cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
  • Hotel Barut Arum, Riwiera Turecka
1 / 44
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
06.10 - 13.10
już od 3901 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
23.10 - 30.10
już od 3281 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Barut Arum
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Barut Arum
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Side
Ocena hotelu Barut Arum:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Barut Arum:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 06 października 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 października 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki hotel położony w bujnym, egzotycznym ogrodzie. Bogata oferta sportowa, kusząca strefa wellness oraz wyśmienita kuchnia to największe atuty tego pięciogwiazdkowego obiektu.

Hotel Barut Arum w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki hotel położony w bujnym, egzotycznym ogrodzie. Bogata oferta sportowa, kusząca strefa wellness oraz wyśmienita kuchnia to największe atuty tego pięciogwiazdkowego obiektu.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 3 km od centrum Side
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

polozenie

  • ok. 3 km od centrum Side
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

plaza

  • bezpośrednio przy plaży
  • publiczna (z częścią prywatną hotelu)
  • piaszczysta
  • kamienista
  • łagodnie opadająca
  • zalecane obuwie kąpielowe
  • platforma kąpielowa

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: w cenie
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • fryzjer
  • jubiler
  • pralnia: za opłatą
  • serwis bagażowy
  • parking

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

330

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

Godziny otwarcia barów i restauracji w hotelach mogą ulec zmianie w zależności od pory roku i pogody. W okresie zimowym zjeżdżalnie, aquaparki, zewnętrzne baseny i niektóre bary są zwykle nieczynne. Programy animacyjne mogą zostać ograniczone lub odbywać się wewnątrz hotelu.

  • hotel nie akceptuje zwierząt
    • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
      Telefon: +48 222043596
      SMS: +48 799448800
      E-mail: servicePL@TUI.com
      Czat: w aplikacji TUI

    basen

  • baseny: 4
  • basen: listopad-kwiecień, w cenie, kryty, ze słodką wodą, podgrzewany: listopad-marzec, leżaki: w cenie
  • basen dla dzieci: listopad-kwiecień, w cenie, kryty, ze słodką wodą, podgrzewany: listopad-marzec, leżaki
  • basen: kwiecień-październik, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • basen dla dzieci: kwiecień-październik, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, zadaszony: maj-wrzesień, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • ręczniki: w cenie
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci: listopad-kwiecień, w cenie, kryty, ze słodką wodą, podgrzewany: listopad-marzec, leżaki
    • basen dla dzieci: kwiecień-październik, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, zadaszony: maj-wrzesień, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
    • opieka nad dziećmi: grudzień-październik, za opłatą, płatność gotówką
    • podgrzewacz do butelek: w cenie, rezerwacja wymagana
    • elektroniczna niania: w cenie, rezerwacja wymagana
    • zestaw do przewijania
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • wózek dla dzieci: w cenie
    • łóżeczko dziecięce: w cenie, rezerwacja wymagana
    • menu dla dzieci
    • bufet dla dzieci
    • miniklub: 4-12 lat, marzec-listopad, pon.-niedz., w cenie,
    • animacje dla dzieci: 4-11 lat, marzec, kwiecień i czerwiec-listopad, codziennie
    • plac zabaw
    • minidyskoteka: 4-11 lat, marzec-listopad, pon.-niedz., w cenie
    • klub dla nastolatków: 11-19 lat, marzec-listopad; w zależności od warunków pogodowych, śr.-pon., w cenie
    • animacje dla nastolatków: 11-19 lat, kwiecień-październik, śr.-pon.

    Sport i wellness

    W cenie
    • sauna fińska
    • hammam
    • siłownia: 16+
    • aerobik
    • aqua aerobik
    • aqua fitness
    • taniec/aerobik w stylu latino
    • pilates
    • step aerobik
    • joga
    • zumba
    • łucznictwo
    • minigolf
    • tenis stołowy
    • tenis
    • oświetlenie kortu tenisowego
    • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
    Płatne
    • strefa spa „Viola Spa Center": 16+, styczeń-grudzień, codziennie
    • masaże
    • zabiegi kąpielowe
    • zabiegi lecznicze
    • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
    • rowery: w ofercie firm zewnętrznych

    rozrywka

    • zajęcia sportowe (sezonowo, od stycznia do grudnia)
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych (sezonowo, od marca do listopada)
    • lekki program animacyjny (sezonowo, od marca do listopada)
    • wieczory tematyczne
    • przedstawienia
    • wieczory taneczne
    • muzyka na żywo
    • boccia w cenie
    • rzutki w cenie
    • bilard za opłatą
    • dyskoteka dla dorosłych

