejscowości San Agustin, ale w hotelu sporo się dzieje i sporotowo, wieczorem animacje. Polecam ten hotel na Gran Canari, jest bez tłumów i bez dzieci !

POLECAM:
singlom, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.1

Iberostar costa canaria to jeden z fajniejszych hoteli w jakich byłam. bardzo dobry standard hotelu, wszystko utrzymane na wysokim poziomie. Hotel czysty, zadbany, z miłą obsługą, piękny ogród a do tego świetne jak dla mnie położenie w san agustin, spokojnie, ale całkiem niedaleko od playa del ingles i plaża przy hotelu !! super!! wypoczynek na gran canarii zaliczam więc do udanych!!

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Iberostar Costa Canaria - możliwości zakwaterowania:

standard standard seaview balcony or terrace
standard standard balcony or terrace
standard double standard seaview balcony
bungalow [standard] standard
standard double standard seaview
standard standard lateralseaview balcony or terrace
bungalow [standard] deluxe
standard select seaview balcony
Bungalow z widokiem na morze
Bungalow
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy

Iberostar Costa Canaria - Możliwości wyżywienia:


Iberostar Costa Canaria - miasta wylotu:


Iberostar Costa Canaria - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Iberostar Costa Canaria? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00