    Pokoje

    Pokój rodzinny Deluxe FZX2
    • 2-4 os.
    • ok. 41 m2
    • w budynku bocznym
    • ostatni, częściowy remont: 2018 r.
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • sejf
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie 09:00 - 16:00
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • radio
    • room service: codziennie, za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie 08:30 - 15:30, w cenie
    • prysznic
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy Deluxe z widokiem na morze DZM1
    • 1-3 os.
    • ok. 25 m2
    • widok na morze
    • w budynku głównym
    • ostatni, częściowy remont: 2018 r.
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie 09:00 - 16:00
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: codziennie, za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie 08:30 - 15:30, w cenie
    • prysznic
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Suita junior z widokiem na morze JSM1
    • 2 os.
    • ok. 57 m2
    • widok na morze
    • w budynku głównym
    • ostatni, częściowy remont: 2018 r.
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie 09:00 - 16:00
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • radio
    • room service: codziennie, za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie 08:30 - 15:30, w cenie
    • prysznic
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy Superior DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 25 m2
    • widok na ląd
    • w budynku głównym
    • ostatni, częściowy remont: 2018 r.
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie 09:00 - 16:00
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • radio
    • room service: codziennie, za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie 08:30 - 15:30, w cenie
    • prysznic
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy Superior DZX2
    • 1-3 os.
    • ok. 25 m2
    • w budynku głównym
    • ostatni, częściowy remont: 2018 r.
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie 09:00 - 16:00
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • radio
    • room service: codziennie, za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie 08:30 - 15:30, w cenie
    • prysznic
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Suita Queen SUX3
    • 2-3 os.
    • ok. 40 m2
    • w budynku głównym
    • ostatni, całkowity remont: 2018 r.
    • 2 sypialnie
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie 09:00 - 16:00
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: codziennie, za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie 08:30 - 15:30, w cenie
    • prysznic
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Suita Premium SUX2
    • 2-3 os.
    • ok. 40 m2
    • w budynku głównym
    • ostatni, całkowity remont: 2018 r.
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie 09:00 - 16:00
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: codziennie, za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie 08:30 - 15:30, w cenie
    • prysznic
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Apartament Big Residence APX2
    • 2-5 os.
    • ok. 54 m2
    • w bocznym budynku
    • ostatni, częściowy remont: 2018 r.
    • pokój dzienny
    • 2 sypialnie
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • sejf
    • sofa
    • aneks kuchenny
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie 09:00 - 16:00
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • radio
    • room service: codziennie, za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie 08:30 - 15:30, w cenie
    • prysznic
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
    • późne śniadanie: 10:00 - 10:30
    • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
    • kolacja: 19:00 - 21:30, w formie bufetu, a la carte, kulinarne wieczory tematyczne: codziennie
    • przekąski: 12:00 - 17:00
    • przekąski o północy
    • ciasto: 12:00 - 17:00
    • lody: 11:00 - 17:00
    • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie
    • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: codziennie
    • kawa/herbata po południu
    • uroczysta kolacja: w formie bufetu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 6
  • główna restauracja „PALMIYE RESTAURANT": dania dietetyczne: w cenie, na zapytanie, potrawy bezglutenowe: w cenie, bufet dla dzieci: w cenie, dania bez laktozy: w cenie, na zapytanie, dania lekkostrawne: w cenie, na zapytanie, dania wegetariańskie: w cenie, na zapytanie, bufet, show cooking, w cenie, styczeń - grudzień, codziennie, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „AKASYA": rodzaje kuchni: międzynarodowa, menu dla dzieci: w cenie, dania wegetariańskie: w cenie, a la carte, wybór z menu, rezerwacja wymagana, w cenie, styczeń - grudzień, kilka razy w tygodniu, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „PETUNYA": rodzaje kuchni: turecka, menu dla dzieci: w cenie, a la carte, wybór z menu, rezerwacja wymagana, w cenie, maj - październik; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:30, na plaży, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „MIMOZA": rodzaje kuchni: azjatycka, menu dla dzieci: w cenie, a la carte, rezerwacja wymagana, w cenie, maj - październik; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu 19:00 - 21:30, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „BONSAI RESTAURANT": menu dla dzieci: w cenie, dania lekkostrawne: w cenie, dania sezonowe: w cenie, dania wegetariańskie: w cenie, dania wegańskie: w cenie, bufet, a la carte, wybór z menu, popołudniowa herbata, w cenie, maj - październik; w zależności od warunków pogodowych, codziennie, z tarasem, na plaży, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „BURGER INN (BURGER RESTAURANT )": dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, w cenie, kwiecień - październik; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 12:30 - 14:30, przy basenie, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 5
  • bar w lobby „LOBBY BAR": styczeń - grudzień, codziennie 24 h, wybrane napoje za opłatą
  • cukiernia „PATISSERIE": listopad - marzec; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 12:00 - 19:00, w cenie
  • bar na plaży „BEGONYA": styczeń - grudzień; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 10:00 - 00:00, wybrane napoje z opłatą
  • bar „GAZANIA DISCO": wybrane napoje za opłatą
  • bar przy zewnętrznym basenie „BLUE POOL BAR": kwiecień - październik; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 10:00 - 00:00, wybrane napoje za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka Gala R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Elegancki hotel położony w bujnym, egzotycznym ogrodzie. Bogata oferta sportowa, kusząca strefa wellness oraz wyśmienita kuchnia to największe atuty tego pięciogwiazdkowego obiektu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Turcja / Side

    Opis oferty:

    Malowniczo położony w pięknym ogrodzie dającym cień w upalne dni, przy pięknej, piaszczystej plaży jest idealnym miejscem na spędzenie romantycznych wakacji lub relaks w rodzinnym gronie. Hotel należy do prestiżowej sieci Barut, znanej z doskonałego serwisu. Dbałość o najdrobniejszy szczegół jest odczuwalna na każdym kroku. Goście doceniają przyjazną atmosferę, atrakcyjną ofertę spa oraz wyśmienitą kuchnię, w której pojawiają się także lokalne przysmaki. Hotel oferuje szereg atrakcji dla dorosłych i dzieci, wśród których na wyróżnienie zasługuje bogata oferta rekreacyjno-sportowa, własny kort tenisowy, animacje i wieczorne show.

    POŁOŻENIE:

    w miejscowości Kumkoy, ok. 3 km od SIDE ze sklepami i barami, ok. 8 km od Manavgat, ok. 65 km od lotniska w Antalyi.

    PLAŻA:

    publiczna, wydzielona część hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez promenadę, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar objęty all inclusive.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 1996 r., odnowiony w 2009 r., 328 pokoi, budynek główny: 5 pięter, 2 windy; dwa 3-4 piętrowe budynki annex, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 3 restauracje á la carte: kuchnia turecka, rybna i międzynarodowa, bar w lobby, bar przy basenie, snack bar, patisserie; minimarket, butik, sklep z wyrobami skórzanymi, sklep z biżuterią, centrum konferencyjne dla 200 os., bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów, fotograf; udogodnienia dla niepełnosprawnych (pokoje); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    superior:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), elegancki, ok. 33 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy i herbaty, sejf, minibar (uzupełniany w napoje bezalkoholowe i piwo); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); pokoj z bocznym widokiem na morze na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 2000 m², gł. 1,4 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 50 m², gł. 0,5 m, basen z 2 zjeżdżalniami, słodka woda, ok. 130 m², gł. 1,4 m, basen kryty (czynny sezonowo), nieregularny kształt, słodka woda, ok. 100 m², gł. 1,4 m przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy (oświetlenie i wypożyczalnia sprzętu płatne), tenis stołowy, siatkówka plażowa, minigolf, rzutki, boccia, koszykówka, centrum fitness, aerobic, gimnastyka, step, rzutki, wodne polo; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci, gry i zabawy sportowe w ciągu dnia, wieczorne pokazy i show; za opłatą: sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna): jet-ski, banan, parasailing, narty wodne, bilard; centrum wellness: bezpłatnie: łaźnia turecka, sauna; płatne: masaże, peeling, zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało.

    ULTRA ALL INCLUSIVE 24H:

    śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; kawa, herbata, ciasto (12.00-18.00) w patisserie, przekąski (12.00-16.00) w snack barze; kanapki (11.00-16.00) w barze przy basenie, lody (11.00-18.00) w snack barze; nocne przekąski (24.00-2.00), lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe oraz lokalne napoje bezalkoholowe dostępne całodobowo w wyznaczonym barze; restauracje á la carte bez limitu (w miarę dostępności, wymagana wcześniejsza rezerwacja: 2 dni wcześniej); wymagane noszenie opasek ultra all inclusive.

    KONTAKT:

    www.barutarum.com 

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi 


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Elegancki hotel położony w bujnym, egzotycznym ogrodzie. Bogata oferta sportowa, kusząca strefa wellness oraz wyśmienita kuchnia to największe atuty tego pięciogwiazdkowego obiektu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Data otwarcia:

    1996 r. Odnowiony w 2009 r.

    Położenie:

    Kumkoy, 4 km od Side, 60 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 36 000 m2.

    Plaża :

    przy hotelu, prywatna, piaszczysta z nieco kamienistym zejściem do morza, 150 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne.

    W Hotelu:

    3 restauracje, 5 barów, sala konferencyjna, winda, 2 baseny odkryte (2 000, 136 m2), 2 zjeżdżalnie wodne.

    Pokoje :

    w budynku głównym: 218 pokoi standardowych (3 dla niepełnosprawnych), 23 pokoje rodzinne (2 sypialnie połączone drzwiami); w 10 budynkach bocznych: 49 suit rodzinnych deluxe (2 sypialnie połączone drzwiami), 54 big residence (2 sypialnie, salon, kuchnia); klimatyzacja centralna, prysznic, suszarka, telefon, TV, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), czajnik, panele, balkon lub taras.

    Rozrywki i usługi:

    Bezpłatne:

    siłownia, sauna, łaźnia turecka, kort tenisowy, tenis stołowy, rzutki, minigolf, siatkówka plażowa, aerobik, animacje, dyskoteka.

    Płatne:

    kawiarenka internetowa (2,5 €/h), room service, pralnia, salon piękności, centrum SPA, masaż, oświetlenie kortu, rakiety i piłki do tenisa, bilard, rzutki elektroniczne, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci:

    brodzik, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), opiekunka (płatna), animacje, posiłki dla dzieci, krzesełka w restauracji.

    Wyżywienie :

    Ultra All Inclusive (24 h)

    Posiłki :

    śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja, późny posiłek.

    Napoje zawarte :

    lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

    System nie zawiera :

    wysokojakościowych alkoholi, soków ze świeżych owoców (poza śniadaniem), napoi energetycznych.

    Restauracje a’la carte :

    rybna, międzynarodowa - jedna wizyta w trakcie pobytu gratis. Wymagana rezerwacja.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Elegancki hotel położony w bujnym, egzotycznym ogrodzie. Bogata oferta sportowa, kusząca strefa wellness oraz wyśmienita kuchnia to największe atuty tego pięciogwiazdkowego obiektu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    otwarty w 1996 roku, odnowiony zimą 2019/2020, składa się z budynku głównego (6 pięter) oraz kompleksu budynków bocznych (2-3 piętra), usytuowany na powierzchni ok. 36.000 m2; do dyspozycji gości: 2 baseny zewnętrzne, basen kryty (czynny w sezonie zimowym), 2 zjeżdżalnie, restauracja główna, 4 restauracje A la carte (bezpłatnie), cukiernia, 5 barów, sala konferencyjna

    Położenie

    ok. 3 km od centrum Side, ok. 8 km od Manavgat, ok. 60 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    prywatna, piaszczysta plaża  pomostem znajduje się bezpośrednio przy hotelu, wydzielona strefa dla dorosłych; serwis plażowy (bezpłatne: leżaki, parasole, ręczniki, bar; płatne: pawilony)

    Zakwaterowanie

    330 pokoi: pokoje superior (ok. 33 m2), pokoje deluxe (ok. 33 m², bezpośredni widok na morze), deluxe family suite (ok. 47 m2, 2 sypialnie, budynek boczny), queen family suite (ok. 45-50 m2, 2 sypialnie, budynek główny), pokoje premium suite (ok. 45-50 m², budynek główny), pokoje penthouse suite (ok. 57 m2, budynek główny, najwyższe piętro), pokoje big residence (ok. 60 m2, pokój dzienny z aneksem kuchennym + 2 sypialnie, budynek boczny); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z prysznicem, suszarka, TV, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatne napoje bezalkoholowe), zestaw do parzenia kawy/herbaty, Wi-Fi (bezpłatne), balkon lub taras

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive – śniadanie (07:00-11:00), śniadanie A la Carte (08:30-10:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-23:00), późna kolacja (21:30 -23:00), przekąski (11:00-19:00, 00:00-02:00), lody (11:00-17:00); lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe (24h); dodatkowo płatne: napoje wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki, napoje butelkowane, napoje energetyczne

    Sport i rozrywka (w cenie)

    animacje, aerobik, sauna, siłownia, łaźnia turecka, dyskoteka (bezpłatne napoje w godzinach 20:30-00:00), kort tenisowy (sprzęt i oświetlenie za opłatą), rzutki, boccia, tenis stołowy, siatkówka plażowa, mini golf, kino, bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach

    Dodatkowo płatne

    centrum Spa & Wellness, bilard, lekarz, pralnia, room service, centrum handlowe, wypożyczalnia samochodów, sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    animacje, mini klub, mini disco, brodzik, brodzik kryty (czynny w sezonie zimowym), plac zabaw, menu i krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), aplikacja Bary Star (bezpłatne akcesoria dla niemowląt), opiekunka (płatna)

    WWW

    www.barutarum.comAktualizacja z dnia 06.12.2020*** Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. w wyposażeniu pokoi, serwisie plażowym oraz w serwisie gastronomicznym.


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Dertour Polska

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Elegancki hotel położony w bujnym, egzotycznym ogrodzie. Bogata oferta sportowa, kusząca strefa wellness oraz wyśmienita kuchnia to największe atuty tego pięciogwiazdkowego obiektu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Nazwa obiektu

    Barut Arum

    Kategoria

    *****

    Miejscowość

    Side

    Region

    Side

    Kod

    AYT14026 FH

    Liczba pokoi

    328

    Zalety

    Super oferta dla wczesnych rezerwacji. Świadczenia plażowe w cenie (sezonowo).

    Położenie

    Bezpośrednio przy piaszczystej plaży (miejscami płyty skalne w wodzie, zalecane buty kąpielowe). Sklepy i bary w Side, ok. 3 km. Lotnisko w Antalyi ok. 65 km.

    Opis

    Komfortowy hotel z podniosłą atmosferą składa się z głównego i bocznych budynków. Restauracja z odkrytym tarasem, 3 restauracje a la carte (międzynarodowa, azjatycka, turecka), bary, hol, sala TV, kącik internetowy, WLAN, basen kryty (poza sezonem), różne sklepy, fryzjer, windy, na zewnątrz piękny kompleks basenowy ze zjeżdżalniami (na godziny), taras słoneczny z leżakami, parasolami, na plaży leżaki i parasole, ręczniki plażowe, bar przy basenie, parking.

    Wyżywienie

    All inclusive = śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, późne śniadanie, w ciągu dnia przekąski, po południu kawa, herbata i ciasto, lody (w określonych godzinach), restauracje a la carte (rezerwacja), przekąski o północy, przez cała dobę lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz niektóre alkohole importowane, codzienne uzupełnianie minibaru napojami bezalkoholowymi.

    Zakwaterowanie (pokoje)

    Nowoczesne i komfortowe, ok. 33 m kw., z prysznicem / WC, suszarką do włosów, szlafrokiem, kapciami, tel., TV z kanałem muzycznym, WLAN, minibarem, czajnikiem, sejfem, klimatyzacją / ogrzewaniem, balkonem.

    Pokój typ 1

    DUQ / EUQ = pokoje dwuosobowe / jednoosobowe od strony lądu.

    Pokój typ 2

    DUA / EUA = pokoje dwuosobowe / jednoosobowe od strony morza.

    Pokój typ 3

    FU = pokoje rodzinne, ok. 45 m kw., sypialnia i dodatkowa mała sypialnia, od strony morza.

    Pokój typ 4

    FUA / FUB = apartament rodzinny, ok. 47 m kw., 2 sypialnie.

    Pokój typ 5

    FUA = od strony lądu.

    Pokój typ 6

    FUB = od strony morza.

    Pokój typ 7

    FUC = apartament rodzinny, ok. 55 m kw., 2 sypialnie, salon z aneksem kuchennym, od strony morza.

    Sport, rozrywka, wellness

    W cenie = sauna, łaźnia turecka, kort tenisowy z oświetleniem, lekkie animacje sportowe, imprezy wieczorne, okazjonalna muzyka na żywo, dyskoteka. Za opłatą = masaże i zabiegi w spa, bilard, sporty wodne na plaży (lokalny dostawca).

    Dla dzieci

    Hotel idealny dla rodzin = pokój / apartamenty rodzinne, top zniżki dla dzieci, singla z dzieckiem, projekt dla niemowląt 'Bary Star', brodzik dla dzieci, mini klub od 4 do 12 lat (od 10 do 18), opieka nad niemowlętami (za opłatą).

    Transfery

    Możliwość rezerwacji transferu z/na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    RP408102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

    Rego- Bis

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Elegancki hotel położony w bujnym, egzotycznym ogrodzie. Bogata oferta sportowa, kusząca strefa wellness oraz wyśmienita kuchnia to największe atuty tego pięciogwiazdkowego obiektu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    *****Turcja/Riwiera Turecka

    ATUTY

    sieć hoteli BARUTbezpośrednio przy piaszczystej plażywyżywienie Ultra All inclusive 24H

    NASZYM ZDANIEM

    Pięciogwiazdkowy luksuowy hotel bezpośrednio przy piaszczystej plaży to idealne miejsce dla par szukajacych miejsca na romantyczne wakacje, ale także dla rodzin z dziećmi aktywnie wypoczywających przy basenach. Hotel należy do znanej i cenionej sieci hoteli BARUT.

    POŁOŻENIE

    bezpośrednio przy plażyok 3 km od centrum Sideok 8 km od miejscowości Manavgatok 60 km od lotniska Antalyaok 1 km do szpitala

    PLAŻA

    Piaszczysta plaża publiczna z wydzieloną częścią hotelowa przy hotelu (przejście przez promenadę), łagodne zejście do morza, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Bezpłatne: baseny, zjeżdżalnie, bary, animacje, mini klub, sejf, stól do tenisa stołowego, jedna lekcja tenisa, mini golf, szachy, WifiDodatkowo płatne: centrum SPA, sporty wodne na plaży, fryzjer, kantor, masaże, billard

    DLA DZIECI

    baseny, basen dla dzieci, mini klub, animacje, bufet dla dzieci

    POKOJE

    Zakwaterowanie: 14:00Wykwaterowanie: 12:00Hotel posiada 330 pokoi, rozmieszczonych w budynku głównym oraz mniejeszych budynkach w zadbanym ogrodzie.SUPERIOR - pokój dwuosobowy  z możliwością dostawki (ok 33 m2) w budynku głónym, posiada: łóżko małżeńskie lub dwa osobne łóżka oraz małą kanapę, prysznic, WC, klimatyzacja centralnie sterowana, TV sat., telefon, Wifi, suszarka, sejf, minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, balkon. Możliwa dopłata do pokoi z widokiem na morze.DELUXE - pokój dwuosobowy  z możliwością dostawki (ok 33 m2)w budynku, posiada: łóżko małżeńskie lub dwa osobne łóżka oraz małą kanapę, prysznic, WC, klimatyzacja centralnie sterowana, TV sat., telefon, Wifi, suszarka, sejf, minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, balkon.Wszystkie pokoje posiadają centralny wifok na morze.

    UDOGODNIENIA

    basenyzjeżdżalniamini klubsejfrestauracje a la cartecentrum fitnesscentrum SPAanimacjepralniaparkingsejfamfiteatrdyskotekaWifi

    WYŻYWIENIE

    Ultra All Inclusive 24h: śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30), późna kolacja (21:30-23:00), nocna przekąska (00:02:00) w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, ciasto (12.00-19.00) w cukierni, przekąski (12.00-17.00) w snack barze, kanapki (11.00-16.00) w barze przy basenie, lody (11.00-18.00) w snack barze, restauracje la carte bez limitu (w miarę dostępności, wymagana wcześniejsza rezerwacja: 2 dni wcześniej).Lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe oraz lokalne napoje bezalkoholowe dostępne 24h w wyznaczonym barze. Wymagane noszenie opasek ultra all inclusive.Do dyspozycjo gości jest: 6 restauracji (restauracje a la carte są otwarte tylko w części sezonu, wymagana rezerwacja i odpowiedni strój), 5 barów, cukiernia:Główna restauracja PALMIYE RESTAURANT"Restauracja a la carte AKASYA": kuchnia międzynarodowaRestauracja a la carte PETUNYA TURKISH": kuchnia turecka,  wybór z menu z kartyRestauracja a la carte MIMOZA FAR EAST": kuchnia azjatycka,Restauracja a la carte BONSAI RESTAURANT": dania sezonoweRestauracja a la carte BURGER INN": burgery, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu

    CENA ZAWIERA

    - Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą,- Transport do miejsca docelowego (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym).- Opiekę rezydenta podczas pobytu (nie dotyczy oferty z dojazdem własnym)- Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny,- Opłatę na Turystyczny Fundusz Pomocowy,- Podatek Vat,- Ubezpieczenie (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym)Oferta z przelotem:dla przelotów czarterowych (LOT Charters,  Enter Air, Bulgarian Air Charters, Emirates, Fly Dubai): bagaż podręczny i bagaż rejestrowany w cenie (dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów)dla lotów na połączeniach rejsowych/liniowych (Rayanair, Wizz Air, LOT - pokoje ze skrótem PKT): LOT  bagaż podręczny 8 kg, Ryanair/Wizzair mały bagaż podręczny (40x30x20 cm) w cenieNie dotyczy obozów młodzieżowych.Oferta sam przelot zawiera:- bagaż podręczny i bagaż rejestrowany (dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów)- opłaty lotniskowe

    ROZSZERZONE UBEZPIECZENIE Bezpieczne Wakacje, Spokojne Rezerwacje

    Ubezpieczenie rozszerzone obowiązuje przy zakupie oferty Lato 2021 do 02.08.2021 i zawiera:a. ubezpieczenie od zachorowania w następstwie epidemiib. KL do 30 000 EUR, NNW do 3 000 EURc. ubezpieczenie od chorób przewlekłychNie dotyczy samych przelotów.

    OFERTA NA TEST PCR/ANTYGENOWY DLA KLIENTÓW REGO-BIS

    Wszyscy Klienci Rego Bis mogą skorzystać ze specjalnej oferty na testy PCR lub antygenowe na SARS-CoV-2 przed wylotem lub po powrocie do kraju.Test można wykonać w jednym z wymienionych na stronie Organizatora punktów ALAB Laboratorium. Wynik do pobrania ze strony www.alablaboratoria.pl, również w języku angielskim.lub w jednym z wymienionych na stronie Organizatora punktów Diagnostyka (dostępne testy antygenowe na wylocie lub powrocie). Wynik do pobrania ze strony https://wyniki.diag.pl/, również w języku angielskim.Aby skorzystać z oferty, należy przy rezerwacji wybrać jeden ze składników, w zależności od wybranej metody testowania oraz momentu wykonania testu (przed wylotem lub po powrocie do kraju) oraz opłacić test u Organizatora.Klienci korzystający z oferty proszeni są o pobranie i wypełnienie skierowania dostępnego na stronie Organizatora.Oferta przeznaczona wyłącznie dla Klientów Rego-Bis.na dzień 01.07.2021Albania - nie wymaga testówBułgaria - test PCR lub antygenowyChorwacja - test PCR lub antygenowyCzarnogóra - nie wymaga testówHiszpania - test PCRMacedonia Pólnocna - nie wymaga testówTurcja - test PCR lub antygenowyZjednoczone Emiraty Arabskie - test PCRAktualne informacje dostępne na stronie Organizatora.

    CENA NIE ZAWIERA

    - Opłat klimatyczno-meldunkowych,- Wycieczek fakultatywnych,- Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie,- Transportu (dotyczy oferty z dojazdem własnym)- Ubezpieczenia (dotyczy oferty z dojazdem własnym - możliwość dokupienia w datach pobytu)Oferta z przelotem:dla lotów na połączeniach rejsowych/liniowych (Rayanair, Wizz Air, LOT - pokoje ze skrótem PKT): bagaż rejestrowany dodatkowo płatnyLOT do 23kg (RT) 250 PLN/osWizzair do 10 kg (RT) 270 pln/os; do 20kg (RT) 350 pln/os; do 32kg (RT) 490 pln/osWizz Priority - pierwszeństwo wejścia na pokład + dodatkowa walizka do 10 kg (RT) 190 pln/osRyanair do 10 kg (RT) 270 pln/os; do 20kg (RT) 350 pln/osNie dotyczy obozów młodzieżowych i samych przelotów.

    SKŁADKA NA TURYSTYCZNY FUNDUSZ POMOCOWY

    Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP) został utworzony na podstawie ustawy z dnia 2 marca 2020, o szczególnych rozwiązaniach związanych z zapobieganiem, przeciwdziałaniem i zwalczaniem COVID - 19, innych chorób zakaźnych oraz wywołanych nimi sytuacji kryzysowych (Dz. U. z 2020 r. poz 1842 z późn. zm.).- składka TFP  jest obowiązkowa- składka TFP jest naliczana od każdego podróżnego biorącego udział w imprezie turystycznej- składka TFP nie podlega zwrotowiSkładka TFP dotyczy imprez samolotowych na czarterach i samolotach rejsowych/liniowych, imprez autokarowych, objazdów, obozów młodzieżowych, imprez z dojazdem własnym (z wyłączeniem imprez typu ekspress).

    DODATKOWE UBEZPIECZENIE NA WYPADEK KWARANTANNY LUB IZOLACJI

    Pomoc w przypadku izolacjiW przypadku nałożenia na Ubezpieczonego konieczności poddania się izolacji z powodu nagłegozachorowania na Covid-19 podczas pobytu za granicą zgodnie z przepisami kraju, w którymUbezpieczony przebywa, Centrum Alarmowe zorganizuje i pokryje dodatkowe koszty związane zobowiązkową izolacją, jeżeli izolacja nie może się odbyć w dotychczasowym miejscuzakwaterowania Ubezpieczonego lub czas jej trwania przekracza zaplanowany czas pobytu wramach imprezy turystycznej. W takim przypadku Centrum Alarmowe zorganizuje i pokryjedodatkowe koszty zakwaterowania i wyżywienia w standardzie nie wyższym niż wcześniejprzewidziany umową związaną z podróżą, z wyłączeniem napojów alkoholowych, maksymalnie dolimitu 1.000 euro na osobę. Ubezpieczenie dostępne jest po opłaceniu dodatkowej składki.Pomoc w przypadku kwarantannyW przypadku nałożenia na Ubezpieczonego przez lokalne służby sanitarne konieczności poddaniasię kwarantannie w związku z Covid-19 podczas pobytu za granicą, zgodnie z przepisami kraju, wktórym Ubezpieczony przebywa, Centrum Alrmowe zorganizuje i pokryje dodatkowe kosztyzwiązane z obowiązkową kwarantanną, jeżeli kwarantanna nie może się odbyć w dotychczasowymmiejscu zakwaterowania Ubezpieczonego lub czas jej trwania przekracza zaplanowany czas pobytuw ramach imprezy turystycznej. W takim przypadku Centrum Alarmowe zorganizuje i pokryjedodatkowe koszty zakwaterowania i wyżywienia w standardzie nie wyższym niż wcześniejprzewidziany umową związaną z podróżą, z wyłączeniem napojów alkoholowych oraz kosztytransportu powrotnego do Polski lub kraju rezydencji jeżeli przekraczają pierwotnie przewidzianyczas podróży, maksymalnie do limitu 1.000 euro na osobę. Ubezpieczenie dostępne jest poopłaceniu dodatkowej składki.

    REZERWACJE "DO POTWIERDZENIA"

    Oferty, w których pokoje oznaczone są kodem PKT, podlegają innym zasadom zakładania rezerwacji (szczegóły poniżej) zaliczkowania oraz nie są objętę aktualną promocją.Rezerwacje, w których przelot oparty jest na samolocie rejsowym/liniowym po założeniu muszą zostać potwierdzone przez Organizatora. Warunkiem potwierdzenia takiej rezerwacji jest wpłata zaliczki (29% wartości ceny imprezy) w momencie założenia rezerwacji. Cena ofert z przelotem samolotem rejsowym/liniowym uzależniona jest od AKTUALNEJ ceny przewoźnika, zatem może ulec zmianie w trakcie zakładania lub w momencie potwierdzania przez Organizatora rezerwacji. W sytuacji, gdy pojawią się wyżej opisane różnice w cenie, Organizator będzie się kontaktował z Klientem lub Agentem w celu potwierdzenia akceptacji nowej ceny.WAŻNE: prosimy o uważne sprawdzanie podawanych danych osobowych - wszelkie, nawet kosmetyczne zmiany danych Klienta w przypadku rezerwacji ofert opartych o samoloty rejsowe są płatne.Nie dotyczy obozów młodzieżowych i samych przelotów.

    POKOJE PROMOCYJNE

    Pokoje promocyjne, to pokoje standardowe w promocyjnej cenie. Ich ilość jest ograniczona.

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.

    INFORMACJA DLA PODRÓŻUJĄCYCH Z DZIEĆMI

    Informacja dla podróżujących z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)

    DODATKOWE WARUNKI:

    Od 15 marca 2021 r. konieczna jest rejestracja wszystkich podróżujących do Turcji (powyżej 6 roku życia) na mniej niż 72 godziny przed wylotem na stronie https://register.health.gov.tr/ oraz wygenerowanie kodu upoważniającego do podróży.Osoby podróżujące do Polski samolotem - przed dokonaniem odprawy - są obowiązane do wypełnienia Karty Lokalizacji Podróżnego w postaci elektronicznej (eKLP). Jak poinformował Główny Inspektorat Sanitarny od 17 lipca 2021 r. będzie ona dostępna w formie elektronicznej. Elektroniczna karta zastępuje dotychczas stosowane karty papierowe. https://aplikacje.gov.pl/app/klp/#/home Jedynie w przypadku braku dostępu do systemu teleinformatycznego można ją nadal wypełnić w postaci papierowej - w takim przypadku papierowy formularz Karty Lokalizacji Podróżnego (KLP) jest przekazywany przez personel pokładowy.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Elegancki hotel położony w bujnym, egzotycznym ogrodzie. Bogata oferta sportowa, kusząca strefa wellness oraz wyśmienita kuchnia to największe atuty tego pięciogwiazdkowego obiektu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Antalya, Turcja

    Opis hotelu

    Hotel apartamentowy zbudowany został w roku 1996. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 322 pokoi. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Poszczególne piętra hotelu osiągalne są za pomocą windy. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie hotelu apartamentowego znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu oraz na parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne, łóżko typu king size bądź sofę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W aneksie kuchennym znajduje się lodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi. W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. W łazience znajduje się prysznic. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w obiekcie, jak np. tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, minigolf i strzelanie z łuku. Rower wodny oraz za dodatkową opłatą narty wodne, windsurfing, jet ski, przejażdżki motorówką, przejażdżki na bananie wodnym, kanadyjki, żeglowanie i rejsy katamaranem zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta, squasha, jogę, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard. W hotelu dostępne są zabiegi Wellness, w tym spa, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka i salon piękności. Za dodatkową opłatą polecamy Państwu zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub i minidisco.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Dostępne są również dania specjalne, w tym dania dietetyczne. Hotel apartamentowy oferuje przekąski. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2017.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Barut Arum

    Opinie o Hotelu Barut Arum

    4.9
    zdecydowanie polecam

    Położenie: obrzeża Side, łatwy dojazd do historycznej części i do nowszej, bardziej rozrywkowej. Duży, rozbudowany kompleks basenów. Plaża: przy samym hotelu, leżaki dostępne bez opłat, nie bardzo zatłoczona. Hotel luksusowy, wnętrza urządzone ze smakiem, pokoje zachęcające do wypoczynku. Wyżywienie: HB wystarczające. Super animacje wieczorami. Polecam, świetne wakacje!

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9

    Barut Arum - możliwości zakwaterowania:

    deluxe family suite family suite deluxe
    DELUXE ROOM DIRECT SEA VIEW 2PAX
    double deluxe room sea view double deluxe seaview
    double superior room single superior room
    double deluxe room sea view single deluxe seaview
    PENTHOUSE SUITE SEA VIEW 2PAX
    double superior room lateral sea view double superior seaside room
    penthouse suite penthouse suite sea view
    suite suite standard sea side
    family suite family suite sea side
    QUEEEN FAMILY SUITE SEA SIDE VIEW 2PAX
    double superior room lateral sea view single superior seaside room
    DELUXE FAMILY SUITE 2PAX
    SUPERIOR ROOM LAND VIEW SNG USE 1PAX
    DOUBLE SUPERIOR ROOM
    SUPERIOR LAND VIEW 3PAX
    PREMIUM SUITE SEA SIDE VIEW 3PAX
    SUPERIOR ROOM MOUNTAIN VIEW FOR SINGLE USE 3PAX
    DELUXE FAMILY SUITE 4PAX
    QUEEEN FAMILY SUITE SEA SIDE VIEW 3PAX
    SUPERIOR ROOM SEA SIDE SNG USE 1PAX
    DELUXE ROOM DIRECT SEA VIEW 3PAX
    SUPERIOR ROOM MOUNTAIN VIEW FOR SINGLE USE 2PAX
    BIG RESIDENCE 5PAX
    BIG RESIDENCE 2PAX
    SUPERIOR LAND VIEW 2PAX
    DELUXE FAMILY SUITE 3PAX
    BIG RESIDENCE 3PAX
    Big residence
    PREMIUM SUITE SEA SIDE VIEW 2PAX
    PENTHOUSE SUITE SEA VIEW 3PAX
    Deluxe family suite
    Deluxe room direct sea view
    DELUXE ROOM DIRECT SEA VIEW SNG USE 1PAX
    BIG RESIDENCE 4PAX
    Penthouse suite sea view
    Premium suite
    Queen family suite
    Superior sea side
    Superior room

    Barut Arum - Możliwości wyżywienia:


    Barut Arum - miasta wylotu:


    Barut Arum - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Barut Arum? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00